GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Προσκυνούσαν" τον Σημίτη...

οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή Πανευτυχής εμφανίστηκε χτες, όπως μας είπαν, στη Βουλή ο Κώστας Σημίτης. Ήταν φανερά ικανοποιημένος από τ...

οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή
Πανευτυχής εμφανίστηκε χτες, όπως μας είπαν, στη Βουλή ο Κώστας Σημίτης. Ήταν φανερά ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έγιναν στο ΠΑΣΟΚ.
Το πιο καλό όμως είναι ότι και οι περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πήγαιναν να τον χαιρετήσουν και να του υποβάλλουν τα σέβη τους σαν να ήταν νικητής. Κι αυτός τους αντιμετώπιζε με χαμόγελα ισχύος.
Δεν έλειπαν και τα ...ανέκδοτα: "Αφού ο Γιώργος έβαλε στο νέο Συντονιστικό σχεδόν όλους τους πρώην υπουργούς του Σημίτη, γιατί δεν έβαζε και τον ίδιο τον Σημίτη ...επικεφαλής για να είναι ολοκληρωμένη η εικόνα;" έλεγαν και συμφωνούσαν.
Κι ένα άλλο ανέκδοτο:
"Ρωτάει ένας βουλευτής: Ποιος λείπει από την σκιώδη κυβέρνηση;
Κι απαντά ο άλλος: Ο Σημίτης ως πρωθυπουργός!"

1 σχόλιο

  1. Μπορεί στη βουλη να τον προσκυνάνε το Σημίτη -άλλωστε αυτός τους κράτησε ζωντανούς κάποτε για να λέμε και του στραβού το δίκιο- αλλά στον Πειραιά όπου "κλέβει" τη μια έδρα του ΠΑΣΟΚ δεν θέλου ούτε να τον βλέπουν ζωγραφιστό!
    Όλοι είναι εναντίον του, ψάχνουν να τον διώξουν και σε λίγον θα στείλουν επιστολή με υπογραφές στον Παπανδρέου. Στην υπόθεση προτωστατεί ο Μπεντενιώτης, ενώ ακόμα κι ο ευεργετηθείς Σουμάκης είναι εκνευρισμένος και ο Καρύδης, δύο 'δικοί του" άνθρωποι δηλαδή.
    Ο δε Φασούλας... Αυτοκράτορας πλέον του Πειραιά δεν ήθελε ούτε να τον ανεβάσει στην εξέδρα του πανηγυριού το βραδυ των εκλογών! Το ΦΑΣΟΥΛΙΣΤΑΝ τώρα στηρίζει σκληρά για υποψήφιο βουλευτή τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κατσικάρη φίλο και πατριώτη του Λαλιώτη, για να φάει τους άλλους και... να τη σπάσει στο Σημίτη.
    Λένε οτι ο Σημίτης... ετοιμάζει τον Κοσμίδη για υποψήφο στη θέση του, οπότε θα γελάει κάθε πικραμένος -βλέπω Λαλιώτη, Ψηλό και όποιον βάζει Πειραιώτη νους να ανεβαίνουν στα κάγκελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση