GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αδελφός του Αλογοσκούφη, Χρήστος

...πίσω από την φουρτούνα στα λιμάνια ! Μπράβο, ειλικρινά, στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη. Χτες το πρωί από το Mega είπε την αλήθεια...

...πίσω από την φουρτούνα στα λιμάνια!

Μπράβο, ειλικρινά, στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη. Χτες το πρωί από το Mega είπε την αλήθεια για την κρίση στα λιμάνια. Οχι ολοκληρωμένη, αλλά την είπε.
Τι αποκάλυψε; Οτι κουμάντο στην εταιρεία MSC κάνει ο αδελφός του υπουργού Οικονομίας, Χρήστος Αλογοσκούφης.
Με δυο λόγια συμβαίνει το εξής: Την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών την αντιμάχονται από τη μια πλευρά οι λιμενεργάτες, για λόγους θεμιτούς και κατανοητούς.
Από την άλλη πλευρά είναι ο Γιώργος Αλογοσκούφης που προβάλει κάτι μπερδεμένες δικαιολογίες.
Η αλήθεια είναι ότι με την ιδιωτικοποίηση που πάει να γίνει, κινδυνεύει να πάθει μεγάλη ζημιά η MSC. Πρόκειται για τον ιταλο-ελβετικό όμιλο Mediterranean Shipping Company (MSC) που σήμερα είναι ο μεγαλύτερος πελάτης του ΟΛΠ και διακινεί μέσω του Πειραιά περισσότερα από 670.000 κοντέινερ τον χρόνο με ειδική σύμβαση, η οποία είχε συναφθεί για πρώτη φορά το 1997, επί ΠΑΣΟΚ.
"Μάρμαρο" ...δισεκατομμυρίων
Αν ανασταλεί η ιδιωτικοποίηση η MSC, που τώρα με πρόσχημα την αναταραχή ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει, θα συνεχίσει να βγάζει δισεκατομμύρια. Αν γίνει η ιδιωτικοποίηση, το χρήμα με ουρά μπορεί να το βγάζει άλλος κολοσσός.
Ο Χρήστος Αλογοσκούφης είναι αυτός που κινεί τα νήματα στο λιμάνι του Πειραιά και ο αδελφός του "εκτελεί τις εντολές".
Τα οικογενειακά συμφέροντα
Το πολιτικό θέμα όμως είναι άλλο:
-Πώς γίνεται μια κοινωνία να ταλαιπωρείται έτσι για τα οικονομικά συμφέροντα της οικογένειας Αλογοσκούφη;
-Ποια σχέση διατηρεί σήμερα ο υπουργός Οικονομίας με τον αδελφό του επιχειρηματία;
-Και καμια σχέση να μην έχει, δεν θα έπρεπε από πολιτική ευαισθησία να μην δείχνει αυτή την έμμεση ταύτιση με τις μπίζνες του αδελφού του;
-Με ποιους άλλους διαπλέκεται και από πότε ο Χρήστος Αλογοσκούφης;
-Πότε πήγε στην MSC και προηγουμένως ποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες είχε;
-Ποιος θα πληρώσει τελικά το ...μάρμαρο;
Η συνενοχή του Καραμανλή...
Υπάρχει και το χειρότερο:
Γιατί ο Κ. Καραμανλής στηρίζει αυτή την τακτική Αλογοσκούφη; Ποια τακτική: Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας έχει βάλει τα "παπαγαλάκια" του δημοσιογράφους, που πληρώνει με το μήνα, να ουρζιάλουν επί μέρες, γενικεύοντας το χάος.
Ο Κ. Καραμανλής παριστάνει το θεατή από αφέλεια και βαρεμάρα ή έχει άλλες σχέσεις πολιτικής συνενοχής με τον Αλογοσκούφη;
Και οι "γαλάζιες" συμμορίες!
Ολα αυτά επιβεβαιώνουν μια τραγική αλήθεια: Οτι η διάλυση που επικρατεί σήμερα στον τόπο, αφού και η αντιπολίτευση είναι διαλυμένη, έχει επιτρέψει στην κυβέρνηση, ή σε κάποια κομμάτια της, να λειτουργούν ως "συμμορία" που ξεδιάντροπα μαζεύουν χρήμα.
Ποιος θα τους εμποδίσει; Οι λεκιασμένοι από το παρελθόν σκιώδεις υπουργοί του ΠΑΣΟΚ; Αστεία πράγματα....

13 σχόλια

  1. Ο Αλογοσκούφης έχει βάλει λέει τους δημοσιογράφους που πληρώνει με το μήνα να ουρλιάζουν; γράφετε
    Οχι με την ώρα τους πληρώνει! Ορισμένους μάλιστα τους έχει βάλει ένα μηχανάκι στο σπίτι που μετράει τα decibel όταν ουρλιάζουν και ανάλογα γίνονται οι καταθέσεις απο το Γενικό Λογιστήριο στους λογαριασμούς τους!
    Εν συντομία η "εφηρμοσμένη πεοκρουσία" γνωρίζετε πώς γράφεται;
    Μ α λ α κ ί α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξτε. Την διοίκηση του ΟΛΠ την διορίζει και την καθοδηγεί σύμφωνα με τον νομο το ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΟΧΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.Αρα μην κράζουμε τον Κεφαλογιαννη αλλά τον ΑΛΟΓΟΣΚΟΎΦΗ γιατί αυτός έχει το νόμιμο δικαιωμα και υποχρέωση να σηκώνει το τηλέφωνο και να μιλά με την διοικηση του ΟΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την διοίκηση του ΟΛΠ την ορίζει ο εκάστοτε Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κι όχι ο της Οικονομίας. Λάθος γάϊδαρο πάτε να βαρέσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα που οι κουμπάροι αποφυλακίζονται το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ αρχίζει να παιρνει την σωστή του διάσταση.
    Τα ευρώ μεταφερονται σε δερμάτινες τσάντες και οχι σε χαρτοκούτια,επι τέλους γίναμε ευρωπαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχετε λιμάξει στη μαλακία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ^^^

    Μην συμπεριφέρεσαι σαν καραγκιοζάκος. Αν μην τι άλλο, εμείς οι Έλληνες, αναπτύξαμε τον διάλογο.

    Αν δεν μπορείς ή δεν το 'κατέχεις' (δεν γράφω 'αν δεν είσαι Έλληνας, γιατί με τα μυαλά που έχεις, θα με πεις και ρατσιστή), πήγαινε κάπου αλλού να γράψεις τις ανοησίες σου και άσε εμάς, στον 'αγγελικά' πλασμένο κόσμο μας, να λέμε την άποψη μας.

    Και κάτι άλλο....

    γιατί τόση επιθετικότητα? Σε πληρώνει κανένας να είσαι εμπαθής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα για τους δημοσιογράφους του Γ. Αλογοσκούφη, αφού προκαλούμαστε, θα πουμε αυριο. Με όνομα και διευθυνση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. defteri fora vlepo na grafei o admin ti frasi ''afou prokaloumaste'' ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. διαίρει και βασίλευε.
    παντού. κι εδω μέσα.

    παντός καιρού τελικά αυτός ο αδερφός.

    διαίρει και βασίλευε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχει ψωμί στο λιμάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί αυτά τα σχόλια; Ο "καταλληλότερος" θα επιληφθεί, μόλις του δοθεί ευκαιρία, με τους μύδρους του και όλα θα μπουν σε τάξη και αρμονία! Και δε θα είναι αργά. Ήδη ξεκίνησε, σαν καλός πολέμαρχος, με την τροχιοδρομική βολή από το πρώτο προσυνέδριο. Θα ακολουθήσουν πολλά. Και στο τέλος όλα θα λυθούν. Θα πάει ο καθένας στη θέση του, όπως γίνεται κοντά τρία χρόνια τώρα. Μετά θα κληθεί ο κόσμος να επιδοκιμάσει. Και πράγματι, από ό,τι δείχνουν τα ουδέτερα γκάλοπ, η νίκη θα είναι σαρωτική, και η αλήθεια θα θριαμβεύσει!

    yamama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένας Αλέξανδρος Γεωργιάδης στον Παναμά μοιράζει τα λάφυρα παρέα με δύο Αλογοσκούφηδες τον Χρήστο και τον Νίκο.

    https://www.greekcorruption.dk/el/%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.greekcorruption.dk/el/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-offshore-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση