GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...shopping therapy του Π. Ευθυμίου

Πήγε για ακριβά ψώνια στο Κολωνάκι αφού έδωσε γραμμή να καταγγελθεί η αντιλαϊκή οικονομική πολιτική της ΝΔ Την τακτική του ΠΑΣΟΚ για την συ...

Πήγε για ακριβά ψώνια στο Κολωνάκι
αφού έδωσε γραμμή να καταγγελθεί
η αντιλαϊκή οικονομική πολιτική
της ΝΔ



Την τακτική του ΠΑΣΟΚ για την συζήτηση του προϋπολογισμού συζήτησε σήμερα το μεσημέρι το νεοπαγές Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή πώς θα αναδείξουν τις επιπτώσεις της οικονομικής πολιτικής σε κάθε τομέα. Με απλά λόγια, πώς θα καταγγείλουν την πολιτική της ΝΔ "σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων", όσα λέει δηλαδή κάθε φορά η εκάστοτε αντιπολίτευση. Και ως νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Πέτρος Ευθυμίου ανέλαβε να προωθήσει τη γραμμή της καταγγελίας.
Προφανώς θα έπεσε μεγάλο ψυχοπλάκωμα για την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας γιατί αμέσως μετά ο Π. Ευθυμίου πήγε για ...shopping therapy, όπως το λέει η καλή κοινωνία.

Πήγε σε ένα ένα από το πιο ακριβά μαγαζιά του Κολωνακίου, το MAHJONG, και ψώνιζε για μια ώρα περίπου. Πήρε κυρίως πουκάμισα και πλήρωσε πάνω από 1.000 ευρώ. Οσα δηλαδή είναι το μηνιάτικο ενός μέσου εργαζόμενου.
Ισως να θέλει να τα φορέσει στην συζήτηση του προϋπολογισμού, την άλλη εβδομάδα, που όπως διαβάσαμε θα είναι εισηγητής από πλευράς του ΠΑΣΟΚ. Και θα καταγγείλει την φτώχεια, την ανέχεια κλπ.

(Θέλουμε ν' αγιάσουμε αλλά οι ΠΑΣΟΚοι, όπως βλέπετε, δεν μας αφήνουν. Για να είμαστε όμως ... ακριβοδίκαιοι αύριο - μεθαύριο θα έχουμε κάτι ανάλογο και για μια κορυφαία νεοδημοκράτισσσα).

19 σχόλια

  1. Και τι είναι για τον Πετράκη ένα χιλιαρικάκι! Ασε που λατρεύει τα κοστούμια Kitton που κάνουν 6000 το ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν συμφωνώ και μάχομαι τον νεοπλουτισμό αλλα και ο λαικισμός..δεν παράγει δημοσιογραφικά αποτελέσματα...αλλα πιπερατα μικροπολιτικα..και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυτος ο στοχος σας...και για να μην κατηγορηθώ για κρυφο-ΠΑΣΟΚΟΣ και για ''Πρακτοραας'' το ιδιο θα πω και οταν αναφερθειτε στην νεοδημοκρατισσα..εκτος αν ειναι αυτη που ειδα χθεσ στο κολονακι συνοδευοταν Απο εναν ΖΗΤΑ κλεισανε την Αμερικης κατεβηκε και ψωνισε...αν ειναι αυτην ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και οχι για τα ΨΩΝΙΑ ...ναι Κραχτε την και εγώ μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η κόρη κυκλοφορεί, όταν πάει στην Νεα Υόρκη με πόρσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν μας στέλνετε περισσότερα στοιχεία;
    Υπάρχει και το press.gr@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήρε κυρίως πουκάμισα και πλήρωσε πάνω από 1.000 ευρώ. Οσα δηλαδή είναι το μηνιάτικο ενός μέσου εργαζόμενου.

    μόνο που ένας βουλευτής παίρνει περισσότερα από 1.000 ευρώ το μήνα. αλλά και η γυναίκα του εργάζεται, σωστά; άρα που είναι το παράλογο να πληρώνει €1.000 για κουστούμια αν μπορεί να τα βρει το ζευγάρι.

    είναι και γνήσια πασοκική παράδοση---η μελίνα δεν έβγαινε με τα σανέλ (ή έιναι ανέκδοτο?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, αλλά η Μελίνα τα έβγαζε από τα δικά της λεφτά (όπως ξέρεις είχε παίξει σε πολλές ταινίες και παραστάσεις ακόμα και στις ΗΠΑ). Αρα, τι σε κόφτει; Επρεπε να γυρίζει με το τσιτάκι για να ικανοποιήσει τον μ,,,, λαϊκισμό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέστα Χρυσόστομε, πέστα.

    Τα "σκουλήκια" της "πολιτικής" ζωής και εξουσίας αυτό κάνουνε:Υποκρισία απέξω-Εκμετάλλευση απο μέσα. Εκμετάλλευση της χώρας μας,υποτίμηση του λαού και του κόπου του, και εμπαιγμός των ανθρώπων απο συνανθρώπους τους.

    Δεν ξέρω άν το έχετε καταλάβει αλλά είμαστε σε φάση πραγματικής παρακμής.

    Το καταλαβαίνει κανείς, ιδίως όταν έρχονται κάποιοι και υπερασπίζονται χρώματα και κόμματα, τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά ούτε και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, αλλά η Μελίνα τα έβγαζε από τα δικά της λεφτά (όπως ξέρεις είχε παίξει σε πολλές ταινίες και παραστάσεις ακόμα και στις ΗΠΑ). Αρα, τι σε κόφτει; Επρεπε να γυρίζει με το τσιτάκι για να ικανοποιήσει τον μ,,,, λαϊκισμό σου;

    Δεν κατακρίνω καθόλου τον Ευθυμίου. Ίσα ίσα βρίσκω εντελώς γελοία την γνώμη ότι όσα λέει πχ. για την φτώχια γίνονται λιγότερο έγκυρα αν φορά ακριβά σακάκια.

    Καλά κάνει ο Ευθυμίου και όποιος άλλος το κάνει, καλά έκανε και η μακαρίτισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο φίλος μας ο Πετράκης που έχει μεγάλη αδυναμία σε Λαμπράκηδες και Λαλιώτηδες συνηθίζει να κλείνει σουϊτα στη Μεγάλη Βρετάνια. Να είναι καλά το παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέτρο, γερά παρ τους τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή βρε παλικάρια,

    ποιός έχει δικαίωμα κριτικής; μόνο αυτός που έχει μισθό κάτω απο 1000 ευρώ;;

    Δηλαδή πρέπει οι σολιαλιστές να βγαίνουν με ταγάρια;

    μαλακίες και κουτσομπολιό / δήθεν ειδήσεις...

    Υ.Σ. Στα τέτοια μου ο Ευθυμίου ούτε τον ξέρω και ούτε τον γουστάρω, ξεκάθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άμα δεν έχεις μία προσωπική εμπειρία, δεν μπορείς (φυσικά) να κάνεις σωστή καί επικοδομιτική αντιπολίτευση.
    Καί να φανταστείς ότι κάποτε ακουγόταν όλο πάθος το "ΑΔΕΛΦΙΑ....ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΤΕΤΟΙΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάρχει μια φράση που όταν την ακούει κάποιος θιγόμενος κάνει σαν να του έχουν βάλει νέφτι κ ίσως ταιριάζει εδώ.Είναι το γνωστό που καθιέρωσαν ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετά από πολλά χρόνια στην εξουσία κ αυτό είναι η ιδέα του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως γνωρίζει κάποιος τις σχέσεις του πέτρου Ευθυμίου με τον Πέτρο Κωστόπουλου και τια μπίζνες που κάνανε μαζί στην περιοχή του Ψυρρή; Ποιά είναι η σχέση του και με τον Κώστα Λαλιώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οχι δεν μπορείς να το παίζεις σοσιαλιστής και να ζεις σαν καπιταλιστής. Δεν γίνεται!!

    Αν δεν μπορεί ο ίδιος να ζήσει με τον τρόπο που προτείνει σε εμας, πως έχει τα μούτρα να βγαίνει να κράζει εδω και εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα ζητήματα που μου προέκυψαν από το postακι αυτό είναι :

    - Δημιουργείται θέμα με τα κουστουμάκια του κ. Ευθυμίου αν αναλογιστεί κανείς ότι στη δεκαετία του '80 τον ζούσε η γυναίκα του και κυκλοφορούσε με παλιό FIATAKI παρουσιαζόμενος σαν "σοσιαλιστής"(σημειωτέον ότι τους φίλους της τότε εποχής δεν τους θυμάται όταν τους συναντά)!
    - ο "μισθός" του κ. Ευθυμίου και των άλλων παρόμοιων είναι ο δικός μας κόπος δηλ. παίρνουμε εμείς €1,000 για να περισσεύουν και για τα κουστουμάκια του κάθε Πετράκη!
    - αν ο μισθός των βουλευτών και των παρατρεχάμενων δεν επαρκεί όπως λένε για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους (γραφείο, συνεργάτες, επαγγελματικά δώρα, ταξίδια κλπ) τότε ας περάσουν μια βόλτα κι από το ZARA, εξάλλου το ράσο δεν κάνει το παππά, κι ο Γκάντι δεν φόραγε κουστουμάκι kitton αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να μείνει στην ιστορία!

    ΝΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιλάει ο πρώην υπουργός που ενώ είναι αντίθετος στην ίδρυση μη-κρατικών πανεπιστημίων, η κόρη του όμως σπούδασε στο Deree College!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι να τις κάνει τις σουίτες ο Ευθυμίου παιδιά και τις νοικιάζει; Πάντως για να πηδήξει σίγουρα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και τί είναι ρε παλληκαρόπουλα, τα 1.000 ευρώ για πουκάμισα, μπροστά στις σπιταρώνες του Θοδωρή Ρουσό; Κι εγώ προχθες έδωσα στον ράφτη μου 700 για πέντε (5) πουκάμισα. Είναι αυτό κριτήριο αξίοσύνης πολιτικής ή αθέμιτου πλουτισμού; Τα 1000 για πουκάμισα βρίσκοντια εύκολα. Τα πολλά του Ρουσό να μας πείτε πώς βγήκαν. Εδώ σας θελω μάγκες μου. Αν και προς κόττες λιρατες μου φέρνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση