GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νικήτας κι ο 15χρονος...

Ε χουν περάσει λίγες ημέρες αλλά δεν χάνει την αξία του ούτε πιστεύουμε ότι εμπίπτει στα "προσωπικά δεδομένα" που είναι της μόδα...

Εχουν περάσει λίγες ημέρες αλλά δεν χάνει την αξία του ούτε πιστεύουμε ότι εμπίπτει στα "προσωπικά δεδομένα" που είναι της μόδας...
Την ημέρα των Θεοφανείων, στην τελετή αγιασμού των Υδάτων στο Κολυμβητήριο στην Αθήνας, παρέστη και ο Νικήτας Κακλαμάνης ως νέος δήμαρχος.
Για να πιάσουν στον σταυρό, έπεσαν στο νερό αρκετά νεαρά αγόρια ηλικίας 15-17 χρονών. Ένα από αυτά τα παιδιά έπιασε λοιπόν τον σταυρό.
Κι όταν ανέβηκε πάνω, ο Νικήτας μαζί με τα συγχαρητήρια και τις ευχές άρχισε και τα χάδια. Αυθόρμητος άνθρωπος γαρ.
Μάλλον όμως ήταν αρκετά εκδηλωτικός γιατί οι άλλοι παριστάμενοι υπουργοί και βουλευτές το πρόσεξαν και δεν έχουν σταματήσει να το σχολιάζουν.

52 σχόλια

  1. Is that a holy cross in your speedo or are you happy to see me?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A ρε κακα ...χουγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά δεν ντρέπεστε λίγο; Αηδίασα μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΑΗΔΙΑΣΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ "ΜΑΣΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9,84;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν δεν ντρέπεστε... παλιόπαιδα! Ο Νικήτας προτιμά πιο... ώριμα τεκνά! Άνω των 25. Και προτιμά τους μαύρους των αποικιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά μην τα βάζετε με τον Νικήτα γιατί έχει ολόκληρο στρατό πίσω του. Και έχει και την Παναγιωταρέα μαζί του. Θα μας κάνει ντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Εδώ παιδί μου από αυτή την κάνουλα θα βγει αγιασμός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολοι εσεις που τον βγαλατε δημαρχο να τα σκεφτοσασταν αυτα τοτε οχι τωρα.οχι οτι κανει κατι κακο ο ανθρωπος αλλα γελαω με την σεμνοτυφια σας.εν πασει περιπτωσει το σχολιο σας ειναι πολυ φτηνο και κατινιστικο και αυτα τα κανετε μονον για ναμαζευετε σχολια του κ..... οπως τα προηγουμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και επειδή εκλέχθηκε Δήμαρχος τι σημαίνει; Ότι δεν έχει βίτσια; Ή μήπως η ψήφος του λαού εξαγνίζει τις διαστροφές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο αυτά που γράψατε νομίζετε ότι είναι η διαστροφή του Νικήτα; Μάλλον δεν τον ξέρετε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @anonymous (σχόλιο περί ντροπής και αηδίας) και @οχι αθηναίος ψηφοφόρος:

    Ε, της Αγίας Τατιάνας ήταν προχθές, είπαν να post-άρουν ένα σχόλιο να ξεφύγουν από τα σοβαρά που post-άρουν...

    Προφανώς όμως έχετε χάσει επεισόδια. Διαβάστε comments σε παλαιότερα posts να δείς τι λένε ο ένας (κατά αναρχικούς: «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι») για τον άλλον (κατά αναρχικούς: «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι»). Οπότε δε θα σας εντυπωσιάσει το τι λένε για τους άλλους.

    Και ένα copy-paste από παλαιότερη άποψή μου: «Το blog αυτό στηρίχθηκε στην αποκάλυψη και καταγγελία. Με αισθητική που σε άλλους ταιριάζει και σε άλλους όχι. Άρα, αφού κάνουν outing, in all fairness, οφείλουν να «παίζουν» και να αποδέχονται τους όρους του παιχνιδιού που οι ίδιοι ξεκίνησαν. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.» Και παρακάτω «.....Goebbels-style δημοσιογραφία και outing χορτάσαμε στην Ελλάδα.»

    Προφητικός αποδείχθηκα.....

    Caveat lector: Λέτε να έχουν ξαμολύσει και πεμπτοφαλλαγίτες μεταξύ των "αναγνωστών"??? Δε ξέρω...

    Εν κατακλείδει, παραφράζοντας το (αναρχικό και ποδοσφαιρικό) σύνθημα: "Γραφιάδες ρουφιάνοι κοτόπουλα (ανώνυμα) με κράνη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαγκες, αυτο ηταν.
    ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ

    Δεν προκειται να ξαναπατησω στο blog.
    Ειμαι gay και δεν γουσταρω να με λενε βιτσιοζο και διστραμμενο. Και μαλιστα με ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΟ τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΒΙΤΣΙΟΖΟ. ΟΥΤΕ ΕΙΠΑΜΕ GAY ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο GAY ΚΑΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ Ο ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε απο πάνω, στα ελληνικα το gay σημαίνει ποὐστης.
    Ασε λοιπόν τα πούστικα.
    Στην ελληνική η κάθε παλιοδουλειά,Ζαβολιά ,ρίξιμο
    μεταφραζεται σε ΠΟΥΣΤΙΑ,μην μου κάνεις πουστιές κλπ.
    Οπότε άσε τις κλάψες αυτη ειναι η σκληρή πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΤΑΞΕΙ...ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ...ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε, βρε, βρε... εκτός από "Γραφιάδες ρουφιάνοι κοτόπουλα (ανώνυμα) με κράνη", τώρα και ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

    Είμαι περίεργος αν η φαντασία των αναρχικών θα κατορθώσει να συμπεριλάβει και τη ΝΕΑ σας ιδιότητα στο ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ σύνθημα.

    Ίσως κάτι σαν "Kωλοτούμπες ρουφιάνοι κοτόπουλα (ανώνυμα)με κράνη"??? OEO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δικαίωμά του είναι του Κακλαμάνη να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή. Και δικαίωμά μου είναι να τα παίρνω από αυτόν. Εσείς τι πρόβλημα έχετε αν είμαι εργαζόμενος στον Αθήνα 9,84;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν είναι έτσι Ηonda. Αν διαβάσεις σωστά την είδηση του press-gr θα δεις ότι πρόκειται για ανήλικο αγόρι. Και δημοσίως μάλιστα... Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΤΟ PRESS.GR ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ EXTRA CHANΝEL.
    ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ PRESS.GR.
    ΛΕΤΕ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ....ΠΕΘΑΝΩ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η υποκρισία που υπάρχει στην Ελλάδα κάνει έναν γκέϋ δήμαρχο να το κρύβει κι ας το ξέρουν όλοι. Ενώ οι δήμαρχοι Βερολίνου και Παρισιού το δηλώνουν ευθέως. Τώρα που λέμε για αγιασμό και οι δεσποτάδες είναι γκέϋ και το ποίμνιο κάνει τα στραβά μάτια. Χτες η Εσπρέσσο φωτογράφιζε έναν ακριτικό δεσπότη που τα έχει με τον διάκο του και τον καλύπτει ο Χριστόδουλος που ΄βγαίνει δήθεν κάθε τόσο και βρίζει ρατσιστικά τους ομοφυλόφιλους. Έτσι είναι η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Υποκρισία, ταρτουφισμός, παλιανθρωπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πριν ένα χρόνο η Ελλάδα βούϊξε από τα κατορθώματα του παπαδαριού. Ανάμεσα σ'αυτά και η παιδεραστία. Όλα ξεχάστηκαν ως δια μαγείας. Ο Νικήτας σας μάρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπα ο Μουζάκης, από το Παρόν, είναι στην ιστορία του press.gr
    Μιλάμε για σιχαμένο ποστ έτσι; Και ούτε τα παίρνω από τον Νικήτα, ούτε τον παίρνω, τίποτα από όλα αυτά.
    Μερικές φορές έχετε καλή πληροφορία, σήμερα είστε για φτύσιμο με αυτό που γράφετε. Κρίμα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παπάς από τη Βέροια, παντρεμένος με παιδιά, πρόπερσι πιάστηκε σε Αλβανικό ξενοδοχείο με αγοράκια. Υπήρχε και βίντεο που μεταδόθηκε πάνω στη βράση από δυό κανάλια και μετά σιωπή. Τώρα που η Βέροια βρέθηκε στην επικαιρότητα με τον Άλεξ, δεν γίνεται καμμιά αναφορά στο θέμα. Το έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Ρίχτε μια ματιά στα εκκλησιαστικά οικοτροφεία ανά την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ναι ειναι του παπαγιάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @anonymous (τελευταίο): Πως είσαι σίγουρος γι' αυτό? Το ξέρεις ή το συμπεραίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μονο αν επροκειτο για καμια νταμιζανα με ουζο η κρασι θα νοιαζοταν ο μπεκρουλιακας χικ παρουσιαστης.... Αλλα που τετοια τυχη χα χα χα χα Αν θελετε να μαθετε τινος ειναι το blog μπορειτε πανευκολα να το μαθετε μην πιανεστε κοροιδα με φημες και φουμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙΌΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α ΡΕ 'ΝΙΚΗΤΑΣ' ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς sniper.
    Μάλλον δεν τον γνωρίζεις καλά. Για τον Παπαγιάννη σου λέω. Έχει εδώ και πέντε χρόνια τρία laptops και μπορεί να σου φτιάξει site μέσα σε πέντε λεπτά. Ασχολείται σαν τρελλός με τους Η/Υ και το έχει χόμπυ από δεκαοκτώ ετών. Έχω δουλέψει μαζί του σε Απογευματινή και Απόφαση. Άκου κάποιον που τον γνωρίζει καλύτερα. Είμαι από τους λίγους που έχω γνωρίσει την οικογένειά του και κυρίως τα παιδιά του. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι είναι αυτός πίσω από το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με τέτοιες "ειδήσεις", κυριολεκτικά του κώλου, να βγάζετε το blog σας με τα πρωινάδικα, είτε είστε ο Παπαγιάννης, είτε ο Μουζάκης, είτε όποιος άλλος.
    Πέσατε στην κατινιά των ΜΜΕ απ'όπου προέρχεστε.
    Είστε ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μάγκες από βδομάδα θα πέσει μεγάλο γέλιο. Πείτε αλεύρι ... ο Σφακιανάκης σας γυρεύει. Αυτό με τον Κακλαμάνη (το αν ισχύει ή όχι είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο) ξεπερνάει τα όρια και μυρίζει εκβιασμό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των εκβιαστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @κώστας: Δεν τον γνωρίζω καθόλου τον Παπαγιάννη. Γι' αυτό ρωτάω.

    @ορέστης μακρής: Γράφεις "Αν θελετε να μαθετε τινος ειναι το blog μπορειτε πανευκολα να το μαθετε μην πιανεστε κοροιδα με φημες και φουμαρα". Τίνι τρόπω? Γιατί δεν αναλύεις τη σκέψη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στα ίχνη των εκβιαστών που κρύβονται πίσω απ' αυτό το site βρίσκονται οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ήδη έχουν ενημερωθεί για τις έρευνες ανώτατα κλιμάκια της Κυβέρνησης και της αστυνομίας και αν δεν είχε σκάσει το θέμα με τη ρουκέτα, οι αστυνομικοί θα προχωρούσαν σε συλλήψεις. Εδώ πρόκεται για καραμπινάτη περίπτωση συμμορίας εκβιαστών που το παίζουν άμεμπτοι δημοσιογράφοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το ποτήρι ξεχείλισε μετά το σημερινό δημοσίευμα για τον Κακλαμάνη. Υπουργοί της Κυβέρνησης οι οποίοι ενημερώθηκαν για το "δημοσίευμα" ανήσυχοι άρχισαν να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλον και πριν από λίγη ώρα δόθηκε το πράσινο φως στην Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να προχωρήσει σε συλλήψεις. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγη ώρα.(Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλα ειστε απαραδεκτοι και πολυ μαλακες...τι το παιζετε δηλαδη τα καλα παιδια τα δικαια και τα ηθικα. Αυτο το site επιβαιωνει την ανηθικοτητα σας και το ποσο ρουφιανει ειστε. Στην ουσια δεν αντιστεκεστε αλλα στη πραγματικοτητα το θελετε σα πουστηδες.Κορακια. Αυτοι που θελουν να γινουν λαμογια τελικα ειναι χειροτεροι απο τα ιδια τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΤΙΝΕΣ υπήρξαν πολλές
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ υπήρξαν πολλοί

    Εσείς όμως παίρνετε βραβείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
    Υπόψιν κ. George

    Για να μην σας δουλεύουν και σας απειλούν με φθηνούς εκβιασμούς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τον κώδικα για το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ :
    1. Οι υπεύθυνοι ενός διαδικτυακού τόπου δεν φέρουν την ποινική ευθύνη για όσα δημοσιεύονται από τρίτους συπό την μορφή συζήτησης στο site.
    2. Οι υπεύθυνοι ενός διαδικτυακού τόπου φέρουν την ευθύνη μόνο για τις ειδήσεις που οι ίδιοι παρουσιάζουν και όχι για τα σχόλια των σέρφερς.
    3. Σύμφωνα με τον ίδιο κώδικα το μόνο μπορούν να κάνουν στους "ιδιοκτήτες" του site είναι να το μπλοκάρουν και να μην εμφανίζεται στην σελίδα του χρήστη.
    4. Όποιος λέει... παπαριές περί εκβιασμών και λοιπών, ή είναι άσχετος ή έχει πολιτικό συμφέρον από το κλείσιμο του site. Σε κανένα δικαστήριο δεν στέκει αυτή η γελοία κατηγορία.
    5. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος κλείσει το site, πολύ απλά θα δημιουργηθεί ένα νέο πολύ πιο... ενδιαφέρον.
    6. Να μάθετε να δέχεστε την κριτική ακόμα και αν αυτή είναι υβριστική. Απο αυτά, όμως, που γράψατε παραπάνω περί εκβιασμών, όμως, κατάλαβα ότι μάλλον είσθε επιεικώς άσχετοι...
    7. Μελετήστε τον κώδικα για να καταλάβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΟΛΥ σωστή η προλαλίσασα Εξουσία, αυτό όμως δεν αφαιρεί τίποτα από την αηδιαστική "είδηση" για τον Κακλαμάνη.

    Αν δεν κάνω λάθος, στην πρώτη σελίδα του PRESS-GR, γράφει κάτι για ΠΟΛΙΤΙΚΟ SITE???? Που είναι η πολιτική στα φτηνά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. και βέβαια καλό είναι να έχουμε ένα blog, αλλά ας παρεμβαίνουμε και ας απαντάμε στα σχόλια που και που, έτσι φίλε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπήκατε στον κόσμο του blogging, παρουσιάζοντας τεκμηριωμένα στοιχεία (τις περισσότερες φορές).

    Αυτό που σας έκανε αγαπητούς, (στους bloggers που δεν είναι δημοσιογράφοι) ήταν το γεγονός ότι πάντα ακολουθούσατε την δεοντολογία του blogging. Ελευθερία άποψης και ελευθερία σχολιασμού. Και ηθική. Πάνω από όλα. (και ανώνυμα και ανήθικα? Θα πήγαινε πολύ!)


    Δυστυχώς, το εν λόγω post στερείται ηθικής. Δεν είναι καν post ενός blog. Είναι ένας δημοσιογραφικός λύβελος.

    Θα ήθελα να σας πληροφορήσω, αν σας ενδιαφέρει η κριτική, ότι πέσατε στην εκτίμηση μου, γιατί προσπαθήσατε να αναγάγετε ένα προσωπικό σωματικό πρόβλημα σε είδηση και κουτσομπολιό.

    Λυπάμαι.

    Και λυπάμαι ακόμα περισσότερο το γεγονός, ότι υπάρχει τέτοια συμμετοχή, που θα έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο το κείμενο (emails, rss, track backs, κτλ.)

    Και οι πολλοί χρήστες αυτών των τεχνολογιών είναι παιδιά...

    υ.γ. συν το γεγονός, ότι τώρα δίνετε πάτημα στους επικριτές (συναδέλφους σας) να σας 'κράξουν'. Αλλά αυτό είναι ήσσονος σημασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. πόσο δίκιο έχεις Νέστωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πάντως η φωτογραφία δεν δείχνει τίποτα από αυτά που (λέει ότι) είδε ο συντάκτης του αρχικού κειμένου. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι σοσιαλίζοντας και φιλελευθερίζοντες βρίσκονται σε ευχάριστη παρέα με τους παπάδες που είναι ντυμένοι αποκριάτικα, και όλοι μαζί διασκεδάζουν με τα καμώματα του λαουτζίκου στο νερό...

    Σιγά μην μας ενδιαφέρει ο πισινός του ενός και του άλλου... να μην τον κάνετε παρέα αν σας χαλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Για να σοβαρετούμε λίγο. Δεν είμαι κανένας πουριτανός, ούτε με νοιάζει τι κάνει ο καθένας. Είμαι όμως πατέρας ενός 16χρονου αγοριού, όπως μπορεί να είναι και πολλοί από εσας. Για σκεφτείτε λίγο πώς θα νοιώθατε αν ήταν το δικό σας παιδί εκεί πέρα με ένα δημόσιο πρόσωπο. Για σκεφτείτε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το σκεφτόμαστε φίλε Anonymous και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. (όσοι είμαστε γονείς).

    Σκέψου και εσύ το άλλο όμως... Να είσαι κάποιος διάσημος και να κυκλοφορούν τέτοια λυβελογραφήματα για σένα, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις αν ευστοχούν.



    Τέτοια θέματα απαιτούν ιδιαίτερης προσοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. kati allo na kanete sthn zwh sas den exete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δηλαδή φίλε Νέστωρ τι ...αποδείξεις ήθελες να σου έχουν; 'Η μήπως θέλουμε να τα κρύβουν αυτά επειδή αφορούν επωνυμους; Σπίτι τους ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Σε δημόσιο χώρο και με ανήλικους όμως; Για ξανασκεφτείτε το, αδέλφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. βρε κύριε Νέστορα δεν καταλαβαινεις; Σου απάντησα και σε άλλο σχολιο που έκανες....
    Αστους να νομιζουν ότι κανουν ελευθερη δημοσιογραφια και μαλιστα ότι πανε καλά και ειναι πρωτοι (δευτεροι ..τριτοι...δεν εχει σημασια ) σε επισκεψιμότητα....
    Οσο το νομιζουν αυτό τοσο πιο βαθια στα σκατα χωνονται!!!
    Ακου με και εμενα!!!!
    Και τα ευστοχα σχολιά σου κανε τα σε κανενα blog της προκοπής!!!!
    Εδω ριχνε πατσαβούρες, σφουγγαροπανα,ότι σαβούρα τελος πάντων σου περισσευει!!!!!!
    Φιλικά στο λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΦΙΛΕ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ; ΤΟ ΖΧΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ SITE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @νέστωρ: Δε θα συμφωνήσω με τη συμβουλή του Καμπούρη που προτρέπει να ρίχνεις «πατσαβούρες, σφουγγαροπανα,ότι σαβούρα τελος πάντων σου περισσευει».

    Θα σου δώσω τροφή για σκέψη:
    1. Εδώ, μέχρι εχθές post-άριζε όποιος ήθελε, ό,τι ήθελε. Από σήμερα, μπήκε comment moderation. Αν δεν έχουν ευθύνη για το comment content ποιόν προσπαθούν να προστατέψουν? Μήπως δε θέλουν την κριτική?
    2. Θεωρείς τυχαίο ότι το comment moderation μπήκε ΜΕΤΑ την παρέμβαση του blogger “εξουσία»?
    3. Τι μας λέει αυτός/αυτή? Σημείο «2. Οι υπεύθυνοι ενός διαδικτυακού τόπου φέρουν την ευθύνη μόνο για τις ειδήσεις που οι ίδιοι παρουσιάζουν και όχι για τα σχόλια των σέρφερς.». Δηλαδή για τα διάφορα σκουπίδια και σχόλια (όπως τα χαρακτήρισε κατά το κοινώς ομολογούμενο) ο anonymous κάτω από το blogger “ποντίκι”, δεν μας λέει η «εξουσία» αν φέρουν ευθύνη.
    4. Σημεία 4 και 5 του/της «εξουσίας»: Από τη μία «Όποιος λέει... παπαριές περί εκβιασμών και λοιπών, ή είναι άσχετος ή έχει πολιτικό συμφέρον από το κλείσιμο του site. Σε κανένα δικαστήριο δεν στέκει αυτή η γελοία κατηγορία.» (έστι μεθερμηνευόμενον το blog δεν κλείνει) και ΚΑΠΑΚΙ «Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος κλείσει το site, πολύ απλά θα δημιουργηθεί ένα νέο πολύ πιο... ενδιαφέρον.» (έστι μεθερμηνευόμενον το blog μπορεί και να κλείσει). Ήξεις αφίξεις ουκ εν πολέμω θνίξεις.... Τι καταλαβαίνεις εσύ? Τι συMπέρασμα βγάζεις?
    5. Σημείο 6 μας προτρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε (προφανώς τους bloggers εννοεί) την κριτική ακόμα και αν αυτή είναι υβριστική. Την κριτική ποιού? Των ιδιοκτητών του blog? Των συν-bloggers? Μα οι ιδιοκτήτες του blog δεν ασκούν ΕΜΦΑΝΩΣ κριτική. Οι συν-bloggers ναι. Άρα τι μας λέει ο/η «εξουσία» συγκεκριμένα: Post-άρετε τις (λογικές) γνώμες/αντιρρήσεις/ενστάσεις σας, αλλά δεχθείτε το (πλάγιο) πατσαβούριασμα από τους (δήθεν) συν-bloggers σας σαν καλά παιδιά.

    H όλη υπεράσπιση του blog από τον/την «εξουσία» έγινε εξ’ αιτίας του post του bloger george στο οποίο ενημέρωνε περί της έρευνας της Ασφάλειας για το blog. Είναι τυχαίο ότι ο george post-άρισε σε όποιο ΑΡΧΙΚΟ post ξεσήκωσε αντιδράσεις περί της ηθικής του blog και των ιδιοκτητών του? Για σκέψου το. Έτσι δημιουργείται στο κοινό η αίσθηση της αντικειμενικότητας.

    Δε με πείθoυν.

    Νέστωρ, μία συμβουλή: όπως έγραψα και παραπάνω σε αυτό το post (COPY-PASTE): «.....Goebbels-style δημοσιογραφία και outing χορτάσαμε στην Ελλάδα.
    Προφητικός αποδείχθηκα.....Caveat lector: Λέτε να έχουν ξαμολύσει και πεμπτοφαλλαγίτες μεταξύ των "αναγνωστών"??? Δε ξέρω...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σαφώς και τα "γούστα" του καθενός δεν μας ενδιαφέρουν όταν τηρεί έστω και στοιχειωδώς τα προσχήματα, στο σπίτι του ας κάνει ότι θέλει, δημοσίως όμως.... εξάλλου εκείνος επέλεξε να είναι δημόσιο πρόσωπο.

    Το θέμα είναι οι προτιμήσεις αυτές και τα γούστα (προς οποιοδήποτε φύλο κι αν είναι) να μην επηρεάζουν την άσκηση των καθηκόντων τους, κι απ' ότι γνωρίζω υπάρχουν αρκετοί που τους σέρνουν από τη μύτη κάτι τέτοιες ιστορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αγαπητέ sniper,
    πολύ σωστές οι απόψεις σου. Τουλάχιστον εγώ τις δέχομαι.

    Αυτό που με προβλημάτισε ήταν η στάση του Press-Gr.

    Παραδόξως, έγιναν 49 + 1 (με αυτό) comments και ούτε ένα δεν αποτελεί απάντηση του blog, σε όσα το έχουμε κατηγορήσει.

    Ελπίζω, τώρα που θα πρέπει να διαβάσουν το post μου, και αφού το 'φιλτράρουν', να φιλοτιμηθούν να μας δώσουν και μια απάντηση.

    Και ένα μικρό σχόλιο προς τον χρήστη 'η εξουσιά'.

    Αναφέρεις αγαπητέ φίλε...

    1. Οι υπεύθυνοι ενός διαδικτυακού τόπου δεν φέρουν την ποινική ευθύνη για όσα δημοσιεύονται από τρίτους συπό την μορφή συζήτησης στο site.
    2. Οι υπεύθυνοι ενός διαδικτυακού τόπου φέρουν την ευθύνη μόνο για τις ειδήσεις που οι ίδιοι παρουσιάζουν και όχι για τα σχόλια των σέρφερς.


    Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες τι έγινε παρακολουθώντας την συζήτηση, το blog έγραψε τον λύβελλο και εμείς του το αναφέραμε, σχολιάζοντας και κριτικάροντας. Κάποιοι χρησιμοποιώντας την λογική και κάποιοι υπερβαίνοντας κάποια όρια ευαισθησίας/ηθικής/αισθητικής. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν έγινε το αντίθετο.

    Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν και σύμφωνα με την παράγραφο 2 που έγραψες... έχει ευθύνη ή όχι το blog?

    Για το RSS (και όλες τις άλλες μορφές επικοινωνίας του post)... έχει ευθύνη ή όχι το blog?

    Θα είχες την ευγενή καλοσύνη να μας παραπέμψεις σε μια πηγή βιβλιογραφίας των όσων έγραψες... ή είναι γέννημα της (νομικής) φαντασίας σου?

    Τέλος, θα ήθελα να υπερθεματίσω ότι δεν σε είδα να παρουσιάζεις την ίδια ευαισθήσια στην περίπτωση του 'ομόσταβλου' Κυριάκου Μητσοτάκη, και τα όσα αναφερθήκαν σε παλαιότερο post, που πάλι αφορούσαν προσωπικά δεδομένα.

    2-3 ανόητοι από εμάς (που ευτυχώς δεν είμαστε δημοσιογράφοι) προσπαθούμε να κρατήσουμε μια αξιοπρέπεια στο εν λόγω blog. Μην μας περνάτε για ανόητους με βλακώδη post.

    Θερμή παράκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ george:
    από μαλακίες χορτάσαμε.
    1° ούτε καν στοιχειοθετείται εκβιασμός
    2° αν ήξερες έστω και λίγο από τεχνολογία, ΔΕΝ θα έγραφες αυτά τα περί "ιχνών" τα οποία μόνο θυμηδία προκαλούν.

    Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση