GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

30.000 ευρω η ταρίφα...

Η ρουκέτα κατά της πρεσβείας των ΗΠΑ επεσκίασε τα άλλα θέματα. Δεν τα ξεχνάμε όμως. Η υπόθεση των παράνομων απαλλαγών και της δράσης του ...


Η ρουκέτα κατά της πρεσβείας των ΗΠΑ επεσκίασε τα άλλα θέματα. Δεν τα ξεχνάμε όμως. Η υπόθεση των παράνομων απαλλαγών και της δράσης του αντισυνταγματάρχη Χαρίση είναι ένα από αυτά. Τώρα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Και μην περιμένετε δυστυχώς να δοθούν ονόματα.
Τα κυκλώματα είχαν μεγάλο βάθος. Οπως μάθαμε, η πιο συνηθισμένη "ταρίφα" τα τελευταία χρόνια, για τις απαλλαγές και τις ευνοϊκές γνωματεύσεις, ήταν γύρω στα 30.000 ευρώ το κεφάλι.
Κάντε υπολογισμούς λοιπόν και βγάλτε συμπεράσματα.

9 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΤΡΑΒΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TIP: με κεφαλαία συνήθως γράφουν οι στρατιωτικοί, οι οποίοι κάνουν τόση θητεία όση και οι αρνητές στράτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να συλλάβουν τα κωλόπαιδα, εγώ θέλω να τα βάλουν να κάθαρίζουν τουαλέτες για όλη τη θητεία τους. Να δουν τη γλύκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aν κάποιος έχει δουλέψει σε μυστική υπηρεσία έστω και για λίγο θα καταλάβει, οτι αυτά που συμβαίνουν είναι πολύ εξελιγμένα.

    Έχουμε μπροστά μας την μεθόδο του κλιμακωτού αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης (διαδοχική συσκότιση σε 2 ή περισσότερες βαθμίδες και επίπεδα)

    1ο ΘΕΜΑ) ΠΑΙΔΕΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Μείζον θέμα για απόκρυψη-συσκότιση.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ!

    2ο ΘΕΜΑ) ΣΤΡΑΤΟ-ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, επιλέγεται απο την αντζέντα των "γνωστών" φαινομένων ανεκτής διαφθοράς, αποσυμφορεί το πρώτο θέμα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ και επικεντρώνει εκ νέου (αλλα μειωμένο) το λαικό ενδιαφέρον.

    3ο ΘΕΜΑ) ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ, βγαίνει αχνά αλλά εξομαλύνεται με 1ο και θέμα 2ο

    4ο ΘΕΜΑ) ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, τριπλό αποτέλεσμα, αποσυμφόρηση του
    2ου και πολύ περισσότερο του 1ου θέματος (το οποίο σχεδόν ξεχνιέται) και επιπλέον νομιμοποίηση του 3ου.

    Προχωρημένο.Πολύ προχωρημένο. Προφυλαχτείτε! Καημένε Έλληνα

    © 2007, taCiA Konsta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @taCiA Konsta

    καταπληκτικος συσχετισμος της επικαιροτητας! Πολυ προχω ο συλλογισμός σου! Αν εξαιρέσεις το χτυπημα στην πρεσβεια - που αν και τους ... βολεψε ε ΔΕΝ νομιζω να το .. .προκαλεσαν! - στα υπόλοιπα συμφωνω οτι πιθανοτατα δημοσιοποιουνται με ΑΠΟΛΥΤΟ σχεδιασμο κ ... προγραμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. taCiA Konsta poly swsta osa les. Yparxei kai ena arthro stin Kyriakatiki Eleutherotypia, sxetika me to 3o thema pou anafereis.

    30.000e to kefali e? Na min eksasfalisei ta geramata tou o anti/xis ???

    e re RPG7 pou tous xreiazetai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον σιγά σιγά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με προχωρημένη ή εξτρίμ ματιά γιατί όσα ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς (κι έχουμε ήδη δει αρκετά δείγματα...)δεν είναι ποτέ λογικά και φυσιολογικά και φανερά με την πρώτη ματιά.
    Αρα όλα τα σενάρια είναι πιθανά κι ένα ακόμη: Η ρουκέτα να έφυγε από ξένα (ίσως αραβαικά χέρια...) σαν προειδοποίηση και στους αμερικάνους αλλά κυρίως σε Ελληνες και λοιπούς Ευρωπαίους ότι δεν πρέπει να ησυχάζουν, αν συνεχίσουν να αφήνουν τους Μπους και Μπλερ να κάνου ανενόχλητοι παιχνίδι όπου και όπως γουστάρουν εδώ και δέκα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. stin Ellada panai mono ta koro.i.da
    fantaroi opos ego 28 mines ston ewro
    ti pairimenete apo mia tritokosmiki
    hora opos tin Ellada,giauto kai tin kopanissa apo tin Ellada by by........sawoura.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση