GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παγκόσμια κατάταξη του Press-gr

Στη θέση 184.602 διεθνώς το blog μας Από σήμερα μπορείτε να παρακολουθείτε και τη διεθνή κατάταξη του Press-gr με βάση την παγκόσμια μηχαν...


Στη θέση 184.602 διεθνώς
το blog μας
Από σήμερα μπορείτε να παρακολουθείτε και τη διεθνή κατάταξη του Press-gr με βάση την παγκόσμια μηχανή κατάταξης www.alexa.com. που δίνει συγκεκριμένα στοιχεία, στατιστικά, χάρτες και αναλύσεις.
Στο αριστερό μέρος της πρώτης σελίδας, στους Συνδέσμους, μπορείτε να κλικάρετε στην ένδειξη "Παγκόσμια κατάταξη του Press-gr" και να βλέπετε τα στοιχεία.
Αυτή τη στιγμή είμαστε στη θέση 184.602 σε όλες τις ιστοσελίδες του κόσμου - πρόκειται για δεκάδες εκατομμύρια. Άρα, μάλλον καλή σειρά έχουμε...

12 σχόλια

  1. Hi Τούτο σημαίνει πόσο αρέσει το κουτσομπολιό που κάνετε.
    Ο χρόνος θα δείξει ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pros to paron mono kati dimosiografakia sas parakolouthoun, ante kai kanenas ksexasmenos dimosiografos...
    SIGA TA LAXANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πρέπει να μην στέλνετε τον κόσμο προς το συγκεκριμένο σάϊτ, είναι πασίγνωστο για τις πληροφορίες που συλλέγει και οι οποίες χρησιμοποιούνται για να στέλνονται spam, ενώ έχουν ακουστεί και για spyware.
    Βγάλτε το γιατί αν δεν το βγάλετε βγαίνετε από τα λίνκ μας.

    Εσείς βέβαια συνεχίστε να ανεβάζετε και εμείς θα συνεχίσουμε να ρίχνουμε ματιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για το Αλέξα μιλάμε.

    συγχαρητήρια για την πρόοδο βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Alexa είναι ένα φιλόδοξο project που φτιάχθηκε με την λογική να μετρήσει την παγκόσμια επισκεψιμότητα.

    Μετράει όμως δεδομένα που παράγονται μόνο από όσους έχουν το Alexa Toolbar (κάτι σαν ένα μικρό spyware, με την διαφορά ότι δεν έχει 'κακούς σκοπούς').

    Το πρόβλημα με την μέτρηση του Alexa είναι ότι έτσι και το βάλουν 10 άτομα και χτυπάνε κάθε μέρα από διαφορετικά IP, ένα συγκεκριμένο link, το ανεβάζουν πάρα πολύ.

    Επί της ουσίας, δεν είναι τίποτα σοβαρό σαν εργαλείο και δεν αντιπροσωπεύει καμία έγκυρη μέτρηση.

    Αν πάλι, θέλετε να το παίξτε μούρες, ζητήστε από τους επισκέπτες σας να το κατεβάσουν και να το εγκαταστήσουν, και μέσα σε 1 μήνα, θα αγγίξετε για πλάκα τα πρώτα 30,000 sites.

    Τόσο απλά...

    υ.γ. κάποιοι θα βγουν και θα πουν ότι τα παίρνω από το ΠΑΣΟΚ για να τα λέω αυτά! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί κύριε Νεστορά μου δεν τους αφηνετε να νομιζουν ότι πάνε καλά;;;Διότι όσο νομιζουν ότι πάνε καλα τοσο πιο βαθια στα σκατά(με το συμπάθειο) χώνονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι κύριε Νέστορά μου δεν τους αφήνετε να νομίζουν πως τα πάνε καλα;;;
    Οσο πιο καλά νομιζουν πως τα πανε τοσο πιο βαθια στα σκατά(με το συμπάθιο) χωνονται!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάγκες αν δεν γουστάρετε μην επισκεφθείτε ξανά το blog. Τα παιδιά κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και δεν έχουν ανάγκη τις μετρήσεις. Και άρθρα του blog έχουν δημοσιευτεί και σε εφημεμερίδες. Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που κάνουν.

    k_spyrakis@hotmail.com
    Δημοσιογράφος της εφημερίδας ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
    Δεν κρυβόμαστε πίσω απο την ανωνυμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ = kamia poio sovarh efimerida den pezei? kaneis apo to fila8lo h thn espresso... olos o tritos kosmos mazeytike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Paidia mhn to peite paraekso auto... kalo tha htan na to svisete giati prosvalete 1on thn nohmosinimas kai 2on to kuros sas! giati an einai etsi kai ta nea pou grafete tote vapseta maura! To oti eiste arketa psila den einai diko sas katorthoma alla tou blogspot (tou dorean forea sas). Pantos an phgenate sta geocities tha eixate akoma parapano kai xoris mpara rank! oi sovares etairies neon mexri shmera agorazan toulaxiston ena URL name kai meta uperifanevontan. Kante to kai tote tha ta ksanapoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Guys, allo blogger allo dimosiografos k allo katina. Dimosiografoi sthn ellada einai ligoi, eytixos pou vlepoume kana bbc na enimeronomastan. Oi blogger exoun mia allh koultoura pou den simvadizei me ayto edo to prama k fysika k oi katines pou einai aytoi pou oi neo-ellines onomazoun dimosiografos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση