GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλέστε και τον Μιλτιάδη Νεκτάριο...

Ξέρει πολλά για το ΙΚΑ και την Θ. Βρακατσέλη... Ένα πρόσωπο κλειδί που ξέρει ΠΟΛΛΑ για το ΙΚΑ είναι ο πρώην διοικητής του, επί ΠΑΣΟΚ, Μιλτι...

Ξέρει πολλά για το ΙΚΑ και
την Θ. Βρακατσέλη...
Ένα πρόσωπο κλειδί που ξέρει ΠΟΛΛΑ για το ΙΚΑ είναι ο πρώην διοικητής του, επί ΠΑΣΟΚ, Μιλτιάδης Νεκτάριος.
Ηταν ο προκάτοχός του Γιάννη Βαρθολομαίου. Είχε κι αυτός πολύ στενή συνεργασία -σε υπηρεσιακό επίπεδο- με την Θ. Βρακατσέλη.
Μπορεί και πρέπει να δώσει εξηγήσεις για πολλές από τις "τρύπες" του Ιδρύματος. Για ορισμένες είναι υπεύθυνος και ο ίδιος.
Εχει όμως "εξαφανιστεί" και δεν μιλάει.
Πρέπει όμως, να κληθεί να μιλήσει για να μαθευτεί η αλήθεια για το τι συμβαίνει στο ΙΚΑ αφού ο Γ. Βαρθολομαίος δεν ζει.

22 σχόλια

  1. Εχω πλέον την βεβαιότητα ότι ζω σε μια χώρα που το 60% κλέβει (την εφορία, τη μάνα του, τη γκόμενά του, τον γείτονα, την υπηρεσία του. Ο ταβερνιάρης, ο μάστορας το Σούπερ Μάρκετ κλέβουν. Καταντήσαμε όποιος όπου μπορεί να κλέβει. Το 30% που είναι περιθωριοποιημένο φαντασιώνεται πως θα έλθει η ώρα που θα κλέψει κι αυτό κι ένα 10% (μη βαράτε ξέρω ότι το έχω φουσκώσει, είναι 5%) είναι σχετικά τίμιοι άνθρωποι. όλοι αυτοί θεωρούν φυσιολογικό πρωθυπουργοί, υπουργοί, μητροπολίτες, δικαστικοί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, πολεοδόμοι, εφοριακοί, παπάδες, να κλέβουν και σου λένε ποιός έχει το μέλι και δε το γλύφει. Από την άλλη παριστάνουν τους υπερπατριώτες και τους καλούς Χριστιανούς, ψηφίζουν με ποσοστό 90% ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λάος, κόμματα που έχουν ασκήσει εξουσία κι έχουν δώσει δείγματα και αποδείξεις του ήθους τους. Ο μητροπολίτης Αττικής που χρόνια τον κάλυπτε ο αρχιεπίσκοπος, με 8 χρόνια φυλακή-με αναστολή μέχρι την έφεση που δεν θα εκδικαστεί ποτέ -έγινε ρόμπα και με τα σεξουαλικά του αλλά παραμένει επίσκοπος και συλλειτουργεί με τον πατριάρχη χωρίς κανείς καλός χριστιανός να ενοχλείται. Ο Γιοσάκης κι η Μπουρμπούλια αποφυλακίζονται έστω και προσωρινά με απίθανες δικαστικές αποφάσεις. Ο κεχαγιόγλου κυκλοφορεί ελεύθερος. Η Ηλία κρύβεται. Κάποια μεγαλοκυρία που εμπλέκεται την έβγαλε λάδι. Ο Μαντουβαλος βγάζει τα άπλυτα των βουλευτών της περιφέρειάς του στη φόρα για να μπορέσει να σωθεί. Αυτή είναι η Ελλάδα, που είπε και ο συνένοχος για την κατάντια της Σημίτης. Έχει την ηγεσία που της αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μίλτος δε κάνει για αποκαλύψεις.
    Πώς να σας το πω… να είναι μικρός. Μικρός και φιλόδοξος γιατί κάποιοι κολλητοί του Σημίτη του φούσκωσαν τα μυαλά, ότι και καλά έχει τεράστιο μέλλον στη πολιτική.
    Είναι της κουλτούρας Σημίτη. Ξέρετε!
    Κολυμπάμε στο βόθρο. Κάνουμε και μακροβούτια. Τα κάνουμε και μέσα. Αλλά όταν βγούμε. Κύριοι και καθαροί. Απορούμε πως γέμισε ο βόθρος. Καλούμε τη γειτονιά να τον αδειάσει, επισημαίνοντας τους κινδύνους μόλυνσης και τις ευθύνες της.
    Μετά βγάζουμε και ένα βιβλίο, για να δείξουμε ότι τα είχαμε πει εγκαίρως, αλλά δε είχαμε προλάβει να τα καταλάβουμε ούτε οι ίδιοι που τα γράψαμε.
    Ή μήπως άλλοι «τα γράψαμε»;
    Μάγκες, θέλετε πράγματι να κάνετε ρεπορτάζ. Αφήστε τον Άγιο Νεκτάριο στην ησυχία του, και πηγαίνετε για ένα φροντιστήριο στο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ.
    Και εγώ από εκεί έρχομαι. Τώρα κάνει και καλές τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί Σημίτη δεν είχε καταγγελθεί πως διπλωμάτες λαδωνόντουσαν από φουκαράδες μετανάστες για βίζες; Κοινό μυστικό είναι. Έγινε τίποτα; Απλώς προήδρευε. Άσε τα εξοπλιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί μόνο -στενή συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο-;
    Αφού η κυρία το έδινε όπου έβρισκε.
    Ο Μίλτος θα ήταν χαζός να μην τσιμπήσει λιγουλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai oxi mono o nektarios kai toyw ergatopateres ...epi nektariou to ika sponsonarise ekpomph ths net me 600.000 eyropoulakia paragogh kapoios dhmosiografos ...kolitos ton ergatopatervn kai ti proevale ... synexia thn gsee... mhpws o etairia opou o dhmosiografos einai ayto pou lene sthn glossa twn lamogion kai tis kompinas @mprostinos@ htan koryfaiou ergatopatera... mhpws exei sxesi me promhthies gia ektypwsis otan yfipourgos koinwnikwn asfalisevn htan teos ergatopateras ... kai meta boyleyths kai ta anhpsia tou exoyn ektypotiki etair;ia poy eperne tis ektiposeis ika kai to yporgiou mhpws h etairia ayth einai thigatriki ths gsee afoy kat apokoph edw kai xronia kanei mono ayth tis ektiposeis tis gsee kai oi ergatopateres douleyoyn poly gia ta dikaia ton ergazomenvn ...bgazoyn polu xartoyra...
    to amartolo ika ...tha apokalyf8ei mesa apo ayto to politiko erotiko skandalo... na deite giati pernoyn syntakseis 500 giati ta oikonomika ta limenontai me oles tis eksousies ..farmakeytikes ...klp etairies ..giati oi ergatopateres ...politikologoun me dhthes prostasia tvn syntaksevn diladi ton voh8imatwn... kai oi idioi syndioikoyn .. afoy 100. apo aytoyw einai orismenoi se epitropes topikwn ika kai mernoyn mhniatiko xatziliki ...gia symetoxi se epitropes ante geia paidia viazome sorry gia ta lathakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ καλη η αποκάλυψη των προκηρύξεων ... ο δημοσιογραφός που ψαχνει στο ιντερνετ βρισκει τα παντα...
    στο google με μια απλή αναζήτηση τα σαίνια του press gr επεσαν πανω στην ειδηση....
    ηταν δύο σελίδες του εξωτερικού που ειχαν προκηρύξεις για ξενοδοχεια και εστίαση σε ολη την ευρώπη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΡΙΖΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ.ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΙ ΜΑΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΦΥΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Α, ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΕΤΤΕΡΟΔΙΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε παλιόπαιδο Μίλτο, γιατί όταν έπαψες να έχεις στενή συνεργασία με την Υπάλληλο, της έκοψες και τα έξτρα και τη καλημέρα;
    Έτσι κάνουν ρε οι άντρες…
    Φοβητσιάρη. Ε, φοβητσιάρη ευθυνόφοβε.
    Δεν βλέπεις ρε… τα παλικάρια πέφτουν όρθια…ε, καμιά φορά και στις σκάλες.
    Όχι, σαν και σένα!
    Άντε κρύψου ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οποιος ξερει τα κοκορακια να πει ονοματα. αν δεν πει μπορει να χουμε κι αλλα θυματα δημητρη ριζο μιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η διαχρονικη και διαπολιτικη παρουσια της θωμαης στην παραδιοικηση κατεδειξε πως τα στελεχη που μας κυβερνουν ειναι σεξουαλικα πεινασμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΙΜΩΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ. ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΦΗΞΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΙΜΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΤΑΝΙΚΌ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΩΡΓΟΥ.
    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΙΜΩΝΑ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ANDREW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΚΑΙ Σ'ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ! ΕΞΩ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΙΜΩΝΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΟΥΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΛΟΥΡΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΣὊΥΗΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντί ο Γιώργος να τρώει τις σάρκες του ΠΑΣΟΚ θα ήταν πιο τίμιο να ξεκαθάριζε τις θέσεις του και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και να μην αφήνει τον καθέναν να κάνει το δικό του παιχνίδι. Αν και είμαι υπέρ του Πάγκαλου στις θέσεις του και τις οποίες θεωρώ τολμηρές και ηρωϊκές αν σκεφθεί κανείς που βρίσκεται, ο Κίμωνας επίσης είναι γνωστός για τις θέσεις του και για τον τρόπο που τις εκφράζει. Είναι άδικο να καρατομεί στελέχη για τις απόψεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι σχέση έχει ρε 1:19 ο λαϊκιστής Κίμων με τον ΣΥΝ. Ο ΣΥΝ είναι σαλόνι λογίων, διανοουμένων, φιλολό κι έτσι και λίγο κλουβί με τις τρελλές. Μάλλον για Παπαθεμελή ή ΛΑΟΣ τον βλέπω. Μέγα λάθος του Γιωργάκη, ούτε το κοινό του Μάνου δεν θα του μείνει. Θα δείτε ΠΑΣΟΚ με 34% στις εκλογές. Ο Κίμωνας είχε απήχηση στις λαϊκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΑ ΧΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΙΜΩΝΑΚΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΕΝΗ. ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΗΠ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΑΔΟ. ΤΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΘΕΣ ΟΤΙ Η ΘΩΜΑΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΕ ......... ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ........... (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΝΕΚΤΑΡ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση