GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να φτιάξει δικό του κόμμα...

Από τις 31 Ιανουαρίου το Press-gr είχε αποκαλύψει ότι ο Γ. Παπανδρέου ετοιμάζει νέες διαγραφές. Το σχεδίαζε ενόψει της συζήτησης για το άρ...

Από τις 31 Ιανουαρίου το Press-gr είχε αποκαλύψει ότι ο Γ. Παπανδρέου ετοιμάζει νέες διαγραφές. Το σχεδίαζε ενόψει της συζήτησης για το άρθρο 16, βρήκε τώρα την αφορμή και αντί να επιβάλει ποινή στον Θ. Πάγκαλο -που έχει ειδική μεταχείριση, όπως γράψαμε- διέγραψε τον Κίμωνα Κουλούρη.
Ο ίδιος ο βουλευτής δεν το περίμενε. Έμειναν "κάγκελο" και οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ αφού όντως ...άλλον περίμεναν να δουν στο κομματικό "εδώλιο".
Ποια είναι η είδηση τώρα; Οτι ο Κ. Κουλούρης απειλεί να φτιάξει δικό του κόμμα "ανδρεοπαπανδρεϊκό".

49 σχόλια

  1. Γραφικές ιστορίες, γραφικών ανθρώπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη συμμετοχική δημοκρατία δεν υπάρχει θέση για τον Κίμωνα.
    Έθιξε τον Πά(ν)καλο του Αρχηγού, πώς να το κάνουμε.
    Θύμωσαν και οι εκδότες και απείλησαν να πατήσουν τον
    (Πάγ)καλο του Ηγέτη.
    Αλλά και αυτός ο Κίμων, τι ακριβώς ήθελε;
    Ο Μουσίτσας…τι ξέρει και δε μας το λέει;
    Τόσο έμπειρος γλύφτης ο Κίμων γιατί δεν έκανε κάποιον ελιγμό;
    Τι θέλει να κερδίσει από το crash test;
    Θα δούμε… πάει για πέντε αστέρια ή για πέντε φάσκελα;

    ΥΓ. Ξέρετε πως συμμόρφωσε, προχθές, ο Γιώργος τον Πάγκαλο μετά τα περί ασύλου του δεύτερου;
    Του είπε μαζέψου θόδωρε, γιατί όπως πας δεν πρόκειται να διαγράψω τον Κίμωνα.
    Μετά από αυτό ο Θόδωρος έκανε καινούργιες δηλώσεις. Ο Κίμων έκανε με τη σειρά του καινούργιες μαλακίες – θυμίζοντας προηγούμενες μαλακίες του Θεόδωρου – και η ζωή στο ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται ομαλά.

    ΥΓ β. Το κερατό σας στη Χ. Τρικούπη, αφού είστε, πλέον, ανίκανοι να παράγετε ένα σκάνδαλο της προκοπής, αφήστε μας τουλάχιστον να απολαύσουμε το νέο σκάνδαλο της ΝΔ.

    ΜΠΑΓΙΑΤΕΨΑΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ


    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είπαμε παιδιά... αφήστε τα μπουρδέλα ήσυχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλη μιά γελοία ιστορία που αγωνίζεται να εμβολίσει την επικαιρότητα και να βγάλει είδηση.
    Η ουσία αυτής της διαγραφής, είναι χωρίς υπερβολή, πολύ μικτότερης αξίας από την ουσία που ανιχνεύτηκε, κατά την ιστολογική, στον Βαρθολομαίο.
    Τώρα παίξετε κανάλια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε γκιοργκάκι, τη μια διαγράφεις τον σαλονάτο Παπαντώνη, τώρα το παιδί του λαού τον Κιμ. Αποφάσισε βρε παιδάκι μου τι κόμμα θέλεις. Είσαι με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, αλλά δεν ψηφίζεις την αναθεώρηση. Δυό καρπούζια (=water mellons) στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε γλυκό μου αγοράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΛΑΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΤΡΕΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ; ΜΕ ΤΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΙΜΩΝΑΣ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ; ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΝΟΜΙΖΩ! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζήτω η συμμετοχική δημοκρατία. Έτσι διαγράφουν ακόμη στο ΠΑΣΟΚ; Χωρίς απολογία και χωρίς αιτία; Αντί του Πάγκαλου τον Κίμωνα; Αυτό θα πει εκσυγχρονισμός. Παλαιοκομματισμός και αρχηγισμός είναι Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως τα λαμόγια παραμένουν ενεργά μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Και δυστυχώς... αρκετά απ' αυτά έχουν δημιουργηθεί απο τους νυν Ευαγγελιστές του χώρου... Και μην μου πεί κανένας να αποτανθώ στην Δικαιοσύνη.. γιατί θα βρώ κανα μπελά..ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Γιώργο, με τη μομφή δεν μπόρεσες να αλλάξεις την ατζέντα...
    Τώρα ίσως να τα καταφέρεις καλύτερα. Τώρα είναι μαζί σου και η ΝΔ.
    Συναίνεση στο κουκούλωμα και εκλογές…
    Μπράβο καημένε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωστε το ΠΑΣΟΚ θέλει αστυνομία στα πανεπιστήμια; Ο Κουλούρης έπρεπε να είχε διαγραφεί χίλιες φορές, αλλά ΟΧΙ ΤΩΡΑ που κατέκρινε τις φασιστικές ιδέες του Πάγκαλου. Ο Γιώργος είναι για τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφήνοντας το κακό timing στην άκρη, ο ΓΑΠ όλους τους ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ τους περιμένει στη γωνία. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη να αποκεφαλίσει ένα από "τα καρφιά στα πλευρά του".

    Σειρά έχει ο Άκης. Εδώ είμαστε και θα το δείτε.

    Και θα δείτε το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.
    Άλλωστε έχει δώσει δείγματα με το επιτελείο των άμεσων συνεργατών του.

    Ο δε Κουλούρης, κι όσοι τον ακολουθήσουν, απλά είναι πεθαμένοι πολιτικά και δε το ξέρουν. Θα το διαπιστώσουν σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε φίλε από πάνω το Περιστέρι, τα Λιόσα οι Κουκουβάουνες, ψηφίζανε Κίμονα. Ο Ανδρουλάκης κι η Δαμανά τους προκαλούν αλλεργία. Τώρα χαρίζονται σε ΝΔ και ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. GIANNOS said


    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΎΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΟΜΆΔΑ Ο ΚΙΜΩΝΑΣ... ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΩΤΣΙΑ ΑΣ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ---ΜΟΝΟ ΑΥΤΌ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΆΜΙ ΕΊΝΑΙ ----ΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ...

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1980---- ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΎΨΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3.30 Έτσι κι αλλιώς τις επόμενες εκλογές δεν τις κερδίζει, οπότε γιατί να αναγκαστεί να υποστεί τη φθορά όλων αυτών? Εσύ δε κουράστηκες να τους βλέπεις και να τους ακούς?

    Άλλωστε για να πας μπροστά πρέπει να αφήσεις τα βάρη.

    Αν το δείς κι από την άλλη πλευρά, και ο πατέρας του αλλά και ο νυν Πρωθυπουργός προκειμένου να εδραιώσουν την κυριαρχία τους στο κόμμα (ο ΑΠ κυρίως σαν Πρωθυπουργός, ο ΚΚ σαν αρχηγός κόμματος) κάνανε παρόμοιες διαγραφές.

    Ο δε ΚΚ όταν τις έκανε όλοι έλεγαν ότι θα αποσταθεροποιηθεί κλπ. Εκ του αποτελέσματος? Τρίχες, όσοι γύρισαν παρακαλετά βολεύτηκαν - οι άλλοι "δε τους θυμάται ούτε ο θυρωρός τους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά ρε συνάδελφοι κανείς δε βλέπει ότι ο Γιώργος βγάζει τον Μπούλη από τη δύσκολη θέση; Ετσι και ο Μπούλης δεν θα ασχοληθεί με τη μηχανοργάνωση του ΙΚΑ (και άλλα τινά) και οι φίλοι του Γιώργου θα ηρεμήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Γιώργος είναι υπέρ αναθεώρησης του 16 αλλά δεν τη ψηφίζει, είναι υπέρ του ασύλου, αλλά διαγράφει Κουλούρη αντί για Πάγκαλο. Αυτό λέγεται πολιτική αγυρτία, τυχοδιωκτισμός και αλαλούμ. Δεν είναι σοβαρός ο αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδική χαρά τοκανες το κόμμα Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3.45
    Αν υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο στο ότι ειναι όλα αυτά που γράφεις, όταν θα κερδίσει τις μεθεπόμενες εκλογές, θα δεχτείς με την ίδια άνεση ότι αυτοί που τον ψήφισαν δεν είναι σοβαροί (και πολιτικά αγύρτες, τυχοδιώκτες και αλαλουματζήδες) αφού τον επέλεξαν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλα ρε γιωργο.!!!!!!!!! τωρα που κανουν ιστολογικες εξετασεις με το σπερμα του βαρθολομαιου(αν ειχε εκσπερματωσει μεσα σε 20 λεπτα-αυτη ειναι η απορια ολων) βρηκες εσυ να κανεις τη μαλακια με τον κειμωνα , ζηλεψες τις μαλακιες των δεξιων και τουσ πηρες κατα ποδας. γιατι γιωργακη οπως και να το κανουμε το να διαγραφεις τον κειμωνα ειναι κατι σαν χρυση μαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η ελλαδα ειναι ενα προτεκτορατο.αυτα που ειπε ο κουλουρησ ειναι αληθεια.γιατι τα ειπε ομωσ τωρα.ο παγκαλοσ ειναι και αυτοσ σε διατεταγμενη υπηρεσια(συμμετοχη στη Λεσχη μπιλλντερμεργ) οπως και ο γιωργακης.
    ΤΟ ΤΙ θα πει ο κοσμοσ της δυτικης οχθης αστο καλλιτερα...ηρωας ο κουλουρης.
    ο γιωργακης επιδιωκει την ανοδο του στην πρωθυπουργια η οποια να συμπεσει με την ανοδο των δημοκρατικων στις ηπα και το ανοιγμα του κοσσοβου.....
    βλεπε επισκεψη της μπακογιαννη στο "κρατοσ της θρακης".
    Κουβεντα καποιος γιαυτα ολα??
    ιδωμεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γιωργο ποιος εχει σειρα για διαγραφη τωρα .... εγω λεω ν αρχισουμε τις προβλεψεις κατι σαν την κολοκυθια.... ξεκιναω προβλεποντας βενιζελο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μεγαλύτερο ανέκδοτο του μήνα:

    O Κίμωνας θα κάνει κόμμα !!!

    Αν είναι έτσι τότε μην ξεχάει ν βάλει ως έμβλημα του νέου κόμματος το σήμα της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ...

    Αλλωστε όπως έχει πει και ο ίδιος ο Κίμων, ο Βαρδινογιάννης είναι ο μόνο μη διαπλεκόμενος επχειρηματίας !!! Τα όπλα θα πάρει σε λίγο ο επαναστάτης...και σοσιαλιστής Κίμων ο Κερκυραίος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3.59 Μα γι' αυτό γράφω (3.25 & 3.38) ότι ο ΓΑΠ αρχίζει την εδραίωση της αρχηγίας του. Μη ξεχνάτε ότι παρέλαβε ένα ΠΑΣΟΚ σε εύθραυστη ισορροπία από το Σημίτη.

    4:03 Άκης κόβεται λόγω ηλικίας από το ψηφοδέλτιο (θυμίζει κάτι αυτό?? ο ΚΚ έκοψε το Βαρβιτσιώτη), άρα ο Άκης δε προσφέρεται προς στοιχιματισμό.

    Για Βενιζέλο σου δίνω 1,10, επειδή το έχω γράψει χθές στις 5.40 σε άλλο ποστ ως "ο ...φωτογράφος" https://www2.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=5382918468773161636.

    Πριν στεγνώσουν όσα έγραφα, έπεσε το πρώτο πιστόλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. βασω παπαντρεου διαγραφη οχι... αλλα θα μπει σε επιτηρηση 1.80 για -χ- δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κιμανα αν κανεις κομμα εγω και η οικογενεια μου σε ψηφιζουμε .... η μνημη του αντρα ειναι τοσο ισχυρη σε μας στον απλο λαο που τ αλλα τα καθαρματα τον ξεχασαν και του χρωστανε τα παντα στη ζωη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 4.23
    Μη αποδεκτό το 1.80 για Βάσω επιτήρηση.
    Παίζεις 1.25 για Βάσω συντήρηση (κάτι σαν κατάψυξη)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Pros 4.26 ti ennoeis "και του χρωστανε τα παντα στη ζωη τους"???

    Diefkrinise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ήθελα να ξέρω ποιό είναι το σκεπτικό αυτής της διαγραφής, θα καταδεχτεί ο διάδοχος του θρόνου Γιώργος να μας εξηγήσει, ή στ'από τέτοια του. Αυτό λέγεται συμμετοχική δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5.05 Δημοκρατία συμμετοχική ή όχι με φασίστες σαν τον Κίμωνα δε γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κιμων πιστεύουμε σε έσενα! Εμπρός για ένα νέο ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. xathike kai o teleutaios krikos tou pasok tou andrea papandreou me to sigxrono pasok. den kserw ti ekane o koulouris sto paraskinio, alla autos kai alla stelexi pou twra einai ektos pasok p.x. laliwtis pou etreksan kai agwnistikan gia tin anodo kai tin kiriarxia tou pasok einai ektos kai twra kanei koumanto i antzela gkerekou, oi ek amerikis simvouloi tou giwrgou papandreou kai i damanaki.
    giwrgo allakse ta ola simainei petakse ektos pasok ta lamogia opws tsoxatsopoulo, papantwniou (pou idi ton etheses ektos pasok kai mpravo sou),vereli kai oxi tous agwnistes opws laliwti kai koulouri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 5.56 Κοιμήσου αγγελούδι μου αλλά πρόσεξε μην ανοίξεις από τον ύπνο.

    ta lamogia opws tsoxatsopoulo, papantwniou (pou idi ton etheses ektos pasok kai mpravo sou),vereli kai oxi tous agwnistes opws laliwti kai koulouri.

    Λαλιώτης και Κουλούρης άσπιλοι και άμμωμοι... Με χλωρίνη τους περάσατε ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ και παραδίνονται πάλλευκοι στην κοινωνία???

    ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. re 5.40 ti exeis na prosapseis ston laliwti????????
    kati sigkekrimeno oxi paparologies
    egw kserw oti to aerodromio "eleutherios venizelos", i attiki odos,i gefira riou-antirriou -erga pou allaksan tin ellada- eginan epi ipourgias kwsta laliwti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εχεις δικιο,φιλε!!!
    ε,οχι λαλιωτης και κουλουρης εκτος πασοκ και αργηχοπουλα ο ανδρουλακης, ο μανος, ο ανδριανοπουλος και η δαμανακη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 5.50 GIA TA "GARGALISTIKA" TOU LALIW, ASK PETROS KWSTOPOULOS, NIKOS PAPANDREOU & TH GYNAIKA TOU(AN MILHSOUN).

    EPISHS PROSFATA KATADIKASTHKE SE SYKOFANDIKH DYSFHMISH.

    TA YPOLOIPA AMA DE TA EXEIS DEI KAI PERIMENEIS TWRA NA TA MA8EIS, TZAMPA PSHFIZEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΟΥΙΖ
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΟ ΤΩΝ:ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ,ΜΑΝΟΥ,ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ?????
    ΚΑΙ ΟΙ 4 ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!!
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. - Η γλοιώδης κόρη της πουλημένης Οικογένειας έγινε ΥΠΕΞ, προβάλλει ως αυριανή Πρωθυπουργός, και διαχειρίζεται το μείζον θέμα της Θράκης (και άλλα ζωτικά) με σκεπτικό κομμώτριας.

    - Φθάσαμε να ζητάμε άδεια για να πετάνε τα αεροπλάνα μας στο Αιγαίο, αφού οι Τούρκοι σκότωσαν έναν πιλότο μας, χωρίς να αντιδράσουμε.

    - Στο Κοσσυφοπέδιο καταλύεται η αρχή του απαραβίαστου εθνικών συνόρων, οι Αμερικανοί υλοποιούν το σχέδιο τους για "καντονοποίηση" των Βαλκανίων.

    - Δανειζόμαστε (Κράτος & ιδιώτες), το μεν για να συντηρήσει τη διαπλοκή, οι δε για να συντηρήσουν ένα μοντέλο άφρονης κατανάλωσης.

    - Η δημόσια περιουσία του Ελληνικού Λαού εκποιείται με αδιαφανείς διαδικασίες σε εξευτελιστικές τιμές, για να πληρωθούν τα χρέη που συσσωρεύει η διακυβέρνηση αχρείων (που τους ψηφίζουν ποιοι ;)

    - Όσα χρήματα ήλθαν για αναπλήρωση της καταστροφής του παραγωγικού ιστού της χώρας φαγώθηκαν από τα πράσινα λαμόγια και τα ρέστα που έμειναν από τα γαλάζια.

    - Δεν παράγουμε πλέον τίποτα από όσα απαιτούνται για να τραφούμε και να προοδεύσουμε.

    - Τα νέα παιδιά θέλουν να γίνονται μοντέλα, ποδοσφαιριστές, παρουσιάστριες και στυλίστες, πουτάνες και πούστηδες δηλαδή. Όσα θέλουν να μορφωθούν ή να ακολουθήσουν έναν έντιμο δρόμο κοινωνικής προόδου οικτίρονται ή βρίσκουν κλειστές πόρτες.

    - Η Ελληνική Οικογένεια λίγο αντέχει ακόμα να καλύπτει την έλλειψη Κοινωνικής Πρόνοιας και την Ανεργία.

    - 10 επιχειρηματίες και 100 δημοσιογράφοι, μολύνουν, από τις δωρεάν γι΄ αυτούς συχνότητες, την ψυχή μας, με ψεύδη και παραπληροφόρηση

    - Ανεξέλεγκτοι άνθρωποι εισρέουν ανεξέλεγκτα στη Χώρα.

    - Ό,τι καλό γίνεται στον Τόπο θάβεται από αεριτζήδες και κοστουμαρισμένα υποκείμενα.

    ……..

    Κι εμείς ασχολούμαστε με τον Κίμωνα , το Λαλιώτη και τ΄ άλλα κωλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ, τον μπούλη και τον πτηνοκέφαλο Γιωργάκη …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 8.09 μου, ασχολούμαστε με τα καλόπαιδα του πολιτικού lifestyle, όπως ακριβώς μα τα όμοιά τους του κοινωνικού. Καμία διαφορά. Η κρεπάλη συνεχίζεται, επειδή ακριβώς δεν ήρθε ακόμη ο λογαριασμός της Μεταπολίτευσης.
    Έρχεται προσεχώς…ποιος θα τον ΠΛΗΡΏΣΕΙ;
    Σε αυτό χρειάζεται δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 8:23, είμαι ο 8:09. Τι ακριβώς εννοείς "ο Λογαριασμός της Μεταπολίτευσης", γιατί πολλοί λογαριασμοί δεν πληρώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Re sy 8.09 edw pathsane ta Imia kai kaname tis kotes... fysika o aeras einai twra to epomeno vhma...

    Twra sta ypoloipa plhn Kossovou to poios einai o ftaixths, afto einai gnwsto tois pasoi... Mh to ksexname...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. (8.09)
    Συμφωνώ, απολύτως, πώς πολλοί λογαριασμοί της Μεταπολίτευσης δεν εξοφλήθηκαν.
    Και είναι δίκαιο να επισπευσθεί η εξόφληση, πριν περάσουμε σε άλλη περίοδο κατά την οποία μόνο συναισθηματική, ίσως, αξία να έχει η ανταπόδοση.
    Εδώ, όμως, εννοώ τον εθνικό λογαριασμό που εκκρεμεί από την περίοδο της μεταβίβασης της εξουσίας στους πολιτικούς από τη χούντα και τον πόλεμο που χάθηκε στη Κύπρο – χωρίς κανείς να τολμήσει να το πει στις μαινάδες που κλάψανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. σιγα τα αυγα με τον Κουλουρη.πρεπει να ξερετε οτι σε ολα τα ενδοπασοκικα γκαλοπς στην βητα αθηνας,ο Κουλουρης δεν εβγαινε βουλευτης σε επομενες εκλογες,τοση απηχηση ειχε στο πασοκικο ακροατηριο.ο ιδιος τοξερε γι αυτο και τοσο συχνα και με θορυβο εκανε την εμφανιση του στις τηλεορασεις και στα παραθυρα με δηλωσεις παντα κατα του αρχηγου νομιζοντας οτι ο κοσμος θα τον θυμηθει και θα τον ψηφισει.τωρα πληρωνει τα οσα αλλες φορες ειχε πει κατα της ηγεσιας καθως επαιζε μπαλα στην κοκκινη γραμμη αποβολης .αντε και σ αλλα με υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 8.09 στου κουφού τη πόρτα πάρτην και φύγε...Πάρτο χαμπάρι, ΔΤΣΤΥΧΩΣ, το συντριπτικό ποσοστό μόνο την αρπαχτή σκέφτεται. Ξέρεις τι αδίσταχτα τσογλάνια κυκλοφοράνε εδω μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το τι θα κάνει τώρα ο Κίμωνας ή ο Πάγκαλος είναι μία πονεμένη ιστορία που ξεκινάει από την αδυναμία (δεν εξηγείται διαφορετικά) του Γιώργου να καθορίσει κανόνες και θέσεις.
    Με το "Βήμα" που σήμερα προβάλλει(σε πρωτοσέλιδο) με προφανή απαξιωτικό τρόπο τα άδεια έδρανα του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, στην κορυφαία κοινοβουλευτική συζήτηση, τι θα κάνει ο Γιώργος; Θα το διαγράψει κι αυτό; Ή θα το κατατάξει στους πληρωμένους όπως κάνει με τις δημοσκοπήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ,ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗ.ΣΟ.Κ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗ.Κ.ΚΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΙΜΩΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ??? ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΘΥΜΟΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ -4- ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ?? ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ (ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΙΜΩΝΑΣ ΕΙΤΕ Η ΘΩΜΑΙΣ) ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΑΙΔΙΑ,
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ’ΑΥΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟ SHOW ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ-ΠΑΡΩΔΙΑ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΕΙΧΕ ΧΤΕΣ; ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΑΝΕΣΤΡΑ...
    ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ "ΓΕΙΩΣΕ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ...ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ . ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση