GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδική μεταχείριση στον Πάγκαλο

Φαντάζεστε να είχε βγει κάποιο από τα "αντιφρονούντα" στελέχη του ΠΑΣΟΚ και να είχε ταχθεί υπέρ της εισόδου της Αστυνομίας στα...

Φαντάζεστε να είχε βγει κάποιο από τα "αντιφρονούντα" στελέχη του ΠΑΣΟΚ και να είχε ταχθεί υπέρ της εισόδου της Αστυνομίας στα Πανεπιστήμια;
Είναι σίγουρο ότι ο Γ. Παπανδρέου θα τον διέγραφε αμέσως.
Για τον Θ. Πάγκαλο που το είπε, όμως, ισχύει ... ειδική μεταχείριση. Μια ανώδυνη δήλωση έκανε μόνο ο Ν. Αθανασάκης.
Ισως γιατί αυτός δεν θεωρείται επικίνδυνος για την καρέκλα του αρχηγού.

33 σχόλια

  1. ΠΑΡ ΤΟ ΠΑΣΟΚΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι υπέρ της εισόδου, αλλά υπέρ της παρουσίας που είναι πολύ χειρότερη. Το ΠΑΣΟΚ κουβαλά τόνους σκουπιδιών στις αποσκευές του και δεν το σώζει τίποτα. Δεν είναι μόνο η ανικανότητα του αρχηγού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai pio apo 4 kommata tis voulis den exei skoupidia re anonyme7:49 ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να κανουμε ρε παιδια το παχος εχει αρχισει και αλοιωνει τον εγκεφαλο...Συμβαινουν αυτα.Εχει πλεον το ακαταλογιστο.Απο τη μια τα πολλα χρονια στην εξουσια και απο την αλλη το πολυ παχος εχουν δημιουργησει ενα εκρητικο συνδυασμο.Με συμπαθεια τον βλεπομε πια.Ο ανθρωπος ειναι τελειως αλλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. exei kao paradosi i oikogeneia pagalou stis akraies idees.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι απόψεις του Πάγκαλου είναι ένα θέμα που συζητείται. Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος είπε αυτά που σκεπτόμαστε όλοι αλλά ντρεπόμαστε να τα πούμε για να μη μας πουν φασίστες. Η συνέντευξη είναι εκπληκτική για το θάρρος της γνώμης της. Ειδικά στο τέλος που αναφέρει ότι τα Πανεπιστήμια είναι χώρος διαπάλης ιδεών και όχι βρωμιάς και καταστροφών, έδωσε ρέστα ο Θόδωρος.
    Τώρα στην πολιτική ανάλυση του θέματος, είναι προφανές ότι μετά την οπισθοχώρηση του Γιώργου, βγήκε μπροστά και μόνος ο Θόδωρος για να καλύψει τον χώρο και μπράβο του. Έχετε δίκιο για την επισήμανση ότι θα την περάσει "αβρόχοις ποσί" ο Θοδωρής. Ο Γιώργος αν τον εξαφανίσει (άσε που δεν γίνεται) θα έχει χάσει εντελώς το παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι ταυτόχρονα με την συνέντευξη Πάγκαλου στην "Κ" είχαμε και την συνέντευξη Γιώργου στον "Ε.Τ." και μάλιστα με πρωτοσέλιδη προβολή, με υπερθέτιση της αναθεώρησης του 16 (και οι δύο σε κεντροδεξιές εφημερίδες). Πρέπει να πάρει όμως και κάποιες αποφάσεις που θα είναι υπέρ των απόψεών του και όχι εναντίον του. Έτσι ο Πάγκαλος θα γλυτώσει, ο Γιώργος όμως θα πρέπει να σταματήσει τα "ήξεις αφήξεις" και να αποκτήσει σταθερή γραμμή, αν θέλει πραγματικά να τον παίρνουν στα σοβαρά.
    Το πιο σοβαρό από τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων είναι ότι έχει πέσει η δημοφιλία της άποψης της ίδρυσης των μη κρατικών Πανεπιστημίων και αυτό είναι ΚΑΙ εναντίον των απόψεων του Γιώργου όχι μόνο του Καραμανλή και βέβαια αποτέλεσμα της αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την συζήτηση στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ειδική μεταχείριση του κ. Βύρωνα Πολύδωρα (και όχι μόνον αυτού) από τον αρχηγό του σας αφήνει παγερά αδιάφορους?
    Αγαπητοί ανώνυμοι δεν κυβερνά το ΠΑΣΟΚ και οι συνέπειες από τις δηλώσεις ενός της αντιπολίτευσης δεν είναι ίδιες με εκείνες των δηλώσεων ενός υπουργού!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πολύδωρας ψαρεύει στα νερά του Καρατζαφέρη, "τάξη κι ασφάλεια", "η Παναγιά μαζί μας" και άλλα τέτοια... Εκτελεί ειδική αποστολή ο λατινομαθής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τετοιες δηλωσεις όπως αυτή του Πάγκαλου,δε ναρμοζουν σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ! Ο Παπανδρέου , πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα και να "σφύξει" λίγο το ζωνάρι. όσον αφορά αυτο που λέει ο Βασίλης, περί αλήθειας της δήλωσης, ίσως κάποιεσ ....ελάχιστες φορές, να gίνονται καταστροφές, αλλα με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς τότε μπορεί να παρέμβει η Αστυνομία.....άρα τέτοιες δηλώσεις το μονο που μπορούν να κάνουν είναι να δημιουργούν απορίες και γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε μου ,αυτό το ...ίσως κάποιες ελάχιστες φορές να γίνονται καταστροφές, το λες σοβαρά; Όποιος μπαίνει για πρώτη φορά σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ αισθάνεται ότι εισέρχεται σε βομβαρδισμένο τοπίο και όχι στην Ακαδημία της Γνώσης και της Διαπάλης των Ιδεών. Όλο το μίσος και την απέχθεια που έχουν ορισμένοι για το σύστημα, το κράτος, την κοινοβουλευτική δημοκρατία, την όποια κυβέρνηση, τη βγάζουν σε συμπεριφορά στους τοίχους, στα αντικείμενα και την δημόσια περιουσία αλλά και στους καθηγητές, αφού χωρίς σεβασμό νομίζουν ότι μπορούν να τους μιλάνε στο ενικό, να καπνίζουν στην αίθουσα αδιαφορώντας για τους πάντες, να μπαινοβγαίνουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος και τελικά αυτοί να αποφασίζουν για το πότε θα είναι ανοιχτή η σχολή και πότε όχι. Είδαμε όλοι έκθαμβοι τις σκηνές που ...χτίζουν τις πόρτες των καθηγητών, να τους πετάνε έξω "καροτσάκι", να τους διαπομπεύουν, να τους πετάνε γιαούρτια και αυτοί να μην μπορούν να βγάλουν κιχ.
    Δεν υπάρχει φοιτητής σήμερα μέλος της Επιτροπής Ασύλου που θα τολμήσει να ψηφίσει υπέρ της κατάργησης του ασύλου, όπως δεν υπάρχει και πρύτανης με οικογένεια και παιδιά που θα τολμήσει να πει σε αστυνομικό να μπει μέσα αν κρίνει ότι χρειάζεται (για τέλεση παράνομων πράξεων).
    Προς επίρρωση των ανωτέρω άκουσα στην τηλεόραση κατάπληκτος καθηγητή Ελληνικού Πανεπιστημίου που πληρώνεται από την Ελληνική Δημοκρατία και το Ελληνικό Δημόσιο να δηλώνει ότι οι φοιτητές και οι καθηγητές θα κρίνουν πότε χρειάζεται να γίνει κάταληψη του κτιρίου και ποιός θα μπαίνει και σε τελική ανάλυση αυτοί θα κρίνουν αν το Πολίτευμα είναι Δημοκρατικό ή όχι, όπως κάνανε λέει και το ...1973 οι προγενέστεροί του.
    Το θέμα δεν είναι να μπαίνει καλά και ντε η Αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια, αλλά να μην διαωνίζεται η λογική του "μπάτε σκύλοι αλέστε" που υπάρχει σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τις δηλώσεις Πάγκαλου ήταν ενήμερος ο Παπανδρέου και τις επικρότησε.
    Είναι fight back στην προσπάθεια του αριστερού ΠΑΣΟΚ να επηρεάσει τα πράγματα στο κόμμα.
    Το αριστερό ΠΑΣΟΚ είχε μια προσωρινή νίκη με τον εξαναγκασμό του Παπανδρέου να αποχωρήσει απ' τη διαδικασία του Α16. Τώρα ο ΓΑΠ θέλει να τους δείξει ποιός κάνει κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η γκρίνια επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις Πάγκαλου ή είναι ακόμη στο δρόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.

    ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ;;;;.

    ΥΓ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΕΣ ΟΙ ΠΙΟ
    ΠΑΧΥΔΕΡΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι δηλώσεις Πάγκαλου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις κάθε φορά. Ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα το press-gr τα λέει όλα! Ο άνθρωπος έχει «ειδική μεταχείριση». Όπως και μια κατηγορία πολιτικών και προσωπικοτήτων σε αυτό τον τόπο (Μητσοτάκης, Κύρκος, Θεοδωράκης (κάποιες φορές) και λοιποί. Η γενιά του άλλωστε εκεί ανήκει. Εκφράζουν ακραίες απόψεις που πολλές φορές σοκάρουν αλλά εκφράζουν κυρίως τους εαυτούς τους. Του πιστώνεται βέβαια του Πάγκαλου ότι την έχει κατακτήσει αυτή τη θέση. Γιατί όπως λέει κι ο press-gr αν ήταν άλλος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΠΑΧΤΗ
    @@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην διαδικασία της προετοιμασίας του κεντρώου κόμματος έχουμε πολλά να δούμε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε 1.50. Φαίνεται ότι θέλει Αρετή Και Τόλμη το κεντρώο Κόμμα και την διαθέτει ποιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kala ta eipe k polloi sto pasok simfonoun, aplos einai olh aytoi oi kamenoi (sindikalistes, lamogia ktlp) pou den afinoun na eipo8oun oles oi apojeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΜΕ 1000.ΟΟΟ ΑΕΡΟΨΗΦΟΥΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΙ ΤΗΝ ΒΩΑΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ιστορικά υπήρξαν (και υπάρχουν) μόνο δύο ιδεολογικές κατευθύνσεις, που αντιστοιχούν σε φιλοσοφικές κοσμοαντιλήψεις : Η Δεξιά και η Αριστερά.
    Όποιος ψαρεύει στον ενδιάμεσο -αυτών των δυο- χώρο είναι ιδεολογικά μπάσταρδος και πολιτικά απατεώνας.
    Η ιστορία της "σοσιαλδημοκρατίας" το αποδεικνύει : τα πιο κατάπτυστα μέτρα και πολιτικές ακολουθήθηκαν από αυτούς, με "φιλολαϊκή" δημαγωγική ρητορική.
    Όσοι ζήσαμε, ενήλικοι όντες-ώστε να καταλαβαίνουμε τι γίνεται, την 20ετία ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με ένα δίποδο γαϊδούρι.
    Από την ελληνική Δεξιά γνωρίζουμε τι να περιμένουμε : αναλγησία και αυταρχισμό, αλλά και μια πιο "νοικοκυρεμένη" διαχείριση του Κράτους.
    Σημητικός Εκσυγχρονισμός = ο νέος Φασισμός. Θάψτε ΠΑΣΟΚ και Πάγκαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σιγά ρε φίλε 3.18 μας έπεισες!!
    Και όταν μιλάς για δεξιά να βάζεις πλέον μέσα και την Αλέκα με τη Κανέλη.Οπότε τι μας μένει?
    Γιατί εάν αριστερά αποκαλείς το ΚΚΕ ,ε! τότε τρέξε να βρεις κανά συναλητήριο να κάψεις καμμιά σημαία,κιαν ποτέ συζητήσεις με δαύτους για πολιτικές και λύσεις μόνο μιζέρια και κακομοιριά θα βγάλεις!!Και ...κάργα αφισσοκόληση χωρίς ποτέ σχέδια για το αύριο,είναι κολλημένοι οι άνθρωποι στο χθές,χωρίς ελπίδα για το αύριο,εδώ και μπόλικες δεκαετίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. se toses xwres iparxoun mh-socialistes k mh-sintiritikoi p.x. vretania, dania, ollandia k toses alles xores. den einai ola aspra k mavra, iparxoun k social liberals, kentrwoi k tosoi alloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΟΝΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕ3Ι ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

    ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ετσι, ετσι χοντρογουρουνο Παγκαλε.

    Να τα λες αυτα για να μην ξεχναμε
    ποιας φαρας εγγονι εισαι και ψηφησουμε ποτε ΠΑΣΟΚ!

    Κατα τα αλλα ο ισχυων νομος
    λεει σαφως οτι αν διαπρατεται ποινικο
    αδικημα εντος του Πανεπιστημιακου ασυλου η αστυνομια μπορει να επεμβει
    χωρις να χρειαζεται την αδεια κανενος!

    Τα υπολοιπα ειναι εκ του (φασιστικου) πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΙΖΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΟΛΩΧΑΝΙΟ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ 17 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 7.14
    NA AGIASEI TO STOMATAKI SOU MASTORA MOU!!!

    GIA RWTA TA LAMOGIA POU KANOUN KRITIKH AF' YPSHLOU APO TON KANAPE, PWS 8A AIS8ANONDAN AN EPREPE NA PLHRWSOUN TIS ZHMIES APO TIS TSEPES TOUS...

    GIA RWTA TOUS FOUKARADES POU XRONIA TWRA TOUS SPANE - KAINE TA MAGAZIA KAI TA AMAXIA STO ONOMA THS "DHMOKRATIAS"

    ANDE ME TA DHMOKRATIKA TSOGLANIA KAI OLA TA MOUNOPANA POU TA YPERASPIZONDAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν εκφράζω το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν πιστεύω πως η γραμμή του είναι φωτιά και τσεκούρι στους αντιγνωμούντες, όπως γίνεται σήμερα στους πανεπιστημιακούς χώρους που από το νόμο έχουν ,άσυλο.
    Το ίδιο δεν πιστεύω πως ο νόμος υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
    Προσωπικά διαισθάνομαι, αφού απέχω πολύ ηλικιακά για να έχω "ιδίαν γνώσιν" που λένε, πως στους πανεπιστημιακούς χώρους έχει γίνει "κατεστημένο" η ακραία αντίληψη πως όλα επιτρέπονται χωρίς εξαίρεση. Έτσι όποιος τολμήσει να πει "όχι και όλα!" εννοώντας κάτι το παράνομο, θα τον ρίξουν στην πυρά! Και πιστεύω πως αυτό θεωρείται "υπέρβση"!!! Τίνος; Δεν το ρωτούν τα παιδιά για να μη γίνουν στόχος, για να μη θεωρηθούν "φράξια"!! Έτσι όπως θεωρήθηκαν πολλοί αγωνιστές και στάλθηκαν στην αφάνεια και στην καταφρόνηση των... μεγάλων υπερασπιστών των ...λαϊκλων αγώνων!! τρομάρα τους. Και στη Σιβηρία άφησαν πολλοί τα κουφάρια τους, γιατί ρώταγαν!
    Η αστυνομία δεν μπορεί να επεμβαίνει στη διακίνηση της οποιασδήποτε ιδέας.
    Επί Καραμανλοκρατίας διωκότανε το φρόνημα!
    Για να πάρεις ακόμα και δίπλωμα οδήγησης έπρεπε να δηλώσεις πως δεν "εμφορείσαι" από ανατρεπτικές ιδέες. Δεν μπορούσες να δηλώνεις δημοκράτης γιατί υποστήριζαν πως πίσω από τη λέξη κρυβόταν ο συνοδοιπόρος του κομμουνισμού!
    Ο Γ. Παπανδρέου (γέρος) το φώναζε και το ξαναφώναζε, όπου βρισκόταν: το φρόνημα δεν διώκεται. η παράνομη πράξη διώκεται!
    Εδώ τι γίνετα; Διώκεται από μερικούς, δήθεν δημοκρατικούς φοιτητές το φρόνημα των ίδιων των συναδέλφων τους και δεν διώκεται η παράνομη πράξη των ομοφρονούντων τους. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία.
    Είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ!! Μαύρος; Κόκκινος; Το χρώμα δεν μετράει. Η Δικτατορία, από όπου κι αν προέρχεται, δεν είναι αποδεκτή!

    yamama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καινούριο...σουξεδάκι ο "Μεγάλος Τραγουδιστής"!

    Εκείνοι που επιχαίρουν και ζητούν να μπει η Αστυνομία στο Παν/ιο, είναι σίγουροι ότι δεν μπαίνει ήδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλό είναι που υπάρχει και κάποιος στο ΠΑΣΟΚ που αξίζει να φορά παντελόνια. Το κακό είναι ότι μάλλον είναι ο μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν κατάλαβα καλά, κάποιοι ονειρεύονται τον υπουργό των Ιμίων και του Οτσαλάν, στη θέση του πρωθυπουργούν των υποκλοπών και των απαγωγών;

    Δεν λέω, ωραία χώρα είμαστε! Σας έστελνα για λοβοτομή άνετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ,ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ:
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.ΠΡΟΚΑΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΟ!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ.KAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παρακολουθώντας τη "συζήτησή" σας αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν κάποιοι πόσο γελοίο και άτοπο είναι πλέον στην Ελλάδα να "ιδεολογικοποιούμε" και να εφευρίσκουμε διαφωνίες στο αυτονόητο!
    Τι είπε ο Πάγκαλος. Να μπορεί να συλλαβάνει η αστυνομία όσους παρανομούν μπροστά στα μάτια μας και να μην εκφυλίζεται εξ αυτού του πανηγυριου που έχει στηθεί στον περίβολο πολλών πανεπιστημίων το άσυλο! Που ειναι το παράλογο και πώς μπορεί να του καταλογίσει κανείς ότι έχει άδικο ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής προέλευσης. Μακάρι να χαμε πολιτικούς που να αναδεικνύουν έστω τα αυτονόητα και να μην μπουρδολογούν προσβάλλοντας τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση