GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκτέλεση της ποινής...

Με ενδιαφέρον αναμένεται το πώς θα εξελιχθεί το θέμα της καταδίκης του Μ. Κυριακού, ιδιοκτήτη του Αντέννα, σε 48 μήνες χωρις αναστολή για ...

Με ενδιαφέρον αναμένεται το πώς θα εξελιχθεί το θέμα της καταδίκης του Μ. Κυριακού, ιδιοκτήτη του Αντέννα, σε 48 μήνες χωρις αναστολή για πολεδομικές παραβάσεις.
Το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο γιατί από ορισμένες πλευρές θα συνεχίσει να ασκείται πίεση για την εκτέλεση της ποινής, δηλαδή τη σύλληψη και την φυλάκισή του. Το άρθρο της "Καθημερινής" στην πρώτη σελίδα δείχνει ότι θα υπάρξει και συνέχεια.
Εκτός αν...

27 σχόλια

  1. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ο - το ξέρετε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Μηνάς - Μινώας Κυριακού σε συνεργασία με το όργανο του Ορφανού πρόεδρο της παγοδρομία Χατζηαθανασίου προσπαθούν να φάνε τον Σεβαστή του στίβου και τον Δημητρόπουλο της γυμναστικής μέσω της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας. Κανονικά τώρα ο Χατζηαθανασίου πρέπει να φωνάξει τον Κυριακού στην ΕΦΙ και να τον τιμωρήσει. Μόνο που για αν το κάνει θα λιποθυμίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νάταν μόνο αυτά. Χρωστούσε, χρωστά ακόμη; δις στο ΙΚΑ. Ο δικαστής δεν μετατέθηκε δυσμενώς ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια σαπιλα εντος Ελλαδος που κυκλοφορει ελευθερος.Ενας μεγαλοσχημος,αχρειστος και σαπιος απο καθε μερια...Κλασικος εκπροσωπος της αρχουσας ταξης που εχει δημιουργηθει τα τελευταια 30 χρονια στη χωρα μας.Ολη η πολιτικη σκηνη τρεχει και του φιλα τα ποδια ακαθε μερα.Ακουσατε κανενα πολιτικο να εκφραστει γιαυτο το θεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θέλουμε να υπάρχει αίσθημα δικαίου σε αυτήν τη χώρα, αν η απόφαση είναι αμετάκλητη και οριστική και όχι μετατρέψιμη σε ευρώ, πρέπει ο Κυριακού να υποστεί τις συνέπειες του Νόμου, όπως κάθε πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ελλάδα σήμερα συμβαίνουν ενδιαφέροντα πράγματα.
    Η λεγόμενη αστική τάξη αναδιοργανώνεται. Επιχειρεί να βγάλει από τη μέση αχυράνθρωπους που αυτή δημιούργησε, για να ικανοποιεί καλύτερα τα συμφέροντά της, χωρίς να θίγεται, και επανέρχεται στο προσκήνιο απροκάλυπτα.
    Το πρόβλημα υπήρξε μεγάλο.
    Οι αχυράνθρωποι της μιντιαπολίτευσης απέκτησαν τόση δύναμη και διαπλάκησαν τόσο στενά με τη πολιτική εξουσία και τις γνωστές οικογένειες, ώστε έγινε πολύ δύσκολη η χειραγώγησή τους, από αυτούς που τους έστησαν και τους δημιούργησαν.
    Μετατράπηκαν σε ουσιαστική εξωθεσμική και ενίοτε ακόμη και θεσμική εξουσία. Το θράσος και ο ψευτοτσαμπουκάς των αλητών αυτών, τύπου Κυριακού, μοιάζει να μην τους είναι πλέον χρήσιμα.
    Ήρθε η στιγμή να τους τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια.
    Μόνο που πάνω στο χαλί έχουν «δομηθεί», τόσα χρόνια, σχέσεις και συμφέροντα που
    κινδυνεύουν να γκρεμιστούν και αυτά, χάνοντας την ισορροπία τους.
    Σε αυτή τη φάση ελαττωμένης ισορροπίας βρισκόμαστε σήμερα.
    Το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον και το θέαμα πολύ μεγάλη πλάκα.
    Θα σας κρατάω ενήμερους….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν, φίλοι του press-gr,επιθυμείτε πραγματικά να κάνετε ρεπορτάζ.
    Ψάξτε ποιοι Αμερικανοί και Ελληνοαμερικανοί βρίσκονται πίσω από το Κυριακού.
    Ποια σκοταδιστικά συμφέροντα ανέλαβε να εκπροσωπήσει.
    Ερευνήστε το ρόλο του Ρήγα, του συγχωρεμένου Καμβίση και του μακαριστού Ιακώβου.
    Τότε θα προσεγγίσετε το γιατί και το διότι της ανέλιξης του και τη τροχιά της πτώσης του που θα συμπαρασύρει και αρκετούς άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι η κοτα ο Καραμανλής-δεν εφαρμοζει τον νομο και για τον Κυριακού; Αυτος ο γελοιος μπουχεσας δεν ήταν που απειλουσε απο την χασαποταβερνα-σαν την αισθητικη του-του Μπαιρακταρη οτι θα γαμήσει τους νταβατζήδες; Οχι μονο δεν γάμησε κανεναν γιατι ειναι μπαμιας, αλλα τα βρηκε κανονικά μαζι τους!Απλώς τους παρακαλεσε να αφήσουν και καμια δουλεια για τους δικους του επιχειρηματιες που τον πληρωναν οταν ηταν στην αντιπολίτευση, για να μην γινει τελειως ρομπα. Αυτος ειναι ο κωστακης και θα δειτε πως θα τον διωξουν τα αφεντικα του οταν δεν θα τους ειναι χρησιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Αμα εξασφαλιστεί στον Κυριακού ότι θα του κάνει καλή βαφή το κουρείο της φυλακής, δεν θάχει πρόβλημα να καθίσει μέσα 1-2 χρονάκια και να διοικεί από εκεί το μαγαζί του. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερώτημα σχετικά αφελούς:
    Μετά τα παραπάνω διαφωτιστικά, αναρωτιέμαι , αν το δημοσίευμα της «Καθημερινής», και η παρουσία του Παπαχελά εκεί συνδέονται με την αποδόμηση Κυριακού.
    Αν οι «Αμερικανοί» αποφάσισαν να καθαρίσουν τα του Ελλαδικού Οίκου τους!
    Βρε, άρχισε το ξεκαθάρισμα;
    Άρχισε η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΔΙΣΤΡΑ!
    Ή η επιχείρηση reconstruction;
    Τι λες Αλέξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ.
    ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ RECONSTRUCTION ΥΠΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ
    «ΜΟΔΙΣΤΡΑ» Ή ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να μη χαθούμε στη μετάφραση βοηθάω…
    Μη ψάχνετε στο λεξικό τη λέξη dressmaker, αλλά τη λέξη MODISTE.
    Και προσοχή φαίνονται συνώνυμα αλλά δεν είναι - μη ρωτάς το φιλόλογο, ρώτα το Μιτσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. Κυριακού δεν εμπλέκεται και με την παράνομη δόμηση και καταπάτηση που έχει κάνει ο Πανελλήνιος στο Πεδίον Άρεως.
    Το χειρότερο απο όλα είναι οτι αυτός ο Κύριος είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
    Ας αναλάβουν οι κυβερνητικοί φορείς και ο Υφυπουργός Αθλητισμού (ΟΡΦΑΝΟΣ)να τον επαναφέρουν στην τάξη και να τον αποβάλλουν απο τον αθλητισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. GIANNOS said:

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ Η ΥΠΌΘΕΣΗ---
    ΑΦΟΥ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΗΚΕΣΤΟ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο "ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ" ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΎΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ---
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΟΎΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ---
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν πρόκειται για κατεδάφιση αυθαιρέτων, αλλά για τη κατεδάφιση του ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ. Είπαμε reconstruction…Γιάννα πες κάτι και συ..κουράστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Einai shmantiko gia ena blog na summerizetai ta parapona anagnwstwn gia thn 8ematologia. Euxaristume pu anaduknuetai to 8ema Kuriaku.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια στο blog που αναδεικνύει και κάνει γνωστό ένα θέμα που για τους άλλους κάνει ..τζιζ και το αποφεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γουστάρω ,αυτήν την είδηση να την αναπαραγάγουν όλα τα blogs ,καθότι οι καναλ-άρχηδες θα κάνουν ως είθισται παντάπασι την πάπια!
    ΥΓ.Εγώ το έκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΑΣΙΛΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ (ΠΟΙΗΜΑ) ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΗΣΕΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΑΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ PRESS-GR ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...

    ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΣΗΜΑ.

    ΕΥΓΕ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΛΑΓΓΑ! ΖΗΤΩΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε ανώνυμε ,επωνονομάσου να καταλάβουμε και εμείς οι φουκαράδες περί τίνος ομιλείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Φιλαλήθη,

    Αν ο Ανώνυμος αποκαλύψει τη ταυτότητά του «το παιχνίδι» της αποκάλυψης τελειώνει.
    Προφανώς, αντιλαμβάνεσαι ότι αν δεν είμαι ένας κοινός παραμυθάς, ή ένα κρατικοδίαιτο ρουφιανάκη, είναι πιθανόν να είμαι ένας «επώνυμος» που γνωρίζει από μέσα τα πράγματα.
    Το κίνητρο του «επωνύμου» θα μπορούσε να ήταν «η διαμόρφωση συνείδησης» στους συμπολίτες του, σε ότι αφορά τη διάρθρωση και την εξέλιξη του φαινόμενου που ο Μητσοτάκης ονομάτισε διαπλοκή, ενώ εγώ επιμένω στον όρο Μεταπολίτευση.
    Αν δοκίμαζα να τα «δείξω»και όχι απλώς να τα θίξω ως «επώνυμος», σε διαβεβαιώνω δεν θα είχα καμία τύχη, για τους λόγους πού (και) μόνος σου μπορείς να σκεφτείς.
    Όταν στην πολιτική και την πολιτική δημοσιογραφία φύγει ένας κρίκος δεν σπάει η αλυσίδα, αλλά ο κρίκος…
    Όχι, δεν θέλω να σώσω το κεφάλι μου, αλλά το περιεχόμενό του, που ίσως, τελικά, να έχει και κάποια κοινωνική και όχι, απλά, παλαιοντολογική αξία.
    Δεν ενδιαφέρομαι να δημιουργήσω κόμμα, ούτε ρέπω προς την πολιτική εξουσία, αγαπώ το μαλάκα τον Έλληνα και θέλω με την παράθεση συμβάντων και κυρίως με την ανάδειξη της σημασία τους να τον ευαισθητοποιήσω.
    Θεωρώ ότι το χρωστώ σε όλους σας…
    Προστατεύστε το press-gr, καθώς η Ανωνυμία είναι το μεγαλύτερο όπλο στη εποχή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, της παγκοσμιοποίησης. Όσοι λένε το αντίθετο, απλώς οι άνθρωποί κάνουν marketing ή αποτελούν τους πελάτες της νέας τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "...καθώς η Ανωνυμία είναι το μεγαλύτερο όπλο στη εποχή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, της παγκοσμιοποίησης..."

    Xα!Έχουν μαλιάσει τα δάκτυλά μου να πληκτρολογώ αυτό ακριβώς!
    Δεν ξέρω ποιός είσαι άνθρωπέ μου ,αλλά άν έχεις blog ,έστω ψευδεπίγραφο ...πέ το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Κυριακού.Υποψιάζομαι όμως όπως οι περισσότεροι ενθυμούμενος και τον μέγιστο Τάμπι με τα ΄΄απλησίαστα΄΄ κατορθώματά του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πάντως το Θεμα χτες την έθαψε την υποθεση .Σιγά μην ενοχλούσε το αφεντικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φυσικά το Θέμα το έθαψε, όπως και θα έθαβε πριν ενα χρόνο κάτι σχετικό με τον Κοντομηνά. Οπως και όσο ο Μάκης δουλεύει στον Κουρή το κουρείο δεν θα ακουμπιέται.
    Ετσι είναι ο κανόνας της πιάτσας. Στο αφεντικό σου, έστω και σε άλλη δουλειά, δεν την πέφτεις.
    Και τώρα με την Γιάννα. Τι να κλάσει η Madame ; Οταν είσαι τόσο ψηλά έχεις πέντε χιλιάδες φίλους και άλλες τόσες υποχρεώσεις και στο φινάλε Θόδωρος και Κοκός ήταν συμμαθητές και τον δεύτερο αβαντάρει ο Μηνάς.
    Για τον Παπαχελά μην το σκέφτεσται ότι θα καθαρίσει τίποτα εκτός από καμιά γαρίδα. Δεν είναι ο τύπος του. Είναι πολύ βολεμμένος να μπλεχτεί σε τσαμπουκάδες, έστω και με την πλάτη της USA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε ανώνυμε "επώνυμε" 1.54 παρότι σου εξήγησα εσύ επιμένεις. Επαναλαμβάνω λοιπόν αυτά που έγραψα στο ποστ του Νάσου, με την ελπίδα να καταλάβεις ότι τελικά ίσως δεν είμαστε τόσο διαφορετικοί.

    Θα περίμενα να ζητούσες ένα συγνώμη, αλλά δεν πειράζει εξάλλου την έχω πατήσει κι εγώ.
    Το αδύνατο σημείο τον μπλογκ αλλά συγχρόνως και η δύναμή τους είναι η ανωνυμία. Εγώ άργησα αλλά το κατάλαβα. Πρέπει να "παίξεις" με αυτούς τους όρους αν δεν θέλεις μπαίνεις κάθε φορά στη διαδικασία να ψάχνεις ποιός είναι ο ένας και ο άλλος. Μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Όμως μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε σε έναν καλό διάλογο, ακόμα κι αν διαφωνούμε. Μην αδικείς λοιπόν κάποιον μόνο και μόνο επειδή ενδεχομένως να έχεις διαφορετική άποψη (π.χ. πολιτική). Στο κάτω κάτω μεγαλύτερη σχέση υπάρχει μεταξύ μας παρά με τα κόμματα όσο "μέσα" και να βρίσκεται ο καθένας. Θα μπορούσα να μπαίνω σε μπλογκ αποκλειστικά της ιδεολογίας μου, αλλά πραγματικά είναι "ξενέρωμα", όταν ξέρεις ότι όλοι συμφωνούν με σένα, είναι ένα συνεχές "ναι, συμφωνώ", με χαλάει και μόνο που το σκέπτομαι. Εμένα φίλε μου με εξιτάρει η διαφορετική άποψη, ακόμα και το μπινελίκωμα, διασκεδάζω αλλά συγχρόνως και μαθαίνω, συμμετέχω. Είναι σαν την Αρχαία Αγορά , όπου μπορεί ο καθένας να πει ό,τι θέλει με την ελευθερία της γνώμης του. Είχα εγκαταλείψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την "πολιτική", με όλες τις έννοιές της, από τότε που καταργήθηκαν οι αφισσοκολλήσεις και ανατέθηκαν σε οικονομικούς μετανάστες και πραγματικά βρίσκω σήμερα την αιτία κάποιος να ασχοληθεί ξανά, να χαλάσει ¨φαιά ουσία¨, να σκεφθεί, να έρθει σε επαφή και να μιλήσει χωρίς όμως να πληρώνεται γι αυτό, χωρίς να παίζει διπλούς ρόλους, χωρίς να εξαγοράζονται οι ιδέες του.
    Κανονικά ό,τι έγραψες και υπαινίχθηκες για μένα έπρεπε να με προσβάλλει, όμως σε αισθάνομαι φίλο μου και τελικά είσαι η αιτία και ο σκοπός που γράφω εδώ.
    Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν απομακρυνθεί από τα κοινά (με όλες τους τις εκφάνσεις) ακριβώς για τους λόγους που προανέφερα.
    Εδώ μέσα βρήκα φίλους, ιδέες και συναισθήματα. Δεν έχω λόγο να φύγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βασίλη, σου είχα γράψει κάποια στιγμή ότι μαθαίνεις γρήγορα.
    Τώρα σου λέω ότι η συναισθηματική ευφυΐα που επιδεικνύεις θα σε κάνει πραγματικά ώριμο. Μπράβο, δίχως πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση