GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ...όλες, κύριε Αλογοσκούφη;

Απορία: Οταν εξαγγέλει "διαφάνεια και ελέγχους" σε όλες τις χρηματιστηριακές εταιρείες που έχουν πάρε δώσε με Ταμεία, ο κ. Αλογ...

Απορία: Οταν εξαγγέλει "διαφάνεια και ελέγχους" σε όλες τις χρηματιστηριακές εταιρείες που έχουν πάρε δώσε με Ταμεία, ο κ. Αλογοσκούφης, εννοεί σε ... όλες;

28 σχόλια

  1. ο αντώναρος απέκλεισε στα σχόλια όσουσ γράφουν εναντίον του με αποκορύφωμα στο www.manosantonaros.blogspot.com να γράφουν μονο οι ηλιθιοι κλακαδόροι..
    τα ξέχασαν οι κύριοι του press-gr?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως αποτελεί είδηση το γεγονός ότι το ΚΚΕ δεν έβγαλε ανακοίνωση για τον θάνατο του τέως Γ.Γ. του, Γρηγόρη Φαράκου??? Για μαζέψτε και βάλτε εδώ, τί λέγεται επ' αυτού στα δημοσιογραφικά στέκια... Στα γραφεία και στους δρόμους λέγονται τα χειρότερα δυνατά, ακόμα κι από ανθρώπους που έβλεπαν με πολύ, πάρα πολύ μεγάλη επιφύλαξη τον Φαράκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ.

    Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΑΙ ΤΗΣ ΑΠἊΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΟΝ ΚΑΘΑΡΣΙΝ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΟΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΝ ΘΑΡΡΑΛΕΟΝΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΝ ΤΗΣ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μη λέμε μαλακίες και μας ακούνε… ελέγχους μπορεί να κάνει στις χρηματιστηριακές, αλλά άνευ ουσίας, καθώς στο παιχνίδι εμπλέκονται Υπεράκτιες και πιστωτικά ιδρύματα. Άρα, παπάρια έλεγχος.
    Η διαφάνεια, παίδες, έχει να κάνει με τη σχέση δημοσίου-ιδιωτών και όχι με τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων. Άρα, παπάρια ξανά.
    Και το δούλεμα καλά κρατεί …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλογοσκούφης, σήμερα, για το σκάνδαλο των ομολόγων που έχουν ομολογήσει Τσιτουρίδης και Καραμαλής:
    ««Εμείς κινούμαστε απόλυτα έγκαιρα με βάση το νόμο».

    Συγνώμη που σας παρεξηγήσαμε, γιατί εμείς νομίζαμε ότι τα λεφτά έκαναν ήδη φτερά και ότι τα ψάχνετε από ήπειρο σε ήπειρο και από βαλίτσα σε βαλίτσα.

    Εκτός αν εννοούσε το παιδί, με βάση το νόμο που θα φτιάξουμε, όταν γίνουμε επιτέλους κυβέρνηση, κινούμαστε απολύτως έγκαιρα!!! Έτσι μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gia pes re 2.24 ti lene gia ton an8rwpo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστός 2.51 οι Καππαδόκες Τσιτουρήδης, Γιαννάκου, Χριστόδουλος, Καραμανλής, έκαναν και άλλη τρίπλα. Με την εκκλησία "κλέβουν" τον λαό και τα δίνουν στον Χριστόδουλο και την κλίκα του. Για αυτό το ΕΑΡ έγραψε : Σύμφωνα με το νομοθετικό αυτό τερατούργημα και όπως ανακάλυψε η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή κατά τη διάρκεια επεξεργασίας τού σχεδίου νόμου του γνωστού και μη εξαιρετέου υπουργού απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη, προωθείται η ενοποίηση του «Ταμείου Πρόνοιας Ορθοδόξου Εφημεριακού Κλήρου Ελλάδος» με το «Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων». Δηλαδή ένας ακόμη κρίκος που καθιστά ακόμη πιο σφιχτό τον καταστροφικό εναγκαλισμό Εκκλησίας - Κράτους...
    Ωστόσο, το σκάνδαλο δεν υποκρύπτεται μόνο σε αυτό, αλλά ακόμη περισσότερο στο γεγονός ότι η νομοθετική ρύθμιση γίνεται ακόμη επαχθέστερη από την αποκάλυψη ότι η ενοποίηση αυτή γίνεται... χωρίς τη μεταβίβαση της τεράστιας και ιλιγγιώδους αξίας ακίνητης περιουσίας του Ταμείου των κληρικών, το οποίο και παραμένει στην Αρχιεπισκοπή!!!
    Πρόκειται δηλαδή για ένα τεραστίων διαστάσεων οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο! Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κ.Καραμανλής μετά τον Παπούλια επεσήμανε:
    «Ο στόχος όλων των πρωτοβουλιών, των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων είναι ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Ελληνες πολίτες» και πρόσθεσε: «Νοικοκυρεύουμε τα δημόσια οικονομικά, διατηρούμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, δημιουργούμε περισσότερες θέσεις εργασίας, βάζουμε τη χώρα στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη»…ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δηλώσεις του ο Κ.Καραμανλής στο θέμα της Παιδείας, σημειώνοντας: «Βάζουμε τα θεμέλια για μια Παιδεία ποιοτική που θα επιτρέπει στους νέους Έλληνες να ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους. Η πρόκληση είναι κοινή και είναι για όλους: μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη».

    ΡΕ ΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ.
    Μου αρέσει…τρέλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη"


    τι έγινε ρε παιδιά? αναστήθηκε ο σιδερένιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΣΤΑΣΗ) ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ σ.Γ.ΦΑΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ σ. Κ.ΚΑΠΠΟ και τον σ. ΓΡΑΨΑ της ΚΝΕ

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΣΙΚΑΚΟ ΜΙΖΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΚΕ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί δεν λέτε τίποτε για το Αθηναϊκό Πρακτορείο και πως επέτρεψε ο Γιώργος Ταμπακόπουλος να παραμείνει φωλιά του ΠΑΣΟΚ, δήθεν γιατί έτσι θέλει να κρατά ισορροπίες ο Κ.Καραμανλής. Άφησε τον Νικόλα Βουλέλη να λύνει και να δένει, να υποστηρίζει όποιες γκόμενες θέλει κάθε φορά (πχ. Ακριβοπούλου)όπως και ο μικρός αρχισυντάκτης του, που αφού έστειλε τη σύζυγο για βρούβες στον ΣΥν, ασχολείται κι αυτό με άλλες μικρές (ωραίο σπορ που συγκινεί κανονικά και τους εισαγγελείς και την ΕΣΗΕΑ αλλά τώρα τους δικούς μας ανθρώπους;).
    Στο πρακτορείο για να δεις διορισμό πρέπει να είσαι γκομενάκι, κάτω των 30 τσαχπίνα και με διάθεση για ... παιχνίδι! Εξάλλου όλες οι προσλήψεις πλην ορισμένων που έγιναν με αιτήματα τρίτων κι απέξω, είναι του ιδίου στυλ. Κι όταν δεν βρίσκουμε πιτσιρίκια, βρίσκουμε πιο μεγάλες, αρκεί να είναι "καϋμενούλες" και διαθέσιμες για πίπες....
    Κατά τα άλλα και του χρόνου... μπάμιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Αλογοσκούφης και ο Δούκας εξέδωσαν τα ομόλογα. Δεν γνώριζαν ότι θα τα αγοράσουν τα ασφαλιστικά ταμεία; Φυσικά και το γνώριζαν. Γι αυτό τα εξέδωσαν. Μάλιστα έδωσαν εντολή στους φουκαράδες σαν τον Σημαιοφορίδη να σπάσουν τα προηγούμενα ομόλογα που είχαν -σταθερής και εγγυημένης απόδοσης- και να αγοράσουν τα καινούργια. Έτσι και χρήματα για τον δανεισμό τους βρήκαν και με τον τρόπο που κυκλοφόρησαν τα ομόλογα έβγαλαν χρήματα αρκετοί ενδιάμεσοι που είναι πολιτικοί και προσωπικοί φίλοι. Άρα το θέμα δεν είναι ο Τσιτουρίδης είναι ο Αλογοσκούφης. Γι αυτό ο Δούκας που είναι από τους λίγους που καταλαβάινουν πως κινούνται τα ομόλογα αυτά στην διεθνή αγορά δείχνει από την αρχή τον Αλογοσκούφη. Ο Καραμανλής τα γνώριζε αυτά από την αρχή; ή τα κατάλαβε στο τέλος και ρίχνει χριστοπαναγίες για τον τσάρο του; έλα ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:31 ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΤΩΝΑΡΕ ΡΕ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Σε... όποιες μας συμφέρει PRESS-GR"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σύντροφε 7.21,

    το ίδιο είχα πεί και στο daddy παλιότερα αλλά με έβγαλε από την κυβέρνηση και μετά στο σπίτι με έβαλε να σφουγγαρίσω. Πράγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6.45
    Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που καταλαβαίνουν αυτά που βλέπουν και ακούν.
    Μην έχεις αμφιβολία ότι ο Καραμανλής γνώριζε τη ροή του χρήματος και τη παραγωγή μαύρου.
    Αυτό που δε ξέρω είναι, αν ήξερε σε ποιες τσέπες παρέπεφταν τα ψιλά και σε κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις τα χοντρά.
    Πάντως η υπόθεση των «δομημένων ομολόγων» δεν είναι η χειρότερη περίπτωση διασπάθισης δημόσιου χρήματος.
    Υπάρχουν και πολύ χειρότερες και μάλιστα νομότυπες. Σε αυτές κολλάει και ο συχωρεμένος Βαρθολομαίος…αλλά δε βλέπω διάθεση να ανοίξει η υπόθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. eleos re paidia..dil toso eykola xarizete eseis ta dis tou xrimatistiriou??ektos an kai eseis oi ...ntemek katagelontes...eistai kai apodektes me geres maseles..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. stin anonymous me tis proslipseis ...kyrion...poios tis ftaiei an den exei ta analoga prosonta kai den foraei ...maseles?

    poly eykola ...milaei..kai anaferei onomata..ego sti thesi tis thamoun pio prosektiki.

    borei ayrio methayrio...na exei kai ayti thesi sto ..katestimeno pou toso krazei...KAI ME POLY EYKOLIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. GIA NA KATALAVO DIL...SI LIGO THA APAGOREYTI TO XRIMATISTIRIO KAI I ELEYTHERI AGORA? AYTO ZITATE???

    STON NOMO TIS PROSFORAS KAI ZITISIS..GIA PEITE MOU ESEIS TI ORIA THA VAZATE?
    KAI MONO GIA TO DIMOSIO?
    AYTO DEN EINAI EIDIKI METAXEIRISI APENANTI SE AYTOUS POU PAIZOUN IDIOTES ENOO STO XRIMATISTIRIO?

    SYNELTHETE REEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κ0 ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ:
    ΤΟ ΑΙΔΩΣ
    ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ?
    ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑ,
    ΚΑΘ'ΟΤΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σύντροφε,

    δε ξέρω καλά τη γλώσσα, πράγματι, αλλά το ΑΙΔΕΙΟ προέρχεται από το Δήμητρα, όπως λέμε Λιάνη. Πράγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΡΧΗΓΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΩΝ ΕΙΣΑΙ,
    ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ!
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1:49 Ws vlepeis mallon to ksexasan to 8ema tis ERT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σύντροφε 10.57,

    πράγματι. Εκτός από καλούς συμβούλους έχω και rss feed για να με ενημερώνει για τα πάντα. άλλωστε όπως ξέρεις είμαι πολύ καλός με την τεχνολογία. με τα ελληνικά έχω ένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11.10μπραβογιωργος
    η ηλιθιοτητα σου δεν εχει ορια.φαε τωρα τον ραφηνατο σου .ειστε χωμενοι μεσα στα σκατα και τολμας να κρινεις τους αλλους.καλα σκουπισου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σύντροφε 3.21,

    πράγματι, μέσα στα σκατά. Άκης, Βάσω, Βενιζέλος, Παναγιωτακόπουλος, Σημίτης, Παπουτσής, Χρυσοχοϊδης και άλλες επιπλέουσες κουράδες. Η προίκα του daddy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε όλες σημαίνει σε όλες. Εκτός και αν θέλετε να γίνουν επιλεκτικά οι έλεγχοι.

    Ξέχασα, υπάρχουν και οι καλές οι πράσινες χρηματιστηριακές που σεβόντουσαν το δημόσιο χρήμα, αλλά και του απλού λαού.

    Δεν πέρασαν δα και πολλά χρόνια από το 2000 για να το ξεχάσουμε...

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση