GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επί ΠΑΣΟΚ πλούτισε ο γιος του Βαρβιτσιώτη...

Από μια πλευρά είναι υποκρισία να λένε ότι η εταιρεία δημοσίων σχέσεων "V+O" -που είχε μέχρι πέρυσι τις δημόσιες σχέσεις της ετ...

Από μια πλευρά είναι υποκρισία να λένε ότι η εταιρεία δημοσίων σχέσεων "V+O" -που είχε μέχρι πέρυσι τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας Louis- του Θωμά Βαρβιτσιώτη, γιου του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, μπήκε στις χοντρές "δουλειές" μετά το 2004 που έγινε κυβέρνηση η ΝΔ. Οι πρώτες μεγάλες αρπαχτές ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια, με συμβόλαια κρατικών επιχειρήσεων επί κυβερνήσεων Σημίτη. Πριν από μια δεκαετία ξεκίνησε ο πλουτισμός του γόνου Βαρβιτσιώτη. Τώρα απλώς ο Θωμάς αποθρασύνθηκε.

59 σχόλια

  1. Αυτό είναι το ομόλογο που πληρώνουμε τόσα χρόνια στις κωλο-οικογένειες και τους άπληστους- πειναλέους «αυτοδημιούργητους» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    Ξέρετε πόσο πληρώνετε το μικρορουσφέτι που σας κάνουν!!!
    Ξέρετε από πόσες πάντες πληρώνετε μια κωλο-σύμβαση!!
    Σκέψου πόσο πληρώνουμε εμείς, οι συνειδητά απέξω από το σύστημα…
    Αρμέγουν την πολιτεία οι αλήτες και πουλάνε και μαγκιά από πάνω.
    Άντε ξαναψηφίστε τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H V+O πρώην Comrades εχει μεγάλη και ιστορία. Ξεκινείστε με τον «Ελεύθερο Τύπο» όχι μόνο τον σημερινό αλλά και με την προηγούμενη διευθύνση αλλά και με Γιάννα. Λεπτομέρειες διαθέσιμες αλλά με όλους του μαλάκες που γράφουνε μηνύματα όπως ο πρώτος, με τις γενικότητες συνταξιούχων καφενείου, όπως ο δεύτερος μάλλον πάνε χαμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.46,
    Βρε κακομοίρη, δήθεν μπλαζέ πονηρούλη, τόσο μεγάλο θεωρείς τον εαυτό σου που απαξιοίς, αγράμματο τσογλανόπαιδο, να μας δώσεις τις δήθεν πληροφορίες, που ισχυρίζεσαι ότι διαθέτεις για την εταιρία του Βαρβιτσιώτη;
    Βρε δυστυχισμένο ανθρωπάκι, που θεωρείς ότι σε προσβάλουν οι γενικότητες των άλλων bloggers, έχεις συνειδητοποιήσει τις γενικότητες που εσύ ο ίδιος συνέταξες;
    Μάθε, μικρέ-κάφρε, ότι σε τούτο το blog η επικοινωνία είναι ανοικτή και σ΄αυτήν συμμετέχουν άνθρωποι σοβαροί και λιγότερο σοβαροί, εγγράμματοι και αγράμματοι, ακόμα και κάποια σημαντικά μυαλά, κανείς, όμως, απ’ αυτούς μέχρι τώρα δεν διανοήθηκε να προσβάλλει με μπλαζέ ψευδοστιλάκι τους «συνομιλητές» του.
    Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίου με καντάρια συστηματοποιημένη γνώση δεν επιχείρησαν ποτέ να προσβάλουν ακόμα και τα πιο ταπεινά κείμενα άλλων.
    Μόνο εσύ, κωλόπαιδο, σήκωσες τη μύτη σου.
    Ρούφα τη μύξα σου, σιχαμένο, και πήγαινε να πουλήσεις μούρη στις αδελφές με τις οποίες συχνοτίζεσαι και πιθανόν να τους κάνεις δημόσιες σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.46,
    Καλησπέρα αγόρι μου,
    είμαι ο "συνταξιούχος καφενείου", που έγραψα τις γενικότητες, που θεωρείς μαλακίες, παραπάνω.
    Επιθυμώ να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας, καθώς, όπως βλέπω, εμείς οι δυο ταιριάζουμε!
    Εσύ διαθέτεις -όπως λες - πληροφορίες για το ζήτημα, αλλά δεν ξέρεις αρκετά γράμματα για να τις συντάξεις, ενώ εγώ, όπως παρατηρείς, αν και μορφώθηκα σ' αυτή τη ζωή, δεν ξέρω τα "μυστικά" σου.
    Προτείνω, λοιπόν, να μου διαθέσεις τις πληροφορίες σου και γω να αναλάβω να τις συντάξω σωστά για να τις παρουσιάσουμε στο blog.
    Εξυπακούεται οτι θα σου παραχωρήσω πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα.
    Τι λες, λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΣ

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.

    ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

    ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ
    ΠΑΛΙΟΣΗΜΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9,46 egw eimai o prwtos(8,44) kai oso tha kanei to press-gr douleia gia to KKE, oso orismenoi theloun na deiksoun pws to ΠΑΣΟΚ einai idio me tin deksia toso egw tha eimai edw kai tha kanw ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμπτώματα εκφυλισμού του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “H V+O πρώην Comrades έχει μεγάλη και ιστορία. Ξεκινήστε με τον «Ελεύθερο Τύπο»”
    Γράφει, ανορθόγραφα μεν, αλλά σωστά, ο παραπάνω που άρπαξε το μπινελίκι.
    Θέλει, μάλλον, να πει ότι ο Μπαμπάς του παιδιού, ο πολύς, Ρουσφετο-Γιάννης, ως ισόβιο και διακεκριμένο μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Τύπου (Βουδούρη), έδωσε τη δουλειά στο γιό του για να κάνει σεφτέ.
    Είπαμε, στην οικογενειοκρατία που δοξάζουμε με τη ψήφο μας,
    Γιάννης κερνάει, Γιάννης ( το τέκνο του, δηλαδή) πίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ESY POU THA KANEIS hlektroniko antartiko exe kata nou oti to PASOK epese me thn woitheia tou slogan 'SYSTIMA PASOK'.Kati kalopaida tupou Thoma to lansarisan kai to uothetise o LOULIS....KATALABES tvra giati tou thn fulane tou mikrou aplhstou MALAKA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PARE ENA ELLHNIKO PLHKTROLOGIO
    RE SPAGORAMENE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ?

    ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ
    ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ?

    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ. ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ 11:54 ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γειά σας η καθαρίστρια της V+O είμαι.
    Μην λέτε κακίες καλέ , είναι πεντακάθαρη εταιρεία.
    Με τα ακριβότερα καθαριστικά την καθαρίζω.
    Δεν αφήνω ούτε ΄΄ίχνος΄΄.
    Αμ πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. NΔ=ΠΑΣΟΚ=ρεμούλα+ρουσφέτι+διαφθορά+χειραγώγηση με διαπλεκόμενα ΜΜΕ
    Γιωργάκης=Κωστάκης δίχως στάλα μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. e toso kserete vre sourgela..!!
    o varvitsiotis panta eixe lefta alla anathema tin dimosiografiki sas ereyna tetoia kolopaida eiste

    Rotiste na mathete stin glyfada kai meta na grafete malakies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλα λετε ο,τι θελετε,μολις ερθει ο Τζωνυ θα τρεχετε να κρυφθειτε,λιγουρια ολοι σας.Δεν αφηνετε κανενα φτωχο παιδακι να προκοψει.Και τι ελληνικες σημαιες τσαμπουνατε ,εδω το αδερφακι του ,ο υπευθυνος Ναυτιλιας ντε,ειπε οτι δεν τρεχει τιποτε αμα καψει καποιος την ελληνικη σημαια.Ειδες τι γινεται αμα καψει φλαντζες ο εγκεφαλος ?
    (Και ειπαμε φυλαχθειτε μολις ερθει ο Τζωνυ-ΗΟΜΟ-καπετανιος-μπαρβογιωργος κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ



    ΧΑΚΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ



    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΚΕΨΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ


    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΘΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαζέψτε τα και πάμε όλοι μαζί Ελληνοφρένεια.

    http://ellinofreneia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΦΡΑΠΕΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ΑΝΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΛΑΚΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ, ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΡΑΒΟΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗ ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Η ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ (ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ)

    Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΩΝΤΑΙ ΣΑ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για την εταιρεια του υιου Βαρβιτσιώτη και τις δηθεν δουλειες επι ΠΑΣΟΚ είστε μάλλον λαθος πληροφορημενοι. Η μοναδική γνωστη δουλεια που πηρε η περιφημη V&O επι ΠΑΣΟΚ ηταν ένα συμβολαιο του ΟΠΑΠ και αυτο έγινε γιατι τα δυο μπουμπουκια εκβιασαν τον τότ αρχιλαμογιο προεδρο του οργανισμου οτι θα του εξασφαλίσουν καλυψη απο την ΝΔ. Οτι δηλαδη ο μπαμπας δεν θα εκανε επερωτησεις εναντιον του ΟΠΑΠ. Αυτος είναι αλλωστε ο καπανιστός αερας και το νταβατζιλικι που πουλανε ο Θωμας και ο Γιαννακης ο Ολυμπιος. Ο Γιαννακης παλιο δεξι χερι του Σαμαρα που εφαγε τα λεφτα της ΠΟΛΑΝ και πηρε την βαλιτσα που εδωσε ο Κοκκλαης στον Σιμπιλιδη.Επι ΠΑΣΟΚ πηγαν να κανουν δουλειές με τον Παναγιωτη Λαμψια, τον Γρηγορη Νικολοπουλο, τον Αλεξη Παπαχελά και καποια αλλα λαμογια αλλά μάλλον λιγα πραγματα πήραν Κατι μικρά συμβολαια έκαναν με τον Χρηστο Πρωτοπαπα μονο. Τα λεφτα ταβπήραν εκβιαζοντας ορισμενους επιχειρηματιες που ήταν στις δημοσιες προμηθειες. Τον Κοκκαλη, τον Μυτιληναιο, τον Εμφιαιτζογλου,τον Φαις,τον Θωμα Λαναρά, τον Λιακουνακο και πολλούς άλλους. Η σχεση τους αλλωστε με τον Κοκκαλη τον οποίο ο Καραμανλής και ο Βαρδινογιάννης τον ειχαν στοχοποιήσει επιβερυνε την σχεση τους με τον τοτε προεδρο της ΝΔ αλλά και με το Βαρδινογιανεικο.Φυσικά οπως εγραωε και ενας επισκεπτης στο μπλογκ ηταν οι ανθρωποι του Βικτωρα και του Θωμα στα ΜΜΕ και φυσικά η μοστρα της παραγκας στην καλή κοινωνια. Εστησαν και πολλους αγωνες για να κονομανε στα ξενα στοιχηματα. Εννοείται φυσικά οτι πολεμησαν με νυχια και με δοντια τον Φλωριδη τοτε που έριξε τον Μητροπολο απο την ΕΠΑΕ αφου ειχαν συμβολαια πολλών εκατομμυριων δραχμων.Η μεγαλη ληστεια αρχισε το 2004 παρεα με τον Αβραμοπουλο, τον Κλαογροπουλο, τον Ρουσοπολο, την χαζοφανη και πάει λεγοντας. Φετος η εταιρεια τους εκανε τζιρο-δηλωμενα- πάνω αο 20 εκατομμυρια ευρω. Για τα μαυρα που παιρνουν κανεις δεν ξερει ποσα ειναι.Φυσικά έχουν και απώλειες. Εχασαν τον Λουλη και του το φυλανε αφου αυτοί τροφοδοτουν τα ΜΜΕ με απλυτα και ψεμματα εναντιον του. Βεβαια λογω της φιλίας και της μετοχικής σχεσης που εχουν με την οικογενεια Δαυιδ εχουν προσεγγισει και τον λαμογιο Τασουι Ππαδοπουλο προεδρο τηςΚυπρου και θειο του Ανασταση Δαυιδ του μεγαλου αυτου κωλοπαιδου με υψος 1,64 που παριστανει τον γκομενο και λενε οτι ειναι μικροψολης. Στην Κυπρο εχουν γινει γλεντια, οπως και στην Σερβια, την Βουλγαρια και τα Σκοπια. Τους διωχνουν ομως γιατι ειχαν συναιτεριστει με την τοπική μαφια και νομιζαν οτι θα κοροιδεψουν και τους βαλκανιους Αλ καπονε. Εχουν πελάτη τωρα και τον Αντρεα που ξεπλενει τα λεφτα των εμιρηδων και εκαναν μεγάλο πολεμο στον Σαλλα αλλά ο Μιχαλακης δεν μασαει θελει δεκα σαν αυτα τα μαλακισμενα για πρωινο και τους εχει διαμηνυσει οτι υα τα λιωσει.Το προβλημα ειναι οτι ο Γιαννακης ειναι λουγκριτσα και τον εχουν φωτογραφισει καποιοι Κυπατζηδες καισυντομως θα τον κανουν ρομπα. Ειναι ενας σκληρος πολεμος πολλών εκ ευρω και φυσικά ο Φλέσσας τους την φυλαει χοντρά. Στο Πασοκ εχουν φτιαξει εανα μεγαλο φεκελλο και βεβαια οταν ερθει το ΠΑΣΟΚ δεν θα παιρνουν καμια δουλεια αφου οι επιχειρηματιες θα πανε τοτε σε άλλες εταιρειες πρασινες. Την προοπτικη αυτη την τρεμουν και ελπιζουν οτι θα τους σωσει ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟς που ειναι φίλος τους και ο Παπαχελάς που ειναι κολλητος τους και κουμπαρος του Νικολάκη του Ππανδρεου.Τους μισει βεβαια και η Ντορα γιατι στο Μητσοτεκεικο εχουν κα΄νει μεγάλη ζημια τροφοδοτώντας τα ΜΜΕ με παραπολιτικα και κακίες εντνιον της Αραβαντινου. Εχω και άλλα πολλά να γραψω αλλά αν μην σας κουραζω αλλο θα επανελθω συντομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7.38
    Thanks
    Δεν μας κούρασες καθόλου…λέγε να μαθαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 7.38 ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ - ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ - ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΥ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ...


    ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΥΨΙΣΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ... ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΔΗΛΑΔΗ... ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΣΑΙ.. ΑΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ...


    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 7.38 σε τζουζι λιγο να γραφονται όλα αυτά για τα τρία πουστρόνια. Τον Θωμα, τον Γιαννάκη και τον Αναστάση. Κια σε τζούζι γιατι είναι αλήθεια όσα έγραψα και όσα θα γράψω σε συνέχειες μεχρι να τα κάνω ρόμπες. Λοιπόν 7.38 ο Θωμάς Λαναράς δεν είναι θείος του Θωμά Βαρβιτσιώτη, είναι πρωτος του εξάδελφος. Ο πατέρας του Λαναρά και η μάνα του Βαρβιτσιώτη είναι αδέρφια για αυτό και έχουν κοινό το βαφτιστικό Θωμάς. Ανήκουν στην μεγάλη οικογενεια των που κατέκλεωαν τον ελληνικό λαό στο χρηματιστήριο και μετά κατηγορούσαν τον Σημίτη οτι λήστεψε τις οικονομίες του ελληνικού λαου. Λες και τα 150 δισ δραχμές που πήρε ο Θωμάς Λαναράς παο το ΧΑΑ δηλαδή παο τον απλό κόσμο πήγαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ ή στον λογαριασμό του Σημίτη. Στους Λαναραδες πήγαν και έγιναν βίλες στην Ελβετία, πόρσε Καγιέν κλπ κλπ.Επειδή φίλε των 7.35 γνωρίζεις την οικογενεια όπως καταλαβα, θα ξέρεις οτι ο άλλος εξαδελφος είναι ο Καπράλος ο Σπύρος ο προεδρος του Χρηματιστηρίου. Αλλλο μεγάλο λαμόγιο με τον οποίο τα τρια πουστρόνια κανουν δουλίτσες. Ποιές δουλίτσες θα στο πω οταν ερθει η ώρα. Τα παιδιά λοιπόν αυτά θέλουν να κάνουν την μεγάλη αρπαχτή οσο είναι η ΝΔ στην εξουσία. Ετοιμαζονται λοιπόν, αξιοποιώντας την στενή συγγενεια του Αναστάση Δαυιδ με τον Τάσσσο Παπαδόπουλο( το Τασσσος με τρία σ γιατί είναι μεγάλο λαμόγιο ο προεδραρας)σκέψου οτιόπως λένε στην Κυπρο, σκότωσε τον Γεωρκάτζη για αν του πάρει την γυναίκα, την αδερφή του πατρός Δαυιδ,ετοιμάζονται να μουν στο χρηματιστήριο της Κύπρου. Εκειι να δεις αρπαχτές που θα γίνουν. Φιατί η εταιρεία τους είναι αερας κοπανιστός και δεν πουλάνε παρά συνβολαια προστασίας σε επιχειρηματίες. Σημερα μπορέι να κάνουν τζιρους αλλά αν υπάρξει πολιτική αλλαγή σε ελλάδα και Κύπρο θα πάρουν τα αρχίδια μου. Αρα πως μπορέι να υπολογοστεί η αξία μιας εταιρείας που σημερα είναι και αυριο δεν είναι;Αυτοί βεβαια θέλουν να πάρουν τα λεφτά και να φύγουν. Ο Γιννάκης να πάει για αλλάγη φύλλου στην Καζαμπλάνκα, ο Θωμάς στην Σπα΄ρτη για αν εκλεγεί βουλευτής περί το 2010 και ο Ανατσάσης για αν αγοράσει καμια Αστον Μαρτιν, αφου το παιδάκι είναι πνευματικά αν΄πηρο και ο μπαμπας του ξέρει οτι την κοκα-κολα δεν θα μπορέι να την κρατήσει μετά, οταν ο ιδιος θα παέι για μονιμες διακοπές στον παραδεισο. Ο αλλος αδερφος είναι εξισου ΄κουλός και δεν μπορεί να βασιστεί. Τώρα τι γινεται με τον Λουη, που βουλιαξε το καραβι στην Σαντορίνη, Τον μαλάκα αυτό τον εφεραν τα τρια πουστρόνια στην Ελλάδα. Αλλά ο Λούης, όπως ολοι οι κυπριοι επιχειρηματίες, είναι φονιάς και μόλις κατάλβε οτι τα πουστρόνια του πουλουσαν φουμαρα, τα έκανε στην μπαντα. Είχε πλέον την Χαζοφάνη, τα έχωνε στον Μανόλο και στην ΝΔ ,αρα τι ανάγκη τα είχε τα πουστρόνια. Τα εδιωξε λοιπόν και απέκτησε μια χαλαρή σχέση με τον Φλέσσα, ο οπίος είναι πιο σοβαρός απο τα κωλόπαιδα. Και για αυτό τους μισούν και τον Λούη και τον Φλέσσα.Τωρα τα παιδιά έχουν αρχισει τα νταραβέρια με τον Μεγάλου, τον Αραπογλου και άλλα μπουμπουκια της αγοράς. Αφου βεβαια κατάφεραν να σταματήσει η φασαρία της εξαγοράς της εμπορικής απο τους Γάλλους, λέγεται οτι απο αυτήν την δουλειά μονο πήραν 2 μύρια ευρωπουλα,τωρα εχουν βαλει στο ματι της πώληση του ΤΤ στον Λάτση. Εκει θα δειτε γέλιο και αρπαχτες που υα γίνουν αν προλάβουν φυσικά γιατί μπορεί κα να πέσει η ΝΔ και να μεινουν με τον πούλο στο χέρι. Αν νομιζουν οτι θα τους σωσει ο Παυλάκης ο Γερουλάνος μαλλον κανουν λαθος γιατι ο μικρός τρέμει και τον ισκιο του και φυσικά δεν προκειται να βαλει πλατη γιατί το ΠΑΣΟΚ ξερει και περιμενει. Στο επόμενο σημειωμα θα ακολουθησουν και άλλες αποκαλύωεις φιλε των 7.35 για να σου αποδειξω οτι δεν λέω μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αλεξη Παπαχαλια τωρα που τα κεταφερες και πήρε το μαγαζι δεν κανεις και τον Τομ πρωθυπουργό να τελειωνουμε. Να ξερεις πάντως οτι οι Βαρβιτσιωτηδες είναι ριχτες. Αν δεν με πιστευεις ρωτα και τον κυρ Σταυρο, το πρωην αφεντικο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κρετίνε 10.49,
    διάβασε με προσοχή τον 7.38 και 12. 20 για να δεις πώς γίνονται οι αποκαλύψεις και η σοβαρή δουλειά για να μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Re 12:20
    pou eisai agori mou na peis kai alla??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ξερω οτι σας αρεσουν τα αποκαλυπτικα ρεπορταζ γι αυτο και θα σας πως καιαλλα για την οικογενεια Βαρβιτσιωτη. Λοιπον ξερετε οτι ο κυρ Γιαννης υπηρξε συνεργατης της χουντας, παρεα με τον Σταυρο τον παλιο κολλητο του και ηθελαν να πεισουν τους χουντικους να μετεξελιχθουν σε πολιτική κυβερνηση με την στηριξη ορισμενων δεξιών σαν τον ιδιο. Το 74 λοιπον ο Καραμνλής ο γερος που τα ηξερε αυτά δεν ηθελε ν βαλει τον Μπαρμπι με τιποτε στις λίστες. Αυτος καθε μεσημεριτην ειχε στημενη εξω παο το σπιτι του γερου απεναντι απο το καλλιμαρμαρο και εκλαιγε με μαυρο δακρυ. Επεσαν πανω στον εθναρχη λητοι και δεμενοι για να μην αδικησει τον Γιαννακη και κυριως η οικογενεια της Σοφιας που μετραγε, γιατι ο μπαρμπα Γιαννης ηταν ένα κοινο λαμπγιο, χοντρομαλάκας και μεγας προικοθηρας Εβαλε πολυ πλατη η οικογενεια Λαναρα, τι να κανουν οι ανυρωποι αφου ο κυρ Γιαννης ειχε κανει και 4 παιδια στην κορη τους καιήταν και ανεπροκοπος και τεμπελης. Το μονο που ηξερε ηταν οι μιζες και οι κλεψιες μιαν αρχη που την εμπεδωσε ο θωμας γιατι ο άλλος ο Μιλτος ειναι εντελώς βλαψ.οθτε να κλεψει δε μπορεί. τελικα τον εβαλε στις λιστες και τον εκανε και υφθπουργό και με τον κουμπαρο του τον Σταυροι αρχισαν τις αρπαχτες, Οι μοιρασιες γινοντουσαν σε ένα γραφειο στην Βαλαωριτου που ειχε ο Σταυρος με τον συχωρεμενο τον Καμβυση τον Παυλο, μεγαλος ληστης ο μακαριτης, θεος συγχωρεστον. Ο Μπαρμπαγιαννης στην διαδοχή του Καραμανλή το 78, επαιξε με τον Αβερωφ. Τον επονομαζομενο και ροζαλία γιατίλένε οτι ο τοτε υπουργος αμυνας ειχε αδυναμια στους ναυτες και τους λοκατζηδες. Τοτε ακουστηκαν και κατι περιεργα κοτσομπολιά για την Μπαρμπι, βλεπετε στην οικογενεια υπαρχει παραδοση στο πισωγλεντι. Ετσι δεν ειναι Θωμα μου;Επαιξε λοιπον με τον Αβερωφ γιατί ηταν και παραμενει πολύ σκληρος δεξιος. Κια φυσικά εχασε γιατί βγηκε πρωθυπουργος ο Π΄'αλλης. Σοβαρος ανθρωπος τους καραγκιοζηδες δεν τους ηθελε αλλα τι να κανει. Κια εμεινε ο Γιαννης με τον πούλο στο χερι και χωριςε να μπορέι να εξαργυρωσει πολιτικά τους εκβιασμους γιατι στον Αβρωφ δεν πηγε φυσικα τζαμπα. Τοτε εσκασε και το σκανδαλο με τις περιεργες εκεινες προμηθειες που πηγαν να τον χωσουν στην φυλακη και να του καταστρέψουν την καριερε αλλα του την χαρισε ο Αντρεας για τους λογους που θα σας εξηγησω στο επομενο σημειωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καποτε πριν απο λιγα χρονια ήταν στο κοτερο του Ανασταση, ο Θωμας, ο Γιαννακης,ο Αλέξης τρεις βιζιτες και δυο νερά αγορια μουρλια, Στην Δοκο, απέναντι απο την Αιγινα,ενα σημειο που αραζουν τα σκαφη κατι σοβαρο εγινε-πολύ σοβαρο λενε γιατι ηρθε ελικοπτερο και[ηρε κανα δυο σε πολυ ασχημα κατασταση, αλλά το επισοδιο θαφτηκε. Υπηρχε καταγεγραμμνεο στο ΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΤΜΗΜΑ ΤΗς αΙΓΙΝΑ ς ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚ΄ΛΟ ΑΛΛΆ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΚΛΙΣΤΗΚΑΝ. μΗΠΩς ΘΥΜΑΣΑΙ ΘΩΜΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 10.17,
    το ρεπορτάζ άψογο και θα γίνει γαργαλιστικό όταν αρχίσεις να γράφεις πώς έστησε το δίκτυο στη Β' Αθηνών και με ποιούς χουντικούς δημάρχους συνεργάστηκε.
    Γιατί την πρώτη περίοδο της μεταπολίτευσης στο πολιτικό του γραφείο σύχναζαν πολιτικοί μηχανικοί και κυρίως τοπογράφοι, που δραστηριοποιούνταν στα βόρεια προάστεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. φίλε 12.42 για τους μηχανικούς και τους τοπογραφους που δραστηριοποιοντουσαν στα βορεια προαστεια και συχναζαν στο γραφειο του μΠαρμπι στην μεταπολίτευση δεν τον ξέρω.Μπορώ όμως να υποθεσω γιατί έκαναν παρέα, αν κρινω απο τα ακίνητα και τα οικοπεδα που εχει η οικογενεια σε ψυχικό και Φιλοθεη. Αν γραψω πως ο Τασσούης Παπαδοπουλοε εφαγε τον Γεωρκάτζη για να του φαει την γυναικα και πως ο πατερας Δαυιδ μαζί με τον Βαρβιτσιώτη επεισαν τους αμερικανους να μην τον πανε φυλακη επειδη ξέπλενε τα λεφτά του Μιλοσεβιτς και πως μετά έφαγαν τα λεφτά οι τρείς τους θα τα πείς για τους μηχανικούς; Θα σου πω και γιατί μετά οι αμερικανοι πηραν απο τους Δαυιδ την Κοκα-κόλα, οταν καταλαβαν οτι τους ειχαν κοροιδεψει με το σχεδιο Αναν. Θα σου πω σε ποιούς δημοσιογραφους τα χώνει ο Θωμάς για να γραφουν στον ελληνικό τυπο υμνους για τον απατεωνα προεδρο της Κυπρου που εχει κανει τον εθνικισμο επιστημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θα σου πω και με ποιον είναι ερωτεθμενος αυτην την εποχή ο Γιαννακης και τις σκηνες που του κανει ο Θωμας γιατι φοβαται το σκανδαλο. Θα σου πω και γιατι ενω όλα αυτά είναι γνωστα δεν τα γραφει καμιά εφημεριδα..Μετά θα σου πω και γιατί τσακωθηκαν με τον ψυχαρη και εφτασαν και στα δικαστήρια.Αν μως δεν πεις για τους μηχανικους δεν γραφω τιποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Auto pou kanete den einai swsto!!!!!
    Otan xekinate ena pragma na to teleiwnete!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άντε πείτε τα.
    Ο λαός θέλει να μάθει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. O Παπαχάλιας που παριστάνει απο τις εκπομπες του στο ΜΕΓΚΑ και την βαρυγδουπη αρθρογραφια του στην Καθημερινή τον αδιαφθορο και έντιμο δημοσιογραφο, στην πραγματικοτηα είναι ένα κοινο λαμογιο. Με τον θΩΜΆ τον Βαρβιτσιωτη εχουν στησει ένα κολπο και τα παιρνουν χοντρά παο την καθε κυβερνηση. Ο Παπαχάλιας υπήρξε εμπιστος του Σαμαρά οταν ο Αντωνακης ήταν υπουργός των εξωτερικών,θπήρξε κολλητός του Μητσοτακεικου, του Πάγκαλου και φυσικά του Μαυρογιώργου, λογω της κουμπαριάς με τον αδερφό του. Τώρα φυσικά ειναι με τον Καραμανλή και τον Θόδωροκαι εννοείται οτι αυριο θα ειναι με τον Μυρογιωργο, αν φυσικά καταφέρει να γίνει πρωθυπουργος. Παλιότερα, μαζί με τον Σταυρο τον Θεοδωράκη-άλλο φελό- προσπαθηασαν να κανουν αρχηγο και πρωθυπουργό τον Μιχαλάκη τον Χρυσοχοιδη, αλλά το παιδί είναι ανάπηρο και ασχετο και αποδείχτηκε ένα βλάχακι Ο Παπαχελάς κανει φυσικά οτι του πουν οι αμερικανοι, αφού στην ιεραρχία της ΣΙΑ στην Ελλάδα ειναι πολύ ψηλά. Το ίδιο και ο Βαρβιτσιώτης. Τα παιδάκια στρατολογηυηκαν οταν ηταν στην Αμερική και γυρισαν στην Ελλάδα με διατεταγμενη αποστολή. Ειναι τυχαίο οτι τα πήρα αμεσως υπο την προστασία της η κυρία Νικη, αυτή η μεγάλη κουραδοαρπάχτρα που δουλευε τότε για τον Κοκκαλη. Αυτή μαζί με τον Θωμά εστησαν την εξαγορά του Ελευθερου Τύπου επι Κυρτσου την εφημερίδα της δεξιάς που εκανε αβαντα στον προεδρο του Ολυμπιακού και τον Σημίτη οταν ο μαλοκακαβλης ο Καραμανλής ειχε σηκώσει την κουρελοσημαία κατά τηα διαπλοκής. Πούτσες μπλέ δηλαδη, αφου οι μισοι τουλαχιστον στενοι του συνεργατες ηταν μισθοφοροι του Σωκράτη, Η ιστορια αυτή κοστισε βεβαια πολύ στο Βαρβιτσοτακεικο, γιατί ο Καραμανλής είναι αυταρχικός και δεν γουσταρει διπλα του αρπαχτικά σαν την οικογενεια Ανταμς που θέλει να περνάει την κοινωνία πα το παγκο της.Ο Παπαχαλιας λοιπόν ειναι σοβαρό εργαλίο για τον Θωμά γιατί περναει την πολιτική τους εκέι που δουλευει και εκβιάζει τους πολιτικούς ζητώντα ςεξθπηρετήσεις. Μετά ερχεται η V&O παιρνει τις δουλειές και αναλογα με την μπιζνα δινει το ποσοστο στον Αλεξη. Αλλοτε 25%, ΑΛΛΟΤΕ 40% εξαρταται απο τον βαθμό επιρροής. Ο Αλεξης πήρε πολλές δουλειές απο τον μαυρογιωργο οταν το παιντι ήταν υπουργός των εξωτρικών. μετά φυσικά τον πουλησε και τωρα τον κοροιδευει οπου βρεθεί και οπου σταθεί αλλά αν ο Γιωργος γινει τελικά πρωθυπουργός θα κανει χωρίς κανενα προβλημα την κωλοτούμπα. Παντως τότε πήραν πολλές δουλειες κυριως με προγραμματα τωνΜΚΟ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΏΝ ΟΡΓΑΝΏΣΕΩΝ. οι κακές γλώσες λενε οτι ανελαβαν και κατι γεφυρες στα βαλκανια με τον Θωμά, αλλά τα γεφυρια αυτά ήταν σαν της Αρτας. Μονο σε φωτογραφιες τα είδαν εκέινοι που εβαλανα τα λεφτά δηλαδη οι φορολογούμενοι. Και λενε μάλιστα οτι οι φωτογραφιες των γεφυριων ειναι απο την Ναμπιμπια, απο ενα προγραμμα του ΟΗΕ. συνεχιζεται... Στο επόμενο 'Οι λουγκρες στην Τζια και οδιασκεδαστής πλουσίων πρωην υπουργός'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αλεξη γιατί σε βριζουν ο Μπομπολας και ο Ψυχαρης; Κια γιατί οταν τον Ιούνιο θα λήξει το συμβολαιο σου στο ΜΕΓΚΑ θα σου πουν ευχαριστούμε πολύ τρέχα τώρα στον Αριστείδη και αδειασε μας την γωνιά. Κια οταν ο Αριστείδης που ειναι κανονικό σαικο σε λίγο καιρό-οπως κανει με όλους-θα σε στείλει με σουτ όπως την Αριστεα-τι θα κανεις; Θα γλείφεις το ΠΑΣΟΚ; Κια να είναι ο Γιωργος κατι μπορεί να πάρεις αν και ξερεις οτι στο βαθος δεν σε γουστάρει. Αν ειναι ο Μπενι μηπως την εχεις βαψει; Γιατι ο χοντρός είναι μοχθηρός και δεν ξεχνάει. Ασε που σε περιμενει ο Γιαννακης για να σε κανει παλι ρομπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Re ti mathenoume edw mesa???
    Ante h sunexeia pote tha erthei???
    Aman giati ta grafete se epeisodia!
    Einai les kai vlepoume sapounopera!!
    Xali vevaia h prwtagonistes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για την κρουαζέρια στον Αργοσαρωνικό και την διανυχτερευση στην Δοκο-που τέλειωσε ασχημα πριν απο λίγα χρόνια για τα τέσσερς πουστρόνια τις δύο βιζιτες και τα δύο αγοράκια μούρλια-να τα πιεις Γιαννάκη μου στο ποτήτι, κάτι έχω ακούσει. Το ελικόπτερο ήρθε, γιατί η κοκα(κι όχι μόνο) κόλα δεν εβγαινε με τίποτε και έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο.Ειχαν πέσει και οι μπουνιές και οι γιατροί φοβήθηκαν αλλά καθάρισε ο Μιχαλακης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Pou eisai re anthrwpe mou???
    Perimenoume thn sunexeia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Συνέχισε καλέ μου άνθρωπε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Pou eisai re filaraki??
    Perimenoume enagwniws!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για να συνεχισω θέλω πολυ περισσοτερα παρακαλετά. Θελω το χειροκτότημα που αρμοζει στον παίκτη που καθαρίζει τα ματς. Και εχω κατι λεπρομερειες για τα πουστρόνια σήμερα που σπανε κόκκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ελα παικταρά μου πέστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σκίσε τα πουστρακια. Τον Γιαννάκο ειδικά που του αρέσουν τα σκισίματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. κΑΤΟΥΡΗΣΕ ΤΟΥς ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πες τα μεσία της ελευθερης πληροφορησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βγαλε τους τα απλυτα παικταρά μου εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θέλω πολύ χειροκρότημα. Θα σας πω και κατι φάσεις σε Κυπρο και Βουλγαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Θα σας πω και για τον μεγαλο ερωτα του Γιαννάκη με τον γιο πρωην υπουργού και για τα οικοπεδα του μπαρμπι στην Μυκονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ante kale mila!!!!
    Ti na kanoume allo???
    Kai kwlotoumbes na kanoume den tha mas deis!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. o πασοκος που λεει τις ιστορίες δεν τα ξέρει όλα καλά...
    Ο Θωμάς με την V& O έκαναν χοντρές δουλιές με τον Παν. Λάμψια στο υπουργείο άμυνας, επί Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου.
    Ο Λάμψας έβγαλε το δεύτερο κότερο που έχει κόστος 550.000 ευρώ και διαθέτει καπετάνιο. Να σαςβάλω και μια σπαζοκεφαλιά: πόσα μαύρα έβγαλε ο Θωμάς από τους δύο πασόκους υπουργούς και τον συντάκτη εργατικού ρεπορταζ Λάμψια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το σχέδιο του Θωμά και του Γιαννάκη είναι απλό. θέλουν στο διάστημα που θα μείνει η Νδούλα στην κυβερνηση να βγαλουν οσα πιο πολλά λεφτά γίνεται, να συγκεντρώσουν τις δημόσιες σχέσεςις όλων των μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών στην V&O και περι το 2010, οταν θα γίνουν οι μεθεπόμενες εκλογές ο Θωμάς θα μπεί στην πολιτική και η εταιρεία δήθεν θα πουληθεί αλλά κουμάντο θα κανει ο Γιαννάκης. Ο Θωμάς θα έχει το ποσοτό του κρυφά χωρις να φαίνεται. Αυτο το σχεδιο κινδυνευει απο μια ενδεχόμενη ήττα της ΝΔ στις εκλογές του φθινιοπώρου. Ενα τετοιο σενάριο υα ήταν καταστροφή, γιατί πρώτον θα έχαν όλα τα μεγαλα κρατικά συμβολαια και δευτερον πολλοί επιχειρηματίες θα άλλαζαν εύκολα εταιρεία αν προεκυπτε -που θα προκυψει-μια πρασινη εταιρεία δημοσιων σχέσεων. Εχουν σκεφτεί βεβαια την πιυανοτητα να έβαζαν στην μετοχή συνθεση της παράγκας τους εναν πασοκο παραγοντα, αλλά κανείς δεν τους εμπιστευεται επειδή ειναι λαμόγια και ριχτες. Το πιθανοτερο ειναι οτι αν χάσει η Νδ θα εχουν σοβαρο προβλημα. Στο ΠΑΣΟΚ εχουν αρχισει να τους ψαχνουν γιατι ξερουν οτι μεσω της ν&ο διακινειται πολύ μαυρο πολιτικό χρήμα.Ενα μέρος ας πούμε της μιζας που έβγαλε το συστημα Αραπογλου απο την Φινάνσ μπανγκ ξεπλύθηκε μεσα απο τις δηθεν επενδύσεις της ν&ο στα Βαλκάνια και την Κυπρο.Το δευτερο σπίτι του ζευγους Μεγάλου στην Φιλοθεη που αγοράστηκε προσφατα έχει χρηματοδοτηθεί απο εταιρεία της Κύπρου συμφερόνυων του δικηγορικου γραφείου του ΤΑΣΣΣΟΥ θείου του αρχιλαμογιου Ανασταση κουμπαρου και κρυφου συνεταίρου του θωμά. Υπαλλήλου πλεον της κοκα-κολα αφου οι μαερικανοι τους την πηραν γιατι βαρεθηκαν τις λαμογιές της οικογενειας Δυιδ. Οι κυπριοι επιχειρηματιες ειναι οι πιο αθλιοι ληστες και απατεωνες. Εχουν εξαγορασει τους περισσοτερους πολιτικο΄πυς της δεξιας για να κανουν μπιζνες στην Ελλάδα. Ο ατζεντης τους εδω και χρόνια ειναι ο Αβραμοπουλος, φίλος συνεταιρος του Υωμά, δθαμέσου του Αριστείδη του Καλογεροπουλου που ειναι και ο ταμιας του. Ο Θωμάς και το δικτυο του, οχι τίποτε σοβαρό, θα στηρίξει τον Δημητράκη στην προσεχή διαδοχή στην γαλάζια παραταξη οταν θα φυγει ο Καραμανλής και θα μπει θεμα ηγεσίας. Οι Βαρβιτσιωτηδες μισούν τους Μητσοτακηδες επειδή τους θεωρούν την αιτία που ο γερο βαρβιτσιωτης εχασε την ηγεσία της παραταξης κοντρα στον Εβερτ το 93. Τοτε ο ψηλόςδεν τον στηριξε γιατι ηξερε τι κουμασι ειναι ο γερομπερμπαντης και κυριως οτι είναι μεγαλος κλεφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ante re paidi mou sunexa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. QUIZ: Αφού ο Ανδρέας ήταν "άσφαιρος", ποιος βόλευε την Μιμή;

    1) Ο Καρχιμάκης.
    2) Ο Καρχιδάκης.
    3) Αυτός που παντρεύτηκε την ανιψιά του Λαλιώτη.
    4) Αυτός που παντρεύτηκε την αδελφή της γυναίκας του Παπουτσή.
    5) Αυτός που είναι κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου.
    6) Αυτός που την είχε συνάδελφο και γκόμενα στην Ολυμπιακή.

    Παρακαλούμε απαντήστε με προσοχή. Όποιος το βρει κερδίζει μια βραδιά με τον μεγάλο εραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση