GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τρεις που έτρωγαν στην Αθηναϊκή Λέσχη...

Χτες το μεσημέρι έτρωγαν στην Αθηναϊκή Λέσχη ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ , ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Πέτρος Μολυβιάτης . Μέσα στην καλή ...

Χτες το μεσημέρι έτρωγαν στην Αθηναϊκή Λέσχη
ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, ο Σταύρος Ψυχάρης
και ο Πέτρος Μολυβιάτης.
Μέσα στην καλή χαρά ήταν και οι τρείς.

108 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ;


    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΠΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ

    Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΧΩΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ

    ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΛΗ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ.Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΑΒΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκύλε της καφρίλας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηλιθιότητας
    ΤΖΩΝ της βλακείας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απάτης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, σάψαλα του κέρατα.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα μολυσμένα από την άνοια της γεροντικής ηλικίας που βρίσκεστε.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των. Τώρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα.

    ΥΓ. Έκοψα την τελευταία παράγραφο για να προφυλάξω τη νέα προβοκάτσια σύνδεσης ΠΑΣΟΚ με 17 Ν. Δεν έχετε μάθει τίποτα, δεν βάλατε μυαλό, είστε κοινοί απατεώνες. Μια ζωή ψεύτες και λωποδύτες. Το παιγνίδι της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία συνεχίζετε να το παίζετε. Είστε άθλιοι ,απατεώνες και ψεύτες. Περιθώριο της μαυρίλας και της απάτης. Ο Ελληνικός λαός σας έμαθε όμως. Η ήττα έρχεται για να σας τοποθετήσει μια ζωή στο περιθώριο. Όπου είναι η θέση των απατεώνων και των ψευτών. Ουστ αλητες του κερατα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΡΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΔΡΑΓΑΣΗΣ-ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ. - ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:

    10 ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"

    ΜΥΘΟΣ 1ος

    "Η ονομασία «Μακεδόνες» των βορείων γειτόνων μας πρωτοεμφανίζεται το 1943-44 και αποτελεί κατασκεύασμα του Τίτο"

    Στην πραγματικότητα η επίμαχη ονομασία χρησιμοποιείται ήδη από τα μέσα του ΙΘ' αι., όταν πρώτη φορά ετέθη δημόσια το ζήτημα του εθνικού χαρακτήρα των σλαβόφωνων χριστιανών της ευρύτερης Μακεδονίας. Οι τελευταίοι δηλώνουν «Μακεδόνες» την ίδια στιγμή που διαπραγματεύονται την υποστήριξή τους στην ελληνική, βουλγαρική ή σερβική εθνική ιδέα.

    Τυπικό δείγμα, το κήρυγμα του (πρώην κομιτατζή και εν συνεχεία μακεδονομάχου) καπετάν Κώττα προς τους προεστούς των Κορεστίων, όπως καταγράφηκε από τον αυτόπτη Παύλο Μελά: «Ημείς οι Μακεδόνες διά ν' αποκτήσωμεν ελευθερίαν έχομεν δύο δρόμους ν' ακολουθήσωμεν. Ο ένας πηγαίνει εις την Βουλγαρίαν, ο άλλος πηγαίνει εις την Ελλάδα» (Ναταλία Μελά, «Παύλος Μελάς», Αθήνα 1964, σ. 242). Καθώς η παραπάνω ομιλία έγινε στη γλώσσα που ο ίδιος ο Μελάς αποκαλεί «μακεδονικά», οι κατά Κώτταν «Μακεδόνες» αυτοαποκαλούνταν -προφανώς- «Μακεντόντσι».

    Δεν πρόκειται για τη μοναδική καταγραφή του είδους. Κατά την είσοδό τους στις ΗΠΑ, την πρώτη δεκαετία του 20ού αι., πολλοί σλαβόφωνοι μετανάστες απαντούν στο ερώτημα ποια είναι η «φυλή» ή ο «λαός» τους με τη λέξη «Μακεδόνας». Οι σχετικές καταχωρήσεις είναι ηλεκτρονικά προσπελάσιμες, στην πρωτότυπη μορφή τους, στην ιστοσελίδα του Ελις Αϊλαντ.

    Ενδιαφέρουσα είναι η προβολή αυτού του αυτοπροσδιορισμού από την ελληνική προπαγάνδα της εποχής, που από τη «μακεδονικότητα» των σλαβοφώνων έσπευδε να συναγάγει την «ελληνικότητά» τους. «Και αυταί αι παραδόσεις των βουλγαροφώνων Ελλήνων εισίν ελληνικαί, ως και το παρ' αυτοίς αίσθημα της εθνότητος, διότι αυτοί εαυτούς Μακεδόνας ονομάζουσιν, ουδέποτε δε χρώνται τη λέξει Βούλγαρος» διαβάζουμε, π.χ. στον εθνογραφικό χάρτη του Στάνφορντ (1877), που είχε συνταχθεί από τον έλληνα διπλωμάτη Ιωάννη Γεννάδιο. Τρεις δεκαετίες αργότερα, ο Δημήτριος Φιλιππίδης τονίζει κι αυτός ότι «οι χριστιανοί κάτοικοι, άνευ διακρίσεως οι τε Ελληνες και οι σχισματικοί, ονομάζουσιν εαυτούς υπό το γενικόν όνομα "Μακεδόνας"» («Η Μακεδονία», Εν Αθήναις 1906, σ. 30).

    Το 1905, τέλος, ο επίσημος χαρτογράφος του ελληνικού μηχανισμού λοχαγός Πάτροκλος Κοντογιάννης, εισηγείται υπηρεσιακά την ενιαία χρήση του όρου «Μακεδόνες» για τους σλαβόφωνους χριστιανούς της ευρύτερης περιοχής, αναφερόμενος σε «Μακεδόνας ελληνίζοντας» και «Μακεδόνας βουλγαρίζοντας» και υποστηρίζοντας ότι «η εθνότης είναι η αυτή και εις τας δύο ταύτας κατηγορίας, ήτοι η Μακεδονική» (βλ. «Ιός» 5.6.05).

    Η τάση διακριτού αυτοπροσδιορισμού ενισχύθηκε προοδευτικά ως απάντηση στις αιματηρές προσηλυτιστικές εκστρατείες Βουλγάρων, Ελλήνων και Σέρβων. Η πρώτη πανηγυρική διατύπωση της συγκρότησης ενός σύγχρονου, σλαβικού «μακεδονικού έθνους» γίνεται το 1903 από τον (γεννημένο στην Πέλλα των Γιαννιτσών) Κάρστε Μισίρκωφ. Για τις αντίστοιχες αποκρυσταλλώσεις στη βάση των τοπικών κοινωνιών, αποκαλυπτική είναι η διαπίστωση του Στράτη Μυριβήλη το 1917: «Αυτοί εδώ οι χωριάτες», γράφει για τους οικοδεσπότες του στη Βελούσινα, «δε θέλουν νάναι μήτε "Μπουλγκάρ", μήτε "Σρρπ", μήτε "Γκρρτς". Μοναχά "Μακεντόν ορτοντόξ"» («Η ζωή εν τάφω», 1η έκδοση [1924], επανέκδ. Αθήνα 1991, σ. 104-5).


    Ολα αυτά, μερικές δεκαετίες τουλάχιστον πριν ο Τίτο κάνει τη δημόσια εμφάνισή του στην πολιτική σκηνή των Βαλκανίων.


    ΜΥΘΟΣ 2ος

    "Η εδαφική επικράτεια της ΠΓΔΜ βρίσκεται ως επί το πλείστον εκτός «ιστορικής» Μακεδονίας."

    Στην πραγματικότητα, όπως ο ίδιος ο εθνικός μας ιστορικός Κων/νος Παπαρρηγόπουλος επισημαίνει σε υπηρεσιακή έκθεσή του το 1885, ολόκληρη η σημερινή ΠΓΔΜ περιλαμβάνεται στα όρια της αρχαίας Μακεδονίας (επί Φιλίππου). Η πολυδιαφημισμένη διάκριση της μείζονος Μακεδονίας σε «γεωγραφική» και «ιστορική» δεν είναι αντίθετα παρά ένα τέχνασμα του τότε ελληνικού υπ.Εξ., με σκοπό την αυθαίρετη ταύτιση της Μακεδονίας με «το μέρος εκείνο της χώρας ταύτης εις το οποίον ο Ελληνισμός δύναται να παρασταθή επικρατών».
    Ο Παπαρρηγόπουλος αρνήθηκε να δεχτεί τις σχετικές εισηγήσεις, τονίζοντας πως «επ' ουδεμιάς ιστορικής βάσεως δυνάμεθα να στηρίξωμεν νέαν της Μακεδονίας οριοθέτησιν» και προειδοποιώντας ότι «ουδείς ήθελε αποδεχθή» διεθνώς τον «νέον γεωγραφικόν όρον» που κατασκεύασε η ελληνική πολιτική ηγεσία για τις βορειότερες μακεδονικές περιοχές. Παρ' όλο που τότε δεν ακούστηκε, η Ιστορία έμελλε να τον δικαιώσει: η μετονομασία της Βόρειας Μακεδονίας σε «Δαρδανία» παρέμεινε ένα σόφισμα για εσωτερική κατανάλωση, χωρίς οποιοδήποτε αντίκρισμα στη διεθνή επιστημονική και διπλωματική σκηνή -ούτε καν καθολική αποδοχή από τους εν Ελλάδι μακεδονολογούντες.


    ΜΥΘΟΣ 3ος

    »Το πραγματικό ιστορικό όνομα της ΠΓΔΜ είναι «Βαρντάρσκα Μπανοβίνα».»

    Στην πραγματικότητα, η ονομασία αυτή χρησιμοποιήθηκε απ' το γιουγκοσλαβικό κράτος 12 χρόνια όλα κι όλα (1929-1941) και μάλιστα κάτω από συνθήκες που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τον τεχνητό χαρακτήρα της.

    Οταν η στρατιωτική δικτατορία του βασιλιά Αλέξανδρου επιχείρησε το 1929 να εξαλείψει τις εθνότητες της χώρας συγχωνεύοντάς τις σε ένα ενιαίο «γιουγκοσλαβικό» έθνος υπό σερβική ηγεμονία, όλες οι «ιστορικές» περιφέρειες της Γιουγκοσλαβίας αντικαταστάθηκαν από Διοικήσεις («Μπανοβίνες») με τα ονόματα των τοπικών ποταμών. Η αλλαγή παγιώθηκε με το σύνταγμα του 1931 (άρθρο 83) και αντιμετωπίστηκε ειρωνικά από το διεθνή τύπο της εποχής.

    Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτή τη διοικητική διαίρεση, τότε εκτός από (γιουγκοσλαβική) Μακεδονία δεν υπάρχουν επίσης Σλοβενία (αλλά «Ντράβσκα» Μπανοβίνα), Κροατία («Σάβσκα» και «Πριμόρσκα» Μπανοβίνα), Μαυροβούνιο («Ζέτσκα» Μπανοβίνα), Βοσνία-Ερζεγοβίνη («Ντρίνσκα» και «Βρμπάσκα» Μπανοβίνα), Βοϊβοδίνα («Ντουνάβσκα» Μπανοβίνα) και -φυσικά- ούτε Σερβία («Μοράβσκα» Μπανοβίνα). Η γελοιότητα του όλου επιχειρήματος, που προπαγανδίστηκε κι από επίσημα χείλη (Παπαθεμελής), είναι παραπάνω από προφανής.


    ΜΥΘΟΣ 4ος

    "Ονομασία των βορείων γειτόνων μας ως «Μακεδονία» συνεπάγεται αλυτρωτικές βλέψεις εις βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας. "

    Στην πραγματικότητα, οι παλιότερες εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της ελληνικής Μακεδονίας ουδέποτε στηρίχτηκαν σε «ονοματολογικές» παρανοήσεις. Κεντρικό επιχείρημα της Βουλγαρίας και της τιτοϊκής Γιουγκοσλαβίας (πριν από το 1950) ήταν η συνεχιζόμενη παρουσία μιας συμπαγούς σλαβόγλωσσης μειονότητας σε περιοχές της ελληνικής Μακεδονίας ή τα «ιστορικά δίκαια» που (υποτίθεται ότι) συνεπαγόταν η πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής πριν από τους Βαλκανικούς Πολέμους και την εγκατάσταση των προσφύγων της Μικρασίας.

    Ακόμη κι αν η ΠΓΔΜ μετονομαζόταν «Δαρδανία», αυτό δεν θα εξαφάνιζε τις αναφορές των εκεί εθνικιστών σε «αλύτρωτους Δαρδανούς» της Β. Ελλάδας. Στη δε χώρα μας, θα γινόμασταν απλώς μάρτυρες της μετάλλαξης των «σλαβόφωνων Ελλήνων» σε «δαρδανόφωνους».

    Της μόδας μέχρι το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρξε επίσης η «γεωπολιτική» επιχειρηματολογία («δικαίωμα» των εθνών να «αναζητήσουν» καλλιεργήσιμα εδάφη, θαλάσσιες οδούς κ.λπ.). Παρόμοια επιχειρήματα πρόβαλε τότε κι η επίσημη Αθήνα, ζητώντας επέκταση των ελληνικών συνόρων προς βορρά. Σήμερα, τέτοιοι ισχυρισμοί θεωρούνται από το Διεθνές Δίκαιο απαράδεκτοι, ενώ η ύπαρξη και προστασία των κατά τόπους μειονοτήτων έχει πλήρως αποσυνδεθεί από εδαφικές «διευθετήσεις».


    ΜΥΘΟΣ 5ος

    "Η (φαντασιακή) σχέση των Σλαβομακεδόνων με τους αρχαίους Μακεδόνες είναι μια ιστορική πλαστογραφία που χαλκεύθηκε από τα Σκόπια στα μεταπολεμικά χρόνια."

    Στην πραγματικότητα, η υποτιθέμενη καταγωγή των σλαβόφωνων από τους αρχαίους Μακεδόνες υπήρξε αγαπημένο θέμα της ελληνικής προπαγάνδας, ήδη από τα μέσα του ΙΘ' αι.

    Το πιστοποιούν σλαβόγλωσσα έντυπα που οι μακεδονομάχοι μοίραζαν στον τοπικό πληθυσμό, όπως η «Διακήρυξη του Ελληνομακεδονικού Συλλόγου της Αθήνας για τους αδελφούς μας Μακεδόνες» (1905) ή οι υποτιθέμενες «Προφητείες του Μεγαλέξανδρου» (1907). Ανάλογες θεωρίες συναντάμε και σε προφορικά κηρύγματα προς τους σλαβόφωνους χωρικούς (Στ. Ράπτης «Ιστορία του Μακεδονικού Αγώνος», Εν Αθήναις 1910, σ. 168). Πασίγνωστη είναι τέλος η αναγόρευση της σλαβομακεδονικής σε μετεξέλιξη της «ομηρικής» γλώσσας των αρχαίων Μακεδόνων από λογίους της εποχής (Τσιούλκας, Μπουκουβάλας κ.ά.), τα πονήματα των οποίων βρίσκουν μέχρι σήμερα ανταπόκριση σε ελληνικούς εθνικιστικούς κύκλους.

    Εξίσου παλιά είναι η οικειοποίηση αυτής της «ιστορικής» επιχειρηματολογίας από τους ίδιους τους σλαβόφωνους Μακεδόνες -είτε αυτοί συντάσσονταν με τον ελληνικό εθνικισμό είτε όχι. Προξενική έκθεση του 1871 καταγράφει το στολισμό του «σλαβοβουλγαρικού» βιβλιοπωλείου των Βιτωλίων με την εικόνα του Μεγαλέξανδρου, ενώ το 1902 κομιτατζήδες κηρύσσουν πως «θέλουν να αναζωώσουν τον Μέγαν Αλέξανδρον» και το κράτος του. Την ίδια χρονιά, σλαβόφωνος πράκτορας του ελληνικού μηχανισμού καυτηριάζει δημόσια τους συμπατριώτες του που «πλανώνται πλάνην μεγάλην φρονούντες ότι είνε δυνατόν να είνε απόγονοι συγχρόνως τε του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Κρούμου» (Γ. Π. Κώνστας, «Ενέργειαι και δολοφονικά όργια του βουλγαρικού κομιτάτου», Εν Αθήναις 1902, σ. ιθ').

    Παρά την οφθαλμοφανή αυθαιρεσία του, το όλο «γενεαλογικό» σχήμα έχει συνεπώς τη δική του προϊστορία. Στο κάτω κάτω, τι φταίνε αυτοί αν πήραν τοις μετρητοίς όσα τους κανοναρχούσαν οι «δικοί μας» φωστήρες;

    Διαφορετικής τάξης ζήτημα αποτέλεσε η υιοθεσία του «Ηλιου της Βεργίνας» ως εθνικού εμβλήματος της ΠΓΔΜ το 1992. Ευθύς εξαρχής ήταν προφανές πως επρόκειτο για (εσπευσμένη) κατασκευή ενός διαπραγματευτικού χαρτιού προς ανταλλαγή, ενόψει μελλοντικού διακανονισμού. Το αποδεικνύει όχι μόνο η άνετη απεμπόλησή του το 1995, αλλά και η προνοητικότητα της ηγεσίας των Σκοπίων να απεικονίσει έναν διαφορετικό «ήλιο» στα κέρματα που έκοψε το 1993.


    ΜΥΘΟΣ 6ος

    "Το ελληνικό κράτος αδιαφόρησε επί μισόν αιώνα για τις κινήσεις των Σκοπίων. "

    Στην πραγματικότητα, όπως εξηγεί σε απολογιστικό του κείμενο ο επίσημος ιστορικός του Μακεδονικού (κι εμπειρογνώμονας του ΥΠΕΞ επί τρεις τουλάχιστον δεκαετίες), Ευάγγελος Κωφός, «για τη διπλωματική μας Υπηρεσία, το θεωρούμενο από πολλούς ως "ανύπαρκτο θέμα" ήταν ένα πολύ υπαρκτό και ακανθώδες πρόβλημα. Υπήρξαν περίοδοι κατά τις οποίες το 50% των εισερχομένων ημερησίως εγγράφων στο αρμόδιο Βαλκανικό Τμήμα του Υπουργείου αναφέρονταν άμεσα ή έμμεσα στο Μακεδονικό».

    Η σχετική παρανόηση οφείλεται στην επιλογή της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας να θεωρεί το θέμα επισήμως «ανύπαρκτο», επιβάλλοντας αυτή τη γραμμή στα ελληνικά ΜΜΕ.

    Ο Κων/νος Καραμανλής (ο παλιότερος) δεν είχε π.χ. κανένα πρόβλημα να εξηγήσει το 1980 στο γιουγκοσλάβο ομόλογό του, Μιγιάτοβιτς, πώς υποχρέωσε τον ελληνικό τύπο ν' αποσιωπήσει την απάντηση του γιουγκοσλαβικού ΥΠΕΞ σε ερώτηση «ενός δικού μας ανόητου δημοσιογράφου για το Μακεδονικό» («Αρχείο Καραμανλή», τ. 12ος, σ. 61).

    Η αιτία αυτής της διατεταγμένης αυτολογοκρισίας δεν είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Χάρη στη (μυστική) ελληνογιουγκοσλαβική «συμφωνία κυρίων» του 1962 για εκατέρωθεν αποχή από οποιαδήποτε δημόσια ανακίνηση του Μακεδονικού, το ελληνικό κράτος μπόρεσε να οργανώσει -χωρίς διεθνείς περιπλοκές- ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αφομοίωσης της σλαβόφωνης μειονότητας του βορειοελλαδικού χώρου. Σε αντάλλαγμα αποδέχθηκε de facto την ύπαρξη της Σ. Δ. Μακεδονίας, όπως πιστοποιεί η αναγραφή της ονομασίας σε ΦΕΚ όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων.

    ΜΥΘΟΣ 7ος

    "Η ηγεσία των Σκοπίων υπήρξε σταθερά αδιάλλακτη στο ζήτημα του ονόματος, απορρίπτοντας κάθε συμβιβαστική λύση."

    Στην πραγματικότητα, η ελληνική κυβέρνηση φρόντισε να απορρίψει πρώτη όλες τις εκδοχές σύνθετης ονομασίας που πρότειναν το 1992-93 οι μεσολαβητές της Ε.Ε. και του ΟΗΕ, όπως «Νέα Μακεδονία» (1.4.92) και «Nova Makedonija» (28.5.93).

    Η δεύτερη απορρίφθηκε επίσημα (και) από τον Γκλιγκόροφ, μια μέρα όμως μετά το Μητσοτάκη.

    Το ίδιο συνέβη και με τις βολιδοσκοπήσεις σε διμερές επίπεδο. Το Μάρτιο του 1992, κατά τη συνδιάσκεψη «Ελσίνκι-2» της ΔΑΣΕ, ο ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ Μάλεφσκι παρέδωσε σε μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας κατάλογο με πέντε εκδοχές σύνθετης ονομασίας («Μακεδονία του Βαρδάρη», «Βόρεια Μακεδονία» κ.λπ.) παροτρύνοντας σε άμεση από κοινού επίλυση του προβλήματος. Η ελληνική πλευρά απέρριψε το διάβημα με τη δικαιολογία ότι «η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη». Τις ίδιες μέρες κλιμακώθηκε η εκστρατεία του (τότε) έλληνα ΥΠΕΞ, Αντώνη Σαμαρά, για αποτροπή οποιουδήποτε συμβιβασμού με το «ψευδοκράτος» - με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στα σημερινά αδιέξοδα.

    ΜΥΘΟΣ 8ος

    "Οι εθνικιστικοί κύκλοι της ΠΓΔΜ απειλούν άμεσα την ασφάλεια κι εδαφική ακεραιότητα της Β. Ελλάδας. "

    Η ύπαρξη εθνικιστών σε οποιαδήποτε χώρα είναι κάτι το αυτονόητο. Εντελώς διαφορετικό ζήτημα είναι η πραγματική επικινδυνότητά τους. Στην περίπτωση της ΠΓΔΜ, πολύς λόγος έγινε το 1991-93 για την αλυτρωτική συνθηματολογία του δεύτερου σε μέγεθος κόμματος της χώρας, του ΒΜΡΟ. Στην πραγματικότητα, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα από τον τοπικό τύπο, η ηγεσία του ΒΜΡΟ ήδη από το 1992 βρισκόταν σε επαφή με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες -και συγκεκριμένα με τον ειδικό απεσταλμένο του Μητσοτάκη, στρατηγό Γρυλλάκη («Ιός» 22.12.2001).

    Οταν το 1998 το ΒΜΡΟ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της ΠΓΔΜ, ακολούθησε έτσι πιο «ενδοτική» πολιτική απ' ό,τι οι προκάτοχοί του (ξεπούλημα στρατηγικών βιομηχανιών στο ελληνικό κεφάλαιο, κ.λπ.). Σύμφωνα με το «Βήμα» (3.6.2001), σύμβουλος του «εθνικιστή» πρωθυπουργού Γκεοργκίεφσκι «στις διαβουλεύσεις με την Αθήνα για την ονομασία» δεν ήταν άλλος από το Σταμάτη Μαλέλη -τον ίδιο άνθρωπο που, ως υπάλληλος του ελληνικού προξενείου, είχε ξεκινήσει το 1992 τις επαφές Γρυλλάκη-ΒΜΡΟ!

    Απομένει το ζήτημα των εθνικιστικών αναφορών σε σχολικά βιβλία της ΠΓΔΜ. Κάποιες είναι όντως αλυτρωτικές, ενώ άλλες απλώς διαφέρουν από τη δική μας εικόνα για την ιστορία της περιοχής. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, που έχει ευρύτερες βαλκανικές διαστάσεις, υπάρχουν διακρατικές επιτροπές επιφορτισμένες με την αμοιβαία εκκαθάριση των σχολικών βιβλίων από κηρύγματα μίσους και σοβινιστικές υπερβολές.

    Προϋπόθεση της δουλειάς τους συνιστά, ωστόσο, η απουσία έντασης μεταξύ των ενδιαφερόμενων χωρών.

    ΜΥΘΟΣ 9ος

    "Στην επικράτεια της ΠΓΔΜ ζει μια ευμεγέθης ελληνική μειονότητα."

    Πρόκειται για ανυπόστατη κατασκευή που δεν στηρίζεται σε κανένα πραγματικό δεδομένο. Το αρχικό έναυσμα δόθηκε από μια σφυγμομέτρηση του περιοδικού «PULS» (1991) κατά την οποία, σε περίπτωση διάλυσης της ΠΓΔΜ, ένα 10,88 % των ερωτηθέντων θα προτιμούσε να ζήσει στην Ελλάδα κι όχι σε κάποια άλλη γειτονική χώρα -προτίμηση που από ελληνικά ΜΜΕ (και το Α2 του ΓΕΣ) ερμηνεύθηκε σαν εκδήλωση ελληνικής εθνικής συνείδησης!

    Ακολούθησε η πανηγυρική υποδοχή της προκήρυξης μιας «Οργάνωσης Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας» (19.2.93), που σύντομα αποδείχθηκε κατασκεύασμα του εγχώριου «Στόχου». Οπως επισημαίνει και ο Κωφός, η όλη παραφιλολογία (στην οποία μετείχε ακόμη και η υφυπουργός Εξωτερικών Βιργινία Τσουδερού, ανεβάζοντας μάλιστα το ποσοστό της «ελληνικής μειονότητας» σε 18,6) «ενίσχυε την εντύπωση σε τρίτους ότι η Ελλάδα αναζητεί ή κατασκευάζει ερείσματα για επέμβαση στη γειτονική χώρα».


    ΜΥΘΟΣ 10ος

    "Η στάση της Αθήνας απέναντι στα Σκόπια υπήρξε σταθερά ενδοτική και καθόλου απειλητική. "

    Στην πραγματικότητα, ο ελληνικός εθνικισμός φλέρταρε σοβαρά με την ιδέα της διάλυσης του «ψευδοκράτους». Εκτός από χιλιάδες διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας ζητώντας «σπάσιμο των συνόρων» και «σύνορα με τη Σερβία» (10.12.92), τη «στρατιωτική πίεση» και το διαμελισμό της ΠΓΔΜ υποστήριξαν επίσης δημόσια προσωπικότητες όπως ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Κων/νος Βακαλόπουλος, ο Σαράντος Καργάκος, ο Χρήστος Πασσαλάρης ή ο τέως πρόεδρος Χρήστος Σαρτζετάκης. Στον αθηναϊκό τύπο δημοσιεύθηκαν σενάρια προέλασης του ελληνικού στρατού στο έδαφος της ΠΓΔΜ («Βήμα» 15.12.91 και 31.5.92), ακόμη και χάρτης με τις προτάσεις του ΓΕΕΘΑ για τα νέα σύνορα της Ελλάδας («Εθνος» 7.12.92).

    Σ' ένα άλλο επίπεδο, ο ΥΠΕΞ Σαμαράς βάσισε μεγάλο μέρος της στρατηγικής του στην προοπτική αποσύνθεσης και κατάρρευσης του «κρατιδίου» (χάρη και στο πρώτο άτυπο ελληνικό εμπάργκο του 1992), ενώ γνωστές είναι οι διαβουλεύσεις με τους Μιλόσεβιτς και Ντράσκοβιτς για ελληνοσερβική «μοιρασιά» της ΠΓΔΜ.

    Τέλος, διαφορετικής τάξης σχεδιασμοί για την «προληπτική» κατάληψη μιας «υγειονομικής ζώνης» εντός της ΠΓΔΜ σε περίπτωση επέκτασης των εκεί διακοινοτικών ταραχών συζητήθηκαν επίσημα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής τον Αύγουστο του 2001.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. /Κάποιοι βιάζουν την λογική μας κι'εμείς συμπεριφερόμεθα σαν την μωρά θυγατέρα που ακολουθεί. "ΘΥΓΑΤΗΡ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΗΡ"(Αρχαία.Ελλην.Γραμματεία) =Γυνη τις ειχε θυγατερα παρθενον μωραν,παντοτε δε ηυχετο τη θεα νουν αυτη χαρισασθαι.Ευχομενης δε, αυτης παρρησια η παρθενος ηκουσε και τον λογον κατειχε.Μεθ'ημερας δε τινας συν τη μητρι εις αγρον εξελθουσα και της προαυλιου προκυψασα θυρας ειδεν ονον θηλειαν υπ' ανθρωπου βιαζομενην και προσελθουσα τω ανθρωπω ειπε.Τι ποιεις ανθρωπε,ο δε φησι.Νουν αυτη εντιθημι.Αναμνησθεισα δε η μωρα,οτι καθ' εκαστην η μητηρ νουν αυτη ηυχετο,παρεκαλει αυτον λεγουσα.Ενθες ,ανθρωπε καμοι νουν και γαρ η μητηρ μου προς τουτο πολλα σοι ευχαριστησοι,οδδε υπακουσας κατελιπεν την ονον και διεπαρθενευε την κορην, φθειρας αυτην .Ηδε διεφθαρμενη μετα περιχαρειας ερχεται προς τη μητερα αυτης,λεγουσα. Ιδου μητερ,κατα την ευχη σου νουν ελαβον.Η δε μητηρ αυτης φησιν.Εισηκουσαν μοι οι θεοι της ευχης,η δε μωρα εφη .Ναι μητερ ,η δε φησιν.Ποιω τροπω τουτο εγνως; Η δε μωρα εφη. Ανθρωπος τις μακρον ποιρον και δυο στρογγυλα νευρωδη(τουρκιας) εθηκεν εν τη κοιλια μου εσω βαλων και εξω εντρεχων καγω ηδεως ειχον.Η μητηρ ακουσασα και ιδουσα εφη.Ω τεκνον ,απωλεσας και ον πρωτον ειχες νουν.=

    11:39 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί φίλοι..
    Όλο αυτόν τον καιρό μέσα στις σελίδες του φιλόξενου blog έχουμε γίνει μάρτυρες γεγονότων και διαπιστώσεων. Για μένα τουλάχιστον που πρώτη φορά βρέθηκα σε τέτοιους χώρους οι διαπιστώσεις μου ήταν συγκλονιστικές.
    Λογω του χώρου δουλειάς μου είχα έρθει σε επαφή με το ότι πιο σκληρό φασιστικό και ακροδεξιό εσμό υπάρχει και εμφιλοχωρεί στην κοινωνία μας. Άνθρωποι βασανισμένοι, παραπλανημένοι, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, μακαρίζοντας τη Χούντα γιατί ήταν η μόνη που ασχολήθηκε σοβαρά με τα προβλήματα των. Βαθειά δημοκράτης εκ πεποιθήσεως και εκ καταγωγής ,όλους αυτούς τους αντιμετώπιζα με κατανόηση και συμπάθεια. Θεωρούσα ότι με την ενδυνάμωση της δημοκρατίας μας και με την άνοδο του πνευματικού επιπέδου τα καρκινώματα αυτά θα εκλείψουν. Φευ..!!! Μέσα στις στήλες του ιντερνέτ και ειδικά σε αυτό το blog ξανασυναντώ την νέα φασιστική ακροδεξιά. Ξεμωραμένοι ηλικιωμένοι, ανιστόρητοι νέοι, φανατικοί υμνητές του ότι πιο αυθαίρετου και αντιδημοκρατικού εμφιλοχωρεί στην κοινωνία μας, σερφαρουν αδιάκοπα και καθημερινά στις σελίδες του ιντερνέτ και βρωμίζουν παντού , εκτονώνοντας και εκδηλώνοντας τα πιο κατώτερα και άθλια αισθήματα των για τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους μας. Βρίζουν με ένα χυδαίο και αγοραίο πρωτοφανή τρόπο . Τα γεννητικά τους όργανα είναι σε πρώτη ζήτηση. Εκδηλώνουν ένα ακατάσχετο μίσος για τους διαφορετικούς συνανθρώπους των και ένα αβυσσαλέο μίσος για όσους έχουν οποιαδήποτε διαφορετικότητα.

    Ο λόγος που ο Καραμανλής κέρδισε την ψήφο των Ελλήνων είναι ότι εμφανίστηκε με ένα κεντρώο προσωπείο, του μέτρου , της κατανόησης και μη έχοντας καμιά σχέση με το παρελθόν για το όποιο είχε καταδικαστεί κατεπαναληψη στη συνείδηση του Ελληνικού λαού. Νέος σε ηλικία ,άριστος χειριστής του λόγου έπεισε τους Έλληνες. Φευ..!! Την επόμενη ανάληψης της εξουσίας δυστυχώς όλος αυτός ο εσμός που περιέγραψα πριν κατέλαβε το σύνολο των κυβερνητικών θέσεων και μαζί με τους κουμπάρους και τους συγγενείς δημιούργησαν τη νέα διακυβέρνηση. Αυτή είναι η εικόνα της νέας διακυβέρνησης και το στίγμα της το αφήνουν εδώ. Αυτή είναι η σημερινή κυβέρνηση. Χαρείτε τους !! Ψηφίστε τους ξανά!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κύριε από την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία..
    Σε παρακαλώ δωστο σε μετάφραση γιατί ελάχιστοι εδώ μέσα μπορούν να το διαβάσουν και να το κατανοησουν…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AGAPHTE BABIS.THA MAS KLEISOYN MESA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. /ΓΙΑ ΤΟ ΑΪΡΟΝ ΑΝΤΩΝΗΣ ,ΤΟ ΔΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ ,ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΛΟΟΙΑ ΤΩΝ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΩΝ ,ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΕΔΩ ΣΤΟ P.G ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ,ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ. ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ,ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ".-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. babis,

    I’VE TOLD YOU ONCE, I’M TELLING YOU AGAIN…

    αφού όπως γράφεις "...Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας...",



    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?


    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... AGAIN AND AGAIN



    ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΤΣΟΥΛΑ



    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΑ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.


    Kυκλοφορεί μία φήμη στα δημοσιογραφικά ότι ο γάμος χάλασε επειδή δε σας πέτυχε το ροζ στα κουφέτα των παιδιών.



    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΠΟ-ISONOUS?


    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...



    Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

    Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες ημέρες ο babis έχει ξεσαλώσει σε σημείο όπου σας κάνει υποδείξεις με ποιόν να συνδιαλέγεστε και με ποιόν όχι. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ. Και όλοι ΠΛΕΟΝ ξέρουμε ΠΟΤΕ παίρνει ο πάτος του babis ΑΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΨΩΛΕΣ.

    Το θέμα βέβαια ΔΕΝ είναι ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. Αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Σας αποκαλύπτουμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ babis ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

    Γι’ αυτό τρολλάρει, σπαμάρει ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ.

    Αλλά, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ είναι το πως μία τόσο καλά κρυμμένη πληροφορία (ούτε στον αχανή πάτο του να την είχε κρύψει η κυβέρνηση δεν θα την ξετρύπωνε) περιήλθε εις γνώσιν του babis.

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:

    Ο babis ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ (ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ Ο babis ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕ ΨΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ). ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (sic) ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο babis ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΑΜΟΣ (ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ) ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! SO SIMPLE.

    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.



    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


    ΑΠΟ ΚΑΣΤΡΙ ΙΝΤΕRCONTINENTAL 3 ΦOΡEΣ THN HMEΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΑΜΑΤΟ,



    ΛΙΒΑΝΩΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ,



    ΣΚΥΛΟΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,



    STUDIO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CD,



    ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΟΥΑ,



    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,



    ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΑΝΗΓΥΡΗ (ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ),



    ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ (ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ),



    ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ) ΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...







    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΓΡΙΑ...




    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???




    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤOYΣ ΤΟ babis ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειδήσεις Διαδίκτυο


    30/05/07 19:14
    Λίγο πριν την ετυμηγορία
    Την πιθανότητα μηχανικής βλάβης στο «Σάμινα» δέχονται για πρώτη φορά οι εισαγγελείς

    ΑΠΕ
    Σύντομα η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»
    Πειραιάς


    Προηγούμενο άρθρο:
    Ευθύνες στον υποπλοίαρχο από ναύτη του μοιραίου «Εξπρές Σάμινα» (17/1/2007)

    Το ενδεχόμενο να υπέστη σοβαρή μηχανική βλάβη το «Εξπρές Σάμινα», λίγο πριν από την πρόσκρουσή του στη βραχονησίδα Πόρτες της Πάρου, και στη συνέχεια να βυθίστηκε, παρασύροντας μαζί του 80 επιβάτες και μέλη του πληρώματος, έκαναν αποδεκτό, για πρώτη φορά, οι εισαγγελείς του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, όπου δικάζεται η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

    Παράλληλα, οι δύο εισαγγελείς, στις προτάσεις τους προς το δικαστήριο, αποδέχθηκαν ευθύνες για την πλοιοκτήτρια εταιρεία Minoan Flying Dolphins, αλλά είχαν διαφορετική άποψη για τις ευθύνες των εκπροσώπων της, Κώστα Κληρονόμου και Νίκου Βικάτου.

    Ο εισαγγελέας της έδρας, Νίκος Τσάγγας, πρότεινε την απαλλαγή, ελλείψει επαρκών στοιχείων, και των δύο εκπροσώπων, ενώ η εισαγγελέας Έλλη Τουμπάνου πρότεινε την ενοχή τους, όπως άλλωστε είχε γίνει και πρωτόδικα.

    Οι εισαγγελείς πρότειναν την καταδίκη όλων των υπόλοιπων κατηγορουμένων, Βασίλη Γιαννακή, πλοιάρχου, Τάσου Ψυχογιού, υποπλοιάρχου, Γιώργου Τριανταφύλλου, υπάρχου, Γεράσιμου Σκιαδαρέλη, Α' μηχανικού και Δημ.Τσούμα, ασυρματιστή. Όμως και οι δύο εισαγγελείς πρότειναν να μην ισχύσει ο ενδεχόμενος δόλος για κάποιες εκ των κατηγοριών που ίσχυσαν στον πρώτο βαθμό, ενώ παράλληλα πρότειναν ακόμη και την απαλλαγή των κατηγορουμένων για κάποιες άλλες.

    Στην αγόρευσή του, ο εισαγγελέας Νίκος Τσάγγας επισήμανε ότι το «Εξπρές Σάμινα» βυθίστηκε κυρίως για τρεις λόγους, οι οποίοι ήταν οι ανοιχτές υδατοστεγείς θύρες, η ξαφνική διακοπή λειτουργίας της δεξιάς κύριας μηχανής, που «έσπρωξε» το πλοίο κατευθείαν πάνω στη βραχονησίδα -κάτι που ακούστηκε για πρώτη φορά- και οι εσφαλμένοι χειρισμοί του υποπλοιάρχου.

    Πρωτόδικα, ο πλοίαρχος του «Εξπρές Σάμινα», Βασίλης Γιαννακής, είχε καταδικαστεί σε 19 χρόνια κάθειρξη, ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Ψυχογιός σε 16ετή κάθειρξη, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είχαν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης τεσσάρων χρόνων, άσκησαν όμως έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λογω του χώρου δουλειάς μου είχα έρθει σε επαφή με το ότι πιο σκληρό φασιστικό και ακροδεξιό εσμό υπάρχει και εμφιλοχωρεί στην κοινωνία μας.


    ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ...
    ΣΕ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΠΑΤΩΣΑΝΕ - ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ - ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΣΤΟ INTERCONTINENTAL


    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ - ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ



    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???




    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤOYΣ ΤΟ babis ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O thalamipolos toy geroy Karamanli me ton ypotithemeno proodeftiko ekdoti poy to Pasok eixe kanei Dioikiti toy Agioy Orous etrwgan me ton tews Vasilea .Den einai ekpliksi oloi oi skyloi mia genia einai .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας μην κουράζονται οι δεξιοί υπερπατριώτες . Από το 1821 μέχρι και σήμερα ΟΛΕΣ τις Εθνικές μειοδοσίες τις έχει κάνει η συντηρητική παράταξη ,άσχετα ποιός ήταν ο αρχηγός της , άσχετα ποιό ήταν το κόμμα που την αντιπροσώπευε η κάποιοι επίορκοι χουντοαξιωματικοί .
    Πόλεμος 1897 , έφθασαν οι Τούρκοι στην Λαμία και ο ‘’αρχιστράτηγος ‘’ διάδοχος Κωνσταντίνος κυνήγαγε αγγλίδες νοσοκόμες ...
    Α.Παγκόσμιος πόλεμος με διαταγή του ‘’αρχιστρατήγου’’(Βασιλέως πλέον) Κωνσταντίνου το Τέταρτο Σώμα στρατού παρέδωσε την Καβάλα στους Βούλγαρους αμαχητί . Ήθελε να είμαστε ουδέτεροι γιατί είχε παντρευτεί την αδελφή του Κάιζερ της Γερμανίας .
    Μετά την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών που διπλασίασε την Ελλάδα στο τέλος του Α.Παγκόσμιου Πολέμου , βασιλικοί απόστρατοι αξιωματικοί αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο . Τις ίδιες μέρες στην Καλαμάτα έγινε ‘’πανδημον συλλαλητήριο’’, κάψανε το νέο χάρτη της Μεγάλης Ελλάδας των δύο Ηπείρων και των Πέντε Θαλασσών και φώναζαν ‘’δεν θέλομεν την Μεγάλη Ελλάδα , Μικράν αλλά Έντιμον’’ .

    Συμφωνίες Λονδίνου – Ζυρίχης , έλυσε (υποτίθεται) το 1960 το Κυπριακό ο Κ.Καραμανλής .
    Μεγίστη ΠΡΟΔΟΣΙΑ η απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας με το βαρύ πυροβολικό από την Κύπρο τον Δεκέμβρη του 1967 από τους επίορκους χουντοσυνταγματάρχες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Είμαι 37 ετών, στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Walter σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο San Fransisco, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτήν την στιγμή, ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά, και εγώ ο ίδιος στήνω μία παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά.
    Νίκος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "EYXAΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ"

    "ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ"




    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠ-OISONOUS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Davos 1987, ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - MEA CULPA




    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?




    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗΓ
    ΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..


    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗΓ
    ΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗΓ
    ΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗΓ
    ΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΨΟΛΟΣΥΛΕΚΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΙΠ-OISONOUS,


    O OTΣAΛAN TI KANEI? KAΛΑ ΕΙΝΑΙ?



    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???




    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΠΟΥ'ΝΑΙ ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τώρα "βλέπουν" βλάβη στο "Σάμινα"
    «E» Online 19:18

    Το ενδεχόμενο να υπέστη σοβαρή μηχανική βλάβη το «Εξπρές Σάμινα», λίγο πριν την πρόσκρουσή του στην βραχονησίδα Πόρτες της Πάρου και στη συνέχεια να βυθίσθηκε, παρασύροντας μαζί του 80 επιβάτες και μέλη του πληρώματος έκαναν αποδεκτό, για πρώτη φορά, οι εισαγγελείς του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, όπου δικάζεται η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

    Όμως παράλληλα οι δύο Εισαγγελείς, στις προτάσεις τους προς το δικαστήριο, αποδέχθηκαν ευθύνες για την τότε πλοιοκτήτρια εταιρεία Minoan Flying Dolphins, αλλά είχαν διαφορετική άποψη για τις ευθύνες των εκπροσώπων της, Κώστα Κληρονόμου και Νίκου Βικάτου.

    Ο Εισαγγελέας της έδρας Νίκος Τσάγγας πρότεινε την απαλλαγή, ελλείψει επαρκών στοιχείων και των δύο εκπροσώπων, ενώ η Εισαγγελέας Έλλη Τουμπάνου πρότεινε την ενοχή τους, όπως άλλωστε είχε γίνει και πρωτόδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ολοκληρώνεται η ακροαματική διαδικασία στο Κακουργιοδικείο Πειραιά


    Την απαλλαγή των εφοπλιστών Κ. Κληρονόμου και Ν. Βικάτου, εκπροσώπων της πλοιοκτήτριας εταιρείας MFD (σήμερα HSW), για το πολύνεκρο ναυάγιο του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ «λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων», πρότεινε χτες ο τακτικός εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Κακουργιοδικείου Πειραιά Νίκος Τσάγγας, προκαλώντας τους συγγενείς των θυμάτων. Η αντιεισαγγελέας Ελλη Τουμπάνου πρότεινε την ενοχή τους.

    Η διαφωνία των δύο εισαγγελέων καταγράφηκε επίσης και σε ό,τι αφορά τους κατηγορούμενους από το πλήρωμα. Ο πρώτος πρότεινε να παραμείνει η κακουργηματική κατηγορία σε βάρος του πλοιάρχου Βασίλειου Γιαννακή και να μετατραπεί σε αμέλεια το κακούργημα που βαραίνει τον υποπλοίαρχο Αναστάσιο Ψυχογιό. Η αντιεισαγγελέας πρότεινε να μετατραπούν σε αμέλεια οι κατηγορίες και των δύο. Οι δύο εκπρόσωποι της εταιρείας από την αρχή και παρά τη γενική κατακραυγή, κατηγορήθηκαν και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν για ένα απλό πλημμέλημα. Για πλημμέλημα καταδικάστηκαν πρωτόδικα και πάνω σε αυτή την απόφαση θα κληθεί να αποφανθεί το Πενταμελές Κακουργιοδικείο.

    Το σκεπτικό
    Οι προτάσεις των δύο εισαγγελέων παρά τις βασικές διαφορές τους είχαν κοινό σκεπτικό με το οποίο, αναδεικνυόταν ότι από την πρώτη στιγμή του ναυαγίου μεθοδεύτηκε ώστε να «βγουν λάδι» οι εφοπλιστές, οι ελεγκτικές αρχές του ΥΕΝ και ο «Ελληνικός Νηογνώμονας». Ηταν χαρακτηριστικές οι φράσεις του εισαγγελέα Ν. Τσάγγα ότι η εταιρεία δεν είχε «ως όφειλε αξιόπλοο το πλοίο», ότι «με ευθύνη της ναυάγησε και όλα τα άλλα ήταν συνεπακόλουθα». Και μετά απ' όλα αυτά, επισήμανε πως οι ευθύνες της εταιρείας και κατά συνέπεια των εκπροσώπων της Κ. Κληρονόμου και Ν. Βικάτου, «δε στοιχειοθετούνται» γιατί «θα έπρεπε να είχαν αποδοθεί σε άλλα στάδια πριν» και ότι στο «εδώλιο σήμερα κάθονται οι συνήθεις ύποπτοι»... ενώ «θα έπρεπε να ήταν και άλλοι».

    Και οι δύο ανέδειξαν έμμεσα τη συμβολή της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού στην υπόθεση, καθώς είχε καταθέσει έκθεση στο δικαστήριο με την οποία αποδείκνυε ότι λίγα λεπτά πριν την πρόσκρουση είχε σταματήσει λόγω βλάβης η δεξιά κύρια μηχανή, γεγονός που παραδέχτηκαν και οι δύο εισαγγελείς, μετατρέποντας έτσι και την κατηγορία του υποπλοιάρχου από κακούργημα σε πλημμέλημα.

    Χαρακτηριστικό ήταν το σκεπτικό τους και για τις υδατοστεγείς θύρες, οι οποίες -κατά παράβαση των κανονισμών- ήταν ανοιχτές. Ο εισαγγελέας επέρριψε ευθύνη στον πλοίαρχο, όμως συνέχισε λέγοντας ότι το έκανε, ανάμεσα σε άλλα, «για να διευκολύνεται η μετακίνηση των μελών του πληρώματος που ενδιαιτώντο κάτω από το κατάστρωμα των οχημάτων». Ενώ η αντιεισαγγελέας είπε «όταν υποβάλλεται ένα σχέδιο μετασκευών του πλοίου που περιέχει καμπίνες πληρώματος κάτω από το ντεκ και εγκρίνονται από επιθεωρητές και δίνεται άδεια απόπλου, δεν μπορούμε να απαιτούμε από τον πλοίαρχο να πει ότι απαγορεύεται». Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα με τις αγορεύσεις των δικηγόρων της Πολιτικής Αγωγής.

    Ριζοσπάστης 31.05.2007 σελ.13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι μπορεί να έκαναν αυτά τα τρία λαμόγια μαζί. Όλοι θα σκεφτούεν κάποια πουστιά θα ετοιμάζουν και μαζεύτηκαν να τα πούνε.
    Δεν είναι χαζοί για να κάνουν τέτοια κουτουράδα. Αν ετοίμαζαν κάποια νέα πουστιά (παλιές έχουν κάνει πολλές) δεν θα μαζευούντουσαν μπροστά στα μάτια του κόσμου? μάλλον ΟΧΙ. Αυτοί οι τύποι πάντα λόγω ψυχικής διαστροφής συνομωτούν εις βάρος του Ελληνικού λαού σε απόκρυφα σημεία. Άρα τι συνέβει?

    Ο Μολυβιάτης βλέπει ότι ο προστατευόμενος του ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ είναι χοντρά στριμωγμένος και έκανε άνοιγμα στους κατ' εξοχήν πράκτορες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΨΥΧΑΡΗ μπας και τον γλυτώσει από νέες περιπέτειες.Δεν ξέρει ο άμοιρος ο κοντός ότι σήμερα το παιχνίδι δεν το παίζουν αυτοί οι παλαιομοδίτες πράκτορες αλλά νέα φυντάνια? Μάλλον ΟΧΙ έχει ακόμα μείνει στην εποχή του χειροφιλήματος. Με δύο απλές κουβέντες έφαγαν μαζί για να δείξει ο καθένας από την μεριά του ότι κάτι είναι. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΚΟΥΝΑΓΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άλλη μια επιβεβαίωση του δεσμού ΝΔ-Λαμπράκη. Παίζει το ίδιο παιχνίδι συστηματικά εδώ και 4 χρόνια. Αποθέωση Μπούλη, καλές σχέσεις με Ντορούλα, άχρηστοι οι υπόλοιποι υπουργοί και πλήρης αποδόμηση Γιώργου με παράλληλη στήριξη δελφίνων του στο ΠΑΣΟΚ. Άσε που με τον Πρετεντέρη έχει καταφέρει να κάνει στο ΠΑΣΟΚ τόσο καλό όσο και ο Τράγκας και ο Κοττάκης στη ΝΔ. Διορισμένος φύλακας του δεσμού: Ρουσόπουλος. Ουστ κοπρόσκυλα! Το βρώμικο 89 ξαναγενιέται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 09/2007
    [ Σύλλογος | 2007-05-08 ]

    Ν. ΣΜΥΡΝΗ, 07/5/2007

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 09/2007

    Συνάδελφοι,
    Οι θερινές διακοπές απασχολούν όλους μας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας διερεύνησε το θέμα και κατέληξε σε συμφωνία με το ξενοδοχείο PARGA BEACH, (ηλεκτρονική διεύθυνση www.pargabeachhotel.gr) συμφώνα με την προσφορά και τις οικονομικές μας δυνατότητες.

    1. Το ξενοδοχείο Βρίσκεται στην Πάργα, στην γραφική παραλία του Βάλτου και διαθέτει: εστιατόριο, μπαρ, ping pong, υπαίθριο σκάκι και παιδική χαρά.
    Τα Δωμάτια διαθέτουν τηλέφωνο, κλιματισμό, ψυγείο και δορυφορική
    τηλεόραση.

    2. Μπορούν να συμμετέχουν, εκτός από τα μέλη μας και άλλοι, (φίλοι ή συγγενείς), με το ίδιο μειωμένο κόστος για 7 νύχτες με πρωινό και δείπνο. Το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:
    Α) το δίκλινο 100€ την ημέρα
    Β) παιδιά έως 6 ετών Δωρεάν
    Γ) 1ο παιδί από 7 έως 12 ετών 10€ (πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο)
    Δ) 2ο παιδί από 7 έως 12 ετών 10€ (πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο)
    Ε) 1ο παιδί από 13 έως 18 ετών 20€ (πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο)
    Ζ) 2ο παιδί από 13 έως 18 ετών 10€ (πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο)
    Η) Ενήλικας άνω των 18 ετών 30€ (πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο)
    Η επιδότηση μόνο για τα μέλη μας θα είναι 245€ την εβδομάδα

    3. Η περίοδος συμμετοχής είναι από 17/6/2007 έως 09/9/07 και η διαμονή από Κυριακή έως Κυριακή.

    4. Η δήλωση συμμετοχής θα περιλαμβάνει , εκτός από τον χρόνο προτίμησης και τον αριθμό των συμμετεχόντων, ( αριθμός παιδιών , ηλικίες) Σε περίπτωση που οι συμμετοχές ανά εβδομάδα ή στο σύνολο ξεπεράσουν τα συμφωνηθέντα με το ξενοδοχείο τότε θα υπάρξει κλήρωση.

    5. Μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών, και εντός μας εβδομάδας, θα καταβάλλεται το 50% του κόστους και το υπόλοιπο 50% 15 ημέρες πριν το χρόνο έναρξης των διακοπών.
    Εάν δεν τηρηθούν οι παραπάνω προθεσμίες, θα καλούνται οι αναπληρωματικοί όπου υπάρχουν.
    Επειδή ο προγραμματισμός όλων μας παρουσιάζει δυσκολίες, παρακαλούμε
    να δηλώσετε με το ειδικό έντυπο το αργότερο έως την Παρασκευή
    01.6.2007 για να γίνουν και οι απαραίτητες διαδικασίες.

    Επίσης για τον καλύτερο προγραμματισμό των αδειών του καλοκαιριού, σας γνωρίζουμε ότι σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε εκδρομή στο εξωτερικό αεροπορικώς με δύο(2) προτάσεις:

    1. ΠΑΡΙΣΙ 7ήμερη (ΛΟΥΒΡΟ – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
    ΣΗΚΟΥΑΝΑ - ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ –
    DISNEYLAND – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ – ΤΡΟΥΑ –
    ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ)

    2. ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ 8ήμερη (ΡΩΜΗ(2) – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ(2) –
    ΒΕΝΕΤΙΑ(2) - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ(1))

    Ενδεικτικά κόστος εκδρομής για το Παρίσι με αναχώρηση στις 24/08/2007
    με ημιδιατροφή και φόρους αεροδρομίου περίπου 770 Ευρώ για δε την
    Ιταλία με αναχώρηση στις 28/08/2007 με ημιδιατροφή και φόρους αεροδρομίου περίπου 780 Ευρώ.

    Προκειμένου να επιλέξουμε μία εκ των δύο ή και των δύο αν υπάρξει συμμετοχή σας καλούμε να δηλώσετε την κατ΄ αρχήν συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή 11/05/2007.

    Από τον αριθμό των συμμετοχών, θα καθορίσουμε τον ακριβή προορισμό το κόστος και το πρόγραμμα.




    επιστροφή

    © 2005 Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Αγροτικής Ασφαλιστκής Α.Ε.
    Σχεδίαση & Ανάπτυξη | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. «η διακυβέρνηση της χώρας έχει γίνει «ενδοοικογενειακή υπόθεση».
    Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, γνωστός αλητήριος Γ.Καρατζαφέρης, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, σημειώνοντας ότι στην κυβέρνηση «έχουν μπει οι κουμπάροι και οι συγγενείς» και έδωσε στη δημοσιότητα λίστα, στην οποία αναγράφονται 24 ονόματα κουμπάρων του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης, που κατέχουν κρατικές θέσεις, κατάσταση με ονόματα συγγενών κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ, που βρίσκονται σε αντίστοιχα πόστα, καθώς και 27 ονόματα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις, πολλοί εξ αυτών χωρίς τα απαραίτητα προσόντα.

    Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ...
    Πρωθυπουργικοί... ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ. Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος - Θεσσαλονίκη. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας. ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Υπ. Γεωργίας. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υφ. Εξωτερικών. ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.
    Και οι λοιποί... ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ. Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης).
    Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
    Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.
    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου. Γ. Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά. Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή.
    Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη.
    Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας. Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό). Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ. Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις. Δόμνα Κυρζοπούλου - Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης). Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης).
    Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου. Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά. Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ. Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ.

    Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας. ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων.
    Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη. Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ...
    Πρωθυπουργικοί... ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ. Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος - Θεσσαλονίκη. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας. ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Υπ. Γεωργίας. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υφ. Εξωτερικών. ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.
    Και οι λοιποί... ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ. Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης).
    Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
    Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου. Γ. Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά. Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή.
    Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη.
    Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας. Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό). Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ. Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις. Δόμνα Κυρζοπούλου - Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης). Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης).
    Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου. Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά. Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ. Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ.
    Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας. ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων.
    Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη. Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟ-ΔΕΞΙΑΣ

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΦΟΥΣΚΟΛΟΓΑ ΜΙΚΡΕ-ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΟΥΧΛΕΣ ΠΑΛΑΙΟ-ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΣ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ.
    Τρία χρόνια χρειάστηκαν για να ανοίξει τελείως το πακέτο και να αναδυθεί η μπόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. /Η ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΜΠΟΧΑ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1. ΠΑΡΙΣΙ 7ήμερη (ΛΟΥΒΡΟ – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
    ΣΗΚΟΥΑΝΑ - ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ – ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ –
    DISNEYLAND – ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ – ΤΡΟΥΑ –
    ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ)

    2. ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ 8ήμερη (ΡΩΜΗ(2) – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ(2) –
    ΒΕΝΕΤΙΑ(2) - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ(1))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ, ΠΗΡΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΩΣ ΛΑΙΔΗ- ΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΙΔΕΣ. ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΥΣΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΕΙΣ

    Εμείς οι φιλελεύθεροι-δημοκράτες, που μαζικά στηρίξαμε την εκλογική επικράτηση της ΝΔ, για να σχηματίσει κυβέρνηση ο Καραμανλής, μαζικά θα τον καταψηφίσουμε στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, καθώς αποδείχθηκε ανεπαρκής και ανήθικος.
    Είναι ανηθικότητα να στελεχώνεις το δημόσιο με κουμπάρους και μεγάλη ανηθικότητα να δίνεις «τις δουλειές» σε συγγενείς και φίλους…δεν είναι;

    Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε ξανά ΠΑΣΟΚ…εκτός.

    Εκτός εάν ο Γιώργος βγεί αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών και παρουσιάσει δημόσια τη κυβέρνησή του, η οποία θα απαρτίζεται από καταξιωμένους, έντιμους και «εξειδικευμένους» πολίτες, άσχετα από την πολιτική τους ταυτότητα.
    Ακολούθως να προβεί σε αναλυτική περιγραφή του πολιτικο-διοικητικού οργανογράμματος της δημόσιας διοίκησης, το οποίο ρητά θα στελεχώνεται από πολίτες υψηλών προσόντων που δεν θα συνδέονται με οικογενειακές ή κομματικές πατρωνίες.

    Αν ο Γιώργος δεν πράξει το παραπάνω και ανακυκλώσει τις φθαρμένες μορφές των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ή το αφήσει φλού, θα λάβει και αυτός την ίδια απάντηση που θα δώσουμε στον Καραμανλή.

    Επιλέξτε…αυτή τη φορά οι φιλελεύθεροι-δημοκράτες θα δώσουν λύση στο πολιτικό τέλμα, ούτως ή άλλως…έχουνε λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. «η διακυβέρνηση της χώρας έχει γίνει «ενδοοικογενειακή υπόθεση».
    Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, γνωστός αλητήριος Γ.Καρατζαφέρης, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, σημειώνοντας ότι στην κυβέρνηση «έχουν μπει οι κουμπάροι και οι συγγενείς» και έδωσε στη δημοσιότητα λίστα, στην οποία αναγράφονται 24 ονόματα κουμπάρων του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης, που κατέχουν κρατικές θέσεις, κατάσταση με ονόματα συγγενών κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ, που βρίσκονται σε αντίστοιχα πόστα, καθώς και 27 ονόματα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις, πολλοί εξ αυτών χωρίς τα απαραίτητα προσόντα.

    Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ...
    Πρωθυπουργικοί... ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ. Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος - Θεσσαλονίκη. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας. ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Υπ. Γεωργίας. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υφ. Εξωτερικών. ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.
    Και οι λοιποί... ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ. Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης).
    Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
    Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.
    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου. Γ. Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά. Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή.
    Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη.
    Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας. Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό). Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ. Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις. Δόμνα Κυρζοπούλου - Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης). Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης).
    Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου. Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά. Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ. Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ.

    Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας. ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων.
    Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη. Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μεταξύ μας τώρα αγαπητέ 3.56, έχεις διαβάσει τώρα τελευταία ΒΗΜΑ; Μήπως τα ΝΕΑ; Γιατί δε νομίζω να πολυ-γλείφουν τον Κωστάκη, ενώ με το Πασοκ, τι καλά που τα λένε τα παιδιά!

    Φυσικά, όλα αυτά διανθισμένα με την παραδοσιακή κατινιά του συγκροτήματος...

    Πάντως εκεί που γέλασα στ'αλήθεια, είναι όταν διάβασα ότι "Ο ΓΑΠ είναι από τους λίγους που δεν υπολογίζουν τον Ψυχάρη".

    Τι να πω...

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. friends of babis: h makedinia einai trabesti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Glϋcksburg --- Γκλϋκσμπουργκ
    ( Χαμπουργκ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. «η διακυβέρνηση της χώρας έχει γίνει «ενδοοικογενειακή υπόθεση».
    Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, γνωστός αλητήριος Γ.Καρατζαφέρης, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, σημειώνοντας ότι στην κυβέρνηση «έχουν μπει οι κουμπάροι και οι συγγενείς» και έδωσε στη δημοσιότητα λίστα, στην οποία αναγράφονται 24 ονόματα κουμπάρων του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης, που κατέχουν κρατικές θέσεις, κατάσταση με ονόματα συγγενών κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ, που βρίσκονται σε αντίστοιχα πόστα, καθώς και 27 ονόματα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις, πολλοί εξ αυτών χωρίς τα απαραίτητα προσόντα.

    Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ...
    Πρωθυπουργικοί... ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ. Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος - Θεσσαλονίκη. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας. ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Υπ. Γεωργίας. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υφ. Εξωτερικών. ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.
    Και οι λοιποί... ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ. Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης).
    Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
    Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.
    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου. Γ. Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά. Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή.
    Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη.
    Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας. Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό). Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ. Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις. Δόμνα Κυρζοπούλου - Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης). Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης).
    Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου. Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά. Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ. Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ.

    Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας. ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων.
    Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη. Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τι δουλεια εχεις Μολυβιατη με Γερμανο ο οποιος θεωρηθηκε εκλβητεος απο την ελληνικη κοινωνια?
    Μολυβιατη, ΔΕΝ μας τα λες καλα!
    Μολυβιατη, συμμαζεψου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?


    ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκυλε της καφριλιας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηληθιοτητας
    ΤΖΩΝ της βλακειας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απατης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των.Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.


    ποιος εγραψε το κειμενο αυτο?
    μου θυμιζει...τον..

    επαναστατικος αγωνας.

    του συστηματος πασοκ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    babis μας απειλεις?
    τι σημαινει αυτο?

    Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    θα μας στειλεις τους δολοφονους
    του συστηματος πασοκ?

    τους περιμενουμε...

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    ωχωχωχ...
    η σταζι επιασε δουλεια στο blog.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    BABIS SAID

    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φίλε Λυπόν θα πρέπει λογικά να μη γνωρίζεις ότι ο ΓΑΠ με το που βγήκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέρριψε επαναλαμβανόμενες προτάσεις του Λαμπράκη και του Μπόμπολα για συνάντηση. Αν θες την άποψη μου λανθασμένα σε περίπτωση που είχε ως αυτοσκοπό να κερδίσει τις εκλογές και να βγει αμέσως πρωθυπουργός. Αυτή τη στάση του όμως πληρώνει εδώ και 3,5 χρόνια. Και επίσης αναρωτιέμαι αν πιστεύει κανείς ότι η στάση του MEGA για παράδειγμα ωφελεί το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τους ψηφοφόρους που δίνουν κατά κανόνα τη νίκη στις εκλογές. Αντίθετα, θεωρώ ότι το βλάπτουν και εμμέσως δημιουργούν την εντύπωση ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν καμία διαφορά. Κάτι που προφανώς πιστεύω ότι είναι εντελώς άτοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο "λυπόν" έχει δίκιο, αλλά αλλού είναι η είδηση για όσους ενδιαφέρονται:
    Ο ΔΟΛ αποφάσισε να νομιμοποιήσει την παρουσία του κ. Κωνσταντίνου στα κοινωνικά και πολιτιστικά πράγματα, καταρχήν – θα δείτε σε λίγο και εμφάνιση στο Μέγαρο.
    Την ίδια πολιτική θα τηρήσει και η ΝΔ, η οποία επιθυμεί να δείξει στους συμπαθώντες την βασιλική οικογένεια ψηφοφόρους της, ότι η παραπλάνηση του τέως β. το 1974 από τους Καραμανλή-Μολυβιάτη δεν αποτελεί τίποτε άλλο, παρά μόνο μια ατυχή όσο και αναγκαία στιγμή της ιστορίας της Μεταπολίτευσης.
    Όλα καλά πλέον!
    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. προς ελληνικο δημοσιο.
    απαγορευεται να εκδιδεται
    χρεος-ομολογα,ειναι ποινικο αδικημα

    ετσι προκαλειται τα στελεχη του
    πασοκ στα συμβουλια να παιρνουν
    μιζες απο τους τραπεζιτες..

    διοτι με λογικη πασοκ πχ.
    εαν ενα αρνακι φευγει απο τον
    παραγωγο με 5 ευρω και φθανει
    στον καταναλωτη στα 50ευρω,
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ
    ΤΟ ΑΡΝΙ.
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. /ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ -ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ,ΚΟΥΝΙΑΔΙΕΣ,ΣΥΝΥΦΑΔΙΕΣ , ΣΥΓΕΝΕΙΕΣ ΕΞ'ΑΙΜΑΤΟΣ ή ΕΞ'ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ,ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ή ΚΑΙ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΟΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ, ΤΩΡΑ ή ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS-GR/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ξ























































































































































































































































    Υ


































































































































































































































































































































































































    Ν

























































































































































































































































































































































































































































































































    Ο











































































































































































































































































































    Γ



















































































































































































































    Α



























































































































































































































    Λ


























































































































































































































































































































































































    Ο











































































































































































































    ΚΑΙ ΟΙ 3 ΦΑΓΑΝ ΞΥΝΟΓΑΛΟ
    ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ


    ΧΧΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 1.52
    Αγαπητέ φίλε μη στενοχωριέσαι ο ΓΑΠ, επανόρθωσε!
    Προσέλαβε τον Ευθυμίου και προβίβασε τον Αθανασάκη.
    Δεν είναι ανάγκη να δει τον Λαμπράκη, αφού βλέπει καθημερινά τον κοινό τους εκπρόσωπο!
    Α ρε Γιώργο τι τραβάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΓΙΑΤΙ Η ΓΣΕΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΕ
    ΜΕ 10% ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΗΤΗΣΗ
    ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. «η διακυβέρνηση της χώρας έχει γίνει «ενδοοικογενειακή υπόθεση».
    Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, γνωστός αλητήριος Γ.Καρατζαφέρης, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, σημειώνοντας ότι στην κυβέρνηση «έχουν μπει οι κουμπάροι και οι συγγενείς» και έδωσε στη δημοσιότητα λίστα, στην οποία αναγράφονται 24 ονόματα κουμπάρων του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης, που κατέχουν κρατικές θέσεις, κατάσταση με ονόματα συγγενών κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ, που βρίσκονται σε αντίστοιχα πόστα, καθώς και 27 ονόματα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις, πολλοί εξ αυτών χωρίς τα απαραίτητα προσόντα.

    Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ...
    Πρωθυπουργικοί... ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ. Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος - Θεσσαλονίκη. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας. ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Υπ. Γεωργίας. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υφ. Εξωτερικών. ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.
    Και οι λοιποί... ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ. Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης).
    Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
    Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.
    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου. Γ. Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά. Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή.
    Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη.
    Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας. Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό). Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ. Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις. Δόμνα Κυρζοπούλου - Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης). Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης).
    Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου. Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά. Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ. Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ.

    Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας. ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων.
    Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη. Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. J

































    Ξ
































































































































































































    Υ





































































































































































    Ν







































































































































































    Ο









































































































































































































    Γ


















































































































































































































































































    Α










































































































































































    Λ










































































































































































    Ο





























































































































































































































































    ΚΑΙ ΞΥΝΟΓΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ρε μαλάκα αγράμματε ρουσόπουλε γιατί δε μαζεύεις τους τραμπούκους σου που όταν βλέπουν σοβαρή συζήτηση σε ένα blog προσπαθούν να την ακυρώσουν με μαλακίες; νομίζεις ότι δεν έχουμε καταλάβει ποιός βρίσκεται πίσω απο τις μαλακίες αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ,ΚΟΥΝΙΑΔΙΕΣ,ΣΥΝΥΦΑΔΙΕΣ , ΣΥΓΕΝΕΙΕΣ ΕΞ'ΑΙΜΑΤΟΣ ή ΕΞ'ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ,ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ή ΚΑΙ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ! "ΜΟΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ", ΤΩΡΑ ή ΚΑΙ ΠΡΙΝ ,ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS-GR/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΥΘΟΣ 1ος

    "Η ονομασία «Μακεδόνες» των βορείων γειτόνων μας πρωτοεμφανίζεται το 1943-44 και αποτελεί κατασκεύασμα του Τίτο"
    ---
    Αυτο ειναι αληθεια.
    Η ιστορικη "Μακεδονια" διαιρεθηκε το 1913 στο 2ο βαλκανικο πολεμο μεταξυ της Ελλαδος ( που πηρε την νοτια Μακεδονια) -Σερβιας (που πηρε την β.Μακεδονια) και Βουλγαριας που πηρε ενα μικρο κομματι την Πιριν Μακεδονια).
    Οι Σερβοι ονομασαν το δικο τους κομματι της Μακεδονιας ,Νοτια Σερβια .
    Μετα το 1918 ,η Vardar macedonia,εξακολουθουσε να ονομαζεται Νοτια Σερβια.
    Το 1941 οι δυναμεις του Αξονα εισεβαλλαν και κατελαβαν την Γιουγκοσλαβια
    Η Νοτια Σερβια,περιηλθε υπο βουλγαρικη κατοχη.

    Vardar Macedonia, slightly enlarged at Bulgaria’s expense, was again South Serbia and part of the new Serb-dominated Kingdom of the Serbs, Croats, and Slovenes, later renamed Yugoslavia. Serbs were sent as colonists. Efforts to give the native

    "Tito proclaimed in November 1943 that Macedonians made up a nation and therefore were entitled to an autonomous republic of their own in a postwar Yugoslavia

    Microsoft® Encarta® Reference Library 2003.
    --
    Ο Τιτο τους ονομασε Μακεδονια τον Νοεμβριο του 1943,γιατι τον βοηθησαν στο ανταρτικο κατα του Αξονα,και ο Τιτο τους ενεθαρυνε να αποκαλουνται ετσι.
    Στοχευε να "επανιδρυσει" την ιστορικη Μακεδονια με την προσαρτηση εδαφων της "Νοτιου Μακεδονιας-(ελληνικης) και της ανατολικης (βουλγαρικης. Το σχεδιο εγκαταλειφθηκε μετα την "αποσχιση" του Τιτο απο το μπλοκ του Σταλιν και την ηττα των κομμουνιστων στο εμφυλιο το 1949.

    http://encarta.msn.com/encyclopedia_761555941_3/Macedonia.html


    ΜΥΘΟΣ 2ος

    "Η εδαφική επικράτεια της ΠΓΔΜ βρίσκεται ως επί το πλείστον εκτός «ιστορικής» Μακεδονίας."
    --
    Οχι. Τα σκοπια ειναι μερος της ιστορικης Μακεδονιας.
    Κανεις δεν το αμφισβητει αυτο.
    Οι κατοικοι του μονο που δεν ειναι "μακεδονες" ας πουμε του Φιλιππου και του Μεγαλου Αλεξανδρου απογονοι.
    Ειναι βλαχοι,σλαβοι και γυφτοι που μετοικησαν εκει ειτε οικειοθελως ειτε βιαιως απο τους Βυζαντινους και μετεπειτα απο τους Οθωμανους.

    ΜΥΘΟΣ 3ος

    »Το πραγματικό ιστορικό όνομα της ΠΓΔΜ είναι «Βαρντάρσκα Μπανοβίνα».»
    ---
    Υπηρξε και αυτο αλλα πριν τον 1943 ηταν Νοτια Σερβια.


    ΜΥΘΟΣ 4ος

    "Ονομασία των βορείων γειτόνων μας ως «Μακεδονία» συνεπάγεται αλυτρωτικές βλέψεις εις βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας. "
    --
    Και αυτο ισχυει .
    Ασχετα το τι μπορουν να πετυχουν μια χουφτα γυφτοβλαχοι ,παντως το προβλημα υφισταται εστω και σαν "αστειο".


    ΜΥΘΟΣ 5ος

    "Η (φαντασιακή) σχέση των Σλαβομακεδόνων με τους αρχαίους Μακεδόνες είναι μια ιστορική πλαστογραφία που χαλκεύθηκε από τα Σκόπια στα μεταπολεμικά χρόνια."
    --
    Δεν εχουν καμμια σχεση με τους αρχαιους Μακεδονες.
    Καμμια.
    Επιμενουν ομως γιατι αλλο να λες οτι "προγονος μου ηταν και o "Alexander the Great" και αλλο να εισαι απλα ειναι γυφτο βλαχος σλαβος με καμμια ιστορια.

    ΜΥΘΟΣ 6ος

    "Το ελληνικό κράτος αδιαφόρησε επί μισόν αιώνα για τις κινήσεις των Σκοπίων. "
    --
    Πραγματι αδιαφορησε.
    Αρχης γενομενης απο το 1945 ,μετα την αποχωρηση των ναζι που ο Τιτο ονομασε την επαρχια αυτη Μακεδονια.
    Και το 1991 επισης λαθος χειρισμος.
    Πεινασμενοι βλαχοι γυφτοι ητανε, με 500 δολλαρια και κανενα φορτηγο καρβελια ,τους ειχαμε στο χερι ,,,αλλα Φευ!! τους αντιμετωπιζαμε σας .."ισους" ...
    πεσανε μετα τα κομματικα με προεξαρχοντες τους dog pasok και φτασαμε εδω που φτασαμε ..Σε αδιεξοδο.

    ΜΥΘΟΣ 7ος

    "Η ηγεσία των Σκοπίων υπήρξε σταθερά αδιάλλακτη στο ζήτημα του ονόματος, απορρίπτοντας κάθε συμβιβαστική λύση."
    --
    Τη αδιαλλξια τωρα?
    500 δολαρια θελανε οι γυφτοβλαχοι και θαχε ληξει το θεμα.

    ΜΥΘΟΣ 8ος

    "Οι εθνικιστικοί κύκλοι της ΠΓΔΜ απειλούν άμεσα την ασφάλεια κι εδαφική ακεραιότητα της Β. Ελλάδας. "
    --
    Και να θελουν δεν μπορουν.

    ΜΥΘΟΣ 9ος

    "Στην επικράτεια της ΠΓΔΜ ζει μια ευμεγέθης ελληνική μειονότητα."
    ---
    Πραγματι υπαρχει μια μειονοτητα,που μιλανε ελληνικα.
    Αλλα αυτοπροσδιοριζονται σαν μακεδονες,και σαν τετοιοι δεν μπορουν να ελθουν στην Ελλαδα.
    Ειναι Ελληνες? Ωραια κανενα προβλημα.
    Ειναι "μακεδονες"? δεν εχουν καμμια δουλεια εδω.

    ΜΥΘΟΣ 10ος

    "Η στάση της Αθήνας απέναντι στα Σκόπια υπήρξε σταθερά ενδοτική και καθόλου απειλητική. "
    ---
    Μαλακισμενη ηταν .
    Λαθος ηταν .Και θεμα κομματικου ανταγωνισμου ηταν...

    Ρεκβιεμ.
    Εδω που φτασαμε μονη εφικτη λυση ,και να τελειουνουμε με αυτους τους γυφτοβλαχους ειναι Slavmacedonia, Σλαβομακεδονια και να ληξει το θεμα.
    Ας οψονται οι dog pasok γιαυτο και ο μητσοτακης στην αρχη που προεκυψε το προβλημα,που πηγε να το παιξει "υψηλη διπλωματια" με τους γυφτοβλαχους..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. """
    «η διακυβέρνηση της χώρας έχει γίνει «ενδοοικογενειακή υπόθεση».
    Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, γνωστός αλητήριος Γ.Καρατζαφέρης, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, σημειώνοντας ότι στην κυβέρνηση «έχουν μπει οι κουμπάροι και οι συγγενείς» και έδωσε στη δημοσιότητα λίστα, στην οποία αναγράφονται 24 ονόματα κουμπάρων του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης, που κατέχουν κρατικές θέσεις, κατάσταση με ονόματα συγγενών κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ, που βρίσκονται σε αντίστοιχα πόστα, καθώς και 27 ονόματα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις, πολλοί εξ αυτών χωρίς τα απαραίτητα προσόντα.

    Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ...
    Πρωθυπουργικοί... ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ. Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος - Θεσσαλονίκη. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας. ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Υπ. Γεωργίας. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υφ. Εξωτερικών. ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.
    Και οι λοιποί... ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ. Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης).
    Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
    Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.
    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου. Γ. Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά. Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή.
    Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη.
    Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας. Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό). Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ. Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις. Δόμνα Κυρζοπούλου - Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης). Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης).
    Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου. Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά. Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ. Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ.

    Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας. ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων.
    Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη. Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    {ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τζων είναι το μοναδικό post σου με το όποίο συμφωνώ. Ελπίζω να άλλαξες ρότα και να είσαι σοβαρός από δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 2:17 μμ
    --
    Μην μου πεις!
    Αχρωματοψια εχεις?

    Εχω γραψει και καλλιτερα.
    (και με ποιον εχω τη ..τιμη να ομιλω?)

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Συνεργάτες των μελών του υπουργικού συμβουλίου.
    Οι «κομματάρχες» των υπουργών
    Πώς κινούν τα νήματα των υπουργείων και πόσο επηρεάζουν τους προϊσταμένους τους
    Είναι οι έμπιστοι των υπουργών και τα «πρόσωπα-κλειδιά» των υπουργείων. Ορισμένοι τους αποκαλούν και «κομματάρχες» των υπουργών και άλλοι τους ονομάζουν απλώς... στενούς συνεργάτες, διευθυντές των γραφείων τους και συμβούλους. Μερικοί μάλιστα αποτελούν και τη... «σκιά» των μελών του υπουργικού συμβουλίου. Οπως και αν τους αναφέρει κανείς, το αποτέλεσμα είναι ότι τα περισσότερα αιτήματα των ψηφοφόρων, συλλόγων και φορέων περνάνε από τα χέρια τους και η άποψή τους έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους υπουργούς. «Το Βήμα της Κυριακής» κατέγραψε ποιοι κινούν τα νήματα σε κάθε υπουργείο και ποιοι συνομιλούν καθημερινά με τους υπουργούς και τους επηρεάζουν άμεσα στις όποιες αποφάσεις τους.

    Το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Καραμανλή. Πριν από κάθε συνδρίαση, τα μέλη του συμβουλεύονται τους στενούς συνεργάτες τους για τα θέματα που τους απασχολούν

    * Ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Πρ. Παυλόπουλος έχει ένα άρτια οργανωμένο γραφείο, διευθυντής του οποίου είναι ο κ. Γρ. Λαζαράκος. Εκτός από τη μεγάλη ομάδα συνεργατών που έχει, ασκεί επιρροή στις περισσότερες νομαρχιακές της Αττικής, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με αρκετούς προέδρους τους. Ρόλο-κλειδί στο γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Απ. Ανδρεουλάκου διαδραματίζουν ο διευθυντής του κ. Γ. Ρουπακιάς και ο σύμβουλός του κ. Σ. Γρίβας, στους ανθρώπους της εμπιστοσύνης του είναι ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Δ. Τζίτζιφας, ενώ ο έτερος υφυπουργός κ. Αθ. Νάκος στηρίζεται στον κ. Ευ. Ντόντο.
    * Διευθυντής στο γραφείο του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη είναι ο κ. Σ. Νικολαρόπουλος, ενώ αντίστοιχο ρόλο στο πολιτικό γραφείο έχει ο κ. K. Παπαθανασίου. Στην ομάδα του ανήκουν η προϊσταμένη της γραμματείας του υπουργείου κυρία Δανάη Σαλεπούλα, ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του υπουργείου κ. A. Χαραλαμπίδης, ο κ. B. Τοκάκης (σύμβουλος Τύπου και επικοινωνίας του υπουργού), η στενή του συνεργάτις επί χρόνια κυρία Μαρία Ματθαίου και οι σύμβουλοι κυρία Ιουλία Αρμάγου και κκ. Λ. Κορρές και Χαρ. Δημητρίου. Οσο για τους υφυπουργούς, ο κ. Χρ. Φώλιας στηρίζεται στον κ. Δ. Γιάννου (ασκεί καθήκοντα και διευθυντή στο υπουργείο Οικονομίας), ο κ. Π. Δούκας στον κ. B. Γούλα και ο κ. Αδ. Ρεγκούζας στους κκ. I. Πασσαλή (εφοριακός, αποσπασμένος από τη ΔΟΥ ΦΑΒΕ Αθηνών) και Θ. Δοϊνραλή.
    * Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας ο υπουργός κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλος έχει στο «στρατηγείο» του τον γενικό διευθυντή του γραφείου του κ. Σπ. Κυριακόπουλο, τον κ. B. Σωτηρίου (διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου), τους στενούς του συνεργάτες κκ. Γ. Βράιλα και I. Μπουρλογιάννη, ενώ σύμβουλός του είναι το μέλος της KE της ΝΔ κ. Δ. Νταούλας. Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας κ. B. Μιχαλολιάκος στηρίζεται κυρίως στον διευθυντή του γραφείου του κ. Χρ. Λύτρα και στον κ. Κυρ. Λουκάκο. Ο έτερος υφυπουργός κ. I. Λαμπρόπουλος έχει στη δύναμή του τους κκ. Γ. Τσακανίκα και Αθ. Παπαγεωργίου.
    * Ισχυρή ομάδα διαθέτει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς. Την αποτελούν ο διευθυντής του γραφείου υπουργού κ. Αρ. Κωτούλας, ο σύμβουλός του και μέλος της KE της ΝΔ κ. A. Γεωργακέλλος καθώς και ο στενός του συνεργάτης επί σειράν ετών κ. N. Σιγάλας. Οι υφυπουργοί ΠΕΧΩΔΕ κκ. Σ. Καλογιάννης και Θ. Ξανθόπουλος υποστηρίζονται πολιτικά από τον κ. Γ. Φιραρίδη και την κυρία Πολυτίμη Σαββίδου αντιστοίχως.
    * Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφας εμπιστεύεται πρωτίστως τον κ. Δ. Παπαγιάννη και ο υφυπουργός κ. I. Παπαθανασίου τον κ. Αλ. Δρακάτο, πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ άνθρωπος της εμπιστοσύνης του είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος N. Ιωνίας κ. N. Κουκουλάρης. Οσο για τον έτερο υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γ. Σαλαγκούδη, το γενικό πρόσταγμα στο υπουργείο έχει το μέλος της KE της ΝΔ κ. K. Παπαδόπουλος.
    * Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Π. Παναγιωτόπουλος στηρίζεται στον κ. M. Μπάρλα, παλαιό κομματικό στέλεχος στα ΕΛΤΑ, έχει ανθρώπους-«κλειδιά» σε όλους τους εποπτευόμενους οργανισμούς του υπουργείου και διατηρεί άριστες σχέσεις με μέλη της KE και στελέχη όπως ο κ. Στ. Γεωργόπουλος, υποδιοικητής στο «Αγία Ολγα» και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου. Ο «αντίπαλος» του κ. Παναγιωτόπουλου στη B' Αθηνών και υφυπουργός του κ. Γερ. Γιακουμάτος έχει ως «εμπροσθοφυλακή» τον διευθυντή του γραφείου του κ. Γ. Βούλγαρη. Ο έτερος υφυπουργός κ. N. Αγγελόπουλος έχει «εκχωρήσει» αρμοδιότητες για την επικοινωνία του με τους ψηφοφόρους στον διευθυντή του κ. Γ. Μπάκα.
    * Ο κινητήριος μοχλός στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Πολιτισμού κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά είναι ο κ. A. Μεταλληνός. Το γραφείο Τύπου εποπτεύεται από τον μαθηματικό και μέλος της KE ΟΝΝΕΔ κ. I. Λυκόπουλο, που έχει καλές σχέσεις και με τον κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο. H κυρία Πετραλιά έχει επιρροή σε αρκετές τοπικές οργανώσεις και της απολύτου εμπιστοσύνης της είναι η δικηγόρος και πρόεδρος της B4 νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ στην Αττική κυρία Μαρία Γιαννίρη. Ο υφυπουργός Πολιτισμού κ. Π. Τατούλης έχει στο γραφείο του τον κ. Δ. Αναγνωστόπουλο, ενώ ο έτερος υφυπουργός κ. Γ. Ορφανός «ακούει» την κόρη και σύμβουλό του κυρία Ηρώ Ορφανού και τα μέλη της KE της ΝΔ κκ. Δ. Λυκόπουλο (διευθυντής του γραφείου του) και Γ. Στύλιο.
    * Ισχυρή επιρροή στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχ. Λιάπη έχει ο «τεχνοκράτης» αδελφός του κ. Μάρκος Λιάπης, ο οποίος έχει άριστη γνώση για τα περισσότερα θέματα του υπουργείου. Ο διευθυντής του γραφείου του κ. B. Γιαννακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, έχει επωμισθεί τον σημαντικό ρόλο της επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους. Επίσης ισχυρό χαρτί του κ. Λιάπη είναι ο ειδικός σύμβουλός του κ. K. Φλώρος, πρώην μέλος της KE της ΟΝΝΕΔ. Ο υφυπουργός κ. Αν. Νεράντζης στηρίζεται στον δικηγόρο κ. Ανδ. Παλευρατζή-Ασοβέρ.
    * Το επιτελείο του υπουργείου Εξωτερικών έχει ως εξής: διευθυντής του γραφείου του υπουργού Εξωτερικών κ. Π. Μολυβιάτη είναι ο κ. K. Ράλλης. Ο υφυπουργός κ. I. Βαληνάκης έχει τοποθετήσει διευθυντή του γραφείου του τον κ. I. Κοφίνη. Αρκετά οργανωμένο είναι το γραφείο του υφυπουργού κ. Ευρ. Στυλιανίδη, στο οποίο διευθύντρια είναι η κυρία Ασπασία Αλατζατζή-Ευαγγέλου, ενώ ο έτερος υφυπουργός κ. Π. Σκανδαλάκης ενισχύεται από την εμπειρογνώμονα και διευθύντρια του γραφείου του κυρία Αννα Δρίβα.
    * Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γ. Βουλγαράκης με σημαντική επιρροή στην A' Αθηνών στηρίζεται στον διευθυντή του γραφείου του κ. Π. Γαλανόπουλο και στον ειδικό σύμβουλο στο υπουργείο κ. Ευ. Πάνου, μέλος της KE της ΝΔ και παλαιότερα στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, ενώ ο υφυπουργός κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης στον κ. I. Χαραλαμπίδη.
    Τα «στρατηγεία» της Παιδείας, της Υγείας και της Δικαιοσύνης
    * H υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Μαριέττα Γιαννάκου έχει επικεφαλής στο γραφείο της στο υπουργείο τον κ. Π. Κουρκουτά, ενώ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο επικεφαλής επί του Τύπου κ. X. Καλούδης. Ο υφυπουργός κ. Γ. Καλός στηρίζεται στον διευθυντή του γραφείου του κ. Γ. Αδαμάκη και στενός του συνεργάτης είναι ο κ. I. Λυμπέρης, ενώ ο έτερος υφυπουργός Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρος ενισχύεται από τον εκπαιδευτικό κ. Χρ. Σουφλιά.
    * Στο «στρατηγείο» του ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. N. Κακλαμάνης έχει τον κ. Σ. Καραντζά (διευθυντή του γραφείου του), ενώ στους στενούς του συνεργάτες ανήκει και το μέλος της KE κ. K. Πάσχος. Ο υφυπουργός κ. Αθ. Γιαννόπουλος έχει διευθυντή του γραφείου του τον κ. Λ. Γιαννόπουλο, ενώ το «παιχνίδι» στην εκλογική του περιφέρεια κάνουν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας κ. Γ. Ραχιώτης και ο αντινομάρχης κ. Π. Ρίζος. Καλό μηχανισμό διαθέτει και ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έχει διευθυντή στο γραφείο του τον κ. N. Μπάλιο, στενό συνεργάτη επί σειράν ετών του πρώην προέδρου της ΝΔ κ. M. Εβερτ, υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου είναι ο παλαιός «ΟΝΝΕΔίτης» κ. M. Κατομιχελάκης, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο συνεργάτης του κ. Θεοχ. Μπικηρόπουλος.
    * Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αν. Παπαληγούρας συμβουλεύεται τον διευθυντή του γραφείου του κ. Αγγ. Ανδρουλιδάκη, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Εμμ. Κεφαλογιάννης τον κ. Ηλ. Φιλιππακόπουλο και ο υπουργός Τουρισμού κ. Δ. Αβραμόπουλος τον στενό του συνεργάτη από το ΚΕΠ κ. Χρ. Ροϊλό. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευ. Μπασιάκος έχει στενούς συνεργάτες την αδελφή του κυρία Μαρία Μπασιάκου (επί σειράν ετών στο γραφείο του κ. Εβερτ) και τον κ. Π. Μήτσαινα, και ο υφυπουργός κ. Αλ. Κοντός έχει τη στήριξη του κ. Δ. Ιατρίδη. Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. N. Τσιαρτσιώνης στηρίζεται στον κ. Δ. Μαρμαρά, ενώ ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αρ. Παυλίδης έχει διευθυντή στο γραφείο του τον κ. Π. Ζαχαρίου.
    A. ΡΑΒΑΝΟΣ


    Το ΒΗΜΑ, 19/12/2004 , Σελ.: A22
    Κωδικός άρθρου: B14345A221
    ID: 267030

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Α! ρε γαμημενε ξυνογαλα γαμω το την μαννα σου την πουτανα που σε βγαλε πουστη και ανισορροπο...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. """
    «η διακυβέρνηση της χώρας έχει γίνει «ενδοοικογενειακή υπόθεση».
    Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, γνωστός αλητήριος Γ.Καρατζαφέρης, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, σημειώνοντας ότι στην κυβέρνηση «έχουν μπει οι κουμπάροι και οι συγγενείς» και έδωσε στη δημοσιότητα λίστα, στην οποία αναγράφονται 24 ονόματα κουμπάρων του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης, που κατέχουν κρατικές θέσεις, κατάσταση με ονόματα συγγενών κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ, που βρίσκονται σε αντίστοιχα πόστα, καθώς και 27 ονόματα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις, πολλοί εξ αυτών χωρίς τα απαραίτητα προσόντα.

    Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ...
    Πρωθυπουργικοί... ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ. Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος - Θεσσαλονίκη. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας. ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Υπ. Γεωργίας. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υφ. Εξωτερικών. ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.
    Και οι λοιποί... ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ. Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης).
    Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
    Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.
    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου. Γ. Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά. Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή.
    Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη.
    Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας. Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό). Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ. Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις. Δόμνα Κυρζοπούλου - Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης). Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης).
    Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου. Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά. Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ. Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ.

    Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας. ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων.
    Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη. Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    {ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. σκυλε babis,μισοτρελο καθικι beri beri βρωμοπουστα μιοστρελλε φανατικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συνεργάτες των μελών του υπουργικού συμβουλίου.
    Οι «κομματάρχες» των υπουργών
    Πώς κινούν τα νήματα των υπουργείων και πόσο επηρεάζουν τους προϊσταμένους τους
    Είναι οι έμπιστοι των υπουργών και τα «πρόσωπα-κλειδιά» των υπουργείων. Ορισμένοι τους αποκαλούν και «κομματάρχες» των υπουργών και άλλοι τους ονομάζουν απλώς... στενούς συνεργάτες, διευθυντές των γραφείων τους και συμβούλους. Μερικοί μάλιστα αποτελούν και τη... «σκιά» των μελών του υπουργικού συμβουλίου. Οπως και αν τους αναφέρει κανείς, το αποτέλεσμα είναι ότι τα περισσότερα αιτήματα των ψηφοφόρων, συλλόγων και φορέων περνάνε από τα χέρια τους και η άποψή τους έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους υπουργούς. «Το Βήμα της Κυριακής» κατέγραψε ποιοι κινούν τα νήματα σε κάθε υπουργείο και ποιοι συνομιλούν καθημερινά με τους υπουργούς και τους επηρεάζουν άμεσα στις όποιες αποφάσεις τους.

    Το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Καραμανλή. Πριν από κάθε συνδρίαση, τα μέλη του συμβουλεύονται τους στενούς συνεργάτες τους για τα θέματα που τους απασχολούν

    * Ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Πρ. Παυλόπουλος έχει ένα άρτια οργανωμένο γραφείο, διευθυντής του οποίου είναι ο κ. Γρ. Λαζαράκος. Εκτός από τη μεγάλη ομάδα συνεργατών που έχει, ασκεί επιρροή στις περισσότερες νομαρχιακές της Αττικής, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με αρκετούς προέδρους τους. Ρόλο-κλειδί στο γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Απ. Ανδρεουλάκου διαδραματίζουν ο διευθυντής του κ. Γ. Ρουπακιάς και ο σύμβουλός του κ. Σ. Γρίβας, στους ανθρώπους της εμπιστοσύνης του είναι ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Δ. Τζίτζιφας, ενώ ο έτερος υφυπουργός κ. Αθ. Νάκος στηρίζεται στον κ. Ευ. Ντόντο.
    * Διευθυντής στο γραφείο του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη είναι ο κ. Σ. Νικολαρόπουλος, ενώ αντίστοιχο ρόλο στο πολιτικό γραφείο έχει ο κ. K. Παπαθανασίου. Στην ομάδα του ανήκουν η προϊσταμένη της γραμματείας του υπουργείου κυρία Δανάη Σαλεπούλα, ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του υπουργείου κ. A. Χαραλαμπίδης, ο κ. B. Τοκάκης (σύμβουλος Τύπου και επικοινωνίας του υπουργού), η στενή του συνεργάτις επί χρόνια κυρία Μαρία Ματθαίου και οι σύμβουλοι κυρία Ιουλία Αρμάγου και κκ. Λ. Κορρές και Χαρ. Δημητρίου. Οσο για τους υφυπουργούς, ο κ. Χρ. Φώλιας στηρίζεται στον κ. Δ. Γιάννου (ασκεί καθήκοντα και διευθυντή στο υπουργείο Οικονομίας), ο κ. Π. Δούκας στον κ. B. Γούλα και ο κ. Αδ. Ρεγκούζας στους κκ. I. Πασσαλή (εφοριακός, αποσπασμένος από τη ΔΟΥ ΦΑΒΕ Αθηνών) και Θ. Δοϊνραλή.
    * Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας ο υπουργός κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλος έχει στο «στρατηγείο» του τον γενικό διευθυντή του γραφείου του κ. Σπ. Κυριακόπουλο, τον κ. B. Σωτηρίου (διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου), τους στενούς του συνεργάτες κκ. Γ. Βράιλα και I. Μπουρλογιάννη, ενώ σύμβουλός του είναι το μέλος της KE της ΝΔ κ. Δ. Νταούλας. Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας κ. B. Μιχαλολιάκος στηρίζεται κυρίως στον διευθυντή του γραφείου του κ. Χρ. Λύτρα και στον κ. Κυρ. Λουκάκο. Ο έτερος υφυπουργός κ. I. Λαμπρόπουλος έχει στη δύναμή του τους κκ. Γ. Τσακανίκα και Αθ. Παπαγεωργίου.
    * Ισχυρή ομάδα διαθέτει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς. Την αποτελούν ο διευθυντής του γραφείου υπουργού κ. Αρ. Κωτούλας, ο σύμβουλός του και μέλος της KE της ΝΔ κ. A. Γεωργακέλλος καθώς και ο στενός του συνεργάτης επί σειράν ετών κ. N. Σιγάλας. Οι υφυπουργοί ΠΕΧΩΔΕ κκ. Σ. Καλογιάννης και Θ. Ξανθόπουλος υποστηρίζονται πολιτικά από τον κ. Γ. Φιραρίδη και την κυρία Πολυτίμη Σαββίδου αντιστοίχως.
    * Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφας εμπιστεύεται πρωτίστως τον κ. Δ. Παπαγιάννη και ο υφυπουργός κ. I. Παπαθανασίου τον κ. Αλ. Δρακάτο, πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ άνθρωπος της εμπιστοσύνης του είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος N. Ιωνίας κ. N. Κουκουλάρης. Οσο για τον έτερο υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γ. Σαλαγκούδη, το γενικό πρόσταγμα στο υπουργείο έχει το μέλος της KE της ΝΔ κ. K. Παπαδόπουλος.
    * Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Π. Παναγιωτόπουλος στηρίζεται στον κ. M. Μπάρλα, παλαιό κομματικό στέλεχος στα ΕΛΤΑ, έχει ανθρώπους-«κλειδιά» σε όλους τους εποπτευόμενους οργανισμούς του υπουργείου και διατηρεί άριστες σχέσεις με μέλη της KE και στελέχη όπως ο κ. Στ. Γεωργόπουλος, υποδιοικητής στο «Αγία Ολγα» και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου. Ο «αντίπαλος» του κ. Παναγιωτόπουλου στη B' Αθηνών και υφυπουργός του κ. Γερ. Γιακουμάτος έχει ως «εμπροσθοφυλακή» τον διευθυντή του γραφείου του κ. Γ. Βούλγαρη. Ο έτερος υφυπουργός κ. N. Αγγελόπουλος έχει «εκχωρήσει» αρμοδιότητες για την επικοινωνία του με τους ψηφοφόρους στον διευθυντή του κ. Γ. Μπάκα.
    * Ο κινητήριος μοχλός στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Πολιτισμού κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά είναι ο κ. A. Μεταλληνός. Το γραφείο Τύπου εποπτεύεται από τον μαθηματικό και μέλος της KE ΟΝΝΕΔ κ. I. Λυκόπουλο, που έχει καλές σχέσεις και με τον κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο. H κυρία Πετραλιά έχει επιρροή σε αρκετές τοπικές οργανώσεις και της απολύτου εμπιστοσύνης της είναι η δικηγόρος και πρόεδρος της B4 νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ στην Αττική κυρία Μαρία Γιαννίρη. Ο υφυπουργός Πολιτισμού κ. Π. Τατούλης έχει στο γραφείο του τον κ. Δ. Αναγνωστόπουλο, ενώ ο έτερος υφυπουργός κ. Γ. Ορφανός «ακούει» την κόρη και σύμβουλό του κυρία Ηρώ Ορφανού και τα μέλη της KE της ΝΔ κκ. Δ. Λυκόπουλο (διευθυντής του γραφείου του) και Γ. Στύλιο.
    * Ισχυρή επιρροή στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχ. Λιάπη έχει ο «τεχνοκράτης» αδελφός του κ. Μάρκος Λιάπης, ο οποίος έχει άριστη γνώση για τα περισσότερα θέματα του υπουργείου. Ο διευθυντής του γραφείου του κ. B. Γιαννακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, έχει επωμισθεί τον σημαντικό ρόλο της επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους. Επίσης ισχυρό χαρτί του κ. Λιάπη είναι ο ειδικός σύμβουλός του κ. K. Φλώρος, πρώην μέλος της KE της ΟΝΝΕΔ. Ο υφυπουργός κ. Αν. Νεράντζης στηρίζεται στον δικηγόρο κ. Ανδ. Παλευρατζή-Ασοβέρ.
    * Το επιτελείο του υπουργείου Εξωτερικών έχει ως εξής: διευθυντής του γραφείου του υπουργού Εξωτερικών κ. Π. Μολυβιάτη είναι ο κ. K. Ράλλης. Ο υφυπουργός κ. I. Βαληνάκης έχει τοποθετήσει διευθυντή του γραφείου του τον κ. I. Κοφίνη. Αρκετά οργανωμένο είναι το γραφείο του υφυπουργού κ. Ευρ. Στυλιανίδη, στο οποίο διευθύντρια είναι η κυρία Ασπασία Αλατζατζή-Ευαγγέλου, ενώ ο έτερος υφυπουργός κ. Π. Σκανδαλάκης ενισχύεται από την εμπειρογνώμονα και διευθύντρια του γραφείου του κυρία Αννα Δρίβα.
    * Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γ. Βουλγαράκης με σημαντική επιρροή στην A' Αθηνών στηρίζεται στον διευθυντή του γραφείου του κ. Π. Γαλανόπουλο και στον ειδικό σύμβουλο στο υπουργείο κ. Ευ. Πάνου, μέλος της KE της ΝΔ και παλαιότερα στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, ενώ ο υφυπουργός κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης στον κ. I. Χαραλαμπίδη.
    Τα «στρατηγεία» της Παιδείας, της Υγείας και της Δικαιοσύνης
    * H υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Μαριέττα Γιαννάκου έχει επικεφαλής στο γραφείο της στο υπουργείο τον κ. Π. Κουρκουτά, ενώ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο επικεφαλής επί του Τύπου κ. X. Καλούδης. Ο υφυπουργός κ. Γ. Καλός στηρίζεται στον διευθυντή του γραφείου του κ. Γ. Αδαμάκη και στενός του συνεργάτης είναι ο κ. I. Λυμπέρης, ενώ ο έτερος υφυπουργός Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρος ενισχύεται από τον εκπαιδευτικό κ. Χρ. Σουφλιά.
    * Στο «στρατηγείο» του ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. N. Κακλαμάνης έχει τον κ. Σ. Καραντζά (διευθυντή του γραφείου του), ενώ στους στενούς του συνεργάτες ανήκει και το μέλος της KE κ. K. Πάσχος. Ο υφυπουργός κ. Αθ. Γιαννόπουλος έχει διευθυντή του γραφείου του τον κ. Λ. Γιαννόπουλο, ενώ το «παιχνίδι» στην εκλογική του περιφέρεια κάνουν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας κ. Γ. Ραχιώτης και ο αντινομάρχης κ. Π. Ρίζος. Καλό μηχανισμό διαθέτει και ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έχει διευθυντή στο γραφείο του τον κ. N. Μπάλιο, στενό συνεργάτη επί σειράν ετών του πρώην προέδρου της ΝΔ κ. M. Εβερτ, υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου είναι ο παλαιός «ΟΝΝΕΔίτης» κ. M. Κατομιχελάκης, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο συνεργάτης του κ. Θεοχ. Μπικηρόπουλος.
    * Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αν. Παπαληγούρας συμβουλεύεται τον διευθυντή του γραφείου του κ. Αγγ. Ανδρουλιδάκη, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Εμμ. Κεφαλογιάννης τον κ. Ηλ. Φιλιππακόπουλο και ο υπουργός Τουρισμού κ. Δ. Αβραμόπουλος τον στενό του συνεργάτη από το ΚΕΠ κ. Χρ. Ροϊλό. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευ. Μπασιάκος έχει στενούς συνεργάτες την αδελφή του κυρία Μαρία Μπασιάκου (επί σειράν ετών στο γραφείο του κ. Εβερτ) και τον κ. Π. Μήτσαινα, και ο υφυπουργός κ. Αλ. Κοντός έχει τη στήριξη του κ. Δ. Ιατρίδη. Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. N. Τσιαρτσιώνης στηρίζεται στον κ. Δ. Μαρμαρά, ενώ ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αρ. Παυλίδης έχει διευθυντή στο γραφείο του τον κ. Π. Ζαχαρίου.
    A. ΡΑΒΑΝΟΣ


    Το ΒΗΜΑ, 19/12/2004 , Σελ.: A22
    Κωδικός άρθρου: B14345A221
    ID: 267030

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΚΛΠ??ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ 15 ΔΟΥΛΕΙΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. γιατι δεν κανεις εσυ την αρχη?
    δωσε μας 5 ονοματα.
    γιατι ψαχνεις τον καποιον?
    εσυ δεν ξερεις κανεναν?
    γραψε εναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ.




    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ.

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 2 39
    αφου ξερεις ποιους εννοεις,γιατι
    δεν αναφερεις εναν με 15δουλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΕΧΕΙΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ
    ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τα γραφεια Τυπου των ΔΕΚΟ στελεχωνονται και απο μη δημοσιογραφους. ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
    ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ!ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 3000 τραμπουκοι,εκβιαστες,παρασιτα,
    αυτοαποκαλουνται δημοσιογραφοι..
    ελλαδισταν το μεγαλειο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΚΛΠ??ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ 15 ΔΟΥΛΕΙΕΣ.....


    γραφει ενα λαμογιο..
    δωσε ενα ονοματακι εσυ ρε.
    δεν θελουμε πληρη λιστα..
    εναν ρε

    ουστ λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αυτη η προσπαθεια απαξιωσης των δημοσιογραφων λειτουργει εις βαρος της δημοκρατιας. ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. δεν γινεται προσπαθεια απαξιωσης.
    μονοι τους εχουν ΗΔΗ απαξιωθει.
    διαπιστωση κανουμε.
    ειναι ολοι ξοφλημενοι.
    η δημοκρατια χρειαζεται μια
    νεα γενια..πραγματικων δημοσιογραφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. αποδειξη ειναι οτι δεν
    τολματε ουτε ανωνυμα να καταγγειλεται ενα λαμογιο.
    συμπερασμα..
    ολοι αναιξερετως εχετε σαπισει.
    δεν υπαρχουν αντισωματα στην
    αρρωστια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ









































































































































































































































































































































































































































    Ν
























































































































































































































































































    Ο







































































































































































































    Γ

























































































































































































































    Α





















































































































































    Λ
















































































































































































    Ο



















































































































































































































































































    ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΠΙΕΣ ΤΟ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΣΟΥ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. GIATI DEN FENETE PIA I LISTA ME TO POTHEN ESXES STO LINK?XERETE KATI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Εκλογές «προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από έναν Πρωθυπουργό που βρίσκεται σε ομηρία και να κλείσει η δεξιά παρένθεση το συντομότερο», ζήτησε εκ νέου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου,σε εφ’ όλης της ύλης ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής

    BTW: ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ 3.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. babis,

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΑ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.


    Kυκλοφορεί μία φήμη στα δημοσιογραφικά ότι ο γάμος χάλασε επειδή δε σας πέτυχε το ροζ στα κουφέτα των παιδιών.



    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΠΟ-ISONOUS?

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...



    Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

    Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες ημέρες ο babis έχει ξεσαλώσει σε σημείο όπου σας κάνει υποδείξεις με ποιόν να συνδιαλέγεστε και με ποιόν όχι. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ. Και όλοι ΠΛΕΟΝ ξέρουμε ΠΟΤΕ παίρνει ο πάτος του babis ΑΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΨΩΛΕΣ.

    Το θέμα βέβαια ΔΕΝ είναι ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. Αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Σας αποκαλύπτουμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ babis ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

    Γι’ αυτό τρολλάρει, σπαμάρει ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ.

    Αλλά, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ είναι το πως μία τόσο καλά κρυμμένη πληροφορία (ούτε στον αχανή πάτο του να την είχε κρύψει η κυβέρνηση δεν θα την ξετρύπωνε) περιήλθε εις γνώσιν του babis.

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:

    Ο babis ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ (ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ Ο babis ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕ ΨΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ). ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (sic) ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο babis ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΑΜΟΣ (ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ) ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! SO SIMPLE.

    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.



    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


    ΑΠΟ ΚΑΣΤΡΙ ΙΝΤΕRCONTINENTAL 3 ΦOΡEΣ THN HMEΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΑΜΑΤΟ,

    ΛΙΒΑΝΩΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ,

    ΣΚΥΛΟΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,

    STUDIO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CD,

    ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΟΥΑ,

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,

    ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΑΝΗΓΥΡΗ (ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ),

    ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ (ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ),

    ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ) ΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...

    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΓΡΙΑ...






    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???




    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤOYΣ ΤΟ babis ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. pou pige to link me to pothen esxes?exafanistike...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ξ





























































































































































































































































































































































    Υ''''


















































































































































































































































































































































































































































































    .






















































    Ν


























































































    Ο












































































































































































    Γ































































































































































































    Α































































































































































































    Λ





















































































































































    Ο
































































































































    Λ









































    Ο

































































































    ΑΝ Ο ΒΑΒΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ

    ΤΟ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΠΑΝΤΑ ΞΥΝΟΓΑΛΟ

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. SXOLIA ASXETA ME TO 8EMA NA KOBONTAI AMESWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. μπάμπη σε ποιά εφορία ανήκεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΠΡΕΣ ΚΟΨΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΤΗΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ



    ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΕΣΣ


    ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. emeis goustaroume babis - ama de sas aresei o babis na fygete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ



    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΙΡ ΚΑΙ ΞΥΝΟΓΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ξ



























































































































































































































































































    Υ




















































































































































































































































































































































































































    Υ
















































































































































    Ν





























































































































































    Ο




























































































































    Γ





































































































































    Α



















































































































    Λ

















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































    Ο






















































































































    ΟΣΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΒΙΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΝΟΓΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. μπάμπη ο ξυνόγαλος είναι της δεξιάς και θέλει να σε εκδικηθεί για τις απειλές που εκτόξευσες περί της φίμωσης του μπλογκ από τον επαναστατικό αγώνα του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?


    ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκυλε της καφριλιας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηληθιοτητας
    ΤΖΩΝ της βλακειας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απατης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των.Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.


    ποιος εγραψε το κειμενο αυτο?
    μου θυμιζει...τον..

    επαναστατικος αγωνας.

    του συστηματος πασοκ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    babis μας απειλεις?
    τι σημαινει αυτο?

    Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    θα μας στειλεις τους δολοφονους
    του συστηματος πασοκ?

    τους περιμενουμε...

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    ωχωχωχ...
    η σταζι επιασε δουλεια στο blog.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    BABIS SAID

    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. μπάμπη ο ξυνόγαλος είναι του πασοκ και θέλει να σε εκδικηθεί για τη βλακεία που σε δέρνει και τη μονομανία σου με το γαπ-είναι βενιζελικός (του εύαγγελου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. K
















































































































































































































    E














































































































































































































































    F






























































































































    I























































































































    R
























































































































































































































































































    J
    KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK




























































    E



















































    F



























































    I





































































































































    RRRRR





















































































































































    KEFIR KAI TAXANAS GIA TON BABIS KAI TON FILO TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. mpampi emfanisou kai vale ton ksynogalo sth 8esh tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Καποτε θα λιγοθυμισουν απο κουραση τα βλαμμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. μπάμπης = φασίστας


    θέλει να επιβάλλει λογοκρισία, όπως κι ο ξυνόγαλος


    ξυνόγαλος = μπάμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Η περιοχη ΒΑΡΔΑΡΙΑ δεν υπηρξε ποτε ελληνικο εδαφος. Ηταν πεδιο μαχων στο οποιο Ελληνες απωθουσαν βαρβαρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκύλε της καφρίλας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηλιθιότητας
    ΤΖΩΝ της βλακείας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απάτης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, σάψαλα του κέρατα.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα μολυσμένα από την άνοια της γεροντικής ηλικίας που βρίσκεστε.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των. Τώρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα.

    ΥΓ. Έκοψα την τελευταία παράγραφο για να προφυλάξω τη νέα προβοκάτσια σύνδεσης ΠΑΣΟΚ με 17 Ν. Δεν έχετε μάθει τίποτα, δεν βάλατε μυαλό, είστε κοινοί απατεώνες. Μια ζωή ψεύτες και λωποδύτες. Το παιγνίδι της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία συνεχίζετε να το παίζετε. Είστε άθλιοι ,απατεώνες και ψεύτες. Περιθώριο της μαυρίλας και της απάτης. Ο Ελληνικός λαός σας έμαθε όμως. Η ήττα έρχεται για να σας τοποθετήσει μια ζωή στο περιθώριο. Όπου είναι η θέση των απατεώνων και των ψευτών. Ουστ αλητες του κερατα.
    babis











































































    Γ


















































































































































































































































































    Α










































































































































































    Λ










































































































































































    Ο































































































































































































































































































































































































































































































    Ν
























































































































































































































































































    Ο







































































































































































































    Γ

























































































































































































































    Α





















































































































































    Λ
















































































































































































    Ο



















































































































































































































































































    ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΠΙΕΣ ΤΟ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΣΟΥ;;;;;;

    3:10 μμ


    Ανώνυμο said...
    GIATI DEN FENETE PIA I LISTA ME TO POTHEN ESXES STO LINK?XERETE KATI?

    3:13 μμ


    Ανώνυμο said...
    Εκλογές «προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από έναν Πρωθυπουργό που βρίσκεται σε ομηρία και να κλείσει η δεξιά παρένθεση το συντομότερο», ζήτησε εκ νέου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου,σε εφ’ όλης της ύλης ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής

    BTW: ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ 3.10

    3:14 μμ


    friends of babis skylos gap said...
    babis,

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΑ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.


    Kυκλοφορεί μία φήμη στα δημοσιογραφικά ότι ο γάμος χάλασε επειδή δε σας πέτυχε το ροζ στα κουφέτα των παιδιών.



    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΠΟ-ISONOUS?

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...



    Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

    Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες ημέρες ο babis έχει ξεσαλώσει σε σημείο όπου σας κάνει υποδείξεις με ποιόν να συνδιαλέγεστε και με ποιόν όχι. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ. Και όλοι ΠΛΕΟΝ ξέρουμε ΠΟΤΕ παίρνει ο πάτος του babis ΑΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΨΩΛΕΣ.

    Το θέμα βέβαια ΔΕΝ είναι ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. Αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Σας αποκαλύπτουμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ babis ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

    Γι’ αυτό τρολλάρει, σπαμάρει ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ.

    Αλλά, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ είναι το πως μία τόσο καλά κρυμμένη πληροφορία (ούτε στον αχανή πάτο του να την είχε κρύψει η κυβέρνηση δεν θα την ξετρύπωνε) περιήλθε εις γνώσιν του babis.

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:

    Ο babis ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ (ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ Ο babis ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕ ΨΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ). ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (sic) ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο babis ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΑΜΟΣ (ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ) ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! SO SIMPLE.

    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.


    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


    ΑΠΟ ΚΑΣΤΡΙ ΙΝΤΕRCONTINENTAL 3 ΦOΡEΣ THN HMEΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΑΜΑΤΟ,

    ΛΙΒΑΝΩΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ,

    ΣΚΥΛΟΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,

    STUDIO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CD,

    ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΟΥΑ,

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,

    ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΑΝΗΓΥΡΗ (ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ),

    ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ (ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ),

    ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ) ΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...

    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΓΡΙΑ...





    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???




    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤOYΣ ΤΟ babis ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    3:22 μμ


    Ανώνυμο said...
    pou pige to link me to pothen esxes?exafanistike...

    3:24 μμ


    Ανώνυμο said...
    Ξ





























































































































































































































































































































































    Υ''''


















































































































































































































































































































































































































































































    .






















































    Ν


























































































    Ο












































































































































































    Γ































































































































































































    Α































































































































































































    Λ





















































































































































    Ο
































































































































    Λ









































    Ο

































































































    ΑΝ Ο ΒΑΒΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ

    ΤΟ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ

    3:29 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

    3:38 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΠΑΝΤΑ ΞΥΝΟΓΑΛΟ

    babis

    3:39 μμ


    Ανώνυμο said...
    SXOLIA ASXETA ME TO 8EMA NA KOBONTAI AMESWS

    3:41 μμ


    Ανώνυμο said...
    μπάμπη σε ποιά εφορία ανήκεις?

    3:41 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΠΡΕΣ ΚΟΨΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    3:42 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΤΗΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ



    ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΕΣΣ


    ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    3:43 μμ


    Ανώνυμο said...
    emeis goustaroume babis - ama de sas aresei o babis na fygete

    3:55 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ



    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΙΡ ΚΑΙ ΞΥΝΟΓΑΛΟ

    3:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    Ξ



























































































































































































































































































    Υ




















































































































































































































































































































































































































    Υ
















































































































































    Ν





























































































































































    Ο




























































































































    Γ





































































































































    Α



















































































































    Λ

















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































    Ο






















































































































    ΟΣΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΒΙΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΝΟΓΑΛΟ

    4:00 μμ


    Ανώνυμο said...
    μπάμπη ο ξυνόγαλος είναι της δεξιάς και θέλει να σε εκδικηθεί για τις απειλές που εκτόξευσες περί της φίμωσης του μπλογκ από τον επαναστατικό αγώνα του πασοκ

    4:03 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?


    ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκυλε της καφριλιας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηληθιοτητας
    ΤΖΩΝ της βλακειας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απατης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των.Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.


    ποιος εγραψε το κειμενο αυτο?
    μου θυμιζει...τον..

    επαναστατικος αγωνας.

    του συστηματος πασοκ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    babis μας απειλεις?
    τι σημαινει αυτο?

    Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    θα μας στειλεις τους δολοφονους
    του συστηματος πασοκ?

    τους περιμενουμε...

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    ωχωχωχ...
    η σταζι επιασε δουλεια στο blog.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    BABIS SAID

    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?

    4:04 μμ


    Ανώνυμο said...
    μπάμπη ο ξυνόγαλος είναι του πασοκ και θέλει να σε εκδικηθεί για τη βλακεία που σε δέρνει και τη μονομανία σου με το γαπ-είναι βενιζελικός (του εύαγγελου)

    4:06 μμ


    Ανώνυμο said...
    K
















































































































































































































    E














































































































































































































































    F






























































































































    I























































































































    R
























































































































































































































































































    J
    KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK




























































    E



















































    F



























































    I





































































































































    RRRRR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. File mou poy egrapses gia ta ploia IRON ANTHONY , DYSTOS , SAMINA . Gia to prwto exeis dikio . O Gallikos Niognwmonas pou to parakolouthouse eixe apaitisei na kanoun sovares episkeves diaforetika den tha tou epetrepan na diasxisei ton Atlantiko apo Brazil pros Far East . Den ekanan episkeves alla allaxan Niognwmona . Poly prothima o Ellinikos Niognomonas (Hellenic Registry of Shipping ) edwse pistopoiitika xwris na ginoyn oi episkeves , to ploio efyge fortwmeno sidirometalevma apo Brazil kai voyliaxe stin mesi tou Notiou Atlantikoy. Theos sxwrestoys toys naytikoys poy xathikan tsaba . Idi eginan dikes kai katadikastikan oi ypefthinoi toi H.R.
    Dystyxws omws oi periptwseis DYSTOS kai SAMINA den einai oi idies . Leptomeries apaitoyn eidikes gnwseis gia na katalavete giati eginan aftes oi tragwdies . Eftegan omws anamfisvitita kai gia ta dyo ploia oi ploiarxoi toys .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. EΠΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο babis τερψίπρωκτος:


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΑ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.


    Kυκλοφορεί μία φήμη στα δημοσιογραφικά ότι ο γάμος χάλασε επειδή δε σας πέτυχε το ροζ στα κουφέτα των παιδιών.



    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΠΟ-ISONOUS?

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...



    Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

    Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες ημέρες ο babis έχει ξεσαλώσει σε σημείο όπου σας κάνει υποδείξεις με ποιόν να συνδιαλέγεστε και με ποιόν όχι. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ. Και όλοι ΠΛΕΟΝ ξέρουμε ΠΟΤΕ παίρνει ο πάτος του babis ΑΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΨΩΛΕΣ.

    Το θέμα βέβαια ΔΕΝ είναι ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. Αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Σας αποκαλύπτουμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ babis ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

    Γι’ αυτό τρολλάρει, σπαμάρει ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ.

    Αλλά, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ είναι το πως μία τόσο καλά κρυμμένη πληροφορία (ούτε στον αχανή πάτο του να την είχε κρύψει η κυβέρνηση δεν θα την ξετρύπωνε) περιήλθε εις γνώσιν του babis.

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:

    Ο babis ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ (ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ Ο babis ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕ ΨΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ). ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (sic) ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο babis ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΑΜΟΣ (ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ) ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! SO SIMPLE.

    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.


    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


    ΑΠΟ ΚΑΣΤΡΙ ΙΝΤΕRCONTINENTAL 3 ΦOΡEΣ THN HMEΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΑΜΑΤΟ,



    ΛΙΒΑΝΩΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ,

    ΣΚΥΛΟΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,

    STUDIO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CD,

    ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΟΥΑ,

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,

    ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΑΝΗΓΥΡΗ (ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ),

    ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ (ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ),

    ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ) ΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...

    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΓΡΙΑ...


    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤOYΣ ΤΟ babis ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Α! ρε πουστη ξυνογαλα γαμω το χριστο σου ανισορροπο βλημα ,αμα σε ειχα στα χερια μου σου εγγυωμαι θα παρακαλαγες να πεθανεις...

    Επι λογω τιμης.

    Τα ουρλιαχτα σου θα ακουγοταν μεχρι την κολαση μπασταρδε

    απο το πρωι εδω γαμω το χριστο σου μπαγλαμα να γραφεις ξυνογαλο???

    Σου ξαναλεω αμα σε ειχα στα χερια μου θα παρακαλαγες να πεθανεις

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Οικουφαλες της κολοδημοκρατιας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Θέμα: Αρκετά!
    Συντάκτης: Του Χρύσανθου Λαζαρίδη, Γ.Γ. του ΔΣ/Δ21
    Ημερομηνία καταχώρησης: 1η Ιουνίου 2007

    * Ο Συνασπισμός συνιστά προς όλους σύνεση, ψυχραιμία και μετριοπάθεια. Αλλά όταν αντιμετωπίζει τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, χάνει κάθε μέτρο?
    * Ο Συνασπισμός, κηρύσσει την «ανεκτικότητα προς τη διαφορετικότητα». Αλλά ο λόγος του Αρχιεπισκόπου του είναι απολύτως «ανυπόφορος».
    * Ο Συνασπισμός διακηρύσσει ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει καμία ανάμιξη με την Πολιτική. Αλλά συχνά προβάλλει «δοξαστικά» τον αιδεσιμότατο Τζέσσι Τζάκσον στις ΗΠΑ, ο οποίος είναι κληρικός, που αναμιγνύεται ενεργά στην πολιτική (στην Αριστερά του Δημοκρατικού Κόμματος).
    Ο Αρχιεπίσκοπος έθιξε, τις προάλλες, ένα αληθινό πρόβλημα: Ότι δεν μπορεί μια μειοψηφία να επιβάλει την άποψή της στην πλειοψηφία. Εμείς θα το θέταμε λίγο διαφορετικά:
    -- Που σταματάει το καθήκον μας να προστατεύουμε τις μειοψηφίες και που αρχίζουν οι μειοψηφίες να γίνονται τυραννικές επί της πλειοψηφίας;
    Αυτό το ερώτημα δεν απασχόλησε ποτέ τον Συνασπισμό. Ο οποίος υπερασπίζεται άκοπα όλες τις «μειοψηφίες», αλλά και θεωρεί χρέος του να προκαλεί την πλειοψηφία. Μπερδεύει την υπεράσπιση των μειοψηφιών με την κοινωνική πρόκληση. Κι αυτό τον καθιστά πιο περιθωριακό. Δυστυχώς?
    Ο Συνασπισμός είναι αναμφίβολα ένα μικρό κόμμα. Που κάθε φορά μόλις και μετά βίας εκλέγει βουλευτές. Βέβαια, δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στο να είναι ένα κόμμα μικρό. Και δεν υπάρχει ψόγος ακόμα κι αν δεν καταφέρει να περάσει το όριο του 3%. Αλλά αν για δεκαετίες δεν καταφέρνει να ξεκολλήσει από το 3%, αυτό κάτι σημαίνει, έτσι δεν είναι;
    Από την άλλη πλευρά η απήχηση του Αρχιεπισκόπου στην κοινωνία συχνά ξεπερνά το 65% και ποτέ δεν έπεσε κάτω από το 40% (ακόμα κι όταν όλοι έβαλλαν εναντίον του). Κι αυτό κάτι σημαίνει. Έτσι δεν είναι;
    Και το γεγονός ότι μια περιθωριακή μειοψηφία εκφράζεται τόσο περιφρονητικά για ένα πρόσωπο, που έχει τόσο μεγάλη απήχηση, επίσης κάτι σημαίνει?
    Αλλά ας ξεφύγουμε από τα άχαρα ποσοτικά στοιχεία και ας δούμε κάποια άλλα, πιο «ποιοτικά»: Ο Αρχιεπίσκοπος καλώς ή κακώς εκπροσωπεί τον αρχαιότερο θεσμό που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία: Την Ορθόδοξη Εκκλησία, με ρίζες 2000 χρόνων. Ο Συνασπισμός τι ακριβώς εκπροσωπεί; Ένα κόμμα που προέκυψε από διασπάσεις και συγχωνεύσεις και νέες αλλεπάλληλες διασπάσεις ενός ιστορικού κινήματος που σήμερα εκπροσωπείται από ένα άλλο κόμμα , το ΚΚΕ.
    Το οποίο ? ΚΚΕ - με το Συνασπισμό δεν καταδέχεται ούτε να μιλήσει! Κι αυτό, επίσης κάτι σημαίνει.
    Όχι ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει πάντα δίκιο. Καμιά φορά, μάλιστα, χάνει το δίκιο του με τον τρόπο που τα λέει. Αλλά αυτή τη φορά είχε δίκιο.
    Και εν πάση περιπτώσει, του οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Και πλήρη αναγνώριση του δικαιώματος να μιλάει για ό,τι θέλει. Και να κρίνεται απʼ όσα λέει.
    Ασφαλώς, οι προοδευτικοί δεν είναι υποχρεωμένοι να πιστεύουν στο Θεό. Αλλά όταν παύουν να σέβονται την Εκκλησία, τότε όλο και κάποιο Ολοκληρωτισμό «μαγειρεύουν» .
    Βέβαια ? για να είμαστε δίκαιοι - από το Συνασπισμό η δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει. Διότι είναι ανίκανος να βλάψει οποιονδήποτε - πέρα από τον εαυτό του.
    Αλλά η ακρότητα, η εμπάθεια και η μικρότητα βλάπτουν σοβαρά τη Δημοκρατία. Δεν βλάπτουν τον Αρχιεπίσκοπο. Βλάπτουν, όμως, τον ίδιο το Συνασπισμό. Βλάπτουν τη νοημοσύνη και την αισθητική όλων μας.
    Αρκετά. Και Καλό Μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. μπάμπης = φασίστας


    θέλει να επιβάλλει λογοκρισία, όπως κι ο ξυνόγαλος


    ξυνόγαλος = μπάμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Dear friends. Was so happy really last night watching the ‘’Elli Stai Show’’.
    A prominent member of the ruling gay society was invited in order to defend our darling fat ‘’katalliloteros’’. Yes dear sisters. There was Lakis Lazopoulos so pretty, so sexy, last night praising our prime minister. I bet next guest of Mrs Stai will be the Mayor of Athens, or you think Salome should be invited. Maybe because sweet Mayor is so busy with his Lover the young artist who at the same time is a … nurse at Evangelismos . On the other hand Salome unfortunately was not nominated as a minister and has more free time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση