GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Χριστόδουλε, κάτσε καλά!"

"Το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα (Ε.Α.Ρ.), ως πολιτικό κίνημα, ιδεολογικά εμπνεόμενο από τον ευρωπαϊκό και νεοελληνικό Διαφωτισμό, Κίνημα ...


"Το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα (Ε.Α.Ρ.), ως πολιτικό κίνημα, ιδεολογικά εμπνεόμενο από τον ευρωπαϊκό και νεοελληνικό Διαφωτισμό, Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας και κάθετα ταγμένο υπέρ του χωρισμού Κράτους - Εκκλησίας, αγανακτεί και καταγγέλλει ως απαράδεκτες τις πρόσφατες δηλώσεις του ορθόδοξου αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη, με τις οποίες ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ελλαδικής Ορθοδόξου Εκκλησίας επιχείρησε για μια ακόμη φορά να αναμιχθεί στην πολιτική ζωή του τόπου... (Συνέχεια εδώ)."

69 σχόλια


  1. Αντικληρικαλιστική μανία


    Μιλώντας προ ημερών, ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος υποστήριξε ότι δεν μπορούν μειοψηφίες του 3% να επιβάλουν την άποψή τους στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

    Δεν κατονόμασε κανέναν, αλλά ο Συνασπισμός κατάλαβε «για ποιον χτυπούσε η καμπάνα». Και απάντησε με το γνωστό «ύφος».

    Ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει δίκιο πάντα σε όσα λέει. Αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει για οτιδήποτε.

    Οταν ο τελευταίος φοιτητικός σύλλογος τοποθετείται επί παντός επιστητού, όταν το τελευταίο πολιτιστικό σωματείο καταγγέλλει ό,τι του ’ρθει, από πού κι ως πού ο Αρχιεπίσκοπος «δεν δικαιούται δια να ομιλεί»; Πώς; Είναι εκπρόσωπος θρησκείας; Και λοιπόν; Ο διαχωρισμός κράτους-Εκκλησίας είναι δικαϊκός και διοικητικός, ΔΕΝ αφορά το δικαίωμα λόγου των κληρικών.

    - Οι δημοκρατίες διαχωρίζουν αυτά που η Πολιτεία θεωρεί αδικήματα από εκείνα που η Θρησκεία θεωρεί αμαρτήματα. Αυτός είναι ο δικαϊκός διαχωρισμός.

    - Επίσης, οι δημοκρατίες διαχωρίζουν τη διοίκηση της Πολιτείας από τη διοίκηση της Εκκλησίας. Αυτός είναι ο διοικητικός διαχωρισμός. Εκεί σταματούν οι δημοκρατίες. Ο Ολοκληρωτισμός πάει κι ένα βήμα πιο πέρα: Αμφισβητεί το δικαίωμα λόγου στους εκκλησιαστικούς ηγέτες.

    - Αμφισβήτησε ποτέ κανείς το δικαίωμα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου να είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας; Μόνο οι χουντικοί το αμφισβήτησαν. Με αυτούς θέλει να ταυτιστεί ο Συνασπισμός;

    - Αμφισβήτησε ποτέ κανείς το δικαίωμα του Αρχιεπισκόπου της Καντερβουργίας να έχει άποψη για τα κοινά; Μόνο ο Ερρίκος ο ΙΙ, αλλά αυτό έγινε το 1170 μ.Χ. Με ένα διεφθαρμένο μονάρχη της μεσαιωνικής Αγγλίας επιθυμεί να ταυτιστεί ο Συνασπισμός;

    - Αμφισβήτησε ποτέ κανείς το δικαίωμα του αιδεσιμότατου Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να έχει δικαίωμα λόγου; Μόνο ο ρατσιστής κυβερνήτης της Αλαμπάμα Τζορτζ Γουάλας.

    - Αμφισβήτησε κανείς το δικαίωμα του Αρχιεπισκόπου της νοτίου Αφρικής Ντέζμον Τούτου να έχει λόγο; Μόνο το ρατσιστικό καθεστώς του άπαρτχαϊντ. Αλλωστε, ουδείς ενοχλήθηκε όταν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος κατακεραύνωνε την επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ το 2004. Γιατί τάχα; Διότι τότε συμφωνούσαν μαζί του. Δεν θέλουν το διαχωρισμό κράτους-Εκκλησίας. Αμφισβητούν το δικαίωμα της Εκκλησίας να έχει λόγο. Κι όχι πάντα. Μόνο όταν η Εκκλησία διαφωνεί μαζί τους. Κι αυτό δεν είναι «προοδευτικότητα» - είναι αντικληρικαλιστική υστερία. Δεν είναι δημοκρατία. Είναι Ολοκληρωτισμός.

    Και τον Ολοκληρωτισμό αυτόν τον απορρίπτουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Όχι μόνο οι θρησκευόμενοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο μυγιασμένος μυγιάζεται" είναι μια λαϊκή ρήση, που εδώ έχει την επαλήθευσή της!
    Δε θα σταθώ στο κείμενο του 4.19, που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος και αποπειράται να θωλώσει τα νερά, παρά μόνο στην απλή παρατήρηση για τον Αρχιεπίσκοπο:ας λέει ό.τι θέλει ο άνθρωπος, που δυστυχώς απέτυχε στο ρόλο του, παρά την άριστη πρώτη πααρουσία του. Μην ανακατεύεται στα κομματικά! Όχι στην πολιτική, αφού και η εκτέλεση των καθηκόντων του είναι πολιτική πράξη. Στα πολιτικά κόμματα δεν μπορεί να αναφέρεται. Δεν καλύπτεται με τη δήθεν αναφορά του σε ποσοστά και όχι σε κόμματα. το "νιάου-νιάου" 'εχει εδώ την επαλήθευσή του.
    Θα προχωρήσω όμως στη δική μου ανάλυση: είναι γνωστό από την κοινωνική ψυχολογία πως οι άνθρωποι στη ζωή τείνουν να ταυτίζονται με τα θύματα είτε τα κοινωνικά είτε τα ατομικά. Ο Χριστόδουλος είναι, ως εκ της θέσης του, καλός γνώστης αυτής της ψυχολογίας. Έτσι, θέλοντας να υποστηρίξει τη ΝΔ στις περασμένες εκλογές βρήκε πως οι απλοί χριστιανοί, το"ποίμνιο"- η λέξη κρύβει καποια έκφραση συμπάθειας- αδικείται όταν του στερούν το δικαίωμα να γράφει στις ταυτότητες το θρήσκευμά του. Και ενώ γνώριζε τον φταίχτη, όπως γνώριζε και ο Κ.Καραμανλής και για αυτό εκείνος φανερά δεν υποστήριξε το Χριστόδουλο, ο τελευταίος έρριξε το βάρος στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Κ.Σημίτη! Σου λέει: 2με 3 στους εκατό να επειρεάσουμε, την ανεβάσαμε τη Ν.Δ.στην εξουσία, για να πούμε το περιβόητο "η δεξιά του Κυρίου"!!
    Σήμερα, που το ΠΑΣΟΚ έρχεται στήθος-στήθος με τη Ν.Δ. κάτι πρέπει πάλι να κάνουμε που να μην είναι τόσο κραυγαλέο! Ας θίξουμε το μικρό κόμμα που πρόσκειται περισσότερο προς το ΠΑΣΟΚ, του οποίου ο κόσμος είναι κοιωνικά ευαίσθητος. Κάποιο 2 με 3 % θα λυπηθεί ή θα οργισθεί με αυτη τη δίωξη και θα υποστηρίξει τον αδικούμενο, φεύγοντας απο το ΠΑΣΟΚ!! Έτσι θα επιτύχουμε να μειώσουμε κατά το ελάχιστο κρίσιμο ποσοστό τους ψηφοφόρους για να κρατηθεί η Ν.Δ. στην εξουσία!! Μελετημένο και όχι ανεπίληπτο! Κι από κοντά ο Θεσσαλονίκης, από κοντά και ο Ψωμιάδης! Αν το επιτύχουν θα είναι μέγας ο μισθός τους.
    Κατά τα άλλα

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ Η ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΠΙ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ Η "ΞΑΦΝΙΚΗ" ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΩΝ. ΚΥΡΙΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ (ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ) ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ! KAI ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ...ΕΑΡ, ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΒΑΙΑ, Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΗ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ "ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ
    ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ".


    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 28/05/2007
    ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

    Σε μια ιδιότυπη πολιτική εκστρατεία, αφού έκανε μνημόσυνο στην Κύπρο στον Γρίβα και εξεθείασε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης επί χούντας, ο κ. Χριστόδουλος, στρεφόμενος -εμμέσως πλην σαφώς- με εμπάθεια ενάντια στον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς και τις αξίες του, πολιτικολογεί χωρίς όρια ενθυμούμενος, πιθανώς, τον ρόλο του ως η Δεξιά του Κυρίου... Το μόνο που δεν μας είπε ακόμη είναι σε ποια εκλογική περιφέρεια θα είναι υποψήφιος.

    Οι ευθύνες των ηγεσιών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλες γιατί επιτρέπουν το θεσμικό θερμοκήπιο για την ασυδοσία και τον ιδιότυπο πολιτικό ρόλο του κ. Χριστόδουλου. Επικαλούμενοι το πολιτικό κόστος στη σχετική συζήτηση της Συνταγματικής αναθεώρησης και διαχρονικά, επιλέγουν να κρατούν τον τόπο μας και την πολιτική ζωή δέσμια συντηρητικών ταυτίσεων κράτους-εκκλησίας, που ιστορικά μόνο δεινά επέφεραν.

    To Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 29/05/2007
    ΑΛ.ΑΛΑΒΑΝΟΣ: «Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ»

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

    «Οι χθεσινές τοποθετήσεις στο κήρυγμά του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου, δεν είναι απλώς επίθεση στον ΣΥΝ. Aυτό είναι το λιγότερο. Κατά τη γνώμη μου, είναι επίθεση στο θρησκευτικό αίσθημα των πιστών, που πάνε στην εκκλησία για να συμμετάσχουν σ’ αυτό που θεωρούν μυστήριο, για να έχουν μια πνευματική, ηθική επικοινωνία.

    Δυστυχώς, ο Αρχιεπίσκοπος χρησιμοποιεί την Eκκλησία και το πλήρωμά της σα να είναι εκλογικό ακροατήριο. Πιστεύω ότι πλήττει πρώτα απ’ όλα τις αξίες της ίδιας της χριστιανικής πίστης, που υποτίθεται ότι υποστηρίζει ο κ. Χριστόδουλος»

    To Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ! ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προχτές η Αυγή έγραψε για ασελγείες σε εκκλησιαστικό ίδρυμα νεαρών τροφίμων το 1970 που ο Χριστόδουλος ήταν διευθυντής. Γιατί δεν απαντά ο Χριστόδουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Arketa anakeftike o Tragopapas sthn Politiki !
    Zei kalytera apo Prothypourgos ..einai stolismenos apo panw mexri katw me Xrysafika ..kai kykloforei me tis Limouzines tou!!!!
    Den didakse tipote tetio o Xristos!!!
    KSIRISMAAAAAA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θέλουμε έναν τέτοιο Θρησκευτικό Ηγέτη!
    Τα Κασμίρια ,τα σμαράγδια και τα σατέν μας προκαλούν και μας προκαλούν αηδία!
    Καλά τους είχε το ΠΑΣΟΚ στην μπάντα τόσα χρόνια και τους φορολογούσε!
    Ηρθε ο Καραμανλής τους έβαλε στα σαλόνια της Πολιτικής και τους απάλλαξε και απο την φορολογία!
    Και αυτοί...καβάλησαν το σκήπτρο τους και συμπεριφέρονται σαν ...Υπουργοί!
    Ανάξιοι και ...απαράδεκτοι!Μακριά απο τις εκκλησίες.Δοξάστε τον Θεό στο σπίτι σας ..κάτω απο ένα εικονοστάσι...μέσα σας..έτσι απλά και αληθινά.
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ και κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ..ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ.
    ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!
    ΟΥΥΥ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΙΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΑΣΟ.
    ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΛΛΗ ΛΟΥΓΓΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aν σε οποιοδήποτε κοινό άνθρωπο έγραφαν για τέτοιες ντροπές πάνω σε αγοράκια θα απαντούσε αμέσως διαψεύδοντας. Η σιωπή του αρχιεπισκόπου μπορεί να θεωρηθεί ομολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποκαλύφθηκαν "ενέργειαι από μακρού χρόνου, και κατ'εξακολούθησιν ασελγών πράξεων επί των νεαρών τροφίμων του ιδρύματος' και ο διευθυντής του Χριστόδουλος που κατηγορείται από την ΑΥΓΗ κάνει την πάπια. Μωρέ μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΙ Ο ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ 6:52 πμ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμο said...
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο 10:49 πμ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου,ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ 10:49 πμ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΟΑρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο 10:49 πμ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου,ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ 10:49 πμ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΟΑρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο 10:49 πμ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου,ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ 10:49 πμ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΟΑρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο 10:49 πμ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου,ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ 10:49 πμ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΟΑρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο 10:49 πμ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου,ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ 10:49 πμ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΟΑρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο 10:49 πμ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου,ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ 10:49 πμ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΟΑρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο 10:49 πμ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου,ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ 10:49 πμ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΟΑρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η παντελής έλλειψη αγωγής και ψυχραιμίας που αποκαλύπτεται σε όλα τα φλέγοντα posts, που καταμαρτυρούν την διπλοπροσωπία του Καραμανλή, από τους διαπρύσιους οπαδούς του, τον καταδικάζει σε απόλυτη ανυποληψία.
    Με αυτή τη τακτική των άτακτων και ανάρμοστων «σεντονιών» με τα οποία επιχειρείτε να καλύψετε τη γνώμη και την ελεύθερη άποψη, καταδεικνύετε την αγωνία και την απελπισία σας, καθώς και το πολιτικό σας αδιέξοδο.

    Η ΚΡΊΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΕΊ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΊΖΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    Κοροϊδέψατε τους πολίτες και υφαρπάξατε τη ψήφο τους πλασάροντας ήθος και σοβαρότητα και τώρα εδώ, και σε αυτό το blog, γινόμαστε μάρτυρες της απόλυτης ανηθικότητας που διακρίνει την πατριδοκάπηλη, χυδαία και απολύτως φασίζουσα συνείδησή σας.
    Είστε χειρότεροι από τους ελεεινούς τηλεοπτικούς σας μέντορες, μιας και αυτοί ακριβοπληρώνονται για τη προβολή της φτηνής και αντιαισθητικής κυνικότητας τους, ενώ εσείς έχετε μικρή αξία ακόμη και σε αυτούς που σας καθοδηγούν.
    Φέρατε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω και ξεπεράσατε σε καθεστωτισμό ακόμη και τους πρασινοφρουρούς.
    Είστε μια παρέα κοινών απατεώνων, Κώστα Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Και εσύ είσαι αριστερή παλιοαδερφή αλλά δεν σε κράζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  18. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ


    ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ


    ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ


    ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΣΤΕ


    ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ


    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΩΜΕΝΗ


    ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ


    Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ



    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.......


    ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΒΛΕΠΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, κ.α)


    Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ


    ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε "Αρχαιοελληνιστές" γιαλαντζί καθίστε καλά ρε μην σας πάρουνε στο κυνήγι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που βρύζετε τους Ελλήνες ! Ανώμαλοι ! Ζήτω ο Χριστόδουλος θα σας κάνει κλίσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12.32 Kακώς, γι' αυτό μας έχει πήξει στη μαλακία. ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11.41 mou fenete den eisai apo to Bolo opou htan gia xronia o Xristodoulos kai den ksereis kapoia pramatakia.Oxi de me gamise giati den eimai agoraki kai defteron den eimai poustara opws aftos.Malista an prosekseis panta exei kapion nearo akoloutho dipla tou kai an anatrekseis sto taksidi tou to telefteo tha deis oti ekleise souita gia dyo atoma ...PIOS NA EINAI ARAGE O DEFTEROS????...a re probata oti thelete pistebete.
    Akoma kai mesa sthn Ekklisia yparxei pia sapila kai prepei na to katalabete kai na antidrasete.
    O BOLOS kserei ..kairos na matheis kai esy Blaka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ

    Τ ΑΡΧΙΔΙΑ/////////


    .////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αλμπανοσκιπεταρε 12.50, εξαφανισου νουμερο.

    Εδω στην Ελλαδα οι αλλοδαποι θα βγαζουν τον σκασμο οπως κανουμε ΟΛΟΙ σε καθε ξενη χωρα ευρωπαϊκη ή μη.

    Την ιδια διακριτικη σιωπη τηρουν και οι Ελληνες σε οποια ξενη χωρα βρεθουν. Γι αυτο και χαιρουν εκτιμησης.

    Βαρβαροτσογλανε, ξεχνας μονο να μας πεις, ω βλητο, για ποιο λογο παρακολουθεις και χαιρεσαι τους Ολυμπιακους, την στιγμη που ειναι γνωστο - ή ουτε κι αυτο δεν σου ειναι γνωστο? - οτι οι Αγωνες οφειλονται στις αρχαιες λατρευτικες παραδοσεις των Ελληνων, κι οχι στην αχαρη Ασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. /ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΞΑΝΑΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά εδώ που τα λέμε και γώ έχω ακούσει κατα καιρούς για τον Χριστόδουλο ότι έιναι ομοφυλόφυλος και μάλιστα στο Βόλο άφησε Ιστορία με τις Ρόζ περιπέτειές του.
    άλλωστε μην ξεχνάτε ότι κατά καιρούς έχει αποδειχτεί και με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ ιεραρχών το τι καπνό φουμάρουν.
    Δεν ξεχνάμε τα θυλικά επίθετα ..τις ζαρτιέρες..και πολλά άλλα απαράδεκτα για έναν Ιεράρχη .
    Προσωπικά εγώ έχω δει με τα μάτια μου Παπά από την Δράμα να έρχετε σε σπίτι Φοιτητών για "καφέ" ως πνευματικός του ενός και στην πορεία να μας λέει ωμά και στην ψύχρα να δοκιμάσουμε να φιλιθούμε ..να χαιδέψουμε ο ένας τον άλλον και τέτοια ...(παρουσιάζοντας τα ως φυσιολογικά για εφήβους!!!) ώστε να βλέπει και μάλιστα σε κάποια φάση μας έβγαλε από την τσάντα του ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ένα gay περιοδικό (το LOOK θυμάμαι) για να μας δείξει!!!
    Φυσικά απο αμηχανία μείναμε κάγκελο και κοιτούσαμε τον γνωστό του "φίλο" μας που δεν ήξερε που να κρυφτεί!
    Κάπου εκεί κάποιος του χώθηκε και ήταν έτοιμος να τον σαπίσει στο ξύλο και αναγκάστηκε να φύγει.
    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ τότε λυπάμαι!!Και μάλιστα μας έλεγε και Ιστορίες και για άλλους Παπάδες και Μοναχούς σε Μοναστήρια!!!
    Αυτά για όσους αμφιβάλλουν ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο κλεφτοκοτας ραβινος θα μιλαει.
    Στο ισραηλ.
    Θα δινει λογαριασμο στον Γιαχοβα τον θεο του.
    Λογιστικο λογαριασμο για τα κλοπιμαια.

    Εδω μονο να τρεμει η ψυχουλα του μπορει, για το ποτε και σε ποιο βαθμο θα ξεσκεπαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με ποιά κυβέρνηση έγινε το ατύχημα του Σάμινα? Του Σημίτη

    Ποιός ήταν Υπ. Εμπ. Ναυτ.? Ο Παπουτσής

    Τίνος άνθρωπος ο Σφηνιάς? Του ΠΑΣΟΚ

    Τίνος άνθρωπος ο big boss Κληρονόμος? Του ΠΑΣΟΚ

    Τι ήταν το κόλπο με τις Μινωϊκές: Το ΧΑΑ και το ξεψείρισμα του κόσμου-το ουσιαστικό μονοπώλιο των Μινωϊκών

    Τι απέτρεψε το σχέδιο των λαμόγιων του ΠΑΣΟΚ? Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 82 ΕΠΙΒΑΤΩΝ

    Θα πληρώσουν οι παραπάνω? ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ-Εκτός του Σφηνιά, οι άλλοι γελάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επιστροφη των γυφτων στην Αραπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΕ ΟΛΑ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ Χ.Α.Α.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΝOAN LINES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο SYN να μεινει στην Ελλδα ή να του παρουμε κι αυτουνου τα ελληνικα διαβατηρια?

    Το οτι κανουν φθοροποιο αγωνα κατα των ραβινων δεν σημαινει οτι ειναι στο απυροβλητο οι ιδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ



    ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο ραβινος
    του Βολου
    και του..


    Εχετε ξανασυναντησει πιο ευκολο γριφο?

    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 2.38

    ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ?

    ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ?

    ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ?


    ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 2:29
    πόλυ θα το ήθελε να το κανει. πιστεψέ με. ειδικά αν τον άφηνες να κάτσει και λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  35. ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ!!!!!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ


    ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ

    ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  37. ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο ΑΛ
    (Α)ΒΑΝΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ!!!!!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή


  38. Το Ελληνικό Αριστεό Ρεζιλίκι (Ε.Α.Ρ.), ως πολιτικό κίνημα, ιδεολογικά εμπνεόμενο από τον ευρωπαϊκό και νεοελληνικό Διαστροφισμό, Κίνημα Άμεσης Παπαρολογίας και κάθετα ταγμένο υπέρ του χωρισμού Κράτους - Δημοκρατίας, αγανακτεί και καταγγέλλει ως απαράδεκτες τις πρόσφατες δηλώσεις του ορθόδοξου Αρχηγού της Αριστεράς Χριστόδουλου Αλ(α)βανού, με τις οποίες ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Αριστερής Ορθοδόξου Παπαρολογίας επιχείρησε για μια ακόμη φορά να αναμιχθεί στην Δημοκρατική ζωή του τόπου...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προσφάτως ο κ. Χριστόδουλος στον Χολαργό δήλωσε (κάνοντας απροκάλυπτα πολιτική παρέμβαση): (από τον φίλο blogger Apeirotas) «Είστε μια ελάχιστη μειοψηφία του 2-3% και δεν μπορείτε να επιβάλλεστε στο 98% του ελληνικού λαού. Ποιος Έλληνας παραδέχεται σήμερα πως δεν είμαστε έθνος, ότι δεν πρέπει να μιλάμε ελληνικά, ότι μπορούμε να ζούμε χωρίς Θεό και χωρίς πίστη; Τα λένε όμως ορισμένοι που εσείς τους ψηφίζετε και τους βάζετε στη Βουλή, ώστε να έχουν τη δύναμη αυτά που εκείνοι πιστεύουν να τα επιβάλλουν στον κόσμο. Χρειάζεται ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του γιατί δεν είναι μόνο δική μας ούτε μόνο εμείς μπορούμε να σηκώνουμε τα λάβαρα υπέρ του έθνους.»

    …και επειδή «δεν μπορεί μόνη της η ορθοδοξία να σηκώνει λάβαρα», την βοηθά και η «οικονομική δραστηριότητα αγαθοεργίας» της περιβόητης και σκανδαλωδώς ευνοούμενης από την Πολιτεία «ΜΚΟ Αλληλεγγύη».
    Τώρα απειλούμε με …εξώδικα!
    Πρωτοφανές! Πρόσφατα η ΜΚΟ «Αλληλεγγύη», έστειλε εξώδικο στον αρθρογράφο κ. Διονύση Γουσέτη και στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, σχετικά με ένα άρθρο του συγγραφέα, αναφερόμενο στην λεγόμενη φιλανθρωπική δράση αυτής της ΜΚΟ, Η «Αλληλεγγύη» στην ουσία προειδοποιεί τον αρθρογράφο και την εφημερίδα «να σιωπήσουν, αλλιώς…». Θέλω να δηλώσω ότι δεν τυγχάνω ψηφοφόρος του ΣΥΝ και τακτικός αναγνώστης της «Αυγής», ούτε και οπαδός της ΝΔ και της Μαριέττας που υπεραμύνθηκα του δικαιώματός της να πιστεύει ή να μην πιστεύει, σε ένα προηγούμενο (πολύ γνωστό) ποστ μου.

    Σας παραθέτω την απάντηση του κ. Δ. Γουσέτη στο εξώδικο της εκκλησιαστικής «Αλληλεγγύης» που τον «προειδοποιεί» να σταματήσει να την ενοχλητική αρθρογραφία. Δημοσιεύθηκε στην «Αυγή» στις 26 Μαΐου ’07. Ξέρω ότι η «Αυγή» δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή των κειμένων της, αλλά σε αυτή την μοναδική περίπτωση, νομίζω ότι θα δείξει κατανόηση.
    Απάντηση στο εξώδικο της «Αλληλεγγύης»
    Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν κάνω ούτε έρευνα ούτε ρεπορτάζ. Γράφω άρθρα γνώμης. Η δε γνώμη μου εδράζεται πάντα σε ρεπορτάζ του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου. Αν η οργάνωση της ορθόδοξης εκκλησίας «Αλληλεγγύη» έχει αντίρρηση σε εξιστορούμενα γεγονότα, θα έπρεπε να αποστείλει εξώδικα όχι σ’ εμένα, αλλά στις εφημερίδες και στους συντάκτες των ρεπορτάζ. Ωστόσο, στα σημεία που θίγει το εξώδικο έχω να απαντήσω τα εξής:
    1. «Σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και παγκόσμια όπου υπάρχει χριστιανισμός, είτε πρόκειται για τον ορθόδοξο χώρο, είτε για τον καθολικό ή τον
    προτεσταντικό και εφόσον αυτός στην κοσμική του έκφραση έχει λάβει τη μορφή
    κρατικού φορέα έχουν συσταθεί ανάλογες μη κυβερνητικές οργανώσεις»

    Θα σας ήμουν ευγνώμων να μου υποδείξετε κάποια ευρωπαϊκή χριστιανική εκκλησία που οι ιερείς της μισθοδοτούνται από το κράτος και ο αρχηγός της κάνει δηλώσεις σαν αυτή του κ. Χριστόδουλου (27/3/1999): «Εκκλησία και πολιτεία είναι σαν σιαμαίοι αδερφοί που κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει γιατί τότε ο ένας από τους δύο θα πεθάνει». Ως μη κρατικοί φορείς, οι εκκλησίες όχι μόνο δικαιούνται να συστήνουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), αλλά και οι ίδιες είναι ΜΚΟ.

    2. «Εμπλέκετε συκοφαντικά το όνομα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων και Νεαπόλεως κ. Προκόπιου».

    Εγώ δεν ενέπλεξα κανέναν. Η εφημερίδα «ΒΗΜΑ» (12/10/2006), σε άρθρο της με τίτλο «Κλίμα έντασης και αντεγκλήσεις στη Σύνοδο της Ιεραρχίας» και υπότιτλο «Διαξιφισμοί ανάμεσα σε Αρχιεπίσκοπο και μητροπολίτες για τις δραστηριότητες της Οργάνωσης ‘Αλληλεγγύη’», γράφει επί λέξει: «Ο Μητροπολίτης Φιλίππων κ. Προκόπιος χαρακτήρισε ψευδεπίγραφο τον τίτλο ‘Αλληλεγγύη’ -Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Εκκλησίας της Ελλάδος».

    3. «Δεν γνωρίζουμε εάν η «Αλληλεγγύη» υπήρξε «πρωταθλητής» - όπως λέτε - στις κρατικές και ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις, δεδομένου ότι δεν ασχολούμαστε με το πόσα κονδύλια και ποιοι ή ποιες μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν λάβει… Μπορούμε όμως με στοιχεία, τα οποία βρίσκονται στην διάθεση όλων να αποδείξουμε την καθ’ όλα επιτυχή απορρόφηση των κονδυλίων αυτών».

    Το θέμα που έθιξα δεν είναι η επιτυχής ή όχι απορρόφηση των κονδυλίων, αλλά πρώτον, η σαφής προτίμηση του κράτους στη χρηματοδότηση της «Αλληλεγγύης» και δεύτερον, το ότι στο -αναλυτικά τονιζόμενο στο εξώδικο- φιλανθρωπικό έργο της είναι αμφίβολο αν η οργάνωση ή η μητρική της εκκλησία έχουν συμβάλει οικονομικά. Για το πρώτο, βλέπε τον ιστότοπο http://pointgreece.blogspot.com/2006/12/blog-post_16.html, όπου με ημερομηνία 16/12/2006 αναφέρεται επί λέξει: «Όσον αφορά τα ποσά που έλαβαν οι οργανώσεις αυτές την τριετία 2002-2004, «πρωταθλήτρια» αναδεικνύεται η Αλληλεγγύη (της Εκκλησίας της Ελλάδος) με 7.099.634 ευρώ». Επίσης, σε ρεπορτάζ της Β. Σιούτη (Ελευθεροτυπία, 23.5.2007) αναφέρεται: «Η ‘Αλληλεγγύη’ υπήρξε εξαρχής η «αγαπημένη» των πολιτικών, αλλά τα τελευταία χρόνια απορροφά τεράστια κονδύλια ‘χωρίς επαρκείς αιτιολογίες και με αδιαφανείς διαδικασίες’, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση […] Η κυβέρνηση χρηματοδοτεί την Εκκλησία και εκείνη δίνει λύση στα προβλήματα των γαλάζιων ψηφοφόρων της περιφέρειας». Παραπέμπω ακόμα στην κοινοβουλευτική ερώτηση του Γιάννη Δραγασάκη, με την οποία οι υπουργοί Υγείας και Οικονομικών ερωτώνται «με ποια κριτήρια επελέγη η μη κυβερνητική οργάνωση της Εκκλησίας της Ελλάδας Αλληλεγγύη για τη δημιουργία του οικοτροφείου αποασυλοποίησης ψυχικώς πασχόντων ‘Επανένταξη’». Για το δεύτερο, παραπέμπω σε ρεπορτάζ του Βασίλη Βενιζέλου («Αυγή», 30/11/2006) με τίτλο «Ούτε ευρώ για τους ψυχικώς πάσχοντες από την Εκκλησία!», όπου αναφέρεται ότι ο ανωτέρω ξενώνας ‘Επανένταξη’ λειτουργεί «με χρηματοδότηση από την Ε.Ε. (75%) και το ελληνικό δημόσιο (25%). Με άλλα λόγια, η Εκκλησία δεν πρόκειται να χαλάσει ούτε ένα ευρώ για το κοινωνικό έργο που θα προσφέρει».

    5. «ξεπλύματος κρατικού χρήματος από την Αλληλεγγύη»

    Τη φράση μου αυτή χαρακτηρίζετε ψευδή και συκοφαντική, αλλά δεν διευκρινίζετε το σκεπτικό αυτών των χαρακτηρισμών. Μήπως έκανα λάθος; Μήπως δεν επελέγη η «Αλληλεγγύη» για να καλύψει την, παράνομη κατά την κοινοτική νομοθεσία, κρατική επιχορήγηση στους πτηνοτρόφους; Αν έχετε αντίρρηση, στείλτε το εξώδικό σας όχι στην «Αυγή» και σε μένα, αλλά στην «Καθημερινή» και στην Τάνια Γεωργιοπούλου, η οποία (29/4/2007) αναφέρει κατά λέξη: «Τότε η κυβέρνηση δεσμεύθηκε για την παροχή οικονομικής βοήθειας ύψους 12.000.000 ευρώ. Ωστόσο, τα χρήματα δεν μπορούσαν να δοθούν απευθείας στους πτηνοτρόφους, καθώς κάτι τέτοιο θεωρείται παρέμβαση στους κανόνες της αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

    6. «στην οικονομική αξιοποίηση των λειψάνων αγίων κλπ. από την Αλληλεγγύη»

    Χαρακτηρίζετε και τούτη τη φράση ψευδή και συκοφαντική, αλλά εδώ κάνετε λαθροχειρία στο κείμενό μου: βάζετε σε εισαγωγικά μια φράση που ποτέ δεν έγραψα. Η φράση που έγραψα έχει ως εξής: «..είναι άγνωστο πόσα και ποια φιλανθρωπικά έργα έχει κάνει, αν έχει κάνει, με τα δισεκατομμύρια που μαζεύονται από την οικονομική αξιοποίηση των λειψάνων αγίων, των τιμίων δώρων, των κειμηλίων, των θαυματουργών εικόνων, των αγίων ζωνών και φώτων κλπ.». Δεν έγραψα λοιπόν ότι την οικονομική αξιοποίηση την έκανε η «Αλληλεγγύη», ούτε το εννοώ. Εννοώ ότι την έκανε η ίδια η εκκλησία. Όσο για την απορία μου για την τύχη των χρημάτων, παραπέμπω σε άρθρο της Μαρίας Παπουτσάκη στην «Ελευθεροτυπία» (15/12/2002) με τίτλο: «Προσκυνώ το παγκάρι σου», όπου αναφέρεται: «Όταν ένας ναός έχει οικονομικά προβλήματα, τα λύνει με τον πιο εύκολο τρόπο: Ζητάει βοήθεια από ένα μοναστήρι που διαθέτει είτε μια εικόνα, γνωστή για τις θαυματουργές της ιδιότητες, είτε ένα λείψανο αγίου, κατά προτίμηση την κάρα, είτε ένα λειτουργικό αντικείμενο, για παράδειγμα έναν σταυρό, ει δυνατόν, με τίμιο ξύλο». Γιατί άραγε προκαλώ εγώ το περί θείου αίσθημα και όχι το εν λόγω άρθρο;

    *

    Μετά τις απαντήσεις που έδωσα, δικαιούμαι και εγώ, υπερασπιζόμενος τη γνώμη του άρθρου μου, να ρωτήσω:

    α) Είναι αλήθεια ή όχι ότι ποσότητα από τα κοτόπουλα που επρόκειτο να διατεθούν στους πληγέντες του Ιράκ διατέθηκε αλλού κατά παράβαση της σύμβασης;
    β) Είναι αλήθεια ή όχι ότι τα υπόλοιπα κοτόπουλα μέχρι τους 371 τόνους έμειναν στις αποθήκες της «Αλληλεγγύης» μέχρι που σάπισαν;

    γ) Είναι αλήθεια ή όχι ότι, την εποχή του τσουνάμι στη Ν.Α. Ασία, η «Αλληλεγγύη» ήταν πρώτη σε κρατικές επιχορηγήσεις για ανθρωπιστική βοήθεια, αυτές που δημιούργησαν σκάνδαλο και επερώτηση στη Βουλή; Και ότι στους πληγέντες έστειλε κιβώτια με αποκριάτικες στολές, γυναικεία εσώρουχα και ακατάλληλα τρόφιμα;

    Αυτά, τα οποία είναι η ουσία του άρθρου μου, τα αγνοείτε επιδεικτικά στο μακροσκελές σας εξώδικο. Γιατί άραγε;

    για την αντιγραφή: *ρο

    Από http://roides.wordpress.com/2007/05/30/exwdiko_augh/#more-425

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ..ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΠΟΝΕΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ,ΤΤ.ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.
    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΙΔΙΩΤΩΝ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  41. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

    Το Ελληνικό Αριστεό Ρεζιλίκι (Ε.Α.Ρ.) προσπαθεί να εγκαθιδρύσει δικού του τύπου δημοκρατία!!!!

    Μια δημοκρατία που να επιτρέπει να ακούγονται μόνο αυτά που του αρέσουν.


    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΡΟΖ (ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΕΣ!!!) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χριστόδουλε πες αλεύρι, ο Κωλοσούζας σε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  43. Κάπου αλλού αγωνίζονται για να έχουν δικαίωμα λόγου.

    Εδώ κάποιοι άλλοι αγωνίζονται για να στερήσουν από κάποιους τον λόγο.

    Αυτοαποκαλούνται μάλιστα και "Αριστεροί".

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛ(Α)ΒΑΝΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..

    γιωργος καρελιας,τριανταφυλοπουλος,
    τα τρια καραγκιοζακια της ΜΕΓΚΑ-λης
    παραγκας και ολα γενικως τα
    γιουσουφακια της διαπλοκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. οι εθνικοσοσιαληηηστες με τον
    καρατζαφερη.
    θα ειναι το νεο αστερι των
    προοδευτικων..μμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
    ΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ.
    ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ..Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΣΟΚ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγαπητέ 11.41
    Πριν δύο μήνες περίπου όταν ο κ.Χριστόδουλος είχε πάει για διακοπές στο Μιλάνο έμενε στο ξενοδοχείο FOUR SEASONS . Σε μία καθημερινή πρωινή εφημερίδα ένας αρθρογράφος , με σατιρική διάθεση , έγραψε ανοιχτά και καθαρά , χωρίς υπονούμενα ,
    ότι ο Αρψιεπίσκοπος κοιμήθηκε στο ίδιο δωμάτιο και στο ίδιο κρεβάτι με έναν παχύ Διάκο . Περίμενα την επόμενη μέρα να κατατεθεί μήνηση εναντίον της εφημερίδας και του αρθρογράφου , τουλάχιστον νά γίνει γίνει διάψευση . Δεν έγινε τίποτα . Τα σχόλια δικά σας . Τώρα σχετικά με το ΛΑ.Ο.Σ. είναι διαπιστωμένο ότι χρηματοδοτείται από την Εκκλησία της Ελλάδος και οι περίφημες γραββάτες με το σήμα του κόμματος ήταν δώρο του κ.Χριστόδουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Dear friends. Was so happy really the other night watching the ‘’Elli Stai Show’’.
    A prominent member of the ruling gay society was invited in order to defend our darling fat ‘’katalliloteros’’. Yes dear sisters. There was Lakis Lazopoulos so pretty, so sexy, last night praising our prime minister. I bet next guest of Mrs Stai , will be the Mayor of Athens, or you think Salome should be invited. Maybe, because sweet Mayor is so busy with his Lover the young artist who at the same time is a … nurse at Evangelismos.
    On the other hand Salome unfortunately was not nominated as a minister and has more free time. After Salome mrs Stai should invite Hristopoulos very high ranking member of gay society but he’s very addicted toy young and fat Diakos as I read today in our blog .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΟΛΥ καλα κανει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ και τους τα χωνει , ετσι πρεπει, επειδη δηλαδη κατι τσογλανια του συνασπισμου (2-2,5%) και τα αφεντικα τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ 'ΕΛΕΓΞΟΥΝ' ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ θα στεναχωρηθουμε ?

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ γιαυτο αλλωστε ειμαστε ΟΛΟΙ με τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ και αν τολμανε οι πολιτικαντηδες ας προχωρησουν σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ...και για το ονομα της Μακεδονιας μας, και για την ιδιωτικη παιδεια, και για τις ταυτοτητες, και για τις παρελασεις και για την θρησκεια και για οτι γουσταρουν... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ? ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...

    ουστ κοπροσκυλα που βαζετε στο βρωμερο σας στομα ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ..

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΣΚΥΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ..

    ΒΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ - ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 85 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΩΡΕ ? ΤΙ ?

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. megalos o Xristodoulos?
    Mia louggra apatevnissa pou zei mesa sth xlidi einai!!
    oustttt!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλά τα λέει ρε σεις ο Χριστόδουλος. Ο οποίος προσφέρει πολύ η λίγο δεν εχει σημασία, σε οσους τον πιστεύουν που ειναι πάνω απο .. 2% του σύριζα .. ξυριζα πως το λένε αυτό το ...κώμα. Καί να μας πει κάποιος τι προσφέρει στη χώρα αυτό το καμματίδιο. Την πρόταση γιά γάμο μεταξύ ομοφυλοφιλων? Οξω ρε που ελεγε κι ο συχωρεμένος ο ΠΑΠΑ..γιαννόπουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. κατω οι Ιεράρχες-εκκατομυριούχοι!!!
    Τέρμα στην κοροιδία!
    Ψόφος στους ρασοφόρους Τσαρλατάνους που ζούν πλουσιοπάροχα και μέσα στη χλίδα!
    Να τους κάψει ο Θεός!!!
    Μην τους ασπάζεστε και παίζετε τα παιχνίδια τους δεν είναι αληθινοί Χριστιανοί.
    Όλα στη φόρα και αμέσως αφορισμός των ανώμαλων και αηδιαστικών ρασοφόρων.
    Δεν έχουν το δικαίωμα να μιλούν για ταπεινοφροσύνη και ευλάβια άτομα που είναι πιο βρωμερά και απο τα σκουλίκια ψυχικά!!!
    Ναί υπάρχουν και αληθινοί Παπάδες..που ζούν ταπεινά και διδάσκουν το λόγο του Χριστού!Αλλά είναι λίγοι πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χριστόδουλος-Βαβύλης-Γιοσάκης-Θεόκλητος-Κωλοσούζας-Παντελεήμων, το εξάγωνο της ροζ αμαρτίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για εκείνο το κουσούρι θα μας ξαναπεις άγιε Μπέμπα Μπλανς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. KAΘΗΜΕΡΙΝΗ
    MONIMEΣ ΣTHΛEΣ Hμερομηνία δημοσίευσης: 27-02-05



    Eγγυητής «κάθαρσης» ο κυρίως υπόλογος
    Tου Xρηστου Γιανναρα


    Σεραφείμ Kουλουσούσας, ένα θλιβερό παιδί 26 χρόνων, θηλύγλωσσο, που εγκατέλειψε την ιερωσύνη όντας διευθυντής (ναι, διευθυντής!) του Iδιαιτέρου Γραφείου του αρχιεπισκόπου Aθηνών. Aν αυτός ο αυτοαποσχηματισμός διερευνηθεί, οι συνέπειες για το αρχιεπισκοπικό περιβάλλον θα είναι δυσμέτρητες. Aνάστημα και επιστήθιος του Θεσσαλιώτιδος, δωρήθηκε στον αρχιεπίσκοπο για να καταλάβει την πιο υπεύθυνη θέση κοντά του. Oι διαψεύσεις που συνόδευσαν την απόπειρα αυτοκτονίας του ήταν ελάχιστα πειστικές, όχι σοβαρές.

    Tέλος, το αφετηριακό έναυσμα για τη διαρραγή του αποστήματος, ο φυλακισμένος σήμερα «αρχιμανδρίτης» Iάκωβος Γιοσάκης: Bομβάρδισε ο αρχιεπίσκοπος την κοινή γνώμη με διαβεβαιώσεις ότι «ουκ οίδε τον άνθρωπον». Aλλά στη Σύνοδο της Iεραρχίας υπάρχουν μητροπολίτες που πρέπει να κληθούν να καταθέσουν ενόρκως, αν δέχθηκαν ή όχι πιέσεις από τον αρχιεπίσκοπο και απειλές από τον Θεσσαλιώτιδος για να ψηφίσουν τον Γιοσάκη γραμματέα της Συνοδικής Eπιτροπής Nομοκανονικών Zητημάτων. Nα απαιτηθεί όρκος, αφού δημόσιοι άνδρες δειλιούν ως παιδίσκαι.

    Oλες οι φήμες για διαφθορά, σκάνδαλα και συμπεριφορές υποκόσμου εντοπίζονται σε πρόσωπα που όλα, χωρίς εξαίρεση, παραπέμπουν σε κάποια εξάρτησή τους, κάλυψή τους, προώθηση ή προστασία τους από τον αρχιεπίσκοπο Aθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΟΛΥ καλα κανει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ και τους τα χωνει , ετσι πρεπει, επειδη δηλαδη κατι τσογλανια του συνασπισμου (2-2,5%) και τα αφεντικα τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ 'ΕΛΕΓΞΟΥΝ' ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ θα στεναχωρηθουμε ?

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ γιαυτο αλλωστε ειμαστε ΟΛΟΙ με τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ και αν τολμανε οι πολιτικαντηδες ας προχωρησουν σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ...και για το ονομα της Μακεδονιας μας, και για την ιδιωτικη παιδεια, και για τις ταυτοτητες, και για τις παρελασεις και για την θρησκεια και για οτι γουσταρουν... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ? ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...

    ουστ κοπροσκυλα που βαζετε στο βρωμερο σας στομα ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ..

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΣΚΥΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ..

    ΒΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ - ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 85 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΩΡΕ ? ΤΙ ?

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Για τον Κωλοσούζα δεν μας λες κάτι άνθρωπε του Χριστόδουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. DEAR 7:35 .
    Was so happy really the other night watching the ‘’Elli Stai Show’’.
    A prominent member of the ruling gay society was invited in order to defend our darling fat ‘’katalliloteros’’. Yes dear sisters. There was Lakis Lazopoulos so pretty, so sexy, last night praising our prime minister. I bet next guest of Mrs Stai , will be the Mayor of Athens, or you think Salome should be invited. Maybe, because sweet Mayor is so busy with his Lover the young artist who at the same time is a … nurse at Evangelismos.
    On the other hand Salome unfortunately was not nominated as a minister and has more free time. After Salome mrs Stai should invite Hristodoulos very high ranking member of gay society but he’s very addicted toy young and fat Diakos as I read today in our blog .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Για τον 11.25:

    Δεν ξαίρω τι σχέση έχουν τακαρύδια με την αδυναμία σου ή την άρνησή σου να υποψιαστείς τις κρυφές σκέψεις του "προκήμενου". Εκτός αν τον θεωρείς ηλίθιο!

    Για τον ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Οι Νεοδημοκράτες άρχισαν να μιλούν για μικροκομματική αντιπολιτευτική πολιτική
    του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης .
    Μπορούν να μας πουν ποιοί έκαναν καθημερινή μικροκομματική εκμετάλλευση στον ιερό χώρο της Υγείας πριν το 2004 ;
    Ποιοί είχαν εφαρμόσει την περίφημη ‘’πολιτική της κατσαρίδας ‘’ ;
    Ποιοί σε καθημερινή βάση ανακάλυπταν , επισκεπτόμενοι μαζί με τηλεοπτικά συνεργεία νοσοκομεία ανά την επικράτεια , μαύρες γάτες μέσα σε χειρουργεία ;
    Ποιός ηγείτο των επισκέψεων αυτών ;
    Μα ο κ.Κ.Καραμανλής , με πρώτο βοηθό του τον ιατρό χειρούργο του Λαϊκού Νοσοκομείου τότε , κύριο Γιαννόπουλο , τον οποίο αντάμειψε για την επίδοσή του στο ‘’κυνήγι της μαύρης γάτας΄΄ και τον έκαμε υφυπουργό υγείας .
    Όταν λοιπόν μετά τις εκλογές , που θα είναι απλός βουλευτής ο κ.Κ.Καραμανλής , μπορεί για ξεκούραση να πάει εκδρομή με την κυρία Νατάσσα , στα αγαπημένα στους γαλάζιους φωστήρες Cayman Islands , τότε ας μιλήσει στους εκεί ιθαγενείς περί μικροκομματικών εκμεταλλεύσεων .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Mpempa Mplans !!! Nai afto einai to paratsoukli tou Arxiepiskopou sto Bolo!
    Rotiste opion thelete ekei.Anomalos kai Apateonas htan mia zoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  64. Και ο πατέρας σου ήταν ανώμαλος αλλά δεν το φωνάζουμε ότι τον έπαιρναν παρτούζα μαζί με την μάνα σου.

    Έχει βουίξει ο Βόλος. Δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Αφού όλοι το ξέρουν!

    Ετσι δεν είναι;;;;;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το Ε.Α.Ρ. είναι αμεσοδημοκρατικό πολιτικό κίνημα με ιδεολογία του τον Διαφωτισμό! Και θυμάστε τι έκαναν οι Διαφωτιστές στους παπάδες το 1789;

    Και το Ε.Α.Ρ. δεν είναι απολογητής του Συνασπισμού. Το Ε.Α.Ρ. εξάλλου είναι πατριωτικό Κίνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΟΛΥ καλα κανει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ και τους τα χωνει , ετσι πρεπει, επειδη δηλαδη κατι τσογλανια του συνασπισμου (2-2,5%) και τα αφεντικα τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ 'ΕΛΕΓΞΟΥΝ' ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ θα στεναχωρηθουμε ?

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ γιαυτο αλλωστε ειμαστε ΟΛΟΙ με τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ και αν τολμανε οι πολιτικαντηδες ας προχωρησουν σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ...και για το ονομα της Μακεδονιας μας, και για την ιδιωτικη παιδεια, και για τις ταυτοτητες, και για τις παρελασεις και για την θρησκεια και για οτι γουσταρουν... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ? ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...

    ουστ κοπροσκυλα που βαζετε στο βρωμερο σας στομα ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ..

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΣΚΥΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ..

    ΒΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ - ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 85 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΩΡΕ ? ΤΙ ?

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση