GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πείτε την αλήθεια για τον Αρχιεπίσκοπο!

Το σημερινό χρέος των γιατρών απέναντι στην κοινή γνώμη και -κυρίως- στην Εκκλησία Δηλώσεις πρόκειται να κάνουν σήμερα οι θεράποντες γιατροί...

Το σημερινό χρέος των γιατρών απέναντι στην κοινή γνώμη και -κυρίως- στην Εκκλησία

Δηλώσεις πρόκειται να κάνουν σήμερα οι θεράποντες γιατροί του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σκοπεύουν να πουν. Οφείλουν όμως να πουν την αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα δεν έλεγαν. Μόνο το Press-gr έχει γράψει την πραγματικότητα. Να πουν λοιπόν ότι ο αρχιεπίσκοπος είναι πολύ σοβαρά και ότι η διάγνωση για την ασθένειά του πολύ άσχημη.
Δεν έχει νόημα να κρύβουν την αλήθεια. Κυρίως γιατί είναι ένα κορυφαίο δημόσιο πρόσωπο που, είτε τον συμπαθεί είτε τον αντιπαθεί κανείς, παίζει μεγάλο ρόλο ως επικεφαλής της Εκκλησίας με εκατομμύρια πιστούς.
Επίσης πρέπει να ξέρει ο κόσμος -και ιδιαίτερα το εκκλησιαστικό ποίμνιο- την αλήθεια γιατί ήδη άρχισαν τα "μαχαιρώματα" στην "αυλή" του Χριστόδουλου ενώ όπως γράψαμε πρώτοι (δείτε εδώ) ξεκίνησε και η μάχη της διαδοχής.
Μια εικόνα της κατάστασης δίνει το χτεσινό πρωτοσέλδο της "Αυριανής" που γράφει ότι "3-4 παλιόπαδια που έχουν εκθέσει άγρια τον Χριστόδουλο διοικούν τώρα την Αρχιεπισκοπή!!!" και προσθέτει "Να τσακιστούν και να φύγουν πριν τους παραλάβουμε..." εννοώντας σαφώς στο κείμενο ότι πρόκειται για υποθέσεις ομοφυλοφιλίας.
Οσο αυτά μένουν στο σκοτάδι, τόσο πιο επικίνδυνο είναι.

153 σχόλια

  1. Ρε μαλάκες του press-gr που παριστάνετε τους δημοσιογράφους, το ιατρικό απόρρητο δεν το έχετε ακουστά; Ίχνος τσίπας δεν έχετε, όλα στο βωμό της δημοσιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο η Ελλάδα διοικείται από θρησκεία η οποία σύμφωνα με ίδιους ιερείς είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ομοφυλοφίλων, δεν πρόκειται να προοδεύσει. Όσο ο έλληνας φορολογούμενος πληρώνει μισθό σε αυτούς τους ανώμαλους, δεν πρόκειται η Ελλάδα να γνωρίσει ευημερία. Χωρισμός τώρα θρησκείας και κράτους. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 5:12 συνεχίζεις το τροπάρι του ιατρικού απόρρητου που σε βάλανε να γράφεις. Η ομοφυλοφιλία του κλήρου και ιδιαίτερα των ρασοφόρων της Αρχιεπισκοπής κάνει μπαμ από μίλια μακριά. Οι βρισιές για το "κουσούρι" κρύβανε τα κουσούρια των υβριστών. Όλοι μπορούμε να υποθέσουμε τι κρύβεται πίσω από τις κυταροθεραπείες, τις πολυέξοδες βίλλες, τις κρουαζιέρες, τα πανάκριβα ξενοδοχεία του εξωτερικού,τους Κωλοσούζες, τους Γιοσάκηδες που καλύπτανε δικαστικά τους αρχιεπικοπικούς φίλους, τοις κασέτες της πλατείας Κουμουνδούρου, τους "πνευματικούς πατέρες" τύπου Καλλίνικου που κραχτήκανε και φύγανε, τις Χρυσοπηγής, την απότομη συγκάληψη των σκανδάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φασίστες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σαν κυβερνήσεις τους θέλουν τους παπάδες για να υποδουλώνουν τους Έλληνες με τον φόβο του υπερφυσικού. Αλλά και η φασιστική χριστιανική θρησκεία τους χρειάζεται τους φασίστες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να αρμέγει τους Έλληνες. Έτσι χέρι - χέρι και με τον Καράτζαφέρη θα διαλύσουν ότι απόμεινε από έλληνες και Ελλάδα. Μαύρο στα δύο κόμματα και μακρυά από τους ανθρώπους που την ομοφυλία την έκαναν επάγγελμα. Ψηφίστε κόμματα που πρεσβεύουν τον διαχωρισμό κράτους θρησκείας για να έχουμε πρόοδο στην Ελλάδα. Ψηφίστε ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ. ΑΓΡΙΑ ΓΕΝΕΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5.12
    Δεν μπορει να υπαρχει ιατρικο
    απορρητο για ενα δημοσιο προσωπο
    σαν τον Χριστοδουλο.

    Ποσο μαλακας πρεπει να εισαι
    για να μην το καταλαβαινεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kai mesa ston hamo , vgike kai i megalyteri lera tis Elladas o ekdotis Giwrgos Kouris me tin Avriani na mas to paiksei kalos Hristianos .
    Aytos pou gia to hrima tha poulage kai tin mana tou tin idia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούστε εδώ ρε φίλοι. Το πρόβλημα της ελληνικής εκκλησίας δεν είναι η ομοφυλοφιλία του ανώτερου κλήρου. Εξάλου δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι η ομοφυλοφυλία είναι το μείζον πρόβλημα ή ότι οι πιστοί και οι επιρρεαζόμενοι από την εκκλησία έχουν σχέση με την ομοφυλοφυλία. Το πρόβλημα είναι πολιτικό και έχει να κάνει με τη χειραγώγηση του λαού. Όσο η εκκλησία είναι κρατική το πρόβλημα θα υπάρχει και θα επιδεινώνεται. Τη μεγάλη ευθύνη του μη χωρισμού Κράτους -Εκλησίας την έχει ο Ανδρέας Παπανδρέου που έκανε πίσω μόλις άρχισε η σύγκρουση των παπάδων με τον Αντώνη Τρίτση. Ο Σημίτης είναι ο μόνος πολιτικός που τόλμησε να συγκρουστεί με την εκκλησία (ταυτότητες). Τον πρόδωσαν όμως οι δικοί του (Ευθυμίου, Βενιζέλος,Καστανίδης κλπ). Μόνο ο Σηφουνάκης έβγαινε στις τηλεοράσεις από το ΠΑΣΟΚ και όσοι ήταν από την ΑΕΚΑ και τον ΣΥΝ. Ούτε το ΚΚΕ (αλήθεια δεν το απασχολεί το "όπιο του λαού").
    Να σας πω μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία. Άκουσα με τα αυτιά μου γνωστό Μητροπολίτη της Β.Ελλάδας να λέει στον Πασόκο Νομάρχη το 1985:
    "Κύριε Νομάρχα, γιατί παιδεύεστε? Ένα "κόμα"(εκκλησία) με ιστορία 2000 ετών, με "τοπική οργάνωση", γραφεία, αίθουσα συνελεύσεων(ναό) σε κάθε χωριό και γειτονιά, Γραμματέα Τοπικής Οργάνωσης έμμισθο επαγγελματικό στέλεχος(πάπά), Γραμματέα Νομαρχιακής(δεσπότη) το ίδιο, που μαζεύει τα μέλη του κάθε ευδομάδα σε συνέλευση και πληρώνουν τη συνδρομή τους (δίσκος), είναι δυνατόν να χάσει ποτέ την εξουσία ?"
    Αυτά ειπε ο Δέσποτας τότε. Έχει αλλάξει τίποτε? Αυτοί έχουν ουσιαστικά την εξουσία.
    Αντίθετα επιδεινώνεται η κατάσταση. Ο εναγκαλισμός με το κράτος γίνεται πιό σφιχτός, το χρήμα από τα Ταμεία της "κακής" Ευρωπαϊκής Ένωσης ρέει άφθονο, διευθετούναται υπέρ της εκκλησίας όλα τα εκκρεμή ιδιοκτησιακά ζητήματα και μη χειρότερα. Κανείς δεν τολμάει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.
    ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΜΕΣΑ
    Κύριε Γιώργο Παπανδρέου μπορείς να το εγγυηθείς όπως "εγγυάσαι" τόσα άλλα ?? Γιατί το να το εγγυηθεί ο Συνασπισμός δεν έχει πρακτική σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντιγραφω εδω απο το www.kentri.gr:
    και το αφιερωνο στον ηλιθιο τον
    5:12


    "...Από την παθολογοανατομική γνωμοδότηση προκύπτει, ότι οι καρκινικοί όγκοι ήταν δύο. Ο ένας ως εξαλλαγή πολύποδα του παχέος εντέρου, ο οποίος είχε προσβάλει και λεμφαδένα και ο άλλος στο συκώτι, μάλιστα με επιβάρυνση από παλιά ηπατίτιδα C, η οποία το κατατρώγει.
    Και ενώ η βλάβη στο έντερο υποτίθεται ότι αποκαταστάθηκε με την χειρουργική επέμβαση , έχει παρουσιάσει εξαγγείωση πλάσματος με αποτέλεσμα η περιτοναϊκή κοιλότητα να έχει γεμίσει με λιμνάζοντα αγγεία.
    Το μεγάλο πρόβλημα είναι το συκώτι το οποίο έχει υποστεί ευρύτατη καταστροφή.
    Ως πιθανές θεραπείες που έπεσαν στο τραπέζι του ιατρικού συμβουλίου ήταν και εκείνη των ραδιοκυμάτων, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να γίνει στο Αρεταίειο γι΄αυτό και προτάθηκε η μεταφορά του είτε στο Αττικό Νοσοκομείο είτε στο Ευγενίδιο. Όμως και αυτή η λύση αποκλείσθηκε, ως μη ενδεδειγμένη, λόγω της μεγάλης καταστροφής που έχει υποστεί το συκώτι. Όπως επίσης αποκλείσθηκε και η λύση του χημειοεμβολισμού – δηλαδή της τοπική χημειοθεραπείας. Αλλά ούτε και η ηπατεκτομή, για την οποία έγινε λόγος, είναι δυνατή, λόγω της θέσης της βλάβης και του κινδύνου να καταρρεύσουν τα παράπλευρα αγγεία.
    Ο χειρουργός κ. Βώρος προτείνει την μεταφορά του Αρχιεπισκόπου το συντομότερο δυνατό σε μεταμοσχευτικό κέντρο τις ΗΠΑ.
    Και μόνο η επί 8 ημέρες, σήμερα, παραμονή του Χριστόδουλου στην εντατική, είναι δηλωτική της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8:52
    Σωστος!
    Σωστοτατος!

    Αλλα τι να εγγυηθει ρε το
    καυμενο το κανακαρικο;
    Δεν το εχεις δει να σταυροκοπιεται
    και να μεταλαβαινει on-camera;

    Nα απαγγελει το Πιστευω την Κυριακη της Ορθοδοξιας;

    Tι να εγγυηθει ο μουλος ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εθνική σύνταξη 550€ το 2008
    Τι ανακοινώνουν ο πρωθυπουργός και τέσσερις υπουργοί στο προσυνέδριο της Πάτρας.Εθνική Κατώτατη Σύνταξη, που θα κυμαίνεται από 500-550 ευρώ, για όλους τους Ελληνες χορηγεί η κυβέρνηση από την 1η Ιανουαρίου του 2008 και με σταδιακή εφαρμογή την επομένη τετραετία. Το κονδύλι που απαιτείται θα πηγαίνει στα Ταμεία από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από το Ταμείο για την καταπολέμηση της Φτώχειας, ενώ στην Εθνική Κατώτατη Σύνταξη θα ενσωματώνεται και το ΕΚΑΣ.

    Σημαντική παράμετρος για τον καθορισμό του συγκεκριμένου ποσού είναι το γεγονός ότι η σύνταξη αναλογεί στο 80% του μισθού. Η εκτίμηση του υπ. Οικονομίας είναι ότι η οικονομία, σε συνδυασμό με την υποχρέωση για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς το 2010, «τόσο αντέχει».

    Παράλληλα, η κυβέρνηση στην τελική ευθεία προς τις εκλογές έχει ολοκληρώσει τις προτάσεις - δεσμεύσεις της για την επομένη τετραετία, εφόσον φυσικά κερδίσει τις εκλογές.
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ:

    Ο στόχος που θα θέσει η Ν.Δ. είναι η «πραγματική σύγκλιση με την Ευρωπαϊκή Ενωση». Η μέθοδος για την επίτευξή του είναι οι «μετρήσιμες δεσμεύσεις», δηλαδή συγκεκριμένα ποσοστά, συγκεκριμένα χρήματα και σε συγκεκριμένο χρόνο και το επιχείρημα προς την κοινωνία θα είναι ότι «αυτά που λέμε τα κάνουμε, ό,τι δεσμευτήκαμε έγινε πράξη».

    Ποιες θα είναι οι δεσμεύσεις για την επόμενη τετραετία, εκτός από την Εθνική Κατώτατη Σύνταξη;
    - Πρώτον, η μείωση της ανεργίας, από το 8,5% περίπου που είναι σήμερα στο 7% .
    - Δεύτερον, η μείωση των πολιτών που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας, από το 20% στο 15%.
    - Τρίτον, η μείωση της φορολογίας -που ήδη έχει ξεκινήσει- στο 25% το 2009 και ίσως ακόμη περισσότερο υπό συνθήκες. Σημειώνεται ότι το 2008 θα κυμανθεί στο 27%.
    - Τέταρτον, η μεταφορά των πόρων από το ΚΠΣ στην Περιφέρεια σε ποσοστό 80%. Το καλοκαίρι θα ψηφισθεί νόμος για την αξιοποίηση του Πλαισίου Στήριξης, ώστε οι διαδικασίες απορρόφησης των πόρων να είναι απλούστερες και γρηγορότερες.
    - Πέμπτον, η συνέχεια των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων. Οριστικοποιήθηκε η απόφαση για πώληση του 10% των μετοχών του ΟΤΕ το καλοκαίρι καθώς και η διάθεση του αναγκαίου ποσοστού μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ώστε το δημόσιο να πέσει κάτω από το 50%
    - Εκτον, η αύξηση των δαπανών για την Παιδεία και την Υγεία, αλλά σε «λογικά ποσοστά», όπως χαρακτηριστικά λέγεται.

    Τα κυβερνητικά στελέχη προσθέτουν ότι δεν πρέπει κανείς να λησμονεί ότι από την 1η Ιανουαρίου χορηγείται και η δεύτερη δόση των αυξήσεων του ΕΚΑΣ και του ΟΓΑ, όπως επίσης και το επίδομα των πολυτέκνων για τους τρίτεκνους.

    Επιπλέον, ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελούν τα μεγάλα έργα που διαχειρίζεται το ΠΕΧΩΔΕ, άλλα εκ των οποίων ολοκληρώνονται, άλλα ξεκινούν, αφού ξεμπλοκαρίστηκαν οι διαδικασίες κι άλλα αναμένονται να δημοπρατηθούν.

    Το περίγραμμα αυτών των προτάσεων αναμένεται να δοθεί στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Πάτρα, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή. Στενοί του συνεργάτες έκαναν λόγο για «οικονομικό μανιφέστο ανάπτυξης». Χαρακτηριστικό είναι και το σύνθημα που επελέγη από τον πολιτικό σχεδιασμό της Ρηγίλλης: «Ο άνθρωπος στο κέντρο της πολιτικής μας. Ανάπτυξη- Απασχόληση- Κοινωνική Συνοχή».

    Αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού θα τοποθετηθούν υπουργοί της κυβέρνησης: ο κ. Γ. Αλογοσκούφης, ο κ. Δ. Σιούφας, ο κ. Δ. Αβραμόπουλος και ο κ. Β. Μαγγίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται να εξειδικεύσουν τις κυβερνητικές προτάσεις, με έμφαση την καθημερινότητα των πολιτών. Θα κινηθούν με γνώμονα την θέση «τα υπεσχημένα τηρήθηκαν κατά γράμμα». Αυτή άλλωστε είναι και η κοινή γραμμή που χαράσσει το τελευταίο διάστημα το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί μου διαφωνώ.

    Καταρχήν δεν υπάρχουν δημόσια πρόσωπα.
    Υπάρχουν γνωστά πρόσωπα και λιγότερο γνωστά. Υπάρχουν ασφαλώς και προσωπικότητες του δημοσίου βίου – μια τέτοια είναι και ο αρχιεπίσκοπος – οι οποίες απολαμβάνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα τους, όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι πολίτες.
    Γιατί με καινοφανή τρόπο επιχειρείτε να απαλλοτριώσετε το δικαίωμα στο ιατρικό απόρρητο του Χριστόδουλου;
    Στα φιλελεύθερα συστήματα η ιδιωτική σφαίρα διαχωρίζεται σαφώς από την δημόσια. Οι προσωπικότητες του δημοσίου βίου δεν έχουν «δημευθεί» και διατηρούν το δικαίωμα να διαχειρίζονται αυτοβούλους τα της ιδιωτικής σφαίρας τους.

    Σε ότι αφορά το ερώτημα, μα δεν πρέπει να γνωρίζει το ποίμνιο τη κατάσταση του ηγέτη του και τη δυνατότητά του να συνεχίσει να ασκεί την θεόπνευστο εξουσία του, απαντώ:
    Γιατί, και να τη μάθει έχει τρόπο να παρέμβει στα εσωτερικά της ιεραρχίας;
    Γιατί, δημοκρατικό είναι το σύστημα διοίκησης της εκκλησίας ή απολύτως αριστοκρατικό με έντονη παραεκκλησιαστική, πολιτική και «οικονομική» πατρωνία;

    Ασφαλώς είναι αναχρονισμός και πολιτειακό εξάμβλωμα ο μη διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας που ενισχύει την παθογένεια του συστήματος εξουσίας στη χώρα στο σύνολό του.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως προσωπικά αδιαφορώ τελείω2, είτε ζήσει είτε πεθάνει. Είναι θεμσός, αλλά όχι και κανένας αμάν και ντε δημοκρατικός θεσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ???
    ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ :
    ΝΕΝΕΚΟΥΣ-ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΔΕΣ-ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΕΣ-ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΕΟΥΣ-ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΣ-ΤΣΑΟΥΣ.ΑΝΤΩΝΗΔΕΣ- ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΤΙΜΗΜΕΝΑ" ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ???.
    ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. k.Μπάμη,
    δέν γνωρίζω αν υπαρχουν ομοφυλόφιλοι σκύλοι.Αλλά εγώ καλού κακού πέρασα απο τεστ τον δικό μου σκυλο με επιτυχία.Ειναι στρέιτ.Άλλα στο πάρκο φοβουμαι την παρέα μέ ξένα κοπρόσκυλα ,μη μού το μαγαρίσουν(οπως γίνεται με τους ανθρώπους)Το βαζω επίσης ν΄'α βλέπει βιντεο αποκλειστικά με σκυλιτσες.Δεν ξερω την αποψη του κυριου Κουνδουρου πού μιλησε για αερα ομοφυλοφιλίας στο παραπεντε.Εννοούσε ανθρώπους ή σκυλους?

    Πάντα δικος σας

    κ.Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ-ΚΑΛΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ-ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την πουνε η δεν την πουνε την αλήθεια για τον Μιστερ Παρασκευαιδη ένα και το αυτό…
    Αυτο που με ενοχλεί είναι η φάτσα της πλέον άθλιας φυλλάδας που εκδίδετε ακόμη…
    Τέτοιο βρωμερό έντυπο δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ παγκοσμίως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η διοίκηση της εκκλησιάς πάντα γινόταν από μια κλειστή καμαρίλα από εκλεκτές αδελφούλες που είχε πάντα ο Μεγαλειότατος αρχιεπίσκοπος (Εξαιρείτε η εποχή Σεραφείμ που ο άνθρωπος γαμούσε κανονικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8.52 H EKKΛΗΣΙΑ Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες απάτες από υπάρξεως του Ανθρώπου. (Άλλη μία είναι το πασοκ, αλλά αυτό είναι τεράστιο post).



    Το ανησυχητικό όμως είναι ότι οι πιστοί (οπαδοί) δεν ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ούτε στην οικονομική αδιαφάνεια και στον συνεχή πλουτισμό, ούτε στην ομοφυλοφιλία.



    Η "διάθεση" του Σκατόψυχου περί διαχωρισμού είχε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ: να χεριάσει το χρήμα των παπάδων. Αλλά οι παπάδες, πιό πουτάνες κι από τη Λιάνη, του την κάτσανε.



    9.50 Mr. Smith

    μην αναμένετε απάντηση. Ειδικά τώρα που θα μείνει άστεγος ο φτωχόπουστας κοπρόσκυλος διότι
    το πιντί έδωσε την κλεμμένη από την Κυβέλη βίλλα αντιπαροχή και θα ξεσπιτωθεί μαζί με την ΜΑΝΙC DEPRESSIVE OBSESSIVE COMPULSIVE κυρά του Σοφία.


    9.53
    Αφού πιστεύεις στην κρίση από το Θεό, μήπως πιστεύεις και στον Άγιο Βασίλη? Δεν υπάρχει, sorry to break the news to you.


    babis

    ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΟ ΤΡΟΛΛ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΤΩΧΟΠΟΥΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΤΕΜΠΕΛΑ


    Το ερώτημα παραμένει

    ΥΨΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ 52???

    ΠΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ???

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 52???

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣτΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα ερωτήματα συνεχίζονται

    Πότε θα ξαναφύγεις στο ταξίδι που σε στέλνει συχνότατα ο ευρύτερος δημόσιος τομέας φορτώνοντας μας τα έξοδα και πόσα βγάλεις κάθε φορά από τις αρπαχτες που κάνεις με αυτά?

    Ο εργοδότης σου ο Αντωναρος που τον υπερασπιζεσε πόση αύξηση θα σου δώσει για προχθές?

    Συνολικά πόσα έχεις αρπάξει μέχρι τώρα από το Μάρτιο που κακή μας τύχει μας κυβερνά ο Χοντροδαμαλος με το φρόκαλο-χειρουργός-νηπιαγωγός?

    Πόσες βαλίτσες είναι τα κλεμμένα από τα ομόλογα τελικά? Εσύ μια η δυο έχεις σουφρώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί κανείς δεν απαίτησε να μάθει τι ακριβώς είχε ο Μητσοτάκης όταν πήγε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ? Γιατί κανείς δεν απαίτησε να μάθει με κάθε λεπτομέρεια (λες και θα καταλάβαινε την ιατρική ορολογία) τι ακριβώς είχε ο Α. Παπανδρέου? Αν πραγματικά υπάρχει "ανθρώπινο ενδιαφέρον" για την υγεία ενός ανθρώπου, δεν νοείται το "αιμοσταγές" του "πόσο άσχημα είναι στην πραγματικότητα". Ειδικά όταν προέρχεται από επικριτές έως υβριστές του. Δεν είμαι κληρικός, δεν είμαι ομοφυλόφιλος, άρα όπως συμπεραίνουν αρκετοί από τους συμμετέχοντες στο μπλογκ σας, "χριστοδουλόπληκτο άτομο". Όμως πιστεύω στο Θεό, και όταν θέλω και νιώθω την ανάγκη, προσεύχομαι. Δεν εξαρτώ την πίστη μου από τα πρόσωπα - κλήρο. τρέφω σεβασμό για το λειτούργημά τους, κι εκτιμώ αυτούς που τιμούν και τα παντελόνια και το ράσο και το πετραχήλι τους. Μόνον αυτούς. Για τους υπόλοιπους, θλίβομαι, αλλά ποιός κοινωνικός ή επαγγελματικός κλάδος έχει ΜΟΝΟ καλούς και άξιους? Ο ιατρικός, ο δημοσιογραφικός, ο δικηγορικός, ο εκπαιδευτικός, ποιος? Και κάτι ακόμα, αν κάποιοι θέλουν τον πραγματικό χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, να ξεχάσουν και τις αργίες Αγ. Πνεύματος (στη Μύκονο), Χριστουγέννων (Αράχωβα, Ελβετία, κλπ), Πάσχα (στο χωριό), και να σκεφθούν που ακριβώς θα πρέπει να μεταφερθούν οι περισσότερες Δημόσιες Υπηρεσίες, αφού στην πλεινότητά τους στεγάζονται σε κτίρια που έχει ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ η Εκκλησία, στην οποία προσφέρθηκαν από κάποιους συνανθρώπους μας που επέλεξαν (όπως είχαν αποκλειστικό και αναφαίρετο δικαίωμα) να τα δωρίσουν στην Εκκλησία (άρα κατά πόσο θα αυξηθούν τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ! με την προσαύξηση του υψηλότερου ενοικίου). Αλήθεια, θέλετε ακόμα?

    Χαίρε, ω χαίρε ελευθεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ


    ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?


    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ "ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ"-"ΟΤΣΑΛΑΝ"?



    Η ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΧΑΑ, ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ?


    ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΜΕΙΣ (Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ) ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ (ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ)? 'Η ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΑΥΚΑΛΟ ΣΟΥ?


    ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Ή ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ "ΕΧΠΑΙΔΕΦΣΗΣ" ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ?


    ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΙΑΡΙΚΟ "ΑΝΩΝΥΜΟ" ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σκυλε

    Μαυρε και αραχνε

    Οταν λες ''εσεις του ιδιωτικου τομεα που εργαζεστε'', τι εννοειτε?
    Το πεζοδρομιο που κανετε στην Συγγρου για το νυχτοκαματο σαν τραβεστι?
    Τη δουλεια σας το πρωι στην Δημοσια Υπηρεσια,σαν συμβουλος αργομισθος με τα ταξιδακια του στο εξωτερικο ?
    Η τις παρενοχλησεις προς την αγαπητη και μη εξαιρετεα κ.Στελλα ?
    Πολλη δουλεια εχει πεσει βρε παιδι μου στον δικο σας ''ιδιωτικο τομεα''

    υ.Γ. Βοηθειστε και λιγακι τον κ.Σμιθ που αγωνια για το ονομα του σκυλου του,αν και βλεπω οτι τον βοηθησατε ηδη με την ...ορθογραφια του και το συντακτικο.Συνεχιστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε ένα ψυγείο ήταν όλα τα φρούτα και τα λαχανικά μαζεμένα
    επειδή βαριόντουσαν αποφασίσανενα παντρέψουν την τομάτα και το αγγούρι
    Θέλαν να βρουν παπά και κουμπάρο
    Για κουμπάρο βρήκαν το λεμόνι
    Για παπά πάνε και ρωτάνε το πράσο
    "Θες να είσαι ο Παπάς ?"
    Και απαντάει "ΟΧΙ φύγετε από εδώ παλιόπαιδα"

    Ηθικό δίδαγμα ?

    Τα πράσα δεν κάνουν το παπά

    ==================================
    Ηταν ένας πρόσκοπος και είδε σε μια πηγή δύο χέλια
    Το ένα χέλι προσπαθούσε να πνίξει το άλλο
    Πάει να τα χωρίσει και τον πνίγουν τα χέλια
    Ποιό το νόημα ?

    Το ένα χέλι πνίγει τ'άλλο
    και τα δυό το πρόσκοπο
    ===================================
    Ετος 1999:παει ενας γαιδαρος σε μια καφετερια και ζηταει ενα φραπε.
    Με γαλα; ρωταει ο σερβιτορος.
    Χωρις γαλα απανταει ο γαιδαρος
    Ετος 2000.ο ιδιος γαιδαρος παει στην ιδια καφετερια και ζηταει ενα φραπε
    Με γαλα; ρωταει ο σερβιτορος.
    Χωρις γαλα απανταει ο γαιδαρος
    Ετος 2001 άλλη μια φορά τα ιδια
    Καφέ με γάλα ; ρωταει ο σερβιτορος.
    Χωρις γαλα απανταει ο γαιδαρος
    ετος 2007 ο γαιδαρος ζηταει ενα φραπε
    Με γαλα;ρωταει παλι ο σερβιτορος
    ΝΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑ απανταει ο γαιδαρος
    Συμπερασμα;


    Ηπιε ο γαιδαρος τον φετινο με γαλα!
    ===================================

    Οταν μάθετε να μιλάτε χωρίς βρισιές και προσβλητικές εκφράσεις μίσους θα πω την άποψή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πες τα χρυσόστομε 11:02

    Πολύ σωστός και κόσμιος!
    Ειδικά το δεύτερο γνώρισμα είναι είδος εν ανεπαρεκία εδω μέσα!!

    Δ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. *διόρθωση, εν ανεπαρεκεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 8.58
    Βάζεις ένα μεγάλο θέμα. Φυσικά και η ομοφυλοφιλία δεν έχει καμία σημαντική επίδραση στο σύνθετο πρόβλημα των δομών εκκλησιάς και κράτους που υπάρχει στη χώρα μας.
    Καταρχήν το «ανέκδοτο» που λες τοχω ακούσει και εγώ και είναι ένα από τα αυτάρεσκα , σε στιγμές χαλάρωσης όλοι οι δεσποτάδες άμα είναι κοντά σε πολικούς της αριστεράς αρέσκονται να διηγούνται.
    Όταν επιχείρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου να κάνει βαθιές τομές στο θέμα της εκκλησιάς, τις πήρε πίσω τελικά μετά από μια θυελλώδη τότε συνάντηση με τον αείμνηστο Σεραφείμ. Άλλες εποχές άλλα ήθη. Ίσως τότε και με τις δεδομένες στιγμές να χάθηκε μια πραγματική ευκαιρία διαχωρισμού της εκκλησίας από το κράτος. Βέβαια αν γινόταν τότε το ΠΑΣΟΚ θα έχανε τις επικείμενες εκλογές ,η ιστορία θα ήταν αλλιώς, αλλά δεν μπορούμε να συνεχίζουμε με το αν κλπ. Εδω έχουμε τα γεγονότα. Όταν σε μια χωρίς ουσία σύγκρουση για το θέμα των ταυτοτήτων ,που κατά βάθος δεν θιγόταν κανένα κυριαρχικό προβάδισμα της εκκλησίας έγινα αυτά που έγινα ,με ένα αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συμπεριφέρεται όπως ο τότε αρχηγός. Πάλι καλά που δεν έπεσε τότε η κυβέρνηση.
    Σήμερα είναι λάθος τη δεδομένη στιγμή να εγείρετε τέτοιο θέμα. Οι παράμετρες του προβλήματος είναι τελείως αρνητικές για τους υπέρμαχους του διαχωρισμού , στους οποίους το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού του ΠΑΣΟΚ αποτι ξέρω και σε ποσοστό πάνω από 60% είναι υπέρ του διαχωρισμού.
    Αυτό που μπορεί να γίνει τώρα είναι η εφαρμογή συνταγματικών και κοινοτικών νομοθεσιών που περιορίζουν και οριοθετούν τις σχέσεις αλλά σε πνεύμα χαμηλών τόνων και με συνεργασία. Δεν είναι δυνατόν στις ημέρες μας ο Συνασπισμός να σηκώνει μόνος του αυτό θέμα .Να θυμάστε αν δεν μπει στη Βουλή στις επικείμενες εκλογές αυτό θα είναι ο λόγος.
    Τι κάνει σήμερα και πως συμπεριφέρεται η εκκλησία με μια κυβέρνησης καταδικια της. Είναι πολύ απλό. Προωθεί πλήθος νομοθετημάτων οικονομικιστικου χαρακτήρας για να αρπάξει όσο δυνατό περισσότερα χρήματα και να επωφεληθεί όσο γίνετε οικονομικά .

    Επι των ημερών του ΠΑΣΟΚ τέτοια θέματα οικονομικού χαρακτήρα οσάκις τίθεντο παραπέμπονταν στις καλένδες και με διάφορες δικαιολογίες δεν δινόταν καμία λύση .Ότι είχαν και δεν είχαν σε εκκρεμότητα από το σύνολο της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟκ σε τρία χρόνια το έχουν διευθετήσει.!!!
    Εκτιμώ ότι αναμένουν την εξουσία από το ΠΑΣΟΚ για να σηκώσουν τα «φλάμπουρα» του ιδεολογικού αγώνος. Ένα σας λέγω φανταστείτε το θέμα της Ιστορίας με τα γραφόμενα περί «κρυφού σχολειού» να είχε κυκλοφορήσει με εξουσία από το ΠΑΣΟΚ. Εκτιμώ ότι θα είχαμε καινούργια άφιξη του «λάβαρου της Επανάστασης» στην Αθήνα!!!!
    Τι γίνετε σήμερα τώρα. Θέλει δουλεία και πολύ λεπτούς χειρισμούς το θέμα .Κραυγές ,φανατισμού και υπερβολές το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να με μεταφέρουν στο βάθος χρόνου το σοβαρό πρόβλημα. Η πολιτική που ακολουθει το ΠΑΣΟΚ σε αυτό το θέμα είναι νομίζω η πλέον ενδεδειγμένη ,αξιοπρεπής και σοβαρή. Αποτελεί δεν την καλύτερη δυναμική για κάτι θετικότερο στο μέλλον.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ!
    (επιτέλους...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δε βλέπεις καλά... σκούπισε τα ψωλοχύματα από τη μάπα και ξαναδιάβασε... αν μπορείς


    yes, this is a challenge



    μαγείρεψε η μαμά σου σήμερα ή να μη της αφήσουμε χρήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 11.02
    Δηλαδη τι θες να πεις;
    Οτι στις Ηνωμενες Πολιτειες ή στη Γαλλια που υπαρχει διαχωρισμος Κρατους/Εκκλησιας δεν γιορταζουν τα Χριστουγεννα;

    Οσο για τα ενοικια των Δημοσιων Υπηρεσιων ας μας δωσει την περιουσια της η Εκκλησια (που διδασκει και να μην μεριμνουμε για τα επιγεια) και να δεις πως θα καλυψουμε τα αυξημενα εξοδα!

    Αλλα τοσο μαλακας εισαι τοσες μαλακιες λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αυτοί που βρίζετε τουλάχιστον κάντε το χωρίς ορθογραφικά λάθη
    γιατί γινόσαστε ρόμπες.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ρε ''φίλε'' τών 852 ποσο μαλάκας μπορεί να είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ήρθε και η αρχιπουστάρα του
    Κινήματος....


    Κορίτσια, φέρτε και τους Λαλιώτη-Βαλλιανάτο να κάνετε καρέ της πίπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ 1139. ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΧΘΕΣ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μπάμπη, έρχομαι... μη ορμάς μωρή λυσσάρα ψωλομοναχοφαγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Nτροπή σύντροφε Γρηγόρη,


    Ζηλεύεις επειδή ο σύντροφος μπάμπης είναι "γρήγορο πηρούνι"???



    Άσε το σύντροφο μπάμπη να "εχφραστεί πλέργια" δημοκρατικά και να "ξεδιπλώσει" τα ταλέντα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11:43

    Αφου ο ψυχιατρος σου στο ειπε τοσες φορες να παψεις να φαντασιωνεσαι οτι γαμας τις μαναδες
    των αλλων οταν γαμας τη μανα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12.17

    Σωστοοοοοοοοος,σκυλε ,ο παικτης.
    Αντε να χαθεις αιμομικτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. k.Μπαμη,
    ενω φαίνεται νά εχετε σωστες αποψεις ,υβρίζετετε ασυστολα.Μήπως ειστε ανέραστος ,είτε εσείς είτε ο σκυλος σας,καί ως εκ τούτου εχετε μανιοκαταθλίψεις?
    Η είσθε κακασχημος είτε εσείς είτε ο σκύλος σας?
    Εγω ειμαι στρειτ και δέν ημπορώ νά σας βοηθήσω.Γνωριζω ομως ενα αραπη.Εαν θελετε,αντιλαμβανεσθε ,βαβαιως..

    Ο κ.μεγασκηνοθετης Κούνδουρος τελικα τι εννουσε με το παραπεντε?


    Παντα δικος σας

    κ.Σμιθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αίσχος να παίζετε με την αρρώστια του άλλου. Παλιοκότες όλες σας. Αυτά που δεν κάνετε εσείς που φοβόσαστε να πείτε το όνομά σας και βγαίνετε ανώνυμες,το κάνει η Θεία Δίκη. Όπως οι άλλοι που πηγαίνανε βόλτα στο άγιο όρος με τα λεφτά του φορολογούμενου και τους έριξε ο Θεός και έβρεχε παπάδες. Πώς το λέγανε τον πάπαρο της Αλεξανδρειας δε θυμάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 12.25

    Κυριε Σμιθ,

    Καλως ορισατε στην σκυλοπαρεα.Βλεπω οτι λειτουργειτε συμπληρωματικα με τον κ.Σκυλο.
    Διακρινω επισης μια περαν πασης λογικης ταυτιση με τον σκυλο σας,του οποιου το ονομα ακομη αναζητειτε.Εχω ακουσει απο παλια για σχεσεις ορισμενων κορασιδων πεπερασμενης ηλικιας με τους σκυλους τους--σεξουαλικες εννοω-- και πολυ φοβουμαι οτι αυτη ειναι η περιπτωσις σας.Εξ ου και η υπογραφη σας κ.Σμιθ,που τωρα πλεον κατανοω οτι εννοει ''κυρια Σμιθ''.
    Θα σας παροτρυνα να περιορισετε τις ...επαφες που επιθυμειτε με τον ''σκυλο'' η Σκυλο σας και μονον διοτι εδω ευρισκεθε εκτος της δικης σας league και θα δυσκολευθειτε να προσαρμοσθειτε.
    Οσον αφαορα εις την υποδειχθεισα ..διευκολυνση με τον ''αραπη'',οπως γραφετε,εχω να παρατηρησω οτι διακρινω εντονα ρατσιστικα υπονοουμενα,απαραδεκτα σημερα εις το κομμα που στεγαζει τοσον εσας,οσον και τον κ.Σκυλο.
    Σχετικα με το τι εννουσε ο αγαπητος κ.Κουνδουρος,θα σας παρακαλεσω να απευθυνετε την ερωτησιν εις τον εκπροσωπο σας,
    ο οποιος καθε μεσημερι στο press-room,ολα τα σφαζει και ολα τα μαχαιρωνει.
    Ευχαριστω για τον χρονον που αφιερωνετε εις την αναγνωση της παρουσης.

    ΚΥΡΙΟς ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

    Υ.Γ.1/ Δεν ειμαι ο κ. μπαμης,αλλα
    ετερος αναγνωστης των εμβριθων αναλυσεων σας.
    Υ.Γ.2/Λαικιστι.ΡΕ ΣΚΥΛΕ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ,ΚΟΠΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η πίστις στον Θεό θα τον σώσει. Εκτός και αν δεν πιστεύει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Yannisaaa
    (οπως λεμε Γιαννιτσα;)
    το σχολιο σου εκτος απο ολιγον ακαταλβιστικο ειναι και επωνυμο δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΦΟΥΦΟΥΤΕ,


    ΕΔΩ ΚΡΥΒΕΣΑΙ????



    ΕΛΑ ΡΕ ΚΙ ΕΨΑΧΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΣΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ....


    ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΩ



    ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν απαντώ σε ανθρώπους χαμηλοτέρου επιπέδου από το δικό μου. Μόνο σε υψηλή διανόηση.Ζηλόφθονες όλες σας. Σας φταίει ο ένας , ο άλλος. Ο Γιωργάκης , ο Χριστόδουλας... Τι σας κάνουν δηλαδή; Μόνο φόρους σας βάζουν να πληρώνετε, διόδια, παρκόμετρα, ΤΑΠ , ΦΑΠ ΚΛΠ ΚΛΠ και εσείς αντί να έχετε πάρει τα μπαζούκας γράφετε παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε σκυλε,

    Πως τσιμπας αμεσως,κουφαλα λυσσασμενη.
    Εριξες τη μασκα οπως στο ζητησαμε.
    Υπακουο σκυλι.
    Τωρα αλλη μια διαταγη μας,ευχη για σενα.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.
    Και μην ξεχνας την...Στελλιτσα,παντα.
    Χαιρετισμους στην κ.Σμιθ.Μικρος ο ρολος της,γρηγορη αποχωρηση απο τον καραγκιοζ-μπερντε σου.

    Παντα ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ. ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΟΤΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΜΟΝΟ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΟΤΙ ΤΟ 1821 ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ (ΠΧ ΔΑΥΛΟΣ)ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
    ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΩΧΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ..
    ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟΣ.
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤ ΑΥΤΩΝ...
    Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Επιτελους,να σταματηση η υποκρισια
    και στην ελλαδα.
    Οχι στον κρυφομπερλουσκονισμο.
    Οχι στους πολιτικους αχυρανθρωπους των
    βαρωνων των ΜΜΕ.
    Απαιτουμε να βγουν μπροστα τα
    πραγματικα αφεντικα και να κανουν
    ενα νεο κομμα,με στελεχη τους
    επωνυμους δημοσιογραφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ
    ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ
    ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.
    ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ,
    ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ.

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ;
    ΠΟΣΑ ΜΜΕ ΕΛΕΓΧΕΙ;
    ΠΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    ΠΟΣΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ;
    ΠΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ;

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΙΑΤΣΟΣ , ΖΑΧΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ;

    ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ;

    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΣΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΑΝΘΡΩΠΟ;

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΎΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ;

    ΠΟΙΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ OFF SHORE;

    ΠΟΙΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΩΦΕΛΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;

    ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ Ή ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ;
    Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. O AΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ..
    1.ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    2.ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
    ΜΑΜΟΥΘ.
    3.ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ..
    ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    4."ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ",
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΣΘΑΛΙΖΟΥΝ
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

    ΒΑΡΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΠΟΙΟΣ ΜΗΛΑ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΔΗΛΑΔΗ

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ

    Η ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,


    ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ... ΑΡΚΕΣΟΥ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΦΙ


    ΤΡΩΣ ΤΟΣΕΣ ΨΩΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.



    ΠΩΣ ΛΥΣΣΑΣ ΦΤΩΧΟΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΡΟΛΛ ΑΜΑ ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΣΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ...


    Η ΜΑΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ???


    Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ??? ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΣΟΝ? ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ FAMILY DISCOUNT???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΛΑΤΡΕΜΕΝΕ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗ ΘΑ
    ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ,ΤΟΝ ΓΑΠ,
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ

    ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ
    ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ..
    ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟΣ.
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤ ΑΥΤΩΝ...
    Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. O AΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ..
    1.ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
    2.ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
    ΜΑΜΟΥΘ.
    3.ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ..
    ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    4."ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ",
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΣΘΑΛΙΖΟΥΝ
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ.
    ΤΣΙΜΕΝΤΑ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΓΑΛΑ,ΚΤΛ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

    ΒΑΡΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ
    ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ..
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΣΑΝΤΙΕΣ..

    ΚΑΙ ΤΙ ΤΣΑΝΤΙΕΣ!!!
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΣΤΑΡ, ΑΛΤΕΡ, ΑΛΦΑ, ΝΕΤ, ΕΤ3, ΕΤ1, ΑΝΝΤΕΝΑ, ΣΚΑΪ.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΤΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.

    ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

    Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΟΠΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΣΣ.

    ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΥΘΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ. ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ, ΟΜΩΣ, ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΚΙ.

    ΒΥΖΑΚΙΑ ΕΞΩ, ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ
    ΞΕΧΩΡΙΖΑ ΣΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ.
    ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΥΦΛΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΓΙΑ
    ΧΑΡΗ ΣΑΣ.

    ΣΗΜΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. O AΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ..
    1.ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
    2.ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
    ΜΑΜΟΥΘ.
    3.ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ..
    ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    4."ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ",
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΣΘΑΛΙΖΟΥΝ
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ.
    ΤΣΙΜΕΝΤΑ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΓΑΛΑ,ΚΤΛ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΩΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΒΑΡΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ..
    ΣΟΦΟ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ,ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΜΑΣ
    ΘΑ ΣΕ ΥΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    "ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 2 07
    ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ,
    ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ
    ΤΩΝ ΜΜΕ-ΚΑΡΤΕΛ, ΟΠΩΣ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ,
    ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ 60%
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ
    24%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ
    ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ
    ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    Ο "ΣΟΦΟΣ" ΜΕΣΣΙΑΣ.

    ΜΜΕ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΤΟ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΤΟΝ ΕΨΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ
    ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ..
    ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΗΜΙΤΗ-ΒΑΡΩΝΩΝ
    ΗΤΑΝ,ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ,
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σημίτης, Σημίτης, Σημίτης...


    Αυτός δεν είναι που βρήκε μαλάκα το γιωργάκη και του φόρτωσε την ήττα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. o σημιτης διελυσε και απαξιωσε
    το πασοκ,μετα το φορτωσε προσωρινα
    στο μαλακα τον γαπ.
    τωρα θελει να μας ξανασωσει
    ο "σοφος" των διαπλεκομενων παπαγαλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. TO KAΘΙΚΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ,ΚΡΥΒΕΤΕ
    ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ,ΜΕΓΑΛΗ
    ΝΙΚΗ.
    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ
    "ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
    100000000 ΧΡΟΝΙΑ"
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ
    ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ
    ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 1.57

    Σκυλε,γεια σου και χαρα σου.

    Καλα εισαι σκετη απολαυση οταν λυσσομανας.Γουσταρω να σε βλεπω ετσι.Εισαι ολα τα λεφτα,κοπριτη.
    Δεν μου απαντας ομως για την Στελλιτσα και με στενοχωρεις.Η μηπως ειναι κι αυτη καμμια αδελφη σαν εσενα,με καμουφλαζ.Που σας βρηκε βρε ολες σας αυτο το δυστυχο το κομμα σας...
    Σχετικα με ολα τα αλλα που λες.Τσουκου,κανενα ενδιαφερον.Καμμια απαντηση.
    Παραμενει η προηγουμενη μου παραινεση,για το που να πας και τι να κανεις οικογενειακως...λουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο ΓΑΠ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ..
    ΚΛΕΦΤΗ,ΣΙΚΕΛΟ,ΚΤΛ.
    ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,ΚΑΙ
    ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,
    ΣΟΥΦΛΙΑΣ.
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ..ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ
    ΤΟ "ΜΕΣΑΙΟ" ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ..
    ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
    ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΟΥΦΛΙΑ,ΕΑΝ ΕΣΕΝΑ
    ΣΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΑΠ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ,ΔΕΝ
    ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ?
    ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕΣΑΙΟΣ?
    ΟΥΣΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ "ΕΛΛΕΙΨΗΣ
    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ",ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ
    ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ
    ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ,ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ
    ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ηταν μια αυθορμητη αντιδραση,
    γιατι και οι τρεις αισθανονται
    κανακαρηδες του ντοπιου κατεστημενου.
    βγηκαν λοιπον να υπερασπιστουν,
    τον "αντιπαλο" κανακαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. επαναλαμβανω ηλιθιε αλογοσκουφη,
    αυτο δεν ηταν ελλειψη αλληλεγγυης,
    σου απαγορεψαν να υπερασπισης τον
    εαυτον σου και τον πρωθυπουργο.
    ηταν ωμη προβοκατσια υπερ του
    συστηματος πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ ,
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ
    ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ
    ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...
    ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
    ΥΠΗΡΕΤΕΣ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. XAXAXAXA

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΜΛΚΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ;

    ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...(ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. αλογοσκουφη μεγάλε επαστάση,
    εσύ κι τσε είστε οι μόνοι που πάτε κόντρα σε συμφέροντα

    λευτεριά στο εκάλη κλαμπ

    και στον βλάκα που γράφει συνέχεια μαλακίες στο μπλογκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΟΥΣ
    ΜΑΣ "ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ" ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΜΕ
    ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥΣ..
    Π.Χ ΣΟΥΦΛΙΑΣ,ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΙΑΠΗΣ.
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ.

    ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ,
    ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ
    ΤΩΝ ΜΜΕ-ΚΑΡΤΕΛ, ΟΠΩΣ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ,
    ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ 60%
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ
    24%.

    ΝΑΙ… ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΩΣΤΗ.

    ΒΑΡΔΗ ΤΑ ΜΩΡΑ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ
    ΘΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΣΟΥ
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
    ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

    ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ
    ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ

    ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΕ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ
    ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. 2 24
    ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΧΑΖΟΥΛΙΝΙ..
    ΕΓΩ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ
    ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΕΞΑΛΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ...
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ.
    ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ.
    ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ
    ΤΗΝ ΚΙΝΑ
    ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

    ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΣΤΗΝ
    ΧΩΡΑ..ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ,ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ
    ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΣΟΥ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ,ΑΛΛΑ
    ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 2.14 το σφουγγάρισμα (και το ξεκώλιασμά σου) στο Υπουργείο τελείωσε νωρίς σήμερα βλέπω


    Γιατί μύριζε άσχημα η γιαγιά σου όταν τη γαμούσαμε? Γιατί είχε χώματα πάνω της? Γιατί κόλλσαν τα δόντια της σε μία ψωλή?


    Έχεις ανάψει κούκλα μου και φαίνεται... δεν έχεις aircondition φτωχομπινεδιάρα πούστρα?

    Δε πειράζει, βάλε τη βεντάλια στον κώλο σου και κούνα τον... Μόνο πρόσεχε μη σηκώσεις τσουνάμι από το κούνημα



    Επειδή όμως πρέπει να σε κρατάμε ζεστή και καβλωμένη για να πιπώνεις γερά, να σου ρίξω και τις Χριστοπαναγίες σου να καβλώσεις...


    Εμείς πάντως βάλαμε κάτι οικονομικούς μετανάστες από αυτούς που υπερασπίζεται (και μας ρεζιλεύει διεθνώς) με τις ΜΚΟ του το αυτιστικό γκαπ-γκουπ και κάνουνε ποδήλατο (όπως το αυτιστικό ένα πράγμα-η μόνη χρησιμότητά του) και παράγουν ψύξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ..
    ΜΙΚΡΟΠΟΡΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΣ
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ.
    ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΡΝΗ ΟΠΩΣ Ο
    ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ..
    ΜΕ COSKO,GASPRUM,EMIRATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΣΟΥ.

    ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΥΘΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΓΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΜΑΙ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΤΕ;

    ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ
    ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥ
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ …ΣΚΑΙ;

    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Η ΕΡΤ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΓΑΖΙ
    ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΤΩΡΑ

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 2.14 και για να μη σου μένεις καμμία απορία, γιατί είσαι και λοβοτομημένο, στο επόμενο ταξίδι θα πάρουμε και τη μαμά σου για να κονομήσεις κι εσύ κάτι ψιλά να έχεις να πάρεις τσιγάρα φτωχομπινεδιάρα

    μέχρι τότε, συνέχισε να γλύφεις ψωλές μη πεινάσεις...


    In other words,


    ΨΟΦΑ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ - BUSINESS AS USUAL ΓΙΑ ΣΕΝΑ


    Σ' αρέσει βρε κουτό, γιαυτό κωλοτρίβεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. TO ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ
    ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.
    ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ
    ΠΤΩΧΟΠΟΥΤΑΝΑ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
    ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ,ΧΛΙΔΑΤΗ.

    ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ,ΑΛΛΑ
    ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.

    ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ
    ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑΓΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ
    ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΚΤΗ
    ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

    Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ
    ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΜΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ
    ΜΙΚΡΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ,
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ..

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
    ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ,ΤΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ
    ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΘΑ
    ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΛΙΔΑΤΟ ΟΙΚΟ
    ΑΝΟΧΗΣ..
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΔΩΜΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΤΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ
    ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΥΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. H EΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ
    ΓΑΜΑΝΕ ΜΙΚΡΟΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ..
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ..

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. εκείνο το βίντεο με τους μπατσους και τις τραβεστι που μπορουμε να το δουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
    ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ,ΤΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ
    ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

    ΜΕ ΤΗ MORGAN ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ

    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ - ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΙΝΑ
    Η ΚΛΟΠΗ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΤΑ.

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟΠΥΘΜΕΝΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΑΥΑΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    Η ΝΔ.

    ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ
    …ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. TO ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ
    ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.
    ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ
    ΠΤΩΧΟΠΟΥΤΑΝΑ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
    ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ,ΧΛΙΔΑΤΗ.

    ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΠΟΙΟ ΕΓΚΥΡΟ BLOG ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ!

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. e bebea afou mazepse olo to adelfato trigiro tou kai to ekanan gay bar ekei twra anisixoun oloi!
    Ksirisma oloi kai dromo!~
    Theloume alithinous tapeinous pneymatikous Hgetes.
    Oxi to kloubi me tis trelles pou aplos oneirebonte thn megali zoi kai to xrima na reei sta rasa tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
    ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ,ΤΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ
    ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

    ΜΕ ΤΗ MORGAN ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ

    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ - ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΙΝΑ
    Η ΚΛΟΠΗ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΤΑ.

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟΠΥΘΜΕΝΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΑΥΑΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    Η ΝΔ.

    ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ
    …ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

    ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. K.Μπαμη,ειμαι ο κυριος Σμιθ.Δεν βριζω ποτε.Ουτε ο σκυλος μου.Ειμαι εραστής και ελευθερος.Ουδεμια σχέση εχω με κατιγκους υβριστες.Δέν φταίω αν αυτοι χυδαιολογούν.Η μοναδικη σχέση πο΄θ εχουμε ειναι η αγάπη μας στα σκυλιά.

    κύριε φουφουτε πάω βόλτα τον σκυλο μου.Θα δουμε μαζι τίς εφημεριδες.


    Παντα δικοσ σας

    κ Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 2.54


    o eggonos tou diktatora kai o vaftistikos tou vasilia 8a feroun thn pragmatikh dexia sth xwra kai pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Diaxorismos Ekklisias Kratous twra!
    DEN THELO NA TOUS PLIRONO GIA NA GAMIOUNTE KAI NA AGORAZOUN TIS ZARTIERES TOUS! OXI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ

    ΜΟΡΓΚΑΝ Ή ΑΛΦΑ

    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

    ΒΑΡΔΗΣ Ή ΜΠΟΜΠΟΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΕΤΣΙ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΙΚΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
    ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟ

    ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΙΒΕΣΤΕ ΠΙΑ...ΞΕΣΑΛΩΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ
    ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ.
    ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
    ΕΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ
    ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ
    ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΜΟΡΓΚΑΝ Η ΑΛΦΑ,ΤΟ
    ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΦΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΖΕΣ,
    ΕΝΩ Η ΜΟΡΓΚΑΝ ΟΧΙ.
    ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ,
    ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΜΑΣ
    ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ
    ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ
    ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ.
    ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
    ΕΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ
    ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ
    ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΛΗΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΝΙΔΕΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ
    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ
    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΦΑ..
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ
    ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ?

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 3 34
    ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
    ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,
    ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. 3.37
    ME SYGLONIZEIS DEN PHRAN TIPOTE AYTOI!
    PVS TOYS RIJATE ETSI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΓΚΑΝ
    ΛΑΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΥΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΥΝΗΣΗ..

    ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,ΟΙ ΒΡΩΜΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΤΗΣ ΜΟΡΓΚΑΝ ΜΑΣ ΑΓΝΟΗΣΑΝ..
    ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ
    ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ..
    ΕΝΩ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΑΛΦΑ,ΕΤΕ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΚΤΛ.
    ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
    ΓΣΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ,
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΕΙΜΑΙ 'ΤΟ ΜΗΛΟΝ'
    ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΔ/ΤΕΣ

    OΜΩΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟ ΘΑΨΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ
    ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ
    ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΚΡΙΜΑ ΒΡΕ ΧΑΖΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΥΧΗ
    ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
    ΘΑ ΒΑΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΓΚΙΝΕΣ
    ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Το Βημα σε λιγο θα πουλαει λιγοτερα
    φυλλα απο τον Ριζοσπαστη.
    Αυτο μας υποχρεωνει να γινουμε
    κομμουνιστες,και να το παιζουμε,
    αντιιμπεριαλιστες.
    Κατω οι ξενοι..
    Ζητω τα ελληνικα καρτελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ
    ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ
    ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Μιμηθειτε μαλακες τον
    Σημιτη που μας βοηθησε να λεηλατησουμε την χωρα.

    πρασινομπλε νταβατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,
    ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ..

    Η ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΕΙΜΑΙ 'ΤΟ ΜΗΛΟΝ'
    ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΔ/ΤΕΣ

    OΜΩΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟ ΘΑΨΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ
    ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ
    ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΚΡΙΜΑ ΒΡΕ ΧΑΖΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΥΧΗ
    ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
    ΘΑ ΒΑΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΓΚΙΝΕΣ
    ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΘΕΛΩ

    ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ
    ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ
    ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗ ΝΔ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ!
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΟΝΗΡΟΙ

    ΑΧ… ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕΜΝΟΥΣ
    ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ
    ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
    ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ποιος σοβαρος ανθρωπος αφιερωνει χρονο να διαβασει αυτα τα ηλιθια σχολια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕΜΝΟΥΣ
    ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ
    ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

    ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ

    οταν γραφω "κοσμος" εννοω την
    συμμορια που λεηλατησε την χωρα,
    και εδωσε και ενα ξεροκομματο,
    στους "πονηρους" του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Οποία ειρωνία της τύχης! Η ορκισμένη εχθρός του κοσουριού της ομοφυλοφιλίας, και ταυτόχρονα πρωθιέρια της άσκησής του Μπέμπα Μπλανς να ψοφάει και επισήμως πλέον από καρκίνο του παχέος κωλ-εντέρου, του ιδίου ακριβώς που της ξέσκιζαν λυσσαλέα οι νεαροί διάκοι και τα Αλβανά τεκνά που βάφτιζε!

    ΨΟΦΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. χαζουληδες δεξιοι, ο "κοσμος"
    των αρπαχτικων του δημοσιου
    χρηματος ,αναπολει τις ηρωικες
    ημερες της πονηρης πασοκιαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΕΣ

    οταν γραφω "κοσμος" εννοω ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ την
    ΠΑΡΕΑ που λεηλατησε ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΚ,και εδωσε και ενα ΦΙΛΕΤΑΚΙ,
    στους "πονηρους" του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. na feroun apo tin Alvania
    ton yperoxo ANASTASIO
    gia na swsei tin elladiki ekklisia
    apo ton katiforo.

    MONO AYTOS einai to sovaro proswpo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Δεξιά τσιράκια Ρουσσόπουλου 1:56 , 2:14 , 2:34 .2:40
    Πηγαίνετε να γλύψετε λίγο τον εργοδότη σας . Φάτε κανένα σκατό από τον ωραίο κώλο της
    Ασχομομούρας Μάρα Ζαχαρέα και μετά συνεχίσετε τα συνήθη Δεξιά υβρεολόγια πο δεν μας εκπλήσουν. Σκατά τρώτε , σκατά φτίνετε .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. κ.Σμιθ

    Καλη βολτα με τον σκυλο σας.
    Να προσεχετε την κινηση.Να αποφευγετε το κακο συναπαντημα με τους αλλους ΣΚΥΛΟΥΣ που κυκλοφορουν εκει εξω.
    Καλη αναγνωση εφημεριδων.
    (ο σκυλος σας διαβαζει κι αυτος η του τα διαβαζετε εσεις).

    Χαιρετε.

    κ.Φουφουτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΣΚΥΛΕ

    Εξακολουθεις να αυθαδιαζεις αναισχυντα.
    (πλακα κανω,συνεχισε ετσι για να γελαμε).

    Οποτε θελουμε να γελασουμε με σενα
    κατινα της Ρηγιλλης,θα βγαινω να σε σχολιαζω.Προσφερεσαι για θυμα σχολιασμου γιατι εισαι μαλακας.

    Στην καθημερινη σου διατριβη,αναφερεσαι συνεχως στο Δημοσιο και στο Δημοσιο κλπ.μας εχεις πρηξει.Τοσο πια εχεις πληγωθει απο τον διορισμο σου εκει?
    Τι αλλο πια να σου δωσει κι ο Θοδωρος.Υπουργο να σε κανει ?Αφου εκει εχουν αλλα νουμερα χειροτερα απο σενα.
    Κατσε στην υπογα.Με σκληρη δουλεια και αφοσιωση στον σκυλαφεντη σου θα δεις και συ καποτε μια ασπρη μερα.
    Χαιρετισμους στην η οικογενεια,φυσικη και κομματικη.

    Παντα ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. στην Ελλάδα κανένας δεν λέει την αλήθεια και τη πραγματικότητα για ότι δήποτε... παράδειγμα η διαφήμιση που ακούγεται καθημερινά "ελάτε στον καλύτερο ιππόδρομο της Ευρώπης στο Μρκόπουλο"!!!Αυτές τις ημέρες το 22 κανάλι της nova δείχνει ιπποδρομίες στην Αγγλία... χιλιάδες κόσμος, εξέδρες, πράσινο, υπέροχος στίβος, πολλοί χώροι, άλογα, τζόκευ, ιδιοκτήτες, προπονητές, κύριοι με ημίψηλα, κυρίες με καπελαδούρες και η βασίλισσα της Αγγλίας!!! ευπρέπεια, τάξη, ομορφιά, εκεί... στο δικό μας ιππόδρομο κακογτιαγμένος στίβος (έχουν τραυματιστεί και θανατωθεί εκατό τόσα άλογα) ούτε ίχνος πρασίου, ούτε ένας άνθρωπος στη μοναδική εξέδρα, αταξία, παρανομίες, άστα να πάνε στο διάβολο... κι΄όμως οι άνθρωποι της Φιλίππου Ενώσεως, του ΟΔΙΕ, του κράτους, κάνουν το κορόιδο για την κατάντια ενός σπορ που αλλού αποκαλείται σπόρ των βασιλέων και εδώ σπορ των αλητών...
    δεν ήξερα που να τα πω και να ξεσπάσω για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Μαρκόπουλο, βρήκα την ευκαιρία και τα λέω εδώ... επι ΠΑΣΟΚ διαπλεκόμενοι και μιζαδόροι έφαγαβ δισεκατομμύρια, για την κατασκευή του νέου ιπποδρόμου, τώρα επι ΝΔ, τα κουκουώνουν σαν τη γάτα τις ακαθαρσίες της και σαν τη κότα τις κοτσιλιές της... ΚΛΕΕΕΕΕΦΤΕΕΕΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ο/η μη-άγιε - αγία, αν έβγαζες το στόκο της άγνοιας και των εμμονών από τον εγκέφαλό σου, α/ θα είχες αποφασίσει το φύλο σου, β/ θα καταλάβαινες ότι εννοώ ακριβώς αυτό που γράφεις δίχως όμως εσύ να καταλαβαίνεις τα γράμματά σου: ότι πλήρης χωρισμός Εκκλησίας και Κράτους στη Γαλλία ΔΕΝ υπάρχει. Και στο λέει άνθρωπος που πέρασε έξι χρόνια της ζωης του στη Γαλλία, κάνοντας μεταπτυχιακό και διδακτορικό, εργαζόμενος ταυτόχρονα για τα προς το ζην (αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει δουλειά και προς το ζην). είναι και οι Γάλλοι βολεμένοι με τις χριστιανικές αργίες (αυτό ακριβώς είναι τα Χριστούγεννα, γι'αυτό και τα λένε Χριστούγεννα), και απλώς θεσμοθέτησαν τον πολιτικό γάμο (όπως και στην Ελλάδα). Επειδή είσαι και αδιάβαστος, μάθε ότι όλες οι ακραίες μορφές παιδεραστείας στις οποίες εμπλέκονται κληρικοί, στη μεγάλη τους πλειοψηφία λαμβάνουν χώρα σε καθολικά κλειστά και δύσβατα έως απαγορευμένα για λαϊκούς μοναστήρια. Ψάξε επίσης να μάθεις τι καλά που περνούν στην opus dei και μετά έλα να μας δείξεις και τεκμηριώσεις το όμοιό της στην ορθόδοξη Ελλάδα.όσο για να δώσει η Εκκλησία ό,τι έχει, δεν κατάλαβα, στο χρωστάει για κάτι? ή μήπως επειδή την βρίζεις, θα χαρεί να σου εξασφαλίσει φεράρι και πλουσιόσπιτα όπως έπραξε και ο εκφραστής σου Αιμίλιος Μεταξόπουλος με τα λεφτά των φοορολογουμένων και των φοιτητών της Παντείου. Μην κάνεις ότι ξεχνάς, τα λόγια σου έλεγε, και έτρωγε τα ξένα! Αντί λοιπόν να ψάχνεις να βρεις θεσμούς κι ανθρώπους να βρίσεις, κοίτα να βρεις να αχοληθείς με κάτι που σε χαροποιεί και σε ηρεμεί....κάνε γιόγκα, κάνε σεξ, κάνε γεμιστά. Και μάθε ότι η βρισιά δεν είναι άποψη, ένδειξη βλακείας και πανικού είναι.
    Χαίρε, ω χαίρε ελευθεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ
    ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ...

    Ποιός Σημίτης ρε βλαμένα !!
    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.
    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".
    Μπορεί να ήταν Πρωθυπουργός ο Σημίτης αλλά στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.
    Απλά ο Σημίτης δεν καταλάβαινε τίποτε γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχουν κλέφτες.
    Μόλις ακούστηκε κάτι για μερικούς συνεργάτες του τους έστειλε (Τσουκάτος, Νεονάκης, Μαλέσιος, Μανίκας).
    Να σκεφτήτε ότι ο άνθρωπος άφηνε τον μισθό του του Καθηγητή της Παντείου υπέρ του ιδρύματος και κάποια λαμόγια τον έκλεβαν.
    Αυτά για τον Σημίτη και η ιστορία θα τον γράψει με χρυσα γράμματα.

    ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..

    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".

    στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.

    η Συμμορία του Νονού

    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,


    ΟΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ BLOG, ΒΑZΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ. ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΛΠΑ.


    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ "ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ", ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ


    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ INTERNET CAFE. ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ. ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΙΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΛΛΑ NO WORRIES, ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ. ΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ. Η ΜΙΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ.


    ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΣΟΥ. ΑΝ "ΚΡΥΩΝΕΙΣ" ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ ΤΡΟΛΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΕΠΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    12:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμο είπε...
    μπομπολα αφεντη ,εγω θα τον
    ξεπερασω τον σημιτη..

    σουφλιας

    12:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμο είπε...
    ΣΟΥΦΛΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    12:01 πμ


    Ο/Η Ανώνυμο είπε...
    ΜΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    12:01 πμ


    Ο/Η Ανώνυμο είπε...
    ρε λαμογιο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,τι γινεται
    με σενα και τις μετρησεις της GPO,
    τον Λιαπη τον βγαζεις πρωτο εσυ,
    η MRB τελευταιο.
    Την Γεννηματα η mrb πρωτη,εσυ με την
    gpo τελευταια.
    Πολυ αξιοπιστος εισαι..
    Με τετοιες μετρησεις βγαζετε και
    το δελτιο του μεγκα πρωτο..

    12:02 πμ


    Ο/Η Ανώνυμο είπε...
    Εκλογες θα γινουν το Μαρτη και εκτος των αλλων θα παμε & με χειροπεδες, πρασινες και γαλαζιες. Η αρχη εγινε με τη ροζοπρασινη μαφια του Παντειου.(Λοβερδε-Παγκαλε- Κουβελη ντροπη σας). Εχουμε ΔΕΚΑ, παραδικαστικο , Μπατατουδη και σια, Κουμπάρους, Ομολογα , πιθανον να ανοίξουν στην Ελβετια εκεινοι οι κατα Βενιζελο αριθμοι τηλεφωνων - εδω δεν θα εχουμε δικη λογω παραγραφης , αλλα απολυτη πρασινη ξεφτιλα . Καποιος ξαναεκανε την περι το Δημοσιο απιστια ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , γιατι δεν χρωσταει σε κανεναν τιποτα , δεν τρεμει κανεναν, και ειναι αυτος που πολυ ανετα θα παρει ξανα τις εκλογες.
    Οποτε δεν θα εχουμε Δεξια παρενθεση αλλα Πρασινη ιστορικη υποσημειωση.

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΕΚΑΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ
    ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ...

    Ποιός Σημίτης ρε βλαμένα !!
    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.
    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".
    Μπορεί να ήταν Πρωθυπουργός ο Σημίτης αλλά στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.
    Απλά ο Σημίτης δεν καταλάβαινε τίποτε γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχουν κλέφτες.
    Μόλις ακούστηκε κάτι για μερικούς συνεργάτες του τους έστειλε (Τσουκάτος, Νεονάκης, Μαλέσιος, Μανίκας).
    Να σκεφτήτε ότι ο άνθρωπος άφηνε τον μισθό του του Καθηγητή της Παντείου υπέρ του ιδρύματος και κάποια λαμόγια τον έκλεβαν.
    Αυτά για τον Σημίτη και η ιστορία θα τον γράψει με χρυσα γράμματα.

    ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..

    Ακούστε και κάποιους που ξέρουν από μέσα το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Τσαβδαρίδης ανήκει στην "Μεγάλη του ΑΚΗ σχολή".

    στο μεγάλο φαγοπότι ήταν πάντα η Συμμορία του Νονού Άκη Τσοχατζόπουλου.

    η Συμμορία του Νονού

    ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΝΟΙ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ..
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ
    ΝΟΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Ε όχι και κριτικη…ετσι λενε τις αθλιοτητες και τις βλακειες που μονο ενας νεοδεξιος οπαδος του χοντρου και της χειρουργου-νηπιαγωγου θα εγραφε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η AGB ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ
    ΠΡΩΤΟ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ
    ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΒΗΜΑ,ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ
    ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ρε λαμογιο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,τι γινεται
    με σενα και τις μετρησεις της GPO,
    τον Λιαπη τον βγαζεις πρωτο εσυ,
    η MRB τελευταιο.
    Την Γεννηματα η mrb πρωτη,εσυ με την
    gpo τελευταια.
    Πολυ αξιοπιστος εισαι..
    Με τετοιες μετρησεις βγαζετε και
    το δελτιο του μεγκα πρωτο..


    ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η AGB ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ
    ΠΡΩΤΟ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ
    ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΒΗΜΑ,ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ
    ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ


    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η GPO ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ
    ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ
    ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ?

    ΨΥΧΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ρε παιδιά εκείνο το παλιόσκυλο , το γεροσαψαλο που τάχει βάλει με τον babis ,τον έχει ερωτευτεί και δεν του κάθετε και τον έχει πάρει μονότερμα? Πάσα εξήγηση δεκτη. Παρατηρω τώρα και μέρες άγριο κολλημα. Καθε εξήγηση δεκτη. Ποιοι τον πηδανε αυτόν το σκύλο και δεν είναι ιακνοποιηεμνος και έχει λυσσάξει? Μπορούν να μας βοηθήσουν? Κάθε βοήθεια δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Σκυλε,

    ελα να μου παρεις μια πιπα.Εισαι η πρωτη πιπομανα στο κομμα.
    Γι αυτο σε καλουν στις κομματικες συναξεις.Πρωτη γλωσσα σε λενε.Τι εννοουν αραγε ?

    Τετοια ωρα ,καλο νυχτοκαματο στην Συγγρου.Το μονον μερος που αναγνωριζουν την αξια σου και ...δοξαζεσαι καθε βραδυ.
    Να προσεχεις του ...ξενους,θα σου κολλησουν τιποτε,σαν καποιον δικο σου που δοκιμαζεται τελευταια.Ξερεις εσυ.
    Φιλια στην Στελλιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΒΡΕ ΕΓΩΪΣΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ (ΟΠΩΣ ΣΑΣ "ΒΑΦΤΙΣΕ" Η ΜΑΓΚΥ ΤΣΑΝΤ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ)


    ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΠΟΥ Ο babis ΕΙΝΑΙ Ο NUMBER ONE ΣΠΕΡΜΑΤΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ ΣΚΕΤΟΙ....ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΤΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΦΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΩΛΟ


    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ, ΝΑ ΣΠΑΜΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ (ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ) AND YOU'LL GET YOUR FAIR SHARE


    ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ POST ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΑΣΟΚΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ


    ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΡΕ ΠΟΣΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ??? ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ ΕΓΩΪΣΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ»
    «ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΗΜΙΤΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ $1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ»
    «ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ»

    June 19, 1999
    Yorgo. I was eager to talk to you to find out how your appointment with Vivian went and whether you talked to Christos about giving Julia the promotion so you can use her.
    But I want now to talk about your meeting with Simitis tomorrow, or rather, about the substance of your meeting. I want you first to get into an upbeat mood about the Foundation. Everyone I talk to about it, from Anna Lea to Bob Keeley, to Stanley, to the Iatridis's, to Amadeo and Eleni of Boston, to other Greeks, get very excited about it, and love its possibilities. Eleni helped with a conference in Cambridge some years ago called "The Greek Paradox." and translated the English book into Greek (not yet out), and I told her that was the kind of thing, among others, we wanted to do with the Idrima. You probably know about it.
    By the way, all these Boston guys know you and love you. They think of you as "something other," meaning out of this world. They feel happy about your involvement in the government and reassured about the future of Greece! My chest really bulges with pride.
    Back to the Idrima. I know we feel kind of shaky now without any resources. We also are still alone in the sense that we do not have a Board. Once we get that, we can rely on some additional help and thinking on fund raising. A good board will buoy up all our spirits. I believe must take a very clear stand on the nature of this Idrima, its non-party, more academic nature - and its international potential. Tell Simitis that a party activity like ISTAME, which is very similar to a Foundation, has, from an objective point of view the weaknesses of any party organization. It will get mixed up in the cliques, the ups and downs, and the fate of the party. It will not be able to do justice to the name of Papandreou - but it, of course, should exist. Don't be defensive about what we did. It was a coup, and a clever one. We will move forward gingerly, but surely. We will get funds for projects from various sources, and we will have to work for them. The Foundation will not blossom overnight. All of this takes energy, commitment, struggle, patience and WORK. Don't budge on this one, and don't compromise. We can't drop it because that would be harmful to your reputation. It would be judged that you couldn't stay in the kitchen, or that no one wanted to support it.
    The more and more I hear about your father, the more impressed I am as to the impact he made on this country and on its people. This is your legacy. Others would pee in their pants to have such as legacy. Don't sully it with smalltime moves to satisfy a hostile pasokaki self-interest group. We finally came up with as good decision as to the Idrima in terms of its purpose and composition - NO party representatives. A good number of them will be pro-PASOK because they are the people who we will choose. But they will not be part stelehi. That will bring all the problems of PASOK right into our Board and activities. We will work together on projects if it suits us, or suits them - but we will decide on each project whether it is worth it. PASOK did not help with the exhibit - in fact they worked against it. We joined in on the Memorial Service and the Megaro Mousikis - and supported to our friends both activities which were PASOK organized. Our intentions are cooperative. Theirs are not. And would not be even with members on our Board - unless they controlled us. We learned this in EGE. They were hostile because they couldn't control But we worked hard and were effective.
    I believe I know Simitis pretty well because he was for a while the person on the ektelestiko committee in charge of the women's committee in PASOK - way back when. He will back down if he sees you are determined. Let him make suggestions, if you like, but do not consider them at the time, but say you will have to discuss it with the kids - and with the emerging board. You cannot make decisions on your own.
    Don't forget also the York U. commitment. He should get out a letter immediately with that. soon we will lose the one million UOrk has committed if they do not hear from us. And don't forget to ask him to tell Venizelos to give us that building. It is shameful that they do not recognize Andreas's contribution with one building.
    I am going out to dinner with Nikos. We have a meeting tomorrow with Trepeklis. Will keep you informed. Hope you got a room in Sifnos. You will enjoy it!

    MUCH MUCH LOVE AND GOOD LUCK. M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ KAI NA ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΝΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ !!!
    ΕΠΑΘΕΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ενω εσυ που τον επαιρνες μονο απο το στομα τι επαθες?
    παντως η μανα σου επαθε μονο ρηξη σπληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗ ΠΗΔΑΓΑ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΓΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ .
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ .
    Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΡΩΣΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ 11:34 RULES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΝΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ !!!
    ΕΠΑΘΕΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Επειδή είδα φωτογραφία του ..Καρπαθίου, που λέγεται ότι είναι ψυχίατρος και θεωρεί αρρώστια την ομοφυλοφυλία, τον παρακαλώ πολύ να ανοίξει το παγκοσμίως αποδεκτό διαγνωστικό εγχειρίδιο DSM-IV και να μας πει σε ποιά σελίδα η ομοφυλοφυλία χαρακτηρίζεται ως αρρώστια ή διαταραχή. Αυτό που θα διαβάσει... δεν θα του αρέσει.
    ..............
    Εκτός αν έχει ο ίδιος κάποιο διαγνωστικό εγχειρίδιο του ... Μωϋσή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση