GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περισσότεροι από 17.000 δάκαλοι και καθηγητές...

...δεν γνωρίζουν σε ποιο σχολείο θα διδάξουν! . Aναστατωμένοι είναι περισσότεροι από 17.000 δάσκαλοι και καθηγητές, επειδή , ενώ βρισκόμασ...

...δεν γνωρίζουν σε ποιο σχολείο θα διδάξουν!
.
Aναστατωμένοι είναι περισσότεροι από 17.000 δάσκαλοι και καθηγητές, επειδή , ενώ βρισκόμαστε πέντε εβδομάδες πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους αγνοούν το σχολείο στο οποίο πρόκειται για να τοποθετηθούν.
Αιτία είναι το γεγονός ότι τα υπηρεσιακά συμβούλια δεν έχουν συνεδριάσει για να εξετάσουν τις περίπου 6.000 αιτήσεις για απόσπαση εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης και 11.000 δευτεροβάθμιας . Το υπηρεσιακό συμβούλιο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα συνεδριάσει μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου , γεγονός που ήδη έχει προκαλέσει την οργή και αγανάκτηση των εκπαιδευτικών.
Η καθυστέρηση αυτή αναμένεται να έχει και μια άλλη πιο σοβαρή παρενέργεια, καθώς θα παρατηρηθεί το φαινόμενο κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία λόγω μετακινήσεων εκπαιδευτικών από νομό σε νομό, ενώ θα έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα...
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της επισημαίνει πως παρά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στο τέλος Ιουλίου και σε ένα περίπου μήνα θα αρχίσει η νέα σχολική χρονιά, το ΚΥΣΠΕ δεν συνεδρίασε ακόμη για να εξετάσει τις αιτήσεις για απόσπαση 6.000, περίπου, εκ/κών Π.Ε. από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Εκκρεμεί, επίσης, η ανακοίνωση των αποσπάσεων στα Γραφεία Εκπαίδευσης και στους διάφορους φορείς (πανεπιστήμια κλπ.).
Η ΔΟΕ κάνει λόγο για πρωτοφανή καθυστέρηση "πέρα από τις δυσμενείς επιπτώσεις στον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων, θα έχει ως αποτέλεσμα την ύπαρξη σοβαρών προβλημάτων στην ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αφού είναι γνωστό ότι για να γίνουν οι μόνιμοι διορισμοί και οι διορισμοί αναπληρωτών, πρέπει να προηγηθούν οι αποσπάσεις".
Το υπουργείο μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει πως θα αντιμετωπίσει το μεγάλο αυτό πρόβλημα που θα έχει μεγάλες συνέπειες στις αρχή του διδακτικού έτους.
esos.gr

10 σχόλια

  1. Συμπλήρωσε ότι και 100ντάδες πρώην Τ.Ε.Ε. δεν ξέρουν πότε θα γίνουν ΕΠΑΣ και ακόμα δεν έχουν την λίστα μαθημάτων και το Πρόγραμμα στα χέρια τους.
    Με αποτέλεσμα να μην έχουν προσλάβει καθηγητές και αυτοί που ήδη εργαζόντουσαν εκεί να είναι μετέωροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββατο, 21 Ιούλιος 2007

    Περισσότεροι από 17.000 δάκαλοι και καθηγητές...
    ...δεν γνωρίζουν σε ποιο σχολείο θα διδάξουν!


    άν είσαι προϊόν τέτοιων δακάλων, μη σώσουν και διδάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πω την αμαρτια μου?

    Μου ελειψε αυτος ο πσευδοθ προεδροθ τηθ διδαθκαλικηθ ομοσπονδιαθ ,πωθ τον λεγανε τωρα,πωθ τον λεγανε τωρα..θιχτιρ,πωθ τον λεγανε..
    Δεν θυμαμαι.

    Αλλα θυμαμαι μια ατακα με τον Κυρτσο σε καποιο μπουρδελοκαναλο:
    Κυρτσος:
    Οι αυξησεις 45% που ζητατε ειναι εξωφρενικες.
    Προεδροθ:
    "Λαθοθ λαθοθ ειναι μολιθ τριαντα τοιθ εκατο"!!

    Ρε παιδια μου καρφωθηκε αυτο,τοτε που πηρανε εντολη αυτα τα τζογλανια να κανουν απεργια,τι απεργια λεμε τωρα? να κλεισουν 1,5 μηνα τα σχολεια οι μπινεδες!!
    Για να βοηθησουν το πασοκ και τον ΣΥΝ στις επικειμενες δημοτικες εκλογες!!!

    Ελεοθ,εμειθ τιθ απεργιεθ τιθ κανουμε για τουθ μαθητεθ μαθ,να λεει ο πθευδοθ ανιθοροποθ προεδροθ.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγροφύλακες ελαιοχρωματιστές, κομμωτές, κοπτοράφτρες σέρνουν τις μεταρρυθμίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.31 σωστός ο παίκτης. πολύ καλύτερα τότε που κυβερνούσαν οι πουτάνες, οι αεροσυνοδοί, οι αστρολόγοι και οι πνευματικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σωστός ο παίκτης. πολύ καλύτερα τότε που κυβερνούσαν οι πουτάνες Μιμή, Τουρλουμούση, Κοτοπούλη, ο αστρολόγος Θωμαδάκης, ο πνευματικός πάτερ Παπάριος και οι καθαρίστριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει έτσι γινότανε πάντα!Τώρα τους ενοχλεί;Το 2001 έμαθα την απόσπασή μου 17 Αυγούστου.Αλλά τότε δεν ανησυχούσε κανείς...
    Τώρα τους ενοχλεί...Όπως και πολλά άλλα δλδ που περνούσαν απαρατήρητα και ασχολίαστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ
    ..................................................................
    Μόνη η λαϊκοδεξιά λεβεντιά δεν αρκεί. Για να επιτευχθεί ο «στόχος» πρέπει να συνδυαστεί με μπόλικο πολιτικό χουλιγκανισμό, οργίλο λόγο, ιερή αγανάκτηση και σίγουρα πολλή... βουλευτική ασυλία. Τότε ο βουλευτής μπορεί να πει ό,τι θέλει. Να φωνάξει, να υβρίσει, να συκοφαντήσει και κατόπιν να αναδιπλωθεί, να εξηγήσει, να σταυροκοπηθεί, ακόμη και να δηλώσει παρεξηγημένος. Η περίπτωση του υφυπουργού Απασχόλησης Γεράσιμου Γιακουμάτου δεν είναι ούτε καινούργια, ούτε άγνωστη, ούτε ανεξήγητη. Είναι, ωστόσο, οδυνηρή η διαπίστωση ότι «κάθε κυβέρνηση χρειάζεται τον Γιακουμάτο της». Και ακόμη πιο οδυνηρό το γεγονός ότι σ' αυτό συμφωνεί και ο Κώστας Καραμανλής.
    Σε μια χώρα όπου συνέπειες υφίστανται μόνο όσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ένας υπουργός μπορεί να πει σημεία και να κάνει τέρατα χωρίς να φοβάται την τιμωρία.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ
    ..............................................
    Όταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, γνώριζε πολύ καλά τι έκανε, σε ποιους απευθυνόταν και τι επεδίωκε. Είναι, άλλωστε, εντεταλμένος να δίνει τη μάχη του πεζοδρομίου για λογαριασμό της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, επιστρατεύοντας περίσσευμα μαγκιάς και όρους «πιάτσας». Η απροκάλυπτη περιφορά της παντελούς έλλειψης μέτρου και συστολής και η περήφανη επίδειξη του θράσους και της ανεπάρκειας πλέον αποτελούν για τον κ. Γιακουμάτο πλεονεκτήματα επένδυση για τις ψήφους και τα υφυπουργεία του μέλλοντος. Τι κι αν δεν αφήσει έργο στο υπουργείο του; Τι κι αν δεν έχει πολλά να πει για την ανεργία, τις απολύσεις και το ασφαλιστικό; Έχει απαντήσεις και λύσεις για όλα τα άλλα: Την Eurovision, τους γάμους των ομοφυλοφίλων, τον Ότο Ρεχάγκελ, τους Αλβανούς διαρρήκτες... Τον ρόλο του «λαγού», που αναλαμβάνει να πει αυτό που θέλει να ακούσει ο καθαρόαιμος δεξιός ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά επ ουδενί δεν πρέπει να εκστομίσει ο πρωθυπουργός .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την ώρα που ο πρωθυπουργός πασχίζει να παρουσιάσει την εικόνα μιας «σοβαρής και υπεύθυνης κυβέρνησης»,. Λάθη, παλινωδίες, και αποποίηση ευθυνών, επαναλαμβάνονται με συχνότητα . Ατράνταχτη απόδειξη των παραπάνω αποτελεί o
    ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ :
    1. Πάρνηθα
    «Την πατήσαμε»
    δδ Η πρωτοφανής οικολογική καταστροφή στην Πάρνηθα, με τα χιλιάδες καμένα στρέμματα δάσους, έφερε στο προσκήνιο με τον πλέον δραματικό τρόπο την πλήρη αδυναμία αντίδρασης του κρατικού μηχανισμού , «την πατήσαμε», όπως είπε και ο Β. Πολύδωρας.
    2. Πανελλήνιες
    Διπλό λάθος
    δδ Η αποκάλυψη για αλλοίωση των βαθμολογιών στις Πανελλήνιες με «άνωθεν» εντολή. Σαν να μην ήταν αρκετός ο θόρυβος από την κατάρρευση της αξιοπιστίας του θεσμού, το υπουργείο Παιδείας επανήλθε ... δριμύτερο στέλνοντας λίγες μέρες αργότερα στα σχολεία, λάθος καταστάσεις βαθμολογιών.
    3. Καύσωνας
    «Κάηκε» το κράτος!
    δδ Ένα κύμα καύσωνα, για το οποίο είχε εγκαίρως προειδοποιήσει η ΕΜΥ, ήταν αρκετό για να καταρρεύσει το κράτος, πολύωρες διακοπές βύθισαν στο σκοτάδι ολόκληρες συνοικίες στην Αττική και το τελικό χτύπημα ήρθε με το μπλακ - άουτ που νέκρωσε όλη τη βόρεια Ελλάδα.
    4. Βασανισμοί
    Βίντεο - ντροπή
    Με την πλάτη στον τοίχο όμως βρέθηκε η κυβέρνηση και στην περίπτωση δημοσιοποίησης των βίντεο της ντροπής με σκηνές βασανισμού αλλοδαπών μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Οι εικόνες σόκαραν το Πανελλήνιο και εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα.
    5. Παιδεία
    Η... ζαρντινιέρα
    Καθόλου ευτυχής δεν μπορεί να αισθάνεται η κυβέρνηση και για τον τρόπο αντιμετώπισης των κινητοποιήσεων στο χώρο της Παιδείας.
    Οι χειρισμοί του Β. Πολύδωρα και της ηγεσίας της Αστυνομίας . Ως κορυφαία στιγμή βέβαια ξεχωρίζει ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, από ... μία ζαρντινιέρα!
    6. Ναυάγιο
    Μαύρη κηλίδα
    Διεθνής διασυρμός υπήρξε και με την υπόθεση του ναυαγίου του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, μέρα μεσημέρι στον κόλπο της Καλντέρας, στη Σαντορίνη. Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και λάθη συντονισμού είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν δύο ζωές, η περιοχή να υποστεί τεράστια ρύπανση και όλα αυτά στην έναρξη της τουριστικής περιόδου.
    7. Αυθαίρετα
    Ακυρη τροπολογία
    Μελανό σημείο για μια κυβέρνηση που κατά τα άλλα διακήρυσσε την προσήλωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος ήταν και η τροπολογία Μπασιάκου για αναστολή κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις. Οι έντονες αντιδράσεις που ξεσήκωσε αλλά κυρίως η παρέμβαση Σουφλιά που διαχώρισε τη θέση του, οδήγησαν στην απόσυρσή της. Ωστόσο οι δικαιολογίες ότι αυτό έγινε γιατί δεν υπήρξε συναίνεση δεν ήταν επαρκείς...
    8. Ομόλογα
    Οι «ανίδεοι» των ταμείων
    δΑνεπανόρθωτο πλήγμα αποτελούν και οι ατυχείς χειρισμοί στο σκάνδαλο των ομολόγων. Οι αρχικές δηλώσεις Αλογοσκούφη περί «άπληστων χρηματιστών που εκμεταλλεύονταν ανίδεες διοικήσεις ταμείων», αλλά και η καθυστερημένη αποπομπή Τσιτουρίδη για έναν φαινομενικά άσχετο λόγο, δεν έπεισαν τηνκοινή γνώμη και δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για ένα θέμα που έπληξε χιλιάδες ασφαλισμένους.
    9. Αρειος Πάγος
    Ατυχής κάλυψη
    Ο τομέας, το κύρος του οποίου επλήγη περισσότερο από κάθε άλλο, ήταν σίγουρα η ικαιοσύνη.
    Πρόσωπο κλειδί σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρωμύλος Κεδίκογλου, ο οποίος συχνά βρέθηκε στο στόχαστρο σκληρής κριτικής, τόσο σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις του σε κρίσιμες υποθέσεις - όπως αυτή των συμβασιούχων - όσο και για τις δοσοληψίες του γιου του. Η στάση του Μαξίμου ωστόσο, να του παράσχει απόλυτη κάλυψη, δημιούργησε έντονα ερωτήματα και προκάλεσε αναταραχή στους κόλπους της δικαιοσύνης, πλήττοντας ακόμη περισσότερο το κύρος της.
    10. Πατριαρχείο
    «Ξέχασε» τα φλέγοντα
    Αλλά και σε ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως αυτό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, οι κυβερνητικοί χειρισμοί δεν μπορούν να θεωρηθούν ως επιτυχείς. Κατά την τελευταία συνάντησή του με τον Τ. Ερντογάν, ο Κ. Καραμανλής προτίμησε να «ξεχάσει» τα φλέγοντα ζητήματα που του είχε θέσει λίγο νωρίτερα ο κ. Βαρθολομαίος, όπως την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Προτίμησε μάλλον να εστιάσει περισσότερο στην προεκλογική στήριξη στον Τούρκο πρωθυπουργό .

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις 1:35...

    έγινε posted ένα μοναδικό δείγμα πολιτικής αυτοϊκανοποίησης,
    δηλαδή πολιτικού αυνανισμού,
    δηλαδή ασύστολης πολιτικής μαλακίας.

    Περισσότερες πληροφορίες αποπάνω!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση