• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007

  Νέο σκάνδαλο με την Πάολα Μάλοβιτς!

  Την επομένη μέρα των καταγγελιών Αλαβάνου, ο Γ. Αλογοσκούφης την διόριζε σε άλλη μια νευραλγική Επιτροπή, για να διαχειρίζεται κονδύλια του Γ' ΚΠΣ!!!
  Σκληρή Ερώτηση 12 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή!

  Εμείς φταίμε που όλο πέφτει ...μπροστά μας ο Γ. Αλογοσκούφης;
  Η υπόθεση με την Πάολα Μάλοβιτς δεν έχει τελειωμό. Αν και Νομική Συμβουλος του Υπουργού Οικονομικών (Γ. Αλογοσκούφη), στρέφεται ...εναντίον του για τα κτήματα Νάστου - εκτάσεις που συμπεριλαμβάνονται σε αυτά που κάηκαν από ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ στον Υμηττό.
  Οπως είχαμε αποκαλύψει, εξάλλου, ο υπουργός την είχε διορίσει και σε ένα σωρό άλλες κρατικές θέσεις.
  Τώρα τι αποκαλύπτεται; Τις ημέρες που ο Κώστας Γείτονας -στις 3 Ιουλίου- και ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος -στις 9 Ιουλίου- τον κατηγορούσαν για τον ρόλο της κ. Μάλοβιτς και εκείνος έκανε ότι ...δεν την ξέρει και την αποκαλούσε "κάποιο ιδιώτη", με απόφασή του την διόριζε ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ επίζηλη επιτροπή που θα κάνει διαγωνισμό για τη διαχείριση κονδυλίων δράσης του Γ' ΚΠΣ μέχρι το τέλος της υλοποίησής του. Και εκτός των ...άλλων, θα παίρνει επιπλέον και 1.170 ευρώ για ΚΑΘΕ συνεδρίαση. Μα καλά, πότε ...προλαβαίνει;

  Το τελευταίο αυτό σχετικό ΦΕΚ για το διορισμό της, υπογράφτηκε στις 10 Ιουλίου 2007 - πριν από εννιά μέρες!!! Και μια ακριβώς ημέρα μετά τις καταγγελίες του Αλ. Αλαβάνου για τις σχέσεις της με τους καταπατητές του Υμηττού!!! (Πατήστε εδώ).
  .
  Δώδεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φέρνουν το νέο αυτό σκάνδαλο στη Βουλή με μεγάλη ερώτησή τους στην οποία παραθέτουν και όλα όσα έχει αποκαλύψει το Press-gr για την κ. Μάλοβιτς -αλλά και τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Σ. Νικολαρόπουλο- και ζητούν από τον κ. Αλογοσκούφη να απαντήσει σε εννια ερωτήματα.
  Οι βουλευτές κατηγορούν τον Γ. Αλογοσκούφη ότι "σε ένα «γαλάζιο ευνοιοκρατικό παραλήρημα, διορίζει την νομική του σύμβουλο σε διάφορες θέσεις κλειδιά που ευνοούν τις ιδιοκτησιακές επιδιώξεις της οικογένειάς της επί δημοσίων κτημάτων από τα όρια της Ηλιούπολης… μέχρι την κορυφογραμμή του Υμηττού!»
  Αφού αναφέρονται αναλυτικά στην υποόθεση Νάστου με τις γνωστές -σε όσους μας διαβάζουν- καταγγελίες και με αναφορά στολεκτρονικό δημοσίευμα (του Press-gr) που αναφέρει ότι η κα Μάλοβιτς ήταν μέλος του ΔΣ της ΚΕΔ Α.Ε. που έλαβε την απόφαση ανάκλησης παραχώρησης των εκτάσεων στο δημόσιο!!!", καταγγέλουν και τους "επτά ταυτόχρονους (!!!) διορισμούς της κα Μάλοβιτς σε περίβλεπτες θέσεις με Υπουργική υπογραφή, ενώ κατ’ εξαίρεση της έχει επιτραπεί να εξαιρεθεί της αναστολής, που προβλέπεται σε τέτοιες θέσεις, και να συνεχίζει να ασκεί ΚΑΙ το ελεύθερο επάγγελμα του δικηγόρου".

  Ο τελευταίος διορισμός, σύμφωνα με την Ερώτηση, αφορά:
  8) ΦΕΚ Β 1041/1-8-06 και ΦΕΚ ΥΟΔΔ 286/10-7-07
  Η κα Μάλοβιτς με απόφαση και πάλι του κ. Αλογοσκούφη διορίζεται στην Τεχνική Γραμματεία της Επιτροπής για τη διενέργεια διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου «Προσδιορισμός επικοινωνιακής στρατηγικής και εφαρμογή σχεδίου δράσης του Γ’ ΚΠΣ για το υπόλοιπό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωσή του».
  Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της σημασίας και των αρμοδιοτήτων της συνεργάτιδας του Υπουργού σε αυτήν την Επιτροπή, σημειώνεται ότι ο Υπουργός αποφασίζει λόγω της ιδιαιτερότητας και του οικονομικού μεγέθους του αξιολογούμενου προς ανάθεση έργου, να ανταμείψει την κα Μάλοβιτς με 1170 ευρώ για τις συνεδριάσεις μόνο του πρώτου τριμήνου που πραγματοποιούνται εκτός κανονικού ωραρίου….!

  Ενα χαρακτηριστικό απόσπασμα της Ερώτησης...

  ΜΕΙΖΟΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
  Εκτός από πρακτικά δυσχερής, είναι και προκλητική η σύμπτωση τόσων αρμοδιοτήτων στο ίδιο Κυβερνητικό στέλεχος. Τα ηθικά ζητήματα, πάνω στα οποία πρέπει να τοποθετηθεί ο πολιτικά υπεύθυνος για όλους αυτούς τους δεοντολογικά και πρακτικά ασυμβίβαστους διορισμούς Υπουργός Οικονομικών είναι μεγάλα. Όχι μόνο γιατί δεν είναι δυνατόν το ίδιο πρόσωπο να μπορεί να ανταποκρίνεται επαρκώς σε τόσα πολλά καθήκοντα, ασκώντας παράλληλα και το επάγγελμα του δικηγόρου. Όχι μόνο γιατί η κα Μάλοβιτς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αντιδικία με το Δημόσιο που η ίδια εκπροσωπεί, τα ιδιωτικά της συμφέροντα βρίσκονται σε απόλυτη σύγκρουση με τα δημόσια καθήκοντά της, ενώ οι θέσεις που καταλαμβάνει της δίνουν την δυνατότητα να ασκεί επιρροή στην έκβαση των ιδιωτικών υποθέσεών της ενάντια στο δημόσιο συμφέρον. Αλλά κυρίως γιατί ο Υπουργός Οικονομικών γνώριζε τις διεκδικήσεις της οικογένειας Νάστου, γνώριζε τις ευνοϊκές για τους φερόμενους ως κληρονόμους διευθετήσεις της Κυβέρνησής του μέσω της ΚΕΔ Α.Ε., γνώριζε την προφανή σύγκρουση συμφερόντων και επέλεξε να προχωρήσει στους παραπάνω προκλητικά ευνοιοκρατικούς διορισμούς. Η σιωπή του απέναντι στις καταγγελίες, όπως και η σιωπή του για τα δομημένα ομόλογα, καταδεικνύει το μέγεθος της εμπλοκής του.

  Και τα εννιά ερωτήματα...
  Μετά τα παραπάνω ερωτάσθε:
  1. Με ποια κριτήρια η κα Μάλοβιτς καταλαμβάνει τόσες πολλές θέσεις και αρμοδιότητες, τη στιγμή που πέρα από κάθε δεοντολογικό ή ηθικό ζήτημα, είναι και πρακτικά δυσχερές να ανταποκρίνεται το ίδιο άτομο σε τόσα πολλά καθήκοντα;
  2. Με ποια κριτήρια επέλεξε ο Υπουργός Οικονομικών να εξαιρέσει την κα Μάλοβιτς από την υποχρέωση της για αναστολής του δικηγορικού της επαγγέλματος; Δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν τιμά την Κυβέρνησή του και την δήθεν διαφάνεια που αυτή στα δύσκολα επικαλείται, η Ειδική Συνεργάτιδά του Υπουργού που παράλληλα διαθέτει τόση επιρροή και τόσες εξουσίες, να μπορεί έστω δυνητικά να «ρευστοποιήσει» αυτές κατά την άσκηση του επαγγέλματος του δικηγόρου;
  3. Αφού, προφανώς, γνώριζε ο Υπουργός Οικονομικών τις διεκδικήσεις της κα Μάλοβιτς απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο και την επί θητείας της στο ΔΣ της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου ανάκληση της παραχώρησης των επίμαχων εκτάσεων με τεράστια ζημία του Δήμου Ηλιούπολης, γιατί επέλεξε την συγκεκριμένη δικηγόρο να στελεχώσει με πολλαπλές ιδιότητες και εξουσίες το Υπουργείο του;
  4. Γνωρίζετε την καταγγελλομένη στον τύπο ύπαρξη εισαγγελικού εγγράφου με το οποίο ερευνώνται κακουργηματικές απάτες σε βάρος του δημοσίου από τους κληρονόμους Νάστου, συμπεριλαμβανομένης της κα Μάλοβιτς; Έχετε λάβει επαρκείς εξηγήσεις για το θέμα αυτό από την στενότατη και έμπιστη συνεργάτιδά σας, όπως, άλλωστε δηλώσατε ότι πράξατε και στην περίπτωση του ετέρου συνεργάτη σας κ. Νικολαρόπουλου, όταν ο κ. Λιόγας έκανε αιφνιδιαστική εισαγγελική έρευνα στην κατοικία του;
  5. Πως αιτιολογείται η από 29/9/04 απόφαση της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου περί ανάκλησης της παραχώρησης των επίμαχων δημοσίων ακινήτων στο Δήμο Ηλιούπολης; Παρακαλείσθε να καταθέσετε την εν λόγω απόφαση στη Βουλή.
  6. Γιατί κωφεύει ο Υπουργός στα δίκαια αιτήματα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης περί απομάκρυνσης της κα Μάλοβιτς από το Υπουργείο Οικονομίας;
  7. Αντιλαμβάνεσθε ότι ουσιαστικά η Κυβέρνηση Καραμανλή ανέθεσε την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δημοσίου στους ίδιους τους αντιδίκους του; Πρόκειται για μια νέα έκφανση της πολιτικής Καραμανλή περί λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και της κρατικής μηχανής;
  8. Όταν ο απών Πρωθυπουργός μεγαλόστομα δήλωνε το 2004 «έχουμε στελέχη να διοικήσουμε το Κράτος» μήπως εννοούσε ότι έχετε μια μικρή ομάδα στενών σας «εκλεκτών», κουμπάρων και λοιπών συγγενών τους οποίους θα τοποθετείτε παράλληλα σε πολλαπλές θέσεις κλειδιά, όχι για να διοικήσετε, αλλά για να λεηλατήσετε το Κράτος;
  9. Έχει η Κυβέρνησή σας κάποιο κρυφό σχέδιο χαριστικής εκχώρησης της ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού λαού σε «εκλεκτούς» της, στο οποίο πέραν των αποκαλύψεων για τα κρυφά εμβάσματα σε συγγενείς Υπουργών και την εκχώρηση δημοσίων, δημοτικών και ιδιωτικών εκτάσεων στη Μονή Βατοπεδίου, θα προστεθεί σε λίγο και η εκχώρηση εκτάσεων του Υμηττού στους «γαλάζιους» διεκδικητές του;

  Οι ερωτώντες Βουλευτές είναι οι Μ. Καρχιμάκης, Μ. Μπόλαρης, Χ. Αηδόνης, Λ. Γρηγοράκος, Γ. Δριβελέγκας, Τ. Χωρέμης, Τ. Ρήγας, Β. Κεγκέρογλου, Ν. Σαλαγιάννης. Μ. Παντούλας. Χ. Αράπογλου, Α Μανωλάκης.
  Διαβάστε εδώ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ερώτηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  48 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 6:28:00 π.μ.

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ;
  ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 8:28:00 π.μ.

  ΑΥΤΟΣ Ο ΡΗΓΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΘΗΘΕΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΑΤΕ .
  Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για 370.000 ευρώ!
  ...την περίοδο που ήταν νομάρχης Κυκλάδων
  .
  Η εφημερίδα "Κοινή Γνώμη" των Κυκλάδων γράφει ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο διαπίστωσε ελλείψεις δικαιολογητικών για δαπάνες ύψους 370.000 ευρώ στη Νομαρχία Κυκλάδων όταν ήταν νομάρχης ο σημερινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας. Το 200-2001. Η "τρύπα" αφορά την πληρωμή έργων, προγραμματικών συμβάσεων αλλά και μετακινήσεις του κ. Ρήγα.
  Ο ίδιος ο κ. Ρήγας χαρακτηρίζει "γραφειοκρατική αστειότητα" το θέμα και υποσχέθηκε ότι θα στείλει όλα τα αναγκαία δικαιολογητικά (!!!....).


  # posted by press.gr@hotmail.com @ 1:38 πμ 22 comments

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 9:41:00 π.μ.

  Διαβαστε στο αθλητικο δελτιο το ΑΠΕ [16-7-07,ωρα 15.25] μια ιδιαιτερως ενδιαφερουσα καταδικαστικη αποφαση του Πολυμελους Πρωτοδικειου Θεσσαλονικης εις βαρος του προεδρου της ΕΠΟ Β.Γκαγκατση μετα απο αγωγη δημοσιογραφου.Υπαρχει και στην αθλητικη ιστοσελιδα sportime.gr.

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 9:43:00 π.μ.

  ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 10:10:00 π.μ.

  Για το θεμα Γκαγκατση-Θωμαιδη γραφει το site socialforum.gr που εχει νεα απο τον χωρο των media

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 10:51:00 π.μ.

  ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙΑΔΑ; ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. H ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ TV!

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 11:41:00 π.μ.

  Drakos πες αλεύρι...
  Η υπομονή έχει και τα όριά της.

  ΒΑΣ-ΒΑΣ είπε... 18 Ιουλ 2007, 12:21:00 μ.μ.

  ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

  ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 12:26:00 μ.μ.

  Απίστευτο: "Δικτατορικό καθεστώς" αποκαλεί....
  .
  ...το σημερινό, ο Γ. Αλογοσκούφης!
  Άρα, ο Κ. Καραμανλής είναι ... δικτάτορας;
  Να χαίρεστε τον "τσάρο" σας, κύριε πρωθυπουργέ...

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 12:26:00 μ.μ.

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ[ΚΑΤΟΙΚΟΙ] ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ
  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ
  Ο ΖΟΡΡΟ

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 12:30:00 μ.μ.

  ΚΛΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΣΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
  ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
  Ο ΖΟΡΡΟ

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 12:32:00 μ.μ.

  Καλά κάνετε και βαράτε τον Αλογοσκούφη. Να βαρέσετε και τον Γιωργάκη, την Ντόρα και τη Διαμαντοπούλου που είναι μέλη της λέσχης Μπιντελμπεργκ. Του Αλογοσκούφη και της εβραίας Πάολας δύσκολο να τους κάνετε κάτι πάντως γιατί έχουν τρελές πλάτες. Είναι το κατεστημένο.

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 12:36:00 μ.μ.

  Γράψτε και για τον νόμο που θα "ρυθμίσει" (=χαρίσει) τα χρεη στις ΠΑΕ κλπ !!!!

  Για πολλοστή φορά.

  Και εγώ όταν χρωστάω στην Εφορία 300, με σκίζουν.

  Τέτοιοι αλήτες είναι όλοι τους !

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 12:37:00 μ.μ.

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΑΞΙΞΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
  Ο ΧΑΖΟΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 1:06:00 μ.μ.

  Ειναι δυνατον να ειναι αληθεια κατι τετοιο??
  Το διαβασα στην Καθημερινη:

  Ο παράξενος επισκέπτης
  Tου Aντωνη Kαρκαγιαννη / karkagiannisant@ath.forthnet.gr

  Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ανέκδοτο και η άγνωστη κυρία που τηλεφώνησε στην «Κ» και μου το είπε ήθελε, με καλοσύνη και ευγένεια, να με διασκεδάσει. Εκανα λάθος…

  Η κυρία ονομάζεται Παναγιώτα Σωτηροπούλου και είναι ιδιοκτήτρια μικρού ζαχαροπλαστείου στον Γέρακα Αττικής. Για την ακρίβεια ενός πρατηρίου ειδών ζαχαροπλαστικής, που δεν διαθέτει τραπέζια και καρέκλες, ούτε σερβιτόρους και θαμώνες. Δεν σερβίρει γλυκά, απλώς τα πουλάει. Πάει ο πελάτης, αγοράζει ένα κουτί πάστες (να τις αποφεύγετε με τον καύσωνα) ή ένα ταψάκι μπακλαβά με μπόλικο σιρόπι, πληρώνει και φεύγει.

  Πριν από δύο - τρεις μέρες στο κατάστημα της κ. Παναγιώτας μπαίνει ένας παράξενος πελάτης, μάλλον νέος αλλά αρκετά ταλαιπωρημένος από τον καύσωνα. Η κ. Παναγιώτα νόμισε πως ήταν πελάτης και πήρε την ανάλογη στάση και το κατάλληλο ύφος για να τον εξυπηρετήσει, πρόθυμα και καλόκαρδα.

  Καταλαβαίνετε την κατάπληξή της όταν τον άκουσε να της λέει εντελώς απροσδόκητα: «Κυρία μου σας έπιασα στα πράσα». Για ένα δέκατο του δευτερολέπτου αναρωτήθηκε πού την έπιασε! Και πριν σχηματισθεί πλήρως η σκέψη της, με περισσότεροη κατάπληξη, τον άκουσε να της λέει: «Ποιο τραγούδι ακούτε παρακαλώ;». Πράγματι, στο πίσω μέρος του καταστήματος ήταν ανοιχτό ένα ραδιόφωνο κολλημένο στον ίδιο σταθμό από το πρωί και κάθε τόσο μετέδιδε και ένα τραγούδι.

  Η κ. Παναγιώτα, ανυποψίαστη αλλά και περίεργη να δει πού το πάει και πού θέλει να καταλήξει του είπε ότι εκείνη τη στιγμή το ραδιόφωνο μετέδιδε ένα τραγούδι της μακαρίτισσας Μοσχολιού. Δεν είχε καταλάβει ακόμη ότι για τον παράξενο επισκέπτη θα ήταν ακριβώς το ίδιο αν το ραδιόφωνο μετέδιδε τραγούδι του επίσης μακαρίτη Καζαντζίδη ή οποιουδήποτε άλλου ζώντος ή τεθνεώτος καλλιτέχνη.

  Οταν ο ταλαιπωρημένος από τον καύσωνα κύριος έλαβε τις δέουσες απαντήσεις ανακοίνωσε στην κ. Παναγιώτα ότι της επιβάλλει πρόστιμο 300 ευρώ ως πνευματικά δικαιώματα της μακαρίτισσας Μοσχολιού! Ταυτόχρονα ξεδίπλωσε ένα προκατασκευασμένο χαρτί κάποιου δικηγορικού γραφείου, εντεταλμένου να ανακαλύπτει και να τεκμηριώνει τις παράνομες ακροάσεις τραγουδιών και, βάσει τιμοκαταλόγου, να επιβάλει το ανάλογο πρόστιμο. Το συμπλήρωσε με τα στοιχεία της κ. Παναγιώτας, το υπέγραψε ιδιοχείρως και το επέδωσε τελετουργικά στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

  Οπως ίσως καταλάβατε επρόκειτο για «λαγωνικό» (πώς αλλιώς να τον ονομάσω δεν ξέρω) κάποιας «εταιρείας συλλογικής(!) διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων». Η κ. Παναγιώτα ματαίως διαμαρτυρόταν ότι 300 ευρώ για το μαγαζί της είναι περίπου πέντε μεροκάματα για την ίδια και εκεί πάνω ρώτησε τον επισκέπτη, εσείς ξέρετε πώς βγαίνει το μεροκάματο; Τι δουλειά κάνετε; Ο επισκέπτης της είπε ότι κάνει διάφορες δουλειές, αλλά και αυτή επειδή έχει ένα μικρό ποσοστό από κάθε πρόστιμο που επιβάλλει.

  Εχω μια απορία: Αυτές οι «εταιρείες συλλογικής διαχείρισης» εισπράττουν πνευματικά δικαιώματα από κάθε ραδιοφωνικό σταθμό που μεταδίδει τραγούδια ζώντων και τεθνεώτων καλλιτεχνών. Γιατί απαιτούν δύο εισπράξεις για το ίδιο τραγούδι; Και μια δεύτερη απορία: Με ποιο δικαίωμα μια ανώνυμος εταιρεία διαπιστώνει παραβάσεις και εισπράττει πρόστιμα;
  http://news.kathimerini.gr//4dcgi/_w_articles_columns_269_18/07/2007_234687

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 1:16:00 μ.μ.

  einai h AEPI pou klinei to matia otan o foivos kataklevei ola ta tourkika k aravaika tragoudia alla einai ok na kinigaei kana merokamatiarh. gnwsta lamogia, giayto k katevazoume tragoudia mono apo to internet.

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 1:32:00 μ.μ.

  Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ
  ΦΟΥΜΑΡΕΙ,
  Και σας φουμαρει απο θεση ισχυος,
  σας κανει εντελως πλακα.
  Απο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε???
  Απο τα Deals, απο την εισαγωγη κε-
  φαλαιων, απο την κερδοφορια, απο
  το ΧΑΑ*,(εδω σας το εχω ξαναγραψει
  εκτος απο την ανοδο του δεικτη, ε-
  χουμε πολυ υψηλα μερισματα, αυτο
  νοσταλγοι του χθες να το προσεξετε,
  φετος για την χρηση του 2006 μοιρα-
  στηκανε μεσα στην Ελλαδα 4.2 δις
  Ευρω), απο το θαυμα του ελλειματος,
  εδω ο Παγκαλος ηταν ετοιμος να
  σκισει τα Διπλωματα του, τον πηρε
  ο Γιωργαρος και του λεει Θοδωρε μην
  κανεις μαλακιες, του λεει ο Παγκα-
  λος οχι το πα και θα το κανω, του
  λεει ο Γιωργαρος μη τα σκιζεις τωρα
  γιατι στη 2η τετραετια τι θα σκι- σεις τις ζαρτιερες σου?
  Γατα ο Γιωργαρος, ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑ-
  ΚΑΡΗ, τις ομιλιες του τις ξεκιναει
  με αποσπασματα ομιλιων του ΕΛΕΥ-
  ΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, βεβαια παντοτε
  επι οικονομικων θεματων.
  Του λετε Γιωργαρε ο προυπολογισμος
  εχει υστερηση εσοδων δεν σου βγαι- νει. Δεν υπολογισατε ομως οτι εχει
  καταργηθει η εκπτωση στην εφ'απαξ
  καταβολη των φορων, και των εται-
  ρειων και των φυσικων προσωπων,
  οποτε παιδια ολοι πληρωνουν με
  δοσεις, το χρημα ερχετε, μεχρι
  31/12/07 θα ειναι εκει, και μετα
  θα λετε μεταξυ σας παλι το εκανε
  το θαυμα του ο πουστης!!!!!!
  Υπολογιστε οτι ο Γιωργαρος εχει να
  αντιμετωπισει και δυο απολυτα
  αρνητικους καθαρα εξωγενεις παρα-
  γοντες, 1ον το πετρελαιο στα 80$
  το βαρελι σχεδον και 2ον τα υψηλα
  επιτοκια της ΕΚΤ. Θυμιζω σε ολους,
  νοσταλγους του διεφθαρμενου χθες,
  αλλα και στους Ελληνες Πατριωτες
  οτι το πετρελαιο το 2003 ειχε 25$
  το βαρελι.Που τετοια τυχη ο Γιωργα-
  ρος, αν ειχε τετοια τυχη θα ειχε
  κανει την Ελλαδα Dubai. Εχει πορει-
  α ομως.
  Ρε παλληκαρια του press-gr ο Εισαγ-
  γελεας μπηκε στο σπιτι του Νικολα-
  ροπουλου, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟ-
  ΧΗ, δεν μας ειπατε ομως τι βρηκε??
  Ξερετε??? γιατι ενα πουλακι μου
  ειπε οτι βρηκε τα string των γυναι-κων αυτονων που κανανανε την τηλε- φωνικη καταγγελια, εννοειτε διχως ονομα.
  Το πουλακι μου λεει αληθεια????

  Babis, PASOK poisonous,ΠΑΣΟΚΟΣκυ- λαια,εμπρηστες της Παρνηθας και του Υμηττου, μισθοφοροι της ΣΚΠ και
  του διεφθαρμενου καθεστωτος του
  χθες, σημερα επι ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και Γιωργαρου του θαυματοποιου το
  ΧΑΑ αντικατροπτιζει την πορεια της
  οικονομιας η οχι???  CAPTAIN

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 1:38:00 μ.μ.

  Καλα γιατι η Παολα δεν διωχνει τον Αλογοσκουφη απο κοντα της?
  Δεν το καταλαβαινει οτι εκτιθεται μαζι του?

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 1:38:00 μ.μ.

  Καλα γιατι η Παολα δεν διωχνει τον Αλογοσκουφη απο κοντα της?
  Δεν το καταλαβαινει οτι εκτιθεται μαζι του?

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 1:40:00 μ.μ.

  ΧΑΖΟΣ 12.37μμ

  Συμφωνω απολυτα μαζι σου, θελω και
  εγω να δω φωτογραφια, τι σοι πρα-
  γμα ειναι η Παολα???
  Να δουμε που ξεφλοκιαζει ο Γιωργα-
  ρος, γιατι τις υπερχειλισεις ειναι
  σιγουρο οτι θα τις γλειψουν εδω
  οι συντακτες του press-gr.
  Διαφορετικα η ΣΚΠ (σπειρα κρατικο-
  διαιτης πλουτοκρατιας) θα τους πεταξουν εξω απο το pay-roll.


  CAPTAIN

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 2:03:00 μ.μ.

  ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΖΕΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ
  ΟΖΟΡΡΟ ΚΤΥΠΑΕΙ

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 2:18:00 μ.μ.

  Γιατί δεν αφήνετε το ΠΡΕΣΣ να γράφει για την Μαλάκοβιτσ;

  Aν σας ενοχλεί να μαθαίνουμε την Αλήθεια, να φτιάξετε δικό σας μπλογκ παραπληροφόρησης!

  Το να ξαναβγεί βουλευτής ο Αλογοσκούφης είναι κάτι παραπάνω από απίθανο. Όσο απίθανο είναι να ξαναβγεί η πασοκική αλητεία.

  Τους σκατοβυζαντινούς ρηγάδες κλέφτες τσακίστε τους.

  Ιων είπε... 18 Ιουλ 2007, 2:26:00 μ.μ.

  MΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΦΙΑΔΑ ΣΑΣ. ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ.
  ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 2:36:00 μ.μ.

  Αν αυτά συνέβαιναν σε μία πραγματική ευρωπαϊκή χώρα, θα είχε παραιτηθεί το σύμπαν.

  Ελλαδιστάν. Ζήτω ο τρίτος κόσμος.

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 3:00:00 μ.μ.

  Πάλι φωτιά στην Πάρνηθα και στην Πεντέλη.
  Ρε βλάκες του press-gr και εκεί διεκδικεί η Πάολα;

  Δηλαδή εσείς βλέπετε πιο λογικό να βάζει φωτιές η κυβέρνηση για να φάει η Πάολα και ας έχει πολιτικό κόστος;

  Εμένα πιο λογικό μου φαίνεται τις
  φωτιές να τις βάζουν τα πασοκόσκυλα για να κατηγορήσουν την κυβέρνηση προεκλογική περίοδο που έχουμε.
  Κάθε φωτιά και ένα παράθυρο για ένα Πασόκο βουλευτή για να κατηγορήσει την κυβέρνηση!

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 3:02:00 μ.μ.

  ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
  ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 3:16:00 μ.μ.

  Για την καθημερινότητα μιλάει σήμερα η ΝΔ, αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι στις 18 Μαϊου του 2003, κατά την επίσκεψή του στους Αγίους Αναργύρους, ο κ. Καραμανλής είχε προτείνει «χάρτη - συμβόλαιο» για την καθημερινότητα. Ο νυν πρωθυπουργός είχε κάνει λόγο για την ανάγκη κατάρτισης «ενός χάρτη της καθημερινής ζωής. Εναν χάρτη οδηγό για εμάς. Εναν χάρτη συμβόλαιο με εσάς, με κάθε πολίτη ξεχωριστά». Τώρα, λίγο πριν από τις εκλογές, ο κ. Καραμανλής ξαναθυμήθηκε την «καθημερινότητα» και την ξαναφέρνει στη συζήτηση, όπως κάνει και με όλες τις άλλες υποσχέσεις που έδωσε πριν από τις... προηγούμενες εκλογές!

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 3:36:00 μ.μ.

  ΥΜΗΤΤΟΣ 2 DAYS AFTER
  DESTRUCTION BY BLUE USELESS
  GOVERNMENT (ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΡΚΟΔΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
  ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ - ΒΟΥΒΟ ΚΛΑΜΑ)

  Η παραπληροφορηση σε ολο της το με-
  γαλειο, αλλα και το βουβο κορκοδίλειο κυβερνητικό
  Κλαμα γιατι δεν καηκανε 5-6000 στρεματα
  δασους, 3-4 οικοδομικα τετραγωνα @
  καμια 300 εγκλωβισμενοι οδηγοι,ολο-
  φανερο.
  Ορισμος παραπληροφορησης με φωτο-
  γραφικη υποστηριξη: Κρατικά κανάλια και το
  Φιλοκυβερνητικό ALPHA TV
  Οι εμπρη-
  στες ειναι αποβρασματα της κοινω-
  νιας οι οποιοι σε εκτελεση συμβο-
  λαιου, σαν τα συμβολαια που εκτε-
  λουσε η 17Ν**, πηγανε και προσπαθη-
  σανε να πυρπολησουν δασος, ανθρω-
  πους και σπιτια.Δεν τους βγηκε ομως
  την πηραν ΟΛΗ κατα το κοινως λεγο-
  μενο.
  Το μεγαλο ερωτημα ειναι ποιος
  εκλεισε το συμβολαιο?? Αυτο ειναι
  το ερωτημα, ολα τα αλλα ειναι Γκεμπελιστικα.
  Ηταν η Εκκλησια ? ηταν οι μελλοντι-κοι καταπατητες ? ηταν οι απογονοι
  του Ναστου ? ηταν η Παολα? ητανε
  Δημαρχοι της περιοχης ?(η ΣΚΠ-σπει-
  ρα κρατικοδιαιτης πλουτοκρατιας- ειναι αδιστακτη, θα ακουστουν και
  αλλες πολλες παπαριες), η ΗΤΑΝ οι
  ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
  ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ
  ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ?)ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΦΕΛΟΣ , ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 1989 , ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
  ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!
  Υπαρχουν ισχυρες ενδειξεις οτι συ-
  νεβη το δευτερο. Καρφωθηκανε , στις
  17.30 με 17.50 και ενω η δουλεια
  πηγαινε για πληρη ελεγχο και κατα-
  σβεση, τοσο στα ΜΜΕ της ΣΚΠ , οσο
  και σε αυτο τον τοπο υπηρξαν ανα-
  θρες κραυγες που ψευδως διεδιδαν
  οτι καιγεται η Καισαριανη, καθαρο
  μυνυμα στα εκτελεστικα οργανα,
  μαλακισμενα εμεις σας πληρωσαμε για
  να καει το συμπαν και οχι 80-100 στρεματα, κοφτε τον λαιμο σας και ολοκληρωστε αυτο που συμφωνησαμε.
  Τωρα τα μεσα της ΣΚΠ προσπαθουν να
  ριξουν σταχτη στα ματια, σαν ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΆ ΔΕΛΤΊΑ ΕΙΔΉΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΏΝ ΚΑΝΑΛΙΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΎ’’ΑΛΦΑ’’.
  Χοντροκομενη προσπαθεια κα-
  λυψης των φυσικων αυτουργων και των
  νταβατζηδων τους.
  Βέβαια έχουμε και την υποτιθέμενη αντικυβερνητική
  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που από την στήλη ΤΥΠΟΣ ΤΩΝ ΗΛΩΝ
  Χύνει πιό πολύ αντιπασοκικό δηλητήριο από όλες τις δεξιές
  Εφημερίδες μαζί .
  Η εφημερίδα αυτων που δεν πηραν πρεφα τι γινο-
  τανε με το παραδικαστικο !!!!!
  Ούτε για το λαμόγιο Κεδίκογλου ούτε για τους διορισμούς
  Των θυγατέρων των αρχιδικαστών .
  Η αληθεια ομως ειναι, οπως τους το
  ειπε και ο Μαργαριτης, τα παιδια
  υπηρξανε οι Μεγαλοι Μαλακες της
  "Μεγαλης Δημοκρατικης Παραταξης",
  γιατι ενω αυτοι εχουν χωθει για
  τα καλα μεσα,ενω χειρογλυκανο και
  σατανικός είναι έξω , ξεφορτώθηκε η κορούλα του τον
  εν διαστάσει τότε σύζυγό της
  και η αλαξοκωλια παει συννεφο,  CAPTAIN

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 4:36:00 μ.μ.

  ΟΤΑΝ ....
  Η ΔΕΗ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ή ΤΕΡΕΝΣ ....

  ΟΤΑΝ ....
  ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΖΙΠ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΙΛΕΤΟ-ΠΛΗΣΤΕΡΙΑΣΜΟ ....

  ΟΤΑΝ ....
  Η ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ...

  ΟΤΑΝ ....
  ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΠΗΔΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ...........

  ΟΤΑΝ ....
  ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ .......

  ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
  ...ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ.....

  .. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΒΓΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ...
  .. ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ..
  " ΜΗΔΕΝΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΟΝΕΙΔΙΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΗ ΓΑΡ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΟΡΑΤΟN"

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 4:47:00 μ.μ.

  ΚΥΡΙΕ CAPTAIN..

  KAI O ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ OTI:
  1. ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ το 2003 ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΧΕ 46 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΟΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.
  2. ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΤΟ 2003 ΕΙΧΕ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 27 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ 59 ΕΥΡΩ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ.

  .. ΕΠΟΜΕΝΩΣ: ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (1 ΕΥΡΩ= 1,4 ΔΟΛΑΡΙΑ) ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ 49 ΔΟΛΑΡΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΔΟΛΑΡΙΟΥ-ΕΥΡΩ.

  ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ 0.59 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΟΥΦΡΑ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ !

  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΟΣΤΟ !!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ SITE CNN MONEY ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.

  ΚΑΙ ΤΟ CNN ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΟΥ !

  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΠΕΘΑΝΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ???

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 5:02:00 μ.μ.

  ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΘΩΜΑΙΔΗ, ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; φιλος babis

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 5:10:00 μ.μ.

  @4:47

  File mhn asxoleisai me ton captain (k tous filous tou). A den ta pianei gi ayta pou leei einai apla megalos malakas. Se ka8e periptwsh ton grafoume st'arxidia mas!

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 5:12:00 μ.μ.

  4% η διαφορά, φάτε την στη μάπα και ας τα κάψετε όλα. Ότι και να κάνετε εξουσία δεν ξαναπαίρνετε. Ο κόσμος σας έχει μάθει πλέον. Ξεφτυλισμένοι, τρέχτε πανικόβλητοι να προλάβετε να γυρίσετε το κλίμα.

  foititis είπε... 18 Ιουλ 2007, 5:20:00 μ.μ.

  ρε ανώνυμε 5:12

  δεν ντρέπεσαι καθόλουθ ...εδω καίγεται ΟΛΟΚΛΗΡΗ ηΕλλάδα...αυτα θα τα πληρόνουν οι επομενες 3-4 γεννίες και εσυ μας λές για την ΔΙαφορά ΠΑΣΟΚ- ΝΔ ....

  είσαι εντελως μαλάκας...εδω ατυχοι πυροσβέστες χάνονται ΑΔΙΚΑ γιατι τους πετάνε στην φωτία χωρίς εξοπλίσμο και ...
  ..χιλίαδες στρεμματα καιγόνται και ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει τιποτα.....η Αθήνα πλέον δεν έχει ουτε ένα δάσος για να "αναπνέει"...
  ...τόσα νησια καίγονται τωρα και εκτός απο την οικολογική καταστροφή , υπάρχει και τεράστιο πλήγμα στον Τουρισμό !!!

  ..εδω η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΑΛογοσκούφη διεκδικει ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ στον Υμηττό που κάηκε μόλις εχθές...

  και εσύ μας λες για την ΔΙαφορά....εγω είμαι 22 χρονών και δεν με νοίαζει το κολο κόμα σου ρε βλάκα...
  δεν με νοιαζει η διαφορα του με το ΠΑΣΟΚ ..με νοιάζει π[ου ζω στην ΑΘήνα και πλέον δεν έχω κάπου να περπατήσω...

  τελίκα..απο κάτι τέτοιους ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ανθρώπους σαν και εσένα ΠΑΣΧΕΙ η Ελληνική Κοινωνία

  ...μακάρι να καεί το ΣΠΙΤΙ σου με εσένα μαζι !!!! το εύχομαι !!!!

  ...γιατι όπως λέει και ο Σαιξπηρ "καλύτερα δυο ΑΝθρωποι κρεμασμένοι ..πα΄ρα ένα δέντρο καμενο" !!!!

  kritikos είπε... 18 Ιουλ 2007, 5:25:00 μ.μ.

  καλά του τα λες ρε foititis, ας πάρουμε όμως την κατάσταση στα χέρια μας!


  ας μιλήσει και κανείς για το φτιάσκο στην Παίδεια ρε μάγκες...

  μετα την νοθεία στις Πανελλάδικές Εξετάσεις ..έκαναν λάθος και στις λίστες...

  ΕΛΕΟΣ Μαριεττα ...τελικά το Μόνο που μεταρρυθμίζεις στη Παιδεία μας είναι τα ταγέρ και οι τσαντες σου...
  πως μπορει το υπουργείο και παίζει έτσι με το μέλλον των Παιδίων μας...πως μπορουν και παίζουν με το αγχος μας

  ...οσο για το σκανδαλο με την Παολα δεν λεω κατι ...πρέπει να είσαι πολυ Αλογοσκουφης (λαμογιο δηλαδη) για να μην καταλαβαινεις τι συμβαινει αυτη τη στιγμη

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 6:08:00 μ.μ.

  Αυτος που εκανε το λαθος με τις βαθμολογιες ψαξτε να δειτε απο που πειρε την εντολη να στειλει τις λαθος καταστασεις?????????????

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 6:50:00 μ.μ.

  Την πικρή αλήθεια είπε σε συνέντευξή του ο κ.Γιάννης Λούλης , επικοινωνιολόγος του πρωθυπουργού :
  ''Η Νέα Δημοκρατία το 2004 δεν πήρε 100% . Πήρε μόνο 45% . Η πλειοψηφεία της εργατικής τάξης και συνταξιούχων και λοιπών αναξιοπαθούντων είναι στο 55% που δεν μας ψήφισε . Βεβαίως αρκετοί από αυτούς είναι και στο 45% , το δικό μας , αλλά αυτοί είναι τόσο φανατισμένοι δεξιοί (εγώ λέω τόσο μαλάκες ) που πάλι θα μας ψηφίσουν. H νίκη είναι δεδομένη’’.

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 7:05:00 μ.μ.

  Ο «Αλχημιστής».
  .............................................
  Δεν υπάρχει ελληνική οικογένεια που να μην ζει το πρόβλημα της ανεργίας. Έτσι, ο υπουργός Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης, σήμερα βρήκε οριστικά το δικό του ρόλο: είναι ο ελλείπων ήρωας του Πάολο Κοέλο, είναι ο «Αλχημιστής».
  Όπως ακριβώς επέδειξε την υψηλή συμπεριφορά του Αλχημιστή στο Colpo Grosso της απογραφής, όπως κάθε φορά όλα τα μεγέθη της οικονομίας υφίστανται τις λειτουργίες του εργαστηρίου της πλατείας Συντάγματος, έτσι σήμερα ανακοίνωσε ότι η ανεργία έπεσε στο 8,4% ενώ ήταν -όπως λέει ο κ. Αλογοσκούφης- τον Απρίλιο του 2004, 10,6%.
  Υπενθυμίζουμε λοιπόν στον κ. Αλογοσκούφη, όσα ο ίδιος είπε στη Βουλή των Ελλήνων, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή, στις 22 Μαρτίου του 2004. Τότε, ο κ. Αλογοσκούφης, είπε ότι «όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία και της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η ανεργία στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2004 ήταν 9,5%». Αργότερα, λίγους μήνες μετά, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του κ. Κοντοπυράκη, εκτίναξε την ανεργία στο 11,5%.
  Έτσι λοιπόν ο ελληνικός λαός σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσει πλήρως τη μέθοδο του Αλχημιστή, του κ. Αλογοσκούφη: 9,5% πήρε την ανεργία, την εκτίναξε στο 11,5% στατιστικά, έτσι ώστε να δηλώνει σήμερα ότι τελικά ήταν 10,6% τον Απρίλιο του 2004, άρα έχει μειωθεί κατά 2,2% σήμερα. Ενώ, αν δεχτούμε ως αληθές το 8,4% σημαίνει ότι μειώθηκε σε σχέση με την πραγματική καταγραφή του 2004, κατά 0,9%. Αυτή είναι η αλήθεια της αλχημείας του κ. Αλογοσκούφη, που προσκρούει στην αλήθεια των στοιχείων και στην αλήθεια της ζωής του Έλληνα πολίτη.
  Από κάθε άποψη, αυτή η κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, έχει εκμετρήσει το ζην. Είναι σαφές ότι η προσφυγή στον ελληνικό λαό είναι η μόνη λύση για τα αδιέξοδα που διαμορφώνει η κυβέρνηση Καραμανλή στην Ελλάδα.
  ‘’PASOK poisonous’’

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 8:15:00 μ.μ.

  5:20
  Και εγώ εύχομαι να ψοφήσεις.
  Εγώ νεοδημοκράτης δεν είμαι. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι τις φωτιές τις βάζουν επειδή η Πάολα διεκδικεί εκτάσεις. Εσύ που έχεις τόσο μυαλό και τα πιστεύεις αυτά, εσύ είσαι ο μαλάκας.
  Γιατί ρε φίλε σε προεκλογική περίοδο να έχουμε τόσες πολλές φωτιές; Πέρυσι η σκατοπάολα δεν μπορούσε να διεκδικήσεις στρέμματα; Φέτος για να έχει και πολιτικό κόστος η κυβέρνηση; Τόσες πολλές εκτάσεις διεκδικεί αυτή η καριόλα η Πάολα;
  Αντίθετα αν βάλλεις τη λογική και σκεφτείς, θα δεις ότι το παρελθόν δείχνει ΠΑΣΟΚ.
  Και εγώ λυπάμαι για τους πυροσβέστες που χάθηκαν και για τα δάση που καταστρέφονται.
  Αλλά λυπάμαι και για κάτι τύπους σαν εσένα. Εύχομαι να σε κάείς από τις φωτιές που βάζουν τα λαμόγια που ψηφίζεις. Εσύ το σπίτι σου και όλο σου το σόι.

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 8:27:00 μ.μ.

  Ο «Γυμναστής».
  .............................................
  Δεν υπάρχει ελληνική οικογένεια που να μην ζει το πρόβλημα της αγυμνασιάς. Έτσι, ο αρχηγός της Αξ. Αντιπολίτευσης κ. Παπανδρέου, σήμερα βρήκε οριστικά το δικό του ρόλο: είναι ο ελλείπων ήρωας της Σούζαν Άσμπυ, είναι ο «Γυμναστής».
  Όπως ακριβώς επέδειξε την υψηλή συμπεριφορά του Γυμναστή στις βαθιές υποκλίσεις στους Τούρκους, όπως κάθε φορά όλα τα μεγέθη της γυμναστικής υφίστανται τις λειτουργίες του γυμναστηρίου της Νέας Ερθυραίας, έτσι σήμερα ανακοίνωσε ότι η οσφυοκαμψία του στα μμε ανήλθε στο 84% ενώ ήταν -όπως έλεγε ο κ. Σημίτης- τον Μάρτιο του 2004, 50,6%.
  Υπενθυμίζουμε λοιπόν στον κ. Παπανδρέου, όσα ο ίδιος είπε στη Βουλή των Ελλήνων, στις δηλώσεις του, στις 22 Μαρτίου του 2004. Τότε, ο κ. Παπανδρέου, είπε ότι «όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία και της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αγυμνασιά στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2004 ήταν 9,5%». Αργότερα, λίγους μήνες μετά, η Ένωση Γυμναστηρίων Ελλάδας του κ. Μπουρνάζου, εκτίναξε την αγυμνασιά στο 11,5%.
  Έτσι λοιπόν ο ελληνικός λαός σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσει πλήρως τη μέθοδο του Γυμναστή, του κ. Παπανδρέου: 9,5% πήρε την αγυμνασιά, την εκτίναξε στο 11,5% στατιστικά, έτσι ώστε να δηλώνει σήμερα ότι τελικά ήταν 10,6% τον Απρίλιο του 2004, άρα έχει μειωθεί κατά 2,2% σήμερα. Ενώ, αν δεχτούμε ως αληθές το 8,4% σημαίνει ότι μειώθηκε σε σχέση με την πραγματική καταγραφή του 2004, κατά 0,9%. Αυτή είναι η αλήθεια της αλχημείας του κ. Παπανδρέου, που προσκρούει στην αλήθεια των στοιχείων και στην αλήθεια των μμε που τον υποστηρίζουν σε βάρος του Έλληνα πολίτη.
  Από κάθε άποψη, αυτή η διαδικασία της οσφυοκαμψίας έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, έχει εκμετρήσει το ζην. Είναι σαφές ότι η προσφυγή στον ποδήλατο είναι η μόνη λύση για τα αδιέξοδα που διαμορφώνει η οικογένεια Παπανδρέου στην Ελλάδα.
  ‘’PASOK pisinous’’

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 8:28:00 μ.μ.

  Καρχιμάκης και το τσιράκι του ο Αηδόνης...


  τρόμαξα τώρα... κάτσε να ξύσω τ' αρχίδια μου με τους ανύπαρκτους

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 8:36:00 μ.μ.

  8.15

  αν περιμένεις να σου απαντήσουν στο λογικό συλλογισμό σου οι αντινδς, φοιτητής κλπ και φυσικά και το press-gr που παίζει έτσι το θέμα


  Γιατί ρε φίλε σε προεκλογική περίοδο να έχουμε τόσες πολλές φωτιές; Πέρυσι η σκατοπάολα δεν μπορούσε να διεκδικήσεις στρέμματα; Φέτος για να έχει και πολιτικό κόστος η κυβέρνηση; Τόσες πολλές εκτάσεις διεκδικεί αυτή η καριόλα η Πάολα;
  Αντίθετα αν βάλλεις τη λογική και σκεφτείς, θα δεις ότι το παρελθόν δείχνει ΠΑΣΟΚ.


  θα γεράσεις... Καλά κουράγια

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 9:47:00 μ.μ.

  ΜΑΙΜΟΥ CAPTAIN 3.36μμ

  ΕΚΕΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 4 ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ
  ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟ-
  ΝΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ
  ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ
  ΥΠΝΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ
  ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ
  ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΕΚΛΟΓΕΣ
  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΙΟΥΝΙΟΣ, ΝΟΕΜ-
  ΒΡΙΟΣ 89 ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 90.
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΣ Ο ΑΠΕΚΗΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ-
  ΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ BLOG, ΘΑ ΛΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ
  Ο CAPTAIN ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ
  ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ
  ΛΑΛΙΩΤΗ.
  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ
  ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟ-
  ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.  CAPTAIN

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2007, 10:53:00 μ.μ.

  ΒΕΝΖΙΝΗ 4,47μμ

  Σιγουρα ο Γκαιμπελς πεθανε, αλλα
  σιγουρα εχει αφησει κλωνους στην
  Ελλαδα και ο πρωτος εισαι εσυ.
  1ον.Παιρνεις την φθηνοτερη τιμη
  που πιθανον να υπηρχε σε καποια
  πρατηρια τοτε, επι Πασοκ, 0,59 και
  την αντιστοιχεις με μια απο τις σημερινες ακριβοτερες.1.10.(Στη
  Μαραθωνος σημερα υπαρχουν πρατηρια με 0.998) .Εγω που δεν μου γαμου- σε τη γιαγια η τη μανα ο Γκαιμπελς
  παιρνω παντοτε τη μεση τιμη.
  Ποτε δεν ειχαμε μεση τιμη κατω απο
  0,70.
  2. Και επι ΠΑΣΟΚ σε καποια φαση ει-
  χε φθασει το βαρελι στα 45$, ποτε
  ομως 55/60/65/70/75/78$ οπως επι
  ημερων ΝΔ.
  3.Το καλοκαιρι του 2003 το βαρελι
  ειχε 25$ και η ισοτιμια 1.07, και
  η μεση τιμη 0.70.
  Σε προκαλω σε στοιχημα , γιατι
  το να εισαι κλωνος του Γκαιμπελς
  δεν σημαινει οτι σωνει και καλα
  εισαι και αδελφη.


  CAPTAIN

  Ανώνυμος είπε... 19 Ιουλ 2007, 7:19:00 μ.μ.

  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ 19/07/07
  5118,51 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
  530.669 ΕΚ. Ευρωπουλα ο ΤΖΙΡΟΣ

  Ο Γιωργαρος ο θαυματοποιος,γνωστος
  και ως ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ
  συνεχιζει να φουμαρει ολα τα Πασο-
  κοσκυλα και τους συνοδοιπορους, κα-
  λη ωρα και το δικο μας το press-gr

  Τωρα θα μου πειτε οτι μονον επι
  original καταλληλοτερου, ο δεικτης
  του Χρηματιστηριου ηταν αποτελεσμα
  της δυνατης οικονομιας, τωρα που
  ο Νεονακης ειναι εκτος κωδικων,
  ειναι ολα μαιμου.

  ΑΝΕΡΓΙΑ 8,3%
  Στα χαμηλοτερα εδω και παρα μα πα- ρα πολλα χρονια.
  Μετα την αγια απογραφη η Ευρωπη
  ειναι απο πανω, δεν εχει διπλα και
  τριπλα βιβλια.Δεν εχει στοιχεια
  μαιμου.
  Γιωργαρε εισαι τοσο γατα , η εισαι
  και λιγο τυχερος? Μπες μεσα και
  απαντησε μου.Εδω σε αυτο το blog
  δεν ειναι μονο εξωνημενα τσατσακια
  του διεφθαρμενου χθες, ειμαστε και
  εμεις.  CAPTAIN

  Ανώνυμος είπε... 20 Ιουλ 2007, 1:15:00 μ.μ.

  Μόλις δεκαεπτά μέρες χρειάστηκαν για να καταρρεύσουν οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή για εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τα προνόμια των πολύτεκνων. Το θεαματικό άδειασμα των πρωθυπουργικών δεσμεύσεων προήλθε χθες στη Βουλή από τον υφυπουργό Υγείας Γ. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ουσιαστικά δήλωσε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει,
  Για το ίδιο θέμα ο πρωθυπουργός στις 2 Ιουλίου, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή είχε πει: «Συνεχίζουμε τις ρυθμίσεις, προκειμένου να εξομοιωθούν σταδιακά οι τρίτεκνες οικογένειες με τις πολύτεκνες οικογένειες. Εγιναν έως τώρα σταδιακά βήματα. Μέσα στο 2008 χορηγείται στους τρίτεκνους και το πολυτεκνικό επίδομα».
  Ο υφυπουργός Υγείας πάντως χθες, έσπευσε με τη δήλωσή του να παραπέμψει στις καλένδες την υπόσχεση του πρωθυπουργού. Η ανακολουθία λόγων και έργων επισημάνθηκε στον υφυπουργό από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Παπαχρήστου, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Κωνσταντόπουλο τού είπε: «Κάνετε κριτική στον ίδιο τον πρωθυπουργό». Στον ίδιο τόνο ο βουλευτής του ΣΥΝ Φ. Κουβέλης παρατήρησε:
  «Η διελκυστίνδα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπει καμία συζήτηση. Η κυβέρνηση εγκαταλείπει τη δέσμευση για τους τρίτεκνους».
  Η συνέχεια όμως της συζήτησης απρόβλεπτη τροπή, όταν η βουλευτίνα του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη κλείνοντας την ομιλία της σημείωσε αιχμηρά «στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης, υπάρχει μόνο η ΝΔ. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ. Και κρίνουμε από κοινού την πολιτική τους, ενιαία και στην ίδια ζυγαριά».
  «Συγχαίρω την κυρία συνάδελφο στο ρόλο του δεκανικιού της παρούσας κυβέρνησης της Δεξιάς» σχολίασε δηκτικά η κ. Χριστοφιλοπούλου, για να απαντήσει η κ. Παντελάκη «Δεν κυβερνά το ΚΚΕ. Συνεχίζετε την γραμμή Πάγκαλου. Κυβερνά η ΝΔ». «Έχει όμως και τα δεκανίκια της» παρενέβη εκ νέου η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ που υπενθύμισε το γνωστό Ζαχαριαδικό σύνθημα «τι Πλαστήρας, τι Παπάγος».

  ’’PASOK poisonous’’

  Ανώνυμος είπε... 20 Ιουλ 2007, 4:39:00 μ.μ.

  Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες μου .... ΠΑΟΚΟΙ θα κάνουν σεισμό με επικεντρο την Πάρνηθα και εστιακο βάθος 45,9 μετρα για να πέσει η Κυβερνηση Καραμανλη ...!!!!


  ....σοβαρευθείτε αδελφια!!!!! πάρτε καμια τσάπα και ελάτε να καθαρισουμε κανένα δάσος ....ΑΝΤΕ !!!!!

  Item Reviewed: Νέο σκάνδαλο με την Πάολα Μάλοβιτς! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr