GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογραφική απάτη - Δείτε το!‎

. Το ότι η ελληνική δημοσιογραφία είναι απόλυτα αναξιόπιστη και καθοδηγούμενη, είναι νομίζω γνωστό.Το γεγονός ότι η λέξη αλήθεια είναι άγνω...

.
Το ότι η ελληνική δημοσιογραφία είναι απόλυτα αναξιόπιστη και καθοδηγούμενη, είναι νομίζω γνωστό.Το γεγονός ότι η λέξη αλήθεια είναι άγνωστη στους Έλληνες εκδότες, είναι επίσης γνωστό.Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση και φαίνεται απίστευτο είναι ότι ακόμα και οι υποτιθέμενες φωτογραφίες-ντοκουμέντα είναι πλαστές! Δεν έχει κανείς παρά να ρίξει μια ματιά στο εξώφυλλο της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" της 26ης Ιουλίου 2007 για να καταλάβει. http://www.ethnos.gr/showpic.asp? (Δείτε κι εδώ).
Στο εξώφυλλο βλέπουμε τρεις ανθρώπους να δίνουν κυριολεκτικά μάχη με τις φλόγες πάνω στην σκεπή του σπιτιού τους. Μέχρι εδώ καλά...
Για κακή τύχη των δημοσιογράφων και των συντακτών της εφημερίδας, η ίδια φωτογραφία δημοσιεύτηκε και σε άλλα έντυπα (όπως η εφημερίδα city press) με τη μόνη διαφορά ότι η τεράστια φωτιά δεν υπήρχε!!!
http://www.cpress.gr/article.php?art=42879
Προφανώς οι κύριοι της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη εντύπωση (και αγανάκτηση) στο αναγνωστικό κοινό θεώρησαν σκόπιμο να κάνουν χρήση των δυνατοτήτων του γνωστού λογισμικού Photoshop και ομολογώ ότι έκαναν καλή δουλειά.
Το ερώτημα φυσικά που γεννάται είναι εάν ακόμα και μια απλή φωτογραφία από μια πυρκαγιά αποδεικνύεται ότι είναι πλαστή και προσπαθεί να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις, τι γενικότερη αξιοπιστία μπορεί να θεωρηθεί ότι έχουν τα έντυπα σε άλλα πολύ πιο σημαντικά θέματα;
silenag

29 σχόλια

  1. Μια ζωή στημένα ρεπορτάζ έπαιζε το Έθνος. Καλά κάνετε που τους ξεμπροστιάζετε. Τους χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, αυτό είναι για πρωτοσέλιδο στις άλλες εφημερίδες... Η ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ? ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ?
    ΦΥΛΛΑΔΑ-ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ? ΤΟ PHOTOSHOP ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΦΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΦΛΟΓΕΣ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΙΤΥ ΠΡΕΣΣ ΤΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ DEAL ΜΕ ΑΠΛΟ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΖΟΥΣΑΤΕ? ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΠΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΦΥΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φωτιά εχει προστεθεί.

    Δείτε το πιξελάρισμα μάσκας στη βάση.

    Δείτε την ροή του νερού - χαμηλή ένταση ανέμου, πλευρική κατεύθυνση - και την φωτιά - 90μοιρες ως προς τον άνεμο μεγάλη ένταση φωτιάς. Βέβαια το νερό πέφτει στο γάμο του καραγκιόζη και αυτό είναι φυσικό αφού φωτιά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


    Που πάτε ωρε ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ στο λάκο με τις ΠΙΤΣΕΣ;;;


    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωνυμε 5.35 δυστυχως για σενα το photoshop δεν προσθετει μυαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή να καταλάβω.Όλος αυτός ο καπνός από καπνογόνα προέρχεται έτσι?
    Γιατί απ'όσο ξέρω όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...Εκτός αν υπάρχουν καπνογόνα. :D :D :D
    Εντάξει πως κάνετε έτσι.Απλά η εφημερίδα ήθελε να αναδείξει την κρυμμένη φωτιά.Άντε τώρα εσύ να καταλάβεις ότι αυτοί οι τρείς δεν είναι εκεί για να ποτίσουν και ότι είναι καπνός και όχι ομίχλη, το νέφος πίσω τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά μήπως η φωτιά στην Αιγειαλεία δεν έγινε ποτέ ??? Ούστ!!! κοθώνια που θέλετε να αποπροσανατολίσετε την πραγματικότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε βρε τα Πασοκακια/αναγνωστες
    του Εθνους!

    Ετρεξαν αμεσως να υπερασπιστουν
    τον νταβατζη τους τον Μπομπολα
    (σαν καλα πουτανακια που ειναι)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά αυτά τα είχαμε συνηθίσει από τα αμερικανικά έντυπα της γελοιότητας. Δεν εντυπωσιάζομαι, αλλά κάνετε πολύ καλά που το δείχνετε για να θυμόμαστε κάθε τόσο την κατάντια μας και να αγανακτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά ρε καραγκόζηδες είναι δυνατόν να κρίνετε τα γεγονότα με το αν συμφέρουν το κόμμα σας ή όχι. Χεσμένους σας έχουνε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρε ζωα του κερατα οι ανθρωποι στη σκεπη πηγανε να σβησουν τη φωτια ή κάνανε βόλτα στη σκεπη. Ζώα ε ζωα πατε να καλύψετε την κυβερνηση των εμπρηστων καραγκιόζηδες, που θα κρίνετε και το Εθνος. Εχετε όλες τις κωλοφυλλάδες που ούτε για χέσιμο δεν είναι βλέπε Απογευματινή, Χώρα, Αδέσμευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά λέει ο προηγούμενος.

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ. ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΓΕΛΑΝΕ ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Επί της ουσίας τώρα:

    ΟΚ η φωτό είναι πειραγμένη αλλά παντού κωλοφυλλάδες υπάρχουν, δηλ. ΟΚ μετά τον Κόκκαλη, τον Λαμπράκη και τον Μπόμπολα, υπάρχουν επίσης και ο Τράγκας και ο Ρίζος και ένα σωρό άλλοι.

    Μην τρέφουμε αυταπάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7.00

    E OXI και πειραγμένη!
    Πειραγμένη είναι η αδελφή μου που από τα πολλά μπάνια την βάρεσε ο ήλιος.

    Η φωτογραφία είναι ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ σαν τον πίσιnous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΙΔΙΟΣ ο Κ. Καραμανλής ήταν εκείνος που εκτόξευσε τα πρώτα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα σε σχέση με τις πυρκαγιές, προβαίνοντας στη μεγαλόστομη εξαγγελία ότι θα αναδασωθεί η καταστραμμένη Πάρνηθα και παραλείποντας, φυσικά, να διευκρινίσει ότι η αναδάσωση αυτή αποτελεί υποχρέωση προβλεπόμενη από το Σύνταγμα.
    ΚΑΙ ΜΕ την ίδια ακριβώς λογική σχεδιάζει για το επόμενο 24ωρο η κυβέρνηση τη νέα, καθαρά επικοινωνιακή και πάλι, παρέμβασή της: θα εξαγγείλει μέτρα για τους πληγέντες, τα οποία θα επιχειρήσει να εμφανίσει ως δήθεν παροχές, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από αυτονόητες υποχρεώσεις της, προβλεπόμενες από ισχύοντες νόμους.
    ΑΛΛΩΣΤΕ, όσα οι δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν την κυβέρνηση έτοιμη να εξαγγείλει θα έπρεπε προ πολλού και σε πολλές περιπτώσεις να είχαν αυτομάτως δρομολογηθεί και, κυρίως, να είχαν αρχίσει να υλοποιούνται, μια και εκείνο που η εμπειρία από τη «νεοδημοκρατική» διακυβέρνηση έχει αποδείξει είναι ότι ακόμη και τα αυτονόητα δεν γίνονται.
    ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ απόδειξη η περίπτωση της Χαλκιδικής και των περσινών καταστροφών. Προκλητικότατα κάποιοι από την κυβέρνηση υποστηρίζουν ότι ο τρόπος με τον οποίο έδρασε εκεί η κυβέρνηση θα αποτελέσει μοντέλο κυβερνητικής δράσης και στις περιοχές που επλήγησαν φέτος. Και δικαιώνεται ασφαλώς ο Γ. Παπανδρέου όταν μιλάει για «έλλειψη τσίπας». Διότι ούτε οι κυβερνητικές υποσχέσεις ούτε οι προβλεπόμενες υποχρεώσεις έγιναν πράξη στον έναν χρόνο που έχει μεσολαβήσει.
    ΑΝΤΙ, λοιπόν, για μοντέλα που αποτελούν πρότυπα προς αποφυγή και αντί για δηλώσεις οι οποίες απλώς γελοιοποιούν όποιους τις εκστομίζουν, καλά θα κάνει η κυβέρνηση να εφαρμόσει απλά και μόνο τα όσα προβλέπουν οι νόμοι. Αλλά να τα εφαρμόσει και να μην καταφύγει και πάλι στο επικοινωνιακό θέατρο, που αποτελεί και τη μοναδική πρακτική όπου αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα διακρίνονται ο Κ. Καραμανλής και οι συνεργάτες του στα τριάμισι χρόνια της εξουσίας τους.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πιο κουφο το ακουσαμε σε δελτιο ειδησεων απο συνδικαλιστη(πασοκο)της Πυροσβεστικη:Αν ερθουν τα ρωσσικα αεροπλανα πως θα καταλαβαινουμε τους ρωσσους πιλοτους αφου εμεις δεν ξερουμε ΡΩΣΣΙΚΑ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να μπει στην φυλακή ο Μπόμπολας και έπειτα να εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9.43

    Ναι!

    Και μετά να πέσεις από το κρεβάτι και να... ξυπνήσεις!

    :-)

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μακέτα και στις καταστροφές; Αυτο ειναι το ΠΑΣΟΚ και οι φυλλάδες του, θα ελεγε ο Γιακουμάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η φωτο είναι πειραγμένη.
    Πειραγμένα είναι και τα μυαλά των πασοκων που την υπερασπίζονται
    πειραγμένα είναι και τα μυαλά των μπουληδων που χαίρονται που είναι πειραγμένη.


    Όσο για τους αθώους... που εξηγούν μια φώτο από το τι δείχνει... μακάριοι... ηρθαν ζησαν και θα φύγουν.

    Άντε και εις ανώτερα

    Πάλι καλά που δεν υπάρχει Videoshop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δυστηχως υπαρχει και videoshop (βλεπε AfterEffects) , οποτε μπορειτε τωρα να φτιαξετε και σεις την εκδοχη της πραγματικοτητας που σας συμφερει, ταιριαζει κλπ.
    Δεν ειναι πια προνομιο μονεο των ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χα-χα.
    καλα να παθετε,αφου αγοραζετε εφημεριδες!!!!
    Ας προσεχατε.Εχετε καταντησει μεγαλυτερα κοροιδα απο τους κομουνιστες.
    Μου αρεσει το γεγονος οτι εκπλησεστε απο την απατη.Μα καλα.....την αποδειξη περιμενατε για να συνειδητοποιησετε οτι προκειται για επαγγελματιες αλητες???
    Πρωτα-πρωτα κανεις ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του,και εχει αρχες,δεν γινεται πολιτικος-παπας-δημοσιογραφος-
    δικηγορος.
    χα-χα!!!!!
    θεμα που βρικατε να ασχοληθητε!!!
    χα-χα-χα!!!!Κοροιδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμοι 5:35 και 5:37 όσο και να κοπανάτε τον (βρωμερό και παχύσαρκο από την επί 20 χρόνια μασαμπούκα)κώλο σας, η θέση της γελοίας και καταστροφικής παράταξης σας είναι οριστικά και αμετάκλητα στη "γωνία" της αντιπολίτευσης.(Για όσο ακόμα βέβαια συνεχίσει να υφίσταται αυτός ο φαιδρός θίασος που αποκαλείται πασοκ).Πάρτε το χαμπάρι.Τα φτηνά λαϊκίστικα κολπάκια εντυπωσιασμού έχουν πάψει προ πολλού να εντυπωσιάζουν και να δημιουργούν κλίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θεε μου,
    ειστε ολοι μια αηδια... Δε θελω ποτε να γυρισω στην ελλαδα και να ειμαι αναγκασμενος να συναναστρεφομαι με εσας. ο ενας βριζει τον αλλο με τις χειροτερες εκφρασεις. Αποψεις δεν ανταλλασονται...μονο υβρεις. Και απο επιπεδο.. μηδεν. Ποσο χρονων ειστε; Αυτα σας αξιζουν Εχετε τους πολιτικους που σας αξιζουν... Λυπαμαι μονο για τους γονεις και τους φιλους μου που ειναι αναγκασμενοι να μενουν στη Μπανανια...
    Καλα να παθετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    Η τραγωδια ειναι οτι υπαρχουν συ-
    μπολιτες οπως οι 5.35μμ, 5.37μμ &
    "PASOK Poisonous", που οταν κρατανε
    στη μασχαλη τις κατοχικες "ΕΛΕΥΘΕΡΟ
    ΒΗΜΑ", "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ" και τη πατσα-
    βουρα του εργολαβου το "ΕΘΝΟΣ",νο-
    μιζουν οτι υπηρετουν την δημοκρατια
    και την ενημερωση.Οι ιδιοι πολιτες οταν βλεπουν ειδησεις στο Mega (ιδιοκτησιας του αυτου εργολαβου),
    πιστευουν οτι αυτη ειναι η αληθεια.
    Το προβλημα, δεν ειναι καθαρα προσωπικο, π.χ.ειναι καποιος gay του κερατα και πιστευει και υποστηριζει οτι ετσι ειναι οι ανδρες, το θεμα ειναι προσωπικο και μικρης επικοινωνιακης
    εμβελειας.Οταν ομως εχουμε τετοια
    δημοσια πλαστοτητα το προβλημα
    ειναι μεγαλο.Ειναι θεμα που πρεπει
    να παρει στα χερια του ο ιδιος ο
    Λαος.Αυτο το μονταζ ειναι η κορυφη
    του παγοβουνου.Οταν εισαι τοσο
    τελειος κλωνος του Γκαιμπελς για
    να μονταρεις φωτογραφια απο τις
    καταστροφικες πυρκαγιες της Αχαιας,
    οπου υπηρξαν πολλες πραγματικες
    εικονες μεγαλης καταστροφης,ο κα-
    θενας απο μας ευκολα καταλαβαινει
    πως μας πλασαρουν οι εν λογω λεγε-
    ωναριοι της παραπληροφορησης ολα
    τα θεματα.Λοιπον ειναι θεμα του
    ΛΑΟΥ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑ ΜΙΑ, ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ(εκδιδει την
    πατσαβουρα ΕΘΝΟΣ) και στο χωρο
    που καταλαμβανει να φτιαξουμε το
    παρκο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Ο λαος λεει ουδεν κακο αμιγες καλου
    Στη περιπτωση μας το καλο ειναι οτι
    παρα πολλοι συμπολιτες αντιληφθηκα-
    νε το ρολο της διαπλοκης στο μανι-
    πουλαρισμα της κοινης γνωμης και
    επιτελους χωνεψανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ
    ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.
    Φετος οι καιρικες συνθηκες τους
    δωσανε την ευκαιρεια να κανουν
    μεγαλη ζημια.
    Πιστευω οτι οι "αγανακτισμενοι 20
    πολιτες" του Αιγιου, δεν διαβαζουν
    τιποτα αλλο εκτος απο τη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.
    Ειναι αξιοπεριεργο το γεγονος οτι
    δεν ειχαν να πουν μια κουβεντα
    αγανακτησης ουτε για το νεαρο
    εμπρηστη που εβαλε την πρωτη φωτια
    στα Κουνινα(25 Ιουνιου) ουτε για
    για την υπερηλικη εμπρηστια της
    δευτερης και καταστροφικης φωτιας.
    Γενικα η γραμμη της διαπλοκης αλλα
    και του ΠΑΣΟΚ, ειναι στα μαλακα
    οι φυσικοι αυτουργοι εμπρηστες,ει-
    ναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΙ-
    ΜΟΤΗΤΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ. Κουνια που τους κουναγε ομως
    Ο Λαος το παιζει μαλακας, δεν
    ειναι ομως.Αποδειξη αυτου που λεω
    ειναι η λυσσα με την οποια χειριζο-
    νται επικοινωνιακα το θεμα, μεχρι
    σημειου που να ξεφτιλιζονται. Ο πανικος τους ειναι περαν απο
    καθε αμφιβολια.Μετρανε τη γνωμη
    του Λαου και οσο βλεπουν οτι την
    ρουφανε ολη μεχρι τη ριζα, τοσο
    σχιζουν τα string τους.
    Κλεινοντας ρωταω υπαρχει πολιτης
    αυτης της χωρας που να μην πιστευει
    απολυτα οτι οι 5.35μμ και 5.37μμ
    ειναι ετοιμοι να πανε να βαλουν
    φωτια να καψουν ολη την Ελλαδα,
    μπας και γινει πρωθυπουργος ο ΓΑΠ?
    (Προσοχη στο διαδυκτιο κυκλοφορει
    μια τραβεστι μαιμου που πλαστο-
    γραφει την υπογραφη μου και
    υπογραφει και αυτος ως CAPTAIN,
    κανει μπαμ ομως απο μακρυα γιατι
    μονιμα κυκλοφορει πανω σε γοβες
    στιλετο).




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ- ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
    ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΠΟΥ
    ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΑΛΛΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ "MEGA" ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. α ν α ξ ι ο π ι σ τ ι α.
    π α ρ α π λ α ν η σ η.
    Ε λ λ η ν ι κ α Μ Μ Ε.

    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση