GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βύρωνας ο... πυρπολητής»!

Ανταπόκριση για το Press-gr από τα Γιάννενα . «Βύρωνας ο... πυρπολητής»! Έτσι ονόμασε τον Βύρωνα Πολύδωρα σήμερα το πρωί στο προσυνέδρι...

Ανταπόκριση για το Press-gr από τα Γιάννενα
.
«Βύρωνας ο... πυρπολητής»! Έτσι ονόμασε τον Βύρωνα Πολύδωρα σήμερα το πρωί στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς.
Το κλίμα για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, ο οποίος δεν έδωσε το παρών, ήταν εξαιρετικά βαρύ. Και τώρα τα στελέχη της κυβέρνησης κάνουν πως δεν τον γνωρίζουν...
Έτσι συμβαίνει συνήθως.

28 σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΤΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΒΙΛΩΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΞΙΑΣ 3 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ...

    ΠΕΣ ΜΕ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΤΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΟΥ;

    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΦΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ... ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΚΕΚΕΣ!

    ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ν Α ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ! ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; ΤΟ 8 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; Η ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ;
    ΑΝΤΕ... ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΕΜΙΓΚΡΕΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΡΟΣΙΖΕΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ - ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!

    ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΧΕΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ (ΕΙΠΑΜΕ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΙ)...
    ΑΝΤΕ... ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ "ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΗΔΑΩ ΤΗ ΒΑΡΥΒΛΕΦΑΡΗ ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ"...

    ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙΣ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΡΦΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΥΘΗ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, ΘΥΜΑΣΑΙ;
    ΑΝΤΕ... ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ -ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΑΙΔΟΙΟΥ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΜΑ ΛΗΜΕΡΙΑ, ΜΠΑΓΑΣΑ)

    ΑΝΤΕ... ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΓΕ, ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ...

    ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΔΟΥΛΑ, ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΝΙΤΡΟ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΕΣΤΗΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕ...
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ; ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΤΥΠΟΣ, ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ...

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ;
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΚΟΛΛΗΤΟΣ" ΣΟΥ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ;

    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

    ΕΝΑΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Μ ΆΥΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ(ΤΑ)ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΝ(ΤΑ) ΠΑΙΡΝΕΙ...

    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΑΙΔΟΙΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!
    ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5,26 μμ

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ,

    εμάς , ποσως μας ενδιαφέρουν τα κατορθώματα του Κωστόπουλου. Ζούμε σε καπιταλιστική κοινωνία που όλα τα επιτρέπει άλλωστε !

    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ , θέλουμε να ξεμπερδεψουμε !


    Για την Ελλάδα , ρε ΓΑΜΟΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΑΡΑΚΟ 5.32

    ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΠΟΙΟΣ; ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΖΙΓΚΟΛΟ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΒΑΡΩΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται πολλές μ@λ@κίες, κυρίως για να κτυπήσουν κάποιον εσωκομματικό αντίπαλο. Δηλαδή ο Πολυντόρ έβαλε τη φωτιά; Υπάρχει έστω μία περίπτωση που κάποια μεγάλη φωτιά σβήστηκε πριν κάψει ολόκληρο το δάσος ή το βουνό; Αν ο Πολυντόρ είναι πυρπολητής, τότε όλοι οι πρώην αρμόδιοι και συναρμόδιοι υπουργοί είναι το ίδιο και όλοι οι ΥΠΕΧΩΔΕ είναι υπεύθυνοι για τις πλημμύρες σε κάθε γωνιά της χώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 5:32 μμ,
    ρε μεγάλε, Ελλάδα την βάφτισες την τσέπη σου; Ε ναι, για την τσέπη σου να αλλάξει η κυβέρνηση, θα έχεις τις άκρες σου με τους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο "ΤΟ ΒΗΜΑ" ( http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=12647&m=A05&aa=1 )
    "Μεγάλες αυξήσεις"
    "Πράγματι το 1982 το ΠαΣοΚ έδωσε μεγάλες αυξήσεις στους εργαζομένους, στους συνταξιούχους και στους αγρότες. Σύμφωνα με τα εθνικολογιστικά στοιχεία, οι συνολικές αμοιβές των 3,5 περίπου εκατομμυρίων που απασχολούνταν στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα το 1981 ήταν 831,4 δισ. δρχ., το 1982 ανέβηκαν απότομα σε 1.069,3 δισ. και με διαδοχικές αυξήσεις έφθασαν τις 2.204,3 δισ. το 1986, προτού αρχίσει η λιτότητα του σταθεροποιητικού προγράμματος."
    Είναι φαίνεται πάγια τακτική των εφημερίδων και των πληρωμένων κονδυλοφόρων που δήθεν μάχονται για την ελευθεροτυπία και τον λαό, να υπολογίζουν όλα τα μεγέθη της οικονομίας όπως αυτοί επιθυμούν, και όχι όπως πραγματικά είναι. Διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο, ο αναγνώστης βλέποντας και συγκρίνοντας τα μεγέθη βγάζει αβίαστα το συμπέρασμα ότι την τετραετία του μελιού 1981-1985, απογειώθηκε το κατα κεφαλήν εισόδημα και "πλούτισε ο λαός".
    Η αλήθεια όμως, άλλα λέει, όσον αφορά την πραγματική αγοραστική αξία του εισοδήματος του εργατικού δυναμικού / παραγωγικού ιστού της Ελληνικής κοινωνίας!
    Φυσικά και ο "προοδευτικός κουτοπονηρίδης" συγγραφέας του άρθρου, "ξέχασε" να μας αναφέρει τις διαδοχικές υποτιμήσεις της τάξεως του 30% που έκανε το ΠΑΣΟΚ στο εθνικό μας νόμισμα (1983 και 1986, 15% εκάστη), γι αυτό εξάλλου και χρησιμοποιεί την ΔΡΑΧΜΗ ώς μονάδα σύγκρισης, και όχι κάποιο σταθερό νόμισμα της περιόδου!!! Σου λέει, ποιός θα κάτσει τώρα να σκεφθεί ότι οι ισοτιμίες της δραχμής του 1981 και του 1986 εν συγκρίσει με τα σταθερά νομίσματα (συναλλαγματική αξία) έχουν διαφορά -30%?
    Επίσης φυσικά και ο μέσος αναγνώστης, ουτε κάν θα μπεί στον κόπο να σκεφθεί ότι η πραγματική αύξηση του εισοδήματος των εργαζομένων πρέπει να αναλογεί απόλυτα με την αγοραστική τιμή/αξία, και ο κύριος συντελεστής ο οποίος κρίνει το πραγματικό αποτέλεσμα είναι ο πληθωρισμός!
    Πάμε να δούμε λοιπόν από την πλέον έγκυρη πηγή του διαδικτύου http://www.fgn.unisg.ch/eumacro/macrodata/dmtrxneu.htm τα μεγέθη του πληθωρισμού της περιόδου 1981-1986, στην οποία κάνει αναφορά ο "προοδευτικός" αρθρογράφος του Βήματος...
    1981 24.43
    1982 20.55
    1983 20.45
    1984 18.55
    1985 19.1
    1986 23.16

    Κατά τα επίσημα στοιχεία που μας δίδει το άρθρο-ύμνος στις πολιτικές Ανδρέα, οι συνολικές αμοιβές των απασχολουμένων το 1981 ήταν 831,4 δισ. δρχ.
    Αυτό το 831,4 δίς δρχ. εάν θελήσουμε να κάνουμε μελλοντική αναγωγή για να βρούμε πόσο θα πρέπει να είναι το 1986 ώστε να διατηρήσει ανέπαφη την πραγματική χρηματική του αξία (υπολογιζομένου του πληθωρισμού) πρέπει να το πολλαπλασιάσουμε με απλό ανατοκισμό με 1,21 (που είναι ο μέσος όρος του πληθωρισμού) εις την έκτη δηλαδή όσες είναι οι χρονιές (1981-1986).
    Το γινόμενο (πολλαπλασιαστής αναγωγής σε πραγματικές τιμές) μας δίνει 3.14, δηλαδή τα 831,4 δις δρχ προκειμένου να μην έχουν συρρικνωθεί από τις πληθωριστικές πιέσεις θα πρέπει η ονομαστική τους τιμή το 1986 να ήταν 831,4 επί 3,27 = 2611 δις δρχ!!!, για να διατηρηθεί ανέπαφο (ίδιο δηλαδή με του 1981) το βοιωτικό επίπεδο!
    Ο ίδιος ο αρθρογράφος όμως, μας λέει ότι ήταν 2,204 δις δρχ!!! Ξέρετε τί σημαίνει αυτό? Ότι ακόμα και την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ΠΡΙΝ την αρχή της Α' περιόδου λιτότητας Σημίτη 1986-1988, είχαμε ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! Υπολογίστε τώρα και την υποτίμηση της τάξεως του 30% που υπέστη η δραχμή, και βγάλτε αποτέλεσμα : 2204-661 (-30% του συνόλου)=1543 δις δρχ (με σταθερές τιμές της νομισματικής αξίας της δραχμής του 1981), αρα 2611 δις δρχ (που θα έπρεπε να είναι ωστε να μην έχουμε απώλεια) - (ΜΕΙΟΝ) 1543 δις δρχ (που πραγματικά ήταν το 1986 με σταθερές νομισματικές τιμές του 1981) =1068 δις δρχ έλλειμα!!!, που σημαίνει ότι έχουμε ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 35% ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ 1981-1986!!!
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο για την συνέχεια, καλύτερα καθήστε πρώτα σε καμιά καρέκλα, και διαβάστε την επίσημη δήλωση της ΓΣΕΕ "Ενδεικτικά την περίοδο 1981-2004 το μοναδιαίο κόστος εργασίας (σε πραγματικούς όρους) μειώθηκε κατά 30% και οι πραγματικοί μισθοί στο σύνολο της οικονομίας κυμαίνονταν στα ίδια επίπεδα το 1998 με εκείνα του 1982".
    Καθήστε τώρα και υπολογίστε όλα τα μεγέθη του πληθωρισμού απο το 1982 εώς το 1998, βγάλτε τον σταθερό πολλαπλασιαστή και υπολογίστε την πραγματική χασούρα. Υπολογίστε εφάπαξ και την πραγματική ισοτιμία δραχμής το 1982 και μετέπειτα το 1998 και απολαύστε! Μιλάμε για ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 60% (ΕΞΗΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ *)!!! κατα την εικοσαετία του "κινήματος του λαού και του εργάτη" ΠΑΣΟΚ!
    ( * Βγαίνει και παραπάνω απο 60% η "χασούρα", αλλα συνήθως αφαιρείται ένα ελάχιστο ποσοστό λόγω του ότι πολλαπλασιάζονται τα πληθωριστικά μεγέθη βάσει του εννιαίου συντελεστή (πολλαπλασιαστή) αναγωγής, και όχι ένα ένα ξεχωριστά.)
    Εκεί δηλαδή που θα έπρεπε (με την σταθερά νομισματική ισοτιμία του 1982 υπολογιζόμενων των πληθωριστικών πιέσεων) ο μέσος εργαζόμενος το 1998 να παίρνει 2000 Ευρώ (ωστε να έχει μείνει ανέπαφο το εισόδημά του εν συγκρίσει με το 1982 σε πραγματικές τιμές), έπαιρνε λιγότερα απο 800!!!
    Επίσης, για να καταλάβετε τις πατέντες πλάγιας γραφής του "προοδευτικού αρθρογράφου" του Βήματος, διαβάστε ΤΙ αναφέρει στο ίδιο άρθρο, ωστε να δικαιολογήσει έμμεσα τον μύθο των αυξήσεων επι Ανδρέα, ταυτοποιώντας τις με τις "αυξήσεις" των προηγούμενων... : "Ας μην ξεχνάμε ότι μεγάλες αυξήσεις έδωσε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την περίοδο 1975-1978 (επικρινόμενος και αυτός σφόδρα από τους βιομηχάνους)" , και μετά πηγαίνετε Ε Δ Ω !!!, ωστε να καταλάβετε πώς υπολογίζει τις αυξήσεις και πώς πραγματικά θα έπρεπε να υπολογίζονται!


    --------------------------------------------------------------------------------

    Τέλος κάποιος φυσικά και θα ρωτήσει "Για βάστα ρε μεγάλε, ώπα, δηλαδή όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις έκαναν το πάν ωστε να εξαθλιώσουν το κατα κεφαλήν εισόδημα των εργαζομένων?"
    Η απάντηση είναι απλή και τεκμηριωμένη! Δέν είναι τυχαίο ότι όλες οι κυβερνήσεις της περιόδου 1990-σήμερα προσπαθούν να μειώσουν (με επιτυχημένους ή αποτυχημένους τρόπους) τα απίστευτα δημοσιονομικά ελλείματα και να καλύψουν τις ογκώδεις ανάγκες του δημοσίου, φαινόμενα που άφησε πίσω της ώς βαριά κληρονομιά η "οκταετία του μελιού - Τσοβόλα δώστα όλα 1981-1989" ή καλύτερα κατα δήλωση του κ.Παπαντωνίου του ΠΑΣΟΚ (πρώην υπουργό οικονομικών επι Σημίτη) "η χαμένη οκταετία"!Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λιοντάρι πρέπει να είναι ο κ3ρ@τ@ς!

    Δεν μπορεί να εξηγηθει αλλέως πως.
    Αντε, την έκανε πάλι την μ@λ@κι@ του ο κουφός, που λέει και το ανέκδοτο...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ 05.26
    Πολύ ωραία τα είπες για τον κύριο Πέτρο , μόνο που ξέχασες τις τελευταίες του προόδους .
    Είναι ομοτράπεζος του κυρίου Κώστα Καραμανλή και της κυρίας Νατάσας Παζαίτη .
    Έχει ‘’ανέβει’’ πολύ κοινωνικά και αυτός και η σύζυγό του που όταν ήταν μοντέλο λάτρευε τους αθλητάς του ‘’τριπλούν’’ !!!
    Για τον Μάκη της ‘’ζούγκλας ‘’ άσε είναι το μεγάλο παράδειγμα της Ελληνικής παρακμής .
    Πριν το 2004 ανάγκασε ακόμη και τον Σημίτη έντρομο να νομοθετήσει και να απαγορεύσει τα ...’’φρουτάκια΄΄ . Σε τέτοια κατάντια είμαστε να νομεθετεί η πιό βρωμερή λέρα της Ελληνικής κοινωνίας ο ... Μάκης .
    Δεν τόλμησε να πει λέξη για την καταδίκη του Μίνωα Κυριακού σε πέντε χρόνια φυλακή για τις παρανομίες του εις βάρος οικομπεδων του Ελληνικού δημοσίου . Ο κ.Κυριακού το έπαιξε ετοιμοθάνατος για να μην τον συλλάβει η αστυνομία μετά την καταδίκη του .
    Ακόμα άρρωστος είναι ;;
    Ντρέπομαι που είμαι πολίτης μιας χώρας χειρότερης από μπορντέλο .
    Στα μπορντέλα υπάρχει προστασία για τις πουτάνες .
    Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο προστασία για φτηνούς ζιγκολό τύπου Πέτρου και Μάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ".

    "Μαζί ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. μετεκλογικά"
    Εκλογές τον Σεπτέμβριο προβλέπει και ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Σημίτη.

    In.gr 30.6.7
    ...................................
    Μιλώντας για τη ΝΔ λέει ότι είναι η παλιά Δεξιά, που έχει «προτεραιότητα να εξολοθρεύσει τους άλλους, να παραπλανήσει, να δημιουργήσει ένα σύστημα εξουσίας, να μην υπάρχουν ελεύθερες φωνές».
    ...................................
    Για τον Κώστα Καραμανλή λέει ότι του «θυμίζει λίγο τον Κωνσταντάρα με τις τυποποιημένες παντομίμες του» από τα βήματα των προσυνεδρίων της ΝΔ, ενώ για τον Γ.Παπανδρέου λέει ότι «καλά κάνει και κινείται εντατικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που πονάς 6.40;
    Πες μας που πονάς, εμείς εδώ είμαστε για σένα, εδώ για να σε καταλάβουμε και να σου συμπαρασταθούμε!
    Σε ενοχλούν ομάδες όπως του Μάκη και άλλων;
    Μην στεναχωριέσαι 6.40 αλλά κυρίως μην ντρέπεσαι γιατί δεν έπληξε μόνο εσένα η ζωή, απλώς 6.40 συμβαίνει σε και σε άλλους ανόητους ζηλόφθονες να μην τα πολυκαταφέρνουν στην ζωή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άκουσε φιλαράκο 6.22 , 6.24.
    Η περισπούδαστη μελέτη σου μου θύμισε άλλη ανάλογη και εμβριθή που διεξήγαγε άλλος εγκάθετος ομοϊδεάτης σου και αποδείκνυε μα το θεό ,ότι στην Ελλάδα έχουμε την πιο φτηνή βενζίνη!!!!!!
    Άδικος ο κόπος σου!! Ότι και να πεις ότι και να γράψεις μάταιος ο κόπος σου. Η τετραετία και όχι μόνο , η κυβερνητική θητεία εκείνη του Ανδρέα Παπανδρέου έχει καταγραφεί στην ιστορία και στη συνείδηση του λαού που την έζησε και απήλαυσε δημοκρατία και αισθάνθηκε ότι βγήκε από το περιθώριο και γενικά ένας κόσμος που για δεκαετίες ήταν εκτός πολιτικής αισθάνθηκε να μπαίνει στο πολιτικό προσκήνιο και να αποκτά δικαιώματα και κατακτήσεις που του είχαν στερήσει χρόνια οι κυβερνήσεις της Δεξιάς. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και σήμερα εξέχοντες πολέμιοι του Ανδρέα Παπανδρέου ομολογούν τη μεγαλοσύνη του να τον υμνούν μετά θάνατο, κατατάσσοντας τον στη χορεία των μεγάλων πολιτικών και ηγετών που έδωσαν νέες προοπτικές και δυναμική στη χώρα μας . Βέβαια θα υπάρχουν πάντα ελάχιστες μειοψηφίες και μεμψίμοιρες που τις νοοτροπίας «τρεις το λάδι τρεις το ξύδι» θα αποδεικνύουν τη γενικότητα που έχει τίτλο «αρες μαρες κουκουνάρες» και δυστυχως τέτοιος είσαι φίλε και αυτό το δρόμο επέλεξες. Τράβα τώρα να γράψεις και ένα διθύραμβο για τον μέγιστο των πολιτικών «χοντρομπουλη» με τα της φρόκαλο νηπιαγωγού- χειρουργού για να στανιαρεις και να πάρεις και το μεροκάματο σου. Ε άθλιε νεοδεξιε παραπληροφορητη μεχρι και πλαστογράφε
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΔΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.

    "ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Ο ΠΥΡ ΠΟΛΙΤΗΣ"!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

    Η ΕΥΘΥΝΗ, 100% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ .

    Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι... ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8) Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο...
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    10) Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!
    ( Γιωργάκης Παπανδρεου 16-5-2007 )
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1981-1989 - Η ΩΡΑ ΤΗΣ «ΑΛΛΑΓΗΣ»
    Τι πραγματικά έγινε λοιπόν αυτή την οκταετία; Με υπουργούς Εθνικής Οικονομίας τους κκ. Απ. Λάζαρη στην αρχή και τον κ. Γεράσιμο Αρσένη στην συνέχεια, το ΠΑΣΟΚ έδωσε πλασματικές (μή διατηρήσιμες) «μεγάλες» αυξήσεις στους μισθωτούς, οι οποίες συρρικνώθηκαν αμέσως απο τα ογκώδη μεγέθη του πληθωρισμού της εποχής, μεγέθη που ξεπερνούσαν το 20%!
    Παράλληλα κρατικοποίησε όλες σχεδόν τις προβληματικές επιχειρήσεις, και προχώρησε σε εκατοντάδες χιλιάδες πελατειακές προσλήψεις στο δημόσιο, για να ξυπνήσει μεσάνυχτα το καλοκαίρι του 1985, αμέσως μετά τις εκλογές, τον Ανδρέα ο κ. Δ. Χαλικιάς, διοικητής τότε της Τράπεζας της Ελλάδος, και να του αναγγείλει ότι έχει στο ταμείο του μόνο 200.000 δολάρια και το ισοζύγιο πληρωμών κλείνει με έλλειμμα 3,5 δισ.! «Χρεοκοπούμε, Πρόεδρε!».
    Ακούγοντας τα "νέα" ο Ανδρέας, αλλάζει άρδην πολιτική περνώντας από την πολιτική των ανεξέλεγκτων παροχών και κρατικοποιήσεων της πρώτης τετραετίας, στην πολιτική της λιτότητας αντικαθιστώντας τον κ. Γ. Αρσένη με τον κ. Κ. Σημίτη (Έναρξη Α΄ περιόδου "Σημίτειας λιτότητας"). Η λιτότητα Σημίτη 1985-1988 βαπτίστηκε απο το ΠΑΣΟΚ "Σταθεροποιητικό πρόγραμμα της οικονομίας". Έτσι, οι "ακόμα καλύτερες ημέρες" που υποσχόταν το κίνημα προεκλογικά μετασχηματίσθηκαν σε περίοδο λιτότητας, αφού η τετραετία 81-85 "τα έδωσε όλα" στην κυριολεξία.
    Απο την "σταθεροποιητική" πολιτική λιτότητας Σημίτη, ένα χρόνο πρίν τις εκλογές του 1989 ο Ανδρέας Παπανδρέου αλλάζει και πάλι τακτική στον τομέα της οικονομίας. Στην θέση του κ.Σημίτη τοποθετεί τον Δημήτριο Τσοβόλα, και ξεκινάει νέα προεκλογική περίοδο "παροχών", με αποκορύφωμα -Ιστορικό σήμα κατατεθέν- την προεκλογική του δήλωση στο Περιστέρι "Τσοβόλα δώστα όλα". Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανεύθυνης για τις μελλοντικές γενεές πολιτικής που ακολουθήθηκε, αποτελεί το γεγονός ότι μόνο τον τελευταίο μήνα της προεκλογικής περιόδου του 1989, προχώρησε στον διορισμό 180.000 ατόμων στο δημόσιο, λαμβάνοντας παράλληλα πλήθος δανείων απο χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού.





    Αξίζει να δούμε εδώ που οφείλεται αυτό το "πάγιο" του 40% που λαμβάνει ανέκαθεν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογικές αναμετρήσεις της χώρας μας, και το οποίο το καθιστά μόνιμο καθεστώς στην Ελλάδα, είτε το αντιλαμβάνονται ορισμένοι είτε όχι.

    Αναλύοντας αυτό το 40%, παρατηρούμε ότι εάν προσμετρήσουμε τα άκυρα και τα λευκά ψηφοδέλτια, όπως και επίσης το τεράστιο ποσοστό αποχής που ξεπερνάει το 30% του συνόλου των ψηφοφόρων, αντιλαμβανόμαστε ότι στην ουσία η εκλογική δύμαμη του ΠΑΣΟΚ στηρίζεται σε ένα μόνιμο 29% του Ελληνικού λαού το οποίο το ψηφίζει ανέκαθεν με τακτική "στρατολόγησης και πειθαρχίας".

    Η βασική στρατηγική που χάραξε απο το 1981 που πρωτοανέλαβε την εξουσία το κίνημα ήταν εμφανής σε όσους πραγματικά αντιλαμβάνονται τις πολιτικές κινήσεις των κομμάτων. Και για να γίνω πιο σαφής, η πολιτική που ακολουθήθηκε επι 20ετίας ήταν η δημιουργία στρατού μονίμων ψηφοφόρων, ο οποίος θα αποτελούσε και την μεγάλη δύναμη ανόρθωσης και διατήρησης του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

    Το πώς το κίνημα δημιούργησε αυτόν τον "λαικό στρατό" είναι εμφανές, με διορισμούς ευρείας κλίμακας! Το ΠΑΣΟΚ διόρισε στον δημόσιο τομέα περίπου 1 εκατομμύριο Έλληνες κατα την εικοσαετία, ενώ παράλληλα φρόντισε να κατακερματίσει τα προνόμια των ιδιωτικών υπαλλήλων στην χώρα μας. Αυτό το 1 εκατομμύριο βλέποντας την μεγάλη διαφορά και τα προνόμια που λαμβάνει στο δημόσιο, συστρατεύθηκε αιώνια υπέρ του κινήματος, θεωρώντας το σωτήρα και ευεργέτη τους. Όταν ο άλλος πολιτικός φορέας είναι στην κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ εισαγάγει την πατέντα περι "γαλάζιων παιδιών" κτλ., ωστε να μην μπορεί η ΝΔ να διορίσει. Βλέποντας αυτήν την κατάσταση η σημερινή νεολαία τρέχει σωρειδών στο ΠΑΣΟΚ ωστε να καταφέρει κάποια στιγμή να διοριστεί, λόγω του ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας σήμερα που διορίζει άνετα όταν βρίσκεται στην εξουσία χωρίς να ελέγχεται απο την παράταξη του ύπνου ΝΔ!

    Θυμάμαι προσωπικά στο σπίτι ενός φίλου μου το 2002 την σκηνή που θα σας περιγράψω, ωστε να πάρετε μια γεύση αυτών που αναφέρω. Το αδερφάκι του φίλου μου έβλεπε ειδήσεις στην τηλεόραση, όπου αναφερόταν ότι το 20% των Ελλήνων πεινάει, και ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό είναι καταχρεωμένο στις τράπεζες. Έδειχνε μια ανασκόπηση της τότε κατάστασης, με την ακρίβεια που χτυπούσε κόκκινο, τον κ.Κουλούρη στις λαικές, τους αγρότες σε απόγνωση κτλ. Τότε ο μικρός ρώτησε την μάνα του γιατί ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, και η απάντηση που έλαβε κοφτή και αποκαλυπτική:"Γιατί εμάς μας έσωσε. Τί μας ενδιαφέρει άν οι άλλοι πεινάνε? Εάν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν οι γονείς σου στο δημόσιο. Απο το ΠΑΣΟΚ τρώς, οπότε μη μιλάς"!
    Babis





    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι... ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8) Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο...
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    10) Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!
    ( Γιωργάκης Παπανδρεου 16-5-2007 )
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητε 6.40
    Ωστε ομοτράπεζος του Καραμανλή ο Πέτρος Κωστόπουλος; Γιατι να μην είναι; Πού βλέπεις το περίεργο; Ο Πέτρος μια ζωή απολιτικ ήτανε. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν οι γκόμενες. Στο ΠΑΣΟΚ βρέθηκε απο γκόμενα - μετά βέβαια, οταν άρχισε να δροσίζει τη Βασούλα, μεγαλοπιάστηκε και άρχισε να δροσίζει και το Λαλιώτη...
    Αυτός δεν καταλαβαίνει απο πολιτική και τέτια. Το μόνο που ξέρει ειναι η περιοχη κάτω απο τη μέση. Εξ άλλου στα περιοδικά του μια ζωή αυτην ακριβώς την "κουλτούρα" δεν προωθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστός 7.27!

    Ετσι είναι. Οχι σαν τον άλλον που έβαλε ξεκάρφωτα και Μάκη στην συνταγή να δέσει το γλυκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΔΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.

    "ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Ο ΠΥΡ ΠΟΛΙΤΗΣ"!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

    Η ΕΥΘΥΝΗ, 100% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ .

    Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1]Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΑΙΔΟΙΟΥ.

    2]όταν ήταν μοντέλο λάτρευε τους αθλητάς του ‘’τριπλούν’’.

    ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΓΚ,
    ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ.
    ΩΠΑ!
    ΝΑΤΗ ΠΑΛΙ Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ,
    ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ?
    ΚΙ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    Α! ΡΕ, ΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καρκινο στο μητσοτακη και τη καριολα τη κορη του.

    το γιο του το μομολο να το κλεισουν σε ιδρυμα καθυστερημενων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΗΤΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ; ΟΥΣΤ ΣΑΠΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΕΙΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ενδεικτικές του κλίματος πανικού στο κυβερνητικό στρατόπεδο, είναι και οι δηλώσεις Πολύδωρα, ο οποίος αφού έσπευσε στα μέτωπα της φωτιάς -έχοντας πρώτα ολοκληρώσει την πανηγυρική του εμφάνιση σε γιορτή στην Άμφισσα για την επανασύσταση της Αγροφυλακής- και αφού εισέπραξε τις αποδοκιμασίες των κατοίκων, αναγκάσθηκε να παραδεχθεί ότι «την πατήσαμε». Λίγες ώρες αργότερα μετά την πρωινή σύσκεψη, δήλωνε ότι «υπήρξε άψογος συντονισμός, δώσαμε δύσκολες μάχες με σχετική επιτυχία». Με λίγα λόγια το Νεοδημοκρατικό θράσος και η αναισθησία τους δεν έχουν όρια.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενδεικτικές του κλίματος πανικού στο κυβερνητικό στρατόπεδο, είναι και οι δηλώσεις Πολύδωρα, ο οποίος αφού έσπευσε στα μέτωπα της φωτιάς -έχοντας πρώτα ολοκληρώσει την πανηγυρική του εμφάνιση σε γιορτή στην Άμφισσα για την επανασύσταση της Αγροφυλακής- και αφού εισέπραξε τις αποδοκιμασίες των κατοίκων, αναγκάσθηκε να παραδεχθεί ότι «την πατήσαμε». Λίγες ώρες αργότερα μετά την πρωινή σύσκεψη, δήλωνε ότι «υπήρξε άψογος συντονισμός, δώσαμε δύσκολες μάχες με σχετική επιτυχία». Με λίγα λόγια το Νεοδημοκρατικό θράσος και η αναισθησία τους δεν έχουν όρια.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 6:52
    δεν πονάω πουθενά , εσένα σε πειράζει που τα έχωσα σε δύο ζιγκολό ??
    από εκεί κατάλαβες ρε ηλίθιο κοθώνι αν έχω πετύχει στην ζωή μου ??
    πέτυχες εσύ που θαυμάζεις του ζιγκολό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ):

    ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΤΙΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ;

    (ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΠΙΣΗΣ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΙΛΕ 5.26

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ. ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ- ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΑΜΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΑΙΔΟΙΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ============
    Τα περί δήθεν φωτιάς και καταστροφής της ΠΑΡΝΗΘΑΣ είναι ένα μεγάλο ψέμα-κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ (ΛΑΛΙΩΤΗΣ) και ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.
    Τα Video και οι φωτογραφίες με τα δήθεν καμμένα δάση και ελάφια είναι προϊόν ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ. Εγιναν παραμονές εκλογών για να κτυπήσουν τον ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΑΡΧΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΡΧΗ ΣΙΟΥΦΑ.
    Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΔΕΙΞΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΥΓ: Συμφωνείς σύντροφε κ. ΤΖΩΝ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στο έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και στο σχέδιό του για το μέλλον της χώρας και του Ελληνικού λαού, ο κ. Καραμανλής, δεν έχει να αντιτάξει τίποτα και γι' αυτό καταφεύγει στο ψεύδος, την οικειοποίησή του έργου του ΠΑΣΟΚ, που παρουσιάζει ως δικό του, τον επικοινωνιακό αντιπερισπασμό και τις κενές περιεχομένου εξαγγελίες, όπως ήδη έχει αποδειχθεί από «τα έργα και τις ημέρες» της κυβέρνησης του, που συνιστούν τέσσερα χαμένα χρόνια για την χώρα".
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση