GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο και από ποιον αγοράσατε τα νέα ακίνητα...

...στην Πάρο, κ. Ρουσόπουλε και κ. Αλογοσκούφη; . Σοβαρές διαστάσεις και πολλές συζητήσεις προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα νέα ακίνητα πο...

...στην Πάρο, κ. Ρουσόπουλε και κ. Αλογοσκούφη;
.
Σοβαρές διαστάσεις και πολλές συζητήσεις προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα νέα ακίνητα που αγόρασαν στην Πάρο ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και ο Γιώργος Αλογοσκούφης (αλλά κι άλλοι επώνυμοι...).
Ηδη στα δημοσιογραφικά γραφεία γίνεται χαμός καθώς πολλά ερωτηματικά είναι αναπάντητα για τις αγορές αυτές.
Σε πρώτη φάση, οι δύο υπουργοί πρέπει να απαντήσουν:
Πότε ακριβώς αγόρασαν τα ακίνητα αυτά;
Σε ποια περιοχή είναι;
Πόσο τα αγόρασαν;
Από ποιον τα αγόρασαν;
Με τι χρήματα τα αγόρασαν;
Πόσα ακίνητα έχουν αγοράσει συνολικά όσο καιρό είναι υπουργοί;
Δεν είναι και πολλές οι ερωτήσεις. Για αρχή.

14 σχόλια

  1. Καιρός παντί πράγματος...Ο καιρός των τσιγγάνων και των υπουργών της ΝΔ. Όσα κλεψίματα έκαναν οι ΠΑΣΟΚ, τώρα τα κάνουν οι ΝΔ. Νόμιμο κλέψιμο από νόμους προμήθειας που έκαναν οι ΠΑΣΟΚ για να κλέβουν νόμιμα τους εκμεταλλεύονται νόμιμα κλέφτες της ΝΔ. Δεν μπορώ νασ καταλάβω ακόμη δεν μπορούν να ξυπνήσουν οι Έλληνες; Βέβαια και τα ΜΜΕ των φασιστών τους καλύπτουν, για αυτό δεν πήραν είδηση όταν τούρκοι βουλευτές μαζεύτηκαν στον Σαδίκ να πουν "Οι τούρκοι εδώ στην Θράκη δεν είναι μειονότητα αλλά κομμάτι του τούρκικου κράτους". Με άλλα λόγια κάποτε θα ενωθεί η Θράκη με την Τουρκία. Πάντως κανείς από τα ΨΩΡΟΑΛΟΓΑ τους πολιτικούς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν είπε τίποτα. Προσπαθούν να εκλεγούν για να τρώνε τα έχει των Ελλήνων αβασάνιστα. Φιλόλαος ΚΙΕΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τι χρήματα τα αγόρασαν;

    Μα με τα δικα σου και τα δικα
    μου βρε μαλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πάρω μια ψαρόβαρκα
    θα πάρω μια ψαρόβαρκα
    να πάω να βγω στην Πάρω
    να πάω να βγω στην Πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έμαθες καλά το τραγουδάκι Υπουργέ μου,

    "Πέεεντε πέεεντε δεεεέκα
    δέκα δέκα κααααατεβαιαίνω τα σκαλιααά..."

    ...έλα όμως που στα λούμπεν στοιχεία - like you μίννιιστερρ - ταιριάζει καλύτερα το "σε πλάνεψε η ντόλτσε βίτα"...

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί να μας πεί ο οπαδός του ΚΚΕ γιατί δέχθηκε το κόμμα του να εξαγοραστεί από τη ΝΔ? Τριπλασιάστηκε εικονικά η αξία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ (δηλαδή του Πάνου Γερμανού, μέλους του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ) για να αγοραστεί από τον ΟΤΕ (δηλαδή κρατικά χρήματα) για να έχει καλυμένα τα νώτα της η ΝΔ. Η συμφωνία είναι, δεν με ενδιαφέρει εμένα τη ΝΔ αν με κατακρίνεις, μόνο όταν λες κάτι για την κυβέρνηση να λες τα ίδια και για το ΠΑΣΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο και παραμυθιάζεις τους οπαδούς του ΚΚΕ και με διατηρείς και εμένα τη ΝΔ στην εξουσία.
    Καθαρή οικονομική συναλλαγή, δηλαδή business. Για αυτό τον λόγο πήγαν πριν πενήντα χρόνια στο απόσπασμα και στις εξορίες οι αγωνιστές του ΚΚΕ? Κοίτα βρε κατάντημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πισινούς λύσσαξες με το Γερμανό... δε βρήκες το πρόγραμμα της κινητής που σου ταιριάζει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελβετέ ΜΑΖΕΨΟΥ!
    Μας έπρηξες, γράψε και τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Η Νέα Δημοκρατία εδώ και μερικές μέρες έχει συστήσει ένα Ταμείο Εκλογικής Φτώχειας. Ο πανικός τους είναι πλέον φανερός σε όλους τους Έλληνες, καθώς δεν μπορούν να μετακινήσουν τις εκλογές πέρα από τις αρχές του φθινοπώρου, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι εξαιτίας της πολιτικής τους οι εξελίξεις προδιαγράφονται οδυνηρές για το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.
    Οι δήθεν παροχές που με τόση ευκολία εξαγγέλλει καθημερινά ο κ. Αλογοσκούφης δεν είναι παρά η επανάληψη υποσχέσεων που η Νέα Δημοκρατία είχε ξεκινήσει να δίνει ακόμα και πριν από τις εκλογές του 2004. Ελπίζουν τώρα να κοροϊδέψουν και πάλι τον ελληνικό λαό υποσχόμενοι τα ίδια, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που θα κληθεί να τα υλοποιήσει».
    «Η Νέα Δημοκρατία στοχεύει γι άλλη μια φορά στον εμπαιγμό των πολιτών.
    Η πραγματική της πρόθεση είναι, όχι μόνο να βάλει στο ράφι αυτές τις υποσχέσεις την επομένη των εκλογών, αλλά να προχωρήσει και σε νέες επιβαρύνσεις, όπως ακριβώς συνέβη μετά τις εκλογές του 2004. Πρόκειται για συνταγές Μαυρογιαλούρων, που δεν περνάνε πια».
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τους χαρακτηρισμούς «πανικοβλημένη» και «τρομοκρατημένη», ο Αλέκος Αλαβάνος επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για «να καθίσει η ΝΔ στο σκαμνί», ενώ έθεσε το ερώτημα «ποιος είναι πρωθυπουργός, ο κ. Καραμανλής ή ο κ. Λούλης;».

    Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τόνισε με έμφαση ότι η κυβερνώσα παράταξη «πρέπει να κάτσει στο σκαμνί» γιατί για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι «το πώς θα εξασφαλίσει την εξουσία της και θα μπορέσει να στήσει μια τέτοια σκηνοθεσία ώστε, αν μπορεί, να καταφέρει να ξαναπάρει τις εκλογές».

    Ο κ. Αλαβάνος -σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «Αθήνα 9,84»- αιτιολόγησε την επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην Παιδεία, για τη ληστεία στα ασφαλιστικά ταμεία, για την καταστροφή του φυσικού πλούτου της χώρας. «Η κυβέρνηση κάνει θέατρο τώρα, δίνοντας ψίχουλα από εδώ και από κει», είπε ο κ. Αλαβάνος και αναρωτήθηκε ποιος είναι σήμερα ο πρωθυπουργός, ο κ. Καραμανλής ή ο κ. Λούλης.

    Δικομματισμός
    Σύμφωνα με τον κ. Αλαβάνο, στις εκλογές πρέπει να πληγούν ο δικομματισμός και η αλαζονεία των κυβερνήσεων, «όπου οι κυβερνήσεις θα είναι υποχρεωμένες να έχουν πρωθυπουργό».

    Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αλαβάνος επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα ευρύτερης συνεργασίας, σημειώνοντας ότι η δυνατότητα γενικότερης συνεργασίας εξαρτάται από τη σύγκλιση σε προγραμματικούς στόχους.

    Το μεγάλο ζητούμενο για τον πρόεδρο του ΣΥΝ είναι η παρουσία του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς από πολύ καλύτερες θέσεις στη νέα Βουλή - πολύ μεγαλύτερη κοινοβουλευτική παρουσία, ενώ εκτίμησε ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα ανοίξει η πόρτα για μεγάλες διεργασίες και απελευθερωτικές εξελίξεις στην πολιτική ζωή του τόπου. Σημείωσε δε με έμφαση ότι ο Συ.Ριζ.Α. δεν δίνει μάχη για να μπει στη Βουλή ούτε ζητάει ψήφο γιατί έχει καλούς βουλευτές, αλλά ζητάει ψήφο για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και ο δυναμισμός της Αριστεράς και της κοινωνίας να εκφραστεί και κοινοβουλευτικά.

    ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Τ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ-ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ kourdistoportocali.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε τραγικό αδιέξοδο με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
    Ενώ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε αποσύνθεση, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε.
    Ο πολίτης παρακολουθεί έκπληκτος και φωνάζει «φτάνει πια».
    Κάτω από την πίεση της κοινωνίας, κάτω από την πίεση της διάλυσης του κράτους, κάτω από τα οικονομικά βάρη για τον μέσο Έλληνα, που έχει προκαλέσει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καραμανλής θ' αναγκασθεί αργά ή γρήγορα να προσέλθει σε εκλογές.
    Οι εκλογές είναι η μόνη λύση.
    Και όσο γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο.
    Η ξέφρενη παροχολογία της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει τον πανικό της κυβέρνησης, τον πανικό του ίδιου του πρωθυπουργού.
    Όμως, τώρα πια, δεν τους πιστεύουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.
    Ξέρουν πια οι Έλληνες πολίτες ότι, άλλα υποσχέθηκαν το 2004 και άλλα έκαναν.
    Η αναξιοπιστία και η κοινωνική αδικία, είναι το μόνιμο γνώρισμά τους.
    Μόνη τους μέριμνα, το πώς θα βολέψουν κάποιους δικούς τους.
    Η κυβέρνηση Καραμανλή έκλεισε τον κύκλο της.
    Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να περιμένει από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
    Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μακριά από τη ελληνική κοινωνία, μακριά από την ελληνική οικογένεια, τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, η οποία υποφέρει όλο και περισσότερο.
    Υπάρχει η επιλογή της σιγουριάς, της ελπίδας, της αξιοπρέπειας.
    Είναι το Πρόγραμμα του Πα.σο.κ. για μια δίκαιη κοινωνία, για μια δίκαιη αναδιανομή του εισοδήματος προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
    Για ένα σύγχρονο όραμα, για μια πρωτοπόρα και δυναμική Ελλάδα.
    Το κυβερνητικό Πρόγραμμα του Πα.σο.κ. θα γίνει στο ακέραιο πράξη.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ είσαι πολύ μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μηπως τα 30.000.000.-ευρω που χαρισαν στον χουντοδουλο τα εδωσαν για να αγορασει κι εκεινος κανενα σπιτακι στην παρο να κανει καινουργιο συκωτι στο νησι να τον εχουν γειτονα και να τους τραγουδαει το βραδυ ως μπεμπα μπλανς ?
    κατα τ αλλα φυσικα τα δικα μας λεφτα Τ Ρ Ω Ν Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα πάρω ένα ομόλογο[δομημένο]
    θα πάρω κ'ένα κόττερο
    να πάω να βγω στην Πάρω
    κ' οικόπεδο θα πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση