GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον "τουρίστα Παπανδρέου"...

. Στηριγμένο στα ρεπορτάζ του Press-gr για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είναι το σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" με τί...

.
Στηριγμένο στα ρεπορτάζ του Press-gr για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είναι το σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" με τίτλο "Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τον "τουρίστα" Παπανδρέου".
Στην τρίτη σελίδα αναφέρει το press-gr και ονομαστικά, τηρώντας απόλυτα την δεοντολογία, κι ευχαριστούμε γι' αυτό -αντίθετα με κάποιες "μεγάλες" εφημερίδες. Και όπως γράφει επικρατεί οργή στο ΠΑΣΟΚ όπου "διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλλους με πρωταγωνιστή τον Γ. Παπανδρέου ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Πάρο θυμίζοντας τουρίστα που δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό από τις τελευταίες σημαντικές πολιτικές εξελίξεις" και ότι "ο Γ. Παπανδρέου δεν πίστευε ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να προκηρύξει πρόωρες εκλογές..."

11 σχόλια

  1. 10:03
    Ρε άσχετε μαλάκα που όλο μαλακίες γράφεις προσπαθόντας να σαμποτάρεις άλλους , είσαι τόσο κόπανος που σαμποτάρεις τα ίδια τα Ρουσσοπουλικά post που γράφουν δήθεν για τουρισμό Παπανδρέου .
    Σιγά την πατσαβούρα τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ που μας βγάλατε και φωτογραφία την πρώτη σελίδα για να την θαυμάσουμε .Αγοράζει κάθε μέρα 1000 φύλα η Ρηγίλλης για να υπάρχουν οι τίτλοι του στα περίπτερα .
    Κοιτάξτε μην χάσετε τον γαμπρό του Διαμαντή που θέλει στα ογδόντα του να κατέβει υποψήφιος χα χα χα χα χα

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. For masturbator 10:03
    Ο παροξυσμός της παροχολογίας συνεχίζεται. Κάθε μέρα νέες εξαγγελίες, κάθε μέρα νέα ψέματα. Τώρα φτάσαμε μετά το 2010!
    Το πράγμα θα ήταν φαιδρό, αλλά υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών και πλήττει την αξιοπρέπειά τους, ιδιαίτερα όσων δυσπραγούν.
    Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση Καραμανλή, έχει να επιδείξει μόνο τα ψέματα, την αναξιοπιστία της, την οπισθοδρόμηση για την χώρα, την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των πολλών υπέρ των λίγων και ισχυρών.
    Ο λαός έχει γνώση και κρίση και την απάντησή του θα την δώσει στις εκλογές.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. blooper(s) 10.03 & 10.29 σου τη λέει ο πισινούς και ο "ουρακτοτάγκος" captain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ (Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ).

    Ο ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ

    ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΒΗΣΑΝΕ. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PIO REPORTAZ SAS RE?
    DEN PATE KALA ..KATHOLOY KALA!!
    ARXIZO NA PISTEBO OTI EISTE ENA TSOURMO PEDARELIA TELIKA.
    KRIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.54

    να'χει χάρη το σιχαμερό γλοιώδες ερπετό "πισινός" που λείπει ο Αράπης.

    Κανονικά αυτή η δουλειά (το χέσιμο του πισινού) είναι δική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μείζον Εθνικό Θέμα

    Το ανέκδοτο κυκλοφορεί στην σύνταξη των καναλιών:

    ΕΡ: -Ποιό είναι το Εθνικό θέμα που δικαιολογεί την προκήρυξη πρόωρων Εκλογών;

    ΑΠ: -Οι πρόσφατες προεκλογικές εξαγγελίες επιβαρύνουν τόσο τον μη κατατεθέντα ακόμα προϋπολογισμό ο οποίος δεν είναι απίθανο να μην μπορεί να τις στηρίξει. Αν δεν είναι αυτό Μείζον Εθνικό Θέμα τότε τι είναι;

    Πρόκειται στην πράξη για την αποδοχή απο την Κυβέρνηση πρότασης μομφής στον.εαυτό της!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. GAP ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΥΒΛΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o karamanlis kerdise tis ekloges tou 2004 xegelontas agrotes-sintaxiouhous.meta 4 xronia dimiourgise me tin politikitou mia kenourgia kinoniki taxi tous poli ftohous.tora arhizi ton agona kata tis ftohias,gia na epaneklegi me tis psifous ton ftoxon.kolpo groso!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση