GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Απειλή για τη συνταγματική νομιμότητα το θέμα που επικαλέστηκε ο Κ. Καραμανλής για τις εκλογές... . Το θέμα του σεβασμού στους θεσμούς που ...

Απειλή για τη συνταγματική νομιμότητα το θέμα που επικαλέστηκε ο Κ. Καραμανλής για τις εκλογές...
.
Το θέμα του σεβασμού στους θεσμούς που προδιαγράφουν και διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος δεν είναι θέμα τυπικό η διαδικαστικό και άνευ σημασίας, αντίθετα είναι θέμα ουσιαστικό που αξίζει υπερβολής στην πράξη, καθώς είναι το μόνο μέσον που νομιμοποιεί κάθε εξουσία αφού αυτές πηγάζουν όλες από τους πολίτες για τους πολίτες.
Η διαφορά μιας εξουσίας με φορέα αιρετά πρόσωπα που δεν σέβεται το Σύνταγμα και την Βουλή των Ελλήνων ως θεσμούς και επιχειρεί να λειτουργήσει εκτός αυτών των κανόνων και θεσμών από μια αυθαίρετη «κυβέρνηση» είναι δυσδιάκριτη. Το ίδιο ισχύει και για όσους πολίτες οι οποίοι ως υποψήφιοι βουλευτές διεκδικούν την ψήφο των πολιτών καθώς οι πολίτες μεταβιβάζουν δια της αντιπροσώπευσης μέρος εξουσιών προς αυτούς για το καλό του κοινωνικού συνόλου μέσα στα αυστηρά μέτρα και κανόνες της δημοκρατίας.
Το ζήτημα δεν περιορίζεται πλέον στην απλή γελοιοποίηση των επικοινωνιολόγων και άλλων προσώπων που επί τριάμισι χρόνια μας είχαν ζαλίσει περί της δήθεν θεσμικότητας του Πρωθυπουργού, αλλά, διευρύνεται πλέον στα όρια μιας απειλής για την Συνταγματική νομιμότητα ιδιαίτερα δε προς μία κατεύθυνση αντίθετη με τους σκοπούς η λόγους ύπαρξης του ιδίου του Συντάγματος.
Οι βουλευτές που θα εκλεγούν Κυβέρνηση Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση, θα έχουν στην βουλή αυτή που θα είναι αναθεωρητική, την δυνατότητα με την ψήφο τους να κάνουν τροποποιήσεις στο Σύνταγμά μας.

Εμείς με την σειρά μας πρέπει ως πολίτες πριν την κατάθεση της ψήφου μας να διασφαλίσουμε ότι δεν θα εκχωρήσουμε δικές μας εξουσίες σε αυτούς που είναι πιθανόν να τις εκμεταλλευτούν για ίδιο όφελος σε βάρος μάλιστα του κοινωνικού συνόλου, η, ακόμα και της ίδιας της Δημοκρατίας. Ακόμα πρέπει να διασφαλίσουμε ανάλογα με το κόμμα που προτιμά καθείς, ότι ο εντολοδόχος δεν θα πράξει σε βάρος των συμφερόντων του εντολέα ιδίως αφού εμείς ως εντολείς νομιμοποιούμε τους εντολοδόχους/αντιπροσώπους μας.
Για τους λόγους αυτούς θα θέλαμε μια απόλυτη και σαφή καταδίκη για το Συνταγματικό πραξικόπημα του κυρίου Καραμανλή πριν την ώρα της κάλπης. Σαφή και απόλυτη καταδίκη μιας άκρως αντιδημοκρατικής και επικίνδυνης στρέβλωσης του Συντάγματος που δεν περιορίζεται μόνο στα άρθρα 37 και 41 αλλά αφορά και στον ίδιο τον σκοπό ύπαρξης μιας σειράς άλλων άρθρων του Συντάγματος.
Στην δική μου αντίληψη έπεσαν με την χρονική σειρά που αναφέρω (και είναι προς τιμή τους), η καταδίκη από τον κύριο Παπαδημούλη του Συνασπισμού στις 17 Αυγούστου και τον κύριο Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ σήμερα 18 Αυγούστου συγκεκριμένα ώρα 20.48 στον Alpha.
Ο κύριος Καστανίδης συγκεκριμένα είπε "...και είναι μεθόδευση γιατί ο προϋπολογισμός και οι μεταρρυθμίσεις ΔΕΝ είναι όπως ξέρετε ΕΘΝΙΚΟ θέμα ...".
Θα θέλαμε την τοποθέτηση/καταδίκη όλων των κομμάτων σε αυτό το μείζον θέμα ως ελάχιστη διασφάλιση για την αποφυγή επανάληψης τέτοιου φαινομένου το οποίο αποτελεί εκτός των άλλων και λόγο ντροπής για κάθε Δημοκρατία, καλό μάλιστα θα είναι αυτή η καταδίκη να προέρχεται από το στόμα αυτών των ιδίων των εκλεγμένων αρχηγών τους.

SNB
bloopers

13 σχόλια

  1. Δεν υπάρχει χειρότερη πολιτική πράξη από μία κυβέρνηση από την υπονόμευση του σεβασμού του πολίτη προς το Σύνταγμα της χώρας του. Η κυβέρνηση Καραμανλή λειτούργξσε ακριβώς έτσι που κατόρθωσε να αμβύνει σε μεγάλο βαθμό αυτό το σεβασμό με ένα σωρό παρεμβάσεις βλαπτικές των θεσμών και σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε έναν κόσμο εθισμένο σε αυτό που δε θα έπρεπε ποτέ να αποδεχτεί. Παρακολουθεί με απάθεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα και εν πολλοίς σαν σε κάτι χωρίς περιεχόμενο! Μερικοί εκφράζονται και απαξιωτικά για όσους υποστηρίζουν πως έγινε ένα είδος εκτροπής με το σκεπτοκό: έσταξε του ποντικού η ουρά και κάτι έτρεξε!
    Με κάτι τέτοια και κάτι τέτοια μας ήλθε και η χούντα στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΡΧΗΓΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΜΕΣΗΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
    ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΑΚΟΜΗ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    60 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ
    ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑ/ΣΕΙΣ
    ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ
    ΚΛΕΒΕΙ.
    Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΛΑΙΚΑ
    ΚΑΤΤΗΣ ΠΗΔΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΘΑ
    ΣΚΕΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ
    11 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ=ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ
    ΕΧΟΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
    20 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ
    ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ
    ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΑΝ
    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΑΙΑ Η
    ΔΙΑΡΚΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο Π.Κ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ
    ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
    ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ
    ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ-ΚΟΜΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ
    ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    www.youtube.com/nemesisrellos
    odessey 1821 - 2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού θα τις χάσει, γιατί κάνετε έτσι; Εσείς νομίζετε πως ο Καραμανλής προκύρηξε τις εκλογές; Αφού αυτός είναι πιόνι άλλων. Τόσο βλάκας θα ήταν να βάλλει αυτογκόλ μόνος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.49

    Μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το ζήτημα Συνταγματικής τάξης.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρός ανώνυμο 09/24 π.μ
    Αγαπητέ
    Και στην δίκη της Νυρεμβέργης
    οι κατηγορούμενοι επικαλέσθεικαν
    άνωθεν εντολές.
    Ο δεχόμενος εντολές εχει το δικαίωμα της επιλογής εκτελέσεως
    η οχι.
    Αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το
    πάρει ακόμη και σε δικτατορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι πίπες γράφεις ρε blooper πρωί πρωί.
    Και ο Παπούλιας ένας τόσο δημοκρατικός άνθρωπος να αποδεχθεί το πραξικόπημα;
    Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη λογική των πράσινων ερπετών που επιμένουν για "πραξικόπημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.27

    Ela omws pou to ekanan gargara...
    Akouses na poune tipota gi ayto?

    Epi th eykairia, wraies pipes kanei h mana sou kai malista fthna, poly fthna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1.27

    Κατω η Χούντα!

    xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. Ενώ 20 χρόνια που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ έκανε στο τέλος της 4ετείας εκλογές;

    Αλλά έτσι είσαστε, ότι σας βολεύει. Κατακλέψατε και εξαπατήσατε τους Έλληνες πολίτες και τώρα το παίζετε - αμετανόητοι - δικαστές.

    Θα συνεχίσετε να βρίσκεστε στην αντιπολίτευση όσο δεν κάνετε την αυτοκριτική σας.

    Όσο συνεχίζετε με αλαζονεία να λέτε και να φέρεστε ωσάν να μην είχατε ποτέ κάνει αυτά για τα οποία σας έστειλε στο περιθώριο ο Ελληνικός λαός εκεί θα μείνετε.

    Γι' αυτό θα φάτε μαύρο πάλι. Χάσατε αλλά μυαλό δεν βάλατε.

    Και μην πείτε ότι τιμωρηθήκατε. Αυτά τα έχουμε ξανακούσει. Για να "ξεπληρώσετε" θέλει καιρό ακόμα.

    Άλλωστε αποτελεσματικός είναι ο "σωφρονισμός" όταν υπάρχει και η αποδοχή και βεβαιότητα μη επανάληψης των αναλόγων για την τιμωρία πράξεων. Και αυτό είναι βέβαιο ότι δεν έχει εξασφαλιστεί.

    Σε τελική ανάλυση, "ενίοτε τα αιτήματα γίνονται δεκτά". Τρεχάτε τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΑ Κ.Λ.Π
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το τονισμένο υπάρχει για να τονίσει κανείς κάτι σε σχέση με τα υπόλοιπα γραφόμενά του και η πλάγια γραφή για να μεταφέρει γραφόμενα κάποιου άλλου. Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι δείγμα αγένειας καθώς η χρήση τους σε κείμενο στο διαδίκτυο σημαινει ΦΩΝΑΖΩ.
    Εξαίρεση αποτελούν τα γαιδούρια και οι αναλφάβητοι που γράφουν έτσι από άγνοια τονισμού η από τεμπελιά μέχρι γαιδουριάς.
    Οταν λοιπόν κάποιος γράφει ολόκληρο το κείμενο του σε τονισμένο σημαίνει ότι τονίζει η ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ την αποψή του σε βάρος όλων των υπολοίπων σχολιαστών κάνοντας απόπειρα να τους σκεπάσει.

    Για τους παλιούς αυτό λέγεται "internet ethic" και ήταν η αιτία για πολλή και διεθνή "πατσαβούρα" σε περίπτωση κατάχρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εφαγε τον Μανώλη Μπαλτά ο Καρχιμάκης!!!



    Περιγραφική του παρασκηνίου και των μεθοδεύσεων είναι η ανακοίνωση του Μανώλη Μπαλτά, μετά την οριστική του εκπαραθύρωση από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι:

    Το σχέδιο, που εξυφάνθει και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με ελάχιστους τοπικούς ετερόφωτους και ετεροδημιούργητους «συντρόφους μου», επινόησε το εφεύρημα της δήθεν ανάγκης εκπροσώπησης της επαρχίας Οροπεδίου, χωρίς αυτό ποτέ να έχει τεθεί από τις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ της συγκεκριμένης περιοχής.

    Έτσι ξεκίνησε το «κυνήγι» αναζήτησης υποψηφίου στο Οροπέδιο, ανεξαρτήτως προσόντων, κύρους, γνώσης, πολιτικής παιδείας και πάση θυσία. Ταυτόχρονα αναπτύχτηκε μια «υπόγεια» δυναμική «αρχών!» για την εκπροσώπηση των γυναικών στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ειδικά στο Νομό Λασιθίου, ανεξάρτητα από κριτήρια πολιτικής ικανότητας, κοινωνικής προσφοράς, ανανέωσης, συμμετοχής στα κοινά, ευδιάκριτης επιστημονικής ή κοινωνικής δράσης ή έστω γεωγραφικής εκπροσώπησης.

    Χθες 18/8/07 αυτό το προκατασκευασμένο σχέδιο, εκμεταλλευόμενο τις μεγάλες πολιτικές ταχύτητες της περιόδου που διανύουμε, κάνοντας χρήση υπογείων γραμμών σύνδεσης με πρόσωπα και πολιτικές, θεσμικά και αξιοκρατικά έκθετες, ολοκληρώθηκε!

    Σε μια στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία που έχει στόχο τη διατήρηση αποπνικτικού πολιτικού ελέγχου στο Νομό Λασιθίου για μακρύ, μέλλοντα χρόνο (όπως νομίζουν ότι θα συμβεί), με όρους «συγγενοφιλίας», το εν λόγω σχέδιο κατάφερε να καταπνίξει την υποψηφιότητά μου. Γιατί αυτό ήταν η αποκλειστική και μοναδική επιδίωξη του σχεδίου, μήνες τώρα!
    Ο βασιλιάς είναι γυμνός! Τρόμαξε, κρύφτηκε και έσκαψε το δρόμο που θα επέτρεπε στους πολίτες να προβούν σε συγκρίσεις προσώπων, ικανότητας, πολιτικού ήθους και καινοτόμου πολιτικού λόγου, σκέψης και πράξης.

    Επιβεβαιώθηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτό που πρυτανεύει στην πολιτική αγωνία, λίγων ευτυχώς, πολιτικών προσώπων του χώρου μας. Ότι δηλαδή επιδιώκουν (αυτοί οι ολίγοι) πάντοτε τη δική τους επικράτηση μέσα από την εξαφάνιση κάθε αναδεικνυόμενου πολιτικού στελέχους, ακόμα κι αν οι ενέργειές τους οδηγούν σταθερά σε πτώση της δύναμης του ΠΑΣΟΚ.


    Ο Καρχιμάκης φοβούμενος την πολιτική δύναμη που διέθετε ο Μπαλτάς και που θα μπορούσε να απειλήσει ή ακόμα και να ανατρέψει την πολιτική του κυριαρχία και τον απόλυτο έλεγχο του τοπίο του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι, με παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις ανέτρεψε το αναμενόμενο, δηλαδή την υποψηφιότητα Μπαλτά ("Τρόμαξε, κρύφτηκε και έσκαψε το δρόμο που θα επέτρεπε στους πολίτες να προβούν σε συγκρίσεις προσώπων, ικανότητας, πολιτικού ήθους και καινοτόμου πολιτικού λόγου, σκέψης και πράξης").

    Έτσι επεσε μπαλτάς στον Μανώλη Μπαλτά!!!

    Οι στενές σχέση Καρχιμάκη με Λαλιώτη (ανηψιά γαρ η σύζυγος), Παπουτσή (μπατζανάκης γαρ) και μερικούς άλλους, επέβαλαν τελικά ("το εν λόγω σχέδιο κατάφερε να καταπνίξει την υποψηφιότητά μου") τις προσωπικές του επιλογές ("με όρους «συγγενοφιλίας»").

    Συγχαρητήρια στον Καρχιμάκη (που "αντιλαμβάνεται ,όπως πάντα, έτσι και τώρα με περισσή ιδιοτέλεια και μόνον το μήνυμα μάχης") για τη νέα του πολιτική νίκη. Συγχαρητήρια στον άριστο γνώστη του παρασκηνίου, που καταφέρνει με μαεστρία να αποξηλώνει το ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι από τα στελέχη του χωρίς να ανοίγει καν ρουθούνι (και "που έχει στόχο τη διατήρηση αποπνικτικού πολιτικού ελέγχου στο Νομό Λασιθίου").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΗΕ PARTY MAKER
    (Ο 3ος δρομος προς τη Νεολαια)

    Αρχες του 2004 ενα νεολαιιστικο
    συνθημα δονουσε την επικρατεια απο
    ακρου εις ακρον, "ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ
    7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ".
    Πραγματικα ητανε μια καταπληκτικη
    συλληψη της νεολαιας ΠΑΣΟΚ που
    φροντισε ο Μπουλης, κοντρα σε κατι
    γκαλοπ καλη ωρα σαν αυτο εδω,(εκλεισε η ψαλιδα,η νεολαια ψηφιζει
    ΓΑΠ,οσοι εχουν τον κωλο πισω και αυτοι ψηφιζουν ΓΑΠ,το ΠΑΣΟΚ περασε
    μπροστα, κλπ,)να κανει πραγματικο- τητα το παρτυ. Ο Μπουλης δεν χαλαει
    χατηρι στους νεολαιους.
    Εγω ημουν ενας απο αυτους που υπο-
    στηριζα φανατικα οτι το επομενο
    παρτυ θα ηταν και αυτο εαρινο.
    Ελα ομως που δεν εχω, το ομολογω,
    την ευρυτητα πνευματος, που πρεπει
    να εχει ενας ηγετης. Σε μια χωρα
    που στοχο εχει το 12μηνο τουρισμο,
    δεν γινεται ολα τα events να γινο-
    νται την ιδια εποχη.
    Μπραβο Κωστα, τωρα καταλαβα οτι
    θελεις φετος το πιο μεγαλο παρτυ να ειναι φθινοπωρινο. Μαζι σου
    Κωστα, εμεις με μπροσταρη εσενα κα-
    νουμε ολες τις χαρες στη νεα γενια,
    φετος το θελουν φθινοπωρο, φθινοπω-
    πο!!!!
    Ειναι αληθεια οτι ηλθε η ΟΝΝΕΔ και
    σου ειπε, Αρχηγε κοιταξε να δεις
    στους νεολαιους του ΠΑΣΟΚ τους εκα-
    νες τη χαρη Μαρτη, εμεις τωρα θε-
    λουμε το παρτυ να το κανεις
    Σεπτεμβρη? και ετσι αποφασισες να
    εχουμε προωρη φιεστα?
    Απ τη αρχη σε ειχα καταλαβει οτι
    εχεις το δικο σου τροπο να σε γου-
    σταρουν οι νεολαιοι.
    Μονο Κωστα θα σε παρακαλεσω και
    αυτο το event να ειναι σεμνο και
    ταπεινο, 3 ποσοστιαιες μοναδες
    φθανουν και περισσευουν.


    Κ Α Π Ε Τ Α Ν Ι Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση