GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αισχρολογίες...

. Αγαπητοί υπεύθυνοι του PRESS-gr.blogspot.com, Παρακολουθώ καιρό το blog σας, και επειδή δεν άντεξα άλλο αυτά που κατά καιρούς διαβάζω, απο...

.
Αγαπητοί υπεύθυνοι του PRESS-gr.blogspot.com,
Παρακολουθώ καιρό το blog σας, και επειδή δεν άντεξα άλλο αυτά που κατά καιρούς διαβάζω, αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας πώ:
Όσο αξιόλογες, χρήσιμες και αποκαλυπτικές, για το πολίτη είναι οι ειδήσεις, οι πληροφορίες και οι αποκαλύψεις σας, τόσο αρνητικές , άθλιες και απαράδεκτες οι ύβρεις, οι αισχρότητες , οι βωμολοχίες που εκτοξεύονται ανώνυμα από τόσους και τόσους συμπολίτες μας. Δεν γνωρίζω γιατί το επιτρέπετε; Θα ήθελα να το μάθω.
Όμως δεν νομίζω ότι αληθινά νομίζετε, ότι η ακατάσχετη αυτή αισχρολογία και υβρεολογία των μεν έναντι των δε, που με αυξανόμενο βαθμό κυριαρχεί σε μεγάλο ποσοστό των σχολίων -αλληλογραφίας σας, μας τιμά σας Έλληνες και πως προάγει στο ελάχιστο το πνευματικό και πολιτιστικό επίπεδο του λαού μας. Το αντίθετο μάλιστα.
Θα ήθελα μιά εξήγηση για όλα αυτά.
Με τιμή
Ζαγορίτης Δημ.
Καρέας

(Press-gr: Το γνωστό δίλημμα επανέρχεται. Ασφαλώς και μας προβληματίζει αυτή η κατάσταση. Πώς όμως μπορούν να τεθούν περιορισμοί χωρίς να θεωρηθεί λογοκρισία; Κάθε σκέψη, περί του πρακτέου, ευπρόσδεκτη).

57 σχόλια

  1. Απόσπασμα από το (νέο – νέο) βιβλίο νεοελληνικής ιστορίας του 2017

    Σύντομο βιογραφικό του ήρωα της επανάστασης του 2007
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (το πραγματικό του όνομα ήταν Βαγγέλης Τούρκογλου και το παρατσούκλι Βαγγέλας ο Τουρκόσπορος ή Αρχικλεφτόπουλο ) ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης του 2007.

    Τα παιδικά χρόνια
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957.
    Εγγονός ενός ντόπιου κλέφτη, είχε έφεση στη θρησκεία και σε μικρή ηλικία στάλθηκε από τους γονείς του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου για την εκπαίδευσή του. Εκεί άλλωστε οφείλονται οι δεσμοί, τα χρέη και οι υποχρεώσεις που συνεχίζει να έχει στην εκκλησία και τον κλήρο. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών έγινε μοναχός και λόγω της αφοσίωσής του στη χριστιανική πίστη, της ιδιοσυγκρασίας του, της επιμονής του καθώς και του ύπουλου χαρακτήρα του έγινε πολύ γρήγορα διάκος, όμως επίσης πολύ γρήγορα τα παράτησε γιατί του είπανε ότι άμα θέλει να δει χαίρι στην πολιτική πρέπει να ξετακιμιάζει σιγά σιγά με τους παπάδες αφού φροντίσει όμως πρώτα να σιγουρέψει ως μελλοντικούς πελάτες. Η λαϊκή παράδοση αναφέρει πως όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν μοναχός, ένας Τούρκος πασάς πήγε στο μοναστήρι με τα στρατεύματά του και εντυπωσιάστηκε απ' την εμφάνιση του νεαρού μοναχού. Ο Διάκος προσβλήθηκε απ' τα λεγόμενα του Τούρκου και μετά από καβγά τον σκότωσε. Άλλωστε πάντοτε ο Βαγγέλης ήταν γνωστός για το αψίθυμο του χαρακτήρα του. Εξ αιτίας αυτού του περιστατικού αναγκάστηκε να φύγει στα κοντινά βουνά και να γίνει κλέφτης. Ιδιότητα την οποία διατήρησε και ανέπτυξε καθ'όλη την διάρκεια της ζωής του κατορθώνοντας τελικά να εξελιχθεί σε σπεσιαλίστα του είδους.
    Όμως και τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν ατάραχα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα και ανδρώθηκε για την μετέπειτα λαμπρή του πολιτική σταδιοδρομία, διαβάλλοντας, κατασυκοφαντώντας, ρουφιανεύοντας και καταστρέφοντας ότι έφτιαχναν τα υπόλοιπα παιδάκια με χαρακτηριστικό επεισόδιο αυτό που συνέβη όταν ήταν δώδεκα περίπου ετών οπότε και αφού έβαλε δυό-τρεις κολλητούς του να χειροδικήσουν εις βάρος συνομήλικου του, του είπε «άντε γ.. ρε μαλακισμένο, εγώ είμαι ο αρχηγός σε αυτή τη γειτονιά και γύρνα σπίτι σου μη σου γ… ολόκληρο το σόι».

    Τον Σεπτέμβριο του 1974 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως μέλος δεκάδων ενώσεων γιατί από μικρός ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν φιλόδοξος, δολοπλόκος και τεμπελάκος βάζοντας τους άλλους οπλαρχηγούς και τα μαθητευόμενα κλεφτόπουλα να τρέχουν για πάρτη του. Το 1978 αποφοίτησε από τη Νομική και ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου υπηρετώντας τους μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου και του εξαπατώντας τον απλό και ανυπεράσπιστο λαό.

    Στην Φιλική Πασοκική Εταιρεία μυήθηκε μόλις τον Οκτώβριο του 1993 με την εκλογή του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης, μιας και τότε του είπαν οι μεγαλοτσιφλικάδες κολλητοί του ότι άμα θέλει να ανελιχθεί γρήγορα στην πολιτική θα πρέπει να ανακατατευτεί με την συγκεκριμένη Φιλική Πασοκική Εταιρεία, να κάνει υπομονή και όταν έρθει η ώρα να την κάνει κουλουβάχατα και να την κυβερνήσει.

    Κλέφτης και αμαρτωλός
    Αρχικά κλέφτης υπό την εξουσία διαφόρων αρχι-καπετάνιων της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε σε διάφορες συγκρούσεις με τους συναγωνιστές-συνυποψηφίους του . Υπήρξε αμαρτωλός για πέντε χρόνια στο στρατό του Αλί-Μπακατσέλου Πασά, στην συνέχεια έγινε καπετάνιος μιας μονάδας αμαρτωλών στη Εύβοια, για άλλα πέντε χρόνια πρωτοπαλίκαρο μεγαλοτσιφλικάδων και μεγαλοεκδοτών της πρωτεύουσας ενώ στα χρόνια που ακολουθούν και που καταλήγουν στην Επανάσταση του 2007 είχε φτιάξει τη δική του ομάδα εκσυγχρονιστών κλεφτών και όπως πολλοί άλλοι καπεταναίοι κλεφτών και αμαρτωλών έγινε σεσημασμένο και σημαίνον μέλος της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας.
    Τον Απρίλιο του 1996 σε συνεργασία με άλλους οπλαρχηγούς και χρησιμοποιώντας την σαν ορμητήριο, επανακατέλαβε το φρούριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας πολλές νικηφόρες μάχες, κατέλαβε την γέφυρα της Αλαμάνας, ενώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την αναβάθμιση και αναθεώρηση της πολιτιστικής, πολιτική, αθλητικής κλπ, κληρονομιάς μας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας,
    έχτισε πέντε άχρηστες γέφυρες, τρία Ολυμπιακά στάδια, ενώ έδωσε μάχες για να αγοραστούν με κρατικά λεφτά όλες οι σαβούρες που είχαν για σπρώξιμο οι δεκάδες φίλοι του, από καλλιτέχνες και εργολάβους μέχρι απατεώνες-τυχοδιώκτες του κερατά.

    Το άδοξο τέλος
    Μετά από το ξέσπασμα των εχθροτήτων ύστερα από την βραδιά της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης και ύστερα από την βαριά ήττα της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ένας ντόπιος καπετάνιος και φίλος ο Ανδρέας Λοβέρδος οδήγησαν ένα απόσπασμα μαχητών στο Ζάππειο με σκοπό την πραξικοπηματική κατάληψη της ηγεσίας της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας οπότε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι «διεκδικώ την αρχηγία της Εταιρίας». Την εν λόγω δήλωση έκανε αιφνιδιαστικά και ζωντανά (το ζωντανό) σε όλα τα Megaάλα τηλεοπτικά κανάλια των μεγαλοτσιφλικάδων της μικρής αυτής χώρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου του μετά από τρεις ημέρες άγριας μάχης από σπίτι σε σπίτι, γραφείο σε γραφείο και στούντιο σε στούντιο, η ομάδα του αρχικλέφτη - πραξικοπηματία Βενιζέλου έπεσε στα χέρια του οπλαρχηγού Γιωργάκη ο οποίος αν και αγαθός και απονήρευτος άνθρωπος δεν ήταν τόσο βλακόμουτρο όσο κάποιοι ήθελαν να νομίζουν, και την είχε ψιλιαστεί την δουλειά, αλλά επειδή όπως είπαμε ήταν καλός άνθρωπος αλλά όχι και μαλάκας, άφησε τον Βενιζέλο και τα παλικάρια του να εκτεθούν, να γίνουν κατάπτυστοι και ρόμπες ξεκούμπωτες live στα μάτια του ελληνικού λαού και με αυτόν τον τρόπο να τελειώνει με δαύτους, γιατί όπως είπαμε ήταν αγαθός άνθρωπος -και φιλόζωος- και δεν του πήγαινε να βάψει τα χέρια του με αίμα (παρ’όλο που εξ αιτίας τους γινόταν εκείνος σκοπίμως ρόμπα και εμφανιζόταν μικρός στα μάτια του ελληνικού λαού)
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, βλέποντας την συντριβή και την απαξίωση να πλησιάζουν μερικά κλεφτόπουλα -κλάφτρες (αλλά πρώιμες!) της ομάδας Βενιζέλου όπως οι Κίμωνας Κουλούρης, Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Νεονάκης, Γιάννος Παπαντωνίου και άλλοι κλεφτοπουλαίοι, πρότειναν την άτακτη υποχώρηση και φυγή από την Φιλική Πασοκική Εταιρία, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Βενιζέλος (και προς τιμήν του) επέλεξε να μείνει και να παλέψει μαζί με 48 συμπολεμιστές- κλεφτόπουλα -κλάφτρες
    (που θέλανε και πραξικόπημα πανάθεμα τους) του σε μια απελπισμένη μάχη σώμα με σώμα και μικρόφωνο και μικρόφωνο, λίγες ώρες πριν τελικά συντρίβει.
    Στη τελική αυτή μάχη ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται λογοτεχνικά ότι «σουβλίστηκε» από τους οπαδούς της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας και κάηκε την ερχόμενη Ανάσταση στην πλατεία του (αναθεωρημένου) Συντάγματος.
    Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν σουβλίστηκε, αλλά αυτοκτόνησε από τις τύψεις που πήρε στο λαιμό του, εξέθεσε και άφησε άνεργους, τους συνεργάτες του στο πραξικόπημα της αποφράδας 16ης Σεπτεβρίου του 2007
    κι έχοντας την γνώση της φημολογίας που ήθελε οι μεγαλοτσιφλικάδες να τον επικηρύξει και να ορκίζονται να τον σουβλίσουν εκείνοι (αφού τον πηδήξουν πρώτα) που τους «κρέμασε» με την βιασύνη και την αλαζονεία του.

    Ο βάναυσος τρόπος του θανάτου του Βενιζέλου στα χέρια των οπαδών της Φιλικής Πασοκικής Εταιρίας τρομοκράτησε αρχικά το λαό της Ελλάδας, που γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρωτοστάτησε (θυσιάστηκε για την ακρίβεια) αυτός και τα παλικάρια του στην σύγχρονη ελληνική επανάσταση ενάντια στον ζυγό της Διαφθοροκρατίας και του Αλαζονισμού.

    Για τον λόγο αυτό, ενα μνημείο στέκεται τώρα κοντά στη γέφυρα της Νέας Κηφισίας, το σημείο της τελικής μάχης του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ ο τόπος γεννήσεώς του, το χωριό Άνω- Κάτω Ρουφιανίτσα, μετονομάστηκε αργότερα σε «Βαγγέλης το κλεφτόπουλο» προς τιμήν του.



    Πηγές :
    Ελληνική Ιστορία τών Νεότερων Χρόνων, ΟΕΔΒ, (2007).
    The 2007 Greek War of Independence, The Overlook Press (2007). ISBN 158567172X.
    The Greeks: Their Struggle For Independence, Hellenic International Press (2007). ISBN 0959089411.
    Το Αθάνατο 2007, Αφοί Ρουφιάνογλου
    Διευκρινιστικό μέιλ που έλαβα προχτές από το γραφείο Βενιζέλου σχετικά με το σωστό(!) βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΚΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ?

    ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H EYA ΚΑΙΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ Π(Σ)ΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ?

    ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΡΕ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΣΕ ΕΔΕΙΡΕ Ο ΝΤΑΒΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ..........
    ΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΨΩΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλτατε τα είχα πει κι εγώ παλιότερα στο press-gr!!!
    Είναι απαράδεκτοι οι σχολιαστές!
    Ελπίζω το press-gr να βρει μία λύση!
    Δημοσθένης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Μιλένα Αποστολάκη υποστηρίζει Βενιζέλο.

    ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΕΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H EYA KAΪΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΘΑΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, Η ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα δεν χρειάζεται σοφία: Κάθε ποστ που περιέχει μπινελίκια, ακόμα και μια φορά τη λέξη μαλάκα, διαγράφεται.

    Το πρώτο σχόλιο σ' αυτό το ποστ διαγράφεται γιατί είναι άσχετο και μπαίνει πολλαπλό σε κάθε ένα από τα τελευταία ποστ. κάθε μήνυμα που μπαίνει δεύτερη φορά διαγράφεται.

    Αυτά είναι και απλά να υλοποιηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι Η Μαρία Δαμανάκη
    πασόκα του τσιμπουκιού και του παλουκιού (πούτσου)
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζύ θα σας πάρω σαν τρελλή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΜΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο 1:13 με τη Δαμανάκη έχει ξεφύγει εντελώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΙΞΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ
    ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ
    ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΑΠ ΤΟΥ
    ΜΠΕΝΙ ΤΟ ΚΟΛΙ
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.00

    Ολα αυτα που εγραψες φιλε μου θα μπορουσα να τα πιστεψω, και τα φουσατα και τους τσιφλικαδες και τα κλεφτοπουλα ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ.. ε λ ε ο ς.... αν δεν ειναι αυτος βλακομουτρο ,τοτε καταργειστε την λεξη..

    Kαληνυχτα giorgakis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΤΗ ΓΑΜΟΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ
    ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. logokrisia press den anebazoyn keimena anagnoston exo steilei 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ζαγορίτης Δημ.
    Καρέας

    ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΛΥΦΤΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

    ΘΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΡΕΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1,24
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ζαγοριτη παρε μου μια πιπα να κοψω το τσιγαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. STOXOS ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    χεσε μας ρε φίλε με τον ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. STOXOS ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    χεσε μας ρε φίλε με τον ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. STOXOS ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    χεσε μας ρε φίλε με τον ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. STOXOS ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    χεσε μας ρε φίλε με τον ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πράγματι, είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει ένα στοιχειώδες moderation? Κάτι μισάνθρωποι και κομματόσκυλοι (Τζων, pasok poisonous) που γράφουν ό,τι θέλουν, που χυδαιολογούν καλυπτόμενοι από ψευδωνυμίες, άλλοι σεντονάδες, τι προσφέρουν τελικά, εκτός από προσωπική εκτόνωση (αυνανισμό)? Άρα? Άρα, εξυπηρετεί το blog αυτός ο εσμός, ηλίθίων. Εξυπηρετεί hits. Εξυπηρετεί αύριο διαφημίσεις ή προσωπική ανέλιξή σας κύριε ... Ο Κύριος Βρυώνης το γεύτηκε. Σειρά σας τώρα. Αλήθεια, πού είναι αυτοί οι bloopers? Έκαναν τη διαφορά, σε ήθος και γενικά. Σοβαρευτείτε κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σήμερα, αύριο, θα βαρεθείτε αυτή την ενασχόληση (as long as no money comes out of it). Τούτοι εδώ _και τούτοι εμείς_ θα μείνουν χωρίς όχημα εκτόνωσης. Κοιτάξτε να φύγετε με αξιοπρέπεια. Αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΑΓΑΤΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.
    1) ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ. Αυτή φταίει που αγωνίστηκε για να μπορείτε εσείς να τη βρίζετε. εν αφορά κανέναν τι κάνει στο κρεβάτι της, υπάρχουν άλλα και άλλα φρούτα μέσα στη Βουλή...
    2) Αν το press-gr πιστεύει ότι η αντικειμανικότητά του επιτρέπει άλλες αντιδράσεις από άτομα που βλέπουν ότι ο Παπανδρέου χτυπιέται τόσο απροκάλυπτα, τότε το πρόβλημα το έχει το press
    3) Αλήθεια ποιός μετριάζει τις δημοσιεύσεις αυτών που συκοφαντούν μόνιμα τον Παπανδρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑ ΤΟΝ 1,45
    ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ
    ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ
    ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ
    ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ
    ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ
    ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ
    ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ
    ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ
    ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ
    ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ
    ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ
    ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ
    ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ
    ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ
    ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ
    ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ
    ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ
    ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ
    ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ
    ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ
    ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ
    ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ
    ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ
    ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ ΨΩΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είμαι Η Μαρία Δαμανάκη
    πασόκα του τσιμπουκιού και του παλουκιού (πούτσου)
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα καυλιά,
    και απ’ τη καύλα τρέμω

    Είμαι μια πουτάνα βρωμερή
    Με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πουτάνα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω.

    χιλιάδες παλούκια πέρασα
    μα δεν χόρτασα καινούργια να περιμένω
    ελάτε ψωλαλάδες του PRESS-GR
    ξεκίστε μου τον κώλο
    όλους μαζύ θα σας πάρω σαν τρελλή
    και τα χύσια σας να ρουφήξω από την καύλα τη πολλή.

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ


    ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ


    ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ


    ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ


    ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θα ελεγα αντι να ασχολουμαστε με την συμμορια πασοκ , την τυχη του βλακος προσωρινου αρχηγου του η του επομενου ηλιθιου που θελει να αναλαβει, θα επρεπε πιοτερο να ασχοληθουμε με την σχιζοφρενικη μεριδα των ελαχιστων συνελληνων μας που ασχολουνται σεξοανωμαλοδιαστροφικως με την γηρασμενη ποντικισια μαπα της δαμανακης και ειλικρινως χρηζει περαιτερω αναλυσεως η αναφορα σε αυτο το τυχαρπαστο γυναιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑ ΤΑ ΖΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ , Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΚΟΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΠΕΝΥ...

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Κ Α Θ Ε ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 2.07

    ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΡΙΤΟΣ ΚΩΛΟΣ ? (και μεγαλυτερος..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ,

    ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ,

    Μαθαμε οτι γαμιομαστε πλακωσανε και οι δαμανακηδες...

    ε ρε σκοτος βαθυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. χαθηκε μια ΚΑΙΛΗ ,μια ΜΙΛΕΝΑ , μια ΓΚΕΡΕΚΟΥ εστω ?

    μονο μουστροφες τυπου δαμανακη σας εξιταρουν ρε πρασινοσουργελα ?

    βαλτε και κανενα πιο ντελικατο προσωπο, με κανενα σοσιαλΗστικο αρμανι μια ντολτσε καμπανα , μια ντονα καραν ρε , ετσι για να τονισετε καλυτερα το σοσιαληστρικο σας προσωπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΝΔΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ειλικρινα θλιβομαι να βλεπω την Κυρια Εφη Σαρρη εξω απο την βουλη , οταν μεσα ειναι κατι σκυλουδες οπως η δαμανακη , η δραγωνα κλπ..

    αυτος ο ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΣ ειναι αισχος για ολους μας..

    και ντροπη για την δημοκρατια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 2.17

    Θα σου πω εγω αν και δεν ειμα νδ, ειναι η ΦΩΦΗ η βλαχαρα...τον εχει τρελλανει τον κωστακη με το ναζι της... γιαυτο στεναχωρεθηκε αφανταστα με την απεραντη μαλακια του πασοκ να την βαλει λαθος στο ψηφοδελτιο παιδικη χαρα επικρατειας που κατεβασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όντως πρέπει να γίνει κάτι με τα ανώνυμα σχόλια και τις βρισιές. Ενώ έχετε ωραίο περιεχόμενο, χάνεται στο βούρκο των ανώνυμων πιθηκισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ζαγορίτης Δημ.

    MIA POYSTRA STIN SYGGROY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. index

    ειλικρινα θλιβομαι να βλεπω την Κυρια Εφη Σαρρη εξω απο την βουλη , οταν μεσα ειναι κατι σκυλουδες οπως η δαμανακη , η δραγωνα κλπ..
    αυτος ο ΑΛΑΒΑΝΙΣΜΟΣ ειναι αισχος για ολους μας..
    και ντροπη για την δημοκρατια μας.. 2.17


    Αγαπητέ/η 2.17

    Εννοείς την Σαρρή του καρατζαφέρη;

    Αυτή με το:

    "καβλώστε με καβλώστε με,
    γαμάτε και σκατώστε με,
    σταυρώστε με σταυρώστε με
    βαράτε και πλακώστε με";;;

    Αντε και καλά είσαι βλήμα, δεν πειράζει, δεν είμαστε όλοι ακαδημαϊκοί, αλλά να είσαι και πίθηκος πάει πολύ!
    Τι σχέση έχει ρε υπερμαλακισμένο μέχρι βλακείας ον το δαμανάκι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλαβάνο;

    Μαλάκα, ε μαλάκα, αλλά καρατζαφέρη δεν γουστάρεις;
    Τι άλλο θα ήσουν;;;

    ΕΣΥ (και κάτι άλλοι ίδιοι με σένα) είσαστε η ντροπή για την δημοκρατία μας!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αναρωτιέμαι πως ορίζει τη λογοκρισία το press.gr
    Μήπως επιτηδες αφήνει όλα αυτά τα υποκείμενα να ξερνούν κάθε μερα αυτά που έχουν φυλακισμένα τόσα χρόνια στη δύστυχη και κάποτε καταπιεσμένη από αφεντικά, γυναίκες, προσωπική ανικανότητα και ανεπάρκεια ψυχή τους;
    Λογοκρισία αγαπήτοι του press.gr υπάρχει όταν εμποδίζεται η ελεύθερη διακίνηση ιδεών. ΙΔΕΩΝ επαναλαμβάνω μηπως και καταλάβετε που υπάρχει σε σχέση με τις χυδαιότατες ύβρεις, τις προσωπικές επιθέσεις και τη χρησιμοποίηση από κάποιους του χώρου των σχολίων ως μερος για να βγάλουν τα απωθημένα τους. Όπου κυριαρχεί η δικταορία των ηλιθίων ο διάλογος φυγαδεύεται. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΨΕΥΔΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ. ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δύο προτάσεις,αν θέλετε το PRESS,
    να παραμείνειένας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος απόλυτης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:
    1.- Να μη λογοκρίνετε ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά να ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΤΕ όλες τις
    αθλιότητες και να ζητάτε ΣΥΓΝΩΜΗ.
    2.- Να ΣΒΗΝΕΤΕ τη δεύτερη μέρα
    όλες τις αθλιότητες με το ΙΕΡΟ
    δικαίωμα της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ και της
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
    ΔΙΟΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Από πότε το να κόβεις αισχρότητες θεωρείται λογοκρισία; Αντίθετα, θεωρείται προστασία του κοινού που σε διαβάζει. Και που σιγά- αιγά λακίζει όσο ανέχεστε τέτοιες χυδαιότητες. Μπορεί να έχετε πολλούς επισκέπτες και να μη σας νοιάζει, αλλά θα είχατε πολύ περισσότερους αν κρατούσατε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, ασυδοσία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν έχετε φάει ακόμη μηνύσεις, γι΄αυτό και κάνετε τους δημοκράτες. Οταν θα τις φάτε (εξ όσων γνωρίζω έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες) θα τα ξαναπούμε αν θα σταματήσετε όλους αυτούς τους χυδαιολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Να βάλετε φραγή σε λεξιλόγιο με όλη τη χυδαιολογία, όπως τα Spam, προκειμένου να γλυτώσουμε απ΄όλους τους ....!!!.....!!!!....!!!. Μπορώ να προσθέσω ότι λέξη θέλω . Έχει κανένα νόημα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @ mods

    Δεν εξηγείται αλλιώς, μάλλον εξυπηρετήστε από την κατάσταση που επικρατεί στο blog. Και εννοώ για το ακατάσχετο υβρεολόγιο του κάθε πιθήκου που έμαθε επιτέλους να χειρίζεται ένα πι-σί με γουίντοουζ και μπαίνει στο ιντερνέτ από το σπίτι του, τώρα που έχουν πέσει και οι τιμές. Το πλούσιο λεξιλόγιό τους απαρτίζεται από 27 περίπου λέξεις (συμπεριλαμβανομένων του συνδέσμου «και» & της πρόθεσης «από») και τα γράφουν πάντα στα κεφαλαία γιατί όταν μάθαιναν στο σχολείο τα πεζά έλειπαν διότι είχαν πάει να αρμέξουν τα γίδια.

    Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Είναι προσβλητικό προς όλους μας. Δεν είναι λογοκρισία να κόβεις υβρεολόγιο, είναι προστασία. Πολλά δε από τα υβριστικά σχόλια απευθύνονται προς άλλους σχολιαστές, ουτε καν προς δημόσια ή τρίτα πρόσωπα για ισχυριστεί κανείς ότι θα υφίσταται λογοκρισία. Προστατέψτε αυτό που έχετε κτίσει, εκτός εάν όπως είπα στην αρχή σας εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση γιατί ανεβάζουν την αναγνωσιμότητα του blog (για πιθανές διαφημίσεις ίσως;). Προστατέψτε το γιατί οι μόνοι που θα μείνουν θα είναι οι ουραγκοτάγκοι που θα αλληλοβρίζονται. Σταματήστε την καραμέλα της δήθεν λογοκρισίας.

    ΥΓ: @ Χιμπατζήδες

    Και τώρα αφού διαβάσατε το σχόλιο μου, βγάλτε τα εσώψυχά σας. Βρίστε με αλλά τουλάχιστον βρείτε και καμία άλλη λέξη πλην αδερφάρα, πουστάρα, γαμήσου κλπ. Ήμαρτον υπάρχουν τόσες λέξεις στην Ελληνική γλώσσα. Και μην ξεχάσετε μόλις βρίσετε και ξεθυμάνετε, να πάτε να ταΐσετε τα γουρούνια και να μαζέψετε τα γίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αγαπητοί του press-gr,

    δε νομίζω πως υπάρχει εύκολη λύση, εκτός αν κάποιος δικός σας αποφασίσει να στρώσει κώλο και να κάνει επίβλεψη. Τα προβλήματα σας είναι γνωστά:

    η άνευ λόγου χυδαιολογία

    η επανάληψη άσχετων κειμένων

    Αλλά πιστεύω πως δεν πολύ-θέλετε να βάλετε μια τάξη. Βλέπετε, ο καταιγισμός ύβρεων σας έχει ανεβάσει την θεαματικότητα μετεωρικά, και αυτό αντισταθμίζει την όποια έλλειψη «σοβαρότητας».

    Για δικό μου λογαριασμό, βωμολοχώ όπου το κρίνω απαραίτητο, όπως έχετε παρατηρήσει. Και γράφω όταν κάτι έχω να πω. Μακάρι να το κάνανε κι άλλοι, αλλά φευ…

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τι θα πει λογοκρισία, αγαπητοί μου; Λογοκρισία είναι όταν σου βάζουν ακαθαρσίες στο πιάτο σου και αρνείσαι να το βάλεις στο τραπέζι σου; Γατί η διαφορά έγκειται στο είδος του περιεχομένου του πιάτου ως τροφής. Το ένα είναι πνευματική και το άλλο υλική τροφή. Ό,τι εφαρμόζεται στην υλική τροφή το ίδιο πρέπει να ισχύει και στην πνευματική. Άλλο φαγητό πιπεράτο και άλλο φαγητό βρώμικο! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δυσκολεύει και την επικοινωνία και την εξέλιξη του οποιουδήποτε διαλόγου , που αποτελούν και την ουσία κατά κάποιο τρόπο της δημοκρατίας. Η μέθοδος απλή: σβήνετε κάθε λέξη με τα παρεπόμενά της και αφήστε τις καθαρές, ώστε να μη βγαίνει νόημα ώσπου να βαρεθούν και να στρωθούν στη σοβαρή δουλειά ή να φύγουν. Και που μένουν δεν προσφέρουν παρά κακή υπηρεσία.


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ CNN KAI TO BBC.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.

    ΤΟ ΝΕΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ.

    ΣΟΝΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κύριοι του press-gr,
    δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που τίθεται το πρόβλημα της βωμολοχίας, των ασχέτων προς το θέμα σχολίων, των συνεχών επαναλήψεων, των εκτενών και αραιών κειμένων, των greeklish. Έχουν γίνει καίριες και αυτονόητες άλλωστε προτάσεις στο παρελθόν όπως και τώρα στα παρόντα σχόλια. Είναι προφανές ότι εσείς έχετε επιλέξει την αθλιότητα που εμφανίζει ο χώρος των σχολίων, την αηδιαστική χυδαιολογία και όλες τις άλλες αισχρότητες. Δεν σας επιβάλλει κανείς αυτήν την ελεεινότητα. Αφού λοιπόν αυτή είναι η επιλογή σας, μου κάνει εντύπωση γιατί μας ρωτάτε πάλι και γιατί λέτε, μάλλον ψευδόμενοι: «Κάθε σκέψη, περί του πρακτέου, ευπρόσδεκτη». Σας έχουν προταθεί σκέψεις αξιόλογες και τις έχετε λακτίσει.
    Εύχομαι τούτη τη φορά τουλάχιστον να κρατήσετε μερικές τουλάχιστον παρατηρήσεις φίλων σας.
    Προσωπικά πάντως όποτε μπω στο blog σας «πηδώ» από σχόλιο στο επόμενο, προλαμβάνοντας την τάση προς έμετον, και ψάχνω να βρω άλλο blog προσφορότερο για αξιοπρεπείς ανθρώπους.
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ελάτε τώρα, αφού σας αρέσει. Οπου βωμολόχία και χυδαιότητα, τρίβετε τα χέρια σας. Βεβαίως, με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να υπάρξει κανένας διάλογος, επειδή κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν πρόκειται να τον διεξαγάγει. Αλλά, σκασίλα σας. Είστε οι Τατιάνες του μπλογκινγκ, μη κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ζαγορίτης Δημ.

    tis manas soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση