GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...όραμα του νέου υπουργού Παιδείας!

... . Είναι ενδεικτικά το πώς οραματίζεται την Παιδεία, ο νέος υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης , αυτά που προωθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα...

....
Είναι ενδεικτικά το πώς οραματίζεται την Παιδεία, ο νέος υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, αυτά που προωθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κομοτηνή. Πριν από μερικούς μήνες ο πρόεδρος της Αρσακείου σχολής Γεώργιος Μπαμπινιώτης ανακοίνωσε παρουσία του, ως υφυπουργού Εξωτερικών, των πρυτανικών αρχών του ΔΠΘ, την δημιουργία Αρσάκειου σχολείου στην πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής σε χώρο 80 στρεμμάτων που παραχωρεί ως προς την χρήση το πανεπιστήμιο.
Αυτό είναι το πρώτο δείγμα γραφής του κ. Στυλιανίδη, σε ανύποπτο χρόνο! Παραχώρηση 80 στρεμμάτων Πανεπιστημιακής έκτασης σε ιδιώτες, ιδιωτικά σχολεία και βρέθηκε και τρόπος να ξεπεραστεί το Πανεπιστημιακό άσυλο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
semna

20 σχόλια

  1. Χάρη στον Γιώργο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ πήρε αυτό το ποσοστό στις εκλογές.
    Για φανταστείτε να είχε αρχηγό τον Βενιζέλο, με τους Νεονάκη, Σημίτη και
    Παπαντωνίου, στο πλευρό του. Ολους αυτούς πληρώνει σήμερα ο Γιώργος. Τους πρίγκηπες της μίζας απο τα εξοπλιστικά- που τις έκαναν πισίνες αγοράζοντας ελλατωματικά όπλα και σκοτώνοντας τους έλληνες πιλότους και στρατιώτες.
    Πληρώνει τα νεόπλουτα αρπακτικά του Χρηματιστηρίου, αλλά και τους λιγούρηδες της διαπλοκής σαν τον ανέραστο φιλόσοφο Μίμη Ανδρουλάκη, που τρυπώνει στις σουίτες του Κόκκαλη. Και πιο πολύ απ ολους, πληρώνει τον ύπουλο Σημίτη-εναν πρωθυπουργό που αγαπήθηκε μόνο απο τους εκδότες της διαπλοκής και τα τσιράκια τους-οχι απο τον λαό.
    Αν δεν ηταν ο Γιώργος, το ΠΑΣΟΚ πασών των συμμοριών, θα πάτωνε. Χάρη στο καθαρό πρόσωπο του Γιώργου και τους συνεργάτες του, όπως ο Παύλος Γερουλάνος, το Πασόκ, άρχισαν να το εμπιστεύονται ξανά οι έντιμοι και ηθικοί έλληνες πολίτες. (Βέβαια έκανε κι ο Γιώργος τις μαλακίες του με κάτι Δαμανάκη, Καιλή, Λιάγκες και σία)
    Ποιος ομως, θα ήθελε να τον κυβερνήσει η συμμορία, που υπονομεύει σήμερα τον Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ είναι απλά και αδιαμφισβήτητα: την περασμένη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ υπέστη μια οδυνηρή ήττα και εισήλθε στη μεγαλύτερη κρίση της 33χρονης διαδρομής του. Αυτονόητο είναι, κατά συνέπεια, ότι από την κρίση αυτή θα πρέπει να εξέλθει το ταχύτερο δυνατό, έχοντας διασφαλίσει την ενότητά του και διαμορφώνοντας τις πολιτικές εκείνες προϋποθέσεις που θα του επιτρέψουν και στον θεσμικό του ρόλο ν ανταποκριθεί αποτελεσματικά και τις προϋποθέσεις επανάκτησης της κυρίαρχης θέσης στην πολιτική ζωή της χώρας να εξασφαλίσει.
    Ο ΙΔΙΟΣ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε από την Κυριακή το βράδυ ως βασική προϋπόθεση αυτής της νέας πορείας την εκκαθάριση του θέματος της ηγεσίας. Και εξίσου αυτονόητο είναι ότι η εκκαθάριση του συγκεκριμένου ζητήματος θα πρέπει να γίνει μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με την καταστατική διαδικασία, η οποία προβλέπει την εκλογή του αρχηγού από τα μέλη και τους ψηφοφόρους του κόμματος.
    ΠΕΡΑ απ αυτά τα οποία θεωρούμε ότι είναι γενικά αποδεκτά και δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις και παρερμηνείες για όσους θέλουν να προστατευτεί η ενότητα της παράταξης και να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις ανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ, τα όργανα του κόμματος και μόνο εκείνα είναι που θα καθορίσουν κυρίαρχα και αποκλειστικά μέσα από ποια διαδικασία θα γίνει η ανάδειξη της νέας ηγεσίας.
    ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ οι λύσεις που προσφέρονται. Πρώτον, να προηγηθεί η εκλογή του νέου προέδρου και ν ακολουθήσει συνέδριο και, δεύτερον, να δοθεί η δυνατότητα στους δύο υποψηφίους ν αναπτύξουν τις θέσεις τους και το όραμά τους για το κόμμα σ' ένα συνέδριο ή σ' άλλα κομματικά όργανα και μετά να κληθούν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος ν αποφανθούν με την ψήφο τους ποιον επιλέγουν.
    ΠΟΙΑ από τις δύο λύσεις θα επιλεγεί, μόνο τα θεσμικά όργανα του Κινήματος είναι αρμόδια ν αποφασίσουν. Κι αυτό, επίσης, δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις και παρερμηνείες.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΜΩΜΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΦΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 01:27
    Τον Παύλο Γερουλάνο τι ήθελες να τον ανακατέψεις . Όσες συμβουλές έδωσε στον Γ.Α.Π. σχετικά με την ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κεφαλονιά , αφορούσαν συμφέροντα του πατέρα του που έχει εκεί τις ιχθυοκαλλιέργειες .
    Αυτά και πολλά παρόμοια έφαγαν τον Γιώργο . Δεν μπόρεσε ποτέ να ξεχωρίσει τους κατάλληλους συνεργάτες .
    Χθές έκανε δηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης η Άντζελα Γκερέκου .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θεωρείς ότι η παραχώρηση χώρου στη Φιλεκπαιδευτική Εταιρία για την ανέγερση Αρσακείου είναι ξεπούλημα σε ιδιώτες σημαίνει ότι δεν θα δεχόσουν να αναθέσεις στην GREENPEACE την αποκατάσταση του Εθνικού Κήπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από ότι κατάλαβα διαβάζοντας τον "Σεμνά" ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι ακόμη πιο φασίστας από την μάλλον ηλίθια οπαδό της Νέας Τάξης, Γιαννάκου. Σαν οπαδός της Νέας Τάξης μαθήτευσε κοντά στην Ντόρα μητσοτάκη, και κατά συνέπεια κοντά στην Γιαννάκου μια και στην ίδια ομάδα ανήκουν. Όσο για την Γιαννάκου την είδαμε να δακρύζει την φασίστρια. Τώρα ίσως κατάλαβε η μάλλον ηλίθια πόσα δάκρυα θα έχυσαν τα ελληνόπουλα εξ αιτίας της και αυτά θα την λιώσουν, να το δείτε. Πάντως ο φασίστας ανθέλληνας Ευριπίδης Στυλιανίδης με τα σχολεία που θέλει να κάνει θα αλλάξει τα ελληνόπουλα στην παιδεία με Αλβανούς τούρκους Βουλγάρους, όπως και τον πληθυσμό της Ελλάδος, να το δείτε, σαν οπαδός φανατικός της Νέας Τάξης. Όσα για αυτά τα πρόστυχα που έκανε η Γιαννάκου με το νομοσχέδιο Παιδείας, αν τα κρατήσει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα είναι πιο πρόστυχος φασίστας από την Γιαννάκου διότι θα τα εφαρμόσει, πράγμα που έκανε η Γιαννάκου μόνον κατά το μισό. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που ενδιαφέρει τον Στυλιανίδη στο Παιδείας είναι η μάσα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα. Γι αυτό και παίρνει μαζί του στο υπουργείο τον κολλητό του Πανδρεμμένο από το εξωτερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. opoios den exei paei na dei poso megali einai i panepistimioupoli stin komotini as min milaei.. einai toso megali i ektasi pou gia na pas apo to ena ktirio sto allo tou panepistimiou xreiazesai leoforeio.. ennoeitai oti anamesa sta ktiria den yparxei tipota diamorfomeno..einai mono xorafia.. opote kala ekane kai edose mia tetoia ektasi gia na dimiourgithei ena sxoleio kyrous kai stin komotini.. ola stin xabouza prepei na briskontai??? kata t' alla to paizete kai proodeutikoi orismenoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!

    ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΚΩΟΠΑΣΟΚΑ!!

    ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΜΩΜΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΦΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kata t' alla to paizete kai proodeutikoi orismenoi..
    Από πότε έγινε ο φασισμός της ΝΔ πρόοδος, ρε φασίστα αντώναρε; Από την Γιαννάκου με το ξεπούλημα της Σμύρνης ή το ξεπούλημα στους αμερικάνους με την Ντόρα; Φασιστάκια ΝΔ- καραμανλή-Ντόρα με τους 152 ακροβάτες όπως και ΠΑΣΟΚ με ΓΑΠ-Τούρκογλου, ίδια είναι η μοίρα σας. Θα εξαφανιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι δεξιό κόμμα και μαλλακίες γράφεις.

    Ο κόσμος που μετατινείται και δίνει τη νίκη ψηφίζει αρχηγό και μάλιστα διαισθαντικά.
    Απλά ο Καραμανλής έχει καλύτερο επικοινωνιακό touch. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει.

    Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EVA KAILH GIA TH SEXY ALLAGH!!

    NEA PROEDROS STO PASOK!!

    EVA PSIFIZO THN PSIFO DE XARIZW!

    http://evakaili.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://stylianidis.blogspot.com/

    http://vavatsiklis.blogspot.com/2007/09/blog-post_7563.html

    http://tapeina.blogspot.com/2007/08/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλά έκανε ο Στυλιανίδης!
    Μονο οι ιδιώτες μπορούν να σώσουν την άθλια παιδεία μας!

    Ξυπνήστε επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Αρσάκειο είναι το καλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα. Καλά έκανε ο Στυλιανίδης. Αναβαθμίζει το Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΚΑΠΙΤΑΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Στυλιανίδης θα γαμ... τον Απέκη και Μαιστρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση