GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Δρούζα...

///. Καλά, είναι με τα καλά της; Τι θέμα εκπομπής είναι αυτό; "Η τραγωδία στα Τέμπη" με σκληρές φωτογραφίες και "βίντεο ντ...

///.
Καλά, είναι με τα καλά της; Τι θέμα εκπομπής είναι αυτό; "Η τραγωδία στα Τέμπη" με σκληρές φωτογραφίες και "βίντεο ντοκουμέντο". ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
"Δύσκολη εκπομπή" λέει με πόνο στα μάτια, αλλά τα χρήματα θα μπούνε μια χαρά στην τσέπη της (και του σταθμού φυσικά). Έχουμε ξεφύγει εντελώς...
http://greek-tv.blogspot.com/

14 σχόλια

  1. Οι φωτογραφίες του μοντέλου που πιάστηκε με κοκαίνη και εμφάνισε το αποκαλυπτικό δελτίο του EXTRA απόψε το βράδυ με καλυμμένο το πρόσωπο είναι φωτογραφίες της β star ελλάς Αξιας Ανδρεαδάκη.
    Δεν ξέρω αν είναι αυτή που πιάστηκε αλλά είναι σίγουρα αυτή στις φωτογραφίες που ο Παπαγιάννης είπε ότι είναι του συλληφθέντος μοντέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτο το ξεφτιλισμενο το ΕΣΡ
    θα κανει τιποτα αραγε;

    YΓ) By the way που θα ελεγε και
    ο μεγιστος Κιμων, 12:26 πμ
    εισαι και πολυ μαλακας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:32
    εγώ μαλάκας εσυ αδερφάρα ή ανηκεις στο ιδιο κυκλωμα με την εμπλεκόμενη
    Τί από τα δύο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. index

    Επειδή είχα την "τύχη" να την γνωρίσω από κοντά, σας εγγυώμαι ότι στις επιλογές της αυτές δεν παίζουν μεγάλο ρόλο η ανηθικότητα της και η κουτοπονηριά της αλλά η κυρίως μοναδική σε μέγεθος τεκμηριωμένη ΒΛΑΚΕΙΑ της.

    Είναι χαζή, "την κάνει" κιόλας και το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται by factor N^n.

    Ακόμα κι αν η βλακεία δεν "είναι παιχνίδι" αυτή λέει "Μπορώ".
    Να λέτε και πάλι καλά που έφυγε από την ΕΡΤ.

    :-)
    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Δρούζα δεν είναι χαζή. Εσύ είσαι κορόϊδο που νομίζεις ότι την έκοψες και είναι χαζή. Α ρε καημένε, σαν κι εσένα η Δρούζε τους βάζει πέντε-πέντε στο βρακί της και τους κλάνει.

    Να την κρεμάσουμε ανάποδα στην πλατεία συντάγματος, αυτή είναι η μόνη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.37

    Ενα μίζερο κουτοπόνηρο βλαχαδερό είναι φίλε μου.

    Αλλο πονηρός άλλο έξυπνος, αν θέλεις με πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κοπέλα είναι ελλεεινή καργιόλα. Δεν την ξέρω αλλά δεν θέλω να τη μάθω κιόλας. τέτοιες πουτάνες που επάνω στα πτώματα παιδιών κάνουν καριέριες και κονομάνε, θέλουν σφαλιάρες. Για πές μας ρε γαμιόλα, αν ήταν το παιδί σου εκεί θα έκανες εκπομπές; Θα έδειχνες φωτο του; Πές μας! Άντε και γημήσου επιτέλους εσυ και το άλλο το σουργιελο η Τατιάνα. τα ίδια σκατά είστε έτσι και αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1:07 πμ

    Εισαι μαλακας οχι γιατι αποκαλυψες το ονομα
    αλλα γιατι ποσταρεις ασχετο σχολιο σε αλλο post, γκεγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώντας με τον προλαλίσαντα 6.29, φοβάμαι ότι τόσο οι κατάρες που έχει φάει Δρούζα όσο και η αδιαμφισβήτητη Θεία Δίκη ή νομοτελειακή φύση των πραγμάτων σε συνδυασμό με την άπειρη ηλιθιο-ανευθυνότητάς θα επιφέρουν ανάλογα αποτελέσματα και στην οικογένειά της.

    Θέλω δηλαδή να πω ότι όπως πήγε και περπάταγε έγκυος σε κάρβουνα για ομοιοπαθητικούς λόγους και έθεσε σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της, έτσι φοβάμαι ότι η βλακέια της θα βλάψει και την οικογένειά της και το παιδί της...

    Προφυλάσοντας τον εαυτό μου ωστόσο , εύχομαι να μην της συμβεί τίποτε κακό στο παιδί της γιατί δε φταίει να έχει μάνα μια τέτοια γυναίκα...Ο Θεός να της βάλει μυαλό....


    Ένας γονέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εύχομαι τα παιδιά που φύγανε να γυρνούν στα όνειρά της-να την κυνηγούν- και να την κάνουν να πάψει να ασχολείται με την τηλεόραση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο τους αλλοδαπους που συνωστιζονται στα κωλοκαναλα, αυτη ειναι το μεγαλυτερο σφουγγαροπανο.
    Τωρα μαθαινω οτι τακιμιασε με τον χοντρο. Ειναι της ιδιας ρατσας, για οσους δεν το ξερουν.

    Το ενδιαφερον ειναι, οτι η γνωμη που εκφραζεται γι αυτην, ειναι χωρις σταγονα προπαγανδας εναντιον της. Η γνωμη που εχουν γι' αυτην ειναι τελειως ανοθευτη.

    Το οτι η αλλοδαπη αυτη, κονομησε απο την ΕΡΤ, δλδ απο εμας ολους, δειχνει ποσο λιγο ελεγχο εχουμε οι Ελληνες, στους κρατικους φορεις, ιδρυματα και θεσμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. index

    Πρός:

    ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (Ε.Σ.Ρ.)
    Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, 10564 Αθήνα
    Τηλ.: 210-3354500, Fax: 210-3319881,
    Email:ncrtv@otenet.gr

    Κοινοποίηση:
    press-gr.blogspot.com


    Συντασσόμενοι με την κίνηση και των υπολοίπων bloggers κατά των εξευτελιστικών για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια εκπομπών της Δρούζα, καταγγέλλουμε την εκπομπή "ΜΠΟΡΩ" του Star Channel που προβλήθηκε στις 5-10-2007 με παρουσιάστρια τη αμφιλεγόμενη για το δεοντολογικό των εκπομπών της δημοσιογράφου Άννας Δρούζα.

    Η εκπομπή της πρόβαλε videos και φωτογραφίες τα οποία είχαν ως κεντρικά πρόσωπα τα παιδιά από το μοιραίο τροχαίο στα Τέμπη, λίγες ώρες πριν από το ατύχημα που κόστισε τη ζωή σε 21 από αυτά.

    Απαιτούμε από το ΕΣΡ να διακόψει αμέσως αυτή την εκπομπή ως πρόγραμμα χαμηλής ποιότητας που εκμεταλλεύεται και εξευτελίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα και αξιοπρέπεια σε στιγμές ανθρώπινου πόνου.

    Το e-mail αυτό θα δημοσιευτεί και σε πλήθος blog όπως επίσης και σε διαδικτυακές εκπομπές μας μέσω shoutcast.com και live365.com και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η όποια απόφαση του Συμβουλίου να περάσει από έντονη κριτική όχι μόνο στα Ελληνικά blogs αλλά από ολόκληρη την κοινότητα των bloggers, ως επίσης των επισκεπτών και των διαδικτυακών ακροατών σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

    Παρακαλούμε για την άμεση απάντηση σας.

    για τους bloopers
    SNB, KL, DF, VG, FS και λοιποί συνεργάτες.

    Παρακαλούμε για δημοσίευση στο press-gr

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. περασα ενα διαστημα ως δημοσιογραφος διπλα στη Δρουζα. δεν υπάρχει πιο κομπλεξικος και μοχθηρός ανθρωποσ. εχει στιβαγμενους τους δημοσιογραφους τησ -όλι δουλεύοθν μαζί της επειδή δεν μπορεσαν να βρουν αλλου δουελιεα - σε παρανομο κοντεινερ - η πολεοδομια τι λεει γι αυτο;-στην Κηφησια αναμεσα στις δυο βίλλες της - αγορασμενες απο τα λεφτα της ΕΡΤ και τους εχει χωροις καλοριφερ το χειμώνα και με σβηστα τα φωτα για να μην καίειε ρεύμα. είναι ενα τερας!! και απίστευτα τσιγγούνα. Σχεδόν κανεις δεν αντεχει δίπλα της πάνω απο ενα δυο μηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση