GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ...

...που απειλεί να γίνει "της Γαλλίας": "Χατίρια" από τον Αράπογλου, θέσεις, χρηματιστήριο και ...νυχτερινά κέντρα! .....

...που απειλεί να γίνει "της Γαλλίας": "Χατίρια" από τον Αράπογλου, θέσεις, χρηματιστήριο και ...νυχτερινά κέντρα!
..
Από το bollywood-gr.
,,
Εμπνευσμένος από το εξωτερικό δελτίο των ειδήσεων στα ΜΜΕ για το Χάος στην Γαλλία από τις απεργίες για το ασφαλιστικό των Γάλλων ο ημεδαπός ομόλογος εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε ότι "θα γίνει της Γαλλίας" αν φέρουν αντίστοιχα μέτρα !
Με έκπληξη πέσαμε πάνω σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρόν» πριν μερικούςμήνες με τίτλο «Τα χατίρια του κ. Αράπογλου στο Πρόεδρο της ΓΣΕΕ» και δεν το πιστεύαμε ότι έτσι γίνονται πλέον οι επαναστάσεις σήμερα...μήπως πρέπει να πάμε και μείς να γραφτούμε στο συνδικάτο σύμφωνα με το soundtrack που ακούγεται σε συγκεντρώσεις του ΚΚΕ «Τρέξε γρήγορα ρε Στράτο να γραφτείς στο Συνδικάτο…»
Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είναι υπάλληλος της ΕΘΝΙΚΉΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ … «προαχθείs» ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ!!!
α Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας (τραπεζίτης συνδικαλιστής! Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου)
α Μέλος του Δ.Σ της ΔΕΗ
α Έχει διατελέσει Μέλος της Εθνικής Χρηματιστηριακής (και χρηματιστής)! (μανιώδης, λένε οι πληροφορίες, «παίχτης» της πάλαι ποτέ Σοφοκλέους … πιστεύουμε και της ΑΘΗΝΩΝ 110)
Ρε παιδια τέτοιο βιογραφικό συμμετοχής σε διοίκηση επιχειρήσεων ούτε ο Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ δεν έχει. Είναι λένε και FUN του ΓΑΠ…
α Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος… Σύμφωνα πάντα με το "ΠΑΡΟΝ" ο εργατοπατέρας έχει και νυχτερινά κέντρα (προφανώς εργατικής διασκέδασης, μετά το κάματο της ημέρας … τραγιασκοφόροι εργάτες πνιγούν τον πόνο τους … στα chivas και στα johnnie black καταριούνται την άγρια εργοδοτική εκμετάλλευση …κάτι δηλαδή από ταινίες με Νικο Ξανθόπουλο, Νικο Κουρκουλο και δεν συμμαζεύεται …).
Τα ονόματα των καταστημάτων σύμφωνα με το "ΠΑΡΟΝ" (για να είμαστε ειλικρινείς δεν τα γνωρίζαμε) είναι: «Φραγκοσυριανή», ρεμπετάδικο κάπου κοντά στο Μέγαρο των Συνδικάτων… στην Πατησιών … "Μανταλάκια" στο Νέο Ηράκλειο … Λέτε να είναι σύμπτωση ότι το παρατσούκλι του είναι «Μανταλάκιας»;
Αλλά το πιο καλό αναφέρεται σε ένα ακόμα όνομα μαγαζιού που έγραφε το "ΠΑΡΟΝ": «Alter Ego» στο Νέο Ηράκλειο … ότι έχει (είχε) ο εργατοπατέρας! Πάντως για μαγαζί Alter Εgo στην περιοχή αυτή, όπως μας είπαν γνώστες της, ήξεραν ένα πολιτιστικό κέντρο «με μπαλέτα από Ρωσία» …ξέρετε αυτά με το « Ποτό …χορό…». Πάντως όρκο δεν παίρνουμε υπολήψεις δεν θίγουμε … Αν έτσι έχει … πιστεύουμε να μη γίνει εκτός από της Γαλλίας και του Moulin Rouge!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ Μαγγίνα
… άμα πάει έτσι η δουλειά θα μας τα «κλείσεις» τα σπίτια … μαζί με τις συντάξεις!!! (που δεν θα πάρουμε ποτέ όπως φαίνεται).

115 σχόλια

  1. ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ: ΟΝΟΦΙΛΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΣΟΔΟΜΙΖΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!!!
    http://sector13.e-e-e.gr/assets/alvanos_fucks_donkey.mp4
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου..

    Ποιος το φανταζόταν ότι ένας Χηνο-φώτης θα ανάγκαζε κοτζάμ πρωθυπουργό να παριστάνει την... πάπια; Τι εννοώ; Απλώς ότι ο ναύαρχος, μπαρντόν ο υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Παναγιώτης Χηνοφώτης, ανέλαβε να επισημάνει στον κ. Καραμανλή ότι, όταν πριν μερικά χρόνια έσπευδε «συν γυναιξί και τέκνοις» να υπογράψει στο δημοψήφισμα για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, έκανε μια μεγάλη πατάτα(μακάρι να ήταν και η μόνη…!) Ο κ. Χηνοφώτης λοιπόν , απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή του ΛΑΟΣ για το θέμα των ταυτοτήτων, έβαλε ταφόπλακα στο θέμα λέγοντας ότι «δεν επιτρέπεται αλλαγή πορείας από αυτό που έχει ήδη αποφασιστεί»! Τουτέστιν, ήγουν, δηλαδή, όσες μπαρούφες κι αν είχαν λεχτεί από την πλευρά του κ. Καραμανλή ως αρχηγού τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περί αφελληνισμού των Ελλήνων από τις αποφάσεις της κυβέρνησης Σημίτη επί του θέματος, αλλά και οι δηλώσεις του νυν επανιδρυτή του κράτους υπουργού Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλου και από όλα τα λοιπά σεμνά, ταπεινά και θεοφοβούμενα (τότε) στελέχη της ΝΔ, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά άγρια ψηφοθηρία με κατάχρηση ακόμη και ιερών συμβόλων. Το θέμα το έχουν ξεχάσει όλοι οι πρωταγωνιστές του και βεβαίως ο κ. Καραμανλής, ο οποίος αφού το χρησιμοποίησε για να νικήσει η «Δεξιά του Κυρίου» στη συνέχεια ξέχασε τον... Κύριο!
    Τέτοιοι ήταν ,έτσι εξαπάτησαν τους Έλληνες και τους ψήφισαν , έτσι εξαπατούν και σήμερα … Τιμείστε τους… Υπερασπιστείτε τους…

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαναερχόμαστε.....


    Επαναστατικός Αγώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ειναι και τσιβδος συν της αλλης,να τον χαιρομαστε και να τον καμαρωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΓΣΕΕ έχει πάψει προ πολλού να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους. Είναι απλώς ένας μηχανισμός βολέματος εργατοπατέρων τεμπέληδων και λαμόγιων που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και απλώς παριστάνουν τους "προστάτες" της εργατικής τάξης, με το αζημίωτο πάντα, περιμένοντας να εξελιχθούν κάποια στιγμή σε βουλευτές των κομμάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετσι είναι το νέο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.Κοσμοπολίτικο.
    Ο άνθρωπος ζήτησε αυτο-οργάνωση,σε χώρους δουλειάς,πανεπιστήμια,ε ο άλλος το πήρε στραβά και είπε να αυτο-οργανώσει τις μπαρόβιες.Γιατί όχι?Νέα μέλη στο Κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΕΣ Η ΓΣΕΕ μου «ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ»ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μαλάκας που έγραψε τις μπούρδες κι εσείς που τις δημοσιεύετε, μάθετε πως η συμμετοχή στα Δ.Σ. των εταιρειών που αναφέρονται γίνεται με την ιδιότητα του εκπροσώπου των εργαζομένων κι όχι των μετόχων... ΜΑΛΑΚΕΣ !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.37

    ΜΑΛΑΚΑ κι εσύ ξέχασες να μας πεις ΠΟΣΑ παίρνει ο λουφαδόρος εργατοπατέρας ως "αποζημίωση" για κάθε συμμετοχή του στο Δ.Σ. "εκπροσωπώντας" τους εργαζόμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ κιγότερα απ΄ αυτά που σας δίνουν αυτοί που παίζετε το παιχνίδι τους, λιγούρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9.45

    Πες μας ντε ΠΟΣΑ??? Μη ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και τα ... άλλα κάτω απο το τραπέζι όταν κλείνει τις συμφωνίες μεταξύ κυρίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρώτα τ΄ αφεντικά σου, (Μαγγίνα, εργοδότες, τραπεζίτες), αυτοί τα ξέρουν όλα !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9.51
    Γιατι δεν ρωτάς εσυ το δικό σου ρε μαλάκα σφογγοκωλάριε "σοσια - ληστή"? Αλλά τέτοιο λαμόγιο θα είσαι κι εσύ - μισθοδοτουμενος τεμπελχανάς "προστάτης" των εργαζομένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γλείψε κανα κόκκαλο, λιγούρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειμαι πουσταριο


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34839
    klik vido

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο σύντροφος Πρόεδρος πήρε το δαχτυλίδι από τον Πολυζογόπουλο.
    Και οι δύο με μερικούς άλλους της ΓΕΣΕΕ ήταν μέτοχοι σε ΑΕΛΔΕ την περίοδο της μεγάλης μάσας του Χρηματηστηρίου και χειραγωγούσαν την μετοχή των ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΩΝ.
    Τα άλλα για τα σκυλάδικα είναι απλές παρονυχίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34839
    κλικ στα χαλια τους
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ?
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ!!!!http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34839

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το φαγοπότι στην ΕΡΤ...
    ...
    Σε εξέλιξη βρίσκεται Ενορκη Διοικητική Εξέταση στην ΕΡΤ ΑΕ. Η εξέταση αφορά,σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το "Βήμα", έξι εργαζόμενους στην εταιρεία μεταξύ των οποίων ένας συνδικαλιστής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Εταιρειών Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) ονόματι Παναγιώτης Kαλφαγιάννης καθώς και η σύζυγός του.
    Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι εισέπρατταν επιδόματα χωρίς να έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ορισμένοι από αυτούς έχουν καθυστερήσει ένα και δύο χρόνια να προσκομίσουν δικαιολογητικά αλλά κάποιοι έχουν καθυστερήσει ακόμη και έξι χρόνια. Οπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας, όταν θα ολοκληρωθεί η εξέταση, ανάλογα με τα αποτελέσματα των ερευνών δεν αποκλείεται η υπόθεση να φτάσει στον εισαγγελέα. Ο εν λόγω συνδικαλιστής της ΠΟΣΠΕΡΤ μετά της συζύγου του, έπαιρναν επιδόματα 15% επί του μισθού τους και οι δύο, για την κόρη τους ότι τάχα είναι άρρωστη και μένει μαζι τους ενώ εκείνη είναι παντρεμένη με δυο παιδιά και μένει με τον άντρα της όπως απεκάλυψε το "Ποντίκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΟΧΩΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ...ΑΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟ ΔΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΑ ΕΔΕΙΝΕ... ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ... ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΤΟΕΕ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ... ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν περιμέναμε κάτι καλλίτερο από τους μεγαλοσυνδικαλιστάδες της ΓΣΕΕ. Οι άνθρωποι έχουν πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι εδώ και χρόνια.

    Το συνδικαλιστικό κίνημα κι αν χρειάζεται μεταρρύθμιση...

    http://fvasileiou.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ, ΕΨΑΞΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΓΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η κυρία Φώφη έπιασε δουλειά στην Τράπεζα από όπου παίρνει μισθό , η είναι ακόμα σε άδεια ;;;

    ''Ένα παλικάρι από τα Σφακιά''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οπως είπε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα, προχωρεί σε «ουσιαστική επανίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος», την οποία θα επιτύχει με την «επαναθεμελίωση της οργάνωσής μας». Ακολούθως, παρέσχε τις αναγκαίες διευκρινίσεις: «Οπως και με την 3η του Σεπτέμβρη, ξεκινάμε με την αυτο-οργάνωση. Την αυτο-οργάνωση των μελών και φίλων μας.............. Στον Κυβερνοχώρο, στο Διαδίκτυο, στους bloggers, στα κινήματα για το περιβάλλον. Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να πάρει πρωτοβουλία και να οργανώσει το δικό του δίκτυο φίλων ή μελών......με ελευθερία».

    Ανησυχώ μήπως η αυτο-οργάνωση είναι ο συντομότερος δρόμος προς την αυτοϊκανοποίηση...

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι ο κ. Παπανδρέου θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός ως προς την ανάθεση καθηκόντων στους λεγόμενους βαρώνους .Ορισμένοι θεωρούν πως η αιτία πρέπει να αναζητηθεί στο ότι η στήριξη που του έδωσαν τα- περισσότερα- στελέχη αυτής της κατηγορίας δεν ήταν «αυθόρμητη», αλλά αποτέλεσμα σειράς συναντήσεων και διαβουλεύσεων. Ειδικά το πρώτο διάστημα που ο κ. Παπανδρέου ήταν στριμωγμένος, αρκετοί από τους βαρόνους εμφανίζονταν να υπαγορεύουν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όρους και προϋποθέσεις για την παροχή της στήριξής τους.
    «Δεν ξεχνιούνται»
    «Αυτά είναι πράγματα που δεν ξεχνιούνται, ανεξάρτητα από τη νίκη στις εκλογές», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου. Με τα δεδομένα αυτά, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δημιουργεί μια Ομάδα Πολιτικού Συντονισμού, η οποία θα λειτουργήσει ουσιαστικά για περίπου τρεις μήνες, ώς το Συνέδριο του Φεβρουαρίου, και στην οποία θα... χωρέσουν όλοι- «ώστε να βγει η υποχρέωση», όπως λέει στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Eιναι μεγαλο πουσταριο οποιος γραψει κατω απο εδω!!!

    Γαμιεται αβερτα και χυνοθν ψωλεσ μεσα στο στομα και τον κωλο του!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι οργανωσεις κκε, κκε-συν, κκε μ-λ, κκε λ-μ, πασοκ, ειναι καιρος να γινει συνειδηση στους Ελληνες οτι το μονο για το οποιο προσπαθουν ειναι να κατσουν στον σβερκο των Ελληνων και να τον κλεβουν με σοσιαληστρικο τροπο οπως το εκαναν οι πατεραδες τους σοβιετικοι μπολσεβικοι και μαρκσοαλητες.

    Μολονοτι δεν ειναι οι μονες οργανωσεις που κλεβουν το Ελληνικο Δημοσιο, θεωρουνται απο τους πιο αποτελεσματικους κλεφτες λογω της δημαγωγικης τους δρασης ντυμενης με πολιτικα ενδυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο αλβανος Ζιογα εγινε ξαφνικα ελληνας με ονομα Πολυζιωγοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο λυκειάρχης καλεί τον πατέρα του babis στο σχολείο: - Καλημέρα σας, μου είπε ο γιος μου πως με θέλετε. Τι συμβαίνει; - Ναι, ήθελα να σας πω δύο ειδήσεις, μια καλή και μια κακή. Ποια θέλετε να σας πω πρώτα; - Ε... Την κακή. - Ο γιος σας ο babis είναι gay. - Ω θεέ μου... και η καλή; - Ο γιος σας εκλέχτηκε Miss Λύκειο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ήταν μία φορά ένα ζευγάρι μεθυσμένων σε ένα αμάξι και οδηγούσε ο τζων. Κάποια στιγμή έσκυψε ο babis να του πάρει τσιμπούκι, αλλά σε μία στροφή του δαγκώνει το πέος και το κόβει. Κάνει μία στροφή απότομη εκείνος και το πέος πετάγεται από το παράθυρο... Ερχόταν όμως ένα άλλο αμάξι από πίσω με δύο κολλητούς και ξαφνικά η πούτσα χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ τους. Και τότε γυρνά ο οδηγός και λέει: - Καλά ε... Κοίτα καυλί το μυγάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο πατέρας του babis άρχισε να διαπιστώνει ότι το καμάρι του ο γιος του, άρχισε να έχει θηλυπρεπή συμπεριφορά και ομιλία. Τον πάει σε έναν σεξολόγο για να δει τι γίνεται. Την ώρα της εξέτασης ο γιατρός βάζει το δάχτυλο του στο αυτί του και του λέει. =Πες babis 600 Εξακόσια λέει με χάρη ο babis. Βάζει το δάχτυλο του στην μύτη του και του λέει ο γιατρός. =Πες babis 600. Εξακόσια λέει πάλι με χάρη ο babis. Βάζει το δάχτυλο του στον κώλο του babis και του λέει. Πες babis 600. Και αρχίζει ο babis, με περίσσια χάρη και ικανοποίηση τώρα. Ένα.. δύο.. τρία...τέσσερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ babis


    O μόνος που παραμένει στη "φρουρά" του αυτιστικού φιλέλληνα τουρίστα GAP (ΓΚΟΥΠ) Μινέϊκο-Τσαντ είναι το ψωρόσκυλο-ψωλόσκυλο babis, o οποίος τσιμπουκώνει συμμετέχοντες, θεατές, φίλους, μέλη, τεχνικούς, σαλεπιτζήδες, μικροπωλητές, καστανάδες, περαστικούς, περίεργους, σεκιουριτάδες, πορτοφολάδες - όλο τον κόσμο γιατί ο babis δεν κάνει διακρίσεις, ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε


    Χθες το βράδυ babis έτρωγε ψωλή
    κι απ' το πολύ το χύσιμο εβούλωσε τ' αυτί!
    Και το αυτί σαν βούλωσε και δεν μπορούσε να ακούσει άλλο
    τότε δυνατά εφώναξε: "Γιώργαρα σπρώξε κι άλλο!"
    Κι ο Γιώργης σαν τον άκουσε δεν του χάλασε χατήρι
    κι έβαλε ευθύς εμπρός το μικρό του ποτιστήρι.
    Ώρες πολλές πολλές περάσανε κι ο Γιώργος δεν κάβλωνε άλλο
    κι ο babis τότε του είπε: "Άστο, τσιμπούκι θα σου πάρω!"
    "Πάρε μου τσιμπούκι πουσταρά
    και γύρνα κι από δω να σου ξεσκίσω τη κωλάρα."
    "Τι λες γαμιά μου που δεν έχεις χάρισμα μεγάλο;
    Με βουλωμένο το αυτί δεν ακούω άλλο."
    "Δεν με νοιάζει αν ακούς ξεσκισμένο μου πουστάκι
    πίπα πάρε μου μωρή για να σηκώσεις το καυλάκι."
    Αχ, τι ωραία που το γλύφεις άτακτη πουστρα
    θα 'θελα τώρα να σου γαμήσω και τη μάνα."
    "Γιώργο αυτό το άκουσα καθικάκι
    γι' αυτό σ' αφήνω άχρηστε και πάω στον εύσωμο Κωστάκη!"
    Και ο babis τότε ευθύς επήγε στον Κωστάκη
    και με τα χείλη του 'κανε ωραίο τσιμπουκάκι
    Κι ο Κώτσος την ψώλα του στο κώλο την σκαρώνει
    και o babis όλο φώναζε: "Κώτσο, Κώτσο μου πατώνει;"
    Κι ο Κώστας τώρα πάτωσε σ'ένα βάθος μεγάλο,
    βαθύ όσο το πέλαγος μα o babis ήθελε κι άλλο.
    Τον Γιώργο τον παράτησε o babis η πούστρα η παρδάλω
    κι από τον Κώστα έπινε τον ψώλο τον μεγάλο.
    Ο Κώστας όμως ο ψωλαράς αργούσε να την χύσει
    και στο κώλο του babis μας ο πόνος είχε αρχίσει.
    Ηταν πρωί και βράδιασε κι αυτός τον εγαμούσε
    και o babis από τον πόνο του τον κώλο του κουνούσε.
    Μα ήρθε ώρα ιερή το χύσι να σκορπίσει
    και στου babis το κώλο το πάρτι είχε αρχίσει.
    Θα τέλειωναν ταυτόχρονα όπως όλα δείχναν
    ο babis το ψώλο στο στόμα του το βάζει και απο τα χύσια της ψωλής ο babis επνίγηκε
    Εδώ όμως τελειώνει ετούτο το love story.



    babis είσαι πούστρα βρωμερή
    κι αυτά που εκτιμάς
    είναι να παίρνεις πίπες
    να ''τρώς'' και να βογκάς.

    Όλα εσύ τα κάνεις
    αφού είσαι βρωμόπουστρα
    τρελαίνεσαι για ψώλο
    γι' αυτό κι ευχαριστιέσαι
    όταν σου σκίζουν το κώλο.

    Όμως προσόντα έχεις
    κι αλλά πάρα πολλά
    πηγαίνεις και με γάτες
    άλογα και σκυλιά.



    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

    ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ Ο babis....

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

    ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ Ο babis....


    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΟ
    Η
    ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΙΤΣΑ



    Καλή Νεράιδα,
    Ειμαι 52 κ πολυ ωραιος αντρας που παντα ειχα πολυ ωραιους άντρες στην ζωη μου. Οταν καναμε ερωτα τρελενομουνα να μου βαζουν πουτσοδαχτυλο στον κολο μου με ερεθιζε πολυ και συγχρόνως να παίρνω πίπα και να τα καταπίνω. Ειδικα ειχα ενα δεσμο καποτε που ηξερε οτι μου αρεσε κ του αρεσε να μου το βαζει τρελα. Οταν εμεινα babis!μονος μου ενα διαστημα τον επαιζα κ εβαζα δαχτυλο μονος μου. Μια μερα πηρα κ ενα δονητη με δονηση κ καυλωσα πολυ. Απο τοτε εχω τρελλη φαντασιωση να με γαμούν μια από παντού πρόστυχα και ανωμαλα. Δυστυχως τώρα βολεύομαι με αλλοδαπούς ξοδεύοντας όλη τη σύνταξη μου.
    Πως σε αυτή τη ηλικία θα βρώ έναν άνδρα που με γαμάειν χωρίς χρήματα και να του αρεσει? Φιλια πολλα κ ευχαριστω για την απαντηση εκ των προτερων!
    Παντα με εκτίμηση
    babis!

    Βολεψου με τον δονητή.
    Καλή επιτυχία!
    Η εξαιρετικά Καλή Νεράιδα



    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΚΟΥΔΟ... ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

    KALOS TH POYSTOSKYLITSA XE XE XE...



    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενους γαμιάδες και πουτσαράδες.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και στυλ υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων. Έτσι στις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τα παραπάνω άτομα δηλώνει οτι παραμένει ακλόνητος στις προτιμήσεις του και δεν προβαίνει σε καμιά έκπτωση από τα υψηλα στάνταρτ των απαιτήσεων του για να συνευρεθεί μαζί τους.
    Θέλει τις ψωλές με ελάχιστο μήκος 22 εκατοστών και πάχους 12 εκατοστών το ελάχιστο
    Είναι γνωστό ότι έχει ιδικότητα στις πίπες και ότι πρόκειται περί ξεφωνημένης του κερατα, απρόκλητα και συνεχώς την πέφτει στος ψωλαράδες και ζητά το άνοιγμα του πάτου του από τους παραπάνω γαμιάδες και ιδιαιτέρως του τζων.
    Τρελαίνεται όταν οι ανωτέρω κύριοι δεν του δίνουν καμία προσοχή και αρχίζει τις παπαρολογίες μέχρι να αρχίσουν τα μπινελίκια με τα οποία ηδονίζεται
    Ο babis σας ζητά να τον ξεσκίσετε και να λετε μπινελίκια.

    babis



    Kαι ακαρτέρει και ακαρτέρει τα τσιμπούκια τα πολλά,
    καταπίνω και ρουφάω
    όλων των ειδών καβλιά

    babis
    (από την Διακύρηξη Αρχών μου)


    είπαμε ο babis είναι παρτούζα μόνος του
    ο babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε



    o κωλος μου διψαει για ψωλες
    χωστη μη και εσυ το θες
    ελα τωρα να με χυσεις
    και σταγονα μην αφησεις!

    ολα εγω τα καταπινω
    και τον κωλο μου τον δινω
    ολο να τον ξεπατωσεις
    και στο στομα να το χωσεις

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    Μια και το ρίξαμε στα “άσματα”, το αφιερώνω στο Γιώργο!

    “Ρεζίλεψα στη τρέλα μου τ’ όνομα του πατέρα μου”

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    Μέρα με τη μέρα διαφαίνεται απροκάλυπτα πλέον και χωρίς να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα το μένος σας και η επιθετικότητα σας εναντίον του χαζομαλάκα ΑΒΕΡΕΛ - ΓΑΠ.
    Το να έχουμε μια κυβέρνηση η οποία καθημερινά αναδεικνύετε ανώτερη των περιστάσεων και ένα πρωθυπουργό που κυβερνά με σιδηρά πειθαρχεία και υπουργούς δρώντες με πρόγραμμα.
    Πέραν της πουστιάς μου και της διαφθοράς μου και των πολλών αρπαχτών μου με αλλοδαπούς θέλω να με πηδούν και οι αναγνώστες του PRESS-GR όσον το δυνατόν περισσότερο.
    Για όνομα του θεου.. τουλάχιστον ας υπάρξει μια εξισορρόπηση.
    Πέραν των πουτσαράδων που σε μέγα πλήθος και πάθος επιδίδονται σε άγριο σεξ μαζί μου…
    Αν και από τους πρώτους εδώ μέσα, βρίσκομαι σε σοβαρό δίλλημα. Περιμένω την βελτίωση των επιδόσεων σας σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
    Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν μπορώ να παραμένω εδώ μέσα και να βιώνω την σεξουαλική σας ανικανότητα, θα πάω αλλού να με ξεσκίζουν.

    Με εκτίμηση

    babis

    babis,
    ΨΩΛΟΦΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ,
    ΤΡΙΚΑΠΑΚΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ,
    ΚΟΥΡΑΔΟΜΥΑΛΕ ΨΩΛΟΣΚΥΛΕ,

    Θα φύγεις όπως θα κέρδιζε κι ο αυτιστικός φιλέλληνας αφεντικός σου τις εκλογές ή όπως ο σκατόψυχος προδότης πατέρας του θα έδιωχνε τις βάσεις και θα μας έβγαζε από την ΕΟΚ των μονοπωλίων?

    Διαβάζοντας το πόνημά σου (10.13), δάκρυσε ο πούτσος μου... έλα να μου τον σκουπίσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις...

    o babis ανήκει σ' αυτους που τον γαμάνε


    babis,
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ,
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια
    το μπλογκ όπως έχετε δει, έχει αρχίσει να αυτοκαταστρέφεται.
    Σε λίγο καιρό θα εξατμιστεί.

    Με εκτίμηση

    babis

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    Να γιατί πρέπει όλοι μας να ψοφάμε αδιαλλείπτως το babis στον πούτσο.

    Το να γράψουμε για την παραπληροφόρηση, την κρατικοδίαιτη φύση, τη σπαμαδόρικη, λασπολογική, φασιστική και διεθνώς αναγνωρισμένη πούστικη προσωπικότητα του babis, δεν είναι απαραίτητο. Τα γράφει μόνος του - follow the links provided.

    Ακόμη και αμοιβαδικός πασόκος να είσαι, στοιχειώδη ανάγνωση ξέρεις. Τα αντικειμενικά, εκλαϊκευμένα και εύκολα αναγνωρίσιμα προσόντα του όπως προκύπτουν από τα γραπτά του για τον εαυτό του κάθε απλός και έντιμος Έλληνας μπορεί να τα διαπιστώσει.

    Στη σύγκριση με τους άλλους πασόκους πούστηδες ο babis είναι μακρά μπροστά. Αυτό όσο και να αμφισβητείτε από ορισμένους κύκλους στην προσπάθεια αποδόμησης του για καθαρά εσωτερική αντιπολιτευτική των τακτικής , έρχεται η Διεθνής κοινότητα και ο διεθνής παράγων να μας υπενθύμιση την μεγάλη αναγνωσιμότητα και την αποδοχή που έχει παντού. Η εκλογή του στην προεδρία του Gay Parades International είναι το επιστέγασμα και η τρανή απόδειξη της αποδοχής και της παραδοχής του από τον διεθνή παράγοντα.

    Αφήνοντας τον εξωτερικό χώρο στον όποιο ο babis παίζει σε γήπεδο χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο, στο εσωτερικό μέτωπο ο babis έχει και τον πάτο και το στόμα και τα πνευμόνια για να φέρει την ποιοτική αναβάθμιση στο τσιμπούκι. Έχει δώσει, και δίνει καθημερινά, εξετάσεις σε αυτά και το παραδέχονται όλοι όσοι του δίνουν πίπες.

    Πάλι στη σύγκριση του με τους άλλους πασοκοπουσταράδες, αντικειμενικά τα τσιμπούκια του είναι σαφώς ανωτέρα. Να μιλήσουμε για εργατικότητα, να μιλήσουμε για ικανότητα καταπόσεως, να μιλήσουμε για εμπειρία και δυνατότητες.

    Παντού ο babis υπερτερεί και αυτό όλο και περισσότεροι έλληνες κάθε μέρα το αναγνωρίζουν και περιμένουν τις εκλογές για να τον ξεπατώσουν με προοπτική και όραμα για τους πολλούς και συγχρόνως να τερματισθεί η εσωκομματική βία για το ποιός είναι το καλύτερο πασοκοτσίμπουκο.

    (έχει διατηρηθεί η αρχική ΑNορθογραφία και Aσυνταξία του babis)

    Για να δούμε τι σημαίνει babis λοιπόν
    ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΗΣ: "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς"

    ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ

    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ:
    EINAI YΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    Ανώνυμο said...
    11.27
    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι υπέρ κανενός Επιχειρηματία.
    Βάζω όμως ένα προβληματισμό στο θέμα Κοκαλλη. Με δεδομένο ότι από αυτόν τρώνε και απασχολούνται 5-6 χιλιάδες συμπατριώτες μας θα ήμουν σε μεγάλο δίλημμα με μια κρατική προμήθεια. Θα προτιμούσα να αναθέσω ένα έργο σε αυτόν έστω και με ζημία του δημοσίου παρά σε μια ξένη εταιρία που δεν απασχολείτε κανένας Έλληνας και απλά εδώ είναι εδώ το γραφείο της αντιπροσώπευσης.
    Όλοι ξέρουμε πόσοι και πόσοι έχουν πλουτίσει από τις προμήθειες αντιπροσώπευσης ξένων οίκων με μοναδική επένδυση εδω ένα φαξ και ένα μικρό γραφείο.!!!
    Τουλάχιστον να απασχολεί και μερικές χιλιάδες άτομα ας κάνουμε τα στραβά μάτια(κοκαλλη)ε?
    babis

    ΤΕΜΠΕΛΗΣ:
    Ειμαι 52 ετων υψηλοσυνταξιουχος όπως λενε

    ΣΠΑΜΑΔΟΡΟΣ:
    TΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΙΒΑΝΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΣΕΝΤΟΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ

    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ:
    Αναφέρει τη Ρεζάν. Αντιγράφω απο το βιβλίο της Ρεζάν, σελίδα 233 «....όσο σκέφτομαι ότι δεκαετίες αργότερα βρεθήκανε κάποιοι που για να με χτυπήσουν το μόνο που δεν είπαν είναι ότι την Αποστασία την οργανώσαμε ο Μητσοτάκης κι εγώ με πιάνουν τα γέλια. Aν και, εδώ που τα λέμε, τη ζημιά τους κατάφεραν να την κάνουν....»

    ΦΑΣΙΣΤΑΣ:
    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    BΡΩΜΙΑΡΗΣ
    ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ
    "...Στο χώρο μου έχω πλήρη κλιματισμό φίλε και δεν χρειάζεται το ντους. Είναι ανθυγιεινό..."

    ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ:
    παραδέχεται την ύπαρξη τάσεων εντός πασοκ και τους εσωτερικούς εχθρούς του

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι.

    Είδα να επανέρχεται και να αιωρείται πάλι ένα ερώτημα σε αναγνώστες του blog… Ποιος είμαι τι πρεσβεύω και γιατί μου την έχουν πέσει τα φασιστοειδή της Ρηγίλλης και όχι μόνο.

    ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΥΣΤΑΡΑ
    MΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ GAY FESTIVAL

    H babis TO 2007 EINAI 52, AΡA ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ) ΤΟ 1952. TO 1981 HTAN 26. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ H ΠΙΣΤH ΣΚΥΛA ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤHΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤHΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ babis. ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ. ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ-ΓΙΔΟΚΛΑΡΟ)

    ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ, ΣΠΑΜΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪNEΣ (8 ΜΕ 9-9.30), ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΣ 17.30. ΟΠΟΤΕ «ΡΙΧΝΕΙ» ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΚΟΣΕΝΤΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1.30 ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΡΑ ΚΑΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ (ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΤΙΒΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΑΜΗ – ΔΕ ΠΙΠΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ).

    ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ 52 ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΟΤΙ ΤΗΝ «ΕΣΤΕΙΛΑΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΧΕΡΙΑΖΕ ΛΕΦΤΑ Ή/ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΠΙΠΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ. MOST PROBABLY BOTH ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΣΟΚΑ – ΑΦΟΥ ΧΕΡΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ.

    ΕΠΕΡΩΤΑΤΑΙ Η babis

    ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΟ ΤΡΟΛΛ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΤΕΜΠΕΛΑ ΥΨΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ 52???

    ΠΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ???

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 52???

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣτΕ???

    ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΧΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ)??? ΛΕΪΣΜΑΝΙΑ??? ΕΧΙΝΟΚΟΚΟ??? ΛΥΣΣΑ??? ΜΟΡΒΑ???

    ΑΦΟΥ TΟΣΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΩΡΕΑ???

    OUTING ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ME AMMOXAΛΙΚΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΑΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΑΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΡΙΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ babis

    ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΟΥΦΡΑ-ΦΡΑ ΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΟΘΗΛΑΖΟΥΣΑ


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Με τρώει ο κώλος μου και πάντα θα παλεύω
    και καβαλάω τις ψωλές κι όλο οδεύω και προς τον πούτσο πάντα ταξιδεύω
    Τώρα φεύγω...
    Φεύγω, φεύγω και παίρνω τα μεριά μου,
    κι ένα πούτσο συντροφιά μου,
    φεύγω - φεύγω, φεύγω
    Με τρώει ο κώλος μου κι όλο τον πασπατεύω,
    τώρα φεύγω - Φεύγω, και καβαλάω ένα ψώλο,
    μέσα στον πάτο μου θα τον παρκάρω όλο, φεύγω - φεύγω, φεύγω
    και καβαλάω τις ψωλές κι όλο οδεύω και προς τον πούτσο πάντα ταξιδεύω,
    τώρα φεύγω - Φεύγω, τώρα φεύγω

    Με εκτίμηση

    babis

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Φεύγω...δεν με κρατάει τίποτα ποια εδώ
    σκόρπιες εικόνες ενος ξεχασμένου γαμησιού
    που με ενα πήδημα του αράπη χάθηκε για πάντα
    Φεύγω...εγκαταλείπω...χάνομαι....
    παίρνω πίπες και ηδονίζομαι...
    Φεύγω....παύω να ασχολούμαι..
    Χίλια κομμάτια ο κώλος μου
    χίλια κομμάτια η γλώσσα μου
    χιλιάδες οι πίπες μου....!!!
    Φεύγω δεν το αντέχω αλλο το ψέμα
    την υποκρισία τους δήθεν και οσους
    ειναι διπλα μου σαν φαντάσματα....
    Φεύγω...τέλος...παγωμένες σκέψεις
    Κράτησε με...μπορείς;
    Δείξε μου πως υπάρχεις...κανε κάτι...
    Φεύγεις εσύ και μένω εγώ...οχι...
    Είναι άδικο ολο αυτό...Μείνε θα φύγω εγώ...
    Φεύγω δεν αντέχω άλλο με οσα συμβαίνουν
    δεν εχω αλλες αντοχές να παλέψω...
    Πρέπει να δωθεί ενα τέλος...οριστικό...
    Φεύγω καρδιά μου, για πάντα...
    Δίνω μια και τα σκορπίζω ολα
    τα αφήνω πίσω στο πίσω μέρος του μυαλού μου
    Δε θέλω να θυμάμαι τίποτα και κανέναν
    Είμαι κενός απο συναισθήματα
    όνειρα, ελπίδες, χαρές....
    Είμαι εγώ...εδώ τώρα και ζώ τις στιγμές
    Αυτές είναι που μας κρατάνε τελικά...
    Σήμερα δεν είμαι καλα...παλεύω να με γαμήσουν...
    θελω να κάνω τόσες πολλές πίπες και οι σκέψεις μου ξεχείλησαν...
    Απο που να ξεκινήσω....babis ξύπνα...Φέρσου ώριμα....
    Babis σου μιλάω δε με ακούς...Δε θέλω το κακό σου...
    Μακάρι να άκουγα πάντα αυτή τη φωνούλα που
    βγαίνει απο μέσα μου...εχει δίκιο σχεδόν πάντα
    και εγώ απλώς τις βουλωνω το "στόμα" με τον εγωισμό....
    Φεύγω...ειναι η καλύτερη λύση για όλους...
    μα κυρίως για μένα....!!!!!

    Με εκτίμηση

    babis


    Ο/Η γαπ είπε...

    Σύντροφε babis
    μείνε γιατί δεν αντέχω να ξαναφάω μόνος μου το γαμίσι, εσύ έχεις μεγάλη πείρα


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Κάποτε ξάπλωνα γυμνός στην παραλία
    τώρα ο γαμιάς μου έφυγε με μια xοντρέλα που έχει σκάφος με προπέλα
    φεύγω, τώρα φέυγω
    κάποτε άπλωνα τον κώλο μου στον ήλιο ως το βράδυ τώρα τα κάνω όλα και φυσικά πιπες εν τροχάδι
    φεύγω, τώρα φεύγω
    Τώρα που έβαλα STOP για ασπίδα
    ήταν και αυτό μία ελπίδα
    φεύγω, τώρα φεύγω
    φεύγω φεύγω και παίρνω τα προφυλακτικά μου και ένα δονητή για συντροφιά μου
    φεύγω φεύγω
    φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμια
    αδερφές, μπινέδες και ποντίκια
    φεύγω, φεύγω-φεύγω τώρα φεύγω
    Δεν το αντέχω να με γαμούν νύχτα μέρα τώρα κατάλαβα πως έγινα μπακατέλα
    φεύγω, τώρα φεύγω
    Θέλω να κάνω διακοπές και να με ξεσκίζουν στην Βενεζουέλα
    να τερματίσω μια για πάντα το πήγαινε έλα
    φεύγω, τώρα φεύγω
    Τώρα ο μεγάλος πούτσος στον κώλο μου δε με τρομάζει τώρα το χύσι δεν είναι για τους άλλους
    φεύγω, τώρα φεύγω

    Με εκτίμηση

    babis

    ΓΑΠ

    babis
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ,
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    Φεύγω κι βάζω πίσω μου τα πάντα
    το μπλογκ όπως έχετε δει, έχει αρχίσει να μη με γαμάει.
    Σε λίγο καιρό θα πάθω στερητικό.

    Με εκτίμηση

    babis


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    καβάλα σε ένα πούτσο
    τά μπλόγκια γύριζα
    θέλω να με γαμάνε
    τον πάτο ξύρισα

    Με εκτίμηση

    babis


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Ο καημένος τζων μου…πριν λίγο τον πήρα τηλέφωνο να του πω ότι φεύγω και πάω στην Καζαμπλάνκα για να φτιάξω μουνί και το blog μου θα κατεβάσει ρολά και αμέσως τσακίστηκε να μου αφιερώσει αυτό το τραγουδάκι από τα παλιά.
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ,
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ
    Ναι, κυρίες και κύριοι, ο αγαπημένος σας blogger (η αφεντιά μου) θα απουσιάσει για μια εβδομάδα στη Καζαμπλάνκα, θα απλώσει την κορμάρα του σε μια ωραία καρέκλα-ξαπλώστρα και θα αφήσει τα χέρια των γιατρών να τρέχουν ηδονικά πάνω στο διψασμένο του για αλλαγή κορμί. Φυσικά, τα μάτια του θα είναι ανοιχτά, όπως και τα αυτιά του και δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρατηρήσει καταστάσεις που μετά την επιστροφή του θα σας τις παραθέσει, για να τις έχετε συντροφιά.

    Να έχετε υπόψη σας ότι θα σας σκέφτομαι καθημερινώς και είμαι σίγουρος ότι κι εσείς θα με γράψετε στα @@ σας. Χαλάλι σας, βρε, με τιμά άλλωστε να με βάζει κανείς στα @@ του…

    Καλά να περάσω και να πραγματοποιήσω το μεγάλο μου όνειρο, λοιπόν και μετά ανανεωμένος
    θα σας κάνω ένα δυναμικό come back…

    Με εκτίμηση

    babis



    ΟΛΟΙ θα με γαμησετε!
    Καυλώστε στην κωλοτρυπα μου!!


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    Με τρώει ο κώλος μου και πάντα θα παλεύω
    και καβαλάω τις ψωλές κι όλο οδεύω και προς τον πούτσο πάντα ταξιδεύω
    Τώρα φεύγω...
    Φεύγω, φεύγω και παίρνω τα μεριά μου,
    κι ένα πούτσο συντροφιά μου,
    φεύγω - φεύγω, φεύγω
    Με τρώει ο κώλος μου κι όλο τον πασπατεύω,
    τώρα φεύγω - Φεύγω, και καβαλάω ένα ψώλο,
    μέσα στον πάτο μου θα τον παρκάρω όλο, φεύγω - φεύγω, φεύγω
    και καβαλάω τις ψωλές κι όλο οδεύω και προς τον πούτσο πάντα ταξιδεύω,
    τώρα φεύγω - Φεύγω, τώρα φεύγω

    Με εκτίμηση

    babis

    Να έχετε υπόψη σας ότι θα σας σκέφτομαι καθημερινώς και είμαι σίγουρος ότι κι εσείς θα με γράψετε στα @@ σας. Χαλάλι σας, βρε, με τιμά άλλωστε να με βάζει κανείς στα @@ του…

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Aρχισα παλι τις μαλακιες μου με τα κατεβατα που υπογραφω σαν babis.

    Aλλα να ξερετε το πουσταριο ο τζων ειμαι!

    Η ξεπατωμενη σας απο τον κωλο το στομα και τα αυτια πουτανα σας!

    Απο μικρος αντι για μπιμπερο με ταιζαν με πλατσικο πεος!

    Ετσι εχω εμπειρια!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. «Αριστερή στροφή». Είναι η φράση που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλη σε όλη τη μακρά προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Και ακούστηκε και από τους δύο βασικούς υποψηφίους. Μάταια τότε αναζητούσαμε να μας διευκρινίσουν το νόημα της φράσης. Τι να σημαίνει άραγε η φράση «αριστερή στροφή» σ' ένα κόμμα εξουσίας το οποίο διακυβέρνησε τη χώρα για πολλά χρόνια, απέκτησε καθεστωτικά χαρακτηριστικά, ταυτίστηκε με τη σαγηνευτική γοητεία της εξουσίας και στελέχη του κατηγορήθηκαν για αλαζονεία αλλά και πλουτισμό (από άλλα στελέχη). Οι εκλογές τέλειωσαν, ο Γιώργος Παπανδρέου αναβαφτίσθηκε στην ηγεσία και το ερώτημα παραμένει. Τι σημαίνει «αριστερή στροφή» για το ΠΑΣΟΚ;

    Ισως την απάντηση ν' αδυνατούν να τη δώσουν και τα ίδια τα στελέχη του. Αλλωστε, στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο το κάθε ένα από τα στελέχη αυτά έδινε τη δική του ερμηνεία. Οι εκλογές ωστόσο τελείωσαν και το ΠΑΣΟΚ καλείται να παίξει τον αντιπολιτευτικό του ρόλο. Να ελέγχει την κυβέρνηση και να την κρίνει για όσα νομίζει ότι πρέπει να την κρίνει. Τα περιθώρια για εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και τριβές δεν υπάρχουν πια.

    Η κοινωνία περιμένει απαντήσεις από το ΠΑΣΟΚ. Περιμένει απαντήσεις σε πολιτικές που προωθούνται από την κυβέρνηση ισοπεδώνοντας κεκτημένα δικαιώματα. Το Ασφαλιστικό αποτελεί κλασικό παράδειγμα. Η κυβέρνηση δημοσιοποίησε τις προθέσεις της και είναι θέμα λίγων μηνών να προωθήσει τις προτάσεις της και νομοθετικά. Το ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα αρκείται σε γενικόλογες παρατηρήσεις. Εμφανίζεται χωρίς προτάσεις εναλλακτικές αυτών της συντηρητικής παράταξης. Η «αριστερή στροφή» παραμένει σε εκκρεμότητα...

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. mathe oti osoi einai se d.s. den simainei oti einai metoxoi oi managers (poso mallon trapezites). se ola ta d.s. dimosiwn etairiwn kai deko malista iparxoun panta sindikalistes, etsi wste na einai apo konta kai na elexgoun tis apofaseis pou pernontai, yper twn ergazomenwn.

    episis mathe oti i imimahteia einai xeiroteri apo tin amatheia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι αμοιβές μελών ΔΣ δημόσιων εταιρειών και ΔΕΚΟ είναι απο 300 εώς 600 το μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επειδή το θέμα μας - υποτίθεται ότι - είναι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ας μας πει - πέραν του δημοσιεύματος - ποιος ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ αλλά και ποιός ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ που τον ψηφίζουν (τους "αντιπροσώπους των εργαζομένων" ντε).
    Από όσο γνωρίζω όταν προκυρήσσει απεργία η ΓΣΕΕ απεργούν ΜΟΝΟΝ όσοι εργάζονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ΔΕΚΟ κτλ).
    Μήπως η ΓΣΕΕ θα έπρεπε να μετονομαστεί σε ΓΣΕΕύτερου ΔΗμόσιου Τομέα - ΓΣΕΕΔΗΤ;
    Οι δε συλλογικές συμβάσεις είναι για τα μάτια του κόσμου αφού αφορούν μόνον τον κατώτατο μισθό και κάθε εργοδότης ΔΕΝ είναι από τον νόμο υποχρεωμένος να δίνει αύξηση αν ο μισθός είανι μεγαλύτερος από τον κατώτατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ
    ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΝ
    ΚΟΣΜΟ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΓΙΑ
    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΙΑΝΙΤΙΚΗ
    ΠΑΡΑΓΚΑ ,ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ?
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ
    ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ?
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?
    ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ...
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?
    Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ?
    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ?
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?
    Η ΓΣΕΕ?
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ?
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
    ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ?
    ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ?

    10:48 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ,
    ΠΡΙΝ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ?




    ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο
    ΜΙΣΤΕΡ ALFABANK, ΣΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ
    ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΓΙΑ "DEAL","ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑ",
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ
    ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

    ΠΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ?
    ΠΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ?
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ
    ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ?

    2:37 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ 99 ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ,
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ
    ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ
    ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ".
    "ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ" ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΥ.

    ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ
    ΣΗΜΕΡΑ?
    ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ,ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ.
    ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.




    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΧΟΝΤΡΑ..
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ.
    1.ΑΠΟ ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ,ΠΡΟΩΘΗΣΗ "DEAL"
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..
    2.ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ..
    ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ,ΓΙΑ
    ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
    3.ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ..
    ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ
    ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..
    ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ
    ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ALPHATV

    «Τα σύγχρονα ανάκτορα, η σύγχρονη καμαρίλα και η σύγχρονη μπόχα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές.

    TA EIΠΕ ΟΛΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    5:39 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

    Ακόμη και οι ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να βρεθούν απο τη μια στιγμή στην άλλη με βίλλες, θαλαμηγούς, εξοχικά, και καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ. Ο γρήγορος πλουτισμός προυποθέτει συγκεκριμένη δράση, που δεν είναι άλλη απο τους εκβιασμούς-κυρίως επιχειρηματιών. Αν για παράδειγμα το ρεπορτάζ με ρίξει πάνω σ ενα κατασκευαστή που χτίζει οικοδομικό συγκρότημα σε αμφισβητούμενη έκταση, έχω δυο επιλογές. Να το δημοσιεύσω τηρώντας τους κανόνες της δημοσιογραφίας η να εκβιάσω τον επιχειρηματία και να του αποσπάσω χρήματα, τηρώντας τους κανόνες της αρπαχτής. Η τελευταία μέθοδος δεν έχει καμιά διαφορά απ αυτή των Νονών της νύχτας η των Νονών των Ζωνιανών. Αλλος τρόπος να βγάλω λεφτά, εαν είμαι όνομα με επιρροή στο χώρο της δημοσιογραφίας είναι να τη πέσω δίπλα στους αντιπροσώπους των οπλικών συστημάτων που επιχειρούν να τα πασσάρουν στο υπουργείο Αμυνας η δίπλα σε επιχειρηματίες που κάνουν δουλειές με το δημόσιο και να παίρνω μερτικό απο τις προμήθειες.
    Χρόνια ολόκληρα εκβίαζε μεγαλοεπιχειρηματίες ο εκδότης της Ελεύθερης Ωρας, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, με την απειλή της 17Ν! Ε, λοιπόν έστω και αργά τον μπαγλαρώσανε. Αυτό που οφείλει να κάνει κάθε επιχειρηματίας που κινδυνεύει απο δημοσιογραφικά λαμόγια- εκβιαστές, είναι να τους ξεμπροστιάζει όποιοι κι αν είναι.
    Ο κόσμος είναι πλέον υποψιασμένος και δεν πρόκειται να χαρισθεί σε κανένα δημοσιογράφο, οσο βαρύγδουπος κι αν είναι.

    5:39 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

    Το θέμα είναι να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Αναφέρομαι στους γελοίους εκδότες και σ εκείνους απο τους διευθυντές των εντύπων που είναι τα τσιράκια τους. Είναι καιρός να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες που θέλουν τους δημοσιογράφους πιστά στρατιωτάκια και υπάκοους εκτελεστές των εντολών τους. Θέλουν δηλαδή τους δημοσιογράφους κακοπληρωμένα εκτελεστικά όργανα στην υπηρεσία των εκδοτικών βίτσιων τους που περιλαμβάνουν ανάμεσα στ άλλα εκτόξευση λάσπης κατ εντολήν, "εκτέλεση συμβολαίων" σε βάρος αντίπαλων πολιτικών και επιχειρηματιών και πάει λέγοντας.
    Μέσα σ αυτο το βούρκο οφείλει ο δημοσογράφος ν αποκτήσει φωνή και για την ώρα πιο δυνατή φωνή απ αυτή εδώ-του υπέροχα άναρχου διαδικτύου-δεν υπάρχει. Κάνε και συ το δικό σου blog και γράψε όλα εκείνα που η "γραμμή" της εφημερίδας σου, δεν σου επιτρέπει!...




    Θέλουν δηλαδή τους δημοσιογράφους κακοπληρωμένα εκτελεστικά όργανα στην υπηρεσία των εκδοτικών βίτσιων τους που περιλαμβάνουν ανάμεσα στ άλλα εκτόξευση λάσπης κατ εντολήν, "εκτέλεση συμβολαίων" σε βάρος αντίπαλων πολιτικών και επιχειρηματιών και πάει λέγοντας.




    ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ "ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ" ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ALPHATV

    «Τα σύγχρονα ανάκτορα, η σύγχρονη καμαρίλα και η σύγχρονη μπόχα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές.

    TA EIΠΕ ΟΛΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    5:39 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

    Ακόμη και οι ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να βρεθούν απο τη μια στιγμή στην άλλη με βίλλες, θαλαμηγούς, εξοχικά, και καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ. Ο γρήγορος πλουτισμός προυποθέτει συγκεκριμένη δράση, που δεν είναι άλλη απο τους εκβιασμούς-κυρίως επιχειρηματιών. Αν για παράδειγμα το ρεπορτάζ με ρίξει πάνω σ ενα κατασκευαστή που χτίζει οικοδομικό συγκρότημα σε αμφισβητούμενη έκταση, έχω δυο επιλογές. Να το δημοσιεύσω τηρώντας τους κανόνες της δημοσιογραφίας η να εκβιάσω τον επιχειρηματία και να του αποσπάσω χρήματα, τηρώντας τους κανόνες της αρπαχτής. Η τελευταία μέθοδος δεν έχει καμιά διαφορά απ αυτή των Νονών της νύχτας η των Νονών των Ζωνιανών. Αλλος τρόπος να βγάλω λεφτά, εαν είμαι όνομα με επιρροή στο χώρο της δημοσιογραφίας είναι να τη πέσω δίπλα στους αντιπροσώπους των οπλικών συστημάτων που επιχειρούν να τα πασσάρουν στο υπουργείο Αμυνας η δίπλα σε επιχειρηματίες που κάνουν δουλειές με το δημόσιο και να παίρνω μερτικό απο τις προμήθειες.
    Χρόνια ολόκληρα εκβίαζε μεγαλοεπιχειρηματίες ο εκδότης της Ελεύθερης Ωρας, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, με την απειλή της 17Ν! Ε, λοιπόν έστω και αργά τον μπαγλαρώσανε. Αυτό που οφείλει να κάνει κάθε επιχειρηματίας που κινδυνεύει απο δημοσιογραφικά λαμόγια- εκβιαστές, είναι να τους ξεμπροστιάζει όποιοι κι αν είναι.
    Ο κόσμος είναι πλέον υποψιασμένος και δεν πρόκειται να χαρισθεί σε κανένα δημοσιογράφο, οσο βαρύγδουπος κι αν είναι.

    5:39 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

    Το θέμα είναι να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Αναφέρομαι στους γελοίους εκδότες και σ εκείνους απο τους διευθυντές των εντύπων που είναι τα τσιράκια τους. Είναι καιρός να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες που θέλουν τους δημοσιογράφους πιστά στρατιωτάκια και υπάκοους εκτελεστές των εντολών τους. Θέλουν δηλαδή τους δημοσιογράφους κακοπληρωμένα εκτελεστικά όργανα στην υπηρεσία των εκδοτικών βίτσιων τους που περιλαμβάνουν ανάμεσα στ άλλα εκτόξευση λάσπης κατ εντολήν, "εκτέλεση συμβολαίων" σε βάρος αντίπαλων πολιτικών και επιχειρηματιών και πάει λέγοντας.
    Μέσα σ αυτο το βούρκο οφείλει ο δημοσογράφος ν αποκτήσει φωνή και για την ώρα πιο δυνατή φωνή απ αυτή εδώ-του υπέροχα άναρχου διαδικτύου-δεν υπάρχει. Κάνε και συ το δικό σου blog και γράψε όλα εκείνα που η "γραμμή" της εφημερίδας σου, δεν σου επιτρέπει!...




    Θέλουν δηλαδή τους δημοσιογράφους κακοπληρωμένα εκτελεστικά όργανα στην υπηρεσία των εκδοτικών βίτσιων τους που περιλαμβάνουν ανάμεσα στ άλλα εκτόξευση λάσπης κατ εντολήν, "εκτέλεση συμβολαίων" σε βάρος αντίπαλων πολιτικών και επιχειρηματιών και πάει λέγοντας.




    ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ "ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ" ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    4:26 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ,"ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ"
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ..

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ

    O Μυτιληναίος κατασκεύασε τα "λεωφορεία που καίγονται"
    H «ΕΛΒΟ» του Ευάγγελου Μυτιληναίου, είναι μια από τις κατασκευάστρια εταιρείες των «λεωφορείων που καίγονται» της ΕΘΕΛ. Βεβαίως η πλειοψηφία των διαπλεκομένων μέσων ενημέρωσης έχει «θάψει» το θέμα του ονόματος του κατασκευαστή των επικίνδυνων-όπως αποδεικνύεται - λεωφορείων , αφού τα περισσότερα ΜΜΕ αλλά και οι εκδότες –δημοσιογράφοι τους, βρίσκονται με τον έναν ή άλλο τρόπο στο “pay roll” του γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία.
    Επειδή όμως σε αυτό το blog, θα διαβάζεται το πραγματικό παρασκήνιο είναι αρκετοί εκείνοι που πιστεύουν, πως οι απανωτές πυρκαγιές στα λεωφορεία έχουν σχέση με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ διαγωνισμό για την προμήθεια νέων λεωφορείων στην ΕΘΕΛ ύψους 142 εκ. ευρώ! Διαγωνισμός που κατά το παρελθόν έχει αναβληθεί, ενώ κόστισε και τον αποκεφαλισμό αρκετών στελεχών στην διοίκηση του ΟΑΣΑ και της ΕΘΕΛ.

    Στο κόλπο παίζουν «χοντρά» και οι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε ντίλερ της μια ή της άλλης προμηθεύτριας εταιρείας και τα απανωτά ατυχήματα, αποτελούν και ένα επιπλέον μοχλό πίεσης για να επισπευσθεί η διαγωνιστική διαδικασία.

    Μεταξύ των ενδιαφερομένων υπάρχουν οι «ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ», «Evobus Hellas», «Iveco France» και άλλοι. Το θέμα θα συνεχίσουμε να το διερευνούμε…

    ΔΗΛΑΔΗ
    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ
    ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
    ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ..

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗΣ
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?


    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ..
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛ?

    ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ"
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ,ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΡΟΙ?
    ΑΛΑΒΑΝΟ,ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.


    EAN KATAΒΑΤΕ ΚΑΛΑ..
    ΟΙ ΖΩΝΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ
    ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ.
    ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ
    ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΘΩΟ..
    ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ 400 ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΗ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ,
    ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ?

    .
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΣΙΚΕΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ?

    10:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΣ
    ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ..


    ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ

    Αυξημένα κέρδη για τον Μυτιληναίο

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για συνεργασία του ομίλου Μυτιληναίου με τη ΔΕΗ εξέφρασε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του, κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, όπως επεσήμανε στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου. «Ο όμιλος, αλλά και η ισπανική Εndesa με την οποία έχει συστήσει κοινοπραξία, θα ενδιαφέρονταν για στρατηγική συνεργασία με τη ΔΕΗ και η συμβολή τους στα μελλοντικά εγχειρήματα θα ήταν αξιοσημείωτη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυτιληναίος. Για το ζήτημα της πιθανής συμφωνίας μεταξύ της ΔΕΗ και της RWΕ, ο κ. Μυτιληναίος επεσήμανε ότι οι διαπραγματεύσεις τον εξέπληξαν, εκφράζοντας την αμφιβολία του κατά πόσο θα προχωρήσει η συνεργασία. Τα καθαρά κέρδη του ομίλου μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας αυξήθηκαν κατά 86,9% στο εννεάμηνο, φτάνοντας στα 193 εκατ. ευρώ έναντι 103 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2006. Ο ενοποιημένος τζίρος του έφτασε στα 675 εκατ. ευρώ έναντι των 649 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους.

    ΤΑ ΝΕΑ



    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ..

    «Ο όμιλος, αλλά και η ισπανική Εndesa με την οποία έχει συστήσει κοινοπραξία, θα ενδιαφέρονταν για στρατηγική συνεργασία με τη ΔΕΗ και η συμβολή τους στα μελλοντικά εγχειρήματα θα ήταν αξιοσημείωτη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυτιληναίος. Για το ζήτημα της πιθανής συμφωνίας μεταξύ της ΔΕΗ και της RWΕ, ο κ. Μυτιληναίος επεσήμανε ότι οι διαπραγματεύσεις τον εξέπληξαν, εκφράζοντας την αμφιβολία του κατά πόσο θα προχωρήσει η συνεργασία. Τα καθαρά κέρδη του ομίλου μετά

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ
    ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ..

    ΕΞΕΠΛΑΓΗ..

    ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ
    ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ..

    Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
    ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ?
    ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ-ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ
    ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
    ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Κ.Ο
    ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕΙ.
    ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕΙ.
    ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕΙ.



    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ
    ΕΙΠΕ..

    Πριν από μερικές ημέρες, αποκαλύφθηκε και η πραγματική πρόθεση της κυβέρνησης, για το μέλλον αυτής της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης, με το μυστικό Μνημόνιο Συνεργασίας ΔΕΗ και Γερμανικής RVE, που είδε το φως της δημοσιότητας, μιας συμφωνίας, που περιλαμβάνει την πλειοψηφική συμμετοχή της RVE σε όλες τις νέες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που θα κατασκευαστούν, οδηγώντας σε σταδιακή απορρόφηση της ΔΕΗ και μετατροπή της σε θυγατρική του γερμανικού κολοσσού

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.



    Ο ΜΕΓΚΑ-ΛΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΠΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΔΟΥΛΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ

    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Κ.Ο
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ
    ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ
    ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΟΛΟΣΣΟ" ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ-ENDESA?


    ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Κ.Ο.
    ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

    10:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    AΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΗΣ
    ΔΕΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?

    10:45 μμ


    Ο/Η μενυ είπε...
    Ο Κουρης μια χαρα τα λεει 7:55

    10:45 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΕΗ
    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΗΡΕ ΜΙΑ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ..
    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.
    ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΟΛΟΙ...
    H EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ..
    Η "ΑΓΟΡΑ" ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΑΣΤΑΤΗ..

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ..

    ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
    Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
    ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ,Η ΓΕΝΟΠ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΚΑΙ
    ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ...

    ΕΙΝΑΙ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?


    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ,ΤΩΡΑ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΕΙΣΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
    ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ..
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ
    ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΔΕΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ.

    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.


    Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ.

    10:46 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟ?
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?

    ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..
    ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΩΝΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ?

    4:01 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΑΒΑΝΟ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ
    ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ?
    "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ" Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΤΗΣ..
    ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ?
    Η ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ?
    ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ..

    4:02 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ
    ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ?
    ΕΣΥ?
    Ο ΜΥΤΙΛΥΝΑΙΟΣ?

    Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
    ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΗΝ
    ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.

    Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ?
    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΞΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ.

    ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ
    ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΟΥ?
    ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΩΝ?

    ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.

    5:11 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΕΙΝΑΙ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
    ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ
    ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?
    ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ" ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Η ΔΕΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ?
    ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ,
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.

    5:23 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΟΙ
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ
    ΡΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
    ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ..
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ.
    ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ,
    ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    4:04 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
    ΣΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΚΡΙΜΑ..
    ΦΟΥΣΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ..
    ΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ
    ΔΕΗ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.


    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ
    ΔΕΗ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.


    ΔΕΗ..
    ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ
    ΔΕΗ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ,ΟΤΑΝ ΚΑΙ
    Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ,ΚΤΛ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΩΧΘΙΣΟΥΝ.

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ,ΚΑΙ
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ?
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ
    ΑΝΤΩΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΥΠΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ..
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ..
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ.



    "ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ"
    ΤΟΝ "ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΩ..
    ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΓΡΙΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ
    ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ
    ΑΥΛΗ ΤΟΥ..
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΑΝ,
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.


    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ,ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?

    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ
    ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ..ΜΑΛΑΚΑ.

    Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ
    ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,"ΔΙΩΚΤΗ"
    ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.





    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    Ο ΜΕΓΚΑΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ
    ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.


    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    Ο ΜΕΓΚΑΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ
    ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    ΕΧΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ" ΤΟΥ
    ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ,
    ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
    "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ
    ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΜΟΡΑΣ,ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ
    ΑΘΩΟΙ..
    ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ"
    ΤΟΥΣ...
    ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ..
    ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ..
    ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ,
    ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ"?

    "ΚΟΥΡΗΣ"

    10:19 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΤΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ
    ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΙ "ΦΑΜΙΛΙΕΣ"
    ΤΟΥ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ
    ΚΤΛ

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ"

    "KOYRHS"

    10:24 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ...

    "ΣΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..." ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    "ΠΟΛΙΤΕΣ-ΝΤΑΒΑΔΕΣ"

    ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ
    ΤΟΥ "ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ
    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ..

    "ΚΑΚΟΥΡΓΕ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΕ.."
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΠΙΑ...

    10:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,
    ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ..
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ.

    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ
    ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ...

    10:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ENTAΞΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΔΕΝ "ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ"
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙ?
    ΕΣΕΙΣ?
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ?
    ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ?
    ΕΑΝ ΝΑΙ, ΜΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πότε θα βγάλει καρκίνο να ησυχάσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ
    ΠΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ..

    "ΠΟΛΙΤΕΣ"
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΗΣ
    ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    ΠΑΡΑΓΚΕΣ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ"

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΛΙΓΟΙ,ΝΩΘΡΟΙ ..ΟΙ ΔΥΟ
    ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ..

    ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ..
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ.

    5:55 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΟΙ "ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ" "ΠΟΛΙΤΕΣ"
    ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΝΤΟΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ..



    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΤΥΠΙΑ

    ΝΤΑΒΑΤΖΟΤΥΠΙΑ

    ΖΩΝΙΑΝΟΤΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΕΚΔΟΤΩΝ-ΖΩΝΙΑΝΙΤΩΝ.

    ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ"
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ..
    Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΤΥΠΙΑ THΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ



    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΕΚΔΟΤΩΝ-ΖΩΝΙΑΝΙΤΩΝ.

    ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ"
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ..
    Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
    ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ..
    ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ "ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ"?
    ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ?
    ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙΣ?
    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    ΕΧΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ
    ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ,
    ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
    "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ
    ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΜΟΡΑΣ,ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ
    ΑΘΩΟΙ..
    ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ"
    ΤΟΥΣ...
    ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ..
    ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ..
    ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ,
    ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ"?

    "ΚΟΥΡΗΣ"

    10:19 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΤΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ
    ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΙ "ΦΑΜΙΛΙΕΣ"
    ΤΟΥ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ
    ΚΤΛ

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ,ΑΠΕΙΛΕΣ,ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ,
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ..
    "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..
    Παρακαλώ να διαβάστε ένα μικρό μέρος από το έργο «έργα και ημέρες» που παίζετε κάθε μέρα σε κάθε τομέα και παντού στο δημόσιο χώρο της χώρας μας. Έχουμε μια διακυβέρνηση που ανήλθε στην εξουσία με το προπαγανδιστικό εφεύρημα του «σεμνά και ταπεινά» και αποδειγμένα πνίγετε κάθε μέρα στη διαφθορά και στα σκάνδαλα. Διαβάστε παρακάτω. Ζητώ την κατανόηση σας για το άσχετο του θέματος , για να μην τρέξουν ορισμένοι «υπερευαίσθητοι»ι να με ψέξουν γιαυτο. .. και παρακαλώ διαβάστε για ένα λεπτό το βάθος της αθλιότητας που συντελείτε στο βάθος του κράτους και γιατί υπάρχει διάλυση των πάντων και όχι μόνο…..


    «Αλγεινή εντύπωση για το κύρος της δικαιοσύνης αποτελεί η φερόμενη αποσιώπηση από τον διορισμένο από την Κυβέρνηση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου συγκλονιστικών καταγγελιών και στοιχείων για την εμπλοκή τοπικών και Κυβερνητικών πολιτικών προσώπων σε πλέγμα παράνομων δραστηριοτήτων, σχετιζόμενων και με καλλιέργειες χασίς, στο Ρέθυμνο.
    Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2006, εδώ και 14 μήνες δηλαδή, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δέχθηκε επώνυμη αναφορά του Οικονομικού Επιθεωρητή Κρήτης, που έλαβε αριθμ. Γενικού Πρωτοκόλλου της Εισαγγελίας 8371/18-9-06, η οποία επικαλείται επίσημες πορισματικές εκθέσεις και καταγγέλλει με ονόματα και στοιχεία, ανάμεσα σε άλλα:
     χρήση εκτάσεων του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου σε ύποπτες και παράνομες δραστηριότητες, με συγκεκριμένη αναφορά σε χασισοφυτεία 700 χασισόδενδρων ύψους 2,5 μέτρων εντός του χώρου του Πανεπιστημίου με ... ποτιστικό σύστημα!
     συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα να διατηρούν ατομικούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τεράστια ποσά που ανήκουν σε αυτοδιοικητικούς φορείς και με αναλήψεις χωρίς κανένα έλεγχο
     διάθεση κοινοτικών κονδυλίων σε ανύπαρκτες εταιρείες και απορρόφηση δημόσιου χρήματος για έργα που δεν έγιναν ποτέ.
     σύμπραξη της Εισαγγελίας Ρεθύμνου στην συγκάλυψη πορισματικών εκθέσεων, καθυστερώντας την άσκηση δίωξης μέχρι την συμπλήρωση του χρόνου παραγραφής.
     παρεμβάσεις και μεθοδευμένες προσπάθειες συγκάλυψης του Υπουργείου Οικονομικών, που φθάνει στο σημείο της έγγραφης διαταγής απαγόρευσης της συνέχειας των ελέγχων εκ μέρους πρώην Υφυπουργού Οικονομικών της Κυβέρνησης Καραμανλή.
     εμπλοκή και άλλου Υφυπουργού της Κυβέρνησης Καραμανλή σε συντονισμένη προσπάθεια φίμωσης του καταγγέλοντος, αλλά και σε παράκαμψη Αντιεισαγγελέα που ερευνούσε τις καταγγελίες με τρόπο που προκάλεσε δριμεία έγγραφη παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνης.
    Το σύνολο της καταγγελίας, εφόσον είναι βάσιμη, σκιαγραφεί ένα οργανωμένο μέτωπο παραβατικότητας σε πολλαπλά επίπεδα με σαφή συμμετοχή πολιτικών προσώπων. Και μόνη η αποσιώπηση, εφόσον οι πληροφορίες για μια τέτοια πρακτική αληθεύουν, της συγκεκριμένης αναφοράς - καταγγελίας από τον κ. Σανιδά, δίνει νέες διαστάσεις στο θέμα των Ζωνιανών και των γύρω περιοχών και ενισχύει την εντύπωση ότι ένα σοβαρότατο ζήτημα εκτεταμένης παραβατικότητας στην Κρήτη μετατρέπεται ανεύθυνα σε επικοινωνιακό εργαλείο προβολής της δήθεν μηδενικής ανοχής της Κυβέρνησης Καραμανλή. Ταυτόχρονα, εντείνει τις υποψίες ότι δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία ο χρόνος προβολής του, αλλά επιλέχθηκε με στόχο τη λειτουργία του ως επικοινωνιακού αντιπερισπασμού για άλλα μείζονα θέματα της επικαιρότητας, μη αρεστά στην Κυβέρνηση, όπως το ασφαλιστικό, η Παιδεία, το Σκοπιανό.
    Η φερόμενη αποσιώπηση, με αποτέλεσμα την συγκάλυψη, εδώ και ένα χρόνο από τον κ. Σανιδά των συγκλονιστικών αυτών στοιχείων και επίσημων πορισματικών εκθέσεων δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία με την οποία οφείλει να πραγματοποιηθεί η πολυδιαφημισμένη διερεύνηση της εμπλοκής διαφόρων προσώπων σε εγκληματικές δραστηριότητες της περιοχής. Άλλωστε, η κατά τα φαινόμενα συνδρομή του κ. Σανιδά στην επιχείρηση Κυβερνητικής συγκάλυψης τυχόν ευθυνών πολιτικών προσώπων στα τεράστια σκάνδαλα των ομολόγων και των υποκλοπών, καθώς και η παρέμβασή του υπέρ αυταρχικών Κυβερνητικών χειρισμών στο θέμα των συμβασιούχων και των καμερών, καθιστούν – δυστυχώς- ορατό το φόβο της επανάληψης παρόμοιων μεθοδεύσεων. Το δείγμα μέχρι σήμερα γραφής του κ. Σανιδά, του προσώπου που επιμένει να καλύπτει η πολιτική ηγεσίας στο θέμα της περίεργης κτήσης ξένου οικοπέδου και της νομιμοποίησης αυθαιρέτου εξοχικής κατοικίας στο Πόρτο Γερμενό, καθόλου δεν αποκλείει την πιθανότητα η εμπλοκή του και στο θέμα αυτό να έχει σαν στόχο όχι την διαλεύκανση, αλλά τον έλεγχο και την συγκάλυψη της αλήθειας, μιας αλήθειας, που αν οι καταγγελίες αληθεύουν, είναι πικρή για την Κυβέρνηση Καραμανλή και τις πρακτικές της.»
    ( Για την αντιγραφή)
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ,ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?

    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ
    ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ..ΜΑΛΑΚΑ.

    Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ
    ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,"ΔΙΩΚΤΗ"
    ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.





    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    Ο ΜΕΓΚΑΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ
    ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Άντε παιδάκια του Καραμανλή πιάστε δουλίτσα.
    Θάπστε τώρα τον Γουργουράκη.
    Να ο καινούργιος εχθρός του κράτους της δεξιάς και του Κωστάκη.
    Πέστε μας πόσο καιρατας είναι αυτός ο ανώτερος δικαστής, πόσο λαμόγιο, πόσο νταβατζωμένος…δώστε λεπτομέρειας γιατί εκθέτει το καθεστώς που υπηρετεί ο κωστάκης.
    Πεστε τα όλα να μάθουμε γιατί παραιτήθηκαν τα μέλη αυτής της τιποτένιας αρχής που θέλει να διαλύσει το κράτος και την εθνική μας κυβέρνηση.

    Την παραίτησή τους υπέβαλαν σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής και τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δημήτριος Γουργουράκης, και τα μέλη της Αρχής.

    Όπως επισημαίνεται από την Αρχή, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου λαμβάνονταν υπό την εποπτεία εισαγγελέων εικόνες από τις συγκεντρώσεις και την πορεία του Πολυτεχνείου γεγονός που διαπιστώθηκε και από τους ελεγκτές της Αρχής, οι οποίοι κατόπιν έγγραφης εντολής μετέβησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για τον σχετικό έλεγχο.

    «Με τον τρόπο όμως αυτό», υπογραμμίζει ο κ. Γουργουράκης, «παραβιάστηκαν ευθέως οι διατάξεις της Αρχής που έχουν προαναφερθεί και εκ των πραγμάτων πλήττεται, κατά τη γνώμη μου, η συνταγματικώς κατοχυρωμένη ανεξαρτησία της και μειώνεται το κύρος της, το οποίο έχω, ως εκ της θέσεώς μου, υποχρέωση να υπερασπίζομαι και να προστατεύω». «Το χρέος αυτό είναι πρόδηλο ότι δεν μπορώ να εκπληρώσω όταν αποδυναμώνονται οι αποφάσεις της. Επομένως και δοθέντος ότι δεν υπάρχει άλλος νόμιμος τρόπος αντίδρασης υποβάλω σε εκδήλωση διαμαρτυρίας την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που η πολιτεία μου εμπιστεύτηκε», καταλήγει ο κ. Γουργουράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων,εμπορων κοκαινης,οπλων,φυγοστρατων,λαμογιων
    πασης φυσεως,λαμογιων με λευκο κολλαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ?
    ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κάθε χρόνο εορτάζουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, επί τριήμερο. Ουδείς όμως μέχρι σήμερα μας είπε τι εορτάζουμε εις το Πολυτεχνείο, διότι έκαστος προσδιορίζει δι εαυτόν την έννοια του εορτασμού. Άλλοι υποστηρίζουν ότι τιμούμε τους νεκρούς φοιτητές του Πολυτεχνείου και αυτούς πού καταπλάκωσε το άρμα μάχης πού έσπασε την σιδερένια πύλη του Πολυτεχνείου!!! Άλλοι λέγουν ότι εορτάζουμε την εξέγερση των φοιτητών κατά της Χούντας!!! Άλλοι τέλος ότι εορτάζουμε την ήμερα της Δημοκρατίας!!!

    Πολλοί δρόμοι, όχι μόνον των Αθηνών, αλλά πολλών πόλεων της Χώρας, έχουν ονομασθεί οδός "Ηρώων Πολυτεχνείου", χωρίς ποτέ κάποιος να μας πει ποίοι είναι αυτοί οι ήρωες. Όλοι οι πόλεμοι, όλες οι εξεγέρσεις, όλα τα ιστορικά γεγονότα έχουν ονομαστικούς πρωταγωνιστές και ήρωες. Το Πολυτεχνείο είναι το μοναδικό, παγκοσμίως, γεγονός το οποίο στερείται ονομαστικών ηρώων . Γιατί;

    Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το θέμα με τα πραγματικά δεδομένα. Ας ξεκινήσουμε από τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, τους οποίους οφείλαμε να τιμήσουμε και να τιμούμε.


    Η υπ αριθ. 723/75 απόφαση του 5μελούς Εφετείου Αθηνών αναφέρει σχετικώς: "ΟΥΔΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ εφονεύθη εντός ή εκτός του Πολυτεχνείου ή εις το Λεκανοπέδιο Αττικής κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου". "ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ έφονεύθη εντός του Πολυτεχνείου ή εις ζώνη 300 μ πέριξ αυτού".

    Η απόφαση αυτή δεν έχει ανακληθεί μέχρι σήμερον. Γιατί; Που είναι οι καταπλακωθέντες; Που είναι οι νεκροί;

    Έκτος αυτού, ή Βουλή των Ελλήνων ψήφισε νόμο δια την συνταξιοδότηση των συγγενών των νεκρών του Πολυτεχνείου, Ο όποιος όμως παρέμεινε ανενεργός, γιατί ουδείς παρουσιάσθηκε να διεκδικήσει σύνταξη. Γιατί;

    Πέραν τούτων, απουσιάζουν παντελώς από τις εορτές του Πολυτεχνείου μαυροφορεμένες Μάνες, Αδελφές, Πατέρες, Αδελφοί, νεκρών του Πολυτεχνείου. Γιατί;
    Όλα αυτά μας οδηγούν στο λογικό συμπέρασμα ότι ή αιτιολογία του εορτασμού της μνήμης των νεκρών του Πολυτεχνείου είναι ένα τεράστιο μυθώδες κατασκεύασμα.

    Ας δούμε τώρα την αιτιολογία του εορτασμού της εξεγέρσεως κατά της Χούντας.

    Όπως είναι γνωστό, η υποτιθέμενη Χούντα, είχε παραδώσει την εξουσία από της 8ης Οκτωβρίου 1973, όταν είχε αναλάβει η Κυβέρνηση Μαρκεζίνη δα να οδήγηση την χώρα εις εκλογές την Άνοιξη του 1974.
    Ή εξέγερση του Πολυτεχνείου έγινε 16-18Νοεμβρίου 1973 , όταν ή «Χούντα» είχε παραδώσει την εξουσία. Εναντίον ποιας Χούντας εορτάζουμε την εξέγερση; Άλλο ένα ανακριβές αιτιολογικό εορτασμού.

    Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι είναι η ήμερα της Δημοκρατίας.

    Ποια Δημοκρατία επέτυχε ή εξέγερση του Πολυτεχνείου; Το αποτέλεσμα της εξεγέρσεως ήταν ακριβώς τα αντίθετο. Ανέκοψε την πορεία προς εκλογές και έφερε την Δικτατορία του Ιωαννίδη. Ακόμη ένας μύθος, ο όποιος προσπαθεί ανεπιτυχώς να αιτιολόγηση τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

    Τι, λοιπόν, εορτάζουμε στην επέτειο του Πολυτεχνείου; Αν εξετάσει κάποιος τα συνθήματα και τα πανώ, τα όποία αναρτώνται σε κάθε επέτειο στα χώρο του Πολυτεχνείου, θα αντιληφθεί ότι μόνο ιδανικά για την νεολαία δεν εκφράζουν. Κυριαρχούν πάντα αναρχικά και κομουνιστικά συνθήματα και λάβαρα. Αυτά είναι τα ιδανικά του Πολυτεχνείου; Τα "κάτω" και τα "έξω" αποτελούν τις επιδιώξεις της νέας γενεάς; Ό αναρχισμός και οι απαιτήσεις είναι ο αντικειμενικός σκοπός της νεολαίας;

    Ή πρόταση του Γενικού Γραμματέως του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Λαλιώτη για τον εορτασμό της επετείου, να ταυτισθεί με θέσεις κατά της τρομοκρατίας, όχι μόνο έπεσε στο κενό, αλλά χλευάστηκε από τους διοργανωτές και αντί αυτού μεταδίδονται συνθήματα υπέρ του Γιάννη Σερίφη και των δολοφόνων της Ε.0.17 Ν ενώ περιοχή είναι γεμάτη από πανώ με ανάλογες επιγραφές και αφίσες του Γκεβάρα!!!

    Τι ωφελεί την Ελλάδα ένας τέτοιος εορτασμός; Τίποτε το δημιουργικό δεν αποπνέει. Κανένα δίδαγμα δεν παρέχει. Κανέναν δεν κάνει υπερήφανο. Πώς να κάνη άλλως τε, όταν στηρίζεται σε ανακριβή γεγονότα Δεν αρμόζει μια τέτοια συμπεριφορά σε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Αν θέλαμε να καθιερώσουμε μα μέρα εορτασμού της Αναρχίας, δεν είναι η καταλληλότερα ή επέτειος του Πολυτεχνείου, θα μπορούσε να ευρέθη κάποια άλλη, ώστε να μη σπιλώνονται οι όποιοι αγνοί αγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θα γίνει "της Γαλλίας"....

    «Ναι» των συνδικάτων σε διαπραγματεύσεις

    "Ημερισία, 19/11/2007"

    το τραπέζι των διαπραγματεύσεων αποφάσισαν να καθίσουν από την Τετάρτη τα συνδικάτα των εργαζομένων στους γαλλικούς σιδηροδρόμους, που με τις κινητοποιήσεις τους από την περασμένη εβδομάδα έχουν παραλύσει σημαντικό μέρος των συγκοινωνιών της χώρας. Ανταποκρινόμενα εν μέρει στο κάλεσμα της κυβέρνησης, που ζήτησε τον τερματισμό της απεργίας και διάλογο σχετικά με το καθεστώς συνταξιοδότησης, τα συνδικάτα ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους για συνομιλίες, συνεχίζοντας όμως και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους. Με διαδήλωση απάντησε χθες πλήθος Παριζιάνων, στην απεργία των σιδηροδρομικών, που προκαλεί χάος στις συγκοινωνίες. Ο αριθμός των διαδηλωτών μπορεί να μην ήταν μεγάλος (6.500), ωστόσο, η θέση τους απηχεί μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης που καταδικάζει τις συνταξιοδοτικές διεκδικήσεις των σιδηροδρομικών και στηρίζει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων του προέδρου της χώρας Ν. Σαρκοζί.

    σσ: Oh mon dieu! C'est ne pas possible! Socialisme est morte!

    μήπως κύριε Παναγόπουλε θα πράξετε αναλόγως; Αν όχι, τον μπούλο... αρμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4669&subid=2&pubid=347869

    Ναι, ξέχασα τη διεύθυνση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΙΚΕ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
    ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ
    ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ
    ΣΠΑΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
    ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
    ΟΠΩΣ ΣΕ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΜΟΠΜΟΛΟΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ babis


    O μόνος που παραμένει στη "φρουρά" του αυτιστικού φιλέλληνα τουρίστα GAP (ΓΚΟΥΠ) Μινέϊκο-Τσαντ είναι το ψωρόσκυλο-ψωλόσκυλο babis, o οποίος τσιμπουκώνει συμμετέχοντες, θεατές, φίλους, μέλη, τεχνικούς, σαλεπιτζήδες, μικροπωλητές, καστανάδες, περαστικούς, περίεργους, σεκιουριτάδες, πορτοφολάδες - όλο τον κόσμο γιατί ο babis δεν κάνει διακρίσεις, ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε


    Χθες το βράδυ babis έτρωγε ψωλή
    κι απ' το πολύ το χύσιμο εβούλωσε τ' αυτί!
    Και το αυτί σαν βούλωσε και δεν μπορούσε να ακούσει άλλο
    τότε δυνατά εφώναξε: "Γιώργαρα σπρώξε κι άλλο!"
    Κι ο Γιώργης σαν τον άκουσε δεν του χάλασε χατήρι
    κι έβαλε ευθύς εμπρός το μικρό του ποτιστήρι.
    Ώρες πολλές πολλές περάσανε κι ο Γιώργος δεν κάβλωνε άλλο
    κι ο babis τότε του είπε: "Άστο, τσιμπούκι θα σου πάρω!"
    "Πάρε μου τσιμπούκι πουσταρά
    και γύρνα κι από δω να σου ξεσκίσω τη κωλάρα."
    "Τι λες γαμιά μου που δεν έχεις χάρισμα μεγάλο;
    Με βουλωμένο το αυτί δεν ακούω άλλο."
    "Δεν με νοιάζει αν ακούς ξεσκισμένο μου πουστάκι
    πίπα πάρε μου μωρή για να σηκώσεις το καυλάκι."
    Αχ, τι ωραία που το γλύφεις άτακτη πουστρα
    θα 'θελα τώρα να σου γαμήσω και τη μάνα."
    "Γιώργο αυτό το άκουσα καθικάκι
    γι' αυτό σ' αφήνω άχρηστε και πάω στον εύσωμο Κωστάκη!"
    Και ο babis τότε ευθύς επήγε στον Κωστάκη
    και με τα χείλη του 'κανε ωραίο τσιμπουκάκι
    Κι ο Κώτσος την ψώλα του στο κώλο την σκαρώνει
    και o babis όλο φώναζε: "Κώτσο, Κώτσο μου πατώνει;"
    Κι ο Κώστας τώρα πάτωσε σ'ένα βάθος μεγάλο,
    βαθύ όσο το πέλαγος μα o babis ήθελε κι άλλο.
    Τον Γιώργο τον παράτησε o babis η πούστρα η παρδάλω
    κι από τον Κώστα έπινε τον ψώλο τον μεγάλο.
    Ο Κώστας όμως ο ψωλαράς αργούσε να την χύσει
    και στο κώλο του babis μας ο πόνος είχε αρχίσει.
    Ηταν πρωί και βράδιασε κι αυτός τον εγαμούσε
    και o babis από τον πόνο του τον κώλο του κουνούσε.
    Μα ήρθε ώρα ιερή το χύσι να σκορπίσει
    και στου babis το κώλο το πάρτι είχε αρχίσει.
    Θα τέλειωναν ταυτόχρονα όπως όλα δείχναν
    ο babis το ψώλο στο στόμα του το βάζει και απο τα χύσια της ψωλής ο babis επνίγηκε
    Εδώ όμως τελειώνει ετούτο το love story.



    babis είσαι πούστρα βρωμερή
    κι αυτά που εκτιμάς
    είναι να παίρνεις πίπες
    να ''τρώς'' και να βογκάς.

    Όλα εσύ τα κάνεις
    αφού είσαι βρωμόπουστρα
    τρελαίνεσαι για ψώλο
    γι' αυτό κι ευχαριστιέσαι
    όταν σου σκίζουν το κώλο.

    Όμως προσόντα έχεις
    κι αλλά πάρα πολλά
    πηγαίνεις και με γάτες
    άλογα και σκυλιά.



    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

    ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ Ο babis....

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

    ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ Ο babis....


    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΟ
    Η
    ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΙΤΣΑ



    Καλή Νεράιδα,
    Ειμαι 52 κ πολυ ωραιος αντρας που παντα ειχα πολυ ωραιους άντρες στην ζωη μου. Οταν καναμε ερωτα τρελενομουνα να μου βαζουν πουτσοδαχτυλο στον κολο μου με ερεθιζε πολυ και συγχρόνως να παίρνω πίπα και να τα καταπίνω. Ειδικα ειχα ενα δεσμο καποτε που ηξερε οτι μου αρεσε κ του αρεσε να μου το βαζει τρελα. Οταν εμεινα babis!μονος μου ενα διαστημα τον επαιζα κ εβαζα δαχτυλο μονος μου. Μια μερα πηρα κ ενα δονητη με δονηση κ καυλωσα πολυ. Απο τοτε εχω τρελλη φαντασιωση να με γαμούν μια από παντού πρόστυχα και ανωμαλα. Δυστυχως τώρα βολεύομαι με αλλοδαπούς ξοδεύοντας όλη τη σύνταξη μου.
    Πως σε αυτή τη ηλικία θα βρώ έναν άνδρα που με γαμάειν χωρίς χρήματα και να του αρεσει? Φιλια πολλα κ ευχαριστω για την απαντηση εκ των προτερων!
    Παντα με εκτίμηση
    babis!

    Βολεψου με τον δονητή.
    Καλή επιτυχία!
    Η εξαιρετικά Καλή Νεράιδα



    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΚΟΥΔΟ... ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

    KALOS TH POYSTOSKYLITSA XE XE XE...



    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενους γαμιάδες και πουτσαράδες.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και στυλ υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων. Έτσι στις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τα παραπάνω άτομα δηλώνει οτι παραμένει ακλόνητος στις προτιμήσεις του και δεν προβαίνει σε καμιά έκπτωση από τα υψηλα στάνταρτ των απαιτήσεων του για να συνευρεθεί μαζί τους.
    Θέλει τις ψωλές με ελάχιστο μήκος 22 εκατοστών και πάχους 12 εκατοστών το ελάχιστο
    Είναι γνωστό ότι έχει ιδικότητα στις πίπες και ότι πρόκειται περί ξεφωνημένης του κερατα, απρόκλητα και συνεχώς την πέφτει στος ψωλαράδες και ζητά το άνοιγμα του πάτου του από τους παραπάνω γαμιάδες και ιδιαιτέρως του τζων.
    Τρελαίνεται όταν οι ανωτέρω κύριοι δεν του δίνουν καμία προσοχή και αρχίζει τις παπαρολογίες μέχρι να αρχίσουν τα μπινελίκια με τα οποία ηδονίζεται
    Ο babis σας ζητά να τον ξεσκίσετε και να λετε μπινελίκια.

    babis



    Kαι ακαρτέρει και ακαρτέρει τα τσιμπούκια τα πολλά,
    καταπίνω και ρουφάω
    όλων των ειδών καβλιά

    babis
    (από την Διακύρηξη Αρχών μου)


    είπαμε ο babis είναι παρτούζα μόνος του
    ο babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε



    o κωλος μου διψαει για ψωλες
    χωστη μη και εσυ το θες
    ελα τωρα να με χυσεις
    και σταγονα μην αφησεις!

    ολα εγω τα καταπινω
    και τον κωλο μου τον δινω
    ολο να τον ξεπατωσεις
    και στο στομα να το χωσεις

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    Μια και το ρίξαμε στα “άσματα”, το αφιερώνω στο Γιώργο!

    “Ρεζίλεψα στη τρέλα μου τ’ όνομα του πατέρα μου”

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    Μέρα με τη μέρα διαφαίνεται απροκάλυπτα πλέον και χωρίς να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα το μένος σας και η επιθετικότητα σας εναντίον του χαζομαλάκα ΑΒΕΡΕΛ - ΓΑΠ.
    Το να έχουμε μια κυβέρνηση η οποία καθημερινά αναδεικνύετε ανώτερη των περιστάσεων και ένα πρωθυπουργό που κυβερνά με σιδηρά πειθαρχεία και υπουργούς δρώντες με πρόγραμμα.
    Πέραν της πουστιάς μου και της διαφθοράς μου και των πολλών αρπαχτών μου με αλλοδαπούς θέλω να με πηδούν και οι αναγνώστες του PRESS-GR όσον το δυνατόν περισσότερο.
    Για όνομα του θεου.. τουλάχιστον ας υπάρξει μια εξισορρόπηση.
    Πέραν των πουτσαράδων που σε μέγα πλήθος και πάθος επιδίδονται σε άγριο σεξ μαζί μου…
    Αν και από τους πρώτους εδώ μέσα, βρίσκομαι σε σοβαρό δίλλημα. Περιμένω την βελτίωση των επιδόσεων σας σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
    Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν μπορώ να παραμένω εδώ μέσα και να βιώνω την σεξουαλική σας ανικανότητα, θα πάω αλλού να με ξεσκίζουν.

    Με εκτίμηση

    babis

    babis,
    ΨΩΛΟΦΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ,
    ΤΡΙΚΑΠΑΚΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ,
    ΚΟΥΡΑΔΟΜΥΑΛΕ ΨΩΛΟΣΚΥΛΕ,

    Θα φύγεις όπως θα κέρδιζε κι ο αυτιστικός φιλέλληνας αφεντικός σου τις εκλογές ή όπως ο σκατόψυχος προδότης πατέρας του θα έδιωχνε τις βάσεις και θα μας έβγαζε από την ΕΟΚ των μονοπωλίων?

    Διαβάζοντας το πόνημά σου (10.13), δάκρυσε ο πούτσος μου... έλα να μου τον σκουπίσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις...

    o babis ανήκει σ' αυτους που τον γαμάνε


    babis,
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ,
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια
    το μπλογκ όπως έχετε δει, έχει αρχίσει να αυτοκαταστρέφεται.
    Σε λίγο καιρό θα εξατμιστεί.

    Με εκτίμηση

    babis

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    Να γιατί πρέπει όλοι μας να ψοφάμε αδιαλλείπτως το babis στον πούτσο.

    Το να γράψουμε για την παραπληροφόρηση, την κρατικοδίαιτη φύση, τη σπαμαδόρικη, λασπολογική, φασιστική και διεθνώς αναγνωρισμένη πούστικη προσωπικότητα του babis, δεν είναι απαραίτητο. Τα γράφει μόνος του - follow the links provided.

    Ακόμη και αμοιβαδικός πασόκος να είσαι, στοιχειώδη ανάγνωση ξέρεις. Τα αντικειμενικά, εκλαϊκευμένα και εύκολα αναγνωρίσιμα προσόντα του όπως προκύπτουν από τα γραπτά του για τον εαυτό του κάθε απλός και έντιμος Έλληνας μπορεί να τα διαπιστώσει.

    Στη σύγκριση με τους άλλους πασόκους πούστηδες ο babis είναι μακρά μπροστά. Αυτό όσο και να αμφισβητείτε από ορισμένους κύκλους στην προσπάθεια αποδόμησης του για καθαρά εσωτερική αντιπολιτευτική των τακτικής , έρχεται η Διεθνής κοινότητα και ο διεθνής παράγων να μας υπενθύμιση την μεγάλη αναγνωσιμότητα και την αποδοχή που έχει παντού. Η εκλογή του στην προεδρία του Gay Parades International είναι το επιστέγασμα και η τρανή απόδειξη της αποδοχής και της παραδοχής του από τον διεθνή παράγοντα.

    Αφήνοντας τον εξωτερικό χώρο στον όποιο ο babis παίζει σε γήπεδο χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο, στο εσωτερικό μέτωπο ο babis έχει και τον πάτο και το στόμα και τα πνευμόνια για να φέρει την ποιοτική αναβάθμιση στο τσιμπούκι. Έχει δώσει, και δίνει καθημερινά, εξετάσεις σε αυτά και το παραδέχονται όλοι όσοι του δίνουν πίπες.

    Πάλι στη σύγκριση του με τους άλλους πασοκοπουσταράδες, αντικειμενικά τα τσιμπούκια του είναι σαφώς ανωτέρα. Να μιλήσουμε για εργατικότητα, να μιλήσουμε για ικανότητα καταπόσεως, να μιλήσουμε για εμπειρία και δυνατότητες.

    Παντού ο babis υπερτερεί και αυτό όλο και περισσότεροι έλληνες κάθε μέρα το αναγνωρίζουν και περιμένουν τις εκλογές για να τον ξεπατώσουν με προοπτική και όραμα για τους πολλούς και συγχρόνως να τερματισθεί η εσωκομματική βία για το ποιός είναι το καλύτερο πασοκοτσίμπουκο.

    (έχει διατηρηθεί η αρχική ΑNορθογραφία και Aσυνταξία του babis)

    Για να δούμε τι σημαίνει babis λοιπόν
    ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΗΣ: "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς"

    ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ

    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ:
    EINAI YΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    Ανώνυμο said...
    11.27
    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι υπέρ κανενός Επιχειρηματία.
    Βάζω όμως ένα προβληματισμό στο θέμα Κοκαλλη. Με δεδομένο ότι από αυτόν τρώνε και απασχολούνται 5-6 χιλιάδες συμπατριώτες μας θα ήμουν σε μεγάλο δίλημμα με μια κρατική προμήθεια. Θα προτιμούσα να αναθέσω ένα έργο σε αυτόν έστω και με ζημία του δημοσίου παρά σε μια ξένη εταιρία που δεν απασχολείτε κανένας Έλληνας και απλά εδώ είναι εδώ το γραφείο της αντιπροσώπευσης.
    Όλοι ξέρουμε πόσοι και πόσοι έχουν πλουτίσει από τις προμήθειες αντιπροσώπευσης ξένων οίκων με μοναδική επένδυση εδω ένα φαξ και ένα μικρό γραφείο.!!!
    Τουλάχιστον να απασχολεί και μερικές χιλιάδες άτομα ας κάνουμε τα στραβά μάτια(κοκαλλη)ε?
    babis

    ΤΕΜΠΕΛΗΣ:
    Ειμαι 52 ετων υψηλοσυνταξιουχος όπως λενε

    ΣΠΑΜΑΔΟΡΟΣ:
    TΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΙΒΑΝΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΣΕΝΤΟΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ

    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ:
    Αναφέρει τη Ρεζάν. Αντιγράφω απο το βιβλίο της Ρεζάν, σελίδα 233 «....όσο σκέφτομαι ότι δεκαετίες αργότερα βρεθήκανε κάποιοι που για να με χτυπήσουν το μόνο που δεν είπαν είναι ότι την Αποστασία την οργανώσαμε ο Μητσοτάκης κι εγώ με πιάνουν τα γέλια. Aν και, εδώ που τα λέμε, τη ζημιά τους κατάφεραν να την κάνουν....»

    ΦΑΣΙΣΤΑΣ:
    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    BΡΩΜΙΑΡΗΣ
    ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ
    "...Στο χώρο μου έχω πλήρη κλιματισμό φίλε και δεν χρειάζεται το ντους. Είναι ανθυγιεινό..."

    ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ:
    παραδέχεται την ύπαρξη τάσεων εντός πασοκ και τους εσωτερικούς εχθρούς του

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι.

    Είδα να επανέρχεται και να αιωρείται πάλι ένα ερώτημα σε αναγνώστες του blog… Ποιος είμαι τι πρεσβεύω και γιατί μου την έχουν πέσει τα φασιστοειδή της Ρηγίλλης και όχι μόνο.

    ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΥΣΤΑΡΑ
    MΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ GAY FESTIVAL

    H babis TO 2007 EINAI 52, AΡA ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ) ΤΟ 1952. TO 1981 HTAN 26. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ H ΠΙΣΤH ΣΚΥΛA ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤHΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤHΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ babis. ΕΙΧΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ. ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ-ΓΙΔΟΚΛΑΡΟ)

    ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ, ΣΠΑΜΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪNEΣ (8 ΜΕ 9-9.30), ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΣ 17.30. ΟΠΟΤΕ «ΡΙΧΝΕΙ» ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΚΟΣΕΝΤΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1.30 ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΡΑ ΚΑΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ (ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΤΙΒΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΑΜΗ – ΔΕ ΠΙΠΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ).

    ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ 52 ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΟΤΙ ΤΗΝ «ΕΣΤΕΙΛΑΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΧΕΡΙΑΖΕ ΛΕΦΤΑ Ή/ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΠΙΠΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ. MOST PROBABLY BOTH ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΣΟΚΑ – ΑΦΟΥ ΧΕΡΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ.

    ΕΠΕΡΩΤΑΤΑΙ Η babis

    ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΟ ΤΡΟΛΛ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΤΕΜΠΕΛΑ ΥΨΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ 52???

    ΠΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ???

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 52???

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣτΕ???

    ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΧΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ)??? ΛΕΪΣΜΑΝΙΑ??? ΕΧΙΝΟΚΟΚΟ??? ΛΥΣΣΑ??? ΜΟΡΒΑ???

    ΑΦΟΥ TΟΣΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΩΡΕΑ???

    OUTING ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ME AMMOXAΛΙΚΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΑΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΑΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΡΙΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ babis

    ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΟΥΦΡΑ-ΦΡΑ ΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΟΘΗΛΑΖΟΥΣΑ


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Με τρώει ο κώλος μου και πάντα θα παλεύω
    και καβαλάω τις ψωλές κι όλο οδεύω και προς τον πούτσο πάντα ταξιδεύω
    Τώρα φεύγω...
    Φεύγω, φεύγω και παίρνω τα μεριά μου,
    κι ένα πούτσο συντροφιά μου,
    φεύγω - φεύγω, φεύγω
    Με τρώει ο κώλος μου κι όλο τον πασπατεύω,
    τώρα φεύγω - Φεύγω, και καβαλάω ένα ψώλο,
    μέσα στον πάτο μου θα τον παρκάρω όλο, φεύγω - φεύγω, φεύγω
    και καβαλάω τις ψωλές κι όλο οδεύω και προς τον πούτσο πάντα ταξιδεύω,
    τώρα φεύγω - Φεύγω, τώρα φεύγω

    Με εκτίμηση

    babis

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Φεύγω...δεν με κρατάει τίποτα ποια εδώ
    σκόρπιες εικόνες ενος ξεχασμένου γαμησιού
    που με ενα πήδημα του αράπη χάθηκε για πάντα
    Φεύγω...εγκαταλείπω...χάνομαι....
    παίρνω πίπες και ηδονίζομαι...
    Φεύγω....παύω να ασχολούμαι..
    Χίλια κομμάτια ο κώλος μου
    χίλια κομμάτια η γλώσσα μου
    χιλιάδες οι πίπες μου....!!!
    Φεύγω δεν το αντέχω αλλο το ψέμα
    την υποκρισία τους δήθεν και οσους
    ειναι διπλα μου σαν φαντάσματα....
    Φεύγω...τέλος...παγωμένες σκέψεις
    Κράτησε με...μπορείς;
    Δείξε μου πως υπάρχεις...κανε κάτι...
    Φεύγεις εσύ και μένω εγώ...οχι...
    Είναι άδικο ολο αυτό...Μείνε θα φύγω εγώ...
    Φεύγω δεν αντέχω άλλο με οσα συμβαίνουν
    δεν εχω αλλες αντοχές να παλέψω...
    Πρέπει να δωθεί ενα τέλος...οριστικό...
    Φεύγω καρδιά μου, για πάντα...
    Δίνω μια και τα σκορπίζω ολα
    τα αφήνω πίσω στο πίσω μέρος του μυαλού μου
    Δε θέλω να θυμάμαι τίποτα και κανέναν
    Είμαι κενός απο συναισθήματα
    όνειρα, ελπίδες, χαρές....
    Είμαι εγώ...εδώ τώρα και ζώ τις στιγμές
    Αυτές είναι που μας κρατάνε τελικά...
    Σήμερα δεν είμαι καλα...παλεύω να με γαμήσουν...
    θελω να κάνω τόσες πολλές πίπες και οι σκέψεις μου ξεχείλησαν...
    Απο που να ξεκινήσω....babis ξύπνα...Φέρσου ώριμα....
    Babis σου μιλάω δε με ακούς...Δε θέλω το κακό σου...
    Μακάρι να άκουγα πάντα αυτή τη φωνούλα που
    βγαίνει απο μέσα μου...εχει δίκιο σχεδόν πάντα
    και εγώ απλώς τις βουλωνω το "στόμα" με τον εγωισμό....
    Φεύγω...ειναι η καλύτερη λύση για όλους...
    μα κυρίως για μένα....!!!!!

    Με εκτίμηση

    babis


    Ο/Η γαπ είπε...

    Σύντροφε babis
    μείνε γιατί δεν αντέχω να ξαναφάω μόνος μου το γαμίσι, εσύ έχεις μεγάλη πείρα


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Κάποτε ξάπλωνα γυμνός στην παραλία
    τώρα ο γαμιάς μου έφυγε με μια xοντρέλα που έχει σκάφος με προπέλα
    φεύγω, τώρα φέυγω
    κάποτε άπλωνα τον κώλο μου στον ήλιο ως το βράδυ τώρα τα κάνω όλα και φυσικά πιπες εν τροχάδι
    φεύγω, τώρα φεύγω
    Τώρα που έβαλα STOP για ασπίδα
    ήταν και αυτό μία ελπίδα
    φεύγω, τώρα φεύγω
    φεύγω φεύγω και παίρνω τα προφυλακτικά μου και ένα δονητή για συντροφιά μου
    φεύγω φεύγω
    φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμια
    αδερφές, μπινέδες και ποντίκια
    φεύγω, φεύγω-φεύγω τώρα φεύγω
    Δεν το αντέχω να με γαμούν νύχτα μέρα τώρα κατάλαβα πως έγινα μπακατέλα
    φεύγω, τώρα φεύγω
    Θέλω να κάνω διακοπές και να με ξεσκίζουν στην Βενεζουέλα
    να τερματίσω μια για πάντα το πήγαινε έλα
    φεύγω, τώρα φεύγω
    Τώρα ο μεγάλος πούτσος στον κώλο μου δε με τρομάζει τώρα το χύσι δεν είναι για τους άλλους
    φεύγω, τώρα φεύγω

    Με εκτίμηση

    babis

    ΓΑΠ

    babis
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ,
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    Φεύγω κι βάζω πίσω μου τα πάντα
    το μπλογκ όπως έχετε δει, έχει αρχίσει να μη με γαμάει.
    Σε λίγο καιρό θα πάθω στερητικό.

    Με εκτίμηση

    babis


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    καβάλα σε ένα πούτσο
    τά μπλόγκια γύριζα
    θέλω να με γαμάνε
    τον πάτο ξύρισα

    Με εκτίμηση

    babis


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..
    Ο καημένος τζων μου…πριν λίγο τον πήρα τηλέφωνο να του πω ότι φεύγω και πάω στην Καζαμπλάνκα για να φτιάξω μουνί και το blog μου θα κατεβάσει ρολά και αμέσως τσακίστηκε να μου αφιερώσει αυτό το τραγουδάκι από τα παλιά.
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ,
    ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΗ,
    ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ
    Ναι, κυρίες και κύριοι, ο αγαπημένος σας blogger (η αφεντιά μου) θα απουσιάσει για μια εβδομάδα στη Καζαμπλάνκα, θα απλώσει την κορμάρα του σε μια ωραία καρέκλα-ξαπλώστρα και θα αφήσει τα χέρια των γιατρών να τρέχουν ηδονικά πάνω στο διψασμένο του για αλλαγή κορμί. Φυσικά, τα μάτια του θα είναι ανοιχτά, όπως και τα αυτιά του και δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρατηρήσει καταστάσεις που μετά την επιστροφή του θα σας τις παραθέσει, για να τις έχετε συντροφιά.

    Να έχετε υπόψη σας ότι θα σας σκέφτομαι καθημερινώς και είμαι σίγουρος ότι κι εσείς θα με γράψετε στα @@ σας. Χαλάλι σας, βρε, με τιμά άλλωστε να με βάζει κανείς στα @@ του…

    Καλά να περάσω και να πραγματοποιήσω το μεγάλο μου όνειρο, λοιπόν και μετά ανανεωμένος
    θα σας κάνω ένα δυναμικό come back…

    Με εκτίμηση

    babis



    ΟΛΟΙ θα με γαμησετε!
    Καυλώστε στην κωλοτρυπα μου!!


    Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    Με τρώει ο κώλος μου και πάντα θα παλεύω
    και καβαλάω τις ψωλές κι όλο οδεύω και προς τον πούτσο πάντα ταξιδεύω
    Τώρα φεύγω...
    Φεύγω, φεύγω και παίρνω τα μεριά μου,
    κι ένα πούτσο συντροφιά μου,
    φεύγω - φεύγω, φεύγω
    Με τρώει ο κώλος μου κι όλο τον πασπατεύω,
    τώρα φεύγω - Φεύγω, και καβαλάω ένα ψώλο,
    μέσα στον πάτο μου θα τον παρκάρω όλο, φεύγω - φεύγω, φεύγω
    και καβαλάω τις ψωλές κι όλο οδεύω και προς τον πούτσο πάντα ταξιδεύω,
    τώρα φεύγω - Φεύγω, τώρα φεύγω

    Με εκτίμηση

    babis

    Να έχετε υπόψη σας ότι θα σας σκέφτομαι καθημερινώς και είμαι σίγουρος ότι κι εσείς θα με γράψετε στα @@ σας. Χαλάλι σας, βρε, με τιμά άλλωστε να με βάζει κανείς στα @@ του…

    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. -ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ

    -Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

    -Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    -ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    -Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ

    -ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ

    -Ο ΛΑΟΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ

    -ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

    -ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

    ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ???

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο λυκειάρχης καλεί τον πατέρα του babis στο σχολείο: - Καλημέρα σας, μου είπε ο γιος μου πως με θέλετε. Τι συμβαίνει; - Ναι, ήθελα να σας πω δύο ειδήσεις, μια καλή και μια κακή. Ποια θέλετε να σας πω πρώτα; - Ε... Την κακή. - Ο γιος σας ο babis είναι gay. - Ω θεέ μου... και η καλή; - Ο γιος σας εκλέχτηκε Miss Λύκειο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Χθες το βράδυ babis έτρωγε ψωλή
    κι απ' το πολύ το χύσιμο εβούλωσε τ' αυτί!
    Και το αυτί σαν βούλωσε και δεν μπορούσε να ακούσει άλλο
    τότε δυνατά εφώναξε: "Γιώργαρα σπρώξε κι άλλο!"
    Κι ο Γιώργης σαν τον άκουσε δεν του χάλασε χατήρι
    κι έβαλε ευθύς εμπρός το μικρό του ποτιστήρι.
    Ώρες πολλές πολλές περάσανε κι ο Γιώργος δεν κάβλωνε άλλο
    κι ο babis τότε του είπε: "Άστο, τσιμπούκι θα σου πάρω!"
    "Πάρε μου τσιμπούκι πουσταρά
    και γύρνα κι από δω να σου ξεσκίσω τη κωλάρα."
    "Τι λες γαμιά μου που δεν έχεις χάρισμα μεγάλο;
    Με βουλωμένο το αυτί δεν ακούω άλλο."
    "Δεν με νοιάζει αν ακούς ξεσκισμένο μου πουστάκι
    πίπα πάρε μου μωρή για να σηκώσεις το καυλάκι."
    Αχ, τι ωραία που το γλύφεις άτακτη πουστρα
    θα 'θελα τώρα να σου γαμήσω και τη μάνα."
    "Γιώργο αυτό το άκουσα καθικάκι
    γι' αυτό σ' αφήνω άχρηστε και πάω στον εύσωμο Κωστάκη!"
    Και ο babis τότε ευθύς επήγε στον Κωστάκη
    και με τα χείλη του 'κανε ωραίο τσιμπουκάκι
    Κι ο Κώτσος την ψώλα του στο κώλο την σκαρώνει
    και o babis όλο φώναζε: "Κώτσο, Κώτσο μου πατώνει;"
    Κι ο Κώστας τώρα πάτωσε σ'ένα βάθος μεγάλο,
    βαθύ όσο το πέλαγος μα o babis ήθελε κι άλλο.
    Τον Γιώργο τον παράτησε o babis η πούστρα η παρδάλω
    κι από τον Κώστα έπινε τον ψώλο τον μεγάλο.
    Ο Κώστας όμως ο ψωλαράς αργούσε να την χύσει
    και στο κώλο του babis μας ο πόνος είχε αρχίσει.
    Ηταν πρωί και βράδιασε κι αυτός τον εγαμούσε
    και o babis από τον πόνο του τον κώλο του κουνούσε.
    Μα ήρθε ώρα ιερή το χύσι να σκορπίσει
    και στου babis το κώλο το πάρτι είχε αρχίσει.
    Θα τέλειωναν ταυτόχρονα όπως όλα δείχναν
    ο babis το ψώλο στο στόμα του το βάζει και απο τα χύσια της ψωλής ο babis επνίγηκε
    Εδώ όμως τελειώνει ετούτο το love story.



    babis είσαι πούστρα βρωμερή
    κι αυτά που εκτιμάς
    είναι να παίρνεις πίπες
    να ''τρώς'' και να βογκάς.

    Όλα εσύ τα κάνεις
    αφού είσαι βρωμόπουστρα
    τρελαίνεσαι για ψώλο
    γι' αυτό κι ευχαριστιέσαι
    όταν σου σκίζουν το κώλο.

    Όμως προσόντα έχεις
    κι αλλά πάρα πολλά
    πηγαίνεις και με γάτες
    άλογα και σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου ..

    Φεύγω κι βάζω πίσω μου τα πάντα
    το μπλογκ όπως έχετε δει, έχει αρχίσει να μη με γαμάει.
    Σε λίγο καιρό θα πάθω στερητικό.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο λυκειάρχης καλεί τον πατέρα του Τζών στο σχολείο: - Καλημέρα σας, μου είπε ο γιος μου πως με θέλετε. Τι συμβαίνει; - Ναι, ήθελα να σας πω δύο ειδήσεις, μια καλή και μια κακή. Ποια θέλετε να σας πω πρώτα; - Ε... Την κακή. - Ο γιος σας ο babis είναι gay. - Ω θεέ μου... και η καλή; - Ο γιος σας είναι έγκυος και θα κάνει τρίδυμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΚΟΥΝΑ ΚΩΛΟ-ΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΙ-ΣΤΗΣΕ ΚΩΛΟ" Φαίνεται επιτέλους να αποδίδει.

    Ηδη παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    και έπεται συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. -ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ

    -Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

    -Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    -ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    -Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ

    -ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ

    -Ο ΛΑΟΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ

    -ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

    -ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

    ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ???

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 5 59

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΑΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ!
    ΖΙΝΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΚΛΟΤΣΑΝΕ ΤΟ ΤΟΠΙ.
    ΑΝ ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΙΝΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. META THN ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ
    "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
    Η ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ
    ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ...

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ
    ΚΑΛΥΜΑ ΣΤΟΥ ΛΗΣΤΕΣ-ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ
    ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΝ
    ΚΟΣΜΟ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΓΙΑ
    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΙΑΝΙΤΙΚΗ
    ΠΑΡΑΓΚΑ ,ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ?
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ
    ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ?
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?
    ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ...
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?
    Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ?
    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ?
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?
    Η ΓΣΕΕ?
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ?
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
    ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ?
    ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ?

    10:48 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ,
    ΠΡΙΝ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ?




    ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο
    ΜΙΣΤΕΡ ALFABANK, ΣΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ
    ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΓΙΑ "DEAL","ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑ",
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ
    ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

    ΠΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ?
    ΠΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ?
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ
    ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ?

    2:37 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ 99 ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ,
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ
    ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ
    ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ".
    "ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ" ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΥ.

    ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ
    ΣΗΜΕΡΑ?
    ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ,ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ.
    ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.




    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΧΟΝΤΡΑ..
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ.
    1.ΑΠΟ ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ,ΠΡΟΩΘΗΣΗ "DEAL"
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..
    2.ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ..
    ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ,ΓΙΑ
    ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
    3.ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ..
    ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ
    ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..
    ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ
    ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΝΑ ΚΩΛΟ-ΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΙ-ΣΤΗΣΕ ΚΩΛΟ"

    θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο της οδού Ρηγίλλης τον προσεχή Μάρτιο.

    Οσοι επιθυμούν να μετάσχουν σαν εισηγητές να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον ΚΥΡΙΟΘΟΔΩΡΟ.

    Στο συνέδριο θα μετάσχουν προσωπικότητες της διεθνούς πολιτικής από όλο το φάσμα του σύγχρονου πολιτικού γίγνεσθαι: Δεξιοί, κεντρώοι δεξιοί, μεσοχωρίτες, λουμπίνες, φασισταριά, ακροδεξιοί, γκρίζοι λύκοι, κ.α.
    Τιμητικώς έχει προσκληθεί Ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι, Η κ. Πινοσέτ και το Ναζιστικό κόμμα της Δανίας.
    Επίτιμος εισηγητής θα είναι ο κ. Γλύκσμπουργκ.

    Ανάμεσα στα θέματα που θα προβληματίσουν το συνέδριο θα είναι: Η αναγκαιότητα ύπαρξης συνδικαλισμού. Το αναγκαίον της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Η αναβίωση των αναμορφωτηρίων πολιτικής σκέψης.

    Σας περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    ΕΧΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ" ΤΟΥ
    ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ,
    ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
    "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ
    ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΜΟΡΑΣ,ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ
    ΑΘΩΟΙ..
    ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ"
    ΤΟΥΣ...
    ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ..
    ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ..
    ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ,
    ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ"?

    "ΚΟΥΡΗΣ"

    10:19 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΤΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ
    ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΙ "ΦΑΜΙΛΙΕΣ"
    ΤΟΥ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ
    ΚΤΛ

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ,ΑΠΕΙΛΕΣ,ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ,
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ..
    "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ,ΜΕ
    ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. -ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    -ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
    ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ
    ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΝΑ ΚΩΛΟ-ΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΙ-ΣΤΗΣΕ ΚΩΛΟ"

    θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο της οδού Ρηγίλλης τον προσεχή Μάρτιο.

    Οσοι επιθυμούν να μετάσχουν σαν εισηγητές να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον ΚΥΡΙΟΘΟΔΩΡΟ.

    Στο συνέδριο θα μετάσχουν προσωπικότητες της διεθνούς πολιτικής από όλο το φάσμα του σύγχρονου πολιτικού γίγνεσθαι: Δεξιοί, κεντρώοι δεξιοί, μεσοχωρίτες, λουμπίνες, φασισταριά, ακροδεξιοί, γκρίζοι λύκοι, κ.α.
    Τιμητικώς έχει προσκληθεί Ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι, Η κ. Πινοσέτ και το Ναζιστικό κόμμα της Δανίας.
    Επίτιμος εισηγητής θα είναι ο κ. Γλύκσμπουργκ.

    Ανάμεσα στα θέματα που θα προβληματίσουν το συνέδριο θα είναι: Η αναγκαιότητα ύπαρξης συνδικαλισμού. Το αναγκαίον της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Η αναβίωση των αναμορφωτηρίων πολιτικής σκέψης.

    Σας περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. -ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ

    -Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

    -Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    -ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    -Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ

    -ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ

    -Ο ΛΑΟΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ

    -ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

    -ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

    ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ???

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. εγώ βολεύομαι και με τον Κωστάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΨΩΜΙ ΕΛΗΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΗΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ..

    ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ.

    ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

    ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ "ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ"
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

    ΚΤΛ.

    ΖΗΤΩ Η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΜΑΦΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ
    ΚΑΛΥΜΑ ΣΤΟΥ ΛΗΣΤΕΣ-ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΝΕ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΝΑ
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ!
    ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΧΤΥΠΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ !
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ
    3 ΕΚ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ. ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ!!!
    ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. OXI !!

    Δημοψήφισμα τώρα

    για βασιληά την Ντόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΛΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 6:25 μμ

    πελατη μου ,μωρο μου.
    συνεχισε..

    καραμανλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ,
    ΧΤΥΠΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ,
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ !

    3 ΕΚ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ. ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ !!!

    και τώρα ένας ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ
    εγίνηκεν προδότης,
    Της Τασίας την υπογραφή,
    την έκανε κωλοχαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ,
    ΧΤΥΠΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ,
    ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΧΑΛΒΑ
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Βασιληα εδω και τωρα τον ΚΟΥΡΗ
    Αντιβασιληα τον ΛΕΒΕΝΤΗ τον φιλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Βασιληα εδω και τωρα τον ΚΟΥΡΗ
    Αντιβασιληα τον ΛΕΒΕΝΤΗ τον φιλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Γιατί επισκέφθηκε τον Χριστόδουλο ο Κωστάκης ??

    Γιατί δεν πρόσεχε που έβαζε την υπογραφή του ...

    και τώρα ζητά από τον προκαθήμενο, να την πάρει πίσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 3 ΕΚ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ. ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ !!!

    και τώρα ένας ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ
    εγίνηκεν προδότης,
    Της Τασίας την υπογραφή,
    την έκανε κωλοχαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο βρωμιάρης, που μας έχει ζαλίσει τ΄ αρχίδια με τον babis, να χαίρεται τη κόρη του... ΄Εμοιασε της μάνας του και της γυναίκας του και φυσικά έγινε πουτάνα !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ο βρωμιάρης, που μας έχει ζαλίσει τ΄ αρχίδια με τον babis, να χαίρεται τη κόρη του...

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΡΗ,
    ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΑΡΑ
    ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΟΙ "ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ" "ΠΟΛΙΤΕΣ"
    ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΝΤΟΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ..



    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΤΥΠΙΑ

    ΝΤΑΒΑΤΖΟΤΥΠΙΑ

    ΖΩΝΙΑΝΟΤΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΚΑΛΟΥΣ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥ ΣΤΟ ΡΗΓΚΙΛΙΣΤΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ...άσε το Χηνο-φώτη κι ασχολήσου με αυτούς οι οποίοι σου φωνάζουν Σε-Χύνω-babis ....

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ.

    ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ με τους καλούς ΓΑΜΙΑΔΕΣ.

    Δεν μου λές τη διεύθυνση της Νομαρχιακής εκεί ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΑΡΤΑ ...

    "και τώρα ένας ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ
    εγίνηκεν προδότης,
    Της Τασίας την υπογραφή,
    την έκανε κωλοχαρτί."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. -ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ

    -Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

    -Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    -ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    -Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ

    -ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ

    -Ο ΛΑΟΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ

    -ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

    -ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

    -ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

    -ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ

    -ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ???

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ !!!!!!!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ
    ΝΟΥΔΙΤΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΑΛΠΥΓΓΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. -ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ

    -Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

    -Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    -ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    -Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ

    -ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ

    -Ο ΛΑΟΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ

    -ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

    -ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

    -ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

    -ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ

    -ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ???

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ !!!!!!!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Κώστας Ζουράρις

    Ἀπροσωπία καὶ ραγιάδικες ἀμερικανιές
    (τὸ βιβλίο Ἱστορίας τῆς ΣΤ' Δημοτικοῦ)


    «Ἔνοπλη ἀντίσταση θεωρεῖται καὶ ἡ δράση τῶν κλεφτῶν.
    Οἱ κλέφτες συγκροτοῦν ἔνοπλες ὁμάδες,
    κάνουν ἐπιθέσεις... σὲ κρατικοὺς ἀξιωματούχους...,
    ἁρπάζοντας χρήματα, ὅπλα καὶ τρόφιμα».
    ( Ἱστορία ΣΤ' Δημοτικοῦ, σ. 32)*.

    Τὸ Κλέφτες εἶναι ἐκεῖ μὲ μικρὸ κάπα! «θεωρεῖται» ἔνοπλη ἀντίσταση «καί» ἡ δράση τῶν Κλεφτῶν πάλι μὲ μικρὸ κάπα! «Οἱ κλέφτες κάνουν ἐπιθέσεις σὲ "κρατικοὺς ἀξιωματούχους"»!!! Ἡ ἀπόλυτη βλακεία, ἡ δυσανάβατος ὑποκρισία, ἡ κραυγαλέα ἀνεπιστημοσύνη! Ὥστε ἔτσι, ὠρὲ συνοικιακοὶ ἐπιστήμονες τοῦ Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου! Δηλαδή:

    α) Χωρὶς νὰ ἀναφέρετε ἐσεῖς τὴν φύση τῶν κρατικῶν ἀξιωματούχων, ἐὰν δηλαδὴ εἶναι Τοῦρκοι ἢ Ἕλληνες ἢ ἀξιωματοῦχοι τοῦ ΟΗΕ. Ἀναφέρεται ἀπὸ τὸ γελοῖο ἐπιστημονικό σας πόνημα ὅτι ἔτσι, «κλέφτες», ἐπιτίθενται σὲ «κρατικοὺς ἀξιωματούχους». Μ' ἄλλα λόγια, κρυμμένα δικά σας καὶ ἐπονείδιστα, οἱ «κρατικοὶ ἀξιωματοῦχοι», ναί, αὐτοὶ εἶναι οἱ Νόμιμοι κρατικοὶ ἀξιωματοῦχοι! Οἱ Τοῦρκοι ἀγάδες τῆς τουρκοκρατίας, νόμιμοι! Ὅπως ἀκριβῶς, κατὰ τὴν ἀντίληψη προφανῶς τῶν φωστήρων αὐτῶν τῆς παιδαγωγικῆς ἐπιστήμης, καὶ οἱ ἀντίστοιχοι Γερμανοὶ ἀξιωματικοὶ κατὰ τὴν διάρκεια τῆς γερμανικῆς κατοχῆς 1941-1944, ἐναντίον τῶν ὁποίων ἐπετίθετο ὁ ΕΛΑΣ, ἦταν κρατικοὶ ἀξιωματοῦχοι, νόμιμοι κι αὐτοί! Καὶ ποιανοῦ κράτους, ὠρὲ ἐπιστήμονες φωστῆρες; Καὶ ἑπομένως οἱ Κλέφτες εἶναι κλέφτες, κοινοὶ κλέφτες καὶ μὲ τὴν κατάπτυστη ἐνεργητικὴ μετοχὴ ποὺ βρήκατε ἀπ' ὅλο τὸ ἀνύπαρκτο λεξιλόγιό σας («ἁρπάζοντας»), εἶναι ὁλοφάνερο ὅτι πρόκειται περὶ κοινῶν κλεφταράδων, κλεφτοκοτάδων. Ὥστε ἔτσι! Τέσσερις αἰῶνες ἐπικῆς ἀντιστάσεως τῆς Κλεφτουριᾶς καταλήγουν σὲ κάτι κλέφτες, ποὺ ζοῦν «ἁρπάζοντας» χρήματα ἀπὸ «κρατικοὺς ἀξιωματούχους». Ἔτσι νέτα-σκέτα ἐξαμερικανισμένα καὶ ἐξανδραποδισμένα!

    β) «Μορφὴ ἔνοπλης ἀντίστασης "θεωρεῖται καί" ἡ δράση τῶν κλεφτῶν». «Καί»! Μποροῦν, ἴσως νὰ μᾶς ὑποδείξουν οἱ εἰδικοὶ αὐτοὶ ἐπιστήμονες τῆς πολεμολογίας, πόσες ἄλλες μορφὲς ἐνόπλου ἀντιστάσεως ἀναπτύχθηκαν ἐπὶ τουρκοκρατίας, ἐκτὸς ἀπὸ τὴν Κλεφτουριά; Ὁ ἑλληνικὸς στόλος, ὡς γνωστόν, ἀρχίζει ἔνοπλη ἀντίσταση ἀμέσως μὲ τὴν ἔναρξη τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως καὶ προηγούμενες μορφὲς δράσης ἑλληνικῶν πλοίων καὶ ἑλληνικῶν πληρωμάτων ἔχουν συνήθως ἀμυντικὸ χαρακτῆρα, χωρὶς τὴν θεσμικὴ ἀντιστασιακὴ τυπολογία ποὺ ἐμφανίζει ἡ Κλεφτουριά, ὅπως ἄλλωστε φαίνεται καὶ στὴν σελίδα 33 τοῦ εἰδεχθοῦς αὐτοῦ πονήματος. Διότι, ὡς καταφαίνεται, ἡ ἀριστερὴ σελίδα «32» δὲν γνωρίζει τί ποιεῖ ἡ δεξιὰ σελὶς «33»: «Βεζὶρ Ἀλὴ Πασά... ἡ ἐλευθερία μας δὲν πωλεῖται, οὐτ' ἀγοράζεται... παρὰ μὲ τὸ αἷμα καὶ θάνατον ἕως τοῦ τελευταίου Σουλιώτου» (σ. 33).

    Ἑπομένως: Ἡ λέξη «μορφή» παρουσιάζεται ὡς ἀόριστο, ἄναρθρο ὑποκείμενο, δηλαδὴ ὡς μία κάποια μορφὴ ἀνάμεσα σὲ ἄλλες, ἐνῶ ἐπιστημονικῶς ἔχει καταδειχθεῖ ὅτι ἡ Κλεφτουριὰ ὑπῆρξε ἡ Μόνη μορφὴ ἔνοπλης ἀντίστασης. Ἄρα, ἡ προμνημονευθεῖσα γελοία φράση εἶναι γελοία, διότι εἶναι ἄκρως ἀντεπιστημονικὴ καὶ εἶναι ἀντεπιστημονικὴ διότι εἶναι ἄκρως γελοία. Ἐπιπλέον κρύπτει, «εἰς τὸ φανερόν», καὶ τὴν μὴ ἀποκρυπτομένη κρυψιβουλία τῶν δοκησισόφων συντακτῶν τοῦ βιβλίου τῆς ΣΤ' Δημοτικοῦ. Διότι, μὲ τὰ πενιχρὰ Ἑλληνικά τους, ἀπεκάλυψαν πλήρως τὴν ἐξαμερικανισμένη ἐξάρτυσή τους.

    «Ὁ Ἀρχηγὸς τῆς Ἐκκλησίας δὲν παραδίδει τὴν πρωτεύουσα τῆς πατρίδος του εἰς οὐδένα ξένον. Ὁ Ἀρχηγὸς τῆς Ἐκκλησίας ἕνα καθῆκον ἔχει: Νὰ φροντίσει διὰ τὴν ἀπελευθέρωσίν της»

    Αὐτὰ εἶναι τὰ λόγια τοῦ Χρυσάνθου, Ἀρχιεπισκόπου Ἑλλάδος, στὶς 27 Ἀπριλίου 1941, μὲ τὰ ὁποῖα ὁ Ἐθναρχηγὸς Χρύσανθος Τραπεζοῦντος καὶ πάσης Ἰλιαδορωμιοσύνης ἀπάντησε στοὺς Γερμανοὺς κατακτητές. Αὐτὸ τὸ ἐπιστημονικὸ κατόρθωμα, τὸ συνολικὸ καὶ προσωπικὸ τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ, λάμπει βεβαίως διὰ τῆς ἀπουσίας του ἀπὸ τὸ ἐθνολυτήριο ἰδιοσκεύασμα τῶν καινολόγων συνοικιακῶν ἐπιστημόνων, ποὺ ἰδιοσκεύασαν τὸ κουρελούργημα αὐτὸ γιὰ τὰ παιδιά μας τῆς ΣΤ' Δημοτικοῦ.

    Συνέχεια τῆς ἀηδίας (σ. 36). Τὸ Μεσολόγγι! «...Ἡ θέση τοῦ Μεσολογγίου δυσκολεύει ἀκόμη περισσότερο. .. Ἀναγκάζονται τελικὰ σὲ ἡρωικὴ Ἔξοδο τὸν Ἀπρίλιο τοῦ 1826» (σ. 46).

    Ἔτσι «ἀναγκάζονται», μὲ αὐτὰ τὰ ἀνυπάρκτου σημαντικῆς ρηματάκια σας ποὺ τὰ δανείζεστε ἀπὸ τὸν Οὑγγρο-εβραῖο Σόρος καὶ τὴν παγκοσμιοποίηση. Τὰ ποντίκια, ὠρέ, τὰ ποντίκια! Ποντίκια τρώγανε καὶ γι' αὐτὸ «ἀναγκάζονται». Καὶ ὁ Μιαούλης ἔκλαιγε, μόλις πιὰ δὲν μπόρεσε νὰ ξανασπάσει τὸν ἀποκλεισμό! Καὶ κατασφάχτηκαν στὴν Ἔξοδο, Γυναικόπαιδα καὶ Ἥρωες μαζί. Καὶ ὁ Καψάλης ἔβαλε μπουρλότο, ὠρέ, γιὰ νὰ μπορεῖτε ἐσεῖς, οἱ ἐπιστήμονες τοῦ Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου Ἀθηνῶν, νὰ ζῆτε ἐλεύθεροι καὶ νὰ γράφετὰ τὰ «οὐ μιλητά» σας, «μετὰ οἵας ἀνεπιστημοσύνης καὶ μαλακίας» (Θουκυδίδης 5,7).


    Οἱ εὐρωπίθηκοι καὶ ἡ εὐρωπληξία τους

    Τὸ βιβλίο Ἱστορίας τῆς ΣΤ' Δημοτικοῦ, ἀποκαλύπτοντας τὴν ἐξαρτημένη ἀλλοτρίωση τῶν συντακτῶν του, ὑποπίπτει καὶ σ' ἕνα βαρὺ παιδαγωγικὸ λάθος, προκειμένου περὶ παιδιῶν ἡλικίας 11-12 ἐτῶν. Ξεκινᾶ τὴν ὀργάνωσή του μὲ μία πλαδαρὴ ὅσο καὶ ξενέρωτη ἀναδίφηση τῶν εὐρωπαϊκῶν τεκταινομένων, ἀπὸ τὸν 15ο ἕως τὸ τέλος τοῦ 16ου αἰώνα, πάντοτε βέβαια μέσα σὲ ἕναν καταιονισμὸ παραλήψεων, ποὺ κρύβει τὰ ψέματά τους.

    Πρώτη μεθοδολογικὴ παρατήρηση: Δὲν μπορεῖς, γιὰ παιδιὰ 11 μὲ 12 χρονῶν, νὰ ἀρχίζεις μία «ἀφήγηση», ποὺ ξεκινάει ἀπὸ ξένους τόπους καὶ ξένα μέρη, πρὸς τὰ ὁποῖα δὲν ἔχουν τὰ παιδιὰ καμμιὰ βιωματικὴ σχέση.

    Πρώτη ἑπομένως παιδαγωγικὴ ἀρχή, γιὰ τὴν πρόσληψη τοῦ κόσμου ἀπὸ τὸ παιδί: Τὸ παιδὶ πρέπει νὰ ξεκινᾶ ἀπὸ τὸ οἰκεῖον καὶ νὰ πηγαίνει πρὸς τὸ ἄγνωστο, ὥστε νὰ ἔχει μία δυνατότητα ἀναγωγῆς καὶ ἀναφορᾶς. Ἀλλιῶς, μένει ξεκρέμαστο τὸ παιδί, στὸ ἀφηρημένο καὶ τὸ μακρινό. Τὸ μακρινὸ γίνεται κοντινότερο μόνον ὅταν αὐτὸ τὸ ὁδηγήσεις πρὸς ἐκεῖνο ποὺ εἶναι οἰκεῖο στὸ παιδί. Οἱ Γάλλοι, π.χ., τοὺς ὁποίους μιμήθηκαν δουλοπρεπῶς οἱ συντάκτες, δὲν βάζουν πρώτη ἑνότητα στὸ βιβλίο τῆς ΣΤ' Δημοτικοῦ τὸ τί συμβαίνει ἐκεῖνα τὰ χρόνια στὸ Βυζάντιο ἢ στὴν Κίνα ἢ στὴν Πολυνησία, ἄλλα ξεκινοῦν ἀπὸ τὰ δικά τους, τὰ γαλλικά. Ἴσως γιατί οἱ Γάλλοι εἶναι πιὸ ἰσορροπημένοι Εὐρωπαῖοι ἀπ' ὅσο οἱ δικοί μας συνοικιακοὶ ἐπιστήμονες τοῦ καθ' ἡμᾶς Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου.

    Καὶ ὡς ἀκροτελεύτιον, γιὰ ἐκεῖνο τὸ ἐπονείδιστο «χιλιάδες Ἕλληνες συνωστίζονται στὸ λιμάνι τῆς Σμύρνης» (σ. 100): «Μέσ' στὸ μακελειό, τὰ κλάματα, τὰ ξεφωνητά, ἔφυγαν ἀπὸ τοὺς Τούρκους, τρέχοντας σὰν παλαβοὶ φτάσανε στὸ "Καί" (ἀποβάθρα). Ἂπ' τὴν ἐξάντληση, τὴν ἀπελπισία καὶ τὸν "συνωστισμό" κάθε τόσο καὶ ἀφήνουν ὅλοι ἀπὸ κανέναν μπόγο, ὅλα τὰ πολύτιμα καὶ τὰ ἀκριβὰ τῆς Μικρασίας ἦταν σκορπισμένα στὴν προκυμαία τῆς Σμύρνης... Στὰ πλάγια ἡ θάλασσα λερωμένη καὶ τὰ πτώματα τουμπανιασμένα νὰ χτυπολογιοῦνται ἀναμεταξύ τους. Τότε, ἀπ' τὰ ἀνθρώπινα ρημάδια ποὺ ξερριζώνονταν ἀπὸ τὸν τόπο τους, ἕνα οὐρλιαχτὸ ἄρχισε νὰ βγαίνει καὶ νὰ σκίζει τὸν ἀγέρα, ἕνα οὐρλιαχτὸ ποὺ 'γινε θρῆνος καὶ μοιρολόι» (Ἰφιγένεια Χρυσοχόου, Πυρπολημένη γῆ, τριλογία).

    Κυρίες καὶ κύριοι, συνοικιακοὶ καὶ ἀλλοτριωμένοι ἐπιστήμονες τοῦ Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου, αὐτὴ εἶναι ἡ μόνη ἐπιστήμη γιὰ τὴν Μικρασιατικὴ καταστροφὴ καὶ ἡ μόνη ἐπιστημονικὴ ἀλήθεια ποὺ πρέπει νὰ διδάσκεται στὰ παιδιά μας τῶν 11-12 ἐτῶν.

    Ἢ ἄλλως, ἄι σιχτὶρ καὶ τὸ βιβλίο σας καὶ τὸ σεβαστὸν Ὑπουργεῖον Ἀποπαιδείας, ὅπως θὰ ἔλεγε καὶ εἰς ἄπταιστον ἑλληνοτουρκικὴν φιλίαν καὶ ὁ δικός σας γενοκτόνος, ὁ Κεμὰλ Πασὰς (Ἀτατούρκ).


    * Τὸ κουρελούργημά τους, βεβαίως, εἶναι γραμμένο στὸ μονότονο, μονότονα. Ἐγὼ ἐπαναφέρω τὸ πολυτονικό. Γιατί; Διότι, δὲν τοὺς πέφτει λόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ρε παιδια μην με αφηνεετ αγαμητο σημερα!

    Εχω στήσει κωλο και περιμενω απο το πρωι τις ψωλες του press-gr και ειδικα την μεγαλη και σκληρη ψωλη του babis.

    Αντε γαμηστε με!Εμενα την ξεκωλιασμενη φασιστοπουτανα σας!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ζουραρης= Αλλος ενας soyper πατριωτης εκ του ασφαλους...Εχει κανει τη θητεια του αυτος? Στη Σαλλονικη που παρεπηδημει ενας βασικος πολος της μαυριλας που εχει επικρατησει και μετερεψε τη νυφη του Θερμαικου σε ενα γενικο καρακιτσαριο επαρχιοτικου χωριου απο νοοτροπια,συμπεριφορα και πολιτικης... Τα εκλογικα αποτελεσματα αποδεικνυουν το γεγονος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΡΕ ΒΟΥΡΛΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΚΥΡΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΣΤΡΙΜΟΓΝΕ ΤΟΣΟ ΑΣΚΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ;

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ
    ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ή ΘΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΟ Ή ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
    ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ !
    ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ!

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΥΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΗΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΓΟ;

    ΡΕ ΟΡΝΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΤΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΙ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΩΓΩΝ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΚΟΜΠΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. @3:58 μμ ''PASOK poisonous'' Δεν κατάλαβα. Εσύ τώρα ζητάς να γίνει η αριστερή στροφή ή να μάθεις τι είναι; Λες πως «Είναι η φράση που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλη σε όλη τη μακρά προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ». Κράτησε λοιπόν προς το παρόν ότι, σύμφωνα με επίμονες δηλώσεις των κορυφαίων του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ είναι καθαρή Δεξιά και η «αριστερή στροφή» είναι το (νεφελώδες) ζητούμενο. Μπορείς λοιπόν να μου εξηγήσεις γιατί δίνεις αλλού, εν προκειμένω στην κυβέρνηση, τον χαρακτηρισμό της «συντηρητικής παράταξης»; Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή είναι η «προοδευτική παράταξη» επειδή μιλά για αριστερή στροφή, χωρίς καν να εξηγεί στους ακροατές του τι στο διάολο είναι αυτή η περίφημη στροφή;
    Τώρα βέβαια με την επανίδρυση, ανανέωση, αναδόμηση, επαναθεμελίωση και όλα αυτά τα ξαναγεννήματα που επαγγέλλεται ο παλαιός αλλά επαναβεβαιωθείς και προσφάτως ωριμάσας Πρόεδρός σας σίγουρα θα σας δοθεί και το νόημα της αριστερής στροφής. Κάποιος θα το γράψει και ο Πρόεδρος έμαθε και να συλλαβίζει, οπότε θα σας το διαβάσει και θα το μάθετε. Αν δεν καταλάβεις πλήρως και αφού πασχίζεις ιδιαίτερα για το ασφαλιστικό, ρώτησε και τον Γιαννίτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση