GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση για την κεραία στον Αγ. Αρτέμιο...

.. Αγαπημένο μου press-gr. Θεωρώ απαράδεκτη τη δημοσίευση που έστειλε ο κ. Θεοχάρης σχετικά με την καταστροφή της κεραίας στον Αγ. Αρτέμι...

..
Αγαπημένο μου press-gr.
Θεωρώ απαράδεκτη τη δημοσίευση που έστειλε ο κ. Θεοχάρης σχετικά με την καταστροφή της κεραίας στον Αγ. Αρτέμιο. Καλύπτει σκοπίμως την αλήθεια για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα και τα συμφέροντα του κ. Κατσαρού που παίρνει μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχει βάλει πάνω από τα κεφάλια μας.
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτήν τη φωτογραφία η κεραία για την οποία έγινε ο χαμός (και η οποία ήταν η μόνη που καταστράφηκε από τη δράση των κατοίκων - οτιδήποτε άλλο γράφεται είναι ψέμα του κ.Κατσαρού- ) είναι κεραία κινητής τηλεφωνίας, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, αλλά όπως και αποδεικνύουν τα παρακάτω έγγραφα: Εγγραφο 1, Εγγραφο 2, Εγγραφο 3, Εγγραφο 4.
Όπως βλέπετε και στα έγγραφα, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας του κ. Κατσαρού βρέθηκαν παράνομες και ζητείται η κατεδάφισή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτό που κάνανε οι κάτοικοι (και όχι ο κ. τσίπρας) ήτανε να αμυνθούν απέναντι σε έναν άνθρωπο που καθημερινά έστελνε ακτινοβολία πολύ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια (με μετρήσεις του Δημόκριτου παρακαλώ) μέσα στα σπίτια τους και που τα δικαστήρια για να τελεσιδικήσουν και να γίνει η κατεδάφιση θα κάνανε χρόνια. Το δίκτυο του AWMN δεν έχει καμία σχέση με τη διαμαρτυρία. Το εκμεταλεύεται ο κ. Κατσαρός ισχυριζόμενος οτι οι κάτοικοι του κατέστρεψαν τον εξοπλισμό για να προστατευτεί. Αν είναι δυνατόν, άλλη δουλειά δεν είχαν οι κάτοικοι της γειτονιάς, να κυνηγάνε το AWMN (του οποίου ο συγκεκριμένος κόμβος είναι επίσης παράτυπος, πολύ ψηλά κτλ, αλλά όχι επικίνδυνος). Τα περί βιαιοπραγιών είναι ασύστολα ψεύδη του κ. Κατσαρού και απορώ με ποια επαλήθευση βγαίνει ο κ. Θεοχάρης και τα υπερασπίζεται. Ρώτησε να μάθει την αντίθετη άποψη ή τα υιοθέτησε άκριτα; Όσο για τα περί καθοδήγησης, μάλλον δεν το ξέρει καλά το ποίημα. Ο κ. Κατσαρός ισχυρίζεται οτι ήταν μέλη του ΚΚΕ σε σχετική συζήτηση (εδώ).
Μάλιστα ο κ.Θεοχάρης ισχυρίζεται οτι δεν υπάρχει καμία εμπορική εκμετάλευση αποφεύγοντας τεχνηέντως να πει οτι αυτό ισχύει μόνο για τις κεραίες του AWMN. Για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ο κ. Κατσαρός εισέπρατε αρκετά χρήματα το μήνα και ο κ. Θεοχάρης το γνωρίζει πολύ καλά, αφού ο ίδιος ο Κατσαρός παραδέχτηκε την ύπαρξη κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο φόρουμ του awmn.net. Μήπως τελικά ο κ. Θεοχάρης έχει κάποιο προσωπικό ή πολιτικό πρόβλημα με τον κ. Τσίπρα; Αλλιώς γιατί τόσο μένος και που βασίζει τα συμπεράσματά του; Η κίνηση των πολιτών της περιοχής, δεν καπελώνεται από κανένα κόμμα, κανένα φορέα και σίγουρα όχι από ανθρώπους σαν τους κ. Θεοχάρη και Κατσαρό. Καμία παράνομη κεραία πάνω από τα κεφάλια μας ποτέ και πουθενά. Παλεύουμε για την υγεία, τη δική μας και των παιδιών μας.
anemodoura

7 σχόλια

  1. Λοιπόν κύριε Θεοχάρη μας, μεγάλη η απατεωνιά και άξιος ο μισθός σου από την κάθε ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ.

    Κάθε σωστή "απατεωνιά" χρειάζεται και το γνωστό επικάλυμμα περί δημοκρατίας και κοινωνικής προσφοράς. Αυτό γνωρίζετε και σείς καλά κ. Θεοχάρη μας και μας σερβίρετε τον καρκίνο της κάθε ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ με λιγδιές του τύπου "Κοινωνική προσφορά" και άλλες μαπαρδέλες.

    Οσο για τα περί χομπιστών και άλλα αφήστε τα. Αν υπάρχει υπόνοια ότι έστω και 1 τοις χιλιοις να είναι επικίνδυνα για τους περίοικους, ας πάει ο "παθών" στο χωριό του ή πάνω στα βουνά να ασκήσει το θεάρεστο χόμπι του. Εμείς οι γείτονές του τι χρωστάμε ???

    Αλλά είπαμε ! επικάλυψη και ψέμμα. Για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα κάποιων και να κονομάει ο κ. Κατσαρός εις βάρος της υγείας μας. Και αν σας έδινε να γλύψετε από τα κονομημένα, κ. Θεοχάρη μας, κανένα κοκαλάκι, ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΠΩ ΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. anemodouras=indy.gr=γραφείο τύπου συνασπισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΧΑΡΗ,

    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΗ

    Τσέπωσε όσα κονόμησες,
    και άντε στον .. αγύριστο

    που θα παίξεις με την υγεία μας Κάθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://indy.gr/newswire/pragmatopoithike-i-syneleysi-katoikon-ston-ag-artemio-me-aitima-na-apomakrynthei-keraia-kinits-tilefonias/100_2416.JPG/view

    Ειναι προφανες απο το λινκ αυτο, οτι οι κεραιες του AWMN ανήκουν στο επιτρεπτο φασμα, ενω αυτες τις Vodafone οχι... Τα υπολοιπα ειναι ψιχουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. index

    Μετά την πιο ψύχραιμη εξέταση εγγράφων και της πραγματικότητας ζητάμε συγνώμη για προηγούμενες υπερβολικές και άδικες κρίσεις των συνεργατών μας σε βάρος τόσο των κατοίκων όσο και συγκεκριμένων ατόμων.

    Λυπούμαστε, δεν έγινε από πρόθεση η προκατάληψη σε βάρος κανενός, δεν θέλαμε να αδικήσουμε κανέναν, απλώς ΔΕΝ είχαμε παρατηρήσει τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

    Εμείς έχουμε πολλές φορές βρεθεί σε θέση να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες έχοντας μόνο +3.40μ από την "ταράτσα" ένα αντίστοιχο WLAN κεραιοσύστημα (5G).

    Αδικήσαμε κάποιους και λυπούμαστε γι αυτό, όντως πρόκειται όχι μόνο για ΔΥΟ παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και πολεοδομική παράβαση σε ότι αφορά στο ύψος της εγκατάστασης του WLAN.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΧΕΙ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΕΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΑΓΡΑ ΦΗΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανώνυμος1: Όσο κι αν ο κ.Θεοχάρης τσέπωσε τα χρήματα για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, να διαχωρίσουμε το χόμπι του (AWMN) που εκπέμπει λιγότερη ακτινοβολία από ένα κινητό, και εν πάσει περιπτώσει, μέσα στα επιτρεπόμενα όρια, από τις κεραίες της ΚΟΡΙΟΦΩΝ. Μην πάρει η μπάλα και αυτούς που δεν φταίνε σε τίποτα (το υπόλοιπο AWMN) γιατί αυτό ακριβώς επεδίωκε και ο κ.Θεοχάρης.

    @dij: καλά τραγούδα. Από το Σόρος τα παίρνω, όχι μόνο από το συνασπισμό. Τελικά θα αποφασίσετε αν είμαστε από το συνασπισμό ή το ΚΚΕ για να ξέρουμε κι εμείς τι να ψηφίσουμε στις εκλογές;

    @ανώνυμος3: Το σχήμα "αν δε θέλετε κεραίες, κλείστε τα κινητά" είναι απλοϊκό. Οι εταιρίες μπορούν (και είναι υποχρεωμένες από το νόμο) να βάλουν περισσότερες κεραίες μικρότερης έντασης για να καλύψουν το δίκτυο, αλλά για λόγους οικονομίας επιλέγουν να βάλουν λιγότερες και μεγαλύτερης έντασης. Τα όρια στην ελλάδα είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερα από τα όρια εκπομπής στις άλλες χώρες της Ε.Ε. Παρ' όλα αυτά οι κεραίες αυτές ξεπερνούν και τα ελληνικά όρια.

    Αν επειδή υπερασπιζόμαστε το αυτονόητο δικαίωμα στην υγεία μας, είμαστε για σας ανεγκέφαλα κομματόσκυλα, σας προτείνω να κάνετε την αρχή και να τοποθετήσετε αφιλοκερδώς μια κεραία κινητής τηλεφωνίας στο μπαλκόνι σας. Σε ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή. Μετά από 15 χρόνια ακτινοβολίας και εφόσον είστε υγείης, θα δεχθώ να την κεραία του γείτονα απέναντι που είναι πάνω από τα όρια. Μέχρι τότε θα υπερασπιζόμαστε το αυτονόητο δικαίωμα στην υγεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση