GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφοδος "ράμπο" μετά από αποκάλυψη του Press-gr!

...για τη δράση "παραεκπαιδευτικού κυκλώματος" με φίλους της Μαριέττας Οι καταγγελίες που είχε αναρτήσει πρόσφατα το Press-gr για...


...για τη δράση "παραεκπαιδευτικού κυκλώματος" με φίλους της Μαριέττας

Οι καταγγελίες που είχε αναρτήσει πρόσφατα το Press-gr για ύπαρξη «παραεκπαιδευτικού κυκλώματος, που κλέβει ευρωπαϊκά προγράμματα» προκάλεσε την επέμβαση των "ράμπο" για τη δημόσια διοίκηση. Η καταγγελία στρεφόταν κατά της Μ. Γιαννάκου και "κολλητών" της καθηγητών. Δείτε εδώ το αρχικό δημοσίευμα στις 23 Ιουλίου. Επίσης διαβάστε εδώ.

Η είδηση για έφοδο του Σώματος Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης δημοσιευθηκε πριν από λίγες ημέρες στην " Ελευθεροτυπία", η οποία έγραψε ότι οι καταγγελίες, οι οποίες ήταν ανώνυμες, είχαν διασκορπιστεί στο Διαδίκτυο και ότι η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης - η οποία έφθασε και στη Βουλή- με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της από έγγραφα και καταθέσεις μαρτύρων, έδωσε παραγγελία στο ΣΕΕΔΔ να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της Σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα. Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας".

25 σχόλια

  1. index

    Και τι δήλωσε ο Ρουσώ επ' αυτού;

    Μας στοιχίζει βέβαια κάτι παραπάνω (αν βάλεις και κάτι ρεμούλες, κάτι σπιτάκια στην Πάρο κλπ) αλλά χαλάλι.
    Μας ενημερώνει καθημερινά (όσο μπορεί) και μας διασκεδάζει αφάνταστα!

    Ρε τον Ξεφτίλα!!!
    χαχαχα

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======
    ____τζων = Γιάννης Γούτης____
    ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======

    Ποιός είναι ο Γιάννης Γούτης;

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΥΛΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ DOMAIN ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ. ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΟΥΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΒΙΕ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ'ΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ'ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΟΦΛΗΣΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΠΑΝΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΥΝΩ



    ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ



    ΤΟΥ ΤΖΩΝ




    ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΥΝΩ



    ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ



    ΤΟΥ ΤΖΩΝ




    ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΥΝΩ



    ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ



    ΤΟΥ ΤΖΩΝ




    ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και την ώρα που η ΑΡΙΣΤΕΡΑ κλείνει τα σχολειά στην Ελλάδα, σε άλλες χώρες η επιστήμη προχωράει:

    "Thanks to the rapid-fire growth of broadband network connectivity, video voice over Internet protocol (VoIP) services now give callers around the world the ability to gab away for no more than the cost of their monthly Internet service provider fee. Until now, though, the video capabilities have been little more than a novelty that tempts callers with grainy images of their friends and family that lack the ability to capture their movement with any fluidity.

    But that could change as early as next month when Luxembourg–based Skype, a division of online auctioneer eBay, is set to unveil the latest version of its software, which is tuned to work with a new lineup of "high-quality video" Web cameras from Fremont, Calif.–based Logitech. The companies gave a preview Tuesday of what's to come at a New York City press conference, where they demonstrated their software and hardware working together to produce video VoIP that looks more like watching TV than grainy home movies."

    ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟ / ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. index

    @8.58

    Η Αμερική είναι Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ που επιτρέπει σε παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου τον περιορισμό αυτών των υπηρεσιών.

    Συγκεκριμένα οι πόρτες και το πρωτόκολλο VoIP κλειδώνονται από πλήθος providers με διάφορους τρόπους, είτε σε τερματικές διατάξεις (modems / routers) είτε σε ενδιάμεσα στάδια (switches / firewalls / access servers). Πολλές φορές το "blocking" γίνεται σε ταυτόχρονα συνδυαστικά σε περισσότερα του ενός σημεία.

    Αντε σαν καλός πίθηκος στο δέντρο σου πάλι και άσε τις βλακείες, ένα μόνο σε ενδιαφέρει, το "αντιαριστερό κίνημα", ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ.

    Ζήτω το κίνημα κατά της αμορφωσιάς και της βλακείας!

    VG
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανάγιε,
    Δεν θα μου επιτρέψεις να σημειώσω κάτι για το σχόλιό σου.
    Ο Γιάννης Γούτης, απ' όσο γνωρίζω, δεν είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία, ούτε όσο ήταν συνάδελφός μου πέρασε από το μυαλό μου ότι ήταν κακός δημοσιογράφος. Δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε από το χώρο της διαφήμισης. (ως κειμενογράφος)
    Κάποτε είχε το θάρρος (που δεν το είχα εγώ) να τα πατατήσει όλα και να μπει στο χώρο του διαδικτύου σε καιρούς πολύ δύσκολους. Ανήκει στους πρωτοπόρους που βοήθησαν να φτάσει λίγο πιο σύντομα αυτή τη μορφή επικοινωνίας στα σπίτια μας. (όσο έφτασε0
    Είμαι βέβαιος ότι συμφωνείς πως η ύπαρξη και η λειτουργία της αγοράς δεν είναι κάτι κατ' αρχήν κακό, όσο κι αν κάποιοι έχουν τραβήξει πολύ το σχοινί σε βάρος των καταναλωτών και εργαζομένων.
    Αναγνωρίζω ότι ίσως έχεις στα χέρια σου στοιχεία για το θέμα που εγώ αγνοώ. Γνωρίζεις ότι έχεις και την ελευθερία να τα δημοσιοποιήσεις. Τότε είμαι επίσης σίγουρος ότι δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις απρεπείς και μακάβριους χαρακτηρισμούς. Όταν ο λόγος σου είναι δυνατός, άλλωστε, τους προσδιορισμούς τους προσλαμβάνει εύκολα ο δέκτης χωρίς να χρειάζεται να τους πετάξεις εσύ προκαταβολικά στα μούτρα του. Αν δεν καταλάβει κάποιος δεν σ' ενδιαφέρει, ούτε απευθύνεται σ' αυτόν ο λόγος σου. Επίτρεψέ μου να σου θυμίσω ότι η ευγένεια απαιτεί όταν με σχόλιο αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα άτομα να το κάνουμε με τ' όνομά μας.
    Οφείλω να σου ζητήσω συγνώμη για την παρέμβασή μου, όπως να ζητήσω συγνώμη και από τον κύριο Γούτη που εμφανίστηκα ως αυτόκλητος υπερασπιστής ενός ανθρώπου που δεν νομίζω ότι χρειάζεται υπεράσπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.41

    Με φέρνεις σε δύσκολη θέση, αλλά ο Γούτης και άλλοι είναι υπό έρευνα για συμμετοχή σε "δικτυακές δραστηριότητες".

    Δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες, αλλά κράτα μια απόσταση ασφαλείας.

    Αυτά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανάγιε,

    Το θέμα που τίθεται δεν έχει σχέση με κανένα συγκεκριμένο άτομο, ούτε φυσικά με σένα.
    Απλώς με ανησυχεί λίγο το χύμα στα σχόλια, νομίζω ανοίγει την όρεξη σε πολλούς άσχετους, που νομίζουν ότι μπορούν να λένε ό,τι τους κατέβει κατηγορώντας οποιονδήποτε χωρίς στοιχεία. Καταλαβαίνεις, τον κακό βλάκα και τον άσχετο δεν μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε ποτέ, γιατί είναι απρόβλεπτος. Πάντως ακόμα και αυτή η σύντομη συνομιλία μας σε καλό βγάζει τη σκέψη και τη δική μας και ελπίζω έστω και ενός ακόμα.

    Ίσως το πρόσεξες από το προφίλ, αν όχι ρίξε μια ματιά στο μπλογκ μου: www.blog-akis.blogspot.com

    (Για να δεις περίπου ποιος είμαι και να ξεφύγουμε από θέματα που συχνά αποτελούν αφορμή για περιττές παρεξηγήσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.38

    Είμαι ο 9.57, αλλά δεν είμαι ο "πανάγιος". Ο γούτης έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά με τις "δραστηριότητες" του στο διαδίκτυο αλλά μου είναι άγνωστες οι θέσεις/πράξεις του για όσο καιρό ήταν δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. bloopers είσαι άσχετος με το άθλημα.
    Τους περισσότερους περιορισμούς στο internet τους επιβάλλει η κομμουνιστική Κίνα. Εκεί ακόμα κι άν γράψεις σ' ένα blog κάτι που δεν εγκρίνει το καθεστώς σε πάνε φυλακή. Μάλιστα έχουν εξαναγκάσει τις ξένες εταιρείες (Google, Yahoo) για να μπορούν να λειτουργήσουν εκεί να παρέχουν στοιχεία των κινέζων χρηστών στην κομμουνιστική αστυνομία. Άσε λοιπόν τα αντιαμερικάνικα και φάε καμιά μπανάνα.

    ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟ / ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. index

    11.01

    Σε ότι αφορά στο καθαρά τεχνικό "Ελα παππού μου να σου δείξω που το'χει η γιαγιά μου!"

    Σε ότι αφορά στο "αντιαμερικανικό"... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Ανθρωποειδή σαν εσένα είναι ανεπιθύμητα παντού, ειδικά στις ΗΠΑ.

    ...όσο δε για το "κίνημα σας" απλώς κρεμάλα στους νεοναζί μαλάκα!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. index

    Που μιλάει ο Σκανδαλίδης το απόγευμα;

    Που μιλάει, οέο;;;
    Αυτό θα πει διασκέδαση!
    Φχαριστούμε ΝΕΤ, ξεσκιστήκαμε στο γέλιο, να'στε καλά!

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς παπαράπη 11:51
    Αναμενόμενο να χαρακτηρίζει ένα γελοίο καραγκιοζάκι σαν εσένα οποιαδήποτε αντίθετη γνώμη σαν "φασιστική" "ναζιστική" κλπ.
    Η ειρωνία είναι πως οι αριστεροί σήμερα για να κλείσουν τα πανεπιστήμια χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους όπως οι ναζί και ο Χίτλερ στη Γερμανία το 40. Απορώ που τις έμαθαν τόσο καλά.
    Και κάτι άλλο:
    "κρεμάλα" στους νεοναζί;
    Αν και τους νεοναζί τους θεωρώ καθήκια, το ίδιο καθήκια θεωρώ τους ληστές τραπεζών και τους υποστηρικτές τους που κλείνουν τα πανεπιστήμια με εξασφαλισμένη την εξεταστική και το παίζουν γιαλαντζί αγωνιστές εκ του ασφαλούς στα κανάλια.

    ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟ / ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παίζανε στον κώλο μου τρίλιζα
    και απ'την κάβλα γρύλλιζα
    με ψολοκούρδιζαν και σφύριζα
    και αμέσως έγινα σύριζα


    Με γαμάγανε και τσίριζα
    και απ'τον πόνο σφύριζα
    μου κόψανε τ'αρχίδια σύριζα
    και τελικά ψήφισα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    Αν είσαι άνδρας κουνιστός και πουσταριό δηλώνεις ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ
    δαγκωτά και στα πεταχτά πιάνεις τη πούτσα απ' το καυλί και πίσω σου τη χώνεις.
    Έχεις του κώλου ηδονή και ο κώλος σου ρουφάει
    έχεις πουτσούλα άχρηστη, μόνο να κατουράει.

    Στις μέρες που βρισκόμαστε, πολύ μικρή ελπίδα
    να βρεις γαμίκο να γάμα, ανδρός κωλοτρυπίδα.
    Κώλοι, μουνιά λαχταριστά, στο δρόμο περπατάνε
    αλίμονο σ' όσους δεν μπορούν, ακόμη να γαμάνε.

    Καλός ο κώλος του ανδρός όπως λέει ο Συνασπισμός, καλός κι αναμφιβόλως
    μα δεν μπορεί να συγκριθεί, ο γυναικείος κώλος.


    Ανησυχουσα, γυριζα
    κι ολο στριφογυριζα
    κι εκει που το ξεψειριζα
    και για τη λυση ψειριζα
    αρχισα και το ξυριζα
    πιστεψτε με, τελειως συριζα
    κι υστερα απο τοτε σφυριζα
    πως ειμαι υπερ του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στον κώλο μου έπαιζα τρίλιζα
    με επτά ψωλές στην ίμπιζα
    τ'αρχίδια μου ψαλίδιζα
    ε να μην γίνω σύριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το αντιπολεμικό κίνημα ξανά στους δρόμους!

    Καμμιά συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο!

    Του Γιάννη Σηφακάκη
    και του Στέφανου Ληναίου

    Χαιρετίζουμε τους πάνω από 100 χιλιάδες αντιπολεμικούς διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης. Στην Πράγα, την Βουδαπέστη, στο Μινσκ, στο Νοβοροσίσκ, στο Βλαδιβοστόκ, στην Βαρσοβία, στο Ανατολικό Βερολίνο και σε δεκάδες άλλες πόλεις, βετεράνοι του Αφγανιστάν, οικογένειες φαντάρων, συνδικαλιστές, φοιτητές και ακτιβιστές της Ειρήνης, διαδήλωσαν απαιτώντας να γυρίσουν πίσω τώρα τα κατοχικά στρατεύματα της Σοβιετικής Ένωσης από το Αφγανιστάν.


    Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μην στείλει στρατό στο Αφγανιστάν μέσω της Σοβιετικής Ταξιαρχίας που αναμένεται να ξαναπάει στην περιοχή και η επιπλέον συναίνεσή της στις συνεχιζόμενες πιέσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να μην συμμετέχει ελληνικός στρατός, για πρώτη φορά, σε μάχες στην πρώτη γραμμή του πυρός στο Αφγανιστάν, είναι δύο προκλητικές αντισοβιετικές επιλογές που βαθαίνουν την εμπλοκή της Ελλάδας στα καπιταλιστικά καθεστώτα της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας της Δύσης.


    Ξεκινάμε καμπάνια ενάντια στην μη συμμετοχή της Ελλάδας στον σοβιετοκινούμενο πόλεμο στο Αφγανιστάν και απαιτούμε:
    -Nα πάει τώρα όλος ο στρατός στο Αφγανιστάν στο πλευρό της μητέρας των εργαζομένων.
    -Να κλείσουν οι βάσεις της Σούδας και του Ακτίου, που παίζουν στρατηγικό ρόλο για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και να αντικαταστασθούν από σοβιετικές βάσεις της λαικής δημοκρατίας.
    -Να σταματήσουν οι υπέρογκες δαπάνες για τους πολεμικούς εξοπλισμούς, αν είναι να αγοράζουμε όπλα μόνο από την Δύση και όχι και από τα κράτη δορυφόρους της Σοβιετικής Ένωσης. Θέλουμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις, σχολεία και νοσοκομεία, όχι για βόμβες, πυραύλους και φρεγάτες που μάλιστα αγοράζονται μόνο από την "κακή" Δύση και όχι από τα κρατικά μονοπώλια του υπαρκτού σοσιαλισμού.
    -Κάτω τα χέρια από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας που μπαίνουν στο στόχαστρο του «πολέμου κατά της σοβιετικής κατοχής ξένων χωρών και τρομοκρατίας κατά των ντόπιων πληθυσμών». Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τις απαγωγές των Πακιστανών και για τις υποκλοπές και να αθωωθούν όλοι οι "ιδεολόγοι" ληστές τραπεζών, οι κουκουλοφόροι αριστεροφασίστες και οι επαγγελματίες προβοκάτορες του νεοταξικού αριστερισμού.
    Διαβάστε περισσότερα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
    ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΡΟΖ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ
    ΔΥΝΑΜΕΙΣ


    Βάζει ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ τη στολή του
    και τη σκούφια την ψηλή του,
    μ' όοοοολα τα φτερά,
    και μια νύχτα στο παταρι
    μια πιπα πάει να πάρει,
    βρε, το φουκαρά!

    Ωωωωωωωωωωωωωχ.

    Τον ΛΑΟΣ μας τον λεβέντη
    βρίσκει στην νυχτια
    και αρπαζει τον ‘αφέντη’
    και ….τον προσκυνα


    Αχ, μωρ’ ΤΣΙΠΡΑ, θα τρελαθώ μωρ’ ΤΣΙΠΡΑ,
    με τους τσολιάδες μου εχω χασει κάθε τσιπα.

    Αααααααααααααχ.

    Ξεκινάει την άλλη νυχτα
    μα και πάλι ακούει "συκα’’
    από τον τσολιά,
    δρόμο παίρνει και νταμαρι
    και πηδάει το παλαμαρι,
    ξέρει τη δουλειά.

    Ωωωωωωωωωωωωωχ.

    Παιρνει πιπες σαν χαλάζι από Ελληναρα,
    κι όλο συντροφους αλλάζει για να βρει γιατρεια.

    Αχ, μωρ’ ΤΣΙΠΡΑ, θα τρελαθώ μωρ’ ΤΣΙΠΡΑ,
    με τους τσολιάδες μου εχω χασει κάθε τσιπα.

    Αααααααααααααχ.

    Στέλνει ο νέος μας ΜΑΛΑΚΑΣ
    τσουρμο πουστηδες της πλακας
    στο βουνό ψηλά,
    για να βρουν τον ΠΑΙΔΑΡΟ τους
    κι ο ΛΑΟΣ μας τις λιλικες
    να τις καβαλά.

    Ωωωωωωωωωωωωωχ.

    Και οι ΤΣΥΡΙΖΑ οι καημένοι,
    βρε τι τρομερό,
    νηστικοί, και ξεσκισμενοι
    γλυφουν το κοκό.

    Αχ! ΚΟΥΝΑΛΑΤΣΙ, να μη σε δω λιγατσι,
    γιατί στον ορθιο επανω έχω κάτσει.

    Αααααααααααααχ.

    Τρέχουν σαν τρελοί σαν κοτες
    κι από τους τιμιους πατριωτες
    τρώνε τη κλωτσιά,
    και χωρίς πολλές κουβέντες
    μπήκαν Έλληνες λεβέντες
    και τους ξεσκισαν.

    Ωωωωωωωωωωωωωχ.

    Μέσα στ' αλαβανοχωρι εμπήκε το χακί
    και σημαία κυματίζει τώρα Ελληνική,

    Αχ! Στρατουλη , θα σκοτωθώ Στρατουλη ,
    ποιος μου ειπε να την φαω ουλη .

    Και 'πάθαν οι καημένοι
    μεγάλη συμφορά,
    κι η αμερικα προσμενει
    κι εκείνη τη σειρά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θέλω οι άντρες να γαμιούνται μεταξύ τους γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω τα νεαρά ελληνόπουλα να γίνουν όλα πουστράκια σαν τον βαλλιανάτο και τον λαζόπουλο
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω η Ελλάδα να φθάσει μέχρι την Λαμία και η Τουρκία μέχρι την Εύβοια γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω οι αμερικάνοι και τα τσιράκια της νέας παγκόσμιας τάξης να γεμίσουν την Ελλάδα με εξαθλιωμένους αλλόφυλους για να υπάρχουν έτσι πολλές μειονότητες και να αδυνατίσουν οι συμπαγείς εθνικές φωνές προς εξυπηρέτηση των βρωμερών σχεδίων τους
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω τα παιδιά μας να μαθαίνουν στα σχολεία ότι η Τουρκία και τα Σκόπια είναι ανώτεροι από εμάς και τον πολιτισμό μας για να μας καταλάβουν μια μέρα χωρίς ούτε μια ντουφεκιά
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Θέλω να είμαι αδελφή, κομπλεξική θολοκουλτουριάρα χωρίς σταθερές αναφορές στη ζωή μου, θέλω να είμαι ένα κοινωνικό έρμαιο χωρίς πυξίδα, ένα αριθμοποιημένο τίποτα χωρίς ελπίδα
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    Τέλος θέλω να είμαι γεμάτος συμπλέγματα για την καταγωγή μου, μίσος για την ίδια μου την μάνα, να έχω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και αντί να τα αντιμετωπίσω αυτά με σκληρή αυτοκριτική, αντιθέτως να τα ντύνω πολιτικά με αντικοινωνικές ανοησίες και αντεθνικές κραυγές
    γι αυτό στηρίζω σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θέλω οι αμερικάνοι και τα χαφιεδοτσιράκια της νέας παγκόσμιας τάξης να γεμίσουν την Ελλάδα με εξαθλιωμένους μετανάστες για να υπάρχουν έτσι πολλές μειονότητες και να αδυνατίσουν οι συμπαγείς εθνικές φωνές προς εξυπηρέτηση των βρωμερών σχεδίων των ιμπεριαλιστών και καπιτα-ληστών
    γι αυτό στηρίζω σύριζα και όλες τις δήθεν αντιρατσιστικές (νεοταξικές πρακτορίστικες) οργανώσεις που συνδέονται με τον σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέλω να καταργηθεί η ελληνική ιστορία και να ξεχάσουμε όλοι την καταγωγή μας,
    Θέλω η σημαία μας να αντικατασταθεί από την παγκόσμια αστερόεσσα,
    Θέλω να καταργηθούν οι παρελάσεις των μαθητών και του στρατού, οι μαθητές να παίρνουν ναρκωτικά και οι φαντάροι να γαμιούνται μεταξύ τους δημοσίως,
    Θέλω την Ελλάδα μέχρι την Πελοπόννησο,
    Θέλω να μας κυβερνάει ο μπους, η ρεπούση και ο βαλλιανάτος

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2007
    ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ;

    ΟΙ “ΔΙΚΟΙ” ΤΗΣ “ΒΡΟΥΤΟΙ” !!!
    (Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, Ο κ. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Η κ. ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ, Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!!)




    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ Η κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ “ΠΟΥΛΗΣΕ” ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ (ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ “ΣΤΑ ΑΚΡΑ”).


    ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗ “ΠΟΥΛΗΣΑΝ" ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ “ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” ΤΗΣ
    Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ¨ΚΟΛΗΤΗ ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ) ΚΑΙ Ο “ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ “ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ – ΥΠΕΠΘ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ).

    ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:
    Εφοδο του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, πρώην ΣΔΟΕ) στη σχολή ΣΕΛΕΤΕ προκάλεσαν καταγγελίες στο Διαδίκτυο για διασπάθιση χρήματος από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τις οποίες είχαν φέρει και στη Βουλή τον περασμένο Μάιο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    Οι καταγγελίες, οι οποίες ήταν ανώνυμες, είχαν διασκορπιστεί στο Διαδίκτυο και υπαινίσσονταν την ύπαρξη «παραεκπαιδευτικού κυκλώματος, που κλέβει τα ευρωπαϊκά προγράμματα». Σε αυτές τις καταγγελίες υπήρχε αναφορά στην τότε υπουργό Μαριέττα Γιαννάκου ενώ αναφέρονταν και συγκεκριμένοι καθηγητές.

    Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος στη Βουλή, ο φάκελος με τις ανώνυμες καταγγελίες έφτασε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και ο προϊστάμενος Παν. Πούλιος έδωσε εντολή να διερευνηθεί η βασιμότητά τους.

    Η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της από έγγραφα και καταθέσεις μαρτύρων, έδωσε παραγγελία στο ΣΕΕΔΔ να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της Σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/10/2007
    www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=81552144




    2. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ “ΒΡΟΥΤΟΣ” ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!) .
    Ο κ. ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ - ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!!!

    Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ “ΕΚΛΕΚΤΟΣ” ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΦΗΦΟ ΣΤΗ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΙ "ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ" ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΚΑΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ "ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ"!!! Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ "ΨΗΦΙΣΕ" ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ" (ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ) ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ Φ.Π.Ψ. ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΦΡΥΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (!!) ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ....

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΕΚΑΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ". ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ "ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΣΤΗΝ Κ. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ..ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ κ. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΖΑ ΦΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ....

    Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.....

    ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΠΑΝΟ ΣΤΗ "ΓΩΝΙΑ" ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...

    ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΕΚΑΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ" ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ....ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ...ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η κ. ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ Η ΓΝΩΣΤΗ “ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ”. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΞΑΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΠΟΤΕ....
    Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ/ ΣΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ (ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΕ – ΗΔΗ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ)....ΤΩΡΑΟ . ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΜΑΣ!!!
    ΗΔΗ Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Η κ. ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ, Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ “ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ” ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.!!!
    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΥΣ “ΒΡΟΥΤΟΥΣ” !!!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙ!!!
    ΔΕ ΘΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΤ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ, “ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
    ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ;
    ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ κ. κ. ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ κ. ΚΑΛΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ;

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ "ΒΡΟΥΤΟΙ" Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Η κ. ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΛΠ... ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ;
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΜΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ !!!
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΩΣΤΑ...
    ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗΣΑΣ ΤΩΡΑ!!!
    ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

    http://kitrinos-typos.blogspot.com/2007/10/blog-post_4814.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ·
    1. ΔΕ ΚΛΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ...
    2. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ¨‘ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ¨‘ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    3. ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..
    4. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ' ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ...
    5. ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...
    6. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΦΙΕΔΩΝ...
    7. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    8. ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
    9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
    10. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!

    3 Νοέμβριος 2007 4:50 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση