GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μονάδα Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία...

. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών πραγματοποιεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» (κεντρικό Κτήριο, Πανεπισ...

.
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών πραγματοποιεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» (κεντρικό Κτήριο, Πανεπιστημίου 30) την επίσημη έναρξη λειτουργίας της πρωτοποριακής για τα Ελληνικά δεδομένα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Μονάδας Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία (ΦμεΑ). Την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Προσβασιμότητας θα κηρύξει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Χρήστος Κίττας, ενώ ο Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, καθηγητής Ιωάννης Καράκωστας θα παρουσιάσει τις δραστηριότητές της. Στη συνέχεια δύο φοιτητές με αναπηρίες θα αναφερθούν στην εξυπηρέτηση που τους παρέχει η Μονάδα Προσβασιμότητας στις σπουδές τους.
Αποστολή της Μονάδας είναι η επίτευξη στην πράξη της ισότιμης πρόσβασης στις ακαδημαϊκές σπουδές των φοιτητών με διαφορετικές ικανότητες και απαιτήσεις, μέσω της παροχής προσαρμογών στο περιβάλλον, Υποστηρικτικών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Υπηρεσιών Πρόσβασης. Μερικές από τις βασικές ανάγκες ή απαιτήσεις των ΦμεΑ που εξυπηρετεί η Μονάδα είναι: η πρόσβαση στη διαπροσωπική επικοινωνία με τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, στις πανεπιστημιακές κτιριακές εγκαταστάσεις, στο εκπαιδευτικό υλικό (έντυπο και ηλεκτρονικό), στον πίνακα και τις προβολές της αίθουσας διδασκαλίας, στη συγγραφή σημειώσεων, εργασιών και στις γραπτές εξετάσεις, στις πληροφορίες, το περιεχόμενο του διαδικτύου και τις εφαρμογές πληροφορικής.

2 σχόλια

  1. ΞΑΝΑΤΟΥΡΚΕΨΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΠΟ ΞΕΝΙΑ ΓΚΡΑΝ ΣΕΡΑΙ

    Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΗΤΣΗΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΣΕ ΣΕΡΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ H ΔΗΜΟΤΙΚH ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ....ΞΑΝΑΤΟΥΡΚΕΨΑΝ.

    Και σαν να μην εφτανε στο σαιτ του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ αναφερει για τους ξένους Ioannina is also one of the few places in Greece where one can purchase a hookah. Greeks rarely use hookahs; they are mainly sold to tourists as novelty items and vary in size from tiny to quite large (some are 4-5 ft. tall.) The larger ones in particular can be quite attractive and are often purchased by Greeks and tourists alike to be used as décor. For those who would like to experiment smoking with a hookah, most hookah merchants carry a variety of flavoured tobaccos. Ετσι μπραβο Μητσηδες και Δήμαρχε αυτα είναι τα Γιάννενα ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ και ΣΕΡΑΓΙΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΣ,αφου καταστρέψατε ενα υπέροχο οικοδομημα φτιάξατε ενα ΚΙΤΣ που όμοια του μόνο οι Αμερικάνοι στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΈΧΟΥΝ. ΑΙΔΩΣ ....ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αςιντοεεε

    Τώρα που είπα Στρατός... που υπηρέτησες φιλαράκο και σε ποία ηλικία; Πεζικό να φανταστώ;

    6 χρόνια σπουδές; πότε πρόλαβες και έπιασες δουλειά; Δε μας τα λές καλά ΠαναΙ5τάκη. Γιωτόμπαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση