GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με εκβιασμό για την ομοφυλοφιλία...

...... ...του Καλλίνικου έγινε μητροπολίτης Πειραιά ο Σεραφείμ. Ο εκκλησιαστικός συνεργάτης του Press-gr γράφει με την την ευκαιρία της ...

......
...του Καλλίνικου έγινε μητροπολίτης Πειραιά ο Σεραφείμ. Ο εκκλησιαστικός συνεργάτης του Press-gr γράφει με την την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής...
.
Ημέρα της ονομαστικής του εορτής σήμερα, ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ (Μεντζελόπουλος) δέχτηκε τις ...κατάρες του προκατόχου του, Καλλίνικου, κι ας του τηλεφώνησε για να του "ευχηθεί" τυπικά...
Ο Καλλίνικος λέει στους κύκλους του ότι "εκβιάστηκε για να παραιτηθεί" από τον θρόνο του.
Ποιος ήταν ο εκβιασμός: Ο Σεραφείμ είχε στοιχεία -από την περιόδο που υπηρετούσε στην Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη- για την ομοφυλοφυλική συμπεριφορά του Καλλίνικου. Κι όταν είχαν φουντώσει τα εκκλησιαστικά, τον εκβίασε να παραιτηθεί για να μην "συμπαρασυρθεί" στην ατιμωτική πτώση κι αυτός. Αυτό έγινε με την "αβάντα" τόσο του κ. Καραμανλή (ο Σεραφείμ είναι προσωπικός του φίλος) όσο και του Χριστόδουλου που ήθελε να απαλλαγεί από τον Καλλίνικο.
Τώρα όμως η κατάσταση αλλάζει, ο Χριστόδουλος δίνει μάχη ζωής, η μάχη της διαδοχής φουντώνει και το εκκλησιαστικό καζάνι -και στον Πειραιά...-βράζει.

61 σχόλια

  1. Την κατάρα μου σ' όλους αυτούς τους χοντρούς καλοθρεμένους ευρύπρωκτους κοιλιόδουλους.
    Φυσικά και στον εορτάζοντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΦΟΙΤΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Εχω και κάποιες θεωρίες περί της πίπας, αλλά αυτο θέλω να το κάνω ολόκληρο ποστ και να ανοίξω μια δημόσια κουβέντα μαζί σας, που λένε και στις εφημερίδες, λες και ο,τι γράφουνε είναι ιδιωτικό.
    Το πόσο μισώ τα κλισέ, δεν περιγράφεται.
    Περί πίπας λοιπόν.... διάβασα το ποστ της woman in the city και πολύ ζήλεψα το θάρρος της και πώς τα’λεει ψύχραιμα και πολύ γυναικεία.
    Θέλω να το δοκιμάσω.... καλέ να γράψω περί πίπας.
    Τί;
    Θέλετε να σας πω την γνώμη μου για μας τους PASOKUS;

    Μπαααααααα... προτιμώ τα περί πίπας... που είναι και καβλιάρικο θέμα.

    Για να σας δώσω ενα hint...

    Kατ’ αρχήν θα μιλήσουμε για την πίπα από άνδρα προς άνδρα,
    Λοιπόν υπάρχουν άνδρες, που λατρεύουν να κάνουν πίπες και άλλοι που είναι υποχρεωμένοι....

    Μα τί λέωωωω Θεέ μου, Θεέ μου, χωρίς αυτόν ποτέ μου... ποτέ μου...

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .
    ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ

    Πείτε ένα βροντερό ΟΧΙ στις πίπες του babis που επιχειρούν να μας αποσπάσουν την προσοχή από τον κώλο του pisinous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη ξεχνατε ότι ο χριστιανισμός ξεκίνησε σαν θρησκεία με πρώτους πιστούς ανθρώπους του περιθωρίου, πόρνεςμε το τσουβάλι,κυνεδους,ομοφιλόφυλους κλπ κλπ.που πολλοί έγιναν άγιοι.Τώρα που σας χαλάει αν μερικοί άγιοι πατέρες τον ψιλοπαίρνουν;
    X.O.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η περίπτωση της Κούλας στον Πειραιά ήταν πασίγνωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η περίπτωση της Κούλας στον Πειραιά ήταν πασίγνωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο babis και ο φίλος του την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και ο φίλος του babis πηγαίνει να το σηκώσει λέγοντας στον babis να μην τελειώσει πριν επιστρέψει. Όταν μετά επιστρέφει βλέπει το μπάνιο γεμάτο σπέρματα οπότε και διαμαρτύρεται. - "Μα απλώς έκλασα!", απαντά o babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Καλλίνικος και ο ψάλτης

    εφημ. ΤΟ ΒΗΜΑ 13-3-2005.

    Ξαφνικά όμως το 1991 ένας ιεροψάλτης καταγγέλλει τον κ. Καλλίνικο για σεξουαλική παρενόχληση. Ο ιεροψάλτης με επιστολή του στον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ περιγράφει τέσσερις στιγμές σεξουαλικής παρενόχλησής του από τον Μητροπολίτη Πειραιώς, μία εκ των οποίων καταγγέλλει ότι εκτυλίχθηκε μπροστά στην Αγία Τράπεζα.

    * Οι καταγγελίες

    Ο κ. Τούμπας περιγράφει τις δύο από τις τέσσερις σκηνές ως εξής: «Στα μέσα Σεπτεμβρίου εκλήθην στο Επισκοπείον πρωινήν ώρα, όπου μου επρότεινε ιεροψαλτικήν θέσιν εις τον Πειραιά και μου εζήτησε να του προτείνω το ποσόν (...). Κατόπιν (...) μου εξεδήλωσε τον θαυμασμόν του για τις πνευματικές μου ικανότητες και εκ νέου προέβη σε θωπείες. Με εφίλησε εις την περιοχήν των χειλέων και μου επρότεινε να κανονίσουμε ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης για να κουβεντιάσουμε καλύτερα. (...) Προφασιζόμενος εργασίαν αρνήθηκα εκ νέου, υποσχόμενος τηλεφωνικήν επικοινωνίαν περί καθορισμού απογευματινού "ραντεβού". Πράγματι, επήγα, όπου αντιμετώπισα ένα απροκάλυπτο ερωτικό μένος, εκ μέρους του σεβασμιωτάτου, ο οποίος μου επρότεινε να με οδηγήσει στο ιδιαίτερο δωμάτιο, όπου εγκαταβιούσε εντός του Επισκοπείου. Αντέτεινα τη φυσιολογική σεξουαλική μου ταυτότητα και το γεγονός της αναζητήσεως στο πρόσωπό του πνευματικού πατρός και ουχί προσώπου προς τέρψιν σεξουαλικήν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΓΓΑ ΠΑΠΑΡΟΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρείτε μου τον ταρίφα ΤΑΒ 1002. Προσπάθησε να με κλέψει και πέταξε και μένα και τη μάνα μου την ηλικιωμένη στο δρόμο όταν του διαμαρτυρήθηκα. Λιώστε τον. Βρείτε τον. Πληρώνω όσο όσο. Η Ανήθικη Ελληνική Αστυνομία αδιαφόρησε όταν την κάλεσα. Πούλαγε ναρκωτικά και δε μπορούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mε αφορμή τα σκάνδαλα στην Εκκλησία της Ελλάδος
    Μερικά ερωτήματα που δεν έχουν πάρει απάντηση

    Γράφει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βασίλης Α. Λαμπρόπουλος

    Συγκλονίζεται καθημερινά η κοινή γνώμη με αποκαλύψεις για ιεράρχες, δικαστικούς και άλλους παράγοντες της δημόσιας ζωής. Φυσικά τα σκάνδαλα στην Εκκλησία, ηθικής τάξεως και οικονομικά, ενοχλούν το λαό και τους πιστούς. Σκέφτονται πάρα πολύ τώρα οι εκκλησιαζόμενοι να αφήνουν χρήματα στα κουτιά των ναών. Γιατί διαπίστωσαν ότι τα χρήματα του λαού γίνονται βίλες, επενδύσεις στην Καραϊβική και σε τραπεζικά ομόλογα. Όσο για τα λεγόμενα ροζ σκάνδαλα από τις εκκλησιαστικές σχολές τα παιδιά «εκπαιδεύονται» στην αρσενοκοιτία! Πηγαίνετε σε μία εκκλησιαστική σχολή και δείτε μαζεμένα τα παιδιά. Είναι εύκολο να διαπιστώσετε πόσα απ΄ αυτά είναι κουνιστοί. Τα παιδιά αυτά οδηγούνται στην ιεροσύνη και στις κρεβατοκάμαρες υψηλόβαθμων στελεχών της Εκκλησίας, είτε για παθητική είτε για ενεργητική ομοφυλοφιλία.
    Ως παλαιός, και επί 28 χρόνια, εκκλησιαστικός συντάκτης, που παρακολουθεί και τα τωρινά τεκταινόμενα έχουμε να πούμε ότι:
    Τίποτε απ΄ αυτά δεν ήταν άγνωστα στο εσωτερικό της Εκκλησίας. Όλα είναι γνωστά και τα συζητούσανε μεταξύ τους οι μητροπολίτες. Όλοι ξέρανε για την Μπέμπα Μπλάνς, την Κάλας, τη Σούλα, τη Λέλα, τη Ρίτα, το Χωροφύλακα κ.λπ. Επομένως, ας μην απορούμε τώρα, απλώς βγήκε ένα σκάνδαλο και ακολούθησαν αποκαλύψεις για τα άλλα που σοβούσαν επί χρόνια. Τα θύματα μιλήσανε, έστω και καθυστερημένα. Πρόκειται για αναπαλαίωση.
    Είναι άνανδρο να λέει ο Καλλίνικος ότι τον πολεμούσε ο Σεραφείμ, όταν εκείνος ανέδειξε την τρόικα της Χρυσοπηγής. Επί των ημερών του πήρανε αξιώματα και μεγάλες μητροπόλεις (Καλλίνικος, Αμβρόσιος, Χριστόδουλος), επί των ημερών του αποκτήσανε οφίκια και άδεια λειτουργίας της Χρυσοπηγής. Επί των ημερών του Σεραφείμ εκλεγήκανε στις μεγαλύτερες και πλουσιότερες μητροπόλεις. Ο Σεραφείμ συμφώνησε και εκτοπίστηκε από τη θέση του γενικού διευθυντού της Αποστολικής Διακονίας ο επίσκοπος Ανδρούσης Αναστάσιος για να πάρει τη θέση του ο Καλλίνικος. Ο Σεραφείμ, παρά τις αντιρρήσεις πολλών συνεργατών του, έδωσε άδεια στον Καλλίνικο να εκδώσει την εφημερίδα «Εκκλησιαστική Αλήθεια», που ο μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Αμβρόσιος είχε αποκαλέσει «Εκκλησιαστικόν Ψεύδος»! Επομένως, είναι ασεβής ο Καλλίνικος να κατηγορεί έναν πεθαμένο και να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του, που είναι πολλές για τον ίδιο και το περιβάλλον του. Όλοι όσοι βγαίνουνε για υποστήριξή του, πολιτικοί, δικηγόροι, και άλλοι εμπλέκονται σε συμφέροντα με την τρόικα της Χρυσοπηγής.
    Ειπώθηκε σε μία τηλεοπτική εκπομπή ότι μας έκανε το 1982 μήνυση για δημοσιεύματα και ένα βιβλίο με τίτλο «Αρσενοκοίτης;», πράγμα που δεν έκανε αργότερα στον κ. Τούμπα. Ουδέν αναληθέστερον. Ο κ. Καλλίνικος μας έκανε μήνυση όταν πρώτοι εμείς του κάναμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Εκείνος και η τρόικα δεν θέλανε να γίνει δικαστήριο, που κόστισε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, την εκλογή του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο, όπως ήταν το σχέδιο της Χρυσοπηγής. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν αφορούσε το περιεχόμενο του βιβλίου όπου ένας νεαρός κατήγγειλε στη Σύνοδο ότι τον χάιδευε στη διάρκεια της εξομολογήσεως, αλλά για το εξώφυλλο του βιβλίου, που είχε τη φωτογραφία του. Η σύνθεση του δικαστηρίου ήταν στημένη με ανθρώπους των εκκλησιαστικών οργανώσεων και πιέσεις από την Ασφάλεια, για αποδυνάμωση των μαρτύρων. Ένας δικαστικός λ.χ. είναι ψάλτης στη μητρόπολη Αθηνών, από τότε κιόλας! Όσο για την καταγγελία στη ΔΙΣ μπήκε μέσα σε μία ώρα στο αρχείο, όπου ήρθε και η απάντηση του Καλλίνικου από τον Πειραιά, μεριμνεί του αρχιγραμματέα της ΔΙΣ επισκόπου Ταλαντίου Αμβροσίου, σημερινού Αιγιαλείας!
    Η σύνδεση των ανθρώπων της Τρόικας και της Χρυσοπηγής γενικά με ύποπτα πρόσωπα με ακραίες ιδεολογικές αντιλήψεις, είναι γνωστή σ΄ όσους τους γνωρίζουν. Ακόμη και σήμερα στο στενό περιβάλλον του ο κ. Χριστόδουλος έχει σύμβουλο ένα «φιλόσοφο», ο οποίος μάλλον τον ωθεί στις εθνικές από άμβωνας εξάρσεις. Το πρόσωπο αυτό πριν 10-12 χρόνια εξέδιδε ένα φιλοσοφικό περιοδικό ακραίων αντιλήψεων, που προωθούσε το μάρκετινγκ του κ Χριστόδουλου. Ξαφνικά το 1993;- εξαφανίστηκε μαζί με τη γυναίκα του στις ΗΠΑ, παίρνοντας μαζί του και το ταμείο πολλών εκατομμυρίων δρχ. Επέστρεψε αμέσως μετά την εκλογή του κ. Χριστόδουλου στον αρχιεπισκοπικό θρόνο και κατέλαβε υψηλόμισθη θέση. Στο περιοδικό κορυφαίος συνεργάτης του πολιτευτής, γόνος μεγάλης οικογένειας, βουλευτής σήμερα της Β΄ Αθηνών.
    Οι τρεις τους ήρθανε από τα Τρίκαλα στη διάρκεια της στρατιωτικής χούντας και πήρανε καλές θέσεις που μπορούσανε να συγκεντρώσουν χρήματα και να παρακολουθούν από μέσα στις εκκλησιαστικές εξελίξεις. Ο ένας ιεροκήρυκας στον Προφήτη Ηλία Παγκρατίου όπου έστησε την Χρυσοπηγή στην οδό Στέντορος 4, ο άλλος ταγματάρχης στη χωροφυλακή και ο τρίτος γραμματέας στη ΔΙΣ. Το πολιτικό περιβάλλον τους βοηθούσε να προωθούν τα σχέδιά τους, για τη συγκέντρωση πλούτου, δυνάμωμα της Χρυσοπηγής, αλίευση νέων και προώθησή τους σε θέσεις κλειδιά της Εκκλησίας, γεγονός που συνεχίζεται και σήμερα.
    ʼλλος επίδοξος σωτήρας, αγνώστου προελεύσεως, ήρθε κληθείς από τον αρχιεπίσκοπο- από τη Ρουμανία και τοποθετήθηκε διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου Πέντελης με μεγάλες αποδοχές. Κι αυτός εκτόπισε το επίσκοπο-ηγούμενο Ιωάννη της Πεντέλης, που ήταν διευθυντής του Κέντρου. Το άτομο αυτό προωθεί τις σχέσεις του κ. Χριστόδουλου με τους Βλάχους των Βαλκανίων και, υποτίθεται, ότι τους πείθει να κάνουν επενδύσεις και χρηματοδοτήσεις. Πού, άραγε; Οι κινήσεις του είναι ανεξέλεγκτες δεν υπόκειται σε κανένα έλεγχο.
    Ποιόν έγγαμο κληρικό, που τον βάλανε να κάνει θεολογικές σπουδές, ετοιμάζουν να χειροτονήσουν επίσκοπο και η γυναίκα του έχει «αποσυρθεί» σε γυναικείο μοναστήρι;.
    Και, τέλος, πού πήγε το αρχείο του Σεραφείμ; Ο ίδιος μας είχε πει ότι το προσωπικό του αρχείο (Ζέρβα κ.λπ.) το είχε δώσει στον ανεψιό του, αλλά υπήρχανε κι άλλα αρχεία στην αρχιεπισκοπή στο σπίτι του και στη Σύνοδο. Πού είναι όλ΄ αυτά; Ποιος τα εξαφάνισε;
    Είναι καιρός να μπει το ΣΔΟΕ και ορκωτοί λογιστές στην Χρυσοπηγή, όχι ελεγκτές του δημοσίου, γιατί αυτοί προέρχονται, σε μεγάλη μερίδα, από τις χριστιανικές οργανώσεις.
    Αυτά προς το παρόν γιατί ο υπόνομος της Χρυσοπηγής και των άλλων ιεραρχών έχει πάρα πολλά.

    www.kalami.net/2005/ellada/ekkl_ellad_skandala.html - 42k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα ειχε ραντεβου με τον καλλανικο και βιαζωταν φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί δεν αφήνετε τους ανθρώπους να χαρούν τη σεξουαλικότητά τους; όλα μας φταίνε και μας ενοχλούν. Τι να κάνουμε, έχουν και οι παππάδες σεξουαλικές ανάγκες. Το θέμα είναι να μην μας πουλάνε παραμύθια εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Καλλίνικος έβγαλε στο κλαρί και τον Χουντόδουλο, ο Χουντόδουλος τον Θεόκλητο και ο Θεόκλητος των Κωλοσούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Θεόκλητος: Πρόκειται για το πνευματικό παιδί του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου. Απο το 1975 οπότε και βρέθηκε κοντά στον κ. Χριστόδουλο στην Μητρόπολη Δημητριάδος δεχόταν την αμφισβήτηση των μελών της «Χρυσοπηγής» με πρώτους τους Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Καλλίνικο και Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο. Η υπόθεση με τον Βορειοηπειρώτη που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών και έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Ζούγλα» λέγεται οτι αγγίζει άμεσα τον κ. Θεόκλητο. Ο Πέτρος, όπως ήταν το όνομα του Βορειοηπειρώτη ήταν πνευματικό παιδί του κ. Θεοκλήτου γι αυτό και τοποθετήθηκε στο βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως όπου εργαζόταν και άλλα παιδιά του.

    Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος εξελέγη το 1999 και απο την πρώτη στιγμή άρχισε να δέχεται την κριτική του Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλιώτιδος κ. Κωνσταντίνου ο οποίος κατήγγειλε οτι συνελήφθη μαζί με τον Αρχιμανδρίτη κ. Σεραφείμ Κουλουσούσα σε μπαρ των Τρικάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φορούσε μπότες ο Άγις Πειραιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Gia to filo pou psaxnei ton tarifa, exw ayto pou psaxnei... As mou pei ti peripou egine, na dw an exei dikaio, ki an aksizei ton kopo tou dinw oti stoixeia exw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλά του έκανε του Καλλίνικου, αν έγινε έτσι.

    παληκάρι ο Σεραφείμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    το ξημέρωμα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 04.10 κινούμενος απο την πιάτσα μας στη Συγγρού προς την πιάτσα μας στη Χαριλάου Τρικούπη και ευρισκόμενος εντός αυτοκινήτου, Ι.Χ.Ε με αρχικά πινακίδων ΑΙ. .... (δεν πρόλαβα να κρατήσω στοιχεία γιατί ήμουν σκυμμένος στο κάθισμα του οδηγού) κινούμενο παραλλήλως με εμάς ξέφυγε της πορείας του και έπεσε στην δεξιά πλευρά μας με αποτέλεσμα να μου φύγει η μασέλα την ώρα που έκανα πίπα σε πελάτη. Και σαν να μην έφτανε που μου κόψανε την πίπα στη μέση το κακό συνεχίστηκε αφού ο πελάτης με πέταξε από το αυτοκίνητο, την κοπάνησε και ούτε με πλήρωσε ούτε τη μασέλλα μου επέστρεψε.
    Παράκληση, κάντε ότι είναι δυνατό να βρεθεί αυτός ο ...οδηγός για να συνεχίσω την πίπα!!! Τη μασέλλα δεν χρειάζεται να μου την επιστρέψει γιατί οι άλλοι πελάτες προτιμάνε να τους κάνω πίπα με τα ούλα.
    Στείλτε αυτό το μήνυμα σε κάθε σας φίλο.
    Χθές ήταν αυτός ο πελάτης, σήμερα κάποιος άλλος, αύριο μπορεί να βρεθεί στην θέση του ένας από εσάς!!!
    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και δεν θέλει να ερθει σε επαφή μαζί μου (πράγμα ασυνήθιστο γιατί είμαι η πρώτη πίπα) ας απευθυνθεί στην Χαριλάου Τρικούπη!! Πέντε παιδιά περιμένουν απο το δικό μου τσιμπουκοκάματο!!
    Σας ευχαριστώ από όλα μου τα βάθη.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    το ξημέρωμα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 04.10 κινούμενος απο την πιάτσα μας στη Συγγρού προς την πιάτσα μας στη Χαριλάου Τρικούπη και ευρισκόμενος εντός αυτοκινήτου, Ι.Χ.Ε με αρχικά πινακίδων ΑΙ. .... (δεν πρόλαβα να κρατήσω στοιχεία γιατί ήμουν σκυμμένος στο κάθισμα του οδηγού) κινούμενο παραλλήλως με εμάς ξέφυγε της πορείας του και έπεσε στην δεξιά πλευρά μας με αποτέλεσμα να μου φύγει η μασέλα την ώρα που έκανα πίπα σε πελάτη. Και σαν να μην έφτανε που μου κόψανε την πίπα στη μέση το κακό συνεχίστηκε αφού ο πελάτης με πέταξε από το αυτοκίνητο, την κοπάνησε και ούτε με πλήρωσε ούτε τη μασέλλα μου επέστρεψε.
    Παράκληση, κάντε ότι είναι δυνατό να βρεθεί αυτός ο ...οδηγός για να συνεχίσω την πίπα!!! Τη μασέλλα δεν χρειάζεται να μου την επιστρέψει γιατί οι άλλοι πελάτες προτιμάνε να τους κάνω πίπα με τα ούλα.
    Στείλτε αυτό το μήνυμα σε κάθε σας φίλο.
    Χθές ήταν αυτός ο πελάτης, σήμερα κάποιος άλλος, αύριο μπορεί να βρεθεί στην θέση του ένας από εσάς!!!
    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και δεν θέλει να ερθει σε επαφή μαζί μου (πράγμα ασυνήθιστο γιατί είμαι η πρώτη πίπα) ας απευθυνθεί στην Χαριλάου Τρικούπη!! Πέντε παιδιά περιμένουν απο το δικό μου τσιμπουκοκάματο!!
    Σας ευχαριστώ από όλα μου τα βάθη.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. babis, το ότι είναι κάποιος ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι είναι οπωσδήποτε gay.
    Το ότι Ο Βαλλιανάτος είναι επικεφαλής της Ομάδας Σεξουαλικής Ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άτομα με διαφορετική σξουαλική ταυτότητα.
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. .
    ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ

    Πείτε ένα βροντερό ΟΧΙ στις πίπες του babis που επιχειρούν να μας αποσπάσουν την προσοχή από τον κώλο του pisinous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε 11.50 γράφω τι έγινε. Πήρα από το Λιμάνι της Ραφήνας αυτόν μόλις είχα έρθει με τη μάνα μου από Τήνο. Με το που μπαίνω είδα ότι το ταξίμετρο έφραγφε 13.5 ευρώ. Μόλις του το είπα μου είπε δεν παιράζει. Θα αφαιρείς από ότι βλέπεις 13.5 ευρώ... θα βάλουμε και τα λιμανιάτικα. Του λέω πόσα είναι αυτά; Δεν ήξερε και δεν είχε όπως όφειλε τον τιμοκατάλογο μπροστά . Όταν είδε ότι τον έπιασα να με κλέβει σταμάτησε σε μια άκρη και με κατέβασε με τη βία και τη μάνα μου. Πήρα αμέσως την άμεση δράση και μου είπε η μπατσίνα ότι δεν έρχονται και να κάνω μήνυση.
    Μου είπαν να κάνω μήνυση αλλά η τροχαία είναι μακρυά και δεν μπορώ να πάω. Εξάλλου δεν εμπιστέυομαι το κράτος και τους ανήθικους θεσμούς του. Γι αυτό θα πάρω τυο νόμο στα χέρια μου και θα τον βρω εγώ. Γράψε μου τα στοιχεία του και θα σε πληρώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ
    ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΜΝΕΙ..
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΜΕ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @12.19 file, iremise, koimisou simera, ki an ayrio, me ka8aro myalo nomizeis akomi aksizei ton kopo na ton psakseis, ftiakse enan proxeiro email logariasmo kai post-arise ti diey8insi. 8a sou steilw oti exw (onoma, diey8insi ktl) -gia lefta ennoeitai oti den ti8etai 8ema. apla den 8elw na kaneis kamia vlakeia opws eisai fortwmenos kai to exw varos sti syneidisi mou, ok, na ton psakseis kai na tou zitiseis to logo h' na tou kaneis minisi -alla min to travikseis sta akra...
    filika panta sto lew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΟΣ Ο babis ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΥΨΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ?ΠΟΣΟ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ,ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ
    ΑΞΙΑ,ΚΕΡΔΟΣ,ΗΜΕΡΗΣΙΑ,ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΤΛ.
    ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ..
    ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ
    ΤΣΙΠΡΑ-ΤΣΟΥΠΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ...
    ΤΣΙΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΙΛΗ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ..........

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ
    Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ
    Ο ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΓΚΕΙ
    Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

    ΤΕΛΙΚΑ ,ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. kavl@hotmail.com είναι το email που έκανα. Στείλε και δε θα κάνω κάτι κακό. Απλά έχω και αξιοπρέπεια. Πήρα στο ΣATA και όλο λείπει ο Κασελάς. 1 μήνα με γράφουν.Πρέπει με κάποιο τρόπο να διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου σε αυτό το ανήθικο και διεφθαρμένο κράτος που έχω την κατάρα να ζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο καραμανλης ειναι παθητικος ομοφυλοφιλος.
    τον επαιρνε απο τον σπηλιοτοπουλο. ο σπηλιοτοπουλος με τη σειρα του ειχε καρφωμενο δονητη στο κωλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ένας φίλος παπάς του χωριού έλεγε: Οι μισοί δεσποτάδες είναι απατεώνες και οι άλλοι μισοί πούστηδες !!!
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οι δεξιοι και οι χριστιανοι ενω αποτελουν τους μεγαλυτερους ομοφοβικους της κοινωνιας αποτελουν και τους μεγαλυτερους κρυφο-ομοφυλοφιλους της κοινωνιας.δεν εχουν το θαρρος να παραδεχτουν την ανωμαλια τους. και ετσι κατηγορουν τους αλλους ομοφυλοφιλους οτι εχουν κουσουρια

    εχουμε και λεμε....

    καραμανλης γκει
    αβραμοπουλος γκει (πιαστηκε στα πρασα με αραπη στη νεα υορκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. πατρις-θρησκεια-οικογενεια-ομοφυλοφιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. επειδη οι δεξιοι ''γαμανε'' μεταφορικα το λαο με τη πολιτικη τους θελουν και αυτοι για αλλαγη να μπαινουν στο πετσι του λαου.
    ετσι, τον παιρνουν απο το κωλο κυριολεκτικα.

    γιαυτο και οι περισσοτεροι ομοφυλοφιλοι,πουστηδες,λουγκρες,
    φλωροι,γκει,βρωμοπουστες κλπ.
    ανηκουν στις πλουσιες ταξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ο καραμαλης δεν πηγε για τυπικους λογους να δει τον καρκινοδουλο.πηγε για αλλους λογους.
    πηγε για να κανουν σεξ.
    τωρα ποιος τον πηρε ειναι αλλο θεμα. πληροφοριες λενε οτι παιξαν την μπουκαλα και μετα παιξαν το τρενακι.
    οποιος καθησε μπροστα μονο τον επαιρνε,οποιος καθοταν πισω μονο τον εδινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι του Πασόκ τρίβουν τα μάτια τους!


    Τρίβουν τα μάτια τους και δεν το πιστεύουν.. Σκουντιούνται μεταξύ τους.. Τσιμπάει ο ένας τον άλλον να δουν αν είναι ξύπνιοι! Ο Γιωργάκης και το βαθύ Πασόκ τους αποκαλούν υπονομευτές της δημοκρατικής παράταξης!! Ποιους; Αυτούς πού η γλώσσα τους είχε μαλλιάσει να κάνουν συνειδητά το μαύρο άσπρο προκειμένου να ρίξουν την «επάρατη δεξιά».. αυτούς πού συγκάλυψαν επί πολλά χρόνια τα πασοκικά αίσχη, τη λαμογιά, τη καταλήστευση του τόπου, αυτούς πού παρουσίασαν αδίστακτα τις δεξιές και αντιλαϊκές πολιτικές ως ..σοσιαλιστικές(!) Αυτούς πού μετά το «δακτυλίδι» του Σημίτη λιβάνισαν το Γιωργάκη σε βαθμό γελοιότητας: Επέρδετο και έβγαζαν έκτακτο δελτίο «ειδήσεων»! Αυτούς πού, αν τελικά για κάτι έχει να τους κατηγορήσει το Πασόκ είναι γιατί υπήρξαν βασιλικότεροι του βασιλέως.. Η απογοήτευση και η πίκρα είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους: Οι τρεμοπρετεντέρηδες αγανακτισμένοι.. Ο Στραβελάκης πού δεν του έφτανε το ψέμα αλλά έβαζε και μπόλικη κακία.. Η Στάη πού παρ ολίγο να ανακοινωθεί ως επίσημη εκπρόσωπος του Πασόκ μετά τις «βαθυστόχαστες» αναλύσεις στην «ομολογιάδα» του Μέγκα.. Η Κάτια Μακρή πού μετεξελίχθηκε σε θηλυκό Κακακουνάκη (αυτός ο δύστυχος είναι για λύπηση). Ο Σκουρής πού τα τσούγκρισε με το «Έθνος» λόγω άκρατου ..πασοκισμού.. Ο Δελλατόλας με το πάντα έγκυρο «ρεπορτάζ».. Αγανάκτηση και στα πρόσωπα των διευθυντάδων: Παναγιωτόπουλου, Χαρβαλιά, Παντελή Καψή.. (ξεχνάω πολλούς. Ας με συγχωρέσουν πού δεν τους μνημονεύω, αλλά μην στεναχωριούνται.. τους θυμάται ο κόσμος..) Σήμερα μάλιστα ένας από αυτούς, ο Παπαχρήστος των «Νέων», αναρωτιόταν με αγανάκτηση στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λιάγκα: «Μα εγώ δύο μέρες πριν τις εθνικές εκλογές έβγαλα συνέντευξη με το Γιωργάκη για το πώς θα κυβερνήσει τον τόπο, ενώ όλοι ξέραμε εκατό τοις εκατό ότι το Πασόκ θα χάσει»! Τέτοια «αντικειμενική» δημοσιογραφία έκαναν όλοι αυτοί!

    Τώρα λοιπόν πού μέσα σε ένα μήνα ο Γιωργάκης ανακάλυψε τη «μιντιοκρατία», τώρα όλοι αυτοί έγιναν υπονομευτές και διαπλεκόμενοι! Έχουν άδικο λοιπόν να τρίβουν τα μάτια τους οι άνθρωποι; Τώρα μάλλον καταλάβανε καλύτερα τι σημαίνει βαθύ Πασόκ και Πασοκισμός. Το ξέρουν βέβαια αλλά εγώ το ξαναλέω: Ο απόλυτος καιροσκοπισμός σε συνδυασμό με την απόλυτη έλλειψη ήθους! Με τις υγείες σας παιδιά! Και εις άλλα με υγεία και τα ξαναλέμε.. κουράγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙΣ,ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ.
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ
    ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ..ΓΚΕΙ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΔΕΞΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 1:32 πμ

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ
    ΤΟΥ "ΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ".
    ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΙΣΩ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙΣ,ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ.
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ
    ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ..ΓΚΕΙ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΔΕΞΙΑ..



    ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ
    ΤΟΥ "ΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ".
    ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΙΣΩ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ.




    ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙΣ,ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ.
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ
    ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ..ΓΚΕΙ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΔΕΞΙΑ..



    ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ
    ΤΟΥ "ΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ".
    ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΙΣΩ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ.



    ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙΣ,ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ.
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ
    ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ..ΓΚΕΙ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΔΕΞΙΑ..



    ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ
    ΤΟΥ "ΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ".
    ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΙΣΩ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. O Καραμανλης ειμαι!

    Παιδια σας ευχαριστω ολους σας!
    Περιενω πως και πως στο σπιτι μου στην Ραφηνα για να με ξεσκισετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ,

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΧΟΥΝΤΟΔΟΥΛΟΣ , ΚΑΡΚΙΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΤΛ" ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε παιδιά σέρνεται βρώμα οτι ο Χριστόδουλος έχει AIDS! Γι'αυτό και δέχτηκε να "αποκαλυφθεί" οτι έχει καρκίνο, για το ξεκάρφωμα απο το "κράξιμο". Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!!!

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

    Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ;
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ!!!!

    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ!!!

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, ΑΒΟΥΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ!!!

    ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗ ΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΑ INTERNET CAFE ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΖΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΗΣ!!!

    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Φίλε από την Ηλεία, κούλαρε. Αν ο ελληνισμός είναι τόσο ανίσχυρος, ας διαλυθεί. καταρχήν δεν είμαστε έλληνες χάριν στην ορδοδοξία. η ορθοδοξία συμμάζευε όλη τη συντητητίκλα. ο ελληνισμός θα ζήσει γιατί είναι προορισένος να ζήσει. Με δύο έθνη έχει συμμαχήσει ο θεός. Με τους εβραίους και τους έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 11:47

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΙΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!

    ΑΠΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  50. ΔΕΚΑ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

    ΜΥΘΟΣ 1ος

    "Η ονομασία «Μακεδόνες» των βορείων γειτόνων μας πρωτοεμφανίζεται το 1943-44 και αποτελεί κατασκεύασμα του Τίτο"

    Στην πραγματικότητα η επίμαχη ονομασία χρησιμοποιείται ήδη από τα μέσα του ΙΘ' αι., όταν πρώτη φορά ετέθη δημόσια το ζήτημα του εθνικού χαρακτήρα των σλαβόφωνων χριστιανών της ευρύτερης Μακεδονίας. Οι τελευταίοι δηλώνουν «Μακεδόνες» την ίδια στιγμή που διαπραγματεύονται την υποστήριξή τους στην ελληνική, βουλγαρική ή σερβική εθνική ιδέα.

    Τυπικό δείγμα, το κήρυγμα του (πρώην κομιτατζή και εν συνεχεία μακεδονομάχου) καπετάν Κώττα προς τους προεστούς των Κορεστίων, όπως καταγράφηκε από τον αυτόπτη Παύλο Μελά: «Ημείς οι Μακεδόνες διά ν' αποκτήσωμεν ελευθερίαν έχομεν δύο δρόμους ν' ακολουθήσωμεν. Ο ένας πηγαίνει εις την Βουλγαρίαν, ο άλλος πηγαίνει εις την Ελλάδα» (Ναταλία Μελά, «Παύλος Μελάς», Αθήνα 1964, σ. 242). Καθώς η παραπάνω ομιλία έγινε στη γλώσσα που ο ίδιος ο Μελάς αποκαλεί «μακεδονικά», οι κατά Κώτταν «Μακεδόνες» αυτοαποκαλούνταν -προφανώς- «Μακεντόντσι».

    Δεν πρόκειται για τη μοναδική καταγραφή του είδους. Κατά την είσοδό τους στις ΗΠΑ, την πρώτη δεκαετία του 20ού αι., πολλοί σλαβόφωνοι μετανάστες απαντούν στο ερώτημα ποια είναι η «φυλή» ή ο «λαός» τους με τη λέξη «Μακεδόνας». Οι σχετικές καταχωρήσεις είναι ηλεκτρονικά προσπελάσιμες, στην πρωτότυπη μορφή τους, στην ιστοσελίδα του Ελις Αϊλαντ.

    Ενδιαφέρουσα είναι η προβολή αυτού του αυτοπροσδιορισμού από την ελληνική προπαγάνδα της εποχής, που από τη «μακεδονικότητα» των σλαβοφώνων έσπευδε να συναγάγει την «ελληνικότητά» τους. «Και αυταί αι παραδόσεις των βουλγαροφώνων Ελλήνων εισίν ελληνικαί, ως και το παρ' αυτοίς αίσθημα της εθνότητος, διότι αυτοί εαυτούς Μακεδόνας ονομάζουσιν, ουδέποτε δε χρώνται τη λέξει Βούλγαρος» διαβάζουμε, π.χ. στον εθνογραφικό χάρτη του Στάνφορντ (1877), που είχε συνταχθεί από τον έλληνα διπλωμάτη Ιωάννη Γεννάδιο. Τρεις δεκαετίες αργότερα, ο Δημήτριος Φιλιππίδης τονίζει κι αυτός ότι «οι χριστιανοί κάτοικοι, άνευ διακρίσεως οι τε Ελληνες και οι σχισματικοί, ονομάζουσιν εαυτούς υπό το γενικόν όνομα "Μακεδόνας"» («Η Μακεδονία», Εν Αθήναις 1906, σ. 30).

    Το 1905, τέλος, ο επίσημος χαρτογράφος του ελληνικού μηχανισμού λοχαγός Πάτροκλος Κοντογιάννης, εισηγείται υπηρεσιακά την ενιαία χρήση του όρου «Μακεδόνες» για τους σλαβόφωνους χριστιανούς της ευρύτερης περιοχής, αναφερόμενος σε «Μακεδόνας ελληνίζοντας» και «Μακεδόνας βουλγαρίζοντας» και υποστηρίζοντας ότι «η εθνότης είναι η αυτή και εις τας δύο ταύτας κατηγορίας, ήτοι η Μακεδονική» (βλ. «Ιός» 5.6.05).

    Η τάση διακριτού αυτοπροσδιορισμού ενισχύθηκε προοδευτικά ως απάντηση στις αιματηρές προσηλυτιστικές εκστρατείες Βουλγάρων, Ελλήνων και Σέρβων. Η πρώτη πανηγυρική διατύπωση της συγκρότησης ενός σύγχρονου, σλαβικού «μακεδονικού έθνους» γίνεται το 1903 από τον (γεννημένο στην Πέλλα των Γιαννιτσών) Κάρστε Μισίρκωφ. Για τις αντίστοιχες αποκρυσταλλώσεις στη βάση των τοπικών κοινωνιών, αποκαλυπτική είναι η διαπίστωση του Στράτη Μυριβήλη το 1917: «Αυτοί εδώ οι χωριάτες», γράφει για τους οικοδεσπότες του στη Βελούσινα, «δε θέλουν νάναι μήτε "Μπουλγκάρ", μήτε "Σρρπ", μήτε "Γκρρτς". Μοναχά "Μακεντόν ορτοντόξ"» («Η ζωή εν τάφω», 1η έκδοση [1924], επανέκδ. Αθήνα 1991, σ. 104-5).


    Ολα αυτά, μερικές δεκαετίες τουλάχιστον πριν ο Τίτο κάνει τη δημόσια εμφάνισή του στην πολιτική σκηνή των Βαλκανίων.


    ΜΥΘΟΣ 2ος

    "Η εδαφική επικράτεια της ΠΓΔΜ βρίσκεται ως επί το πλείστον εκτός «ιστορικής» Μακεδονίας."

    Στην πραγματικότητα, όπως ο ίδιος ο εθνικός μας ιστορικός Κων/νος Παπαρρηγόπουλος επισημαίνει σε υπηρεσιακή έκθεσή του το 1885, ολόκληρη η σημερινή ΠΓΔΜ περιλαμβάνεται στα όρια της αρχαίας Μακεδονίας (επί Φιλίππου). Η πολυδιαφημισμένη διάκριση της μείζονος Μακεδονίας σε «γεωγραφική» και «ιστορική» δεν είναι αντίθετα παρά ένα τέχνασμα του τότε ελληνικού υπ.Εξ., με σκοπό την αυθαίρετη ταύτιση της Μακεδονίας με «το μέρος εκείνο της χώρας ταύτης εις το οποίον ο Ελληνισμός δύναται να παρασταθή επικρατών».
    Ο Παπαρρηγόπουλος αρνήθηκε να δεχτεί τις σχετικές εισηγήσεις, τονίζοντας πως «επ' ουδεμιάς ιστορικής βάσεως δυνάμεθα να στηρίξωμεν νέαν της Μακεδονίας οριοθέτησιν» και προειδοποιώντας ότι «ουδείς ήθελε αποδεχθή» διεθνώς τον «νέον γεωγραφικόν όρον» που κατασκεύασε η ελληνική πολιτική ηγεσία για τις βορειότερες μακεδονικές περιοχές. Παρ' όλο που τότε δεν ακούστηκε, η Ιστορία έμελλε να τον δικαιώσει: η μετονομασία της Βόρειας Μακεδονίας σε «Δαρδανία» παρέμεινε ένα σόφισμα για εσωτερική κατανάλωση, χωρίς οποιοδήποτε αντίκρισμα στη διεθνή επιστημονική και διπλωματική σκηνή -ούτε καν καθολική αποδοχή από τους εν Ελλάδι μακεδονολογούντες.


    ΜΥΘΟΣ 3ος

    »Το πραγματικό ιστορικό όνομα της ΠΓΔΜ είναι «Βαρντάρσκα Μπανοβίνα».»

    Στην πραγματικότητα, η ονομασία αυτή χρησιμοποιήθηκε απ' το γιουγκοσλαβικό κράτος 12 χρόνια όλα κι όλα (1929-1941) και μάλιστα κάτω από συνθήκες που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τον τεχνητό χαρακτήρα της.

    Οταν η στρατιωτική δικτατορία του βασιλιά Αλέξανδρου επιχείρησε το 1929 να εξαλείψει τις εθνότητες της χώρας συγχωνεύοντάς τις σε ένα ενιαίο «γιουγκοσλαβικό» έθνος υπό σερβική ηγεμονία, όλες οι «ιστορικές» περιφέρειες της Γιουγκοσλαβίας αντικαταστάθηκαν από Διοικήσεις («Μπανοβίνες») με τα ονόματα των τοπικών ποταμών. Η αλλαγή παγιώθηκε με το σύνταγμα του 1931 (άρθρο 83) και αντιμετωπίστηκε ειρωνικά από το διεθνή τύπο της εποχής.

    Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτή τη διοικητική διαίρεση, τότε εκτός από (γιουγκοσλαβική) Μακεδονία δεν υπάρχουν επίσης Σλοβενία (αλλά «Ντράβσκα» Μπανοβίνα), Κροατία («Σάβσκα» και «Πριμόρσκα» Μπανοβίνα), Μαυροβούνιο («Ζέτσκα» Μπανοβίνα), Βοσνία-Ερζεγοβίνη («Ντρίνσκα» και «Βρμπάσκα» Μπανοβίνα), Βοϊβοδίνα («Ντουνάβσκα» Μπανοβίνα) και -φυσικά- ούτε Σερβία («Μοράβσκα» Μπανοβίνα). Η γελοιότητα του όλου επιχειρήματος, που προπαγανδίστηκε κι από επίσημα χείλη (Παπαθεμελής), είναι παραπάνω από προφανής.


    ΜΥΘΟΣ 4ος

    "Ονομασία των βορείων γειτόνων μας ως «Μακεδονία» συνεπάγεται αλυτρωτικές βλέψεις εις βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας. "

    Στην πραγματικότητα, οι παλιότερες εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της ελληνικής Μακεδονίας ουδέποτε στηρίχτηκαν σε «ονοματολογικές» παρανοήσεις. Κεντρικό επιχείρημα της Βουλγαρίας και της τιτοϊκής Γιουγκοσλαβίας (πριν από το 1950) ήταν η συνεχιζόμενη παρουσία μιας συμπαγούς σλαβόγλωσσης μειονότητας σε περιοχές της ελληνικής Μακεδονίας ή τα «ιστορικά δίκαια» που (υποτίθεται ότι) συνεπαγόταν η πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής πριν από τους Βαλκανικούς Πολέμους και την εγκατάσταση των προσφύγων της Μικρασίας.

    Ακόμη κι αν η ΠΓΔΜ μετονομαζόταν «Δαρδανία», αυτό δεν θα εξαφάνιζε τις αναφορές των εκεί εθνικιστών σε «αλύτρωτους Δαρδανούς» της Β. Ελλάδας. Στη δε χώρα μας, θα γινόμασταν απλώς μάρτυρες της μετάλλαξης των «σλαβόφωνων Ελλήνων» σε «δαρδανόφωνους».

    Της μόδας μέχρι το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρξε επίσης η «γεωπολιτική» επιχειρηματολογία («δικαίωμα» των εθνών να «αναζητήσουν» καλλιεργήσιμα εδάφη, θαλάσσιες οδούς κ.λπ.). Παρόμοια επιχειρήματα πρόβαλε τότε κι η επίσημη Αθήνα, ζητώντας επέκταση των ελληνικών συνόρων προς βορρά. Σήμερα, τέτοιοι ισχυρισμοί θεωρούνται από το Διεθνές Δίκαιο απαράδεκτοι, ενώ η ύπαρξη και προστασία των κατά τόπους μειονοτήτων έχει πλήρως αποσυνδεθεί από εδαφικές «διευθετήσεις».


    ΜΥΘΟΣ 5ος

    "Η (φαντασιακή) σχέση των Σλαβομακεδόνων με τους αρχαίους Μακεδόνες είναι μια ιστορική πλαστογραφία που χαλκεύθηκε από τα Σκόπια στα μεταπολεμικά χρόνια."

    Στην πραγματικότητα, η υποτιθέμενη καταγωγή των σλαβόφωνων από τους αρχαίους Μακεδόνες υπήρξε αγαπημένο θέμα της ελληνικής προπαγάνδας, ήδη από τα μέσα του ΙΘ' αι.

    Το πιστοποιούν σλαβόγλωσσα έντυπα που οι μακεδονομάχοι μοίραζαν στον τοπικό πληθυσμό, όπως η «Διακήρυξη του Ελληνομακεδονικού Συλλόγου της Αθήνας για τους αδελφούς μας Μακεδόνες» (1905) ή οι υποτιθέμενες «Προφητείες του Μεγαλέξανδρου» (1907). Ανάλογες θεωρίες συναντάμε και σε προφορικά κηρύγματα προς τους σλαβόφωνους χωρικούς (Στ. Ράπτης «Ιστορία του Μακεδονικού Αγώνος», Εν Αθήναις 1910, σ. 168). Πασίγνωστη είναι τέλος η αναγόρευση της σλαβομακεδονικής σε μετεξέλιξη της «ομηρικής» γλώσσας των αρχαίων Μακεδόνων από λογίους της εποχής (Τσιούλκας, Μπουκουβάλας κ.ά.), τα πονήματα των οποίων βρίσκουν μέχρι σήμερα ανταπόκριση σε ελληνικούς εθνικιστικούς κύκλους.

    Εξίσου παλιά είναι η οικειοποίηση αυτής της «ιστορικής» επιχειρηματολογίας από τους ίδιους τους σλαβόφωνους Μακεδόνες -είτε αυτοί συντάσσονταν με τον ελληνικό εθνικισμό είτε όχι. Προξενική έκθεση του 1871 καταγράφει το στολισμό του «σλαβοβουλγαρικού» βιβλιοπωλείου των Βιτωλίων με την εικόνα του Μεγαλέξανδρου, ενώ το 1902 κομιτατζήδες κηρύσσουν πως «θέλουν να αναζωώσουν τον Μέγαν Αλέξανδρον» και το κράτος του. Την ίδια χρονιά, σλαβόφωνος πράκτορας του ελληνικού μηχανισμού καυτηριάζει δημόσια τους συμπατριώτες του που «πλανώνται πλάνην μεγάλην φρονούντες ότι είνε δυνατόν να είνε απόγονοι συγχρόνως τε του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Κρούμου» (Γ. Π. Κώνστας, «Ενέργειαι και δολοφονικά όργια του βουλγαρικού κομιτάτου», Εν Αθήναις 1902, σ. ιθ').

    Παρά την οφθαλμοφανή αυθαιρεσία του, το όλο «γενεαλογικό» σχήμα έχει συνεπώς τη δική του προϊστορία. Στο κάτω κάτω, τι φταίνε αυτοί αν πήραν τοις μετρητοίς όσα τους κανοναρχούσαν οι «δικοί μας» φωστήρες;

    Διαφορετικής τάξης ζήτημα αποτέλεσε η υιοθεσία του «Ηλιου της Βεργίνας» ως εθνικού εμβλήματος της ΠΓΔΜ το 1992. Ευθύς εξαρχής ήταν προφανές πως επρόκειτο για (εσπευσμένη) κατασκευή ενός διαπραγματευτικού χαρτιού προς ανταλλαγή, ενόψει μελλοντικού διακανονισμού. Το αποδεικνύει όχι μόνο η άνετη απεμπόλησή του το 1995, αλλά και η προνοητικότητα της ηγεσίας των Σκοπίων να απεικονίσει έναν διαφορετικό «ήλιο» στα κέρματα που έκοψε το 1993.


    ΜΥΘΟΣ 6ος

    "Το ελληνικό κράτος αδιαφόρησε επί μισόν αιώνα για τις κινήσεις των Σκοπίων. "

    Στην πραγματικότητα, όπως εξηγεί σε απολογιστικό του κείμενο ο επίσημος ιστορικός του Μακεδονικού (κι εμπειρογνώμονας του ΥΠΕΞ επί τρεις τουλάχιστον δεκαετίες), Ευάγγελος Κωφός, «για τη διπλωματική μας Υπηρεσία, το θεωρούμενο από πολλούς ως "ανύπαρκτο θέμα" ήταν ένα πολύ υπαρκτό και ακανθώδες πρόβλημα. Υπήρξαν περίοδοι κατά τις οποίες το 50% των εισερχομένων ημερησίως εγγράφων στο αρμόδιο Βαλκανικό Τμήμα του Υπουργείου αναφέρονταν άμεσα ή έμμεσα στο Μακεδονικό».

    Η σχετική παρανόηση οφείλεται στην επιλογή της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας να θεωρεί το θέμα επισήμως «ανύπαρκτο», επιβάλλοντας αυτή τη γραμμή στα ελληνικά ΜΜΕ.

    Ο Κων/νος Καραμανλής (ο παλιότερος) δεν είχε π.χ. κανένα πρόβλημα να εξηγήσει το 1980 στο γιουγκοσλάβο ομόλογό του, Μιγιάτοβιτς, πώς υποχρέωσε τον ελληνικό τύπο ν' αποσιωπήσει την απάντηση του γιουγκοσλαβικού ΥΠΕΞ σε ερώτηση «ενός δικού μας ανόητου δημοσιογράφου για το Μακεδονικό» («Αρχείο Καραμανλή», τ. 12ος, σ. 61).

    Η αιτία αυτής της διατεταγμένης αυτολογοκρισίας δεν είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Χάρη στη (μυστική) ελληνογιουγκοσλαβική «συμφωνία κυρίων» του 1962 για εκατέρωθεν αποχή από οποιαδήποτε δημόσια ανακίνηση του Μακεδονικού, το ελληνικό κράτος μπόρεσε να οργανώσει -χωρίς διεθνείς περιπλοκές- ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αφομοίωσης της σλαβόφωνης μειονότητας του βορειοελλαδικού χώρου. Σε αντάλλαγμα αποδέχθηκε de facto την ύπαρξη της Σ. Δ. Μακεδονίας, όπως πιστοποιεί η αναγραφή της ονομασίας σε ΦΕΚ όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων.

    ΜΥΘΟΣ 7ος

    "Η ηγεσία των Σκοπίων υπήρξε σταθερά αδιάλλακτη στο ζήτημα του ονόματος, απορρίπτοντας κάθε συμβιβαστική λύση."

    Στην πραγματικότητα, η ελληνική κυβέρνηση φρόντισε να απορρίψει πρώτη όλες τις εκδοχές σύνθετης ονομασίας που πρότειναν το 1992-93 οι μεσολαβητές της Ε.Ε. και του ΟΗΕ, όπως «Νέα Μακεδονία» (1.4.92) και «Nova Makedonija» (28.5.93).

    Η δεύτερη απορρίφθηκε επίσημα (και) από τον Γκλιγκόροφ, μια μέρα όμως μετά το Μητσοτάκη.

    Το ίδιο συνέβη και με τις βολιδοσκοπήσεις σε διμερές επίπεδο. Το Μάρτιο του 1992, κατά τη συνδιάσκεψη «Ελσίνκι-2» της ΔΑΣΕ, ο ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ Μάλεφσκι παρέδωσε σε μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας κατάλογο με πέντε εκδοχές σύνθετης ονομασίας («Μακεδονία του Βαρδάρη», «Βόρεια Μακεδονία» κ.λπ.) παροτρύνοντας σε άμεση από κοινού επίλυση του προβλήματος. Η ελληνική πλευρά απέρριψε το διάβημα με τη δικαιολογία ότι «η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη». Τις ίδιες μέρες κλιμακώθηκε η εκστρατεία του (τότε) έλληνα ΥΠΕΞ, Αντώνη Σαμαρά, για αποτροπή οποιουδήποτε συμβιβασμού με το «ψευδοκράτος» - με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στα σημερινά αδιέξοδα.

    ΜΥΘΟΣ 8ος

    "Οι εθνικιστικοί κύκλοι της ΠΓΔΜ απειλούν άμεσα την ασφάλεια κι εδαφική ακεραιότητα της Β. Ελλάδας. "

    Η ύπαρξη εθνικιστών σε οποιαδήποτε χώρα είναι κάτι το αυτονόητο. Εντελώς διαφορετικό ζήτημα είναι η πραγματική επικινδυνότητά τους. Στην περίπτωση της ΠΓΔΜ, πολύς λόγος έγινε το 1991-93 για την αλυτρωτική συνθηματολογία του δεύτερου σε μέγεθος κόμματος της χώρας, του ΒΜΡΟ. Στην πραγματικότητα, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα από τον τοπικό τύπο, η ηγεσία του ΒΜΡΟ ήδη από το 1992 βρισκόταν σε επαφή με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες -και συγκεκριμένα με τον ειδικό απεσταλμένο του Μητσοτάκη, στρατηγό Γρυλλάκη («Ιός» 22.12.2001).

    Οταν το 1998 το ΒΜΡΟ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της ΠΓΔΜ, ακολούθησε έτσι πιο «ενδοτική» πολιτική απ' ό,τι οι προκάτοχοί του (ξεπούλημα στρατηγικών βιομηχανιών στο ελληνικό κεφάλαιο, κ.λπ.). Σύμφωνα με το «Βήμα» (3.6.2001), σύμβουλος του «εθνικιστή» πρωθυπουργού Γκεοργκίεφσκι «στις διαβουλεύσεις με την Αθήνα για την ονομασία» δεν ήταν άλλος από το Σταμάτη Μαλέλη -τον ίδιο άνθρωπο που, ως υπάλληλος του ελληνικού προξενείου, είχε ξεκινήσει το 1992 τις επαφές Γρυλλάκη-ΒΜΡΟ!

    Απομένει το ζήτημα των εθνικιστικών αναφορών σε σχολικά βιβλία της ΠΓΔΜ. Κάποιες είναι όντως αλυτρωτικές, ενώ άλλες απλώς διαφέρουν από τη δική μας εικόνα για την ιστορία της περιοχής. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, που έχει ευρύτερες βαλκανικές διαστάσεις, υπάρχουν διακρατικές επιτροπές επιφορτισμένες με την αμοιβαία εκκαθάριση των σχολικών βιβλίων από κηρύγματα μίσους και σοβινιστικές υπερβολές.

    Προϋπόθεση της δουλειάς τους συνιστά, ωστόσο, η απουσία έντασης μεταξύ των ενδιαφερόμενων χωρών.

    ΜΥΘΟΣ 9ος

    "Στην επικράτεια της ΠΓΔΜ ζει μια ευμεγέθης ελληνική μειονότητα."

    Πρόκειται για ανυπόστατη κατασκευή που δεν στηρίζεται σε κανένα πραγματικό δεδομένο. Το αρχικό έναυσμα δόθηκε από μια σφυγμομέτρηση του περιοδικού «PULS» (1991) κατά την οποία, σε περίπτωση διάλυσης της ΠΓΔΜ, ένα 10,88 % των ερωτηθέντων θα προτιμούσε να ζήσει στην Ελλάδα κι όχι σε κάποια άλλη γειτονική χώρα -προτίμηση που από ελληνικά ΜΜΕ (και το Α2 του ΓΕΣ) ερμηνεύθηκε σαν εκδήλωση ελληνικής εθνικής συνείδησης!

    Ακολούθησε η πανηγυρική υποδοχή της προκήρυξης μιας «Οργάνωσης Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας» (19.2.93), που σύντομα αποδείχθηκε κατασκεύασμα του εγχώριου «Στόχου». Οπως επισημαίνει και ο Κωφός, η όλη παραφιλολογία (στην οποία μετείχε ακόμη και η υφυπουργός Εξωτερικών Βιργινία Τσουδερού, ανεβάζοντας μάλιστα το ποσοστό της «ελληνικής μειονότητας» σε 18,6) «ενίσχυε την εντύπωση σε τρίτους ότι η Ελλάδα αναζητεί ή κατασκευάζει ερείσματα για επέμβαση στη γειτονική χώρα».


    ΜΥΘΟΣ 10ος

    "Η στάση της Αθήνας απέναντι στα Σκόπια υπήρξε σταθερά ενδοτική και καθόλου απειλητική. "

    Στην πραγματικότητα, ο ελληνικός εθνικισμός φλέρταρε σοβαρά με την ιδέα της διάλυσης του «ψευδοκράτους». Εκτός από χιλιάδες διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας ζητώντας «σπάσιμο των συνόρων» και «σύνορα με τη Σερβία» (10.12.92), τη «στρατιωτική πίεση» και το διαμελισμό της ΠΓΔΜ υποστήριξαν επίσης δημόσια προσωπικότητες όπως ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Κων/νος Βακαλόπουλος, ο Σαράντος Καργάκος, ο Χρήστος Πασσαλάρης ή ο τέως πρόεδρος Χρήστος Σαρτζετάκης. Στον αθηναϊκό τύπο δημοσιεύθηκαν σενάρια προέλασης του ελληνικού στρατού στο έδαφος της ΠΓΔΜ («Βήμα» 15.12.91 και 31.5.92), ακόμη και χάρτης με τις προτάσεις του ΓΕΕΘΑ για τα νέα σύνορα της Ελλάδας («Εθνος» 7.12.92).

    Σ' ένα άλλο επίπεδο, ο ΥΠΕΞ Σαμαράς βάσισε μεγάλο μέρος της στρατηγικής του στην προοπτική αποσύνθεσης και κατάρρευσης του «κρατιδίου» (χάρη και στο πρώτο άτυπο ελληνικό εμπάργκο του 1992), ενώ γνωστές είναι οι διαβουλεύσεις με τους Μιλόσεβιτς και Ντράσκοβιτς για ελληνοσερβική «μοιρασιά» της ΠΓΔΜ.

    Τέλος, διαφορετικής τάξης σχεδιασμοί για την «προληπτική» κατάληψη μιας «υγειονομικής ζώνης» εντός της ΠΓΔΜ σε περίπτωση επέκτασης των εκεί διακοινοτικών ταραχών συζητήθηκαν επίσημα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής τον Αύγουστο του 2001.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 10 ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!!!!!!

    ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ Τ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ!!!!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ηλείε (πιο ταιριαστό Ηλίθιε) πατριώτη η χιλιόχρονη αυτοκρατορία που αναφέρεις μπορεί να ήταν "ορθόδοξη" αλλά μόνο Ελληνική δεν ήταν. Ηταν το αποτέλεσμα της επικράτησης στην ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία μιας εβραϊκής αίρεσης που ονομάστηκε χριστιανισμός. Και βέβαια δεν επικράτησε ακριβώς ειρηνικά (δεν ξύπνησαν ένα πρωί οι Έλληνες φιλόσοφοι και είπαν "μα τι καθόμαστε και το ψάχνουμε αφού τις απαντήσεις τις έχουν κάτι Ιουδαίοι τσοπάνοι που μιλούν για κάποιον Γιαχβέ").
    Αν σε ενδιέφερε ένα μέλλον αντάξιο των πραγματικών προγόνων μας (των οποίων τον πολιτισμό κατέστρεψαν οι συνεχιστές των παραπάνω τσοπάνων) ίσως το έψαχνες λίγο περισσότερο και δεν θα υποστήριζες και τόσο αυτούς που έχουν αρνηθεί την ανθρώπινη φύση τους και αυτό τους βγαίνει σε κάπως εχμ "πικάντικα" γούστα.
    Τουλάχιστον μας έκανες να γελάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ο πουστοδουλος εχει ΑΙDS.
    αλλα για ευνοητους λογους κανεις δεν το αποκαλυπτει!
    το ειτζ προκαλει καρκινους καθως εξασθενει τον οργανισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 2:16

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΒΑΛΤΟΣ Ή ΜΑΛΑΚΑΣ, ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟ κ.α.!!!!!!!

    ΜΗ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ,

    ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΧΛΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ!!!!

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΦΑΛΜΕΡΑΪΕΡ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ΄ ΑΛΛΟ!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ!!!!

    Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ, Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ???

    ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ηλείε πατριώτη, το βυζάντιο ήταν ρωμαϊκή αυτοκρατορία, γιαυτό είσαι αθεράπευτα Ρωμιός και βλαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 2:26
    Από AIDS πέθανε και ο παλιός μητροπολίτης Νίκαιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. babis 1111111111111111111111

    Ο babis και ο φίλος του την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και ο φίλος του babis πηγαίνει να το σηκώσει λέγοντας στον babis να μην τελειώσει πριν επιστρέψει. Όταν μετά επιστρέφει βλέπει το μπάνιο γεμάτο σπέρματα οπότε και διαμαρτύρεται. - "Μα απλώς έκλασα!", απαντά o babis.

    babis 22222222222222222222222222

    Ο babis παει στον σεξολογο και αλλοφρων του λεει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει φοßερα ο κωλος µου και θελω να µε εξετασετε!!! Να γδυθωωωωω;;;;

    Ο γιατρος σαλταρει και για να τον αποφυγει, γραφει του babis µια συνταγη και τον διωχνει.
    Μετα απο µια εßδοµαδα ο babis επιστρεφει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει ακοµα ο κωλος µου! Σας ικετευω...εξεταστε µε!!!! Να γδυθωωωωωω;;;;;;;;

    Ο γιατρος του γραφει µια νεα συνταγη και τον διωχνει ξανα. Ο babis οµως επιµενει και τον επισκεπτεται καθε ßδοµαδα.
    Εχουν µε τα πολλα περασει 3 µηνες, οποτε µια µερα ο γιατρος αποφασιζει τελικα να τον εξετασει. Του ζηταει να γδυθει και να πεσει στα τεσσερα.

    Οπως κοιταει απο πισω, ßλεπει να προεξεχει ενα κοτσανι.
    Τραßαει...τραßαει...και σιγα σιγα ßγαινουν και τα φυλλα.
    Συνεχιζει να τραßαει...και χλουπ...ßγαινει ενα κοκκινο τριανταφυλλο , οποτε ο babis γυρναει και του λεει µε λαγνο ßλεµµα:


    -ΓΙΑ ΣΕΝΑ....!!!!!!!

    babis 333333333333333333333333

    Περίμενε o babis στην εθνική οδό και έκανε οτοστόπ σε όλα τα αυτοκίνητα αλλά κανένα δεν σταμάταγε. Είχε πια απελπιστεί ο gay και τελικά σταμάτησε μια νταλίκα. Στο μέσο της διαδρομής πετάγεται μια γάτα στη μέση. Ο νταλικέρης προσπαθώντας να την αποφύγει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Βγαίνουν και οι δυο έξω. Ο babis τα είχε πάρει στο κρανίο. Παίρνει έναν φίλο του για να διαμαρτυρηθεί και αρχίζει:
    -Έλα Γιώργο είχα μπει σε ένα αυτοκίνητο και βγήκαμε έξω από το δρόμο και τραυματίστηκα. Να του κάνουμε μήνυση....
    Λέει ο νταλικέρης:
    -Ναι καλά τα αρχ***α μου θα πάρεις...
    Πετάγεται και ο babis και λέει:
    -Εντάξει Γιώργο λύθηκε το πρόβλημα.

    babis 4444444444444444444

    O babis και δυο γκόμενοί του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική με την Ολυμπιακή. Όταν έφτασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο babis είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν.
    - Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν!
    Ο babisς τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
    - Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα;
    Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους.
    Μετά από μία ώρα καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
    - Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω.
    - Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γαμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΡΕ ΦΙΛΙΣΤΩΡ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΚΟΛΑΣ ΣΤΟ ΡΩΜΙΟΣ Ή ΕΛΛΗΝΑΣ?
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ;ΜΗΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΧΑΙΟΙ,ΙΩΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΑΝΑΟΙ κ.τ.λ.

    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ GREECE!!!!!!

    ΜΗ ΚΟΛΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΡΩΜΙΟΙ, ΓΡΑΙΚΟΙ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΩΡΕΙΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ κ.τ.λ.

    ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 5000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο Ηλειος, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ακομα με 100% βεβαιοτητα τι σοϊ μαλακας ειναι!

    Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι βαλτο βλαχαδερο τσογλανι, που τετοια κυκλοφορουν πολλα στο διαδικτυο.

    Ομως την ιδια στιγμη πρεπει να θεωρησουμε οτι ειναι ασφαλως και ιδιαιτερα μεγαλος βλαξ, αφου δεν εχει αντιληφτει οτι στην Ιστορια εχουν πλεον προσβαση και τα πιο νεαρα ατομα αυτης της Χωρας και οτι τα ψεμματα που παει με τοση μαλακισμενη αφελεια να διαδωσει, δεν μπορει να πιανουν τοπο στην ηλεκτρονικη μας εποχη.

    Εξ αλλου, αν ειναι ρομιος μπορει να μιλαει λατινικα με τους ομοιους του. Προς τι η προπαγανδα και η βλακεια, να προσπαθει να πεισει τους επισκεπτες εδω οτι στην Ελλαδα δεν κατοικουν Ελληνες αλλα ... ρομιοι?

    Επισης κανει το βλακωδες σφαλμα να θεωρει μια εβραϊκη "ορθοδοξια" ως εθνικοτητα!! Συμφωνα μ' αυτο και οι Γερμανοι που ειναι χριστιανοι, δεν ειναι γερμανοι αλλα εβραιοι.
    Και γενικα, στην Ευρωπη δεν κατοικουν διαφορα εθνη, αλλα ορθοδοξα εβραϊκα προβατα.

    Μπορει να αντιτεινει οτι τα προβατα στην Ελλαδα ειναι ορθοδοξα σε αντιθεση με τα προβατα στην υπολοιη ευρωπη, οπου εκεινοι ειναι ΚΑΘΟΛΙΚΑ εβραϊκα προβατα! Μα, αν ειναι ετσι, τοτε και ολοι οι καθολικοι ειναι του ιδιου ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!! Πραγμα ατοπον.

    Η "ορθοδοξια" λοιπον δεν εχει καμια σχεση με κανενα ευρωπαϊκο εθνος, αρα ουτε και με την Ελλαδα μοναχα! Ορθοδοξος μπορει να ειναι ενας ταταρος - τουρκος Βουλγαριας, ενας σλαβος ή γερμανος Ροσσιας, ενας Βλαχος Βαρδαριας ή ενας Σερβος ή ενας Μαυροβουνιος ή και ενας Αλβανος που τον "βαφτισαν" ( δλδ, προσηλυτησαν) οι χριστιανοεβραιοι ρασοφοροι.

    Ως εκ τουτου, εαν η "ορθοδοξια" ηταν εθνικοτητα, θα επρεπε εβραιοι τουρκοι, ταταροι, σλαβοι, βλαχοι, γερμανοι, σερβοι, μαυροβουνιοι, αλβανοι, να ηταν ισοτιμοι με τους Ελληνες!!! Ισοτιμια, θα σημαινε να μοιραστεις την περιουσια σου, αλλα και το δικαιωμα να εκλεγονται ως ελληνες πολιτες. Απο ποτε, ομως, ολοι αυτοι θεωρουνται Ελληνες?

    Τους ρωτησε κανεις?

    Εμας, μαλθακα, μας ρωτησες ποτε αν θελουμε να λεγομαστε χριστιανικα προβατα?

    Ρομιε, κανε καμια βολτα στο ισραηλ ή στην Ιταλια και μεινε εκει οσο θελεις.

    Εδω στην Ελλαδα δεν εχεις καμια θεση. Αλλιως ειμαστε αναγκασμενοι να σε πιασουμε απ' τ' αυτι και να σε πεταξουμε εξω, πληρωμενε πανυβλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση