GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διορισμοί...

. Δεν ξέρω αν αρμόζει στο blog αλλα αν θελετε αναρτήστε το. Δ. Παν. .

.
Δεν ξέρω αν αρμόζει στο blog
αλλα αν θελετε αναρτήστε το.
Δ. Παν.
.

15 σχόλια

  1. Ούτε αυτό φίλοι αρμόζει στο blog, αλλά θα το αναρτήσω.

    ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ!

    Ο ΝΕΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.


    «Ο κ. Ανδριανός, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, είναι ένας άνθρωπος ενήλικας, ο οποίος έχει μια εμπειρία στη ζωή, έχει μια θέση στην κοινωνία και έπραξε, όπως έπρεπε να πράξει», δήλωσε ο Θ. Ρουσόπουλος. «Σ' αυτή την κυβέρνηση τα στελέχη, τα οποία διακρίνονται για το ήθος τους και γιατί σέβονται τον εαυτό τους, δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια για να κάνουν κάτι νόμιμο. Και αυτό είναι κάτι το οποίο έχει εμπνεύσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

    ΝΑ ΚΑΤΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

    ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΥΠΟΚΛΑΠΕΝ ΡΟΖ ΥΛΙΚΟ, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ!

    Ο ΑΓΙΟΣ

    Υ.Γ. άσε το άλλο!
    Ο Ανδριανός, κατά τον Ρουσόπουλο πάντα, έχει ΜΙΑ εμπειρία στη ζωή, έχει ΜΙΑ θέση στην κοινωνία και έπραξε τα δέοντα και τα νόμιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ,ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ
    ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ
    ΟΚΤΩ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.
    Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
    ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ
    ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ.


    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ?
    ΣΟΒΑΡΟΣ?
    ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ?


    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ..

    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


    Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΓΟΝΕΙΣ δεν χρειαζεται να έχουν πτυχία οι ΚΟΡΕΣ σας,ΜΗΝ ΞΟΔΕΎΕΣΤΕ σε φροντιστηρια κάντε τους σωματικές βελτιώσεις με κανα δύό εγχειρήσεις και αμολήστε τες σε DA CAPO ΚΟΛΩΝΑΚΙ σε εστιατόρια πέριξ της βουλής και γενικώς όπου συχνάζουν οι ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ.
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ μην φοβάστε οι εξετάσεις γίνονται σε δωμάτια πολυτελων ξενοδοχείων και αν πάτε καλα έχετε λυσει το πρόβλημα σας αντε λοιπον ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....ΠΤΑΝΕΣ ετσι κι αλιως ολη η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ.....





    ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

    ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ



    ΕΔΩ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ


    ΚΑΙ ΛΙΑΠΗΔΕΣ



    ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ Η ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ


    Η ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ?

    Πηγές προσκείμενες στην δημοσιογραφική πλευρά που υποδεικνύεται απο πολλούς ότι παρέδωσε την κασέτα στον Γιάννη Ανδριανό, δίνουν τώρα την εξής εξήγηση για όσα έγιναν: Γνώριζαν το υλικό της Εύας Τσέκου (όπως έχουν παραδεχθεί και δημοσίως) και λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την δημοσίευσή του θέματος, ενημέρωσαν σχετικά το Μαξίμου - όπως έκαναν άλλωστε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Ο στόχος τους (λένε τώρα τα ίδια πρόσωπα που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα) «ήταν μια ακόμα δημοσιογραφική επιτυχία» του είδους. Όταν δηλαδή θα έδιωχνε το Μαξίμου τον Ζαχόπουλο, εκείνοι που έδωσαν την κασέτα στον κ. Αδριανό, θα έβγαιναν και θα έγραφαν ότι «έτσι διώχτηκε ο γενικός γραμματέας» κλπ κλπ. Όπως συνέβη άλλωστε στην περίπτωση Μαγγίνα. Τα πράγματα, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, προχωρούσαν κανονικά,λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την δημοσίευσή του θέματος, ενημέρωσαν σχετικά το Μαξίμου - όπως έκαναν άλλωστε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Ο στόχος τους (λένε μεγαλοδημοσιογράφους, από εκείνους τα τηλέφωνα των οποίων βρέθηκαν στο κινητό του Ζαχόπουλου, του τηλεφώνησε λίγα λεπτά πριν το πηδήξει από το μπαλκόνι, και του είπε ότι είχε κι αυτός τα θέμα και πως θα το έβγαζε στο δελτίο του εκείνης της ημέρας. Ακολούθησε ο γνωστός καυγάς (με την σύζυγο του Ζαχόπουλου να φωνάζει οτι τους «κατέστρεψε» οικογενειακώς με την… λίμπιντό του) και τελικά η απόπειρα αυτοκτονίας.

    «Έτσι έγιναν όλα», υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Δεν υπάρχουν εκβιασμοί και σενάρια συνωμοσίας». Λέτε να έχουν δίκαιο; Εμείς τους ακούμε, αλλά δεν υιοθετούμε ακόμα καμία εκδοχή των γεγονότων. Γιατί παραμένει ισχυρή και η άλλη εκδοχή, εκείνη περί «οργανωμένου σχεδίου» που παρουσιάσαμε εδώ και τείνει να καταστεί σήμερα κυρίαρχη. Αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν στην πρόθεση κανενός να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που έχουν φτάσει και να τα «χάλασε» όλα η απόπειρα του Ζαχόπουλου, παραμένει ως διαπίστωση ότι «όποιος παίζει με τη φωτιά, στο τέλος θα καεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ"
    ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ

    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ

    εγραψε στην επιστολη του,απευθυνομενος στους δημοσιογραφους,που τον εκβιαζαν.

    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..

    ΑΞΙΟΣ..


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι εσείς που μεταφέρετε και απλώνετε την κιτρινίλα των εντύπων σας και τη γραμμή των MME στα blogs πρέπει να προσέχετε γιατί σύντομα θα εκτεθείτε! Η βιασύνη σας να συμμετέχετε στην επιχειρηματολογία περί συγκάλυψης και στην μεταφορά της συζήτησης για το δημοσιογράφο που παρέδωσε το DVD στο Μαξίμου δείχνει τον πανικό σας για τις αποκαλύψεις που έρχονται και τις οποίες δεν μπορείτε να αποτρέψετε με τέτοιες επικοινωνιακές ακροβασίες. Σ' αυτή την ιστορία συνέβησαν δύο αναπάντεχα και απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία ανέτρεψαν τους αρχικούς σχεδιασμούς για το διασυρμό του Ζαχόπουλου σε εθνικό δίκτυο: Η αυτοκτονία και η παράδοση του αποδεικτικού υλικού του εκβιασμού από το Μαξίμου στον εισαγγελέα. Αναστάτωθηκαν πολλοί και άρχισαν τις ακροβασίες: Αρχιμαφιόζος και καταχραστής ο Ζαχόπουλος. (Έκλεβε 4 χρόνια και αυτοκτόνησε μόλις του ζήτησαν να παραιτηθεί !?). Γιατί ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει το δημοσιογράφο; Συγκάλυψη, συναλλαγή, το Μαξίμου συμμετέχει στα σκάνδαλα και άλλα τέτοια περισπούδαστα και παραπλανητικά.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    Το παραδοθέν μονταρισμένο DVD ήταν απόδειξη του εκβιασμού και του στημένου παιχνιδιού. Αυτό ενόχλησε!
    Το αρχείο mpeg που περιέχει το DVD έχει ταυτότητα (header) στην οποία φαίνεται πότε δημιουργήθηκε και πότε προσπελάστηκε. Κανείς δεν ρωτάει για αυτά τα στοιχεία, τα οποία είναι βέβαιο ότι βρήκαν οι ειδικοί της Αστυνομίας. Τα στοιχεία αυτά σκόπιμα αποκρύπτονται: Έτσι ενοχοποιούνται αυτόματα τόσο ο Ανδριανός όσο και ο Δημοσιογράφος. Ο Ανδριανός δεν το πείραξε το DVD γιατί θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί και δεν αποκάλυψε το Δημοσιογράφο γιατί αυτός δεν συμμετείχε στον εκβιασμό. Αν είχε αποκαλύψει το Δημοσιογράφο τότε όλοι όσοι συμμετείχαν στο στήσιμο του Ζαχόπουλου θα είχαν "ανακαλύψει" τον εκβιαστή! Ο Δημοσιογράφος όμως φρόντισε να τοποθετήσει το θέμα στις σωστές του διαστάσεις, αφού κατέδειξε με τον πιο άμεσο τρόπο, αυτό που ο Ζαχόπουλος σημείωσε στην επιστολή του:"ο εκβιασμός βρήκε ευήκοοα πολιτικά ώτα".Ο συγκάτοικος του Θέμου και φίλος από τα παλιά του Λοβέρδου έχει ρόλο σ' αυτή την ιστορία, ο οποίος σύντομα θα αποκαλυφθεί όσο και αν οι προστάτες -δημοσιογράφοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι' αυτό όπως "ο διάολος το λιβάνι!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ"
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ?


    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ"
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ?


    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ"
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η φαιά Πανούκλα των δημοσιογράφων πολυτελείας.


    Είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η υστερία για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ανδριανό! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!!!
    Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, χθες, ωρυόταν για το «ρουφιάνο»!!! Καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν των κώνωπα!!! Οι αρχιρουφιάνοι φωνάζουν υστερικά εναντίον της ρουφιανιάς!!! Τα πρακτοράκια των νταβατζήδων και των ποικίλων παραεξουσιαστικών μηχανισμών, οι αρχιχαφιέδες βιαστές της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής παραληρούν κατά του «ρουφιάνου» που ήρθε σε συναλλαγή με τον Ανδριανό! Ζουν μέσα σε πολύεδρα συναλλαγών και διαπλοκών με την οικονομική και πολιτική εξουσία και ζητούν το δικό τους δημοσιογραφικό απόρρητο, ουρλιάζοντας σαν ύαινες, όταν κάποιος εκθέτει τη «δημοσιογραφική αλητεία» της εξουσίας τους. Αιδώς αχρείοι!!!

    Φυσικά κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση της βρωμιάς τους. Πνιγμένοι μέσα στο δαίδαλο των «λεπτομερειών», δηλαδή των αποσπασματικών, εξωτερικών όψεων της πραγματικότητας, πιστεύουν ότι επιτελούν το «έργο» της πληροφόρησης: Ασυνείδητα πιόνια ενός μηχανισμού που τους χειραγωγεί και αδυνατούν να τον διακρίνουν.
    Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όμως, οι «σταρ» των Μαζικών Μέσων Χειραγώγησης και Απάτης, σαν τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς γενίτσαρους με την αυθάδη και κομπάζουσα ημιμάθειά τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ συνειδητά το έργο της απάτης: Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τα αφεντικά τους και υπόγεια κέντρα, ροδέλες των οποίων είναι… Αυτές, όμως, οι υστερικές κραυγές για το «απόρρητο» και τους «ρουφιάνους», έξω από το γενικό αποπροσανατολιστικό στόχο τους, μάλλον υποκρύπτουν και τον «φθόνο των σταρ». Δηλαδή το νοσηρό, ναρκισσιστικό ανταγωνισμό που απορρέει από την «ανταλλακτική αξία» (δηλαδή την ακροαματικότητα) του καθένα τους.
    ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή:
    α) το γενικό πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού: Η ουσία.
    β). Εκδοτικούς, ίσως ανταγωνισμούς: Πάντα υπάρχουν.γ). Ο φθόνος των σταρ: η νόσος της ακροαματικότητας Με δύο λόγια:
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ και υποκρισία!!!
    Νταβέλης στο Ρεσάλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ζαχόπουλος και το παλαμάρι του!


    πιάσαμε πάτο;
    Με την υπόθεση Ζαχόπουλου κάποιοι νομίζουν πως είμαστε όλοι ένα μάτσο βιόλες που το πρώτο και τελευταίο τους μέλημα είναι το μπανιστήρι. Σίγουρα μας θεωρούν δε, ως σεξουαλικά πεινασμένους. Δεν δικαιολογείται αλλιώς ο βόθρος των καναλιών. Ανοίγεις το ένα και πέφτεις πάνω στις γαργαλιστικές αφηγήσεις του αναλυτή, πατάς το κουμπί πέφτεις στον άλλο που γαργαλιέται μόνος του! Όλο αυτό το σούργελο βρίσκει ακροατήριο όλους εμάς που συντηρούμε αυτό το σκουπιδαριό των ψευτο-δελτίων ή των εξίσου ''ποιοτικών εκπομπών''.
    Στιγμές απιστεύτου, καθημερινά στους δέκτες, με όλους εμάς συνεργούς αφού αποδεχόμαστε στρογγυλοκαθούμενοι αναπαυτικά στις πολυθρόνες μας, όλο αυτό το trash. Εθνικοί σταρ, μοντέλες, ψευτο-περσόνες αμφισβητούμενου φύλλου και άλλοι τραγικοί ενάγονται ως οι "επιτυχημένοι" σε αυτήν την χώρα. Και προτείνονται ως πρότυπα για όλους τους νέους.Η αντίδραση μας? Καμμία! Ενίοτε γκρινιάζουμε αλλά παραμένουμε εκεί καρφωμένοι περιμένοντας μήπως και τελικά παίξει σκηνές από το σήριαλ:'' Ο Ζαχόπουλος και το παλαμάρι του...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το ασφαλιστικο δεν ενδιαφερει κανεναν.
    τα "προιοντα" των μυστικων υπηρεσιων θελουμε να καταναλωσουμε.

    δωστε κρεβατοκαμαρες στον λαο.
    οχι καμερες στους δρομους.
    καμερες στις κρεβατοκαμαρες.
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ.
    ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
    ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
    "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ "ΠΗΓΕΣ" ΤΟΥΣ..
    ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ..
    Ε ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ"?

    ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ,ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ,
    ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
    ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΨΩ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΤΟ DVD ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

    ΓΚΑΡΣΟΝΙ


    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?


    ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΙ
    ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΚΕΡΝΑΩ..

    Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"


    ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ,ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ...


    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ..
    ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΟΖ".
    ΕΙΝΑΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟ".
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ
    ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ?
    ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ?
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Αμέρικα δεν ανέχεται την "ανυπακοή" του Καραμανλή. Έρχεται "βρώμικο 89" no2.

    Στο μάτι της Αμερικής, της Τουρκίας, των νταβατζήδων και του αμερικανόδουλου Γιωργάκη βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής. Μία ώρα και είκοσι λεπτά έπινε καφέ με τον Πούτιν και φυσικά δεν έπαιζαν τις κουμπάρες. Επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις και υπεγράφησαν συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας κυρίως στον ενεργειακό τομέα και στους εξοπλισμούς. Business που ισχυροποιoύν τις μακαραίωνες σχέσεις της χώρας μας με την Αρκούδα του Πλανήτη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός όμως υπερβαίνει τα εσκαμμένα και εμφανίζεται «ανυπάκουος» στις εντολές του διεθνούς τζετ των συμφερόντων παρεμβαίνοντας στον αμείλικτο αμερικανορωσικό ενεργειακό πόλεμο. Τολμά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ακυρώνει την Τουρκία ως αποκλειστικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κόμβο αμερικανικών συμφερόντων, επεκτείνοντας την ελληνορωσική συμφωνία μέχρι το 2040 με διπλασιασμό των ποσοτήτων φυσικού αερίου.
    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής. Ο πολυδιάστατος και πολυκεντρικός χαρακτήρας της εξωτερικής μας πολιτικής έρχεται σε αντίθεση με την ασήμαντη θέση που εξασφάλιζε στην Ελλάδα το παγκόσμιο σχέδιο των Αμερικανικών συμφερόντων. Οι Αμερικανοί «φίλοι» μας είναι σφοδρά ενοχλημένοι γι’ αυτό και επικροτούν τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή από τον Άπληστο Κύκλο των Νταβατζήδων. Η συνέχεια θα είναι μακρά. Κάτι σαν την ηλίθια περίπτωση των ομολόγων που έσκασε ακριβώς μετά τη συμφωνία «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης». Τώρα οι συμφωνίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και άρα οι Νταβατζήδες θα είναι ακόμα πιο λυσσαλέοι. Έτοιμοι για το «Βρώμικο 89», no2. Γιατί στη φιλοσοφία των «νέων μέσων» δεν έχει σημασία να αποδεικνύεις αυτά που λες, αλλά να τα λες. Σύμφωνα με τη θεωρία της «μεθοδευμένης σκανδαλολογίας»:οι υποψίες σκανδάλων έχουν πιο ηχηρά αποτελέσματα από τα ίδια τα σκάνδαλα.


    Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.


    Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση