GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδιάλλακτος ο δήμαρχος Ανω Λιοσίων...

Απολύσεις στον "Ξένιο 94,3 FM" . Του Αθανάσιου Κώνστα . "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν" από τον Δήμαρχο Ανω Λιοσίων Χρή...

Απολύσεις στον "Ξένιο 94,3 FM"
.
Του Αθανάσιου Κώνστα
.
"Αποφασίζομεν και διατάσσομεν" από τον Δήμαρχο Ανω Λιοσίων Χρήστο Παππού για την τύχη περισσοτέρων από 50 εργαζομένων στον ΞΕΝΙΟ 94.3.
Παρά το γεγονός ότι την Παρασκευή 18/1 έλαβε εξώδικο από τις ενώσεις ΕΤΕΡ-ΕΠΗΕΑ προχωράει το σχέδιό του για αποδόμηση του ραδιοφωνικού Σταθμού θέτοντας τελεσίγραφο μέχρι σήμερα το βράδυ (18/1) να υποβάλλουν αιτήσεις για μεταφορά τους στο Δήμο δημοσιογράφοι τεχνικοί και διοικητικοί του Σταθμού απειλώντας ότι θα προβεί σε ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ!! όσους δεν το πράξουν.Ζητάει από επαγγελματίες μέλη των δημοσιογραφικών ενώσεων να χάσουν όλα τους τα δικαιώματα μισθολογικά και ασφαλιστικά και να γίνουν μπαλάκι στα χέρια του.
Βέβαια τα 4-5 "καλά παιδιά" του Δημάρχου που τον στήριξαν και προεκλογικά έσπευσαν να κάνουν πρώτοι αιτήσεις μεταφοράς και μαθαίνω ότι ήδη τοποθετούνται σε θεσεις υπευθύνων στο Σταθμό!!Ετσι λοιπόν ο στρατηγικός (ημέτερος πολιτικά) επενδυτής θα βρεί το Σταθμό με ανθρώπους του Δημάρχου έτοιμος να αναλάβει το management! και να στελεχώσει τα τμήματα με δικούς του σε "χρώμα γαλάζιο".
Kαι όσοι απλά διεκδίκησαν την αξιοπρέπειά τους και το δικαίωμά τους στη δουλειά οδεύουν πρός την έξοδο.Αυτή είναι η ευαισθησία του Δημάρχου και των υψηλά ιστάμενων φίλων του στο Υπουργείο Εσωτερικών και την κυβέρνηση.
ΕΥΓΕ!

3 σχόλια

  1. Ενα γνωστό πουλί λείπει σαν φόντο πίσω απο τις ανακοινώσεις του κυρίου(;)Παππού......αλά που θα πάει το ίδιο το πουλί σύντομα θα γκοτσιλήσει επάνω του....ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σοβαρός αξιόλογος και δημοκρατικά εκλεγμένος Δήμαρχος μας κύριος Χρήστος Παππούς ακολουθώντας τακτικές άκρατου τραμπουκισμού - εφάμιλλες τους μπορεί να βρει κάποιος μόνο αν ανατρέξει στις μαύρες μέρες 21ης Απριλίου>> - απειλεί τους εργαζόμενους να υπογράψουν την παραίτηση τους - γιατί περί αυτού πρόκειται- ειδάλλως θα προχωρήσει στις απολύσεις τους. Όταν ο έγκριτος δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. σε συνάντηση της διασωματειακής με τον δήμαρχο τον ενημέρωσε – τον δήμαρχο- για το παράνομο των ενεργειών του η αυτού μεγαλειώτης , ο ύψιστος Κύριος Κύριος Δήμαρχος Χρήστος Παππούς απάντησε πως αυτός είναι ο δήμαρχος και θα το κάνει.
    Κύριε δήμαρχε οι συμπεριφορές αυτές μας προκαλούν συναισθήματα οργής και αηδίας . Εκτός και αν επιθυμείται να σας αντιμετωπίζουμε ως ένα ταλαίπωρο χτυπημένο από τη ζωή που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα μένα δικό του ονειρικό τρόπο .
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι και νέος πανάθεμάτον...όχι μόνο ως Δήμαρχος, αλά και ως ηλικία.
    Κρίμα και εγω που νόμιζα ότι με τα νειάτα θα πάει κάποτε μπροστά τούτος ο τόπος....εύχομαι να είναι εξαίρεση η αυτού μεγαλειότης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση