Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2008

  Κατά της "κλειδαρότρυπας" η Ντόρα...

  .
  ...και κατά του Καραμανλή. "Ετοιμάζεται" να κινηθεί...
  ...
  Την σιωπή της Ντόρας Μπακογιάννη για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης στην υπόθεση Ζαχόπουλου πρόσεξαν μόνο, οι δημοσιογράφοι και την ερμήνευσαν ως τήρηση αποστάσεων από τον Θ. Ρουσόπουλο. Και σωστά.
  Πιο μεγάλη σημασία όμως εχει ίδια η δήλωσή της για ο θέμα. Ταχθηκε "κατα της πολιτικής της κλειδαρότρυπας". Ποιος όμως δινει τέτοιες διαστάσεις στο θέμα για να υποβαθμίσει ττις άλλες πλευρές του; Η ιδια η κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου...
  Η Ντόρα Μπακογιάννη αρχίζει πια να βαζει τέλος στο "ειδύλλιό" της με τον Κ. Καραμανλή. Βλέπει ότι πλέον ο σημερινός πρωθυπουργός φθείρεται και αμφισβητείται. Πολιτικά θα παίρνει λοιπόν αποστάσες πια και ηδη αρχίζει να μαζεύει βουλευτες και στελέχη, τον "στρατό" της.
  Ετοιμάζεται...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  58 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 7:08:00 π.μ.

  RE NTORA

  DEN ENDIAFEREI TON KOSMO POIAN PIDOYSE O ZAXOPOYLOS.

  TON KOSMO TON ENDIAFEEI TI EXEI MASISEI O ZAXOPOYLOS MAZI ME AYTOUS POU TON PERITRIGYRIZAN.

  MHN PROSPA8EIS LOIPON NA RIKSEIS ALOY TO MPALAKI.

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 9:18:00 π.μ.

  Είμαστε κατά της πολιτικής της κλειδαρότρυπας.

  Εμείς πιστεύουμε στην πολιτική με τα γαμήσια σε κοινή θέα που μας ρίχνουν όλοι - γνωστοί γείτονες και "φίλοι - γαμήσια που όλοι μπορούν να ευχαριστηθούν σε κοινή θέα.

  Ως παραδείγματα παρατίθενται οι πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις και οι "άριστοι" (άχρηστοι) χειρισμοί των εθνικών μας θεμάτων.

  Οχι στην κλειδαρότρυπα, ναι στη παρτούζα.

  Εκ του ΥΠΕΞ.

  ftani-pia είπε... 4 Ιαν 2008, 9:28:00 π.μ.

  Η Ντόρα Μπακογιάννη (...) ηδη αρχίζει να μαζεύει βουλευτες και στελέχη, τον "στρατό" της.
  Ετοιμάζεται...
  ------------------------------------
  Ως πότε αυτή η χώρα θα γα...ται και θα δέρνεται από το Μητσοτακέϊο;
  Νισάφι πιά! Αγαπητοί φίλοι Νεοδημοκράτες έλεος. Αναλογιστείτε τι πρόσφερε στη πατρίδα η "οικογένεια" .Και αν δεν σκέφτεσθε τους εαυτούς σας, λυπηθείτε τουλάχιστον,τους υπόλοιπους συνέλληνες, που δεν χρωστάνε τίποτε, να υποφέρουν τα πάνδεινα από τη "φαμίλια".

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 10:12:00 π.μ.

  H Ντόρα δεν έχει καμμία πιθανότητα να βγει μόνη της.Το σχέδιο προβλέπει την ίδρυση κεντρώου κόμματος με τον Βενιζέλο που θα υποστηριχθεί από όλους τους θεσμικούς επενδυτές.

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 10:16:00 π.μ.

  Νέα γραμμή άμυνας στην υπόθεση Ζαχόπουλου αναζητά επειγόντως το Μαξίμου, καθώς η εκδοχή περί οργανωμένου σχεδίου εκβίασης του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού αφενός μεν καταρρίπτει το «ροζ» σενάριο που επιδιώχθηκε να επιβληθεί, αφετέρου όμως δημιουργεί προϋποθέσεις αντεπίθεσης, έως ότου καινούργιες αποκαλύψεις ανατρέψουν και τους νέους επικοινωνιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης.

  Η σύγχυση που επικρατεί το στενό επιτελείο του πρωθυπουργικού γραφείου, που χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση, επιτείνεται καθημερινά πλέον καθώς οι δύο βασικοί του στόχοι (να μείνει στο απυρόβλητο ο Κ. Καραμανλής και να περιοριστεί το σκάνδαλο στην ροζ του εκδοχή) ανατρέπονται από τις αποκαλύψεις. Παράλληλα επιβεβαιώνεται ο πανικός και η αμηχανία της κυβέρνησης, αφού για τρίτη φορά μέσα σε 10 ημέρες ανατρέπεται ο επικοινωνιακός «σχεδιασμός» της και εμφανίζεται να σύρεται από τις εξελίξεις. Το γεγονός αυτό προκαλεί εντάσεις και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αφού υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για τους χειρισμούς του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου -κυρίως του Γ. Ανδριανού και του Θ. Ρουσόπουλου- και κάνουν λόγο για λαθεμένες επιλογές που δημιουργούν προβλήματα αξιοπιστίας στην κυβέρνηση.

  Ανάμειξη
  Η άμεση ανάμειξη του Γ. Ανδριανού εμπλέκει πλέον ευθέως τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως ο κ. Ανδριανός λειτούργησε αυτοβούλως τόσο όταν πήρε (από δημοσιογράφο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του) όσο και όταν κατέθεσε το μονταρισμένο DVD στον εισαγγελέα. Πρώτο μέλημα του Μαξίμου είναι να αποφευχθεί η εκ νέου κλήση του κ. Ανδριανού, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να αποκαλύψει από πού πήρε το επίμαχο DVD, εξέλιξη να επιτυγχάνεται. Οπως υποστηρίζουν δικαστικοί κύκλοι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού θα επιμείνει στο δημοσιογραφικό απόρρητο, το οποίο θα επικαλεστεί και ο δημοσιογράφος στην περίπτωση που ο κ. Ανδριανός αναγκαστεί να αποκαλύψει την «πηγή» του.

  ''PASOK poisonous''

  melos pasok είπε... 4 Ιαν 2008, 10:25:00 π.μ.

  ΚΑΙΕΙ το Μαξίμου ο όλος χειρισμός της υπόθεσης του εμπίστου του πρωθυπουργού τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρήστου Ζαχόπουλου, ειδικά μάλιστα η χρησιμοποίηση του παραποιημένου DVD.

  ΕΠΕΜΕΝΕ το πρωθυπουργικό περιβάλλον, για να συγκαλύψει την πολιτική διάσταση της υπόθεσης, να στηρίξει με κάθε μέσον την εκδοχή της «ροζ» ιστορίας. Και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκε το παραποιημένο, δηλαδή το πλαστό στοιχείο, το οποίο κατετέθη στην ανάκριση, για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη.

  ΚΑΤΕΘΕΣΕ στον ανακριτή το πλαστό DVD ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Ι. Ανδριανός, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του δημοσιογράφου, ο οποίος του το παρέδωσε, επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο.

  ΕΙΧΕ μήπως δικαίωμα να επικαλεστεί το απόρρητο ο κ. Ανδριανός, όταν κατέθετε ενόρκως στον ανακριτή για το πώς έφτασε στα χέρια του το επίμαχο DVD με τις μονταρισμένες «ροζ» σκηνές;

  ΟΧΙ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ οι νομικοί. Στην περίπτωσή του δεν ισχύει το απόρρητο. Ο κ. Ανδριανός είναι κυβερνητικό στέλεχος και δεν εργάζεται σε μέσον ενημέρωσης.

  ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ισχύει, όπως οι πάντες γνωρίζουν, για να προστατεύονται οι δημοσιογραφικές πηγές, οι οποίες παρέχουν πληροφορίες, για να ενημερώνεται η κοινή γνώμη. Ο δημοσιογράφος, όταν δημοσιεύει πληροφορίες, δεν αποκαλύπτει τις πηγές του, για να συνεχίσει να έχει πληροφορίες, διατηρώντας μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης με όσους του εμπιστεύονται ειδήσεις. Το δημοσιογραφικό απόρρητο είναι στοιχείο της ελευθερίας του Τύπου. Προστατεύει το δικαίωμα του Τύπου να ενημερώνει (ενεργητική ελευθερία) και το δικαίωμα του κοινού να ενημερώνεται πλήρως (παθητική ελευθερία).

  ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Ανδριανός δεν είναι φορέας της ελευθερίας του Τύπου, δεν είχε καθήκον ούτε δικαίωμα να ενημερώνει την κοινή γνώμη, αφού δεν δημοσιεύει στον Τύπο, αλλά να ενημερώνει τον πρωθυπουργό και να παρουσιάζει στη συνέχεια τις θέσεις του, όπως συμφέρει την κυβερνητική επικοινωνιακή πολιτική (ευφημισμός της προπαγάνδας).

  ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ο κ. Ανδριανός το απόρρητο στο πλαίσιο της επιχείρησης παραπλάνησης της κοινής γνώμης με ένα πλαστογραφημένο στοιχείο, το οποίο έφτασε στα χέρια του άγνωστο, μέχρι στιγμής, σε ποια κατάσταση, δηλαδή μονταρισμένο ή αμοντάριστο.

  ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ως δημοσιογράφος φορέας της ενεργητικής ελευθερίας του Τύπου, ο κ. Ανδριανός. Μάρτυρας σε ποινική διαδικασία είναι (πρέπει να κληθεί πάλι) και οφείλει να πει όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς να προσθέσει ούτε να αποκρύψει τίποτε.

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 10:30:00 π.μ.

  index

  Πέντε η ώρα το πρωί και εμείς γράφουμε ΝΕΤ 105.8 για το αρχείο μας.

  Εθνικός Υμνος (εθνικός ύπνος ίσως), STID (σήμα σταθμού), σήμα ειδήσεων και... τρεις ειδήσεις απνευστί για σκάνδαλα με ένα εκ των οποίων εμπλουτισμένο με χρώμα ροζ.

  Συμπεράσματα:
  1. Κυβερνάει η μαφία.
  2. Η χώρα είναι μπουρδέλο.
  3. Τα μπουρδέλα έχουν ΚΑΙ δικό τους ύμνο!

  Θαυμάστε το ποιοι είναι αυτοί που χειρίζονται τα θέματα μιας ολόκληρης ευρωαφρικανικής χώρας!

  bloopers

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 11:24:00 π.μ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ
  ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
  ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
  ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
  ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
  ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ Η ΒΟΥΛΗ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 11:29:00 π.μ.

  Δηλαδή με άλλα λόγια μην κοιτάζετε από την κλειδαρότρυπα το κλέψιμο που κάνουμε εμείς σαν οικογένεια Μητσοτάκη;

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 11:32:00 π.μ.

  Αυτά τα καθάρματα ποιός θα τα δικάσει; οι δικαστές που διορίζονται από αυτούς; Οι πουλημένοι σε αυτούς δικαστές και εισαγγελείς;

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 11:59:00 π.μ.

  ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,
  ΟΤΑΝ ΤΟ 89 ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ,ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ [ΑΥΡΙΑΝΗ],ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ,
  Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΟΧΙ ΚΡΥΦΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΟΧΙ Γ.Γ .
  ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ , ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΡΓΑΡΑ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 12:05:00 μ.μ.

  EXEI DIKIO H NTORA
  OXI KLEDAROPORTES
  ANOIXTA PARAUYRA

  JORDAN είπε... 4 Ιαν 2008, 12:32:00 μ.μ.

  ΠΡΟΣ KARL MARX JR.

  ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΞ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ(ΜΟΡΔΟΧΑΙΟΣ ΚΙΣΕΛΕ)?

  northwest greece είπε... 4 Ιαν 2008, 12:39:00 μ.μ.

  Όλοι οι δημοσιογράφοι των καναλιών ΞΑΦΝΙΚΑ έγιναν προστάτες του gay χοντρού ‘’καταλληλότερου’’ .
  Το υποτιθέμενο αμερόληπτο Mega συνέχεια μιλάει για κάποια σπείρα που προσπαθεί να βλάψει τα Νεοδημοκρατικά αγγελούδια .
  Βγάζουν και ανώνυμους φίλους του Μεξικάνου , που μιλούν για ένα φτωχούλη του Θεού , ταπεινό υπαλληλάκο .
  ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
  ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ .
  ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΤΟΡΑ .
  ΕΨΑΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’ΕΝΔΟΞΟ’’ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ , ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΥΜΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .
  Αλλά τέτοιοι μαλάκες που είμαστε , τέτοιοι μαλάκες για κυβερνήτες μας αξίζουν .
  Κανένα δημοσιογραφικό λαμόγιο δεν είδε το βίντεο .
  Ούτε η άσχημη Όλγα ... ούτε ο υποτιθέμενος αντιδεξιός Θέμος , ούτε η δεξιάρα του κερατά ο Παπαγιάννης . Ο τελευταίος μάλιστα όταν άκουσε για στοιχεία που θα έρριχναν την κυβέρνηση δεν διάβασε τους φακέλλους γιατί δεν είχε ... υπαλλήλους !!
  ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 12:47:00 μ.μ.

  ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..................

  . Ο ήλιος έκαιγε εγώ πήγα στο παράθυρο έπιασα τα κιάλια μου και αγνάντευα την θάλασσα που χάιδευε με τα κύματα της τα απότομα Βραχιά. Γύρισα λίγο αριστερά και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ένα αγόρι ξανθό με σώμα φιδιού και πόδια αλόγου να είναι ξαπλωμένο στην καυτή άμμο και να αφήνει το υπέροχο κορμί του στο απαλό χαΐδεμα του ήλιου. Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό ένοιωσα μέσα μου ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου και ένα πάθος για έρωτα.Καθώς κοιτούσα ήρθε και με έπιασε από την μέση ο Κώστας . έβαλε τα χέρια του γύρω από το κορμί μου και με απαλές κινήσεις μου έτριβε τις ρόγες. Είχε δει όλη την σκηνή και Είχε ανάψει όπως εγώ άλλωστε. Γύρισα σιγά σιγά το σώμα μου και τον φίλησα στο στόμα ερωτικά τρυφερά και οι γλώσσες μας έπαιζαν η μια την άλλη . Κατέβασα το χέρι μου και έπιασα τον ήδη σκληρό του πούτσο που ήταν υγρός τότε ο Κώστας με μια κίνηση έπιασε τον δικό μου που ήταν στην ίδια κατάσταση. Με αργές κινήσεις ξαπλώσαμε στο παρκέ και πήρα στο στόμα μου τον σκληρό αλλά τόσο λαχταριστό πούτσο του.Άρχισε να βογκάει αλλά εγώ συνέχυσα να τον βάζω όλο μέσα στο στόμα μου να τον δαγκώνω τρυφερά και να ρουφάω και τα αρχίδια του τεράστια καθώς ήταν.τότε γύρισε και αυτός και σε στάση 69 μου τον πήρε στο στόμα του .αυτό κράτησε τόσο όσο δεν ήμουν σίγουρος πια ότι θα το αντέξω.Συνεχίσαμε λοιπόν και άρχισα να του γλείφω τον κώλο του έτσι όπως ήξερα ότι του αρέσει. Έβαλα μέσα το δάκτυλο μου και αυτός το δικό του σε μένα . Η ηδονή ήταν μεγάλη η απόλαυση τεράστια όπως τεράστιος ήταν ο πούτσος του που περίμενα ανυπόμονα να μπει στο δικό μου κώλο.άρχισα να παρακαλάω να μπει μέσα μου δεν άντεχα άλλο αλλά εκείνος ήθελε να με βασανίσει και άλλο. Άνοιξε το κομοδίνο και έβγαλε από μέσα ένα δονητή διπλής κατεύθυνσης ήταν πολύ χοντρό.Το άλειψα με λιπαντικό και με αργές κινήσεις το βάλαμε σιγά σιγά στα καυλωμένα κολαρακια μας. μας Είχε κυριεύσει το πάθος η φωνές μας ακουγόταν σε όλο το νησί . Η ηδονή ήταν μεγάλη όπως ο δονητής. μετά από λίγα λεπτά ο Κώστας έβγαλε τον δονητή από τον καυτό μου κώλο και από τον δικό του φυσικά με γύρισε μπρούμυτα έβαλε ένα μαξιλάρι στην κοιλιά έσπρωξε τα κωλομέρια μου επάνω και με κτηνώδη τρόπο μπήκε βιαία μέσα μου. Ούρλιαξα από ηδονή . πετούσα στους εφτά ουρανούς . Ο Κώστας δεν άντεξε τραβηκτηκε από τον κώλο μου ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου και έριξε τους χυμούς του στα καυτά μου χείλη . εγώ με μανία δεν άφησα να χαθεί ούτε μια σταγόνα. ....

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 1:03:00 μ.μ.

  Αγαπητοί μου φίλοι.

  Για να μην πολυλογώ συναντηθηκαμε τα είπαμε και μετά από λίγο βρεθήκαμε γυμνοί και εγώ γονατιστός να του κανω μια χορταστική πίπα.Το έκανα με όλη μου την τέχνη έστω και αν ήταν πρωτη φορά, το΄έχωνα όλο μεσα στο στομα μου του έγλειφα το ψωλοκέφαλο , ηταν σαν γλυκισμα μέχρι που κάποια στιγμή φώναζε ότι τελείωνε.Εγώ αποφάσισα να το κρατήσω μέσα στο στόμα μου και να δοκιμάσω τα ζεστά του χύσια, ήταν πολύ γλυκά και δεν άφησα σχεδόν ούτε σταγόνα , ακόμα και όταν το είχα καθαρίσει εντελώς δεν μπορούσα να σταματήσω να το γλείφω ήταν τόσο γλυκά.Μετά πήρε σειρά αυτός και μετά απο μια ωραία πίπα τον έχυσα και εγώ στο στόμα, μου το έκανε δωρο για το υπέροχο τσιμπούκι που του είχα κάνει...

  Αυτός είναι ο babis. Τα γνωρίζουν αυτά οι Έλληνες?
  Πολύ αμφιβάλλω.

  Πάντα με εκτίμηση
  babis

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 1:25:00 μ.μ.

  Αγαπητοί μου φίλοι.

  Καλησπέρα, είμαι ο babis 52 χρονών. Μου αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα και να γινομαι πουτανακι. Οποιος θελει σχεση μεσω τηλεφωνου με καυλωτικες συζητησεις και τηλεφωνικο sex και αργοτερα συναντηση απο κοντά ας στηλει μηνυμα στο εxι ενεα τρια οκτω ενια τεσερα τρια τρια ενια επτα

  Πάντα με εκτίμηση
  babis

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 1:35:00 μ.μ.

  index

  Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

  ...ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ.
  (αν χρειαστεί θα ακολουθήσουν κι άλλες)

  στον αγαπημένη μας "Julie",

  "Σκύλο της Ρηγίλλης"
  γνωστό και ως
  “friends of babis skylos gap”

  Ακούστε το δεύτερο τραγουδάκι
  (ver.2.1.0)

  του "Σκύλου της Ρηγίλλης"

  Για τους νοσταλγούς του ρετρό,
  το πρώτο τραγουδάκι είναι ακόμα εδώ.
  (ver.1.1.0)


  ...επειδή τόσο καιρό το παράχεσε με τα μπινελίκια και τα αποσπάσματα από το ημερολόγιο του με τα τσοντοκείμενα!

  Εχει και η υπομονή τα όριά της κοπρόσκυλο!
  Τώρα θα δεις "τέχνη" που θα ακολουθήσει.

  ο Αράπης,
  bloopers

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 1:57:00 μ.μ.

  ploopers
  ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ


  ploopers
  ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ

  ploopers
  ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ


  ploopers
  ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ


  ploopers
  ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 2:54:00 μ.μ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

  Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

  Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
  ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 3:00:00 μ.μ.

  oneira peinasmenou gia exousia prasinofrourou

  karl marx jr είπε... 4 Ιαν 2008, 3:10:00 μ.μ.

  JORDAN
  12:32

  Το ποιός είμαι εγώ είναι δικό μου πρόβλημα .
  Ξέρω όμως πολύ καλά ποιός είσαι ΕΣΥ .
  Είσαι είνας κλασσικός ακροδεξιός καραγκιόζης που όταν
  δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις σε μια συζήτηση
  κάνεις αυτό που κάνουν ανέκαθεν οι ακροδεξιοί καραγκιόζηδες ,
  βρίζεις τους συνομιλητές σου .
  Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα , κύριε καραγκιοζο-Τζόρνταν , να πω ότι είμαι Εβραίος , αν ήμουν , Κινέζος η Σενεγαλέζος , διότι μετά τετρακόσια χρόνια Οθωμανικού γαμησιού , αυτά τα περί της κατευθείαν καταγωγής μας από τους Αχαιούς , τους Ίωνες και τους Δωριείς είναι ιστορικά ανέκδοτα .
  Έλληνας είναι αυτός που μετέχει της Ελληνικής παιδείας .
  (δεν είναι δικό μου αυτό , ο χωριανός μου ο Ησίοδος το είπε , επτά αιώνες πριν να μυρίσει η Μαρία τον κρίνο .... ) ,
  Αν δεν σου αρέσει , πολύ λίγο με ενδιαφέρει .

  Karl Marx Jr

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 3:13:00 μ.μ.

  Ποιο BLOOPER-ακι εχει σειρα σημερα?

  Αντε εχω μπερδευτει γαμωτο ..

  Συνεχεια σας μπερδευω παλιοπουστρακια.
  Εχει και αυτο την γλυκα του..

  Να σας αφηνω στην αγωνια ,,

  Αυτο με το ξανθο κωλαρακι σημερα..
  Πως το λενε?

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 3:34:00 μ.μ.

  Ο Ελληνικός Λαός διδάχτηκε την τέχνη της Πολιτικής της Κλειδαρότρυπας, από την οικογένεια Μητσοτάκη το 1989.

  Η, κάνω λάθος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 3:40:00 μ.μ.

  Η, κάνω λάθος
  3:34 μμ
  ==
  Μπα!
  Σωστος εισαι.

  Και μαλακας οπως ειναι ολα τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια..

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 3:53:00 μ.μ.

  Ο Ελληνικός Λαός διδάχτηκε την τέχνη της Πολιτικής της Κλειδαρότρυπας, από την οικογένεια Μητσοτάκη το 1989.

  TΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 4:27:00 μ.μ.

  ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, Η ΤΡΕΜΗ ΚΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ, ΟΤΙ Η ...34ΧΡΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ DVD ...ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ....

  Η ...34ΧΡΟΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ/ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ DVD...

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ...ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

  ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΦΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......

  ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ ,
  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,
  ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ;

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 5:02:00 μ.μ.

  Kommentare minimieren

  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΠΡΕΠΕΙ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ:

  Α) ΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΒΙΝΤΕΟ,

  Β)ΩΣ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Υ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Υ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Τ Ο Υ.


  ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕΤ ...ΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΠΡΠΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ -ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ- ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

  ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

  8:07 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Επιτέλους να μάθουμε πως γίνονται οι προσλήψεις! Άλλοι κάνουν δεκάδες αιτήσεις και παίρνουν τα 3 τους και άλλοι πάνε καρφωτοί στην καρέκλα!

  8:23 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Για να δούμε τι θα πει τώρα ο βουλγαράκης...

  8:24 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  .
  Καταστρέφουν σε λίγες μέρες ότι χρειάστηκε πολλά χρόνια να γίνει.

  Κάψανε και ξεπουλήσανε όλη την Ελλάδα οι αλήτες και τους φταίνε οι πιτσιρικάδες στον Αγνωστο Στρατιώτη για τον οποίο Αγνωστο Μαλάκα ακόμα υπάρχει προβληματισμός, γιατί άραγε, για ποιες αξίες και ιδανικά να πέθανε αυτός ο ηλίθιος...

  9:14 πμ


  Grammateas hat gesagt...
  Για όλους φαινεται ότι έχει ψωμί η υπόθεση... Σιγά μην ιδρώσει το αφτί του...

  9:36 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Το κλέψιμο ελληνικής περιουσίας επί Βουλγαράκη πήγε σύννεφο. Μεγάλος κερδισμένος ήταν η γυναίκα του Βουλγαράκη, συμβολαιογράφος το επάγγελμα. Αυτός ο Βουλγαράκης, αυτή η γυναίκα του και ανθέλληνες μοναχοί βρήκαν μια μέθοδο ώστε και οι τρεις να θησαυρίσουν εις βάρος του λαού. Ξέθαψαν έγγραφα τούρκων σουλτάνων και σε μια χρήση γης και ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ χαρτί, κατοχύρωσαν γη σε ανθέλληνες μοναχούς διαφόρων μονών. Μετά έκαναν ανταλλαγή γης, με το υπουργείο πολιτισμού που είχε ο Βουλγαράκης με συμβολαιογράφο την γυναίκα του. Έτσι όλοι έγιναν πάμπλουτοι. Ίσως σε αυτά είχε συμμετοχή και ο μάλλον στημένος Ζαχόπουλος και για αυτό θέλησε να αυτοκτονήσει. Που είναι οι πουλημένοι δικαστικοί να τα ερευνήσουν όλα αυτά; Οι στημένοι για να βουλώνουν στόματα με δήθεν κακουργηματικές εκβιαστικές πράξεις φυλάκισης;

  10:00 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Ο Καραμανλής ευθύνεται απόλυτα για την κατ΄λασταση, πέρα από κάθε πλάκα.

  Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά ρε διάολε και να μην ανοίγει μύτη..

  Σε τι χώρα ζούμε;

  Μας περνάνε για ζώα ή για ηλίθιους;

  ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

  10:01 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Εσύ αποπάνω είσαι και ζώο και ηλίθιος και αμόρφωτος και προβοκάτορας και φαντασιόπληκτος και φοβιτσιάρης για να ζητάς έλεος!
  Ο Καραμανλής είναι ο ιδανικός ηγέτης για κάτι σαν και σένα.

  10:54 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ

  ΤΟ ΑΝΙΨΑΚΙ

  ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙ

  ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙ

  11:26 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  .
  Βουλγαραριακειάδα, το πνεύμα της:

  "Αυτοί είναι ελεεινοί... Αριστεροί με δεξιές τσέπες"

  Α. Παρίσης

  ...για τα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ συμπεριλαμβανόμενων και των συναδέλφων του βουλευτών!

  ΩΡΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!

  11:54 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Dyo gamiades syzytoysan:

  - Egv mporv na gamhsv apanvta toylaxiston 4 fores.
  - Siga, toy leei o allos. Egv gamav apanvta 15 fores.
  - Ante re malaka? Ama soy ferv dhladh 15 gkomenes ua tis gamhseis?
  - Kai bebaia ua tis gamhsv

  Fernei loipon 15 gkomenes tis sthnei o allos se stash pisokolhtoy pernaei
  apo thn kaue mia, ton bazei sthn kvlotrypida ths, ton bgazei kai proxoraei
  sthn epomenh.

  - Siga re malaka, toy leei o allos. Etsi nomizeis oti gamhses?
  - Giati re sy? Esy katse na ston balv, na ston bgalv kai meta phgaine na
  peis oti de se gamhsa!

  11:58 πμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Στα 23 μου νοικιασα ενα διαμερισματακι σε μια μικρη πολυκατοικια διπλα απο μια δασοδη περιοχη. Δυο τα ειχαν ατομα που κατοικουσαν εξωτερικο και ερχωνταν μονο διακοπες. Στον δευτερο οροφο οπου κατοικουσα διεμενε ενα ζευγαρι. Ο αντρας ηταν στα 29 και η γυναικα του στα 25. Ο αντρας ηταν μανιακος με της μηχανες.Κατι που δεν αρεσε στην γυναικα του και αρκετες φορες τους ακουσα να συζητανε εντονα γι'αυτο το θεμα. Μαλιστα οπως προσεξα δεν ηταν λιγες οι φορες που την αφηννε μοναχη και απουσιαζε πολλες ωρες ακομα και Σαββατοκυριακα ολοκληρα με αλλους μηχανοβιους σε εκδρομες. Η Χαρουλλα σαν γυναικα ητανε πολυ συμπαθητικη με ολο καμπυλες σωμα. Δεν ηταν καμια κουκλα αλλα φαινωτανε σεξουλιαρικο θηλυκο. Μιλουσαμε αλλα ηταν πολυ συγκρατημενη μαζι μου της πρωτες βδομαδες μεχρι που ενα Σαββατο μεσημερι που ο αντρας της εφυγε με αλλους μηχανοβιους δεν ειχαμε καν ανταλλαξη πολλες κουβεντες. Συναντηθηκαμε εξω στον διαδρομο οταν επεστρεψα απο το σουπερμαρκετ με ψωνια. Συσταριζε το διαμερισμα της,ειχε ανοικτη την πορτα μια και το σκουπιζε κιολας. Ανταλλαξαμε λιγες κουβεντες και την ρωτησα αν ηταν σπιτι ο αντρας της. Αναστεναζωντας μου ειπε οτι ειχε παει εκδρομη με την παρεα του και θα επεστρεφε την αλλη μερα. Την ρωτησα γιατι δεν πηγε μαζι του μια και αρχες καλοκαιριου ηταν τελειος ο καιρος για εκδρομη με μηχανες. "Εγω με μηχανη.Οχι ουτε γι'αστειο δεν μου αρεση"τονισε. Τι να της ελεγα μια και δεν ηθελε; Τιποτα αλλο. Ετσι αυθορμητα της ειπα οτι ειχα αγοραση χοιρινες μπριζολες να κανω στην σχαρα και την προσκαλεσα να φαμε μαζι. Διστασε λιγο και προτινε να φτιαξη εκεινη της μπριζολες να φαμε στο διαμερισματακι της. Δεχτεικα ενω μεχρι να της ετοιμαση εκανα ενα ντουσακι στο διαμερισματακι μου.. Πηρα μαζι μου ενα μπουκκαλι καλο κρασι που ειχα και βρεθηκαμε μαζι στο τραπεζι λιγα λεπτα μετα τρωγωντας και πινωντας μαζι κρασακι. Ηπιε δυο ποτηρακια κρασακι παγωμενο και προσεξα αμεσως την εξαψη στο προσωπο της ενω μιλουσε ποιο ελευθερα μετα που ηπιε τα 2 ποτηρακια. Οταν σηκωθηκαμε την βοηθησα να τα καθαριση κατι που της αρεσε πολυ και αναστεναζωντας μου ειπε οτι ο αντρας της ουτε ποτηρι δεν σηκωννε απο το τραπεζι. Ηπιαμε μετα το καφεδακι μας συζητωντας διαφορα θεματα. "Τακη δεν εχεις κοπελλα"με ρωτησε. "Οχι τιποτα αυτη την εποχη"ειπα. "Εισαι πολυ συμπαθητικο παιδι,νοικοκυρης φαινεσε απ'οτι προσεξα." συνεχισε. "Ζω μονος απο τα 18 μου ετσι εμαθα να κανω τα παντα μονος"απαντησα. Ειχε παει 3 η ωρα οταν σηκωθεικα για να την αφησω μονη να ξεκουραστη αν ηθελε. Σηκωθεικε και μου ειπε οτι ηταν πολυ ευχαριστη η παρεα μου. Οταν εφτασα στην πορτα ηταν κοντα μου. Την κοιταξα πριν ανοιξω την πορτα. "Χαρουλλα εισαι πολυ ελκυστικη γυναικα"ειπα κοιταζωντας την στα ματια. Δαγκωσε τα χειλια της. Γαμωτοσ κεφτικα η τυχη βοηθα τους τολμηρους ετσι απλωσα το χερι μου και περνωντας την απο το χερι την τραβηξα κοντα μου. Την αγκαλιασα ενω αμεσως αρχισα να την φιλω στο προσωπο στα χειλια λεγωντας της αναμεσα στα φιλια οτι μου αρεσε. Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ειχε αφεθη στην αγκαλια μου ανταποδιδωντας τα φιλια μου ενω τα χερια της τυλιχτικαν γυρο μου. Η πουτσα μου στητη πιεζωτανε στο κορμι της οποτε με τραβηξε μαζι της και ενω φιλιωμαστε καταληξαμε στο δωματιο της οπου αρχισε να γδυννη ο ενας τον αλλον. Οταν γυμνωσα τα βυζια της αρχισα να χαιδευω το ενα ενω εγλυφα και θηλαζα το αλλο. Βογκουσε στεναζε ενω ειχε αφεθη στους ποθους της. Συντομα την ειχα γυμνωση και κοιταζα με ποθο το γυμνο ολο καμπυλες σωμα της. "Εχεις καλη πουτσα"στεναξε οταν εσπρωξε κατω το σλιππακι μου και εμεινα γυμνος. Πηρε αμεσως την πουτσα μου στο χερι της απλα χαιδευωντας την απο πανω μεχρι κατω ζυγιζωντας τ'αρχιδια μου στην παλαμη της. Δεν ειμουν αδρανης ολη αυτη την ωρα που χαιδευε την πουτσα μου. Το χερι μου ηταν μεσα στα ποδια της που μισανοιξε και ερεθιζα το μισοξυρισμενο μουννακι της. Τα δακτυλα μου γεμισαν απο τα υγρα που ερεαν αφθονα απο την καβλα του μουνιου της. Συνεχως βογκουσε και στεναζε. Με τραβηξε κατω στο στρωμα και βρεθηκα απανω της. "Ελα θελω πουτσααααααα ελαααααααα"γρυλλισε με βραχνη φωνη ξαναμμενη. "Γαμωτο καποττα"στεναξα. "Περνω χαππι ελα μην ανησυχας."ειπε με λαγνα φωνη. Πω πω πω πω.Γαμωτο δεν ειχα παρη θηλυκο χωρις καποτα και η πουτσα μου κερδισε ενα ποντο σε μηκος απο την καβλα εκεινες της στιγμες. Σπρωχνω την πουτσα μου στα λαδωμενα μουννοχειλα της και μετα αποτομα μεσα. "Ααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ,καβλααααααααααααααααααααααα"ξεφωνισε οταν της τον εχωσα μεχρι τ'αρχιδια μεσα. Αμεσως αρχισε να κινα τον κολπο της απανω μου ενω εγω να την τρομπαρα με δυναμη. Ηξερα οτι δεν θα αντεχα πολυ ωρα αλλα και εκεινη ηταν παρα πολυ ξαναμμενη και σιγουρα θα εφταννε σε οργασμο. Φουχτωσα τα στρογγυλα κολομαγουλα της μαλαζωντας τα τριβωντας με το ενα δακτυλο την κολοτρυπιδα της κανωντας την να στριφογυριζη σαν φιδι απο κατω μου ενω γαμιωμαστε. Το μουννακι της ειχε γινη κολαση καβλας. Το σπερμα στ'αρχιδια μου αρχισε να κοχλαζη ετοιμο να εκτοξευτη στο μουννακι της. "Τακηηηηηηηηηηηηηηηηη θα χυσωωωωωω"ξεφωνισε. Την γαμουσα με δυναμη χωρις σταματημω εκεινες της στιγμες. "Ελα ελα καβλααααααααααα μου χυσε,χυσε στην πουτσα μου ελα χυσε μουνναρα μου χυσεεεεεεεεε"την παροτρυνα με βραχνη φωνη. "Τωρααααααααααα,τωραααααααααααααααααααα,αχχχχχχχχχχχχχχ χυνωωωωωωωωωωωωωωωω"ξεφωνισε ενω το μουννακι της αστε πως εγινε.Υφαιστειο σε εκρηξη ενω θηλαζε την πουτσα μου. "Χαρουλλαααααααααααααα μουνναραααα μου,τωρααααααααα τωρααααααααα χυνωωωωωωωωωωωω μαζι σου"ξεφωνισα οταν της τον καρφωσα με δυναμη μεσα εκτοξευωντας τα καυτα μου χυσια στο καβλιαρικο μουννακι της. Τα ιδρωμενα κορμια μας πιεζωνταν μαζι ενω στεναζαμε και βογκουσαμε μεσα στους οργασμους μας. Οταν τελιωσαμε με κρατησε για λιγο σφικτα στο κορμι της πριν χαλαρωση και τραβωντας εξω την πουτσα μου εγυρα στο πλαι της στο στρωμα. Μειναμε κανα δυο λεπτα σιωπιλοι πριν κολληση ξανα απανω μου και αρχισουμε τα φιλια. "Δεν παμε να κανουμε ενα ντουσακι;"Προτινε και μαζι καταληξαμε στο ντους οπου αναμεσα στο ξεπλυμμα φιλιωμασε χαιδευωμαστε και ερεθιζωμαστε. Αφου στεγνωσαμε τα κορμι μας καταληξαμε ξανα στο στρωμα οπου βρεθηκαμε να κανουμε το 69 κατι που δεν ειχε κανει με τον αντρα της. Εκανε την πουτσα μου καγκελλο ανκαι καταλαβα οτι δεν ηταν και καλη στο γλυψιμο και παραδεχτηκε οτι ελαχιστες φορες ειχε παρη πιππα τον αντρα της. Εγω την εφερα σε οργασμο ενω καναμε το 69. Μετα αρχισαμε να γαμιωμαστε. Την πηρα πισοκολλητα πλευρικα μετα ηταν καβαλλα στην πουτσα μου σαν αναβατης. Κινιωτανε με παθος γαμωντας το μουννακι της στην πουτσα μου αρκετη ωρα και εφτασε δυο φορες σ'αυτη την σταση ενω εγω δεν ειμουν καθολου αδρανης μια και ειχα καποιον αλλο ποθο. Ολη την ωρα λαδωννα με τα υγρα της την κολοτρυπ[ιδα της σπρωχνωντας ενα δακτυλο μεσα. Δεν ειπε τιποτα απλα στεναζε και βογκουσε. Οταν περασε ο δευτερος οργασμος της ειπα οτι ηθελα να την παρω απο πισω και στεναζωντας μου ειπε οτι δεν ειχε αφηση τον αντρα της να την παρη απο πισω. Την αρχισα στα γλυκολογα λεγωντας της να δοκιμασουμε και αν δεν της αρεσε της εδωσα τον λογο μου οτι θα σταματουσα. Την ρωτησα αν ειχε καμια κρεμα και εφερε ενα τζιελλυ που ηταν οτι καλυτερο για ξεσκισμα του κολου της. Αναστεναζε ξαπλωμενη προυμηττα ενω λαδωννα καλα την κολοτρυπιδα και την πουτσα μου. Οταν επσρωξα την πουτσα μου στην κολοτρυπιδα της σφιχτικε λιγακη αλλα οταν εγυρα απανω της μουρμουριζωντας της ποσο καβλιαρικο θηλυκο ητανε χαλαρωσε και εσπρωξα μεσα. Πω πω πω πω. Το πουτσοκεφαλο γλυστρισε ποιο ευκολα απ'οτι περιμενα μεσα περνωντας τον σφικτηρα της ενω βογκουσε εντονα. Εγυρα απανω της μουρμουριζωντας της οτι ηταν στενος θερμος και ολο καβλα ο κολος της αλλα και την ρωτησα αν πονουσε να σταματησω. Στεναζωντας εσπρωξε τον κολο της πισω και η πουτσα μου μποηκε ποιο βαθυα μεσα της. Ηταν σημαδι οτι δεν την πονουσα ετσι αρχισα απαλα να γαμω το κολαρακι της ενω με ενα χερι χαιδευα τα βυζια της και με το αλλο ετριβα το μουννακι της. Κινιωτανε μαζι μου στεναζωντας εντονα. Γαμωτο ηταν πολυ καβλα ο κολος της και σε 4-5 λεπτα καπου εκει το σπερμα μου εκτοξευωτανε στον κολο της ενω μουγκριζα σαν λιονταρι ξεφωνιζωντας οτι τα εχυνα στον κολο της. Οταν τραβηχτηκα απο μεσα της στεναζωντας σηκωθεικε και ετρεξε στην τουαλεττα οπου την ακουσα να εκενωννη τα παντα απο την κολοτρυπιδα της ενω αναστεναζε βαθυα. Εκανε ντους οταν μηκα μεσα και με κοιταζε με θολο βλεμμα.Βλεμμα καβλιαρας γυναικας. Εκανα ντουσακι και μετα ειμαστε καθισμενοι πινωντας κατι δροσιστικο στο σαλονακι. Νυσταζε και την αφησα να παει για υπνο ενω και εγω πηγα και κοιμηθηκα ενα δυορο. Το βραδυ ειμαστε μαζι παλι. Φαγαμε μαζι και καταληξαμε στο στρωμα της οπου για ωρες ξεσκιζωμαστε αλλαζωντας την μια σταση με την αλλη. Εχυσα 4 φορες στο μουννακι της και μια στον κολο της πριν αποκαμωμενοι χωρισουμε

  12:00 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Το μουννακι της ειχε γινη κολαση καβλας. Το σπερμα στ'αρχιδια μου αρχισε να κοχλαζη ετοιμο να εκτοξευτη στο μουννακι της. "Τακηηηηηηηηηηηηηηηηη θα χυσωωωωωω"ξεφωνισε. Την γαμουσα με δυναμη χωρις σταματημω εκεινες της στιγμες. "Ελα ελα καβλααααααααααα μου χυσε,χυσε στην πουτσα μου ελα χυσε μουνναρα μου χυσεεεεεεεεε"την παροτρυνα με βραχνη φωνη. "Τωρααααααααααα,τωραααααααααααααααααααα,αχχχχχχχχχχχχχχ χυνωωωωωωωωωωωωωωωω"ξεφωνισε ενω το μουννακι της αστε πως εγινε.Υφαιστειο σε εκρηξη ενω θηλαζε την πουτσα μου. "Χαρουλλαααααααααααααα μουνναραααα μου,τωρααααααααα τωρααααααααα χυνωωωωωωωωωωωω μαζι σου"ξεφωνισα οταν της τον καρφωσα με δυναμη μεσα εκτοξευωντας τα καυτα μου χυσια στο καβλιαρικο μουννακι της.

  12:04 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  KOPRITES ROUSOPOYLAKIA
  AFHSTE TA SENTONIA STO PRESS-GR
  GO HOME PAGE

  12:09 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Οίκοι ανοχής
  Η δημοφιλής λίστα μας με οίκους ανοχης και studio πολυτελείας από όλη την Ελλάδα

  Τα 20 Καλύτερα...
  1. Κοροβάγκου 5 (9.5)

  2. Φυλής 92 (9.3)
  3. Λουκά Νίκα 1 (8.7)

  4. Κεραμεικού 15Β (8.5)
  5. Ανδ. Γεωργίου 4 (8.5)

  6. Κολωνού 30Α (8.2)
  7. Χωματιανού 11Α (8.2)

  8. Φυλής 134 (8.2)
  9. Φυλής 86Α (8.1)

  10. Κεραμεικού 15Α (8.0)
  11. Φυλής 69Β (8.0)

  12. Κολωνού 27Α (7.9)
  13. Τροφωνίου 11 (7.8)

  14. Ξανθίππης 2 (7.8)
  15. Αγκύρας 1 (7.7)

  16. Ιάσωνος 20Α (7.7)
  17. Φυλής 71Α (7.5)

  18. Ρεμούνδου 21Α (7.5)
  19. Κολωνού 30Β (7.4)

  20. Φυλής 65Β (

  12:39 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Το μουννακι της ειχε γινη κολαση καβλας. Το σπερμα στ'αρχιδια μου αρχισε να κοχλαζη ετοιμο να εκτοξευτη στο μουννακι της. "Τακηηηηηηηηηηηηηηηηη θα χυσωωωωωω"ξεφωνισε. Την γαμουσα με δυναμη χωρις σταματημω εκεινες της στιγμες. "Ελα ελα καβλααααααααααα μου χυσε,χυσε στην πουτσα μου ελα χυσε μουνναρα μου χυσεεεεεεεεε"την παροτρυνα με βραχνη φωνη. "Τωρααααααααααα,τωραααααααααααααααααααα,αχχχχχχχχχχχχχχ χυνωωωωωωωωωωωωωωωω"ξεφωνισε ενω το μουννακι της αστε πως εγινε.Υφαιστειο σε εκρηξη ενω θηλαζε την πουτσα μου. "Χαρουλλαααααααααααααα μουνναραααα μου,τωρααααααααα τωρααααααααα χυνωωωωωωωωωωωω μαζι σου"ξεφωνισα οταν της τον καρφωσα με δυναμη μεσα εκτοξευωντας τα καυτα μου χυσια στο καβλιαρικο μουννακι της.

  12:39 μμ


  nec hat gesagt...
  asxolumaste me tus sygeneis tu vulgaraki alla den asxolithikame tosa xronia me tus diorismus ton pasokon.i fofi genimata me tin aksia tis mpike stin ethniki?o gios tu drosogianni pos mpike sti dei.o nikos mademlis pos mpike sti dei?i tonia antoniu ston ote?kai posoi alloi prasinoi asteres?

  12:41 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Είναι αλήθεια ότι η τολμηρή αφήγηση προέρχεται από το μυστικό ημερολόγιο του Ζαχόπουλου, η Χαρούλα είναι η Εύη Τσέκου και ο τζαζ μηχανόβιος ο Βουλγαράκης;

  1:37 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Φίλε/η 12.41

  Η λογική αυτή έχει εγκλωβίσει τη χώρα και εσένα σε χρόνια καθυστέρηση και τη διαφθορά.

  Πέτα από το μυαλό σου τα σκουπίδια και μην επιχειρηματολογείς συγκρίνοντας διαρκώς το επίπεδο διαφθοράς και πατρωνίας μεταξύ των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
  Μη παίρνεις ζυγαριά για να μετρήσεις το βάρος των ακαθαρσιών.
  Μη νομιμοποιείς τη μπόχα δείχνοντας τη μπόχα των άλλων.

  Κατάλαβε εσυ και οι άλλοι – όσοι τουλάχιστον δεν πληρώνεστε για να πετάτε τα σκατά ο ένας στη μούρη του άλλου και όλοι μαζί στα πρόσωπα των υπολοίπων που αποστρέφονται αυτόν τον πολιτισμό – ότι πατρωνία και διαφθορά γνώρισαν και άλλες κοινωνίες σημαντικά πιο ευημερούσες σήμερα από την ελληνική, την καταπολέμησαν μόνο όταν ανέπτυξαν δημοκρατικούς θεσμούς και αντικειμενικές διαδικασίας σε ένα κράτος δικαίου, ισότητας και ισοπολιτείας.

  Αυτή την δημοκρατική πολιτεία μάχεται στην ουσία η λογική που διέπει το σχόλιο σου!

  Σου λένε ψέματα όσοι σε μάθανε ότι η ευημερία και μάλιστα με το προσωπικό βόλεμα προηγείται του εκδημοκρατισμού.
  Σε διαβεβαιώνω ότι μακροχρόνια την ευημερία εξασφαλίζει ο εκδημοκρατισμός και το κράτος πρόνοιας.

  Δεν είναι οι μικρές, πολλές, νομιμοποιημένες χούντες στα σπλάχνα του κράτους της κοινωνίας και της οικονομίας που σου κλείνουν το μάτι υπονοώντας ότι κάνε υπομονή θα έρθει και η σειρά σου να μπεις στο κόλπο, που διασφαλίζουν το μέλλον σου.
  Είναι οι πολιτικοί εκείνοι που θα σου πουν πάμε μαζί να υπηρετήσουμε την αξιοπρέπεια, την αξιοσύνη, τις νέες βεβαιότητες που θα πηγάζουν από τον καθολικό σεβασμό στην ισότητα, την ισονομία και την ισοπολιτεία.

  Πάμε ξανά από την αρχή αναζητώντας τα βασικά …
  Ο ΑΓΙΟΣ

  1:44 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Το πιο κακο ειναι οτι δεν υπαρχει ελπιδα απο πουθενα
  Ετσι οπως εχουν στησει το συστημα μονο ανακυκλωση διεφθαρμενων και ανικανων θα εχουμε

  manos

  1:55 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  παλι μπλεγμενος ο μπομπ βουλγαρακης.......

  2:36 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ

  ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ


  Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

  ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

  Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΛΟΙ.

  3:53 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  «Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!


  Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
  Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
  Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτήσουν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
  Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

  4:09 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE
  Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.  Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

  4:10 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS


  Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

  Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια

  4:11 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Το Λιχτενστάιν είχαν κάμει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κέντρο ΜΙΖΑΣ.


  Την Ανοιξη του 2003 εμφανίστηκε μια offshore εταιρεία με έδρα τον Παναμά, ονόματι Martha Overseas Corp. να διακινεί τεράστια ποσά στην τράπεζα LGT, που ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν. Οι οικονομικοί ελεγκτές της συγκεκριμένης τράπεζας αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα το «παράξενο» αλισβερίσι κι’ έστησαν μάτι να δουν τι γίνεται. Το Λιχτενστάιν βρίσκονταν το 2000 στο black list του G7, γιατί δεν συνεργάζονταν στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. To 2001 βγήκε από το black list αλλά το 2003 κατηγορή­θηκε ότι συμμετείχε σε παράνομες διασυνοριακές τραπε­ζικές συναλλαγές. Έτσι δεν ήθελε περαιτέρω μπλεξίματα.
  Η εν λόγω εταιρεία «Martha Overseas» ελεγχόταν από το μπουμπούκι Πρόδρομο Μαυρίδη:διοικητικό στέλεχος της Siemens Greece. Τα εκατομμύρια € που περνούσαν από μπροστά τους προέρχονταν από μια άλλη offshore ε­ταιρεία, την Eagle Invest & Finance SA, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που ελέγχονταν από τον Reinhard Seikaczek στα κεντρικά της SIEMENS στο Μόναχο.
  Οι ελεγκτές έτριβαν τα μάτια τους από τα τεράστια ποσά που διακινούνταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο offshore εταιρείες. Σύντομα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες και δω­ροδοκίες της πρόσφατης ιστορίας.
  Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πρόσφατα και επίσημα ότι η SlEMENS δωροδοκεί τους πελάτες της για να «κερδίζει» τις μεγάλες δουλειές. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ελβετίας και του Λιχτενστάιν έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Μόλις τov Οκτώβριο, οι Γερμανικές Αρχές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 210 εκατομμυρί­ων Ευρώ στη SIEMENS, για δωροδοκίες 12 ε­κατομμυρίων € στη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη. Τα ποσά που διακινήθηκαν προς την Ελλάδα ήταν πολλαπλάσια. Η SIEMENS παραδέχτηκε ότι εντόπισε ύποπτες συναλλαγές 1,3 δισεκατομμυρίων € για την περίοδο 2000 έως 2006. Εδώ μέσα βρίσκονται και οι μίζες προς τις πράσινες ακρίδες.
  Ο Μαυρίδης που δούλευε στις πωλήσεις τηλεπικοι­νωνιακού εξοπλισμού «απολύθηκε» τον Απρίλιο του 2006. Διεξάγεται έρευνα σε τρεις χώρες για τις περίεργες οικονομικές του δοσοληψίες. Ήδη ένα άλλο μεγαλοστέλεχος της Siemens Μονάχου παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι ο Μαυρίδης είχε αναλάβει προσωπικά τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για να κλείσουν δουλειές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Επίσης παραδέχτηκε ότι δωροδοκήθηκαν δημόσιοι λειτουργοί στην Ελλάδα ώστε να μεσολαβήσουν στην υπογραφή σημαντικών συμβολαίων.

  4:11 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Vs ΛΑΜΠΡΑΚΗ

  Τη δεκαετία του 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να απαλλαγεί από τον σφιχτό εναγκαλισμό του Λαμπράκη και τους εκβιασμούς, που αυτός του εκανε.

  Έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την υπόθεση Κωσκοτα.

  Ο Λαμπράκης κίνησε Γη και Ουρανό και τελικά ανακάλυψε το αδύνατο σημείο του Κωσκοτα και το έδωσε στο Μητσοτάκη. Που εκανε τα πάντα για την εξουσία.

  Το αν ο Κωσκωτας είναι κλέφτης, αυτό είναι άλλη ιστορία. Όταν σήμερα όλοι ξέρουμε τι γινετε με τις μίζες και πως περνούν κάποιοι τα διάφορα δημόσια έργα, ή αποφεύγουν ελέγχους που επισύρουν βαριά πρόστυμμα. Για παράδειγμα σούπερ μαρκετ.

  Ο Λαμπράκης κυνήγησε τον Κωσκοτα γιατί αυτός αποφάσισε να φτιάξει εφημερίδα και να μπει στο χώρο με αξιώσεις.

  Εκεί κατάφερε να νικήσει. Ο Κουτσογιωργας έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε μέσα στο δικαστήριο. Τους εξολόθρευσε.

  Μετά ήρθε το πεντελικό. Με αρχιερέα τον Κώστα Σιμίτι προσπάθησε να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και στην πολιτική αρένα.

  Ο Ανδρέας σήκωσε το γάντι, αλλά οι δειλοί δε φάνηκαν. Δεν απάντησαν. Γνωστή τακτική. Ο Σιμιτις την έχει ακολουθήσει πολλές φορές.

  Εκεί ο Λαμπράκης έχασε, αλλά όχι πολλά.

  Το 1996 κέρδισε την πολιτική νίκη που ήθελε, με τον Κώστα Σιμίτι. Ήταν η καλύτερη στιγμή του συγκροτήματος.

  Βέβαια το 2004 δε τόλμησε να πάει στις εκλογές, έτσι έψαξε να βρει σωσίβιο για εκείνη τι στιγμή.

  4:12 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Οσιομάρτυρα πάνε να βγάλουν τα κανάλια και το Πασόκ, την Εύη.


  Κάθε εποχή έχει τους οσιομάρτυρές της. Η σημερινή έχει την Αγία Εύη. Πάνε να μας παρουσιάσουν το Ζαχόπουλο ως τέρας δύναμης, απληστίας, ραδιουργίας, σεξουαλικής πείνας και «διαφθοράς» .Έτσι συμφέρει την παντοδύναμη παραεξουσία και το νταηλίκι του συστήματος των καραδιεφθαρμένων νταβατζήδων. Η Εύη βρήκε τον αγαπητικό της. Αυτοί που εκμαύλισαν το κορίτσι και οργάνωσαν όλο το σχέδιο, το προστατεύουν, δια πυρός και σιδήρου. Ταυτίζονται ακόμα και στην υπερασπιστική γραμμή και αναρωτιούνται γιατί άραγε ένα φτωχό κορίτσι μπήκε φυλακή, όταν το μόνο που ήθελε ήταν μια θέση στον ήλιο του δημοσίου(στοιχείο της πνευματικής παράδοσης του Πασόκ) και στο κέντρο της Καραμανλικής παρέας(!); Εδώ το δαιμόνιο της παραπληροφόρησης, κόλλησε. Δεν μπορεί να δει ούτε την πράσινη αλητεία των δικηγόρων της ΓΣΣΕ, ούτε τη διατεταγμένη υπηρεσία παγίδευσης ενός κολλητού της «παρέας» Καραμανλή. Όλα σταματούν στην τεράστια εξουσία(!) που είχε ο Ζαχόπουλος και στην τιμιότητα(!) της σκληράς εργαζόμενης Πασοκατσούς στο δημόσιο(!)
  Η «τίμια» Ευούλα κρατούσε ένα dvd και εκβίαζε στα κανάλια. Τα κανάλια μόνταραν το dvd και παρέδωσαν ό,τι ήθελαν στο Μαξίμου για να σκηνοθετήσουν το «ροζ» σίριαλ. Κρατάνε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο ολόκληρο το dvd (αμοντάριστο) και εκβιάζουν την Κυβέρνηση με υπονοούμενα για το τι λένε «οι εραστές» για τον Καραμανλή. Η Κυβέρνηση λέει, έτσι αποφάσισε η διαπλοκή, τρέμει τις αποκαλύψεις. Φοβάται το περιεχόμενο των συνομιλιών «των εραστών»…..Μπούρδες!
  -«Διόρισέ με κοιλαρά μου στο δημόσιο, την κακομοίρα τη συμβασιούχα του σεξ»
  -«κοπέλλα μου, η Ανέμη της Νατάσας και οι «ΕΓΕΣ» του Τσαντέϊκου παίρνουν μη κυβερνητικές επιχορηγήσεις»….και άλλες σπαρταριστές σαχλαμάρες, αποκαλύπτονται στο περιθώριο του σεξ μεταξύ ενός «πανίσχυρου» Δεξιού και μιας «σκληρά εργαζόμενης στον στοματικό έρωτα» πασοκοπρακτόρισσας
  Στον επόμενο τόνο είναι ικανοί να ανακηρύξουν την Ευούλα, Αγία των «κακομοίρηδων» Διορισμένων στο Δημόσιο……εκεί θα οδηγηθούμε αν δεν επέμβει ένας βαρβάτος Εισαγγελέας να καλέσει την πράσινη συμμορία της ΓΣΕΕ για να ξετυλίξει το κουβάρι των εκβιαστών.

  4:13 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  «Προστατεύουν» τους εκβιαστές-δικηγόρους οι νταβατζήδες.


  αυτό δε λέγεται συγκάλυψη και υπόθαλψη εγκληματιών;
  Τα παρακρατικά κέντρα ενημέρωσης και διαστρέβλωσης
  επιχειρούν να κουκουλώσουν τις σχέσεις Γιωργάκη και Πολυζωγόπουλου
  με τους εκβιασμούς Ζαχόπουλου.

  «Επιχείρηση συγκάλυψης» πραγματοποιούν τα νταβατζίδικα κέντρα παραπληροφόρησης σε ότι αφορά σε ότι αφορά τη σχέση που έχουν με τον εκβιασμό του Ζαχόπουλου, οι περίεργοι δικηγόροι της «σκληρά εργαζόμενης νέας» Τσέκου. Πουθενά δεν βλέπουν οι νταβατζήδες τον πανίσχυρο Νικολιτσόπουλο και τους δεσμούς αίματος που αυτός έχει με τον πρώην ΓΣΕΕ, Πολυζωγόπουλο.
  Είναι πλέον φανερό ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου, γνώριζε την υπόθεση, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την απόπειρα Ζαχόπουλου και θα την εκμεταλλεύονταν πολιτικά στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

  Που σημαίνει ότι έχουν διαπράξει τα αδικήματα της παρασιώπησης εγκλήματος και υπόθαλψης εγκληματία (πλημμελήματα).

  Μεσολάβησε η απόπειρα αυτοκτονίας και άλλαξαν τα σχέδιά τους.

  Καταναλώνουν τόνους λάσπης για τον Ανδριανό, όταν ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμα και αν πει το όνομα του δημοσιογράφου που έδωσε το ροζ dvd, αυτός όταν θα κληθεί από τον ανακριτή, απλούστατα θα επικαλεστεί το δημοσιογραφικό απόρρητο. Άρα μάπα το καρπούζι.

  4:14 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Ο εκβιασμός Ζαχόπουλου και οι κομπίνες της κυρίας.


  τα 45αρια αντικαταστάθηκαν, από παρακρατικές πένες.

  Οι αντίπαλοι σήμερα εξοντώνονται διαφορετικά. "Ηθικά"
  Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γενικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω, τι θα γίνει, θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει.
  Επίσης δε νομίζω ότι την έφερε στον άλλο γιατί δεν τη διόρισε! Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε: "Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε". Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο.
  Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχουν θεσμοί και κανόνες.
  Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.
  Και μια παρομοίωση:Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς
  τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.
  το έστειλε ο Cardius

  4:15 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΟΛΟΙ εναντίον του Καραμανλή
  Σε νέα φάση ο πόλεμος Ρωσίας-Αμερικής


  Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
  Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
  Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.
  Θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα να γκρεμιστεί η Ν.Δ. , αν αυτό ήταν ο καρπός αγωνιστικών κινητοποιήσεων, γεγονός που θα «αφύπνιζε» την πολιτική σκέψη, θα πυροδοτούσε την πολιτική συνείδηση και θα άλλαζε του κοινωνικούς συσχετισμούς υπέρ των λαϊκών κινημάτων.
  Δεν γίνεται όμως κάτι τέτοιοι. Επιδιώκεται η «ανακτορική» ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή από τους ίδιους τους καθεστωτικούς μηχανισμούς και τους Αμερικανούς. Και τέτοιου είδους «ανατροπές» είναι αντεπαναστατικές, σφυρηλατούν αλυσίδες ακόμα χειρότερες για το λαό. Αυτό είναι ιστορικά επαληθευμένο πολλές φορές. Κάθε «αλλαγή» εκ των άνω, από τα κέντρα σήμερα της πλανητικής εξουσίας, είναι ένα καθεστώς χειρότερο από αυτό που «ανατράπηκε»…
  Τι συμβαίνει όμως; Πώς σύσσωμες οι δυνάμεις του καθεστώτος θέλουν να ρίξουν μια καθεστωτική κυβέρνηση, μια «δεξιά» κυβέρνηση, το καθεστωτικό τους σπλάχνο;
  Δεν θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε αυτή την παραδοξολογία αν δεν κατανοήσουμε αυτό που λέμε από το καλοκαίρι με τους εμπρησμούς. Ότι στην Ελλάδα εκδηλώνεται ένας ανοικτός, ύπουλος, αλλά συνεχώς εντεινόμενος πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής.
  Οι εμπρησμοί αποτελούσαν την πρώτη ανοικτή εκδήλωση αυτού του πολέμου. Μια ανοικτή πολεμική επίθεση κατά της Ελλάδας. Γράφαμε τότε ότι θα περάσουμε και σε άλλες πολλές φάσεις μέχρι την ακύρωση των συμφωνιών με τη Ρωσία, συνακόλουθα μέχρι να «γκρεμιστεί» ο Καραμανλής που «τόλμησε» να «κοιτάξει» και αλλού…
  Σήμερα ζούμε τη φάση των «αποκαλύψεων», των νέων εκβιασμών, της υπονόμευσης του Καραμανλή, με την αξιοποίηση των οξύτατων κοινωνικών προβλημάτων που το καπιταλιστικό καθεστώς και το κυβερνητικό του οικοδόμημα (πράσινο, γαλάζιο και ροζ) έχουν δημιουργήσει.
  Έτσι βλέπουμε σε αυτή τη νέα φάση της αγοράς των ρωσικών θωρακισμένων και του ταξιδιού του Καραμανλή στη Ρωσία, να ξεσπά νέο όργιο αποκαλύψεων: Σκάνδαλο Μαγγίνα, Ζαχόπουλου (με ροζ μυστήριο), διαφοροποιήσεις νεοδημακρατών και έπεται η συνέχεια. Γιατί θα υπάρξει μεγάλη συνέχεια…
  Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…
  Το καθεστώς των σκανδάλων αποτελεί ενδημική ασθένεια της καπιταλιστικής σήψης. Σήμερα ιδιαίτερα είναι γενικευμένο και καθολικό. Η διάβρωση έχει προχωρήσει μέχρι το μεδούλι των κοκάλων της εξουσίας.
  Αυτά τα αξιοποιεί το μεγάλο κεφάλαιο με τις υπηρεσίες του. Ιδιαίτερα αξιοποιούν το καθεστώς της γενικευμένης σήψης οι μυστικές υπηρεσίες της αυτοκρατορίας. Δεν είναι δύσκολο γιʼ αυτές να βάλουν στο χέρι κάθε άνθρωπο της εξουσίας. Σχεδόν το σύνολο των πολιτικών και των κρατικών λειτουργών βρίσκονται σε ομηρία. Ελάχιστοι γλυτώνουν και δεν «τσιμπάνε» το τυράκι του στημένου δόκανου.
  Ανάλογα, λοιπόν, με τις ανάγκες των ισχυρών κέντρων εξουσίας «αποκαλύπτονται» και τα «σκάνδαλα» ή οι ροζ ιστορίες: Ανδρέας, Εκκλησία, σήμερα Καραμανλής…
  Είδατε ποτέ καμιά ενορχηστρωμένη «αποκάλυψη» εναντίον του Σημίτη, του Γιωργάκη ή άλλου αμερικανόδουλου; Ή μήπως να πιστέψουμε ότι στο καθεστώς Σημίτη, στο κράτος-προτεκτοράτο και στις κομματικές «εκσυγχρονιστικές», «αριστερές» εξουσίες δεν υπάρχει ρεμούλα, λαμόγια και «σκάνδαλα»!!!
  Αυτή η επιλεκτική αποκάλυψη των σκανδάλων εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες και ιδεολογικές λειτουργίες αποενοχοποίησης του συστήματος και των ιδεολογικών του μπράβων.
  ΣΗΜΕΡΑ όλοι αυτοί οι μπράβοι, σύσσωμοι, μανιασμένα και ενορχηστρωμένα επιτίθενται κατά του Καραμανλή. Όποιος διαθέτει ελάχιστο πολιτικό νιονιό μπορεί να καταλάβει.
  Έχει δρομολογηθεί το γκρέμισμα Καραμανλή. Έχει δρομολογηθεί η υπονόμευση της Ν.Δ. Και ο Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε «ανατρεπτικά» σε διατεταγμένη συνέντευξη στον Χατζινικολάου κατά του Καραμανλή. Τάχθηκε ο πρώην υπουργός της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης, υπέρ του …δημόσιου χαρακτήρα του ΟΤΕ και της Ολυμπιακής!!! Είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση πορεύεται χωρίς …σχεδιασμό και τα τοιαύτα!!! Επέλεξε ο δήμαρχος αυτή τη στιγμή να «κατεδαφίσει» την ίδια του την κυβέρνηση!!! Μάλλον μας περνάνε για αμερικανάκια…
  Θα ζήσουμε ακόμα πολλά επεισόδια αυτού του αμείλικτου πολέμου…
  _________________
  Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
  αλλά δεν τα κατάφεραν.
  Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
  είναι το κυριότερο.

  www.resaltomag.gr

  περιοδικο της πατριωτικης
  ακρας αριστερας

  4:16 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΕΒΙΤΑ ΤΖΕΚΟΥ κάτι σαν ΕΒΙΤΑ ΠΕΡΟΝ

  Τι Εύη , Ευούλα και μαλακίες .
  Η κοπέλα είναι σκέτη, η δικιά μας ΕΒΙΤΑ !!!!!
  Αμάρτησε , βούτηξε στα κόπρανα, σιχάθηκε τον εαυτό της , για να
  σώσει αυτό το Λαό.
  ΕΒΙΤΑ ΤΖΕΚΟΥ η ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ. Η πόρνη που διέθεσε το
  σώμα της στην υπηρεσία του Λαού , υπο τις οδηγίες της αντιστασιακής
  ομάδος της ΓΣΕΕ , η αλλέως το νέο ΠΑΚ.

  ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
  Δύσκολο να υπάρξει για αυτόν παρακάτω σκαλί ξεφτίλας , το θεωρώ απίθανο.
  Νομίζω ότι αυτοί που τρέμουν μπας και τη βγάλει καθαρή ο Ζαχόπουλος , είναι το νέο ΠΑΚ , η αντιστασιακή ομάδα δηλαδή, που έριξε την Ελληνίδα Εβίτα δίπλα του.
  Τώρα αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ο Ζαχόπουλος είναι καθαρός από
  οικονομικής πλευράς , όλα μπορούν να συμβούν σε αυτόν τον κόσμο, τότε
  αν δεν ψοφήσει δεν ξέρω τι θα κάνουν τα παπαγαλάκια και τα ΜΜΕ τους.
  Μιλάμε για serial αγωγών. Θα δούμε.  ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

  4:21 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Η σπείρα των εκβιαστών ακουμπά ΠΑΣΟΚ.


  Χθες ο αντίπαλος πλήρωνε με τη ζωή του
  Σήμερα με την ηθική εξόντωσή του.
  Από την πρώτη στιγμή το 2ξίδιο υποστήριξε την ύπαρξη σπείρας εκβιαστών ([και 2]) στην υπόθεση Ζαχόπουλου και καυτηρίασε την ύποπτη στάση του «δημοκρατικού» τύπου των νταβατζήδων που υποστήριζαν διάφορες σαχλαμάρες για την Εύη, πέραν του ολοφάνερου. Της ενεργούς δηλαδή συμμετοχής σε κύκλωμα και της ίδιας. Επίσης αναδείξαμε τα ψέματα της Εύης και του περίφημου δικηγόρου Χρήστου Νικολιτσόπουλου. Οι νταβατζήδες μόλις σήμερα βλέπουν εκβιασμό! Η υπόθεση δεν τους πήγε στην αυλή του Καραμανλή αλλά τους οδηγεί κατευθείαν στην αυλή του Παπανδρέου και στον κολλητό του, Πολυζωγόπουλο. Στο βάθος του κήπου κρύβεται και πάλι ο καταπράσινος ήλιος του Πασόκ. Δε μπορούν να συνέλθουν από την ήττα των εκλογών και χρησιμοποιούν κάθε πρακτική για να αποδυναμώσουν προσωπικά τον Καραμανλή.
  Μόλις σήμερα τα «ΝΕΑ του Λαμπρακιστάν» βλέπουν την Κυβέρνηση να κάνει στροφή στο χειρισμό της υπόθεσης, προβάλλοντας πλέον την εκδοχή της δράσης κυκλώματος που είχε στοχοποιήσει τον πρώην γενικό γραμματέα.
  Νομίζουμε ότι τώρα, σε ανακριτικό επίπεδο, η υπόθεση πάει να κάτσει στις πραγματικές της πολιτικές διαστάσεις. Φυσικά και η Τσέκου και ο Ζαχόπουλος πρέπει να μιλήσουν αλλά και όλοι οι φάκελοι που χειρίστηκε ο πρώην Γενικός Γραμματέας πρέπει να ανοίξουν.

  Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά όμως το θράσος των νταβατζήδων και των κονδυλοφόρων τους. Τη στιγμή που όλα δείχνουν πράσινη σπείρα αυτοί διυλίζουν τα ψέματα γιατί τους έμειναν ο κώνωπας, η γκαμήλα και οι βαλίτσες γεμάτες πράσινο χρήμα από τα σιωπηρά σκάνδαλα Πασόκ. Αποσιωπούν την εμπλοκή των δικηγόρων και του Νικολιτσόπουλου γιατί μέχρι στιγμής, τους έχουν φανεί χρήσιμοι αλλά και επειδή αυτοί οδηγούν κατευθείαν στην τρύπα του Πασόκ. Αυτό το σενάριο τους έχει πανικοβάλει και γι’ αυτό υπάρχει αγωνία και μεθόδευση για αλλαγή της ατζέντας σε κατασκευασμένες ειδήσεις. Τα πάντα οδηγούν στην πολιτεία του συστήματος Πασόκ που κατασκοπεύει, υποκλέπτει και φακελώνει τους συνεργάτες του Καραμανλή και πολλούς Έλληνες που τολμούν να μην ανήκουν στους «φίλους και μέλη». Αυτό το κύκλωμα που δρα ανενόχλητο και σχετίζεται με πράσινα, παρακρατικά και αυτονομημένα πρακτοριλίκια αποδείχτηκε ότι μπορεί να κάμει μεγάλη ζημιά στον κανακάρη και στο εκβιαστικό κύκλωμα του γοητευτικού κόσμου του «Επενδυτή-Νταβατζή».

  Οι πρακτορίσκοι του συστήματος Πασόκ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και δεν περίμεναν τέτοιο ανάποδο γύρισμα. Παραγράφουν με υπερβολικά άκομψο τρόπο τη συλλογική μνήμη και κρίση. Καθυβρίζουν την κοινωνία και τους πολίτες, που περίμεναν από το Πασόκ ένα ειλικρινές συγνώμη για τις τεράστιες ευθύνες του, στην παρακμή της ελληνικής κοινωνίας και όχι βυζαντισμούς, παρακολουθήσεις και εξευτελισμούς συμβασιούχων και γραμματέων.

  Οι πράσινες ακρίδες προτίμησαν το δρόμο της λάσπης, της κακοποίησης των γεγονότων και της ραδιουργίας. Ο Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι είναι πράγματι μικρός, ασήμαντος και υποχείριο Καρχιμάκηδων-Κλουζώ και ανήθικων συνδικαλιστών πρακτόρων που έχουν πιστέψει ότι με την ανηθικότητά τους θα ρίξουν «τη χούντα του Καραμανλή». Και το χειρότερο. Το έχει πιστέψει και ο ίδιος ο Γιωργάκης.

  4:22 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Χάσαμε την «Επανάσταση Ήθους» του Γιωργάκη……STOP!


  Άτιμε Ζαχόπουλε τι μας έκαμες! Μόλις άρχισε να στρώνει ο Γιωργάκης το κόμμα και ετοιμαζόταν για Επανάσταση, εσύ έπεσες. Του την έκαμες μπαλκόνι. Τη στιγμή που είχε όλα τα στοιχεία για να γκρεμίσει τη χούντα του Καραμανλή, η κουρούπα σου κατέβηκε τέσσερις ορόφους.


  Ανάθεμα στα ηθικά παραπτώματα και στα χίλια μαστίγια της ηδονής.

  Και τώρα πως θα κάμουν μαθήματα ήθους και δημοκρατίας ο Γιωργάκης και οι έντιμοι σκλάβοι της διαπλοκής, στις κωλοφυλλάδες τους;

  Τώρα πως θα εξυγιανθεί ο δημόσιος βίος από τη χούντα του Καραμανλή;

  Όλα ήταν έτοιμα. Τα υπόγεια της παραπληροφόρησης γεμάτα υλικό, πράσινα άλογα και τσόντες.

  Ανάθεμα την ώρα, κατάρα στη στιγμή

  Έπνιξαν οι εχθροί μας του Γιώργη την πυγμή!

  4:24 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Η κακοποίηση των γεγονότων από τα διαπλεκόμενα κέντρα ενημέρωσης.


  Στα κανάλια της διαπλοκής έχει στηθεί ένα διεστραμμένο πανηγύρι κακοποίησης και στραγγαλισμού των γεγονότων, στην υπόθεση Ζαχόπουλου – Τσέκου. Πάνε να μας πούνε ότι η προστυχιά και ο εκβιασμός αναβαθμίστηκαν ως ενδεδειγμένες συμπεριφορές για ένα νέο που ψάχνει να βρει δουλειά. Είναι θεμιτό για μια κοπελίτσα, να «δωρίζει» το πράμα της σε σκευωρίες, εκβιασμούς και πολιτικά παιχνίδια. Έτσι πρέπει να διαπλάθονται οι παίδες και οι παιδίσκες. Να χαρίζουν το σώμα τους στις υπηρεσίες των εκβιαστικών πολιτικών μηχανισμών(Πασόκ και ΜΜΕ) για μια θέση στο δημόσιο.
  Ολοφάνερη η διαστροφή της ενημέρωσης. Σιγά τώρα μην πιστέψουμε ότι οι δικηγόροι της ΓΣΕΕ προστάτευσαν την παρθενιά της Εύης και πάλευαν για τα δικαιώματα της τίμιας Πασπίτισας-συντρόφισσας. Πλάκα μας κάνουν ή για κουτορνίθια μας περνάνε; Κουτορνίθια που σιτίζονται αποκλειστικά με τα πίτουρα της επικίνδυνης παραμόρφωσης των ειδήσεων που απεργάζονται τα, βουτηγμένα στη διαπλοκή, διαστροφή και διαφθορά, οικονομικά και συνδικαλιστικά παράκεντρα της χώρας. Συνυπογράφουν αυτή την τερατολογία τα μακιαβελικά δημοσιογραφικά όργανα των έκφυλων νταβατζήδων.
  Σηκώθηκε ο βούρκος να κηρύξει "φαρισαϊκή ηθική" στην κοινωνία….Έλεος!

  4:26 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

  ΣΑΛΟΣ.-

  4:28 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  εαν μια κοπελιτσα παγιδευη τον
  φιλο του πρωθυπουργου και τον
  εκβιαζει για "διορισμο και μετρητα".
  οι πανισχυροι νταβατζηδες ποσους
  πολιτικους εχουν παγιδευση και
  εκβιαζουν?
  ποσους απειλουν να καταστρεψουν εαν
  δεν συνεργαστουν?
  εκβιαζουν τον πρωθυπουργο της χωρας?
  τι ζητανε για να μην τον "καταστρεψουν"?

  4:29 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  RE EDO I GUNAIKA TOY KYVERNITIKOU EKPROSOPOU LEEI TIS EIDISEIS SE KENTRIKO KANALI, OPOU DENEI KAI LUNEI.

  NA POIA EINAI I ELLADA...

  4:30 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Ποιoύς καλύπτεις Ευούλα;


  Το Νικολιτσόπουλο και τον Πολυζωγόπουλο που σου έταξαν θέση στο δημόσιο, έτσι και παίξεις το παιχνίδι τους ή μήπως καλύπτεις τον αρχηγό Γιωργάκη που ετοιμαζόταν να εμπεδώσει λέει την ουσία της επανάστασης για να προστατέψει την παρθενία της «αθώας» συντρόφισσάς του;
  Ο ρόλος του Νικολιτσόπουλου και του Πολυζωγόπουλου στην υπόθεση βρωμά.
  Καλά, τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ, πως εννοούν την περιφορά ενός ροζ dvd, στα κανάλια, από έναν δικηγόρο της ΓΣΕΕ;

  4:30 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


  Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

  Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
  Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
  Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
  Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
  Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

  4:31 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
  Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
  Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
  1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
  2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

  4:32 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Γράφεις: Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάθηκαν όπως φαίνεται από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά
  Και συμφωνώ. Το έχω γράψει άλλωστε εδώ αλλά διαφορετικά.

  Όσο για το δημοσιογράφο που μέμφεσαι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα για να το βγάλει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γανικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω τι θα γίνει θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει. Επίσης δε νομίζω ότι την έπαιξε στον άλλον γιατί δεν τη διόρισε. Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε. Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε. Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο. Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχου θεσμοί και κανόνες. Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.

  4:33 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Σημειολογικές παρατηρήσεις

  Το πολιτικό μέρος για την «επιχείρηση» ενός δεύτερο ʼ89 το αναπτύσσει ο «Παλαίμαχος» στο πρώτο κείμενο.
  Εδώ θα προβώ σε κάποιες άλλες σημειολογικές παρατηρήσεις σχετικά με κάποια πρωταγωνιστικά πρόσωπα του 1989 και σήμερα. Παρατηρήσεις για περαιτέρω έρευνα και ανάλυση.

  Παρατήρηση πρώτη: Αυτοί που πρωταγωνιστούν σήμερα, κάποιοι, από τους φανερούς, εμφανίζονται και ΤΟΤΕ. ΟΛΟΙ «κοσκωτάνθρωποι», των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ και άνθρωποι του Γιωργάκη, ΤΟΤΕ και σήμερα…
  Παρατήρηση δεύτερη: Ο Καλούδης ήταν το δεξί χέρι του Κοσκωτά και η πρώην γυναίκα του, η Όλγα Τρέμη, στέλεχος του Κοσκωτά. Το ίδιο και ο Ματζουράνης (ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τους «κολλητούς» του Πολυζωγόπουλου), ήταν της παρέας!
  Παρατήρηση τρίτη: Μετά το γκρέμισμα του Κοσκωτά, αφού είχε επιτευχθεί πρώτα το γκρέμισμα του Ανδρέα, ο Καλούδης και η παρέα του επάνδρωσαν τον εκδοτικό μηχανισμό του «άσπονδου εχθρού»: Του Μπόμπολα!!!
  Παρατήρηση τέταρτη: Ο Ματζουράνης ήταν «κολλητός» δικηγόρος του μακαρίτη Ευάγγελου Γιαννόπουλου, γνωστός για τους «παρακρατικούς» του μηχανισμούς!!!
  Παρατήρηση πέμπτη: Η γυναίκα του «σκανδάλου» θήτευσε στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.
  Παρατήρηση έκτη: Και οι δύο δικηγόροι της «σπείρας» της, των ίδιων μηχανισμών είναι: κολλητοί του Πολυζωγόπουλου!!!

  Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Στηριχτείτε στην ανάλυση του «Παλαίμαχου», συνθέστε το παζλ, ερευνήστε το «σκάνδαλο Κοσκωτά», ποιος ήταν ο άνθρωπος και από πού εστάλη, τα πολιτικά του στηρίγματα τότε και θα ξετυλίξετε το μίτο της Αριάδνης…

  Ένα νέο ʼ89; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν η Ν.Δ. δεν φοβηθεί τις ατασθαλίες του Ζαχόπουλου, να εξελιχτεί η υπόθεση σε φάρσα. Μια φάρσα που θα αποκαλύψει το ρόλο των Νταβατζήδων, του πράσινου παρακράτους και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
  ΦΥΣΙΚΑ, εγώ δεν ελπίζω. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μηχανισμοί θα «διαπραγματευτούν» για να κουκουλώσουν τα άπλυτα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εκτός και αν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη…

  _________________
  Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
  προσκυνημένους, αλλά και στους
  πράκτορες και προβοκάτορες.

  4:35 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Υποκριτές και …αποκαλύψεις του Κώλου


  Φίλες και φίλοι να με συγχωρείται αλλά όλες αυτές οι …αποκαλύψεις που ακούμε είναι του κώλου και εξηγούμε: Δηλαδή πρώτη φορά ακούσατε ότι στην Ελλάδα το υπουργείο πολιτισμού μοίραζε εκατομμύρια σε δραχμές παλαιότερα και ευρώπουλα τα τελευταία χρόνια σε διάφορα σωματεία και διάφορες οργανώσεις; Όποιος λοιπόν βγαίνει και λέει ότι δεν την ήξερε τη δουλειά που έκανε τόσα χρόνια τώρα ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ να κάνει , το υπουργείο πολιτισμού, είναι υποκριτής και ψεύτης.
  Σας καλούμε κύριοι αναλυτές, τηλεδικαστές, δημοσιογράφοι και λοιποί υπερασπιστές της διαφάνειας να κάμετε ελέγχους στο υπουργείο πολιτισμού από το 1990 και εξής, δηλαδή από την υπουργεία της κ. Μπενάκη, Μπαγκογιάννη, Μελίνας , Μπένου, Βενιζέλου, Πάγκαλου, Καραμανλή , Βουλγαράκη , Λιάπη αλλά και στο έργο όλων των γραμματέων που πέρασαν από αυτό το υπουργείο. Να δούμε επιτέλους πότε μοιράστηκαν και σε ποιούς τα ποιο πολλά κονδύλια. Να μάθουμε επιτέλους πόσο στοίχισε το ΛΑΜΠΡΑΚΟμέγαρο μουσικής. Να μάθουμε επίσης όλα αυτά τα χρόνια ποιος ήταν ο ρόλος του ΚΑΣ. Διότι, μη μου πείτε ότι και για το ΚΑΣ τώρα ακούσατε!

  4:37 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  παγιδευμενοι-εκβιαζομενοι-ομηροι

  πολιτικοι
  δημοσιογραφοι
  δικαστες
  ανεξαρτητες αρχες
  ελεγκτικοι μηχανισμοι
  συνδικαλιστες
  κτλ
  κτλ

  ζουμε σε παγιδευμενη δημοκρατια

  ποιος κυβερναει αυτη την χωρα?

  4:38 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  έλεος με την ποινικοποίηση της συγγένειας και της φιλίας...και μένα μπορεί κάποιος θείος μου να πηδάει κατσίκες στο χωριό του...φταίω εγώ?...ο μητσοτάκης έχει βαφτίσει 1500 παιδάκια...που ξέρει τι θα βγει ή τι θα κάνει αργότερα το καθένα....
  εύκολη,σχεδόν χυδαία κριτική από αφελείς τηλεορασόπληκτους,που βλέπουν πολύ ΜΕΓΚΑ...

  4:40 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Agie sorry

  Εκανα λαθος αλλα αντρικα sorry!
  Δεν σκεφτομαι να σε αποκαταστησω γιατι αλλοι σου εχουνε πει χειροτερα
  Ομως εισαι λεβεντοπαιδο και μου αρεσεις
  Εμαθα με ποιους τα εβαλες και μαγκια σου
  Αλλα εκανες πολλους εχθρους ρε πουλακι μου
  Ακομα δεν καταλαβα γιατι σε μισουν ετσι στο συναφι και στα κομματα

  Φιλοι ΟΚ!!!!

  Ο χειροτερος συκοφαντης σου ειναι ο Χ΄νικος και ο Ρουσο να προσεχεις!

  4:50 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΕΑΝ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ
  ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ?
  ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ" ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΑ
  ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ?
  ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ
  ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ
  ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ?
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ
  ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..

  ΜΑΛΑΚΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
  ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗ -ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ
  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ
  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ?
  ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

  ΟΙ "ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ..

  ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ..

  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

  5:11 μμ


  Antonis hat gesagt...
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

  5:11 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
  ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
  ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
  ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ
  ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ
  ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ,
  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ..

  Η ΕΥΗ ΣΑΣ

  5:12 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
  ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
  ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
  ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
  ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
  ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
  Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
  ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
  ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ
  ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ
  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  5:13 μμ


  Antonis hat gesagt...
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

  5:14 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
  ΤΑ ΜΜΕ.
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
  ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
  "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
  ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
  ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
  ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
  ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
  ΔΑΚΤΥΛΟ..
  ΔΑΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ..

  5:14 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΦΥΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,
  ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ
  ΑΝΔΡΙΑΝΟ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ
  ΤA DVD ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ
  ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ "ΠΑΙΖΕΙ"?
  ΕΚΒΙΑΖΕΙ?
  ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ?
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ?
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.
  ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΟΥΛΕΣ..
  ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..
  Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

  5:15 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
  ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
  ΚΤΛ..
  ΚΤΛ..
  ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
  ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
  ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
  ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
  ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?

  5:16 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
  ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
  ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
  ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

  ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
  ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

  Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

  "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
  ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

  5:16 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΓΙΩΡΓΑΚΗ
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ
  ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" ΔΕΝ
  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ
  ΣΕ ΚΑΣΕΤΕΣ, ΜΑΛΑΚΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ.
  ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ
  ΝΕΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΗΣ.

  5:17 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..
  ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ
  ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
  ΤΗΣ CIA KAΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ
  ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ
  "ΔΕΞΙΟ".
  ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ
  ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ
  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ?
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ,
  ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ
  ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,
  ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ
  ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
  ΓΙΑΤΙ?
  ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ?


  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΘΩΩΝΟΥΝ
  ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ
  ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ?
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΑΒΑ-CIA?


  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
  ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,
  ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΙΑ..

  5:20 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΑΛΗΤΑΚΟ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

  ΘΕΛΩ
  ΤΗΝ ΔΕΗ
  ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
  ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
  ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  ΤΑ..
  ΤΟ..
  ΤΗΝ...
  TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
  ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
  ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
  ΤΑ..
  ΤΟ..
  ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
  ΤΗΝ....
  ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

  ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

  ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
  ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


  ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

  5:21 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΑΓΙΕ ΜΑΛΑΚΑ
  ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?
  ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ
  ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕ
  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ..
  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
  ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ?
  ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ".

  ΝΤΑΒΑΔΕΣ

  5:22 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ
  "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΟΙ
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΘΕΜΟΣ?
  ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΗ
  ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ.
  ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
  ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΧΩΡΑ.

  5:23 μμ


  Ανώνυμος hat gesagt...
  ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
  ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΟ ΕΒΑΨΕ
  "ΓΑΛΑΖΙΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ..ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
  ΤΩΡΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,
  ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ..ΤΗΣ ΤΣΕΚΟΥ..
  ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..

  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΤΣΕΚΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ
  ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..

  ΠΑΡΑΚΡΑΤΥΠΙΑ..

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 5:06:00 μ.μ.

  3:40

  AFTO EGINE GIATI O THEOS O YPSISTOS EDWSE OLH TOY THN SOFIA STHN ''DEXIA TOY KYRIOY''
  (mi hesw kai sas vrwmisw dexioskyla Roussopoulakia)

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 5:07:00 μ.μ.

  Δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ πρωθυπυργός απόβρασμα.

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 5:54:00 μ.μ.

  Και πρεπει να σας πω ,με πασα ειλικρινεια ,οτι αυτα τα υποκειμενα που δημοσιευουν αυτα τα ατελειωτα "σεντονια" κοπυ πειστ,τα θεωρω βλαμμενα στον εγκεφαλο ,το λιγωτερο..

  Μιλαμε ..ασε μην μολυνουμε τις λεξεις..

  Νομιζω αμα υπηρχε τροπος να γινουν "κονιορτος", σκονη για τα σκουληκια,θα ημην 100% θετικος, ΥΠΕΡ.

  Αμα συνετρεχε λογος να "τεμαχισθουν" δια τροφην π.χ σκυλων ,ωσαυτως ΝΑΙ θα ελεγον.

  τζων

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 6:28:00 μ.μ.

  ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
  ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
  ΚΤΛ..
  ΚΤΛ..
  ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
  ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
  ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
  ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
  ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 6:36:00 μ.μ.

  Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
  Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ χές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 7:01:00 μ.μ.

  “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

  Στάθης Παναγούλης  “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

  Στάθης Παναγούλης
  “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

  Στάθης Παναγούλης
  “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

  Στάθης Παναγούλης

  6:54 μμ


  Ο/Η Ανώνυμος είπε...
  Οι Κυβερνήσεις δεν χάνουν όταν αποκαλύπτουν.


  Η μιντιακή και δημοσιογραφική χούντα, έδειξε για άλλη μια φορά τα μαύρα νύχια της, στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Τα Ζωνιανά έπαψαν να “πουλάνε” και οι αδίστακτοι εργολάβοι των καναλιών έδωσαν κρέας και αίμα στα πειθήνια και ακριβοπληρωμένα τηλεπερσονιάρικα τσιράκια τους….…
  Στόχος πάντοτε ο Πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής. Κάνουν την τρίχα τριχιά, τραβούν τις δήθεν αποκαλύψεις τους από τα… μαλλιά και δεν δεν τους βγαίνει το στημένο παιχνίδι… Σε κάθετη αντίθεση με τους αρχιερείς της διαπλοκής των πασοκικών κυβερνήσεων του χθες - ο Ηγέτης της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Δεν μπορούν να ανεχθούν ότι ο Καραμανλής πατάσσει άμεσα κάθε εκδήλωση παρακμιακών φαινομένων διαφθοράς και μη χρηστής διαχείρισης! Υποτίθεται ότι αυτοί έπρεπε να «εξοντώνουν» κάθε πτυχή της διαφθοράς. Μπορούν όμως οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι να χρήζουν εαυτούς «τιμωρούς»; Ευθαρσώς απαντάμε:«Δεν μπορούν».
  Είναι αυτονόητο ότι ένας Ηγέτης δε μπορεί να γνωρίζει το ηθικό ποιόν ή τις προθέσεις των στελεχών που αξιοποιεί. Κρίνει από την μέχρι τούδε βιοτή τους. Μόλις όμως προκύψει μια έκνομη πράξη ή υπόνοιες και αποχρώσες ενδείξεις για κάτι παρόμοιο - ο Κώστας Καραμανλής δεν παίζει με τις δεσμεύσεις του έναντι του Κυρίαρχου Λαού για αντιμετώπιση της διαφθοράς στο δημόσιο βίο της Χώρας!

  Τέλος πάντων να αποφασίσουν: φταίει η δε φταίει ο Σημίτης για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου και τις μίζες που μοίραζε αφειδώς η SIEMENS στις πράσινες ακρίδες; Φταίει ή δε φταίει ο πατέρας Βούτσης για το γιό του ληστή;
  Το αστείο αλλά και εξωφρενικό είναι ότι οι χολωμένοι αντίπαλοι του Πρωθυπουργού τον… εγκαλούν όταν αυτός έχει ήδη φέρει στο φως κάθε ύποπτη υπόθεση· όταν έχει παραπέμψει το σχετικό φάκελο στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη!
  Και επειδή το αμετανόητο σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν έχει τι άλλο να προσάψει σε μια τόσο διαφανή και τίμια στάση του Πρωθυπουργού μετέρχεται το επικίνδυνο και ανήθικο παιχνίδι της υπονόμευσης των Θεσμών της Δημοκρατίας, αμφισβητώντας το κύρος και τη λειτουργία των δικαστών και εισαγγελέων της Χώρας.

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 8:20:00 μ.μ.

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
  ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
  ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ
  ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
  ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ

  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΕ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!
  ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ
  Η ΔΩΣΤΟΥ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 8:30:00 μ.μ.

  ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΣΕΝΤΟΝΟΥ ΤΗΣ SIEMENS

  ΜΩΡΗ ΚΡΑΓΜΕΝΗ

  ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ

  ΥΓ: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 8:46:00 μ.μ.

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 9:01:00 μ.μ.

  Ο Ελληνικός Λαός διδάχτηκε την τέχνη της Πολιτικής της Κλειδαρότρυπας, από την οικογένεια Μητσοτάκη το 1989.  3:53 μμ


  Ο/Η Ανώνυμος είπε...
  ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, Η ΤΡΕΜΗ ΚΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ, ΟΤΙ Η ...34ΧΡΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ DVD ...ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ....

  Η ...34ΧΡΟΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ/ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ DVD...

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ...ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

  ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΦΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......

  ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ ,
  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,
  ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ;

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 9:30:00 μ.μ.

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 9:30:00 μ.μ.

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 9:30:00 μ.μ.

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 9:31:00 μ.μ.

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ

  Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

  Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

  - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

  Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

  - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

  Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

  - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

  Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

  - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 9:35:00 μ.μ.

  ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...(ΑΓΙΟΥ).......

  . Ο ήλιος έκαιγε εγώ πήγα στο παράθυρο έπιασα τα κιάλια μου και αγνάντευα την θάλασσα που χάιδευε με τα κύματα της τα απότομα Βραχιά. Γύρισα λίγο αριστερά και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ένα αγόρι ξανθό με σώμα φιδιού και πόδια αλόγου να είναι ξαπλωμένο στην καυτή άμμο και να αφήνει το υπέροχο κορμί του στο απαλό χαΐδεμα του ήλιου. Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό ένοιωσα μέσα μου ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου και ένα πάθος για έρωτα.Καθώς κοιτούσα ήρθε και με έπιασε από την μέση ο Κώστας . έβαλε τα χέρια του γύρω από το κορμί μου και με απαλές κινήσεις μου έτριβε τις ρόγες. Είχε δει όλη την σκηνή και Είχε ανάψει όπως εγώ άλλωστε. Γύρισα σιγά σιγά το σώμα μου και τον φίλησα στο στόμα ερωτικά τρυφερά και οι γλώσσες μας έπαιζαν η μια την άλλη . Κατέβασα το χέρι μου και έπιασα τον ήδη σκληρό του πούτσο που ήταν υγρός τότε ο Κώστας με μια κίνηση έπιασε τον δικό μου που ήταν στην ίδια κατάσταση. Με αργές κινήσεις ξαπλώσαμε στο παρκέ και πήρα στο στόμα μου τον σκληρό αλλά τόσο λαχταριστό πούτσο του.Άρχισε να βογκάει αλλά εγώ συνέχυσα να τον βάζω όλο μέσα στο στόμα μου να τον δαγκώνω τρυφερά και να ρουφάω και τα αρχίδια του τεράστια καθώς ήταν.τότε γύρισε και αυτός και σε στάση 69 μου τον πήρε στο στόμα του .αυτό κράτησε τόσο όσο δεν ήμουν σίγουρος πια ότι θα το αντέξω.Συνεχίσαμε λοιπόν και άρχισα να του γλείφω τον κώλο του έτσι όπως ήξερα ότι του αρέσει. Έβαλα μέσα το δάκτυλο μου και αυτός το δικό του σε μένα . Η ηδονή ήταν μεγάλη η απόλαυση τεράστια όπως τεράστιος ήταν ο πούτσος του που περίμενα ανυπόμονα να μπει στο δικό μου κώλο.άρχισα να παρακαλάω να μπει μέσα μου δεν άντεχα άλλο αλλά εκείνος ήθελε να με βασανίσει και άλλο. Άνοιξε το κομοδίνο και έβγαλε από μέσα ένα δονητή διπλής κατεύθυνσης ήταν πολύ χοντρό.Το άλειψα με λιπαντικό και με αργές κινήσεις το βάλαμε σιγά σιγά στα καυλωμένα κολαρακια μας. μας Είχε κυριεύσει το πάθος η φωνές μας ακουγόταν σε όλο το νησί . Η ηδονή ήταν μεγάλη όπως ο δονητής. μετά από λίγα λεπτά ο Κώστας έβγαλε τον δονητή από τον καυτό μου κώλο και από τον δικό του φυσικά με γύρισε μπρούμυτα έβαλε ένα μαξιλάρι στην κοιλιά έσπρωξε τα κωλομέρια μου επάνω και με κτηνώδη τρόπο μπήκε βιαία μέσα μου. Ούρλιαξα από ηδονή . πετούσα στους εφτά ουρανούς . Ο Κώστας δεν άντεξε τραβηκτηκε από τον κώλο μου ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου και έριξε τους χυμούς του στα καυτά μου χείλη . εγώ με μανία δεν άφησα να χαθεί ούτε μια σταγόνα. ....

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2008, 10:44:00 μ.μ.

  1. Aπό μπροστά παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα
  2. Η Πεντάμορφη και το Πέος
  3. Παλούκι Λουκ
  4. Παγκόσμιος πισοχώστης
  5. Ταρζάν, η ψωλή της ζούγκλας
  6. Ο Ρομπέν των πρωκτών
  7. Η κοκκινομουνίτσα κι οι 7 νάνοι του Χίσνεϊ
  8. Φονικό Πέος
  9. Ο κώλος τους πάει πολύ
  10. Πάνω κάτω κι οπισθίως
  11. Πρωκτικό ένστικτο
  12. Μπες μπες στον ποπό της Μπαμπέτ
  13. Η κυρία κι ο σκύλος
  14. Εφιάλτης στο δρόμο με τα πέη
  15. Παραλλαγές σε έναν κώλο
  16. Ο γάντζος του πειρατή
  17. Πρωκτέιλ
  18. Το φιλί της γυναίκας αρπάχτρας
  19. Οι βυζομπάστερς
  20. Ολική οπισθοφορά
  21. Aγάπη μου, μεγένθυνα την ψωλή μου
  22. Σας παρακαλώ, αλλάξτε μου τα φώτα
  23. Ο κύκλος των διεστραμμένων εραστών
  24. Ο κύκλος των τουρλωμένων πισινών
  25. Το σκληρό πουλί της νιότης
  26. Εδωάρδ ο Πεοχέρης
  27. Το πορτραίτο του Δόριαν Πέη
  28. Buttman
  29. Ο οδηγός της ανώμαλης Νταίζη
  30. Ινδιάνα Ξόαν: η μεγάλη τρύπα
  31. Γαμημένος τη 4η Ιουλίου
  32. Το ακρωτήρι του Κώλου
  33. Ο μαύρος που τον έλεγαν άλογο (με τον Aλούλου Μπουτουζάνκου, 28 πόντοι !!!!!!)
  34. Ο Πούτσος που δε λύγισε ποτέ
  35. Κατούρα να φύγουμε
  36. Ο ζηλιάρης σκύλος
  37. Τετραπλό Σάντουϊτς
  38. Τα Βυζιά Δολοφόνοι
  39. Κώλιγουντ
  40. Παλαμάρι kid
  41. Οι 8 μεγάλοι Μήτσοι
  42. Ο τροχός της στύσης
  43. Ραντεβού στα διπλά
  44. Δόκτωρ Κωλόμπο
  45. Aυτός αυτή και το έμβολο
  46. Ciaο Παρθένα
  47. Τόλμη κι Aιμομιξία
  48. Aεροκωλομαχίες
  49. Τα κορίτσια που απ' τον κώλο παίρνουνε τον κόσμο όλο
  50. Οπισθοδρομική Συμφωνία
  51. Κωλαράκια στον κατήφορο
  52. Εδώ... Κωλοχανείο
  53. Πάρτα Λέτα και κάντα Ομελέτα
  54. Ο ζηλιάρης σκύλος
  55. Θέλεις στρίμωγμα;
  56. Πρόστυχη αναλγησία
  57. Πίσω, μαύρη και λυσσάρα!
  58. Σκύψε Ευλογημένη!
  59. Ο Φαλλός στην χώρα των Aιδοίων
  60. Μπαίνε-τον: ενωμένα χρώματα του σεξ
  61. Aνώμαλη γιαγιά, άτακτη εγγονή
  62. Τσι-μπουκωμένοι
  63. Οι κυρίες θέλουν κλαρίνα
  64. Ο Τρυποκαθαριστής
  65. Τα τσιμπούκια του διανοούμενου
  66. Δρακωλιάρες
  67. Aδελφές Καραμαζώχ
  68. Ο Λεβιές της Aμαρτίας
  69. Γάλα παρτούζεν η μικρή Ολλανδέζα
  70. Θέλεις να στον πνίξω στα βυζιά μου;
  71. Οπίσθιο έμφραγμα
  72. Να η Σούζι, που 'χει κώλο σαν καρπούζι !!!!!!!!!
  73. Οι καυλονοσοκόμες
  74. Ο Βούρδουλας και τα βάρδουλα
  75. 'Ασπρο Λούκι, μαύρο Παλούκι
  76. Aφηνιασμένα καπούλια
  77. Οι Σεξοθεραπευτές
  78. Σχολή οθωμανικού Δικαίου
  79. Συγχώρεσε με που πονώ
  80. Γιατί τόσος ντόρος για την χέριγκερ; (το μπουκάλι παίζει ρόλο...)
  81. Aπό δαχτυλίδι μου τον έκανες βραχιόλι
  82. Ιντεραράπικαν, μεγάλη και σίγουρη
  83. Aποχυμωτής μουλινέξ
  84. Μωρό μου καλησπέρα, με πηδούσαν όλη μέρα
  85. Έγια μόλα, έγια λέσα, βάλε και τις μπάλες μέσα
  86. Πρίμα Κωλαρίνα
  87. Aπορθητές του κωλογιού
  88. Η πεοβατούσα
  89. Ξαναμμένες καλόγριες
  90. Ομάδα οπίσθιας κρούσεως
  91. Τα μπούτια μου είναι πιο καυτά κι από τις σφαίρες
  92. Οι τρεις χαρχάλες
  93. Το παλαμάρι του βαρκάρη
  94. Άνοιξε από πίσω
  95. Εμείς οι βλάχοι, όπου λάχει
  96. Κόμης μόντε-Χίστο

  Ανώνυμος είπε... 5 Ιαν 2008, 12:01:00 μ.μ.

  10:44

  Και τα 96 τα σκηνοθέτησε ο φίλος του Ζαχόπουλου ?

  Ανώνυμος είπε... 5 Ιαν 2008, 3:39:00 μ.μ.

  Αγαπητοί μου φίλοι.

  Καλησπέρα, είμαι ο babis 52 χρονών. Μου αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα και να γινομαι πουτανακι. Οποιος θελει σχεση μεσω τηλεφωνου με καυλωτικες συζητησεις και τηλεφωνικο sex και αργοτερα συναντηση απο κοντά ας στηλει μηνυμα στο εxι ενεα τρια οκτω ενια τεσερα τρια τρια ενια επτα

  Πάντα με εκτίμηση
  babis

  Ανώνυμος είπε... 5 Ιαν 2008, 8:03:00 μ.μ.

  ΕΒΙΤΑ (ΤΣΕΚΟΥ) ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΚ

  05/01/08

  ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΤΟΥ
  ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!


  ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

  Item Reviewed: Κατά της "κλειδαρότρυπας" η Ντόρα... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr