GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά της "κλειδαρότρυπας" η Ντόρα...

. ...και κατά του Καραμανλή. "Ετοιμάζεται" να κινηθεί... ... Την σιωπή της Ντόρας Μπακογιάννη για τους επικοινωνιακούς χειρισμού...

.
...και κατά του Καραμανλή. "Ετοιμάζεται" να κινηθεί...
...
Την σιωπή της Ντόρας Μπακογιάννη για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης στην υπόθεση Ζαχόπουλου πρόσεξαν μόνο, οι δημοσιογράφοι και την ερμήνευσαν ως τήρηση αποστάσεων από τον Θ. Ρουσόπουλο. Και σωστά.
Πιο μεγάλη σημασία όμως εχει ίδια η δήλωσή της για ο θέμα. Ταχθηκε "κατα της πολιτικής της κλειδαρότρυπας". Ποιος όμως δινει τέτοιες διαστάσεις στο θέμα για να υποβαθμίσει ττις άλλες πλευρές του; Η ιδια η κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου...
Η Ντόρα Μπακογιάννη αρχίζει πια να βαζει τέλος στο "ειδύλλιό" της με τον Κ. Καραμανλή. Βλέπει ότι πλέον ο σημερινός πρωθυπουργός φθείρεται και αμφισβητείται. Πολιτικά θα παίρνει λοιπόν αποστάσες πια και ηδη αρχίζει να μαζεύει βουλευτες και στελέχη, τον "στρατό" της.
Ετοιμάζεται...

55 σχόλια

  1. RE NTORA

    DEN ENDIAFEREI TON KOSMO POIAN PIDOYSE O ZAXOPOYLOS.

    TON KOSMO TON ENDIAFEEI TI EXEI MASISEI O ZAXOPOYLOS MAZI ME AYTOUS POU TON PERITRIGYRIZAN.

    MHN PROSPA8EIS LOIPON NA RIKSEIS ALOY TO MPALAKI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε κατά της πολιτικής της κλειδαρότρυπας.

    Εμείς πιστεύουμε στην πολιτική με τα γαμήσια σε κοινή θέα που μας ρίχνουν όλοι - γνωστοί γείτονες και "φίλοι - γαμήσια που όλοι μπορούν να ευχαριστηθούν σε κοινή θέα.

    Ως παραδείγματα παρατίθενται οι πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις και οι "άριστοι" (άχρηστοι) χειρισμοί των εθνικών μας θεμάτων.

    Οχι στην κλειδαρότρυπα, ναι στη παρτούζα.

    Εκ του ΥΠΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ντόρα Μπακογιάννη (...) ηδη αρχίζει να μαζεύει βουλευτες και στελέχη, τον "στρατό" της.
    Ετοιμάζεται...
    ------------------------------------
    Ως πότε αυτή η χώρα θα γα...ται και θα δέρνεται από το Μητσοτακέϊο;
    Νισάφι πιά! Αγαπητοί φίλοι Νεοδημοκράτες έλεος. Αναλογιστείτε τι πρόσφερε στη πατρίδα η "οικογένεια" .Και αν δεν σκέφτεσθε τους εαυτούς σας, λυπηθείτε τουλάχιστον,τους υπόλοιπους συνέλληνες, που δεν χρωστάνε τίποτε, να υποφέρουν τα πάνδεινα από τη "φαμίλια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Ντόρα δεν έχει καμμία πιθανότητα να βγει μόνη της.Το σχέδιο προβλέπει την ίδρυση κεντρώου κόμματος με τον Βενιζέλο που θα υποστηριχθεί από όλους τους θεσμικούς επενδυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέα γραμμή άμυνας στην υπόθεση Ζαχόπουλου αναζητά επειγόντως το Μαξίμου, καθώς η εκδοχή περί οργανωμένου σχεδίου εκβίασης του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού αφενός μεν καταρρίπτει το «ροζ» σενάριο που επιδιώχθηκε να επιβληθεί, αφετέρου όμως δημιουργεί προϋποθέσεις αντεπίθεσης, έως ότου καινούργιες αποκαλύψεις ανατρέψουν και τους νέους επικοινωνιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης.

    Η σύγχυση που επικρατεί το στενό επιτελείο του πρωθυπουργικού γραφείου, που χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση, επιτείνεται καθημερινά πλέον καθώς οι δύο βασικοί του στόχοι (να μείνει στο απυρόβλητο ο Κ. Καραμανλής και να περιοριστεί το σκάνδαλο στην ροζ του εκδοχή) ανατρέπονται από τις αποκαλύψεις. Παράλληλα επιβεβαιώνεται ο πανικός και η αμηχανία της κυβέρνησης, αφού για τρίτη φορά μέσα σε 10 ημέρες ανατρέπεται ο επικοινωνιακός «σχεδιασμός» της και εμφανίζεται να σύρεται από τις εξελίξεις. Το γεγονός αυτό προκαλεί εντάσεις και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αφού υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για τους χειρισμούς του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου -κυρίως του Γ. Ανδριανού και του Θ. Ρουσόπουλου- και κάνουν λόγο για λαθεμένες επιλογές που δημιουργούν προβλήματα αξιοπιστίας στην κυβέρνηση.

    Ανάμειξη
    Η άμεση ανάμειξη του Γ. Ανδριανού εμπλέκει πλέον ευθέως τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως ο κ. Ανδριανός λειτούργησε αυτοβούλως τόσο όταν πήρε (από δημοσιογράφο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του) όσο και όταν κατέθεσε το μονταρισμένο DVD στον εισαγγελέα. Πρώτο μέλημα του Μαξίμου είναι να αποφευχθεί η εκ νέου κλήση του κ. Ανδριανού, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να αποκαλύψει από πού πήρε το επίμαχο DVD, εξέλιξη να επιτυγχάνεται. Οπως υποστηρίζουν δικαστικοί κύκλοι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού θα επιμείνει στο δημοσιογραφικό απόρρητο, το οποίο θα επικαλεστεί και ο δημοσιογράφος στην περίπτωση που ο κ. Ανδριανός αναγκαστεί να αποκαλύψει την «πηγή» του.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙΕΙ το Μαξίμου ο όλος χειρισμός της υπόθεσης του εμπίστου του πρωθυπουργού τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρήστου Ζαχόπουλου, ειδικά μάλιστα η χρησιμοποίηση του παραποιημένου DVD.

    ΕΠΕΜΕΝΕ το πρωθυπουργικό περιβάλλον, για να συγκαλύψει την πολιτική διάσταση της υπόθεσης, να στηρίξει με κάθε μέσον την εκδοχή της «ροζ» ιστορίας. Και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκε το παραποιημένο, δηλαδή το πλαστό στοιχείο, το οποίο κατετέθη στην ανάκριση, για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη.

    ΚΑΤΕΘΕΣΕ στον ανακριτή το πλαστό DVD ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Ι. Ανδριανός, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του δημοσιογράφου, ο οποίος του το παρέδωσε, επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο.

    ΕΙΧΕ μήπως δικαίωμα να επικαλεστεί το απόρρητο ο κ. Ανδριανός, όταν κατέθετε ενόρκως στον ανακριτή για το πώς έφτασε στα χέρια του το επίμαχο DVD με τις μονταρισμένες «ροζ» σκηνές;

    ΟΧΙ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ οι νομικοί. Στην περίπτωσή του δεν ισχύει το απόρρητο. Ο κ. Ανδριανός είναι κυβερνητικό στέλεχος και δεν εργάζεται σε μέσον ενημέρωσης.

    ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ισχύει, όπως οι πάντες γνωρίζουν, για να προστατεύονται οι δημοσιογραφικές πηγές, οι οποίες παρέχουν πληροφορίες, για να ενημερώνεται η κοινή γνώμη. Ο δημοσιογράφος, όταν δημοσιεύει πληροφορίες, δεν αποκαλύπτει τις πηγές του, για να συνεχίσει να έχει πληροφορίες, διατηρώντας μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης με όσους του εμπιστεύονται ειδήσεις. Το δημοσιογραφικό απόρρητο είναι στοιχείο της ελευθερίας του Τύπου. Προστατεύει το δικαίωμα του Τύπου να ενημερώνει (ενεργητική ελευθερία) και το δικαίωμα του κοινού να ενημερώνεται πλήρως (παθητική ελευθερία).

    ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Ανδριανός δεν είναι φορέας της ελευθερίας του Τύπου, δεν είχε καθήκον ούτε δικαίωμα να ενημερώνει την κοινή γνώμη, αφού δεν δημοσιεύει στον Τύπο, αλλά να ενημερώνει τον πρωθυπουργό και να παρουσιάζει στη συνέχεια τις θέσεις του, όπως συμφέρει την κυβερνητική επικοινωνιακή πολιτική (ευφημισμός της προπαγάνδας).

    ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ο κ. Ανδριανός το απόρρητο στο πλαίσιο της επιχείρησης παραπλάνησης της κοινής γνώμης με ένα πλαστογραφημένο στοιχείο, το οποίο έφτασε στα χέρια του άγνωστο, μέχρι στιγμής, σε ποια κατάσταση, δηλαδή μονταρισμένο ή αμοντάριστο.

    ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ως δημοσιογράφος φορέας της ενεργητικής ελευθερίας του Τύπου, ο κ. Ανδριανός. Μάρτυρας σε ποινική διαδικασία είναι (πρέπει να κληθεί πάλι) και οφείλει να πει όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς να προσθέσει ούτε να αποκρύψει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ
    ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
    ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ Η ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή με άλλα λόγια μην κοιτάζετε από την κλειδαρότρυπα το κλέψιμο που κάνουμε εμείς σαν οικογένεια Μητσοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά τα καθάρματα ποιός θα τα δικάσει; οι δικαστές που διορίζονται από αυτούς; Οι πουλημένοι σε αυτούς δικαστές και εισαγγελείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,
    ΟΤΑΝ ΤΟ 89 ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ,ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ [ΑΥΡΙΑΝΗ],ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ,
    Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΟΧΙ ΚΡΥΦΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΟΧΙ Γ.Γ .
    ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ , ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΡΓΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EXEI DIKIO H NTORA
    OXI KLEDAROPORTES
    ANOIXTA PARAUYRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ KARL MARX JR.

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΞ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ(ΜΟΡΔΟΧΑΙΟΣ ΚΙΣΕΛΕ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι οι δημοσιογράφοι των καναλιών ΞΑΦΝΙΚΑ έγιναν προστάτες του gay χοντρού ‘’καταλληλότερου’’ .
    Το υποτιθέμενο αμερόληπτο Mega συνέχεια μιλάει για κάποια σπείρα που προσπαθεί να βλάψει τα Νεοδημοκρατικά αγγελούδια .
    Βγάζουν και ανώνυμους φίλους του Μεξικάνου , που μιλούν για ένα φτωχούλη του Θεού , ταπεινό υπαλληλάκο .
    ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ .
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΤΟΡΑ .
    ΕΨΑΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’ΕΝΔΟΞΟ’’ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ , ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΥΜΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .
    Αλλά τέτοιοι μαλάκες που είμαστε , τέτοιοι μαλάκες για κυβερνήτες μας αξίζουν .
    Κανένα δημοσιογραφικό λαμόγιο δεν είδε το βίντεο .
    Ούτε η άσχημη Όλγα ... ούτε ο υποτιθέμενος αντιδεξιός Θέμος , ούτε η δεξιάρα του κερατά ο Παπαγιάννης . Ο τελευταίος μάλιστα όταν άκουσε για στοιχεία που θα έρριχναν την κυβέρνηση δεν διάβασε τους φακέλλους γιατί δεν είχε ... υπαλλήλους !!
    ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..................

    . Ο ήλιος έκαιγε εγώ πήγα στο παράθυρο έπιασα τα κιάλια μου και αγνάντευα την θάλασσα που χάιδευε με τα κύματα της τα απότομα Βραχιά. Γύρισα λίγο αριστερά και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ένα αγόρι ξανθό με σώμα φιδιού και πόδια αλόγου να είναι ξαπλωμένο στην καυτή άμμο και να αφήνει το υπέροχο κορμί του στο απαλό χαΐδεμα του ήλιου. Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό ένοιωσα μέσα μου ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου και ένα πάθος για έρωτα.Καθώς κοιτούσα ήρθε και με έπιασε από την μέση ο Κώστας . έβαλε τα χέρια του γύρω από το κορμί μου και με απαλές κινήσεις μου έτριβε τις ρόγες. Είχε δει όλη την σκηνή και Είχε ανάψει όπως εγώ άλλωστε. Γύρισα σιγά σιγά το σώμα μου και τον φίλησα στο στόμα ερωτικά τρυφερά και οι γλώσσες μας έπαιζαν η μια την άλλη . Κατέβασα το χέρι μου και έπιασα τον ήδη σκληρό του πούτσο που ήταν υγρός τότε ο Κώστας με μια κίνηση έπιασε τον δικό μου που ήταν στην ίδια κατάσταση. Με αργές κινήσεις ξαπλώσαμε στο παρκέ και πήρα στο στόμα μου τον σκληρό αλλά τόσο λαχταριστό πούτσο του.Άρχισε να βογκάει αλλά εγώ συνέχυσα να τον βάζω όλο μέσα στο στόμα μου να τον δαγκώνω τρυφερά και να ρουφάω και τα αρχίδια του τεράστια καθώς ήταν.τότε γύρισε και αυτός και σε στάση 69 μου τον πήρε στο στόμα του .αυτό κράτησε τόσο όσο δεν ήμουν σίγουρος πια ότι θα το αντέξω.Συνεχίσαμε λοιπόν και άρχισα να του γλείφω τον κώλο του έτσι όπως ήξερα ότι του αρέσει. Έβαλα μέσα το δάκτυλο μου και αυτός το δικό του σε μένα . Η ηδονή ήταν μεγάλη η απόλαυση τεράστια όπως τεράστιος ήταν ο πούτσος του που περίμενα ανυπόμονα να μπει στο δικό μου κώλο.άρχισα να παρακαλάω να μπει μέσα μου δεν άντεχα άλλο αλλά εκείνος ήθελε να με βασανίσει και άλλο. Άνοιξε το κομοδίνο και έβγαλε από μέσα ένα δονητή διπλής κατεύθυνσης ήταν πολύ χοντρό.Το άλειψα με λιπαντικό και με αργές κινήσεις το βάλαμε σιγά σιγά στα καυλωμένα κολαρακια μας. μας Είχε κυριεύσει το πάθος η φωνές μας ακουγόταν σε όλο το νησί . Η ηδονή ήταν μεγάλη όπως ο δονητής. μετά από λίγα λεπτά ο Κώστας έβγαλε τον δονητή από τον καυτό μου κώλο και από τον δικό του φυσικά με γύρισε μπρούμυτα έβαλε ένα μαξιλάρι στην κοιλιά έσπρωξε τα κωλομέρια μου επάνω και με κτηνώδη τρόπο μπήκε βιαία μέσα μου. Ούρλιαξα από ηδονή . πετούσα στους εφτά ουρανούς . Ο Κώστας δεν άντεξε τραβηκτηκε από τον κώλο μου ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου και έριξε τους χυμούς του στα καυτά μου χείλη . εγώ με μανία δεν άφησα να χαθεί ούτε μια σταγόνα. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Για να μην πολυλογώ συναντηθηκαμε τα είπαμε και μετά από λίγο βρεθήκαμε γυμνοί και εγώ γονατιστός να του κανω μια χορταστική πίπα.Το έκανα με όλη μου την τέχνη έστω και αν ήταν πρωτη φορά, το΄έχωνα όλο μεσα στο στομα μου του έγλειφα το ψωλοκέφαλο , ηταν σαν γλυκισμα μέχρι που κάποια στιγμή φώναζε ότι τελείωνε.Εγώ αποφάσισα να το κρατήσω μέσα στο στόμα μου και να δοκιμάσω τα ζεστά του χύσια, ήταν πολύ γλυκά και δεν άφησα σχεδόν ούτε σταγόνα , ακόμα και όταν το είχα καθαρίσει εντελώς δεν μπορούσα να σταματήσω να το γλείφω ήταν τόσο γλυκά.Μετά πήρε σειρά αυτός και μετά απο μια ωραία πίπα τον έχυσα και εγώ στο στόμα, μου το έκανε δωρο για το υπέροχο τσιμπούκι που του είχα κάνει...

    Αυτός είναι ο babis. Τα γνωρίζουν αυτά οι Έλληνες?
    Πολύ αμφιβάλλω.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Καλησπέρα, είμαι ο babis 52 χρονών. Μου αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα και να γινομαι πουτανακι. Οποιος θελει σχεση μεσω τηλεφωνου με καυλωτικες συζητησεις και τηλεφωνικο sex και αργοτερα συναντηση απο κοντά ας στηλει μηνυμα στο εxι ενεα τρια οκτω ενια τεσερα τρια τρια ενια επτα

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ


    ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ


    ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ


    ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. oneira peinasmenou gia exousia prasinofrourou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. JORDAN
    12:32

    Το ποιός είμαι εγώ είναι δικό μου πρόβλημα .
    Ξέρω όμως πολύ καλά ποιός είσαι ΕΣΥ .
    Είσαι είνας κλασσικός ακροδεξιός καραγκιόζης που όταν
    δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις σε μια συζήτηση
    κάνεις αυτό που κάνουν ανέκαθεν οι ακροδεξιοί καραγκιόζηδες ,
    βρίζεις τους συνομιλητές σου .
    Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα , κύριε καραγκιοζο-Τζόρνταν , να πω ότι είμαι Εβραίος , αν ήμουν , Κινέζος η Σενεγαλέζος , διότι μετά τετρακόσια χρόνια Οθωμανικού γαμησιού , αυτά τα περί της κατευθείαν καταγωγής μας από τους Αχαιούς , τους Ίωνες και τους Δωριείς είναι ιστορικά ανέκδοτα .
    Έλληνας είναι αυτός που μετέχει της Ελληνικής παιδείας .
    (δεν είναι δικό μου αυτό , ο χωριανός μου ο Ησίοδος το είπε , επτά αιώνες πριν να μυρίσει η Μαρία τον κρίνο .... ) ,
    Αν δεν σου αρέσει , πολύ λίγο με ενδιαφέρει .

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποιο BLOOPER-ακι εχει σειρα σημερα?

    Αντε εχω μπερδευτει γαμωτο ..

    Συνεχεια σας μπερδευω παλιοπουστρακια.
    Εχει και αυτο την γλυκα του..

    Να σας αφηνω στην αγωνια ,,

    Αυτο με το ξανθο κωλαρακι σημερα..
    Πως το λενε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Ελληνικός Λαός διδάχτηκε την τέχνη της Πολιτικής της Κλειδαρότρυπας, από την οικογένεια Μητσοτάκη το 1989.

    Η, κάνω λάθος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η, κάνω λάθος
    3:34 μμ
    ==
    Μπα!
    Σωστος εισαι.

    Και μαλακας οπως ειναι ολα τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Ελληνικός Λαός διδάχτηκε την τέχνη της Πολιτικής της Κλειδαρότρυπας, από την οικογένεια Μητσοτάκη το 1989.

    TΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, Η ΤΡΕΜΗ ΚΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ, ΟΤΙ Η ...34ΧΡΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ DVD ...ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ....

    Η ...34ΧΡΟΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ/ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ DVD...

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ...ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

    ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΦΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ ,
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 3:40

    AFTO EGINE GIATI O THEOS O YPSISTOS EDWSE OLH TOY THN SOFIA STHN ''DEXIA TOY KYRIOY''
    (mi hesw kai sas vrwmisw dexioskyla Roussopoulakia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ πρωθυπυργός απόβρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και πρεπει να σας πω ,με πασα ειλικρινεια ,οτι αυτα τα υποκειμενα που δημοσιευουν αυτα τα ατελειωτα "σεντονια" κοπυ πειστ,τα θεωρω βλαμμενα στον εγκεφαλο ,το λιγωτερο..

    Μιλαμε ..ασε μην μολυνουμε τις λεξεις..

    Νομιζω αμα υπηρχε τροπος να γινουν "κονιορτος", σκονη για τα σκουληκια,θα ημην 100% θετικος, ΥΠΕΡ.

    Αμα συνετρεχε λογος να "τεμαχισθουν" δια τροφην π.χ σκυλων ,ωσαυτως ΝΑΙ θα ελεγον.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ χές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης




    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης




    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης

    6:54 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οι Κυβερνήσεις δεν χάνουν όταν αποκαλύπτουν.


    Η μιντιακή και δημοσιογραφική χούντα, έδειξε για άλλη μια φορά τα μαύρα νύχια της, στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Τα Ζωνιανά έπαψαν να “πουλάνε” και οι αδίστακτοι εργολάβοι των καναλιών έδωσαν κρέας και αίμα στα πειθήνια και ακριβοπληρωμένα τηλεπερσονιάρικα τσιράκια τους….…
    Στόχος πάντοτε ο Πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής. Κάνουν την τρίχα τριχιά, τραβούν τις δήθεν αποκαλύψεις τους από τα… μαλλιά και δεν δεν τους βγαίνει το στημένο παιχνίδι… Σε κάθετη αντίθεση με τους αρχιερείς της διαπλοκής των πασοκικών κυβερνήσεων του χθες - ο Ηγέτης της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Δεν μπορούν να ανεχθούν ότι ο Καραμανλής πατάσσει άμεσα κάθε εκδήλωση παρακμιακών φαινομένων διαφθοράς και μη χρηστής διαχείρισης! Υποτίθεται ότι αυτοί έπρεπε να «εξοντώνουν» κάθε πτυχή της διαφθοράς. Μπορούν όμως οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι να χρήζουν εαυτούς «τιμωρούς»; Ευθαρσώς απαντάμε:«Δεν μπορούν».
    Είναι αυτονόητο ότι ένας Ηγέτης δε μπορεί να γνωρίζει το ηθικό ποιόν ή τις προθέσεις των στελεχών που αξιοποιεί. Κρίνει από την μέχρι τούδε βιοτή τους. Μόλις όμως προκύψει μια έκνομη πράξη ή υπόνοιες και αποχρώσες ενδείξεις για κάτι παρόμοιο - ο Κώστας Καραμανλής δεν παίζει με τις δεσμεύσεις του έναντι του Κυρίαρχου Λαού για αντιμετώπιση της διαφθοράς στο δημόσιο βίο της Χώρας!

    Τέλος πάντων να αποφασίσουν: φταίει η δε φταίει ο Σημίτης για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου και τις μίζες που μοίραζε αφειδώς η SIEMENS στις πράσινες ακρίδες; Φταίει ή δε φταίει ο πατέρας Βούτσης για το γιό του ληστή;
    Το αστείο αλλά και εξωφρενικό είναι ότι οι χολωμένοι αντίπαλοι του Πρωθυπουργού τον… εγκαλούν όταν αυτός έχει ήδη φέρει στο φως κάθε ύποπτη υπόθεση· όταν έχει παραπέμψει το σχετικό φάκελο στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη!
    Και επειδή το αμετανόητο σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν έχει τι άλλο να προσάψει σε μια τόσο διαφανή και τίμια στάση του Πρωθυπουργού μετέρχεται το επικίνδυνο και ανήθικο παιχνίδι της υπονόμευσης των Θεσμών της Δημοκρατίας, αμφισβητώντας το κύρος και τη λειτουργία των δικαστών και εισαγγελέων της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΕ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!
    ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ
    Η ΔΩΣΤΟΥ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΣΕΝΤΟΝΟΥ ΤΗΣ SIEMENS

    ΜΩΡΗ ΚΡΑΓΜΕΝΗ

    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ

    ΥΓ: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο Ελληνικός Λαός διδάχτηκε την τέχνη της Πολιτικής της Κλειδαρότρυπας, από την οικογένεια Μητσοτάκη το 1989.



    3:53 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, Η ΤΡΕΜΗ ΚΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ, ΟΤΙ Η ...34ΧΡΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ DVD ...ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ....

    Η ...34ΧΡΟΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ/ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ DVD...

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ...ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

    ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΦΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ ,
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...(ΑΓΙΟΥ).......

    . Ο ήλιος έκαιγε εγώ πήγα στο παράθυρο έπιασα τα κιάλια μου και αγνάντευα την θάλασσα που χάιδευε με τα κύματα της τα απότομα Βραχιά. Γύρισα λίγο αριστερά και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ένα αγόρι ξανθό με σώμα φιδιού και πόδια αλόγου να είναι ξαπλωμένο στην καυτή άμμο και να αφήνει το υπέροχο κορμί του στο απαλό χαΐδεμα του ήλιου. Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό ένοιωσα μέσα μου ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου και ένα πάθος για έρωτα.Καθώς κοιτούσα ήρθε και με έπιασε από την μέση ο Κώστας . έβαλε τα χέρια του γύρω από το κορμί μου και με απαλές κινήσεις μου έτριβε τις ρόγες. Είχε δει όλη την σκηνή και Είχε ανάψει όπως εγώ άλλωστε. Γύρισα σιγά σιγά το σώμα μου και τον φίλησα στο στόμα ερωτικά τρυφερά και οι γλώσσες μας έπαιζαν η μια την άλλη . Κατέβασα το χέρι μου και έπιασα τον ήδη σκληρό του πούτσο που ήταν υγρός τότε ο Κώστας με μια κίνηση έπιασε τον δικό μου που ήταν στην ίδια κατάσταση. Με αργές κινήσεις ξαπλώσαμε στο παρκέ και πήρα στο στόμα μου τον σκληρό αλλά τόσο λαχταριστό πούτσο του.Άρχισε να βογκάει αλλά εγώ συνέχυσα να τον βάζω όλο μέσα στο στόμα μου να τον δαγκώνω τρυφερά και να ρουφάω και τα αρχίδια του τεράστια καθώς ήταν.τότε γύρισε και αυτός και σε στάση 69 μου τον πήρε στο στόμα του .αυτό κράτησε τόσο όσο δεν ήμουν σίγουρος πια ότι θα το αντέξω.Συνεχίσαμε λοιπόν και άρχισα να του γλείφω τον κώλο του έτσι όπως ήξερα ότι του αρέσει. Έβαλα μέσα το δάκτυλο μου και αυτός το δικό του σε μένα . Η ηδονή ήταν μεγάλη η απόλαυση τεράστια όπως τεράστιος ήταν ο πούτσος του που περίμενα ανυπόμονα να μπει στο δικό μου κώλο.άρχισα να παρακαλάω να μπει μέσα μου δεν άντεχα άλλο αλλά εκείνος ήθελε να με βασανίσει και άλλο. Άνοιξε το κομοδίνο και έβγαλε από μέσα ένα δονητή διπλής κατεύθυνσης ήταν πολύ χοντρό.Το άλειψα με λιπαντικό και με αργές κινήσεις το βάλαμε σιγά σιγά στα καυλωμένα κολαρακια μας. μας Είχε κυριεύσει το πάθος η φωνές μας ακουγόταν σε όλο το νησί . Η ηδονή ήταν μεγάλη όπως ο δονητής. μετά από λίγα λεπτά ο Κώστας έβγαλε τον δονητή από τον καυτό μου κώλο και από τον δικό του φυσικά με γύρισε μπρούμυτα έβαλε ένα μαξιλάρι στην κοιλιά έσπρωξε τα κωλομέρια μου επάνω και με κτηνώδη τρόπο μπήκε βιαία μέσα μου. Ούρλιαξα από ηδονή . πετούσα στους εφτά ουρανούς . Ο Κώστας δεν άντεξε τραβηκτηκε από τον κώλο μου ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου και έριξε τους χυμούς του στα καυτά μου χείλη . εγώ με μανία δεν άφησα να χαθεί ούτε μια σταγόνα. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 1. Aπό μπροστά παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα
    2. Η Πεντάμορφη και το Πέος
    3. Παλούκι Λουκ
    4. Παγκόσμιος πισοχώστης
    5. Ταρζάν, η ψωλή της ζούγκλας
    6. Ο Ρομπέν των πρωκτών
    7. Η κοκκινομουνίτσα κι οι 7 νάνοι του Χίσνεϊ
    8. Φονικό Πέος
    9. Ο κώλος τους πάει πολύ
    10. Πάνω κάτω κι οπισθίως
    11. Πρωκτικό ένστικτο
    12. Μπες μπες στον ποπό της Μπαμπέτ
    13. Η κυρία κι ο σκύλος
    14. Εφιάλτης στο δρόμο με τα πέη
    15. Παραλλαγές σε έναν κώλο
    16. Ο γάντζος του πειρατή
    17. Πρωκτέιλ
    18. Το φιλί της γυναίκας αρπάχτρας
    19. Οι βυζομπάστερς
    20. Ολική οπισθοφορά
    21. Aγάπη μου, μεγένθυνα την ψωλή μου
    22. Σας παρακαλώ, αλλάξτε μου τα φώτα
    23. Ο κύκλος των διεστραμμένων εραστών
    24. Ο κύκλος των τουρλωμένων πισινών
    25. Το σκληρό πουλί της νιότης
    26. Εδωάρδ ο Πεοχέρης
    27. Το πορτραίτο του Δόριαν Πέη
    28. Buttman
    29. Ο οδηγός της ανώμαλης Νταίζη
    30. Ινδιάνα Ξόαν: η μεγάλη τρύπα
    31. Γαμημένος τη 4η Ιουλίου
    32. Το ακρωτήρι του Κώλου
    33. Ο μαύρος που τον έλεγαν άλογο (με τον Aλούλου Μπουτουζάνκου, 28 πόντοι !!!!!!)
    34. Ο Πούτσος που δε λύγισε ποτέ
    35. Κατούρα να φύγουμε
    36. Ο ζηλιάρης σκύλος
    37. Τετραπλό Σάντουϊτς
    38. Τα Βυζιά Δολοφόνοι
    39. Κώλιγουντ
    40. Παλαμάρι kid
    41. Οι 8 μεγάλοι Μήτσοι
    42. Ο τροχός της στύσης
    43. Ραντεβού στα διπλά
    44. Δόκτωρ Κωλόμπο
    45. Aυτός αυτή και το έμβολο
    46. Ciaο Παρθένα
    47. Τόλμη κι Aιμομιξία
    48. Aεροκωλομαχίες
    49. Τα κορίτσια που απ' τον κώλο παίρνουνε τον κόσμο όλο
    50. Οπισθοδρομική Συμφωνία
    51. Κωλαράκια στον κατήφορο
    52. Εδώ... Κωλοχανείο
    53. Πάρτα Λέτα και κάντα Ομελέτα
    54. Ο ζηλιάρης σκύλος
    55. Θέλεις στρίμωγμα;
    56. Πρόστυχη αναλγησία
    57. Πίσω, μαύρη και λυσσάρα!
    58. Σκύψε Ευλογημένη!
    59. Ο Φαλλός στην χώρα των Aιδοίων
    60. Μπαίνε-τον: ενωμένα χρώματα του σεξ
    61. Aνώμαλη γιαγιά, άτακτη εγγονή
    62. Τσι-μπουκωμένοι
    63. Οι κυρίες θέλουν κλαρίνα
    64. Ο Τρυποκαθαριστής
    65. Τα τσιμπούκια του διανοούμενου
    66. Δρακωλιάρες
    67. Aδελφές Καραμαζώχ
    68. Ο Λεβιές της Aμαρτίας
    69. Γάλα παρτούζεν η μικρή Ολλανδέζα
    70. Θέλεις να στον πνίξω στα βυζιά μου;
    71. Οπίσθιο έμφραγμα
    72. Να η Σούζι, που 'χει κώλο σαν καρπούζι !!!!!!!!!
    73. Οι καυλονοσοκόμες
    74. Ο Βούρδουλας και τα βάρδουλα
    75. 'Ασπρο Λούκι, μαύρο Παλούκι
    76. Aφηνιασμένα καπούλια
    77. Οι Σεξοθεραπευτές
    78. Σχολή οθωμανικού Δικαίου
    79. Συγχώρεσε με που πονώ
    80. Γιατί τόσος ντόρος για την χέριγκερ; (το μπουκάλι παίζει ρόλο...)
    81. Aπό δαχτυλίδι μου τον έκανες βραχιόλι
    82. Ιντεραράπικαν, μεγάλη και σίγουρη
    83. Aποχυμωτής μουλινέξ
    84. Μωρό μου καλησπέρα, με πηδούσαν όλη μέρα
    85. Έγια μόλα, έγια λέσα, βάλε και τις μπάλες μέσα
    86. Πρίμα Κωλαρίνα
    87. Aπορθητές του κωλογιού
    88. Η πεοβατούσα
    89. Ξαναμμένες καλόγριες
    90. Ομάδα οπίσθιας κρούσεως
    91. Τα μπούτια μου είναι πιο καυτά κι από τις σφαίρες
    92. Οι τρεις χαρχάλες
    93. Το παλαμάρι του βαρκάρη
    94. Άνοιξε από πίσω
    95. Εμείς οι βλάχοι, όπου λάχει
    96. Κόμης μόντε-Χίστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 10:44

    Και τα 96 τα σκηνοθέτησε ο φίλος του Ζαχόπουλου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Καλησπέρα, είμαι ο babis 52 χρονών. Μου αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα και να γινομαι πουτανακι. Οποιος θελει σχεση μεσω τηλεφωνου με καυλωτικες συζητησεις και τηλεφωνικο sex και αργοτερα συναντηση απο κοντά ας στηλει μηνυμα στο εxι ενεα τρια οκτω ενια τεσερα τρια τρια ενια επτα

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΒΙΤΑ (ΤΣΕΚΟΥ) ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΚ

    05/01/08

    ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΤΟΥ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!


    ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση