GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλύσεις υποσυνειδήτου με...

. ...γκρίζα μηνύματα εξωφύλλων‏ . Του Κωνσταντίνου Βέρρου . Αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε όλο και πιο εύκολα τις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα...

.
...γκρίζα μηνύματα εξωφύλλων‏
.
Του Κωνσταντίνου Βέρρου
.


Αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε όλο και πιο εύκολα τις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ και ο έντυπος Τύπος για να μας ενέσουν τα αποπροσανατολιστικά, φθοροποιά και ...υπναγωγά μηνύματα της Νέας Τάξης.
Θαυμάστε αυτό το εξώφυλλο - ένθετο στο γνωστό "ποιοτικό" περιοδικό "ΜΑΧ". Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς:
- Το σύνθημα "Βγές, ζήσε, διασκέδασε και γύρνα σπίτι μόνο να για να αλλάξεις ρούχα" ; Ιδού η κυρίαρχη ιδεολογία που προσπαθούν να μας επιβάλλουν!
- Η λύση για το ότι "δεν βγάζουμε άκρη" είναι να βγαίνουμε έξω.... (Μία είναι η λύση...)
- Τη σκιά του νεαρού στο αρ. μέρος του εξώφυλλου που με τα χέρια του κάνει τη γνωστή σατανική χειρονομία;
- Τα αστέρια στο κάτω μέρος που παραπέμπουν στη γνωστή αστερόεσσα;
- Τις μπλέ-μαύρες ακτίνες του φόντου που θυμίζουν το κόκκινο-κίτρινο του Σκοπιανού κλεμμένου συμβόλου;
Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι πέραν από το αλισβερίσι στα blogs, δεν φαίνεται στο άμεσο μέλλλον ελπίδα άμεσης χειροπιαστής αντίστασης στα εθνικά και κοινωνικά δρώμενα.

22 σχόλια

  1. Θαύμασα την ανάλυσή σου.
    Ό,τι κάπνισες πριν τη γράψεις, έκανε εξαιρετική δουλειά.
    Πάντα άξιος,
    και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Βέρρο, όταν ξεκολήσει το μυαλό σας, ίσως δει γύρω του πως η νεολαία (στην οποία απευθύνεται το περιοδικό) δεν είναι τόσο κοιμησμένη όσο ήταν πριν μια δεκαετία. Γελάσαμε και σήμερα πάντως...

    Καλα χρειάζεται πολλή φαντασία για να δεί κανείς τη σημαία των Σκοπίων... Τι πίνεις και δε μας δίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai ti thes na grafei to max re megale? afierwmata gia ton lenin??


    eleos diladi, ena ftino, lifestyle periodiko einai, me mia diafimisi dewars sto ekswfilo NAAA. poso provato eisai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιά είναι ανδρείκελο του κατεστημένου, τα εθνικά και κοινωνικά δρώμενα; Αυτά που πρεσβεύουν οι φασίστες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ; Ο εκλογικός νόμος που φτιάχτηκε από φασίστες για να κυβερνούν φασίστες; Αν εκεί στην αφίσα έγραφε, "θάνατος στους δικτάτορες φασίστες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ", για τον αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο, θα σε άρεσε; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eisai polu malakas me afta pou grafeis, akoma pio malakes aftoi pou ta dimosievoun sto blog tous kai symmerizontai afta pou les.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δώσε και σε μας από αυτό που πίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θαυμάζω μερικούς που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να βρούν ...τι πίνω για να δοκιμάσουν! Τόση δίψα ρε παιδιά? Να σας δώσω αν είναι να ανοίξουν τα μάτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχα τι μαλάκας :D
    δώσε και σε μας ρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ!!!!!

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΦΩΣ!!!!!!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνωμοσιολόγε του κώλου, κάνε ένα κρύο μπάνιο για να συνέλθεις και μην επιβαρύνεις άλλο τα γεννητικά μας όργανα με τα παραληρήματά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κε Βέρρο,
    Θεωρώ ότι αυτά που γράφεται είναι υπερβολές. Φαντάσζομαι ότι κάποιος κακοπληρωμένος γραφίστας έκανε το συγκεκριμένο εξώφυλλο. Το μόνο σημείο που έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα είναι πως αυτού του είδους τα περιοδικά (και όχι μόνο) προσπαθούν να λανσάρουν έναν τρόπο ζωής ο οποίος να μην είναι εμπόδιο στην κερδοφορία των επιχειρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ




    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ




    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ





    ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ



    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κε Βερρο,
    Ξεπερασατε τον Λιακοπουλο, Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ
    PUNTO-RALEY
    COCA-COLA
    ΚΩΛΑΔΙΚΑ ΜΠΑΡ
    ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

    ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιωμένε φίλε,
    Αυτό είναι διαφήμιση ποτού.

    Η παραπομπή που βλέπεις εσύ στη σημαία των Σκοπίων είναι τάση στη γραφιστική.
    Υπάρχουν κι άλλες διαφημιστικές καταχωρίσεις που το χρησιμοποιούν τελευταία σε διάφορα χρώματα.

    Το "σατανιστικό" σήμα που βλέπεις είναι παραπομπή σε συναυλιακή ατμόσφαιρα.

    Και τα αστεράκια είναι απλώς αστεράκια.

    Μήπως γούσταρες Dewars και το κατέβασες μονοκοπανιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κατάφερε για άλλη μία φορά να διαφωνήσει σε κάτι που μοιάζει απολύτως αυτονόητο: ότι το δημοσιογραφικό απόρρητο ενεργοποιείται κατά συνείδηση και κατά περίπτωση και ότι το Μέγαρο Μαξίμου δουλεύει τον κόσμο.

    Από εκεί και πέρα, η κυβέρνηση θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Σχεδόν διατυμπανίζει ότι η ΕΣΗΕΑ επικύρωσε τη θέση της, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση (και κατά παγκόσμια πρωτοτυπία...) το δημοσιογραφικό απόρρητο δεν το επικαλείται ένας δημοσιογράφος αλλά μια κυβέρνηση!

    Και αυτό είναι το τραγικό αλλά και το ανεξήγητο της υπόθεσης: ότι για το απόρρητο Ανδριανού ερωτήθηκε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, τη στιγμή που αυτός που το επικαλείται είναι ένας υπάλληλος του Πρωθυπουργού.

    Γιατί, λοιπόν, δεν ερωτάται ο Πρωθυπουργός; Πώς δέχεται αυτός ο άμωμος και άσπιλος Πρωθυπουργός να συγκαλύπτονται παράνομες πράξεις από έναν υπάλληλό του στο όνομα διαφόρων (βάσιμων ή αβάσιμων) προσχημάτων; Πώς επιτρέπει αυτός ο απηνής διώκτης της διαφθοράς σε ένα μέλος του στενού επιτελείου του να παρεμποδίζει μια δικαστική έρευνα; Και τι σόι Πρωθυπουργός είναι αν δεν μπορεί να επιβάλει στο άμεσο περιβάλλον του τους κανόνες δημοσίου ήθους που διατυμπανίζει ότι θέλει να επιβάλει στη χώρα; Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και ανάξια συζήτησης. Διότι ό,τι κι αν ισχυρίζονται οι μεν ή οι δε, η χώρα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ΕΣΗΕΑ. Αντιμετωπίζει πρόβλημα Μαξίμου και αυτό είναι που καθιστά το πρόβλημά της ιδιαιτέρως σοβαρό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί φίλοι, πέρα από την πλάκα, καλό θα ήταν οι γνωστοί - ανώνυμοι όταν βρίζουν να γράφουν και το όνομά τους. Εν πάσει περιπτώσει, δεν με πειράζει που με βγάλατε πιωμένο, αλλά με πείραξαν άλλα: ο αγαπητός (και ευγενής) Μιχάλης δεν καταλαβαίνει την έννοια του γκρίζου... Και φυσικά χρειάζεται πολλή φαντασία (αλλά και γνώση) για να δείς κάτι "από πίσω". Του συνιστώ να διαβάσει για τις "γκρίζες διαφημίσεις", έτσι για αρχή. Επίσης λέει ότι η νεολαία δεν είναι τόσο κοιμισμένη. Κι εγώ μαζί του, αλλά τότε γιατί δεν αντιδρά αυτός αλλά και οι επόμενοι για το σύνθημα του dewars? Εκτός εαν αυτό εκφράζει τη νεολαία... Και βέβαια νεαρέ μου, δεν περιμένω αφιερώματα για τον Λένιν στο MAX αλλά με πειράζει που όλο αυτό το πράγμα διαχέεται με τέτοια ευκολία και ενίεται στο μυαλό σας. Επίσης, δεν είναι "μια δουλειά" μόνο ενός κακοπληρωμένου γραφίστα, κάποιος εγκρίνει τη δουλειά του. Τέλος, η νεολαία μας ας αποφασίσει εάν της αρέσει το προτεινόμενο lifestyle. Αν ναι, τότε εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Ούτε είμαι υπέρ του φιμώματος. Ομως θα διατηρήσω το δικαίωμά μου να σχολιάζω και να προβληματίζω (και με χιούμορ ενίοτε!). Και μη ξεχνάτε ότι η υπερβολή έχει τη θέση της στο γραπτό λόγο... Φιλικά προς όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ει, καθυστερημένε καραγκιοζάκο- για ρίξε μία ματιά εδώ (το βασικό image της καταχώρησης, δωρεάν για να το αρπάζουν οι γραφίστες που βαριούνται). Τελικά η συνωμοσία είναι παγκόσμια από ότι φαίνεται...

    http://www.stockxpert.com/browse.phtml?f=view&id=384132

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και αν κάτσεις και μετρήσεις τις γραμμές και τις πολλαπλασιάσεις με τα αστέρια και υστερα απο το αποτέλεσμα αφαιρέσεις το άθροισμα των ml του ποτού και ύστερα το ανάγεις στη δύναμη του 3 που είναι τα γράμματα του max, βγαίνει ο αριθμός του διαβόλου!!! 666. Έχετε δίκιο, μόνο που τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι νομίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εάν το άρθρο αυτό δεν είναι απο τα βάθη του χιουμοριστικό, τότε αγαπητέ συγγραφέα του άρθρου, είσαι μαλακαντρέας.

    Έλεος, όλα τα περίμενα... Αλλά και το να συμβολίζουν τα αστεράκια την αστερόεσσα.

    Πάντως, αγαπητοί αναγνώστες, νομίζω πως μπορώ να ξεδιαλύνω το μυστήριο. Εαν ενώσετε τα δεύτερα γραμματα μετά απο κάθε παύλα "-" απο αυτό το άρθρο, σχηματίζεται η λεξη "Ολήας". Πρέπει να είναι κωδικός για το " Ο Ηλίας " και λογικά θα είναι το κωδικό όνομα της επιχείρησης που καταστρώνουν οι Ελ για να κατατροπώσουν τους Νεφελίμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στη Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να συλληφθεί ΑΜΕΣΩΣ ο Τάσος Σιδηρόπουλος!

    .... μπας και ησυχ΄σουμε κι εμείς από τα άσχετα post του ανωτέρω πικραμένου...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση