GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέει και για την Νατάσα...

. ...σε ένα από τα cd ο Ζαχόπουλος! . . Το αμάρτημα του Ζαχόπουλου δεν έχει να κάνει με τον Καραμανλή, αλλά με τη σύζυγό του. Στο ένα από ...

.
...σε ένα από τα cd ο Ζαχόπουλος!
. .
Το αμάρτημα του Ζαχόπουλου δεν έχει να κάνει με τον Καραμανλή, αλλά με τη σύζυγό του. Στο ένα από τα cd ισχυρίζεται ότι είχε στο μακρυνό παρελθόν σεξουαλική σχέση με τη Νατάσα. Ο τρόπος μάλιστα που το λέει είναι κάτι παραπάνω από χυδαίος ("αυτή η π....α έχει γ.......ει τη Νατάσα").
Κάποιος από αυτούς που έχουν ακούσει την κασέτα δεν κρατιέται άλλο και θα τα αποκαλύψει.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει τα cd στα χέρια του παρότι το έχει ακούσει. Κασέτα έχει μόνο η κυρία και το Μαξίμου.
Ιανός.

341 σχόλια

  1. re paidia, osoi apo esas eiste dimosiografoi. kante ton kwstaki kseftila. outws i allws einai axristos kai mas exei katastrepsei. kai me to kalami pou exei kavalisei ws "katalliloteros" tha exei poli plaka. ton trwme pou ton trwme stin mapa -afton kai olo tou to sapio perigiro- as gelasoume kai ligo toulaxiston. oloi koitane tin parti tous, etsi den einai? e loipon oi ellines to mono pou mporoune na kerdisoune apo afti ti kivernisi (oso kratisei akoma) einai diaskedasi. THINK POSITIVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'αυτο το πλευρό να κοιμάσαι φουκαρά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχω γράψει επαναληπτικά. Ο Χ. Ζαχόπουλος ήταν ένας απατεώνας που απατούσε την γυναίκα του και η ηθική του ήταν τόσο ελαστική, που για την απάτη στο αόριστο κράτος ήταν μηδενική. Όπως και οι άλλοι κυβερνητικοί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κλέφτες (πάρα πολλοί, με παράνομες προμήθειες στημένες) έπρεπε να πάνε φυλακή και όχι η κοπέλα. Βάζουν και τον μασόνο Λυκουρέζο με κατηγορία απατεώνα ο ίδιος, να τον υπερασπίσει. Αν ήταν σωστή η δικαιοσύνη θα καταδίκαζε πρώτα τον Λυκουρέζο για τις κλεψιές του, που κατηγορείται και μετά θα του έδινε την άδεια να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊ ΆΛΛΟΥς. Φιλόλαος 10/1/08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε ο μάγος της εξωτερικής πολιτικής Κίσσιγκερ είχε πει οτι η εξουσία είναι το καλλίτερο αφροδισιακό.
    Κάποιος άλλος πολιτικός - μάλλον Έλληνας αλλά δεν θυμάμαι ποιος – είπε ότι η ενασχόληση με την πολιτική είναι βίτσιο.
    Συνεπώς από βιτσιόζους που κατέχουν και την εξουσία, τέτοιες συμπεριφορές είναι αναμενόμενες. Μην σας εκπλήσσει τίποτε.
    Άλλωστε οι άνθρωποι που κατέχουν υψηλές θέσεις - και όχι μόνον στην πολιτική ιεραρχία αλλά παντού – έχουν υποστεί τέτοιες ταπεινώσεις και τέτοιους εξευτελισμούς μέχρι να τις καταλάβουν, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι ακόμη κι’ αν κάποτε ήταν φυσιολογικοί – σπάνιο πράγμα - , τώρα είναι διεστραμμένοι.
    Στην πορεία προς την εξουσία, ο υπερβολικός εγωισμός τους έχει υποστεί τέτοιο τσαλάκωμα που είναι σχεδόν βέβαιο ότι ενισχύθηκαν οι κάθε είδους ανωμαλίες που είχαν εξαρχής.
    (Ο φυσιολογικός άνθρωπος δεν επιδιώκει εξουσία. Επιδιώκει να ζήσει ισότιμα και αρμονικά με τους συνανθρώπους του. Η επιδίωξη εξουσίας είναι εξ ορισμού ανωμαλία)
    Γι’ αυτό όταν διαπιστώνετε περίεργη συμπεριφορά από κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στην κορυφή της ιεραρχίας – όποιας ιεραρχίας – μην αναρωτιέστε « μα είναι τρελός ο άνθρωπος; » . Η απάντηση είναι σχεδόν πάντα ΝΑΙ.
    Το ερώτημα για τον απλό πολίτη είναι άλλο.
    Πως θα προστατευθεί από αυτούς τους διεστραμμένους.

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και θα εrθουν οι “αλλοι” NA MAS SOSOYN”

    Ai sixtir

    Mitsos apo to xorio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΑ! ΠΣΤ ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΙ ... ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠ' ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΑΜΑΓΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήμπως πρέπει να δούμε και την περίπτωση ......η Τσέκου να φόραγε πλαστική πούτσα και να τον έχωνε του Ζαχόπουλου.....γιατί το να πηδάς την γραμματέα σου ...... είναι απόλυτα φυσιολογικό.

    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ "ΕΙΔΗΣΗ" ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ....ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ...ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΕΙΣΤΕ...ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας είπα ευθύς εξαρχής ότι το Μαξίμου διαθέτει υλικό, με τον Ζαχόπουλο να θίγει πρόσωπο της οικογένειας Καραμανλή.

    Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια ή ψέματα η φράση που φέρεται να εκστομίζει ο Ζαχόπουλος.

    Σε κάθε περίπτωση οι Άνδρες ΔΕΝ μιλούν έτσι.

    Δυστυχώς, η Νατάσσα Καραμανλή δεν φέρεται να σχετίζεται απλώς με την υπόθεση Ζαχόπουλου, αλλά και με την Τσέκου. Η δεύτερη κυρία ισχυρίζεται ότι η πρώτη είναι εκείνη που την έκοψε από το υπουργείο, για προσωπικούς της λόγους με όργανο τον παρ'ολίγο αυτόχειρα!

    Το θέμα μας παρόλα αυτά θα έπρεπε να είναι άλλο και συνυπογράφω την έκκληση των bloopers:
    =======

    Εμείς θέλουμε να ξέρουμε δύο πράγματα:

    1. Ποιος κερατάς αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος και έκανε τέτοιο πράγμα, δηλαδή παραβίασε το απόρρητο για όποιο άλλο λόγο εκτός από την εθνική ασφάλεια.
    2. Τι καλύπτει ο πρώην δημοσιογράφος και τώρα κυβερνητικός υπάλληλος ο οποίος εξευτελίζει το δημοσιογραφικό λειτούργημα αφού κακώς δεν έχει ανασταλεί η δημοσιογραφική του ιδιότητα.

    Αυτά. Τα υπόλοιπα είναι για τις διωκτικές και δικαστικές αρχές.

    SNB
    =======

    Και κάτι επιπλέον.
    Αν ο Πρωθυπουργός έδρασε εν βρασμό ψυχής, από κάποιους θα μπορούσε να γίνει κατανοητό.(Ίσως και εγώ στη θέση του να αντιδρούσα λάθος).

    Το ότι προφανώς θεωρεί ότι η υπόθεση Ζαχόπουλου είναι προσωπικό του Ζήτημα και δεν μας αφορά είναι όμως πολύ μεγάλο λάθος.
    Δεν μας αφορά ενδεχομένως το περιεχόμενο του/των DVD, και καθόλου το ροζ χρώμα του/τους, που επιτηδείως παρόλα αυτά προβλήθηκε από την κυβερνητική προπαγάνδα.

    Μας ενδιαφέρει σφόδρα το πώς κυβερνά ο Καραμανλής και πώς αντιλαμβάνεται τη σχέση του με τον πολίτη και την αλήθεια!

    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ως τώρα οι "έγκυρες" πληροφορίες σας΄έλεγαν ότι από το DVD έκοψαν ροζ α$ναφορές για τον Καραμανλή.
    Τώρα, πάλι "έγκυρες" οι πληροφορίες σας, λέτε ότι έκοψαν ροζ αναφορές στη Νατάσα.
    Και όλα αυτά γιατί το είπε σε κάποιον κάποιος που ξέρει κάποιον που είδε το DVD.

    Κι αυτό είναι εναλλακτική πληροφόρηση που εμποδίζουν οι καρχαρίες της ενημέρωσης αλλά ευτυχώς που υπάρχουν οι bloggers!

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ! Πριν 30 χρόνια η κυρά Γιωργία στα Σεπόλια αυτήν τη δουλειά έκανε από αυτί σε αυτί αλλά δεν ήταν... blogger ούτε εναλλακτική.
    Ηταν απλώς η αρχικουτσομπόλα της γειτονιάς που ηδονιζόταν "να βάζει λόγια".

    Αυτή πάντως δεν φορούσε κουκούλα!
    Οταν το παράκανε την έπιανε ο κυρ Παύλος ο οικοδόμος ή η κυρα Ρήνη η παραδουλεύτρα και άκουγε τα εξ αμάξης εν μέση οδώ.
    Και η κυρά γιωργία εξαφανιζόταν ένα δυο μήνες γιατί δεν είχε μούτρα να βγει που λέγαμε τότε και έτρεχαν οι κόρες της να ζητάνε συγγνώμη από όλη τη γειτονιά.

    Μήπως -λέω μήπως- η κυρα Γιωργία πρέπει να ανακηρυχτεί ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ;

    Περιεργόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Stamatiste mwre na asxoliste poios gamage poion. Paixte plousia, o topos exei alles anagkes, kai oxi gamiades.... REEEEEEE
    LAMOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩ ΠΩ....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.....

    ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ???

    ΠΕΡΙΕΡΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιχαίνομαι το Ζαχόπουλο και όλο αυτό το πολιτικό συνάφι. Σταματείστε να ασχολείστε με τα γαμισιάτικα του οποιουδήποτε. Η κατρακύλα με αυτά τα χαρακτηριστικά έγινε από αυτούς που τα υφίστανται. Ελπίζω τώρα να βάλουν μυαλό.( Θυμίζω Πάχτα συλληφθέντα από Αλβανούς, Χρυσοχοίδη με πολύφερνη κόρη, Χριστοδουλάκη με κόρη Πρωθυπουργού κ.λ.π....κ.λ.π. Η υποκρισία της ηθικοπλαστικής ηθικολογίας σε όλο της το μεγαλείο.Κόψτε το !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδώ σαν αγνή Παναγιά βρέθηκε από νηπιαγωγός, σαν χειρούργος ιατρός η Νατάσα. Ποιά ήταν τα σκαλιά; ο Π. του ζαχόπουλου; Θέλουμε να μάθουμε την διαδικασία; Είναι πρόστυχο; Πως θα αναδείξουμε και εμείς τα παιδιά μας; Κάτι ξέρει η Νατάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τόσες μέρες προσπαθώ να πω στους φίλους του Καραμανλή το αυτονόητο, αλλά δυστυχώς ή εγώ είμαι υπερβολικά δυσνόητος ή αυτοί παραφρόνησαν εμφορούμενοι από το «πάθος» τους.

    Αν ο Καραμανλής δεν έσκυβε να δει τον φίλο του από την κλειδαρότρυπα, τώρα δεν θα υπήρχε πολιτικό ζήτημα σε αυτή την ροζ διάσταση.

    Δεν καταλαβαίνετε ότι σε άλλη χώρα της Δύσης, αν το πρωθυπουργικό γραφείο παραλάμβανε με αυτό τον τρόπο παράνομο και ελεεινό υλικό, το χρησιμοποιούσε προφανέστατα ως αιτία ή αφορμή για την απομάκρυνση στελέχους της κυβέρνησης και μετά πρόσβαλε τον πολίτη με ψεύδη, εμποδίζοντας ακόμη και την ανάπηρη και από παντού βαλλόμενη δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, θα είχε οδηγηθεί ο πρωθυπουργός σε παραίτηση;

    Δεν θέλετε να καταλάβετε ότι την πολιτική της κλειδαρότρυπας την καλλιεργεί με τη στάση του ο πρωθυπουργός και δεν κάνει τίποτε για να …σώσει την κατάσταση.

    Δεν διασκεδάζονται παιδιά αυτά τα θέματα με αλλαγή της ατζέντας!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. telika poia einai i dimosiografos pou edose to dvd?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εδω και πολλες μερες ακουγετε αυτη η αποψη που αναφερει ο ανωνυμος
    για το τις συνομιλιες και μαλιστα
    απο διαφορετικες δημοσιογραφικες πηγες. Την αληθεια ας την βρουνε οι Αρχες φτανει να την μαθη και ο Ελληνικος λαος οπως δικαιουται.
    Κυριοι που στηριζετε ΝΔ μην κανετε συνεχεια βουτιες στο παρελθον μολις κατι γινετε στο παρον γιατι περισοτερη ζημια σας κανει καταλαβετε το και εαν δεν θελετε να το καταλαβετε τοσο καλλιτερα για τους αντιπαλους σας. Διαχειριστειτε με αλλο καλλιτερο τροπο τα προβληματα σας σαν ποιο ικανοι και αξιοι που ησατε οπως λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα προσπαθήσω να το πω με άλλα λόγια, για να τελειώνουμε.

    Το πολιτικό σκάνδαλο δεν ταυτίζεται με την δικαστική πτυχή της υπόθεσης εκβιασμού του πρώην Γ.Γ του ΥΠΠΟ, που εξετάζεται από την δικαιοσύνη.

    Το πολιτικό σκάνδαλο συσχετίζεται με την στάση του Πρωθυπουργού.
    Αυτό είναι άλλο θέμα και διαφορετικά πρέπει να αντιμετωπισθεί.

    Σκανδαλίζει η μεθόδευση παραλαβής και χρησιμοποίησης υποκλαπέντος (παράνομου) υλικού από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και η επιχείρηση από-ενοχοποίησης που ακολούθησε.

    Σκανδαλίζει, ακόμη περισσότερο, η άποψη του Καραμανλή ( εκφρασμένη δια του Ρουσόπουλου) ότι η συμπεριφορά του Ανδριανού είναι καθ’ όλα νόμιμη και μάλιστα ότι αυτή είναι αποτέλεσμα διδαχής από τον ίδιο τον Καραμανλή!
    Καταλάβατε;
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Που να σε καταλάβουμε ρε Άγιε. Αυτά που λές είναι "ψιλά γράμματα" για τους "πολίτες" αυτής της χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εαν, όπως λέγεται, το υλικό που θίγει κοντινό του Καραμανλή πρόσωπο είχε φθάσει στο Μαξίμου καιρό πριν, ο πρωθυπουργός δεν αντέδρασε εν βρασμ-ώ- (προσοχή στην ορθή γραφή Άγιε) αλλά απολύτως ψύχραιμα.

    Τελικώς πρόκειται για "προσωπική υπόθεση" απλώς ή υπάρχει όντως εκβιασμός;
    Που μπερδεύτηκε το κουβάρι, καταλαβαίνει κανείς;

    Η Δήμητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Άγιε ό,τι και να έκανε το Μαξίμου, όποιο χειρισμό της υπόθεσης κι αν ακολουθούσε τις ίδιες παπαριές θα έλεγες.
    Φαντάσου να το μην το είχε παραδόσει και στον εισαγγελέα τι θα έλεγες...
    Κάθεσε και μας κάνεις βαθυστόχαστες αναλύσεις του κώλου...
    Πες μας τι έπρεπε να γίνει από τη στιγμή που έφθασε στα χέρια τους αυτό το υλικό και θα σου απαντήσω με τα ίδια σου λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟ
    ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξανά:
    Η πούτσα του Ζαχό
    σηκώνεται με το κοκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε παλιοφιλε Δημητρακη γιατι δεν παρατας την επιστημη και τις τρελες σου και δεν γυρνας στη παλιοδουλεια; Αφου εισαι αρρωστος και συ απο το μικροβιο!
    Δε γλυτωνει κανεις φιλε απο τη δημοσιογραφια αν μπλεξει για τα καλα!
    Εσυ μπραβο τα καταφερες να αποδειξεις δεν ξερω σε ποιον οτι δεν εχεις εξαρτηση απο το γυαλι .
    Απετυχες ομως να δραπετευσεις πραγματικα απο το χωρο.
    Απετυχες φιλε μου, όπως απετυχα και γω οταν το δοκιμασα.
    Γυρνα πισω εστω και στο γυαλι.
    Μη κανεις πεισματακια . Μονο τον εαυτο σου ταλαιπωρεις τελικα. Σκεψου το και μη βλεπεις γυρω σου μονο εχθρους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O Ζαχοπουλος ειναι κλασικος τυπος δεξιου φαλλοκρατη.Ειναι απιθανο να χαριστηκε στην Ν....οπως απιθανο ειναι να μην γαμουσε μαθητριες στα νιατα του....ιφισταμενες του ηταν τα θυματα του!!!

    το ειχα γραψει εδω και πολυ καιρο οτι αποκλειεται να χαρισε την Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποιός είναι ο Δημητράκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 11.20

    Δεν έπεσε στα χέρια τους κανένα υλικό!
    Το ξέρεις και το καταλαβαίνεις καλά.
    Ας σταματήσουμε αυτή την πλάκα.
    Όχι, δεν θα έλεγα τα ίδια αν ο πρωθυπουργός δεν κρυβόταν πίσω από τα ψεύδη και την συγκάλυψη.

    Αντρικά σου λέω, ότι θα έγραφα πως έκανε λάθος χειρισμό αυτός ή το επιτελείο του- ανάλογα - αλλά θα τον κατανοούσα.
    Ποτέ δεν θα έλεγα ότι το παράκανε και να παραιτηθεί. Ποτέ!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι πολιτικές μου πεποιθήσεις χωρίζονται με μια άβυσσο από αυτά που πρεσβεύει η Ν.Δ.
    Εκτιμώ ότι ο Ζαχόπουλος είναι βαθιά χωμένος σε χειρίστου είδους απάτες.
    Άρα ότι και να δηλώνει ένας άνθρωπος του οποίου το κύρος και η αξιοπιστία έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, προκειμένου να ρίξει μια χαμηλών ηθών γραμματέα, είναι εξ ορισμού ανυπόστατα και συγγενή με την αθλιότητα.
    Όποιος επιθυμεί να χτυπήσει τον πρωθυπουργό, που δεν αποτελεί και προσωπική μου συμπάθεια, ας το κάνει ευθέως.
    Η σύζυγός του δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή,τουλάχιστον για τέτοιου τύπου ανήθικες πράξεις.
    Το πως έγινε γιατρός, τα στάδια, η εξέλιξη, η ειδικότητα, είναι άλλο θέμα.
    Αλλά η λάσπη στον ανεμιστήρα κάποτε μαυρίζει και εκείνους που την εξαπολύουν, γιατί ο ανεμιστήρας γυρίζει...
    Ας είμαστε φειδωλοί, προσεκτικοί και εγκρατείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι ΝΔιτες γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ΜΟΝΟ αν εγιναν ετσι τα πραγματα θα σωθει ο Καραμανλης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. telika poia einai i dimosiografos pou edose to dvd?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εγκρατηθειτε γιατι γαμιομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 11.45

    Ευχαριστώ φίλε…
    μου δίνεις κουράγιο!
    Νόμισα ότι τα χρόνια που ζω στο εξωτερικό έγιναν αιτία να ξεχάσω τα ελληνικά μου!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγω ΑΓΙΕ δεν εχω προβλημα με τα Ελληνικα μου το ξερω οτι τα εχω ξεχασει...προβλημα εχω με την λογικη μου.... νομιζω, διαβαζοντας τα της Ελλαδας...οτι με εχει εγκαταλειψει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕΤΟΙΟΥ
    ο καρατετοιος, πηγη φωτος και αληθειας, κυβερνουσε τον υπεροχο αυτο λαο επι πολλα χρονια.
    κυβερνουσε αταλαντευτα, με στιβαρο χερι, σεμνα και ταπεινα, με μηδενικη ανοχη στη διαφθορα.
    ηταν ασπιλος, αμολυντος, ατρομητος, περισπουδαστος, σοβαρος, μεγαλειωδης, δεν φοβοταν κανεναν, ουτε τους νταβατετοιους τους οποιους κατατροπωσε.
    εισαι ο καταληλοτερος, φωναζε με δακρυα συγκινησης ο υπεροχος λαος.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ καρατετοιε!

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τελικα πολυ μεγαλο μπουρδελο ειναι η Ν.Δ.και με πολλα παραρτηματα σε ολη την Ελλαδα.
    Και για ολα τα γουστα ε!!!
    Ε ρε που παμε
    Μα τοσο μαλακας λαος ειμαστε τελος παντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το πως έγινε γιατρός, τα στάδια, η εξέλιξη, η ειδικότητα, είναι άλλο θέμα.
    Γιατί αυτό δεν είναι απάτη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Λουδοβικος των κατογειων το ηξερε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Λουδοβικος των κατογειων το ηξερε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Λουδοβικος των κατογειων το ηξερε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Λουδοβικος των κατογειων το ηξερε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Λουδοβικος των κατογειων το ηξερε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Λουδοβικος των κατογειων το ηξερε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!
    Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγαπητή Δήμητρα,

    άλλο είναι να έχεις πληροφορίες και άλλο να το βλέπεις και να το ακούς σε dvd!
    Είπαμε, σε αυτό καταλαβαίνω τον Καραμανλή και πιστεύω ότι λειτούργησε "εν βρασμώ"
    ( πολλά συγνώμη για το λάθος).
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ;

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ


    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ


    ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ


    ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ


    ΟΙ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ


    ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ


    ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ


    ΟΙ ΒΑΣΣΙΛΟΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΕΣ


    ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ


    ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ


    ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    Ε ΚΑΙ!!!!

    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Naxios.blogspot.com
    fileleutheros.pblogs.gr
    ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΓΙΑ «ΕΚΒΙΑΣΜΟ» Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ. Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ

    Στην συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που έγινε την Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2008 παρουσία του Νομικού Συμβούλου του Δήμου Πάρου έγινε ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με το Σκάνδαλο στο Λιμενικό Ταμείο. Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης παρά της πιέσεις της μειοψηφίας δεν δέχτηκε να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες που αναλογούν στον ίδιο ή στον προκάτοχο του και στην παράταξη του όπως το ίδιο έπραξαν και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι και οι συνεργάτες του πλην ενός του κ. Καραντζα .
    Είναι φανερό ότι η ενέργεια αυτή της πλειοψηφίας έγινε κατόπιν εντολών του πολιτικού τους μέντορα , καθώς αν γινόταν αυτό, τότε θα έπρεπε ν' αναλάβει και τις πολιτικές ευθύνες και αμέσως υπεύθυνος προκάτοχός του Δήμαρχος και σημερινός εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Ραγκούσης.
    Στην συνεδρίαση ήταν θυελλώδης και έγινε με παρουσία πολλών κατοίκων του νησιού. Τέθηκαν πάρα πολλές ερωτήσεις από την μειοψηφία του Δήμου με επικεφαλής τον Λ. Κοντού, και από τους πολίτες, που όμως δεν απαντήθηκαν από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Κ. Σκανδάλη.
    Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Πάρου καταγγέλλει για παραπλάνηση και πιέσεις που άγγιζαν τα όρια του εκβιασμού " τον τέως Δήμαρχο Πάρου και βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και εκπροσώπου τύπου του Γιώργου Παπανδρέου κ. Γ. Ραγκούση
    Προς
    τον Κο ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ
    Πάρος 8-1-2008
    ΘΕΜΑ: Νομότυπη αποστολή πρόσκλησης προς απολογία
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ του Γεωργίου, υπάλληλου Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου
    Κύριε Δήμαρχε
    Με το από 4-01-2008 έγγραφό σας με εγκαλείτε ως υπαίτιον του εγκλήματος της παράβασης καθήκοντος και μου ζητάτε την έγγραφη αιτιολογία μου.
    Στηρίζετε δε την νομική αυτή άποψή σας, όπως αναφέρετε, στην από 24-12-2007 επιστολή μου. Δεν αναφέρεσθε ποιο στοιχείο της αναφερόμενης επιστολής μου οδηγεί στην στοιχειοθέτηση του εν λόγω αδικήματος. Γιατί από την διατύπωση του άρθρου 259 Π.Κ., παράβαση καθήκοντος διαπράττει υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντά της υπηρεσίας του, με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλον.
    Παρακαλώ λοιπόν να μου εξειδικεύσετε τι ακριβώς έπραξα, από τα οριζόμενα στο άρθρο 259 Π.Κ. ώστε να σας δώσω και εγώ εξειδικευμένη απάντηση, μια και η επιστολή μου, που εσείς θεωρείτε εφαλτήριο της καταλογιζόμενης σε μένα πράξης, λέει όλως διαφορετικά πράγματα.
    Αυτό αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την πληρότητα της απάντησής μου.
    Επειδή ειδικότερα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και νομολογία τα στοιχεία του παραπεμπτηρίου εγγράφου (βλ. και άρθρο 123 παρ. 1.Υ.Κ.) πρέπει να περιέχονται πλήρη, επί ποινή ακυρότητας.
    Η περιγραφή των στοιχείων του πειθαρχικού παραπτώματος μπορεί να γίνει και με απλή αναφορά στο παραπεμπτήριο έγγραφο του
    υπουργού άλλου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν τα πραγματικά περιστατικά του παραπτώματος, ο χρόνος και ο τόπος τέλεσής του, καθώς και τα στοιχεία της τυχόν ενοχής του υπαλλήλου, υπό την προϋπόθεση πάντως ότι το τελευταίο αυτό έγγραφο κοινοποιείται στον υπάλληλο μαζί με το παραπεμπτήριο (παρ. 2 βλ. και ΣΕ 3214/1987, 534/1990).
    Τα παραπτώματα πρέπει να περιγράφονται ειδικά και συγκεκριμένα στο παραπεμπτήριο έγγραφο και ως προς τον τόπο και χρόνο, δηλαδή τα πραγματικά περιστατικά και όχι ο νομικός χαρακτηρισμός τους (ΣΕ 2351/1988, 2883/1990, 2873/1991, 3598/1995). Έχει κριθεί, ότι η περιγραφή αυτή, η οποία τυχόν θα διενεργηθεί καθώς και το περιεχόμενο της κλήσεως του υπαλλήλου σε απολογία, αποτελεί ουσιώδες στοιχείο του παραπεμτηρίου εγγράφου χωρίς την οποία αυτό είναι άκυρο και καθιστά μη νόμιμο την ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου διαδικασία η οποία στηρίζεται σ' αυτό (ΣΕ 1337/1991, 4022/1992, 4255/1999).
    Μέχρι λοιπόν να έχω την νόμιμη και έγκυρη πρόσκλησή μου προς απολογία και χωρίς τούτο να θεωρείται έγγραφη απολογία μου έχω να επισημάνω γεγονότα και ενέργειες που έχουν ιδιαίτερη ηθική αξία και ενδεχομένως ποινικές παρεκτάσεις που ασφαλώς δεν αφορούν εμένα. Και αυτό γιατί θέλω ειλικρινά να προστατευθείτε από τις παρεμβάσεις και την λαθεμένη κατεύθυνση που θέλουν να σας οδηγήσουν.
    Γνωρίζετε λοιπόν καλά, ότι η εν λόγω επιστολή μου στην οποία αναφέρεστε, αποσπάστηκε μετά από παραπλάνηση και πίεση που άγγιζε τα όρια του εκβιασμού και που καλόπιστα την υπέγραψα γιατί πίστευα στην εντιμότητα των ανθρώπων.
    Η επιστολή αυτή με τη μορφή και το περιεχόμενο που έχει, μου την ενεχείρησε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος Σκανδάλης στην οικία μου το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου 2007, μου δήλωσε ότι αποτελεί «πνευματικό προϊόν» του προκάτοχού σας Δημάρχου κου Ραγκούση, την έγραψαν δε από μεγάλη αγάπη για μένα και σε ανταπόδοση των υπηρεσιών μου σε Δήμο και Λιμενικό Ταμείο, είχε δε σκοπό την πλήρη απαλλαγή μου από τις εμφανιζόμενες τυπικές παραβάσεις μου! Την ήθελε δε υπογεγραμμένη το βράδυ εκείνο, γιατί την επομένη το πρωί, δηλαδή τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, θα συνήρχετο το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, για να λάβει απόφαση απαλλαγής μου από κάθε ευθύνη μου!!!
    Και ενώ αποσπάστηκε η επιστολή μου αυτή με τον τρόπο αυτό, την επομένη με εντολή «άνωθεν» προφανώς, γίνεται δελτίο τύπου για να αναδειχθεί η υπερηφάνεια του Δήμου για τα οικονομικά του και το έργο του!
    Αυτό αποτέλεσε μια θλιβερή ενέργεια παραπλάνησης και κατασυκοφάντησής μου, από τον εμπνευστή αυτής της ενέργειας, που ήθελε δηλαδή να με αναδείξει απόλυτα υπεύθυνο για πράξεις και παραλείψεις που δεν με αφορούσαν όσον αφορά την έλλειψη εμπλοκής μου δικαιοδοσίας και συμμετοχής μου στα οικονομικά τεκταινόμενα. Απλά δηλαδή, θέλω να τονίσω ότι από την πληθώρα της ύλης, που μου προστέθηκε, ουσιαστικά αζημίως, γιατί προσπαθούσε ένα μεγάλο ταμείο (Λιμενικό) να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του, χωρίς υπηρεσίες και προσωπικό. Με όλο το βάρος στις «πλάτες» μου, δεν είχα ίδιο όφελος έστω και ενός ευρώ και ούτε ήμουν σε θέση να γνωρίζω τις οικονομικές δοσοληψίες του Ταμείου, που μέσα από την σημερινή μου δυσχερή τυπικά θέση, ερευνώ και θα εκθέσω τόσον ενώπιον της κας Εισαγγελέως, όσον και προς εσάς, μετά την ακριβή διατύπωση της κατηγορίας που μου αποδίδετε. Από κει και πέρα αν το Λιμενικό Ταμείο παρανόμως, όπως λέγεται και βέβαια είμαι αναγκασμένος να το διερευνήσω, για να δω αν «εμπλέκομαι» και σ' αυτό, προέβη σε χρηματοδότηση του Δήμου, για έργα του, που δεν είχε δικαίωμα τέτοιας παροχής, είναι άλλη παράγραφος, άλλης ιστορίας.
    Η επιστολή μου δε αυτή, έτσι ή αλλιώς περιέχει απλά και μόνο τον αληθινό ισχυρισμό μου και εσείς το γνωρίζετε καλά ότι η μόνη μου παρατυπία αφορούσε ενέργειες και υπογραφές που εγένοντο και ετίθεντο, προκειμένου να καλύψω πιεστικές ανάγκες πληρωμής έργων και προμηθειών, που είχαν ήδη εκτελεστεί και τα τιμολόγια των οποίων είχαν ήδη σταλεί για πληρωμή.
    Στη σώρευση αυτών των απαιτήσεων ήμουν αναγκασμένος να ανταποκριθώ χωρίς δυνατότητα και χρόνο να αναζητήσω τυπικές και μόνο υπογραφές για έργα που είχαν ολοκληρωθεί. Όπως επίσης μέσα από την ανάγκη αυτή, έπρεπε να εξειδικεύσω αποφάσεις που αναλογούσαν σε εκτελεσθέντα έργα και προμήθειες.
    Αυτές οι ενέργειες κ. Δήμαρχε εγένοντο επί 5 ολόκληρα χρόνια και είχαν τη ρητή σιωπηρή έγκριση - συναίνεση των αρμοδίων. Υπήρξε ποτέ κατά τη διάρκεια αυτή, άρνηση, παρατήρηση, αμφισβήτηση, αντίρρηση για τον τρόπο των διαδικασιών αυτών, ώστε να υπάρξει δική μου πεποίθηση ότι διέπραττα κάτι το επιλήψιμο, κάτι το παράνομο;
    Πέραν από το γεγονός ότι οι ενέργειές μου αυτές αφορούσαν τη λειτουργία μου, ως υπαλλήλου του Λιμενικού Ταμείου και όχι του Δήμου Πάρου, από τον οποίο καλούμαι σε απολογία, είναι επίσης δεδομένο, απόλυτο και αδιαμφισβήτητο ότι καμία σχέση δεν είχα με τις διαδικασίες και τις αποφάσεις του Λιμενικού Ταμείου και ασφαλώς κανένα απολύτως οικονομικό όφελος. Ότι δε έπραττα το έκανα για την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων του Λιμενικού Ταμείου με τη ρητή σιωπηρή συναίνεση των εκάστοτε Προέδρων και την πεποίθησή μου ότι έτσι βοηθούσα την ομαλότερη λειτουργία του Λ.Τ.
    Κύριε Δήμαρχε.
    Μετά από τα γεγονότα αυτά φρονώ ότι υπάρχει πράγματι παράβαση καθήκοντος και παρελκόμενα γεγονότα ποινικώς αξιολογήσιμα, που προφανώς θα πρέπει να τα αναζητήσετε αλλού και όχι σε μένα.
    Θα έχετε όμως την πλήρη αποτίμησή μου και την πληρέστερη απάντησή μου, μετά τον προσδιορισμό του αδικήματος που μου καταλογίζετε και την πληρότητα της πρόσκλησής σας προς απολογία μου, γιατί αρνούμαι να οδηγηθώ όπως το επιχειρούν κάποιοι από τη θέση του θύματος στη θέση του θύτη.
    ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ
    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



    Στην συνεδρίαση αναγνώσθηκε η αρχική καταγγελία της δημοτικής υπαλλήλου κας Κυριακής Αλιπράντη που την παραθέτουμε αυτούσια απ’οπου ξεκίνησε το ξετύλιγμα του κουβαριού των πλαστογραφιών και των πραγματικών πλαστογράφων



    Πάρος 17 Δεκεμβρίου 2007

    ΠΡΟΣ:
    1. Δήμαρχο Πάρου κ. Βλαχογιάννη Χρήστο
    2. Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
    Πάρου - Αντιπάρου κ. Σκανδάλη Κων/νο
    ΚΟΙΝ:
    1. Προϊστάμενο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
    Δήμου Πάρου κ. Αρκουλή Νικόλαο
    2. Ταμειακή Υπηρεσία Δήμου Πάρου
    ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση - Καταγγελία»

    Σας ενημερώνω ότι εντελώς τυχαία σε επίσκεψή μου στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου ανακάλυψα ότι πίσω από χρηματικά εντάλματα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου έτους 2007, υπήρχαν συνημμένα ως δικαιολογητικά αποφάσεις του Διοικητικού του Συμβουλίου παρελθόντων ετών οι οποίες είχαν παραποιηθεί ως προς το θέμα και το περιεχόμενο με πλαστογραφημένη την υπογραφή μου ως Γραμματέα.
    Σας διευκρινίζω ότι εκτελούσα χρέη Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2003 έως και το 2006 όμως ουδέποτε υπέγραψα αποφάσεις των οποίων το θέμα ή το περιεχόμενο ήταν διαφορετικό από αυτό που υπάρχει στο αρχείο των αποφάσεων και οι οποίες άλλωστε έχουν σταλεί στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ή σε αιτούντες ή στις αρμόδιες υπηρεσίες κατά περίπτωση.
    Επίσης πίσω από τα χρηματικά εντάλματα του 2007 υπήρχαν συνημμένα πρωτόκολλα παραλαβής προμηθειών στα οποία υπήρχε πλαστογραφημένη η υπογραφή μου ως μέλους της επιτροπής. Με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου οι οποίες ήταν ετήσιας διάρκειας είχα οριστεί μέλος της επιτροπής παραλαβής προμηθειών για τα έτη 2003 έως και 2006. Για το έτος 2007 απ' όσο γνωρίζω δεν είμαι μέλος της επιτροπής αυτής και δε μου έχει κοινοποιηθεί καμία τέτοια απόφαση. Για το χρονικό διάστημα 2003-2006 έχω υπογράψει ελάχιστα πρωτόκολλα παραλαβής προμηθειών.
    Κατόπιν των παραπάνω ζήτησα να δω τα εντάλματα των ετών 2003-2006 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και διαπίστωσα ότι στα συνημμένα αυτών δικαιολογητικά υπήρχαν αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου με παραποιημένο θέμα και περιεχόμενο ή μόνο περιεχόμενο που έφεραν πλαστογραφημένη την υπογραφή μου και πρωτόκολλα παραλαβής προμηθειών και εργασιών που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν υπογραφεί από κάποιον άλλον χρησιμοποιώντας την υπογραφή μου.
    Εκτός από αυτά τα ελάχιστα πρωτόκολλα παραλαβής που έχω υπογράψει δεν με ενημέρωσαν ποτέ για τυχόν προμήθειες ή εργασίες που έγιναν και έπρεπε να παραληφθούν και δεν κλήθηκα ποτέ να υπογράψω για την παραλαβή τους.
    Μετά την τυχαία ανακάλυψη όλων αυτών που γίνονταν εν αγνοία μου το χρονικό διάστημα από το 2003 έως σήμερα, σας ενημερώνω αμέσως όπως οφείλω να κάνω ως πλέον αρμόδιο για την εξέταση του θέματος και ζητώ να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με το νόμο.

    Η Γραμματέας του Δ.Σ.

    Κυριακή Αλιπράντη


    Ο Δημ. Σύμβουλος Γ. Καρατζάς για τις αποκαλύψεις
    στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου

    «Αναλαμβάνω τις όποιες πολιτικές
    και ηθικές ευθύνες μου αναλογούν»

    Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της πλειοψηφίας του Δήμου Πάρου, σχετικά με τις αποκαλύψεις στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου, ήρθε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Καρατζά.
    Ο κ. Καρατζάς με ανοιχτή επιστολή του που έχει ημερομηνία 27 Δεκεμβρίου 2007 παίρνει θέση στις εξελίξεις και αναλαμβάνει τις όποιες πολιτικές και ηθικές ευθύνες του αναλογούν. Αναλυτικά η επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πάρου Γιώργου Καρατζά έχει ως εξής:
    «Έπειτα από το πολύ σοβαρό θέμα που έχει ανακύψει με τη λειτουργία του Λιμενικού ταμείου Πάρου - Αντιπάρου νιώθω την ανάγκη να κάνω την ακόλουθη δήλωση:
    Θεωρώ χρέος μου απέναντι στην Παριανή κοινωνία να αναλάβω τις όποιες πολιτικές και ηθικές ευθύνες μου αναλογούν, σαν δημοτικού σύμβουλου.
    Θέλω να εκφράσω την υποστήριξη και τη συμπάθειά μου στη δημοτική υπάλληλο κ. Κυριακή Αλιπράντη, και να την συγχαρώ για την αποφασιστικότητα και την αμεσότητα με την οποία κατήγγειλε την πλαστογραφία της υπογραφής της σε έγγραφα του Λιμενικού ταμείου.
    Είναι βέβαιο ότι η δημοτική αρχή έπραξε σωστά, αναθέτοντας την υπόθεση στην Εισαγγελία Σύρου και θα πράξει στο μέλλον ότι είναι απαραίτητο για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση που αφορά τη λειτουργία του Λιμενικού ταμείου. Άλλωστε το έχει αποδείξει εμπράκτως μέχρι τώρα ότι διαχειρίζεται με σύνεση και διαφάνεια όλες τις υποθέσεις του Δήμου Πάρου, παράγοντας θετικό έργο τα τελευταία πέντε χρόνια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πάλι σε εσένα Δήμητρα

    θα έλεγα ότι δεν έχουμε να κάνουμε, απλώς, με μια υπόθεση (αναφερόμενου) εκβιασμού προς τον Ζαχόπουλο, αλλά με υλικό που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως στοιχείο εκβίασης προς τον ίδιο τον Κραμανλή - αν δεν λειτούργησε ήδη έτσι!

    Για αυτό φωνάζω πως ο Κραμανλής… είναι «λάθος», καθώς θα μπορούσε με μια κίνηση να αχρηστεύσει όχι το υλικό- πράγμα που ίσως τελικά να μη γίνεται - αλλά την πιθανότητα εκβιασμού!
    Έτσι γίνεται η διαχείριση κρίσης και όχι με πρωτοβουλίες για αλλαγή της ατζέντας και άλλα λόγια …
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. den mu kanei entypwsh,oi ellhnides phdiountai me ton OPOIONDHPOTE..
    einai paneykoles..
    edw to paizoun dyskoles,alla sto ekswteriko tis synantas me irakinous,pakistanous,albanous,tourkous k parakalane kiola..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Συμφωνώ μαζί σας Άγιε, δεν είναι δυνατόν σε μία ευνομούμενη πολιτεία να μην μπορεί ο πρωθυπουργός να ακυρώσει, εν τη γενέσει του μάλιστα, έναν εκβιασμό.
    Πρόκειται περί ανικάνου, έχω καταλήξει προ πολλού. Από την περίοδο των υποκλοπών συγκεκριμένα.

    Εμένα συγχωρείτε για την επισήμανση του λάθους, αλλά δεν μας πρέπουν οι "ανορθογραφίες", σωστά;

    Η Δήμητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. SIGA TON GKOMENO.

    AYTOS OPOS HTAN 8A EPSAXNE NA TON BREI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Είμαι 52 ετών, μπάι σέξουαλ και ζητώ γυναίκα με "μπροστομούνα". Το θέλω στεγνό...

    Ο "κόκορας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η πούτσα του Ζαχό...
    σηκώνεται με το κοκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
    και τωρα, τι?
    και τωρα ποιος?
    ο ακαταληλοτερος?
    και πως να αλλαξουνε τροπαρι, οι καθε λογης ψαλταδες?

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο ΘΕΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑNΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.

    Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΓΙΕ

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ...ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ,

    ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΡΕ




    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ




    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ





    ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ



    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ:
    Ο ΖΑΧΟ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ. ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ(!!!) ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΗΝ ΕΜΠΑΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ...

    ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΖΑΧΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟ, ΑΦΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ.

    ΕΤΣΙ Η ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟ
    (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...)

    Ο ΖΑΧΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΓΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΕΥΟΥΛΑ... Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΛΠ... ΚΛΠ...

    ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Γ.Γ. ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ...

    ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ...
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΕΠ' ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ...

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ...

    ΓΚΕΓΚΕ;

    (Α... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ... ΟΙ "ΠΗΔΗΜΕΝΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...)

    Ο ΑΥΤΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Φλερταρουμε σεμνα και ταπεινα.
    Ποτε δεν πηδαμε σεμνα και ταπεινα.

    ΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ποτε πηδηξε για τελευταια φορα ο Ζαχοπουλος?


    ΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ολοι εσείς (SNB,ΑΓΙΟΣ, Διαπορών κ.λπ.) που μεταφέρετε και απλώνετε την κιτρινίλα των εντύπων σας και τη γραμμή των MME στα blogs πρέπει να προσέχετε γιατί σύντομα θα εκτεθείτε! Η βιασύνη σας να συμμετέχετε στην επιχειρηματολογία περί συγκάλυψης και στην μεταφορά της συζήτησης για το δημοσιογράφο που παρέδωσε το DVD στο Μαξίμου δείχνει τον πανικό σας για τις αποκαλύψεις που έρχονται και τις οποίες δεν μπορείτε να αποτρέψετε με τέτοιες επικοινωνιακές ακροβασίες. Σ' αυτή την ιστορία συνέβησαν δύο αναπάντεχα και απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία ανέτρεψαν τους αρχικούς σχεδιασμούς για το διασυρμό του Ζαχόπουλου σε εθνικό δίκτυο: Η αυτοκτονία και η παράδοση του αποδεικτικού υλικού του εκβιασμού από το Μαξίμου στον εισαγγελέα. Αναστάτωθηκαν πολλοί και άρχισαν τις ακροβασίες: Αρχιμαφιόζος και καταχραστής ο Ζαχόπουλος. (Έκλεβε 4 χρόνια και αυτοκτόνησε μόλις του ζήτησαν να παραιτηθεί !?). Γιατί ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει το δημοσιογράφο; Συγκάλυψη, συναλλαγή, το Μαξίμου συμμετέχει στα σκάνδαλα και άλλα τέτοια περισπούδαστα και παραπλανητικά.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    Το παραδοθέν μονταρισμένο DVD ήταν απόδειξη του εκβιασμού και του στημένου παιχνιδιού. Αυτό ενόχλησε!
    Το αρχείο mpeg που περιέχει το DVD έχει ταυτότητα (header) στην οποία φαίνεται πότε δημιουργήθηκε και πότε προσπελάστηκε. Κανείς δεν ρωτάει για αυτά τα στοιχεία, τα οποία είναι βέβαιο ότι βρήκαν οι ειδικοί της Αστυνομίας. Τα στοιχεία αυτά σκόπιμα αποκρύπτονται: Έτσι ενοχοποιούνται αυτόματα τόσο ο Ανδριανός όσο και ο Δημοσιογράφος. Ο Ανδριανός δεν το πείραξε το DVD γιατί θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί και δεν αποκάλυψε το Δημοσιογράφο γιατί αυτός δεν συμμετείχε στον εκβιασμό. Αν είχε αποκαλύψει το Δημοσιογράφο τότε όλοι όσοι συμμετείχαν στο στήσιμο του Ζαχόπουλου θα είχαν "ανακαλύψει" τον εκβιαστή! Ο Δημοσιογράφος όμως φρόντισε να τοποθετήσει το θέμα στις σωστές του διαστάσεις, αφού κατέδειξε με τον πιο άμεσο τρόπο, αυτό που ο Ζαχόπουλος σημείωσε στην επιστολή του:"ο εκβιασμός βρήκε ευήκοοα πολιτικά ώτα".Ο συγκάτοικος του Θέμου και φίλος από τα παλιά του Λοβέρδου έχει ρόλο σ' αυτή την ιστορία, ο οποίος σύντομα θα αποκαλυφθεί όσο και αν οι προστάτες -δημοσιογράφοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι' αυτό όπως "ο διάολος το λιβάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ολοι εσείς (SNB,ΑΓΙΟΣ, Διαπορών κ.λπ.) που μεταφέρετε και απλώνετε την κιτρινίλα των εντύπων σας και τη γραμμή των MME στα blogs πρέπει να προσέχετε γιατί σύντομα θα εκτεθείτε! Η βιασύνη σας να συμμετέχετε στην επιχειρηματολογία περί συγκάλυψης και στην μεταφορά της συζήτησης για το δημοσιογράφο που παρέδωσε το DVD στο Μαξίμου δείχνει τον πανικό σας για τις αποκαλύψεις που έρχονται και τις οποίες δεν μπορείτε να αποτρέψετε με τέτοιες επικοινωνιακές ακροβασίες. Σ' αυτή την ιστορία συνέβησαν δύο αναπάντεχα και απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία ανέτρεψαν τους αρχικούς σχεδιασμούς για το διασυρμό του Ζαχόπουλου σε εθνικό δίκτυο: Η αυτοκτονία και η παράδοση του αποδεικτικού υλικού του εκβιασμού από το Μαξίμου στον εισαγγελέα. Αναστάτωθηκαν πολλοί και άρχισαν τις ακροβασίες: Αρχιμαφιόζος και καταχραστής ο Ζαχόπουλος. (Έκλεβε 4 χρόνια και αυτοκτόνησε μόλις του ζήτησαν να παραιτηθεί !?). Γιατί ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει το δημοσιογράφο; Συγκάλυψη, συναλλαγή, το Μαξίμου συμμετέχει στα σκάνδαλα και άλλα τέτοια περισπούδαστα και παραπλανητικά.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    Το παραδοθέν μονταρισμένο DVD ήταν απόδειξη του εκβιασμού και του στημένου παιχνιδιού. Αυτό ενόχλησε!
    Το αρχείο mpeg που περιέχει το DVD έχει ταυτότητα (header) στην οποία φαίνεται πότε δημιουργήθηκε και πότε προσπελάστηκε. Κανείς δεν ρωτάει για αυτά τα στοιχεία, τα οποία είναι βέβαιο ότι βρήκαν οι ειδικοί της Αστυνομίας. Τα στοιχεία αυτά σκόπιμα αποκρύπτονται: Έτσι ενοχοποιούνται αυτόματα τόσο ο Ανδριανός όσο και ο Δημοσιογράφος. Ο Ανδριανός δεν το πείραξε το DVD γιατί θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί και δεν αποκάλυψε το Δημοσιογράφο γιατί αυτός δεν συμμετείχε στον εκβιασμό. Αν είχε αποκαλύψει το Δημοσιογράφο τότε όλοι όσοι συμμετείχαν στο στήσιμο του Ζαχόπουλου θα είχαν "ανακαλύψει" τον εκβιαστή! Ο Δημοσιογράφος όμως φρόντισε να τοποθετήσει το θέμα στις σωστές του διαστάσεις, αφού κατέδειξε με τον πιο άμεσο τρόπο, αυτό που ο Ζαχόπουλος σημείωσε στην επιστολή του:"ο εκβιασμός βρήκε ευήκοοα πολιτικά ώτα".Ο συγκάτοικος του Θέμου και φίλος από τα παλιά του Λοβέρδου έχει ρόλο σ' αυτή την ιστορία, ο οποίος σύντομα θα αποκαλυφθεί όσο και αν οι προστάτες -δημοσιογράφοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι' αυτό όπως "ο διάολος το λιβάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. POLY GAMIAS MAS BGHKAI O ZAXOPOYLOS.
    MPOREI NA MHN SYMPATHO IDIAITERA TO ZEYGOS KARAMANLH, ALLA AYTA EINAI MALAKIES.
    EAN H NATASA PHGE ME AYTON TON MALAKA XONTROMPALA THA PAO STO LIKABITO KAI THA PESO.

    ANENDOTOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. telika poia einai i dimosiografos pou edose to dvd?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. sigxaritiria ston papagiani gia allo ena apokaliptiko deltio-topic

    axia ta mayra pou perneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!


    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΡΕ




    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ




    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ





    ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ



    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. POY EINAI OI APOKALHCEIS GIA TON BOYLGARAKH ??????????????????
    TA PHRES KATO APO TO TRAPEZI KAI ESY ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!


    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Είμαι το μελαγχολικό αγόρι και ζητώ παρέα. Αν είσαι στρουμπουλός, τρυφερός και γενναιόδωρος, είσαι μέσα στα όνειρά μου. Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι η φλογερή παπαρούνα.

    Φιλιά
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Και η κακοήθεια έχει τα όριά της πιά!! Έλεοοοοος!!! Δεν μπορούν να χτυπήσουν τον Καραμανλή και τα βάζουν με τη Νατάσσα? Τα ίδια είχανε κάνει και στις εκλογες του 2000, με τη γέννηση των διδύμων παιδιών του ζευγαριού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!


    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Στο υποσυνηδητο του νεοδημοκρατη η Νατασσα λειτουργει ως ΜΑΝΑ.

    ΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. VITSA POYTSA KAI SKLHRA PAPOUTSIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΙΜΑΙ 40 ΨΗΛΟΣ, ΞΑΝΘΟΣ, ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΛΑΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ. Η ΝΑΤΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ, ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΑΛΑ Η ΝΑΤΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΑ

    ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΗΔΑΓΕ ΟΜΩΣ???

    ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 2:21 σας διαβεβαιώ πως είναι κορίτσι πρώτης τάξεως και ο άνδρας της, άνδρας 100%. Το γνωρίζω γιατί είμαι προσωπικός φίλος του Νικήτα Κακλαμάνη, του Άρη και του Σταϊκούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Για τα ναρκωτικά στην Πτολεμαίδα

    φέρτε μου ένα χόρτο μαγικό να το πιω και να φωνάξω στο θεό Πανάθα μου σε αγαπώ σαν ηρωίνη σα σκληρό ναρκωτικό σα το χασίς το LSD για σένα ΠΑΟ μαστουρώνει όλη γη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. o ΑΡΟΥΛΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ο καραμαλης ειναι ομοφυλοφιλος και αυτο ειναι γνωστο. η νατασσα τον παντρευτηκε γιατι ειχε ψωνιο να γινει πρωτη κυρια και να ξεφυγει απο το χωριο της.

    ο ζαχοπουλος σαφως και τη πηδαγε. οπως πηδαγε και το καραμαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΡΕ ΜΑΣΤΟΥΡΟΒΑΖΕΛΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ?

    ΠΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ..ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΣΤΡΑ Ο ΚΑΤΑΜΑΝΛΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ....

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ο καραμαλης ειναι ομοφυλοφιλος και πηδιοταν με τον σπηλιοτοπουλο. η νατασσα τον παντρευτηκε με πολλα ανταλλαγματα. ο γαμος τους ειναι βιτρινα για να φυγει η ρετσινια του πουστη απο το καραμαλη.

    η νατασσα πηδιοταν με αρκετους. οπως το ζαχοπουλο και το λουδοβικο των κατωγειων.

    αλλοι ομοφυλοφιλοι στη κυβερνηση ειναι ο κακλαμανης και ο αβραμοπουλος.

    τον αβραμοπουλο τον ειχαν παισει σε ξενοδοχειο στις ΗΠΑ με εναν αραπη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Συγκρατηθειτε ολοι σας ειναι ντροπη, στο τελος ο κοσμακης θα τα πληρωσει ολα τα λαθη της πολιτικης και των πολιτικων. Προσπαθειστε να διορθωσετε τα πραγματα με αλλο ειδος καταγγελτικου λογου. Πως καταντησε βρε παιδια αυτη η Ελλαδα.
    Τι να περιμενει ομως κανεις, δειτε
    τα διαφορα ελληνικα εργα στην τηλεοραση, στις 10 λεξεις οι 7 ειναι βρωμολογα και ετσι πια μιλαει ολος ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Πίσω από κάθε γαλάζιο σκάνδαλο κρύβεται πάντα κι ένας πασόκος...
    Γαμάνε οι δεξιοί, γαμιώνται οι πασόκοι.
    Τι ήθέλε ο Καρχιμάκης και έπερνε τηλέφωνα; Τι λέει ο κολλητός του Γιωργάκη για τον φίλο και κολλητό του δικηγόρο από την εποχή της ΓΣΕΕ;
    Γιατί θαύτηκε η πληροφορία που έλεγε ακόμα και ο γιωργάκης ήταν ενημερωμένος για ροζ dvd πριν ακόμα πηδήξει ο Ζαχό;
    Μία είναι η αλήθεια...
    Ο χοντρός με το πήδημα (από το μπαλκόνι) χάλασε τα σχέδια σε όλους. Στο μαξίμου που επιχειρήσουμε κουκούλωμα της υπόθεσης. Στους δημοσιογράφους που είχαν έτοιμες τις εκμπομπές για να σπάσουν τα μηχανάκια της agb με ζωνατνό πορνό.
    Της ηλήθιας 34χρονης που αντί για διορισμό μονιμοποιήθηκε στον Κορυδαλλό.
    Των λαμογιών δημοσιογράφων που βρήκαν ευκαιρία να κάνουν τις βρωμοδουλιές τους ''πουλώντας'' την πληροφορία για το υλικό σε ενδιαφερόμενους..

    Τα σενάρια συνωμοσιολογίας περί εκβιασμών, οικονομικών εγκλημάτων κι άλλων τέτοοιων σεναρίων είναι για γέλια.

    Η 34χρονη αφού γύρισε όλα τα κανάλια και τις εφημερίδες (έχοντας μαζί της και τα βιντεάκια από κινητά τηλ. που τραβούσε η ίδια και ο ζαχό) έγινε υποχείριο σε κάτι γάτες δημοσιογράφους που διψούν για αίμα, σπέρμα κλπ.
    Συμφώνησαν λοιπόν να τις βάλουν την κρυφή κάμερα για να αποδέίξει η 34χρονη τους ισχυρισμούς της...
    Η εκπομπή, όπως κάνει κατά πάγια τακτική, ενημέρωσε τους ενδιαφερομένους, τι θα βγάλει στον αέρα εγινε το μπαμ. Ήρθε το σάλτο του χοντρού και χεστήκανε..
    Θα ήταν οι πρώτοι που θα φοράγανε βραχιόλια για εκβιασμό...

    Η μάχη που γίνεται τώρα είναι δημοσιογραφική-εκδοτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. δημητρα μη κανεις παιδι μου κακιες παρεες
    ο αγιος ψαχνει νατασσες οχι για να τις αποκαραστησει αλλα,,,ξερεις!!!
    μη λες μετα δεν ηξερα,,,να ρωταγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?


    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?



    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 2.34

    αν αποκαλυφθεί το μυστικό του κωστάκη την πατήσαμε. Θα γίνει ισόβιος πρωθυπουργός. Ο ΣΥΝ θα συγχωνευτεί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί με ένα σημαντικό μέρος που τόσα χρόνια ζητά τη συνεργασία με τον ΣΥΝ να πηγαίνει και αυτό στον νέο πολιτικό φορέα ΝΔ-ΣΥΝ.

    Κερδισμένος από την όλη ιστορία και ο ΛΑΟΣ που κερδίζει τους συντηριτικούς, ρατσιστές, εκκλησία, κλπ και ανεβάζει τα ποσοστά του άνω του 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Εβίαζε ή εκβίαζε, φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!


    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?



    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΡΕ ΜΑΣΤΟΥΡΟΒΑΖΕΛΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ?

    ΠΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ..ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΣΤΡΑ Ο ΚΑΤΑΜΑΝΛΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ....

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ!

    2:31 μμ

    Γαμώ το σπίτι σου σκατόγαυρε. Και μάθε ότι ο κόκκαλης πήδαγε την Τσέκου και αυτός εκβιάζει τον καραμανλή την αδερφή και ο ζαχόπουλος είναι συγγενής του κόκκαλη και πήγε να αυτοκτονήσει γιατί η γυναίκα του έμαθε για τις πούτσες που ρίχνει στη νατάσσα η οποία του είπε να χωρίσουν γιατί προτιμά να γυρίζει τσόντες με το μυλωνά και τον λουδοβίκο. άντε ξερόλες όλοι ασς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΡΕ ΣΚΑΤΟΒΑΖΕΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ?

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Η πούτσα του Ζαχό
    σηκώνεται με το κοκό...

    Κόκα-πάρτι με Λιάπη, Κακλαμάνη, Νάσο Αλευρά και πολλά τεκνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. QUIZ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....



    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΓΕ
    ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ!


    ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. QUIZ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ????

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα συντηρητισμού και στην ουσία υφέρποντος φασισμού αποτελούν τα χτυπήματα "κάτω απο τη ζώνη" δηλαδή η αντιπαράθεση με οποιονδήποτε σχετκά με τη σεξουαλική ζωή και τις ιδιαίτερς προτιμήσεις του.

    Ήτε είναι η Νατάσσα ήτε η Εύη, ήτε ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ήτε οποιοσδήποτε άλλος, που δικαίως μπορούμε να κρίνουμε ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ για την πολιτική και την κοινωνική του παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Λεϊλά. 35άρα, μελαχρινή, ψηλοκάπουλη, πρόσφατα εγχειρισμένη στο Σάο Πάολο, τέλεια σιλικόνη, γαμψή μύτη. Έχω δικό μου αμάξι (βανάκι) και τα κάνω όλα.

    Θα με βρεις 12 - 3 στην Λ. Αθηνών (ένα στενό πριν τη ΒΙΑΜΑΞ. (Ψάξε για ένα άσπρο FORD TRANSIT).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. "Είτε" παίδες Ελλήνων "είτε" παίδες βαρβάρων...

    Είτε βρε αμόρφωτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Η πολιτική παρουσία του Ζαχό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το καυλί του.
    Επίσης, ήθελα να δηλώσω ότι πέρα από gay είμαι και κοπρολάγνος. Έχω συμμετάσχει σε κοπρολαγνικό όργιο στο κότερο του Τράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ριζοσ
    Οταν ομως το εκλογικο σωμα ειναι συντηρητικο...τοτε και τα αλληλλογαμισια ειναι πολιτικη πραξη.

    ΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΠΛΑΤΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΜΕΣΣΗΝΗ
    Καπετάν Κρόμπα 37
    Μεσσηνίας
    24200
    Τηλ.
    27220 23585

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Αγαπητέ συμβουλάτορα 2:38,

    Εγώ είμαι Η Δήμητρα, με καταβρόχθισε ο πατέρας μου και με ερωτεύθηκαν δύο αδελφοί μου, έχω λέτε να φοβηθώ τί, από έναν Άγιο;

    Άλλωστε, δεν ζητώ αποκατάσταση, υποκατάσταση ζητώ!

    Με χιούμορ,

    Η Δήμητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Επίσης, από πάνω μου έχουν περάσει υπουργοί τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ (Αναφέρω ενδεικτικά: Γεράσιμος Γιακουμάτος, Θόδωρος Κασσίμης, Μιχάλης Λιάπης, Ανδρέας Λοβέρδος, Στέφανος Τζουμάκας) και όλο το πρωτοκλασάτο κύκλωμα της Β΄ Αθηνών και ειδικά των βορείων προαστίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Για να ξέρετε όλοι σας. Τον καραμανλή γαμούσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά και η γυναίκα του βαληνάκη η χριστίνα η οποία χρησιμοποιούσε πλαστικό δονητή-ζώνη για να ξεσκίζει τον τριχωτό κώλο του καραμανλή. Ο ζαχόπουλος όντως είχε πηδήξει αλλά μια φορά τη νατάσσα η οποία είχε βλέψεις χρόνια πριν στη θεσσαλονίκη. Η νατάσσα γαμιέται με τον λουδοβίκο του οποίου και έδινε μέσω ζαχόπουλου τις επιχορηγήσεις. Ο σταικούρας για να μπει ο γιος του στην πολιτική αναγκάστηκε να πηδηχτεί με τον κακλαμάνη όπου έχει γυριστεί και βίντεο. Οι αμερικανοί που θύμωσαν με τον κωστάκη που πήγε με τους ρώσους βάζουν την ντόρα η οποία ξεκώλιάστηκε στο τελευταίο της ταξίδι από την Κοντολίζα η οποία της δημιούργησε και αιμάτωμα στα μουνόχειλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ρεεεε!!!!! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
    Τι ΚΩΛΟΚΑΦΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
    ποιος ειναι πουστης, ποιος ειναι αντρας, ποια ειναι πουτανα, ποια ειναι κυρια, και ποιος γαμαει ποιον?!!!

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΓΑΜΑΝΕ

    ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ,
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ειπαμε, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΟΣ

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. δημητρα παιδι μου ευχαριστως να σε υποκαταστησω εγω. εμενα αν και αντρας μου αρεσει να πηγαινω με αντρες

    ειμαι ο 2.38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΑΠΟΨΕ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΡΤ

    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
    ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ

    Το σοκ της ζωής του υπέστη ένας Ινδο-Πολωνός όταν επισκέφθηκε οίκο ανοχής και διέκρινε τη σύζυγό τους ανάμεσα στις εργαζόμενες σε αυτόν.
    Η ινδο-πολωνική εφημερίδα Super Express γράφει ότι η γυναίκα εργαζόταν εκεί για να βγάζει λίγα παραπάνω χρήματα, ενώ στο σύζυγό της είχε πεί ότι εργάζεται σε κατάστημα στη γειτονική πόλη. «Εμεινα άφωνος. Νόμιζα ότι είδα εφιάλτη», δήλωσε ο σύζυγος στην εφημερίδα. Το ζευγάρι, με 14 χρόνια έγγαμου βίου, προχώρησε στη διαδικασία του διαζυγίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
    ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    H ERT ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΌ ΙΝΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ανέκδοτο:
    Τι περιμένει ένας Πόντιος έξω από ένα μπουρδέλο;
    Το φωτάκι ν' ανάψει πράσινο.
    Τι περιμένει ένας Εβραίος έξω από ένα μπουρδέλο;
    Την είσπραξη.
    Τι περιμένει ένας Ρώσος έξω από ένα μπουρδέλο;
    Τη γυναίκα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Τι περιμένει ο 3:20 μεσα σένα μπουρδέλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΚΑΘΟΛΟΥ Ανέκδοτο:

    Τι περιμένει ένας Πόντιος έξω από ένα μπουρδέλο;
    Το φωτάκι ν' ανάψει πράσινο.
    Τι περιμένει ένας Εβραίος έξω από ένα μπουρδέλο;
    Την είσπραξη.
    Τι περιμένει ένας Ρώσος έξω από ένα μπουρδέλο;
    Τη γυναίκα του.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Το ξερα οτι εισαι σαβουρογαμης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Φίλε 3.16

    Η ΕΡΤ αλλάζει πραγματικά την ατζέντα!

    Ολο "χρήσιμες πληροφορίες" με δελτία τύπου που αναφέρονται σε προσλήψεις μεταδίδει. Το μεγάφωνο του Μαξίμου με δικά μας έξοδα.

    Αμα γεννηθείς μέσα στη χούντα, αν ζήσεις γονατιστός και στημένος στα τέσσερα μια ζωή, στο τέλος διαβάζεις περήφανα ως είδηση και ότι μαλακία βγει από το φάξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. καραμανλή γερά γάμα τα μουνιά. κάτω τα χέρια από τις πουτάνες. ναι τα χέρια στον κώλο της νατάσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Re de gelate...pou mas vgike kai gamias o xontros....

    Panta vevaia me tin dynami tou dexiou systimatos



    elvetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Όσα ξέρει ο κώλος μου δεν τα ξέρει κανείς σας. Ο Στέφανος Τζουμάκας γούσταρε να μου τσιμπάει τα κωλομάγουλα. Αν τον δείτε, πείτε του για τη Θωμαή τη μαλλιαρή. Θα με θυμηθεί, αν και τώρα δεν με θέλει πια. Τα περισσότερα γαμήσια μας τα κάναμε στο ξενοδοχείο "Ναυσικά" στην Άνω Πεύκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ο δήμαρχος Αθηναίων γαμιότανε με τον δήμαρχο Αμαρουσίου που είναι επίσης μεγαλοσυνδικαλιστής γιατρός και μαϊντανός του Μάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Από μπουχέσα σε μπουχέσα το νατασσάκι!Εύγε η διδάκτορ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Γειά σας παιδιά.
    Είμαι ένα πρώην τεκνό σε κρεβάτια διασήμων κυριών. (Γιάννα, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πετραλιά, Ελισάβετ Παπαζώη (ξέρετε, εκείνη με τα πούρα), Ντίνα Μπέη, Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, Άννα Παναγιωταρέα κ.α.).
    Η Ντόρα είναι λεσβία και τα έχει με την Έλενα Ράπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Νατασσα------>παρθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Η ζωή τιμωρεί τους μαλάκες.
    Τους δίνει τη γκόμενα (η σύζυγο) που τους αξίζει. Ο χοντρός πήρε την γκόμενα του χοντρού. :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. "ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ"

    Αλικάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Τελείωσα τη Νομική Αθηνών το 1987 και για να περάσω στο μάθημα του Παυλόπουλου, πέρασα και τον ίδιο τον Θείο Πάκη. Φυσικά με πέρασε κι αυτός.
    Βέβαια, δεν μου κακόπεσε, γιατί τώρα έχω καλό δικηγορικό γραφείο και ένας από τους πιο στενούς μου φίλους είναι ο συνάδελφος Αλέξης Κούγιας. Το χαρακτηριστικό μου παρατσούκλι στην "πιάτσα" είναι "ΑΣΠΙΡΙΝΗ" γιατί είμαι φαλακρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Παρτούζες με κόκα το καλοκαίρι στη Μύκονο των ζευγαριών Βουλγαράκη - Μεϊμαράκη. Συμμετείχε ο Χειμωνέτος, ο Σόμερ και ο ξανθός του Ψινάκη, ο Οικονομόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Τελικά ποιές και ποιούς , ομοιδεάτες του , ΔΕΝ είχε γαμήσει ο Μεξικάνος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. δε σας αντεχω αλλο!
    κλεινω το PC και παω για μακαροναδα.

    ξεφτιλιστειτε κι αλλο.

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ο ΖΑΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ. ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    ...........................................................

    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    --------------------------------

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΠΟΥ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ" Ο ΖΑΧΟ.


    ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΙΧΘΗΚΑΝ....

    -ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΜΑΣΕΣ ΑΞΙΑΣ 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΛΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΣΔΟΕ, ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ, ΚΛΠ, Κ.ΛΠ...


    ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Το ζήτημα είναι ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΗΣ.

    Ο Θείος έφυγε και μετά από 10 χρόνια μάθαμε ότι είχε κάνει 2 ταξίδια ΚΡΥΦΑ στις ΗΠΑ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ..


    Θα χυθεί ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ για να μην μάθουμε ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, τουλάχιστον για όσο θα ζεί ο ΜΕΓΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πολύ σοβαρές διαπιστώσεις

    Σήμερα είναι πλέον πανθομολογούμενο και ευκόλως διαπιστούμενο εκτός και αν έχεις στραβωθεί τελείως από τις κομματικές παρωπίδες ότι τα προβλήματα της χώρας μας
    , αντί να λύνονται από την κυβέρνηση της Ν.Δ., πληθύνονται, χρόνο το χρόνο. Κι ας μην ψάχνει πια να τα φορτώνει πάλι στο... κακό ΠΑΣΟΚ! Έτσι, τα εγγενή μακροχρόνια προβλήματα (έλλειμμα ισοζυγίου, ανταγωνιστικότητα, πληθωρισμός, χρέη οργανισμών και δημοσιονομικό ) βρίσκονται σε οξύτερη φάση επιδείνωσης, με τον καινούριο χρόνο. Η κυβέρνηση καλείται μεν να τα διαχειριστεί με πιο συνετή και σώφρονα πολιτική, αποδεικνύεται όμως -τουλάχιστον μέχρι τώρα- μάλλον ανίκανη, όχι απλά να τα διαχειριστεί, αλλά και να ελπίζουμε πως θα τα κλείσει.

    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ για τα άλλα της καθημερινότητάς μας; Πέστε μου ποιο έχει λυθεί; Μήπως το πολύπαθο ασφαλιστικό που θα ξανακατεβάσει τους εργαζόμενους στους δρόμους; Μήπως το θέμα της αιωνίως πάσχουσας Παιδείας; Μήπως την ακρίβεια που ξετινάζει τους μισθούς των εργαζομένων και συνταξιούχων στο πρώτο δεκαήμερο ; Ή μήπως τα θέματα υγείας ; Όσο για τους διορισμούς και τις τοποθετήσεις, παραείναι πια με... αξιοκρατικό τρόπο με τις συνεντεύξεις και τις προειλημμένες αποφάσεις των «διορισμένων» επιτροπών επιλογής. Κοντά σε όλα τα ωραία με την καταστρατήγηση του ΑΣΕΠ, προστίθεται τώρα και το «Τεστ Γενικών Γνώσεων».

    ΤΟ ΠΟΣΟ αρμονικά και «εν αγαστή σύμπνοια» λειτουργούν οι κυβερνώντες υπουργοί, υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων κ.λπ. φαίνεται ξεκάθαρα με την υπόθεση Ζαχόπουλου. Ούτε ένα απ΄τα πρωτοκλασάτα στελέχη τολμάει να πει την άποψή του ή να ασκήσει κριτική πάνω στο θέμα. Σιωπούν επιμελώς λες και «πέρα βρέχει». Οι παρενέργειες από την απόπειρα αυτοκτονίας του γ.γ. του ΥΠΠΟ, προσωπικού φίλου του κ. Καραμανλή και -όπως λέγεται- καθηγητή της κας Νατάσσας (Τασίας ) , δεν έχουν ακόμη φανεί σε όλη τους την έκταση. Άγνωστο μέχρι πιο βαθμό θα πλήξουν ποιους και πότε., όταν όλα, και εφόσον επιτραπεί, βγουν στο φως της δημοσιότητας.

    ΑΛΛΑ μήπως πάνε καλύτερα τα εθνικά μας θέματα; Ούτε «έξω πάμε καλά» με την αβελτηρία μας παντού. Με τα χαμόγελα της Ντόρας -όπως προσφυώς ελέχθη-δεν ασκείται εξωτερική πολιτική. Διότι με «φιλίες» και «συμπάθειες» κανείς δεν λύνει κανένα εθνικό του πρόβλημα. Στην εξωτερική πολιτική οφείλουμε να δημιουργούμε εκ των προτέρων εκείνες τις συνθήκες, ώστε να αποτρέπουμε τις χειρότερες εξελίξεις. Εδώ και 4 χρόνια, το μόνο που κάνουμε είναι να αυτοσχεδιάζουμε και να επαφιέμαστε στις «καλές προθέσεις» των άλλων! Κι εδώ είμαστε : οι πιέσεις της διεθνούς κοινότητας ενορχηστρωμένες από τις ΗΠΑ θα ασκούνται αποκλειστικά και μόνο σ’ εμάς . Τόσο στο Σκοπιανό, όσο και στα ελληνοτουρκικά. Όσο για το Κυπριακό, είμαστε στο «αναμείνατε...». Γιατί, λοιπόν, να αισιοδοξούμε; Γιατί να μην συγκαταλεγόμαστε (Ε.Ε.) στην πρώτη τριάδα των χωρών με τους πιο απαισιόδοξους πολίτες;
    Αγαπητοί μου φίλοι ελπίζουμε αν τους έχει μείνει στοιχειώδη «τσίπα» να σηκωθούν και να πάνε σπίτια των. Είναι το μόνο που μπορούν πλέον να κάνουν μπας και μείνει τίποτα όρθιο.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Έχω στο σπίτι μου ένα κόκκινο λίκρα βρακάκι.
    Το βούτηξα σε μια παρτούζα και μάλλον είναι του θείου Πάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. index

    Εδώ είμαι κι εγώ...
    ΗΡΘΑ.
    Για να δω, πελάτες έχω σήμερα;

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. exo kori poy doyleye sto ypoyrge;io politismoy os grammateas
    apo tote poy bghke to skandalo thn exo liosei sto ksylo
    an den moy pei pos ananeothike h symbash ths 4 fores
    den tha yshxaso
    zaxopoyle an se piaso sta xeria moy tha se lioso kai esena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Ρε σεις ο Ζαχόπουλος δεν ήταν πάντα τόσο χοντρός.
    Κάποτε ήταν figure στη Θεσσαλονίκη και τον ήθελαν πολλές.
    Σωστή ακούγεται η αποκάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. index

    @4.32

    Αγαπητέ πατέρα της κόρης σου,

    Καταλαβαίνω την αγωνία σου σαν πατέρας αλλά ησύχασε, μην ανησυχείς.
    Για την ανανέωση της σύμβασης της κόρης σου βοήθησα μόνο εγώ κατόπιν της δικής της παράκλησης.

    Βλέπεις εσύ είσαι πατέρας αλλά εγώ είμαι τέρας! Πήδηξα 3 φορές την "πάκης"...

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ναι, πάλι εγώ το πρώην τεκνό είμαι: Ανάμεσα στις κυρίες που γαμούσα ήταν και η Δάφνη Σημίτη.
    Με τις υγείες μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Ζαχοπουλος.

    Νεοδημοκρατες πηδατε γιατι χανομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. index


    ALARM ALARM
    ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ!!! (στις 4.38)

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Καλά ρε σιχαμερέ σαβουρογάμη 4.38, την Δάφνη βρήκες;;;
    Ου να χαθείς αηδιαστικέ τύπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Ζαχοπουλε ζεις εσυ τους οδηγεις..

    πηδηξτεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Θέλεις να σου πω κι άλλα ονόματα 4:41 να πάθεις μουνόπλακα;
    Βάσω Παπανδρέου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Αγγέλα Κοκκόλα. Είπες τίποτα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Από άνδρες σας είπα: Με γαμούσε επί σειρά ετών ο Στέφανος Τζουμάκας. Μου τσιμπούσε τα κωλομάγουλα και με έλεγε "αφρατοκώλη μου"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. index

    Γιατί κάτι μου λέει ότι ο "πηδηχταράς" Ζοχαδιακόπουλος τρεις φορές όλοκι όλο πήδηξε στη ζωή του;

    Μία τον καραμανλή με την αποπομπή, μία την τάπα τη σαλονικιά και μία από το μπαλκόνι (που δεν πιάνεται αφού εμείς το φχαριστηθήκαμε περισσότερο από εκείνον)...

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Το αποκλείω. Η κυρία ήταν νηπιαγωγός και σπούδασε Ιατρική με το σπαθί της. Πήρε ντοκτορά πριν να πάρει πτυχίο. Πρόκειται για αξιολογότατη κυρία, μέλος της Ανέμης. Πιό εύκολο μου είναι να πιστέψω πως ο αρχιεπίσκοπος είχε φίλο τον Κωλοσούζα παρά αυτό. Α πα πα πα πα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. 4.46

    Σταμάτα θα κάνω εμετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Νατασσα<------παρθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. index

    Α,

    Ορεξάτο σε βλέπω, κειμενάκια για το βράδυ έχουμε η θα διαβάσουμε... αυτά που γράφεις τώρα;
    χαχαχα

    DF
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Παιδιά, μπάτσος είμαι και υπηρετώ στην Διεύθυνση Τροχαίας στην πλ. Καραϊσκάκη. Πριν λίγες μέρες, σταμάτησα ένα παπί με δυο Αλβανούς και τους τη φόρεσα για κράνος. Αυτοί έδειξαν σα να με ξέρανε και παρ' όλο που τους έκοβα κλήση, εκείνοι κρυφογελούσανε.
    Την άλλη μέρα, η γυναίκα μου μου έδωσε να της σβήσω μια κλήση και μου είπε ότι είναι του αδελφού μιας φίλης της που πιάστηκε για κράνος. Τι να υποθέσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. index

    D,

    Μη δείτε ρε άνθρωπο να χαίρεται...
    Ψωροζηλιάρηδες!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Ο Γιώργος Τράγκας είναι φανατικός κοπρολάγνος. Είμαι παθητικός gay και πέρασα ένα σαββατοκύριακο στο κότερό του. Μου έδωσε πέντε χιλιάδες ευρώ, με πότισε καθάρσιο και μ' έβαλε να χέσω στον πούτσο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. 4:55

    Ότι η φίλη της γυναίκας σου σε θέλει και προσπαθεί να πιάσει επικοινωνία μαζί σου.
    Κοιμήσου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πολύ σοβαρές διαπιστώσεις

    Η παρέα της χαράς συνεχίζει απτόητη και εφαρμόζοντας τη λαϊκή παροιμία «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ…. μας βρίσκετε ήδη σε νέες εξωτικές χώρος. Μετά την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το ……..Βιετνάμ , για να παψει η μονοτονία βρίσκονται ήδη στη μακρινή Ινδία. Ξέρετε εκεί με τους φακίρηδες , τις κόμπρες ,τις τίγρεις, τους Ινδουιστές και τα μοναστήρια των και τα αλλά αξιοθέατα….. Αυτοί θα περάσουν καλά και εμείς όπως συνήθως χειρότερα. Η καημένη η Ελλάδα μας τους έχει ήδη στο σβέρκο των για πόσο καιρό ακόμη? Ο λαός πόσο καιρό θα τους ανέχεται? Η τετραετία είναι πολύς χρόνο για μια τέτοια ανύπαρκτη, επιζήμια και επικίνδυνη κυβέρνηση. Να πάνε στα σπίτια τους όσο γίνετε γρηγορότερα. Είναι η μόνη προσφορά για την πατρίδα που μπορούν άμεσα να προσφέρουν και να αξιολογηθούν θετικά .…

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. index

    Καλά ρε σας λέει ο 4.59!

    Σε ένα τόσο "σοβαρό θέμα" όπως αυτό σηκώνει αστεία; Αν είναι δυνατόν!

    Ρε κάντε το μπουρδέλο να μάθουν τι πρέπει να ΜΗΝ ανεβαίνει!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Γειά σας παιδιά.
    Είμαι ένα πρώην τεκνό σε κρεβάτια διασήμων κυριών. (Γιάννα, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πετραλιά, Ελισάβετ Παπαζώη (ξέρετε, εκείνη με τα πούρα), Ντίνα Μπέη, Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, Άννα Παναγιωταρέα κ.α.).
    Επίσης προσέφερα escort services στην πρώην πρώτη κυρία της χώρας Δάφνη Σημίτη, αλλά έχω παράσχει ροζ υπηρεσίες κατ' οίκον και στην κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία, λόγω της κατάστασής της, μετακινείται δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. 5.11

    Αει στο διάολο ρε!
    Πάω να ξεράσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Γειά σας παιδιά είμαι ο 5.11,

    Από τα φαγητά που μου αρέσουν είναι τα μελάτα βρωμερά σκατά, οι νερουλές πράσινες μύξες από γέρο και τα μακαρόνια από στομάχι νεκρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Ο 5.11 ειναι αλβανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Παιδιά, μπάτσος είμαι και υπηρετώ στην Διεύθυνση Τροχαίας στην πλ. Καραϊσκάκη. Πριν λίγες μέρες, σταμάτησα ένα παπί με δυο Αλβανούς και τους τη φόρεσα για κράνος. Αυτοί έδειξαν σα να με ξέρανε και παρ' όλο που τους έκοβα κλήση, εκείνοι κρυφογελούσανε.
    Την άλλη μέρα, η γυναίκα μου μου έδωσε να της σβήσω μια κλήση και μου είπε ότι είναι του αδελφού μιας φίλης της που πιάστηκε για κράνος. Τι να υποθέσω;

    4:55 μμ

    xaxaxaxa τι να υποθέσεις ότι σου τα φοράει η μανταμίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Παιδιά, ο Γιώργος ο gay είμαι, που μ' έλεγε ο Τζουμάκας "αφρατοκώλη".
    Αν θέλει κανείς από σας καμιά έξτρα βραδιά στο δώμα που έχω στην Κυψέλη, ας μου τηλεφωνήσει στο 6972053072. Είμαι ο πρώτος που έχω λανσάρει στην Ελλάδα τη λεγόμενη "φτερνομαλακία" με κάλτσες. Αν θέλετε με γυμνά πόδια δεν σας το συνιστώ, γιατί έχω ένα σκληράδι κάτω από το μεγάλο δάχτυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΤΣΑΜΠΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
    ΠΡΟΣ
    ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

    Απευθύνομαι στους ενήλικες με ΜΙΑ κοινωνική θέση υπαλλήλους του Πρωθυπουργού, που γνωρίζουν πάντα να κάνουν το σωστό και νόμιμο.

    Κύριοι,

    Για την αλλαγή της ατζέντας απαιτείται πρωτίστως, αλλαγή μυαλού.
    Ξεχάστε τα ασφαλιστικά και τα ρέστα, που ούτως ή άλλως σας χαλάνε, κιόλας, και ακούστε με:

    Εξειδικευθείτε στην τεχνολογία και την προπαγάνδα του DVD.
    Έχει τεράστιες δυνατότητες.
    Αντί να σας γράφουν άλλοι, γράψτε εσείς τον εαυτό σας.
    Σε σκηνοθεσία επιστήθιου φίλου σας ή δική σας.

    Κυκλοφορήστε DVD με τον Καραμανλή, έτσι ώστε να του προσδώσουν ένα νέο προφίλ.
    Μπορείτε για παράδειγμα να τον εμφανίσετε σε περίπτυξη με γνωστό μανεκέν, με σκηνές απαθανατισμένες από δήθεν κρυφή κάμερα.

    Το ροζ είναι δύσκολο χρώμα θέλει «κορινθιακή υπέρβαση» που λέμε στο σχολείο
    ( καμία σχέση με την κορινθιακή σταφίδα).
    Το ροζ υπερκαλύπτεται μόνο από το ροζ.
    Μη ρίχνεται ποτέ μαύρο στο ροζ …θα την πληρώσει ο μπογιατζής!
    Τσάμπα ήταν βρε…
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Η κ. Μαρίκα Μητσοτάκη είναι πολύ αυταρχική στο σεξ. Μέσα στο σπίτι μετακινείται με πι και η στάση που προτιμά είναι όρθια ακουμπισμένη στο πι και να κρατιέται κι από τον πάγκο της κουζίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. SIMON TEMPLAR...

    ριχνετε με έψιλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ





    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ελεος φιλε μου ουτε ο φαν φαν ο τουλιπας νασουν!!

    δεν με πειθεις οτι ξερεις τα 3 ονοματα που κυκλοφορουν στην.."πιατσα¨" ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

    Αληθεια...σημερα στον ΑΝΤ1 ακουσες....το καρφι του ΛΙΑΡΕΛΛΗ??

    Οτι...ο ανεμιστηρας πεταει λασπη!!

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!

    ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο ΛΙΑΡΕΛΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

    ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ΣΤΟΜΑΤΑΑΑΑΑ!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ...ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.


    PS ο ΓΕΛΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ) ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΑΠΟΡΩ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

    ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ελεος φιλε μου ουτε ο φαν φαν ο τουλιπας νασουν!!

    δεν με πειθεις οτι ξερεις τα 3 ονοματα που κυκλοφορουν στην.."πιατσα¨" ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

    Αληθεια...σημερα στον ΑΝΤ1 ακουσες....το καρφι του ΛΙΑΡΕΛΛΗ??

    Οτι...ο ανεμιστηρας πεταει λασπη!!

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!

    ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο ΛΙΑΡΕΛΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

    ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ΣΤΟΜΑΤΑΑΑΑΑ!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ...ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.


    PS ο ΓΕΛΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ) ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΑΠΟΡΩ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

    ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.



    ελεος φιλε μου ουτε ο φαν φαν ο τουλιπας νασουν!!

    δεν με πειθεις οτι ξερεις τα 3 ονοματα που κυκλοφορουν στην.."πιατσα¨" ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

    Αληθεια...σημερα στον ΑΝΤ1 ακουσες....το καρφι του ΛΙΑΡΕΛΛΗ??

    Οτι...ο ανεμιστηρας πεταει λασπη!!

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!

    ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο ΛΙΑΡΕΛΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

    ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ΣΤΟΜΑΤΑΑΑΑΑ!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ...ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.


    PS ο ΓΕΛΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ) ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΑΠΟΡΩ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

    ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.



    ελεος φιλε μου ουτε ο φαν φαν ο τουλιπας νασουν!!

    δεν με πειθεις οτι ξερεις τα 3 ονοματα που κυκλοφορουν στην.."πιατσα¨" ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

    Αληθεια...σημερα στον ΑΝΤ1 ακουσες....το καρφι του ΛΙΑΡΕΛΛΗ??

    Οτι...ο ανεμιστηρας πεταει λασπη!!

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!

    ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο ΛΙΑΡΕΛΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

    ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ΣΤΟΜΑΤΑΑΑΑΑ!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ...ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.


    PS ο ΓΕΛΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ) ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΑΠΟΡΩ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

    ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ελεος φιλε μου ουτε ο φαν φαν ο τουλιπας νασουν!!

    δεν με πειθεις οτι ξερεις τα 3 ονοματα που κυκλοφορουν στην.."πιατσα¨" ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

    Αληθεια...σημερα στον ΑΝΤ1 ακουσες....το καρφι του ΛΙΑΡΕΛΛΗ??

    Οτι...ο ανεμιστηρας πεταει λασπη!!

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!

    ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο ΛΙΑΡΕΛΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

    ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ΣΤΟΜΑΤΑΑΑΑΑ!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ...ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.


    PS ο ΓΕΛΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ) ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΑΠΟΡΩ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

    ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.



    ελεος φιλε μου ουτε ο φαν φαν ο τουλιπας νασουν!!

    δεν με πειθεις οτι ξερεις τα 3 ονοματα που κυκλοφορουν στην.."πιατσα¨" ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

    Αληθεια...σημερα στον ΑΝΤ1 ακουσες....το καρφι του ΛΙΑΡΕΛΛΗ??

    Οτι...ο ανεμιστηρας πεταει λασπη!!

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ!

    ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο ΛΙΑΡΕΛΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

    ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑ ΣΤΟΜΑΤΑΑΑΑΑ!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ...ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.


    PS ο ΓΕΛΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΣΠΥΡΟΣ) ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΑΠΟΡΩ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

    ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Προς 5:18.
    Φίλε/η ο μπάτσος της τροχαίας είμαι. Κι εμένα μου πέρασε μια στιγμή από το μυαλό, αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο σατανική η σύμπτωση: Να έκοψα κλήση στον γκόμενο της γυναίκας μου.
    Εξ άλλου, θεωρώ ότι η γυναίκα μου είναι πολύ ευχαριστημένη από τον έρωτα που της κάνω, γιατί πάντα μου λέει ότι έφτασε σε οργασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. index

    ΑΓΙΕ,

    Νομίζω ότι κάτι είχαμε γράψει εμείς για την αλλαγή ατζέντας στο παρελθόν.

    Στην επικοινωνία λέγεται "plug-in" η βύσμα, ο Καραμανλής το λέει "όμως αυτό που εγώ θα ήθελα να πω".
    Κάποιος μαλάκας συνάδελφος τους δασκάλεψε στη ΝΔ αλλά δεν τους τα είπε καλά.

    Ξέχασε να τους πει ότι το βύσμα μπαίνει μαλακά, δεν πρέπει να φαίνεται!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Αποκάλυψη για τον Γ. Βουλγαράκη...
    ...αύριο(σημερα) (μόνο) στο Press-gr!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ

    ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ

    ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ

    ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΣΕΝΤΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΡΙΧΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ

    ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Η Ελλάδα στο έλεος του πράσινου υπόκοσμου!


    Μόνο αφελείς πλέον μπορεί να μην καταλαβαίνουν το σχέδιο εκβιασμού και πτώσης του Καραμανλή που υπάρχει πίσω από την υπόθεση Ζαχόπουλου.

    Το είπαμε από την πρώτη στιγμή: Έχει δρομολογηθεί η πτώση Καραμανλή.
    Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα το όργιο του πολιτικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου. Τη φαιά πανούκλα των μυστικών υπηρεσιών που κατακλύζει, σαν νεροποντή τα πάντα, μέσα από τους νταβατζήδες, τα πολιτικά, νομικά και κυρίως δημοσιογραφικά «βαποράκια». Διακινούνται από κάθε «σταρ»- πράκτορα, «αποκλειστικές» πληροφορίες «ρεπορταζιακής έρευνας» (ρεπορτάζ στους υπονόμους των μυστικών υπηρεσιών) ασύλληπτες σπερμολογίες, αστυνομικά σενάρια, μακάβρια εκβιαστικά μηνύματα: πληθώρα κασετών που κυκλοφορούν από υποκλοπές και πολλά άλλα. Μας λεηλατεί τη σκέψη μας όλη η βρώμα και δυσωδία των πολιτικών και δημοσιογραφικών υπονόμων, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών. Δεν χρειάζεται να διαθέτεις συνθετική πολιτική σκέψη για να καταλάβεις ότι όλος αυτός ο υπόκοσμος και τα «προϊόντα» του κατευθύνονται από κάποια ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας και τις μυστικές υπηρεσίες, πλήρως αλωμένες από τις αμερικανικές…
    Όλοι αυτοί οι αμίμητοι μεγαλοδημοσιογράφοι που ναρκισσιστικά διατυμπανίζουν και «πλασάρουν» τις αποκλειστικές «πληροφορίες» τους είναι κραγμένοι πράκτορες, όργανα μυστικών υπηρεσιών: Οι ίδιοι πάντα σε κάθε μεγάλο γεγονός παραπληροφόρησης και απάτης. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πιο αποτρόπαιο και γενικευμένο από αυτό που ζήσαμε το 1989!!! Οι ίδιοι και τότε νταβατζήδες. Τα ίδια, και πολλά από τα «βαποράκια» του πολιτικού, δημοσιογραφικού και νομικού υπόκοσμου. Απλώς τα πρακτορεία και οι «συμμαχίες» έχουν διευρυνθεί. Τότε είχαμε τις εκτρωματικές συμμαχίες του μητσοτακισμού με την «αριστερά».
    Σήμερα έχουμε τις «παρά φύση» συμμαχίες του πασοκικού κράτους- παρακράτους με τη ροζ «αριστερά» και τον …ΛΑ.ΟΣ. Τώρα όλος αυτός ο πολιτικός υπόκοσμος, υποκινούμενος, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα μονοπωλιακά κέντρα εξουσίας επιδιώκει την πτώση Καραμανλή. Τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως. Οι τελευταίες εξελίξεις με τους «ύποπτους» δικηγόρους αποδεικνύουν την αγαστή, υπόγεια «συνεργασία» γνωστών «ακροδεξιών» πολιτικών λωποδυτών με πράσινους ομοίους τους.
    Από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν ένα κατασκεύασμα των μηχανισμών εξουσίας, επιδοτούμενο πολιτικά από το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο. Σήμερα όλα τα κανάλια (οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος) τον προβάλλουν αφηνιασμένα, καθώς και την «αριστερή» τσόντα: Τον ΣΥΡΙΖΑ. ΤΩΡΑ αποκαλύπτονται και άλλου είδους διαπλοκές!!! ΟΙ «διαπλοκές» των αρουραίων των υπονόμων, διαπλοκές που δείχνουν ότι η «τσόντα» αυτή χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως από τα μεγάλα αφεντικά και τους μηχανισμούς…
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στον υπόκοσμο και τους νταβατζήδες που επιδιώκουν να καθορίσουν τα πολιτικά μας πράγματα και την πολιτική μας ζωή. ΔΕΝ είναι θέμα Καραμανλή. Είναι το ύψιστο δημοκρατικό ζήτημα να καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και να αποκρούομε κάθε «εισβολέα» και επιβουλές εκ των άνω, από τους μηχανισμούς και τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.
    Η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι έργο του ελληνικού λαού και των αγώνων του και όχι έργο που μας επιβάλλουν τα κέντρα και τα παράκεντρα της αυτοκρατορικής εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Η φαιά Πανούκλα των δημοσιογράφων πολυτελείας.


    Είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η υστερία για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ανδριανό! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!!!
    Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, χθες, ωρυόταν για το «ρουφιάνο»!!! Καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν των κώνωπα!!! Οι αρχιρουφιάνοι φωνάζουν υστερικά εναντίον της ρουφιανιάς!!! Τα πρακτοράκια των νταβατζήδων και των ποικίλων παραεξουσιαστικών μηχανισμών, οι αρχιχαφιέδες βιαστές της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής παραληρούν κατά του «ρουφιάνου» που ήρθε σε συναλλαγή με τον Ανδριανό! Ζουν μέσα σε πολύεδρα συναλλαγών και διαπλοκών με την οικονομική και πολιτική εξουσία και ζητούν το δικό τους δημοσιογραφικό απόρρητο, ουρλιάζοντας σαν ύαινες, όταν κάποιος εκθέτει τη «δημοσιογραφική αλητεία» της εξουσίας τους. Αιδώς αχρείοι!!!

    Φυσικά κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση της βρωμιάς τους. Πνιγμένοι μέσα στο δαίδαλο των «λεπτομερειών», δηλαδή των αποσπασματικών, εξωτερικών όψεων της πραγματικότητας, πιστεύουν ότι επιτελούν το «έργο» της πληροφόρησης: Ασυνείδητα πιόνια ενός μηχανισμού που τους χειραγωγεί και αδυνατούν να τον διακρίνουν.
    Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όμως, οι «σταρ» των Μαζικών Μέσων Χειραγώγησης και Απάτης, σαν τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς γενίτσαρους με την αυθάδη και κομπάζουσα ημιμάθειά τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ συνειδητά το έργο της απάτης: Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τα αφεντικά τους και υπόγεια κέντρα, ροδέλες των οποίων είναι… Αυτές, όμως, οι υστερικές κραυγές για το «απόρρητο» και τους «ρουφιάνους», έξω από το γενικό αποπροσανατολιστικό στόχο τους, μάλλον υποκρύπτουν και τον «φθόνο των σταρ». Δηλαδή το νοσηρό, ναρκισσιστικό ανταγωνισμό που απορρέει από την «ανταλλακτική αξία» (δηλαδή την ακροαματικότητα) του καθένα τους.
    ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή:
    α) το γενικό πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού: Η ουσία.
    β). Εκδοτικούς, ίσως ανταγωνισμούς: Πάντα υπάρχουν.γ). Ο φθόνος των σταρ: η νόσος της ακροαματικότητας Με δύο λόγια:
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ και υποκρισία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Δημοκοπούν όλοι για το «κοινωνικό» και «δημοκρατικό» λειτούργημα της δημοσιογραφίας, χωρίς κανείς να θέτει το αυτονόητο: Η σημερινή δημοσιογραφία επιτελεί ένα τέτοιο λειτούργημα, ή είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενη από τα μεγάλα οικονομικά κέντρα εξουσίας και ολοκληρωτικά διαπλεκόμενη με τους μηχανισμούς του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών;
    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    Κακώς ο Ανδριανός δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Ακόμα, όμως χειρότερο είναι οι δημοσιογράφοι-γρανάζια των νταβατζήδων και των μυστικών υπηρεσιών να κρύβουν τις πηγές τους και τα βρώμικα παιχνίδια των αφεντικών τους, καθώς και τα δικά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. δωστε κρεβατοκαμαρες στον λαο.
    οχι καμερες στους δρομους.
    καμερες στις κρεβατοκαμαρες.
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Siga tin eidisi re malakes...

    Kai egw nomiza oti elege "αυτή η π....α έχει γ.......ει τoν Κωστάκη"


    ouuust


    elvetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Το βύσμα, Αράπη μου,
    θέλει καλό χειριστή.

    Η κορινθιακή υπέρβαση που αναφέρω απαιτεί καλλιτέχνη.
    Άμα δεν έχεις ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο, βολεύεσαι με τον… Δημοσιογράφο σε γνωστό ξενοδοχείο.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ"
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ?


    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ"
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ?


    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ"
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΩΝ ΟΚΤΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση