GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλη με πράσινο το Ελληνικό...

...λένε άρθρα σε εφημερίδες!!!‏ . , Σε μερικές εφημερίδες τις τελευταίες μέρες (με τελευταία μια συνέντευξη στην city-press σήμερα) αναφέ...

...λένε άρθρα σε εφημερίδες!!!‏
. ,
Σε μερικές εφημερίδες τις τελευταίες μέρες (με τελευταία μια συνέντευξη στην city-press σήμερα) αναφέρεται ότι το Ελληνικό από τα 5.500 στρέμματα θα χτιστούν τα περίπου 300 αλλά θα είναι τέτοια η δομή και το πως μοιράζετε ο χώρος, ώστε θα μοιάζει με μια μικρή πόλη με πολύ πράσινο (ελεύθερη μετάφραση της συνέντευξης από μένα).
Αν όντως συμβεί μια τέτοια εξέλιξη θα είναι κάτι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! καθώς ουσιαστικά αυτοί που θα ωφεληθούν θα είναι μόνο όσοι μένουν εκεί και όχι άλλοι κάτοικοι, καθώς είναι άλλο πράγμα να ξέρεις ότι εκεί θα είναι ένα πάρκο να πας βόλτα είτε εσύ είτε παίρνοντας παιδιά κτλ να παίξουν, και άλλο αν ξέρεις ότι είναι σαν μια πόλη που απλά θα είναι πιο πλούσια από άποψη πράσινου (πάει κανένας βόλτα τα παιδιά του σε Βόρεια Προάστια μόνο και μόνο γιατί έχει περισσότερο πράσινο?).
Ήδη οι απαράδεκτοι πολιτικοί μας έχουν κάνει την Αθήνα την χειρότερη μεγαλούπολή της Ευρώπης, και μόλις παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να αναστήσουν την πεθαμένη Αθήνα, θα την πετάξουν και αυτή.
Και αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία, δεν υπάρχει άλλη κύριοι πολιτικοί, δεν υπάρχει άλλο αεροδρόμιο, δεν υπάρχει άλλο γήπεδο, δεν υπάρχει άλλο τίποτα για να "ανοίξει χώρος" στην πόλη (θα γκρεμίζουν πολυκατοικίες μετά;).
Αυτό δεν πρέπει να περάσει με ΤΙΠΟΤΑ!!! Όποιος το περάσει θα στιγματιστεί ως ο ξεφτίλας του αιώνα!!! Και ήδη εδώ και χρόνια μετά την Ολυμπιάδα προσπαθούν λίγο λίγο με αρθρογραφίες και διαρροές να μας κάνουν να το αποδεχτούμε ως τετελεσμένο ή ως την λιγότερη χειρότερη λύση. Δεν υπάρχουν λιγότερο χειρότερες λύσεις, υπάρχουν μόνο χειρότεροι πολιτικοί.
Αν περάσει αυτή η λύση, μετά από 5-10 χρόνια, θα βγουν άλλη πολιτικοί που θα πουν ότι αφού τελικά δεν είναι πάρκο αλλά πόλη με πράσινο, ας αυξήσουμε ακόμη λίγο τον συντελεστή δόμησης, ας χτίσουμε και κάτι ακόμη και στο τέλος δεν θα μείνει όυτε το αρχικά ξεφτιλισμένο σχέδιο (απλά μάλλον εμείς είμαστε πρόβατα, ενώ οι γάτοι με την μέθοδο του αναψυκτηρίου θα κάνουν βιλλάρες και θα έχουν στις βιλάρες τους στην μέση της Αθήνας μεγάλους κήπους, άρα στο μέλλον κορόιδα κάντε βόλτες τα παιδιά σας να βλέπουν το πολύ πράσινο στις βιλάρες που θα ξεφυτρώσουν, ένα πράσινο που θα είναι δικό τους και όχι δικό σας!).
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Αγανακτισμένος Καταναλωτής

5 σχόλια

  1. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!
    ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!

    Αν και δεν είμαι βέβαιος για το πόσους ακόμα μπορεί να εκφράζει μια τέτοια θέση, δηλώνω ότι ΧΑΙΡΟΜΑΙ αφάνταστα για ότι συμβαίνει στον Λουτράδη. Αυτή τη στιγμή τον γαμά ο Αράπης και βογγά

    Χαίρομαι γιατί νομίζει ότι έχει πάντα δίκιο..

    Χαίρομαι γιατί εξυβρίζει με τον χειρότερο τρόπο όποιον μπαίνει εδώ μέσα ψάχνοντας για καμιά ψωλή αντί να χάνεται στο λόφο του Φιλοπάππου.

    Χαίρομαι γιατί έθεσε την θέα μιας καφετέριας υπεράνω της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των ελαχίστων πια ιχνών νεοκλασικής οικίας στην συγκεκριμένη περιοχή του Φιλοπάππου γιατί ξέρει από τέχνη. Όχι σαν εμάς τους άσχετους μαλάκες

    Χαίρομαι ακόμα περισσότερο για όλα αυτά που του κάνει ο Αράπης που αποδεικνύουν την ιστορίας μας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν δευτερευόντως και σαν αποδείξεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

    Χαίρομαι τέλος πολύ περισσότερο γιατί η μέθη της κάβλας από πίσω αυτή τη φορά προκάλεσε και το ανάλογο hangover. Ξύδι το παλιόκρασο!

    Καλό γαμήσι παλιοθήλυκο Λουτράδι. Εύχομαι να σου βγει από το στόμα. Να ξεβρομίσουμε από το τουφιάνο που τον παίρνει στο αποχωρητήριο του βυζαντίου, ας αναλάβει η φύση αυτό που δεν επιτρέπει ο νόμος για έναν εγκληματία σε βάρος τοθ Press-gr kai ενός ολόκληρου λαού, η ζημιά του είναι ανεπανόρθωτη, ας είναι και η τιμωρία του το ίδιο.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κατατμηση του Ελληνικού και από την πώληση του 80% να δημιουργηθούν άλλα τέσσερα
    μεγάλα πάρκα, ΤΑΥΡΟ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ώστε να δώσουν χαρά και σε αυτές της περιοχές της Αττικής. Οχι μόνο για τους όμορους Δήμους του Ελληνικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Το Ελληνικό να ξαναγίνει αεροδρόμιο.
    -Το τραμ από το Σύνταγμα μέχρι την παραλία να ξηλωθεί.
    -Ορισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις να κατεδαφιστούν και στη θέση τους να γίνουν πάρκα.
    -Να επεκταθεί το μετρό.

    Αυτά για αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα οι πόλεις δεν χτίζονται για να ζήσουν οι άνθρωποι αλλά για να κερδίσουν οι οικοπεδούχοι και οι εργολάβοι.
    Δυο τρόποι ασφαλούς πλουτισμού υπάρχουν στην Ελλάδα.
    Η κλοπή και η εκμετάλλευση της γης.
    (Αν οι άνθρωποι μπορούσαν να πλουτίσουν μέσω της εργασίας τους, τότε όλοι οι εργαζόμενοι θα ήταν πλούσιοι)
    Δημιουργήσαμε έναν καπιταλισμό της αντιπαροχής και καμαρώνουμε, αντί να ντρεπόμαστε!
    Γι’ αυτό και τιμούμε ως μεγάλους άνδρες, πολιτικούς που εγκλημάτησαν με τις αποφάσεις τους, εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.
    Είμαστε τόσο ηλίθιοι ως λαός που δεν καταλαβαίνουμε ότι η γη και το μυαλό είναι για καλλιέργεια και όχι για εκμετάλλευση.
    Στην Αθήνα κατοικεί περίπου ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας.
    Δεν γνωρίζω άλλη χώρα στον κόσμο που ο μισός πληθυσμός της να είναι συγκεντρωμένος σε μια πόλη.
    Πρόκειται για μοναδικό παράδειγμα πολιτικής βλακείας σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Ή δεν ευθύνονται οι πολιτικοί γι’ αυτή την κατάντια;
    Όταν η δημόσια ηλιθιότητα συνδυάζεται με την ιδιωτική απληστία και αρπακτικότητα, όχι μόνον το Ελληνικό θα χτιστεί αλλά και ο Παρθενώνας!!!

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι
    Σοβαρές διαπιστώσεις και συμπεράσματα
    Όταν ξεκίνησε το πρωθυπουργικό ταξίδι για την Ινδία, για το οποίο έγραψα σχετικά ότι ητο απλά ένα ταξίδι αναψυχής στις εξωτικές χώρες ,μια αναψυχή ,μια φυγή από τη δίνη των προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί εδώ. Η Ινδία λοιπόν , μια χώρα με τον ίδιο μακρύ πολιτισμό με τον δικό μας ,ενώ στα ανώτερα κλιμάκια της πολιτικής ιεραρχίας της χώρας μας διαδραματιζόταν, με εμπλοκή και άμεσου συνεργάτη του κ. Καραμανλή, μια σκοτεινή υπόθεση με πρωταγωνιστές «κολλητούς» οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και τη φιλία του και έδρασαν με τρόπο που τελικά, δεν προσέβαλε μόνο τον ίδιο, αλλά και τον πολιτισμό της αρχαίας μας χώρας. Οι κακοί χειρισμοί των συνεργατών του στο Μαξίμου, έδωσαν αφορμές για να αφηνιάσουν οι φήμες και να ξεχειλίσει βούρκος και χυδαιότητα με άθλιες πορνοφωτογραφίες στα πρωτοσέλιδα. Κανείς δεν θεώρησε απαραίτητο να ενημερώσει κανένα για τα αποτελέσματα του ταξιδιού στην Ινδία, αν και εδώ που τα λέμε, μέσα στο γενικό μπάχαλο και το γενικότερο χαμό που προέκυψε με τα πορνοDVD, τις σακούλες με τα εκατομμύρια ευρώ, τους καυγάδες και τα σφαξίματα εκδοτών και δημοσιογράφων, με τις υπόγειες διαδρομές και τις καταγγελίες για συμφωνίες και συγκαλύψεις κάποιων θεμάτων που αφήνουν άλαλους τους πολίτες , κανείς δεν ενδιαφέρθηκε αν το ταξίδι στην Ινδία ήταν αποτελεσματικό για τη χώρα μας ή αν έγινε εθιμοτυπικά ως ταξίδι αναψυχής . Πάντως, η αίσθηση των… εκδρομέων μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα θα πρέπει να ήταν πικρή. Από το δέος και τον θαυμασμό για το... «Ταζ Μαχάλ» στο δικό μας αφόρητο, άθλιο και χυδαίο... χάλ(ι) Μπαχάλ...που οι ιδιοι εχουν δημιουργησει από τις αδυναμιες τους , από την ελλειψη οραματος και αισθηματος προσφορας για τους πολλους. Είπαμε πάνω απολλα η παρέα της χαράς να περνά καλά.!!!!
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση