GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρακάτω θα μπορούσε να μην είναι μαύρο χιούμορ...

. Ανακοίνωση - Χρήσιμες Πληροφορίες Η εξουσία ενημερώνει τους πολίτες. Από το υπουργείο Παυλόπουλου «ψηφίστηκε» και εκδόθηκε αργά χθες το β...

.
Ανακοίνωση - Χρήσιμες Πληροφορίες
Η εξουσία ενημερώνει τους πολίτες.
Από το υπουργείο Παυλόπουλου «ψηφίστηκε» και εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ η ακόλουθη ανακοίνωση:
«8 Ιανουαρίου 2008

Όπως αποφάσισε και διέταξε το καθεστώς της Νέας Διακυβέρνησης, το ένα έκτο των ψηφοφόρων πολιτών και συγκεκριμένα αυτό το 1/6 το οποίο προτίθεται να ψηφίσει σε επόμενες εκλογές άλλο κόμμα εκτός του πρώτου, να μην προσέλθει στις κάλπες, γιατί ακόμα κι αν προσέλθει η ετυμηγορία του θα αγνοηθεί. Η ψήφος των πολιτών αυτών - όποια κι αν είναι - κατόπιν διατάγματος του Τρισμεγίστου Κυβερνήτη, θα προσμετρηθεί αυτόματα υπέρ του πρώτου κόμματος για την στήριξη της κυβερνητικής διαφθοράς, αυταρχικής συμπεριφοράς, κομματικής πειθαρχίας, πραξικοπηματικής αυθαιρεσίας και τον ευνουχισμό της αντιπροσώπευσης.»
ΣΧΟΛΙΟ bloopers: Η ψήφιση κατά πλειοψηφία (επίπλαστη διότι +40) από ένα μόνο κόμμα του εκλογικού νόμου ισοδυναμεί με προκαταβολική αναστολή πολιτικών δικαιωμάτων δηλαδή με επιβολή δικτατορίας. Αυτό ισχύει επειδή οι πλειοψηφίες ως δυναμικές - μη στατικές, διαμορφώνονται και αλλάζουν με βάση τις πολιτικές πράξεις, οπότε η εκ των προτέρων παραχάραξη της ψήφου του Πολίτη για μελλοντικές εκλογές ισοδυναμεί με προκαταβολική αλλαγή συσχετισμών ασχέτως των πεπραγμένων της κυβέρνησης και της κριτικής της οποίας αυτά θα τύχουν, πέραν βεβαίως και της αυτονόητης παραβίασης της Συνταγματικής νομιμότητας και Συνταγματικής επιταγής για ίση ισχύ της ψήφου των πολιτών. Η επιβεβλημένη άνωθεν αλλαγή πολιτικών συσχετισμών, ασχέτως του για ποιο κόμμα είναι δυσμενέστερη, επηρεάζει το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων και την αρχή της αναλογικής εκπροσώπησης τους στην βουλή, είτε ως προς την λήψη αποφάσεων, είτε ως προς την δυνατότητα άσκησης κριτικής και αντιπολιτευτικής δραστηριότητας. Κάτω η Χούντα!!!
SNB

12 σχόλια

  1. katw i xounta tou karamanlaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ
    ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείς να μου δείξεις τα σχόλια σου όταν η "χούντα Σημίτη" ψήφιζε τον ίδιο (-10 έδρες) εκλογικό νόμο;
    Επιμένω: Μεταφέρεις την διάχυτη επικοινωνιακή θολούρα των ΜΜΕ στο blog για προφανείς λόγους. Η αλαζονεία της ΜΜΕξουσίας σας εκθέτει!
    Η πολιτική στρατηγική της πίεσης μέσω του εκλογικού νόμου ενίοτε λειτουργεί σαν "αυτεπίστροφον" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ




    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ




    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ





    ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ



    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μου ζήσεις insider είναι η δεύτερη φορά που αποστωμόνεις τον snb,η πρώτη ήταν στο άρθρο του "δημοσιγραφική...απόχρεμψη"!
    Τα υπόλοιπα φειδωλά σχόλια είναι ανάλογα με σημερινό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πονάει ε;

    Ετσι είναι, η αλήθεια πάντα πονάει...

    ΥΓ: Δεν είμαι ο Σημίτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. index

    95 σχόλια για το τι λέει το DVD για τη Νατάσα!

    78 Σχόλια για την υβριστική αφίσα των "ανεξάρτητων".

    7 Σχόλια για το "περί εκλογικού νόμου".

    Συμπέρασμα: Οσο λιγότερα τόσο καλύτερα, προτιμώ λίγα έστω και σαν τα 1.11 και 1.31.

    Για σένα φίλε 1.31 δεν ανατρέπεται η αλήθεια με μία δήλωση.

    Για σένα φίλε 1.11 κάνει πολύ λάθος να με ανακατεύεις με το σκαμπό που κόντυνε όλη την Ελλάδα. Αν σε ικανοποιεί αυτό, το ίδιο θα έγραφα και τότε, ίσως δε μάλιστα περισσότερα γιατί +40 είναι χειρότερο από +10.

    Είναι λάθος σας να αντιμετωπίζετε μια γνώμη που δεν ενσωματώνει κομματική θέση, με κομματικά κριτήρια.

    Ευχαριστούμε για την κριτική.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. index

    @insider

    Φίλε, δεν είναι εδώ ο τεχνικός μας να σου απαντήσει στο σχόλιο σου που άφησες σε προηγούμενο ποστ, όμως πίστεψέ μας έχουμε συνεργάτες διακεκριμένους "πληροφορικάριους". Δεν είμαστε όλοι δημοσιογράφοι, δες αν θέλεις την περιγραφή της ομάδας εδώ, οπότε... περί συστήματος αρχείων ότι έγραψες δεν εφαρμόζεται στην περίπτωση του DVD έστω και αν είναι UDF. Η σπουδή σου να αποδείξεις μια θεωρία "εσκεμμένων" λαθών μας, αν μη τι άλλο σε εκθέτει.

    Οταν εμείς αποστασιοποιούμαστε από κομματικές θέσεις και μιλάμε ΜΟΝΟ για δημοκρατία, είναι επίτευγμα το να διατηρούμε την ψυχραιμία μας με άτομα που κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Δεν υπάρχει τίποτα - ούτε κόμματα ούτε βουλή ούτε εκλογικοί νόμοι - χωρίς δημοκρατία. Καθήκον λοιπόν ενός εκάστου πολίτη είναι πρωτίστως ΠΟΛΙΤΗΣ, μετά, δευτερευόντως, μπορεί να έχει και όποια κομματική θέση επιθυμεί.

    Ασχέτως λοιπόν των διαφορών μας, αν αποφασίσεις ειλικρινή διάλογο χωρίς χειρισμούς και ύβρεις θα χαρούμε να τον κάνουμε.
    Μέχρι τότε απλώς δεν θα απαντούμε.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΄΄ινσάιντερ΄΄ παλι μαλακιες λες.

    "θολούρα" και μαλακίες από τον στρατευμένο της θολούρας του μαξίμου...
    "Η αλαζονεία της ΜΜΕξουσίας" από τους σεμνούς και ταπεινούς...

    Ρε δε γαμιέστε μαλάκες, τι μας περνάτε εμάς τους Ελληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4.21
    Aράπη άσε το αφεντικό σου να τα βγάλει πέρα μόνος του.Μπορεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κατάφερε για άλλη μία φορά να διαφωνήσει σε κάτι που μοιάζει απολύτως αυτονόητο: ότι το δημοσιογραφικό απόρρητο ενεργοποιείται κατά συνείδηση και κατά περίπτωση και ότι το Μέγαρο Μαξίμου δουλεύει τον κόσμο.

    Από εκεί και πέρα, η κυβέρνηση θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Σχεδόν διατυμπανίζει ότι η ΕΣΗΕΑ επικύρωσε τη θέση της, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση (και κατά παγκόσμια πρωτοτυπία...) το δημοσιογραφικό απόρρητο δεν το επικαλείται ένας δημοσιογράφος αλλά μια κυβέρνηση!

    Και αυτό είναι το τραγικό αλλά και το ανεξήγητο της υπόθεσης: ότι για το απόρρητο Ανδριανού ερωτήθηκε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, τη στιγμή που αυτός που το επικαλείται είναι ένας υπάλληλος του Πρωθυπουργού.

    Γιατί, λοιπόν, δεν ερωτάται ο Πρωθυπουργός; Πώς δέχεται αυτός ο άμωμος και άσπιλος Πρωθυπουργός να συγκαλύπτονται παράνομες πράξεις από έναν υπάλληλό του στο όνομα διαφόρων (βάσιμων ή αβάσιμων) προσχημάτων; Πώς επιτρέπει αυτός ο απηνής διώκτης της διαφθοράς σε ένα μέλος του στενού επιτελείου του να παρεμποδίζει μια δικαστική έρευνα; Και τι σόι Πρωθυπουργός είναι αν δεν μπορεί να επιβάλει στο άμεσο περιβάλλον του τους κανόνες δημοσίου ήθους που διατυμπανίζει ότι θέλει να επιβάλει στη χώρα; Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και ανάξια συζήτησης. Διότι ό,τι κι αν ισχυρίζονται οι μεν ή οι δε, η χώρα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ΕΣΗΕΑ. Αντιμετωπίζει πρόβλημα Μαξίμου και αυτό είναι που καθιστά το πρόβλημά της ιδιαιτέρως σοβαρό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1:11

    VRE ARHIMALAKA O ANDREAS PAPANDREOY MIA FORA (1993) KAI O KWSTAS SIMITIS DYO FORES (1996 kai 2000 ) KERDISAN ETHNIKES EKLOGES ME TON NOMO KOYVELA TOY SATANIKOY MITSTAKI . SKASE MALAKA OTAN DEN GNWRIZEIS TIN PROSFATI ISTORIA . H LYSH GIA TON APLO LAO EINAI MONO APLI ANALOGIKI .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση