GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός Mega o Δ. Καμπουράκης (;)...

. Σε μια κλωστή κρέμεται η παραμονή του Δημήτρη Καμπουράκη στο Mega μετά τις διαστάσεις που έχει το θέμα των δηλώσεων στον Στέφανο Χίο τ...

.
Σε μια κλωστή κρέμεται η παραμονή του Δημήτρη Καμπουράκη στο Mega μετά τις διαστάσεις που έχει το θέμα των δηλώσεων στον Στέφανο Χίο της Espresso ότι είχαν δει και στο κανάλι το ροζ DVD.
Στα ανώτερα κλιμάκια του καναλιού επικρατεί έντονος προβληματισμός για τις επιθέσεις που θα δεχτεί το κανάλι με αφορμή αυτό το γεγονός. Η αμφισβήτηση του ισχυρισμού τους ότι "δεν το είδαμε", έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και είναι βασικό επιχείρημα του Θέμου Αναστασιάδη.
Ο Δημ. Καμπουράκης μπορεί να οδηγηθεί εκτός καναλιού ακόμη και με αφορμή το ότι δεν επιτρεπόταν να κάνει "πλάκα" και "χαβαλέ" για ένα τόσο σοβαρό θέμα και μάλιστα λίγες μόνο ώρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας ενός ανθρώπου.

64 σχόλια

  1. gia na doume thn agwnistikh kai uper tou ergazomenou esuea se tetoia periptwsh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Katw ta xeria apo ton Kampouraki.

    An iparxei kapoios pou den ftaiei einai aftos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pantws 8a einai strathgika la8os h kinhsh na ton diwksoun, 8a mporouse mexri kai na apokalupsei thn episimi gramh tou kanaliou ontas diwgmenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμενόμενο και καλά θα του κάνουν. Επιτέλους ας πληρώσει και κάποιος που την είχε δει εισαγγελέας και συστηματικά απευθυνόταν στον ενικό και με ύφος χιλίων καρδιναλίων στους καλεσμένους του. Μην τα ξεχνάμε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς για όσους ξέρουν πως λειτουργεί το MEGA ,ο συμπαθής κατά τα άλλα Καμπουράκης πρέπει να θεωρείται τελειωμένος.
    Κρίμα γιατί είχαν κάνει ωραίο δίδυμο
    με Οικονομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4:42 ύφος χιλίων καρδιναλίων ο καμπουράκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άντε να φεύγουν ένας ένας οι λαικιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:53 ναι το ύφος του υπεράνω ξερόλα που όμως ενίοτε αναγκάζεται να πέσει στο επίπεδο του χωριατάκου που φιλοξενεί στην εκπομπή του για να μπορέσουν να γίνουν κατανοητά τα μεγάλα νοήματα που κατεβάζει η κούτρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kai kala ekane o Kampourakhs kai erixne gefyres sto "Makh" kai to "Niko", ekei prosanatolizetai na einai kai h epomenh tou stegh, afou ston ANT1 de mporei na gyrisei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kampourakis, Konomeas, Aftias, Kouik klp...oloi aftoi mazi exoun a8roistika monopsyfio deikti IQ!
    Exoume gemisei me savoures dimosiografous & i Elliniki TV einai O,TI TO XEIROTERO!
    MEGA & ANT1 MAKRAN TA XEIROTERA KANALIA POU YPARXOUN PAGKOSMIWS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O kyrios Kampourakis piastike stin faka kai distixws gi' auton o, ti kai na vrethei na pei apo edw kai pera einai ektetheimenos apenanti sto kanali tou (gia na min poume gia to koino tou pou outws i allws me to yfos kai tin thematologia tou tosa xronia deixnei oti den to sevetai). Akoma kai plaka na kaneis (leme twra...) den dikaiologeisai ap'ti stigmi pou eisai ypallilos mias megalis etairias kai tin ekproswpeis se oles sou tis simperifores. Mporei na thewrithei sovaro ena tetoio stelexos? Eukolo na katigoreis kai na rixneis kantilia kyrie Kampouraki, otan omws erxontai ta diskola gia sena pou einai i palikaria kai i entimotita sou??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπόχα στους δημοσιογράφους
    Μπόχα στα κανάλια
    Μπόχα στις εφημερίδες
    Μπόχα στους πολιτικούς
    Μπόχα στους παπαδες
    Μπόχα παντού

    Μόνο οι μαλάκες φοράνε κολώνια.

    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΘΛΙΕΕΕΕ...

    Κ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ...

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί μου φίλοι.
    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.
    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…
    «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η χώρα διολισθαίνει σε ένα γκρίζο κατήφορο σήψης και παρακμής. Πληγώνεται η Ελλάδα, προσβάλλονται οι Έλληνες.
    Η πολιτική μας ζωή βρίσκεται στα χέρια ενός πρωθυπουργού, που πασχίζει αγωνιωδώς να συγκαλύψει μια πραγματικότητα που βοά. Με τη μεγάλη υπόθεση του Μαξίμου-γκέιτ, ο ελληνικός λαός θέτει ένα αμείλικτο ερώτημα: Ποιος κυβερνά τον τόπο;
    Ποιος αλήθεια, τα ολιγαρχικά συμφέροντα, ιδιοκτήτες κάποιων Μέσων Ενημέρωσης συναλλασσόμενοι με την κυβέρνηση ; Οι εκβιαζόμενοι και οι εκβιαστές; Οι συναλλασσόμενοι που διαχειρίζονται την εξουσία και τα χρήματα του ελληνικού λαού; Το κομματικό κράτος και οι σκοτεινοί μηχανισμοί του; Η ΕΥΠ, ένα νέο παρακράτος;
    Ένα αδιαφανές παρακύκλωμα με συντονισμό από το Μαξίμου; Ένα νέο δεξιό κράτος της επανίδρυσης; Οι κολλητοί, οι γενικοί γραμματείς που, στην ουσία είναι προϊστάμενοι των υπουργών τους; Τα DVD και όσοι επιμελήθηκαν το μοντάζ τους; Ή όλοι αυτοί μαζί, σε έναν παρακμιακό εναγκαλισμό διαφθοράς και σήψης; Ποιος πραγματικά κυβερνά τον τόπο, είναι το δημοκρατικό ερώτημα που θέτει ο ελληνικός λαός.
    Δυστυχώς, την ακριβή απάντηση δεν την γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε, όμως, ότι ο πρωθυπουργός, τον οποίο εξέλεξε ο ελληνικός λαός για να τον κυβερνήσει, είναι όμηρος, είναι αδύναμος, είναι εξαρτημένος.
    Γνωρίζουμε ότι είναι όμηρος των γενικών γραμματέων, που επιδίδονται συστηματικά στην κατάχρηση της εξουσίας. Γνωρίζουμε ότι το Μαξίμου είναι όμηρος των πρωθυπουργικών συμβούλων, που κουρελιάζουν τους νόμους, χωρίς ενδοιασμό και εξευτελίζουν τον θεσμικό τους ρόλο σε διάφορα μυστικά ραντεβού.
    Γνωρίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όμηρος βουλευτών, που καταγγέλλονται ως ταχυδρόμοι του εκβιασμού, κάνουν τους διαμεσολαβητές, τους μεσάζοντες, για να μην πω άλλη λέξη, μεταξύ του ΣΔΟΕ και κάποιας επιχείρησης του Τύπου. Για ποιο λόγο, με ποια πρόθεση, με ποιο στόχο;
    Γνωρίζουμε ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είναι όμηρος του ψέμματος και όταν προφέρει τη λέξη «αλήθεια», σίγουρα κάτι κρύβει. Γνωρίζουμε ότι γίνονται πια υπεράνθρωπες προσπάθειες για συγκάλυψη. Συγκάλυψη της υπόθεσης των υποκλοπών, συγκάλυψη της υπόθεσης των ομολόγων, συγκάλυψη της υπόθεσης των καρτέλ, συγκάλυψη της υπόθεσης του Μαξίμου -γκέιτ.
    Γνωρίζουμε και γνωρίζει πια ο ελληνικός λαός ότι, επί Νέας Δημοκρατίας, εάν είσαι παρασιτικά συναλλασσόμενος, μπορείς σε μισή ώρα συναλλαγής να βγάλεις, όσα δεν βγάζουνε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενες οικογένειες μέσα σε ένα χρόνο. Έτσι διαπαιδαγωγείτε εσείς την ελληνική κοινωνία, έτσι διαπαιδαγωγείτε την ελληνική νεολαία.
    Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι όμηροι, είναι ανήμποροι και ακατάλληλοι για να αντιμετωπίσουν την πολλαπλή και επικίνδυνη κρίση, την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν. Κρίση αξιών, κρίση εμπιστοσύνης, κρίση ήθους, κρίση απαξίωσης θεσμών και προσώπων. Η κρίση που ζούμε τον τελευταίο μήνα βέβαια, δεν είναι έκπληξη για μας, είναι η φυσική συνέπεια της πορείας που ακολουθεί η χώρα τέσσερα χρόνια τώρα.
    Το χειρότερο, βέβαια, είναι ότι, σήμερα, όμηρος αυτής της κατάστασης αισθάνεται ο Έλληνας και η Ελληνίδα, ο ελληνικός λαός. Αισθάνεται την ασφυξία της αηδίας, αισθάνεται την ασφυξία της κοινωνικής αδικίας, αισθάνεται την ανασφάλεια της κρατικής ή ιδιωτικής αυθαιρεσίας. Αισθάνεται την ανασφάλεια της συσκότισης της αλήθειας που βλέπει κάθε μέρα. Αισθάνεται ανυπεράσπιστος απέναντι στους καιροσκόπους της εξουσίας.
    Και όλα αυτά, όταν η χώρα έχει άλλες πιεστικές προτεραιότητες. Όταν ο πολίτης ζει καθημερινά την ακρίβεια, την κοινωνική αδικία και ανισότητα, την ανεργία, την υποβάθμιση των δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών, του περιβάλλοντος.
    Όταν, παραδείγματος χάρη, βλέπει σήμερα και παρακολουθεί την κρίση στις διεθνείς χρηματαγορές, όπου εμείς, οι σοσιαλιστές, έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι οι αγορές, από μόνες τους, δεν παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα για το κοινωνικό σύνολο. Χρειάζεται παρέμβαση, χρειάζεται συστηματική, ουσιαστική ρύθμιση από το κράτος.
    Όταν αφήνουμε ανεξέλεγκτες τις αγορές, τότε τα αποτελέσματα είναι οδυνηρά, όπως το διαπίστωσε μόλις πρόσφατα και ο αμερικανικός λαός, η αμερικανική κοινωνία. Τότε ακόμα και αν το κράτος παρέμβει, εκ των υστέρων, είναι δύσκολο να επανορθώσει.
    Αυτή η κρίση χτυπά τη χώρα μας. Και αυτή η κρίση μπορεί να είναι εξωγενής, αλλά ενδογενής ήταν η επιλογή αυτής της κυβέρνησης να επενδύσει από τα χρήματα του ελληνικού λαού, από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, στα επικίνδυνα ομόλογα. Αυτά τα οποία σήμερα περνάμε είναι μέρος και της κρίσης διεθνώς, όταν πριν από λίγες μέρες φάνηκε, από τον Τύπο τουλάχιστον, ότι ήδη είχαν χάσει αξία 600 εκατομμυρίων τα ομόλογα, που εσείς επενδύσατε, τα επικίνδυνα, παρατύπως και βεβαίως αδιαφανώς.
    Ενδογενής, επίσης, είναι η κρίση της ελληνικής κυβέρνησης, που αδυνατεί να ασχοληθεί και να θωρακίσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας μας. Αντί να ασχολείται σήμερα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, αντί να ασχολείται με την προστασία του εισοδήματος της ελληνικής οικογένειας, αντί να προστατεύσει την περιουσία των Ασφαλιστικών Ταμείων, ευτελίζει θεσμούς, παραμένει θεατής στην ασυδοσία των αγορών, εκποιεί υπέρ «ημετέρων» τη δημόσια περιουσία. Διολισθαίνει, πράγματι, η χώρα σε γκρίζο κατήφορο σήψης και παρακμής.
    Και το αποτέλεσμα είναι και ορατό, και επικίνδυνο. Απομακρύνονται οι πολίτες από την πολιτική, από τον δημόσιο χώρο, απαξιώνονται οι βασικοί μας θεσμοί. Απαξιώνονται οι θεσμοί της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, του κράτους, των μέσων ενημέρωσης. Και τα νοσηρά φαινόμενα που παρακολουθούμε, δεν είναι τίποτε άλλο από μηχανισμός παραγωγής παράνομης νομής του δημόσιου πλούτου και του δημόσιου χρήματος, του χρήματος του ελληνικού λαού.
    Απέναντι σε μια κυβέρνηση, που υπηρετεί τη διαπλοκή, εκτρέφει τη διαφθορά, βασίζεται στην αδιαφάνεια, απέναντι σε μια κυβέρνηση, που θέλει τη Βουλή δέσμια, ανήμπορη να ελέγξει, να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, απέναντι σε υπουργούς, που ειδικεύονται πια στη συγκάλυψη, το ΠΑΣΟΚ, παίρνει πρωτοβουλία, με πρόταση ευθύνης.
    Πρόταση ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, πρόταση σε όλους τους πολίτες της χώρας. Πρόταση που απευθύνεται, ναι, και στον νεοδημοκράτη ψηφοφόρο, σε αυτόν που αισθάνεται αποτροπή και αηδία με αυτά που βλέπει.
    Απευθύνομαι σε αυτόν, στον νεοδημοκράτη ψηφοφόρο, διότι είναι εθνική επιταγή η αλλαγή, είναι εθνική επιταγή να αλλάξουμε τον ρου αυτής της πορείας της χώρας. Δεν πάει άλλο.
    Το ΠΑΣΟΚ κάνει κεντρική την πρότασή του, πολιτικά αποφασιστική την παρέμβασή του, στην μάχη υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς, με σειρά σοβαρών μέτρων για το πολιτικό σύστημα της χώρας, με προτάσεις για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.
    Η σχετική πρόταση που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ διασφαλίζει την αυτονομία της πολιτικής, την ανεξαρτησία του βουλευτή και τη λειτουργική, δημοκρατική σχέση με τον πολίτη. Και αυτή η πρόταση, δεν είναι πρόταση ευκαιρίας ή νέας ευκαιρίας, είναι πράξη τιμής, ευθύνης απέναντι στη δημοκρατία, απέναντι στον πολίτη, απέναντι στην παράταξη και την ιστορία μας.
    Η πρότασή μας αυτή έχει συμπεριληφθεί και στο προεκλογικό μας Πρόγραμμα, έχει συμπεριληφθεί στην πρότασή μας για την Συνταγματική Αναθεώρηση και η εξειδίκευσή της παρουσιάστηκε δημοσίως πρόσφατα, γι' αυτό δεν θα μπω στις λεπτομέρειες.
    Απέναντι στις μικροκομματικές σκοπιμότητες και προτάσεις της κυβέρνησης, όπως αυτή που φέρνει σήμερα, εμείς, σταθερά, διαχρονικά, επιμένουμε σε μια άλλη λογική για το εκλογικό σύστημα, η οποία εντάσσεται σε μια συνολική πρόταση για τη μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος, για τη γνήσια δημοκρατική έκφραση του λαού, χωρίς πάτρωνες, χωρίς νονούς, χωρίς κουμπάρους, για ένα πολιτικό σύστημα που υπερασπίζεται και προστατεύει τα δικαιώματα του κάθε πολίτη, του ελληνικού λαού.
    Εμείς, παλεύουμε για την αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας, μέσα σ' αυτή την κρίση αυθαιρεσίας και ανομίας. Το ΠΑΣΟΚ, είναι η αξιόπιστη δύναμη, για να βγει από το αδιέξοδο η κοινωνία και να ανακάμψει η χώρα.
    Πρόσφατα, ένα κομμάτι της ηγεσίας του Συνασπισμού, αλλά και το Κομμουνιστικό Κόμμα, επιδίδονται σε μια εύκολη, λαϊκιστική ισοπέδωση των πάντων, «όλοι ίδιοι είναι».
    Θέλω να τους υπενθυμίσω ότι, ιστορικά, αυτός ο λαϊκισμός, ποτέ δεν ωφέλησε την Αριστερά. Ωφέλησε την ακροδεξιά και τον ολοκληρωτισμό, τις ολοκληρωτικές αντιλήψεις. Τους καλώ κι αυτούς να αντιμετωπίσουν την σημερινή κρίση με υπευθυνότητα, με ευθύνη απέναντι στους δημοκρατικούς θεσμούς, να αντιτάξουμε την πρόταση δημοκρατίας, απέναντι στην υποβάθμιση της πολιτικής ζωής, που θέλει η Δεξιά και, βέβαια, κάποια ισχυρά και παρασιτικά συμφέροντα της χώρας.
    Έφτασε η Νέα Δημοκρατία στο σημείο, στην προηγούμενη Βουλή, να επιχειρήσει κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στη θεσμικά κορυφαία διαδικασία της Αναθεώρησης του Συντάγματος. Αυτό επέβαλε στην συνείδησή μας να αποχωρήσουμε από τη διαδικασία.
    Σήμερα, οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε ότι η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης, που κινήθηκε από την κοινοβουλευτική η πλειοψηφία, είναι γράμμα κενό, χωρίς αντικείμενο και αποτέλεσμα. Η Συνταγματική Αναθεώρηση είναι νεκρή, όχι μόνο διότι απέχει το ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως, διότι οι αναθεωρητέες διατάξεις, που μονομερώς ψήφισε η πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας στην προηγούμενη Βουλή, δεν γίνονται δεκτές από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Και συνεπώς, δεν συγκεντρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό των 180 βουλευτών για την αποδοχή τους.
    Κι αυτό βεβαίως δεν είναι τυχαίο, διότι η Αναθεώρηση του Συντάγματος προϋποθέτει ευρείες συναινέσεις, και αυτές, από την αρχή, τις υπονόμευσε η κυβέρνηση.
    Ωστόσο, σε συνθήκες κρίσης του πολιτικού συστήματος, γενικευμένης διαφθοράς και παρακμής, συνθήκες για τις οποίες ευθύνεται στο ακέραιο η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, μπορούμε να μετατρέψουμε την Αναθεώρηση του Συντάγματος σε μέσο και δυνατότητα για την αντιμετώπιση της κρίσης, για την εγγύηση της διαφάνειας στη δημόσια ζωή, για την αποκατάσταση της τιμής της πολιτικής και της αξιοπρέπειας της χώρας.
    Η ευθύνη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μπροστά στο πανθομολογούμενο αδιέξοδο, είναι να προτείνει μέτρα και λύσεις που οδηγούν στην άρση του αδιεξόδου. Αλλάζουν το πολιτικό σύστημα, ισχυροποιούν τους δημοκρατικούς θεσμούς, επιτρέπουν στη χώρα να αναπνεύσει και να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο, αντάξιο της εμπιστοσύνης των πολιτών.
    Αυτή την ευθύνη αναλαμβάνω και εγώ προσωπικά, και το ΠΑΣΟΚ, διότι εμείς, είμαστε ο φορέας της λύσης του προβλήματος, και όχι μέρος της κρίσης του συστήματος.
    Πριν από λίγες μέρες, ανέλαβα την πρωτοβουλία να επισκεφτώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να τον ενημερώσω για τις προτάσεις μας, σχετικά με την θεσμική κατοχύρωση της διαφάνειας, με την πάταξη της διαφθοράς και να ζητήσω συνάντηση όλων των πολιτικών αρχηγών, υπό την Προεδρία του, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης.
    Αυτό δεν θα χρειαζόταν, αν υπήρχε η ουσιαστική πολιτική βούληση από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εδώ και τέσσερα χρόνια, να προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές καταπολέμησης της διαφθοράς. Αντί να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση, η Νέα Δημοκρατία έγινε παραγωγός της διαφθοράς, αντί να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, η σήψη και η διαφθορά έφτασε στο κόκκαλο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
    Γι' αυτό η πρότασή μας είναι πρόταση ευθύνης και πρόταση πολιτικής βούλησης να πάμε μπροστά. Σήμερα, διατυπώνω αυτή την πρόταση, ως συνέχεια της προηγούμενης πρωτοβουλίας μου και είναι η ακόλουθη:
    Να διακηρύξουμε, με συμφωνία όλων των πολιτικών κομμάτων, ότι το έργο της παρούσας Αναθεωρητικής Βουλής έχει λήξει, αφού δεν υπάρχει καμία συμφωνία, άρα και η απαιτούμενη πλειοψηφία για να ψηφιστούν οι αναθεωρητέες διατάξεις.
    Προτείνω να κινήσουμε από την αρχή την διαδικασία Αναθεώρησης του Συντάγματος, με κύριο αναθεωρητικό αντικείμενο την συνταγματική καθιέρωση συγκεκριμένων κανόνων και μέτρων, για την εγγύηση και καθιέρωση της διαφάνειας στη δημόσια ζωή, την πάταξη της διαφθοράς, την αναβάθμιση του Κοινοβουλίου, την εγκαθίδρυση μηχανισμών κοινωνικού ελέγχου, την αυτονομία της πολιτικής απέναντι στα Μέσα Ενημέρωσης και τις σχέσεις της με τα Μέσα Ενημέρωσης, την περιφερειακή δομή του κράτους και, βεβαίως, την πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.
    Είναι προφανές ότι, για να κινηθεί από την αρχή η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης, πρέπει προηγουμένως, στο πλαίσιο μιας εθνικής συμφωνίας, τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουν ομόφωνα, ποιες είναι οι αναθεωρητέες διατάξεις του Συντάγματος.
    Απαιτείται σήμερα ευρύτατη συναίνεση, διότι μόνον έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί μια βαθύτατη κρίση με εθνικές διαστάσεις. Με άλλα λόγια, καλώ το σύνολο του πολιτικού κόσμου και των κοινοβουλευτικών δυνάμεων, να εγκαταλείψουμε μία, εν τοις πράγμασι, νεκρή αναθεωρητική διαδικασία και να κινήσουμε τώρα από την αρχή μια νέα, δυναμική, τολμηρή, ριζοσπαστική, δημοκρατική Αναθεώρηση του Συντάγματος.
    Στόχος μας, η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, που χάνεται καθημερινά από τη διακυβέρνησή σας και η επικράτηση επιτέλους αξιών. Είναι η ώρα της ευθύνης και των μεγάλων αποφάσεων. Καλώ όλους, να ανταποκριθούν στο χρέος τους.
    Η υποχρέωσή μας, φυσικά, δεν εξαντλείται στα όρια της Συνταγματικής Αναθεώρησης. Είναι ανάγκη να νομοθετήσουμε αμέσως και μέτρα, που κατατείνουν στην πάταξη της διαφθοράς, στην εγγύηση της διαφάνειας και τα οποία δεν εμπίπτουν στην διαδικασία αυτή, δεν χρειάζεται δηλαδή η αναθεωρητική διαδικασία.
    Και γι' αυτό, αναδεικνύεται για άλλη μία φορά η χρησιμότητα ενός εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση, που είναι δυνατόν να εκπονηθεί σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
    Σε κάθε περίπτωση, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα θα βρίσκεται κοντά στον πολίτη, υπερασπιζόμενο τα δικαιώματα του πολίτη, που αισθάνεται ανυπεράσπιστος σήμερα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, και θα αναλάβει άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες, με βάση τη δέσμη των προτάσεων που έχει ήδη διατυπώσει και θα καλέσει, βεβαίως, στο Κοινοβούλιο τα άλλα πολιτικά κόμματα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
    Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το πολιτικό μας σύστημα δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της χώρας και της κοινωνίας μας, όπως σήμερα λειτουργεί. Και το σχέδιο νέου εκλογικού νόμου, που προτείνει η κυβέρνηση, καθόλου δεν βελτιώνει την κατάσταση, αντίθετα, την επιδεινώνει δραματικά. Γι' αυτό και καταψηφίζουμε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.
    Η υποβάθμιση της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας στην αυτοδυναμία του 39% δεν αποτελεί λύση στα αδιέξοδα της κυβέρνησης. Ως ΠΑΣΟΚ, αν το κοιτάγαμε στενά κομματικά, θα μας βόλευε μια τέτοια πρόταση, να γίνουμε εμείς- και γρήγορα θα έλθει η ώρα, όπως πάει σήμερα η χώρα- να γίνουμε κι εμείς, εύκολα και γρήγορα, κυβέρνηση με πάρα πολύ μεγάλη πλειοψηφία στην Ελληνική Βουλή.
    Δεν είναι αυτό το ζητούμενο και, για μας, δεν είναι αυτοσκοπός η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είναι το μέσο για να κάνουμε μεγάλες, δημοκρατικές και κοινωνικές αλλαγές στη χώρα υπέρ του πολίτη. Δεν είναι λάφυρο για μας η κυβέρνηση, όπως εσείς την διαχειρίζεστε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας. Είναι η υπέρτατη ευθύνη, για να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του απλού πολίτη.
    Σήμερα, το ζήτημα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι οι καλπονοθευτικές ρυθμίσεις, η ακόμα πιο σκοτεινή αδιαφάνεια, ο ακόμα σκληρότερος αυταρχισμός. Το ζητούμενο, σήμερα, είναι μια νέα ηθική στην πολιτική. Μια ηθική προσφοράς, και όχι νομής της εξουσίας. Καμιά πολιτική, οικονομική, κοινωνική, δεν θα αποδώσει, εάν δεν αποκαταστήσουμε το ήθος στην πολιτική.
    Το ζητούμενο είναι η θεσμική θωράκιση, η ισχυρή πολιτική βούληση, που θα μας επιτρέψει να εξαφανίσουμε αυτό το απόστημα του πελατειακού κράτους και της διαφθοράς, πριν προλάβει να καταβροχθίσει την Ελλάδα, που έχει άλλα πολλά σημαντικά να κάνει.
    Και στο εξωτερικό- που εύχομαι όλα να πάνε καλά αύριο με το ταξίδι του κ. Καραμανλή- του το εύχομαι ως Έλληνας πατριώτης, αλλά έχω και μεγάλες ανησυχίες για την στιγμή που επέλεξε ο κ. Καραμανλής, μια στιγμή αλαζονικής συμπεριφοράς της Τουρκίας, μια στιγμή μεγάλης αδυναμίας του ιδίου και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για να υλοποιήσει αυτό το ταξίδι. Μακάρι, μακάρι να πάνε όλα καλά.
    Το ζητούμενο είναι να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την Δημοκρατία μας, έτσι ώστε, ποτέ άλλοτε στο μέλλον, καμία κυβέρνηση, όποια και να είναι αυτή, να μην μπορέσει να κυβερνήσει, όπως εσείς κυβερνήσατε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τα τελευταία τέσσερα χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή.»
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΘΛΙΕΕΕΕ...

    Κ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ...

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βέβαια το κορυφαίο στη συνομιλία είναι που ρωτάει ο Χίος.

    η γκόμενα?

    και ο καμπουράκης λέει..

    οχι ρε η τρέμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ξεχναμε παντως κατι νομιζω, ολοι μας σε συζητησεις με φιλους μπορουμε να πουμε αφτα που πραγματικα πιστευουμε και αυτα ποθ πραγματικα εγιναν. Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα συμβει το ιδιο και στον χωρο εργασιας μας. Μονοι σας λετε οτι ο Καμπουρακης ειναι υπαλληλος. Το προβλημα για μενα ειναι οτι πλεον δεν πρεπει να εμπιστευεσε κανεναν μα κανεναν δεν πρεπει να μιλας, να γαμας, να σκεφτεσε, να κατουρας, να χεζεις κτλ κτλ κτλ γιατι ολα ειναι σε κοινη θεα!!!!! Ας κλειστουμε ολοι στα σπιτια μας και να μην βγαινουμε εξω καθολου.

    Και ξεχναμε και κατι αλλο, ο Καμπουρακης φταιει οι αυτα τα μουνοπανα που το παιζουν και καλα οτι μας λενε την αληθεια (μεγκα)και οτι πληρωνονται για να διαφωτιζουν το λαο.

    Να πανε να γαμηθουνε ολοι μα ολοι α ι σικτιρ ουσρ ρε!!!!!

    Μια φορα ηταν ειλικρινης ο Καμπουρακης και ειπε οτι αυτη η καργιολα η ανεξαρτητη δηθεν κα Τρεμη λεει ψεματα και πρεπει να τον σταυροσουμε. Αυτα ειναι κυριοι μην ξαναπειτε ποτε αληθεια ποτε μα ποτε γιατι θα σας παρει ο χιλιος ο διαολος.

    Τα σεβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε συ φίλε babis (9:36 πμ)... πλάκα μας κάνεις?
    Είπαμε, άχρηστος και ανίκανος και ο χοντρός που κρύβεται συνέχεια μέσα στο Μέγαρο του αλλά να δώσουμε την διακυβέρνηση αυτής της μπουρδελοχώρας σε έναν αυτιστικό μυστακιοφόρο 50+ ετών που ακόμη προσπαθεί να βγάλει την 2η πίστα του Τέτρις στο PC του... ήμαρτον ρε φίλε, ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να καθαρίζει ο τόπος. Ας μείνουν οι σοβαροί, οι υπεύθυνοι, οι γνώστες και ενημερωμένοι για την ενημέρωσή μας. Οι κουτσόβλαχοι που καταφεύγουν στα γλωσσικά ιδιόματα του νησιού τους για να πουλήσουν τη γύμνια τους, ας πάνε στο τόπο όπου εύκολα μπορούν να γίνουν κατανοητοί. Καλαμπούρι στη πλάτη του Έλληνα δεν επιτρέπεται ούτε για αστείο, καθότι του Έλληνα ο τράχηλος ούτε για καλαμπούρι δεν αντέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλα ρε δικε μου coolαρε πιες κανα deponακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. babis

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΠΑΣΟΚ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΪΛΙΣ ΣΤΗΝ
    6η ΑΙΣΘΗΣΗ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΤΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.
    ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΕΞΟΔΑ.
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ;ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ομολογώ ότι η αντιδικία των συνεκδοτών του «Πρώτου Θέματος» με έχει αφήσει άφωνο. Πολλά από όσα καταγγέλλονται τα ξέραμε, άλλα τα υποψιαζόμασταν, ορισμένα ούτε που τα είχαμε διανοηθεί. Ποτέ όμως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι όλα αυτά εξελίσσονταν γύρω μας υπό το πρόσχημα μιας αδέσμευτης και μαχητικής δημοσιογραφίας που παρέδιδε μαθήματα ήθους και ευσυνειδησίας σε όσους είχαν την ατυχία να υποψιάζονται τις πρακτικές της ή να μη συμμερίζονται τις μεθόδους της. Oμολογώ δηλαδή ότι τα πράγματα ήταν χειρότερα κι απ΄ όσο φανταζόμουν. Ενδεχομένως δεν θα άξιζε καν να μας απασχολούν αν δεν υπήρχε ένα θεμελιώδες γεγονός, το οποίο ουδείς δικαιούται να παρακάμψει: αυτή η δημοσιογραφία παρήγαγε ένα εκδοτικό προϊόν το οποίο έτυχε της ευρείας αποδοχής του κοινού. Και ότι ακόμη και τώρα το κοινό παρακολουθεί στις τηλεοράσεις το ιδιότυπο γουέστερν με ανάμεικτα συναισθήματα (να το δεχθώ) αλλά και με έντονο ενδιαφέρον.

    Θα σταθώ σε μια παρατήρηση την οποία θεωρώ θεμελιώδη: την αντιφατικότητα αυτού του κοινού.

    Από τη μια πλευρά παρουσιάζεται εξαιρετικά αφελές. Παρασύρθηκε με απίστευτη ευκολία σε ένα γκροτέσκο παραμύθι στο οποίο συμπρωταγωνιστούσαν πολλοί «φίλοι του πτωχού» και ελάχιστοι πτωχοίόπως, τουλάχιστον, αποδεικνύεται... Κι από την άλλη εξαιρετικά καχύποπτο. Αν είχαμε διανοηθεί να δημοσιοποιήσουμε τα μισά μόνο απ΄ όσα καταμαρτυρούν οι συνεκδότες, θα κατηγορούμασταν για «αντιζηλία», «εκδοτικό ανταγωνισμό», «πόλεμο συμφερόντων» και δεν ξέρω τι άλλο. Κανείς (και το εννοώ...) δεν θα πίστευε ότι κάνουμε απλώς τη δουλειά μας δημοσιοποιώντας όσα πραγματικά συμβαίνουν ή ότι σε μας δεν συμβαίνουν τα ίδια ή/ και χειρότερα.

    Την περασμένη εβδομάδα σημείωνα εδώ ότι η θεωρία «όλοι ίδιοι είμαστε» δεν είναι αθώα: καλλιεργείται ενσυνείδητα από τους χειρότερους εναντίον των καλύτερων - με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα κατέγραψα τον φιλικό αντίλογο του αγαπητού μου Γ.Ρωμαίου, όπως δημοσιεύθηκε στο «Βήμα της Κυριακής».

    Τελικά όμως φοβούμαι ότι συμβαίνει κάτι πιο αποκρουστικό: η κυρίαρχη τάση του κοινού είναι να συνταχθεί με το χειρότερο,κάτω από τον ενδόμυχο φόβο ότι το καλύτερο συνιστά απειλή. Απειλή ισχύος, απειλή επιβολής, απειλή αναγνώρισης, απειλή επιρροής, απειλή σύγκρισης. Ο κόσμος επιλέγει τον πλησιέστερο, όχι τον καλύτερο- δεν λέω καμιά εξυπνάδα, το σημείωσε πρώτος ο Τοκβίλ πριν από δύο (σχεδόν) αιώνες.

    Υπό αυτήν την έννοια, η τηλεόραση δεν είναι συσκευή, είναι καθρέφτης. Οπου εκατομμύρια Θέμοι και εκατομμύρια Μάκηδες επενδύουν τον δικό τους εαυτό, προσπαθώντας να ξεπεράσουν ό,τι τους ξεπερνάει.

    for the copy paste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O anakriths pou exei dei(h tha dei kapote kai to upoloipo) to dvd kserei an auta pou "periegrapse"o kampourakhs oti diadramatizonte einai alhthia h pragmati ekane plaka kai sto mega den to exoun dei sta alhthia....

    O monos tropos einai h katathesh ston anakrith kai to upoloipo dvd apo ton Themo an hdh den to exei kanei....ante na doume kai ligh tsonta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργο, κατάλαβέ το.
    Σου έχουν κλείσει το μικρόφωνο.

    Οτι και να πείς, δεν θα το γράψει κανείς.
    Πρέπει μόνος σου να βρείς τον τρόπο να επικοινωνήσεις με τον κόσμο.

    Η πρότασή σου για την Συνταγματική Αναθεώρηση, δεν πρόκειται να γίνει ούτε μονόστηλο στα έντυπα και τις τηλεοράσεις των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    Δεν είναι μαλάκες να προπαγανδίσουν, μια πολιτική που τους περιορίζει την εξουσία, που κρυπάει την διαπλοκή τους με τα προνόμια.

    Πρέπει να βγείς σε ανοικτές συγκεντρώσεις και να μιλήσεις στον Λαό, με απλά λόγια.

    1. Η βουλή δεν μπορεί να τους βγάλει από την κρίση, όσο οι βουλευτές εξαρτώνται από τα ΜΜΕ και τα οικονομικά συμφέροντα.

    2. Ο λαός πρέπει να παλέψει μόνος του, για να επιβάλει την έκφραση της θέλησής του, όχι μόνο με μια ψήφο κάθε 4 χρόνια, αλλά και με έκφραση του στο ενδιάμεσο.
    Πρέπει ο λαός να μπορεί να κάνει ΜΟΜΦΗ σε μια κυβέρνηση που τον κορόιδεψε και υπέκλεψε την ψήφο του.
    Απαιτείται το Σύνταγμα να προβλέπει την πρόσκληση του λαού σε δημοψήφισμα με ένα ερώτημα.
    ----------
    Πιστεύετε ότι η Κυβέρνηση, εφαρμόζει όσα σας υποσχέθηκε ή όχι και κατά συέπεια χρειάζεται να πάμε σε νέες εκλογές;
    -----------

    Μόνο έτσι, θα ξέρει κάθε σύστημα εκμετάλευσης της εξουσιας και του δημοσίου χρήματος, ότι μπορεί να ανατραπούν οι σχεδιασμοί και οι διαπλοκές.

    Γιώργο μόνο έτσι, θα μπείς στην σειρά των μεγάλων πολιτικών όπως ο παπούς σου και ο πατέρας σου.

    Ο παπούς επέτυχε κόντρα στα εξωθεσμικά κέντρα της βασιλικής καμαρίλας να επιβάλει τον μη διορισμό κυβέρνησης, αλλά την επιλογή της από την πλειοψηφία της βουλής.

    Ο πατέρας σου το έκανε πράξη μετά την μεταπολίτευση.

    Εσύ πρέπει να προσθέσεις τον λαικό παράγοντα σε άμεση έκφραση, μέσω δημοψηφισματικής δεδηλωμένης ως απαραίτητο στοιχείο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Οχι πολλά λόγια. Λίγα και καθαρά λόγια θέλει ο κόσμος για να κινητοποιηθεί, για να γίνει ένα νέο κίνημα επανασύνταξης της Δημοκρατίας.

    Οι γελοίοι του ΚΚΕ, έσπευσαν να απορρίψουν την πρότασή σου.

    Γάμησέ τους.
    Μη κωλώνεις. Στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το σύστημα που δεν θέλει να το ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ.

    Εβγα στον Λαό.
    Η χώρα βουλιάζει. Ξεσήκωσε την χώρα να πάρει την τύχη στα χέρια της, να υποχρεώσει τα κόμματα, να πάρουν την ευθύνη τους.

    Προτιμούν το πολιτικό σύστημα όπως έχει ή θα βάλουν πλάτη να γίνει δημοκρατικότερο;

    Καλά το ΚΚΕ, θα το ανατρέψει και θα μας κάνει μια δημοκρατία από αυτές που ξέρει. Χέστους.

    Ο ΣΥΝ όμως, νομίζει ότι με την αλλαγή του εκλογικού συστήματος σε απλή αναλογική, ότι θα λύσει το πρόβλημα;

    Χτύπα τους Γιώργο αλύπητα. Να πληρώσουν την συμμαχία τους με τους λαικισμούς που σε λοιδωρούσαν.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ


    ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ


    ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. o kyrios(??) kampourakis prokeitai gia ena etoimo pros sfagin vooeides. Anti na trwei grasidi omws trwei pizzes. Eimai e3allos se shmeio vrasmou me tin tampakiera. Anakatevw ton kafedako mou nevriasmenos giati h arxaiologikh etairia ton pairnei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ...

    ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ
    ΣΗΜΕΡΑ Η΄ΑΥΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ


    ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ


    ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ


    ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ


    ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ;;;;




    ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΗΤΑΝ


    ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ;;;;;;;


    ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΝΕΡΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ

    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ


    ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ


    ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ;;;;




    ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΗΤΑΝ


    ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ;;;;;;;


    ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΝΕΡΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. hahahaha
    o kampou ypevale paraithsh kai to mega den thn dexthke!!!!
    e re lamogia mas exete gia hli8ious alla de.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O Καμπουράκης δεν φταίει σε τίποτα!!έιναι ο τέλευταιος που πρέπει να πληρώσει....Για διαφθαρμένο δημοσιογράφο βλέπε ΜΑΚΗΣ...{κάτι κρύβει αυτός}...γιάτι να ρισκάρει κατηγορώντας τ θέμο να κλείσει η εφήμεριδα.....κ τοσο μισος πια για το θέμο...τι του έκανε δηλαδη...λες και αυτός δεν έχει μάυρα χρήματα και δεν έχει κάνει λαμογιές..μην τρελαθούμε εντελώς...η συνεργασίες με βουλευτές....και άλλα εχει και αυτός πολλα να μας πεί....τα δικά του απλητά δεν μπορεί να τα ξεπλήνει ούτε ο Δουναβεις....και τέλος πιστεύω οτι η Τρέμη λεεί την αλήθεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αλητης και ρουφιανος ο Χιος. Το καρφι της ταξης. ουτε να μιλησουμε μεταξυ μας δεν μπορουμε με τα μικροφωνα. ντροπη στον Χιο που θυμηθηκε οτι ειναι και δημοσιογραφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγινε και ο Χίος δημοσιογράφος....εε τότε σίγουρα ο κύκλος τησ δημοσιογραφίας δεν είναισε καλό δρόμο...Ελευθερία στο Καμπουράκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΦΙΛΕ 10:50

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

    Υπουργείο Εξωτερικών: ΝΤΑΝΙΕΛ Β. ΣΠΕΚΧΑΡΝΤ (ΑΜΕΡ. ΠΡΕΣΒΗΣ)

    Υπουργείο Εσωτερικών: ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ

    Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

    Υπουργείο Ανάπτυξης: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: ΘΩΜΑΣ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ

    Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων: ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ

    Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

    Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής: ΒΑΡΔΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

    Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ

    Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών: ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων: ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Υπουργείο Δικαιοσύνης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ

    Υπουργείο Μακεδονίας, Θράκης: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ

    Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης: ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

    Υπουργείο Πολιτισμού: ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΕΤΣΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ (ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ (ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ)
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ


    ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ


    ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ;;;;




    ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΗΤΑΝ


    ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ;;;;;;;


    ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΝΕΡΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. E όχι και "ο καημένος ο Καμπουράκης". Αυτός δεν έδωσε ψευδή κατάθεση για να σώσει το τομάρι του; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και σύ!

    Βίβα ο Χίος, αν το τρας θα κάνει ρόμπα το Μέγκα, θα είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που είδαμε αυτές τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ "ΕΓΚΥΡΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΝΑ ΠΙΠΩΝΕΙΣ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΡΕΜΗ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ. Η ΤΡΕΜΗ ΕΙΔΕ TO DVD ΓΙΑΤΙ Η ΤΣ. ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΤΩ! ΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ!!!

    δεν είμαστε καλά, που οι ρούφοι τύπου μάκης - χίος θα κάνουν ό,τι θέλουν με τα κωλοκουμπάκια και τα μικροφωνάκια τους...

    τι υποκρισία είναι αυτή πια, λες και κανένας άλλος δεν μιλάει ανοιχτά με τους φίλους του και δεν κράζει σε οποιονδήποτε τομέα!

    δικαίωμά του να έχει πει ό,τι γουστάρει σε κάποιον που θεωρούσε φίλο, μου αρέσει που κανείς δεν σχολιάζει το γεγονός ότι ο χίος τον κορόιδεψε κι από πάνω

    και όχι μόνο αυτό, αλλά ο χίος, ως δεύτερος μάκης, πηγαίνει τώρα από κανάλι σε κανάλι και λέει "αν η μάνα μου μού είχε πει ψέμματα, θα είχε ακριβώς την ίδια τύχη, διότι η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει την αλήθεια"!!!

    τι λε ρε μεγάλε, ακόμα και τη μάνα σου θα πούλαγες για το ΠΟΥΛΙτζερ που θα έπαιρνες στην ελλάδα για μια φοβερή σου αποκάλυψη; συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν και παρανομη η καταγραφη μιας προσωπικης συνομιλιας, η αποκαλυψη της συγκεκριμενης απο τον κατα τα αλλα αστειο Χιο, ειναι σωστη.
    Συν το οτι 6 λεπτα λεπτομερης αναφορα σε γεγονοτα, σε τετοιο υφος, μονο για χαβαλες και αστειακια δεν μου φανηκε.
    Καταρριπτει κατι που ισχυριζεται ολο το προσωπικο ενος καναλιου εδω και ενα μηνα (1ο ψεμα).
    Καταρριπτει της δηλωσεις του μονο εμπλεκομενου προσωπου που εχει προφυλακιστει-εστω και βιαστικα (2ο ψεμα)
    Θεωρητικα δικαιωνει το Θεμο και βγαζει στη σεντρα και τον Ανδριανο (και οποιους δρουν απο πισω του).

    Σε μενα κανει και πιο πιστευτο αυτο που εγραφε το PRESS-GR για συμφωνια μεταξυ Τσεκου - Μαξιμου. Αλλωστε γιατι να ειναι η μονη προφυλακισμενη απο την πρωτη στιγμη, ενω η προανακριση βρισκοταν σε τοσο πρωιμο σταδιο? Εδω σχεδον ενα μηνα μετα και με τις ανακρισεις να συνεχιζονται και δεν εχουν αππαγγελθει διωξεις προσωπικα σε αλλους εμπλεκομενους...τοσο βιασυνη να τη βαλουν μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. LECTER, Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΓΝΤΣΚΠΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ Κ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΟΥ ΟΡΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ DVD. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΜΙΓΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΟ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. LEAVE KAMPOURAKIS ALONE!!!DON'T BOTHER HIM ANYMORE!!IT'S NOT HIS FAULT!!!

    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΒΟΙΔΑΚΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΟ...ΡΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ?ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ!ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. συμφωνώ με όλα όσα λες, ανώνυμε 4.19, ενώ επίσης μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίον τα λες :) ωστόσο βαρέθηκα την ευκολία με την οποία καταστρέφονται υπολήψεις, ζωές και οικογένειες με την πρόφαση της αποκάλυψης της "αλήθειας", ειδικά όταν τη δουλειά αυτή θέλει να μας πείσει ότι την κάνει ένας τύπος σαν τον χίο

    έχοντας παρακολουθήσει διάφορα άρθρα και εκπομπές του από καθαρά νοσηρή περιέργεια, το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι αυτή τη στιγμή ασφαλώς ηδονίζεται που καταστρέφει ένα όλόκληρο μέγκα, όχι λόγω του ότι "αποκαλύπτει την αλήθεια" αλλά λόγω δημοσιογραφικών συμπλεγμάτων!

    ας είμαστε ειλικρινείς: ποιος από όλους εδώ μέσα πίστεψε ποτέ τα ρεπορτάζ του μέγκα, του αντέννα, του άλτερ και των λοιπών καναλιών και τα λεγόμενα του κάθε νιούζκαστερ εφ' όσον γνωρίζουμε χρόνια τώρα ότι όλοι κινούνται με βάση τα συμφέροντα, τα διαπλεκόμενα, τις πολιτικές συμμαχίες ή αντιπαλότητες;

    περιμέναμε από τον χίο άραγε να μας επιβεβαιώσει ότι το μέγκα ψεύδεται σύσσωμο;

    κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε ο κάθε χίος να έχει συναίσθηση των κινήσεων που κάνει γνωρίζοντας ότι εμπλέκοντας οποιοδήποτε άτομο σε μια υπόθεση που βρωμάει ΤΟΣΟ πολύ, πιθανώς να το καταστρέψει, χωρίς το οποιοδήποτε αυτό άτομο να έχει ευθύνη καθαρά ως προς την ΥΠΟΘΕΣΗ, την οποία όλοι πλέον έχουν αρχίσει να κλάνουν [μετά συγχωρήσεως] μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν την πτώση και τον διασυρμό των δημοφιλών προσώπων της τιβί

    όσο για το "χωρίς συμφέρον προσωπικό" που λέει ο άλλος φίλος αναφερόμενος στα κίνητρα του χίου, να ρωτήσω μόνο αυτό: από πότε η δόξα δεν ανήκει στην κατηγορία "προσωπικά συμφέροντα";

    φίλε 4.20, αν ήθελα να υπερασπιστώ τον καμπουράκη, θα έθετα εαυτό συνήγορο υπεράσπισής του, να βοηθήσω δηλαδή έμπρακτα τον άνθρωπο αντί να γράφω σε ένα μπλογκ, χεχ

    συζήτηση κάνουμε εδώ μέσα και το ζουμί το δικό μου είναι ότι ο καμπουράκης δεν είναι με τίποτα σοβαροφανής χίος, έχει γράψει και πορισμένα αξιόλογα βιβλία και έχει πλάκα, κάτι που λείπει από τη σύγχρονη σαρκοβόρα ενημέρωση

    άσε τις βαριές κουβέντες για τον μάκη, δεν σου πηγαίνουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. LECTER,"περιμέναμε από τον χίο άραγε να μας επιβεβαιώσει ότι το μέγκα ψεύδεται σύσσωμο;"
    ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΙΝ Ο ΧΙΟΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ, ΕΛΕΓΕ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΚΑΙ Ο ΒΙΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ. ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ΜΛΚΣ Ο ΧΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΘΕΜΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΜΛΚΣ Ο ΜΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΠΟΣΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ DVD; ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΛΟΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ??????ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ. ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΑ????ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΧΙΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ, Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. to periexomeno olhs ths syzhthshs kampouraki-xio den to exoum ma8ei akoma....mono ena kommati egine fanero.Mhpws an to syndesoume me to prohgoumena einai pragmatika ena sxolio eirwniko tou kampouraki...k estw pws den htan h synentyksh eixe dhmosiopoih8ei edw kai poly kairo....enw o kampourakhs fonaze pws den exoun dei thn kasera..toso xazow einai...an olo ayto einai dhmosiografikow polemos tote einai polemos enanti t mega....fainetaioti kapoioi{triantafylopoulos,xatzhnikolaoy}vrhka thn efkairia na stamathsoun thn anodikh poreia t kanaliou....k tou deltioy eidhsewn tou mega pou phgaine poly kala se sxesh me toy xatzhnikolaou......ola ta alla htan aplws mia aformh...kai o kampourakhs o apodiopompeos tragos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κι ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος, ο Παττακός είχε τρελό χιούμορ, ας παμε για κάνα τσιπουράκι όλοι μαζί. Το γεγονός ότι ειναι οι δημοσιογράφοι τα πίνουν μαζί δεν ενδιαφερει κανέναν. Κι ο Καραμανλης στα μπαρακια γαμώ τα παιδια ήταν. Τρελο χιούμορ και γερο ποτηρι. So f..........g what?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "kai o kampourakhs o apodiopompeos tragos..." Και δεν είναι ο μόνος αποδιοπομπαίος τράγος της υπόθεσης. Πώς φτάσαμε από την σκανδαλάρα της 8ετιας να μιλαμε για Χίο και Καμπουράκη, Θέμο και Μάκη, αυτό μόνο ο Ρουσόπουλος το ξέρει. Το MEGA όμως να πάψει να μας πουλάει ποιοτητα επιτέλους. Κουφαλιτσες. Κι ο Οικονομεας κάποτε ήταν κι αυτονομη φάση. Αρε γιαούρτι που θελουν καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. koita na deis oti h kybernhsh xairetai me thn dhmosiografhkh fagomara den kryvaite oute kruvete to gegonos oti apo roz skandalo pou den htan twra pei na to kanei dhmosigrafiko...pou en merei einai GIA POLITIKO POU EINAI KAI TO PIO SWSTO OYTE LOGOS...pros 5.34...omws se syto den shminei oti ftaiei to mega...den exoume dei tpt akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.

    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή και συνέβη πριν 2 περίπου χρόνια αρχές καλοκαιριού σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου, που είχα επισκεφτεί για επαγγελματικούς λόγους. Η δουλειά τελείωσε νωρίς και αποφάσισα να πάω για ένα μπάνιο. Διάλεξα μια ερημική παραλία και βούτηξα αμέσως στα δροσερά νερά. Ήταν οι πρώτες μέρες του Ιουνίου, οι τουρίστες δεν είχαν έρθει ακόμη και οι ντόπιοι δεν φαίνονταν να ενδιαφέρονται για την θάλασσα, οπότε η μικρή παραλία ήταν τελείως έρημη. Αποφάσισα να βγάλω το μαγιό μου για να απολαύσω καλύτερα το νερό και τον ήλιο.

    Είχα ξαπλώσει μπρούμυτα, διάβαζα ένα βιβλίο και κόντευε να με πάρει ο ύπνος, όταν με την άκρη του ματιού μου διέκρινα μια κίνηση. Κάποιος κατηφόριζε από τον κεντρικό δρόμο προς την παραλία. Για μια στιγμή σκέφτηκα να ξαναβάλω το μαγιό μου, αλλά το μετάνιωσα. Σιγά σιγά άρχιζα να ξεχωρίζω τον άνθρωπο που ερχόταν προς το μέρος μου. Ήταν κοντός, περίπου 1.65 γύρω στα 40, ενώ από τα ρούχα του κατάλαβα, ότι ήταν μάλλον κάποιος αλλοδαπός εργάτης. Φορούσε παλιό γκρι φανελένιο παντελόνι, μακρύ πουκάμισο και κάτι φθαρμένα αθλητικά παπούτσια. Πρέπει να έσκαγε από την ζέστη. Τον είδα να πλησιάζει, αλλά δεν κουνήθηκα, παρέμενα ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ η ιδέα ότι το κωλαράκι μου ήταν εκτεθειμένο εκτός από τον ήλιο και στα μάτια ενός άγνωστου άντρα, έκανε το καβλί μου να ξυπνήσει λίγο. Ο άγνωστος πέρασε ακριβώς από δίπλα μου, σήκωσε το χέρι του με χαιρέτησε και μετά προχώρησε γύρω στα 10 μέτρα παρακάτω και έκατσε στην άμμο.

    Συνέχισα να διαβάζω το βιβλίο μου ενώ με την άκρη του ματιού μου παρακολουθούσα και τον άγνωστο. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και τον είδα να σηκώνεται και να έρχεται πάλι προς το μέρος μου. Εγώ εξακολουθούσα να είμαι ξαπλωμένος μπρούμυτα, ενώ πίεζα την σηκωμένη μου πούτσα πάνω στην πετσέτα θαλάσσης. Τώρα πια και να ήθελα δεν θα μπορούσα να σηκωθώ αφού θα γινόμουν ρόμπα.

    - Μήπως έχεις τσιγάρο; μου είπε

    - Ναι βέβαια, μισό λεπτό είπα και έψαξα να βρω το πακέτο μου.

    - Θέλεις παρέα ή να φύγω; με ρώτησε

    - Μείνε, του απαντάω, μόνος μου είμαι και δεν περιμένω παρέα

    Πιάσαμε ψιλοκουβέντα και έμαθα ότι τον λέγανε Ηλία, ήταν από την Αλβανία και δούλευε εργάτης σε κάτι έργα στο λιμάνι του νησιού.

    - Είσαι παντρεμένος; τον ρώτησα

    - Ναι, αλλά γυναίκα μου είναι Αλβανία και έχω να την δω 3 μήνες. Δύσκολα άμα δεν έχει γυναίκα.

    - Έλα ρε, σε λίγο θα γεμίσει το νησί τουριστριούλες και κάτι θα γίνει μην στεναχωριέσαι

    - Μπα, δεν αρέσει επειδή είμαι από Αλβανία, προτιμούν Έλληνες. Εσύ έχεις γυναίκα;

    - Μπα όχι αυτόν τον καιρό, απάντησα

    - Γιατί δεν αρέσει εσένα γκόμενες: Ωραίος είσαι, γιατί δεν έχεις;

    - Πως μ’ αρέσουν, είπα και χαμογέλασα

    Συνεχίσαμε την κουβέντα, ενώ σιγά σιγά ο Αλβανός άρχισε να με ακουμπάει με το χέρι του, πρώτα λίγο στην πλάτη φιλικά, μετά μου χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ όσο έβλεπε ότι εγώ δεν τραβιόμουν, τόσο ανοιγόταν. Ξαφνικά έβαλε την χερούκλα του λίγο πάνω από το γόνατό μου και ενώ συνεχίζαμε να μιλάμε, άρχισε να με χουφτώνει και να ανεβαίνει προς τα πάνω. Εγώ είχα λιώσει από κάβλα και μάλλον το είχε καταλάβει. Γύρισα ανάσκελα και είδε ότι το καβλί μου είχε γίνει πέτρα. Γέλασε λίγο, το έδειξε με το χέρι του και είπε

    - Μάλλον εσένα δεν αρέσει γυναίκες. Προτιμάς άντρες ρε;

    - Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Εσύ έχεις κάνει κάτι με άντρα;

    - Όχι δεν έχω κάνει, μου απάντησε και τον είδα να βάζει το άλλο του χέρι στο καβλί του και άρχισε να το τρίβει πάνω από το παντελόνι.

    Σήκωσε το χέρι του και μου χούφτωσε δυνατά το στήθος. Λίγο πριν το αφήσει, έπιασε με τα δύο δάχτυλα την ρώγα μου και την τράβηξε ελαφρά. Βόγκηξα και το καβλί μου συσπάστηκε μόνο του. Λίγο ακόμη και θα έχυνα επιτόπου. Ανέβασε το χέρι του πιο πάνω και άρχισε να μου χαϊδεύει το μάγουλο

    - Πουστράκι είσαι ρε; με ρώτησε

    Αντί για απάντηση σηκώθηκα στα τέσσερα, σήκωσα λίγο το κεφάλι μου προς τα πάνω και πήρα το δάχτυλό του στο στόμα μου και άρχισα να το πιπιλάω, σαν να ήταν ψωλή. Γρήγορα πήρα και 2ο και 3ο δάχτυλο στο στόμα και άρχισα να τα ρουφάω όλα μαζί. Η ιδέα ότι ήμουν γυμνός σε μια παραλία, γονατιστός μπροστά σε έναν Αλβανό και μου γάμαγε το στόμα με τα δάχτυλα του, με τρέλαινε. Είχα χάσει τον έλεγχο. Θα έκανα ότι μου έλεγε. Τράβηξε τα δάχτυλά του από το στόμα μου, τα σκούπισε στο πρόσωπο μου και μου έριξε ένα ελαφρύ χαστούκι.

    Πήρε ένα από τα τσιγάρα μου το άναψε και σηκώθηκε όρθιος κοιτάζοντας προς την θάλασσα. Όπως ήμουν γονατιστός ολόγυμνος πάνω στην πετσέτα μου, το πρόσωπο μου ήταν στο ύψος του καβλιού του. Από το φούσκωμα στο παντελόνι του κατάλαβα ότι είχε φτιαχτεί κι αυτός όσο κι εγώ. Με χέρια που έτρεμαν από την κάβλα έσκυψα προς το μέρος του ξεκούμπωσα το παντελόνι του και κατέβασα το φερμουάρ. Δεν είπε τίποτε, αλλά γύρισε το κεφάλι του προς την μεριά του δρόμου, για να ελέγχει αν έρχεται κανένας. Έπιασα με τα χέρια μου το εσώρουχό του και το κατέβασα λίγο. Η πούτσα του ήταν κάγκελο και μόλις απελευθερώθηκε από το ελαστικό εσώρουχο πετάχτηκε σαν ελατήριο και με χτύπησε κάτω από το σαγόνι. Ήταν λίγο πιο μεγάλη από την δικιά μου, γύρω στα 15-16 εκατοστά, αλλά ήταν πολύ χοντρή. Χοντρόπουτσα κανονική ενώ στην άκρη το κεφαλάκι ήταν ακόμη πιο μεγάλο και φουσκωμένο.

    Χωρίς να χάσω καιρό άνοιξα το στόμα μου το ρούφηξα αμέσως. Έβγαλα έξω την γλώσσα και έγλειφα παντού την πούτσα του Αλβανού σαν να ήταν παγωτό. Έγλειψα τα αρχίδια του, ενώ του βάραγα μαλακία με το ένα χέρι, έριχνα πουτσοσκάμπιλα μόνος μου και τον ρούφαγα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Έκανα ότι μπορούσα για να ευχαριστήσω τον γαμιά μου, ενώ είχα ξεχάσει τελείως ότι ήμουν σε μια παραλία και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να έρθει κάποιος. Ενώ ακόμη κάπνιζε, έβαλε το άλλο χέρι του στο κεφάλι μου και άρχισε να με σπρώχνει προς το καβλί του, να μου τον χώνει όλο και πιο βαθιά όλο και πιο γρήγορα. Σε λίγο μου γάμαγε τα μούτρα κανονικά, ενώ εγώ πνιγόμουν και είχα γεμίσει την ψωλή του και τα μούτρα μου με σάλια. Δεν έμοιαζε να τον νοιάζει και συνέχισε να με ταΐζει ψωλή όλο και πιο άγρια. Ξαφνικά και ενώ εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω, μου δίνει μια σπρωξιά και με ρίχνει ανάσκελα προς τα πίσω.

    - Κάποιος έρχεται… ντύσου, ενώ άρχισε πανικόβλητος να προσπαθεί να βάλει την όρθια ψωλή του μέσα στο παντελόνι.

    Γύρισα προς τον δρόμο και είδα να κατεβαίνει κάποιος προς την θάλασσα. Δεν μας είχε δει ακόμη, αλλά από στιγμή σε στιγμή θα μπαίναμε στο οπτικό του πεδίο. Έπιασα γρήγορα το σορτσάκι μου και το έβαλα. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την πούτσα μου. Δεν χώραγε με τίποτα μέσα. Ευτυχώς αυτός που κατέβαινε, έκατσε στην άλλη άκρη της παραλίας, περίπου 50 μέτρα μακριά μας και τον είδα να ετοιμάζεται για μπάνιο.

    - Δεν έχεις κανένα μέρος να πάμε; τον ρώτησα με φωνή που έτρεμε ακόμη

    - Όχι δεν μένω μόνος. Εσύ;

    - Ούτε εγώ.

    - Έχει λίγο πιο κάτω ένα παλιό σπίτι. Θέλεις να πάμε εκεί να σε γαμήσω;

    - Πάμε όπου θέλεις, του απάντησα. Πού είναι ;

    - Θα πάω εγώ και εσύ έλα από πίσω

    Σηκώθηκα έβαλα τα παπούτσια μου, μάζεψα τα πράγματά μου και άρχισα να τον ακολουθώ. Λίγο πριν τελειώσει η παραλία έστριψε προς τα πάνω μπήκε σε κάτι ψηλά χόρτα και χάθηκε από τα μάτια μου. Όταν πλησίασα κι εγώ, είδα ένα μικρό μονοπάτι ανάμεσα στα χόρτα και χώθηκα. Με περίμενε λίγα μέτρα παρά κάτω. Μόλις τον έφτασα με άρπαξε άρχισε να με φιλάει, ενώ το ένα του χέρι μπήκε κάτω από το σορτσάκι μου και άρχισε να μου χουφτώνει δυνατά τον κώλο. Εγώ από την άλλη έβαλα το χέρι μου πάνω στο καβλί του και άρχισα να το τρίβω πάνω από το παντελόνι του. Αρχίσαμε να περπατάμε μαζί στο μονοπάτι, ενώ το χέρι του συνέχιζε να με χουφτώνει πότε πάνω και πότε μέσα από το μαγιό. Σε λίγο είδα το σπίτι, που μου έλεγε. Ήταν ερείπιο. Δεν είχε πόρτες, παράθυρα και σκεπή. Μόνο 4 τοίχοι έστεκαν, ενώ μέσα είχαν φυτρώσει ψηλά αγριόχορτα.

    - Εσύ πρώτα και περίμενε. Μη μας δουν μαζί

    Προχώρησα και μπήκα. Ακούμπησα την τσάντα μου στο χώμα, έβγαλα το σορτσάκι μου, γονάτισα δίπλα σε έναν τοίχο και περίμενα γυμνός τον γαμιά μου. Μετά από λίγο άκουσα βήματα πάνω στα χόρτα, να πλησιάζουν. Για μια στιγμή φοβήθηκα, μήπως είναι κανένας άλλος και με δει έτσι, αλλά ευτυχώς ήταν αυτός, που περίμενα. Προχώρησε προς το μέρος μου, στάθηκε μπροστά μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και το κατέβασε ως τα γόνατα, όπως και το εσώρουχό του. Η ψωλή του στεκόταν όρθια λίγα εκατοστά από τα μούτρα μου. Την έπιασε με το χέρι του και άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα και να την πιέζει πάνω στα χείλια μου. Άνοιξα το στόμα και την ξαναρούφηξα ενώ ο Αλβανός με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με καθοδηγούσε. Με έβαλε να του γλείψω τα αρχίδια ενώ του χάιδευα το καβλί, μου γάμησε τα μούτρα δυνατά, σαν να ήταν μουνάκι, με μπούκωνε με τα αρχίδια του, ενώ εγώ ζοριζόμουν και πνιγόμουν, αλλά δεν τα παράταγα και έκανα ότι μπορούσα, για να τον ευχαριστήσω. Κάποια στιγμή ενώ με είχε μπουκωμένο με το καβλί του, ένιωσα και την δικιά μου ψωλή να είναι έτοιμη να εκραγεί και χωρίς καν να την ακουμπήσω, άρχισε να χύνει δυνατές ριπές, που έπεφταν πάνω στα μπούτια μου. Ήταν απίστευτο! Είχα καυλώσει τόσο πολύ με την πούτσα που ρούφαγα, που το καβλί μου έχυσε μόνο του.

    Ο Αλβανός δεν κατάλαβε τίποτε και συνέχισε να με ταΐζει με την πούτσα του. Σε κάποια φάση την έβγαλε από το στόμα μου ενώ μια λεπτή γραμμή από σάλιο απλωνόταν από το πουτσοκέφαλό του ως τα χείλη μου.

    - Θέλεις να σε γαμήσω; Γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Έχεις καπότα; τον ρώτησα

    - Όχι είμαι καθαρός, γύρνα να στον βάλω λίγο

    - Χωρίς καπότα δεν γίνεται, του απάντησα

    - Καλά τότε, ρούφα να σε χύσω έτσι

    Ξαναόρμησα στην ψωλή του και άρχισα να τον γλείφω και να τον τρομπάρω, όσο καλύτερα μπορούσα. Γρήγορα τον άκουσα να ανασαίνει πιο γρήγορα, ενώ έλεγε και κάτι μέσα από τα δόντια του στα αλβανικά, που δεν κατάλαβα. Με μια κίνηση με έσπρωξε λίγο προς τα πίσω, έπιασε την ψωλή του με το χέρι του και άρχισε να μαλακίζεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

    - Αααααχ, χύνω, χύνωωωω, πάρ’τα όλα πούστη!!!

    Αμέσως μετά ένιωσα τις καυτές ριπές από τα χύσια του, να πέφτουν πάνω μου. Πρώτα μία στο μέτωπό μου, άλλη μία στα μάτια μου, κι άλλη στην μύτη στο στόμα, είχα γεμίσει παντού και αυτός ακόμη έχυνε. Κάποια στιγμή σταμάτησε, ενώ εγώ είχε γεμίσει παντού ψωλόχυμα και το ένιωθα να κυλάει πάνω στο πρόσωπό μου, να στάζει και να με γεμίζει παντού, στο στήθος στην κοιλιά στα μπούτια μου. Σκούπισα με τα χέρια μου τα μάτια μου. Τα άνοιξα και είδα μπροστά μου την κατακόκκινη ψωλή του, να σπαρταράει ακόμη, ενώ αυτός στεκόταν με κλειστά τα μάτια από πάνω μου. Πήρα το σορτσάκι μου από κάτω, έπιασα το καβλί του και άρχισα να το σκουπίζω. Χωρίς να πει τίποτε, σήκωσε τα παντελόνια του, ντύθηκε κι έφυγε, ενώ εγώ ήμουν ακόμη γονατιστός στα χώματα, ενώ ένιωθα τα χύσια του να στεγνώνουν και να μου τραβάνε το πρόσωπο.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. φίλε 5.25, μακάρι όλη η κοροϊδία που μας ρίχνουν στη μούρη, όπως λες, να είναι το ψέμα του καμπουράκη ότι δεν έχει δει το μέγκα το ντιβιντί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. φίλε babis, μη γράφεις τέτοια σε τέτοιους καιρούς βρε, θα θεωρηθεί ότι έχεις δει το ντιβιντί και δεν θα σε ξεπλένει ούτε ο νιαγάρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φιλε dr lecter, 4.19 εδω.

    Κατανοω απολυτα αυτο που λες. Ελα ομως που γινομαστε μαρτυρες της επαληθευσης ενος δημοφιλεστατου γνωμικου:
    " Απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια"

    Κι εγω ουτε στιγμη δεν πειθομαι οτι ο Χιος προεβει σε αυτην την ενεργεια λογω του δημοσιογραφικου του ηθους και μιας κρισης συνειδησης. Αντιθετα συμφωνω με σενα για τα κινητρα του. Πιθανοτατα να το ειδε και ο ιδιος σαν τη MEGAλη του ευκαιρια. Εδω κολλαει και το "Μαθαν οτι ...... πλακωσαν και οι γυφτοι", γιατι δημοσιογραφικα τετοιος ειναι και ο Χιος. Επισης καλο θα ηταν ο Καμπουρακης, με τετοια εμπειρια στο χωρο, πριν μιλησει στον αδεκαστο να σκεφτει οτι ισως επρεπε να κρατησει μια πισινη. Οπως και να εχει δεν ειναι αυτο το ζουμι, ας τα βρουν μεταξυ τους και ας κατατεθουν αγωγες.
    Το ζουμι για μενα ειναι οτι με αυτη την κινηση του ο Χιος (εστω και καταλαθος) αφαιρει το δικαιωμα απο τον ανακριτη και τη δικαιοσυνη να δεχτει την εκδοχη που πλασαρεται συσσωμα απο τους 5 εκ των 6 (μεχρι στιγμης) εμπλεκομενων. Θετει κατ'εμε την υποθεση σε αλλη διασταση γιατι δυσκολα θα κουκουλωθει αυτο, συν το οτι κι ο Θεμος θα πατησει πανω σε αυτο.
    Συμφωνω οτι ειναι νοσηρο να φτανουμε να ευχαριστουμε τον Χιο. Απο την αλλη και παραπλευρες απωλειες να υπαρχουν...it comes with the territory που λενε και οι Αγγλοσαξωνες. Η προβολη και η φημη μεσω των Media εκτος απο δοξα μερικες φορες φερνει και δυσαρεστα...μονα ζυγα δικα μας δεν ειναι παντα εφικτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΔΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΜΕGA TO DVD....ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ...ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ξεφτύλα του Χίου... αν κάποιος συνάδελφος σε εμπιστεύεται δεν τον δίνεις στεγνά για να πάρεις και εσύ λίγο αβάντα σε αυτό το γλέντι..
    Για μένα είναι ένας καραγκιόζης και μισός .... μετα την ξεφτύλλα του και την κατρακύλα του βρίσκει ευκαιρία να φανεί μπας και ξαναπάει σε κάποιο μεγάλο κανάλι... για φτύσιμο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ξεφτύλα του Χίου... αν κάποιος συνάδελφος σε εμπιστεύεται δεν τον δίνεις στεγνά για να πάρεις και εσύ λίγο αβάντα σε αυτό το γλέντι..
    Για μένα είναι ένας καραγκιόζης και μισός .... μετα την ξεφτύλλα του και την κατρακύλα του βρίσκει ευκαιρία να φανεί μπας και ξαναπάει σε κάποιο μεγάλο κανάλι... για φτύσιμο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. "Ξεφτύλα του Χίου... αν κάποιος συνάδελφος σε εμπιστεύεται δεν τον δίνεις στεγνά για να πάρεις και εσύ λίγο αβάντα σε αυτό το γλέντι..". ΚΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τέτοιος μαλακας ήταν ο Καμπουράκης, μια ζωή!
    Ξεχάσατε το κλόπυwrite του βιβλίου του. Την γλύτωσε ο πιλάφας τότε αλλά μαλάκας δεν έπαψε να είναι. Πήγε και τα είπε σε ποιόν? ΣΤΟΝ ΧΙΟ!!!
    Ας τα πει του ανακριτή τώρα και μετά ας πάει παρεούλα με το άλλο το Βόδι στην ψειρού να ξεχαρμανιάσει τους ποινικούς!!!
    Ας μιλήσει τότε με τον γνωστό αυθάδικο ενικό στους ανθρωποφύλακες ή σε κανά ισοβίτη.
    Έλεγα να σε γιαουρτώσω ρε κουραδομηχανή αλλά μάλλον θα σου πάρω σερβιέτες για το ματωμένο σου πωπουδάκι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΧΙΟς......ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ....ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ..ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.....Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΥΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ''ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΔΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΜΕGA TO DVD....ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ...ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....'''



    Διαφωνώ φίλε μου.
    Νομίζω ότι ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημά μας.
    Τώρα που λύθηκε αυτό ,μπορούμε να ψάξουμε και το ποιος έκανε το μοντάζ στο dvd και σε συνεργασία με ποιον επιχειρείται να κουκουλωθεί το σκέλος ''οικονομικά σκάνδαλα στο ΥΠΠΟ''.
    Η υπόθεση ξεκόλλησε απ΄το Χίο!!!!Απίστευτο αλλά αληθινό.
    Γι αυτό φίλοι μου μην υποτιμάτε κανέναν σε αυτή τη ζωή...
    Ποτέ δεν ξέρεις από ποιον μπορεί να τό'βρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το τραγικό της υπόθεσης, κατά τη δική μου άποψη, είναι πως με μαεστρία η κυβέρνηση κατάφερε τη δική της κρίση να τη μεταφέρει σε όλα τα μέσα που είτε λίγο είτε πολύ στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ.

    Έχουμε΄χάσει την ουσία και ψανχώμαστε για το ποιοσ έδωσε το dvd. Ξεχάσαμε τις αποχαραητησρίσεςι αρχαίων και νεψτέρων μνημείων. Ξεχάσαμε τις λαμογιές εκατομμυρίων, ξεχάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια..

    Και ο διαβάτης στέκει εκί αποκαμωμένος και αναρψτιέται που πήγε η Ιθάκη, ήταν σίγουρος πως ήταν μπροστά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Είστε βέβαιοι ότι το συμφέρον του καναλιού είναι να διώξει τον Καμπουράκη; Αν η Τρέμη είδε το DVD και ο Καμπουράκης, κατά τα λεγόμενά του, το ξέρει αν τον διώξεις, πως τον σταματάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση