GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

amfiloxia-news.blogspot.com

Το νέο αδέσμευτο, ανεξάρτητο, καυστικό ειδησεογραφικό blog για την Αμφιλοχία και όλη την αιτωλοακαρνανία. Ένα blog που ήδη έχει ταράξει τα ν...


Το νέο αδέσμευτο, ανεξάρτητο, καυστικό ειδησεογραφικό blog για την Αμφιλοχία και όλη την αιτωλοακαρνανία. Ένα blog που ήδη έχει ταράξει τα νερά με τις καταγγελίες του για τις αυθαιρεσίες των κομμάτων εξουσίας σε φορείς που ελέγχουν(ΚΑΦΚΑ,Κατασκηνώσεις)... ένα blog απέναντι στην εξουσία, στα συμφέροντα και στα κακώς κείμενα της καθημερινότητας.

9 σχόλια

  1. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για όλους και όλες .....
    babis
    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει , ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    12 Φεβρουάριος 2008 11:29 μμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ babis

    babis 1111111111111111111111

    Ο babis και ο φίλος του την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και ο φίλος του babis πηγαίνει να το σηκώσει λέγοντας στον babis να μην τελειώσει πριν επιστρέψει. Όταν μετά επιστρέφει βλέπει το μπάνιο γεμάτο σπέρματα οπότε και διαμαρτύρεται. - "Μα απλώς έκλασα!", απαντά o babis.

    babis 22222222222222222222222222

    Ο babis παει στον σεξολογο και αλλοφρων του λεει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει φοßερα ο κωλος µου και θελω να µε εξετασετε!!! Να γδυθωωωωω;;;;

    Ο γιατρος σαλταρει και για να τον αποφυγει, γραφει του babis µια συνταγη και τον διωχνει.
    Μετα απο µια εßδοµαδα ο babis επιστρεφει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει ακοµα ο κωλος µου! Σας ικετευω...εξεταστε µε!!!! Να γδυθωωωωωω;;;;;;;;

    Ο γιατρος του γραφει µια νεα συνταγη και τον διωχνει ξανα. Ο babis οµως επιµενει και τον επισκεπτεται καθε ßδοµαδα.
    Εχουν µε τα πολλα περασει 3 µηνες, οποτε µια µερα ο γιατρος αποφασιζει τελικα να τον εξετασει. Του ζηταει να γδυθει και να πεσει στα τεσσερα.

    Οπως κοιταει απο πισω, ßλεπει να προεξεχει ενα κοτσανι.
    Τραßαει...τραßαει...και σιγα σιγα ßγαινουν και τα φυλλα.
    Συνεχιζει να τραßαει...και χλουπ...ßγαινει ενα κοκκινο τριανταφυλλο , οποτε ο babis γυρναει και του λεει µε λαγνο ßλεµµα:


    -ΓΙΑ ΣΕΝΑ....!!!!!!!

    babis 333333333333333333333333

    Περίμενε o babis στην εθνική οδό και έκανε οτοστόπ σε όλα τα αυτοκίνητα αλλά κανένα δεν σταμάταγε. Είχε πια απελπιστεί ο gay και τελικά σταμάτησε μια νταλίκα. Στο μέσο της διαδρομής πετάγεται μια γάτα στη μέση. Ο νταλικέρης προσπαθώντας να την αποφύγει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Βγαίνουν και οι δυο έξω. Ο babis τα είχε πάρει στο κρανίο. Παίρνει έναν φίλο του για να διαμαρτυρηθεί και αρχίζει:
    -Έλα Γιώργο είχα μπει σε ένα αυτοκίνητο και βγήκαμε έξω από το δρόμο και τραυματίστηκα. Να του κάνουμε μήνυση....
    Λέει ο νταλικέρης:
    -Ναι καλά τα αρχ***α μου θα πάρεις...
    Πετάγεται και ο babis και λέει:
    -Εντάξει Γιώργο λύθηκε το πρόβλημα.

    babis 4444444444444444444

    O babis και δυο γκόμενοί του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική με την Ολυμπιακή. Όταν έφτασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο babis είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν.
    - Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν!
    Ο babisς τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
    - Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα;
    Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους.
    Μετά από μία ώρα καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
    - Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω.
    - Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γαμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ακόμη μια φορά ο κ. Λαζόπουλος δείχνει εμπάθεια στο ΚΚΕ. Σιγά το νέο θα μου πείτε. "Κάποιος πρέπει να πει στην Αλέκα ότι ο κομμουνισμός κατέρρευσε". Έλα ρε μεγάλε κι από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Μα από το γεγονός ότι μασούσε τσίχλα στην κηδεία του Χριστόδουλου (κάνοντας μοντάζ το κατάφερε κι αυτό)
    Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στον Λαζόπουλο, άλλοτε κολακευτικά και άλλοτε επικριτικά. Κάποιος όμως πρέπει να πει στον Λάκη ότι το 8,2% των ψηφοφόρων που ψήφισε ΚΚΕ αποδέχεται (έμπρακτα) τις θέσεις του και άρα αυτό που διάφοροι αποκαλούν απομονωτισμό. Επίσης κάποιος να του πει του ανθρώπου ότι το ΚΚΕ από το 1996 έχει πρόγραμμα, θέσεις για το πώς μπορεί να κυβερνηθεί η Ελλάδα. Το αγνοεί; Δεν είναι κακή η άγνοια, κακή είναι η απόλυτη άρνηση της πραγματικότητας.
    Θεωρώ ότι ο Λαζόπουλος υπηρετεί μια θέση περί "ενιαίας αριστεράς" που επιφυλάσσει για τον ΣΥΝ τον ηγετικό ρόλο. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού είναι η ταπείνωση, όχι απλά η πολιτική ήττα, του ΚΚΕ. Έτσι θα εξασφαλιστεί η ιστορική συνέχεια του νέου πολιτικού σχήματος, αλλά και η απόκτηση ερεισμάτων στους εργάτες, τους μικρομεσαίους αγρότες και τους συμμάχους τους.
    Το ερώτημα είναι αν πλήττεται το ΚΚΕ από τη θέση αυτή. Πιστεύω πως αντίθετα ατσαλώνεται. Μέρα με τη μέρα γίνεται φανερό ότι το ΚΚΕ είναι η μόνη φωνή που αντιστέκεται σε αντιλαϊκά σχέδια σε ασφαλιστικό, εργασιακά, παιδεία, υγεία που εκπορεύονται από την ΕΕ. Οι μάσκες θα αρχίσουν να πέφτουν και η ΕΕ θα πάψει να χρησιμοποιείται ως άλλοθι, θα γίνει γνωστό ότι υπάρχουν πέντε κόμματα και δύο πολιτικές. Ή υπέρ ή κατά, τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα.
    Και μια επισήμανση. Η Αλέκα δεν είναι το ΚΚΕ. Ηγείται της ΚΟ του ΚΚΕ στη βουλή, ενώ ο πλήρης της τίτλος είναι ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και όχι ΓΓ του ΚΚΕ. Επικρίνοντας το ΚΚΕ επικρίνουν τα μέλη του, τους φίλους και τους οπαδούς του.
    Και για τις δημοσκοπήσεις κάτι: Νέα δημοσκόπηση φέρνει το ΚΚΕ μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι έγινε ρε παιδιά; Μπρος πίσω θα μας πηγαίνετε; Αποφασίστε επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι ο babis έλεγε ότι είναι "αμφί", αλλά τελικά είναι τελειωμένη πουστάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οξω σκατοβλαχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το SHOPPING THERAPY,

    Το νέο ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ===============================

    Οι εχθροί της κυβέρνησης για να πλήξουν τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ πρωθυπουργό που υπήρξε σε αυτή τη χώρα, μετά από τον πρεσβύτερο ΚΚ, επιδίδονται ασυστόλως σε αγορές, κοινώς στο λεγόμενο "σόπιν θέραπι (Shopping Therapy)".

    Έτσι, μετά το Jumping Therapy, στο οποίο επεδόθη ο Χ.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, υπηρέτης αλλοτρίων της Ν.Δ συμφερόντων (του ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα), οι ποικιλλώνυμοι εχθροί του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ανεκάλυψαν ΝΕΟ ΟΠΛΟ, το Shopping Therapy.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών και επομένως την αμφισβήτηση της ικανότητος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού μας να πατάξει την ακρίβεια (προεκλογική υπόσχεση).

    Μου έλεγε γείτονάς μου πως στο φούρνο μας, ένας τύπος-κραγμένος ΠΑΣΟΚΟΣ, πήγε 3 φορές στο φούρνο και αγόρασε 17 κιλά ψωμί. Μετά από λίγη ώρα ο φούρναρης-ως είναι φυσικό σε μια ελεύθερη και ανταγωνιστική αγορά- ανέβασε την τιμή της φρατζόλας κατά 22 λεπτά.

    Αλλος μου έλεγε, ότι διάφοροι σαμποταριστές της κυβέρνησης αγοράζουν ανανάδες, ντομάτες, αγγουράκια και στη συνέχεια τα πετάνε στα σκουπίδια.

    Προτείνω καλοί μου φίλοι, να τουφεκίζεται με συνοπτικές διαδικασίες όποιος βγαίνει από super market, φούρνο, φαρμακείο, μανάβικο, έβγα, ψιλικατζίδικο, κ.λπ.

    Αλλωστε ο υπουργός μας ΦΩΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ το δήλωσε καθαρά και ξάστερα:

    "Για την ακρίβεια φταίει το shopping therapy".

    Κατόπιν τούτου, ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ του shopping therapy.

    ΦΙΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.: Μην αγοράζετε τίποτα από την Ελλάδα. Κάντε τα ψώνια σας στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Ελβετία, στα Σκόπια, στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το "αμφί" έχει κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο για τους λοχίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τραβέλι που βγήκε στη Δρούζα είναι από το χωριό σας;Ουστ παλιοπουστάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς και της ακροδεξιάς στον τόπο μας . Μέσα στον αιώνα η δράση των ενάντια στο έθνος είναι αποκαλυπτική
    Έτσι με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε )συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη ( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί ).
    Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές Δεξιές και ακροδεξιές δικτατορίες ( Μεταξάς , Παπαδόπουλος) , χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζουν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση

    (Ευχαριστώ το φίλο που πήρα ορισμένα στοιχεία)


    Δείτε εδώ τι γίνεται…


    Ένα ανοικτό και δημοκρατικό χώρο προώθησης ειδήσεων και ιδεών είμαστε .

    Ποιοι το ευτελιζουν, ποιοι παραπληροφορούν και βρωμίζουν συνθηματικά εδώ μέσα?

    Είναι πλέον γνωστό . Δεξιοί και ακροδεξιοί .Βασικά ένα πουστράκι ψευτο-babis , ένας Τζων, και ορισμένοι άλλοι του ιδίου φυράματος .

    Γιατί το κάνουν αυτό? Είναι απλό. Τους ενοχλεί οι αλήθεια.

    Ποιους έχουν στόχο? Κυρίως εσάς όλους του κυρίους , ευπρεπείς αναγνώστες και αρθρογράφους και ειδικά αυτόν με το ψευδώνυμο babis.

    Γιατί αυτόν? . Είναι γνωστό γιατί στηρίζει με πάθος και άδολη πίστη τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

    Πλαστογραφείτε τους λοιπόν πλαστογραφείται τους και χυδαιολογείτε τους .

    Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Κάτι ήξεραν και έλεγαν αυτά οι κλασικοί των θεμάτων προπαγάνδας στα οποία η παρέα του Ρουσοπουλου εντρυφει και κατέχει αριστείο με τις καθημερινές παπαρολογιες που εκπέμπουν.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα δεν ντρεπεσται ολοι εκη κατω να λιβανηζεται αυτα τα παρακμειακα στηχεια που θελουν να ονομαζονται
    πολητικοι αν οχι να τους δερνεται
    επρεπε να τους λιδωρειται καθημερινος τι φοβασται μορε τους
    τιποτα φοβασται τι αλλο μπορη να σας κανουνε το τελευταιο που μενη ειναι η αξιοπρεποια αμα το χασεται και αυτο ειναι σαν μην υπαρχεται παρτε κανενα παραδειγμα απο αθηναικα μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση