GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπράβο στον Νίκο Στεφάνου!

...αρνήθηκε να γίνει "επιδρομή" μπάτσων στη Βουλή! . Οφείλουμε να συγχαρούμε τον γενικό γραμματέα της Βουλής Νίκο Στεφάνου που ε...

...αρνήθηκε να γίνει "επιδρομή" μπάτσων στη Βουλή!
.
Οφείλουμε να συγχαρούμε τον γενικό γραμματέα της Βουλής Νίκο Στεφάνου που ειδοποίησε αρμοδίως ότι δεν θα επιτρέψει να "μπουν" αστυνομικοί ή και δικαστικοί ακόμα μέσα στη Βουλή και να κατασχέσουν υπολογιστές στα πλαίσια της έρευνας (!) για να εντοπίσουν το "σκοτεινό κύκλωμα του press-gr", κατά την έγκριτη εφημερίδα του Ψυχάρη.
Οπως διαβάσαμε ο κ. Στεφάνου, ενημέρωσε ότι η Βουλή είναι εκείνη που θα παραδώσει -και πολύ σωστά- όποια στοιχεία της ζητηθούν για τους χρήστες των υπολογιστών της.

Υπάρχουν κι αυτοί που κάνουν σωστ'α τη δουλειά τους. Ας τα βλέπουν κάποιοι άλλοι.

51 σχόλια

  1. Έχουν αφηνιάσει δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ήρθε το τέλος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακριβώς έχει ενοχλήσει τους χρυσοθήρες δημοσιογράφους του συστήματος. Η αισθητική ή η ουσία. Γιατί μόνον επί της αισθητικής ενίστανται. Επί της ουσίας στρουθοκαμηλίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνε να σας φάνε!!!! Παιδία συνεχιστέ ακάθεκτοι... Επίσης γιατί τα post τών τελευταιών 2 ημερων έχουν μειωθεί συμαντικά ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ γιατί λες ρε έξυπνε απο πάνω?

    Μπορείς να postάρεις όταν σε κυνηγάνε όλοι οι ΚΥΠατζήδες και ο παρακρατικός μηχανισμός???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mhn masate!!! otan sikofadoune oi dhmosiagrafoi p exoun kanei villes kai periousies enantia olwn mesa apo tis fyllades toys einai kalytera? h mipws tous peirazei to anwnymo??? h mipws tous peirazei pou den poulane pleon enw to press gr dexetai plithos episkepsewn?

    theloun na apokaloudai dhmosiografoi enw den einai.allo kanw reportaz k allo s tin stinw gia na kanw reportaz!!! lamogia ton kanalion!!!

    ps den einai oloi skartoi alla oi perissoteroi...oloi tous gnwrizoume.

    enola str8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τέλος των δημοσιογράφων δεν μπορεί να έρθει, όταν και εφοσον αυτοί κάνουν καλά την δουλειά τους.

    Το πρόβλημα είναι ότι με 100 κανάλια και 200 εφημερίδες και 800 περιοδικά έχουμε κάτι δεκάδες χιλιάδες δημοσιογράφους και 20 σχολές που ξεβράζουν κάτι χιλιάδες από δαύτους.

    Ως εκ τούτου, οι καλοί δημοσιογράφοι θα παραμείνουν σε όποιο μέσο κι αν εργάζονται ή λειτοθργού διότι η ποιότητα είναι και θα είναι πάντα πάνω απ'όλα.

    Δεν παίζει ρόλο το μέσον...

    Το Internet ενοχλέι τα λαμόγια και τους φασίστες σαν το Ιραν και την Κίνα που κάνουν αντίστοιχες κινήσεις με αυτές την κυβέρνησης, δηλαδή προσπάθεια φίμωσης κλπ.

    Αυτό δεν γίνεται, όπως είπαν και την περασμένη εβδομάδα στο harvard, η κίνα έχει επενδύσει 650 εκατομύρια δολλάρια να φιμώσει το ιντερνετ και είναι αδύνατον.

    Οπότε μάλον πρεπει οι καρεκλοκενταυροι να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα της πολύπλευρης ενημέρωσης, και να κοιτάξουν την δουλειά τους με γνωμονα την Ποιότητα ακι μόνο.

    Γιατί είναι έγγλημα δηλαδή να λέει κάποιος ότι του γουστάρει σε δημόσιο χώρο όπως είνια το ιντερνετ και δεν είναι έγγλημα το κέρδος επάνω σε ψυχικά άρωστους ανθρώπους που κάνει η Πάνια?


    Η ποιότητα είναι αυτή που θα καθορίσει τον καλό δημοσιογ΄ραφο, την καλή εφημερίδα και το καλό blog.

    όλα τ'άλλα είνια μαλακίες μιας τριτοκοσμικής χώρας σαν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ
    ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
    www.arsilaos.blogspot.com
    www.argysid.blogspot.com
    e-mail:politisvaris@yahoo.gr

    Ε Υ Τ Υ Χ Ω Σ! !
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.
    ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΙ" ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΔΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΥΕΙ.
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ "ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. Μ Η Λ Υ Γ Α Τ Ε ΜΩΡΕ!
    ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΧΟΥΝΤΕΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΟΜΟΛΟΓΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΩΛΟΣΟΥΜΕ!! ΟΡΜΑΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ - ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ - ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ - ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΤΑΡ - ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΨΟΦΑΝΕ !!
    ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ (και ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΣΕΣ ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο υπάρχει Λαός που δεν κοιμάται , να μην φοβάστε τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΕΙΤΑΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΑ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΤΕΡΟΙ;ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΟΔΕΞΙΑ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΟΙ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΔΕΞΙΟΥΣ,ΚΕΝΤΡΏΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΊΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΏΡΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ .ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ .ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο και να θέλουμε να μην το παραδεχτούμε ζούμε μέσα στο φόβο.Φοβόμαστε τον εαυτό μας (τα πάθη μας πρώτα απ΄όλα),το γείτονα(αν πάρει καλύτερο αυτοκίνητο τι να πούμε στη γυναίκα μας;),το κράτος(αν κάποιος μας πάρει χαμπάρι ότι άλλα λέει η οικοδομική άδεια και άλλα χτίσαμε;) ,τον προιστάμενο (πως να του πω ότι πρέπει να φύγω λίγο νωρίτερα σημερα επειδή το παιδί είναι μόνο του:) ,τις ιδέες μας( το παίζω αριστερός αλλά πως να πω ότι πρέπει να μπουζουριάσουν αυτούς που σπάνε τα πανεπιστήμια-θα με περάσουν για νεοφιλελεύθερο)στο τέλος τελος φοβόμαστε να δείξουμε ποιοι είμαστε.
    O φόβος γεννά συμβιβασμό και συντηρητισμό.Για αυτό αυτοί που εκφράζουν τους φόβους μας (Χριστόδουλος,Καρατζαφέρης κλπ) έχουν τόσο μεγάλη απήχηση σήμερα.Για αυτό προτιμούμε να μένουμε στην Αθήνα όπου κρύβουμε μέσα στην ανωνυμία αυτά που γουστάρουμε (χθες πήγα στο μπουρδέλο) και προβάλλουμε αυτά που βαριόμαστε (χθες πήγα στο μέγαρο).
    Εξάλλου αν δεν υπήρχε ο φόβος θα υπήρχαμε και όλοι εμεις οι ανώνυμοι bloggers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Μεταφράζω από on-line Αμερικανική Εφημερίδα:


    Η Ελλάδα βρίσκεται στο στάδιο διαβούλευσης προπαρασκευής ψήφισης και εφαρμογής νομοθετικών ρυθμίσεων που θα αφορούν στα ηλεκτρονικά ημερολόγια - τα γνωστά ως blogs - που υπάρχουν και λειτουργούν στην Αμερική με βάση την Αμερικανική νομοθεσία. Η εφαρμογή ενός "κώδικα δεοντολογίας" που στην πραγματικότητα θα ποινικοποιεί ορισμένες ιδέες ή/και με τρόπους γραφής των, αναμένεται να περιορίσει αποτελεσματικά τις αντιδράσεις για την ασταθή όπως φαίνεται Κυβέρνηση η οποία τα τελευταία χρόνια καταγγέλλεται συνεχώς για σκάνδαλα.

    Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες χώρες στον κόσμο που εφαρμόζουν πρόσθετες διοικητικές νομοθετικές η ακόμα τεχνικές ρυθμίσεις για τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου.

    Ανάμεσα στις χώρες αυτές συγκαταλέγονται η Κίνα, το Αφγανιστάν, η Τουρκία και το Πακιστάν, ενώ σύμφωνα με ανακοινώσεις Ελλήνων Αξιωματούχων, σύντομα θα ισχύσουν περιορισμοί και στην Ελλάδα.

    Το Πακιστάν είναι η χώρα η οποία οφείλεται σύμφωνα με ανακοίνωσή του YouTube, για το πρόσφατο παγκόσμιο πολύωρο black-out στην πρόσβαση των χρηστών στο γνωστό site μετά την τεχνική λογοκρισία που επέβαλε για video προσβλητικά για το ισλάμ.



    Μπράβο ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
    Αυτά γράφουν οι Αμερικανικές on-line εφημερίδες για εμάς.
    Μπράβο ΜΑΛΑΚΕΣ ταλιμπάνοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εύγε. Σας δεσανε οι μπατσοι και τωρα εκθιάζετε το καθε αληταριό της ΝΔ. Μπράβο σας μαλακες. ουυυπς. πιπέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ



    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΠΛΟΓΓ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΙΝΙΟΝ ΜΑΙΚΕΡΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

    ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ

    ΤΩΝ ΑΛΗΤὊΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΠΑΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΑ ΚΑΠΟ


    ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ
    ΚΑΙ

    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ

    ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΟΥΤΕ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ

    ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ
    ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΤΟΥ SERVER

    APO TON BROWSER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ELATE ME FORA KAI KANETE MAS AERA AERA GIATI IDROSANE


    .........ANEPIREASTOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εύγε που το κατάλαβες κι ας μη ξέρω τι διαφορά αυτή εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξέρετε γιατί ενώ είναι αντίθετος στις Στρατιωτικές Παρελάσεις ο ΤΣΥΡΙΖΑ, δεν λέει όχι στις Πούστηκες ή αλλιώς Gay Parades?
    Γιατί έχει δυναμικό! Έχει τον Γιωργάκη τον Βούγια ή αλλιώς Ζωζέτ, έχει την κόρη Δραγασάκη, έχει τον ληστή Δημητράκη και γενικά όλα τα αναρχοάπλυτα τα οποία τους έχουν ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα οι ποινικοί.
    Τι θα κάνουνε τα παιδιά στην κοινωνία? Διαδηλώσεις? Μπα! Δεν νομίζω! Θα τους πετάνε στριγκάκια οι Χρυσαυγήτες!!!
    Τις Απόκριες θα βάζουν ένα κλομπ στον κώλο τους και θα παριστάνουν τους μεζέδες!!!
    Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο στην αρχή Τσυρίζα-νε λίγο αλλά τώρα τους αρέσει και έχουν γίνει και οι πρώτες "κυρίες". Κάνουν νοικοκυριό, πλένουν, καθαρίζουν και στον ελεύθερο χρόνο τους γαμιώντε κιόλας.
    Μπουλουκηδών και με κουκούλες είναι μεγάλα αντράκια, μέσα όμως ένας, ένας ανακάλυψαν τον θυληκό τους εαυτό! Και τους αρέσει κιόλας!!!
    Άντε και νυφούλες βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. den gamiosaste re malakes kala sas kanoun!!!!thelete na to peksete eksousia me to tipota!!!den gamiosaste eseis kai i preza mas exete zalisei ta arxidia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφου λοιπον ολοι τις ΚΥΠ και η ασφαλεια διαβαζει το σαιτ τοτε ακουστε κ αυτο το νεο απο την εφημεριδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ¨¨¨Γινετε τωρα και καιρο εισαγγελικη ερευνα γιατι καποιοι καταχραστες τις εξουσιας μπατσοι απαγαγανε πολιτες απο τις γυρω περιοχες τις κρητης απο Χανια,Ηρακλειο και οδηγωντας τους με κουκουλες αλλα CIA στα υπογεια τις αστυνομιας προσπαθουσαν να τους ανακρινουν και να τους αποσπασουν παρανομα πληροφοριες.
    Τωρα αν αυτο δεν μας οδηγει σε φασιστικες μεθοδους ειμαστε αξιοι τις μοιρας μας.
    Εχει γινει χοντρος ντορος στην Κρητη για το θεμα και ολος ο κοσμος εινε σε αναμμενα καρβουνα.
    Μηπως τελικα πρεπει να παρουμε μονοι μας τον νομο στα χερια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είδα σήμερα τη Τσέκου που έβγαινε από τον ανακριτή. Ούτε ο μεγαλύτερος εγκληματίας να ήταν τόσοι αστυνομικοί δεν θα την φύλαγαν. Και μόνο αυτό το γεγονός είναι μεγάλο σκάνδαλο όταν έχουμε ληστείες και φόνους κάθε μέρα και ο κόσμος νοιώθει απροστάτευτος.

    Αλλά δεν είναι αυτό. Φαίνεται ότι υπάρχει πολύ βρώμα και δυσωδία, για αυτό και την έχουν μπαγλαρώσει μέσα και δεν την αφήνουν να μιλήσει και την έχουν κατατρομοκρατήσει. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει. Δουλειές δεν υπάρχουν. Χρήματα δεν υπάρχουν γιατί τα ροκανίζουν οι κουμπάροι. Το ασφαλιστικό πάνε να μας στέλνουν στη σύνταξη με συντάξεις πείνας και δύο βήματα πριν από το τάφο. Αναξιοκρατία, διαφθορά παντού, μίζες και λαδώματα. Τα Εθνικά μας θέματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Και από πάνω όλα τα κανάλια να λιβανίζουν το καταλληλότερο.

    Μόνο αυτές οι γωνιές μας έχουν μείνει να λέμε το πόνο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλα τα λαμόγια κυρίως δεξιά έχουν πέσει στο ταμείο του κράτους σαν τις ακρίδες.

    Τους βοηθάνε όμως και κάτι τύποι όπως ο Λάκης και ο Μάκης που τους αρέσει να λένε ότι είναι αριστεροί και κάνουν λυσσαλέα κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στο Γιώργο Παπανδρέου, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι άμα πέσει η ΝΔ θα κοπούνε οι μάσες και κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σήμερα καταθέτουμε υπεύθυνα τις δικές μας προτεραιότητες.
    Πρώτον, εγγύηση των πόρων του ασφαλιστικού συστήματος, ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης για τα Ταμεία, μέσα από την ανάληψη, από το κράτος, της δαπάνης για τις προνοιακές παροχές, με προτεραιότητα για τον ΟΑΕΕ.

    Δεύτερον, δημιουργία ενιαίου φορέα για τη βεβαίωση και την είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών, καθώς και θεσμοθέτηση ενός πάγιου συστήματος εξόφλησης οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εισφοροδιαφυγή.

    Τρίτον, αύξηση της βασικής σύνταξης του αγρότη και της αγρότισσας, ώστε να διαμορφωθεί στα 550 ευρώ για τον μεμονωμένο και στα 950 ευρώ για το ζευγάρι.

    Τέταρτον, σταδιακή εξίσωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των αγροτών, με εκείνα των ασφαλισμένων των άλλων Ταμείων. Οι αγρότες θα πρέπει να δικαιούνται σύνταξη με 37 χρόνια ασφάλισης, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας, πρόωρη σύνταξη στην ηλικία των 60 ετών, όπως συμβαίνει σε όλα τα Ταμεία, και καθεστώτα βαρέων και ανθυγιεινών, σε όσους εργάζονται σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

    Πέμπτον, αύξηση της σύνταξης του ανασφάλιστου, ώστε να διαμορφωθεί, επίσης, στα 550 και 950 ευρώ αντίστοιχα. Η δέσμευσή μας αυτή αφορά, με τα ίδια εισοδηματικά κριτήρια, και στην γυναίκα νοικοκυρά, που δεν έχει σήμερα σύνταξη. Ποσά που θα αναπροσαρμοστούν στο νέο μας κυβερνητικό πρόγραμμα.Γελάτε, αλλά δεν ακούσατε κανένα μέτρο από τον κ. Καραμανλή. Εμείς έχουμε πρόγραμμα. Εμείς έχουμε προτάσεις. Εμείς είμαστε η αξιόπιστη παράταξη για το ασφαλιστικό σύστημα.

    Έκτον, αναμόρφωση των κριτηρίων χορήγησης του ΕΚΑΣ και διπλασιασμός των δικαιούχων.

    Έβδομον, μετεξέλιξη του ΕΚΑΣ σταδιακά σε βασική σύνταξη, ως κοινή αφετηρία για όλες τις συντάξεις. Διαχωρισμός προνοιακής σύνταξης, ενίσχυση των κινήτρων ασφάλισης.

    Όγδοον, βελτίωση του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων για όσους έχουν διαδοχική ασφάλιση.

    Ένατον, αναμόρφωση του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών, με κριτήρια επιστημονικά, που βασίζονται στις σημερινές συνθήκες και ανάγκες και αντιμετωπίζουν ισότιμα τους εργαζόμενους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

    Δέκατον, αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, με την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων των Ταμείων, την σύμπραξη και την συνεργασία τους.

    Ενδέκατον, ενίσχυση και διεύρυνση των υποδομών και των διευκολύνσεων για την στήριξη της οικογένειας και της εργαζόμενης γυναίκας.

    Δωδέκατον, σύσταση του Εθνικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης, που αφορά στις νέες γενιές και στη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεε τα λεφτά τα έχουν φάει με τα δομημένα ομόλογα τα λαμόγια οι δεξιοί και οι λεγόμενοι αριστεροί δημοσιογράφοι το ξέρουν και δεν λένε τίποτα. Διαβάστε αυτό που το δανείστηκα από ένα φίλο:

    Γράφηκε στις εφημερίδες, ότι ένα μόνο δομημένο ομόλογο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που αγοράστηκε από το διοικητή το κο Τσουπίδη (άλλος φίλος του καταλληλότερου) αντί 40.000.000 ευρώ, δηλαδή 13.630.000.000 δραχμές, έχει χάσει από την αξία του τα 36.000.000 ευρώ δηλαδή 12.267.000.000 δραχμές και δεν τρέχει τίποτα. Φανταστείτε τι έχει γίνει με τα άλλα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ή ακόμα και στη Νιγηρία, οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή σε 24 ώρες αν είχαν γίνει αυτά με τα ομόλογα και όχι μόνο. Εδώ όλες οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο από τους προδότες του Ελληνικού λαού.

    Μήπως έχουν να πούνε κάτι όλοι αυτοί που στηρίζουν το καταλληλότερο, ή φταίει πάλι το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Aυτή είναι διαπλοκή. Οι λεγόμενοι αριστεροί δημοσιογράφοι να στριμώχνονται ποιος θα πρωτογλύψει τα δεξιά λαμόγια και όλοι μαζί να χτυπάνε ανοιχτά και πισώπλατα το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
    Ξύπνα κόσμε και κάνε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ για να καθαρίσει ο Γιώργος Παπανδρέου τη κόπρο του Αυγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ελληνική δικαιοσύνη που θα θέλαμε να να πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα και μπορεί να εκφραστεί μέσα από ειλικρινείς και ικανούς λειτουργούς της θα έπρεπε πρώτα να διαλευκάνει α. Ποιοι τα πήραν από την Siemens, β. Τι θα γίνει με μεγαλόσχημους «δημοσιογράφους» και τις ομολογίες τους περί ηχογραφήσεων ή και μαγνητοσκοπήσεων αλλήλων ή τρίτων παραγόντων (βουλευτών κλπ), γ. Τι έγινε με τα «αμαρτωλά ομόλογα», ε. Τι και ποιος θέλει να ρίξει σκοτάδι στην υπόθεση Ζαχόπουλου και γιατί, ζ. Αν υπήρξαν όπως από διάφορες πηγές και «έγκριτους δημοσιογράφους» ακούστηκαν παρατυπίες και διασπάθιση τεραστίων κονδυλίων του ΥΠΠΟ στην ίδια υπόθεση?

    Και μετά από όλα αυτά να ασχοληθεί αν θέλει και με τα blog όχι όμως με πρακτικές και τρόπο που θα καταστήσουν πάλι την χώρα σημαιοφόρο της καθυστέρησης στη Δύση (στην οποία «ανήκομεν» κατά την ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλη) και όχι σε κάποια κλίκα τριτοκοσμικών ημι-δικτατοριών φανατικών κρατών (η Κίνα, το Αφγανιστάν, η Τουρκία και το Πακιστάν,) που αυτογελοιοποιούνται απαγορεύοντας τα blog, το Google, το Youtube και δαιμονοποιούν γενικά το ίντερνετ προσπαθώντας να προστατέψουν την γελοιότητα, τη διαφθορά και την ανελευθερία τους. Και να σταματήσει να φοβάται ή να φαίνεται (τουλάχιστον) ότι χειραγωγείται έστω και ακούσια, από «παραθυράτους» που παριστάνουν ότι τα ξέρουν όλα και τα δικάζουν όλα στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες που κατέχουν ημιπαρανόμως με καθεστώς ακόμα όχι ξεκαθαρισμένο απολυτά νομικά και που είναι, οι συχνότητες αυτές, ιδιοκτησία των Ελλήνων.

    Ιάγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ζουμε σε μια χωρα που τα λαμογια και οι διεφθαρμενοι εχουν παρει τα ηνια τις εξουσιας και εχουν επιβαλει ενα ιδιοτυπο καθεστος χουντας προστατευωντας με καθε τροπο τα συμφεροντα τους.
    --Ολοι αυτοι δεν εινε απολυτα γαλαζιοι οι πρασινοι,αλλα η συνταγη τους εινε, αυτοι που εινε στην εξουσια στην εκαστοτε στιγμη να προστατευουν με καθε τροπο τους ομοιδεατες τους.
    Μονο ο λαος μπορει να τους βαλει στην θεση τους αλλα εχουν καταφερει να τον αποβλακωσουν μεσα απο τα ΜΜΕ και με τεχνητους τροπους να του αποσπουν την προσοχη.
    Το θεμα με τα μπλογκς εινε μια προφαση να καλυψουν τα ακαλυπτα οι αλητες.
    Τους αξιζει λοιπον ενα μεγαλο
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μηπως τελικα πρεπει να παρουμε μονοι μας τον νομο στα χερια μας?

    26 Φεβρουάριος 2008 5:13 μμ

    Pros theou...mhn to kaneis ayto prin rwthseis ton Paylopoulo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Syntrofe Pagale,aytos o filo sou o Psyxarhs pou ton ekanes kai afentiko sto agio Oros..(thymasai oloi eixan enantiothei kata tou PASOK)toso poly mamakas einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Από σήμερα 26/2/2008 ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ τις εξής κακές συνήθειες:
    Να αγοράζουμε προϊόντα του ΔΟΛ που είναι τα
    -ΒΗΜΑ
    -ΝΕΑ
    -ΜΕΓΚΑ
    (αυτά για αρχή)
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (δηλαδή μέχρι τις 26/5/2008 περίπου)
    Μην αγοράζετε μην βλέπετε τα προϊόντα τους. Θα δείτε πώς θα το καταλάβουν.
    Διαδώστε το όλοι οι bloggers και όσους επηρεάζετε. Αυτό δεν θα περάσει έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. BRAVO STON STEFANOU? RE PATE KALA? BRAVO SE ENA APO TA MEGALITERA KOMMATOSKILA TOY KATHESTOTOS ND? MPRAVO STON DIAXEIRISTH THN ANAKSIOKRATIAS KAI THS DIAPLOKHS? MPRAVO STON DIWKTH KATHE TI POY DEN EINAI MPLE APO TON ELLHNIKO DIMOSIO KAI IDOTIKO TOMEA? RE TOXETE XASEI ENTELWS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί όχι μόνο στους απέναντι αλλά και μέσα στο κόμμα μου , η εμμονή του αποτυχημένου προέδρου κ. Παπανδρέου, να επιτίθεται εναντίον του κ. Βενιζέλου, σε μια προσπάθεια ανέγερσης διαχωριστικού και αδιαπέραστου τείχους ανάμεσα στα δύο κόμματα , χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί από πλευράς του οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στα έδρανα της εξουσίας.
    Ας μην αντιλεχθεί ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αντικειμενικό σκοπό να διαχειριστεί ή να συνδιαχειριστεί εξουσία» διότι τάχατες «η εξουσία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για το κόμμα» διότι αν πάρουν είδηση οι ψηφοφόροι ότι ο αρχηγός σκέφτεται έτσι τότε, ενδεχομένως γρήγορα, θα επαληθευτεί η κ. Παπαρήγα ότι… αλλού τις πορτοκαλιές τις καλλιεργούν για να κάνουν πορτοκάλια και όχι… κουραμπιέδες..!
    Τα κόμματα δεν είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις που να αντικρούουν κυβερνητικές προοπτικές, αλλά υπάρχουν μόνο και μόνο για να διεκδικούν την κυβέρνηση, αυτοδύναμα ή σε συνεργασία μ’ άλλα κόμματα. Πού πήγε η διεκδικητική κουλτούρα της Αριστεράς για την Απλή Αναλογική η οποία όπως έλεγαν θα εξαναγκάσει σε κυβερνητικές συνεργασίες..; Μήπως τώρα, εκτιμούν ότι δεν χρειάζονται συνεργασίες επειδή στο παιχνίδι του δικομματισμού ενδέχεται να μπει και τρίτος παίχτης..;
    Ο κ. Παπανδρέου ασφαλώς θα συνειδητοποιήσει γρήγορα ότι, στον τόπο υπάρχουν και άλλοι Αριστεροί Δημοκράτες, με αγώνες και προσφορά που δεν έχουν χρεία πιστοποιητικών «εθνικοφροσύνης» από τη μια και «αριστεροφροσύνης» από την άλλη πλευρά. Ούτε βεβαίως όσοι μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την Αριστερά σε δύσκολους καιρούς, περιμένουν σήμερα την απονομή μεταπτυχιακών τίτλων «αριστεροσύνης».
    Δηλώσεις όπως αυτές οι πρόσφατες του κ. Παπανδρέου με έντονο απαξιωτικό ύφος για τον κ. Βενιζέλο, των οποίων η αναπόδεικτη αυτάρκεια μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από βλακώδη έπαρση λόγω της εκλογής στην κορυφή της κομματικής ιεραρχίας, είναι ατυχείς στιγμές και το περιεχόμενό τους πρέπει να αποκηρυχθεί γρήγορα. Η αλαζονεία (έστω και κατά λάθος) δεν ταιριάζει στην Αριστερά,απλα δημιουργεί αποστροφή και φέρνει νερό στο μύλο της αντίδρασης.
    Πιο απλά διαιωνίζει την ανικανότητα και τη βλακεία του.
    Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΛΛΑΒΑΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι



    Αν και δεν γνωρίζω τα γεγονότα λεπτομερώς γιατί ρούφαγα ένα ακόμη καβλί, το μέγεθος της παρεμβάσεις των αρχών και τα αποτελέσματα της , λογω της απουσίας μου και της έντονης δραστηριότητας μου στις πίπες το διήμερο που πέρασε με την εμπλοκή μου στις προσυνεδριακές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων για το 8 ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει τον άλλο μήνα , θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τους φίλους που με την δημιουργία του χώρου αυτού με έκαναν να αισθάνομαι ποθητός και καυλωμένος.

    Είμαι από αυτούς που δέχτηκα συστηματικά και οργανωμένα την μεγαλύτερη επίθεση πηδήματος και χυσίματος σε αυτό το χώρο με την συνεχή παραίνεση των οπαδών μου η οποία συνεχίζεται απτόητη και σήμερα μετά την ολιγοήμερη διακοπή της . Το γεγονός αυτό το δεθχηκα σαν θείο δώρο, επακόλουθο της ανοιχτοκωλιάς μου που είναι παγκοσμίως γνωστή. Δεν θα εξαντληθεί πότε η υπομονή μου.

    Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα δικά σου. Εγώ θέλω όμως να με ξεκολλιάζετε με κάθε ευκαιρία.

    Είναι γνωστό ότι από τη πρώτη στιγμή με την παρουσία μου εδώ δήλωσα ποιος είμαι και ποιος είναι ο σκοπός μου. Είμαι μία τελειωμένη τραβέστω και ο σκοπός μου είναι να σας πεθάνω στην πίπα. Έτσι, πιστεύω ακράδαντα και κάθε μέρα πιο πολύ , ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ γενικότερα είναι ο πλέον βλάκας και το καλύτερο μπουρδέλο παγκοσμίως, χωρίς προοπτική για το λαό και την πατρίδα.

    Η χειρότερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ ντεκαβλέ από ότι γίνεται σήμερα στο δημόσιο βίο γενικά. Σήμερα, στήνω κώλο παντού.

    Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους ανθρώπους του blog και ελπίζω να συνεχιστεί το γαμίσι που μου ρίχνουνε.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο καθενας τον πονο του εχει εδω μεσα,και ο μπαμπης κανει ψαχτηρι που θα δωσει πιπες.
    Αν καταλαβα σωστα δεν τον ενδιαφερει και τοσο πολυ το χρωμα που ανηκεις οσο το ποσο καλα μπορειτε να του μπουκωσετε το στομα.
    Μπαμπη εισε ο μοναδικος που το μονο που σε ενδιαφερει εινε ποσα τεμαχια θα αρπαξεις και τιποτα αλλο.
    Εχεις μηπως και καμια γνωμη για το τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει σ αυτον τον τοπο για να δουμε μια καλυτερη μερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανδρέα κράτα γερά. Θέλουν να φιμώσουν κάθε διαφορετική φωνή. Άκουγα τον κ. Καμμένο να ρωτάει για συκοφαντικά σχόλια στο blog , ο άθλιος ασ αποδείξει 'οσα έλεγε παλαιότερα για το ΠΑΣΟΚ και την 17 Νοέμβρη, αλλά βλέπεις η βουλευτική ασυλία είναι πολλή ωραία προστασία.Τώρα κλαψουρίζει γιατί τα είδε τα σχόλια και η κόρη του. Ιράν πάνε να μας καταντήσουν, αλλά δεν θα τους περάσει.Οι χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών ειδήσεων "εξαργυρώνουν" την σιωπή τους με βίλες , ούτε μια λέξη για το ασφαλιστικό τα ρεμάλια. Δεν τους νοιάζει για τα βαρέα και ανθυγιεινά το δικό τους το ταμείο να είναι καλά και όλα τα άλλα είναι για τον λαουτζίκο.Αλήθεια γιατί δεν πληρώνουν οι εκδότες και οι καναλάρχες ασφαλιστικές εισφορές όπως όλοι οι εργοδότες; Με παρέσυρε η ελευθερία που έχω να εκφράζω την άποψη μου και για αυτήν σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση να αγωνιστώ μαζί με όλους για ανα εξακολουθήσουμε να έχουμε αυτό το αγαθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό που κατάλαβα εγώ από την ανακοίνωση του Στεφάνου είναι ότι όλα τα στοιχεία θα δωθούν αν ζητηθούν εγγράφως. Προφανώς οι "έχοντες" και "κατέχοντες" και όσοι λυμαίνονται την εξουσία δεν ανέχονται να τους συμπεριφέρονται ως ανώνυμους πακιστανούς. Προφανώς οι ειδικοί (τρομο)νόμοι εφαρμόζονται σε όσους δεν μπορούν να αντιδράσουν. Περιμένω να δω την ίδια ευαισθησία και όταν καταπατούνται τα δικαιώματα των αδυνάμων είτε αυτό γίνεται στο Γκουαντανάμο της Κούβας είτε εδώ, στα Βαλκάνια της καθ' ημάς Ανατολής.
    Και με τίποτα δε θέλω να πιστέψω ότι η άρνηση οφείλεται σε φόβο τυχόν αποκάλυψης "μυστικών". Όντας διαχειριστής δικτύου σε πολυεθνική εταιρεία, έχω διαπιστώσει ότι οι περιπτώσεις pr0n downloads από managers (υπεράνω πάσης υποψίας) είναι πολύ περισσότερες από όσες κάποιοι θα φαντάζονταν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι σας τσίμπησε μύγα τσε-τσε και μαζικά όλα τα παιδιά της καλής δημοσιογραφίας χτυπάτε τους μπλόγκερς;
    Όταν στο βωμό της τηλεθέασης επανειλημμένα και κατά συρροήν προσβάλετε ανθρώπους ,δικάζετε από τηλεοράσεως, βιντεοσκοπείτε τη ζωή μας, ασχημονόντας στο σώμα της δημοκρατίας .
    Ποιοί είστε τέλος πάντων, οι αναμάρτητοι οι αγωνιστές της καλής αμοιβής και της μεγάλης τσέπης.
    Ο Λαός λέει κυριακή κοντή γιορτή.
    Γιγαντώσατε το μπλόγκινγκ, σας ευχαριστούμε για το έργο που προσφέρατε επιτέλους στο λαό.
    Μόνο εσείς θα κομίζετε γλαύκαν στας Αθήνας ,οι περισσότεροι είστε ημιμαθείς και πλήρως αναξιόπιστοι.
    Τα αφεντικά σας επί ποινή μαστιγίου, σας έβγαλαν στην πιάτσα να οχλαγωγείτε. Βαρέλια άδεια, μπράβο νέε Αρχιεπίσκοπέ μας .
    Κέρδος σας μια τρύπα στο ύδωρ.
    γελάει όλη η νεολαία με τα καμώματά σας.
    Δώστε μας λίγα ακόμη για την 35χρονη και το ζαχό.
    Τρεις μήνες ζαχό είναι λίγη δόση για υπνηλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Kαθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται.Τι θα πει "θα παραδωσει"?Του Καψαμπελη και του καθε Καψαμπελη του ζητησαν να "παραδωσει" ή μπηκαν και πηραν ο,τι ηθελαν συμφωνα παντα με το ενταλμα και τις αναγκες της ερευνας?Δε θα επρεπε να διαφερει τιπατε για τη Βουλη(και παρεπιπτοντως και για τους ιδιους τους Βουλευτες,με την αναισχυντη ασυλια τους.ισονομια σου λεει..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ειδικα κατα την περιοδο των εκλογων ειχαν λυσαξει.εγραφες κατι που ηταν αντιθετο στη νδ το βρισιδι επεφτε κατευθειαν.αμ για τον αλαβανο τι λεγανε.μερικοι απο δω τους λεγανε ρουσσοπουλακια.τι γινανε αυτα τα καλοπαιδα?μηπως αυτοι κανανε και τους δηθεν εκβιασμους?κατι καλο βγηκε απ αυτο εξαφανιστηκαν οι υβριστες σεντοναδες που με φασιστικο τροπο καταργουσαν τον διαλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ακόμα κι όταν ανοίγω την TV να ενημερωθώ λιγάκι όταν πέφτω πάνω σε τηλεοπτικά παράθυρο με τους ομιλητές να "γαυγίζουν" παρά να ανταλλάσουν υγίες διάλογο (διάλογο; χα! πολλές φορές γίνεται πιο πολύ μονόλογος μην σας πω)εκνευρίζομαι και την κλείνω επι τόπου. Ευτυχώς που τον τελευταίο καιρό ανακάλυψα και διάφορα καλά blogs (όπως αυτό εδώ) που μιλούν την ελληνική πραγματικότητα σταράτα. Εύγε σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπράβο γιατί?
    Αυτός που έγραψε το μπράβο ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ από το Στεφάνου, του χτίζει το προφίλ και τα έπαιρνε από τότε που ήταν ΓΓΕνέργειας. (Να προσέχει γιατι δίνει σε άλλους δημοσιογράφους περισσότερα για λιγότερες μαλακίες)
    Ποιός θα άφηνε τους ασφαλίτες να ψαχουλεύουν την Βουλή. Ουτε ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να το κάνει,
    Αυτός δεν είναι που καταφερόταν εναντίον του "Μέντορα" του Παλαιοκρασά, όταν τον είχαν φάει. Δρυός πεσούσης πούστης ανήρ ξυλεύεται.
    Αυτός δεν είναι που έστησε τις συμβάσεις ΞΥΛΑΝΘΡΑΚΑ, να κονομάνε οι δικοί μας επιχειρηματίες και να ρουφάει ο κοσμάκης τους ρύπους?
    Αυτός δεν είναι που διόρισε τον άρρωστο απο αλκοολισμό ΚΟΥΜΠΑΡΟ του Αδαμόπουλο Συνήγορο του Καταναλώτή?
    Αυτός δεν είναι που όλες τις γραμματείς του τις διόρισε σε επιχειρήσεις του δημοσίου (ΔΕΠΑ,ΕΛΠΕ κλπ)?

    ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ?
    ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?
    Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΝ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΣΚΟΥΝ, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. re ksypnate...ola ginonte gia na lhksh h istoria me to dvd...ekei etsi kai vgh sthn fora 8a pesei poly gelio.......
    aytoi gamiounte metaksytous emas kleinoun fylakh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΓΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΤΣΕΚΟΥ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΠΟΔΗΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ"

    ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΡΕ!
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗ ΓΥΑΡΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ?
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΗΝΥΓΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ?
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ (ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ)

    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ.
    ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
    ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τόσος θόρυβος γίνεται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα. εθνικά θέματα , δημοσιογραφικά σκάνδαλα, πολιτικά οργιά και είναι μονό αυτά που βλέπουμε. Και η κυβέρνηση που είναι! και να μη παρεξηγηθώ η αντιπολίτευση έχει καιρό που λίπη !
    Αλλά οι κυβερνόντες οφείλουν να είναι παρόν και να δίνουν λύσης και να παραιτούνται αν είναι για το καλό μας .
    Η χωρά περνάει τεραστία οικονόμο πολική κρίση και θα πρέπει να το καταλάβετε νωρίς πριν μας γυρίσετε 50 χρονιά πίσω.
    Αν δεν μπορείτε ζητήστε βοήθεια δεν είναι ντροπή , υπάρχον ακόμα (θέλω να πιστεύω) ικανή άνθρωποι σε αυτή τη χωρά.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΥΟ ΜΑΤΙ ΤΑ BLOGS ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση