GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΡΟΣ ...

ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Της Αλεξίας Ανδρ. Καψαμπέλη Φοιτήτριας στο 4ο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών Πίστευα βαθιά ότι η Ελλάδα είναι μια δημοκρα...

ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Της Αλεξίας Ανδρ. Καψαμπέλη

Φοιτήτριας στο 4ο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών

Πίστευα βαθιά ότι η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα η οποία ενδιαφερόταν και προστάτευε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η φιλοξενία ήταν πολύ σημαντική για τους αρχαίους Έλληνες για τους οποίους όλοι εμείς σήμερα είμαστε περήφανοι.

Προς λύπη μου διαπιστώνω ότι τα πράγματα σήμερα είναι πολύ διαφορετικά. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις υποκλοπές, την υπόθεση των Πακιστανών, τους ξυλοδαρμούς των αλλοδαπών στο αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας ή μήπως τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή;

Αλήθεια, υπήρξε τιμωρία και αποδοκιμασία από την ελληνική πολιτεία και τον πολιτικό κόσμο της χώρας; Ή μήπως νομίζουν ότι αυτά ξεχνιούνται και ότι ο κόσμος παρακολουθεί και ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για τα κουτσομπολιά και για την ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που παρέχουν τα ΜΕΣΑ;

Τόσο καιρό έκανα υπομονή. Ολα τα πράγματα όμως έχουν τα όρια τους. Και τώρα θέλω να μιλήσω, να γράψω. Και μάλιστα προκαλώ όποιον θέλει να μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδείς αναφορές. Να στραφεί κατά ενός εικοσάχρονου ανθρώπου που δεν διστάζει να πει αυτό που βλέπει και νιώθει.

Ανέφερα και στην αρχή ότι μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008 πίστευα στην Ελλάδα και στην ελευθερία και τη δημοκρατία που τη διακρίνουν. Υπήρξαν όμως άνθρωποι που φρόντισαν να τα καταφέρουν, ομολογώ, να με κάνουν να αλλάξω γνώμη και να καταλάβω ότι ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΙΑ υπάρχει και στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008 αυτό που βιώσαμε δεν περιγράφεται και δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μπήκαν στο σπίτι μας 6 αστυνομκοί και ένας ανακριτής. Δεν μας έλεγαν τι ακριβώς ήθελαν. Και με το ζόρι, μας είπαν ότι ήθελαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι και ότι ήταν από το ηλεκτρονικό έγκλημα. Τίποτε άλλο.

Ο κύριος Χιώτης βέβαια χθες στις ειδήσεις του "μεγάλου και αντικειμενικού" καναλιού MEGA, ήξερε ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ και ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. Μήπως θα έπρεπε να αφήσει τη δημοσιογραφία και να ασχοληθεί με κάτι άλλο; Καταλαβαίνετε...

Αλήθεια, το MEGA δεν μας έχει διευκρινήσει τι έκαναν με το DVD του Ζαχόπουλου και της Τσέκου. Γιατί από τη μία οι "μεγάλοι, διάσημοι και αμερόληπτοι" δημοσιογράφοι του δελτίου, υποστηρίζουν ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ DVD, ενώ ο κ. Καμπουράκης ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ; Γιατί από τη μία το όνομα και το πρόσωπο της Τσέκου το κρύβουν και την προστατεύουν τόσο, ενώ από την άλλη αφήνουν και ανέχονται να σπιλώνονται ονόματα, υπολήψεις, οικογένειες χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες; Ξεχνούν φαίνεται το τεκμήριο της αθωότητας ή μήπως δεν υπάρχει πια και είναι δημιούργημα της φαντασίας και του ρομαντισμού μας;

Συνεχίζοντας την αναφορά για τα τεκταινόμενα στο σπίτι μας, νιώσαμε να καταρρέουν τα πάντα και προσπαθήσαμε να αντισταθούμε. Βλέπετε, δεν ήταν παρών δικηγόρος και οι κύριοι δεν μπορούσαν να περιμένουν γιατί βιάζονταν...

Ξέρετε πώς ένιωσα όταν έψαχναν το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και μας ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;

Αλήθεια, ποιο είναι το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας; Απ' ό,τι φαίνεται, να ταλαιπωρεί και να εξευτελίζει ανθρώπους και να κυνηγάει ανυπεράσπιστες γυναίκες μόνες;

Εγώ, είχα την εντύπωση ότι η Αστυνομία πρέπει να καταδιώκει εμπόρους ναρκωτικών, απατεώνες και δολοφόνους. Άραγε, με το θέμα στα Ζωνιανά τι έγινε; Ποιοι άνθρωποι είναι στις φυλακές χωρίς να μπορούν να βρουν το δίκιο τους; Παράλληλα, φροντίζουν να διαρρέονται όσα στοιχεία θέλουν σε συγκεκριμένες εφημερίδες και σ' "εκλεκτούς δημοσιογράφους".

Νιώσαμε την ώρα της εισβολής και της "έρευνας" να παραβιάζεται ό,τι σημαντικότερο έχουμε: το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ο χώρος ΜΑΣ, η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Μ' έκαναν να μετανιώσω που σπουδάζω Νομική. Από την άλλη, ίσως πρέπει να ασχοληθώ με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους κατατρεγμένους. Δεν μπορώ να συνεχίσω την περιγραφή, δεν θέλω να τα θυμάμαι, όσο κι αν ο κύριος Χιώτης, γεμάτος ειρωνεία και χαιρεκακία, προέτρεψε χθες την Αστυνομία να έρθει ξανά στο σπίτι μας. Εχει αναλογιστεί ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ; Ή μήπως αρέσκεται στο να ταπεινώνει τους άλλους;

Ο κύριος Χιώτης υποστηρίζει ότι εκβιαζόταν και ότι συκοφαντείται και ότι θίγεται απ΄αυτό. Αλλά δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να μιλάει για το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, σαν να είμαστε εγκληματίες.

Ειλικρινά, αυτό με εξόργισε αλλά και με στεναχώρησε, διότι δεν περίμενα από έναν άνθρωπο ο οποίος θεωρεί ότι θίγεται η τιμή και η υπόληψή του, το όνομά του, να θίγει άλλους και την οικογένειά τους. Αυτό που νιώσαμε όταν τον ακούσαμε, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Εμείς όμως είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, στεκόμαστε στα πόδια μας, έχουμε ψηλά το πηγούνι, όπως μου έλεγε μια φίλη, και προχωράμε και προσπερνάμε κάθε κακοήθεια και ύπουλο σκοπό.

Επίσης διαπιστώνω ότι οι πολιτικοί μανιωδώς ασκούν μηνύσεις και αγωγές. Και αναρωτιέμαι: δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν, παρά να διαβάζουν μόνο ό,τι γράφεται για εκείνους; Γιατί δεν κάνουν πράξεις, δεν κάνουν έργα, δεν ενδιαφέρονται για τον κόσμο, για τα προβλήματά του; Αν συνέβαινε αυτό, τότε οι ίδιοι οι πολίτες θα ήταν αυτοί που θα εξοργίζονταν και θα ήταν πρόθυμοι να τους υπερασπιστούν.

Σχετικά με τον κύριο Αναστασιάδη, ειλικρινά εκπλήσσομαι. Δεν περίμενα από έναν άνθρωπο που βαλλόταν το προηγούμενο διάστημα περισσότερο από καθέναν άλλον, να χτυπάει έτσι έναν άνθρωπο που ούτε καν τον ξέρει.

Αλήθεια, τόσο γρήγορα ξεχνάει όσα πέρασε; Πόσο χάλια ήταν; Κανένας δεν βρέθηκε να τον στηρίξει. Και τώρα, αυτά που πέρασε ο ίδιος, θέλει να τα κάνει και σε άλλους; Γιατί; Να μου απαντήσει.

Λυπάμαι γι αυτόν, για την οικογένειά του και για τα παιδιά του που τόσο πολύ ήθελε να προστατεύσει, έτσι έλεγε στον Αντέννα, και τα παιδιά των άλλων δεν τα σκέφτηκε!

Το άλλο εντυπωσιακό είναι ότι το πρόβλημα στην αρχή ήταν ο εκβιασμός και τώρα το επίκεντρο της συζήτησης έχει γίνει το Ιντερνετ και τα blogs. "Ολοι οι ειδικοί" προσπαθούν να λύσουν θέματα τα οποία ούτε στην Αμερική δεν έχουν λυθεί. ΑΠΛΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Πρώτον, γιατί δεν ξέρουν, πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν καν τι είναι. Και δεύτερον γιατί προσφέρει πολλές δυνατότητες. Γιατί παγκοσμίως καταδιώκουν τους "μεγαλοεγκληματίες", αυτούς που κατεβάζουν τραγούδια από το το Διαδίκτυο και αυτούς που πωλούν CD. Αυτό είναι το κρίσιμο πρόβλημα της κοινωνίας ή μήπως των μεγαλοεπιχειρήσεων και των σκοτεινών συμφερόντων που θέλουν να ελέγχουν και να φιμώνουν τα πάντα;

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου, θα έπρεπε να είναι πιο μικρό για να διαβάζεται πιο εύκολα. ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ. Μόνο μέσω του Διαδικτύου μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα, να μιλήσω ανοικτά.

Θέλω να ευχαριστήσω καθένα, είτε διάσημο είτε άσημο -και κανείς δεν είναι ανώνυμος, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ- για τη στήριξη και το ενδιαφέρον του. Ειλικρινά, δεν περίμενα τέτοια στήριξη και αυτή είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

Και θα κλείσω με έναν στίχο από ένα γνωστό τραγούδι του Χατζιδάκι "...αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ".

789 σχόλια

  1. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!
    ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ !!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KATO I XOUNTA TOU KARAMANLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοπέλα μου καλως ήρθες στην ζωή. Είναι σαν το Matrix και τώρα πρέπει να διαλέξεις πιο χάπι θες, αυτό που θα τα ξεχάσεις όλα και θα γυρίσεις πίσω στην ψέυτικη ζωή σου ή αυτό που θα ζήσεις την πραγματική και θα παλέψεις με τις μηχανές που μας εξουσιάζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσι μου μη χάνεις το κουράγιο σου έχετε τη συμπαράσταση χιλιάδων.

    Παλιοφασισταριά μια απειλή .. αντε στο διάολο πιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψιτ, κατ'αρχάς συγγνώμη που ξεκινώ με κάτι που δεν έχει να κάνει με την ουσία του post σου, αλλά το "φροντίζουν να διαρρέονται όσα στοιχεία θέλουνσε " είναι ένα λάθος που ΜΟΥ TH ΔΙΝΕΙ, το διαρρέω ΔΕΝ είναι μεταβατικό ρήμα (ΔΕΝ έχω σπουδάσει φιλολογίες), δε μπορεί κανείς να *διαρρεύσει* κάτι, ούτε κάτι να *διαρρευθεί*. Αφήνεις κάτι να διαρρεύσει. Κάτι διαρρέει (από μόνο του). Αυτά σχετικά με την κακομεταχείρηση του "διαρρέω"

    Όσο για την αστυνομία, πόσα χρόνια το λέω ότι υπάρχει για να μας ταλαιπωρεί κι όχι να μας βοηθά, αφού ως τώρα μόνο το δεύτερο έχω εισπράξει από αυτούς. Κι αυτό που βλέπω (πολύ κοντά) γύρω μου είναι να κατηγορούν και να σέρνουν στα δικαστήρια ανθρώπους με ανυπόστατες κατηγορίες, χωρίς πραγματικά στοιχεία, απλώς και μόνο για να δείχνουν ότι παράγουν έργο, κάθε φορά που προκύπτει ένα θέμα. Πρέπει να βρουν τον θήτη, που σχεδόν πάντα ΔΕΝ είναι αυτός που πιάνουν, διότι δεν κουράζονται και πολύ - απλά να πιάσουν κάποιον ενδιαφέρονται. Mετά ο κάθε καημένος ας κόψει το κεφάλι του κι ας ξοδέψει χιλιάδες ευρώ στα δικαστήρια για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ενημερωμένους καταναλωτές:
    www.sales.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδια μην κανετε πισω με τιποτε.Δεν μπορουν να σας κανουν τιποτε γιατι δεν εχουν καηγοριες ια να σας κανουννε απλα ασκουνε πιεση για να τα παρατησετε.Ολα αυτα τα βρωμοσκυλα που μας εξουσιαζουνε μαζι με τα αλλα τα σκατοσκυλα το κεφαλαιο θελουν να σας ταπωσουν το στομα γιατι αυτος εδω ο χωρος λεει τις πικρες αληθειες και τα βγαζει ολα τα απλυτατους στην φορα,Φοβουνται οτι καποιο ποσοστο των βλαμενων και κοιμησμενων ελληνων θα βαλει μυαλο και δεν θα τους ψηφησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ πρόβλημα δεν είναι η ύπαρξη ή όχι κάποιας πολιτικής "χούντας", αλλά η απολύτως βέβαιη ηλιθιότητα των περισσοτέρων συντελεστών των MME.

    Όταν κάποιος αστυνομικός ρίχνει καμιά κλωτσιά σε κάποιο αλητάμπουρα, αυτοί αλαλάζουν εξωτερικεύοντας τον κρυφό αριστερό έως κομμουνιστικό τους εαυτό.
    Τώρα όμως σιωπούν "χαιδευοντογλύφωντας" με σχεδόν ερωτική διάθεση την κυβέρνηση.

    Μπράβο σε όλους μας, τέτοιος οίκος ανοχής λαός είμαστε, τέτοιοι "ενημερωτές" και κυβερνήτες μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POY EINAI BRE PAIDIA A ONOMATA POY ELEGE O XIOTHS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κούκλα μου μην απογοητεύεσε. Όλα θα πάνε καλά. Σας στήρίζουμε και ήμαστε μαζί σας. Υπάρχουν και άνθρωποι που αναγνωρίζουν τις φιλότιμες προσπάθειες των άλλων και πίστεψέ με είναι περισσότεροι από ότι νομίζεις. Ο Κόσμος έχει μάτια και βλέπει και μυαλό να σκέφτεται. Ή εικόνα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ έιναι η μία όψη του νομίσματος... Η αλήθεια δεν έχει όψη ... είναι Μία και δεν μπορεί να μείνει κρυμμένη για πολύ. Κάθε εμπόδιο για καλό...!

    http://liondani.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλάζει αυτός ο κόσμος...

    Αλλάζει μόνο όταν θέλουμε να αλλάξει... και μόνο όταν ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση θέλουμε να αλλάξη.

    Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αφήνουμε όλα αυτά τα χρόνια να μας κυβερνούν και να παίρνουν αποφάσεις για εμάς οι διεφθαρμένοι πολιτικοί (με ελάχιστες εξαιρέσεις που όμως επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Αφήνουμε να ελέγχουν την εξουσία, διαπλεκόμενοι και επίσης διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι (και πάλι με ελάχιστες εξαιρέσεις που κάνουν ακριβώς το ίδιο - επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Οι πολίτες αυτής της χώρας πρέπει και οφείλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

    Έχουμε τη δύναμη ! Η πρώτη μορφή της είναι τα blogs. Είναι αυτή η άτυπη μορφή της "πέμπτης" εξουσίας. Που δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι η ελεύθερη έκφραση του λόγου.

    Έχουμε τη δύναμη ! Και μπορούμε συντονισμένοι να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο. Αρκεί να το πιστέψουμε ότι μπορούμε !

    Το internet είναι μια δίοδος που αν χρησιμοποιηθεί με τον κατάλληλο τρόπο και δεδομένης της αποδοχής και της ευρείας χρήσης που έχει μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο αυτής της αλλαγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ. ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    "Ζ" ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!
    Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΙΑΣ «ΑΝΑΞΙΑΣ» ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ.
    ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ» ΦΤΩΧΟΥ!
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο «ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ» ΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο «ΠΩΛΗΤΗΣ» ΣΟΥ!
    ΠΑΡΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ!
    ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!
    ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΤΡΑΠΕΖΟΠΟΥΤΑΝΕΣ», ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
    ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΕΙΝΑΙ «ΕΣΥ».
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ……ΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ! ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!


    «Ζ» He 4566458

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ



    ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLOGGERS



    ΧΙΛΙΑ POSTING


    ΘΑ ΣΑΣ

    ΘΑΨΟΥΝ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Oι νταβάδες και τα βιλαέτια τους μαζί και οι κάθε είδους κολλητοί τους μεγαλοδημοσιοκάφροι κλάσαν μέντες γιατί χάνουν το παιχνίδι των αφεντικών και της χειραγώγησης του λαού.Eχουν χάσει τον ύπνο τους.
    Σε λίγο καιρό δεν θα έχουν πελάτες και προπαγάνδα.
    Βγάζουν ξέκωλα για τηλεθέαση.
    Βγαζουν τοιούτους για πρότυπα.
    Δίνουν παράδες στα τηλεπαιγνίδια τους για εκμαυλισμό .
    Δεν θέλουμε τέτοια τηλεόραση για τα παιδιά μας, ρε ρουφ της κάθε εξουσίας,να πάτε αλλού να εκπέμπετε τα σκατά σας. Η Ελλάδα τώρα έχει το ιντερνετ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ.
    Δίνουν dvd με τις φυλλάδες τους.
    Το διαδύκτιο θα τους τελειώσει, δεν θα μπορούν να στήνουν κυβερνήσεις.
    Δε θα μπορούν να κάνουν τα πλούσια γκαλά τους και να επιδεικνύουν τις φιλανθρωπίες τους.
    Όταν χάνουν τη νεολαία τελειώνουν και αυτοί.
    Θα στήσουν και θα κάνουν τα πάντα να φιμώσουν τους μπλόγκερς.
    Αλλά την πάτησαν.
    ΆΚΟΥ ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΦΏς ΑΠΟ ΤΟ ''ΕΝΑ ΜΑΤΙ'' ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΌΓΚΣ
    Σε κάφρους απευθύνεται ο ΑΝΤΕΝΑ.
    Τέλος Εποχής κύριοι .
    Πάτε να πουλάτε πατάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κόσμος θα αλλάξει όταν θα αλλάξουμε τον εαυτό μας.

    http://liondani.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,
    ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ..
    Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ..

    ΜΕΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε Ηλιάνα παράτα μας με τη γραμματική και το συντακτικό, εδώ συζητάμε σοβαρά πράγματα...
    Η γλώσσα εξελίσσεται καθώς τη χρησιμοποιούμε...
    Αμάν πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανδρέα,

    μην ξαναγρέψεις το ονομά σου στα κείμενα.

    Να υπερασπιστούμε την ανωνυμία μας.
    Μην το ξεχνάμε αυτό.

    ΄Να ρωτήσω βρε παιδιά. Κοψοχολιάσαμε όλο το σαββτοκύριακο ότι συλλάβανε τους διαχειριστές του Press.gr , ¨οτι αναμένονται και άλλες συλλήψεις και τέτοια.

    Ποιους συλλάβανε μην τρελλαθούμε; Γιατί τα ΜΜΕ και τα κανάλια κυρίως δεν ζητάνε συγνώμη για όλα τα ψέμματα που λέγανε 56 ώρες;

    Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φαντάζομαι ότι θα ήταν φριχτή η εμπειρία. Εδώ με τσάντισε εμένα η στάση τους που είμαι και ο «μέσος τηλεθεατής» δεν θα σε τσάντιζε εσένα?
    Η περίσταση απαιτεί υπομονή και καθαρό μυαλό όμως …
    «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δικαιοσυνη ειναι το οργανο που νομοιμοποιει την αυθαιρεσια των ισχυρων

    προσπαθουν να σας εξοντωσουν οικονομικα με συνεχεις αγωγες,
    ασχετα αν δεν τεκμηριωνεται κατηγορια.

    οποια σταση και αν κρατησετε σαν οικογεννεια παντως εχετε κερδισει την εκτιμηση μας
    δεν εχουμε απαιτηση να γινεται θυσια σε αυτη την προσπαθεια ,
    σιγουρα θα την συνεχισουν και αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητή μου Αλεξία,
    είμαι καθηγήτρια μαθηματικών και (πριν από 10 χρόνια περίπου) ιδιοκτήτρια club στην Κυψέλη.
    Η συμπεριφορά των "ανδρών" που επανδρώνουν το Α.Τ. Κυψέλης ήταν προσβλητική, χλευαστική και γενικά άθλια, όποτε χρειαζόταν να επικοινωνήσω μαζί τους! Οι ίδιοι άνθρωποι φέρονταν πολύ καλύτερα όταν μάθαινα ότι δοιδάσκω τα παιδιά τους, αλλά όποτε μιλούσαμε για το μαγαζί με αντιμετώπιζαν τουλάχιστον σαν την Χέλμη, την Χρονοπούλου ή την Δέσπω Διαμαντίδου στα "Κόκκινα Φανάρια"!!!

    Γενικά, ζούμε σε μια χώρα με πολλά μέτρα και πολλά σταθμά!!!
    όπως είπε κι ένας έμπορος λαικής αγοράς "αν κλέψω 5.000 θα με κλείσουν μέσα την ίδια μέρα, αυτοί κλέβουν 5.500.000 και φιγουράρουν για ένα μήνα στην τηλεόραση"!!!

    Στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, όλοι είμαστε "ίσοι" αλλά κάποιοι είναι πιο "ίσοι" από τους υπόλοιπους!

    Υ.Γ. Μην απελπιστείς γιατί όπως λέει και ο ...σοφός Robbie Williams:"if you tolerate this, then your children will be next"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς λύπη μου διαπιστώνω ότι τα πράγματα σήμερα είναι πολύ διαφορετικά. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις υποκλοπές, την υπόθεση των Πακιστανών, τους ξυλοδαρμούς των αλλοδαπών στο αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας ή μήπως τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή

    ==
    Μπερδευεις ανομοια πραγματα.
    Οι υποκλοπες ειναι εγκλημα.
    Οι εγκληματιες δεν βρεθηκαν.
    Τοσο απλα.

    Πακιστανι παιντι καλα κανανε.
    Τι δηλαδη θα αποκτησουμε και "πακιστανι εκπροσωπο" της φυλης του??

    Ξυλοδαρμους ?
    Ε! να τους παμε και φραπεδακι?
    Ασε μας ρε "φοιτητρια"..

    Τον κυπριον φοιτητην?
    Που πηγαινε για καφεδακι και τον .."συνελαβαν" και εφαγε της χρονιας του?
    Ασε τις μπουρδες.

    Και τελικα αμα εσυ εισαι "φοιτητρια" στο 4ο της Νομικης ,εγω ειμαι ο Αιζενχαουερ ο ιδιος..

    Το οτι στηλιτευομαι την "ενεργεια" και τον τραμπουκισμο αυτο ειναι αλλο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. GAMO TO SPITI TOU XIOTI PALIOMALAKA NA PSOFISEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σαν παλιός πασοκτσής, αφού τους σιχάθηκα να μας κλέβουν και να μας λεηλατούν, αποφάσισα να ψηφίσω ΝΔ μπάς και αυτοί αλλάζαν κατί στον τόπο μας.Οταν μπήκα στην κάλπη όμως δεν με πήγε το χέρι να ρίξω ΝΔ και τελικά έριξα ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ(τοτε). Παιδιά ευτυχώς γιατί μ'αυτά που βλέπω τώρα σίγουρα θα έκανα παρέα τον Ζαχόπουλο. Τα ίδια κοπρόσκυλα είναι και αυτοί απλά αυτοί είναι ελαφρώς πιο χαζοί. Το ανέκδοτο του αιώνα με δύο λέξεις. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ......ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


    Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


    Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κοίτα Αλεξία μου, τα πράγματα είναι απλά. Κατακριτέα η "επιδρομή" των δυνάμεων ασφαλείας στο σπίτι σας, λόγω απειλών για εκβιασμού - οι οποίες σαφώς και δεν μπορούν να αποδειχθούν. Από ότι φαίνεται το press-gr ενόχλησε κάποιους και κινήθηκαν σπασμωδικά. Μην κάνετε και εσείς το ίδιο με τέτοιου είδους δημοσιεύσεις.
    Όταν γράφετε εν βρασμώ ψυχής, τα επιχειρήματα πνίγονται από τον βρασμό ψυχής.
    Έχετε δίκιο, προσπαθείστε να μην το χάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. MAΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ..

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ
    ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ
    ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αλεξία να ξέρεις πως όλοι οι νοήμων πολίτες είναι μαζί σας και να είσαι σίγουροι πως θα δικαιωθείτε.Υπομονή και..."το πηγούνι ψηλά!"...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ολος ο πολεμος που γινεται στο μπλοκ, γινεται διοτι τα ΜΜΕ χανουν την εξουσια να διαμορφωνουν γνωμη να λογοκρινουν και να εκβιαζουν τους επιδοξους κομματικους νονους της πολιτικης νομοθετικης και εκτελεστικης εξουσιας.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καποιοι λεγαν για ανωνυμια των blogs!!Τωρα που εγιναν επωνυμα και εξακολουθουν να αποκαλυπτουν --εστω και μετ εμποδιων-- πρεπει οι τρομολαγνοι οπισθοδρομικοι δημοσιογραφοι να τα καταδικασουν στον καιαδα του ψηφιακου αναλφαβητισμου?

    Κατω η χουντα της παραπληροφορησης,οι νομενκλατουρα της ενημερωσης,οι βαρωνοι των media.Ολοι πρεπει να αρχισουν να φοβουνται!!Ο λαος θα επαναστατησει,κατι τα blogs,κατι ο Τσιπρας,οι καρεκλες και οι οικογενειοκρατειες πρεπει να αρχισουν να τριζουν

    Μπραβο σου Αλεξια για το θαρρος σου να καταγγειλεις επωνυμα την στιγμη που οι αλλοι απλως φωτογραφιζουν με θολες περιγραφες!!

    Σου ευχομαι καλο κουραγιο σε εσενα και την οικογενεια σου και μην ανησυχεις η φωνη σου ακουγεται δυνατα απο εδω μεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απαιτούμε τώρα o babis να φτιάξει το δικό του blog. Έχει που έχει προφίλ στο blogger ασ το αξιοποιήσει επιτέλους...

    BABIS ΦΤΙΑΞΕ BLOG,
    ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ,
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ.

    ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


    ΕΦ.ΠΑΤΡΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η αλήθεια είναι ότι ζούμε ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!!!
    Το πιθανότερο είναι ότι όλα ξεκίνησαν από την υπόθεση των υποκλοπών.
    Κάποιοι κρατούν κάποιους στο χέρι………..
    Μετά διάφορα σκάνδαλα ή σκανδαλάκια έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πράγματα ή γεγονότα που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν τελειώσει σε χρόνο άμεσο.
    Εδώ απλά ο ένας ρουφιανεύει και κρατάει τον άλλο γνωρίζοντας πράγματα και θάματα…..
    Μετά έρχεται και ο Ζαχό …….Τελικά προσέχτε πως το DVD καταστράφηκε , οι «ένοχοι» κατατροπώθηκαν παραδειγματικά , είτε μένοντας στην φυλακή είτε κατακερματίστηκαν ως προσωπικότητες από ΦΙΛΟΥΣ και εχθρούς.
    Το σίγουρο είναι ότι όλοι έβαλαν μυαλό (συνετίστηκαν θα έλεγα εγώ) έστω και την τελευταία στιγμή.
    Αποτέλεσμα …θα ξεφουσκώσει και αυτή η φούσκα όπως όλες οι άλλες και αν δείτε ένοχο θα δείτε και εμένα…..
    Ποιος πραγματικά εκβιάζεται ; ποιος φοβάται τόσο πολύ ώστε να ενεργοποιούνται μυστικές υπηρεσίες και άλλες δημοκρατικές διαδικασίες ;; ποιόν προστατεύουν όλοι οι μηχανισμοί ; Εμένα , εσάς , μπα χέστηκαν για όλους μας ……….
    Προκειμένου να πείσουν (είναι και αυτή η ρημάδα η παντελής έλλειψη αντιπολίτευσης!!) ότι όλα είναι καλά καμωμένα και τίμια σε αυτόν τον μίζερο τόπο, μέχρι να σταματήσουν οι εκβιαζόμενοι να γίνονται εκβιαστές ..έχει να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!!!!
    Καλώς ήρθαμε στον 21ο αιώνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αλεξία,

    Ζούμε σε μια χώρα που δεν έχουμε μάθει το αυτονοητο , να ξέρουμε πως να διαχειριστουμε ως Πολιτεία και ως Πολίτες τους θέσμους.
    Ζουμε σε μια χώρα που δεν έχει αποβάλλει το κόμπλεξ οτι μπόρει καποιος άλλος να κάνει την δουλεία μας καλλίτερα.
    Κανείς δεν αμφιβάλλει για την ανάγκη αυτορρύθμισης , κάνείς,πόσο μάλλον οι ιδιοι οι bloggers .Άλλο αυτορυθμιση , που ειναι επιτατκτική ανάγκη αλλιώς το blogging θα αυτο-αναιρεθεί, και άλλο λογοκρισια. Ε, στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει το νοημα των λέξεων.
    Δεν πειράζει επειδή βλέπω πως είσαι και εσύ νέα , οπως και εγώ, έχω μια ελπίδα οτι η δική μας γεννία δεν θα επαναλάβει τα λάθη των προηγουμένων , όχι για κανέναν αλλον άλλο λόγο αλλά για να μην αναγκαστούν τα παιδιία μας ποτέ να γράψουν επιστολές για το αυτονόητο.
    με εκτίμηση,
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ελληνική δικαιοσύνη που θα θέλαμε να να πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα και μπορεί να εκφραστεί μέσα από ειλικρινείς και ικανούς λειτουργούς της θα έπρεπε πρώτα να διαλευκάνει α. Ποιοι τα πήραν από την Siemens, β. Τι θα γίνει με μεγαλόσχημους «δημοσιογράφους» και τις ομολογίες τους περί ηχογραφήσεων ή και μαγνητοσκοπήσεων αλλήλων ή τρίτων παραγόντων (βουλευτών κλπ), γ. Τι έγινε με τα «αμαρτωλά ομόλογα», ε. Τι και ποιος θέλει να ρίξει σκοτάδι στην υπόθεση Ζαχόπουλου και γιατί, ζ. Αν υπήρξαν όπως από διάφορες πηγές και «έγκριτους δημοσιογράφους» ακούστηκαν παρατυπίες και διασπάθιση τεραστίων κονδυλίων του ΥΠΠΟ στην ίδια υπόθεση?

    Και μετά από όλα αυτά να ασχοληθεί αν θέλει και με τα blog όχι όμως με πρακτικές και τρόπο που θα καταστήσουν πάλι την χώρα σημαιοφόρο της καθυστέρησης στη Δύση (στην οποία «ανήκομεν» κατά την ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλη) και όχι σε κάποια κλίκα τριτοκοσμικών ημι-δικτατοριών φανατικών κρατών (η Κίνα, το Αφγανιστάν, η Τουρκία και το Πακιστάν,) που αυτογελοιοποιούνται απαγορεύοντας τα blog, το Google, το Youtube και δαιμονοποιούν γενικά το ίντερνετ προσπαθώντας να προστατέψουν την γελοιότητα, τη διαφθορά και την ανελευθερία τους. Και να σταματήσει να φοβάται ή να φαίνεται (τουλάχιστον) ότι χειραγωγείται έστω και ακούσια, από «παραθυράτους» που παριστάνουν ότι τα ξέρουν όλα και τα δικάζουν όλα στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες που κατέχουν ημιπαρανόμως με καθεστώς ακόμα όχι ξεκαθαρισμένο απολυτά νομικά και που είναι, οι συχνότητες αυτές, ιδιοκτησία των Ελλήνων.

    Ιάγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αερααααααααααααααα ΝικοΣ 72

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΛΕΞΙΑ κατ΄ αρχήν σου λέω ένα μεγάλο μπράβο για το κείμενό σου.
    Παρακολουθώντας τα ελεεινά μμε χθές το βράδυ ένας και μόνο ένας τόλμησε και ρώτησε αυτόν που ¨αποκαλείται¨ δημοσιογράφος, ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ:ΚΥΡΙΕ ΥΠΗΡΞΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΘΙΞΕ?? ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ? ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (απο ένα άτομο που υποτείθετε πως γράφει για την ελευθερία του τύπου!!!) : ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ
    Αλλά θα έπρεπε να φιλτραριστεί!!!!!!!! είχαν υποχρέωση!! κλπ,κλπ, ρε που τα πουλάνε αυτά, νομίζουν πως απευθύνονται σε τριτοκοσμικούς ή μάλλον σε τεταρτοκοσμικούς??.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΕΞΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ BLOGS ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ. Η συμπαράσταση θα είναι πολύ μεγαλύτερη απο όποιο σενάριο κι αν ήθελαν να κατασκευάσουν.
    Και μια συμβουλη: στον κατήφορο των ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΩΝ των λεγόμενων εφημερίδων που δήθεν φροντίζουν για την αδέσμευτη ενημέρωση θα συμπαρασυρθούν όλοι οι καλαμοφερόμενοι, σοβαροί, βολεμένοι,πουλημένοι.

    Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ (ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. swsta ta les koritsi mou.... NTROPI STO MEGA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό που έγινε την Παρασκευή δεν ήταν τίποτα παράξενο. Εξάλλου εξεδώθη ανακοίνωση:


    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΧΩΡΑ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΔΙΕΞΟΔΟΝ ΕΞ ΕΝΟΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ

    ΠΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΡΙΝΕΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΥΜΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πριν συναντήσω το Press.gr αισθανόμουν σαν πρόβατο. Αισθανόμουν σαν πολίτης - φυτό, ξεκομένος απο κάθε πηγή πληροφόρησης, από κάθε βήμα διαμαρτυρίας. Παθιασμένος αναγνώστης του Βήματος απο τα παιδικά μου χρόνια, της σοβαρής δημοσιογραφίας και των στημένων ειδήσεων (όπως έμαθα αργότερα).

    Ελεγα "δεν μπορεί πούστη μου, κάτι πρέπει να γίνει, κάποιος κάτι θα κάνει" Μου χρειαζόταν αέρας, δεν είχα αέρα να ανασάνω και χώρο να ζήσω σαν πολίτης.

    Κάποια μέρα έμαθα για το Press.gr και έγινα αναγνώστης σας. Επιφυλακτικά στην αρχή , πιο ζεστά αργότερα. Δεν μπορούσα να τσεκάρω τις πληροφορίες σας, πολλά από τα σχόλια στα κείμενα σας ήταν εμετικά.

    Ομως τώρα είχα ένα ανοικτό παράθυρο μπροστά μου. Μπορούσα να διαβάσω ότι γινόταν πίσω απο τις γραμμές, ένιωσα ότι κατείχα μια διαφορετική γνώση.

    Δεν τα αποδέχτηκα ποτέ όλα όσα γράφατε και συνεχίζετε να γράφετε. Ομως μου δώσατε το δικαίωμα να μπορώ να αποφασίζω εγώ τι είναι αλήθεια και τι ψέμμα, μου δώσατε την ευκαιρία να αντιστέκομαι σε ότι έγραφαν οι έγκρυτες φυλλάδες και τα μεγάλα κανάλια της Gb πως την λένε την κυρία.

    Τώρα ήξερα ότι πίσω από όλα αυτά ένας άλλος κόσμος κινιόταν, ζούσε και μαζί του ζούσα και εγώ.

    Ζούσα σαν πολίτης, απόκτησα γνώμη και ύστερα απο πολλά χρόνια βουβαμάρας απόχτησα φωνή, άρχισα να έχω γνώμη στις παρέες, στη δουλιά.

    Και μόνο για αυτό σας ευχαριστώ. Και μόνο για αυτό που μου δώσατε σας είμαι ευγνώμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν έμπαινα κάθε τόσο στο PRESS-GR για έγκυρη ενημέρωση, τώρα θα μπαίνω κάθε μέρα.

    Είναι τόσο αποκαρδιωτική η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και τόσο αποτροπιαστικοί οι αδέκαστοι μεγαλοδημοσιογράφοι!

    Συνεχίστε! Μην εγκαταλείψτε τη καταπληκτική προσπάθεια του PRESS-GR.

    Κ. Σαραντίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Βάλτε τον Τσίπρα μπροστά να τους πάρει τα σώβρακα, απλά ας τον ενημερώσει κάποιος ότι θα φύγει αδιάβαστος με το παραμικρό. ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ!!! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΩΡΑ! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....

    ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αλεξία,

    Ζούμε σε μια χώρα που δεν έχουμε μάθει το αυτονοητο , να ξέρουμε πως να διαχειριστουμε ως Πολιτεία και ως Πολίτες τους θέσμους.
    Ζουμε σε μια χώρα που δεν έχει αποβάλλει το κόμπλεξ οτι μπόρει καποιος άλλος να κάνει την δουλεία μας καλλίτερα.
    Κανείς δεν αμφιβάλλει για την ανάγκη αυτορρύθμισης , κάνείς,πόσο μάλλον οι ιδιοι οι bloggers .Άλλο αυτορυθμιση , που ειναι επιτατκτική ανάγκη αλλιώς το blogging θα αυτο-αναιρεθεί, και άλλο λογοκρισια. Ε, στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει το νοημα των λέξεων.
    Δεν πειράζει επειδή βλέπω πως είσαι και εσύ νέα , οπως και εγώ, έχω μια ελπίδα οτι η δική μας γεννία δεν θα επαναλάβει τα λάθη των προηγουμένων , όχι για κανέναν αλλον άλλο λόγο αλλά για να μην αναγκαστούν τα παιδιία μας ποτέ να γράψουν επιστολές για το αυτονόητο.
    με εκτίμηση,
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΥΓΧΙΣΗ..

    Η ΤΖΕΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ?

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ,Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ
    ΘΕΜΟΥ?

    ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, Η ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΘΩΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ?

    ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ?

    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ; ΜΟΝΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ!

    ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. GRSex .com - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

    /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Καψαμπέλης είναι δημοσιογράφος και συ πας για δικηγόρος;
    Καλά όλα τα αισχρά επαγγέλματα στη δικιά σας οικογένεια έτυχαν;

    Εγώ ένας απλός αλήτης είμαι. Αν ήμουν όμως και ρουφιάνος τώρα θα ήμουν δημοσιογράφος...
    XA XA XA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πες τα γαμώ τον αντιχριστό μου! Ζούμε σε μια χώρα που από λαμπρό παράδειγμα την έχουν ρίξει οι "έχοντες εξουσία" στο άπατο της αβύσσου και συνεχώς μας παπαριάζουν το μυαλό να τα βλέπουμε όλα καλά και ανθηρά, αλλά αν δεν ξεστραβωθούμε σαν λαός πολύ σύντομα θα μπαίνει εισαγγελέας σε ΟΛΑ τα σπίτια που οι "μεγάλοι" δεν γουστάρουν.

    Και θα είναι ΜΟΝΟ η αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κυρία Καψαμπέλη ,

    Αλεξία ,

    Αποδεικνύεται ότι ακόμα και η παγιωμένη Δημοκρατία πρέπει να φυλάσσεται πολύ καλά από τους φύλακες της που δεν είναι άλλοι από όλο τον δημοκρατικό λαό και ανεξάρτητα από το κόμμα που ψηφίζει.

    Οι καιροί είναι πονηροί και δεν πρέπει ο Ελληνικός λαός να επαναπαύεται .


    Παραθέτω το πιο κάτω σχόλιο μου που είχα γράψει σε ένα άλλο ανηρτημένο δημοσιογραφικό σχόλιο ενός blogger.

    Όσο ο Λαός δεν κοιμάται βαθέως (έτσι όπως ειδικά τα ιδιωτικά κανάλια θέλουν) και έχει γνώση ,αυτόματα σημαίνει ότι έχει και δύναμη γιατί η γνώση είναι δύναμη.
    Οι υποαμοιβόμενοι σε βαθμό πενίας δημοσιογράφοι αποτελούν μαζί με τον λαό που ανησυχεί και που θέλει να γνωρίζει τις ειδήσεις ,στα χέρια του κρατάει την προάσπιση των αρχών της Δημοκρατίας , την ελέγχει και την κρίνει.
    Μοναδικό αρνητικό σημείο είναι οι ύβρεις και γι αυτό παρακαλώ όλους τους χρήστες που είτε για "πλάκα" είτε για "χαβαλέ" να μην προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες που χαρακτηρίζουν ως αισχρά τα Blogs και ειδικά το PRESS-GR που ενημερωνόμαστε όλοι (ακόμα και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι του MEGA,ANT1,ALPHA,ALTER,STAR κλπ)για ειδήσεις που το κατεστημένο τις απαγορεύει επειδή σαφώς διαφαίνεται ο συμβιβασμός που γίνεται μεταξύ εκδοτικών συμφερόντων και κυβέρνησης.

    Η εικόνα ενός ανθρώπου εχθές το βράδι στις ειδήσεις του MEGA (Κυρίου Καψαμπέλη), να δέχεται πύρ ομαδόν από τη τρόϊκα (Τρέμη - Πρετεντέρη - Οικονομέα) και έναν απίθανο και προφανώς δεξιό δημοσιογράφο ( εφόσον έχει το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ και καλύπτει Νέα Δημοκρατία και Μέγαρο Μαξίμου)και ο οποίος είναι συνάδελφος του κυρίου Πρετεντέρη στο ΒΗΜΑ , ήταν ανθρωπίνως απαράδεκτο και δημοσιογραφικά εγκληματικό,περισσότερο δε από την ύποπτη στάση ουδετερότητας των τριών δημοσιογράφων του MEGA.

    Είναι κρίμα που το MEGA έχει ξεπέσει τόσο μα τόσο πολύ στα μάτια των πολιτών και ειδικά των δημοκρατικών πολιτών αυτής της χώρας που το έβλεπαν και το στήριζαν για 17 χρόνια.

    Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την κατάντια.

    Η Ελευθερία θέλει αγώνες
    Η Γνώση είναι Δύναμη και

    τα δύο μαζί φοβίζουν όσους τις ποδοπατούν .

    Σέβομαι τον κάθε δημοσιογράφο μεγάλο ή μικρό όπως και εγώ θέλω να σέβονται εμένα αλλά για εχθές το βράδι μια είναι η λέξη που αρμόζει για τους χρυσοπληρωμένους δημοσιογράφους του MEGA και αυτή η λέξη είναι

    ΝΤΡΟΠΗ !!

    Δεν μπορείτε αγαπητοί μου τόσο εσείς όσο και άλλοι (γύρω στους δέκα (10)) να φέρεστε με τέτοιο τρόπο σε οποιονδήποτε άνθρωπο και να επιτίθεστε με τέτοιο τρόπο για να κάνετε άλλη μια φορά πλύση εγκεφάλου σε ένα λαό που αντί να κλείνει τη τηλεόραση ,κάθεται και σας βλέπει με βαριά καρδιά .

    Εσείς που παίρνετε 5,10,20,30 χιλιάδες ευρώ το μήνα μισθό και παραπάνω , θα έπρεπε να είστε περισσότερο ευγενικοί απέναντι στους καλεσμένους σας και σε αυτούς που σας παρακολουθούν.

    Προσωπικά για μένα ήταν εχθές η τελευταία φορά που είδα ειδήσεις τόσο στο MEGA όσο και στην ελληνική τηλεόραση και τι ειδήσεις ;
    Ένα ή δύο ή στη καλύτερη των περιπτώσεων τρία θέματα σε ένα δελτίο ειδήσεων στημένο, τριών τετάρτων στα περισσότερα κανάλια , με ερωτήσεις και στήσιμο που θα ζήλευε ακόμα και το Holywood.

    Ειδήσεις Αγαπητοί μου Δημοσιογράφοι είναι κάτι άλλο .

    Ειδήσεις είναι να αναφέρετε τα σημαντικότερα συμβάντα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα ή στον πλανήτη και όχι να λέτε ότι έχετε ειδήσεις μιας ώρας αναλύοντας Ένα , Δύο ή Τρία Θέματα.

    Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε άλλες εκπομπές πολιτικής ανάλυσης εκτός δελτίων ειδήσεων.
    Με αυτό το τρόπο θα δικαιολογείτε και τα χιλιάδες ευρώ μισθούς που ΟΧΙ τυχαία λαμβάνετε από τους εργοδότες σας την ίδια στιγμή που κριτικάρετε την οποιαδήποτε κυβέρνηση , την ακρίβεια στην αγορά και ενώ οι μισθοί για μορφωμένους ανθρώπους με μεταπτυχιακούς τίτλους και άλλα προσόντα, ενδεχομένως περισσότερα των δικών σας, είναι μισθοί πείνας , μισθοί των 1000 και 1300 ευρώ .

    Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι με το μέρος σας γιατί τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο και γιατί το άδικο μας πνίγει όλους.

    Σας ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kapoioi hlithioi prospathoyn na ekmetaleytoyn thn paroysa katastash pros ofelos toy tsipra
    kai probaloyn ta blogs kai tora ton kasampelh os organa toy tsipra

    na ginei o diaxorismos amesa apo ta politika mantria

    kasampelh bges kai deipsefse to oti tha katebeis ypopshfios me to synaspismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?

    ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΣΕ
    ΙΣΟΒΙΑ...

    ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΖΕΚΟΥ

    ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ
    ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ
    ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπητοί μου φίλοι,

    Καταδικάζω κι εγώ τις ενέργειες των ΜΜΕ να φιμώσουν την επκοινωνία με τους εκατοντάδες νταβραντισμένους οπαδούς μου!

    Ζήτω η αδέσμευτη εργατιά και τα τιμημένα νιάτα που παλεύουν μέσα στην ανεργία και την αδικία.

    Περάστε από το blog μου για να σας δώσω κι ένα δώρο.

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αλεξία ,

    Μη φοβάσαι τίποτα κάποτε θα είσαι περήφανη γι αυτά που τώρα ζεις. Κανείς δεν πρέπει να σταματήσει να γράφει , να γράφουμε όλοι εναντίον του χαφιεδισμού , και του νεο φασισμού να πάρουμε όλοι θέση:
    Άντρας λογάται όποιος βαστά στο ζόρε να μη πέσει,
    κι όποιος στις δύσκολες στιγμές παίρνει αντρίκια θέση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Απο όλα τα τσογλάνια των ΜΜΕ.. ο πιο ευχαριστος για μενα ηταν ο Οικομονέας...

    Μετά τα χθεσινά στο βραδινό δελτίο ειδήσεων καταλαβα οτι πρεπει να εισαι μεγάλο σκουληκι για να λεγεσαι "δημοσιογράφος"..

    Ζήτω η ελευθερία του λόγου!

    Ζήτω η ανωνυμία των blogs!
    (Για να μην φοβάται κανείς τις επιπτώσεις της αποκάλυψης της αλήθειας)

    Ζήτω το διαδύκτιο!

    ΥΓ: Πραγμάτικά ελπίζω να μην είναι άλλη μια αυταπάτη-στημμένο παιχνίδι των ΜΜΕ και της εξουσίας..

    Φοιτητής πολυτεχνείου Κρήτης
    ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Από σήμερα 26/2/2008 ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ τις εξής κακές συνήθειες:
    Να αγοράζουμε προϊόντα του ΔΟΛ που είναι τα
    -ΒΗΜΑ
    -ΝΕΑ
    -ΜΕΓΚΑ
    (αυτά για αρχή)
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (δηλαδή μέχρι τις 26/5/2008 περίπου)
    Μην αγοράζετε μην βλέπετε τα προϊόντα τους. Θα δείτε πώς θα το καταλάβουν.
    Διαδώστε το όλοι οι bloggers και όσους επηρεάζετε. Αυτό δεν θα περάσει έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ,ΦΑΤΣΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ,ΚΑΤΑΔΟΤΗ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μα τι ακριβώς νόμιζες ότι κάνει η ελληνική αστυνομία; Ότι μοιράζει σοκολατάκια; Εμ γιατί φωνάζουμε όλοι ότι είναι τριτοκοσμική;

    Τέλος πάντων, νομίζω ότι η αντίδραση του πατέρα σου και εσένα είναι υπερβολική σχεδόν τροτοκοσμική και αυτή. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε μέσα οπότε λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καταρχας καλησπερα σας.
    Θα ηθελα απο την αρχη να πω οτι ειμαι-ημουν Νεοδημοκρατης,αμεροληπτος.
    Μπορω να το τεκμηριωσω και με αποδειξεις.
    Αλλα εφτασε η ωρα αυτο που οι πολιτικοι ολοι αναιξερετως εχουν για καραμελα(θα βαλω το μαχαιρι στο κοκκαλο)να το κανουν αλλιως υπαρχει και αλλο μερος να το βαλουν,αυτοι ξερουν.
    Ζουμε στην συγχρονη Ελλαδα αυτο σημαινει πια κανει τα καλυτερα τσιμπουκια,γιατι αυτος ειναι ο σκοπος της συζητησης εδω και δυο μηνες.
    Το ποιος εφαγε τα λεφτα απο τα ομολογα,ποιος εκανε τις υποκλοπες,ποιος μασησε τα πακετα της ευρωπαικης ενωσης,ΤΙΠΟΤΑ.
    216εκατομμυρια €υρω διαχειριζοταν το υπουργειο πολιτισμου προς διαφορους συλλογους,τωρα ποσα πηγαν σε πραγματικους συλλογους...............το αλλο με τον Τοτο το ξερετε;
    Τραπεζια,δεξιωσεις και κοντρα δεξιωσεις μονο αυτο γινεται.
    Προσπαθω να μαζεψω λιγα λεφτα (300€) για να παρω κατι και δυσκολευομαι,οπως και οι περισσοτεροι/ρες απο εμας.
    Ο Θεμιστοκλης ομως ε; Ντροπη το αρχαιο ονομα,Για χαρην συντομιας θα αναφερεται μικροτσουτσουνος ομως,.........κατι τετοιο μου θυμιζει αφου ολο καλεσμενες εχει γυναικες και αδελφες.
    Ο Μικροτσουτσουνος λοιπον εκανε οικονομια και μαζεψε οχι 300€ αλλα ακουσον ακουσον 5,5 εκατομμυρια ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.
    Ειδατε τι κανει η νηστεια;
    μεχρι και σε χαραμαδες μπαινει τωρα σαν τρωκτικο που ειναι,μονο που οι χαραμαδες πρεπει να εχουν 10 μετρα ανοιγμα.
    Τωρα γιατι εμενα ολη αυτη η ιστορια μου θυμιζει κατι απο τον Ιουδα δεν μπορω να καταλαβω.
    Αλλα μικροτσουτσουνε σε λιγο σε βλεπω να τραγουδας:Τωρα κρυμμενος στο βρακι δεν μου ζητας παιχνιδια,
    καθεσαι κι αναπαυεσαι στα μικροσκοπικα σου @@.-
    Ας αφησουμε λοιπον την χιονατη που αναφεραμε παραπανω και ας περασουμε στα δικα μας φωτιες πλημμυρες,λοιμοι....ειδατε τι παθαμε μολις πηγαμε να πουμε για τα ομολογα,και μονο που το σκεφτηκαμε.
    Για αυτο λεω βρε παιδια ας το παρει το ποταμι,αφου ετσι και αλλιως παλι οτι θελουν θα κανουν.
    BLOGGERS ARE ALWAYS FREE
    KEEP BLOGGING

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αλεξία,

    Ζούμε σε μια χώρα που δεν έχουμε μάθει το αυτονοητο , να ξέρουμε πως να διαχειριστουμε ως Πολιτεία και ως Πολίτες τους θέσμους.
    Ζουμε σε μια χώρα που δεν έχει αποβάλλει το κόμπλεξ οτι μπόρει καποιος άλλος να κάνει την δουλεία μας καλλίτερα.
    Κανείς δεν αμφιβάλλει για την ανάγκη αυτορρύθμισης , κάνείς,πόσο μάλλον οι ιδιοι οι bloggers .Άλλο αυτορυθμιση , που ειναι επιτατκτική ανάγκη αλλιώς το blogging θα αυτο-αναιρεθεί, και άλλο λογοκρισια. Ε, στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει το νοημα των λέξεων.
    Δεν πειράζει επειδή βλέπω πως είσαι και εσύ νέα , οπως και εγώ, έχω μια ελπίδα οτι η δική μας γεννία δεν θα επαναλάβει τα λάθη των προηγουμένων , όχι για κανέναν αλλον άλλο λόγο αλλά για να μην αναγκαστούν τα παιδιία μας ποτέ να γράψουν επιστολές για το αυτονόητο.
    με εκτίμηση,
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με δημοκρατικές ευαισθησίες (Τιμή 0 ευρώ- Ετος 2ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΒΗΜΑ,ΝΕΑ ,ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ MEGA ,ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ellines grigoreite tin wra pou oi Amerikanoi prospathoun na mas peisoun oti o Megas Aleksandros itan eksogiinos ki o Philipos proerxetai apo ton planiti Anova , oi plirwmenoi politikoi kai dimosiogtafoi evalan stoxo ton Antrea Katsampeli.H gonzo dimosiografia tis Rodou einai mazi sou Andrea.Gera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ,ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΩΝ ΗΠΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ,ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ DVD ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ,ΤΟΥ MEGA,TOY ,TOY,TOY.

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ένωση Συντακτών καλεί τη …Δίωξη εναντίον των bloggersBy Factorx | February 26, 2008


    Συνέβη κι αυτό: Επιστολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε σήμερα η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων, με την οποία ζητά τον …εντοπισμό και την αποκάλυψη των «ανώνυμων bloggers» και την καλεί να κάνει … έρευνα στον νομό Αχαΐας, εντός των προσεχών ημερών. «Είμαστε στη διάθεση σας να σας κοινοποιήσουμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ανώνυμων blogs και παράλληλα να προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη νόμιμη ενέργεια που εσείς θα μας υποδείξετε με σκοπό την αποκάλυψη των άγνωστων λιβελογράφων» προσθέτει στην επιστολή της προς τη Δίωξη η Ένωση.

    Πως δικαιολογεί την επιστολή; «Τον τελευταίο καιρό σειρά ανώνυμων ιστολογίων (blogs) έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο, με καταφανέστατα συκοφαντικές, ανυπόστατες, ψευδείς αλλά και χυδαίες αναφορές εις βάρος πολιτών, το περιθώριο αμύνης των οποίων αποδεικνύεται ανύπαρκτο. Ανάμεσα στα θύματα των ανώνυμων λιβελογράφων περιλαμβάνονται, πέραν των άλλων, και δημοσιογράφοι η επαγγελματική και κοινωνική υπόσταση των οποίων σπιλώνεται…χωρίς οι ίδιοι να έχουν την δυνατότητα να αρθρώσουν αντίλογο ή να υπερασπιστούν νομικά τον εαυτό τους, μιας και οι συκοφάντες είναι άγνωστοι. Είναι σαφές ότι η κατάχρηση της ελευθερίας που το Διαδίκτυο προσφέρει αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα για θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα (sic), ουδείς δε μπορεί να προδικάσει τις συνέπειες που μπορεί σε βάθος χρόνου να επιφέρει η παρατεταμένη εμμονή κάποιων σε τακτικές που παραπέμπουν σε «κουκουλοφόρους» οι οποίοι ανενδοίαστα βάλλουν επί δικαίων και αδίκων».
    Τι γίνεται ρε παιδιά; Μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ,ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΩΝ ΗΠΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ,ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ DVD ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ,ΤΟΥ MEGA,TOY ,TOY,TOY.

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. μην μασατε ρε τσακιστε τους εφτασε το τελος τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αλεξία
    Λυπάμαι για ότι σας συνέβη ..
    Σαν νομικός που σπουδάζεις θα πρέπει να θυμηθείς την πρόσφατη ιστορία μας (χούντα ) και τι συνέβαινε τότε..
    Κι αν εσενα κοπέλα μου σου ταραξαν ενα βράδυ το σπιτι..την οικογένεια..΄τότε κάνανε ακόμα χειρότερα..
    Θα μου πεις μα τώρα έχουμε χούντα?
    Ναι ,τώρα εχουμε πολλες χούντες..
    Τη χούντα των δημοσιογράφων..των μεγαλοεμπόρων..των μεγαλοιδιοκτητων εφημερίδων και καναλιων
    ..των καλλιτεχνών ...των...των..
    Γι'αυτό οπλίσου με θάρρος..υπομονή..δυνάμωσε τον εαυτό σου και στάσου διπλα στον αντρα σου και αγωνίσου μαζί του..
    Φτάνει ο αγώνας σας να ειναι εντιμος και καθαρός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. AYTO ΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;
    Μαριέτα να λιώσεις καργιόλα!!!!Σκατά στον τάφο σου πουτάνα αγάμητη που δεν έχεις σημείο g.

    26 Φεβρουάριος 2008 4:14 μμ

    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
    ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜENΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ: ΑΝ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ BLOGGERS KAI OXI EKΒΙΑΣΤΕΣ Η ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΑΖΙΚΑ, ΤΑ ΠΟΣΤ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ:
    Επεξεργασία αναρτήσεων, διαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Για σταθείτε ρε παιδιά να μην τρελλαθούμε κιόλας,ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Δικαιοσύνης και πέντε -έξι χωροφύλακες μπαίνουν σε ένα οικογενειακό άσυλο σα να μπήκαν μέσα στη γιάφκα της κάθε μικρομαφίας ,μέσα στην κάθε συνοικιακή παράνομη λέσχη,σα να παρακολούθησαν το πρεζάκι και ερεύνησαν το μαγαζί του ''πρεζοέμπορου'',σα να εξάρθρωσαν τους κατα τόπους αντιπροσώπους του τράφικινγκ και δεν έχει παραιτηθεί ένας παυλόπουλος,ένας χατζηγάκης(που εισαι νιότη που λεγες πως θα γινώ μεγάλος-γιατι εσύ βρε φουκαρά ξεκίνησες μαζί μας δε σε επέβαλλαν τα κυκλώματα -)ή έστω ένας κάποιος με φιλότιμο?Εντάξει ΗΡΕΜΑ ΜΌΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΡΕ ΣΥ ΑΛΕΞΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΧΙΩΤΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΗ ΘΥΜΙΖΕΙ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ TΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΕΝΕΚΩΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΦΙΛΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ. ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    "Ζ" ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Appeal to emotions where there is no appeal to logic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εχει πολύ μεγάλη πλάκα αυτές τις ημέρες, να ακούς διάφορους μεγαλοδημοσιογράφους του κατεστημένου, όργανα της εργοδοσίας, να μιλούν για τα μπλογκς. Τι λένε; Μα, ότι πρέπει να έχουν “κατά νόμον υπεύθυνους”.Δηλαδή, όπως οι μεγαλοδιαπλεκόμενες εφημερίδες και τηλεοράσεις. Κοντολογίς, ο μπλογκάκιας που δεν έχει μια στην τσέπη του, συγκρίνεται με την ελίτ που διαθέτει πακτωλό εκατομμυρίων για την εξαγορά συνειδήσεων και στραιές δικηγόρων. Ετσι αντιλαμβάνονται την ελευθερία. Προφανώς, “τσούζουν” τα μπλογκς, ε παιδιά; Καλοί είναι οι μπλογκάδες για καμμιά συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις φωτιές. Τότε μάλιστα, τους υϊοθετούμε και τους προβάλλουμε, ενώ το επόμενο βήμα είναι η χειραγώγησή τους. Οταν όμως, καθίστανται ανεξέλεγκτοι, τότε πρέπει να μαντρωθούν δια νόμου. Γαμώ τους δημοκράτες. Τα λένε αυτά οι άνθρωποι των μεγαλων αφεντικών, που άπαντες γνωρίζουμε τα παιχνίδια που παίζουν πίσω από την πλάτη μας. Απλά, αυτοί είναι του συστήματος. Αρα, ακολουθούν το καθεστωτικό πρωτόκολλο για να κάνουν τον φόνο. Οχι σαν τους άλλους. Είναι ακριβώς όπως οι “εγκληματίες του λευκού κολλάρου” και οι μαφιόζοι. Οι πρώτοι δεν λερώνουν τα χέρια τους, αλλά πληρώνουν δολοφόνους. ΟΙ δεύτεροι είναι οι κακοί, επειδή πυροβολούν οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Για σταθείτε ρε παιδιά να μην τρελλαθούμε κιόλας,ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ανωνυμοσύνης και πέντε -έξι κάφροι μπαίνουν σε ένα οικογενειακό άσυλο σα να μπήκαν μέσα στη γιάφκα της κάθε μικρομαφίας και γράφουν αυτά;
    Επιτέλους πιάσανε τόπο οι κατάρες.
    Καλά να πάθεις κωλόχοντρη, μακάρι να ψοφήσεις κιόλας για να μάθεις άλλη φορά να μην παίζεις με τις ζωές και τα όνειρα των Ελλήνων, είτε αυτοί λέγονται απλοί φοιτητές, είτε φύτουλες, είτε αιώνιοι φοιτητές, είτε απλά εγγεγραμμένοι στα μητρώα...
    150.000 αιώνιοι φοιτητές που τους στέρησες αντισυνταγματικά το δικαίωμα στο όνειρο για την απόκτηση ενός πτυχίου, ακόμη και την τελευταία έσχατη στιγμή της ζωής τους, σου στέλνουν τις ΘΕΡΜΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ για ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!
    # posted by Ανώνυμος : 7 Φεβρουάριος 2008 1:33 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Κανονικά μετά το χθεσινοβραδυνό φιάσκο του MEGA channel , θα έπρεπε η Διεύθυνση του ΒΗΜΑΤΟΣ και του ΔΟΛ , να απομακρύνουν την Τρέμη , τον Πρετεντέρη και τον Οικονομέα από το MEGA στην χειρότερη περίπτωση ενώ στην καλύτερη να απολυθεί άμεσα ο κύριος Χιώτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί όχι μόνο στους απέναντι αλλά και μέσα στο κόμμα μου , η εμμονή του αποτυχημένου προέδρου κ. Παπανδρέου, να επιτίθεται εναντίον του κ. Βενιζέλου, σε μια προσπάθεια ανέγερσης διαχωριστικού και αδιαπέραστου τείχους ανάμεσα στα δύο κόμματα , χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί από πλευράς του οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στα έδρανα της εξουσίας.
    Ας μην αντιλεχθεί ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αντικειμενικό σκοπό να διαχειριστεί ή να συνδιαχειριστεί εξουσία» διότι τάχατες «η εξουσία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για το κόμμα» διότι αν πάρουν είδηση οι ψηφοφόροι ότι ο αρχηγός σκέφτεται έτσι τότε, ενδεχομένως γρήγορα, θα επαληθευτεί η κ. Παπαρήγα ότι… αλλού τις πορτοκαλιές τις καλλιεργούν για να κάνουν πορτοκάλια και όχι… κουραμπιέδες..!
    Τα κόμματα δεν είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις που να αντικρούουν κυβερνητικές προοπτικές, αλλά υπάρχουν μόνο και μόνο για να διεκδικούν την κυβέρνηση, αυτοδύναμα ή σε συνεργασία μ’ άλλα κόμματα. Πού πήγε η διεκδικητική κουλτούρα της Αριστεράς για την Απλή Αναλογική η οποία όπως έλεγαν θα εξαναγκάσει σε κυβερνητικές συνεργασίες..; Μήπως τώρα, εκτιμούν ότι δεν χρειάζονται συνεργασίες επειδή στο παιχνίδι του δικομματισμού ενδέχεται να μπει και τρίτος παίχτης..;
    Ο κ. Παπανδρέου ασφαλώς θα συνειδητοποιήσει γρήγορα ότι, στον τόπο υπάρχουν και άλλοι Αριστεροί Δημοκράτες, με αγώνες και προσφορά που δεν έχουν χρεία πιστοποιητικών «εθνικοφροσύνης» από τη μια και «αριστεροφροσύνης» από την άλλη πλευρά. Ούτε βεβαίως όσοι μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την Αριστερά σε δύσκολους καιρούς, περιμένουν σήμερα την απονομή μεταπτυχιακών τίτλων «αριστεροσύνης».
    Δηλώσεις όπως αυτές οι πρόσφατες του κ. Παπανδρέου με έντονο απαξιωτικό ύφος για τον κ. Βενιζέλο, των οποίων η αναπόδεικτη αυτάρκεια μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από βλακώδη έπαρση λόγω της εκλογής στην κορυφή της κομματικής ιεραρχίας, είναι ατυχείς στιγμές και το περιεχόμενό τους πρέπει να αποκηρυχθεί γρήγορα. Η αλαζονεία (έστω και κατά λάθος) δεν ταιριάζει στην Αριστερά,απλα δημιουργεί αποστροφή και φέρνει νερό στο μύλο της αντίδρασης.
    Πιο απλά διαιωνίζει την ανικανότητα και τη βλακεία του.
    Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Meno monima sto eksoteriko kai pou kai pou mou perna h skepsh gia thn glykia Ellada kai to poso poly 8a h8ela na gyriso piso. E loipon na liosoun ta kokala mou sto eksoteriko. Exo sixa8ei auth thn xora ton lamogion ton poniron, to karkinoma. Opos elege kai o Lebentis, karkinos sto soi tou Karamanli kai tou Papandreou. Mporei na mhn ftaine autoi alla afou den exoun ta arxidia na eksigiansoun auth th xora, na pane sto diaolo. Telika se auth thn xora eisai eleu8eros na les mono oti tous aresei!!! Kouragio kopela mou. Kai kyrie Anastasiadh kyrie Xioti kyrie Rousopoule kyrie Karamanli ante kai gamh8eite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Σωστός ο 6.11 ο δεύτερος.

    Bloggers νομίζετε ότι θα αλλάξετε τον κόσμο. Πρόβατα είσαστε και σεις. Μην κάνετε παρέα με λύκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΗΠΕΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ:
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ – ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ
    Eσύ-εσύ-εσύ με το στυλό
    η μάνα σου γαμιέται με έναν αλβανό


    Είναι αρρώστια και μαλακία
    γραφιάς να είσαι σε αυτή την κοινωνία
    όλοι σε φτύνουν και σε γαμάνε
    Και το μουνί της μανας σου το τραγουδανε

    Τρίγωνα κάλαντα μέσα στη φυλλάδα
    γαμιέται η μανούλα σας για μια μακαρονάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ,ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΩΝ ΗΠΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ,ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ DVD ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ,ΤΟΥ MEGA,TOY ,TOY,TOY.

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΓΕΙΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ AΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑΛΗΤΕΣ


    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ



    ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ



    ΓΛΥΦΤΕΣ



    ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ



    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ



    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ



    ΑΘΛΙΟΙ



    ΛΑΤΕΡΝΕΣ



    ΑΗΘΕΙΣ



    ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ



    ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ



    ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ



    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ



    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ποιος θα ελέγξει τους μεγαλοεκδότες που συμπεριφέρονται ως νταβατζιδες της Ελληνικής Δημοκρατίας;
    Από την μια έχουμε έναν κύριο που εισπράττει έξι εκατομμύρια ευρώ άλλα το υπουργείο οικονομικών ξέχασε να του απαγγείλει φοροδιαφυγή. Από την άλλη, έχουμε νταβατζιδες που σπέρνουν την συκοφαντία κατά άλλους άλλα όταν είναι κατά τον ιδίων δεν την δέχονται.
    Για να υπάρχει εκβίαση αυτό σημαίνει ότι κάπου υπάρχει παρανομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΠΩΛΕΙΤΑΙ κιθάρα ηλεκτρικη yamaha 300 euro... δωρο ενισχυτης fender..
    email: giorgos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΑΛΕΞΙΑ,
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ , ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν είναι και πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Το σύστημα όχι μόνο δεν βοηθάει τον πολίτη αλλά του κάνει και δύσκολη τη ζωή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτουμε και να βοηθήσουμε τον συμπολίτη να το δούμε σαν φίλο και όχι σαν εχθρό μας και φυσικα ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ποιά εικόνα έδωσε ο Χιώτης στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ήξερε περισσότερα ακόμα και από την αστυνομία. Βέβαια, είναι προφανές ότι ήταν πολύ καλά ενημερωμένος, σίγουρα, μεταξύ άλλων, από την αστυνομία. Εντάξει, είναι κατανοητό, ως υποβάλλων τη μήνυση, θα έχει κάποια “στοιχεία” στα χέρια του. Πως όμως, είναι δυνατόν να έχει στοιχεία από τις έρευνες των αστυνομικών; Αυτό δεν είναι καραμπινάτη παρανομία; Εδώ, ο άνθρωπος ήξερε ακόμα κι’αν ήταν ζεστός ο καφές του Καψαμπέλη όταν οι μπάτσοι έκαναν ντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Aγαπητη Αλεξια...

    θα πω μονο οτι σε δικαιολογω λογο του νεαρου της ηλικιας σου...και πιθανολογω οτι δεν μπορεις να κρινεισ αντικειμενικα λογο της εμπλοκης σου στην υποθεση του ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ..ο οποιος θα σου υπενθυμισω οτι μεχρι προσφατος αρθογραφουσε στο ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ...Α Ν Ω Ν Υ Μ Α!!


    Θα σου θεσω τα απλα ερωτηματα..!!

    1)ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ)ΕΙΧΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΦΗΜΕΣ (ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στο ΜΠΛΟΓΚ)ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΡΕΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ (ας τις χαρακτηρισω ετσι) ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΛΙΔΩΡΟΥΣΕ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΕΜΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΛΑ...ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΕ. ΕΡΩΤΗΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ??? ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΣΚΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΜΠΟΛΓΚ?


    2)ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΜΕΣΟΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ.ΔΗΛ...ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.

    ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΕΞΙΑ? ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ.

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΛΕΞΙΑ. ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ...ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΙΘΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ.

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΟΡΙΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΤΕ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ.


    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΛΕΞΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ? ΔΗΛ...ΔΙΑΣΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...???

    ΜΗΠΩΣ ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ?

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ? ΔΗΛ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ DADDY DEAREST? ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ?

    ΑΣΕ ΝΑ ΠΗΔΑΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ? ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ?

    ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ? ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ!ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΛΕΞΙΑ.!!


    ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.


    ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 20 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .


    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    και για το συμβολικο της υποθεσης επιλεγω να γραφω ανωνυμα οπως ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΓΚΕΡΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΑΓΑΠΗΤΗ
    ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 21 ΕΤΩΝ.

    ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

    o μασκαριοτατος αρχιεπισκατος αθηνων και πασης μαλακιας παραπονιεται για εντονους πονους τελευταια οχι λογω του καρκινου και της ηπατιτιδας αλλα λογω του αγριου ομοφυλοφιλικου σεξ που εκανε τις τελευταιες μερες με το θεοκλητο πουσταριανο.
    ο θεοκλητος εσκισε τη κωλοτρυπα του μασκαριοτατου με αποτελεσμα ο τζακης να του κανει 36 ραμματα.


    ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑ:
    "ΨΌΦΟ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΑ. ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟ ΠΟΔΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ."

    Και αντί να ζητήσεις συγνώμη, να κάνεις το πιό απλό ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ, διαμαρτύρεσε γιατί σου στεναχώρησαν την ψυχούλα.
    Τι έχεις να πεις στηη ΜΑΡΙΕΤΑ με το κομένο πόδι, που διάβαζε όλον αυτό τον εμετό, που Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αγαπητέ συνάδελφε Ανδρέα,
    Αγαπητή Αλεξία,
    Αν και θα αναρτήσω ένα πόστ σχετικά με την ελεθεροτυπία στην πατρίδα, πρέπει να σάς πώ ότι το press.gr αποτελούσε εξ αρχής μια ειδησεογρφική πηγή για μένα την ενδημούσα δημοσιογράφο-λογοτέχνιδα-μπλόγκερ του εξωτερικού.
    Υπήρξα συνάδελφος του εκλεκτού πατέρα σου Ανδρέα στα αθώα χρόνια της εφημερίδας Πρώτη και ξέρω πως οι συκοφαντίες εναντίον του και εναντίον του μπλόγκ του για εκβιασμούς και τα τοιαύτα θα αποδειχθούν φρούδες.
    Στηρίζω το μπλόγκ σας (αν και θα ήθελα να γίνεται πιό αυστηρός έλεγχος στα σχόλια- πολλοί αναγνώστες σας ξεφευγουν με τους χαραλτηρισμούς τους).
    Στηρίζω τον Ανδρέα ώς συνάδελφος και ως φίλη , ως επώνυμη μπλόγκερ.
    Και για όσους απληροφόρητους δεν γνωρίζουν περι μπλόγκινγκ , έχω να πώς πως στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τα δημσοιογραφικά μπλόγκς είναι αυτά που σκάνε τα νέα στον δυτικό κόσμο πλέον.
    Και πάλι, κρατείστε γερά. Είμαστε μαζί σας.
    Με τιμή και σεβασμό στο έργο σας
    Ιουστίνη Φραγκούλη
    Μόντρεαλ
    Καναδάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Είμαι προβληματισμένος πολίτης και θέλω ένα καλύτερο αύριο για μένα για σένα για όλους μας.


    Τα στοιχεία ενός τόπου δεν αποτελούν μόνο ένα σκηνικό μπροστά στο οποίο εκτυλίσσονται τα δρώμενα, τα συγκροτούν κιόλας.
    H τρέχουσα πραγματικότητα πρέπει να εμπναιεται, να ενσωματώνει και να αναπαριστά την γνώμη και την εμπειρία αυτού του τόπου.
    Ωστόσο κοινωνικές πολιτικές, οικονομικές, ιδεολογικές, προκαταλήψεις δεν έχουν μέχρι και σήμερα κάνει το οικονομικοκοινωνικοπολιτικο κατεστημένο να δει πέρα από το δικό του πλαίσιο.

    Σήμερα το internet αλλάζει τα δεδομένα, αλλάζουν συνολικά το πλαίσιο, οι εξουσίες δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στο προσεχές μέλλον, όλα διευρύνονται, οι ιδεολογικές και οικονομικές συνέπειες τής νέας κοινωνικής πραγματικότητας σε λίγο καιρό θα είναι αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.
    Αγρότες βουνίσιοι κοσμοπολίτες όλοι το ίδιο.

    Σε λίγο καιρό αρκετοί θα χλευάζουν την εκζήτηση του πολιτισμένου βίου και θα προτιμούν να τονίζουν ότι είναι << βουνίσιοι>>

    Πλέον στην κοινωνία δεν υπάρχουν αποδεκτές δικαιολογίες, όλοι σε όλα βλέπουν προσωπικό, οικονομικό η πολιτικό κίνητρο.

    Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι “ ο δρόμος του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ”

    v

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αν η πλειοψηφία των Ελλήνων αξίζει κάτι καλύτερο από την τωρινή παρακμή κράτους, πολιτείας, ΜΜΕ ας το αποδείξει με έργα και αγώνες. Αν η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων δεν κοιτάει την καλοπέραση της, μία θέση στο δημόσιο και να τρώει από τα έτοιμα του μπαμπά και της μαμάς ας κοιτάξει να αλλάξει το παρόν και το μέλλον της διεκδικώντας και επαναστατώντας. Χρησιμοποιείστε το διαδύκτιο για να ενώσετε φωνές αλλά βγείτε στους δρόμους να ακουστείτε. Καμιά μάχη δεν κερδίζεται από τον καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. 6:27
    Αγαπητέ φίλε ,συμφωνώ απολύτως .
    Τέτοια σχόλια δίνουν τροφή στους εχθρούς των blogs , ιδιαίτερα στον Υπουργό Προπαγάδας και τους ‘’κωλλητούς ‘’ του στον ΔΟΛ .
    Πρέπει λοιπόν οι διαχειριστές να τα διαγράφουν για να προστατέψουν το αγαπημένο μας
    PRESS-GR.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ BLOGGER, O FUNEL,

    ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΝΕΦΕΛΙΜ, ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ)

    ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ...

    ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    IF WE TOLERATE THIS, THEN OUR CHILDREN WILL BE NEXT!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΩΤΟΡΥΠΑΝΣΗΣ
    25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 8 Μαρτίου.

    http://www.globe.gov/GaN/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ(TB-TYΠOY) ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ TO PRESS .GR και ΤΑ BLOGS!H ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

    Να και μερικές διαπιστώσεις της "διασταυρωμένης δημοσιογραφίας".
    1) το internet "βιάζει" (MEGA)
    2) το internet "αυτοκτονεί". (NET)
    3) το internet "τυφλώνει". (ANT1)
    συν των εφήμερίδων μπλοκ στο μπλογκ κλπ

    Βλέπουν ότι όλο και περισσότεροι κάνουν στροφή προς την ανεξάρτητη, δωρεάν και εναλλακτική πολιτική ενημέρωση και κάνουν ότι μπορούν για να την φιμώσουν.
    Τις έχουμε χεσμένες τις εφημερίδες τους με τις σαβουροταινίες που τις κατεβάζουμε ότι ώρα θέλουμε από torents δωρεάν και όχι με 4,5 ευρώ.
    Τα ΜΕΓΑΛΟ-κωλοκάναλά τους τα φτύνουμε και τα κοιτάμε μόνο για να διασκεδάσουμε με τις απεγνωσμένες προσπάθειες που κάνουν για να φανούν επιδραστικοί.
    Οι μεγάλοι μας πολιτικοί εχουν λόγο σε αυτό.. γιατι έχουν την φωλιά τους λερωμένη!!!δέν θέλουν να βγαίνουν τα απλυτά τους στην φόρα, φοβούνται τα μέσα που δεν ελέγχουν με κρατική διαφήμιση και έργα!πολιτικοί που δεν παράγουν έργο- τρώνε φράγκα απο το κράτος-διορίζουν τα παιδάκια τους - εξουσιάζουν και να πηδάνε ελεύθερα το καθε κοριτσακι που θελεί διορισμό!!και τους φταίνε οι BLOGGERS μετα?

    Εάν οι Ελληνικές αρχές,κατασκεύασαν καταγγελίες οικονομικών εκβιασμων,ωστε να γινει άρση του απορρήτου απο τη Google,Η' ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(ΧΙΩΤΗΣ ΚΛΠ) ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ τοτε το θέμα παίρνει αλλη τροπή και διαστάσεις...
    αλλά και ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ και κάποιος να έκανε εκβιασμό(αν αποδειχθεί) δεν σημαινει οτι θα ισοπεδωθούν τα πάντα στο ίντερνετ για έναν -δύο!ΑΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.

    κυνήγι μαγγισών ξεκίνησαν οπως στο ΜΕΣΑΙΩΝΑ?σε λιγο θα πανε στα τσατ στα φόρουμ και μετά στα καφενεία να παρακολουθούν ποιος συκοφαντεί ποιόν με φήμες και σχόλια?
    Θα στήσουν και θα κάνουν τα πάντα να φιμώσουν τους μπλόγκερς.
    Αλλά την πάτησαν.1 blog θα κλείνει 100 θα γεννιώνται!!!
    πείτε τα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

    κορίτσι μας μην μασάς...τα blogs έχουν δύμανη πια..φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ο μόνος τρόπος να λύσεις ένα πρόβλημα είναι πρώτα απ'όλα να κάνεις διάγνωση του προβλήματος..

    Είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα όπου ο κόσμος μας αρχίζει και τελειώνει στο σπιτι του γείτονα.

    Ευτυχώς που το Internet φτιάχτηκε στην φασιστική Αμερική, γιατί αν φτιαχνόταν στην δημοκρατική Ελλάδα θα είμαστα όλοι στην φυλακή τώρα.

    Η Οργή του Λαού (όχι με την ένοια της Παπαρήγα) είναι τεράστια και βλέπω κακία και κούραση προς την TV από το σύνολο των ανθρώπων που μιλάω καθημερινά.

    όπως και η Μαρία Αντουανέτα, έτσι και οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν έχουν καταφέρει να βγουν από το γυάλινο κλουβί του Κωλωνακίου και αφού δεν έχουμε ψωμί, γιατί δεν τρώμε παντεσπάνι?

    Αλλέξτε κανάλι λένε....

    Φευγάτε από την Πάνια να δείτε ζαχόπουλο και αν δεν σας αρέσει αλλάξτε το και βάλτε μικρούτσικο και eurovision.
    Το Ιντερνετ μπορέι να αποτελέσει ελπίδα σε αυτό το πρόβλημα αλλά το Press-gr έκανε ένα μεγάλο λάθος..

    Μπλέχτηκε με τα πίτουρα....

    όταν η τριτοκοσμική μας χώρα με το καλύτερο κλίμα στον κόσμο έχει Μ.Ο 4 ώρες TV την ημέρα γιατί διαμαρτύρεστε για τα εκατομύρια ευρώ που παίρνουνε και για την σαπίλα τους?

    Κλείστε το....

    Και ανοίξτε το PC.


    Και μη ξανα ασχοληθήτε με τους Σάπιους εκατομυριούχους της νεοκουλτούρας

    Γιατί σας φτάιει το φίδι όταν όλη μέρα τριγυρνάτε γύρω του και το πειράζετε?

    Ο Κύπριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Βλέπετε κυρία μου τι ζόρι που είναι να σας χτυπάνε ακόμη και ΕΠΩΝΥΜΑ (έστω οι φασίστες, όπως λέγεται στα σχόλια του εν λόγω άρθρου σας), ακόμη και άδικα στην περίπτωσή σας, όπως ισχυρίζεστε? Φανταστείτε το ζόρι να σας χτυπάνε ΑΝΩΝΥΜΑ και σίγουρα ΑΔΙΚΑ, όπως έκανε η οικογένειά σας προς ορισμένες κατευθύνσεις! Σκληρό και άδικο και στις δύο περιπτώσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Karagiozh tou 6:27 profanos den ksereis oti o ka8e karagiozhs opos ego mporei na afhsei otidhpote sxolio 8elei. Ti ftaiei o pateras ths an kapios anarthsei ena sxolio pou den einai prepon. Etsi loipon oste na mpo kai ego sthn idia moira ante kai gamhsou palio kariolh!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Βλέπετε κυρία μου τι ζόρι που είναι να σας χτυπάνε ΕΠΩΝΥΜΑ, έστω και άδικα, όπως ισχυρίζεστε? Φανταστείτε το ζόρι να σας χτυπάνε ΑΝΩΝΥΜΑ και σίγουρα ΑΔΙΚΑ, όπως έκανε η οικογένειά σας προς ορισμένες κατευθύνσεις! Σκληρό και άδικο και στις δύο περιπτώσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ

    ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ,
    ΠΟΥ ΓΕΝΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
    ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 21 ΕΤΩΝ.
    ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ, ΑΣΧΟΥΛΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΕΔΩ.

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΝΩΜΗ.

    ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΥΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

    ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΛΕΝΗ Α

    KΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Αγίου Ευθυμίου 60
    18755 2104322977

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΛΟΥΜΠΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ

    Λουμπεν ενημέρωση χαρακτηρίζει το Βημα την ενημέρωση απο τα Blogs .Ευχαριστώ.΄’Εμαθα τι είναι λούμπεν Ενημέρωση.Γιατί μέχρι σήμερα πίστευα οτι Λουμπεν ενημέρωση ήταν οτνα ο δημοσιογράφος καθίσταται εκπρόσωπος της Αστυνομίας.Κρίμα .Γιατί μέχρι σήμερα νόμιζα πως λουμπεν ενημέρωση είναι όταν βλέπεις dvd και το αποκρύπτεις με δικαιολογιές γελοίες.Κρίμα .Γιατί μέχρι σήμερα νομιζα πως λουμπεν ενημέρωση ειναι η δημοσιογράφια που στις δυσκολες στιγμές έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα τα όνειρα και τις προσδοκίες του κόσμου της Προοδευτικής Παράταξης.
    Ευχαριστώ .Έμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Προτεινω να φτιαξουμε ενα blog με εναν μετρητη διπλα.Εκει θα μπαινουμε οσοι σιχαθηκαμε τον απροκαλυπτο τροπο χαφιεδισμου και καταδοσης του δημοσιογραφου του Βηματος.
    Με τρελαινει το θρασος του να υποδεικνυει στην αστυνομια να ελεγξει τον Κατσαμπελη,το θρασος του να παραδεχεται οτι γνωριζει απο πρωτο χερι σε ποιον εχει απαγγελθει αυτοφωρο η οχι.
    Εκτος απο δημοσιογραφος εχει και αδεια αστυνομικου η δικαστικου ο κυριος;
    Τι φοβουνται οι Πρεντερηδες του Βηματος;Μηπως χασουν την δουλεια τους απο τα blogs;Μην ανυσηχειτε,την χανετε ηδη,με αυτον τον τροπο κατασυκοφαντησης του press.
    Ειναι κριμα αντι να κοιταμε πως να διαδικτυοποιηθουμε,να καλλιεργουν καποιες βρωμικες καστες το φοβικο συνδρομο της τεχνολογιας..
    Εσεις δεν λετε για ακινδυνα blogs;Η σταση σας αλλα δειχνει.Ελεος,κατω τα χερια απο τους bloggers!
    O ΑΛΑΜΟΓΙΟΤΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΟ,ΠΡΕΝΤΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ZHTΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.....ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΖΗΤΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΑΛΕΞΙΑ, ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ....

    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ (ΑΙΔΟΙΟ) ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗΣ.

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ....ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ;
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ;

    ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Όπου υπάρχει εξουσία μαζεύεται και η διαφθορά. Μαφία είναι η διεφθαρμένη εξουσία. ¨Πολιτικοί¨, ¨επιχειρηματίες¨, δημοσιογράφοι αυτό είναι το τρίγωνο της σημερινής μαφίας -συστήματος- που λυμαίνεται αυτόν τον τόπο. Δεν αναφέρομαι βέβαια σε όλους, αλλά σε αυτούς τους μεγαλοκαρχαρίες που έχουν την εξουσία στα χέρια τους. Φυσικά το πρώτο μέλημα τους είναι να διατηρηθεί το σημερινό status όπου ελέγχονται όλα. Γιαυτό τους τρομάζει το διαδίκτυο και τα blogs, κάτι νέο και επομένως πρέπει να το ελέγχουν. όλη αυτή η ιστορία κορίτσι μου και αυτά που περνάτε αποσκοπούν μόνο σε μια οικτρή προσπάθεια που κάνουνε ώστε να περάσουν μερικούς “κανόνες δεοντολογίας” για να μπορέσουν να μας φιμώσουν. Δυστυχώς για αυτούς που είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν, μπρος στην εξέλιξη δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα, αυτές οι δυνάμεις είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτούς,
    Είμαστε όλοι μαζί σου. Ναι σε μια δυναμική κίνηση για να φανεί τι αντιπροσωπεύουμε.
    Και όχι, τα παντα αλλάζουνε τίποτα ίδιο δεν μένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΛΟΥΜΠΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ

    Λουμπεν ενημέρωση χαρακτηρίζει το Βημα την ενημέρωση απο τα Blogs .Ευχαριστώ.΄’Εμαθα τι είναι λούμπεν Ενημέρωση.Γιατί μέχρι σήμερα πίστευα οτι Λουμπεν ενημέρωση ήταν οτνα ο δημοσιογράφος καθίσταται εκπρόσωπος της Αστυνομίας.Κρίμα .Γιατί μέχρι σήμερα νόμιζα πως λουμπεν ενημέρωση είναι όταν βλέπεις dvd και το αποκρύπτεις με δικαιολογιές γελοίες.Κρίμα .Γιατί μέχρι σήμερα νομιζα πως λουμπεν ενημέρωση ειναι η δημοσιογράφια που στις δυσκολες στιγμές έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα τα όνειρα και τις προσδοκίες του κόσμου της Προοδευτικής Παράταξης.
    Ευχαριστώ .Έμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. προτείνω να κανουμε εμπάργκο στις εφημερίδες για ενα μηνα ή και περισσότερο. Να δείτε τι δυναμη εχουμε στα χέρια μας αν συσπειρωθούμε. Θα πάθουν μουνόπλακα οι εκδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΟΠΩς ΕΓΩ, ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΓΡΑΦΕ:
    o μασκαριοτατος αρχιεπισκατος αθηνων και πασης μαλακιας παραπονιεται για εντονους πονους τελευταια οχι λογω του καρκινου και της ηπατιτιδας αλλα λογω του αγριου ομοφυλοφιλικου σεξ που εκανε τις τελευταιες μερες με το θεοκλητο πουσταριανο.
    Μ Η Ν Α Ρ Γ Ε Ι Σ.
    ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 6:40 μμ
    eisai poli anadros pou ta bazeis me tin kopelitsa pou leei tin gnomi tis poli anadros...
    krima..gia ton gennitora sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι



    Αν και δεν γνωρίζω τα γεγονότα λεπτομερώς , το μέγεθος της παρεμβάσεις των αρχών και τα αποτελέσματα της , λογω της απουσίας μου και της έντονης δραστηριότητας μου το διήμερο που πέρασε με την εμπλοκή μου στις προσυνεδριακές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων για το 8 ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει τον άλλο μήνα , θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τους φίλους που με την δημιουργία του χώρου αυτού με έκαναν να αισθάνομαι υπεύθυνος και δυνατός πολίτης.

    Είμαι από αυτούς που δέχτηκα συστηματικά και οργανωμένα την μεγαλύτερη επίθεση παραπληροφόρησης και συκοφάντησης σε αυτό το χώρο με την συνεχή παραποίηση και διαστρέβλωση την γραφομένων μου η οποία συνεχίζεται απτόητη και σήμερα μετά την ολιγοήμερη διακοπή της . Το γεγονός αυτό το δεθχηκα σαν αναγκαίο κακό, επακόλουθο της ανωνυμίας που επικρατούσε στον χώρο. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα εξαντληθεί η υπομονή μου.

    Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα δικά σου.

    Είναι γνωστό ότι από τη πρώτη στιγμή με την παρουσία μου εδώ δήλωσα ποιος είμαι και ποιος είναι ο σκοπός μου. Έτσι, πιστεύω ακράδαντα και κάθε μέρα πιο πολύ , ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ γενικότερα είναι η καλύτερη λύση και η καλύτερη προποτπιτικη για το λαό και την πατρίδα.

    Η χειρότερη κυβερνητική περίοδος του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ καλύτερη από ότι γίνεται σήμερα στο δημόσιο βίο γενικά.

    Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους ανθρώπους του blog και ελπίζω να συνεχιστεί η ύπαρξη και η λειτουργία αυτού του χώρου.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 6.43 βγάλε το κεφάλι απο τον κόλο σου. Τα σκατά που λές μπορεί να τα έχει γράψει ο καθένας εδω μέσα. Ενας απλός μαλάκας σαν και εσένα που δήθεν πιστεύεις και στο θεό καραγκιόζη. Αν πίστευες πραγματικά δεν θα μαλακιζόσουν εδω μέσα, αλλά σε καμμιά εκκλησία με καμμιά αξύριστη θεούσα. Αει γαμήσου μπινέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. H Κυρία ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.

    Για σχολιάστε ζώα του press-gr.

    ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ )ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο Γ Α Μ Α Ω !!!!!!!!
    ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ... ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΣΙΛΙΑ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ. ΜΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΩ. ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ?????ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΟΝΤΑ (ΑΝΘΡΩΠΟΙ)
    ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Α ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΕΖΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ. ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΛΠ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ ΙΔΟΥ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΣΑΚΑΛΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΝΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ .
    ΛΙΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΙΘΙΚΟΣ
    ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΙΩΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ασε ησυχο το κορίτσι ανθρωπε μου..
    Αν έχεις προβλημα με το μπαμπά της τράβα και επίλυσε το με κείνον..υα βάζεις με ενα τρομαγμένο παιδι..
    Δεν ντρέπεσαι λεω εγώ..
    Εσυ ετσι που κάνεις χειρότερος απο τον πατέρα της εισαι..αν ετσι ειναι..
    Δασκαλε που δίδασκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. αντι να μαλακιζεστε εδω πηγαινετε στο www.flash.gr και ψηφίστε "ναι" στην διεξαγωγη συλλαλητηρίων για το μακεδονικό. Καντε και κατι εποικοδομητικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. 6.46 Σάλτα και γαμήσου, μην ασχολείσαι, ποιός σε γαμάει σε εσένα, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΜΙΛΑΩ...
    Εσύ σκάσε και γράψε αλλού...αν θέλεις ξεκίνα απ΄τ αρχίδια μου, τα έχω έτοιμα για σένα...
    προς το παρόν όμως σκάσε γιατί έχω σοβαρή κουβέντα.
    μετά από 10 λεπτά, σου επιτρέπω να πεις ότι μαλακία θέλεις (αν θέλεις, μπορείς να επαναλάβεις τα σχόλια σου για τον Χριστόδουλο) γιατί ΕΣΥ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ.
    Μαζί σου λοιπόν σε λίγο.
    Τώρα μιλάμε για την Αλεξία και τις πίπες της μαμάς Ελένης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Η ελευθερία της έκφρασης είναι ένα από τα πόδια της δημοκρατίας... Δεν θέλουνε να μπει η Τουρκία στην ΕΕ γιατί λέει φιμώνει τους πολίτες της. Άκου κει! Γιατί εδώ τι γίνεται;;; Θέλουν να μας φιμώσουν; Κάθε άνθρωπος έχει μια άποψη και πρέπει να είναι σεβαστή. Είτε μας αρέσει, είτε την ασπαζόμαστε, είτε διαφωνούμε, είτε μας προσβάλλει. Με τις πράξεις σας αποδεικνύετε την αντίθεσή σας, με τα λόγια σας ίσως, όχι με μηνύσεις, άσχετοι! Οι άνθρωποι με νοημοσύνη έχουν και κρίση να ζυγίζουν αυτά που διαβάζουν, δεν χρειάζεται να μηνύετε για να αποδείξετε αθωότητα. Γιατί μόνο αθωότητα δεν αποδεικνύετε. Αγαπητή Αλεξία, είμαστε συνομήλικες, η διαφορά μας είναι ότι εμένα η πίστη μου για αυτή τη χώρα έχει κλονιστεί τόσο που μετοίκησα μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία. Και με αυτά που συνεχίζουν να συμβαίνουν δεν με βλέπω να γυρίζω σύντομα πίσω... Καλό κουράγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ δημοκρατική χώρα. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς πρώτα να ανακοινωθεί. Ιδού η ανακοίνωση της Παρασκευής:


    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΧΩΡΑ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΔΙΕΞΟΔΟΝ ΕΞ ΕΝΟΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ

    ΠΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΡΙΝΕΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΥΜΝΟΝ


    Ορίστε και το link για όσους δεν μπόρεσαν να την ακούσουν
    http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Σου γράφω έτσι απλά για συμπαράσταση κ ότι συμφωνώ μ αυτά που έγραψες κ είμαι μαζί σου.
    Κ.Ξανθης
    xanthisgas@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. mipos na steilo mail sto BBC na gelasoume me t a xalia mas????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. eimai mazi su kai simfono se ola ekana xthes ena paketo tsigara apo ta neyra mou pou evlepa tous karagiozides na lene ena soro bourdes den exo blog den eimai bloger eimai fititis tis nomiks kai ego stin athina kai vlepeis pos akoma kai se ena xoro pou prepei na iparxei i eleytheri diakinisi ideon den yparxei logo malakias kai pisteyo pos prepei oi blogers na kanoun kritiki sta pada se oles tis koinonies.kai prepei na gini mia maziki enosi olon ton eleytheron politon kai ton eleytheron blogers enadion tu mega pu prosvalei tin noimosoni toy tiletheati theloun kraksimo oloi oi dimosiografoi pou niothou to telos tis tetartis e3ousias kai tin anadi3i mias neas tis pemtis ton blogers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. 6:50 δεν πας να γαμήσεις λιγάκι για να ξελαμπικάρεις? Φαίνεσαι πολύ κομπλεξικός. Με τον μανδύα της ανωνυμίας πάντως μπορείς να ξεφαντώσεις όσο θέλεις εδω μέσα. Σαν τα καρναβάλια με τις μάσκες. Εισαι πολύ κομπλεξικός αγόρι μου. (η προφανής απάντηση σου θα ειναι σιγουρα οτι θα γαμήσεις εμενα, τέτοιος προβλέψιμος μαλάκας είσαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕGΑ-ΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΡΑ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. σίγουρα από τα 80,000 άτομα ίσως και περισσότερα που έχει σήμερα η αστυνομία κάποιοι από αυτούς δεν θα λειτουργούν όπως πρέπει..καταγγείλτε τους!!τι εννοώ?..

    δεν νομίζω ότι πρέπει να κρίνετε η αστυνομία ώς μία αρχή η οποία πράττει ότι επιθυμεί..

    δεν διαφωνώ ότι η λειτουργία της πολλές φορές δεν συμβαδίζει με τις προσωπικές επιθυμίες μας~ αλλά πολλές φορές δεν συμβαδίζει και με τις προσωπικές επιθυμίες των ίδιων των αστυνομικών!

    οι αστυνομικοί δεν είναι ουσιαστικά υπάλληλοι?? και μάλιστα υποχείρια των νόμων!!
    (νομίζω ότι οι νόμοι δεν είναι αρκετά εξιχρονισμένοι στις σημερινές μας ανάγκες..)
    και θέλω να συμπληρώσω και να πω ότι η αστυνομία γίνετε και υποχείριο της εκάστοτε κυβέρνησης..και πιστεύω γίνομαι αντιληπτός τι εννοώ μέχρι εδώ..

    μάλιστα μιας και σπουδάζεις νομική θα πρέπει να γνωρίζεις ότι όταν οι αστυνομικοί δεν λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους τιμωρούνται για παράβαση καθηκόντων με πολύ πιο αυστηρές ποινές από αυτές που επιβάλλονται σε πολίτες..
    (όποιος δε με καταλαβαίνει..καταγγελίες για αξιόποινες πράξεις αστυνομικών δέχονται κανονικά οι δικαστικές αρχές..αποδείξεις θα χρειαστούν!! έχουν δικαιώματα .. αλλά αν έχετε αποδείξεις εκεί να δείτε τσεκούρια που πέφτουν στα δικαστήρια..και η χειρότερη τιμωρία για αυτούς θα είναι μέσα στην φυλακή..)

    και αυτά με αφορμή των σχολίων που διαβάζω στο θέμα σου αλλά και ορισμένων πραγμάτων που λες..

    εξαίρεση στο κανόνα πάντα υπάρχει..


    να σχολιάσω επίσης για την δικαιοσύνη που λες ότι..
    η δικαιοσυνη δεν είναι μόνο τυφλή..
    είναι και χαζή δυστυχως..

    και μην νομίζεις προσωπικές εμπειρίες όλοι έχουμε από το λάθος σύστημα δικαιοσύνης που υπάρχει στην ελλάδα..

    ακόμα και εγώ έχω και λυπάμαι που το λέω..οι νόμοι είναι επιλεκτικοί και κακοεφαρμοσμένοι..

    δεν πιστεύω όμως ότι η αστυνομία πρέπει να κατηγορηθεί..το εκτελεστικό όργανο του κράτους ευθύνεται περισσότερο?ή μήπως ευθύνονται άλλοι?
    το ίδιο το κράτος ας πούμε..
    ή να σχολιάσω και τα δικαστήρια..
    (είναι το μέρος που ο αθώος μπορεί εύκολα να χάσει το δίκιο του μέσα από αληθινά γεγονότα!!..και ο ένοχος να καταφέρει με ψέματα να αποδείξει την αθωότητα του..)


    τέλος μακάρι να έχει καλή έκβαση η υπόθεση με τον Καψαμπέλη Ανδρέα,δεν αντιλαμβάνομαι τι συγγένεια έχεις μαζί του αλλα λυπάμαι..ο λόγος που λυπάμαι είναι διότι έχει μπλέξει με ψεύτες...ά καί με δικαστήρια!!
    (ακόμα χειρότερο αυτό νομίζω..)

    ίντερνετ=ενναλακτικό μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.-
    πότε θα το καταλάβει η ελλαδίτσα μας αυτό..??

    υστερόγραφο:το μόνο πράγμα που ειλικρινά κατακρίνω όλους τους αστυνομικούς είναι η συμπεριφορά τους!!ακόμα και αν έχει διαπραχθεί μια αξιόποινη πράξη απο κάποιον άνθρωπο αυτός παραμένει άνθρωπος!!!
    δεν πρέπει να εξευτελίζει κανείς αυτή την αξία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΙΩΤΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ο ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ Ο ΜΠΟΥΚΑΛΟΡΙΠΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. zdse ligo 8a mpoukaroun sta spitia autwn pou sxoliazoun kai argotera poios kserei.
    pio kraugalea antidhmokratikh kinhsh dn mporousan na kanoun.
    sas sthrizoume aneksarthta me to an diafwnoume me kapoia dhmosieumata.
    oloi sthn kinhsh kata ths logokrisias kai ths kratikhs tromokratias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. @marika salonikia,

    I alexia giati fteei gia ola afta? Se xalase poly pou mathainoume tis vrwmies sas? To telos sas einai konta fasistaria tou kerata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. εχετε κολλήσει στη χούντα των συνταγματαρχών παλιοκομμούνια. Τα χάλια της χούντας που ζούμε τώρα (euro, τηλεόραση, αντιεξουσιαστές) δεν τα βλέπετε. Πάντα τέτοιοι είσασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΑΛΕΞΙΑ,
    ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Κυρία Αλεξία Ανδρ. Καψαμπέλη

    Σας διαβεβαιώνω ότι αυτός ο κόσμος αλλάζει καθημερινά.
    Απλώς, όσοι είναι μέρος του συστήματος δεν το καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να το πιστέψουν, χαμένοι μέσα στην απογοήτευση που προκαλεί η αδικία και οι κοινωνικές διακρίσεις.

    Η πίκρα κάποια στιγμή θα περάσει, αυτό που θα απομείνει, όμως, δεν πρέπει να έχει τη μορφή συμπλέγματος, αλλά δημιουργικής εμπειρίας και διάθεσης για συμμετοχή, ώστε οι αλλαγές να μην διαμορφώνονται ερήμην μας.

    Το πείραμα press-gr άξιζε τον κόπο και την ταλαιπωρία του μπαμπά σας.
    Δεν σας το λέω απλώς εγώ, αλλά το μαρτυρά η μεγάλη συμμετοχή bloggers σε αυτό.
    Τα λάθη ας είναι οδηγός για τα …επόμενα.
    Με τα «λάθη» ο κόσμος αλλάζει με τα «σωστά» παρακμάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Παντως να ξερετε οτι το press-gr παρακολουθείται και καταγράφονται όλες οι ip. Μην πιστεύετε τις παπαριές στις τηλεοράσεις.

    webrat...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ
    ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ.

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ
    ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΗΣ
    ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ,
    Η ΣΙΩΠΟΥΝ.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Ελένη,
    εξτρα κομιουνικέισον τ...
    τι σου θυμίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. 6:36 κόψε την μαλακία ζώο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΑΛΙΟΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Αλεξία πραγματικά η επιστολή σου είναι μία κραυγή ωμής αλήθειας.
    Το θέμα είναι να μην περιμένουμε να μπουν τα ΕΚΑΜ και στα δικά μας σπίτια για να αντιδράσουμε.
    Η φασιστική αντιμετώπιση των πολιτών και η προσπάθεια φίμωσης με επαίσχυντο τρόπο ανθρώπων που λένε την άποψή τους και αποκαλύπτουν (άσχετα αν κάποιες φορές συκοφαντούν) είναι χαρακτηριστικά που δε συνάδουν με τον όρο "δημοκρατικό πολίτευμα" που τόσο καυχιόμαστε ότι έχουμε.
    Το δημοσιογραφικό κατεστημένο που λιμαίνεται χρόνια τώρα τον τόπο βρήκε ευκαιρία με αισχρές μεθοδεύσεις να προσπαθήσει να φιμώσει τα blogs, αλλά αυτή τη φορά δε θα τους περάσει.
    Η ελεεινή συμπεριφορά του mega και άλλων μέσων δεικνύει για ακόμη μία φορά ότι κύριο μέλημά τους είναι να μας παραπληροφορούν και να ελέγχουν την ενημέρωσή μας κατευθύνοντάς τη κατά το δοκούν.
    Μη περιμένετε να βρείτε υποστήριξη από κανάλια, σε αυτά καθώς και στις εφημερίδες δεν υπάρχει θέση για ελεύθερες απόψεις και οι πολίτες δεν έχουν βήμα να μιλήσουν.
    Ο μόνος τρόπος είναι μέσω των blogs.
    Αν συνεχίσουν το παραμύθι με τις νομοθετικές ρυθμίσεις, το μόνο που μένει είναι να απευθυνθούμε σύσσωμοι οι Έλληνες bloggers στην google και να προχωρήσουμε στην έκφραση έντονης διαμαρτυρίας.
    Η απόφασή τους αυτή θα προσκρούσει φυσικά στο Ευραπαϊκό δικαστήριο. Καμία άλλη χώρα της ΕΕ δε διανοήθηκε να ελέγξει τα blogs.
    Κατηγορούμε κατηγορούμε την Αμερική,αλλά η δημοκρατία μας από ότι φαίνεται είναι χειρότερη
    Έλεγε ο Ευαγγελάτος εχθές και ο Μάκης ότι βρίζουμε στα blogs και ότι του βγήκαν τα μάτια. Για το μεν πρώτο έχω να του πω να παρακολουθεί συχνότερα τις εκπομπές της γυναίκας του, για το 2ο τα έχουν πει κατά καιρούς άλλοι για εμένα.
    ΥΓ: Για μηνύσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στη google και να πείτε ότι σας εκβιάζω by the way.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Κάτω όλοι οι αλητηριοι και λοποδύτες που θέλουν να σβήσουν τη φωνή του λαού.
    Δεν θα περάσει η χουντα της δεξιάς.Ντρεπομαι που τους ψήφησα.Στην κυριολεξία με έχουν κάνει και ντρέπομαι που τους έδωσα το δικαίωμα να είναι στις θέσεις τους και να κλέβουν τον κοσμάκι.

    Ειμαστε κοντά σας σε οτι συμβεί.
    Πόλεμο θέλουν - πόλεμο θα έχουν.

    Οθστ τσογλανια βρωμίσατε τη χώρα.Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΠΑΡΤΑΛΙΔΗΣ: Κύριε Υπουργέ, αυτές τις ημέρες ζούμε ένα νέο φαινόμενο, το γνωστό που αφορά εκβιασμούς, συκοφαντίες μέσω ιστοσελίδας, με τη μορφή του ελεύθερου βήματος, με καταχωρήσεις, με άγνωστη την ταυτότητα του χειριστού, αλλά και των επισκεπτών. Ήθελα να σας ρωτήσω, προβληματίζει αυτό το νέο πλέον, όχι και τόσο ευχάριστο, φαινόμενο και / ή αναζητεί η κυβέρνηση κάποια λύση εντός της χώρας ή ακόμη και αν χρειαστεί με διεθνή συνεργασία;

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Αν μιλάτε για την υπόθεση…

    ΠΑΡΤΑΛΙΔΗΣ: Για τα γνωστά blogs.

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Αν μιλάτε για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αυτή καθαυτή, από αυτά που πληροφορούμαι και εγώ, όπως και όλος ο ελληνικός λαός, υπάρχει ήδη διεθνής συνεργασία των ανακριτικών αρχών. Σε ό,τι αφορά όμως γενικότερα το θέμα, είναι μια καλή ευκαιρία να σας δώσω κάποια επιπλέον στοιχεία: Ήδη από το Φεβρουάριο του 2007, στο πλαίσιο του Άτυπου Συμβουλίου των Υπουργών Οπτικοακουστικών Θεμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Βερολίνο στο οποίο συμμετείχα ως αρμόδιος Υπουργός -όπως και σε όλα τα άλλα Συμβούλια- είχα θέσει από την ελληνική πλευρά την ανάγκη διασφάλισης του δικαιώματος απάντησης του πολίτη που θίγεται από δημοσιεύσεις και στις λεγόμενες «μη γραμμικές υπηρεσίες» (όπως είναι γνωστές στο πλαίσιο των συζητήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση), όπως για παράδειγμα είναι το Internet και περαιτέρω νομοθετικών ρυθμίσεων, θέση η οποία είχε γίνει αποδεκτή και από τους υπόλοιπους συναδέλφους μου και από την αρμόδια Επίτροπο. Υπάρχει, ωστόσο, και μια άλλη διαδικασία, την οποία καλό είναι να γνωρίζετε -δεν έχει πάρει ιδιαίτερη δημοσιότητα- και μιλάμε για το νομοθετικό πλαίσιο, αυτό καθαυτό για το Διαδίκτυο, παραλλήλως με όσα σας είπα για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Το νομοθετικό πλαίσιο για το Διαδίκτυο καθορίζεται από τη Διεθνή Σύμβαση της Βουδαπέστης του έτους 2001, του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, καθώς και από την απόφαση-πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τίτλο «Internet Αttacks”, η οποία δεσμεύει ευθέως τα κράτη-μέλη. Στο πλαίσιο κύρωσης και ενσωμάτωσης των πράξεων αυτών, συστάθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπό την Προεδρία του Συμβούλου Επικρατείας κ. Σακελλαρίου, νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Το έργο, όμως, της επιτροπής τροποποιήθηκε, δεδομένου ότι η σύμβαση της Βουδαπέστης παρουσίαζε προβλήματα ως προς την ενσωμάτωσή της, κυρίως λόγω της ανταλλαγής δεδομένων των κρατών που θα την ενσωμάτωναν. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο η Γαλλία έχει ενσωματώσει την εν λόγω σύμβαση μέχρι στιγμής, ακριβώς εξαιτίας των προβλημάτων που σας είπα. Για το λόγο αυτό, το έργο της επιτροπής αφορά πια τροποποίηση των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα και κυρίως των άρθρων 370 και 370Β,Γ και Δ, για το απόρρητο των επικοινωνιών, καθώς και για τα ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο Διαδίκτυο. Η επιτροπή αυτή έχει σχεδόν ολοκληρώσει την κατάρτιση σχεδίου νόμου που αφορά την κύρωση σύμβασης της Ευρώπης για το έγκλημα στον Κυβερνοχώρο. Με τις διατάξεις του αντιμετωπίζεται η εγκληματικότητα στο Διαδίκτυο και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Εκτιμάται ότι αυτό θα εισαχθεί για ψήφιση εντός του έτους που διάγουμε. Επισημαίνεται ότι η ΑΔΑΕ ήδη από το 2005 έχει εκδώσει κανονισμούς για την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών στο Διαδίκτυο, για τη διασφάλιση του απορρήτου Διαδικτυακών υποδομών και για τη διασφάλιση απορρήτου εφαρμογών και χρήση Διαδικτύου, στο πλαίσιο εκτέλεσης του άρθρου 19 του Συντάγματος.
    Ήθελα να πω, καταλήγοντας, ότι η ελληνική Πολιτεία, σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές αρχές και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα.

    ΠΑΡΤΑΛΙΔΗΣ: Αν μου επιτρέπετε, να ρωτήσω το εξής: Επειδή ξέρετε καλά το θέμα, αισθάνεστε ότι κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν ανώνυμες καταχωρήσεις προσβλητικές ή συκοφαντικές και θα υπάρχει κάποιος που θα αφήνει την ταυτότητά του όταν περνάει κάτι σε κάποια ιστοσελίδα, τις γνωστές, τις διεθνείς, τις world websites, ώστε ο συκοφαντούμενος ή ο εκβιαζόμενος να μπορεί να απαντήσει ή να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Το συμπέρασμα δεν ξέρω πως το βλέπετε…

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Το θέμα της ανωνυμίας στο Internet είναι ένα θέμα, που ισχύει διεθνώς. Ωστόσο, δεν ισχύει σε καμία χώρα, ή εν πάση περιπτώσει κατά τη λογική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών δεν μπορεί να ισχύει ο υβριστικός χαρακτήρας ή ο συκοφαντικός χαρακτήρας δημοσιευμάτων. Γιατί ανώνυμα δημοσιεύματα μπορεί να υπάρχουν και στα κλασικής μορφής Μέσα Ενημέρωσης, δηλαδή, δημοσιεύματα που δεν έχουν υπογραφή. Αλλά, ωστόσο, εκεί υπάρχει υπεύθυνος κατά το νόμο.

    ΚΑΚΑΛΗΣ: Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η κυβέρνηση κινείται στη δημιουργία νέας νομοθεσίας, στην κατάρτιση νέας νομοθεσίας με στόχο το να βάλει κάποια τάξη στο χώρο του Internet και της διακίνησης των ιδεών μέσα απ` αυτό το χώρο;

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Είπα σαφώς ότι κινείται στη λογική της ενσωμάτωσης σχετικών οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αφορμή και αντίστοιχη συνθήκη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, τη Συνθήκη της Βουδαπέστης.

    ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Χθες, ο κ. Αλογοσκούφης συνέδεσε το θέμα του blog με ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί στο Κοινοβούλιο από βουλευτές της αντιπολίτευσης. Έχει ενδείξεις η κυβέρνηση ότι πίσω από τη δράση των blogers υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες στελεχών της αντιπολίτευσης, έστω ηθική αυτουργία;

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Φαντάζομαι ότι δεν θα είδατε τη συζήτηση στη Βουλή. Είχα την ευκαιρία να την παρακολουθήσω προσωπικά και ο κ. Αλογοσκούφης έχει ξεκαθαρίσει, έχει μιλήσει με σαφήνεια για το θέμα. Έχω πει με τα λόγια περίπου που θα σας πω ότι «δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοια σύνδεση». Ωστόσο, σημείωσε μια σειρά από συμπτώσεις, τις οποίες ανέφερε και κατέθεσε και συγκεκριμένες ερωτήσεις.


    Από το σημερινό
    BRIEFING 26/02/08

    apla gia analissi...sta grapta pou menoun!!!

    citizen...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ρε ο Κεφαλονίτης θα σας ξεκωλιάσει όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

    ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ-ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΨΕΥΤΗ

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...

    ..ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    http://www.noiazomai.net/ypografes2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. LA8OS KANEIS KOPELA MOY OTI ZOYSES SE MIA DHMOKRATIKH XORA.

    EDO POY ZEIS H DHMOKRATIA EINAI NA SE KANOYN ZOMPI ME TA DIAFORA PORNOPROGRAMATA RIALITY KLP POY SOY PROSFEROYN TA MME ENO OTAN KAPOIOS PEI THN ALH8EIA BRISKEI TON MPELA TOY KAI TON KATATREXOYN SAN EGLIMATIA ENO PO PRAGMATIKOI EGLIMATIES KYKLOFOROYN ANAMASA MAS ANENOXLITOI KAI EINAI KAI DAXTYLODIXTOYMENOI.

    OSOI DE SE BRIZOYN EDO DEN EXEIS NA XASEIS TIPOTA PARA NA TOYS PEIS POY 8A AFISEIS SE KAPOIO MEROS MESA SE SAKOYLA KANENA FOYSTANAKI SOY NA TO FORESEI DIOTI AYTO TOY AKSIZEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE HTAN AΡΚΕΤΟ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ Ε-MAIL ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ PRESS-GR ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ GOOGLE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Καψαμπέλη γερά... μπαστους το διάολο μέσα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Μπράβο σου. Το ξέσπασμά σου το συμεριζόμαστε απόλυτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Σχετικά με όλα όσα αναφέρουν οι σχολιαστές, αλλά και όπως φαίνεται από την ουσία του θέματος πιστεύω οτι πρέπει να στείλουμε την Καλομοίρα στην Eurovision

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ρουσόπουλε μετά την Κίνα το Ιράν το Πακιστάν βάζεις και την Έλλαδα μέσα αυτή την λίστα... πρόσεχε γιατί το όνομα σου θα μείνει στην ιστορία με μαύρα γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Μετά τα τόσα συγκλονιστικά που γράφονται εδώ μέσα, νομίζω ότι του Ρουβά, δεν του πάει καθόλου το καινούριο κούρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. 7:12 εγώ λέω εσένα καρνάβαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. 30/11/2001 > ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

    ( MEGA )

    Η εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. ανακοινώνει τα ακόλουθα: «Σας ενημερώνουμε ότι η Τηλέτυπος Α.Ε. συνήψε στις 22/11/2001 κοινοπρακτικό δάνειο αξίας 29.500.000 ευρώ και διάρκειας 6 ετών. Αποκλειστικός σκοπός του δανείου είναι η αναδιάρθρωση τραπεζικών υποχρεώσεων.

    Το δάνειο ****************είναι χωρίς εγγυήσεις**************** με βασικό επιτόκιο, κυμαινόμενο, βασιζόμενο με επιλογή της εταιρίας σε 6μηνο Euribor σύν περιθώριο 1,3%.

    Η αποπληρωμή θα γίνεται σε εξαμηνιαίες δόσεις που θα αρχίσουν από τις 30/9/2003.

    Οι Τράπεζες που συμμετέχουν στο κοινοπρακτικό δάνειο του οποίου οργανώτρια και διαχειρίστρια είναι η Εμπορική Τράπεζα είναι οι ακόλουθες: Alpha Τράπεζα Πίστεως 11.000.000 ευρώ. Εμπορική Τράπεζα 8.000.000 ευρώ. Εθνική Τράπεζα 3.500.000 ευρώ. Γενική Τράπεζα 3.000.000 ευρώ. ABN AMRO Bank NV 2.000.000 ευρώ. Τράπεζα Αττικής 2.000.000 ευρώ.»


    ========================
    http://www.ase.gr/content/gr/announcements/dailypress/default.asp

    Αναζήτηση Ανακοινώσεων
    (*) Ενότητα ΗΔΤ
    (στο ανακοινωσεις)

    και στην ημερομηνια απο εως 30/11/2001
    ==============================

    ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ..... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ 10

    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΟ...


    ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ .. ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ , ΕΤΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ,

    ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΣΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ , ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΜΠΑΙΝΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΕ ΖΑΛΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙ ΑΡ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΤΟΣ.
    ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ.

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΧΑΡΕΙ;

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΆΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ;
    ΣΚΑΤΑ...ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΑΛΕΞΙΑ φανηκε πως εισαι απογοητευμενη απο πολλες καταστασεις ομως να ξερεις οτι πανω κατω ολοι εχουμε και απο μια κακη εμπειρια με την αστυνομια. καλως η κακως, η εξουσια που εχουν καποιες ομαδες ανθρωπων ειναι κατι που με εχει απασχολησει αρκετα. ειτε εχει να κανει με στυνομικο ειτε με αφεντικο. εγω ειμαι δημοσιογραφος στη τηλεοραση. οχι πολλα χρονια.μονο τεσσερα. και αυτο που εχω καταλαβει καθως η δουλεια μου με αναγκαζει να ειμαι 24ωρα στους δρομους, ειναι ότι στην Ελλάδα πολλά πραγματα τα "εχουμε" παρεξηγησει.Εγω απο μικρη πιστευα πως η αστυνομια ειναι εκεινη που αν της ζητησουμε να μας βοηθησει ειναι υποχρεωμενη και να το κανει. Εγω σου λεω το πιο απλο. οσες φορες την χρειαστηκα δεν ηταν ΠΟΤΕ εκει με τον τροπο που θα επρεπε. δεν μου αρεσει να κατηγορώ όλους οσους εργαζονται στην αστυνομια, ομως θεωρω ότι κανουν καταχρηση της "εξουσιας" που τους εχει δοθει, χωρις να θυμουνται πως η δουλεια τους ειναι να μας προστατευουν απο τους πραγματικους εγκληματιες. αυτοι όχι μονο δεν το κανουν αλλα πολλες φορες συνεργαζονται με αυτους. εγω το εχω ζησει αυτο. να βλεπεις αναρχικους να κανουν παρεουλα με την ατυνομια και η αστυνομια να τους φοβαται κιολας. τελοσπαντων δεν θελω να σε κουρασω. το μονο που θελω να σου πω ειναι οτι και γω ειμαι μολις 24 και εχω πολλες φορες αηδιασει. Ομως δεν τα παραταω,γιατι ξερω πως εγω, εσύ και κάποιοι αλλοι μπορουμε να αλλαξουμε 5 πραγματα σε αυτην την κοινωνια. ετσι λοιπόν και συ,δεν πρεπει να τα παρατησεις. ισα ισα που κατα τη γνωμη μου εχεις ενα σπουδαιο λόγο για να συνεχισεις. Μηπως κάποτε αλλάξει κάτι σε αυτη την κοινωνια της εξουσιας, της παραπληροφορησης, της μιζας και της διαπλοκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Ρουσόπουλε μετά την Κίνα το Ιράν το Πακιστάν βάζεις και την Έλλαδα μέσα αυτή την λίστα... πρόσεχε γιατί το όνομα σου θα μείνει στην ιστορία με μαύρα γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Η εμπιστοσύνη απούσα στις μέρες μας


    Η εμπιστοσύνη είναι η σταθερή πεποίθηση που έχουμε για την τιμιότητα κάποιου, πως δεν αθετεί π.χ. το λόγο του. Πως δεν μας απατά και δεν ψεύδεται, πως ο λόγος του έχει ισχύ και αντιπροσωπεύει τα πράγματα έτσι όπως αυτά είναι, ώστε να αφηνόμαστε με πεποίθηση, με πίστη στα λόγια του, σε ότι λέγει πως έκανε ή σε ότι υπόσχεται πως θα πράξει.

    Η εμπιστοσύνη όμως δεν είναι κάτι που έρχεται άνωθεν. Δεν είναι κάτι που βρίσκεται έξω από εμάς, παρά μέσα μας, Είναι ένα αγαθό που πρέπει να το κατακτήσουμε, όπως όλα τα αγαθά Και η εμπιστοσύνη κατακτιέται τότε μόνο, όταν για όλα τα πράγματα μιλά κανένας έτσι όπως αυτά έχουν, έτσι όπως είναι, όταν λέει την αλήθεια, όταν την λέει ολόκληρη, όταν δεν παραλείπει τίποτε, όταν την λέει και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
    Είναι μεγάλη ευτυχία να συναντάς στην ζωή σου ανθρώπους εμπιστοσύνης, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο. Είναι ίσως μεγάλο τόλμημα να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, γιατί αυτοί μπορεί να σε απογοητεύσουν με την ασυνέπεια τους, την αστάθεια τους, την αδυναμία και το πάτημα του λόγου τους.

    Αν κανένας σκεφτεί και αντικρίσει βαθιά το πρόβλημα της εμπιστοσύνης και τη σπουδαία σημασία του για την οικοδόμηση της ζωής μας μέσα στην κοινωνία, θα διαπιστώσει πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε από αυτή την κοινωνική αρετή. Στον τόπο μας δυστυχώς αυτή η σπουδαία κοινωνική αρετή δεν είναι τόσο αναπτυγμένη, όσο πρέπει.
    Η δυσπιστία δυστυχώς είναι απλωμένη σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Οι αιτίες είναι πολλές: δοκιμάσαμε πολλές απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις. Παλιά και σύγχρονα βιώματα μας έκαναν όλους να τείνουμε προς την δυσπιστία. Η κρίση όμως αυτή προέρχεται μόνο από εξωτερικές αιτίες; Όχι βέβαια. Ο ίδιος ο άνθρωπος έχασε και την εμπιστοσύνη του προς τον ίδιο τον εαυτό, έγινε δύσπιστος προς εαυτόν γι' αυτό το λόγο δεν δείχνει και εμπιστοσύνη προς τους άλλους. Άραγε αν απολυτρωθεί από τον υπαρξιακό του φόβο θα μπορέσει να βρει την χαμένη εμπιστοσύνη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    H προσπάθεια της κυβέρνησης του «σεμνά και ταπεινά» , της κλοπής των ομολόγων, των κολλητών και των κουμπάρων συνεχίζεται απτόητη.

    Όσοι εκβίασαν να πάνε μέσα.

    Από εκεί και πέρα το ύψιστο αγαθό της ελευθεροτυπίας και της ενημέρωσης δεν μπορεί να περιοριστεί. Το χαλί φεύγει από τα πόδια των κάθε μέρα και πιο πολύ.

    Το ΠΑΣΟΚ , ο μοναδικός φορέας αλλαγής και προόδου για την πατρίδα μας είναι η μοναδική εγγύηση και η λύση για το σημερινό κατάντημα στο δημόσιο βίο.
    Αυτό όλο και πιο πολλοί Έλληνες το διαισθάνονται κάθε μέρα.
    Το επικείμενο συνέδριο θα καταγραφεί πλήρης η κυβερνητική πρόταση και η λύση για τα οξυμένα και δύσκολα προβλήματα της χώρας που παραμένουν σε στασιμότητα και καρκινοβατούν τώρα και τέσσερα χρόνια.
    Το 2004 ο λαός έδωσε την ευκαιρία στον κύριο Καραμανλή , αφού του έδωσε τόσο ωραίες υποσχέσεις , να ασχοληθεί με τα καυτά του προβλήματα που δεν είχαν δρομολογηθεί επιτυχώς από την διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αντί αυτού είσπραξε ότι χειρότερο και πιο άθλιο. Η χώρα έκανε ένα θεαματικό πισωγύρισμα. Πήγαμε πολλά χρόνια πίσω.

    Η κυβερνητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη και διαυγής . Διαφάνεια ,αγώνας κατά της διαπλοκής ,βελτίωση της καθημερινότητας του Έλληνα.
    Το στοίχημα είναι μεγάλο. Η προσφορά, το ήθος και η διεθνής προσωπικότητα του Γιώργου Παπανδρέου το εγγυάται.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΥΓ. Αγαπητή Αλεξία. Συγχαρητήρια. Είμαστε μαζί σου. Είμαστε πάρα πολλοί. Μην φοβάστε. Ο αγώνας θα δικαιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔς ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΣΤΟΕΙΔΕς ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΓΛΥΦΤΗ..

    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟς ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ...

    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑς ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΚΡΑΖΟΥΜΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΦΤΑΝΕΙ..

    Ο ΚΟΣΜΟς ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΗΤΕς ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΓΙΤΣΑ.. ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΣΕΝΑ..

    ΘΑ ΜΑς ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑς..ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕς ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ..

    ΔΙΚΑ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ..ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑς ΚΑΛΑ!

    ΕΝΑς ΑΝΩΝΥΜΟς..ΚΑΙ ΑΝ ΘΕς ΝΑ ΜΑ8ΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!..

    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΙΟΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Κοίταξε κομπλεξικέ Ρουσόπουλε, επειδή πολύ μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα με τις φασιστικές σου απόψεις (τι να περιμένει κανείς από έναν πρώην δημοσιογράφο του mega) είμαστε ελληνόφωνα blogs της Αμερικής! Έχουμε κατάληξη σε com.
    Τις μαλαγανιές σου αλλού κι εκεί που σε παίρνει.
    Κοιτάξτε νε μαζέψετε αυτούς που διαρρέουν εθνικά έγγραφα υψίστης ασφαλείας σε φυλλάδες του ΔΟΛ και αφήστε τους bloggers ήσυχους.
    Μα πόσο ρεζίλι θα γίνετε πια?
    ΕΛΕΟΣ
    Αν ήταν κατασκευασμένη η κατηγορία τότε ο Καψαμπέλης δικαιούται να προσφύγει κατά του Αμερικάνου δικαστή και να καταγγείλει την άρση απορρήτου.
    Η google δε θα το αφήσει έτσι αυτό και οι Αμερικάνοι θα σας πιάσουν τον πσινούλη, ως συνήθως.
    Α και Θοδωρή, μη ξεχνάς ότι το πρεσσέχει αποκαλύψει τη φράση του dvd, δε θέλουμε και πολύ να την αναρτήσουμε όλοι στα blogs μας για κάνα μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Αγαπητη Αλεξία,

    Είναι προφανές ότι ώς νέα και παθούσα αυτού του συστήματος που η γενιά του πατέρα σου υπεθαλψε, αγνοείς την αντικειμενικότητα.
    Αρχικά,δεν μπήκαν στο σπίτι σου αλλά στο σπιτι του πατέρα σου στο οποίο εσύ στην ηλικία που είσαι, απλά φιλοξενείσαι.
    Δεν μπορώ να παραβλέψω την ψυχική οδύνη που σου προκαλεσε όλο αυτό το "θέαμα" όμως θα έπρεπε να ξέρεις ως 4 ετής νομικός οτι για να φτάσει το συστημα να διαβεί το άσυλο σου, δεν είχε απλα ενδείξεις, αλλά στοιχεία.
    Επειδή όμως εσύ είσαι η κόρη του Καψαμπελη,ούτε τυχαίνεις ( ουτε και η οικογένεια σου for that matter), ιδιαίτερης μεταχείρησης. ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,εστω και με τις υπερβολές του, όταν ο πατερας σου ,τροφοδοτουσε αυτο ακριβώς το συστημα με τίς δικές του υπερβολές, ανώνυμα και επώνυμα. Αυτο το σύστημα που κατακεραυνωνεις με τόση αφέλεια, είναι αυτο το συστημα που δημιούργησαν πολιτικοί με την βοηθεια και συμπαράσταση επώνυμων δημοσιογράφων που αρθρογραφούν σε μεγάλες οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες!! Αλλά να σου πώ κάτι, ΌΤΑΝ ΚΑΤΑΛΉΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Απ όλο το θεμα "ζαχοπουλου", ξέρεις τι σιχάθηκε όλος ο κόσμος? ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    Ξερεις τί χαρηκε η κοινή γνώμη? Να βλέπει όλα αυτά τα λαμόγια των εφημεριδων και της τηλεορασης να εξευτελίζονται!
    Λοιπον, όπως όλοι μας, να κοιτας τα του οίκου σου με αντικειμενικότητα και τότε ίσως να καταλάβεις τι είδους άνθρωπος δεν πρέπει να γίνεις.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ Η ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ... ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ... ΟΣΟ Η ΛΕΞΗ ΜΠΛΟΓΚ (BLOG) ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ... ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΚΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ"... ΤΡΕΜΕ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ... Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Α Ρ Χ Ι Σ Ε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. προτεινω καποιος συναγωνιστης blogger με την καταλληλη τεχνικη υποδομη να φτιαξει ενα blog με μια φωτογραφια μουτζας που θα αφιερωνεται στους ΜΕGA-χαφιεδες (Tρεμη με συγχωρεις που σε παιρνω μπαλα,αλλα ας τους μαζευες)
    της Ελλαδας.Να υπαρχει και ενα ερωτημα οπου θα καταγραφεται η συμπαρασταση των επισκεπτων στις ανηθικοτητες του press-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. προτεινω καποιος συναγωνιστης blogger με την καταλληλη τεχνικη υποδομη να φτιαξει ενα blog με μια φωτογραφια μουτζας που θα αφιερωνεται στους ΜΕGA-χαφιεδες (Tρεμη με συγχωρεις που σε παιρνω μπαλα,αλλα ας τους μαζευες)
    της Ελλαδας.Να υπαρχει και ενα ερωτημα οπου θα καταγραφεται η συμπαρασταση των επισκεπτων στις ανηθικοτητες κατα του press-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Οταν η Φωτεινη Πιπιλει.....

    η Ολγα, Τρεμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ
    AΠΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ

    Έχω μερικές απορίες: τι σχέση έχουν τα δυο απειλητικά –και βλακώδη- ανώνυμα μέιλ που ισχυρίζεται πως έλαβε ο δημοσιογράφος του «Βήματος» με το Press-Gr; Δεν θα μπορούσε να τα έχει στείλει ο οποιοσδήποτε; Δηλαδή, αν εγώ λάβω ένα ανώνυμο μέιλ από κάποιον που υποστηρίζει πως είναι υπουργός της Νέας Δημοκρατίας θα το πιστέψω; Πώς θα συνδεθούν τα ανώνυμα σχόλια εναντίον του δημοσιογράφου στο Press-Gr –που θα μπορούσε να τα έχει γράψει ακόμα και ο ίδιος- με τα απειλητικά μέιλ; Αυτός που ζητούσε χρήματα από τον δημοσιογράφο πώς ήξερε και τα δυο του μέιλ; Μήπως ήταν φίλος του; Μήπως ήταν ο ίδιος; Γιατί αυτός που έστειλε τα μέιλ και ζητούσε χρήματα σταμάτησε να στέλνει μέιλ; Δεν τα ήθελε τα χρήματα πια; Γιατί o δημοσιογράφος δεν απάντησε στον εκβιαστή πως θα του δώσει τα χρήματα ώστε να συμφωνήσει με την αστυνομία και να τον παγιδέψουν; Μήπως επειδή κανείς ποτέ δεν ζήτησε πραγματικά χρήματα και δεν εκβίασε τον δημοσιογράφο αλλά το μόνο που χρειαζόταν ο δημοσιογράφος ήταν αυτά τα δυο μέιλ για να στηρίξει το επιχείρημά του; Μήπως αυτός ήταν ο τρόπος για να πειστεί η Google πως είχαν διαπραχθεί εγκληματικές πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών για το Press-Gr; Μήπως ο δημοσιογράφος είχε ήδη κάνει συμφωνία με υψηλά ιστάμενο πολιτικό πρόσωπο και πρώην συνάδελφό του; Μήπως ο στόχος ήταν το Press-Gr και όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα; Μήπως τώρα στόχος είναι η ελευθερία της έκφρασης στο Διαδίκτυο; Γιατί ο δημοσιογράφος έχει αναλάβει τον ρόλο του εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας; Τι ανοησίες είναι αυτές που γράφει ο δημοσιογράφος για το πλαστό βίντεο της υπόθεσης Ζαχόπουλου; Αφού όλοι ξέρουν πως το έφτιαξε ένας φοιτητής στη Βρετανία για να γελοιοποιήσει τα ήδη γελοιοποιημένα ελληνικά ΜΜΕ. Και κάτι ακόμα: αυτό το «Λούμπεν ενημέρωση» που έχει το «Βήμα» στο πρωτοσέλιδό του, ας το κρατήσει καθημερινά – χαρακτηρίζει απόλυτα την εφημερίδα.
    ΝΟΜΙΖΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η GOOGLE.
    Ο ΧΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΩΣ ΔΕΞΙΟΚΑΝΑΛΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΩΔΥΝΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Pragmatika autos o kosmos den tha allaksei pote. Epi dekaeties oloklires akoume kai ksanakoume kai mataksanakoume kai sinexizoume na akoume ospou (to diko mou mialo toulaxiston exei mpouxtisei). Den antexo allo. Na pane na gamithoune kai autoi kai ta xrimata tous kai OLOI. Eftasa se tetoio simeio opou exo petaksei tin tileorasi. Oti matheno pleon meso internet kai efimerides. Kai pragmatika exei anoiksei i psixi mou. Terma ston opoiodipote pou thelei na pernei apo to xrono mou (pou kai ego den ton xrisimopoiousa sosta) kai na mou leei malakies. Terma. to diko mou mialo den tha ksanafaei fola apo autous. Tha troei mono oti tha epilegei na diabazei. Oxi alli SABOURA STA MIALA MAS!!!

    PETAKSE TIS TILEORASIS KAI MINETE SINTONISMENOI STO INTERNET KAI STA BLOGS.

    Tosa xronia akoume oti i tileorasi tha ginei kaliteri kai oti einai antikeimeniki kai ... kai.... kai...
    TERMA. PETAKSE TIS TORA!!!

    ISOS NA EINAI H ARXH GIA ENA KALITERO AURIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. φίλοι του press gr,μπορεί σήμερα να μην μπορεί το κράτος να σας φυλακίσει και να σας ασκήσει διώξεις σίγουρα όμως θα μπορέσει αύριο.ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ πήρε ο μεγάλος αδερφός τα ονόματα των διαχειριστών του μέσου....
    Γιαυτό διαχειριστές και χρήστες δηλαδή τα άτομα που γράφουν σχόλια ΝΑ ΜΗ ΒΡΊΖΕΤΕ ΤΟΥς ΆΛΛΟΥς ΑΝΘΡΏΠΟΥς .Ολοι αδέρφια είμαστε στην τελική ρε παιδιά ,δεν έχει νόημα όλοι να βρίζουν όλους.
    Η διαχειριστική ομάδα να σβήνει τους υβριστές και τους συκοφάντες και ότι μπορεί να τη στείλει στη φυλακή.Το μέσο πρέπει να περιφροθρηθεί.
    Οι χρήστες άμα εχουνε μπλογκσ να γράφουνε με το ονομα του μπλογκ τους έτσι ωστε να γνωριστούμε βρε αδερφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Τα "στιλάκια" της νεολαίας

    Με αφορμή διάφορα γελοία ρεπορτάζ που έχω δει σε πρωινάδικα, όπου διάφοροι 50άρηδες και άνω προσπαθούν να καταλάβουν την "ψυχοσύνθεση της νέας γενιάς", με αποτέλεσμα οι περισσότεροι [όχι μόνο οι παρουσιαστές, αλλά και τα "νιάτα" που προσκαλούν στα τηλεοπτικά πλατό να τους εξηγήσουν γιατί π.χ. ο τάδε ΕΜΟ έδειρε τον άλλον TRENDY και τι διαφορά έχουν οι SKATERS από τους POSERS] να γίνονται ίσως και εκνευριστικά ρεζίλι και οι γονείς να ρωτάνε τα παιδιά τους αν νοιώθουν απογοητευμένοι από τον κόσμο και αν χρειάζονται τη βοήθεια ψυχολόγου, μου ήρθε και εμένα, σήμερα με την απεργία, να ξεκαθαρίσω λίγο το θέμα.




    Οι νέοι σήμερα για κάποιον λόγο, θέλουν να νοιώθουν ασφάλεια, πως είναι τέλος πάντων αποδεκτοί σε ένα σύνολο. Λογικό. Από την άλλη όμως βλέποντας μέσω του ιντερνέτ κυρίως, ένα σωρό άτομα να ποζάρουν με καμάρι στο hi5 και το my space, θέλουν να είναι και διαφορετικοί, ξεχωριστοί ας πούμε! Το αποτέλεσμα: Ο αχταρμάς που ακολουθεί. Όλα ξεκινούν από την προεφηβική ηλικία: όταν το αγοράκι μπει στα 12 και αρχίσει να "ψάχνεται", υπάρχουν μπόλικα περιοδικά για να του πουν τι είναι καλό και τι όχι, τι να ακούει και τι όχι. Και σήμερα η τάση είναι ο πετυχημένος συνδυασμός "Ποδόσφαιρο & Rap". Μάζες από 12χρονα αποστηθίζουν τα νέα τραγούδια του "Νίβο" που ήταν σε CD στο περιοδικό και αντιγράφουν το μαλλί του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσοι δεν το κάνουν, απλά δεν είναι μέσα στην παρέα. Το παιδί μεγαλώνει, γίνεται έφηβος. Όπως και η υπόλοιπη παρέα, όπως και χιλιάδες άλλοι. Αποκτάει "στιλ", όπως διαχωρίζεται σήμερα η νεολαία.

    Άντε βγάλε άκρη: Πρώτα απ' όλα, οι TRENDY, ή Τρέντηδες ή τρέντουλα είναι η ίδια κατηγορία εδώ και χρόνια. Περιμένουν έξω από τα μαγαζιά τη νέα κολεξιόν ή το νέο CD που έχει πάνω από 2 εκατομμύρια πωλήσεις διεθνώς, έχουν τα "πρότυπά" τους. Δεν τους νοιάζει αν είναι Shakira ή Γονίδης. Πουλάει; Το πήρα! Η σύγχρονη όμως βιομηχανία μουσικής, ένδυσης και σόου μπίζνες έχει αλλάξει πολύ τα πράγματα. Όλο και περισσότερες μάρκες σπρώχνουν τα πράματα προς το μαύρο και το μωβ, το μακρύτερο μαλλί και τις φαρδιές ζακέτες με σκακιέρα, την πιο εμπορική softcore μουσική. Δεν νοιάζει όμως αυτό τους τρέντυς. Αφού πουλάει...


    Ακόμα έχουμε τους ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ, οι οποίοι ανέκαθεν προσπαθούν να μη μοιάζουν με τίποτα. Με βαμμένα μωβ μηχανάκια και χαίτη με ξανθιές ανταύγειες, έκαναν σίγουρα τη διαφορά! Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και τα "καγκούρια" έγιναν πολλά. Αποτέλεσμα: η μοναδικότητα τους να διαλύεται. Τελικά ίσως αυτοί να προσβλήθηκαν πιο πολύ από την άγραφη συμφωνία όλων των "κοινωνικών βιομηχανιών" για στροφή προς κάτι διαφορετικό, κάτι που λανθασμένα μετά ονομάστηκε emo [Υπομονή, θα πούμε και γι’ αυτό]. Μάλλον επειδή φάνηκε μοναδικό στην αρχή.


    Δεν είναι λίγοι, φυσικά, και οι SKATERS ή sk8erz ή σκεϊτάδες, νέοι που επηρεάστηκαν από την underground αμερικάνικη χιπ-χοπ και μετα-πανκ κουλτούρα. Θα τους δείτε να προσπαθούν να βγάλουν κάτι καλό από καμιά 10αρια ξύλινα φύλλα με γυαλόχαρτο από πάνω, κολλημένα όλα μαζί, με τέσσερις ρόδες από κάτω. Ναι. Να και ένα στιλάκι που δικαιολογεί το όνομά του! Ακόμη, θα μπορούσατε και να τους δείτε να κάνουν grafitti [καλύτερα για αυτούς μην τους δείτε], να χορεύουν breakdance, ή να σκρατσάρουν ανελέητα πάνω σε ένα turntable. Δυστυχώς, οι πιο πολλοί ακολούθησαν το παράδειγμα των περισσοτέρων [ξέρετε τώρα, ο αχταρμάς που λέγαμε] και αποκόπηκαν από τις περισσότερες δραστηριότητες που τους διέκριναν. Ίσως και να τους ξεχωρίσετε σε ένα μπαράκι. Φοράνε πιο φαρδιά παπούτσια από τους υπόλοιπους.

    Πως θα μπορούσα να ξεχάσω τους ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ! Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι από τα λίγα στιλ [ίσως και το μοναδικό] που δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου στην πάροδο των χρόνων. Αποτελεί το πρώτο στάδιο ενός 13άρη που θέλει να "μυηθεί στον κόσμο της μέταλ". Από τότε που εξελίχθηκαν από τους τότε γιεγιέδες, κατάφεραν να γίνουν το κλασικό στερεότυπο του πωρωμένου 17άρη: μούσι, μαλλί ως τους ώμους, μαύρη αμάνικη μπλούζα με πεντάλφα, καρφιά στα χέρια και ένα μόνιμο τικ στο κεφάλι από το headbanging. Δυστυχώς οι λιγότερο φανατικοί έπεσαν και αυτοί στο λούκι. Το λούκι που θα διαβάσετε αμέσως μετά. Στο κάτω κάτω από που να αγοράσεις καρφιά τώρα που όλοι πουλάνε σκακιέρες; Τότε τους κορόιδευαν. Τώρα τους προσπερνούν. Αλλά αυτοί ακούν δυνατά μουσική τότε από τα κασετόφωνα, τώρα από τα mp3. Τί τους νοιάζει;


    Υπάρχει όμως και ένα άλλο στιλ που ξεκίνησε πριν χρόνια ως παρακλάδι της τότε αναπτυσσόμενης core. Τα "μέλη" του κάθονταν ήσυχα κόντρα σε έναν τοίχο, φιλοσοφώντας με τον πιο κυνικό τρόπο τη ζωή, από την οποία ένοιωθαν πάντα αδικημένοι. Μοναχικοί, απλοί, κλείνονταν στον εαυτό τους και με τα συναισθήματά τους. Ένα στιλ που θύμιζε τους "ρομαντικούς" των αρχών του 20ου αιώνα. Αυτοκτονούσαν και αυτοί πάνω στην πάλη των συναισθημάτων τους. Άφηναν τα μαλλιά τους να πέφτουν μπροστά στα μάτια τους για να σκουπίζουν τα δάκρυα τους. Δάκρυα που όμως μεταφράστηκαν σε λεφτά για κάποιους έξυπνους. Και το εννοώ. Θέλει εξυπνάδα να βγάλεις από την αφάνεια ένα στιλάκι που έχει παγώσει, να το ξαναζεστάνεις, να το ανακατέψεις με τα πιο εμπορικά στοιχεία από άλλα στιλ, να ξαναπροσδιορίσεις την έννοια του "κουλ" που έχει χάσει το νόημα της από την εποχή των φανκάδων, και να το πλασάρεις ως κάτι που κατανοεί την αλλαγή στις ορμόνες των εφήβων και προωθεί την ανεξαρτησία τους, με ένα παγκόσμιο "καρτέλ" από τις πιο διάσημες μάρκες που έχουν απήχηση σε κάθε είδος υπερκαταναλωτικών νέων, για να δημιουργήσεις κάτι δήθεν ξεχωριστό με ένα ιδιαίτερα εύγλωττο όνομα. ΕΜΟ. Το νέο αυτό ήμο είναι ένα συνονθύλευμα σχεδόν από τα πάντα! Να πως αναγνωρίζονται οι τυπικός νεο-eμο: Έχουν τα μαλλιά των Gothάδων, με διακριτικά Μanga στοιχεία, βάψιμο που παραπέμπει σε κάτι ανάμεσα σε αρχαία Αιγύπτια και πάρτυ-μπόυ που ψάχνει την καραμέλα μέσα σε ένα κουβά αλεύρι. Φαρδιές ζακέτες σαν αυτές των σκεϊτάδων, αλλά με υπερτονισμένο το όνομα της μάρκας που δηλώνει το υπέρογκο ποσό για την απόκτησή της, ζωνίτσα λεπτή, με το γνωστό μοτίβο της σκακιέρας, το οποίο μπορεί κανείς να δει διάχυτο σε όλα τα αξεσουάρ τους γενικότερα, η οποία προφανώς δηλώνει την "αλλαγή των συναισθημάτων" (?), παντελόνι σαν αυτό που θα φορούσε κάποιος στην ντίσκο πριν από 30 και βάλε χρόνια, στην πιο "στρητάδικη", βέβαια, εκδοχή του, και φαρδιά παπούτσια, τα λεγόμενα "βάρκες", για να έχουν καλύτερο κράτημα στο skateboard Το skateboard που άφησαν πίσω τους οι αρχικοί χρήστες των υποδημάτων αυτών. Ενδιαφέρον σχεδιασμός, θα έλεγε κάποιος πριν 5 - 10 χρόνια. Αλλά όχι τώρα. Το στιλ αυτό έχει παραμορφωθεί, και οι ήμος σήμερα είναι κοινωνικοί, χαμογελαστοί, και με μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο [και ενίοτε στο ίδιο] φύλο. Εμφανίζουν τον ιδανικό εαυτό τους σε profile στο hi5 ή στο my space. Κάτι που θα έκανε τους εναπομείναντες ήμους [emos] παλαιάς σχολής να αυτοκτονούν σε ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς. Οι ίδιοι νεο-ήμο έχουν προκαλέσει την αντίδραση από νέους σε άλλα "στιλ", τους λεγόμενους αντι-emo, οι οποίοι μισούν τους ήμο πιθανώς επειδή κάποιος τους "έφαγε την γκόμενα" ή απλά επειδή θα ήθελαν και αυτοί να τους ακολουθήσουν και φοβούνται την κριτική. Την κριτική που οι ίδιοι ασκούν.


    Τέλος οι POSERS παρότι μπορεί κανείς να τους θεωρήσει ξεχωριστό στιλ, γενικότερα "ποζέρι" [ελληνιστί φιγουρατζής] θεωρείται οποιοσδήποτε υπερβάλλει με την εμφάνιση ή τις πράξεις του για να τραβήξει την προσοχή. Προσοχή όμως! Το ότι είναι κάποιος "εκτός του κατεστημένου" δε σημαίνει απαραίτητα πως το κάνει για αυτόν το λόγο! Παρόλα αυτά υπάρχουν μειονότητες των οποίων η εμφάνιση και συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα σκέψης και όχι μιμητισμού. Συνδυάζουν με τρομακτική ακρίβεια τα στοιχεία που τους ενδιαφέρουν και συνηθίζουν στην ιδέα της κριτικής. Κριτική που ασκείται λόγω κατωτερότητας, στη σκέψη ότι κάποιος έκανε κάτι ξεχωριστό και βιάζονται να τον κατηγοριοποιήσουν.

    Η δική μου γνώμη δεν είναι το να κάνει ο καθένας κάτι ξεχωριστό μόνος του, αλλά να σκέφτεται τι τον εκφράζει και τι όχι πριν μπει σε μια "κλίκα" ή "στιλ", και όχι να μπαίνει από ανασφάλεια. Καλά ξεμπερδέματα.

    "Θείος" Χάρης ή AdZ

    Υ.Γ.1: Συγγνώμη στις φίλες που δεν θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους σε αυτό το κείμενο. Η γυναίκα ήταν πάντα ένας δύσκολος άνθρωπος να κατηγοριοποιήσεις

    Υ.Γ.2: Σκεφτείτε το! Το να ήταν κάποιος "Emo" πριν 3-4 χρόνια είναι σαν να ντύνεται κάποιος σαν τον Μάικλ Τζάκσον σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  174. Μεταφράζω από on-line Αμερικανική Εφημερίδα:


    Η Ελλάδα βρίσκεται στο στάδιο διαβούλευσης προπαρασκευής ψήφισης και εφαρμογής νομοθετικών ρυθμίσεων που θα αφορούν στα ηλεκτρονικά ημερολόγια - τα γνωστά ως blogs - που υπάρχουν και λειτουργούν στην Αμερική με βάση την Αμερικανική νομοθεσία. Η εφαρμογή ενός "κώδικα δεοντολογίας" που στην πραγματικότητα θα ποινικοποιεί ορισμένες ιδέες ή/και τους τρόπους αναγραφής των, αναμένεται να περιορίσει αποτελεσματικά τις αντιδράσεις για την ασταθή όπως φαίνεται Κυβέρνηση η οποία τα τελευταία χρόνια καταγγέλλεται επανειλημμένα για σκάνδαλα στελεχών της.

    [...] Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες χώρες στον κόσμο που εφαρμόζουν πρόσθετες διοικητικές νομοθετικές η ακόμα τεχνικές ρυθμίσεις για τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου.

    Ανάμεσα στις χώρες αυτές συγκαταλέγονται η Κίνα, το Αφγανιστάν, η Τουρκία και το Πακιστάν, ενώ σύμφωνα με ανακοινώσεις/εξαγγελίες Ελλήνων αξιωματούχων, σύντομα θα ισχύσουν περιορισμοί και στην Ελλάδα. [...]

    Το Πακιστάν είναι η χώρα στην οποία οφείλεται σύμφωνα με ανακοίνωσή του YouTube, το πρόσφατο παγκόσμιο πολύωρο black-out στην πρόσβαση των χρηστών στο γνωστό site μετά την τεχνική λογοκρισία που επέβαλε για video προσβλητικά προς το ισλάμ.



    Μπράβο ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
    Αυτά γράφουν οι Αμερικανικές on-line εφημερίδες για εμάς.
    Μπράβο ΜΑΛΑΚΕΣ ταλιμπάνοι!!!

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΝΑ.

    http://crazy-press.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ


    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ?

    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΒΑΣΙΛΛΕΛΗ) ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΥΤΟΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΜΑΣ.ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Δειλία

    Το πιο εύκολο πράγμα τελικά είναι να λες την αλήθεια. Τα ψέμματα χρειάζονται μεγάλη μαεστρία και καλή μνήμη. Άν είσαι κουτός και ξεχνάς εύκολα, συνηθίζεις στα ψέμματα που σου λένε οι άλλοι το ίδιο γρήγορα με τα ψέμματα που λες εσύ στον μόνο που τα χάφτει - τον εαυτό σου.


    Είναι δύσκολο πράγμα τελικά να λες την αλήθεια. Η αλήθεια χρειάζεται θάρρος και πίστη στον εαυτό σου. Αν όμως είσαι δειλός και ανασφαλής συνηθίζεις να κρύβεις την αλήθεια σου και να αρκείσαι σε αυτά που είναι αποδεκτά τόσο από τους άλλους όσο και από τον εαυτό σου.

    Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχει η αλήθεια. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο πραγματικά καλός είσαι στην δουλειά σου ή στη σχέση σου. Δρας πάντα σύμφωνα με αυτό που νομίζεις ότι είσαι. Έτσι στο τέλος παίρνεις αυτό που νομίζεις ότι αξίζεις και όχι αυτό που "αληθινά αξίζεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. epanastasi twra..

    oxi sto MEGAlo mintikako prakratos!
    oxi sta lamogia!
    oxi stoys alites pretenterides!

    tremete!..to ergo twra arxizei!

    ELEYTHERIA EKFASHS LOGOU!...einai dikaiwma mas kai den tha mas to sterisete roufianoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ΜΕGA-LA γλέντια

    www.youtube.com/watch?v=kYajviErZPk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Ωραια ολα αυτα! Εγω το μονο που εχω να ρωτησω ειναι πως γινεται η κοπελα αυτη να ειναι στο 4ο ετος της νομικης και να ειναι μολις 20 χρονων? ευλογο δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Κοπελα μου καταρχας θα σου πω ενα μπραβο για τον πατερα σου. Δε χρειαζεται να φοβαται ουτε αυτος ουτε η οικογενεια σου τιποτα. Αυτη η προσπαθεια φιμωσης θα αποκρουστει απο τον ελληνικο λαο. Συνεχιστε ετσι. Αυτοι θελουν να διακινουνται οι αποψεις σε οσο το δυνατον μικροτερες ομαδες ανθρωπων ωστε οσο το δυνατον λιγοτεροι να γνωριζουν την αληθεια. Οσο το μπλογκ επισκεπτονταν καμια 500αρια ατομα ημερησιως δεν τους ενοχλουσε. Οταν αυτα τα ατομα εγιναν 50.000 και παραπανω τοτε αρχισε να τους απασχολει. Και θα κανουν οτιδηποτε για να το σταματησουν. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ. Συνεχιστε μεχρι να μαθει ο ελληνικος λαος την αληθεια. Οι ανθρωποι που σας στηριζουν ειναι χιλιαδες. Δεν μπορουν να σας κανουν τιποτα. Μια χαρη μονο κ.Καψαμπελη: Μην τους δινεις τη χαρα να εμφανιζεσαι στο Μεγκα και σε καθε δημοσιοκαφρο. Να εμφανιζεσαι μονο σε αυτους που πραγματικα το αξιζουν και ξερεις φανταζομαι ποιοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ... ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ... ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΒΙΑΖΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΛΔ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ... ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΜΙΛΑ!
    ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!
    ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
    ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ΜΑΛΑΚΑ 7:12

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

    www.youtube.com/watch?v=BF61ZjfjzPQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. κυριε πρετεντερη πωσ ειναι το σωστο?
    θα σου κανω μυνηση?ή θα σε κανω μυνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Οι αδίκως για όλους εμάς και δικαίως για τους εργοδότες τους χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι ΤΡΕΜΟΥΝ το διαδύκτιο γιατί ο κόσμος, τους έχει δείξει προ πολλού ότι το άπλωμα και η επίδειξη της παλάμης δεν είναι πράξη τυχαία αλλά πράξη με ισχυρά κίνητρα, δυνατό περιεχόμενο και απαξίωση της μέχρι στιγμής πολιτικής ανακολουθίας των πολιτικών σε συνδυασμό με τα δημοσιογραφικά δεκανίκια τους.

    Αλεξία
    Είναι άκρως σημαντικό και αισιόδοξο να έχεις τέτοιο πατέρα και θα πρέπει όλοι μας να συνεχίσουμε να είμαστε μαχητές ενός πολιτικού κατεστημένου -όχι αντιεξουσιαστικού- αλλά απείρως παραγωγικού με στοιχεία όμως πολιτικής παραγωγικότητας δηλαδή ποσότητας και ποιότητας πολιτικής.

    Ντροπή στο Mega Channel και όχι μόνο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Η εμπιστοσύνη απούσα στις μέρες μας


    Η εμπιστοσύνη είναι η σταθερή πεποίθηση που έχουμε για την τιμιότητα κάποιου, πως δεν αθετεί π.χ. το λόγο του. Πως δεν μας απατά και δεν ψεύδεται, πως ο λόγος του έχει ισχύ και αντιπροσωπεύει τα πράγματα έτσι όπως αυτά είναι, ώστε να αφηνόμαστε με πεποίθηση, με πίστη στα λόγια του, σε ότι λέγει πως έκανε ή σε ότι υπόσχεται πως θα πράξει.

    Η εμπιστοσύνη όμως δεν είναι κάτι που έρχεται άνωθεν. Δεν είναι κάτι που βρίσκεται έξω από εμάς, παρά μέσα μας, Είναι ένα αγαθό που πρέπει να το κατακτήσουμε, όπως όλα τα αγαθά Και η εμπιστοσύνη κατακτιέται τότε μόνο, όταν για όλα τα πράγματα μιλά κανένας έτσι όπως αυτά έχουν, έτσι όπως είναι, όταν λέει την αλήθεια, όταν την λέει ολόκληρη, όταν δεν παραλείπει τίποτε, όταν την λέει και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
    Είναι μεγάλη ευτυχία να συναντάς στην ζωή σου ανθρώπους εμπιστοσύνης, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο. Είναι ίσως μεγάλο τόλμημα να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, γιατί αυτοί μπορεί να σε απογοητεύσουν με την ασυνέπεια τους, την αστάθεια τους, την αδυναμία και το πάτημα του λόγου τους.

    Αν κανένας σκεφτεί και αντικρίσει βαθιά το πρόβλημα της εμπιστοσύνης και τη σπουδαία σημασία του για την οικοδόμηση της ζωής μας μέσα στην κοινωνία, θα διαπιστώσει πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε από αυτή την κοινωνική αρετή. Στον τόπο μας δυστυχώς αυτή η σπουδαία κοινωνική αρετή δεν είναι τόσο αναπτυγμένη, όσο πρέπει.
    Η δυσπιστία δυστυχώς είναι απλωμένη σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Οι αιτίες είναι πολλές: δοκιμάσαμε πολλές απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις. Παλιά και σύγχρονα βιώματα μας έκαναν όλους να τείνουμε προς την δυσπιστία. Η κρίση όμως αυτή προέρχεται μόνο από εξωτερικές αιτίες; Όχι βέβαια. Ο ίδιος ο άνθρωπος έχασε και την εμπιστοσύνη του προς τον ίδιο τον εαυτό, έγινε δύσπιστος προς εαυτόν γι' αυτό το λόγο δεν δείχνει και εμπιστοσύνη προς τους άλλους. Άραγε αν απολυτρωθεί από τον υπαρξιακό του φόβο θα μπορέσει να βρει την χαμένη εμπιστοσύνη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Θελω πολυ να δω μια δικη κατα των bloggers γιατι ειμαι σίγουρος οτι ο κοσμος που θα μαζευτει εξω απο τα δικαστηρια θα γινει ΤΣΟΥΝΑΜΙ και θα πνιξει τα "εκβιαζομενα" λαμογια του κατεστημενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Παρακαλώ πολύ τα κανάλια εκτός από mega και ΑΝΤ1 που έχουν χάσει πλέον κάθε σοβαρότητά να φιλοξενήσουν έναν σοραβό άνθρωπο που να ξέρει από blogs και τη δεοντολογία που τα διέπει και ας σταματήσουν πια οι παντογνώστες δημοσιογράφοι να πετάνε τις πατάτες τους.
    Έχουν καταντήσει σεισμολογοι, ντεντέκτιβ, αστυνομικοί, δικαστές, γιατροί, εμπειρογνώμονες, διαπραγματευτές, ειδικοί στην τεχνολογία και πολλά άλλα.
    Δεν ήξερα ότι η δημοσιογράφοι είναι οι homo universalis, συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Δεν είσει μόνη ειμαστε, πολλοί, είμαστε χιλιάδες, και σε λίγο θα τους πάρει ο δίαολος. Κουράγιο είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ:

    Ο ΧΙΩΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ...

    ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

    ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ - ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ PRESS-GR, ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ! ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΦΙΛΕ, ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΤΟ PRESS-GR ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!

    ΡΩΧΑΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. πρετεντερη να ξέρεις οτι το παιχνίδι γύρισε σε σένα..
    ήρθε η σειρά σου τώρα..

    θα μας κάνεις μύνηση και συ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΑΣΧΕΤΟ....
    ΑΔΙΑΝΕΜΗΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΕΧΕΤΕ....
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Για ποια δημοκρατική χώρα μιλάς βρε κοπέλα μου? Χούντα της διαφθοράς, της διαπλοκής, της συναλλαγής και του ρουσφετιού είναι αυτή η χώρα, η Ελλάδα που λες ότι πίστευες, όπως πιστεύαμε και εμείς όταν ήμασταν στην ηλικία σου.

    Δυστυχώς έχουμε καταλήξει χώρα μονοκύτταρων αποχαυνωμένων θηλαστικών, που παρακολουθεί παθητικά το προσφερόμενο από τους καναλάρχες-εκδότες προϊόν που είναι η μονόπλευρη ενημέρωση.

    Ζήτω το κράτος-οπερέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση