GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρηθείτε στην Αννα Βερούλη...

....για όσα είπε για τους διαβητικούς! . Φίλε Παυλο έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαι κι εγώ πατέρας παιδιου με διαβήτη τύπου Ι και καταλαβαίνω π...

....για όσα είπε για τους διαβητικούς!
.
Φίλε Παυλο έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαι κι εγώ πατέρας παιδιου με διαβήτη τύπου Ι και καταλαβαίνω πώς αισθάνθηκες εσύ και η κορούλα σου. Αυτή η "κυρία" πρέπει να πάρει ένα μάθημα. Παιδιά μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας απ' ευθείας στην "κυρία".
.
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Άννα Βερούλη
Ηρακλειδών 62
Νέο Ηράκλειο 14 121
Τηλέφωνο 210 2758970

,
Νομίζω ότι είναι και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Νέου Ηρακλειου. Αν κανείς γνωρίζει κάποιο e-mail της "κυρίας" 'η του δήμου ας μας το δώσει να στείλουμε κι εκεί τα μηνύματα μας.
Πατέρας διαβητικού παιδιού

47 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΟ

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!

    ΧΩΣΙΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ!

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ:

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ GRSex .com - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΡΟΥΛΕΣ! ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΕΣ, ΘΗΛΥΚΕΣ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΕΣ ΣΤΟ GRSex .com



    //////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΙΣΩ

    ΒΑΡΑΤΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κολοπασόκι του κερατά, βοιδομούρα
    αρχιντόπα του Λιάνη του Ελληνοποιού,κυρία Υπολοχαγέ του
    κόλου, σου εύχομαι ολόψυχα να ψοφήσεις ανέλπιστα το συντομότερο
    και η βρωμοψυχή σου να πάει στα τάρταρα καριόλα βρωμολεσβία .
    Ενας διαβητικός με μια πούτσα νααααα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς διαισθάνεται τον θάνατό της από αναβολικά ,όπως και όλοι οι (μεγάλοι) αθλητές που γίνοντε μεγάλοι απο την χρήση αναβολικών και στο τέλος πεθαίνουν.
    Ναί στον αθλητισμό
    Οχι στον μαστουρομένο πρωταθλητισμό

    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο άν πάθη διαβήτη θα καταλάβει.

    Να της το ευχηθούμε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριος με την πουτσα νααααα, ως διαβητικος μαλλον δε σου κανει κουκου ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει ρε παιδιά , είπε η κοπέλλα μια μαλακία . Ας μην το μεγενθύνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΝ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΡΟΥΛΗ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΑ Η ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΣ-ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΑΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ???

    ΠΩΣ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ???


    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έλεγα κι εγώ δεν μπορεί, κάποιος θα πεταχτεί να πει μια μαλακία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. verouli@nomathinas.gr...Νομαρχιακή σύμβουλος Αθήνας γαρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nα παει να χαθει η σιχαμερη που μιλαει ετσι για τους διαβητικους.Αραγε αυτη η γυναικα εχει παιδια με τον κατα πολυ νεωτερο συζυγο της?
    Σαν δεν ντρεπεται που εχει το θρασος να μιλαει κιολας.Ξεχναει κανεις τα αναβολικα που "πηρε"στην ολυμπιαδα του 1984 για να πεταξει το ακοντιο μακρυτερα?Και ειχει δικαιογηθει τοτε πως ηταν μερες της "περιοδου της? και πως ηταν αθωα η καημενη.
    Ομως εκει δεν ηταν Ελλαδα να το "θαψουν" και της εδωσαν τα παπουτσια της στο χερι της κυριας.
    Μου αρεσει που την εβγαλαν και δημοτικο συμβουλο..τρομαρα της.
    Δεν μπορεσες τοτε αλλα ουτε και μετα να φτασεις το επιπεδο της Σοφιας Σακοραφα που ο Ελληνικος λαος την επελεξε για βουλευτη του Ελληνικου κοινοβουλιου.Αντε να χαθεις,αλλα πριν το κανεις πρεπει να ζητησεις ενα μεγαλο συγνωμη απο το μικρο κοριτσακι που ειχε την ατυχια να σε δει να λες αυτες τις αηδιες δημοσια.
    Αν ειχες παιδια ισως να μιλαγες αλλιως.Αλλα ο Θεος ξερει που τα δινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν έχει νόημα να της στείλουμε γράμματα. Είναι τόσο ζώον που δεν καταλαβαίνει τι λέει. Γράφτε την την ηλήθια στα @@ σας.

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα σας.

    Είμαι η Άννα Βερούλη και ο Bloopers μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω τη σελίδα του για να σας απαντήσω, αφού πρώτα με ενημέρωσε για το θέμα που προέκυψε μετά από την προβολή της εκπομπής όπου εμφανίστηκα.

    Όταν απομονώσεις μία πρόταση παραποιείται το νόημα. Αν παρακολουθήσατε την εκπομπή και τι πραγματικά είπα, θα καταλαβαίνατε ότι εγώ μιλούσα για τα οφέλη των αναβολικών και της οιστρογονικής ένεσης. Επανέλαβα πολλές φορές αν ακούσατε, την ενημέρωση που πρέπει να εχουν τα παιδιά σχετικά με τη διατροφή, και την ενημέρωση που πρέπει να έχουν οι οικογένειες. Ανέφερα ότι τα σνακ πχ πατατακια Mr. Chips, Fofico, κλπ δημιουργεί αποκρουστικά χοντρά παιδιά που καταλήγουν ως επί το πλείστον παχύσαρκοι ενήλικες με αποτέλεσμα κάποτε, όπως λένε οι γιατροί, να αποκτήσουν διαβήτη. Για παράδειγμα ο κύριος Ζαχόπουλος.

    Δεν μιλούσα για τον νεανικό διαβήτη ή για τον διαβήτη που αποκτάς μετά από κάποια ασθένεια. Άλλωστε έχοντας δικούς μου ανθρώπους ινσουλινοεξαρτώμενους, ξέρω τι αγώνας χρειάζεται για ζήσεις αυτόν τον τρόπο ζωής και τους βόλεψα γι αυτό το λόγο στη Νομαρχία.

    Γιατί τα αναβολικά δεν είναι αρρώστια, είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Με αφορμή αυτό, να σας ενημερώσω, ότι σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων και Συλλόγων με αναβολική εξάρτηση. Συμμετέχω και εγώ από τη θέση μου, στη συνδιοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου - Παιδί- Ποδόσφαιρο - Βαρδινογιάννης με το νέο γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό, ένα πραγματικό στολίδι της Αθήνας.

    Θεωρώ ότι πραγματικά παρανοήσατε αυτά που είπα.

    Με εκτίμηση,

    Άννα Βερούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΣ-ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΑΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ???
    ΠΩΣ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ???
    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

    Ο/Η the Bloopers team είπε...
    έλεγα κι εγώ δεν μπορεί, κάποιος θα πεταχτεί να πει μια μαλακία... """

    ΦΩΚΥΛΙΔΟΥ 12-ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΑΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ. ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑΝ "ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 6.33

    Δεν εννοούσα εσένα φίλε. Τον μαλάκα αποπάνω σου έκραξα για τον ύμνο στις ξενοδοχειακές μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ...

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ...

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΟΥΣ..

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ Coca-Cola...


    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ

    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΨΕΓΕΙ ΤΟΝ κ.ΝΙΜΙΤΣ...

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ

    ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΜΕ ΔΙΣ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. BEROYLH

    EINAI DHMOTIKH SYMBOYLOS KAI POLY TAKTIKA BRISKETE STHN KAFETERIA POY BRISKETE STON STA8MO TOY NEOY HRAKLEIOY APO THN KATO PLEYRA DHLADH OPOS ERXESE APO THN
    A8HNA GIA KHFISIA APENATI APO TO DHMARXEIO TOY NEOY HRAKLEIOS.
    (PROHN ASTYNOMIKO TMHMA NEOY HRAKLEIOY)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα. Τα e-mail του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι: elikar@hol.gr και dimizakliou@iraklio.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι θα πεί κυρία Βερούλη "τους βόλεψα στη νομαρχία"; Οι διαβητικοί δίνουν αγώνα ζωής με αξιοπρέπεια. Δεν χρειάζονται βόλεμα από υποκείμενα όπως εσύ. Εσένα δυστυχώς έχουν βολέψει κάποιοι χωρίς να έχεις μάθει να μιλάς τουλάχιστον σωστά Ελληνικά. Ακου τους βόλεψα!!! Αυτοί που "βόλεψες" πως θα αισθάνθούν όταν διαβάσουν αυτή τη δήλωση σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS ΗΤΑΝ (Α)ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΠΩΣ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ?????,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗΝΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. στη Ν.Δ.

    Μόλις πριν λίγο ο Α. Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ αποκάλυψε ότι στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων βουλευτές του ΚΚΕ έλειπαν με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ξανά ο Βερέμης ως πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, παρότι τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης διαφωνούσαν και με την παρουσία των βουλευτών του ΚΚΕ θα καταψηφιζόταν αυτός ο άνθρωπος. Είναι προφανές ότι το ΚΚΕ είναι ένα ακόμα κόμμα-τσιφλίκι που το νοιάζει να έχει το δικό του μερίδιο στην εξουσία. Άλλωστε το ομολόγησε και η κ. Παπαρήγα αποκαλώντας το κόμμα της "μαγάζι-γωνία" στην εκπομπή του Παπαχελά "ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ".

    Άσχετα αν εμείς συμφωνούμε με διάφορες θέσεις του Βερέμη, είναι καταφανές ότι το ΚΚΕ στηρίζει τους ανθρώπους της εξουσίας για να έχει το άλλοθι να κατεβαίνει στους δρόμους εναντίον τους και δεν ενδιαφέρεται για την πρόοδο της χώρας. Ένα κόμμα που ποτέ δεν προσέφερε κάτι συγκεκριμένο στην κοινωνία από τη μεταπολίτευση και μετά, χωμένο στον δογματισμό, στη φανατίλα και στα αλισβερίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΑ ΝΤΟΜΠΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ. κΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΛΑΤΣΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ.ΣΤΙΒΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΥΛΗ ΤΗ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ- ΠΟΛΛΟΥΣ.ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ ΤΗ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΤΕ. ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΦΑΑ ΟΙ ΝΤΟΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ. ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΒΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΑ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΒΕΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΟΝΤΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ και γενικα ατομα γνωστά από το "γυαλί" αμφιβόλου μόφωσης και παιδείας. Και εμείς ο πανηλίθιος λαός που επειδή γνωρίζει "τη φάτσα" τους, τους ψηφίζει και μετά μας φταίνε οι κυβερνόντες, κόπανοι ε κόπανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βερούλη,
    έλα να σε "βολέψουμε" και 'μεις λιγάκι.....

    αυτά γίνονται όταν ο κάθε άσχετος επειδή έκανε μια καλή αθλητική επίδοση ασχολείται με την πολιτική.
    Βλέπε Κουτοδήμο.....

    Να σε χαίρονται οι ψηφοφόροι σου και να σε "βολεύουν" και αυτοί

    Φιλικά
    δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΛΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΑΚΟΝΤΙΟ ΕΡΙΧΝΕ ΚΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΤΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μη τη βαράτε! Είναι σπάνιο βιολογικό είδος. Χιλιάδες τουρίστες έρχονται κάθε χρόνο για να την δουν και να την φωτογραφήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η κυρία Βερούλη μήπως θυμάται τι έγινε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες;;; Μήπως νομίζει πως όλοι ξεχάσαμε;;; Μάλλον πρέπει να της υπενθυμίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σα δε ντρεπεστε να βριζετε την Αννα, κολοπαιδα!!!

    Θα σας χωσω το χρυσο μου ακοντιο εκει που δε φτανει ο ηλιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η αλητεία εδω μέσα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

    Καταδικάζω τις δηλώσεις της,τέτοια πράγματα σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να λέγονται στην τηλεόραση αλλά να γράφουμε το τηλέφωνο και την διεύθυνση στη σελίδα?
    Ότι σκατά και άν έχει κάνει αυτή.


    Έδω ο άλλος γράφει και σε πια καφετέρια συχνάζει. ΄Ημαρτον!
    Μήπως να πάμε και να την κουρέψουμε και στην καφετέρια??
    Η μοίπως να την κάνουμε μαύρη στο ξύλο?

    Και άμα θέλεις να γράψεις τα στοιχεία της στη σελίδα τότε άφησε απο κάτω και τα δικά σου.

    Όσο διαβάζω αυτή τη σελίδα, τόσο περισσότερο νομίζω ότι μερικοί απο δω μέσα είναι τα ίδια σκατά με αυτά που κρίνουν.
    Απλά έτυχε να βρεθούν σε άλλο "στρατόπεδο".

    Και κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τα σχόλια σε αυτή τη σελίδα.
    Η να φιλτράρονται η να κοπούν.
    Δουλεία όλων μας είναι να κρίνουμε αυτά που κάνει ο κάθε πολιτικός με όποιο τρόπο μπορούμε.
    Δεν είναι δημοκρατία να βγάζει ο καθένας την αγαμία του εδω μέσα

    ---Και τώρα μπορείτε να βρίσετε όσο θέλετε---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. " ΝΑΝΔΡΟΛΟΝΟΥΛΙ,

    ΝΑΝΔΡΟΛΟΝΟΥΛΙ,

    ΓΕΜΙΖΕΙ

    ΤΟ ΒΕΡΟΥΛΙ. "

    SLAP HER, SPUNK HER, SPAM HER at verouli@nomathinas.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 6:28μμ:

    αν είσαι η Βερούλη, είμαι ο Κολοσούσας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΥΣΤ ΑΝΕΡΑΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΥΛΗ. Ο BLOOPER TEAM ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ Η ΜΑΝΤΑΜΑ ΑΝΝΑ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΛΗ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ,ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΓΕΕΛΑΔΙΑ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΕΛΟΜΟΣΧΑΡΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΟΥΣΤΤΤ.ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΤΗΝ ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΚΟΜ......ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η Βερούλη είπε τη γνώμη της που δικαιούται να έχει, το να πέφτετε να τη φάτε και να την εξαφανίσετε επειδή η γνώμη αυτή δε σας βρίσκει σύμφωνους είναι το λιγότερο πρωτόγονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μόνο αν πάθει διαβήτη θα καταλάβει.

    Να της το ευχηθούμε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το press-gr είναι (μεταξύ άλλων και) του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

    Ότι γράφεται εδώ μέσα καταγράφεται.

    Καταλάβετέ το επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΒΕΡΟΥΛΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η Βερούλη τελικά ζήτησε συγνώμη! Αντιγράγω από το forum του www.sugarfree.gr:

    Καλησπερα σας.

    Μόλις μπήκα να δω αν με καταλάβατε σε αυτά που έγραψα.
    Μίλησα ξανά με τον ice _cream που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω τη σελίδα του για να σας πω κάποια πράγματα με όλο το σεβασμό απέναντι σας.

    Δε το εννοούσα έτσι βρε παιδιά, στο πάθος μου πάνω είπα ότι είπα. Είπα ότι όσα χρόνια είναι να ζήσω προτιμώ να τα ζήσω υγιείς και να μη προξενήσω ζημιά στον εαυτό μου εξαιτίας της διατροφής, παρά δηλαδή με ασθένειες που θα οφείλονται σε κακή διατροφή.
    Σας ζητώ συγνώμη ειλικρινά και είμαι άνθρωπος που γνωρίζει τι θα πει να είσαι ινσουλινοεξαρτώμενος.
    κ. Παύλο σας ζητώ συγνώμη αν και δε το εννόησα έτσι όπως το πήρατε. Και πάλι όμως επειδή στεναχώρησα το κοριτσάκι σας και μονό, σας ζητώ συγνώμη.Και προς όλα τα παιδιά που στεναχώρεσα άθελα μου.
    Ξέρω τι θα πει ινσουλινοεξαρτωμενος.

    Με εκτίμηση,

    Άννα Βερούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση