GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραμανλής έχει την ευθύνη...

.. Γράφει ο Βοιωτός http://viotia.blogspot.com/ . Οι πληροφορίες που διαρρέουν περί διάστασης απόψεων του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και ...

..
Γράφει ο Βοιωτός
http://viotia.blogspot.com/
.
Οι πληροφορίες που διαρρέουν περί διάστασης απόψεων του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη για το θέμα των Σκοπίων μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθούν εν όψει της κρισιμότητας και του προβλήματος και της στιγμής.
Η ελληνική διπλωματία δεν πρέπει για μια ακόμη φορά να πνιγεί σε μια κουταλιά νερό ούτε φυσικά το εύλογο να θεωρηθεί, όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις, ως αληθινό.
Οι ξένες δυνάμεις και υπερδυνάμεις εξυπηρετούν πρωτίστως τα δικά τους συμφέροντα ή απλώς θέλουν να ξεμπερδεύουν με τα καθυστερημένα Βαλκάνια όμως εμείς θα ζήσουμε σε αυτή την περιοχή με τους συγκεκριμένους γείτονες.
Στα δικά μας μάτια το βέτο ή έστω το δημοψήφισμα φαίνονται η καλύτερη για τα ελληνικά συμφέροντα λύση. Βέβαια, καθώς μας λείπει ο πιο σημαντικός όγκος των πληροφοριών δεν θα γίνουμε γραφικοί προτείνοντας εμείς στους πολιτικούς μας ηγέτες τη λύση ενός προβλήματος που ταλανίζει την ελληνική εξωτερική πολιτκή περισσότερο από 15 χρόνια.

Ομως δεν ξεχνούμε ότι πρωθυπουργός έχει εκλεγεί ο Κώστας Καραμανλής. Αυτός έχει τη λαϊκή εντολή. Αυτός και την ευθύνη έναντι του έθνους και της ιστορίας.
Οφείλουμε να το θυμόμαστε αυτό. Ολοι. Και η -καθόλα αξιόλογη- υπουργός επί των Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
ΥΓ: Για τη διαρροή του κειμένου των προτάσεων Νίμιτς προς την εφημερίδα ΒΗΜΑ οι ευθύνες της κυβέρνησης συνολικά και της κ. Μπακογιάννη ειδικά είναι τεράστιες. Δεν αρκεί η αποδοχή της ευθύνης. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος και πάραυτα να απομακρυνθεί. Ούτε στα Σκόπια δεν διέρρευσε το έγγραφο και η ελληνική σοβαρότητα τείνει να απολεσθεί!

197 σχόλια

  1. Akousate ti eipe o Manesis gia to blog??? Poios einai o idioktitis tou site? Einai alitheia pos einai megalodimosiografos yperano ypopsias i/kai pos ekviazei allous???
    Peite re paidia na gelasoume oloi mazi... H den xerei kaneis tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καψαμπέλλης, Παπαγιάννης, Ράπτης είναι τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com - ΜΟΝΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ! GRSex .com


    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασα σε apomesa.info και metablogging.gr για το θέμα και συγκλονίστηκα

    Κάτω τα χέρια από τα μπλογκς!Text to be displayed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti egine re paidia kai sas krazoun ston alfa???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Γερμανία έπιασαν τον πρόεδρο του ΕΤΑ-ΤΤ, όπως εδώ ο Τσουπίδης, να κλέβει! Όμως εκεί είναι Γερμανία και οι άθλιοι πολιτικοί, δεν έχουν προσβάσεις, στην σωστή γερμανική δικαιοσύνη! ΟΧΙ όπως εδώ να καλύπτεται ο κλέφτης και απατεώνας που ζημίωσε τον ελληνικό λαό, από τον πρωθυπουργό ΝΔ και να αποσύρεται αξιοπρεπώς! Εκεί η δικαστική αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι και τα γραφεία του KLAUS ZUMWINKEL και στην τσέπη των δικαστών αστυνομίας υπήρχε και χαρτί σύλληψης, εάν βρισκόταν έστω και η παραμικρή ένδειξη εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου! Εδώ ήταν αποδεδειγμένη η οικονομική κατασκοπία του γιου, του διευθύνοντος συμβούλου του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου Τσουπίδη, που εργαζόταν στην χρηματιστηριακή των εβραίων «Μόργκαν» για το ομόλογο και κανένας πουλημένος στην εξουσία ΝΔ, αρχηγικός δικαστής, δεν έκανε τίποτα. Μετά από λίγο όλα τα χρήματα πηγαίνουν στις Cayman-Inseln σε οφ σορς εταιρίες και αποκρύβονται και οι δικαστές μια και κοιμήθηκαν πρώτα κάνοντας πλάτες στους απατεώνες, δεν βρίσκουν τίποτα αργότερα, διότι έχουν συγκαλυφθεί. Πρόστυχοι και άθλιοι αρχηγικοί δικαστές στο άθλιο κράτος του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που δεν βλέπουν τον αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο!http://www.angelfire.com/planet/kolokotronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε συκοφάντη ηλίθιε για το Τσουπίδη με τα δομημένα ομόλογα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου φταίει το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα καταθέτουμε υπεύθυνα τις δικές μας προτεραιότητες.
    Πρώτον, εγγύηση των πόρων του ασφαλιστικού συστήματος, ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης για τα Ταμεία, μέσα από την ανάληψη, από το κράτος, της δαπάνης για τις προνοιακές παροχές, με προτεραιότητα για τον ΟΑΕΕ.

    Δεύτερον, δημιουργία ενιαίου φορέα για τη βεβαίωση και την είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών, καθώς και θεσμοθέτηση ενός πάγιου συστήματος εξόφλησης οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εισφοροδιαφυγή.

    Τρίτον, αύξηση της βασικής σύνταξης του αγρότη και της αγρότισσας, ώστε να διαμορφωθεί στα 550 ευρώ για τον μεμονωμένο και στα 950 ευρώ για το ζευγάρι.

    Τέταρτον, σταδιακή εξίσωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των αγροτών, με εκείνα των ασφαλισμένων των άλλων Ταμείων. Οι αγρότες θα πρέπει να δικαιούνται σύνταξη με 37 χρόνια ασφάλισης, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας, πρόωρη σύνταξη στην ηλικία των 60 ετών, όπως συμβαίνει σε όλα τα Ταμεία, και καθεστώτα βαρέων και ανθυγιεινών, σε όσους εργάζονται σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

    Πέμπτον, αύξηση της σύνταξης του ανασφάλιστου, ώστε να διαμορφωθεί, επίσης, στα 550 και 950 ευρώ αντίστοιχα. Η δέσμευσή μας αυτή αφορά, με τα ίδια εισοδηματικά κριτήρια, και στην γυναίκα νοικοκυρά, που δεν έχει σήμερα σύνταξη. Ποσά που θα αναπροσαρμοστούν στο νέο μας κυβερνητικό πρόγραμμα.Γελάτε, αλλά δεν ακούσατε κανένα μέτρο από τον κ. Καραμανλή. Εμείς έχουμε πρόγραμμα. Εμείς έχουμε προτάσεις. Εμείς είμαστε η αξιόπιστη παράταξη για το ασφαλιστικό σύστημα.

    Έκτον, αναμόρφωση των κριτηρίων χορήγησης του ΕΚΑΣ και διπλασιασμός των δικαιούχων.

    Έβδομον, μετεξέλιξη του ΕΚΑΣ σταδιακά σε βασική σύνταξη, ως κοινή αφετηρία για όλες τις συντάξεις. Διαχωρισμός προνοιακής σύνταξης, ενίσχυση των κινήτρων ασφάλισης.

    Όγδοον, βελτίωση του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων για όσους έχουν διαδοχική ασφάλιση.

    Ένατον, αναμόρφωση του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών, με κριτήρια επιστημονικά, που βασίζονται στις σημερινές συνθήκες και ανάγκες και αντιμετωπίζουν ισότιμα τους εργαζόμενους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

    Δέκατον, αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, με την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων των Ταμείων, την σύμπραξη και την συνεργασία τους.

    Ενδέκατον, ενίσχυση και διεύρυνση των υποδομών και των διευκολύνσεων για την στήριξη της οικογένειας και της εργαζόμενης γυναίκας.

    Δωδέκατον, σύσταση του Εθνικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης, που αφορά στις νέες γενιές και στη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Έλληνες δεν παρασύρθηκαν πριν τη μικρασιατική καταστροφή. Η εκστρατεία αυτή έγινε για να απελευθερωθούν Έλληνες που ζούσαν στα μικρασιατικά παράλια και να προχωρήσουν οι ανεξαρτητοποιήσεις των κούρδων και των αρμενίων.

    Εάν είχε γίνει αυτό που είχε οραματιστεί ο μεγάλος Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος η Ελλάδα θα είχε καταστεί πανίσχυρη στη περιοχή και θα είχε ησυχάσει από τους οθωμανούς τούρκους.

    Αλλά για να πούμε την ιστορική αλήθεια οι Έλληνες πράγματι παρασύρθηκαν το 1920.Ενώ είχαν επιτευχθεί όλοι οι αντικειμενικοί στόχοι που είχαν τεθεί πριν από την εκστρατεία, από την άνοιξη του 1919 μέχρι τον Αύγουστο του 1920, και με τη συνθήκη του αγίου Στεφάνου είχε καταστεί η χώρα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών προκυρήχθηκαν οι εκλογές το Νοέμβριο του 1920 που μπορούσαν να μην έχουν γίνει, αφού η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο. Αλλά ο Ελευθέριος Βενιζέλος όντας βαθιά κοινοβουλευτικός άνδρας και μη πιστεύοντας ότι μπορεί να της χάσει μετά από όλα αυτά που είχε επιτύχει προχώρησε σε αυτές. Παρασύρθηκε ο κόσμος από φοβερά ασύστολα ψέματα και ψήφισε το Γούναρη του Λαϊκού κόμματος(έτσι λεγόταν η συντηρητική παράταξη τότε) που μαζί με τους ακροδεξιούς τους φιλοβασιλικούς και τους ακροαριστερούς εξαπάτησαν το κόσμο κυρίως με το σύνθημα "Ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω" κέρδισαν τον Εθνάρχη και τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Όχι μόνο δεν έφεραν τους στρατιώτες πίσω αλλά ενώ οι επιχειρήσεις είχαν σταματήσει κατά μήκος των συνόρων όπως προέβλεπε η συνθήκη από τον Αύγουστο του 1920 , αυτοί αφού πήγαν με τους Γερμανούς (αφού ο βασιλιάς ήταν γερμανός) και άλλαξαν τη διπλωματία και τους Αγγλογάλλους που μας υποστήριζαν μέχρι τότε.

    Ενώ μέχρι τότε η στρατιωτική υπεροχή των Ελλήνων ήταν συντριπτική, με την αλλαγή της διπλωματίας μας οι Αγγλογάλλοι θυμωμένοι για αυτό που είχε γίνει υποστήριξαν ενεργά το Κεμάλ που μας νίκησε κατά κράτος. Ο Πλαστήρας βλέποντας την εθνική προδοσία που είχε διαπραχθεί ήθελε να κρεμάσει και το βασιλιά μαζί με το Γούναρη αλλά τελικά εκτέλεσε το Γούναρη και άλλους πέντε για να αποφευχθεί ένας καινούργιος εθνικός διχασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά από λίγο όλα τα χρήματα πηγαίνουν στις Cayman-Inseln σε οφ σορς εταιρίες και αποκρύβονται και οι δικαστές μια και κοιμήθηκαν πρώτα κάνοντας πλάτες στους απατεώνες, δεν βρίσκουν τίποτα αργότερα, διότι έχουν συγκαλυφθεί.
    -----------------

    ... πάνε σε υπεράκτιες εταιρείες τών νησιών Καϋμάν και αποκρύπτονται, και οι δικαστές,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νίκος Μπογιόπουλος

    Το ΠΑΣΟΚ ομιλεί περί «βέτο» για το το ζήτημα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας θυμίζοντας την πάλαι ποτέ εποχή των «αστερίσκων» του Αντρέα Παπανδρέου. Οι εκπρόσωποι της Χαριλάου Τρικούπη και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν πως «ξεχνούν» ότι ήταν το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα Παπανδρέου που παρέδωσε την υπόθεση στο δικηγορικό γραφείο των Σάιρους Βανς, πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, και Μάθιου Νίμιτς, του Αμερικανού διαμεσολαβητή στον ΟΗΕ και ειδικού απεσταλμένου του Κλίντον για το θέμα στην πρώτη του φάση...
    Καμώνονται πως «ξεχνούν», επίσης, ότι την ανακοίνωση για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας - και μάλιστα για ένα θέμα που θεωρούνταν «φλέγον» εκείνη την εποχή - την έκανε, από την έπαυλη του Αντρέα Παπανδρέου, το 1995, ο ...Αμερικανός επιτετραμμένος και κατόπιν πρέσβης, Τόμας Μίλερ.
    *
    Οχι βεβαίως ότι η ΝΔ υπολείπεται σε αντίστοιχες επιδόσεις «εθνικής ανεξαρτησίας»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νοθεία στο Λάδι

    http://neoinileias.blogspot.com/2008/02/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ
    www.arsilaos.blogsop.com
    arsilaos@yahoo.gr
    Καλημέρα σε όλους. Λύσσα μαύρη έχει πιάσει το κατεστημένο απο την επιτυχία του PRESS-GR και είναι φυσικό γιατί ορισμένα αποκλειστικά δημοσιεύματα, γίνονται πρωτοσέλιδα στον τύπο ή χρησιμοποιούνται σαν "αποκλειστικά" απο τον άλλο τύπο της γλοιώδους δημοσιογραφίας. Τον εκπρόσωπο της Δημοσιογραφικής αλητείας εννοώ τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Να τον ακούσω να καταγγέλει το PRESS-GR σαν εκβιαστικό blog, και μετά ας έρθει το τέλος, ας πεθάνω χτυπώντας την κοιλιά στο πάτωμα. Και για να σοβαρευτούμε -όσο μπορούμε- δεν θεωρώ "περίεργο" το γεγονός της "λύσσας" απέναντι μστο blog. Φυσική συνέπεια είναι όταν χτυπάς κατεστημένο, εκδοτικό, δημοσιογραφικό ή επιχειρηματικό να περιμένεις και τις ανάλογες αντιδράσεις. Αν κάποιος ή κάποιοι θίγονται απο όσα αναρτώνται εδω, μπορούν και ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, στέλνοντας διαψεύσεις ή διευκρινήσεις κι έτσι, όλα καλά, αφού βλέπω συχνά ανηρτημένες τέτοιου είδους διαδικασδίες. Το καλύτερο όμως είναι ότι απο δω μέσα οι ανώνυμοι πολίτες έχουν το δικό τους βήμα. ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και εκφράζουν άφοβα τις απόψεις και τις θέσεις τους. Τώρα αν παρεισφρύουν και κάποια άθλια τρωκτικά, αυτά δεν μπορούν να ροκανίσουν το μεγαλείο της ελεύθερης έκφρασης. Ας τα βρούν και ας τα στείλουν ξανά πίσω. Στους υπονόμους τους. Μην εκπλαγούν όμως αν στην αποκάλυξη των τρωκτικών, ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΩΝ" το blog.
    Θάθελα πάντως, να μπαίνουν τα ονόματα όσων γράφουν εδω, φυσικά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν μπορεί π.χ. ο τάδε δημόσιος υπάλληλος να βάλλει το όνομά του στην ΑΛΗΘΙΝΗ αποκάλυψη, αφού ξέρει ότι την άλλη μέρα θα "βόσκει" στα μάρμαρα. Εμείς, όσοι δε φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ, γιατί δεν έχουμε να χάσουμε ΤΙΠΟΤΑ, ας καταθέτουμε με περηφάνεια τα ονόματά μας.
    Αγωνιζόμαστε για την ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Μαχόμαστε για τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
    Γουσταρουμε να τα λέμε στα ΙΣΙΑ.
    Και δε φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
    Αργύρης Σιδέρης
    Βάρη Αττικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1)
    Σχετικά με το Σκοπιανό : Ήδη έχουμε καθυστερήσει στην αποστολή 30 F-16 και Mirage-2000 στα Σκόπια και στο Κόσοβο να τους ισοπεδώσουν.
    Η αδυναμία αυτή δείχνει ολοφάνερα την ατολμία και το ξεπούλημα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στους ξένους αφέντες μας .

    2)
    Σχετικά με το PRESS-GR.blogspot.com
    Όποιος το φοβάται έχει κάθε δικαίωμα να προσφεύγει στις αρμόδιες αρχές και στις συν αυτώ αμερικάνικες αρχές για να παταχθεί η ελευθερία του λόγου και της ελευθεροτυπίας.
    Το μόνο κακό που βρίσκω είναι ότι πολλοί βρίζουν ασύστολα και ότι θα έπρεπε απλά να υπάρχει ένας διαχειριστής του blog που δεν θα επέτρεπε όχι την ανάρτηση σχολίων αλλά μόνο την μη εμφάνιση σχολίων με υβριστικό προς τους άλλους χρήστες ανώνυμους και μη ,περιεχόμενο.

    Όλα τα άλλα είναι εκ' του πονηρού και κάθε φίμωση αποτελεί κατάφορη παραβίαση της ελευθερίας του λόγου.

    Παρακολούθησα εχθές το μένος του ΑΝΤ1 και μερικών άλλων δημοσιογράφων εναντίον του PRESS-GR .
    Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που το κατηγορούν , φοβούνται την αλήθεια γιατί απλά οι ίδιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να την φανερώσουν.
    Δεξιοί δημοσιογράφοι ,υπάλληλοι των γνωστών συμφερόντων των εργοδοτών τους ,με όχημα τα κανάλια που εργάζονται , τρέμουν στην ιδέα αυτή γιατί οι έλληνες πολίτες - χρήστες του διαδυκτίου τους έχουν κάνει να χάνουν τον ύπνο τους.

    Και απευθύνομαι στην κυρία ή κύριο εισαγγελέα που όπως είπε ο ΑΝΤ1 εχθές βράδυ έχει αναλάβει την υπόθεση.

    Ποιά υπόθεση αξιότιμοι Κύριοι ;
    Την υπόθεση ότι πρέπει να μαθαίνουμε τις ειδήσεις των τριών τετάρτων και του ενός ή δύο θεμάτων στα κανάλια των οποίων οι δημοσιογράφοι ασκούν με δημοσιουπαληλική νοοτροπία την εργασία τους και λένε αυτά που τους λένε να πούν πριν τις ειδήσεις σε ατελείωτα συμβούλια ή να μαθαίνουμε τις αλήθειες μέσω των Bloggers και των ξένων ιστοσελίδων ;

    Αγαπητοί μου δημοσιογράφοι , τι καλά που κάνατε απεργίες μερικές ημέρες και ησυχάσαμε από τη βλακεία που σας διακατέχει ;

    Τι καλά που ηρεμίσαμε όταν είχατε την απεργία σας ;

    Όσους ρωτούσα εκείνες τις ημέρες αν μας λείψατε ξέρετε τι απάντηση έπαιρνα ;
    "Καθόλου , ίσα ίσα που ηρεμίσαμε"

    Αυτό είναι το επικύνδυνο , αυτό είναι το άσχημο στο επάγγελμα σας , αυτό είναι που πρέπει να διορθώσετε και όχι η φίμωση με όλα τα μέσα ενός ή άλλων blogs που ενημερώνουν το κόσμο με τις πραγματικές ειδήσεις και όχι με αυτές που εσείς θέλετε και σας λένε.

    Ως απλός χρήστης και μαζί μου χιλιάδες άλλοι θα μας βρείτε αντίθετους προς αυτές τις τακτικές.

    Και να το κλείσετε , θα υπάρξουν άλλα blogs .

    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η υπόθεση με το δικό μας blog είναι μία φούσκα. Σύντομα θα μπουν πάλι όλοι στο καβούκι τους.

    Αλλά κι αν είναι αλήθεια τότε η βουβή πλειοψηφία θα σηκώσει ανάστημα στην Πλατεία Συντάγματος, όπως έκανε και με το περιβάλλον.

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο φίλος από πάνω καλά τα γράφει .
    Ας σταματήσουν τις Ηλίθιες παρελάσεις και τις εθνικιστικές Φανφάρες γιατί δεν είναι μόνο εκτός τόπου και χρόνου αλλά γιατί δεν είμαστε ικανοί να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας των πατεράδων μας.

    Είμαστε ένα πουλημένο κράτος και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μας χωρίς την άδεια των προμηθευτών μας.

    Αυτή είναι η αλήθεια που πονάει και εκεί που ασχολείστε με μπούρδες βγείτε στον ελληνικό λαό να πείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απο ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ

    Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

    Γνωρίζετε, νομίζω άπαντες, την ύπαρξη της ανεξάρτητης (?) "ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" Σκοπός αυτής της αρχής, πού ίδρυσε το 1997 ο αείμνηστος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, είναι η μη δημοσιοποίηση απο ΚΑΝΕΝΑΝ, δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που μπορούν να θίξουν την τιμή και την υπόληψη ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πολίτη. Νομοθετημένο το όργανο και ΚΑΛΑ αμοιβόμενο απο τον Δημόσιο κορβανά. Μπορώ να πω και καλούτσικα λειτουργών. Επι προσωπικού τώρα. Πρό έτους
    (2/2/07) είχα καταγγείλει σ` αυτήν την αρχή, την παραβίαση προσωπικών μου δεδομένων, απο "δημοσιογράφο" (δεν αναφέρω το όνομά του για να μη ...λερώσω τη σελίδα) ο οποίος (δια στόματος κουκουλοφόρου-ακέφαλου καταδότη) με ΕΔΩΣΕ για το γεγονός, ότι προ 8ετίας είχα αφήσει απλήρωτα κάτι ενοίκια. Πέραν του αναληθούς του γεγονότως, εμένα μου προξένησε τεράστια ζημιά στον οικογενειακό, κοινωνικό, πολιτικό περίγυρό μου, καθιστώντας με ανυπόληπτο. Προσέφυγα λοιπόν στην αρχή (Πρόεδρος κ. Δ.ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΚΗΣ)και ζήτησα την προστασία και την επιβολή των νομίμων, όπως προβλέπει σαφώς ο νόμος. Το θέμα μου με αρ.πρωτ. 948/07.02.2007 το ανέλαβε η ελέγκτρια Κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΒΕΛΛΗ τηλ.210/6475682. Απο τότε μέχρι και τις 18 φεβρουαρίου φέτος,
    προσπαθώ με δεκάδες τηλεφωνήματα, αποστολή εγγράφων κ.λ.π. να βρώ κάποια άκρη. ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Προσέφυγα ΚΑΙ στον Ευρωπαίο διαμεσολαβητή (κ. Γ.Διαμαντούρος), ο οποίος μου απάντησε ότι το θέμα μου εξετάζετε. Προσέφυγα και στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης απο τους οποίους δεν έχω ακόμα νέα. Προσέφυγα στο γραφείο Πρωθυπουργού και ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Απορώ λοιπόν, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΡΧΩΝ;
    Υπάρχουν ΜΟΝΟ για να επιβαρύνουν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ??????????????????
    Ξέρω. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
    ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
    e-mail:politisvaris@yahoo.gr
    www.arsilaos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Swstoi oi parapanw.

    Einai epwdino gia tous xrisoplirwmenous dimosiografous na akoun tin alithia apo tis dwrean ypiresies tou diadiktiou kai na mathainei tin alithia o laos .

    An kleisoun to blog tha tous vgei boomerang i istoria.

    To provlima tous einai pws tha diakiologoun tous yperogous misthous tous otan oi aploi dimosiografoi pairnoun 700 euro to mina enw auytoi polles ma polles xiliades euro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νοθεία στο Λάδι

    http://neoinileias.blogspot.com/2008/02/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάτω τα χέρια απο τα blogs . Ανήκουν στους χρήστες του internet που θέλουν να δηλώνουν τη γνώμη τους για την επικαιρότητα , μια και ζούμε σε δημοκρατία ( ? ) και φυσικά να κριτικάρουν ανώνμα ή επώνυμα .. εξ άλλου η εποχή της δήλωσης με αντάλλαγμα την μη εξορία ανήκει σε μακρινό παρελθόν , έ ?
    Η χρωματική ταυτότητα των blogs μακάρι να μείνει ετσι σαν ουράνιο τόξο .. εχει γούστο .
    Αργύρη συμφωνώ και να προσθέσω οτι στο Αφγανιστάν ο φοιτητής Pervez γλίτωσε τη κρεμάλα επειδή εγινε ο κακός χαμός απο e mails διαμαρτυρίας και οι bloggers συνέβαλλαν .
    Για το θέμα της Μακεδονίας τρέχει ψηφοφορία στο κατά τα άλλα παγωμένο
    macedonia-greece.blogspot.com
    Στηρίζω το press-gr μέχρι να αποδειχτεί πως εμπλέκεται σε εκβιασμό άλλα προς το παρόν επισκέπτομαι και το apomesa.info που δεν ζητάει λεκτική επαλήθευση και είναι ακόμα ελεύθερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιάννη πες αλεύρι... η αλήθεια σε γυρεύει. Ναι σε σένα το λέμε, Γιάννη, για να τ'ακούσουν κι οι άλλοι και να μαθαίνουν τι φάρα είσαι, διότι μιλώντας για αποκαλύψεις, καλόν είναι να γνωρίζουνε όλοι, «φίλτατε» με το ψευδώνυμο internet(ter)akias, ότι στην πραγματικότητα είσαι ο Γιάννης Γούτης, ο ίδιος άνθρωπος που πριν από 6 μήνες σκύλευες το δράμα της Αμαλίας Καλυβίνου προς άδραν της επισκεψιμότητάς σου, όπως με τόση ευκολία παλιότερα χρησιμοποιούσες τους καλόπιστους συνεργάτες σου, αποδεικνύοντας το ηθικό σου ανάστημα -θυμάσαι, Γιάννη.

    Στάσου, ντε! Μη βιάζεσαι να τα αρνηθείς όλα πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, διοτί ο καιρός έχει πολλά γυρίσματα, Γιάννη, και αργά ή γρήγορα όλα βγαίνουν στη φόρα, όπως γίνεται και τούτη δω τη στιγμή με το press-gr. Όταν λοιπόν θα ζυγώσει κι η δική σου η κατάλληλη στιγμή που ενορχηστρωμένα θα σε ξεμπροστιάσουμε με στοιχεία (ip, domain names registrations, κτλ..), διότι εμείς σου μάθαμε όσα σκαμπάζεις τώρα τεχνικά, Γιάννη, θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Τ'ακούς, Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,

    Το ΠΡΕΖΑTV πιστό στις αρχές του παρουσιάζει 5-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΣΟΚ και προκαλεί όποιον πολιτικό έχει αρχίδια να τις εφαρμόσει ΤΩΡΑ!

    1. ΔΩΡΕΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΡΑ!
    2. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΡΑ!
    3. ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ!
    4. ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΡΑ!
    5. ΓΑΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΩΡΑ!


    Όχι άλλο κάρβουνο, Ε.Π.Α.Ν.Α.Σ.Τ.Α.Σ.Η. ΤΩΡΑ!

    Με εκτίμηση πάντα,
    prezatv@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα σας.

    Το blogging είναι το μόνο αντίβαρο στην κατά παραγγελία "δημοσιογραφική" προπαγάνδα.

    Προπαγάνδα η οποία είναι συγκυριακά κατευθυνόμενη, οικονομικά ελεγχόμενη, διαπλεκόμενη με τα κόμματα για να λειτουργεί ως συγκεκαλυμμένο φερέφωνο και φυσικά καλά χρηματοδοτούμενη από τον κρατικό κορβανά. Ακόμα περισσότερο φαίνεται να πλησιάζει προς το μαύρο η "δημοσιογραφία" της οικονομικής ολιγαρχίας η οποία ολιγαρχία διεκδικεί πολιτικά προνόμια και δικαιώματα κατ' αντιστοιχία της οικονομικής επιφάνειας της. Κατ' αυτή δηλαδή, όλοι οι Ελληνες έχουμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις, αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι έναντι των άλλων.
    Τι πολίτευμα εκφράζει αυτή η αντίληψη;

    Σε ποιο ακριβώς σημείο του Συντάγματος ορίζεται η "τέταρτη εξουσία" που τώρα επιτίθεται σε αυτούς από όπου πηγάζουν όλες, δηλαδή τον πολίτη; Τα όποια δικαιώματα ή προνόμια που χαριστικώς δίνονται στον δημοσιογράφο δικαιολογούνται ΜΟΝΟ από το δημόσιο συμφέρον και το δικαίωμα του Πολίτη στην ενημέρωση.
    Αρα. αυτοί οι δημοσιογράφοι που επιτίθενται στο blogging και το πρεςς σε ποιόν εναντιώνονται;

    Για πόσα θέματα έχουν υποβληθεί καταγγελίες για το MEGA; Για πόσα θέματα έχουν υποβληθεί καταγγελίες για το ΑΝΤ1; Για πόσα θέματα έχουν υποβληθεί καταγγελίες για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κανάλια;
    Αρα είναι και αυτοί ότι λένε για το πρέςς. Αρα τα κανάλια επιβιώνουν με επικερδείς εκβιασμούς και για κάνουν αυτούς τους εκβιασμούς.

    Το αυτό ισχύει για τις εφημερίδες και τα περιοδικά. Κάθε μέρα βρέχει καταγγελίες και αγωγές σε και μία από αυτές είναι του Αναστασιάδη για εκβιασμό!

    Τι λοιπόν δεν είναι αλήθεια από αυτά που "εκβίασαν" τον κομιστή;
    Τα 5.5; Δεν υπήρξαν;
    Το DVD; Δεν υπήρξε;
    Το ότι είναι ο κομιστής; Δεν συνέβη;
    Τι εστί "ψευδής καταμήνυση" Αναστασιάδη;

    Γιατί καταδικάζουν τα κοράκια το πρεςς ΠΡΙΝ ΚΑΝ ολοκληρωθεί η έρευνα; Να είστε σίγουροι ότι ο λόγος δεν έχει καμία σχέση με την νομιμότητα η την δεοντολογία.

    Το blogging είναι ΑΠΕΙΛΗ για όσους θέλουν να παραποιήσουν η να αποκρύψουν την αλήθεια. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΜΕ και έτσι πρέπει να γίνεται. ΔΕΝ υπάρχει "τέταρτη εξουσία", ο Πολίτης είναι η πηγή για ΟΛΕΣ.

    Στηρίξτε το πρεςς!
    Το πρεςς δεν είναι οι διαχειριστές του, είμαστε ΟΛΟΙ εμείς, τα 4.000.000 επισκέπτες του.

    ---
    Δείτε και αυτό τό link:
    Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Αναστασιάδης κατέθεσε μήνυση τον περασμένο Νοέμβριο στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, «την οποία ο διευθυντής της κ. Μ. Σφακιανάκης έχει ήδη αποστείλει στον εισαγγελέα», έπειτα από δημοσιεύματα εκβιαστικού χαρακτήρα, όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος, μεταξύ των οποίων και στο press.gr.

    Εσείς, ποια εφημερίδα θα αγοράσετε το σαββατοκύριακο;

    Αυτή που μήνυσε το press-gr η οποιαδήποτε άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ase re malaka blooper. athlio kolpo tou kouri itan to press-gr, syntoma kai me episima stoixia. i avriani tou diadiktiou. ekviasmos, kitrinila, psema, me to allothi tis simmetoxis tou kosmou. alla stin ousia ta basika themata itan ola katefthinomena. apla mpenane stin mesi kai kapoies apopseis i alles mikroteres eidiseis pou stelname emeis.


    kala na pathete lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "...ΟΛΟΙ εμείς, τα 4.000.000 επισκέπτες του..."

    allo 4000000 episkeptes, allo 4000000 episkepseis. poso malakas laikistis eisai???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τρωνε μεχρι τελευταιου σεντ τα ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ
    ξεκοκκαλιζουν αυτοι και οι δικοι τους τα ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
    κολυμπανε στα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    οι λαλιστατοι αγωνιστες του σεμνα και ταπεινα τον καιρο της 10ετιας του ΠΑΣΟΚ και τους φταιει το press.gr ...

    Θελουνε και να τρωνε το μοχθο του Ελληνα και να μην γινονται ρομπα
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ωραιοι μαγκες ρε ...............
    τι να πουμε τι να τραγουδησουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. xaxa apo ola afta pou sou egrapsa afto se peirakse?

    loipon, afto pou exw katalavei gia esas tous ploopers einai oti eiste 12xrona paidakia. swmatika i pnevmatika den kserw, pantws eiste 12xrona. ade na pieite to galataki sas kai afiste tin paradimosiografia gia kana dyo dekaeties argotera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και στη χούντα που κάνανε χειρότερα ,τι έγινε?
    Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!
    Η αλήθεια θα βρει τρόπο να βγει επάνω!

    Άυτό που με ανησυχεί είναι ότι αντί οι bloggers να ξεσηκωθούν ,μερικοί λένε ότι επιτέλους που πιάσανε τα παιδιά του press.(όπως p.x. η psilikatzoy και άλλοι)
    Δεν καταλαβαίνουν ότι φημωνόμαστε όλοι έτσι?και αυτοί πρέπει να είναι οι πρώτοι πο θα αντιδράσουν?

    Όσο αφορά τον internetakia προσωπικά απολαμβάνω να τον διαβάζω..και αν είναι αυτός που κάποιος βρίζει τότε ας μας πει ποιο προβλημα έχει μαζι του.
    Η ιστοσελίδα startpoint.gr είναι από τις καλύτερες ελληνικές!


    Bloggers βρείτε τα μεταξύ σας ρε γμτ!Σας χρειαζόμαστε ενωμένους σε τέτοια φαινόμενα!

    φιλικά

    ελαφίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. chris είπε...

    Ρε ηλίθιε αγγλοεβραίο σπορε, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ίδια κυβέρνηση είναι. Ακόμη σαν ηλίθιος, ή πρόστυχος πασοκοκλέφτης, δεν το έχεις καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φιλε Αργυρη αφου εισαι εξυπνος γιατι βασανιζεσαι με το θεμα των δεδομενων ;; Εχει φανει καιρο τωρα οτι αυτα ειναι νομικιστικα τερτιπια των κρατουντων και του γνωστου κατεστημενου, για να καλυπτουν κατα το δοκουν τους δικους τους και να ξεμπροστιαζουν τους αλλους !!! Τι δικιο ψαχνεις να βρεις ;; Ξερεις τα κονέ αυτου του δημοσιογραφου ;; Ξερεις με τι φτιαχνουνε κονε αυτοι ;; Με λεφτα και με μου@#ι ειδικα το δευτερο ειναι τοσο ισχυρη δεσμευση και υποχρεωση που αποκλειεται να κανουν οι "ΑΡΧΕΣ" αυτες το δικο σου χατηρι αλλα του φιλου- του φιλου -του κολλητου δημοσιογραφου ...

    Προεκλογικα εμφανιζονται ολοι αγωνιστές, σεμνοι, ταπεινοι, καταφρονεμενοι, κακομοιρηδες παιζουν το θεατρο τους, αλλωστε οι αλλοι τους εχουν οντως στην απεξω -οχι ολους- και μολις θα παρουν την εξουσια πλακωνουν σαν τους λυκους πανω στο πτωμα και το κατασπαραζουν !!!
    Συμπασχων αλλα αποσχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πω πω. Έχω πάθει την πλάκα μου εδω! Ποιοί είστε όλοι εσείς ρε καθίκια του κερατά δημοσιογράφοι πολιτικοί και μή που υπερασπίζεστε (λέτε) την κοινή γνώμη? Δεν είναι "αγνός" τόπος εδώ ξεμπροστιάσματος των δήθεν? ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ! ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατι κάνουμε όλοι μας ότι δεν καταλαβαίνουμε;

    Απο τις πληροφορίες που διαβάζαμε εδω μέσα δεν ξέραμε ότι κάποιος "μεγαλο δημοσιογράφος" απο την αποψη της προσβασης στην πληροφορηση , θα πρεπει να ηταν ο διαχειριστής;

    Εχει σημασια το ονομα;

    Οσο για τις παπαριές για πληρωμές του λογαριασμού του μπλογκ απο αφ σορ ειναι για γέλια. Μα καλα ρε αδελφια, τοσο μεγαλος ήταν αυτος ο λογαριασμος που χρειαστηκε να κανετε σαν το Θεμο οφ σορ;

    Για γελια το δημοσιευμα στο πρωτο θεμα και για κλάμα οι επενδυτές της μετοχης του αλτερ. Αυριο τι θα γινει με τη μετοχη;

    Σαν μακακας αναρωτιέμαι. Αν δεν υπηρχαν οι κατηγορίες για εκβιασμο με ποια αλλη δικαιολογια θα μπορουσαν να ορμισουν οι εισαγγελεις σε εφημεριδα και να κατασχεσουν υπολογιστες δημοσιογράφων;

    Δεν πιστευω σε τίποτε από όσα λένε οι αρχες και οι εξουσίες, για οσα λεει ο Θεμος. Περιμενω να μιλησουν οι διαχειριστές του press.gr.

    Και μέχρι να μιλήσουν

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESS.GR

    Αλέκος Μακάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα γεγονότα καμια φορά συγχέονται και τα φαινόμενα μπορεί απατούν.

    Ο Καραμανλής ακούγεται σαν Πρωθυπουργός εκλεγμένης δημοκρατικής κυβέρνησης.

    ...από την άλλη βέβαια, κι αυτό, σαν Καζαντζίδης ακούγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. στις 31 Ιανουαρίου, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος υποστήριξε ότι

    «τα πιο ακριβοπληρωμένα ρεπορτάζ είναι αυτά που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Δηλαδή πληρώθηκαν (σ.σ.: οι «δημοσιογράφοι») γι' αυτά που δεν έβγαλαν. Οχι γι' αυτά που έβγαλαν».

    ΑΠΟΡΙΑ..
    Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ
    ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ.
    ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ
    ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΠΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο "ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ"
    ΔΙΩΚΤΗΣ..?
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποιος δημοσιογράφος απαίτησε 300.000 ευρώ;By Factorx | February 21, 2008


    Στην κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή» διαβάσαμε το εξής ενδιαφέρον σχόλιο: «Η Κύπρος είναι μικρός τόπος και δεν υπάρχουν «μυστικά» όταν τα γνωρίζουν πέραν του ενός ανθρώπου. Θυμάστε το κρουαζιερόπλοιο της «Λούης» που βυθίστηκε έξω από τη Σαντορινη και που στο τέλος δικαιώθηκε η εταιρεία, αφού ήταν λάθος η χαρτογράφηση της περιοχής; Ναι, αλλά πριν από την έκδοση του πορίσματος, διάφορα «τσακάλια» της ελληνικής δημοσιογραφίας απαιτούσαν ξετσίπωτα χιλιάδες ευρώ για να… υποστηρίξουν την εταιρεία. Ιδού, λοιπόν, το κουίζ της ημέρας: Ποιος από τους δύο μάγκες, ο (υπό διερεύνηση) Θέμος Αναστασιάδης ή ο (άσπιλος) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαίτησε 300.000 ευρώ από την Κύπρο;»




    Ναι, αλλά πριν από την έκδοση του πορίσματος, διάφορα «τσακάλια» της ελληνικής δημοσιογραφίας απαιτούσαν ξετσίπωτα χιλιάδες ευρώ για να… υποστηρίξουν την εταιρεία.




    "AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ"..

    ΔΗΛΑΔΗ

    "ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    Η

    "ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΣ
    ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. MAKH
    ΞΕΣΚΙΣΕ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ...ΔΕΞΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΑ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..
    ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ


    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

    22 Φεβρουάριος 2008 6:14 μμ





    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ
    ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ...ΕΔΩΣΑ..ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ
    ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΙΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ..


    ΜΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ-ΚΟΥΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Συνυπογράφω αυτά που παραπάνω - 12.45 - σημειώνουν οι BLOOPERS.

    - Δεν συκοφαντούμε κανέναν.
    - Δεν εκβιάζουμε κανέναν.
    - Δεν απολογούμαστε σε κανέναν για τις απόψεις μας και τις ιδέες μας.
    - Θέλουμε να ασκούμε και να μας ασκούν κριτική.
    - Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να αναπτύξουμε την δημοκρατία και νέους θεσμούς διαδραστικής επικοινωνίας και αλληλοενημέρωσης.
    - Αντιτιθέμεθα στα παραδοσιακά ΜΜΕ που ελέγχονται από τα διαπλεκόμενα και έχουν παραδοθεί από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού στους νταβάδες, στους οποίους αναφέρθηκε ο σημερινός πρωθυπουργός, οι περισσότεροι αρχηγοί των κομμάτων, πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις και στελέχη της δημόσιας διοίκησης.
    - Υπερασπιζόμαστε τη νομιμότητα που συστηματικά παραβιάζουν τα ηλεκτρονικά, κυρίως, παραδοσιακά ΜΜΕ με την ανοχή του κράτους και με την συνδρομή των κυβερνήσεων.
    - Αντιστεκόμαστε στην αυθαιρεσία, στην άτυπη εξουσιαστική επιβολή, καθώς και στον εκχυδαϊσμό του πολιτισμού, που χαρακτηρίζουν την ελληνική τηλεόραση.
    - Απαιτούμε την εφαρμογή του Συντάγματος, το οποίο παρερμηνεύει, όταν δεν καταστρατηγεί η νομοθετική εξουσία, ως προς την λειτουργία των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, οι συχνότητες των οποίων αποτελούν δημόσια περιουσία και τα παραγόμενα προϊόντα από αυτά, δημόσιο αγαθό.
    - Το ότι χρησιμοποιούμε nickname δεν σημαίνει ότι είμαστε τρωγλοδύτες, δυνάμει ή φύσει απατεώνες, δειλοί, ανεύθυνοι, ευθυνόφοβοι ή κουκουλοφόροι του διαδικτύου.
    Το κάνουμε γιατί έτσι διευκολύνουμε την αναμεταξύ μας επικοινωνία, προσδιορίζουμε, ίσως, καλύτερα την αναφερόμενη ταυτότητά μας, καθιστούμε ελκυστικότερη την συναναστροφή και την αλληλοδρασή μας και αποφεύγουμε κοινωνικές, επαγγελματικές και πολιτικές δουλείες που ενεχομένως σε κάποιους να προκαλούσαν αναστολές στην άσκηση κριτικής και την ελεύθερη άρθρωση γνώμης.

    - Απαιτείται η εκδήλωση άμεσης πρωτοβουλίας από την κοινωνία των πολιτών-bloggers, ώστε να διαμορφωθούν σε αυτό το Μέσο οι απαραίτητοι κανόνες λειτουργίας και να θεσμοθετηθούν μέτρα που θα διασφαλίζουν την ελευθερία άσκησης αυτής της δραστηριότητας κατ’ αναλογία με τις διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία του Τύπου.

    Υ.Γ. Λέγομαι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον να το μάθουν, αλλά θα συνεχίσω να «υπογράφω» με το nickname μου Ο ΑΓΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ
    Η ΤΟ ..ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ..ΜΑΥΡΑ..ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ,
    ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ
    ΑΛΛΩΝ ΕΥΑΓΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.

    ΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΛΙΚΟ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΤΗΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ"
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ",ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ..
    ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ".

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ..ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
    ΤΑ "ΣΟΒΑΡΑ" ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ,
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ..

    Α ΡΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ.."ΡΕΠΟΡΤΑΖ",ΘΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΑΠΛΥΤΟ?

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ", ΣΕ "ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ"?

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,
    ΔΙΧΩΣ ΜΑΥΡΑ..ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ..ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?






    Η SIEMENS ΚΑΙ ΟΙ.. ΑΛΛΟΙ..

    Η ΜΙΕΖΕΝΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ..
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ..
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ,ΑΠΟΔΟΜΕΙ,ΕΚΤΕΛΕΙ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ-ΔΗΜΗΤΡΙΟ..

    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΕΣΣ.

    ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΙΣΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ
    ΤΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ
    ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..

    ΤΟ ΠΡΕΣΣ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ
    ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΑΣΥΔΟΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ
    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπράβο Άγιε..και σε σας bloopers:-)

    Eσάς θέλουμε ..ή κάτι σαν εσά¨ς:-)

    φιλικά

    Ελαφίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. bloopers
    ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ..ΥΠΟΠΤΟΣ..

    ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Η ΔΕΞΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ
    ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ" ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ..ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ.

    Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΙΚΡΟΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?
    Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ..ΚΤΛ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι αγάπες προς τον Τσίπρα είναι αυτές από τους Νταβάδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 24 Φεβρουάριος 2008 2:44 μμ

    ΤΟΝ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΘΑ
    ΤΟΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
    ΕΧΕΙ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ..25%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΥΣΤΕΡΙΚΟ
    ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ...

    "ΧΑΝΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ..ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...
    ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ..ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ?
    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΜΙΖΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ?

    H EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ..
    ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ..ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ..

    Η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΦΥΛΛΑΔΑ..ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΠΛΕΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΤΟ ΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΑΥΓΑ,ΚΑΦΕΔΕΣ
    ΛΑΧΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ
    ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ
    ΔΕΞΙΟΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΚΕΝΤΡΟ Κ.Λ.Π
    ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΚΙΑ
    ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΑ ΕΚΕΙ
    ΠΟΥ ΡΗΤΟΡΕΥΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

    Αναζητείται επειγόντως γνωστός Βλάκας του Blog με το ηλίθιο παρατσούκλι Χωριάτης.

    Ελληνικός Πράσινος Σταυρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙ
    ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ?
    ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...

    Ε ΡΕ ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ πληρωμένα στρατιωτάκια:
    ΑΓΙΟ ΚΑΙ Bloopers

    μετά το Press έρχεται η σειρά σας...

    Θ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ti ua ginei k.sfakianaki
    ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ
    ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ
    ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΝ ΒΑΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.
    ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ BLOGGERS
    APO TO PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πάλι βρίζει ο Πιτσιρίκος τους υπόλοιπους δημοσιογράφους ως πουλημένους κτλ. Ναταν η ζήλια ψώρα... ο δυστυχος μόνο να βρίζει και να χυδαιολογεί ξέρει... μια που δεν τον προσέλαβε κανένας "κακοποιός" αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ..ΠΛΕΥΡΗΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
    ΤΟΥ ΒΛΟΓΚ, ΑΝΤΙ.

    FactorX Says:
    February 24th, 2008 at 2:54 pm
    Μήπως τελικά δεν πρέπει να μας πανικοβάλει το ζήτημα των μειονοτήτων; Μήπως ήλθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε τους Έλληνες της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου-Τενέδου, τα 2.000.000 μουσουλμάνους Έλληνες που ζουν στα τουρκικά παράλια του Πόντου, τους κρυπτοχριστιανούς, τους Έλληνες της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Νότιας Ιταλίας, της Σικελίας, της Κορσικής, των Παραδουνάβιων περιοχών, της Μέσης Ανατολής …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Οι λεγόμενοι αριστεροί του Τσίπρα και της Παπαρήγας σε αγαστή συνεργασία με τα μεγάλα αφεντικά και υποστηρικτές τους (τους δεξιούς) έχουν αποδοθεί σε έναν ανελέητο, συκοφαντικό και υβριστικό αγώνα εναντίον του ΠΑΣΟΚ γιατί νομίζουν ότι μπορεί να αποσπάσουν ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχουν κυβερνητική πρόταση εξουσίας, μόνο καταγγελτικό και υβριστικό λόγο.

    Αποτέλεσμα των ενεργειών τους αυτών είναι η ΝΔ να κυβερνάει ανενόχλητα και αυτοί να στηρίζουν αντικειμενικά και σταθερά το ‘καταλληλότερο’, σπέρνοντας συκοφαντίες για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του. Θα έρθει όμως η ώρα που πιστεύω ο κόσμος θα τους καταλάβει. Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά όπως έγινε και το 1920 όταν στήριζαν το Γούναρη του Λαϊκού κόμματος, (έτσι λεγόταν η δεξιά τότε) αντί του Ελευθέριου Βενιζέλου, και οδηγήσουν τη χώρα σε νέα εθνική καταστροφή με τους διαχρονικούς συνεταίρους τους.

    Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ υπάρχει και θα υπάρχει προς χάριν του Έθνους και του λαού. Αυτοί θα εξαφανιστούν όταν ο λαός τους πάρει χαμπάρι και θα ψοφήσουν από το κακό τους
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. http://mediaspotgr.blogspot.com/

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟ - ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ.

    Κάποτε το πολιτικό σύστημα πρέπει να δεσμεύεται από την εντολή που του δίνει ο λαός, ας προσφύγουμε στον Ελληνικό λαό να αποφασίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΑΣΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ(ΙΕ).

    ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΙΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ.

    Ενας ΣλαβοΜακεδόνας (από αυτούς που υποστηρίζεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεε τα λεφτά τα έχουν φάει με τα δομημένα ομόλογα τα λαμόγια οι δεξιοί και οι λεγόμενοι αριστεροί δημοσιογράφοι το ξέρουν και δεν λένε τίποτα. Διαβάστε αυτό που το δανείστηκα από ένα φίλο:

    Γράφηκε στις εφημερίδες, ότι ένα μόνο δομημένο ομόλογο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που αγοράστηκε από το διοικητή το κο Τσουπίδη (άλλος φίλος του καταλληλότερου) αντί 40.000.000 ευρώ, δηλαδή 13.630.000.000 δραχμές, έχει χάσει από την αξία του τα 36.000.000 ευρώ δηλαδή 12.267.000.000 δραχμές και δεν τρέχει τίποτα. Φανταστείτε τι έχει γίνει με τα άλλα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ή ακόμα και στη Νιγηρία, οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή σε 24 ώρες αν είχαν γίνει αυτά με τα ομόλογα και όχι μόνο. Εδώ όλες οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο από τους προδότες του Ελληνικού λαού.

    Μήπως έχουν να πούνε κάτι όλοι αυτοί που στηρίζουν το καταλληλότερο, ή φταίει πάλι το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εννοείται ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ ρε Βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Άποψη μου είναι όποιος έχει φάει χρήματα να πάει φυλακή. Είτε είναι δεξιός ή αριστερός ή Πασοκτζής.

    Αλλά με το να ρίχνουμε λάσπη παντού δεν οδηγούμαστε πουθενά. Εξάλλου και τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου τον πήγαν στο Ειδικό Δικαστήριο μαζί με τον Τσοβόλα και τον Πέτσο και αθωώθηκαν πανηγυρικά.

    Όταν ρωτήθηκε ο κοσκωτάς από ποιο λογαριασμό του, έφευγαν υποτίθεται τα χρήματα και πήγαιναν με πάμπερς δεν απάντησε στην ανάκριση αλλά και όταν απάντησε ψευδώς αποδείχθηκε ύστερα από δικαστική συνδρομή με τις Ελβετικές και Αγγλικές Αρχές ότι τέτοιος λογαριασμός δεν υπήρχε. Και τότε ο Πρόεδρος του δικαστηρίου κος Κόκκινος διορισμένος από το Μητσοτάκη είπε στους δεσμοφύλακες για τον απατεώνα Κοσκωτά: Nα τον πάτε από εκεί που τον εφέρατε. Δηλαδή στη φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις των σκανδάλων, έχουμε τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, γεγονός που έχει συγκλονίσει, και αυτό, την κοινή γνώμη. Μια Δικαιοσύνη, που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μονίμως, ως πλυντήριο για τις πολλές της αμαρτίες. Κατά σατανική σύμπτωση, σε όλες τις υποθέσεις μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, που επίσης, κατά σύμπτωση, είχαν όλες κυβερνητική ανάμειξη της Νέας Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη δεν κατέληξε πουθενά ή, μάλλον, κατέληξε στο απόλυτο σκοτάδι.

    Εμείς, το τονίζω, δεν θα επιτρέψουμε, θα δώσουμε αγώνα για τη μη κομματικοποίηση της Δικαιοσύνης, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα, για να μην ταυτιστούν οι άμεμπτοι και καλοί δικαστές, με ενέργειες της κυβέρνησης που εκθέτουν την ανεξαρτησία τους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 24 Φεβρουάριος 2008 3:23 μμ

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ...ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σήμερα καταθέτουμε υπεύθυνα τις δικές μας προτεραιότητες.
    Πρώτον, εγγύηση των πόρων του ασφαλιστικού συστήματος, ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης για τα Ταμεία, μέσα από την ανάληψη, από το κράτος, της δαπάνης για τις προνοιακές παροχές, με προτεραιότητα για τον ΟΑΕΕ.

    Δεύτερον, δημιουργία ενιαίου φορέα για τη βεβαίωση και την είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών, καθώς και θεσμοθέτηση ενός πάγιου συστήματος εξόφλησης οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εισφοροδιαφυγή.

    Τρίτον, αύξηση της βασικής σύνταξης του αγρότη και της αγρότισσας, ώστε να διαμορφωθεί στα 550 ευρώ για τον μεμονωμένο και στα 950 ευρώ για το ζευγάρι.

    Τέταρτον, σταδιακή εξίσωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των αγροτών, με εκείνα των ασφαλισμένων των άλλων Ταμείων. Οι αγρότες θα πρέπει να δικαιούνται σύνταξη με 37 χρόνια ασφάλισης, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας, πρόωρη σύνταξη στην ηλικία των 60 ετών, όπως συμβαίνει σε όλα τα Ταμεία, και καθεστώτα βαρέων και ανθυγιεινών, σε όσους εργάζονται σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

    Πέμπτον, αύξηση της σύνταξης του ανασφάλιστου, ώστε να διαμορφωθεί, επίσης, στα 550 και 950 ευρώ αντίστοιχα. Η δέσμευσή μας αυτή αφορά, με τα ίδια εισοδηματικά κριτήρια, και στην γυναίκα νοικοκυρά, που δεν έχει σήμερα σύνταξη. Ποσά που θα αναπροσαρμοστούν στο νέο μας κυβερνητικό πρόγραμμα.Γελάτε, αλλά δεν ακούσατε κανένα μέτρο από τον κ. Καραμανλή. Εμείς έχουμε πρόγραμμα. Εμείς έχουμε προτάσεις. Εμείς είμαστε η αξιόπιστη παράταξη για το ασφαλιστικό σύστημα.

    Έκτον, αναμόρφωση των κριτηρίων χορήγησης του ΕΚΑΣ και διπλασιασμός των δικαιούχων.

    Έβδομον, μετεξέλιξη του ΕΚΑΣ σταδιακά σε βασική σύνταξη, ως κοινή αφετηρία για όλες τις συντάξεις. Διαχωρισμός προνοιακής σύνταξης, ενίσχυση των κινήτρων ασφάλισης.

    Όγδοον, βελτίωση του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων για όσους έχουν διαδοχική ασφάλιση.

    Ένατον, αναμόρφωση του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών, με κριτήρια επιστημονικά, που βασίζονται στις σημερινές συνθήκες και ανάγκες και αντιμετωπίζουν ισότιμα τους εργαζόμενους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

    Δέκατον, αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, με την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων των Ταμείων, την σύμπραξη και την συνεργασία τους.

    Ενδέκατον, ενίσχυση και διεύρυνση των υποδομών και των διευκολύνσεων για την στήριξη της οικογένειας και της εργαζόμενης γυναίκας.

    Δωδέκατον, σύσταση του Εθνικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης, που αφορά στις νέες γενιές και στη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα δωρίσει χα!!! χα!!! χα!!! για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και ο Γιώργος Παπανδρέου να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σύνδρομο ''Πρώτου Θέματος" στο press-gr


    Η επιτυχία του press-gr ήταν πραγματικά τεράστια.Οι αποκλειστικές ειδήσεις των συντακτών του προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις και δρομολόγησαν εξελίξεις.Η επιρροή του blog απέκτησε τεράστιες διαστάσεις όπως και η καθημερινή του επισκεψιμότητα.Όλοι οι πολιτικοί συντάκτες είτε το παραδέχονται είτε όχι ενημερώνονταν τακτικά και αντλούσαν πληροφορίες μέσα από τις αναρτήσεις του.Φαίνεται όμως ότι απήχηση αυτή έκανε τους συντάκτες του να υπερεκτιμήσουν τις δυνάμεις του.Άρχισαν δημοσιεύματα ''περίεργα'' τα οποία στερούνταν λογικής αποδείξεως.Προκάλεσαν την έντονη αντίδραση πολιτικών και δημοσιογράφων οι οποίοι έψαχναν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει.Απ'ότι φαίνεται , μιλάμε για εκβιασμούς.Ακόμα δεν έχει αποδειχθεί κάτι.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν ακόμα πολλά επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. to press-gr akolouthouse pista tin grammi tis avrianis.

    KOURIS STIN FILAKI TWRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Νοθεία στο Λάδι


    http://neoinileias.blogspot.com/2008/02/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...
    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...
    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...
    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...
    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...
    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...
    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...
    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...
    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    BYE BYE PRESS GR.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Είναι φανερό ότι κάτι συμβαίνει.

    Ας μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα, από την διαχειριστική ομάδα.

    Δεν μου κάνει όρεξη ούτε στον βλάκα που με βρίζει να απαντήσω.

    Νοιώθω ότι το μπλόγκ είναι σε λειτουργία, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει κάποιος να το κλείσει.

    Ο Βοιωτός που ανέβασε το θέμα σήμερα, σε κάποιον θα έστειλε το σημείωμά του, για να του το ανεβάσουν.

    Αρα κάποιος έκανε διαχείριση.

    Για να μην ενημερώνουν, παρά την φημολογία , σημαίνει ότι διαχείριση δεν κάνουν οι παλιοί διαχειριστές αλλά η ασφάλεια, που με το μυαλό του χαφιέ της δεκαετίας του 50 προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες, ακόμη και με αθέμιτο τρόπο.

    Δεν έχουν καταλάβει ότι πέρασαν οι εποχές και το πιθανότερο είναι το παράνομο υλικό να τους δημιουργήσει προβλήματα αντί να τους λύσει.

    Είμαστε τριτοκοσμικοί. Στις προηγμένες χώρες , τώρα η κρατική εξουσία, αν είχε πάρει τον έλεγχο του μπλόγκ, θα έβγαινε και θα ενημέρωνε, επειδή δεν διανοούνται ότι μπορούν να παίζουν τέτοια παιχνίδια στους πολίτες.

    Πότε γαμώ το σταυρό μου θα ξεπεράσουν το σύνδρομο του Χουντικού χωροφύλακα.
    Θέλει να ασχολείται και με δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος υποτίθεται ο Σφακιανάκης και οι περί αυτόν.

    Με τα μυαλά που έχουν καλύτερα να γυρίσουν στα χωριά τους και να ασχοληθούν όπως εγώ με τα γίδια.

    Από την άλλη μεριά το ίδιο χάλι και με τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    Αν φιμώναν το έντυπο ή το ΜΜΕ που δουλεύουν θα θέλαν την συμπαράσταση μας. Τώρα η ΕΣΗΕΑ δεν εχει την ανάγκη να υπερασπισθεί με μια ανακοίνωσή της την ελεύθερη έκφραση. Φαίνεται νοιώθουν "ιδιοκτήτες" της. Σιγά μη γίνουν ποτέ άξιοι σεβασμού. Εκεί θα κάνουν τα θελήματα των ιδιοκτητών τους. Η κρίση τους δεν μπορεί να ξεπερασθεί με τίποτε.

    Χωριάτης

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Συμφωνά με πληροφορίες από την ασφάλεια αυτή την ώρα οδηγούνται με χειροπέδες στον εισαγγελέα, αναμένεται να ασκηθεί δίωξη.

    Η πληροφορία με κάθε επιφύλαξη, φίλος που εργάζεται στο περίπτερο απέναντι από την ασφάλεια το είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. TI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΝΩΣΤΩΝ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ?

    ΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ.

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. bloopers
    ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ..ΥΠΟΠΤΟΣ..

    ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Η ΔΕΞΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ
    ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ" ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ..ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ.

    Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΙΚΡΟΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?
    Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ..ΚΤΛ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 3:20

    Η λογική σου, είναι δυστυχώς και η λογική του ΓΑΠ, που δηλώνει ότι "δεν τον νοιάζει ποιοί είναι αυτοί που τα πήραν. Να πληρώσει όποιος τα πήρε".

    Το έχω ξαναγράψει.

    Τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να "μην τον νοιάζει ποιός είναι κλπ". Τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ωφείλει να τον ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ και πρώτος αυτός να βάλει σε διαθεσιμότητα, όποιον υπάρχουν δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλα, είτε είναι ένοχος είτε αθώος.
    Ασε που θα περίμενε κανείς, από τον Χρυσοχοίδη ή τον Μαλέσιο για παράδειγμα να βάλουν τον εαυτό τους σε διαθεσιμότητα για να μη χρεώνεται το ΠΑΣΟΚ εξ'αιτίας τους την γενική ΑΠΑΞΙΩΣΗ του "όλοι ίδιοι είναι".

    Οσο πιό γρήγορα το καταλάβουν αυτό στο ΠΑΣΟΚ, τόσο υπάρχει περίπτωση να δούνε ΦΩΣ.

    Από την Βάσω έπρεπε αν είχαν ζητήσει πλήρεις εξηγήσεις μετά την δήλωσή της ότι βλέπει γύρω της ανθρώπους που ξαφνικα΄πλούτισαν. Ονόματα και διευθύνσεις, αμέσως, αλλιώς έξω κι'αυτή ως συκοφάντης του ΠΑΣΟΚ, διότι η δήλωσή της απέκτησε δήλωση γενικής απαξίωσης. Επεσε στην τιμή και την υπόληψη ΟΛΩΝ.

    Εάν βέβαια είναι έτσι τότε ας αφήσει το ΠΑΣΟΚ τις δηλώσεις. Ο κόσμος δεν ξεγελιέται.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ...ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΦΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΙΚΑΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ SERVER ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!


    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ Ο SERVER EINAI O GOOGLE Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!


    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.!!


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΛΙΤΣΟΥΡΑΣ ΓΥΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOOPERS.....ΤΡΕΜΕ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. O φίλος είπε ότι τους πήγαιναν με μεγάλα μαύρα τζιπ.

    Ποιος ξέρει τι να γίνεται.
    Αρχίζει να παίρνει διαστάσεις θρίλερ η υπόθεση.

    η υποθεση ακουγεται οτι εχει να κανει με σκοτεινες υποθεσεις που εβγαλε το site και ειχαν να κανουν με σκοτεινουν ανθρωπους παλαιων εποχων που δεν βρισκονται τωρα στην πολιτικη
    ποιος ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ..ΠΛΕΥΡΗΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
    ΤΟΥ ΒΛΟΓΚ, ΑΝΤΙ.

    FactorX Says:
    February 24th, 2008 at 2:54 pm
    Μήπως τελικά δεν πρέπει να μας πανικοβάλει το ζήτημα των μειονοτήτων; Μήπως ήλθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε τους Έλληνες της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου-Τενέδου, τα 2.000.000 μουσουλμάνους Έλληνες που ζουν στα τουρκικά παράλια του Πόντου, τους κρυπτοχριστιανούς, τους Έλληνες της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Νότιας Ιταλίας, της Σικελίας, της Κορσικής, των Παραδουνάβιων περιοχών, της Μέσης Ανατολής …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 2 απο τους ιδιοκτητες του πρες λεγεται οτι εφυγαν για βραζιλια.
    ετσι απεφυγαν τη συλληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙ
    ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ?
    ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...

    Ε ΡΕ ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.



    ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙ
    ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ?
    ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...

    Ε ΡΕ ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.





    ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙ
    ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ?
    ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...

    Ε ΡΕ ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Η Κύπρος βγάζει Χριστόφια, μάλλον. τα 5 exit poll τον βγάζουν μπροστά.

    Μόνο ο Ψωμιάδης απέμεινε.
    Βλέπω την δεξιά να εξαφανίζεται, αν κρίνω από τα γκάλοπ, όπου με το ζόρι πιάνει ΝΔ και ΛΑΟΣ 35% και ακόμη και με το ΚΚΕ δεν πιάνουν το 42%.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΟ ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΜΠΛΟΓΚ!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!!

    Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!

    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ!!


    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ?

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ(ΧΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)

    ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΕΞΕΥΤΗΛΙΣΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΥΤΗΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ)

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΟΣΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,,,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ)


    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ


    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΕΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΑΚΕΙΤΕ!!

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ....ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!


    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ "ΑΡΧΕΣ" ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!


    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΤΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ!!


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ"

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
    ΤΣΙΜΙΣΚΙ 33 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Οταν λείπουμε για λίγο βλέπω ότι ξεσαλώνουν οι ψυχοπαθείς..

    Αν και όταν μπορέσουμε θα δώσουμε τις απαντήσεις που αρμόζουν σε μερικούς "σχολιαστές".

    Meanwhile, παρακαλείται ο τύπος με τα κεφαλαία και την συνομωσιολογική σεναριογραφία να ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ του! Σε αντίθετη περίπτωση ίσως καταστεί αναγκαίος ο επανεγκλεισμός του στην κλινική για δραστικότερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κυρία Κωνσταντινίδου, όπως τα λέτε είναι, μόνο που τα λέτε τώρα και όχι όταν λειτουργούσε.
    Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται, αλλά φαίνεται ότι και πάσα γυνή κάνει το ίδιο.

    Θα σου δόσω μια συμβουλή και συγχώρα μου τον ενικό.
    Είναι καινούριες εποχές, αυτές που ζούμε. Η ατμόσφαιρα του Πρεςς δεν είναι διαφορετική από αυτήν θα ήταν σε οποιοδήποτε μπλόγκ, αν είχε την ίδια συμμετοχή.

    Το θέμα δεν είναι να καταγγείλεις την "πραγματικότητα", αλλά να βουτήξεις μέσα σ'αυτήν και να καταφέρεις να απαξιώσεις τον κιτρινισμό να τον αμφισβητήσεις να τον ξεσκεπάσεις μέσα στην "έδρα του".

    Μερικοί απ'ότι φαίνεται είστε ακόμη του "έτοιμου φαγητού".

    Χέσε μας λοιπόν Αλεξάνδρα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Well my dearest bloopers...since you declare residents of Toronto...realy..για πειτε μας την παρασκευη το απογευμα τι συγκλονιστηκο συνεβη DOWN TOWN TORONTO KAI ΠΟΥ???



    Αντε γιατι το δουλεμα εχει και τα ορια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΘΕΜΟΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ . Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΩΡΙΑΤΗ...

    ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ...ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΡΘΡΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.


    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.


    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.

    ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΑ.

    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ .
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΟΧΙ?


    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!!

    Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΡΥ ΦΛΙΝΤ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ SUPREME COURT ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ.

    ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.


    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ??


    ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?

    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΧΕΖΩ Η ΟΧΙ....
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ενα ερώτημα είναι αν η πρόταση Νίμιτς θα λύσει το Σκοπιανό. Ενα δεύτερο ερώτημα είναι αν το Σκοπιανό θα φέρει εκλογές. Και στα δύο ερωτήματα οι απαντήσεις δεν πρόκειται να αργήσουν. Αλλωστε είναι αλληλένδετες: προφανώς ο Καραμανλής θα πάει σε εκλογές μόνο αν το Σκοπιανό ναυαγήσει και μόνο αν επενδύσει εκλογικά στο βέτο.

    Προ ημερών ο Πρωθυπουργός έλεγε σε συνομιλητή του ότι δεν έχει τις εκλογές στο μυαλό του και ότι το καλοκαίρι θα κάνει ταμείο για να δει πώς θα κινηθεί. Τίποτε, όμως, δεν τον εμποδίζει να τρέξει τα πράγματα. Ούτως ή άλλως η απόφασή του προσδιορίζεται από τρεις παραμέτρους.

    Πρώτον, γνωρίζει ότι με 151 βουλευτές συν τον Κουκοδήμο ούτε μπορεί ούτε πρόκειται να εξαντλήσει την τετραετία.

    Δεύτερον, στην κατάσταση που βρίσκονται τα δύο μεγάλα κόμματα δεν τον συμφέρει η επόμενη εκλογική αναμέτρηση να είναι οι ευρωεκλογές του 2007. Ακόμη και αν υπερτερήσει τέσσερις ή πέντε μονάδες του ΠαΣοΚ, υποθέτω ότι μια ΝΔ στο 32%-33% δεν εμπίπτει στις φιλοδοξίες του Καραμανλή. Λογικά ο Πρωθυπουργός έχει κάθε συμφέρον να προηγηθούν οι εθνικές εκλογές, όπου τα μεγάλα κόμματα συσπειρώνονται ευκολότερα.

    Τρίτον, το βέτο είναι αποτελεσματικό εκλογικό όχημα και το Σκοπιανό, μια ωραία προεκλογική συζήτηση. Με τον Πρωθυπουργό να ζητάει νέα λαϊκή εντολή για να αντιμετωπίσει τον ξένο εχθρό, ποιος θα διανοηθεί να απασχολήσει τους ψηφοφόρους με Ζαχόπουλους και άλλες ποταπότητες;

    Αυτό βεβαίως είναι η καλή εκδοχή του σεναρίου. Διότι υπάρχουν και οι επιφυλάξεις.

    Επιφύλαξη πρώτη: η κυβέρνηση μπορεί να πάει σε εκλογές μόνο παραιτούμενη και μόνο με υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό τον πρόεδρο ανωτάτου δικαστηρίου. Βεβαίως, ακόμη και με υπηρεσιακή κυβέρνηση, ο κρατικός μηχανισμός θα παραμένει στα χέρια της ΝΔ.

    Επιφύλαξη δεύτερη: από τη στιγμή που όλα τα κόμματα τάσσονται με το βέτο (και το ΠαΣοΚ, πρώτο από όλα...) δεν είναι προφανές για ποιον λόγο η κυβέρνηση χρειάζεται ανανέωση της λαϊκής εντολής για να θέσει βέτο;

    Επιφύλαξη τρίτη: δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ακόμη και ένα βέτο, ακόμη και μια εκλογή σε κλίμα εθνικής παρέλασης θα αποδειχθούν επαρκείς συνθήκες για να πάρει η ΝΔ ισχυρή αυτοδυναμία. Και τότε θα χρειαστεί νέες εκλογές, μέσα σε έναν μήνα και με τον νέο εκλογικό νόμο, για να ελπίσει ο Καραμανλής στους 155-156 βουλευτές που εποφθαλμιά. Το σενάριο αρχίζει να φορτώνεται επικίνδυνα.

    Το τελευταίο στοιχείο του εκλογικού παζλ είναι η λίστα. Αν ο Καραμανλής διενεργήσει εκλογές ως τις 16 Μαρτίου 2009 είναι υποχρεωμένος να τις κάνει με λίστα. Καλό ή κακό; Κάκιστο. Με τους κομματικούς μηχανισμούς στην κατάσταση που βρίσκονται τις εκλογές πλέον τις κάνουν οι υποψήφιοι. Αλλά τι εκλογές θα κάνουν αυτοί οι υποψήφιοι όταν γνωρίζουν εξ αρχής ποιοι εκλέγονται και ποιοι δεν πρόκειται να εκλεγούν;

    Γι' αυτό αναρωτιέμαι μήπως θα τον συνέφερε να αναβληθεί το Σκοπιανό για έναν χρόνο.

    for the copy paste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. @5.44

    Ποιος ρωτάει;
    Και πότε εννοεί;

    Είναι 2 (σημαντικά?) παρόμοια (αυτά εννοείς?) γεγονότα, ένα την Τετάρτη και ένα νωρίς το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Dearest bloopers....i am not CIA ...just μια απλη πολιτης ανωνυμη οπως και εσεις..μονο που εσεισ δηλωνετε οτι ζειτε στο ΤΟΡΟΝΤΟ...και αναρωτιεμαι...αφου ζειτε εκει...πειτε μου τι εγινε λοιπον την παρασκευη το μεσημερι απογευμα down town TORONTO.????


    ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ!!

    ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 5.44

    Τα παιδιά από τον Καναδά σου απάντησαν νομίζω.

    Πάρε και μία απάντηση από Αθήνα: Είσαι νοτιοανατολικά σε σχέση με αυτούς.

    Θέλεις και μία ακόμα λίγο αργότερα από άλλη χώρα κόπανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Δεν το ξέρω. Μια φωτιά που κατέστρεψε ιστορικά κτήρια ξέρω την τετάρτη και άλλη μια με τρια θύματα (πατέρας και τρία παιδια) τα ξημερώματα Σαββάτου.

    Λεπτομέρεια Rose Avenue δεν πιστεύω να θέλεις και αριθμό;

    Μην επιμένεις, είμαστε αυτό που λέμε, 21 άτομα σε διάφορες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. juixn1. Ο κ. Νίμιτς ασχολείται με το θέμα του «ονόματος» διότι το ζητήσαμε, όπως ζητάμε μόνιμα και τη διεθνή παρέμβαση στο Κυπριακό. Τα ζητάμε αυτά διότι δεν καταφέρνουμε να τα βρούμε όχι μόνο με τους γείτονες αλλά και με τους δικούς μας. Οσοι ξένοι δέχονται μεσολαβήσεις είναι ήρωες ή αφελείς: είναι βέβαιο ότι θα τους πούμε «ενεργούμενα των Αμερικανών», αισχρούς ανθέλληνες και (υπάρχει προηγούμενο) σεξουαλικά... ύποπτους!

    2. Η Μακεδονία είναι όντως μία: γεωγραφικά. Με βάση τις συμβάσεις που υπογράψαμε μετά από αιματηρούς πολέμους είναι σήμερα χωρισμένη σε τρία άνισα μέρη, πολιτικά και εθνοτικά ξέχωρα: το μεγαλύτερο τμήμα είναι ελληνικό, το δεύτερο σε μέγεθος είναι η σημερινή «ακατονόμαστη» γειτονική δημοκρατία και το τρίτο, το μικρότερο, είναι βουλγαρικό. Εγιναν ανταλλαγές πληθυσμών με βαρύ ανθρώπινο κόστος για όλους. Ο Μοραΐτης λέγεται Μοραΐτης γιατί γεννήθηκε στον Μοριά, κι ας είναι Αρβανίτης. Συνεπώς όσοι γεννήθηκαν στη γεωγραφική Μακεδονία είναι Μακεδόνες, ανεξάρτητα από την εθνοτική τους καταγωγή. Ετσι, οι Μικρασιάτες, οι Πόντιοι και οι Κρητικοί που γεννήθηκαν στην ελληνική Μακεδονία είναι Μακεδόνες. Χωρίς να είναι... απόγονοι του Μεγάλου Αλέξανδρου!

    3. Συμβαίνει ότι με τη δική μας συναίνεση από το 1945 (υπάρχει ντοκουμέντο στον ΟΗΕ) η μία από τις τρεις Μακεδονίες έχει διαλέξει τον όρο Μακεδονία ως όνομα για το ομόσπονδο και μετά ανεξάρτητο κράτος που ιδρύθηκε εκεί. Στην ελληνική Μακεδονία δεν τέθηκε ζήτημα ονόματος γιατί είναι τμήμα της Ελλάδας. Το σωστό θα ήταν το όνομα του μακεδονικού κράτους (και όχι περιφρονητικά «κρατίδιου») να περιλαμβάνει έναν όρο που να το ξεχωρίζει από τις άλλες δύο Μακεδονίες. Εμείς είπαμε με πείσμα «ποτέ». Απορρίψαμε κάθε σχετική πρόταση. Τώρα διεθνώς, ως κράτος, η Μακεδονία είναι μία. Η άλλη. Γυρέψαμε την ήττα. Την πετύχαμε. Και φωνασκούν ακόμη όσοι «υπερπατριώτες» έκαναν το παν για να ηττηθούμε. Κανονικά θα έπρεπε να λογοδοτήσουν.

    4. Μακάρι να γίνει κάτι με την τωρινή ύστατη διαπραγμάτευση όχι τόσο για το όνομα όσο για να αποφύγουμε την ξεφτίλα της χώρας. Ολες οι πολιτικές δυνάμεις ευθύνονται για τα αδιέξοδα, με πρώτη τη ΝΔ αλλά και το ΠαΣοΚ του εμπάργκο, που πάντως υπέγραψε μετά την ενδιάμεση συμφωνία. Θα έπρεπε τώρα, με την ουρά κάτω από τα σκέλια, να βοηθήσουν. Φοβάμαι ότι είναι μικροί και δεν θα το πράξουν. Αλλά η ελπίδα, ελπίδα... Πεθαίνει, λένε, τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. xaxaxaxaaxaxa!!! siga me tromaxate apo thessaloniki eimai!!


    KALIE POSO FOVAMAIIIIIII POY BOREITE NA VREITE APO POY EIMAI!!!

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ!!!

    ΔΗΛ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ??

    ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΧΕΣΤΗΚΑ!!

    ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΕΙ

    TAKE ME ON ASSHOLES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Δηλ σε 21 χωρες ανα τον κοσμο μας ξεφτιληζετε?

    ευγε παλικαρια μου.

    Και μια που ειστε στο ΤΟΡΟΝΤΟ γιατι δεν κανετε κατι ως αναφορα το θεμα το μακεδονικο?

    Ο ΚΑΝΑΔΑΣ δεν εχει αναγνωρισει τα σκοπια ουτε το κοσοβο.

    με ενδιαφερει το θεμα γιατι και εγω εκει γεννηθηκα και ζουσα.

    και να οκ μου το επιβεβαιωσατε με το γεγονος.

    CBS NEWS TORONTO.

    thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Αφήστε τον ρε!
    Ενας προκλητικός ρεζίλης είναι, άντε σοβαρευτείτε λίγο...

    S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
    "ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΑ."

    Χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός, γιατί πολύ απλά ακόμα δεν ξέρουμε αν ευσταθούν τα περί εκβιασμών, θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Εσύ πιστεύεις ότι ο καθένας έχει τη διάθεση να σέρνεται στα δικαστήρια, έστω κι αν λέει αλήθειες??? Δεν είναι αυτή μια προειδοποίηση, σ'αυτούς που ευελπιστούν να πουν κάποιες αλήθειες μέσω των blogs?
    Ακόμα και να αθωωθούν, πόσοι θα έχουν το σθένος να τραβιούνται στα δικαστήρια και να σπιλωθεί η υπόληψή τους, έστω και προσωρινά, για να πουν μια αλήθεια?
    Μη μας λες δηλαδή ότι όλα είναι καλά κι ωραία γιατί θα αποδειχθεί στα δικαστήρια η αλήθεια. Ακόμα και να αποδειχθεί ότι είναι αθώοι, η προειδοποίηση σε όλους τους επίδοξους που θέλουν να πουν μια αλήθεια έχει γίνει. Και άσε που αν τα βάλεις με το κατεστημένο, δεν είμαι και πολύ σίγουρη κατά πόσο μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας πολλές φορές... Εσύ θα είχες τα κότσια να είναι η κατήγορός σου η Γιάννα? Εγώ θα κατουριόμουν πάνω μου (μετά συγχωρήσεως) ακόμη κι αν ήξερα ότι είχα πει αλήθεια και δεν είχα κάνει τίποτα το επιλήψιμο!
    Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είναι όλα τόσο απλά, ούτε άσπρο-μαύρο όπως θέλεις να τα παρουσιάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. 21 άτομα είπαμε. Οχι χώρες.

    Και εμμέσως μεν, με την διακρατική για τον αντιδραστήρα στα σκόπια, υπάρχει κάτι αφού στα έγγραφα αναφέρεται ως... έστω κι αν δεν υπάρχει επίσημη αναγνώριση.

    Ψάξτο λίγο και άσε τους φανατισμούς και τους τραμπουκισμούς.
    Ξερόλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. @6.18
    Και μια που ειστε στο ΤΟΡΟΝΤΟ γιατι δεν κανετε κατι ως αναφορα το θεμα το μακεδονικο?

    Για να μην σβήσει η ελπίδα να απαλλαγεί ίσως μια μέρα η Ελλάδα από κάτι σαν εσένα.

    Δες αυτό.
    ΞΕΡΟΛΑ!!!

    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!

    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.

    ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ...Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ...ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ..

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.


    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...!!

    Η ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ...ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ?


    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΥΝΗΜΤΑ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.


    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ.


    ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ 500 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΕΙΠΑ ΧΕΣΤΟ!!!

    ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΝ PROXY. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Άσ'το ρε Αλεξάνδρα, γιατί τα περί "ανεξάρτητης δικαιοσύνης" τα έχω ακούσει πολλάκις, αλλά πλεόν τα ακούω βερεσέ. Πολύ ωραία και ιδανικά μας τα λες, αλλά εγώ έχω ακούσει εκατοντάδες περιπτώσεις, πέρα από αυτά που βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση, που αποδεικνύουν ότι κάποιοι άνθρωποι είναι πιο "ίσοι" από κάποιος άλλους (όπως είπε και κάποιος παραπάνω).
    Δε σου εύχομαι καθόλου να σε κατηγορήσει κάποτε κάποιος σαν τη Γιάννα, γιατί τότε μπορεί να βγαίνεις στα κανάλια και να ωρύεσαι για το δίκιο σου, αλλά τότε δε θα σε πιστεύει κι εσένα κανείς...και εδώ είμαστε και θα το δούμε κατά πόσο θα "τιμωρηθεί" η Γιάννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αλεξάνδρα δεν έχω όρεξη για παρωχημένους συνδικαλισμούς.

    Επαναλαμβάνω λοιπόν, ότι τον κιτρινισμό, δεν περιμένω να μου τον καταπολεμήσει η δίωξη και ο εισαγγελέας.

    Εντεχνα πάς και ταυτίζεις το Μπλόγκ με τα πρωτοσέλιδα πόστ τα οποία όπως αναφέρω και πάραπάνω ποτέ δεν απετέλεσαν την ταυτότητα του.
    Τα σχόλια σπάνια δεν αμφισβήτησαν τις μαλακίες που γράφονταν.

    Για να βεβαιωθείς πήγαινε στην τελευταία περίπτωση που θυμάμαι που αφορούσε την Καρχιλάκη και δες ποιά ήταν η αντιμετώπιση.

    Εσύ το μόνο που έκανες είναι να χαρείς που στερούμαστε με αυτές τις διώξεις τον χώρο έκφρασής μας.

    Κανείς δεν είπε ποτέ ότι το να πάει κανείς στην δικαιοσύνη, είναι ΚΑΚΟ.

    Γι'αυτό σου εύχομαι να σε συρουν και σένα, για διάφορους λόγους, όπως ότι με έβρισες ή διάφορα άλλα που θα μπορούσα να σκεφτώ.

    Το ραντεβού με την Δικαιοσύνη, δεν αφορά μόνο αυτους , αφορά και σένα που θα μπορούσαν να σε σύρουν για δυσφήμιση για το σχόλιο που έκανες , αν αποδειχτεί ότι δεν συντρέχουν λόγοι δίωξης.

    θα σου άρεσε;

    Μήπως τότε να περιμένω -από την ακεραιότητά σου-ότι θα πάς μόνη σου στην Δικαιοσύνη για να αυτοτιμωρηθείς;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ

    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ

    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ

    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ


    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ


    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. και παμε παλι


    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ

    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ

    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ

    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ


    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ


    ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. bloopers on a power trip

    klase mas tarxidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Πολύ καλή η ανάλυση του Αγίου.
    Θα μπορούσες να γράψεις βιβλίο για την βαλκανική πραγματικότητα και πάλι δεν θα έβρισκες άκρη.

    θα πω μονό κατι που διαφεύγει σε πολλούς.

    Η Ελλάδας πρέπει να ψάξει άμεσα να βρει λύση για το ζήτημα των Σκοπίων, το επιτάσσει το εθνικό συμφέρον.
    Δεν πρέπει να μας διαφεύγει και η παράμετρος Αλβανοί, οι οποίοι έχουν βαλθεί να καταλάβουν τα βαλκάνια ξεπερνώντας μας αριθμητικά, Π.Χ. ΚΟΣΣΟΒΟ.

    Αν κάποια οικογένεια έχει κάτω από 5 παιδιά θεωρείται αμαρτία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Για τις Απόκριες σκέφτομαι να "μασκαρευτώ" ή ΓΑΠ ή blooper...

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. 7.37

    ...κι εγώ σκέφτομαι να σε ξεσκίσω στο outιng αλλά μην το κάνουμε και ζήτημα.

    ΚΟΤΕΣ. πήρατε αέρα σιγά-σιγά.
    Αντε να ξαναλουφάξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ωχ ο
    poustrobloopers tsiboukoteam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΡΕ BLOOPERS KAI ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ.
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. re malakes giati vrizete to blooper?
    den xerete oti ta vlammena den prepei na ta koroideyoun?
    koitaxte pws einai o anthrwpos!!!!!
    sa irakino atyxhma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. re bloopers ti einai to outing?

    kitsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 8.07

    το "ξεφωνητό" στα ελληνικά!

    Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. outing είναι τρόπος εκβιασμού ή απειλής.

    Ένα από τα στοιχεία δηλαδή για τα οποία βρίσκονται σε κρατητήρια ή φυλακές κάποιοι άλλοι παραβάτες, ακόμη κι από δω μέσα...

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ρε bloopers σκέφτομαι να ντυθώ κι εγώ καρναβάλι στις Απόκριες.

    Να το κάνω ελεύθερα ή πρέπει να σας ρωτήσω πρώτα?

    ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Καλά τώρα τι καταλαβαίνεις και γράφεις υπογράφοντας ως Χωριάτης;

    Οι μαλακίες που λές για τους εκβιασμούς που τους συσχετίζεις με το outing, μπορούν να υπογραφούν και χωρίς την υπογραφή μου.

    Outing είναι η αποκάλυψη της ταυτότητας κάποιου, που ενοχλεί την λειτουργία του Μπλόγκ.

    Εσύ είσαι τσιράκι της ασφάλειας, που απλά θέλεις να με φιμώσεις. Τριτοκοσμικός καραγκιόζης που νομίζει ότι θα με φιμώσει χρησιμοποιώντας την υπογραφή μου .

    Υπέγραφε όπως θέλεις.

    Απλά εγώ δεν γράφω ποτέ δύο γραμμούλες.

    Από 20 και πάνω και με λογική συνοχή, πάντα.

    Η λογική είναι η υπογραφή μου.

    Αυτό το ξέρουν οι χρήστες εδώ μέσα. Σχόλια της πούτσας δεν κάνω ποτέ. Τα αφήνω σε σένα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Μπα;

    Λείπουμε και πάλι ξεσαλώνετε ε;
    Outing είναι η αποκάλυψη της ταυτότητας του υβριστή η δυσφημιστή και η παράδοσή του σε δημόσια κρίση.

    ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
    Περισσότερα εδώ.

    βολευτείτε προσωρινά, θα επανέλθουμε αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Βάλτε ΑΝΤ1 τώρα!

    Ο κατηγορούμενος για εκβιασμό Καψαμπέλης μιλάει ζωντανά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Είπε ότι η βόμβα στο ΥΠΕΧΩΔΕ ήταν η απάντηση για τις χθεσινές μαζικές συλλήψεις στο press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ "ΞΕΣΑΛΩΝΕΤΕ" ΟΤΑΝ "ΛΕΙΠΟΥΝ" ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΟ-bloopers.

    ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ME "outing" ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΧΧ696969696969696969696969/696969/33333333333333333/1821

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΕΛΕΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΙΔΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
    Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟΜΕΑ?
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΣΤΑΣΗ ΑΠΑΝΩ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΑΜΑΛΟΥΚΟΣ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΗΗΣΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΣΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΛΟΥΖΕΤΕ ΜΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ 1%.
    ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ
    ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ρε μην ασχολειστε με αυτους τους καραγκιοζηδες τον bloopers και τον αλλον τον βλακα.
    Αυτοι για αυτο το πραγμα ζουν. Μην τους δινετε καμμια σημασια. Αυτο ειναι που τους πειραζει περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΤΡΑΒΑΕΙ
    ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
    ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ.
    ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΖΗΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, Ο ΕΞΙΣΟΥ ΣΑΠΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΤΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ LEAD IN. ΣΟΥ ΕΧΩ ΛΥΣΗ.
    ΒΑΛΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ "ΣΕ ΕΙΔΑ". ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΗ ΞΑΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....

    ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ωχ το MEGA έδειξε τον Καψαμπέλλη και είπε ότι ένας πήρε 2 mails που λέγανε δώσε 30.000 ευρώ για να σταματήσουμε τα δημοσιεύματα

    Είπε ότι ένας έχασε 30% της όρασής του μόλις διάβασε τα δημοσιεύματα!!!
    Τάχουνε παίξει με το press, πολύ άγχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ο αλήτης ο Νικος Ρουσσος (Πρεζα TV) έδωσε στεγνα το press-gr.

    Θα ερθει η ωρα σου αλήτη Πρεζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. τέρμα στο press-gr γιατί το είχε παραχέσει μετον κιτρινισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. 1)Ομολογία της Ντόρας στην Ελληνοφρένεια-Μητσοτάκη εσύ φταίς!
    2)Ο Χρήστος Ράπτης αποκλείεται να είναι πίσω από το press αφού είχε κατηγορηθεί ως ο κομιστής και έβγαινε και διέψευδε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Τη στήσανε στο press απότι φαίνεται. Μόλις βλέπαν δημοσιεύματα κάποιοι άλλοι στέλναν ανώνυμα mails και ζητούσαν λεφτά

    Με αποτέλεσμα οι θιγώμενοι να νομίζουν ότι τους εκβιάζει το press

    Το ίδιο δεν είχε κάνει και ένας τύπος που δεν θυμάμαι όνομα, που έλεγε είμαι από 17Ν δώσε λεφτά για να μη σε χτυπήσουμε ενώ δεν είχε καμία σχέση με 17Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Όλα πληρώνονται. Σχεδόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ade re blooper pes kamia malakia na gelasoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;
    Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛΟΓΟΣ-ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΟΒΕΛΤΣΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΤΙ Ε-ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ.Τ.Λ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΧΝΗ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ.ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BLOGS KAI AYTA ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. apo pote re einai to press-gr blog??? exete kamia idea oloi edw mesa ti tha pei blog??

    kitriniariko dimosiografiko einai to press-gr me elefthero sxoliasmo. an afto einai blog tote egw eimai astronaftis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Μην μασάτε με τις ηληθιότητες που σας παρουσιάσουν στα κανάλια σχετικά με το press-gr.

    Για να αποδειχθεί εκβιασμός θα πρέπει τα "εκδιαβστικά" email αποδεδιγμένα να έχουν έρθει (βλ. headers) από mail server του hotmail.com και ο αποστολέας να έχει το email : press-gr@hotmail.com.

    Οτιδήποτε άλλο δεν αποτελεί σοβαρό στοιχείο ταυτοποίησης χρήστη. Ακόμη και αν ο αποστολέας φέρεται να είναι η διεύθυνση "press-gr@hotmail.com".



    Όσο για το εάν η google βοηθά στην έρευνα (η ΜΟΝΗ αρμόδια καθώς διαθέτει τα logs του web server του λογαριασμού press-gr) τούτο δεν έχει αποσαφηνισθεί.

    ελπίζω οι υπέυθυνοι τούτου εδώ του blog να κρύβουν τα ίχνη τους όταν μπαίνουν και δημοσιεύουν άρθρα.

    Πολλές φορές μπαίνω μέσω tor.
    αυτή τη στιγμή μπαίνω χωρίς καμμιά προστασία. Ας με βρούν και ας έρθουν να μου πουν ότι αποτελεί παράνομη πράξη η καλοπροέρετη έκφραση των ιδεών και των προτάσεών μου.

    Ένας διαχειριστής δικτύων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΤ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Απορώ γιατί χεστήκαν τόσο με τα σχόλιά μας και προσπαθούν να κλείσουν το press. Επειδή είναι καυστικά???

    Στο κάτω κάτω μόνο 60.000 άτομα τα διαβάζαν που σταγόνα στον ωκεανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΒLOGGER: Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

    Είναι απίστευτες οι ανοησίες που έχουν γραφτεί –τόσο στα μπλογκ όσο και στον Τύπο- για το Press-Gr από το βράδυ της Παρασκευής. Χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες, χωρίς να έχουν γίνει συλλήψεις, χωρίς να έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες, ένα σωρό μικρονοϊκοί έσπευσαν να γράψουν ο καθένας τη μαλακία του – κανονική συμπεριφορά μπάτσου. Γιατί; Επειδή το Press-Gr είναι (ήταν;) ένα πολύ επιτυχημένο μπλογκ. Έχει κάνει επανειλημμένως αποκαλύψεις που στον παραδοσιακό Τύπο δημοσιεύτηκαν πολύ αργότερα – ή δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ. Κατάφερε να έχει 100.000 αναγνώστες ημερησίως. Έδωσε βήμα σε πάρα πολλούς άλλους μπλόγκερ αλλά και στους αναγνώστες του. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια για το Press-Gr αλλά θα περιμένω τουλάχιστον την ξεπουλημένη Δικαιοσύνη - δεν θα πιστέψω τόσο εύκολα τα άρθρα ξεπουλημένων δημοσιογράφων σε ξεπουλημένες εφημερίδες. Αυτοί είναι οι τελευταίοι που μπορούν να γίνουν τιμητές των άλλων. Ας γράψουν πρώτα –αν μπορούν- για τα αφεντικά τους που λυμαίνονται τη χώρα και μετά ας περιλάβουν και τους υπόλοιπους. Διαφορετικά, να αποδεχτούν πως είναι σκουλήκια και να βγάλουν τον σκασμό. Πάει πολύ να πουλάς ακεραιότητα, δεοντολογία και ιδεολογία, όταν ο εκδότης σου είναι κακοποιός. Έχει και η μαλακία τα όριά της. Ολέ!

    Είμαι σίγουρος πως όταν κλείσει η υπόθεση Ζαχόπουλου –χωρίς καμία ποινή για κανέναν- θα προκύψει το εξής εύλογο ερώτημα: Γιατί πήγε φυλακή ο Κοσκωτάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Εάν "κλείσουν" το press-gr θα δώσουν πολυ μεγαλύτερη δύναμη και θα ανεβάσουν κατακόρυφα τις "μετοχές" των απανταχού Bloggers... Με την αναμπουμπούλα αυτή γίνεται τρελή διαφήμιση στα blogss και γίνεται πλέον γνώστο και στον ποιό άσχετο πολίτη ότι υπάρχει και άλλος τρόπος ενημέρωσεις πολύ καλύτερος και διαδραστικός από ότι τον παραδοσιακό τρόπο... και ο οποίος "πονάει". Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά
    για τους "μάρτυρες" ή "μύθους" που δημιουργείτε. Η δύναμη και η επιρροή τους ήταν ιστορικά
    πάντοτε πολλαπλάσια στην ανθρωπότητα. Έχω πολλούς φίλους που αποφασίζουν να μπουν τώρα στον κόσμο των Bloggs, άλλωστε ένας από αυτούς είμαι και εγώ... μάλιστα μετά από αυτές τις εξελίξης θα μπώ στην διαδικασία ποιο δυναμικά από ότι σκόπευα... *ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΚΑΛΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΚΟΥ*
    ...δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς :)
    Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και σκέψεων δεν εμποδίζεται, πάρτε το χαμπάρι!!!

    http://liondani.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  144. Είδα στον Αντέννα ένα μέρος της συζήτησης με τον Καψαμπέλη. Κάπου τσαντίστηκε ο Καψ. και κτύπαγε το χέρι στο τραπέζι, εκεί έπεσα πάνω του στο ζάπινγκ. Θα την ανεβάσει κάποιος ολόκληρη στο YouTube? Βάλτε κεντρική ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΒLOGGER: Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

    ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΤΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΛΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ + ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΠΑΝΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Πριν λίγο είδα και άκουσα τον Καψαμπέλη να δηλώνει ότι δεν συμμετείχε σε κανενός είδους εκβιασμό ενώ ο συνάδελφος δημοσιογράφος ανακοίνωνε ότι αιτία της συλληψης ήταν δυο ανώνυμα εμαιλ σε επιχειρηματια που απαιτουσαν 30.000 ευρώ για να μην κάνουν αποκαλύψεις (που;)

    Ποτε δεν συμφώνησα απολυτα με όλα όσα γράφονται εδω μεσα και σπάνια διάβαζω τα σχόλια γιατι μερικά προσβάλουν την αισθητική μου.

    Αλλά ρε αδέλφια που ζούμε όταν συλλαμβάνονται άνθρωποι για δυο ανώνυμα εμαιλ;

    Προσέξτε :

    Οι "ειδικοί" δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΕ στο σπιτι του Καψαμπέλη

    Ο εισαγγελέας δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΕ στον υπολογιστή του Καψαμπέλη στην εφημερίδα απλά τύπωσε όλο τον σκληρό δίσκο του!! Επι 6 ώρες τύπωνε.

    ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!

    Ποιος έδωσε αυτή την εντολή; Κατά τη γνώμη μου δεν την έδωσαν πολιτικοί, η εντολή δόθηκε απο κάποια μεγαλο εκδοτικά κοσόρτσια.

    Η εντολή δεν είναι εναντίων του Καψαμπέλη. Η εντολή είναι εναντίων όλων μας.

    Ο καθενας μας κινδυνευει να βρεθεί φυλακή απο κάποιο ανωνυμο εμαιλ.

    Σήμερα ήταν ο Καψαμπέλης, αύριο μπορεί να είμαι εγω γιαυτό δεν θα μείνω ούτε βουβός , ούτε άπραγος και σας καλώ να κάνετε όλοι το ίδιο.

    Δεν υπερασπίζομαι κανέναν Καψαμπέλη, δεν με χρειάζεται άλλωστε.

    Διαμαρτύρομαι για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου , τη ζωή μου απο την ασυδοσία του οποιοδήποτε με φράγκα και δύναμη.

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESS.GR

    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΑΤΟΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Είχαμε πει κάτι για την ανωνυμία του internet. Κάποιοι δεν άκουσαν.

    Από τον Καψαμπέλη θα βρεθούν οι ΙΡs.

    Καλά κρασιά, διαδικτυακοί ξερόλες.

    ._

    YΓ. Άλλο μια αποκάλυψη με προσωπική χροιά και ευαπόδεικτη και άλλο συνεχείς ανώνυμες "αποκαλύψεις".

    Άλλο ελευθεροτυπία και άλλο καθέξιν λασπολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Τόσο καιρό όλοι βρίζουν τα ΜΜΕ και τώρα δες πόσοι συντάχτηκαν μαζί τους πριν καν αποδειχθεί, ούτε καν ερευνηθεί, τίποτα...
    Και μετά απορούμε για την κατάντια μας και γιατί τα ΜΜΕ μπορούν ακόμα να επηρεάζουν και να κατευθύνουν τον κόσμο...
    Στα e-mail δίνανε κανέναν λογαριασμό για να βρούμε τους εκβιαστές, ή του έδωσαν ραντεβού στη γωνία κι αυτός δεν πήγε???
    Η παράνοια στο μεγαλείο της! Γεια σου ρε Ελλάδα λίκνο της ελευθερίας και της δημοκρατίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ "ΕΔΩΣΕ" ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΈΛΗ.

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Φίλος έλαβε email
    με την δική του διευθυνση email σαν αποστολέα(το οποίο δεν είχε στείλει στον εαυτό του)
    και το οποίο περιείχε άσχετο spam!

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Τα παραδοσιακά ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια χάσαν από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ 3 σημαντικές υποθέσεις.

    Το Αρθρο 16

    Την εκλογή ΓΑΠ

    Το σκάνδαλο Ζαχόπουλου.

    Αλλάζει η εποχή. Είναι φανερό ότι ο κόσμος των Μπλόγκ, είναι μια καινούρια δύναμη, που έχει κλονίσει την "εγκυρότητα" και την εξουσία των παραδοσιακών ΜΜΕ.

    Οτι και να κάνουν, όσο και να κυνηγήσουν την ελεύθερη έκφραση στο τέλος θα αναγκαστούν ότι δεν θα κάνεις σαν τον μαλάκα τον ΞΕΡΞΗ που έδερνε την θάλασσα για να ηρεμήσει και να μη του διαλύσει τον στόλο.

    Είμαστε ο Ωκεανός και είναι βαρκούλες.

    Μην πτοείστε. θα νικήσουμε.

    θα μας κατηγορήσουν, ότι δεν είμαστε έγκυροι, δεν είμαστε ακριβείς, είμαστε κινδυνολόγοι, είμαστε αλήτες, είμαστε ΚΙΤΡΙΝΟΙ.

    Τους απαντάμε ΝΑΙ είμαστε. Αντε χέστε μας.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Οι μπάτσοι είναι τόσο μαλάκες που τύπωσαν όλο το σκληρό δίσκο επειδή η έρευνα έιχε σχέση με τον (ηλεκτρονικό) τύπο.

    Τύπωσαν ακόμη και τα .exe αρχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ο γύφτος το χαβά του...

    Δώσε θάρρος στον Χωριάτη, και θα σἀνέβει στο κρεβάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ο αρχιρουφιανος Πρεζα TV εδωσε το press-gr. Στεγνα και χωρις τυψεις, ο Νικος Ρουσσος προσπαθει τωρα απο το σαβουρομπλογκ του να αποστρεψει την προσοχη γραφοντας...κριτικες ταινιων. Στο τελευταιο του κειμενο αναφερει οτι δηθεν το Google εδωσε το press-gr. Ο ρουφιανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Δεν το χωράει ο νους μου όλο αυτό το σκηνικό βρε παιδιά!

    Μα είναι δυνατόν να συλλαμβάνουν άνθρωπο για δυο ανώνυμα εμαιλ;

    Τι μας περιμένει αύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Μάθετε το tor.

    http://www.torproject.org/

    Μείνετε ανώνυμοι και εκφράστε τις απόψεις σας ελεύθερα.

    Δεν είναι πανάκεια στο γνωστό πρόβλημα αναγνώρισης του ίχνους που αφήνει ο υπολογιστής σας στο internet αλλά βοηθά αρκετά καθώς με τη σωστή χρήση του βοηθά στο να διατηρεί την ανωνυμία στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  158. Για να μήν σας δουλεύουν


    ...δείτε την πολιτική της google εδώ.

    Επειδή και εμείς ζητήσαμε άρση απορρήτου για τους δυσφημιστές (και υβριστές μας) αυτή είναι η απάντηση που πήραμε και γι αυτό καταφύγαμε σε δικηγόρο στην έδρα της εταιρίας.

    ==

    Re: [#239786871] Defamation blog.
    From: Blogger Help (blogger-support@google.com)
    Sent:February 6, 2008 10:32:48 PM

    Hi there,

    Thank you for your message.
    Please note that Blogger is a provider of content creation tools, not a mediator of that content.

    In cases where the author is anonymous, please note that in accordance with US state and federal law, it is Blogger's policy to only provide a user's contact information pursuant to a valid third party subpoena or other appropriate legal process.

    -------


    Ο αξιόπιστος
    "δεν είμαι ο κομιστής!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Από ΣΚΑΙ TV:

    Μήνυση κατ'αγνώστων συκοφαντών καταθέτει αύριο ο έγκριτος δημοσιογράφος Ανδρέας Καψαμπέλης, προκειμένου να αποκαταστήσει το όνομά του και την αλήθεια.

    Θα ανέβει στο youtube σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com - ΜΟΝΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ! GRSex .com


    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. "to a valid third party subpoena or other appropriate legal process"

    Όταν το ερμηνεύσεις αυτό bloopers θα καταλάβεις ότι λες μαλακίες. Δεν ασχολούμαι με τον prezaTV, αλλά έχει δίκιο.

    Ο εκβιασμός, η συκοφαντική δυσφήμιση όπως και η εξύβριση αποτελούν ακόμα αδικήματα. Η ελληνική δικαιοσύνη προφανώς θα ζήτησε δικαστική συνδρομή από τις ΗΠΑ και το google θα έδωσε τα στοιχεία.

    Όταν λοιπόν σου χτυπήσουν και σένα την πόρτα, πήγαινε στο διακστήριο και λέγε για την πολιτική του google. Κάντου και μήνυση! Μόνο από το πανελλαδικό outing που θα φας στην μάπα, όπως εδώ ο Καψαμπέλης, είσαι ήδη χαμένος.

    Είπαμε, οι ξερόλες του blog είναι και νομικοί παντογνώστες.

    ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ...και κάτι ακόμα,

    επειδή δεν μπορούμε να περιμένουμε τις διαδικασίες, στο εξής ΟΠΟΙΟΣ εν γνώση του ή από βλακεία του μας συκοφαντεί, θα καταγγέλλεται ΔΗΜΟΣΙΑ αμέσως μόλις έχουμε συγκεντρώσει τις προς τούτο απαιτούμενες αποδείξεις.

    Θα αυξάνει έτσι και η επισκεψιμότητα στο site του.

    Δείτε τι γράφει αυτός για εμάς.

    Σας παραπέμπουμε στην σελίδα του για να διαπιστώσετε την αλητεία και τη συκοφαντία μόνοι σας και τον παραδίδουμε στην κρίση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. μολις ειδα τον καψαμπελη στο ΝΕΤ και καποιον Διαμαντιδη βουλευτη του ΠΑΣΟΚ να λέει οτι τον συκοφαντουσε το press αυτον και τον γιο του
    Ο Καψαμπέλης λέει οτι δεν βρηκαν τιποτα δεν πηραν τιποτα κτλ
    ποιος ειναι ο βουλευτης τι γραφτηκε γι αυτον???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Γεια σου Χωριάτη,
    καλησπέρα σε όλους τους συντρόφους του διαδικτύου που αυτές τις μέρες διαδηλώνουν, ο καθένας με τον τρόπο του, υπέρ δικαιωμάτων που κακώς θεωρούνται αυτονόητα.
    Η φιλελεύθερη δημοκρατία απαιτεί καθημερινή εγρήγορση, ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτά δεν προσφέρονται στην αγορά και κοστίζουν ακριβά στον καθένα μας. Μόνον έτσι όμως γίνεται επένδυση σ' ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.
    Τα είπαμε, το πείραμα press-gr είχε/έχει πολλά ελαττώματα και αντιφάσεις. Αυτό, όμως, χαρακτηρίζει όλα τα πειράματα στην κοινωνία και στην επικοινωνία. Δείτε το press-gr ως ένα σχολείο που μπορεί να μας μάθει να κάνουμε την διαδραστική επικοινωνία και ενημέρωση καλύτερα, πιο απροκατάληπτα, περισσότερο ανεξάρτητα και δημιουργικά. Γι' αυτό, λέω και γω με τη σειρά μου:
    Το press-gr αξίζει κάθε "κόπο" και οι λειτουργοί του συμπαράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  165. Αν δεν υπάρχει εκβιασμός προς τι το χάος;

    Τα μπλογκ δεν είναι εφημερίδα, είναι ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Εκτός αυτού, εγώ προσωπικά όπως και όλοι σας, έχουμε διαβάσει δεκάδες διαψεύσεις που έστειλαν θιγόμενοι.

    Γιατί δεν διέψευσε κάποιος όπως κάνουμε εμείς τόσες μέρες για τα δημοσιεύματα του press-bank;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Ρε συ Bloopers με τον ψωναρα το Μακη Βραχιολιδη ασχολεισαι; Αυτον που μοιραζε τη φωτοκοπια φυλλαδα του, γεματη με διαφημισεις πορτα πορτα; Ειναι για κλαμματα το ζώον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Καλά ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για τα blogs.
    Οι σαββουροδημοσιογράφοι και τα σαββουροσυγκροτήματα είχαν καιρό να δουν κάποιον να τους τη μπαίνει μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου και τώρα έχουν τα ανώνυμα blogs και τους πιάνει καρδιακό.
    Η προσπάθειά τους να φιμώσουν blogs καταντάει τόσο αστεία.
    Όσοι είναι bloggers σιγά σιγά εξαγριώνονται και σε λίγο θα αρχίσει ένας ωραίος πόλεμος.
    Έχουμε οι περισσότεροι blog στη google η οποία είναι και σύμμαχος μας. Μία αναφορά για αυτό που γίνεται εδώ με το press, μία που η google δεν έχει καλοδεί τη συμφωνία με τη MIcrosoft (λογικό και αυθαίρετο συμπέρασμα), δε θέλει και πολύ ο μεγαλοκολωσσός να εκνευριστεί...
    Μάλλον αυτά τα τριτοκοσμικά εκδοτικά συγκροτήματα που κυβερνούν τη χώρα και το παίζουν νταήδες δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει google, αργά την κάναν την επανάστασή τους...
    Υπάρχει κι εκείνος ο Έλληνας blogger ο Μουλίτσας που έχει το πιο δημοφιλές blog στην Αμερική, ρεζίλι μπορούμε να τους κάνουμε, με μία αναφορά και μόνο.
    Αφού στα πλαίσια της Ελλάδας δεν ιδρώνει το αυτάκι τους να δούμε αν η Μπακογιάννη και οι λοιποί Αμερικανολάγνοι θα χαλάσουν το χατήρι της google για μερικούς προμυθευτές και διαπλεκόμενους της συμφοράς

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Την ώρα που το Press-gr αποκάλυπτε (πατήστε εδώ!) το "κοινό μυστικό" ότι ο γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ -και τομεάρχη Ναυτιλίας- Γιάννη Διαμαντίδη δουλεύει στην εταιρεία του εφοπλιστή Τσάκου, σε μια επιτροπή της Βουλής γινόταν κόντρα κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για το ναυάγιο του Sea Diamond.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Αγαπητοί μου φίλοι,

    Εχω μείνει άναυδος με τα όσα λέγονται και γραφονται σήμερα στον τύπο. Είναι καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης.

    Η αλήθεια θα λάμψει όταν ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, γνώστης των νέων τεχνολογιών όπως το ιντερνετ έρθει στην εξουσία. Ισότητα και διαφάνεια για όλους.

    Περάστε από το blog μου για να αφήσετε μήνυμα για τον ΓΑΠ.

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ BLOGGER

    Ο BLOGGER ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ TROKTIKO ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ!
    ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΩ?
    Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Στον μεγαλοεφοπλιστή Τσάκο δουλεύει...
    ...ο γιος του βουλευτή -και αρμόδιου για τη Ναυτιλία- του ΠΑΣΟΚ Γ. Διαμαντίδη!!!


    ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. 9.56

    Είναι ένα ζωντανό παράδειγμα φίλε μου ότι το φαινόμενο της ύβρεως και της συκοφαντίας δεν περιορίζεται ούτε οφείλεται στο blogging και στους bloggers αλλά αποτελεί καρπό και φαινόμενο χαρακτήρων αυτού του τύπου.

    Το παράδειγμα προσφέρεται και γι αυτό από όλους τους υπόλοιπους bloopers μόνο εγώ εμμένω στην ανάδειξή του γιατί είναι "δημοσιογράφος" και δεν είναι blogger αλλά εμπορικό site.

    Δεν φταίνε οι bloggers για το σύνολο των διεφθαρμένων δημοσιογράφων των εφημερίδων και των ΜΜΕ, όπως δεν χρειάζεται να είσαι blogger για να είσαι αλήτης.

    Το blogging δεν έχει οικονομικά η άλλα οφέλη σε σχέση με την κατά παραγγελία γραφίδα των ΜΜΕ και αυτό ενοχλεί πολύ πρώτα το κατεστημένο των μέσων και δευτερευόντως την εξουσία που δεν μπορεί να προπαγανδίσει στο Internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ειδε κανεις στο μεγα ενα τυπο που ελεγε οτι τον συκοφαντουσς το πρεσσ? ποιος ηταν?και για πιο θεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Τελικά είναι απίστευτα ελαφρύς ο όγκος του αγέρα μέσα στο κεφάλι ορισμένων άσχετων με το Internet και τις χακεριές του...

    Τη στιγμή που κανείς δεν ασχολείται με το ιδιοκτησιακό δεκάδων ανώνυμων εταιριών που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα με τις ευλογίες των μιζαδόρων υπουργών και συμβούλων, γιατί τόση πρεμούρα με το ιδιοκτησιακό αυτού του blogημένου PRESS-GR?

    Τα περί εκβιασμών των μεγαλοκαρχαριών και λοιπών σκατολυμμάτων μέσω Internet από bloggers είναι μπαγιάτικο ανέκδοτο της πρώιμης διαδικτυακής - αν όχι της λίθινης - εποχής, τότε που έπαιζε τρελά το σίριαλ Κέβιν Μίτνικ...

    Μήπως τελικά το πρόβλημα αφορά στο ότι οι bloopers δεν φτύνουν με σάλιο αλλά με υδροχλωρικό οξύ?

    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. “Η καλογερική του πατριωτισμού” και τα ΜΜΕ, σήμερα
    (Μέρος Β΄)

    Παγκοσμιοποίηση και αμερικάνικος Εθνικισμός

    H σημερινή παγκοσμιοποίηση δεν σημαίνει ούτε κατάργηση του Kράτους-Eθνους, ούτε οικουμενικότητα, ούτε διεθνισμό, όπως άλλωστε και διεθνισμός δεν σημαίνει άρνηση του πατριωτισμού. Οι δυτικοί λοιπόν εθνικισμοί προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την παγκοσμιοποίηση και την αντίστοιχη φιλολογία ενώ εξακολουθούν να κυριαρχούν στη διεθνή σκηνή. Οπου κι αν στρέψουμε το βλέμμα μας αυτούς αντικρύζουμε. Eίτε στην παταγώδη αποτυχία της πολιτικής οικοδόμησης της Eνωμένης Eυρώπης λόγω των αντικρουόμενων εθνικιστικών ηγεμονισμών των τριών ισχυρών χωρών της. Eίτε στην πολιτική ανυπαρξία της τόσο στον πρόσφατο πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία όσο και σήμερα στο Iράκ. Eιδικά για τις σημερινές HΠA η παγκόσμια στρατηγική τους εντάσσεται απόλυτα στα πλαίσια των κλασικών δυτικών ρατσιστικών εθνικισμών που αναφέραμε. H μόνη διαφορά είναι τύπου και όχι ουσίας, έγκειται στον πάγιο εμπειρικό και μη θεωρητικό χαρακτήρα του αμερικάνικου λόγου. Eτσι όλες οι δηλώσεις των Aμερικανών ηγετών αναφέρονται με τον ένα ή τον άλλον τρόπο σε έθνος μεσσία, προορισμένο να κυριαρχήσει στον πλανήτη, να προσφέρει την πρόοδο και την τάξη, που έχει συνεπώς δικαίωμα στην στρατιωτική επέμβαση και τη σφαγή στο Iράκ ή αλλού, καταπατώντας το διεθνές δίκαιο, αγνοώντας τον ΟHE και το σύνολο των Eθνών-Kρατών της υφηλίου, πλην Bρετανίας (σσ. WASP). Tο ρατσιστικό χαρακτήρα άλλωστε τον δείχνει καθαρά η επίσημη αμερικάνικη θεωρία του rogue states (κράτη αλήτες) που δεν είναι παρά απλοϊκή παραλλαγή της αποικιοκρατικής θεωρίας του Eθνους-άρχοντας .. Eθνικισμός όμως είναι και ορισμένα άλλα φαινόμενα. Eίναι να μονοπωλείς σαν υπερδύναμη τις τελευταίες κατακτήσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας εμποδίζοντας τις άλλες χώρες νάχουν πρόσβαση στις υψηλές τεχνολογίες. Eίναι
    νάχεις αναγάγει ολόκληρο τον πλανήτη σε ζωτικό σου χώρο και να επιβάλλεις τη θέλησή σου μέσω της στρατιωτικής υπεροχής και ισχύος σου καταπατώντας ανοιχτά το δίκαιο, την ιστορία, τις απόψεις των κυρίαρχων κρατών. Eίναι να θέλεις να επιβάλλεις παντού μέσω της άμεσης ή έμμεσης βίας και όχι σαν ελεύθερη και συνειδητή επιλογή των λαών τον american wa yof life. Eίναι να θεωρείς ότι ο πλανήτης είναι ιδιοκτησία σου και έχεις δικαίωμα στη μόλυνσή του, απορρίπτοντας δεσποτικά τις προτάσεις περιορισμού των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, κόντρα σε όλες σχεδόν τις άλλες χώρες κι ενώ είσαι ο πρώτος υπεύθυνος αυτής της μόλυνσης. Eίναι να θέλεις να επιβάλλεις τα προϊόντα σου με εκβιασμούς και απειλές.
    ..Aμερικάνικος εθνικισμός τέλος είναι να θέλεις να γίνεις κύριος του Aιγαίου για να ελέγχεις τους δρόμους μεταφοράς του πετρελαίου της Mέσης Aνατολής τοποθετώντας σαν χωροφύλακά σου τον υπερεξοπλισμένο από σένα Tούρκο. Eίναι ν' ανατρέπεις το υφιστάμενο καθεστώς σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Eλλάδας, διχοτομώντας το Aιγαίο, δίνοντας το μισό στον Tούρκο .. Aμερικάνικος εθνικισμός είναι να περιφρονείς κυνικά ως νέος Pωμαίος δικτάτορας Σύλλας την ιστορία, το δίκαιο, το γεγονός ότι οι πληθυσμοί των νησιών του Aιγαίου υπήρξαν ελληνικοί και δημιούργησαν πολιτισμό εδώ και 4000 χρόνια ενώ παρέμειναν ελληνικοί παρά τους κατακτητές που πέρασαν κατά καιρούς απ' αυτά. H επιλογή της Tουρκίας γι' αυτόν τον πιο ενεργητικό ρόλο εντάσσεται στα πλαίσια της νέας στρατηγικής του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού-εθνικισμού μετά την κατάρρευση του «σοσιαλιστικού» στρατοπέδου. Σύμφωνα μ' αυτήν η Η αμερικάνικη παγκόσμια ηγεμονία πρέπει να εξασφαλίζεται με τις ελάχιστες δυνατόν επεμβάσεις αμερικάνικων στρατιωτικών δυνάμεων. Mε τη δημιουργία κατά περιοχές δυνάμεων μεσαίας ισχύος - δυνάμεις «κολώνες» που με διμερείς και ευέλικτες συμμαχίες θα επεμβαίνουν σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ά στην π ε ρ ι ο χ ή στη θέση των αμερικάνων και υπό τις οδηγίες τους. Aυτός ο αναβαθμισμένος ρόλος έχει ανατεθεί για την Mέση Aνατολή στην Tουρκία και το Iσραήλ», «Ε.Ο. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ», Απρίλης 1998.
    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. 10.40

    Τους ζήσαμε από κοντά και τους σιχαθήκαμε. Η πιο απολίτιστη φάρα, το πιο σκατένιο σινάφι!

    "Αυτοκτόνησε μέσω ίντερνετ" είπε ο μαλάκας της ΝΕΤ τις προάλλες. (ναι ρε, καρφώθηκε με το router στο στήθος έξη φορές ΖΩΟΝ, δεν θα έβρισκε άλλο τρόπο δηλαδή. Για το ότι το ανήγγειλε στο internet και σώθηκε ούτε κουβέντα ο αγράμματος βαλτός)

    "Την βίασε μέσω ίντερνετ" είπε άλλος ισάξιος Αυνάν του MEGA.
    Ναι βρε δημοσιογράφε του κώλου, της έβαλε το "ίντερνέτ του" ρε μοσχάρι!
    Δεν υπήρχαν άλλοι χώροι γνωριμίας για να ξεκινήσει δηλαδή... το ίντερνετ έφταιγε! Να τα κλείσουμε όλα ρε ταλιμπάνοι ηλίθιοι, που αυτό που κάνετε στην Ελλάδα δεν μπορείτε να το κάνετε σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου.

    Ετσι και τώρα, "εκβίαζε μέσω ίντερνετ". Λογικότατο, αφού τα ΜΜΕ και τα έντυπα στην Ελλάδα προσλαμβάνουν ως επί το πλείστον μοσχάρια αντί για δημοσιογράφους, ε, που να έβρισκε βήμα;

    Α να χαθείτε καθάρματα, που γίνεστε δημοσιογράφοι μόνο και μόνο για να καταλήξετε έρποντα φερέφωνα του κόμματος που υπηρετείτε τυφλά από τα 17 σας χρόνια!

    Αντε να χαθείτε!!!

    ο.. παλιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. 11.01

    υποκλίνομαι, να αγιάσει το βρωμόστομά σου! Ρίξε πράμα να χαρεί λίγο και αδικοχαμένος ο μακαρίτης...

    S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Ας με βρούν και ας έρθουν να μου πουν ότι αποτελεί παράνομη πράξη η καλοπροέρετη έκφραση των ιδεών και των προτάσεών μου.

    24 Φεβρουάριος 2008 9:07 μμ

    ===================================

    Εάν "κλείσουν" το press-gr θα δώσουν πολυ μεγαλύτερη δύναμη και θα ανεβάσουν κατακόρυφα τις "μετοχές" των απανταχού Bloggers... Με την αναμπουμπούλα αυτή γίνεται τρελή διαφήμιση στα blogss και γίνεται πλέον γνώστο και στον ποιό άσχετο πολίτη ότι υπάρχει και άλλος τρόπος ενημέρωσεις πολύ καλύτερος και διαδραστικός από ότι τον παραδοσιακό τρόπο... και ο οποίος "πονάει".

    24 Φεβρουάριος 2008 9:08 μμ

    ===================================

    Είναι φανερό ότι ο κόσμος των Μπλόγκ, είναι μια καινούρια δύναμη, που έχει κλονίσει την "εγκυρότητα" και την εξουσία των παραδοσιακών ΜΜΕ.

    24 Φεβρουάριος 2008 9:30 μμ

    ===================================

    Και να κλείσω με τα λόγια του Μουλίτσα, του Έλληνα ιδιοκτήτη του Νο1 blog παγκοσμίως:
    "Να είστε ο εαυτός σας. Το blogging επιτρέπει στον κόσμο να γράφει με τον τρόπο που θέλει αυτό που θέλει, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει. Ποτέ πριν στην ιστορία οι απλοί πολίτες - όχι οι πλούσιοι και ισχυροί - δεν είχαν την ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους, ώστε να μπορεί να τις διαβάσει όλος ο κόσμος."
    http://lupus002.blogspot.com/2008/02/m-37-blogging.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. καραμανλης=στημενη εντιμοτητα,ασυδοτα φαινομενα νεοφασισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. deite to video toy antenna me toys bloggers sto youtube=

    http://www.youtube.com/watch?v=qsJ_PLN6Dgg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Απο ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ
    www.arsilaos.blogspot.com
    e-mail:politisvaris@yahoo.gr

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ ! !
    Παρά τις ατέλειες ή τους κινδύνους της Ελευθερίας, την προτιμώ απο τη φίμωση, την "δημοκρατία" των λίγων, τον καταναγκασμό των ΜΜΕ, την εξάρτηση τωγν μεγαλοδημοσιογράφων, την απαξίωσή μου σαν πολίτη και την καταγραφή μου σαν "πολίτη του 1`) δηλαδή μου παρέχουν το δικαίωμα να ενεργήσω σαν πολίτης κάθε 4 χρόνια, για ενα λεπτό και μετά ξανα απ την αρχή. Ποδοπάτημα στο βούρκο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
    ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!
    Εκφράζομαι ΕΛΕΥΘΕΡΑ,
    Αισθάνομαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    Μπορώ και καταγγέλνω αυτούς που βιάζουν τη συνείδηση και την προσωπικότητά μου. Αυτούς που λένε : "`Αστον τον μαλάκα, θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, θα χτυπηθεί και στο τέλος θα ψωφήσει" Και πολλοί, πάρα πολλοί που δεν τους ξέρουμε και δεν είναι πια ανάμεσά μας ΨΟΦΗΣΑΝ. Απο την κρατική αναλγησία. Απο τη "δημοσιογραφική" αλητεία, απο τις κακουχίες και την πείνα. Απο την ΕΛΛΕΙΨΗ δικαιοσύνης και την ανυπαρξία κράτους.
    Ευτυχώς κάποιοι, ΕΜΕΙΣ, τη γλυτώσαμε φτηνά ή ακριβά. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ και κυρίως ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ! !
    Είναι μια αρχή να αποκτήσουν όλοι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ πολίτες τη ΔΙΚΗ τους φωνή.
    Σ` αυτή τη βάση διαθέτω ΟΛΕΣ μου τις δυνάμεις στην υλοποίηση αυτού του ΕΦΙΚΤΟΥ στόχου.
    Και μια παρατήρηση - παρότρυνση,
    ΟΣΟ είναι εφικτό, ας γράφουμε τα ονόματά μας, γνωρίζω τις δυσκολίες απεξάρτησης απο το φόβο που έχουν ενσταλάξει στο DNA μας. Γενιές ολόκληρες ζούν υπο την επήρρεια αυτού του "φαρμάκου". ΤΩΡΑ είναι η ώρα να ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ.
    Και ΘΕΛΟΥΜΕ. Και ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    Αντε λοιπόν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πολίτες,
    ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!
    ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΔΕΝ είμαστε ΜΟΝΟΙ πιά. Είμαστε ΠΟΛΥ περισότεροι απο όσους φαντάζονται. Ο δρόμος είναι ένας: ΜΠΡΟΣΤΑ!!! και ΔΥΝΑΤΑ !!!
    Αργύρης Σιδέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Αντί για Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας εγώ νομίζω ότι πρέπει να την ονομάσουν Νέα Δημοκρατία σχέτο για να θυμόμαστε και τους νονούς.

    Αντί για Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας εγώ νομίζω ότι πρέπει να την ονομάσουν Νέα Δημοκρατία σχέτο για να θυμόμαστε και τους νονούς.

    Αντί για Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας εγώ νομίζω ότι πρέπει να την ονομάσουν Νέα Δημοκρατία σχέτο για να θυμόμαστε και τους νονούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Μάθανε ότι γ........ε και πλακώσανε και οι αλβανογυφτοσκοπιανοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Ορίστε και η οικονομική παράμετρος των "αποκαλύψεων" για τους "εκβιαστές" Bloggers

    Μείον -4,21% επεσε σήμερα η μετοχή του Αλτερ , έτσι για να μάθει να έχει γαμπρό τον Καψαμπέλη... ε, συγνώμη το Press.gr ηθελα να πω.

    Μηπως ο Κουρής και ο Αλτερ ήταν τελικά ο στόχος;

    Μήπως; Αναρωτιέμαι

    Γιάπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Ο/Η DIMITRIOS RELLOS είπε...
    TΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ
    ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ
    ΑΟΡΙΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΙΑ ΛΕΕΙ
    Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ OΧΙ
    ΚΑKOΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ STA ΣΠΙΤΙΑ ΜΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕ
    ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.
    ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    SFAKIANAKH TO ISTOLOGIO MOY
    EINAI WWW.YOUTUBE.COM/NEMESISRELLOS ME ARKETA VIDEO GIA TOYS
    EPIORKOYS.
    ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ
    ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ
    ΟΠΟIΟΥΔΗΠΟΤΕ BLOGGER.
    AΝΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΣΤΟ
    ΤΜΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
    ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ
    GOOGLE ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ
    KAKOYRGHMA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ THN ΙΣΤΟΣΕΛΙΔA TO ΠΡΕΣΣ-ΤΖΙ ΑΡ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ.
    ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ
    ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ
    ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΗΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ
    ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΗΜΗ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ
    ΕΞΕΔOΣΕ ΚΑΤΑΧΡΩΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.
    THN ΠΑΤΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΑΡΑΚΤΑΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ BLOGGERS
    EINAI TA GERONTAKIA STA
    KAPH POY DEN ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙ
    ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ
    ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΩΣ ΝΑ
    ΒΡΕΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ.
    25 Φεβρουάριος 2008 5:27 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. O KARAMAMLHS ΟΡΚΙΣΘΗΚΕ ΝΑ
    ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ
    ΚΑΤ ΕΠΑΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.
    ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ
    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
    www.youtube.com/nemesisrellos video me prodotes politikoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΠΡΟΣ ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΩΣ ΕΞΗΣ.
    ΑΠΟΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ
    ΣΕΝΓΕΝ ΠΟΥ ΨΥΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ 1997 ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ 142 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Κ.Λ.Π ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ
    ΠΑΡΕΛΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ [ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ] ΚΑΙ
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΝΟΜΙΚΟΙ BLOGGERS NA TO
    EΞΗΓΗΣΟΥΝ.
    WWW.YOUTUBE.COM/NEMESISRELLOS
    BINTEO ME PRODOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. αμα τον βρείτε ποιος είναι πάρτε με τηλ.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Ρε βοιωτέ δεν ασχολείσαι καλύτερα με το δηλητήριο που πίνετε για νερό στη Βοιωτία, το εξασθενές χρώμιο ντε, που θα πάθετε καρκίνο όσοι μένετε εκεί;
    Ποιός τη χέζει τη Μακεδονία;
    εγώ έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια ήξερα πως πάνω απ'τη Λαμία είναι Βουλγαρία. Τριφυλλάρα
    υγ: σοβαρολογώ, ασχολήσου με κάτι σημαντικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Ξέρετε γιατί ενώ είναι αντίθετος στις Στρατιωτικές Παρελάσεις ο ΤΣΥΡΙΖΑ, δεν λέει όχι στις Πούστηκες ή αλλιώς Gay Parades?
    Γιατί έχει δυναμικό! Έχει τον Γιωργάκη τον Βούγια ή αλλιώς Ζωζέτ, έχει την κόρη Δραγασάκη, έχει τον ληστή Δημητράκη και γενικά όλα τα αναρχοάπλυτα τα οποία τους έχουν ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα οι ποινικοί.
    Τι θα κάνουνε τα παιδιά στην κοινωνία? Διαδηλώσεις? Μπα! Δεν νομίζω! Θα τους πετάνε στριγκάκια οι Χρυσαυγήτες!!!
    Τις Απόκριες θα βάζουν ένα κλομπ στον κώλο τους και θα παριστάνουν τους μεζέδες!!!
    Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο στην αρχή Τσυρίζα-νε λίγο αλλά τώρα τους αρέσει και έχουν γίνει και οι πρώτες "κυρίες". Κάνουν νοικοκυριό, πλένουν, καθαρίζουν και στον ελεύθερο χρόνο τους γαμιώντε κιόλας.
    Μπουλουκηδών και με κουκούλες είναι μεγάλα αντράκια, μέσα όμως ένας, ένας ανακάλυψαν τον θυληκό τους εαυτό! Και τους αρέσει κιόλας!!!
    Άντε και νυφούλες βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. ΣΚΟΠΙΑΝΟ ....
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΑΦΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση