GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Πολύδωρας...

. ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ακούστε τι έχει γίνει. Μην γραφειοκρατικοποιούμε τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία. Μ...

.
ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ακούστε τι έχει γίνει. Μην γραφειοκρατικοποιούμε τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία. Μην της αφαιρούμε τον «χυμό» τον ηθικό χυμό. Στο τέλος-τέλος της γραφής, στο βάθος αυτής της συζητήσεως είναι η πολιτική ηθική. Θα έφευγε ο Πολύδωρας και θα είχαν μιλήσει υπουργοί, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και θα ήταν ο Πολύδωρας ο ένοχος της κοινωνίας, γιατί το θέλει ο Παπαγιάννης, κάποιος δημοσιογράφος, γιατί το θέλει ο Χατζηνικολάου, γιατί το θέλουν τα κυκλώματα εκείνα που τον διαπόμπευαν όλο το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές και θα είχαμε κάνει μια ωραία κοινοβουλευτική συζήτηση!

5 σχόλια

  1. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για όλους και όλες .....

    babis

    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει , ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών,δονητές στα πιο ευφάνταστα σχήματα και μεγέθη.
    Σε σχήμα νέγρου φύλαρχου, φωσφοριζέ,
    με γεύσεις,
    διπλοί,
    τριπλοί,
    με ράμφος…,αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    Υ.Γ.(1) Σε τελική όμως ανάλυση το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί στις σχέσεις με τον συντροφό μας ασχέτως ηλικίας και φύλλου, είναι το sex.
    Υ.Γ. (2) Ο σύντροφος πρόεδρος είναι τακτικός πελάτης μας, εμείς επειδή δεν διαθέτουμε πούρα του πέρνουμε πίπα-babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νωρίς το έμαθε το press-gr!!!!!!!!!

    Από το πρωί το parapolitiki.blogspot.com
    έχει δημοσιεύσει τα πρακτικά...
    και μετα ακολούθησαν τo troktiko
    και άλλα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η babinara
    εχω και φωνη εχω και κωλαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η babinara και
    τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα ρε πουτσάρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι το babinaki
    και τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα πουτσαράκι.

    Αχ ναμουν Η Μπιγιονσε
    αγορι μου πουτσάκι
    και θα γινοταν
    της μεγάλης καύλας
    το καυτο κωλαράκι

    Αφιερωμενο στους εραστές του PRESS-GR και της Μπριζολας....

    Στίχοι babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς και της ακροδεξιάς στον τόπο μας . Μέσα στον αιώνα η δράση των ενάντια στο έθνος είναι αποκαλυπτική
    Έτσι με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε )συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη ( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί ).
    Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές Δεξιές και ακροδεξιές δικτατορίες ( Μεταξάς , Παπαδόπουλος) , χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζουν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση

    (Ευχαριστώ το φίλο που πήρα ορισμένα στοιχεία)


    Δείτε εδώ τι γίνεται…


    Ένα ανοικτό και δημοκρατικό χώρο προώθησης ειδήσεων και ιδεών είμαστε .

    Ποιοι το ευτελιζουν, ποιοι παραπληροφορούν και βρωμίζουν συνθηματικά εδώ μέσα?

    Είναι πλέον γνωστό . Δεξιοί και ακροδεξιοί .Βασικά ένα πουστράκι ψευτο-babis , ένας Τζων, και ορισμένοι άλλοι του ιδίου φυράματος .

    Γιατί το κάνουν αυτό? Είναι απλό. Τους ενοχλεί οι αλήθεια.

    Ποιους έχουν στόχο? Κυρίως εσάς όλους του κυρίους , ευπρεπείς αναγνώστες και αρθρογράφους και ειδικά αυτόν με το ψευδώνυμο babis.

    Γιατί αυτόν? . Είναι γνωστό γιατί στηρίζει με πάθος και άδολη πίστη τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

    Πλαστογραφείτε τους λοιπόν πλαστογραφείται τους και χυδαιολογείτε τους .

    Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Κάτι ήξεραν και έλεγαν αυτά οι κλασικοί των θεμάτων προπαγάνδας στα οποία η παρέα του Ρουσοπουλου εντρυφει και κατέχει αριστείο με τις καθημερινές παπαρολογιες που εκπέμπουν.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση