GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να συλληφθεί ο Χρήστος Ζαχόπουλος!

. Να συλληφθεί ο Χρήστος Ζαχόπουλος για εκβιασμό και εξώθηση των υπαλλήλων του στην πορνεία! Αν δεν γίνει κάποιοι καλύπτουν τον κάθε εκβια...

.
Να συλληφθεί ο Χρήστος Ζαχόπουλος για εκβιασμό και εξώθηση των υπαλλήλων του στην πορνεία! Αν δεν γίνει κάποιοι καλύπτουν τον κάθε εκβιαστή- μαστρωπό εξουσιαστή – Ζαχόπουλο
«Οποια δεν καθόταν δεν είχε δουλεια»!!
Σύμφωνα με σχετικό άρθρο του
Ποινικού Κώδικα τιμωρείται με φυλάκιση, "οποιοδήποτε πρόσωπο (άρρεν) που διατρέφεται «εν όλω» ή «εν μέρει» παρά γυναικός, κατ΄ επάγγελμα πορνευομένης και που εκμεταλλεύεται τα κέρδη αυτής"!!!
Όταν ο καθηγητής Χρήστος Ζαχόπουλος συναντούσε στις αρχές της δεκαετίας του 90, στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, στη Θεσσαλονίκη, την πρώην μαθήτριά του από το Β Λύκειο Θηλέων Νατάσα Παζαϊτη, δεν μπορούσε σίγουρα να φαντασθεί τι θα συνέβαινε καμιά δεκαπενταριά χρόνια αργότερα, στην Αθήνα.
Η προαγωγή στη πορνεία αποτελεί το
έγκλημα της μαστροπείας. Η πορνεία αναφέρεται ως "το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου". Η ανάπτυξη της πορνείας και σωματεμπορίας στην Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο κομβικό σημείο. Πορνεία ως μορφή εποχικής απασχόλησης ή ως μέσον αποκατάσταση στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα είναι πολύ διαδεδομένη. Είναι το ίδιο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα εξουσίας που εκτρέφει την πορνεία. Τα περί της ΡΟΖ κασέτας που λέγεται ότι κυκλοφορεί, για Ζαχόπουλο και « κυρίας» που ήταν υπεύθυνη επί των Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού είναι λίγα μπροστά στους εκβιασμούς του Ζαχόπουλου προς τις εργαζόμενες.!!! Το ότι είναι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο ο Ζαχόπουλος δεν μειώνει τα εγκλήματά του περί μαστρωπείας – πορνείας. Οποια δεν καθόταν δεν είχε δουλεια!!
Ας συλληφθεί ο Ζαχόπουλος για εξώθηση των υπαλλήλων του στην πορνεία. Αν δεν γίνει κάποιοι καλύπτουν τον κάθε εκβιαστή - μαστρωπό εξουσιαστή – Ζαχόπουλο – Σωματέμπορα.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΘΙΚΟΙ

61 σχόλια

  1. Είναι καταφάνερο πως ο φόβος των αποκαλύψεων από το Ζαχόπουλο και τους περί αυτόν οδηγούν από τη Ρηγίλης τον κόσμο σε συσκότιση, σε παραπλάνηση και λίγο-λίγο σε αγιοποίηση του Ζαχόπουλου. Οι παραβιάσεις , οι εκβιασμοί, οι χρηματισμοί, όλες οι παρανομίες που δεν αφήνουν άρθρο του ποινικού κώδικα που δε θα έπρεπε να εφαρμοσθεί, τείνουν με μεθοδικότητα θα έλεγα επιστημονική,
    να οδηγηθούν κάτω από το βρώμικο πια χαλί της αυλής των αρχαγγέλων της κάθαρσης! Μα έχει τόσο βρωμίσει αυτό το χαλί που σκεπάζει τα σκάνδαλα που σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτονται που δε βλέπεται! Και αποπάνω κορδωμένος ο "καταλληλότερος" καμαρώνει και χωρίς, να πω ντροπή; διακηρύσσει με στόμφο πως "έχουμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά" !!!
    Από την άλλη τα κάθε λογής συμφέροντα, που απολαμβάνουν από τη "μηδενική ανοχή" ροκανίζουν με το αζημίωτο το προφίλ του Παπανδρέου, εκείνου που πράγματι δεν έχει σκοπό να χαριστεί σε όσους θεωρούν το κράτος λάφυρο!
    Και βέβαια έχει η Ρηγίλης μετατρέψει πολλούς ψωμοζήτες σε παπαγαλάκια που σαν τη γάτα γλύφουν τη λίμα και καταπίνουν το αόμα τους νομίζοντας πως καταπίνουν το αίμα της λίμας που εκλαμβάνουν ως ξένο κρέας! οι ηλίθιοι!!

    Και όσο αφορά την "ουσία" του θέματος ΄του Ζαχόπουλου την μετέτρεψαν σε "συνουσία", γιατί είναι καθαρότερη από εκείνο που κράβεται μέσα της!
    ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ!!!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος θα μπερδευτούμε ποίος εκβίαζε ποιόν. Ο απατεώνας Χρ. Ζαχόπουλος εκβίαζε την Τσέκου με τον εκβιασμό «αν δεν του κάτσει θα την απολύσει» ή Τσέκου που ήθελε να μονιμοποιηθεί τον Ζαχόπουλο με τις «φωτογραφίες». Αν σε αυτά βάλουμε ότι η γυναίκα του Ζαχόπουλου ήξερε για τις φωτογραφίες, γιατί προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αφού τα ίδια προσωπικά δεδομένα καταπατούνταν και αυτού και της Τσέκου; Η Τσέκου γιατί δεν αυτοκτόνησε για την συνεύρεση; Μάλλον για οικονομικά οφέλη ήταν το κακό και σίγουρα την φυλακή φοβήθηκε ο Ζαχόπουλος, άλλως τόσοι χωρίζουν και δεν αυτοκτονούν. Ερωτική απογοήτευση δεν ήταν, άρα μένει η απάτη στο δημόσιο δηλαδή σε εμάς; Πάντως το σκηνικό ευνοεί και την Πετραλιά να περάσει το αντεργατικό ασφαλιστικό της Ε.Ε. και τον εκλογικό νόμο που είναι κατά των δικαιωμάτων του ανθρώπου, όπου καταπατείται το δικαίωμα μία "Ισοδύναμη ψήφο" στον κάθε έλληνα πολίτη και οι πουλημένη στο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σύστημα ανώτατοι δικαστικοί κάνουν πως δεν βλέπουν. Η διαφθορά είναι στην κορυφή και σαν ξεδιάντροποι μιλούν στην ελληνική κοινότητα περί άλλων. Φιλόλαος 12/02/08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα τι συνεβη με τον Ζαχοπουλο?

    Εχει κανεις μια καθαρη εικονα στο μυαλο του??

    Παρακαλω,οποιος εχει κατασταλαξει στο "τι εστι σκανδαλο Ζαχοπουλος" πλης ,ας το διηγηθει..Please.

    Ακομα και αφηγησεις σκυλοπασοκοσκυλαιικων σκυλιων θα ληφθουν υπ οψιν..

    Μεθ υποληψεως

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ του μαύρου και του κόκκινου φασισμού λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά...

    Ποιος είναι ο Ζαχόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.


    ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ........ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φωναζαμε να φυγουν οι κλεφτες του ΠΑΣΟΚ , τωρα φωναζουμε να φυγουν οι συμμοριτες της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
    ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ!!
    ΕΕ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ... ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ!!! ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ... ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ... ΤΟΥς ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ(ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥς ) ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΥς ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥς ΠΕΛΑΤΕΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΝΑΤΑΣΑ-ΛΙΑΠΗΣ-κ.λ.π)
    Ε[ΙΣΗς ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗς ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ...ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΑ.. ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ... ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ!!1
    EURO-ΠΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Έκπληκτος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί να αρχειοθετούνται, η μία μετά την άλλη, οι υποθέσεις που αγγίζουν πολιτικά την κυβέρνηση της Ν.Δ. και το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Ενώ θα αναμένετε, σύμφωνα με έγκυρες νομικές απόψεις, η συνένωση των δικογραφιών, που είναι διάσπαρτες σε Ανακριτές και Εισαγγελείς, αλλά έχουν κοινό σημείο αναφοράς την υπόθεση Ζαχόπουλου, τελείως αιφνιδιαστικά σήμερα και παρά τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις, προτείνεται να κλείσει, για να μπει στο αρχείο, ένα κρίσιμο κομμάτι της όλης υπόθεσης.
    Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πιστεύαμε και καταγγέλλαμε. Φαίνεται ότι, κάποιοι επιμελούνται ένα δίχτυ προστασίας για το πρωθυπουργικό περιβάλλον και όχι μόνον. Το αίσθημα δικαίου της κοινής γνώμης προσβάλλεται βάναυσα. Η ζημιά που γίνεται στους θεσμούς, στην δικαιοσύνη και στην δημοκρατία είναι τεράστια. Αυτοί που μειδιούν με τα «κατορθώματά τους» αυτά, θα πρέπει να ντρέπονται. Φαίνεται ότι όταν ο κ. πρωθυπουργός λέει «όλα στο φως», εννοεί «όλα στο αρχείο».
    Γιαυτο όλοι πια λένε οι μήνες των είναι μετρημένοι.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου με το μέτρο την ευπρέπεια και το ήθος του , αποτελεί την πιο ασφαλή λύση στο οξυμένο πολιτικό πρόβλημα που ήδη δημιουργείται.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικα τι συνεβη με τον Ζαχοπουλο?

    Εχει κανεις μια καθαρη εικονα στο μυαλο του??

    Παρακαλω,οποιος εχει κατασταλαξει στο "τι εστι σκανδαλο Ζαχοπουλος" πλης ,ας το διηγηθει..Please.

    Ακομα και αφηγησεις σκυλοπασοκοσκυλαιικων σκυλιων θα ληφθουν υπ οψιν..

    Μεθ υποληψεως

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολα σωστα αλλα αυτο το πολιτες ηθικοι στο τελος καπως μου καθετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. na kopsei o siggrafeas ta xapia
    ton xalane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΘΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΝΟΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΑ.......
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπάρχουν ΠΟΛΙΤΕΣ ακόμη? Ελα ρε συ...Σε μια κληρονομική κοινοβουλευτική δημοκρατία όπου ακόμη και οι σεισμολόγοι παραδίνουν την "εξουσία" στα παιδιά τους?
    Μα το μεγάλο μας (το δικό μας) πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ έχουμε δημοκρατία διότι ο κοινοβουλευτισμός ΔΕΝ είναι δημοκρατία.
    Οποιος ΠΟΛΙΤΗΣ διαφωνεί ας μου θυμίσει που, πότε, πως και πόσο τον μόρφωσε ΑΥΤΗ η δημοκρατία σχετικά με τα πολιτικά του δικαιώματα. Αν θυμάται ποια είναι αυτά τα πολιτικά του δικαιώματα. Πχ πότε τον κάλεσαν τελευταία φορά ως ένορκο?
    Δεν έχουμε πολίτες γιατί ΔΕΝ έχουμε δημοκρατία.

    Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος αυτό?

    Οσο για τους ΗΘΙΚΟΥΣ πολίτες...Από που άραγε? Από την ηθική ή το ήθος? (εμ δεν είναι το ίδιο).

    Τι εν τέλει συνιστά έναν ΠΟΛΙΤΗ και μάλιστα ΗΘΙΚΟ?

    Και τι εν τέλει συνιστά δημοκρατία?

    Βαρδάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βαρδάρης

    15 Φεβρουάριος 2008 10:33 πμ

    Και τι εν τέλει συνιστά δημοκρατία?

    ==
    Αρχιδια η λεξη εχει πεσει σε .."αχρησια".

    Δημοκρατια ειναι τα "αναρχοαπλυτα" των Εξαρχειων να τα κανουν γης Μαδιαμ στην Αθηνα.
    Καμερες απο δω ,καμερες απο κει,,,αυτα δεν συλλαμβανονται.!~!

    Και αμα συλληφθουν?
    Δεν τρεχει τιποτα.Δεν "εχει στοιχεια η αστυνομια"!!

    Δημοκρατια ειναι να γινει "αρχηγος" το μπραβογιοργο.

    Με 5.000 ψηφους??
    100% θα εχει!
    με 50.000 ψηφους?
    Παλι 100% θα εχει!
    Με 100.000 ψηφους(οσοι τελικα ητανε οι μαζοχες) παλι 100% θα εχει!!

    Δημοκρατια εστι ο καθε πουστης να μπορει να βρισει στα καναλια τον αντιπαλο του!!!

    (Δημοκρατια επισης ειναι και το blog.Να τα λεμε με το ονομα τους)

    Ασχετα αν καποιοι "μακηδες" μας εχουν καταγεγραμμενους...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ "ΤΡΑΒΕΣΤΙ-ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ-ΜΑΠΠΕΤ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΟ!
    ΤΟΥ ΓΡΑΦΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΒΡΗΚΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΞΟΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΝΤΟΚΤΟΡΑ-ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ...
    ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΓΑΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,
    ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ws apanthsh sta Pasokoanarxokommounia tou kerata edw mesa exw na pw:

    SIEG HEIL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς babis
    'Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου με το μέτρο την ευπρέπεια και το ήθος του , αποτελεί την πιο ασφαλή λύση στο οξυμένο πολιτικό πρόβλημα που ήδη δημιουργείται."

    Ποσο ευκολα ξεχασαμε το χρηματιστηριο ε? Ποσο ευκολα ξεχναμε τις ανυπερβλητες λαμογιες, μιζες και πλουτισμους υπουργων και στελεχων?
    Ποσο ευκολα μπορουμε να παραβλεψουμε τα κουσουρια και τις φανερες αδυναμιες του οποιουδηποτε Γιωργακη?
    Για αυτο ειμαστε μια ζωη μαλακες και ραγιαδες. Για αυτο δεν θα ορθοποδησουμε ποτε σε αυτη τη χωρα και θα τρωμε το ενα χαστουκι μετα το αλλο. Για αυτο δεν αξιζουμε καλυτερες ημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το χρηματηστηριο φταιει για ολα μπραβο χαραλαμπε [babis]

    αντε γαμησου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. babis

    Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Του Αγίου Βαλεντίνου χθες...
    Αν και εμείς οι τραβεστί πασόκοι πιπώνουμε όλο το χρόνο , η υποχρέωση της καθημερινότητας επιβάλει να απευθύνω τις ευχές μου σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη τη μαστόρικη πίπα μου.

    Δυστυχώς με την προχθεσινή δημοσιογραφική απεργία ο λαός δεν έγινε κοινωνός του «πατιρντί» που παίχτηκε στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου έχει καταγράφει το απόλυτο ρεκόρ μου σαν διαγαλαξιακού πιπαδόρου εμπλεγμένου στο όργιο κακοδιοίκησης και διαφθοράς που παρατηρήθηκε από την άνοδο του πασοκ στην εξουσία.
    Αν και εδώ με τους υποψιασμένους αναγνώστες και σχολιογραφους του press-gr τούτο έχει φανεί από την πρώτη στιγμή ,είναι καλό να υποσημειώνεται και να τονίζεται κάθε φορά.
    Οι θεϊκές πίπες μου ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο εσωκομματικό πρόβλημα του πασοκ. Αυτή την αυτονόητη αλήθεια και για την οποία ξεκινάνε όλα τα ψέματα στην προσπάθεια τους τα διάφορα παπαγαλάκια να αποσύρουν τις ευθύνες του γιωργάκη. Ξέρεται όμως το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και συνεχίζεται ο κατήφορος που δεν έχει τελειωμό, μέχρι την κατάρρευση των που εποικείται..
    Οι μήνες των είναι μετρημένες. Σας έχω γυρίσει τα οπίσθια. Είμαι πουστάρα τελειωμένη.
    Ο λαός ξέρει ήδη ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οι έχοντες τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της πίπας μου και της πάλαι-ποτέ στενωπού της κωλοτρυπίδας μου αλλά και της ανυποληψίας διεθνώς που έχει οδηγηθεί από το ρεύμα Βενιζέλου το κίνημα των τραβεστί πασόκων που έχει καταγραφεί σαν κηφηναριό, λαμογιάρηδες, κλέφτες, καταστροφείς συνειδήσεων και προσωπικοτήτων.

    Οι πίπες μου είναι αμέτρητες.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδή εδώ θα τρελαθούμε εντελώς να θυμίσουμε ότι η κ. Τσέκου περιτριγύριζε με τον κ. εργατολόγο τα κανάλια για να πουλήσει την κασέτα και όχι για να βρει δουλειά.
    Υπάρχουν στρατιές ανέργων, ομήρων συμβασιούχων.
    Ήμουν κι εγώ 9 χρόνια συμβασιούχος, τυχερός που είχα δουλειά και ποτέ δεν απαίτησα το κράτος να με μονιμοποιήσει αφού ήμουν σε πολύ καλύτερη μοίρα από κάποιους άλλους που πεινάνε.
    Δεν ξέρω πολλούς που ανοίγουν τα πόδια στο αφεντικό για να βρουν δουλειά με τη μεσολάβηση τρίτων.
    Αγωνίζονται, κάνουν πορείες, παραστάσεις διαμαρτυρίας αλλά διατηρούν την αξιοπρέπεια τους.

    Αντε μην τρελαθούμε τελείως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να δείτε ότι θα τον "φάνε" τον Ζαχό και δεν θα προλάβει να μιλήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΤΑΝΑΦΟΝ. ΑΜ ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ
    ΣΑΣ ΡΟΥΦΑΩ ΤΙΣ ΨΩΛΑΡΕΣ
    Η ΣΟΥΦΡΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
    ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΜΜΕΝΗ.

    (Δημώδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΩ
    ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΥΝΩ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΕΡΝΗ ΣΤΑΓΟΝΑ
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ... ΑΓΩΝΑ

    (Αντάρτικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ερε γέλια που θα πέσουν με το σκοπιανό.
    Δεξιοί θα κρεμάσουνε δεξιούς και πασοκους δεξιους.
    Ντορα πές αλεύρι μιά κρεμάλλα σε γυρεύει.. αχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ
    ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΠΟΥΚΑΡΩ
    ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟ ΝΑ ΠΑΡΩ

    (Έντεχνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε φιλαράκι, εσύ που μιλάς για κρεμάλες για το Σκοπιανό, σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν.
    Για θυμίσου, πόσο καιρό έχεις να δεις να στήνονται κρεμάλες στην Ελλάδα;
    Μήπως είσαι Τούρκος και θυμάσαι την κρεμάλα του Μεντερές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πάντως τον Ζαχόπουλο αποκλείεται να τον κρεμάσουνε. Εδώ ο άνθρωπος έπεσε από τον τέταρτο και γλύτωσε. Ποια κρεμάλα μπορεί να τον σηκώσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μήπως είσαι Τούρκος και θυμάσαι την κρεμάλα του Μεντερές;;;

    -Φοβερό εε;

    οχι δεν περιμένω τίποτα αλλά καλή είναι και λίγο η συμβολική τρομοκρατία για να μην ξεχνιόμαστε.
    πρέπει να μιλάμε με συναισθήματα.
    Κρεμάλλες τους χρειάζονται πραγματικές ή συμβολικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η Νατάσα ήταν μαθήτρια του Ζαχό;
    Χμμ... ενδιαφέρον... "the plot thickens" που λένε και στο Hollywood.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ισως το πιο σοβαρο παρακλαδι της υποθεσης Ζαχοπουλου ειναι αν πραγαματι ο πρωθυπουργος μας ειναι ομοφυλοφιλος με τα γνωστα επακολουθα εκβιασμου απο τους γνωριζοντες και κατεχοντες αποδειξεις. Εαν αυτο ειναι αληθεια, φανταζεσθε βεβαια σε τι κρατος ζουμε. Απο την μια τα λαμογια και χονδρομιζαδοροι μα ηλιθιο αρχηγο και απο την αλλη λαμογια, χονδρομιζαδοροι με gay εκβιαζομενο αρχηγο. Διαλεξτε, παρτε και με τις υγειες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ


    Δώστε "ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ" στο Google και πατείστε "Αισθάνομαι τυχερός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αν συλλαβουν τον Ζαχοπουλο σκεφτηκατε οτι η Νατασα Καραμανλη Παζαιτη που ειναι νηπιαγωγος-γιατρος-χειρουργος με master και μεταπτυχιακα θα μεινει χωρις καθηγητη??!!!!
    τι θα κανει μετα αυτο το κοριτσι-θαυμα?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  36. Ο/Η hot games είπε...
    ζαχοπουλος DVD

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ:
    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!

    --> /usr/local/bin/fwhois vaggos13.net@whois.internic.net
    [whois.internic.net]

    Whois Server Version 2.0

    -------------
    imagehosting.gr

    Domain Name:imagehosting.gr
    Domain Handle:d5a8a1101dcb6471ab389e07cada7a7df-gr
    Protocol Number:1173761
    Creation Date:11-3-2007
    Expiration Date:10-3-2009
    Updated Date:10-4-2007
    Registrar:HYPERHOSTING
    Registrar Referral URL:http://www.hyperhosting.gr
    Registrar Referral Email:support@hyperhosting.gr
    Whois Server:
    Bundle Name:imagehosting.gr
    Name Server:ns1.no-ip.com
    Name Server:ns2.no-ip.com
    Name Server:ns3.no-ip.com
    Name Server:ns4.no-ip.com

    Registrant:
    vaggelis tsirkas (vaggos13@acn.gr)
    derehani 23-25
    Athens, ATTIKI 11144
    GR
    6972253108


    ----------------
    hyperhosting.gr

    Domain Name:hyperhosting.gr
    Domain Handle:dr-79376-gr
    Protocol Number:79376
    Creation Date:3-8-2001
    Expiration Date:2-8-2009
    Updated Date:16-12-2006
    Registrar:HYPERHOSTING
    Registrar Referral URL:http://www.hyperhosting.gr
    Registrar Referral Email:support@hyperhosting.gr

    Whois Server:
    Bundle Name:hyperhosting.gr
    Name Server:ns3.hyperhosting.gr
    Name Server:ns4.hyperhosting.gr
    Name Server:ns5.hyperhosting.gr
    Name Server:ns6.hyperhosting.gr
    Name Server:ns7.hyperhosting.gr
    Name Server:ns8.hyperhosting.gr
    Name Server:ns9.hyperhosting.gr
    Name Server:ns10.hyperhosting.gr

    Registrant:
    vaggelis tsirkas (vaggos13@acn.gr)
    derehani 23-25
    Athens, ATTIKI 11144
    GR
    6972253108


    ---------------------
    Domain Name: VAGGOS13.NET
    Registrar: TLDS, LLC DBA SRSPLUS
    Whois Server: whois.srsplus.com
    Referral URL: http://www.srsplus.com
    Name Server: NS1.MYNEWSERVER.COM
    Name Server: NS2.MYNEWSERVER.COM
    Status: clientTransferProhibited
    Updated Date: 23-jun-2007
    Creation Date: 25-jun-2004
    Expiration Date: 25-jun-2008

    The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and
    --> /usr/local/bin/fwhois vaggos13.net@whois.srsplus.com
    [whois.srsplus.com]
    vaggos13.net

    Registrant:
    vaggelis tsirkas (vaggos13@acn.gr)
    derehani 23-25
    Athens, ATTIKI 11144
    GR
    6972253108


    Domain Name: vaggos13.net

    Administrative, Technical, Billing Contact:
    vaggelis tsirkas (vaggos13@acn.gr)
    derehani 23-25
    Athens, ATTIKI 11144
    GR
    6972253108


    Record created on Jun 25 2004.
    Record expires on Jun 25 2008.
    Domain servers:
    ns1.mynewserver.com
    ns2.mynewserver.com

    Domain Service Provider:
    No-IP.com

    --------

    abuse report e-mail sent to abuse@acn.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ιπτάμενη καθηγήτρια


    Τελικώς έχει από όλα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων! Πέρα από τα προγράμματα των καπνών, που εξελίχθηκαν σε οικογενειακή υπόθεση, χωρίς να ενοχλείται στο ελάχιστο η Πρυτανεία, επανέρχεται στο προσκήνιο ένα παλιό θέμα που αφορά τους ιπτάμενους καθηγητές.
    Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μένει Αθήνα ενώ ο κανονισμός αναφέρει ρητά ότι πρέπει να μένει στην έδρα του πανεπιστήμιου, κάνει τα μισά μαθήματα από όσα πρέπει. Και όταν φιλοτιμηθεί και τα κάνει, είναι και μισά σε διάρκεια.
    Αν τις παραπονεθείς ...σου απαντάει ότι σου κάνει και χάρη.. .που έρχεται δυο φορές την βδομάδα...
    Αυτά μας καταγγέλλουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Αριστείας. Πρόκειται για την ίδια που ακύρωσε στο παρά ένα την εξέταση 170 φοιτητών, γιατί θέλησε να παρατείνει την παραμονή της στην Αθήνα.

    Αλήθεια για την περίπτωση αυτή θα υπάρξει κάποια απάντηση;

    Περίφημοι είναι οι στρατηγικοί σχεδιασμοί αλλά δεν φτάνουν για να απαντήσουν σε όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗς ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΚΕΡΔΗ ΤΗς ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 40%

    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

    ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πρέπει να δωθεί πρωτεραιότητα στα γεννητικά όργανα της διαφθοράς, που είναι οι Ο.Τ.Α. και οι κομματικές οργανώσεις.

    Διαφορετικά όχι δεν θα λυθεί το ασφαλιστικό αλλά και ποτέ η γενιά http://g700.blogspot.com/ δεν θα αποκτήση 4χ700

    Πάρτε για παράδειγμα τη Σκύρο.

    απλώς με μια κίνηση ΣΑΚ ΜΑΤ,
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    Αλλά και μια προτροπή των νέων, να μπούνε σε τοπικές κομματικές οργανώσεις για να ελέγχουν της δημοκρατικές διαδικασίες, να δημιουργούν πολιτική, αλλά και να καθαρίζουν τους κόπρους της διαπλοκής πριν ακόμα αρχίσουν να αφδεύουν την περιουσία από κλεπταποδοχή, στα παιδιά τους, οπότε τα επιφορτίζουν και αυτά στη συνέχεια με μια ανάληψη ευθύνης υπεράσπισης του κλοπιμαίου προϊόντος.

    Και γιαυτό πρέπει να ξεκινήσει ένα νέο κίνημα Μάη 68, να νοιώσουν τα γεράκια της διαφθοράς ότι η πολιτική αθυροστομία και μόνον δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά και ότι υπάρχει πληθώρα προτάσεων δημιουργικής φαντασίας πέρα από τα βαλτώδη στερεότυπα.

    Γιατί διαφορετικά μη περιμένετε το 4χ700 να γίνει πραγματικότητα!

    Δέστε στη Σκύρο, το ενεργειακό Κουβέιτ της Ελλάδας, όπου πιθανόν λόγω λάθους χειρισμού ή και αδράνειας, τα ανεμοευρώ (ανεμοδολάρια) θα τα καρπωθούν οι διαιωνιστές της διαπλοκής και θα έχουν αστείρευτη πηγή εσόδων για τη διαφθορά τους
    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=7747574696669510411

    Παρότι το έδαφος των εκτάσεων συμμετοχής ως μετοχικό κεφάλαιο του Μοναστηριού έχει χαρακτηριστεί ως δημόσια χορτολιβαδική, η Μονή όμως δικαιώνονταν και προβαίνει σε πωλήσεις (16/7/1992-1462 έγγραφο του Δήμου προς Νομαρχία). "Σαν θέμα το οποίο είναι εξαιρετικά σοβαρό, πιστεύουμε πως από τη Νομαρχία και το Υπουργείο Γεωργίας θα πρέπει να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία και μια απόφαση, ώστε οι δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις να παραμείνουν στο Δημόσιο......" ( 16-7-1992/1462 από τον Δήμο Σκύρου , σε απάντηση εγγράφου 13598/23-6-1992 της Νομαρχίας).

    Πιο το παραδικαστικό κύκλωμα που κατοχύρωνε δημόσιες εκτάσεις στη μονή μεγίστης Λαύρας εις βάρος του Δήμου Σκύρου?

    Μη περιμένετε ο εδώ και οκτώ σχεδόν χρόνια δήμαρχος να ιδρώσει, γιατί ακόμα και σήμερα στην ίδια συχνότητα, είναι συντονισμένος και στα απειράριθμα ίδια μήκη κυμάτων, κολυμπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς 2.42

    Καλα ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να αφησης τετοιο σχολιο?

    Οσοι εχουν επενδυσει σε μια δουλεια, δουλευουν δεν δουλευουν, εισπρατουν αν η δουλεια παει καλα.
    Εσενα το αφεντικο σου δεν εισπρατει απο την δικια σου δουλεια?
    Α ρε μπουφο (μαγαριζω και το πουλι) που τα εβαλες και σε bold.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε παπάρα 2:42 και οι πολιτικοί έχουν μετοχες στο κράτος και εισπράττουν χωρίς να εργάζονται, εσένα γιατί σε πειράζει ειδικά για τον Μάκη; Έχεις τίποτε άπλυτα και φοβάσαι μη στα βγάλει στη φόρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. An ypothesoume pos ekporneuthike h mikroula...
    1. Pos dietrafi apo ta kerdi tis ekporneusis o Zaxo?
    2. Pos ekmetalleutike ta kerdi tis ekporneusis?

    Epi topou skizo ton poiniko kodika!
    Ithikoi Polites to poiniko dikaio sas xreiazetai (na tou allaksete ta fota)

    P.S. Ma kala oti thelei grafei o kathenas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αλήθεια, όλα αυτά τα έξοδα που γίνονται για τη νοσηλεία του Ζαχόπουλου, που η φροντίδα του δείχνει να ξεπερνά κατά πολύ αυτή που αντιστοιχεί σε έναν μέσο άνθρωπο που πηγαίνει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας, βαρύνουν τους φορολογούμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Την υπόθεση ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ την ξεχνάτε;;;;
    Συνηθισμένη περίπτωση επιφανούς με εξουσία ανδρός και υπαλλήλου ανακατεμένης στις επιτροπές και τις προμήθειες.
    Το έγκλημα ή γενικότερα η στραβή τα φερε και τα δύο στην επιφάνεια.
    Η μόνη διαφορά είναι στο οτι ο βαρθολομαίος την πήγαινε ως μπιστικιά στα ύπατα αξιώματα των επιτροπών, παραβαίνοντας κάθε νόμο και αξιοκρατία ενώ ο ζαχόπουλος την κράταγε σε ομηρία για να μπορεί να ΄την έχει και την επομένη.
    Χιλιάδες αντίστοιχες ιστορίες γράφονται καθημερινά αλλά........αν δεν προκύψει σημαντική αιτία (θάνατος ή αυτοκτονία) ο βόθρος μένει σφραγιαμένος και η συζήτηση παραμένει σ αυτούς που ξέρουν αλλά δεν μιλούν.
    ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΟΜΑΙ ΧΡΗΜΑ - ΠΟΥΛΑΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑ Ν ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΕΞ ΩΣ ΚΑΚΟΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΞΗΝΤΑΡΗΣ
    πΑΜΕ ΓΙ ΆΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιατι ρε 3:10
    το γιο σου που οδηγει χωρις κρανος κι εσενα χωρις ζωνη ποιος σας πληρωνει οταν στουκαρετε;
    Σιγα μη βαλεις οριο ποιου η νοσηλεια ειναι δικαιη και ποιου αδικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ Η "ΠΕΡΑΣΑΝ" 150 ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΕΤΑΙ". ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δηλαδή άμα κάποιος οδηγεί χωρίς κράνος και σπάσει το κεφάλι του θα έχει νοσηλεία αντίστοιχη του Ζαχόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λοιπόν ακούστε και κάτι απο πορνίδια στον Κυπρίνο(ΕΒΡΟΥ).Πριν κανά 2 βδομάδες ...,γινόταν γάμος ' γινόταν πανηγύρι και είπαν να ξεδώσουν ο γαμπρός με τούς φίλους του μια μέρα πρίν στη γειτονική ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ(Βίζιτες με 2 και 3 16χρονα/17χρονα...,να όμως που και η νύφη δεν κάθησε έτσι(Μαμάκες άντρες παντού- τα μουνάκια στην εποχή μας μόνο χαζά δεν είναι).Ολα τα μουνάκια λοιπόν μαζί και η μαμά της νύφης πήγαν για ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ ΠΑΡΤΥ στη γειτονική ΤΟΥΡΚΙΑ. Ως αποτέλεσμα αυτής της εξόδου ήταν να γυρίσουν όλες πίσω γεμάτες ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ και η μια απο αυτές με ρίξη ΜΗΤΡΑΣ.Ο γάμος ακυρώθηκε και τα διαζύγια εχουν ξεκινήσει. Είδατε τι κάνει ενα μπατσελορ πάρτυ στη Τουρκία...από τη μία κερατούκληδες και απο την άλλη πόρνες!! Aλήθεια ποιανού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΥΝΗ στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ πιάστηκε να το κάνει με 2 πιτσιρικάδες πίσω απο τα γυμνάσια και κοντα στο σπίτι της ;;;ποιάααά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. lete malakies!!

    H kathe tsekoy den ypokeiptei !! oyte endidei an den einai porni ek fyseos!!

    Apo tin alli yparxoun nomoi kai se opoia periptosi tous askoyn piesi tote ofeiloun na katageloun tous ergodotes toys!!

    EGO DEN EIDA KAMIA TSEKOY ( AN DEN TO EXEI H KOYTRA SOY DEN KATEVAZEI PSIRES )NA KATAGELEI KANENAN ZAXOPOYLO STIN ARXH POY YPOTITHETE OTI TIS ASKOUSE PIESI!!

    SYNEPOS LETE MALAKIES KAI EISTE YPOKRITES !!

    H KATHE TSEKOY NA EXEI TA ARXIDIA (AFOU TO PAIZOYN TOSO FEMINISTRIES)KAI NA KATAGELOYN TOYS ERGODOTES TOYS EGAIRA!!

    MONO TOTE THA MAS PEISOYN OTI EINAI AMEMPTOY ITHIKHS KAI OTI EPIDIOKOYN MIA THESI EPAXIA TON PROSONTON TON NOHTIKON TOYS KAI OXI TOY KATA POSO KANOYN KALA TSIMPOYKIA!!


    ELEOS KAI EGO GYNAIKA EIMAI !!

    KAI KSERO OTI OTAN KAPOIOS SE PIEZEI EXEIS TON TROPO NA TON BAZEIS STIN THESI TOY!!

    OLA TA ALLA TA AKOYO VERESE!!!

    AKOY EKEI ITHIKOI POLITES!!

    RE DEN MAS PARATATE LEO EGO YPOKRITES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. κατσε να βγει οξω και θα τον χορεψουν.
    παντως με ολα αυτα ΝΔ καπουτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ -ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΛΕΥΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΝΑΤΑΣΑ-ΜΑΚΗ-ΘΕΜΟ-ΑΝΔΡΙΑΝΟ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΌΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί όχι μόνο στους απέναντι αλλά και μέσα στο κόμμα μου , η εμμονή του αποτυχημένου προέδρου κ. Παπανδρέου, να επιτίθεται εναντίον του κ. Βενιζέλου, σε μια προσπάθεια ανέγερσης διαχωριστικού και αδιαπέραστου τείχους ανάμεσα στα δύο κόμματα , χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί από πλευράς του οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στα έδρανα της εξουσίας.
    Ας μην αντιλεχθεί ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αντικειμενικό σκοπό να διαχειριστεί ή να συνδιαχειριστεί εξουσία» διότι τάχατες «η εξουσία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για το κόμμα» διότι αν πάρουν είδηση οι ψηφοφόροι ότι ο αρχηγός σκέφτεται έτσι τότε, ενδεχομένως γρήγορα, θα επαληθευτεί η κ. Παπαρήγα ότι… αλλού τις πορτοκαλιές τις καλλιεργούν για να κάνουν πορτοκάλια και όχι… κουραμπιέδες..!
    Τα κόμματα δεν είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις που να αντικρούουν κυβερνητικές προοπτικές, αλλά υπάρχουν μόνο και μόνο για να διεκδικούν την κυβέρνηση, αυτοδύναμα ή σε συνεργασία μ’ άλλα κόμματα. Πού πήγε η διεκδικητική κουλτούρα της Αριστεράς για την Απλή Αναλογική η οποία όπως έλεγαν θα εξαναγκάσει σε κυβερνητικές συνεργασίες..; Μήπως τώρα, εκτιμούν ότι δεν χρειάζονται συνεργασίες επειδή στο παιχνίδι του δικομματισμού ενδέχεται να μπει και τρίτος παίχτης..;
    Ο κ. Παπανδρέου ασφαλώς θα συνειδητοποιήσει γρήγορα ότι, στον τόπο υπάρχουν και άλλοι Αριστεροί Δημοκράτες, με αγώνες και προσφορά που δεν έχουν χρεία πιστοποιητικών «εθνικοφροσύνης» από τη μια και «αριστεροφροσύνης» από την άλλη πλευρά. Ούτε βεβαίως όσοι μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την Αριστερά σε δύσκολους καιρούς, περιμένουν σήμερα την απονομή μεταπτυχιακών τίτλων «αριστεροσύνης».
    Δηλώσεις όπως αυτές οι πρόσφατες του κ. Παπανδρέου με έντονο απαξιωτικό ύφος για τον κ. Βενιζέλο, των οποίων η αναπόδεικτη αυτάρκεια μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από βλακώδη έπαρση λόγω της εκλογής στην κορυφή της κομματικής ιεραρχίας, είναι ατυχείς στιγμές και το περιεχόμενό τους πρέπει να αποκηρυχθεί γρήγορα. Η αλαζονεία (έστω και κατά λάθος) δεν ταιριάζει στην Αριστερά,απλα δημιουργεί αποστροφή και φέρνει νερό στο μύλο της αντίδρασης.
    Πιο απλά διαιωνίζει τον Καραμανλή.
    Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ζαχοπουλος DVD

    οδηγούν τον κόσμο σε συσκότιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. -ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,ΠΟΥ ΖΕΧΝΕΙ....

    -[....ΑΝΗΛΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΦΟΒΟΥ ΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ, Η ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΣΙΣ....].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ζαχοπουλοσ ή ζεχνοπουλοσ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αμφιβάλλω αν θα γίνουν γνωστά στο σύνολό τους όσα περιείχε το DVD. Αυτός που θα ωφελείτο από κάτι τέτοιο, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, κρατάει χαμηλούς τόνους για το θέμα γιατί έχει και αυτό χεσμένη τη φωλιά του από σκάνδαλα.

    Πάντως δείχνει τουλάχιστον έλλειψη τακτ να κάνεις έρωτα με μια γυναίκα και να της καυχιέσαι για παλιές περιπέτειες. Ήταν τόσο μεγάλο το κόμπλεξ του Ζαχόπουλου για τη δύσμορφη εμφάνισή του που άνοιγε το στόμα του και δεν ήξερε τι έλεγε. Γι’ αυτό και δε θα έπρεπε να ληφθούν τοις μετρητοίς όσα τυχόν γίνουν γνωστά από το παραλήρημά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ. ΘΑ ΠΕΙ,ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ !!!!
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΙΛΑΤΕ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ο ζαχοπουλος δεν αυτοκτονησε ,βγηκε στο μπαλκονι να απλωσει τα σωβρακα ζαχολιστηκε κι επεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ. ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ VIDEO ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ

    ΕΥΗ Η ΠΑΘΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σωστό το άρθρο. Και βέβαια να συλληφθεί ο Ζαχόπουλος και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου για εξώθηση των υπαλλήλων του στην πορνεία. Το αδίκημα είναι καταφανές. Ένας γοητευτικός προϊστάμενος μπορεί να είναι αντικείμενο πόθου για πολλές από τις υπαλλήλους. Τυχόν ερωτική ... συμπλοκή με κάποια ή κάποιες από αυτές δεν είναι εύκολο να διακρίνει κανείς πού εντοπίζεται η αρχή και η ευθύνη. Τέτοιο ζώον όμως, σαν τον Ζαχόπουλο, δεν είναι δυνατόν να γίνει αντικείμενο πόθου. Τυχόν σεξουαλική συνεύρεσή του με υπάλληλο σημαίνει σίγουρα ότι αυτός άσκησε πίεση και εκβιασμό στη γυναίκα. Και οφείλει να βρει μπροστά του τα επίχειρα της ανομίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση