GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Είμαι blogger, όχι κακοποιός!"

/ Του Ανδρέα Καψαμπέλη Eίμαι blogger, όχι κακοποιός. Πιστεύω στην εναλλακτική ενημέρωση, χωρίς εξαρτήσεις, την οποία κάποιοι θέλουν να φιμώσ...

/
Του Ανδρέα Καψαμπέλη

Eίμαι blogger, όχι κακοποιός. Πιστεύω στην εναλλακτική ενημέρωση, χωρίς εξαρτήσεις, την οποία κάποιοι θέλουν να φιμώσουν. Και δεν έχω καμμιά σχέση με κανενός είδους ιστορίες εκβιασμών, με οποιαδήποτε άλλα εγκληματικά γεγονότα ή με κακοποιά στοιχεία. Η αλήθεια θα φανεί. Κοντός ψαλμός αλληλλούια...
Η ζωή μου είναι ανοικτό βιβλίο, όπως και η δουλειά μου.
Οσοι με ξέρουν, γελάνε με αυτά που ακούνε. Κι όσοι δεν με ξέρουν, μπορούν να έρθουν να δουν πού και πώς ζώ, τι αυτοκίνητο έχω και ποια περιουσία έχω - που δεν έχω. Οπως δεν έχω και off shore εταιρείες.
Λυπάμαι μονάχα που ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί με μια απλή επίσκεψη, πήρε τον χαρακτήρα επιδρομής, προπηλακισμών και απειλών με κατάχρηση εξουσίας σε βάρος της οικογένειάς μου. Και τελικά αποδείχθηκε κούφια, όπως δείχνουν επίσημα έγγραφα.
Κανένα "υλικό" δήθεν εκβιασμών σε βάρος πολιτικών προσώπων, επιχειρηματιών κλπ δεν βρέθηκε και δεν κατασχέθηκε, όπως κάποιοι έγραψαν. Φαίνεται ότι κρίνουν εξ ιδίων...

Τέτοιες επιδρομές να κοιτάξουν να κάνουν αλλού οι Αρχές.
Πιστεύω ότι είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια εκφοβισμού της εναλλακτικής ενημέρωσης η οποία τρομάζει τις εξουσίες και απελευθερώνει τον δυναμισμό, την ορμή και την αυθεντικότητα της νέας εποχής. Ας ηρεμήσουν και ας συμβιβαστούν με τη νέα πραγματικότητα. Δεν γίνεται να την αποτρέψουν.
Κι αν εμείς "χαθούμε", θα ακολουθήσουν άλλοι...
Παρά τα λάθη και τις υπερβολές, ακόμα και την ασυδοσία της, η ενναλακτική ενημέρωση έχει γίνει συστατικό της δημοκρατικής διαδικασίας. Είναι η φωνή των "από κάτω", που εμείς -δεν εξαιρώ τον εαυτό μου- οι "απο πάνω", τους αντιμετωπίζαμε σαν κομπάρσους στο "σύστημά" μας...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπουν κανόνες και πλαίσια λειτουργίας, τα οποία η πολιτεία αρνείται ακόμη και να θέσει σε σοβαρή συζήτηση. Μένει λοιπόν, μέχρι τότε, η "αυτορρύθμιση". Η "αυτοωρίμανση", που δεν πρέπει όμως να γίνει "ενσωμάτωση". Και σε αυτό το πλαίσιο, οφείλουμε να ζητούμε συγγνώμη όλοι μας όταν αδικούμε κάποιον ή μεταφέρουμε κάτι λανθασμένο.
Δεν διστάζω να το κάνω στο βαθμό που μου αναλογεί.
Το ερώτημα πάντως παραμένει: Πιστεύει κανείς, αλήθεια, ότι μπορεί με μεθόδους τρομοκράτησης να σταματήσει την επανάσταση της διαδικτυακής ενημέρωσης που μόλις τώρα ξεκινάει και στην χώρα μας;
Ας απαντήσουμε όλοι, σε αυτό, οχι!

796 σχόλια

  1. ...pou simainei oti eite iparxoun kialoi pou exoun tous kwdikous gia to press-gr, i oti dimosievoun oi mpatsoi monoi tous.

    opote exoume 2 teina. i oi asfalites einai ligo stokoi kai den exoun allaksei tous kwdikous akoma(!), i exoun afisei tous idious kwdikous epitides gia doloma.....

    idomen....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη μασας φιλε, είμαστε μαζί σου. Ωστόσο θα έπρεπε να το περιμένεις. Υπάρχει ένα σωρό κόσμος που θα ήθελε να το βουλώσει ένας τύπος σαν κι εσενα.
    Η χειραγωγημένη ενημέρωση είναι το πρώτο μέλημα πολλών.
    Αλλά, να ξέρουν, ότι το ιντερνετ είναι πραγματική επανάσταση. είναι το υπερόπλο όλων όσων ξέρουν να το χειριστούν καλά.
    και συ είσαι ένας από αυτούς.

    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νεότερα της έγκυρης δημοσιογραφίας με τα διασταυρωμένα της.

    1) το internet "βιάζει" (MEGA)
    2) το internet "αυτοκτονεί". (NET)
    3) το internet "τυφλώνει". (ANT1)

    4) η "διασταυρωμένη δημοσιογραφία" των ΜΜΕ μαλλιάζει την χούφτα. (bloopers)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ !!!! Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί σου pres-gr, είμαστε πολλοί και απαιτούμε την εφαρμογή του αρθρ15.

    ΞΑΝΑ,
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τις αστήρικτες καταγγελίες,τις συκοφαντίες εναντίον πάντων,τις καφενειακού επιπέδου αποκαλύψεις του τύπου "Σκάνδαλο,υπουργός δεν πέρασε το αυτοκίνητό του ΚΤΕΟ"...έχεις να πεις κάτι...ο κάθε πικραμένος γράφει και "καταγγέλει" το μακρύ και το κοντό του,χωρίς αποδείξεις ή στοιχεία,εκτοξεύωντας λάσπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καψαμπέλη, άρχισε αγωγές σε όσους είπαν ή έγραψαν έστω και μια λεπτομέρεια παραπάνω από την πραγματικότητα και την αλήθεια, θα βγάλεις πολύ χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανδρέα σε χαιρετώ,

    καλησπέρα και σε όλους τους συντρόφους του διαδικτύου που αυτές τις μέρες διαδηλώνουν, ο καθένας με τον τρόπο του, υπέρ δικαιωμάτων που κακώς θεωρούνται αυτονόητα.
    Η φιλελεύθερη δημοκρατία απαιτεί καθημερινή εγρήγορση, ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτά δεν προσφέρονται στην αγορά και κοστίζουν ακριβά στον καθένα μας. Μόνον έτσι όμως γίνεται επένδυση σ' ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

    Τα είπαμε, το πείραμα press-gr είχε/έχει πολλά ελαττώματα και αντιφάσεις. Αυτό, όμως, χαρακτηρίζει όλα τα πειράματα στην κοινωνία και στην επικοινωνία.

    Δείτε το press-gr ως ένα σχολείο που μπορεί να μας μάθει να κάνουμε την διαδραστική επικοινωνία και ενημέρωση καλύτερα, πιο απροκατάληπτα, περισσότερο ανεξάρτητα και δημιουργικά.
    Γι' αυτό, λέω και γω με τη σειρά μου:
    Το press-gr αξίζει κάθε "κόπο" και οι λειτουργοί του συμπαράσταση.

    Η «υπόθεση» press-gr, είναι δική μας υπόθεση στο μέτρο που υπάρχει βάσιμη υποψία ότι συμφέροντα επιχειρούν να περιορίσουν την διάστασή του, ειδικά τούτες τις μέρες που είναι … πονηρές και σηματοδοτούν την απαρχή σημαντικών εξελίξεων στο πολιτικό σύστημα και ενδεχομένως στη διεθνή υπόσταση της χώρας.

    - Δεν συκοφαντούμε κανέναν.

    - Δεν εκβιάζουμε κανέναν.

    - Δεν απολογούμαστε σε κανέναν για τις απόψεις μας και τις ιδέες μας.

    - Θέλουμε να ασκούμε και να μας ασκούν κριτική.

    - Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να αναπτύξουμε την δημοκρατία και νέους θεσμούς διαδραστικής επικοινωνίας και αλληλοενημέρωσης.

    - Αντιτιθέμεθα στα παραδοσιακά ΜΜΕ που ελέγχονται από τα διαπλεκόμενα και έχουν παραδοθεί από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού στους νταβάδες, στους οποίους αναφέρθηκε ο σημερινός πρωθυπουργός, οι περισσότεροι αρχηγοί των κομμάτων, πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις και στελέχη της δημόσιας διοίκησης.

    - Υπερασπιζόμαστε τη νομιμότητα που συστηματικά παραβιάζουν τα ηλεκτρονικά, κυρίως, παραδοσιακά ΜΜΕ με την ανοχή του κράτους και με την συνδρομή των κυβερνήσεων.

    - Αντιστεκόμαστε στην αυθαιρεσία, στην άτυπη εξουσιαστική επιβολή, καθώς και στον εκχυδαϊσμό του πολιτισμού, που χαρακτηρίζουν την ελληνική τηλεόραση.

    - Απαιτούμε την εφαρμογή του Συντάγματος, το οποίο παρερμηνεύει, όταν δεν καταστρατηγεί η νομοθετική εξουσία, ως προς την λειτουργία των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, οι συχνότητες των οποίων αποτελούν δημόσια περιουσία και τα παραγόμενα προϊόντα από αυτά, δημόσιο αγαθό.

    - Το ότι χρησιμοποιούμε nickname ή γράφουμε ανώνυμα δεν σημαίνει ότι είμαστε τρωγλοδύτες, δυνάμει ή φύσει απατεώνες, δειλοί, ανεύθυνοι, ευθυνόφοβοι, ή κουκουλοφόροι του διαδικτύου.

    Το κάνουμε γιατί έτσι διευκολύνουμε την αναμεταξύ μας επικοινωνία, προσδιορίζουμε, ίσως, καλύτερα την αναφερόμενη ταυτότητα μας, καθιστούμε ελκυστικότερη την συναναστροφή και την αλληλόδρασή μας και αποφεύγουμε κοινωνικές, επαγγελματικές και πολιτικές δουλείες που ενδεχομένως σε κάποιους να προκαλούσαν αναστολές στην άσκηση κριτικής και την ελεύθερη άρθρωση γνώμης.

    - Απαιτείται η εκδήλωση άμεσης πρωτοβουλίας από την κοινωνία των πολιτών-bloggers, ώστε να διαμορφωθούν σε αυτό το Μέσο οι απαραίτητοι κανόνες λειτουργίας και να θεσμοθετηθούν μέτρα που θα διασφαλίζουν την ελευθερία άσκησης αυτής της δραστηριότητας κατ’ αναλογία με τις διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία του Τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ βγάλε τώρα τα mails που ζητούσαν 30.000 ευρώ από τους τύπους να δούμε ποιος τα έστειλε, εσύ ή άλλοι για να σε καρφώσουν και άσε τα σάπια

    Το press είμαστε εμείς όπως γράφει και η πρώτη σελίδα οπότε θα περάσεις από το λαικό δικαστήριο που περνούσαν όλοι στους οποίους αναφέρονταν το press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mazi sou eimaste oloi. twra kane kai esy mia mhnhsh stin 8emo kai sto 8ema gia sykofantia. 8a mas trelanei teliws o karnabalos 8emos kai oloi oi alloi me tis mhnhseis. alla kai eseis prosekste ligo parapanw gia na mhn grafete la8os pragmata. deite edw pws einai h dhmokratia
    http://lupus002.blogspot.com/2008/02/m-37-blogging.html
    pes mas kai gia tis mhnhseis pou soy ekanan, to poioi htan klp gia na kseroume ti mas ginete kai to pws se brhkan, apo ip meso tou google h me roufiania kai me to etsi 8elw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήμπως είσαι δημοσιογράφος και όχι blogger?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
    ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ , ΤΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
    Ο ΚΑΘΕ ΘΕΜΟΣ, ΜΑΚΗΣ, ΚΥΡΤΣΟΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    πριν από μια δεκαετία έκαναν τρελλές επενδύσεις σε μηχανήματα εκτύπωσης και τώρα βλέπουν ότι πάνε χαμένοι.
    ότι και να κάνουν, ακόμα κι αν κλείσουν ένα πρες τζι αρ, είμαστε ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΑΛΛΆ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.
    το μόνο δύσκολο είναι να μπορούμε να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα, αλλά για έναν άνθρωπο με μέτρια αντίληψη και νοημοσύνη αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο.
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Αυτό το ξέρουν όλοι οι μεγαλοεκδότες, και κάνουν ό,τι μπορούν να το διαχειριστούν μόνοι τους.
    Αλλά, είναι ήδη προφανές ότι δεν θα το καταφέρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δείτε τι νέα προπαγάνδα των Τουρκαλάδων στο YouTube με Έλληνα νεκρό πιλότο φλαγκαρετε το όσοι έχετε λογαρασμό.

    www.youtube.com/watch?v=d8ok7KaGdYM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.08

    Δεν χρειάζεται φίλε. Η νομοθεσία που ισχύει στη Αμερική (συγκεκριμένα CA) το καλύπτει απόλυτα.

    Ας αντιγράψουν αυτό ώστε να μην χτίσουν πάλι νομικίστικους τοίχους και παράθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπορει καποιες αναρτησεις να μου γεννουσαν αμφιβολίες ή να ηταν αστηρικτεσ.
    θυμάμαι όμως διαψευσεις από τους ενδιαφερόμενους. Τωρα που έγινες επώνυμος προχωρα . Διασταυρωνε και δημοσιευε και τον αντίλογο μην σταματας όμως. Η εναλλακτική πληροφόρηση είναι στην Ελλαδα των τραστ και των λαμόγιων απαραίτητη.
    Το κατάπτυστο ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 με τον ηλικιωμενο που παραλιγο να χάσει την οραση του δειχνει από μόνο του το ηθος και την ποιότητα της κατεστημένης δημοσιογραφίας.
    Μαζι σου μακρια από εκβιασμούς και συκοφαντίες. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνέχισε, είμαστε μαζί σου.
    Το πρόβλημα θα το έχουν εκείνοι και όχι εσύ.
    Ο τέλος τους πλησιάζει, το βλέπουν και βρίσκονται σε πανικό, αυτό τους κάνει να αντιδρούν επιπόλαια.

    Ανένδοτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οφείλουμε να ζητούμε συγγνώμη όλοι μας όταν αδικούμε κάποιον ή μεταφέρουμε κάτι λανθασμένο.


    συγνωμη κιολας, αλλα ολες οι εφημεριδες λανθασμενα τα λενε, γιατι δεν γινετε αυτο με τις μηνησεις εκει? ααα ξεχασα εκει ειναι εκδοτες στην μεση.και επιτελουσ πρεπει να καταλαβουν οτι ετσι ειναι τα μπογκ και σε οποιον αρεσει.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΩΝΗΜΗ ΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βλέπουν ότι όλο και περισσότεροι κάνουν στροφή προς την ανεξάρτητη, δωρεάν και εναλλακτική πολιτική ενημέρωση και κάνουν ότι μπορούν για να την φιμώσουν.

    Τις έχουμε χεσμένες τις εφημερίδες τους με τις σαβουροταινίες που τις κατεβάζουμε ότι ώρα θέλουμε από torents δωρεάν και όχι με 4,5 ευρώ.

    Τα κωλοκάναλά τους τα φτύνουμε και τα κοιτάμε μόνο για να διασκεδάσουμε με τις απεγνωσμένες προσπάθειες που κάνουν για να φανούν επιδραστικοί.

    Press-gr μην ψαρώνετε, κουράγιο και καλή δύναμη.

    Ένας πιστός αναγνώστης και σταθερός ανώνυμος σχολιαστής (γιατί έτσι γουστάρουμε να εκφραζόμαστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στη δημοσιογραφία του κώλου προτιμούμε τη "λάσπη" της ανωνυμίας.

    Στο κάτω κάτω της γραφής όλοι κάποια στιγμή είτε δικαιωνόμαστε είτε γινόμαστε ρόμπες.

    Απλά το press.gr ήταν ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ.

    Η βουβή πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είναι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ βγάλε τώρα τα mails που ζητούσαν 30.000 ευρώ από τους τύπους να δούμε ποιος τα έστειλε, εσύ ή άλλοι για να σε καρφώσουν και άσε τα σάπια

    Το press είμαστε εμείς όπως γράφει και η πρώτη σελίδα οπότε θα περάσεις από το λαικό δικαστήριο που περνούσαν όλοι στους οποίους αναφέρονταν το press

    ΑΡΓΕΙΣ ΑΡΑ ΒΡΟΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. Η αλήθεια πρέπει να φανεί εδώ όχι στα δικαστήρια Κοντός ψαλμός αλληλλούια
    Αυτό το λένε όλοι οι εγκληματίες (από ...Θέμο μεχρι Ρωχάμη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. sunexise min tous afiseis na se lugisoun. se fobountai gi auto se polemane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα σας.

    Το blogging είναι το μόνο αντίβαρο στην κατά παραγγελία "δημοσιογραφική" προπαγάνδα.

    Προπαγάνδα η οποία είναι συγκυριακά κατευθυνόμενη, οικονομικά ελεγχόμενη, διαπλεκόμενη με τα κόμματα για να λειτουργεί ως συγκεκαλυμμένο φερέφωνο και φυσικά καλά χρηματοδοτούμενη από τον κρατικό κορβανά. Ακόμα περισσότερο φαίνεται να πλησιάζει προς το μαύρο η "δημοσιογραφία" της οικονομικής ολιγαρχίας η οποία ολιγαρχία διεκδικεί πολιτικά προνόμια και δικαιώματα κατ' αντιστοιχία της οικονομικής επιφάνειας της. Κατ' αυτή δηλαδή, όλοι οι Ελληνες έχουμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις, αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι έναντι των άλλων.
    Τι πολίτευμα εκφράζει αυτή η αντίληψη;

    Σε ποιο ακριβώς σημείο του Συντάγματος ορίζεται η "τέταρτη εξουσία" που τώρα επιτίθεται σε αυτούς από όπου πηγάζουν όλες, δηλαδή τον πολίτη; Τα όποια δικαιώματα ή προνόμια που χαριστικώς δίνονται στον δημοσιογράφο δικαιολογούνται ΜΟΝΟ από το δημόσιο συμφέρον και το δικαίωμα του Πολίτη στην ενημέρωση.
    Αρα. αυτοί οι δημοσιογράφοι που επιτίθενται στο blogging και το πρεςς σε ποιόν εναντιώνονται;

    Για πόσα θέματα έχουν υποβληθεί καταγγελίες για το MEGA; Για πόσα θέματα έχουν υποβληθεί καταγγελίες για το ΑΝΤ1; Για πόσα θέματα έχουν υποβληθεί καταγγελίες για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κανάλια;
    Αρα είναι και αυτοί ότι λένε για το πρέςς. Αρα τα κανάλια επιβιώνουν με επικερδείς εκβιασμούς και για κάνουν αυτούς τους εκβιασμούς.

    Το αυτό ισχύει για τις εφημερίδες και τα περιοδικά. Κάθε μέρα βρέχει καταγγελίες και αγωγές σε και μία από αυτές είναι του Αναστασιάδη για εκβιασμό!

    Τι λοιπόν δεν είναι αλήθεια από αυτά που "εκβίασαν" τον κομιστή;
    Τα 5.5; Δεν υπήρξαν;
    Το DVD; Δεν υπήρξε;
    Το ότι είναι ο κομιστής; Δεν συνέβη;
    Τι εστί "ψευδής καταμήνυση" Αναστασιάδη;

    Να και μερικές διαπιστώσεις της "διασταυρωμένης δημοσιογραφίας".

    1) το internet "βιάζει" (MEGA)
    2) το internet "αυτοκτονεί". (NET)
    3) το internet "τυφλώνει". (ANT1)
    και
    4) η "διασταυρωμένη δημοσιογραφία" των ΜΜΕ μαλλιάζει την χούφτα. (bloopers)

    Γιατί καταδικάζουν όλα αυτά τα κοράκια το πρεςς ΠΡΙΝ ΚΑΝ ολοκληρωθεί η έρευνα; Να είστε σίγουροι ότι ο λόγος δεν έχει καμία σχέση με την νομιμότητα η την δεοντολογία.

    Το blogging είναι ΑΠΕΙΛΗ για όσους θέλουν να παραποιήσουν η να αποκρύψουν την αλήθεια. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΜΕ και έτσι πρέπει να γίνεται. ΔΕΝ υπάρχει "τέταρτη εξουσία", ο Πολίτης είναι η πηγή για ΟΛΕΣ.

    Στηρίξτε το πρεςς!
    Το πρεςς δεν είναι ΜΟΝΟ οι διαχειριστές του, είμαστε ΟΛΟΙ εμείς, τα 4.000.000 επισκέπτες του.

    -------
    Ακολουθεί εκδοτική διαφήμιση:

    Για την ενημέρωσή σας
    ποια εφημερίδα επιλέγετε; Την... "δεν είμαι εγώ ο κομιστής"
    η οποιαδήποτε άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΧΩΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ BLOGGER ΠΑΡΑ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Το κατάπτυστο ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 με τον ηλικιωμένο που παραλίγο να χάσει την όρασή του ...."

    Αυτός από την πολλή μαλακία τυφλώθηκε, δεν του φταίει ο Καψαμπέλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντα η εκάστοτε εξουσία σε όλες τις μορφές της, τρόμαζε, από κάθε τι καινούργιο και κυρίως από κάθε τι μη ελεγχόμενο. Το διαδίκτυο κι αυτό με την σειρά του πήρε κεφάλι στα ΜΜΕ όπως εδώ και χρόνια συμβαίνει κι αλλού. Αλίμονο σε αυτούς που προσπαθούν να τροχοπεδήσουν την κάθε εξέλιξη στο όνομα της κάθε δικαιολογίας τους. Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Press-gr είμαστε μαζί σου .Φτου στα καθίκια που θέλουν φιμωμένο ιντερνετ για να καλύπτουν τις κομπίνες τους .
    Για τις αγριότητες των Τούρκων στο Βορειο Ιρακ ,ελπίζω σύντομα ανεξάρτητο Κουρδιστάν, αναρτήστε κάτι .. μη κάνουμε τουμπεκί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ade pali me ta 4000000 episkeptes.


    4000000 EPISKEPSEIS EINAI REEEEEE POSO VLAKAS EISAI???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: Ο Θέμος κατηγορεί το PRESS.GR ότι τον εκβιάζει και τώρα διαβάζω παντού ότι ο αρχισυντάκτης του "Πρώτου Θέματος" Ράπτης είναι πίσω από το PRESS.GR. Δηλαδή Ράπτης εναντίον Θέμου; Τι θα πει αύριο ο Μάκης γιαυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Διαφωνώ εν μέρη με τον Ανδρέα Καψαμπέλη, που παντα κάνει εύστοχες αναλύσεις.

    Είμαι προβληματισμένος πολίτης και θέλω ένα καλύτερο αύριο για μένα για σένα για όλους μας.


    Τα στοιχεία ενός τόπου δεν αποτελούν μόνο ένα σκηνικό μπροστά στο οποίο εκτυλίσσονται τα δρώμενα, τα συγκροτούν κιόλας.
    H τρέχουσα πραγματικότητα πρέπει να εμπναιεται, να ενσωματώνει και να αναπαριστά την γνώμη και την εμπειρία αυτού του τόπου.
    Ωστόσο κοινωνικές πολιτικές, οικονομικές, ιδεολογικές, προκαταλήψεις δεν έχουν μέχρι και σήμερα κάνει το οικονομικοκοινωνικοπολιτικο κατεστημένο να δει πέρα από το δικό του πλαίσιο.

    Σήμερα το internet αλλάζει τα δεδομένα, αλλάζουν συνολικά το πλαίσιο, οι εξουσίες δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στο προσεχές μέλλον, όλα διευρύνονται, οι ιδεολογικές και οικονομικές συνέπειες τής νέας κοινωνικής πραγματικότητας σε λίγο καιρό θα είναι αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.
    Αγρότες βουνίσιοι κοσμοπολίτες όλοι το ίδιο.

    Σε λίγο καιρό αρκετοί θα χλευάζουν την εκζήτηση του πολιτισμένου βίου και θα προτιμούν να τονίζουν ότι είναι << βουνίσιοι>>

    Πλέον στην κοινωνία δεν υπάρχουν αποδεκτές δικαιολογίες, όλοι σε όλα βλέπουν προσωπικό, οικονομικό η πολιτικό κίνητρο.

    Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι “ ο δρόμος του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ”
    v

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν ξερω αν τυφλοθηκε ο παππους, εγω παντως κουφαθηκα με αυτο που ακουσα...
    Τρελο γελιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μαζί σου ρε φίλε!! μη μασάς μία!!

    υγ: το ωραίο είναι πως αυτή η ιστορία ξεκίνησε από μία μήνυση του θέμου που αφορούσε τα 5,5 μύρια ευρώ... και όπως αποδείχθηκε ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα άρθρα του press της Κυριακής είναι αληθινά ή μούφα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καψαμπέλη, σε ζηλεύω.

    Τράβα την υπόθεση εναλλακτική ενημέρωση γερά.

    Μη τους δίνεις σημασία. Ζούνε σε άλλη εποχή.

    Εδώ είμαστε. Ολοι μαζί, γερά , σταθερά με περιφρόνηση προς την κουτοπόνηρη "εξουσία" τους, που παιθαίνει κάθε μέρα, όλο και περισσότερο, στην συνείδηση των υποψιασμένων πολιτών.

    Είμαστε ωκεανός και είναι βαρκούλες. Η ιστορία δεν πάει πίσω, ότι και να κάνουνε.

    Να μάθουν από τα μπλόγκς, ότι είναι θύματα της "απελευθέρωσης του κλειστού επαγγέλματός τους". Το μονοπώλιο της πληροφορίας που είχαν και πάνω του φτιάχναν καριέρες, στήναν την "παραεξουσία" τους, καταρρέει.

    Ο τελευταίος πολίτης έχει ορθώτερη κρίση απ'αυτούς.

    Βλακείες του τύπου "δεν το είδαμε το DVD", ας πούμε, δεν περνούνε πλέον.

    Αν νομίζουν ότι τα κουκούλωσαν και πέρασε ο εφιάλτης, γελιούνται πές τους. Μπροστά είναι ο εφιάλτης τους. Κάθε μέρα θα μάθουν να ζούν με τον εφιάλτη, μήπως σήμερα που έκανα αυτή την "εκδούλευση" και απέκρυψα την αλήθεια, είναι και η κρίσιμη μέρα μου;

    Κάποιοι αναφέρθηκαν στο ότι το ΠΡΕΣΣ δεν είναι ένα τυπικό μπλογκ, αλλά μια ιδιότυπη ηλεκτρονική εκφορά εφημερίδας, με περιφρονητικό τρόπο.

    Το Πρεςς δεν είναι τυπικά σωστό μπλόγκ. Ξυπνήστε φίλοι, δεν υπάρχουν τυπικά σωστοί τρόποι να εκφραζόμαστε. Το Πρέςς τζιάρ είναι εργαστήριο, από όπου ξεπηδούν νέοι τρόποι έκφρασης, νέες μορφές πληροφόρησης. Είναι γήπεδο σκληρής διαμάχης, με όσους νομίζουν ότι μπορούν να βάλλουν φρένο στην αποκάλυψη, στην ελεύθερη έκφραση. Είναι φρένο σε όσους νομίζουν ότι μπορούν με τεχνικές όπως το σπασμάρισμα να μας φιμώσουν.

    Θα χάσουν πές τους.

    Θα βρούμε τους τρόπους να το αντιμετωπίσουμε.

    Καψαμπέλη προχώρα , δεν είναι ψηλοί εμείς είμαστε σκυμένοι.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Θέμος κατηγορεί το PRESS.GR ότι τον εκβιάζει και τώρα διαβάζω ότι ο αρχισυντάκτης του "Πρώτου Θέματος" Ράπτης είναι πίσω από το PRESS.GR. Δηλαδή Ράπτης εκβιάζει το Θέμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. --- ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ---

    Πριν από 3-4 μήνες, είχαμε στείλει προς δημοσίευση κάτι σχετικό με τον ΒΒ και το ΠΑΣΟΚ. Τον λέγαμε Τούρκογλου ή Τουρκούτσογλου, δεν θυμάμαι. Πηγή για το όνομα ήταν το Wikipedia απ' όπου ότι διαβάσαμε το διανθίσαμε με κάποιες θέσεις μας και χιούμορ. Επιθετικό χιούμορ!

    Το κείμενο αυτό ΔΕΝ το ανέβασαν τα παιδιά του πρεςς, και όταν ζητήσαμε τον λόγο για την "λογοκρισία" ξέρετε τι απάντησαν;;;

    Απάντησαν ότι δεν είναι αληθές και δεν το ανέβασαν για να μας προστατέψουν. Αυτό είναι το πρεςς.

    Απλά είναι αδύνατο να διασταυρώνει τα πάντα και αυτός είναι ο λόγος που δημοσιεύει τις διαψεύσεις που δέχεται. Δεν είναι συκοφαντία αυτό, αφού δεν πρόκειται για επίσημη δημοσιογραφική ενημέρωση αλλά για ένα ηλεκτρονικό λεύκωμα-τετράδιο που δημοσιεύει τα πάντα εκτός και αν εκ των προτέρων γνωρίζει ότι δεν είναι αληθή.

    Ανδρέα, εδώ λειτουργείς ως blogger, όχι ως δημοσιογράφος, οι bloggers είναι μαζί σου.

    ----------
    το internet "βιάζει" (MEGA)

    το internet "αυτοκτονεί". (NET)

    το internet "τυφλώνει". (ANT1)

    η "διασταυρωμένη δημοσιογραφία" των ΜΜΕ μαλλιάζει την χούφτα. (bloopers)
    ----------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παρακαλώ τους διαχειριστές του press-gr να στείλουν email στην στους υπεύθυνους της google για το εάν έδωσε πράγματι τα logs του press-gr στις ελληνικές αρχές και να δημοσιεύσει την απάντησή τους.

    Εάν τα όσα ακούγονται για υποτιθέμενους εκβιασμούς είναι άσχετα με την υπόθεση τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα ακόμη και αν τα χώνετε χοντρά. Εξάλλου για αυτό σας διαβάζουμε καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΙ ΕΓΙΝΕ με τον παππού΄;
    Εχω χάσει συνέχειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συνέχισε να γράφεις για όλους αυτούς που σιχαίνονται να βλέπουν την ξεφτίλα να γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας. Σου ευχόμαστε καλή δύναμη με την ιστορία που άνοιξε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εαν οι Ελληνικες αρχες,κατασκευασαν καταγγελιες οικονομικων εκβιασμων,ωστε να γινει αρση του απορρητου απο τη Google,τοτε το θεμα παιρνει αλλη τροπη και διαστασεις...
    Παρακαλω ας απαντησει καποιος υπευθυνα,απο τους admin του press...
    Διοτι αν ισχυει κατι τετοιο,τοτε εχουμε να κανουμε με μεγαλο θεμα τρομοκρατιες και λογοκρισιας στα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. press-gr kouragio, se sthrizoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: Skopjemacedonja - Vardarmacedonja

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "Και συμφωνα με βρωμα που εχει βγει,εδω και λιγες ωρες...
    οι δημοσιογραφοι
    Ανδρέας Καψαμπέλης απο τον Κοσμο του Επενδυτη,
    ο Γιαννης Παπαγιαννης απο το extra3
    και ο Χρηστος Ραπτης απο το Πρωτο Θεμα...
    ειναι βουτηγμενοι στα σκατα της δημοσιογραφιας,
    καθως χρησημοποιησαν τα blogs,
    για προσωπικο τους οφελος,
    καταπαντοντας,
    μαζι με τα υπολοιπα μεγαλα κεφαλια της δημοσιογραφιας,
    καθε εννοια δεοντολογιας
    και αντικειμενικης ενημερωσης.
    Συγνωμη,αλλα τετοιοι ανθρωποι,
    δεν νομιζω οτι μπορουν να ανοικουν
    στη μεγαλη οικογενεια,
    που ονομαζεται Ελληνικη blogoσφαιρα.
    Τα σχολια και τα συμπερασματα δικα σας..."

    ..σχολίασε ο "πρέζα tv" από τους πρώτους - αν όχι ο πρώτος !!!

    ...τώρα επικαλείται τρομοκρατία στα blogs ...

    μμμμμ .... καλά πάμε ...

    foivos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 12:53 πμ
    σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι.

    Όπως καταλαβαίνεις το θέμα παίρνει τεράστιες διαστάσεις με την αξιοπιστιά της google σε παγκόσμιο επίπεδο και θα πρέπει να γίνει γνωστό στους απανταχού bloggers.

    Εφόσον βέβαια κάτι τέτοιο ισχύει.

    ο 12:48 πμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλά και ωραία αυτά που γράφει ο bloopers team (από το Dallas των ΗΠΑ ?)

    Το ρηθέν θυμοσόφημα από τον Αλέξανδρο Σούτσο από τον 19ο αιώνα :

    "Ή μου δίνεις Υπουργείο, ...η βγάζω εφημερίδα!"

    χαρακτηρίζει τα του τύπου στο νεο-ελληνικό κράτος από συστάσεώς του.

    Αλλα :

    1o Και ένας blogger μπορεί να κάνει το ίδιο.
    2ο Αποτελεσματικότερα, ίσως, διότι δεν κινδυνέυει άμεσα με αγωγές, λόγω της πολυπλοκότητας ή/και ανεφικτότητας άσκησης δίωξης σε περίπτωση διάπραξης αδικημάτων.
    3ο Ποιός διασφαλίζει ότι μέσω ενός blog (που τα "ρίχνει χύμα και ασυμβίβαστα", όπως ισχυρίζονταν ότι έκαναν οι Θέμος και Μάκης στο Πρώτο Θέμα) δεν παίζονται άδηλα συμφέροντα από αυτούς που το στήνουν και το ελέγχουν ?
    4ο Πίσω από έναν ανώνυμο blogger (με το πρόσχημα την προστασίας του από την εξουσία που επιδιώκει τη φίμωσή του), που θεωρητικά κάνει την επανάσταση της πληροφόρησης (από το λαό για το λαό κλπ), ποιός διασφαλίζει ότι δεν κρύβονται :
    - Μυστικές υπηρεσίες
    - Αντίπαλα επιχειρηματικά συμφέροντα ?

    Γενικά, σε bloopers από Καναδά και ΗΠΑ (ειδικά εργαζόμενοι και σε ΜΜΕ των χωρών εκεί, που σημαίνει "τσεκαρισμένοι" από το πιο αναπτυγμένο και αυτοπροστατευόμενο καπιταλιστικό σύστημα) ΔΕΝ μπορώ να μην κρατάω επιφυλάξεις για την "ανιδιοτέλειά" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ...και καλεί τουσ διαχειριστές να βγάλουν τα Ip τους στον αέρα !!!!

    .... μμμμμ

    ..πάμε ακόμα καλύτερα !!!!!!

    foivos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Aλλες φορες διαφωνω καθετα μαζι σου,αλλες συμφωνω.

    Ομως ''φωνες'' σαν τη δικη σου,τη δικη μας συμβαλλουν στην λειτουργεια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ: Skopjemakedonija - Vardarmakedonija

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Oι νταβάδες και τα βιλαέτια τους μαζί και οι κάθε είδους κολλητοί τους μεγαλοδημοσιοκάφροι κλάσαν μέντες γιατί χάνουν το παιχνίδι των αφεντικών και της χειραγώγησης του λαού.Eχουν χάσει τον ύπνο τους.
    Σε λίγο καιρό δεν θα έχουν πελάτες και προπαγάνδα.
    Βγάζουν ξέκωλα για τηλεθέαση.
    Βγαζουν τοιούτους για πρότυπα.
    Δίνουν παράδες στα τηλεπαιγνίδια τους για εκμαυλισμό .
    Δεν θέλουμε τέτοια τηλεόραση για τα παιδιά μας, ρε ρουφ της κάθε εξουσίας,να πάτε αλλού να εκπέμπετε τα σκατά σας. Η Ελλάδα τώρα έχει το ιντερνετ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ.
    Δίνουν dvd με τις φυλλάδες τους.
    Το διαδύκτιο θα τους τελειώσει, δεν θα μπορούν να στήνουν κυβερνήσεις.
    Δε θα μπορούν να κάνουν τα πλούσια γκαλά τους και να επιδεικνύουν τις φιλανθρωπίες τους.
    Όταν χάνουν τη νεολαία τελειώνουν και αυτοί.
    Θα στήσουν και θα κάνουν τα πάντα να φιμώσουν τους μπλόγκερς.
    Αλλά την πάτησαν.
    ΆΚΟΥ ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΦΏς ΑΠΟ ΤΟ ''ΕΝΑ ΜΑΤΙ'' ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΌΓΚΣ
    Σε κάφρους απευθύνεται ο ΑΝΤΕΝΑ.
    Τέλος Εποχής κύριοι .
    Πάτε να πουλάτε πατάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς foivos,
    έχεις ακουστά τους anonymous proxies που σε συνδιασμό με triple-proxies του tor μπορεί να γίνει η δουλειά;

    Ημαρτον, πόσο απλοποιημένα πρέπει να γράφονται τα αυτονόητα εδω μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν γινεται να μην εισαι βουτηγμενος στα σκατα της δημοσιογραφιας,οταν βγαζεις καθε μερα αποκλειστικα θεματα που προκαλουν και αποκαλυπτουν...
    Δεν θελω ομως να σταθουμε εδω...

    Εαν οι αρχες κατασκευασαν ψευτικους εκβιασμους...λεμε τωρα...εαν...ωστε να γινει αρση του απορρητου απο τη google για να δουν ποιοι ειναι πισω απο το press-gr...τοτε το δημοκρατικο μας δικαιωμα για ελευθερια του λογου χτυπιεται ανεπανορθωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Θέμος κατηγορεί το PRESS.GR ότι τον εκβιάζει και τώρα διαβάζω ότι ο αρχισυντάκτης του "Πρώτου Θέματος" Χρήστος Ράπτης είναι πίσω από το PRESS.GR. Δηλαδή o Ράπτης εκβιάζει το Θέμο; ΕΝΤΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΖΗΤΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. http://www.streetpanthers.gr/


    Για να μην ασκούμε την κριτική μας μόνο από τον καναπέ...


    http://www.streetpanthers.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας κ. Ανδρέα.. Όπως προσπαθούν να κάνουν και πολλοί άλλοι που μπήκαν στο στόχαστρο του συγκεκριμένου blog και κατασυκοφαντήθηκαν καταφανέστατα!!!.
    Δεν αμφισβητώ ότι το press.gr είναι κάτι το πρωτοποριακό αλλά όταν η αλήθεια και το πραγματικό ρεπορτάζ μπερδεύεται με την παραπληρφόρηση, το επιτειδευμένο ψέμα και την συκοφαντία γίνεται πολύ επικίνδυνο.
    Όσοι είχαν πρόσβαση σε περισσότερες πηγές και πληροφορίες μπορούσαν να τα διακρίνουν, κάποια εύκολα (ήταν τόσο εξώφθαλμα), άλλα με δυσκολία και άλλα όχι...
    Τώρα λοιπόν που βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση κ. Ανδρέα, ανάλογισου πώς αισθάνονταν όλοι αυτοί που αδίκησατε εδώ μέσα έστω και χωρίς να το θέλετε...
    Και όσοι τώρα βρουν την ευκαιρία να ''ασελγήσουν'' πάνω σου, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, μην κάνεις τίποτα.. περίμενε τη συγγνώμη τους, όπως την δίνεις κι εσύ τώρα με τόση ευκολία σε όσους αδικήσατε μέχρι τώρα.
    Δεν αμφισβητώ την αθωότητά σου, άλλωστε αν ήσουν ένοχος δεν θα μπορούσες να βρεθείς στη θέση αυτών που αδικήθηκαν από το press.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πριν το δελτίο ειδήσεων είχε την εκπομπή με τα ανήλικα παιδάκια, μετά έγινε έγκυρος για την "αντικειμενική διασταυρωμένη ενημέρωσή" μας.

    Θέλετε ένα δείγμα από το τι πραγματικά είναι οι - όχι μεγάλοι - αλλά μεσαίοι δημοσιοκάφροι των ΜΜΕ;

    Να σας κάνουμε ένα μονταζάκι από τότε που οι "μικροί" δεν έβγαιναν ακόμα στα παράθυρα. Αυτό που θα ετοιμάσουμε θα είναι το λιγότερο, το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε.

    Ερχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

    1) ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ?

    2)ΓΙΑTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG?

    3) ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ BLOG ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ? ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ... Η ΜΗΠΩς ΕΧΕΙ?

    4) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BLOG ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΗΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ BLOG TO ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, Η ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ?

    ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

    1) ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ?

    2)ΓΙΑTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG?

    3) ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ BLOG ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ? ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ... Η ΜΗΠΩς ΕΧΕΙ?

    4) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BLOG ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΗΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ BLOG TO ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, Η ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ?

    ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

    1) ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ?

    2)ΓΙΑTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG?

    3) ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ BLOG ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ? ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ... Η ΜΗΠΩς ΕΧΕΙ?

    4) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BLOG ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΗΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ BLOG TO ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, Η ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ?
    ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

    1) ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ?

    2)ΓΙΑTI ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG?

    3) ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ BLOG ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ? ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ... Η ΜΗΠΩς ΕΧΕΙ?

    4) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BLOG ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΗΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ BLOG TO ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, Η ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Διαφωνώ εν μέρη με τον Ανδρέα Καψαμπέλη, που παντα κάνει εύστοχες αναλύσεις.

    Είμαι προβληματισμένος πολίτης και θέλω ένα καλύτερο αύριο για μένα για σένα για όλους μας.


    Τα στοιχεία ενός τόπου δεν αποτελούν μόνο ένα σκηνικό μπροστά στο οποίο εκτυλίσσονται τα δρώμενα, τα συγκροτούν κιόλας.
    H τρέχουσα πραγματικότητα πρέπει να εμπναιεται, να ενσωματώνει και να αναπαριστά την γνώμη και την εμπειρία αυτού του τόπου.
    Ωστόσο κοινωνικές πολιτικές, οικονομικές, ιδεολογικές, προκαταλήψεις δεν έχουν μέχρι και σήμερα κάνει το οικονομικοκοινωνικοπολιτικο κατεστημένο να δει πέρα από το δικό του πλαίσιο.

    Σήμερα το internet αλλάζει τα δεδομένα, αλλάζουν συνολικά το πλαίσιο, οι εξουσίες δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στο προσεχές μέλλον, όλα διευρύνονται, οι ιδεολογικές και οικονομικές συνέπειες τής νέας κοινωνικής πραγματικότητας σε λίγο καιρό θα είναι αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.
    Αγρότες βουνίσιοι κοσμοπολίτες όλοι το ίδιο.

    Σε λίγο καιρό αρκετοί θα χλευάζουν την εκζήτηση του πολιτισμένου βίου και θα προτιμούν να τονίζουν ότι είναι << βουνίσιοι>>

    Πλέον στην κοινωνία δεν υπάρχουν αποδεκτές δικαιολογίες, όλοι σε όλα βλέπουν προσωπικό, οικονομικό η πολιτικό κίνητρο.

    Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι “ ο δρόμος του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ”
    v

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μάρκος Μουλίτσας, ο Έλληνας ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου blog ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ:
    "Να είστε ο εαυτός σας. Το blogging επιτρέπει στον κόσμο να γράφει με τον τρόπο που θέλει αυτό που θέλει, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει. Ποτέ πριν στην ιστορία οι απλοί πολίτες - όχι οι πλούσιοι και ισχυροί - δεν είχαν την ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους, ώστε να μπορεί να τις διαβάσει όλος ο κόσμος."

    Δώστε τέλος στον διαπλεκόμενο, ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο έντυπο τύπο και εδικότερα στην TV και τ'αφεντικά της που κοιμίζουν και χειραγωγούν όπως αυτοί θέλουν τις συνειδήσεις μας!
    Ίντερνετ, blogs και google, είναι οι "Αλεξάνδρειες" της σύγχρονης εποχής και τα κλειδιά για τη γνώση και την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το ΠΡΕΣΣ μας ενημέρωνε για όλα τα θέματα, άφηνε όλες τις φωνές να εκφραστούν και κυρίως μας πληροφορούσε μια βδομάδα πριν για όλες τις πουστιές πριν τις βγάλουν τα κανάλια. Βλέπε το καυλί που στηρίζει τον Καραμανλή, τον Κουκοδήμο και πάμπολλα ζητήματα.

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ
    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
    ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ...
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΑΥΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΓΦΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΥΤΟ;
    ΑΛΛΟ ΜΠΟΓΚ, ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι αυτά που γράφονται στο PRESS-GR.blogspot.com ενοχλούν . Και Αυτό είναι καλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς ανώνυμους bloggers που σχολιάζουν που κατά καιρούς σχολιάζουν άρθρα που δημοσιεύονται εδω μέσα.

    Έχει χρησιμοποιήσει και η αφεντιά μου αρκετές φορές λέξεις όπως "¨να πάνε να γαμηθούν" "στα αρχίδια μου" "στα παπάρια μου" "αλήτες δημοσιογράφοι" κ.α.

    Υπάρχει πιθανότητα να έρθουν και στο δικό μου σπίτι και να το ψάξουν;

    Αν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο να προλάβω να καθαρίσω το σπίτι και να βγάλω τα σκουπίδια έξω.

    Επίσης να κρύψω τη φρεσκοτριμμένη "ρίγανη" γιατί μυρίζει έντονα.

    Ευχαριστώ το press-gr διότι μου δίνει λόγο να γράψω αυτά που σκέφτομαι αλλά δεν μέρχι πρότεινως δεν πρότινος βήμα να τα εκφράσω.

    Ένας ανώνυμος blogger που δεν φοβάται ότι εάν η ανωνυμία του δεν είναι ανώνυμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Διαβάζω κάτι παπαριές για την google και την άρση απορρήτου που λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσης κλπ με αφορμή την συγκεκριμένη υπόθεση και με πιάνει πονοκέφαλος...
    Αν υπάρχει άγνοια για την υπόθεση καλύτερα να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα, ή τουλάχιστον να μην τα κοινοποιούμε σε όλο τον κόσμο, την μαλακία του ο καθένας να την κρατά για τον εαυτό του.
    Ο εντοπισμός έγινε μέσω της οτενετ. Αυτός που έκανε την μύνηση και την καταγγελία για εκβισμό (και φυσικά δεν είναι ο Θέμος είναι ο Β. Χιώτης από το Βήμα) έδωσε στις διωκτικές τo/τα email που έλαβε και όπως υποστήριξε είχαν το περιεχόμενο του εκβιασμού.
    Από αυτό το mail (ή περισσότερα) ξεκίνησε η έρευνα και κατέληξαν εκεί που κατέληξαν. Η έρευνα δεν έγινε μέσα σε μια εβδομάδα γίνεται εδώ και πολύ καιρό...
    Καμία σχέση λοιπόν δεν έχει η google..
    Υ.Γ.
    Όσοι παρακολοθούσαν από την πρώτη μέρα το press.gr θα θυμούνται τους οχετούς κατά του Β. Χιώτη (ακόμα και αυτοί που τον μισούσαν τον συμπάθησαν με όσα γράφονταν εδώ μέσα). Τότε το Press.gr ήταν καθαρά ένα δημοσιογραφικό blog για τα όσα συνέβαιναν στον χώρο και απευθυνόταν σε δημοσιογράφους.
    Σταδιακά εξελίχθηκε σε αυτό που εξελίχθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εμείς προσωπικά στηρίζουμε το δημοφιλέστερο blog και ελπίζουμε ότι τα περί εκβιασμού είναι κοινώς πίπες και προφάσεις διαφόρων να κρύψουν τις λαμογιές τους. Φυσικά, μπορεί κάποιοι να συκοφαντήθηκαν άδικα από διάφορους τσάτσους και το blog να μην μπόρεσε να ελέγξει τις πληροφορίες.

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Το διόρθωσα...

    φταίει η ρίγανη..
    __________________

    Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς ανώνυμους bloggers που κατά καιρούς σχολιάζουν τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ μέσα.

    Έχει χρησιμοποιήσει και η αφεντιά μου αρκετές φορές λέξεις όπως "¨να πάνε να γαμηθούν" "στα αρχίδια μου" "στα παπάρια μου" "αλήτες δημοσιογράφοι" κ.α.

    Υπάρχει πιθανότητα να έρθουν και στο δικό μου σπίτι και να το ψάξουν;

    Αν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο να προλάβω να καθαρίσω το σπίτι και να βγάλω τα σκουπίδια έξω.

    Επίσης να κρύψω τη φρεσκοτριμμένη "κάνναβη" γιατί μυρίζει έντονα.

    Ευχαριστώ το press-gr διότι μου δίνει λόγο να γράψω αυτά που σκέφτομαι αλλά που μέχρι πρότινος δεν έβρισκα βήμα να τα εκφράσω.

    Ένας ανώνυμος blogger που δεν φοβάται ότι εάν η ανωνυμία του δεν είναι ανώνυμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 1:37 πμ
    ενδιαφέρον πράγματι αυτό που γράφεις.

    Εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά περί οτενέτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2008

    Τέλος ο Καψαμπέλης απο τον "Επενδυτή"

    Τελείωσε απο την εφημερίδα "Κόσμος του Επενδυτή" ο Αλέξανδρος Καψαμπέλης με αφορμή την φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση του press.gr. Με αυτή την κίνηση η ιδιοκτησία της εφημερίδας θέλησε να δείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και παρότι υπάρχει συγγενική σχέση με τον Κουρή(*) προχώρησαν στην απόλυση του δημοσιογράφου. Άλλωστε είναι άδικο να χρεωθεί ένα μέσο τη επιπολαιότητα του οποιυδήποτε δημοσιογράφου αν αποδειχθεί εμπλοκή του με την υπόθεση.Το θέμα δεν έχει τελειώσει αφού ο 5ος ειδικός ανακριτής συνεχίζει την έρευνα του και δεν έχει καταλήξει στο πόρισμα του. Τα στελέχη της εφημερίδας και χθες που κυκλοφόρησε η εφημερίδα ήταν ανάστατα αν και έπρεπε να ξεκουράζονται.
    Πηγή : http://troktiko.blogspot.com/2008/02/blog-post_7021.html

    (*) Ετσι, εξηγείται και η συμπαράσταση του Παπαγιάννη που εργάζεται στο Extra3 του Κουρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 1.40

    Φίλε μου αν είσαι blogger έχεις δικό σου blog και γράφεις ότι θέλεις. Δεν χρειάζεται το Press.gr.
    Βέβαια αν στο δικό σου Blog μπαίνεις μόνο εσύ και δεν το διαβάζει κανείς άλλο, αυτό δε σημαίνει ότι στο press.gr που μπαίνουν χιλιάδες, κάποιοι θα διαβάσουν (ή θα δώσουν σημασία) αυτό που θα γράψεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. to mega eipe gia arsh aporhtou apo thn etairia pou filoksenei ta blog, dhladh to google. ayto einai to pio sobaro sthn ypouesh giati an den eixan arketa kala apodeikthka stoixeia den exoun dikaiwma gia na kanoun arsh aporhtoy kai auto to sthrizei to google. gi ayto an den egine etsi 8a prepei ta eyrwpaika dikasthria h ta amerikanika h den kserw kai egw poia, an kanei katagelia o kapsampelhw na ton sthriksoun, logika..giati sthn ellada brhskomaste, mn to ksexname.




    Ο πιό πετυχημένος blogger στις Ηνωμένες Πολιτείες και μάλλον σε όλο τον κόσμο είναι από την Ελλάδα. Ονομάζεται Μάρκος Μουλίτσας και είναι μόλις 34 χρόνων. http://www.dailykos.com/

    Μουλίτσας προς blogger: «Να είστε ο εαυτός σας. Το blogging επιτρέπει στον κόσμο να γράφει με τον τρόπο που θέλει αυτό που θέλει, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει. Ποτέ πριν στην ιστορία οι απλοί πολίτες - όχι οι πλούσιοι και ισχυροί - δεν είχαν την ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους, ώστε να μπορεί να τις διαβάσει όλος ο κόσμος».http://lupus002.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αν φτάσαμε στο σημείο να μας ελέγχουν και να κάνουν ντου στα σπίτια μας επειδή εκφράζουμε την όποια γνώμη μας στα blogs, στα fora και στο ίντερνετ γενικότερα, τότε παραδέχομαι οτι ο Πινοσέτ δεν πιάνει μια μπροστά στον Κοτάκη!
    Και η Ελλάδα φυσικά δεν συγκρίνεται με την Κίνα!!
    Πείτε μας κύριοι αν είναι να έχουμε κανα φράγκο μαζί μας για να σας πληρώσουμε και την σφαίρα που θα μας εκτελέσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Σχετικά με το Χρήστο Ράπτη.

    Ο Χρήστος Ράπτης είναι αρχισυντάκτης στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα". Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Σπούδασε φιλοσοφία και πολιτικές επιστήμες στο Παρίσι. Από το 1985 έως το 1994 εργάστηκε στη Γαλλία ως ανταποκριτής της "Καθημερινής" και της τηλεόρασης του ANT1. Υπήρξε διευθυντής σύνταξης στον "Επενδυτή" και διευθυντής στον "Οικονομικό Ταχυδρόμο".

    Και όπως υποστήριξε ο συνεργάτης του στο Πρώτο Θέμα Χρήστος Ράπτης στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη ‘Ανατροπή‘, ‘τι είναι για το Θέμο πέντε εκατομμύρια € , τόσο μεγάλο τηλεοπτικό αστέρα’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μην μασατε κουτοχορτο αδερφια,προσπαθουν να φιμωσουν τον λογο μας να εχουμε ελευθερη βουληση και να λεμε την γνωμη μας.
    Μας απειλουν με μηνυσεις για να μας κλεισουν το στομα,Φτανει πια κυριοι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ηρθε η ωρα να βγουν ολα στη φορα και αν ενοχλειστε τοσο πολυ σας εχουμε γραμμενους στα παλια μας τα παπουτσια γιατι καινουρια δεν ειχαμε ποτε την χαρα να φορεσουμε παλιολαμογια του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προσέξτε εδώ :

    Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, εξερράγη την Παρασκευή στις 9 το βράδυ έξω από το εξοχικό σπίτι του εκδότη Γιώργου Κουρή.

    Ο μηχανισμός, o οποίος αποτελείτο από τρια κιλά δυναμίτιδα, είχε τοποθετηθεί από αγνώστους ανάμεσα σε ένα μεγάλο ευκάλυπτο και τον ψηλό μαντρότοιχο του κτήματος, ενώ η έκρηξη ήταν ισχυρή, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

    Από την έκρηξη έπεσε ο ευκάλυπτος και ένα μέρος του μαντρότοιχου του σπιτιού του κ. Κουρή, ενώ έγινε συσκότιση στην περιοχή, καθώς το δένδρο παρέσυρε και τα καλώδια της ΔΕΗ.

    Στο σημείο βρέθηκαν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που ασχολούνται με την υπόθεση, ενώ πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας περισυνέλεξαν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, τα οποία θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για εξέταση.

    Η αστυνομία απέκλεισε το δρόμο σε απόσταση ενάμισι χιλιομέτρου
    Πηγή : http://www.skai.gr/master_story.php?id=74306

    Tαυτόχρονα με τις καταγγελίες για το press-gr και τον Καψαμπέλη αρχισυντάκτη στον Κόσμο του Επενδυτή (ιδιοκτησίας Αθανασούλη, μεγαλομέτοχος AlTER που πρώτα ανήκε στον Κουρή), προέκυψε και η ...έκρηξη.

    Κάτι βρωμάει ...

    Σημ. : Οπως προείπαμε ο Καψάμπελης έχει συγγενική σχέση με τον Κουρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Εδω και τωρα να τα βγαλουμε ολα στην φορα τα ρεζιλικια που κανανε και συνεχιζουν ακομα οι αδιαφθοροι δημοσιοι κατηγοροι που εκτελουν μιζαρισμενες εντολες και συνεχιζουν να ρουφανε το αιμα μας.
    Εφτασε το τελος σας λαμογια της εξουσιας του κολου που εκτελειτε εντολες χουντικων φρονηματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κάτι ζώα μπερδεύουν την ελευθερία της γνώμης με την συκοφαντία... έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOG ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

    «Μπορεί να μην συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ με τη ζωή μου το δικαίωμα σου να τα λες..»

    http://mediaspotgr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αυτο το μπλογκ δεν εχει σημασια ποιος το εστησε αλλα η απηχηση που εχει στον κοσμο και οι ειδησεις που βγαζει εινε αυτο που ταρακουνησε και χτυπαει κοκκινο σε καποιους που διαβλεπουν τα συμφεροντα τους να απειλουντε με αφανισμο.
    Προσπαθουν να φιμωσουν τον κοσμο απο τα να παψει να τρωει κουτοχορτο αλλα εινε λιγο αργα,σας εχουμε παρει γραμμη και η αντιδραση θα εινε μαζικη και θα σας λιωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 1.46

    Ρε ζώη, μ'αρεσει που βάζεις και αστερίσκους.. Το extra ανήκει στον βρυώνη, καμία σχέση με τον κουρή...
    Τώρα γιατί ο παπαγιάννης στηρίζει τον καψαμπέλη είναι άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 2.18

    Δηλαδή άμα γράψω ότι γαμιέσαι έσυ κι όλο σου το σόι κι ότι είσαι κλέφτης και παιδεραστής θα πεθάνεις για μένα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αααα και κατι ακομα κυριε 2΄17.
    συκοφαντια θεωρεις εσυ την διαφθορα τις χωρας σου??
    Το γαλα αγορι μου βγαινει παντα ασπρο τωρα αν εσυ εισε τυφλος η λαδωμενος του συστηματος δικο σου προβλημα και ειμε απεναντι σου,και να εισε σιγουρος οτι η μερες σας εινε μηδαμινες,φτανει πια αρκετα σας ανεχτεικαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. an axiopithei sosta auto mporei kai na ginei h kaliteri diafimisi gia to press.gr!!!

    pantos exei plaka, oloi oi megaloekdotes kai oi dimosiographoi tous opos p.x. o lamprakis pou exei 2-3 megaloefimerides kai ena magalo tileoptiko stathmo ekviazontai apo ena blog!!!

    To xanaleo: duo efimerides misou aiona kai, kai to megalitero kanali mporei kai ekviazetai apo ena blog!!!

    exoun gia ta kala xeperasei to orio upotimisis tin noimosinis mas.

    To blog auto mporei na einai kalo h kako h metrio h otidipote. Den pauei na einai ena blog omos kai ta blog auta etsi einai kai etsi douleuoun. Se opoion den aresei anoigei ena allo blog h episkeptetai ena allo blog. Einai etsi kai allios kai eukolo kai tsamba.

    den einai opos oi adeies ton tileoptikon stathmon pou einai kleistes kai dinontai meta apo bromiko alisverisi.

    to oti ta exoun valei me to blog mallon simainei pos exoun poli leromeni tin folia tous.

    kai tora petane eidiseis tou tipou oti oi amerikanoi praktores voithan tis elinikes arxes na vroun ta ip ktl oste na psarosoume oloi kai na xestoume pano mas gia na min blogaroume kai na akoume tous teleiomenous sovarofaneis sta tileparathira tis akatasxetis mpourdologias.

    Alloi douleia den eixan oi amerikanoi me tous dieftharmenous tous ellines megaloekdotes tha asxolountai.

    Auto kai an den einai fasismos aisxros...

    tous dixnoume to mesaio daxtilo kai sunexisoume akathektoi na blogaroume opou mas goustarei
    kai as paei na tiflothei o kathe teleiomenos papous...(den paei na pesei kai apo kanena mpalkoni leo ego...)

    h ELLADA den tha ginei Kina.

    ANENDOTOS TORA KATA TON NEOFASISTON THS PLIROFORISIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. 2;23
    ναι ρε το στομα δεν μπορει κανενας να το κλεισει στον αλλο,τωρα αν εσυ εισε μαγκας και εχεις τον τροπο να μας φιμωσεις,να ξερεις οτι δεν εινε καθε μερα ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 2.26
    Όχι φίλε μου.. συκοφαντία θεωρώ να λές τον άλλον κλέφτη χωρίς να είναι, ή έστω χωρίς να έχεις τα στοιχεία.

    Έχει καμία σχέση αυτό με την ελευθερία της γνώμης; Αν βγάλεις τις παρωπίδες και ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό σου θα δεις πως δεν έχει.
    Αντίθετα αυτό που έσυ συγχέεις στο μυαλό σου κάνει κακό σε αυτό που έγώ υπερασπίζομαι (την ελευθερία της γνώμης) και που εσύ νομίζεις ότι υπερασπίζεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ο παπους τιεγινε ?ανεκτησε την οραση του? θλιβερo ρεπορταζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Min masate re.
    Oute copy-paste den kseroun na kanoun aftoi.
    Me 1500 euros pou dinoun sta kaymena ta paidia ekei, eseis ti perinenate na paroun?
    Hackerades san ton Kevin Mitnick na gamane & na dernoun?
    Hahahahahaha!
    Edo oi alloi exoun edo & posa xronia to echelon & gia tis ypoklopes legane oti mas parakolouthousan me kalodia & kouvades ana 15 metra & meta vazane ton falakro na mas ta eksigei ston pinaka.
    8arreis o xontrogay den exei encrypted kinito & milouse me tin pantofla to 6310.
    Hahahahahaha!
    Tromofovia einai ola afta aderfia gia na fovisoun ton Ellina pou einai akomi koimismenos & "arxitsopanis" tou inetrnet, teleftaios kai me terastia diafora apo ton meso evropaio.
    Fovounte min ksypnisei o "xoriatis" & tous kynigaei na tous valei tin glitsa ston kolo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. kapsampelh se piasane...

    ante gia na matheis na grafeis malakies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Επειδή λένε ότι τον εντόπισαν μέσω της εταιρίας που έκανε άρση του απόρρητου δεν σημαίνει ότι τους πιστεύουμε.

    Το ίδιο δεν θα έλεγαν εάν απλώς τον κάρφωνε κάποιος κολητός του εκβιαζόμενος σε άλλη υπόθεση;

    Ή εάν έκαναν παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων για να τον εντοπίσουν;

    Λέτε να έκανε αναρτήσεις από το γραφείο και να μην τον είχαν πάρει χαμπάρι οι "συνάδελφοι";

    Άλλωστε το στόρι με τα εκβιαστικά e-mails μπάζει και ακούγεται σαν σενάριο παιδικής ταινίας. Και ποιος δεν στέλνει δηλαδή κακοήθει, υβριστικά ή εκβιαστικά e-mails εδώ και χρόνια; Κάθε μέρα σβήνουμε και προσπερνάμε δεκάδες τέτοια που συσωρεύονται στα εισερχόμενα.

    Οι μπούρδες τους είναι για τις θείτσες που βλέπουν Μαρία η άσχημη.

    Η εξουσία είναι γεμάτη μεθόδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Διορθώνοντας κάτι από τα πιο πάνω.

    Το extra3 πράγματι έχει πουληθεί από το Γ. Κουρή στον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

    Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν είναι "συγκοινωνούντα" δοχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 2΄36
    Μην μπερδευεσε πολυ αν εσυ δεν βλεπεις η δεν θελεις να δεις την διαφθορα και την σαπιλα που υπαρχει γυρω σου και επιμενεις να γυρευεις αποδειξεις για ολα αυτα τα λαμογια που σε κατακλευουν εισε αξιος της τυχης σου.
    Μαλλον ζεις σε ενα αλλο κοσμο οπου για το καθετι υπαρχει και μια αποδειξη μονο που καμια φορα και η ιδια η εφορια ξεχναει να σου δωσει...αν το καταλαβες εχει καλως αν οχι οταν μεγαλωσεις λιγο ισως καταλαβεις.
    Εγω παντως προσωπικα πιστευω οτι εισε ενα εξυπνο ατομο με παρωπιδες στα ματια η πληρωμενος τυφλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. o pappous akoma tin paizei?

    pes te tou pappou na min tin paizei kai poli giati tiflonei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Τελικα εδω μεσα θα μας πουνε οτι ολα αυτα που εχουν γραφτει και βγαινουν στη φορα και βουιζει ολη η ελλαδα εινε ενα κακοηθη ψεμα που πρεπει να το πολεμησουν για να σωσουν την πατριδα απο την καταστροφη.
    ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ine poloi papoudes pou gamane kalitera apo kapoioys mikrous pou ton exoun mono gia katourima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. κι ενα αποκριατικο γαμοτραγουδο αφιερωμενο εξαιρετικα στους μασκαραδες-Κατα το αρθρο δωδεκα και της κωλομπαριας της ψωλικης γαμησεως και της κωλομπαριας καταδικαζω το μουνι τον κωλο αθωωνω τον πουτσο βαζω δικαστη και τονε στεφανωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 3.11 ο παππους ειναι ενα φανταστικο προσωπο ,που τυφλωθηκε ενω ελεγε παραμυθια στα εγγονακια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Τους ποναει, τους τσουζει, τοσοι πολλοι επισκεπτες στο press.gr και σε αλλα μπλογκ και σκεφτονται την ωρα αυτη ιδρωμενοι τι να κανουν για να αντιμετωπισουν το κυμα αυτο απο το οποιο ολοι χανουν. (εκδοτες, καναλια,πολιτικοι-δικαστικοι-επιχειρηματιες διαπλεκομενοι)

    1. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    2. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ...
    3. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ, ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΟΜΠΑ !!
    4. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΞΥΝΟΥΝ ΠΙΟ
    ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ ...
    5. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΩΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ

    ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΤΕ !!!

    Dilalara

    ΥΓ
    Μακαρι να μπορουσαμε χωρις φοβο να δημοσιοποιησουμε οσα ξερουμε και βλεπουμε καθε μερα με μιζες λαδωματα ανελιξη με μεσο το μου#$#ι και αλλα πολλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο παππούς έχει ζάχαρο.
    Με αυτά που διάβασε το ζάχαρο πήγε στα ύψη και, έτσι, κινδύνεψε να χάσει το φως του.

    Είναι προφανές ότι οι διάφοροι επιχειρηματίες/καναλάρχες από καιρό σε καιρό βάζουν τα τσιράκια τους να χτυπήσουν τον αντίπαλο, μέχρι να τον κάνουν να συνβιαβατεί μαζί τους, για λόγους όπως η συμμετοχή τους σε προμήθειες ή έργα του δημοσίου, όπου ο αντίπαλος έλαχε να έχει "προβάδισμα".

    Το ελεγχόμενο "ξεμπρόστιασμα" δεν τους ανησυχεί. Η πίτα μοιράζεται (όπως και στις περιπτώσεις της μαφίας) ανάμεσα στα καθιερωμένα αφεντικά και τα πρωτοπαλίκαρά τους.

    Οταν, όμως, μεγαλοστελέχη τους και μεγαλοδημοσιογράφοι τους ξεφωνίζουν ανεξέλεγκτα, αυτό καταντάει επικίνδυνο.
    Τότε, μπαίνουν πολλοί στο χορό των εκβιασμών και διεκδικούν περισσότεροι ένα κομμάτι από την πίτα.

    Θυμηθείτε το βρώμικο παιχνίδι όλων αυτών των δημοσιογραφίσκων την εποχή της μεγάλης αρπαγής στο χρηματιστήριο το 1999.

    ΔΕΝ έχω εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες δημοσιογράφους και ούτε πείθομαι από τα συγκινητικά τους λόγια για την υπεεράσπιση της ελευθερίας του λόγου και του τύπου.

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΛΑΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.

    Πήξαμε στο αποκαλυπτικό(sic) ρεπορτάζ.
    (Δε λες καλύτερα εκβιαστικό ...)

    Και μόνο που έχουν το Θέμο και το Μάκη στην πρώτη σελίδα (δύο λαμόγια της "αποκαλυπτικής" δημοσιογραφίας), λέει πολλά για την αντίληψή τους γύρω από αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  96. Τελικά,
    όπως φαίνεται,
    ο ΑΝΤ1 έχει
    ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ.


    Γιατί το λέμε αυτό;

    Πρώτον γιατί ο Αναστασιάδης (αυτός με το dvd και με τα πεντέμισι) έχει εκπομπή στον ΑΝΤ1.

    Δεύτερον γιατί σε λίγο θα δείτε (και θα ακούσετε) το video.

    Τρίτον γιατί "το internet τυφλώνει".

    Τέταρτον γιατί ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε blogging ανώνυμα.

    ps: το μπαζούκας(!) στον ΑΝΤ1, το θυμάται κανείς; Ε. άλλο τόσο ξέρουν κι από blogging...

    Σύνδρομο Ψηφιακού Αναλφαβητισμού στο κανάλι του Κυριακού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. @25 Φεβρουάριος 2008 2:49 πμ

    "Επειδή λένε ότι τον εντόπισαν μέσω της εταιρίας που έκανε άρση του απόρρητου δεν σημαίνει ότι τους πιστεύουμε."
    A: Arsi tou aporitou oi dikoi mas mpatsoi kanoun mono ston OTE & stous allous ellinikous providers.

    "Το ίδιο δεν θα έλεγαν εάν απλώς τον κάρφωνε κάποιος κολητός του εκβιαζόμενος σε άλλη υπόθεση;"
    A: To 90% twn periptoseon stin Ellada einai apo roufiania. Ws gnoston apo ta arxaia xronia mas aresei na karfonoume o enas ton allon (vlepe Efialtis klp)

    "Ή εάν έκαναν παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων για να τον εντοπίσουν;"
    A: Epeidi o OTE & oi alloi paroxoi einai ena terastio mpourdelo, mporeis akomi & esy na valeis 1-2 gnostous sou pou doulevoun ekei gia na sou vroune ta log-files.

    "Λέτε να έκανε αναρτήσεις από το γραφείο και να μην τον είχαν πάρει χαμπάρι οι "συνάδελφοι";"
    A: Prepei na eisai poly malakas gia na kaneis kati tetoio!
    Osoi ypotithetai 8eloun na "ekviasoun", den kanoun tetoies malakies apo to spiti 'i to grafeio tous.

    "Άλλωστε το στόρι με τα εκβιαστικά e-mails μπάζει και ακούγεται σαν σενάριο παιδικής ταινίας. Και ποιος δεν στέλνει δηλαδή κακοήθει, υβριστικά ή εκβιαστικά e-mails εδώ και χρόνια; Κάθε μέρα σβήνουμε και προσπερνάμε δεκάδες τέτοια που συσωρεύονται στα εισερχόμενα.
    Οι μπούρδες τους είναι για τις θείτσες που βλέπουν Μαρία η άσχημη.
    Η εξουσία είναι γεμάτη μεθόδους."
    A: H oli ypothesi einai gia gelia (& gia klamata). Kata pasa pithanotita i douleia itan karfoti logo tis terastias epityxias tou press.
    Valane & kala tous mpatsous epeidi ypotithetai prokeitai gia blog & internet gia na dikaiologisoun tis vrefikes energeies tous.

    Afta etsi apla gia tin syzitisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Γιάννη πες αλεύρι... η αλήθεια σε γυρεύει. Ναι σε σένα το λέμε, Γιάννη, για να τ'ακούσουν κι οι άλλοι και να μαθαίνουν τι φάρα είσαι, διότι μιλώντας για αποκαλύψεις, καλόν είναι να γνωρίζουνε όλοι, «φίλτατε» με το ψευδώνυμο internet(ter)akias, ότι στην πραγματικότητα είσαι ο Γιάννης Γούτης, ο ίδιος άνθρωπος που πριν από 6 μήνες σκύλευες το δράμα της Αμαλίας Καλυβίνου προς άγραν της επισκεψιμότητάς σου, όπως με τόση ευκολία παλιότερα χρησιμοποιούσες τους καλόπιστους συνεργάτες σου, αποδεικνύοντας το ηθικό σου ανάστημα -θυμάσαι, Γιάννη.

    Στάσου, ντε! Μη βιάζεσαι να τα αρνηθείς όλα πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, διοτί ο καιρός έχει πολλά γυρίσματα, Γιάννη, και αργά ή γρήγορα όλα βγαίνουν στη φόρα, όπως γίνεται και τούτη δω τη στιγμή με το press-gr. Όταν λοιπόν θα ζυγώσει κι η δική σου η κατάλληλη στιγμή που ενορχηστρωμένα θα σε ξεμπροστιάσουμε με στοιχεία (ip, domain names registrations, κτλ..), διότι εμείς σου μάθαμε όσα σκαμπάζεις τώρα τεχνικά, Γιάννη, θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Τ'ακούς Γιάννη, ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΟΥ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Eίμαι blogger, όχι κακοποιός.

    Πιστεύω στην εναλλακτική ενημέρωση, χωρίς εξαρτήσεις, την οποία κάποιοι θέλουν να φιμώσουν. Και δεν έχω καμιά σχέση με κανενός είδους ιστορίες εκβιασμών, με οποιαδήποτε άλλα εγκληματικά γεγονότα ή με κακοποιά στοιχεία. Η αλήθεια θα φανεί. Κοντός ψαλμός αλληλούια...
    περισσότερα εδώ (και video).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Defacement στο site της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς
    www.neagenia.gr
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ
    www.pestaola.gr
    http://www.bollywood-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  101. Τελικά,
    όπως φαίνεται,
    ο ΑΝΤ1 έχει
    ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ.


    Γιατί το λέμε αυτό;

    Πρώτον γιατί ο Αναστασιάδης (αυτός με το dvd και με τα πεντέμισι) έχει εκπομπή στον ΑΝΤ1.

    Δεύτερον γιατί σε λίγο θα δείτε (και θα ακούσετε) το video.

    Τρίτον γιατί "το internet τυφλώνει".

    Τέταρτον γιατί ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε blogging ανώνυμα.

    ps: το μπαζούκας(!) στον ΑΝΤ1, το θυμάται κανείς; Ε. άλλο τόσο ξέρουν κι από blogging...

    Σύνδρομο Ψηφιακού Αναλφαβητισμού στο κανάλι του Κυριακού...

    ----

    Για την ενημέρωσή σας
    ποια εφημερίδα επιλέγετε;

    Την... "δεν είμαι εγώ ο κομιστής" (και θα κάνω ψευδείς καταγγελίες)...

    η οποιαδήποτε άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΥΓ
    Μακαρι να μπορουσαμε χωρις φοβο να δημοσιοποιησουμε οσα ξερουμε και βλεπουμε καθε μερα με μιζες λαδωματα ανελιξη με μεσο το μου#$#ι και αλλα πολλα ...

    25 Φεβρουάριος 2008 3:31 πμ

    ------------------------------------

    Μην φοβάσαι. Βάλε TOR:
    http://www.torproject.org/download.html.en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. «..Ο κόσμος παρακολουθεί τα μ ί ν τ ι α, φαίνεται όμως ότι α π ο κ ρ υ π τ ο γ ρ α φ ε ί τα όσα γράφονται ή λέγονται με δικό του κ ώ δ ι κ α. Για όποιον υπάρχει εγκώμιο το διαβάζει απαξιωτικά ενώ αντίθετα οι συνεχείς επιθέσεις αποτιμούνται θετικά...

    Συχνά προβάλεται η άποψη, σαν προφανής και εύλογη και άρα μη συζητήσιμη ότι είναι απαράδεκτο ν' αμφισβητείται ο πατριωτισμός ορισμένων ή να κατηγορούνται για μειοδοσία ορισμένοι πολιτικοί, οικονομικοί παράγοντες κλπ. H θέση αυτή παρ' ότι και παλαιότερα αμφισβητήσιμη για την Eλλάδα, σήμερα είναι νεκρή λόγω της παγκοσμιοποίησης και της αναγόρευσης της επένδυσης και του επενδυτή (δηλαδή καπιταλιστή) σε υπέρτατη αξία, τον οποίο καμία εξωοικονομική δύναμη δεν έχει δικαίωμα ν' αγγίξει .. Kατανοούμε τώρα το λόγο του συνεχούς παραμυθιάσματος του κόσμου σχετικά με τα «εθνικά» θέματα. Tη χλεύη ενάντια στον πατριωτισμό που παρουσιάζεται σαν εθνικισμός, την ψιμυθίωση (= μακιγιάζ) της μειοδοσίας. Tην πρωτοφανή αυτή πλύση εγκεφάλου από τους μηχανισμούς έμμεσης βίας πούναι τα MME αφού το ψέμα ο δόλος και η απάτη είναι έμμεση βία. Tον ασφυκτικό έλεγχο που ασκούν σήμερα στα MME οι ιδιοκτήτες τους εφοπλιστές και άλλοι μεγαλοκαπιταλιστές.

    Ο έλεγχος αυτός γίνεται σήμερα μέσω μιας μικρής μερίδας δημοσιογράφων. Tου διευθυντή και ορισμένων άλλων δημοσιογράφων σε κάθε μέσο, που κατέχουν θέσεις κλειδιά και έχουν ειδικές σχέσεις με την ιδιοκτησία, παραγκωνίζοντας άλλους υποτίθεται ανώτερους ιεραρχικά ή τις κλασικές καλές πένες. Γι' αυτούς τους κυρίους που δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, δημοσιογράφος της Monde Diplomatique έγραψε στη Γαλλία πρόσφατα βιβλίο με τον εύγλωτο τίτλο: «Tα νέα μαντρόσκυλα».

    Ο καλύτερος απ' αυτούς τους κυρίους δεν θα δίσταζε μπρος στην πιο μεγάλη απάτη, αφού η πραγματική και ουσιαστική δουλειά τους συνίσταται στο να βάζουν την υπογραφή τους και να καλλωπίζουν όσα τους λέει το αφεντικό τους ή κάποιες κρατικές υπηρεσίες, ελληνικές ή ξένες, όταν το αφεντικό συναινεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πλήρης εξαχρείωση χαρακτηρίζει την προσωπική τους ζωή. Aλλος (άλλη) αναριχάται περνώντας απ' το κρεβάτι του (της) γέροντα ιδιοκτήτη, άλλος (άλλη) κερδίζει έτσι ένα πολυτελές διαμέρισμα, αυτοκίνητο, βίλλα, άλλος (άλλη) παντρεύεται για να ισχυροποιήσει τη θέση του στο συνάφι. Ολα αυτά είναι φυσικά αφού το να πουλήσεις το σώμα σου σαν πόρνη, είναι έλασσον κι ασήμαντο μπροστά στην καθημερινή πώληση του εαυτού σου, του ονόματός σου, της ψυχής σου.

    Aνάμεσα σ' αυτούς δεν μπορούμε να μην μνημονεύσουμε το γνωστό θεωρητικό των αμερικανολιγούρηδων βλαχογιάπηδων, το γνωστό τζουτζέ (γελωτοποιός) αλλά και πραιπόζιτο του πασά. Οι κύριοι αυτοί αποτελούν σήμερα βασικά στηρίγματα του καθεστώτος, το οποίο αναγνωρίζοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, τους έχει αναγορεύσει σε σύγχρονους προνοιάριους. Eτσι τους ανταμοίβει με μισθούς προκλητικούς, πολλών εκατομμυρίων μηνιαία δηλαδή πολλαπλάσιων των πιο σημαντικών αξιωματούχων του, του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, υπουργών, ανώτερων δικαστικών και στρατιωτικών», "Ε.Ο. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ", Αθήνα, Απρίλης 1998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Defacement στο site της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς
    www.neagenia.gr
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ
    www.pestaola.gr
    http://www.bollywood-gr.blogspot.com/

    25 Φεβρουάριος 2008 4:47 πμ


    Για λόγους αρχειοθέτησης αποθηκεύσαμε το dafacement εδώ ώστε να είναι διαθέσιμο ακόμα κι όταν το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ahahahahahahahahahahaha!!!
    8EOS O -RoUkZ0uK-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Εγω χθες μπήκα στο site και ήταν όλα καλά…χεχεχε δεν το πηραν ακόμα χαμπάρι…σε λίγες ώρες που θα ξυπνήσει ο κ. Σκλιάς…θα θορυβηθεί!!!

    citizen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΤΙ ΕΓΙΝΕ με τον παππού΄;
    Εχω χάσει συνέχειες.

    25 Φεβρουάριος 2008 12:49 πμ

    Apo oti ematha tou pappou den tou ekane 'koukou" kai exase to fws tou. Erxetai twra to Antenna na kathgorei to Press-gr giati den esteile th "Viagra" on time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ta blogs den einai mono Ellhnikh ypo8esh ... to internet einai Pagkosmio Kyrioi ... Ean den sas aresei auto to Blog h kapoio allo, tote mporei opoiosdhpote na dhmiourghsei ena Blog ... To internet einai eleu8ero, oi Ellhnes den mporoun na to fhmwsoun ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. KALOSTHMENH H DIAFIMISH GIA TO PRESS-GR

    KALOSTHMENO KOLPO GIA PROPAGANDA TO PRESS-GR

    KALOSTHMENO KENTRO PARAKOLOU8SEWN TO PRESS-GR

    H ALHTEIA TWN MME KAI TWN POLITIKWN LEGETE PRESS-GR

    VRIKAN ENAN KLAPSABOURDA SHMERA KE TON VGALANE MAKAKA

    DIOTI TA IP TWN 1000ADWN XRHSTWN SE POIA XERIA ARAGE 8A PANE EDO STHN ELLADA?

    GIATI KAIGONTAI GIAUTA?

    POU 8A XRHSIMEFSOUN?

    TO ELLINIKO DIADIKTIAKO FAKELOMA ARXHSE


    EFOSON ME MIA APLH SYGATA8ESH GIA TO FANTASMA THS TROMOKRATIAS STHN ELLADA H GOOGLE TA PAREXH SE KA8E ENIAFEROMENO KRATOS ANA PASA STIGMH

    OI AMERIKANOI TA EXOUN POIO GRHGORA APO THN GOOGLE ALLA TOUS ENAI TELEIOS ADIAFORA

    KATALAVES 8EMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΤΙ ΕΓΙΝΕ με τον παππού΄;
    Εχω χάσει συνέχειες.

    25 Φεβρουάριος 2008 12:49 πμ

    Apo oti ematha tou pappou den tou ekane 'koukou" kai exase to fws tou. Erxetai twra to Antenna na kathgorei to Press-gr giati den esteile th "Viagra" on time.

    25 Φεβρουάριος 2008 5:42 πμ

    ========
    http://www.youtube.com/watch?v=Wj8Xq8jyTJE

    Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
    Πω πω ρε παιδιά, πέθανα στο γέλιο!
    Μπα σε καλό να μας βγεί...
    Άντε καλημέρα και καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

    1. ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.
    2. ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    3. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
    4. ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ.
    5. Η ΑΣΤΥΝΟΝΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ:

    1. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟ ΗΛ.ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ;
    2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
    3. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;
    4. Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ;
    5. ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ;
    6. ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΙΑΣ;
    7. ΔΙΑΨΕΥΣΕΣ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ;
    8. ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΤΕΝΕΤ;
    9. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ;
    10. ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΗΣ GOOGLE Ή ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΤΕΝΕΤ;
    11. ΕΙΧΕΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ;
    12. ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ;
    13. ΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ draft,blogger.com;
    14. ΕΓΙΝΕ Ή ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ Η/Υ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΣΟΥ;
    15. ΣΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ
    16. ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ;
    17. ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΟΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. DROPI SE OLOUS AFTOUS TOUS ALITES POU ONOMAZONDE POLITIKI,DIMOSIOGRAFI KAI AN8ROPI TIS DIKEOSINIS ESXOS ESXOS ESXOS PANE ME KA8E TROPO NA MAS STILOUN PISO SE MERES POU OLI FOVOSANTE NA AGORASOUN MIA ENALAKTIKI EFIMERIDA

    DEN KSERO PIOS AKRIVOS VRISKETE PISO APO AFTON TON AGONA (PRESS-GR) ALA 8A TOU ELEGA NA MIN TON AFISI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,

    Ονομάζομαι Νίκος Ρούσσος, είμαι 22 ετών, καλογυμνασμένος (φωτό), με Master στην Πεοληχία από τη μεγάλη σχολή ΙΕΚ ΑΚΜΗ, και αναζητώ απεγνωσμένα νταβραντισμένο μπάτσο, κοντά στους Αγ. Αναργύρους, για επαγγελματική αποκατάσταση. Όνειρό μου είναι μια μέρα να σκηνοθετήσω τον Πιπανικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό βιογραφικό μπορείτε να τηλεφωνείτε στους πρώην μου (2108540867, 2108324577, 2108324929, 2102319530, 2102384412, 2102319511, 2102319544, 2108325569, 2102612934, 2102319506). Παρακαλώ, μόνο σοβαρές προτάσεις.

    Το ΠΡΕΖΑTV πιστό στις αρχές του παρουσιάζει 5-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΣΟΚ και προκαλεί όποιον πολιτικό έχει αρχίδια να τις εφαρμόσει ΤΩΡΑ!
    1. ΔΩΡΕΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΡΑ!
    2. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΡΑ!
    3. ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ!
    4. ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΡΑ!
    5. ΓΑΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΩΡΑ!
    Όχι άλλο κάρβουνο, Ε.Π.Α.Ν.Α.Σ.Τ.Α.Σ.Η. ΤΩΡΑ!
    Με εκτίμηση πάντα,
    prezatv@hotmail.com
    ========================================


    MALAKA PREZAKIA HRWINOMANH THN POYTSISES TWRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. KLAPSAMPOURDA
    OLA
    STIMENA ENAI

    KAI TO GNORIZHS KALA

    PAGIDEPSATE XILIADES XRHSTES


    PES TA OLA EDO KAI TORA ROUFIANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 6:18 πμ
    Εύλογες οι απορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ALHTES MAS FAKELOSATE


    KALOSTHMENH H DIAFIMISH GIA TO PRESS-GR

    KALOSTHMENO KOLPO GIA PROPAGANDA TO PRESS-GR

    KALOSTHMENO KENTRO PARAKOLOU8SEWN TO PRESS-GR

    H ALHTEIA TWN MME KAI TWN POLITIKWN LEGETE PRESS-GR

    VRIKAN ENAN KLAPSABOURDA SHMERA KE TON VGALANE MAKAKA

    DIOTI TA IP TWN 1000ADWN XRHSTWN SE POIA XERIA ARAGE 8A PANE EDO STHN ELLADA?

    GIATI KAIGONTAI GIAUTA?

    POU 8A XRHSIMEFSOUN?

    TO ELLINIKO DIADIKTIAKO FAKELOMA ARXHSE


    EFOSON ME MIA APLH SYGATA8ESH GIA TO FANTASMA THS TROMOKRATIAS STHN ELLADA H GOOGLE TA PAREXH SE KA8E ENIAFEROMENO KRATOS ANA PASA STIGMH

    OI AMERIKANOI TA EXOUN POIO GRHGORA APO THN GOOGLE ALLA TOUS ENAI TELEIOS ADIAFORA

    KATALAVES 8EMO

    ip=telephon nr. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. kapsampelh se tsakwsane
    o ant1 varaei akoma malakia
    kalo koumasi ki o internetakias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. @25 Φεβρουάριος 2008 6:40 πμ

    Δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μου την εμμονή σου!
    Γουστάρω πολύ conspiracy theories αλλά το δικό σου το σενάριο συγκρίνεται με το πρόσφατο "Awake" που είδα προχθές!
    Και όλα αυτά που λες να ισχύουν, και τί έγινε δηλαδή?
    Επειδή εσύ κι εγώ και όλοι οι χιλιάδες άλλοι βρίζουμε τους πολιτικούς?
    Ε και? Αν είναι να με βάλουν φυλακή επειδή βρίζω τον μπούλη, τον γιωτά, τον τσούπρα κλπ, τότε αυτούς τί πρέπει να τους κάνουν? Δεν πρέπει να τους εκτελέσουν δια λιθοβολισμού από 11 εκ. Έλληνες?
    Αν είναι δυνατόν, αν δεν μπορούμε να μιλάμε να σηκωθούμε να φύγουμε!
    Οι IPs είναι δυναμικές. Κάθε φορά που μπένεις στο νετ, αλλάζει.
    Ο όγκος της πληροφορίας (log files) που αποθηκεύεται είναι τεράστιος και η αστυνομία μπορεί να τους έχει όποτε θέλει.
    Οι αμερικάνοι έχουν το "Carnivore" (το αντίστοιχο Echelon του ίντερνετ) και δεν περιμένουν τους γιωτάδες τους Έλληνες.
    "Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται".
    Αν δεν είσαι εκβιαστής ή συκοφάντης ή δεν φοβάσαι να μιλήσεις, τότε μίλα άφοβα και μην σε απασχολεί το θέμα.
    Δεν θα μας απαγορεύσουν να μιλάμε! Που είμαστε? Στην Κίνα ή στο πρώην Περού?
    Αν από την άλλη χέζεσαι πάνω σου και φοβάσαι να μιλήσεις, βάλε TOR όπως είπαν κάποια παιδιά πιο πάνω.
    Κανένας όμως δεν πρόκειται να φιμώσει τα blogs, τα fora και το ίντερνετ. Ούτε στην Κίνα δεν γίνονται αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ο αλήτης Νικος Ρούσσος - Πρεζα TV - φέρεται ως ο συκοφαντης που εδωσε στην ασφαλεια το press-gr. Ηδη γίνονται οι πρώτες μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Αυτό που έγινε με το press gr δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της δημοσιογραφίας. Ειναι η συνέχεια του υπόγειου πολέμου μεταξύ των δημοσιογράφων, τώρα βγαίνουν τα μαχαίρια, τα μίσοι και τα πάθη, τα κόμπλεξ και οι πουλημένοι.

    Ο Καψαμπέλης καρφώθηκε απο το δικό του συνάφι, δεν μπορούν όμως να αποκαλύψουν το καρφί και σκέφτηκαν όλο αυτον τον αχταρμά της γελιότητας περι άρσης απορρίτου.

    Ανδρέα Καψαμπέλη, είμαι μαζί σου αν και δεν συμφωνουσα πάντα με τις "αποκαλύψεις", όμως σε ξέρω και ξέρω ότι είσαι παιδί με ψυχή και καρδιά. Ξέρω ότι όταν σου ζητήθηκε στήρξες ανθρώπους.

    παιδιά, κάτι πρέπει να κάνουμε. Το θεμα δεν ειναι ο Καψαμπέλης, το θεμα τους είναι τα blog και η δυναμη τους.

    Κάτι πρέπει να κάνουμε. Δωστε ιδέες. Μηπως πχ πρέπει να ξεσηκώσουμε τη Google να τους ξεμπροστιάσουμε; Μηπως πρέπει να κάνουμε από ενα blog ο καθένας και να τους μπεδέψουμε να μην μπορυν να βρουν άκρη; Μηπως μια διαμαρτυρία των bloggers;

    Ας σκεφτούμε κάτι. Να κάνουμε κάτι! Για μας! Για την ελευθερία μας. Για το οικογενειακό μας άσυλο.

    Ανδρέα, θα περάσεις απο φωτιά και σίδερο. Αν αυτό σου δίνει δύναμη να ξέρεις ότι είμαστε μαζί σου.

    Καλή δύναμη.

    Θου Βου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Οι κυβερνητικοί κακοποιοί κρύβονται πίσω από πουλημένους δικαστές στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Έπιασαν χωρίς σοβαρή αιτία την Τσέκου και τον εκβιαστή Ζαχόπουλο άφησαν έξω. Έκαναν και εσπευσμένα και νόμο για την κάλυψή τους. Νόμο που δεν μπορεί κάποιος τους απατεώνες και κλέφτες να εγκλωβίσει ώστε αυτοί να κλέβουν περισσότερο και να απατούν με άνεση ότι δεν θα πιαστούν. Ερωτάτε στην προκειμένη περίπτωση, ο μάλλον στημένος δικαστής : Ποία γυναίκα σοβαρή και έχοντας αισθητικό κριτήριο θα γινόταν φιλενάδα του αρβανιτο - τσολιά της ΝΔ, Χρ. Ζαχόπουλου; Καμιά. Άρα την κοπέλα σαν απατεώνας την εκβίασε- κορόιδεψε για να επωφεληθεί της θέσεως του. Θα δικαστεί από την στημένη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δικαιοσύνη των εξαρτωμένων από πολιτικούς, δικαστές; Πόσα από τα έργα του ήταν παράνομα, με το αρχαιολογικό δίκαιο, στην ολυμπιάδα της ελληνικής χρεοκοπίας; Έβαλαν και τον βουλευτή ΝΔ της μάσας και κοροϊδίας να πει για τον κύριο Καψαμπέλη, ότι δήθεν εκβιάζονταν από αυτόν. Βρε τι μας λες; Εσείς εκβιάζεται 10 εκατομμύρια έλληνες και παίρνετε μισθούς που μόνοι σας εκβιαστικά ορίζεται. Άντε στον διάβολο εκβιαστές μισθών, βουλευτές και αρχηγικοί δικαστές, πουλημένοι στην κουτάλα. Εξαχρειωτές και εκβιαστές για μεγάλους μισθούς, του ελληνικού λαού. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ. ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ VIDEO ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ
    ΕΥΗ Η ΠΑΘΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Κατα το αρθρο δωδεκα της ψωλικης γαμησεως και της κωλομπαριας καταδικαζω το μουνι τον κωλο αθωωνω τον πουτσο βγαζω νικητη στον κωλο σου τον χωνω.

    Μεξικανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. οτι το press-gr τυφλώνει το εμπέδωσα
    λύστε μου όμως μια απορία
    τι λογαριασμους πληρωνε ο Καψαμπέλης μέσω αφγανισταν όπως έγραψε το Πρώτο Θεμα
    Τι blog είναι αυτό Εχει φως τηλεφωνο πιεστήρια κτλ
    Πλακα μας κάνουν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μεχρι ποτε νομιζες οτι θα κρυβοσουν πισω απο την ανωνυμια του internet και τον ορο blogger για να μπορεις να δημοσιευεις ανωνυμα αρθρα αστηρικτα που σπανια επιβεβαιωνοντουσαν.
    Pressgr ειναι ο τιτλος του site οποτε μη το παιζεις ενας απλος cowboy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ BLOGGERS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Όταν δημοσιεύατε ψευδείς ειδήσεις για τον βουλευτή της Α' Αθήνας Θανάση Πλεύρη ήταν καλά; Και αφήνατε τον ίδιο να τρέχει να αποδεικνύει ότι πράγματι πήγε στρατό. Τότε δεν σας πείραζε που δημοσιεύατε ψεύδη χωρίς να τα ελέγξετε. Και έχετε το θράσος να λέτε ότι δημοσιεύετε πάντα αλήθειες.
    Πιστεύω να αποκαλυφθεί ποιοί πραγματικά κρύβονται πίσω απο τέτοια φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Σχετικά με το PRESS-GR.blogspot.com από το http://www.apomesa.info/2008/02/blogs.html

    (.."Το καλό αυτό blog κάποιους ενόχλησε και γι' αυτό το κυνηγάνε, αφού δεν μπορούν να το ελέγξουν όπως γίνεται με τα συμβατικά ΜΜΕ"..)

    Γι' αυτό το κυνηγάνε? ή μήπως απλώς την καταγραφεί και τον καταμερισμό των καταγγελιών θέλουν να κάνουν, για να αρχίσουν να σφίγγουν τον κλοιό των διαπλεκόμενων, που μαστίζει το εύρυθμο της πολιτείας με τη διαφθορά σε όλους τους τομείς με της ασφαλιστικές δικλείδες αυτοπροστασίας, σε δήμους νομαρχίες, κόμματα , σε λειτουργούς της δικαιοσύνης, σε βουλευτές .

    Εύχομαι να μη διαφύγει από την αντίληψή τους, το κύτταρο της διαφθοράς της Σκύρου,

    http://bp2.blogger.com/_3WkF9y261hw/R50UAUi-GXI/AAAAAAAAABA/OMaKLdaFRUE/s1600-h/3-1-05-1+Anafora+pros+Dimo+Skyrou-708499.jpg.

    http://bp2.blogger.com/_3WkF9y261hw/R5yjYki-GVI/AAAAAAAAAAs/tgBrfr6LGbE/s1600-h/MIA+mikri+leptomeria+mono-777492.bmp.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com.

    http://bp0.blogger.com/_3WkF9y261hw/R5yjYEi-GUI/AAAAAAAAAAk/JKw8FT2ynjk/s1600-
    h/2a+Oroa+D.X.+Diaxronikes+Epektaseis+parastatika.tif-773222.JPG.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_9823.html.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_02.html.

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=7747574696669510411.

    γιατί διαφορετικά ποιο θα είναι το νόημα του αγώνα κατά της διαφθοράς, τι στιγμή που υπάρχει ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ η οποία συντηρεί αλλά και διευρύνει τη σήψη της διαφθοράς, μόνο και μόνο για να χουνε να λένε όταν εντοπίζετε ένας διαπλεκόμενος, την ίδια στιγμή που από την άλλη τρικέφαλα η Λερναία αναπαράγει?

    Μα δεν μπορεί να είναι έτσι! Γιατί τότε ύψιστη η προσβολή στο θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου εκφράζονται τα πιο εξευγενισμένα ιδανικά της πολιτιστικής μας και πολιτικής μας κληρονομιάς, μετά και την παρέμβαση του για Συστράτευση για την αντιμετώπιση της διαφθοράς που ζήτησε ο Κ. Παπούλιας, http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=864146&lngDtrID=244

    Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι (..Από την πλευρά της η κα Λαμπέλ είπε ότι η διαφθορά είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και συνδέεται άμεσα με τη φτώχεια, τη βία και την τρομοκρατία...)
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=863754 μια Al kaida της τρομοκρατίας του δημόσιου βίου είναι εντοπισμένει

    Προϋπαρχούσης και της επίκλησης του κ. Μειμαράκη που συγκεκριμένα, ανέφερε
    : «....με σειρά νομοθετικών διατάξεων, αλλά και με ουσιαστικές κινήσεις και πράξεις, (σ.σ. Η κυβέρνηση) έχει αποδείξει ότι έχει την πολιτική βούληση να πατάξει τη διαφθορά και δείχνει μηδενική ανοχή.
    Γνωρίζετε, όμως, ότι είναι μια παθογένεια πολυεπίπεδη που απαιτεί πολύ χρόνο ώστε να εφαρμοστούν συνολικά οι διατάξεις και να υπάρχει και η παιδεία από τους πολίτες, οι οποίοι να μπορούν να συνεισφέρουν στην εκστρατεία αυτή που όλοι έχουμε κηρύξει».
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=736553&lngDtrID=244.

    Και δια του Νομοσχεδίου του Υπουργείο Δικαιοσύνης όπου μεταξύ άλλων λέει,
    (...Τέλος για πρώτη φορά τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή όποιος δόλια καταρτίζει ή κάνει χρήση τιμολογίου ή άλλου λογιστικού εγγράφου (σ.σ. Σύνταξη συμβολαιογραφικής πράξης?) ή αρχείου, το οποίο περιλαμβάνει ψευδείς ή ελλιπείς πληροφορίες(σ.σ. Καταχώρηση πλασματικής συμβολαιογραφικής πράξης στο υποθηκοφυλακείο?), ή παραλείπει παράνομα την καταχώρηση πληρωμής, εφ’ όσον αυτά γίνονται για να διευκολύνεται η διάπραξη, απόκρυψη ή συγκάλυψη δωροδοκίας ...)
    http://www.ministryofjustice.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=834



    Διότι εκεί στη Σκύρο (ασφαλώς και όχι μόνον στη Σκύρο), υπάρχει μια καταδεκτική κατά συρροή πρακτική μέθοδος δημιουργίας πλασματικών διαχρονικά συμβολαιογραφικών πράξεων κατά σύστημα, με σκοπό τον προσπορισμό περιουσιακού οφέλους από συμμορία εμπλεκομένων δια ίδιον ιδιωτικό όφελος προς βάρος του Δημοσίου του Δήμου και ιδιωτών.
    Αποκλειστικά δε, και μόνο για δώσουν πολιτική κάλυψη σε παράνομο καταπατητή δημόσιας ευρύτερης έκτασης όπου υπάρχουν και ιδιωτικές ιδιοκτησίες, το Δημοτικό συμβούλιο πήρε επανειλημμένα ομόφωνες αποφάσεις ειδικά και μόνο για την περίπτωση μου, ότι το χωράφι μου, μου ανήκει υπό την εξάρτηση του καταπατητή, τουτέστιν όπως τους δούλους με προήγαγαν στις ορέξεις άλλων νταβατζήδων.

    Αυτό επηρεάζει και έχει άμεσο αντίκτυπο και στη λειτουργία της δικαιοσύνης, όπου συνονθύλευμα, διεφθαρμένων διαπλεκόμενων ιδιωτών, αλλά και αιρετών πολιτικών αντιπροσώπων, συμπλεόντων με αυτούς και δια ίδια ιδιωτικά συμφέροντα, εμπαίζουν διαφθείρουν και απαξιώνουν κάθε τομέα της ομοούσιας και αδιαίρετης τριάδας μιας ευνομούμενης πολιτείας ήτοι την πολιτική νομοθετική και εκτελεστική εξουσία

    Σε δυο δικαστήρια στη Χαλκίδα οι καταπατητές αθωώθηκαν, πέρα του γνωστού της δικονομικής κατάστασης, αλλά και λόγω του ότι αιρετοί αντιπρόσωποι του δήμου δεν παρουσιάζονται στο δικαστήριο λόγω της υποτέλειας τους στους καταπατητές της γης του δημόσιου του δήμου και άλλων.

    Στο δε δεύτερο ο εισαγγελέας έκανε καλά τι δουλειά του.

    Παρά και την διαυγή υπόδειξη του σκεπτικού του προέδρου της έδρας, της μεθοδολογίας μιας καταπάτησης, ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή τους επί τόπου, παρά την αναγκαιότητα πρόσθεσης συμπληρωματικών εγγράφων.

    Αθανασιάδης Κωνσταντίνος
    Στοκχόλμη/Σουηδία

    Εκτός κι αν κυνηγούν αθέμιτα το PRESS-GR.blogspot.com διότι αναστάτωσε την πιάτσα της διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Τι γράψανε για άνθρωπο που πήγε στρατό ότι δεν πήγε?

    ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΠΡΕΣΣ

    αν ειναι αλήθεια αυτό καλά σας λένε κίτρινους συκοφάντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. to pio oraio autis tis istorias einai oti fovountai...
    se xores opos i agglia opou anekathen oi politikoi eixan kotsia pote den fovithikan n'akousoun ta panta
    etsi ginan kai autokratoria pou mexri simera kanei oti thelei, kovoun kai ravoun giati kseroun n'akoun prot'apo ola...kai as varan meta me ton alpha i vita tropo
    oi dikoi mas fovountai kai ta vazoun me ta skiaxtra - as pan na poun stous skopianous ti thelei o ellinikos laos kai meta na mas to voulosoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΑΚΥΡΟ
    ένας μαλάκας αναγνώστης έγραψε ότι δεν πήγε και το press δημοσίευσε την διάψευση του Πλεύρη.

    O βουλευτής Θ. Πλεύρης απαντά και διαψεύδει...
    …ότι δεν υπηρέτησε κανονικά τη θητεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Από τον βουλευτή κ. Θανάση Πλεύρη πήραμε το παρακάτω e-mail με το οποίο διαψεύδει τους ισχυρισμούς αναγνώστη του Press-gr, με τίτλο "Ο "φυγόστρατος" κ. Πλεύρης‏", ότι δεν υπηρέτησε σωστά την στρατιωτική θητεία του.
    .
    Με έκπληξη είδα ότι έχετε αναρτήσει στο διαδικτιακό σας τόπο αναφορά ότι είμαι φυγόστρατος. Επειδή πολλά ερωτήματα θέτει αυτός που με συκοφαντεί σας απαντώ:
    Στις 9 Μαίου του 2005 παρουσιάστηκα στο Μεγάλο Πεύκο (στους καταδρομείς δηλαδή και όχι στα βύσματα). Ολοκλήρωσα το αρχικό τμήμα της εκπαίδευσής μου και πήρα το μπερέ τον Ιούλιο του 2005. Από τον Ιούλιο του 2005 έως τέλη Αυγούστου του 2005 παρέμεινα στο Μεγάλο Πεύκο και έγινα λοχίας. Τέλη Αυγούστου του 2005 παρουσιάστηκα στη μονάδα μου στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών, όπου συμμετείχα σε όλες τις ασκήσεις (50 χλμ πορεία με βάρος 25 κιλών, βολές με Μ16, βολές με MAG, ρίψεις χειρομβοβίδων, 3 αποβάσεις, 1 Νατοϊκή άσκηση, 2 αναγνωρίσεις, 2 δεκαήμερα, ασκήσεις που αυτός, ο οποίος με συκοφαντεί, αγνοεί ότι υπάρχουν).
    Τον Δεκέμβριο του 2005 πήρα μετάθεση στο ΚΕΕΔ- Μεγάλο Πεύκο και έγινα εκπαιδευτής των καταδρομέων. Ως εκπαιδευτές επιλέγονται οι καλύτεροι των καταδρομέων πεζοναυτών.
    Απολύθηκα στις 9 Μαίου του 2006, έχοντας υπηρετήσει ακριβώς τόση θητεία όση ο νόμος ορίζει. Συνεπώς, όχι απλώς υπηρέτησα αλλά υπηρέτησα στο εθελοντικό σώμα των ειδικών δυνάμεων.
    Αυτός που αναφέρει ότι παρουσιάστηκε μαζί μου, προφανώς λέει ψέματα, διότι οι καταδρομείς δεν κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.
    Εάν λέτε ότι είστε αντικειμενικός διαδικτιακός τόπος, να αναρτήσετε την απάντησή μου, διότι διαφορετικά θα θεωρήσω ότι και εσείς με συκοφαντείτε.
    .
    Θάνος Πλεύρης
    ΑΣΜ είναι 154/5071/98 και η ΕΣΣΟ που παρουσιάστηκα 05Β (291 σειρά).


    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Σκύρος 7/11/2006
    Αθανασιάδης Κωνσταντίνος
    του Νικολάου και της Κλεοπάτρας

    Μόνομου Schlytersvägen 23 12650 Hägersten
    k.athanassiadis@telia.com

    Εν Σκύρο Καμένη Κάσα Τ.Θ. 20344.
    aaakonstantinos@in.gr
    Προς
    Κύριο Βαθάκο Κ. Γρηγόριο


    Αξιότιμε κ. Γρηγόριε Κ. Βαθάκο

    Διά της παρούσης επιστολής μου αιτούμε

    Όπως το συντομότερων

    α) Διευκρινίσετε πια από τα εμπεριεχόμενα εις το συμβόλαιο και καταγραφόμενα εξωτερικά «ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ» όρια της «χορτονομής» της συμβολαιογραφικής εν Σκύρο την 21-12-1989 και υπ’ αριθμ. πράξης 3564 την οποία συντάξατε ισχύουν, εν συνδυασμό προς την υπ’ αριθ. 2793/21-10-87 πραξη σας ενόρκου βεβαιώσεως και του συναπτόμενου ιδιωτικού συμφωνητικού εις την ιδίαν πράξη ενόρκου βεβαιώσεως σας

    β) Επεξηγήσετε το λόγω των δυο διαφορετικών περιγραφικών «ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΩΝ» ορίων

    γ) Αναφέρετε ποιου η δικαιοδοσία και ευθύνη της υπόδειξης κατά βούληση επιλογή, του ενός εκ των δυο διαφορετικών περιγραφικών «ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΩΝ» ορίων εις το εν Σκύρο την 21-12-1989 και υπ’ αριθμ. πράξης 3564 την οποία συντάξατε

    Κοινοποιήσετε την απόφανση σας
    1) Προς έκαστο εκ των συμβαλλόμενων εν ζωή εις την συμβολαιογραφική πράξη μέλους, που συνέβαλε στην περιγραφή των εμπεριεχόμενων εις το συμβόλαιο και αναγραφόμενων της «χορτονομής» αυτής ορίων, ισχύουν.
    2) Εις κάθε έκαστον εκ των κληρονόμων που αποδέχθηκαν την 6-9 2005 εν Σκύρο, την δια της συμβολαιογραφικής πράξης 8196 συμβαλλόμενου μέλους αποδοχή της κληρονομιάς, ως προς τα της χορτονομής αυτής εξωτερικά όρια.
    3) Τον Δήμου Σκύρου δια την υπεράσπιση της Δημοτικής περιουσίας



    Με εκτίμηση

    Αθανασιάδης Ν. Κωνστατίνος




    Αρ. πρωτ. 7686/6 Προς
    ΑΙΤΗΣΗ Τον κ Δήμαρχο Σκύρου

    Του
    Αθανασιάδη Ν. Κωνσταντίνου
    Μόνομου Schlytersvägen 23 12650 Hägersten
    Σουηδία
    k.athanassiadis@telia.com
    aaakonstantinos@in.gr

    ΕΝΤΑΥΘΑ

    Παρακαλώ όπως εις τα πρακτικά της συζήτησης του θέματος «αίτηση Αθανασιάδη», στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 11/11/2006, να περιληφθεί και να καταγραφούν, τοποθετήσεις των συμμετεχόντων και άμεσα ενδιαφερόμενων κατά την συζήτηση του θέματος, όπως,

    Στο σημείο
    Η κ. Μπονάτσου. (….δεν έχει γίνει καμιά καταπάτηση της χορτονομής, ούτε έχουμε πάρει από τον Δήμο έστω και ένα μέτρο.
    Πάνω σ’ αυτό έγινε δικαστήριο, ήτανε μάρτυρας ο πρώην Δήμαρχος ο Μήτσος ο Αγγελής, που .. γι’ αυτό το κερδίσαμε.. έχουμε δικαστική απόφαση ότι δεν έχει γίνει καμία καταπάτηση…)

    Σε άλλο σημείο
    Δήμαρχος (…νομίζω πλέον ότι έχουμε φτάσει κοντά στο τέλος, ας περιμένουμε εντός του Δεκεμβρίου θα έχουμε κάνει την οριοθέτηση της χορτονομής…)
    Αθανασιάδης(...σε πια στοιχεία θα στηριχθεί αυτός ο τοπογράφος, ο μηχανικός που θα κάνει το σχέδιο? Στην απόφαση του 1955?)
    Δήμαρχος (..ΑΥΤΗ! ΝΑΙ!!!..)
    Αθανασιάδης (..Τι δέχεστε?...)
    Δήμαρχος (…ΒΕΒΑΙΩΣ!!!...) (..υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λέει, αποδεχόμαστε τα όρια της απόφασης του 1955 και πρέπει να γίνει οριοθέτηση, αυτή λοιπόν την απόφαση την ομόφωνη του δημοτικού συμβουλίου, είναι θέμα ημερών να υλοποιηθεί και να τελειώνουμε…)
    Καθώς και στο σημείο
    Παρτουρής Δημ. Συμβ. (…Εγώ τώρα να πω κι’ ένα άλλο μαζί με αυτή την απόφαση πάμε πάμε μόνο τη μάντρα αυτή στα δικαστήρια…υπάρχουν κι’άλες…και πρέπει κάποτε να τελειώνουμε μ’αυτές)
    κ Μπονάτσου (…μόνο εμείς είμαστε καταπατητές…)
    Παρτουρής Δημ. Συμβ. (…Όπου και να ‘χουμε πάει την έχουν καταπατήσει…)
    κ Μπονάτσου
    (…δε βλέπουμε τίποτε άλλο για πάντε από τον Αι Γιάννη, τον Φέρε Κάμπο, την Αλεξάνδρα….
    Μόνο εμείς είμαστε καταπατητές! μόνο εμείς? μόνο εμείς?..),

    Καθότι ως προσκεκλημένος και συμμετέχων ήμουν αυτήκοος των λεχθέντων και κατεγραφέντων εν τόπο και χρόνο.

    Σκύρος 14/11/2006
    Με εκτίμηση

    Υ.Γ a_konstantin@live.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. http://press-gr.blogspot.com/2008/01/blog-post_408.html

    Να μην αναρτούνται από ανώνυμους ειδήσεις ή σχόλια στην κεντρική σελίδα.
    Μόνο όσοι έχουν κάποιο google/blogger ID & gmail λογαριασμό, κι αυτό σε συννενόηση-διασταύρωση με τους admins του press.
    Αλλιώς, την ευθύνη να την αναλαμβάνει όλο το team του press για οποιεσδήποτε "συκοφαντικές" ας πούμε ειδήσεις σαν κι αυτή του Πλεύρη πιο πάνω για παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. "Πιστεύω ότι είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια εκφοβισμού της εναλλακτικής ενημέρωσης η οποία τρομάζει τις εξουσίες και απελευθερώνει τον δυναμισμό, την ορμή και την αυθεντικότητα της νέας εποχής. " Αυτό πιστεύουμε όλοι μας !
    Όσων αφορά όμως τον εαυτό μου με πεισμώνει ποιο πολύ και με κάνει ποιο ενεργό Blogger από ότι ήμουνα. Μας δίνουν αθελά τους περισσότεροι δύναμη... Μού θυμίζει λίγο των διωγμό των χριστιανών... Έτσι, δίωξτε μας και εμείς θα επιστρέψουμε πολλαπλάσιοι! Θα σας γυρίσει Bloomerang απανταχού προπαγανδιστές :)

    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    Στηρίζετε το press-gr ?

    1)ΝΑΙ
    2)ΟΧΙ
    3)ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ
    4)Δεν Ξέρω / Δεν Απαντώ

    http://liondani.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. όλες οι χούντες ακολούθησαν την ίδια τακτική με τα μμε. η "ιδιότυπη" δημοκρατία που διανίουμε και που γίνεται αποδεκτή απο το 68% του εκλογικού σώματος δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, κρατά σε ομηρία όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς με την μη παράδοση αδειών λειτουργίας και αυτοσχεδιάζει με το νέο μέσο, το ίντερνετ.είναι στην αρχή και το χειρίζεται κάπως άγαρμπα,μα συλλήψεις κτλ. στο μέλλον θα ακολουθήσουν πίό ομαλοί τρόποι διαχείρισης του και ελέγχων του ώστε να καταντήσει και αυτό εξαρτούμενο. ζήτω η δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Υπάρχει νομίζω μία παρανόηση. Άλλο η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης και άλλο η ασυδοσία και η διασπορά ψευδών ειδήσεων που θίγουν ανθρώπους και προσωπικότητες. Το Press-gr σε πλείστες περιπτώσεις έχει κάνει σοβαρές αποκαλύψεις με υπαρκτά θέματα αλλά δυστυχώς σε αρκετές περιπτώσεις έχει γίνει από ορισμένους "όχημα" για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Εκτιμώ ότι πρέπει να προσπαθήσει να προστατέψει τον εαυτό του περιορίζοντας ει δυνατών τη δεύτερη κατηγορία ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. TROMOKRRATH8HKE TO SYSTHMA KAI KANEI AUTO POY 3EREEI NA KANEI:TROMOKRATEI.

    DEN 8A PERASEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Εμείς σε πιστεύουμε.
    Στη σύγχρονη Ελλάδα φαίνεται ότι η καταγγελία έχει μετονομαστεί σε "εκβιασμό". Και πού είσαι ακόμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ BLOGGERS .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ρε τράγο Λιοντάνι 9:23http://liondani.blogspot.com/

    Μού θυμίζει λίγο των διωγμό των χριστιανών...

    Για τον σφαγιασμό των ελλήνων από τράγους χριστιανούς μητροπολίτες και το σκυλολόι τους σαν εσένα, από τον 3-8 αιώνα δεν έχεις ακούσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Aκόμα κι αν το Press.gr ήταν εκβιαστής ποιός ήταν ο εκβιαζόμενος;

    Τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα που μας βιάζουν και μας εκβιάζουν κάθε μέρα;

    Οι πολιτικοί που μας βιάζουν και μας εκβιάζουν κάθε μέρα;

    Οι επιχειρηματίες μέλη του στάρ σύστεμ που πλουτίζουν βιάζοντας και εκβιάζοντας κάθε μέρα;

    Ε, λοιπόν, άντε γαμηθείτε όσοι είστε υποκριτές.

    Η Ελλάδα ξεπουλιέται και εσείς σκάψατε μία τρύπα στο χώμα και βλέπετε τηλεόραση 24ώρες το 24ωρο.

    Έχουμε το Ζαχόπουλο που μας αξίζει.

    Καλημέρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι



    Αν και δεν γνωρίζω τα γεγονότα λεπτομερώς , το μέγεθος της παρεμβάσεις των αρχών , και τα αποτελέσματα της , λογω της απουσίας μου και της έντονης δραστηριότητας μου το διήμερο που πέρασε με την εμπλοκή μου στις προσυνεδριακές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων για το 8 ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει τον άλλο μήνα , θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τους φίλους που με την δημιουργία του χώρου αυτού με έκαναν να αισθάνομαι υπεύθυνος και δυνατός πολίτης.

    Είμαι από αυτούς που δέχτηκα συστηματικά και οργανωμένα την μεγαλύτερη επίθεση παραπληροφόρησης και συκοφάντησης σε αυτό το χώρο με την συνεχή παραποίηση και διαστρέβλωση την γραφομένων μου. Το γεγονός αυτό το δεθχηκα σαν αναγκαίο κακό, επακόλουθο της ανωνυμίας που επικρατούσε στον χωρο. Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα δικά σου.

    Είναι γνωστό ότι από τη πρώτη στιγμή με την παρουσία μου εδώ δήλωσα ποιος είμαι και ποιος είναι ο σκοπός μου. Έτσι, πιστεύω ακράδαντα και κάθε μέρα πιο πολύ , ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ γενικότερα είναι η καλύτερη λύση και η καλύτερη προποτπιτικη για το λαό και την πατρίδα.

    Η χειρότερη κυβερνητική περίοδος του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ καλύτερη από ότι γίνεται σήμερα στο δημόσιο βίο γενικά.

    Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους ανθρώπους του blog και ελπίζω να συνεχιστεί η ύπαρξη και η λειτουργία αυτού του χώρου.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Άκουσα τον Γ. Λοβέρδο της Βραδινής αν δεν κάνω λάθος να λέει κάτι πολύ σοβαρό.
    «Οι δικτατορίες σήμερα δεν είναι στρατιωτικές, είναι συμπράξεις κυβερνήσεων και δικαστών». Γι’ αυτό αν έχετε κάτι επικίνδυνο για δημοσίευση πηγαίνετε με το Laptop σας έξω από ένα παροχέα Wi-Fi και κάντε τη δουλειά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ PRESS.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ.

    ΚΟΥΚ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. eaan ise ok proxora , pistevo poli sto diadiktio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Μη μασάτε ρε μάγκες..
    Εμείς ειμαστε μαζί σας..Πανε να μας κουφάνουνε..Δηλαδή που ειναι ο εκβιασμός που κάνατε του Θέμου?
    Το ότι γράψατε πρώτοι για τα 5 εκ.ευρώ? Ας απαντούσε όπως εκανε ο υιος Πλεύρη..τότε που κάποιος εγραψε εδω ,ότι δεν εχει πάει φαντάρος και τέτοια κουφά..και ψεύδη όπως φάνηκε μετέπειτα με την απάντηση του κ.Πλεύρη..και καλα εκανε..
    Οποιος δεν εχει λερωμένη τη φωλιά του δεν έχει κανενα λόγο να ανησυχεί..
    Και επιτέλους θέλουμε να μαθαίνουμε τι γίνεται στη χώρα μας..ετσι ..απλά..και καμια φορά με λάθη..που όμως διορθώνονται γιατι εσεις δεν φρακάρετε τις ειδήσεις..η τις αντιρρήσεις...ή τις διαφοροποιήσεις..ανάλογα για ποιον εργοδότη δουλεύετε..
    εχετε πάντα ανοιχτή την πόρτα και έτσι πρέπει..
    Στο κάτω κατω της γραφής την ευθύνη την φέρουν όσοι γράφουν,με αυτά που γράφουν..
    Το Μπλόγκ σας πρέπει να παραμείνει..εστω και με τα λάθη του..γιατι οι πολίτες και νου έχουν και γνώση έχουν αλλα και μνήμη διαθέτουν..
    Ειμαι μαζί σας και γερά με τσαμπουκά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Καλά σου έκαναν φιλαράκο. Δεν μπορεί ο κάθε κομπλεξικός να μπαίνει εδώ μέσα και να γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι εντελώς αστήρικτα. Ναι στην εναλλακτική ενημέρωση, όχι στις τρομερές συκοφαντίες που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ μέσα. Καιρός είναι να φτιαχτεί και ένα νομοθετικό πλαίσιο που να βάλει μια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. an lene psemata i kratiki arga i grigora 8a xasoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Συμπραξεις κυβερνησης και δικαστων;
    Διαφωνω....

    Συμπραξεις κρατικοδιαιτων δημοσιογραφων, εκδοτων και πολιτικων.

    Αλλα, οπου ναναι, ερχεται η Ευρωπαικη Ενωση.... Ηδη, την κανανε οι ριγμενοι απο την κρατικη διαφημιση

    ΣαΛιγγαροτροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Σε μία χώρα που την κυβέρνησαν και την κυβερνούν συμμορίες, δήθεν πολιτικοί, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, φίλε Καψαμπέλη.
    Μη σε παραξενεύει που φοβούντε αυτή την δημοσιογραφία τα λαμόγια, αλλά θα κάνουν τα αδύνατα - δυνατά να την φιμώσουν διότι οι παράνομοι έτσι λειτουργούν.
    Δεν θα τα καταφέρουν, ας το πάρουν χαμπάρι.

    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Φίλε δεν είσαι μόνος.

    Εφ' όσον είσαι καθαρός ....

    ΣΚΙΣ' ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Αν η αστυνομία έφτασε στον Καψαμπέλη από τα εκβιαστικά (όπως φημολογείται) emails, μέσω της ΟΤΕΝΕΤ και όχι από την Google και το blog, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

    Διότι πλέον ο δημοσιογράφος έχει παραδεχθεί ότι βρίσκεται πίσω από το blog. Αν αποδειχθεί ότι βρίσκεται και πίσω από τα emails, τότε το blog βρίσκεται πίσω από τα emails.

    Bloggers, πάλι μαλάκες σας (μας) πιάσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. "Άκουσα τον Γ. Λοβέρδο της Βραδινής αν δεν κάνω λάθος να λέει κάτι πολύ σοβαρό.
    «Οι δικτατορίες σήμερα δεν είναι στρατιωτικές, είναι συμπράξεις κυβερνήσεων και δικαστών». Γι’ αυτό αν έχετε κάτι επικίνδυνο για δημοσίευση πηγαίνετε με το Laptop σας έξω από ένα παροχέα Wi-Fi και κάντε τη δουλειά σας "

    Εγώ είπα τι είπε ο Λοβέρδος αν το έλεγα εγω πρώτα τα ΜΜΕ θα έβαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΟΙ ΕΞΟΧΕΣ (ΕΞ-ΕΧΩ) , ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝ , ΑΡΜΟΖΕΙ , ΝΑ ΕΞΟΜΑΛΙΝΘΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ.το pres.gr , εξέχει , οι κορυφές εξέχουν.Οι πλούσιοι εξέχουν,οι έξυπνοι εξέχουν,οι αξία εξέχει,οι εξοχές εξέχουν,οι έξοχοι εξέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Μήπως εισια τελικά λαμόγιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Μα το Θεό, δηλαδή, δεν ντρέπονται;Ίχνος τσίπας επάνω τους δεν υπάρχει; Από πότε ρε παιδιά η ενημέρωση αποτελεί κακούργημα; και μάλιστα η ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση , ή μήπως αυτό ειναι που τους χαλάει και θέλουν να φιμώσουν το press-gr. ή μήπως τους ενοχλεί που λέει αλήθειες,έξω απο τα δόντια, ή μήπως που δεν φοβάται να ονοματίσει ανθρώπους που κατά καιρούς "τα 'χουνε πάρει" για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, και δεν φοβήθηκε ποτέ να πει ονόματα όπως ΘΕΜΟΣ, ΜΑΚΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ πριν από όλους; ή μήπως φοβούνται αυτοί να διαβάζουνε στην πιο έγκυρη και έγκριτη ηλεκτρονική εφημερίδα του ελληνικού διαδικτύου; και γιατί βάλλονται κατά του Καψαμπέλη, ο οποίος κατά τη δήλωσή του ισχυρίζεται πως είναι "blogger" και όχι "κακοποιός".Αλλά ακόμα και κακοποιός να είναι (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους) γιατί τον ενοχλούνε; Από πότε "Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει"; Αν όντως είναι αλήθεια αυτά που λένε γιατί ενοχλούνε έναν άνθρωπο του "συναφιού" τους; Τελικά η αλήθεια είναι μπροστά μας, αλλά ποιος τη βλέπει;Τελικά τα οικονομικά συμφέροντα είναι αυτά που κινούν τα νήματα! Ποιος μπορεί άραγε να τα βάλει με τους μεγαλοκαρχαρίες που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα; Ίσως μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους όλοι εμείς , αν παραμείνουμε ενωμένοι και δηλώνουμε ΠΑΡΟΝ. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Προχώρα και εμείς είμαστε εδώ...Με τιμή
    Από Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Αν το press δίνει τη δυνατότητα να απαντήσουν (όπως κάνει) τότε δεν είναι συκοφαντία ότι και να γράψει.

    Υπάρχει κανείς τώρα που θα πει ότι ο Πλεύρης δεν πήγε στρατό? Αφού απάντησε με όλες τις λεπτομέρειες. Ίσα ίσα διαφήμιση του έκανε η "συκοφαντία"

    Κάτι σαν τον ΚΟΥΤΟΔΗΜΟ και τον ΘΕΜΟ όμως ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ? Που όταν τον στριμώχναν για τα λεφτά έλεγε δεν θα κάνουμε το ΣΔΟΕ εδώ...

    Νομίζω ότι ο μαλάκας ο ΘΕΜΟΣ έστειλε mail στον εαυτό του που λέγανε δώσε μας λεφτά και μετά πήγε στον εισαγγελέα και είπε "το press με εκβιάζει"

    Είναι τόσο κουτοπόνηρος/χαβαλές/μπούλης που νομίζει ότι επειδή γελούσαμε με τις εκπομπές του θα τον πάρουμε και στα σοβαρά σαν δημοσιογράφο και θα συνεχίσει να μας λέει τις παπαριές "το πήρα δεν το πήρα το έδωσα δεν το έδωσα βρήκα τα λεφτα στο δρόμο" και άλλες τέτοιες μαλακίες

    ΘΕΜΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Όλοι από κάπου ξεκινάν και κάπου καταλήγουν:
    τα ΜΜΕ (μέσα μαζικής ενημερωσης/ ενίοτε και παραπληροφόρησης)είναι εκεί που κάποιοι κατέληξαν.

    Τα Blogs είναι εκεί απ'όπου κάποιοι ξεκινάν.

    Πρώτα ο Θεός, να καταλήξουμε εμείς καλύτερα από τους "φτασμένους"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Μεγάλη απάτη με οικόπεδα στο Καστελόριζο:
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=876305&lngDtrID=244

    http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=22183&type=22

    http://www.tanea.gr//NewsArticle.aspx?enid=876305

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Τα βρωμερά φασιστοειδή βουλευτές και δικαστές εκπορνεύουν τους νόμους της Ελλάδος και τα πλούτη αυτής! Το φαινόμενο με τους πολλούς χρηματιζόμενους δικαστές παρατηρήθηκε προ πολλού! Όταν ήταν για να βγάλουν αποφάσεις για ΔΙΚΕΣ τους συντάξεις, αυξήσεις μισθών και άλλα βοηθήματα πάντα σύμφωνα με το συμφέρον αυτών έβγαζαν αποφάσεις! Το ίδιο και τώρα, ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ή ερμηνεύοντας αυτόν όπως σε αυτούς και τους βουλευτές συμφέρει, έδωσαν χάρη στον εαυτό τους για μην υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες, που ο νόμος χαρακτηρίζει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ! Έτσι από κακούργημα η πράξη τους έγινε πλημμέλημα και αθώωση με τάχα ΑΜΕΛΕΙΑ! Έτσι αθωώνεται και κατά ένα μέρος και η πρώην δικαστής Μπουρμπούλια , που έφαγε τα χρήματα του χρηματιστηρίου, η εβραία δικαστής Ηλία που δίκαζε επί χρήμασι, και πολλοί μητροπολίτες και άλλοι ανέντιμοι και κλέφτες του ελληνικού λαού! Το ίδιο και τα φασιστοειδή, οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που έχουν αυξήσει τον μισθό τους σε ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ύψη με την δικαιολογία ότι δεν τους επιτρέπεται εξάσκηση επαγγέλματος! Να δείτε ότι την επόμενη αναθεώρηση του συντάγματος αυτό θα αναιρεθεί, αλλά Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ δυσθεώρητα ύψη! Όταν τους νόμους δεν τους εφαρμόζουν δικαστικοί και βουλευτές τότε για τι τους κάνουν; Για τους φτωχούς του λαού που έχουν σκλαβώσει οι βρωμεροί φασίστες, ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ δικαστές και βουλευτές;
    http://www.angelfire.com/planet/kolokotronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Ακόμα να καταλάβετε πως οι επιδιώξεις ήταν :

    1. Να μάθουνε την ταυτότητα των δημοσιογράφων που αποκαλύπτανε όλα όσα αποκαλύψανε

    2. Να αποκτήσουν πρόσβαση στην αλληλογραφία τους και στη συνέχεια στις πηγές τους

    3. Να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά την κοινή γνώμη με άλλη μια φούσκα (βλέπε Ζωνιανά, Ζαχοπουλιάδα)ωστε να μην ασχολείται κανείς με τις κουράδες της εξωτερικής μας πολιτικής αλλά και του ασφαλιστικού.

    Μην μπερδεύετε τις υπο-υποθέσεις που εκρεμούν για press-gr. Μια υπόθεση είναι τα ανεξέλεγκτα ανώνυμα σχόλια που ΝΑΙ, ίσως και να αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση αλλά και να προδιαθέτουν σε εκβιασμό. Από την άλλη, είναι και η περιέργεια μερικών μερικών να μάθουν ποια είναι αυτά τα τζιμάνια που αποκαλύπτουν εντελώς απροκάλυπτα όλα όσα συζητώνται μετά από καιρό από τα παραδοσιακά μμε.

    Βέβαια μην ξεχνάμε πως η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. Και στην τελική ο μόνος τρόπος για να φτάσουν στους ανώνυμους συκοφάντες, είναι δια μέσου των ιδιοκτητών και την άρση του απορρήτου. Όμως, τα φιντάνια δεν έχουν καταλάβει πως ο μόνος τρόπος για να φτάσουν στα δεδομένα των σχολιαστών, είναι είτε μέσω της google ΑΛΛΑ και μέσω των counter που έχει η σελίδα (με λίγη φαντασία βέβαια και μαντεψιά τους βρίσκουν).

    Ελπίζω πως το μάθημα για όλους τους blogger από την υπόθεση, έτσι όπως εξελίσσεται αυτές τις μέρες, είναι ο μετριασμός των ανεξέλεγκτων ανώνυμων σχολίων, γιατί δυστυχώς την πληρώνουν οι ιδιοκτήτες, λές και αυτοί τα γράφουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Μην φοβάσαι. Βάλε TOR:
    http://www.torproject.org/download.html.en

    25 Φεβρουάριος 2008 5:00 πμ

    Φιλε ευχαριστω !!
    Απ'οτι καταλαβαινω ειναι αποκρυπτης της κυκλοφοριας καποιου στο ιντερνετ !! Ειναι αξιοπιστο ;; Να το εγκαταστησω ;; δεν εχω να φοβαμαι απο ιους ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Νομίζω ότι η εξέλιξη αυτή έχει δύο βασικά σκέλη.
    1) Ότι τελικά δεν υπάρχει πουθενά ανωνυμία, όλους μας βλέπει ο big brother, και όποτε του γουστάρει κάνει ότι θέλει (και όσα λένε για ελευθερία του λόγου και ελευθερία του internet καθώς και για την σωστή νομοθεσία της Αμερικής που προστατεύει το θέμα αυτό, που αναφέρανε κάποιοι εξυπνάκιες, πήγανε περίπατο) και,
    2) Ότι ενώ πριν οι ανώνυμοι εξεγέρθηκαν και κυνήγησαν το ψέμα και την λάσπη που μας πετούσαν στα μούτρα, το σύστημα δεν τα θέλει έτσι, οπότε το ψέμα και η λάσπη θα βγουν ελεύθεροι για να "φυλακίσουν" την αλήθεια.
    Δυστυχώς οι ανώνυμοι δεν έχουν δύναμη, οπότε θα κάτσουν να φάνε τις σφαλιάρες και θα κάτσουν ήσυχοι από εδώ και στο εξής (θα συνεχίζουν να αγοράζουν τις εφημερίδες του συστήματος, και θα ακούνε τις ειδήσεις του). Ακόμη και εμπάργκο να έκαναν σε εφημερίδες και ειδήσεις του συστήματος, θα άντεχε για μια ημέρα, άντε μια εβδομάδα, μετά πάλι στον καναπέ να φάνε το ψέμα και την΄λάσπη...Η πιο πανυγηρική επιβεβαίωση του πόσο "μιλημένες" με το σύστημα είναι οι ειδήσεις, μπορείτε να το καταλάβετε από το πως βγήκε το non paper για το όνομα των Σκοπίων, η από την διαφορά των πρωτοσέλιδων της συγκεκριμένης εφημερίδας, προ και μετά DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Πρέπει να φοβάσαι από ιούς και να ψεκάζεις συχνά

    Άσε μας ρε φίλε... Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι το TOR κλείσε τον υπολογιστή και πήγαινε για ψάρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ama ayta pou kanei o "blogger" einai nomotipa, giati ton dioxane kakin kakos apo tin efimerida pou douleve ?
    mipos giati tou eipan "kane paixnidi alla an se piasoun den se xeroume ?"
    leo ego..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Η ελέυθερη και αντικειμενική ενημέρωση του λαού δεν αποτελεί σκοπό των μεγαλοεπιχειρηματιών(επί το πλήστον διεθνών αλλά και ντόπιων "βιτρινών" επιχωριγούμενων από τους πρώτους) που δρουν στα πλαίσια της χώρας μας ,και συχρόνως "τυνχάνει" να ανήκουν σε αυτούς ΟΛΑ τα ιδιωτικά κανάλια FM + UHF, αλλά ούτε αποτελεί και σκοπό των δήθεν ηγετών, εκφραστών του λαού, πολιτικών που ετσι και αλλιώς οφείλουν εξολοκλήρου την ύπαρξη τους και την εξουσία που κατέχουν στα προαναφερώμενα συμφέροντα. Είναι γνωστός ο ρόλος της ενημέρωσης στις "σύγχρωνες" αλλά και παλαιώτερες κοινωνίες. Ο ρόλος αυτός είναι ο πλήρης εναρμονισμός του τρόπου σκεψεως μιας κοινωνίας και η μεταφορά και επιβολή της βούλισης των "ηγετών" και των συμφερόντων που εξορισμου εξειπηρετούν προς τα μέλη αυτής, γνωστά και ως "Λαουτζίκος".
    Το κυρίως πρόβλημα σε αυτή τη χώρα είναι ο πολιτικός κόσμος που στειρίζεται ελαφρά τη καρδία από μεγάλο μέρος του λαού χωρίς αυτό να έχει καμιά τύψη για την γενική καταστροφή που τελείται, παρα μόνο τη βραχυπρόθεσμη "βόλεψη" του(μία ελειηνή σύμβαση εργασίας με μισθό 1000Ε, χειρότερα απο αλβανός άλλου κράτους ΕΕ). Τόσο φτηνά ξεπουλιέται αυτός ο τόπος τελικά , πραγματικός παραδεισός για τα ξένα συμφέροντα.

    Κατα επέκταση των προαναφαιρόμενων πως περημένετε όλοι εσείς ελεύθερη ενημέρωση κτλ??? κατατοπιστικότατη και χαρακτηριστική είναι η στάση των TV καναλιών όπως ANT1 που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκβιάσουν την ύπαρξη θέματος επ αυτού συγκροτόντας πρωί μεσημέρι βράδυ θίασους γελίων δήθεν δημοσιογράφων (που εξ ορισμού σαν κλάδος θα ήταν προτημότερο και ακριβέστερο να αναφαίρονται ως δημαγωγοί εξ επαγγέλματος)με σκοπό να στηρίξουν τα συμφέροντα τους και να παραπληροφορήσουν όσους περισσότερους άσχετους επι του θέματος μπορούν. ΟΛΑ αυτά φυσικά με τη συνενοχή (αν όχι συνενορχηστρωση ) του επίσημου κράτους που αντί να κινηθεί εναντίων των υπαίτιων αυτής της απαράδεκτης κατάστασης συμβάλει στη στήριξη της προπαγανδιστικής πολιτικής τους.
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ στο ιντερνετ πρέπει να διαφυλαχτεί και να αποτελεί γνώμονα για την αξιολόγηση της δημοκρατικότητας και του βαθμού σεβασμου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσα σε μία συγκροτημένη κοινωνία. Και στη περίπτωση μας γίνεται αντιληπτό μόνο και μόνο απο την ύπαρξη του θέματος και τη κρατική υπόθαλψη του το βαθμό στον οποίο θα έπρεπε ο καθένας μα να αξιολογεί τη δική μας κοινωνία στους παραπάνω θεμελιώδες τομέις.
    ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ τη "τιμημένη" γενέτηρα της δημοκρατίας
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΟΧΙ!!!
    Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΠΟΛΙΑΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. @@Καλά σου έκαναν φιλαράκο. Δεν μπορεί ο κάθε κομπλεξικός να μπαίνει εδώ μέσα και να γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι εντελώς αστήρικτα. Ναι στην εναλλακτική ενημέρωση, όχι στις τρομερές συκοφαντίες που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ μέσα. Καιρός είναι να φτιαχτεί και ένα νομοθετικό πλαίσιο που να βάλει μια τάξη.@@

    Καλα θα μας κουφανεις ;;
    Πηγαινε τωρα σε ενα καφενειο να δεις τι κουβεντιαζουν ...
    Ολοι βριζουν τους πολιτικους με τρομερα μπινελικια και ο καθενας λεει μια ιστορια που ξερει με μιζες με φακελλακια αδικιες απο τη δικαιοσυνη, λαμογιες και πουτανιες διαφορες που ο καθενας ξερει απο τον κυκλο του, σιγα το μεγαλο χωριο την Ελλαδα !!!
    Πρεπει αραγε να παει τωρα η ΕΙΔΑΣΥΔΕ σε ολα τα ελληνικα καφενεια και να βαλει ωτακουστες ρουφιανους να πιασει ολους αυτους ... αλλα εδω ειναι ιντερνετ αυτο τους καιει και τις πομπες τους μαθαινει ολη η Ελλαδα Ευρωπη Υφηλιος !!!!!!
    ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    Πια πλαισια ρε φιλε ;;
    Την Αττικη οδο την πληρωνεις με πλαισιο στο Μπομπολα καθε πρωι ;;
    Τις κινητες τηλεφωνιες 100ρες και 200ρες καθε μηνα για 3 τηλεφωνα τη μερα ...
    Το λαδι 2,60 πουλαει ο παραγωγος, 4,60 ο εμπορος και στα ραφια μπαινει απο 6,85-8,00 ευρω στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ εχει 9,60 !!!!!!!!

    ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΣΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ !!!!

    Dilalara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. KALA SE KANENAN DEN KANEI ENTIPOSI OTI SE ENA BLOG POU THELEI NA LEEI OTI DEN XEIRAGOGEITE,
    OI FEROMENOI OS SINTELESTES TOU, ANIKOUN ME TON ENAN I TON ALLO TROPO STIN ANTIPOLITEYSI ?
    KAI KATA SIMPTOSI META APO ENA SIMEIO EYTHIGRAMISTIKAN APOLITA ME TO DOL OTI O PAPANDREOU EINAI LIGOS ?

    BLOGGER-DIMOSIOGRAFOI SE APOSTOLI ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. .
    Γράφει- Σχολιάζει: Η Ταραντούλα
    tarantoulafreepressmm@yahoo.gr
    .
    Η χώρα, της αρπαχτής, της μίζας, των κουμπάρων, των νταβατζήδων, των διαπλεκομένων των συγκοινωνούντων δοχείων, και των ανομολόγητων “ομολόγων”. Αποδείχθηκε τελικά ότι οι προαναφερθείσες ασθένειες του Έθνους που προσβάλουν κυρίως τους 300 της Βουλής αγγίζοντας ενίοτε και το πέριξ στενό και μη συγγενικό τους περιβάλλον. Ασθένειες που δεν έχουν να κάνουν με τον απλό λαό και ψηφορόρο αλλά με την εξουσία και τους έχοντες σ' αυτήν τις θέσεις κλειδιά.
    Μετά λοιπόν από τους αυτοβαυκαλιζόμενους και αυτοβαπτιζόμενους image makers, της συμφοράς συμπληρώνουμε εμείς, γιατί αν λάβουμε υπ όψιν την πορεία τους -δίπλα σε ένα Κεχαγιόγλου που δεν μπορέσαν να τον επαναφέρουν στα “κοσμικά” δρώμενα μετά την αποφυλάκιση του, ή αν θυμηθούμε την ιστορική επεισοδιακή παρουσία του τέως Προέδρου του ΣΕΒ κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου με κείνο το 2% αύξηση των εργαζομένων είναι αρκετή και την δυστοκία να τα βρούνε με την ΓΕΣΕΕ μας αρκεί και μας περισσεύει, Επίσης την ιστορική διεκδίκηση “οι ομοφυλόφιλοι να μπορούν να υιοθετούν παιδιά! ”- τότε όλα τα άλλα που θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στην συνέχεια επι της οθόνης της μικρής μας “ψωροκώσταινας” θάναι απλά οδοντόπαστες....
    Δεν φταίει κανείς για όλα αυτά, παρά οι ιδιοι εμείς που τους δώσαμε και συνεχίζουμε να τους δίνουμε, την δυνατότητα της εξουσίας, που δεν μαθαίνουμε και η λήθη της μνήμης καλά κρατεί, όταν έρχεται η ώρα της κάλπης. Και με το δίκιο τους στην συνέχεια αυτοί μας επιβάλουν τέτοιου είδους “προοδευτικούς”.
    Ας αφήσουμε την περίπτωση “Μr...Βαλλιανάτος” και ας δούμε το θέμα ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑ:
    1) Ποιός ξέρει αλήθεια ότι σημερινός Πρόεδρος ο οποίος δραστηριοποιείται, σε συγκεκριμενο σύλλογο που αντικείμενό του έχει τα παιδιά, χωρισμένους πατεράδες, το 1996 καταδικάστηκε πρωτόδικα για σεξουαλική παρενόχληση 8 μαθητριων του με 12μηνη φυλακιση και τρίμηνη αναστολή, μετά από αυτό αφού τον μεταφέραν σε άλλη σχολή της Β.Ε, άρχισε να δραστηριοποίειται μέσω του εν λόγω συλλόγου, με στόχο ποιόν άλλο; Να αποτελέσει “τον δουρειο ίππο” ο εν λόγω σύλλογος στην απόφαση του επικείμενου Εφετείου του ώστε να πέσει στα μαλακά η ποινή του, αλλά βέβαια και τα κονδύλια της ΕΟΚ, Εμ δεν τον άφησαν οι ντόπιοι καθηγητές της Καρδίτσας κάτι ανάλογο να κάνει με το μάθημα του στην σχολή, βρήκε από αλλού να τα πάρει, από τον σύλλογο των πατεράδων. Και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ είναι που τον ετοιμάζει να τον κατεβάσει στην πολιτκή κάπου στην Λάρισα.
    Το πιο ανησυχητικό από όλα είναι, ότι βάσει δελτίου τύπου που μοίρασε μέσω e-mail μάθαμε ότι συγκεκριμένη επιτροπή της Βουλής τον καλέσε για να κάνει προτάσεις και να συζητήσει για θέματα του οικογενιακού δικαίου. Είπατε τίποτε για αναμόρφωση. ??????
    Και ας μη ξεχναμε ότι, πάνω από όλα ότι έχει δυκτιωθεί ο εν λόγω “κύριος” με τα ΜΜΕ που κάθε τόσο τον καλάνε να κάνει δηλώσεις και να συνετευξιάζεται. Αν και το αντικείμενο του μαθήματος που διδάσκει δεν έχει καμία σχέση με κοινωνιολογία ψυχολογία νομική. Παρ όλα αυτά υπήρξε έντυπο γνωστό και μη εξαιρεταίο -η Espresso- όπου [μεταξύ της θεματολογίας του για την πορεία, της Χειλουδάκη, τα όνειρα της Πέπης Τσεμεσλή, την λεπτομερή περιγραφή βιασμών της Αμαρύνθου ή για το ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν και τις γιαγάδες τους στις Gay παρελάσεις τους, λίγο πριν κυνηγήσει “νυχτερίδες και αράχνες” και τις ανύπαρκτες μίζες με τις κρυφές συναλλαγές στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας αλλά και να εντοπίσει ταυτόχρονα τους ένστολους στριγκάκιδες της χώρας μας] φρόντισε πέρσυ στις 19 Ιουλίου 2006, να φιλοξένησει ολοσέλιδη συνέντευξη του εν λόγω Προέδρου. Ομως αν και πληροφορήθηκε ο εν λόγω συντάκτης το θέμα της εκκρεμότητας του προαναφερόμενου Προέδρου με την συγκεκριμένη ποινή και το συγγεκριμένο αδίκημα, παρ όλα αυτά εποίησε την νήσσαν για τους δικούς του λόγους.
    Σήμερα πάντως στην Εspresso ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του αδικήματος της Πορνογραφίας ανηλίκων των άρθρων 29, 30 Ν 5060/1931 Κατα εξακολ. (αριθμ πρωτ. εισαγ.πρωτ. 58833/13/4/07). Για την αποσιώπηση όμως και κάλυψη τέτοιων Πρόεδρων, θα τσιμπήσει ποτέ ο νόμος, τους νεοεκολαπτόμενους δημοσιογράφους που αυτοθεωρούνται “επώνυμοι” και καλύπτονται πίσω από την προστασία του οικογενιακού DNA που έχει να κάνει με την δικαιοσύνη και την δικηγορία, μα και με τις εν λόγω κινήσεις τους που δημιουργούν υποθήκες για αμφίδρομες μελλοντικές συναλλαγές και όχι μόνο; Πάντως φήμες φέρουν τον συγκεκριμένο συντάκτη να έχει στην πλάτη του 2ετη καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου με τριετή αναστολή! Και μια προσωπική ομολογία, ότι χάρις την δικηγόρο μαμά γλίτωσε την ποινή όταν συνελήφθη για θετικό αλκοτέστ και οδηγήθκε στο αυτοφώρο! Και εις ανώτερα λοιπόν βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα η κάτι άλλο συμβαίνει;
    Η πιο σίγουρη μέθοδος είναι του "αρχειοθετείν" η του "συγχωνεύειν"....
    Ποιός αλήθεια άλλος ξέρει ότι, ο Εισαγγλέας Εφέτης δενπου ανέλαβε την υπόθεση του Αλέξ έχει στην πλάτη του, άλλη υπόθεση παιδεραστίας που είχε αναλάβει το 1994 στην Δράμα την πήγε αρχείο, παραπλανόντας το Συμβούλιο Πλημελειοδικών της Δράμας;
    Συγκεκριμένα ο εν λόγω Εισαγγελέας, αφού είχε μια δικογραφία, για παράνομη βία σε βάρος ανήλικων παιδιών της εκεί περιοχής ,την οποία έκανε δεκτή, σε ένα όμως τετράμηνο περίπου για τα ίδια ανήλικα κατετέθει και μήνυση για αποπλάνηση! Αν και σωστά έπραξε να συσχετίσει τις δύο δικογραφίες -όπως ο νόμος του επιτρέπει να κάνει αφου το κρίνει αναγκαίο- όταν όμως αυτές παρουσιάστηκαν στο Συμβούλιο Πλημελειοδικών Δράμας εμφανίστηκε μόνο η υπόθεση της παράνομης βίας και η αποπλάνηση που ήταν σοβαρότερο αδίκημα δεν παρουσιάσθηκε ως οφειλε με την συνχωνευθεισα δικογραφία.
    Αποτέλεσμα στο αρχείο η παράνομη βία και φυσικά η παιδεραστία.
    Μάγκας ο Εισαγγελέας
    Ζαχαρίας Μουράτης
    Είπατε τίποτε; τι λέτε θα βρει τον αλεχ.Τα στοιχεία επιβεβαιώνονται από την ενημέρωση που έκανε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας στον ενδιαφερόμενο πατέρα στις 14/2/1996 με αρ.Πρωτ. 90 και υπογράφων είναι ο μάγκαςΕισαγγελέας. Το πιό τρελλό στην όλη περίπτωση είναι ότι η εν λόγω ενημέρωση που έκανε ο Εισαγγελέας έβαζε όλη την υπόθεση στο αρχείο, ακόμη και μέχρι και την μήνυση που έγινε εναντίον του. Εδώ είναι που λέμε Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει!!!
    Ακόμη δε δεκάδες Εισαγγελείς κάλυψαν τον συνάδελφό τους σε πορεόα χρόνων εωσ σήμερα.
    Αυτό είναι συναδελφική αληλεγγυη.
    Αποτέλεσμα ήταν, η υπόθεση να φθάσει μέχρι τον τότε Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Β. Κόκκινο ο οποίος διέταξε με δύο εντολές του την 102/23-2-96 και την 235/19-6-96 τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που εκείνη την εποχή ήταν ο κ. δημόπουλοσ να επιληφθεί της υπόθεσης. Και βέβαια δεν έκανε τίποτε απολύτως, παρά μόνο απλά έβαλε την υπόθεση σε αρχείο. (Απάντηση του στον ενδιαφερόμενο παθόντα πατέρα με αριθ.πρωτ.396/4/8/97).
    Αλήθεια τελικά στην περίπτωση του Άλεξ θα έχουμε συγχώνευση η αρχειοθέτηση λόγω ελλείψεων στοιχείων, παρέλευσης χρόνου ή τι άλλο; μια καιι πτώμα ακόμη δεν υπάρχει....
    Το επιχειρηματικό Αλσχαίμερ του δασκαλου μας!!!
    Το 1996 τον έλεγε "κακό σπυρί" του δημοσιογραφικού χώρου σήμερα τον έχει δεξί του χέρι και το "κλουβί με τις τρελλές", έδωσε ρέστα την περασμένη βδομάδα τελευταία εκπομπή του μήνα Απρίλη. Αναμόχλευση του θέματος "παραδικαστικό" κύκλωμα και οι φυσιογνωμίες για να κάνουν τους ειδήμονες γνωστές και μη εξαιρεταίες άσχετα ότι έχει ήδη διαρρεύσει και είναι κοινό μυστικό για την ποινικολόγο ότι εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη. Με έκπληξη την εμφάνηση της μόλις διαζευγθείσασα ποινικολόγο Αίντα Κολοβού Τζαβέλλα Αγγελοπούλου να καλύπτεται για πρώτη φορά από άρρεν πάνελ της εκπομπής!!! Τώρα για το παραδικαστικό να μιλά και να συνετευξιάζεται ως άνθρωπος των media ένας πρώην τιμωρημένος με 2ετη ποινή φυλάκισης για εκβιασμό τοκογλύφου και με μια σύλληψη στο ενεργητικό του με προσημειωμένα χρήματα. Αυτό και αν δεν είναι πρόκληση για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. COPY PASTE
    Πρέπει να φοβάσαι από ιούς και να ψεκάζεις συχνά

    Άσε μας ρε φίλε... Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι το TOR κλείσε τον υπολογιστή και πήγαινε για ψάρεμα

    25 Φεβρουάριος 2008 11:04 πμ

    Μη με μαλωνεις γιατι θα βαλω τα κλαματα .. ρωτησα σαν ανθρωπος απαντησες σα παιδακι κακομαθημενο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΟΛ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ???

    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ..ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ..

    Σύμφωνα με το "Ε.Τ." ο δημοσιογράφος Β.Χιώτης έκανε μήνυση γα 2 εκβιαστικά e-mail όπως πρώτο είχε γράψει το troktiko. "Η έρευνα έγινε ύστερα από μήνυση κατά αγνώστων που είχε υποβάλει πριν από περίπου 12 μήνες πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα», για συκοφαντική δυσφήμηση και εκβίαση, καθώς σχετικές δημοσιεύσεις στο συγκεκριμένο blog τον παρότρυναν να μην αρθρογραφεί, ενώ, όπως υποστηρίζει ο μηνυτής, του είχαν στείλει και δύο e-mail με τα οποία τον προέτρεπαν: «Δώσε μας τα χρήματα για να σταματήσουμε να σε χτυπάμε». Μάλιστα την πρώτη φορά ο άγνωστος αποστολέας ζητούσε 30.000 ευρώ." Βέβαια ακόμα δεν έχει αποδειχθεί ποιος έστειλε το e-mail και αν ήταν ένας απο τους πολλούς που ειχαν κωδικό του Press.gr ή έγινε κάτι άλλο. Πάντως είναι αδιανόητο να έχουν τον κωδικό πολλοί άνθρωποι γιατί είναι φανερό ότι απο κάπου θα γινόταν το λάθος.
    .................
    Δηλαδή κάποιος απο τους υπευθύνους του press-gr του έστειλε email..ζητώντας χρήματα..
    Αν ειναι έτσι σίγουρα αυτο ειναι καταδικαστέο..απαράδεκτο..και αυτο θα δείξει η ερευνα..
    Αλλα μέσα μου κάτι μου λεει..γιατι δεν ξερω κανενα απο δω μέσα..αλλά ξέρω πόσο πολυ ευδοκιμεί στη χώρα μας,η λασπολογία,η ρουφιανια,η προβοκάτσια..ότι
    αυτο το email..έχει σταλθεί από εχθρους τους μπλογκ..απο αυτους που το ζηλεύουν για την μεγάλη του επισκεψιμότητα..τις επιτυχημένες ειδήσεις..και θέλησαν να του κανουν κακό..
    Αλλα οι αρχές ,οι εισαγγελείς ,δεν ειναι όλοι ξεπουλημένοι..και ξέρουν καλά τη δουλια τους..οπότε αργά ή γρήγορα θα φανει ποιος το εκανε..
    Μόνο που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. 11:13 πμ

    Sorry ρε φίλε αλλά με τέτοιες ερωτήσεις που κάνεις...

    Στο site του TOR λέει τα πάντα για τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες που έχει. Μόνο σχέση με ιούς δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. o gap den einai katholou ligos. eseis eiste zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. 11:15

    Φίλε δεν μασάμε. Εγώ έγραψα ότι μπορεί τα mails να τα έστειλε ο ΘΕΜΟΣ

    Αυτός που τα πήρε να τα βγάλει με τον header τους για να δούμε από που είναι. Και πως ακριβώς τον εκβιάσαν.

    Εννοείτε ότι αν γίνει δίκη θα βρουν επιστημονικά ποιος τάστειλε. Μέχρι τότε όμως για μένα το "πήρα 2 mail" που με εκβιάζαν είναι μια παπαριά και μισή του στυλ "τυφλώθηκα από τις συκοφαντίες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Λάθος: Οι αρχές, οι εισαγγελείς είναι ΟΛΟΙ ξεπουλημένοι.
    Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι.
    Όσο ψηλότερα κοιτάζει κανείς τόσο η μυρωδιά από τη σαπίλα γίνεται εντονότερη.
    Ο λαουτζίκος είναι αυτός που καλείται να πληρώσει το λογαριασμό για τα μεγάλα φαγοπότια...
    Οι εισαγγελείς είναι υπηρέτες (καλοπληρωμένοι βέβαια) του Συστήματος που μας κυβερνάει.
    Ο πρώτος στη λίστα των σχολίων έχει δίκιο: Οι μπάτσι έχουν αφήσει τους κωδικούς επίτηδες για δόλωμα και τσιμπάμε εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. @KALA SE KANENAN DEN KANEI ENTIPOSI OTI SE ENA BLOG POU THELEI NA LEEI OTI DEN XEIRAGOGEITE,
    OI FEROMENOI OS SINTELESTES TOU, ANIKOUN ME TON ENAN I TON ALLO TROPO STIN ANTIPOLITEYSI ?
    KAI KATA SIMPTOSI META APO ENA SIMEIO EYTHIGRAMISTIKAN APOLITA ME TO DOL OTI O PAPANDREOU EINAI LIGOS ?

    BLOGGER-DIMOSIOGRAFOI SE APOSTOLI ?

    25 Φεβρουάριος 2008 11:10 πμ@

    Καλα τοτε μην μπαινεις στο μπλογκ αγοραζε τις φυλλαδες τους ...
    Σ'ενα μπλογκ εκτος απο τις 10-20 ειδησεις-πληροφοριες θα δεις και σχολια θα παρεις πραματα θα τα ζυμωσεις μαζι με αυτα που ακους απο καναλια διαβαζεις σε εφημεριδες κα ισως βγαλεις ακρη. Τι θες δλδ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ;;;;;;

    Dilalara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Όσοι ασχολούνται με τα blogs γνωρίζουν ότι τα blogs δεν είναι μέσα μαζικής ενημέρωσης με την δημοσιαγραφικη εννοια, ούτε υποστηρίζουν ή διαφημίζουν την εγκυρότητας τους. Είναι ένα μέσο επικοινωνίας ανθρώπων, σαν να μιλάνε πολλοί άνθρωποι στο τηλέφωνο μεταξύ τους, η να συζητούν το σε ένα καφενείο. Από εκεί και πέρα όπου υπάρχουν κακουργηματικες πράξεις υπάρχει η νομοθεσία όπου προστατεύει τον οποιοδήποτε από εμάς , όσοι λειτουργούν με δόλο και με σκοπό το κέρδος δεν είναι bloggers, αλλιώς να αρχίζουμε σε αυτήν την χώρα να μαζεύουμε τον κόσμο από τα καφενεία και τις πλατείες όπου πάνω κάτω συζητούν τα ίδια ,η μόνη διαφορά είναι ότι στα καφενεία εκφράζονται οι παππούδες μας ενώ στα blogs τα εγγόνια τους. Τέλος να μη μιλήσουμε για τη βιομηχανία αγωγών και ρωτώ είμαστε όλοι ίσοι, είναι αλήθεια ότι εγώ αν έχω αρκετά λεφτά μπορώ να γονατίσω με αγωγες κάποιον που δεν έχει ; Oταν λοιπόν φτιάξουμε μια κοινωνία αγγέλων που όλοι είναι ίσοι ας συζητήσουμε τα παραπερα, και γιαυτό ειναι ωραιο το web γιατι επιτελουw συζητάμε και πανω απολα αφηνουμε τον αλλο επιτελους να ολοκληρωσει σε αυτη την χωρα με οποιοδήποτε τροπο (για να κανουμε και λιγο πλακα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ

    ΓΙΑΥΤΟ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΑΝΤΕ, ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΛΗ... ΨΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ZHTOUNTAI EPPAGELMATIES EKBIASTES ME PROYPHRESIA STO PRESS-GR
    NA EKBIASOUN EKBIASTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Eγώ πιστεύω πως άδικα σε κατηγόρησαν και ότι απλώς, επειδή το blog σου θεωρείται το πιο δημοφιλές στην κατηγορία του αλλά και γενικώς σε όλη τη χώρα, έγινε αυτός ο σαματάς διότι τώρα συνειδητοποίησαν την δύναμη του internet σχετικά με την ενημέρωση. Συνέχισε όπως πριν και μην πτοήσαι από κάτι τέτοια. Αυτοί αυτό θέλουν, να σε ρίξουν. Μην τους κάνεις το χατήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ εχει ενας Μπλογκερ???


    Αν ΝΑΙ...τοτε εχει και υποχρεωσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Απίστευτο!
    Η ελληνική μπλογκόσφαιρα
    "στηρίζει" ένα τσιράκι της διαπλοκής,
    που τα έπαιρνε και τα παίρνει
    από εκβιαστικά μιντιακά κέντρα τύπου και μίζας.
    Τα πληρωμένα τσιράκια του press βρίσκονται σε υποστηρικτική εγρήγορση, για ποιόν; Το γυαλαμπούκα τον Καψάμπελη ή Καψαμπέλη, χέστηκα για τον τόνο!
    Μέλος της διαπλεκόμενης σημητικής συμμορίας που τα αφεντικά του εμπλέκονται και στις MIESENS. Με τις ευλογίες τους έστησαν το εναλλακτικό press για να εκβιάζουν και να λοιδωρούν όποιον αντιστέκεται στις αδηφάγες ορέξεις τους.
    Επιτέλους αποδείχθηκαν οι υποψίες που όλοι είχαμε, ότι εκτελούσαν διατεταγμένες, έμμισθες υπηρεσίες και οχτάωρα, οι δήθεν ανεξάρτητοι "Bloggers" που αναλάμβαναν να κονιορτοποιήσουν φωνές που αντιδρούσαν στα δήθεν εναλλακτικά άρθρα τους, που έσκυβαν το κεφάλι σε συγκεκριμένα οικονομικά κέντρα με το αζημίωτο φυσικά. Έκοβαν μεροκάματα και υπερωρίες ύποπτα κέντρα που ακουμπάνε ακόμα και εμπόριο όπλων!!!!!!!(¨Ελεος!!!!!)
    Καλά ήταν ποτέ δυνατόν να είναι όλοι αυτοί(και οι Bloopers) άμισθοι αγωνιστές της ενημέρωσης; ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ (still walking).
    Όλοι αυτοί οι κύριοι δεν μπορούν να λέγονται bloggers αλλά συκοφάντες(είναι γνωστές και οι καταλυτικές συνέπειες μιας απλής συκοφαντίας) και μένει να αποδειχθεί αν είναι και ένα καλολαδωμένο οργανωμένο σύστημα εκβιασμών. Πάντως προσωπικά δεν μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη και οι τρεις δημοσιογράφοι που εμπλέκονται αλλά κυρίως η σκατόφατσα του Καψάμπελη που μου φέρνει κάτι σε κακοποιό στοιχείο, ήδη όλο το σύστημα που έχει υπηρετήσει είναι από τη φύση του κακοποιό, αλλά και η φάτσα του Παπαγιάννη επίσης μου φέρνει αναγούλα εξαιτίας της θρασύτητας που αναδύει. Επίσης υπηρέτης του ίδιου εκβιαστικού κυκλώματος με τον βρωμιάρη Καψαμπέλη.
    Οι bloggers να οργανωθούν και να αποβάλλουν από τις τάξεις τους τους κακοποιούς.
    Εγώ ντρέπομαι να λέω ότι είναι συν-bloggers μου, τα τσιράκια της διαπλοκής, ο Καψαμπέλης και ο Παπαγιάννης.
    Έξω τα τσιράκια
    από την εναλλακτική ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Σε μια εποχή παγκόσμιας εξαπάτησης, η μαρτυρία της αλήθειας είναι ενέργεια επαναστατική.
    George Orwell

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Εδω μεσα θα μας πουνε τα λαμογια της διαφθορας οτι ολα εινε ψεματα λογω ελειψης στοιχειων.
    Δεν εκπλαγωμαστε ομως γιατι ο λαος το εμαθε πλεον το διασιμο στοιχακι σας
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ θελετε να μας τα περνετε αλλα με χαρα σας πληροφωρω οτι ειστε καμμενο χαρτι λαμογια κυβερνητικα.
    ο κοσμος ξυπνησε και θα εισπραξετε συντομα απο τα τρια το μακρυτερο λογο ανικανοτητας,ηλιθιοτητας,και βλακεια που σας χαρακτηριζει.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Η κυβέρνηση εκπαιδεύει δημοσιογράφους σε θέματα Υγείας;


    Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο υπουργός Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλος διόρισε στο ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ κάποιον δημοσιογράφο ονόματι «Βασίλειο Χιώτη, του Παναγιώτη» (ΦΕΚ 958 της 7/2/2007). Που να ξέρετε τώρα εσείς τι είναι η ΑΕΜΥ. Ούτε κι εμείς το ξέραμε.

    http://www.blog.anti.gr/?p=343

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Aσε τα σάπια τωρα, ρε Αντρίκο...
    Το (19)99 τί έκανες καλά [και] εσύ, νομιζεις ξεχάστηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. 11: 59

    Καλά ήταν ποτέ δυνατόν να είναι όλοι αυτοί(και οι Bloopers) άμισθοι αγωνιστές της ενημέρωσης; ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ (still walking).

    ////////////////////////////////////

    Δυστυχισμένο φασιστοειδές. Προβοσκίδα του Μαξίμου, η δημοκρατία δεν πληρώνει και δεν συναλλάσσεται.
    Η Νέα Δημοκρατία και σε πληρώνει και συναλλάσετε με Θέμους , Μάκιδες κανάλια και ενδεχομένως blogs.
    Πρώτα να μάθεις την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από την Δημοκρατία και μετά να μιλήσεις για τα "ποτά", τσόγλανε!
    Και ψιτ μην ρωτήσεις το Ρουσόπουλο για αυτά δεν ξέρει…ρώτα τον πότε θα σου κάνει αύξηση καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. 29 Εκδότες και Καναλάρχες συνηστούν Τσίπρα αυτοί ξέρουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. 29 Εκδότες και Καναλάρχες συνιστούν Τσίπρα, αυτοί ξέρουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. @
    Άλλος σου απάντησε φίλε... αυτό είναι το κακό με την "ανωνυμία".@

    Ευχαριστω πολυ φιλε !!!
    Υποχρεος και συγγνωμη για το μπερδεμα ...
    Θα το ψαξω γιατι ειναι καινουριο "φρουτο" για μενα. Μακαρι να δουλευει σωστα και να μην υπαρχει τσιχλα για το onion ...
    ;-))
    Πολλα θενξ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. αν και νομιζω οτι νομικα θα πορδισουν τους @@ του -- να ξερεις οτι

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. Καημένα Blooperάκια,
    τι να κάμετε και εσείς.
    Δεν θέλετε να χάσετε το μεροκάματο.
    Κατανοώ την αγωνία σας,
    αλλά θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ με την αυταρχική, υποτίθεται δημοκρατική συμπεριφορά σας.
    Εσείς τα παίρνετε, αλλά όποιος διαφωνεί μαζί σας πληρώνεται από το Ρουσόπουλο(πολύ δημοκρατική λογική)!
    Πολύ περίεργες εν γένει οι εμμονές σας με το Ρουσσόπουλο(μάλλον τα αφεντικά σας απαιτούν διαφημίσεις) και τον Αλογοσκούφη (μάλλον ο Κλαδάς ξέρει κάτι παραπάνω για τα εμπόρια των αφεντικών σας έτσι;...μη γελοιόμαστε. Νομίζω έχουμε βαρεθεί και ξεπεράσει το στάδιο της μαλακίας).
    Καημένα Μπλουπεράκια, αξίζει άραγε να παλεύεις για τα ιδανικά των όπλων, τις SIEMENS του Αθανασούλη, της βίλας του Κουρή και τις μίζες του Γιαννίκου;
    Χάρισμά σας οι γερμανικές ΜΙΖΕΝΣ!
    Και ψιτ!
    Εσείς που ξέρετε από ποτά, κεράστε , ένα strawberry daiquri στο αφεντικό σας γιατί το banana θα του κάτσει.
    Είναι αλήθεια ότι η κονσόλα του Toronto πληρώνονταν μέσω Αφγανιστάν;
    Ρε μούργοι και με ηρωίνες μπλέξατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση