GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ξέρει ο Δ. Στρατούλης για τις μίζες της Siemens;

. ...και θα τα ...πει στο συνέδριο του Συνασπισμού; . Του Γιάννη Πρωϊνού . Αρχίζει σήμερα το συνέδριο του Συνασπισμού. Εύχομαι καλή επιτυχί...

.
...και θα τα ...πει στο συνέδριο του Συνασπισμού;
.
Του Γιάννη Πρωϊνού
.
Αρχίζει σήμερα το συνέδριο του Συνασπισμού. Εύχομαι καλή επιτυχία. Θα ακουστούν πολλά στη διάρκειά του και για τα θέματα της διαφθοράς που κυριαρχούν αυτό τον καιρό. Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν θα μιλήσει και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κ. Δημήτρης Στρατούλης, που τώρα τελευταία έχει αραιώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του;
Ως συνδικαλιστής χρόνια στο χώρο του ΟΤΕ θα πρέπει να έχει άποψη για το θέμα του σκανδάλου με τις μίζες της Siemens που δόθηκαν και εκεί.

125 σχόλια

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελοίοι λασπολόγοι θα σας κάνει αγωγή. Αναρρώνει από εγκεφαλικό που έπαθε στην Ισταμπούλ, δημοσιεύτηκε στον Τύπο. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 άρθρα του στην ΑΥΓΗ με καταγγελίες στον ΟΤΕ για SIEMENS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ GRSex .com ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε λασπιά, γιατί γράφεις με ψευδώνυμο και καταγγέλεις χωρίς ίχνος στοιχείου; Δώσε το όνομά σου αλήτη αν λες αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήλωση Δ.Στρατούλη σχετικά με τις καταθέσεις στελεχών της SIEMENS στη δικαιοσύνη για χρηματισμό στελεχών του ΟΤΕ, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ

    Σχετικά με τις καταθέσεις στελεχών της SIEMENS στη δικαιοσύνη για χρηματισμό στελεχών του ΟΤΕ, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και πρώην μέλος της Διοίκησης του ΟΤΕ, δήλωσε τα εξής:

    Το παιχνίδι ήταν στημένο,

    «Το Νοέμβρη του 1997 - λίγες ημέρες πριν από την έναρξη ισχύος της ευρωπαϊκής οδηγίας, σύμφωνα με την οποία ο ΟΤΕ και οι άλλες ΔΕΚΟ θα έπρεπε να αναθέτουν έργα και προμήθειες από 1-1-1998 μόνο μέσω ανοιχτών διεθνών διαγωνισμών - το Δ.Σ. του ΟΤΕ κυριολεκτικά «με το πιστόλι στον κρόταφο» είχε αποφασίσει την απευθείας ανάθεση της προμήθειας 3.000.000 ψηφιακών παροχών στις εταιρείες ΖΗΜΕΝΣ και ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

    Η σύμβαση αυτή πήρε τη μορφή προγραμματικής συμφωνίας με ισχύ πέντε ετών 1998-2002 (158,3 δις δραχμές για τη ΖΗΜΕΝΣ και 222,7 δις δραχμές για την ΙΝΤΡΑΚΟΜ). Στην πορεία βέβαια με τη σύμβαση αυτή έκλεισαν για τις δύο εταιρίες όλες οι προμήθειες του ΟΤΕ μέχρι το 2006, γιατί πλέον δεν επαναπροκηρύχθηκε διαγωνισμός του ΟΤΕ για τις προμήθειες ψηφιακών παροχών, αφού οι Διοικήσεις του ΟΤΕ απλά επέκτειναν τις συμβάσεις του 1998 με αποτέλεσμα το αρχικό τους τίμημα τελικά να υπερδιπλασιαστεί. Από το 1998 μέχρι το 2006 ο ΣΥΝ και όσοι εναντιωθήκαμε σ’ αυτές τις απευθείας αναθέσεις - θεωρώντας τις διαδικασίες τους αδιαφανείς και διαβλητές και το περιεχόμενό τους (τιμές, ποιότητα) ενδεχομένως όχι το καλύτερο δυνατό - θεωρηθήκαμε από τις τότε Διοικήσεις του ΟΤΕ, από τις τότε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και τις Ν.Δ. και από τις δυο εταιρείες ακόμα και «ανθέλληνες».

    Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν το ίδιο διάστημα (1998-2006) ακόμα και οι προμήθειες των τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών Βαλκανικών Χωρών που είχε εξαγοράσει ο ΟΤΕ πήγαιναν με απευθείας αναθέσεις στις ίδιες δυο εταιρίες και άρχισαν να ψάχνουν διάφοροι εισαγγελείς, και πάλι όσοι είχαν την πολιτική και επιχειρησιακή ευθύνη για τον ΟΤΕ συνέχιζαν ακάθεκτοι την ίδια πολιτική προμηθειών του.

    Και αφού από το 1998-2006 είτε με κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είτε με κυβερνήσεις της Ν.Δ. οι προμήθειες του ΟΤΕ έμοιαζαν με «ταγκό που χορευόταν μόνο από τις δύο εταιρίες» ήρθαν οι καταθέσεις των στελεχών της SIEMENS στη Γερμανική Δικαιοσύνη να μας εξηγήσουν «πόσο τους στοίχιζε το λάδι» που έβαζαν στη μηχανή των προμηθειών του ΟΤΕ την ίδια περίοδο 1998-2006.

    Και επειδή δεν πρόκειται για οικογενειακή περιουσία τους αλλά για δημόσιο χρήμα, οι πολιτικές ευθύνες βαρύνουν τις ίδιες κυβερνήσεις του δικομματισμού και τους ίδιους τους εκάστοτε υπουργούς τους που ήταν αρμόδιοι για τις τηλεπικοινωνίες και τον ΟΤΕ.

    Για τις πολιτικές ευθύνες θα μας πει η Δικαιοσύνη, εάν φυσικά την αφήσουν να κάνει τη δουλειά της. Μέχρι τότε όμως καλό θα ήταν να γίνει και ένας εξονυχιστικός και αποτελεσματικός έλεγχος του «πόθεν έσχες» όλων όσων είχαν σχέση ή όσων είχαν κατά καιρούς την πολιτική ευθύνη για τις απευθείας αναθέσεις «προμηθειών-μαμούθ» στη SIEMENS την επίμαχη περίοδο 1998-2006».

    To Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μόνη ελπίδα που έχουμε να βγεί άκρη από το σκάνδαλο SIEMENS είναι ο Συνασπισμός! Μην περιμένετε όμως θεαματικά νέα γιατί θα βγαίνεμόνον ότι στοιχειοθετείται με αποδείξεις για ευνόητους λόγους. Σε τέτοιες ιστορίες οι αποδείξεις βρίσκονται δύσκολα. Υπομονή λοιπών και διαβάζετε και γερμανικό τύπο περιμένωντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς λασπολόγο-ρουφιάνο-συκοφάντη

    το σενάριο "όλοι το ίδιο είμαστε"
    ακούστηκε ήδη από βουλευτές πασοκ-νδ.
    Δυστυχώς για εσάς υπάρχουν και πολιτικοί με @@ και διάθεση προσφοράς όχι κονόμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...TA KALA PAIDIA OTAN TRONE DEN MILANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επί οχτώ χρόνια ο "καταλληλότερος" με πίσω του όλο το μηχανισμό της δεξιάς νομεκλατούρας κάνοντας πλήση εγκεφάλου του ελληνικού λαού με καθημερινή απαξίωση των αντιπάλων σε σημείο πρωτοφανούς αναισχυντίας, ήλθε να κυβερνήσει με ταχα σεμνότητα και ταπεινότητα! Η κατάσταση που επικρατεί δεν έχει όμοια στην ελληνική ιστορία! Η βρωμιά ως το μεδούλι της νομεκλατούρας που υποσχότανε την κλαθαρση, για να αποδειχθεί πως :"αρχή άνδρα δέικνυσι" και ο καταλληλότερος όχι για "αρχή" δεν έκανε αλλά για "αρχι-διακονος" μια ομάδας διακόνων τησ βρωμιάς. Αποτάλεσμα: η απαξίωση και του κόσμου που έθετε τον εαυτό του απέξω! Δεύτερο αποτέλασμα: Να βγαίνουν τώρα τα κόμματα διαμαρτυρίας και εκ του ασφαλούς να κατηγορούν τους πάντες ώστε να ψαρέψουν ψήφοφόρους για να τους κάνουν τι; Για να καμαρώνουν! Οι ψηφοφόροι έχουν καταλάβει πως το παιχνίδι της δεξιάς είναι η εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων και της αριστεράς η ακυβερνησία για τη δικαιολογία της ύπαρξης τους! Ποιες οι προτάσεις τους για μια διακυβέρνηση χρηστή που τους προτείνει ο Παπανδρέου; Καμμία!΄΄Αρνηση ακόμα και συνεργασίας με κοινή πλατφόρμα! Συμπέρασμα: Η Δεξιά έχει δυστυχώς δεκανίκια δύο: την άκρα δεξιά και την "άλλη Αριστερά" !!


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΩΡΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΙΣΜΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ "ΕΙΣΦΟΡΕΣ" ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, MIEZENS ΚΛΠ. ΚΛΠ.!
    ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε πρόστυχε τράγε -παπά Τσάκαλε 6:06, "Ο/Η Fasistas1 είπε"- γιατί μολύνεις τους φασίστες; Δεν ξέρεις ότι ο Χίτλερ σας έβριζε σαν σκοταδική χριστιανική θρησκεία και ο Μουσουλίνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΔΩ ΟΛΟΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ...

    http://www.youtube.com/watch?v=4u6ycs90YIk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου

    Αισθανομαι αηδια για τις πρακτικες του ΣΥΝ.

    Οι ανθρωποι αυτοι ειναι του υποκοσμου .

    Ντροπη τους

    Με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου

    Αισθανομαι αηδια για τις πρακτικες του ΣΥΝ.

    Οι ανθρωποι αυτοι ειναι του υποκοσμου .

    Ντροπη τους

    Με εκτιμηση

    babis

    ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ... ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

    ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΛΩΝ!!!!
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ BLOGGERS?
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ PRESS-GR, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ....

    taxalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρεπει να αναγνωριζουμε και τα λαθη μας.
    Η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη με αξιο ηγετη της τον κ.Γ.Α.Παπανδρεου αναγνωρισε οτι εκανε λαθη.

    Το μεγαλυτερο ομως λαθος του αξιου ηγετη μας κ.Κ.Σημιτη ηταν που δεν εθεσε εκτος κομματος το κομμα αυτο του ΣΥΝ ,αυτον τον εσμο καθαρματων.

    Παντα με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο πρακτόρικος ρόλος κάποιων συνασπισμένων(βλέπε "Σταμπούλ" και αγγλικούρες) δεν τους επιτρέπει να επικαλούνται τη γενικά γνωστή εντιμότητα των πραγματικά αριστερών, το ιδιο και η σύμπλευση τους με τα πασοκολαμόγια... Ο κόσμος καλώς γνωρίζει ότι η διαφθορά πάει χέρι-χέρι με το πρακτοριλίκι. "Πράκτορας-εισπράκτορας" δεν λέμε για τους καριερίστες χωρίς αρχές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ετσι είναι αυτά...Περισσότερα όμως για τη SIEMENS θα ξέρουν στο ΚΚΕ. Κάντε καμμια έρευνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε τσογλάνια του PRESS-GR, αναρτάται τους ανώνυμους λασπαλόγους και θάβετε στα σχόλια τις απαντήσεις των θιγμένων από αυτούς;;;;;
    Για αναρτίστε την απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, για να μάθουν οι επικέπτες του Βlog σας, οι οποίοι τυχαίνει να μην διαβάζουν "τα ψιλά" (σχόλια)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου

    Ο αξιος ηγετης μας κ.Γ.Α.Παπανδρεου αρνηθηκε να παραστει στην διαδικασια εκλογης νεου αρχιεπισκοπου.

    Το ΠΑΣΟΚ τασσεται κατα του χωρισμου εκκλησιας και κρατους.

    Οταν η Εκκλησια ειναι στο πλευρο μας ειναι καλοδεχουμενη, βλεπει το σοσιαληστικο εργο της μεγαλης δημοκρατικης παραταξης.

    Αλλα δεν μπορει να ανεχτει ωρισμενους αρχιερεις που μας κατηγορουν.Αυτο το μηνυμα πρεπει να το λαβουν οι χουντοβασιλικοι αρχιερεις που μιλανε για την Νεα Δημοκρατια του κ.Καραμανλη.

    Η δεξια δεν θα περασει.

    με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν είμ' εγώ σπορά της τύχης
    ο πλαστουργός της νιας ζωής.
    Εγώ 'μαι τέκνο της ανάγκης
    κι ώριμο τέκνο της οργής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 'Οταν ο Σούπερμαν έγραψε σε έναν τοίχο "Ο Μάκης είναι χαφιές".
    Ο Μάκης έγραψε από κάτω "Ο Σούπερμαν είναι ο Κλάρκ Κέντ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αισθανομαι αηδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Ελλαδα εχει μια κυβερνηση που δεν της αξιζει ,δηλωσε το μπραβογιοργο..

    Πως λεμε :
    "Εχει ενα ανδρα που δεν της αξιζει" ...της τσουλας, της πατσαβουρας ..

    Εξ ανοητου και μεθυοντος μαθησει ταληθες.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Babiiiii ουουουου
    Ρε αδερφάρα!
    Με ποιον από τους δύο είσαι;;;;
    Μην μου πεις και με τους δύο, γιατί θα χαρακτηριστείς ΚΑΙ "σχιζοφρενής πουστάρα", και είναι κρίμα, μέρα που είναι - βγάζουμε αρχιεπίσκοπο! Χα...
    Τι ξεπούλημα -απάντηση με το ίδιο νόμισμα- είναι αυτή η τελευταία του Σημίτη προς Γιωργάκη;;;;

    Έγραψες: "Το μεγαλυτερο ομως λαθος του αξιου ηγετη μας κ.Κ.Σημιτη ηταν που δεν εθεσε εκτος κομματος το κομμα αυτο του ΣΥΝ, αυτον τον εσμο καθαρματων."
    Ζαλίστηκες και δεν δεν πρόσεξες τι έγραψες μωρ' αδερφή αγάμητη. Θες κάνα πούτσο να στανιάρεις κουφαλίτσα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο αγιος ηγετης μας κ.Γ.Α.Παπανδρεου αρνηθηκε να παραστει στην διαδικασια εκλογης νεου αρχιεπισκοπου, παρά την πρόσκληση που έλαβε από τον Άγιο Θεσσαλονίκης!
    Το ΠΑΣΟΚ τασσεται κατα του χωρισμου εκκλησιας και κρατους. Αν χωριστούν, ποιος θα πληρώνει τους παπάδες της χώρας; Μόνο από το παγκάρι των εκκλησιών θα τα παίρνουν;; Ζούνε μόνο μ' αυτά;;;

    Οταν η Εκκλησια ειναι στο πλευρο μας ειναι καλοδεχουμενη, βλεπει το σοσιαλιστικο εργο της μεγαλης δημοκρατικης παραταξης, του Γιωργάκη της Μαργαρίτας.
    Αλλα, η μεγάλη δημοκρατική μας παράταξη, δεν μπορει να ανεχτει ορισμενους αρχιερεις που ΔΕΝ θέλουν να εμπλέκονται σε πολιτικά και δη εθνικά - εξωτερικά θέματα. Αυτο το μηνυμα πρεπει να το λαβουν οι χουντοβασιλικοι αρχιερεις που μιλανε για χωρισμό Εκκλησίας και Πολιτείας...
    Η δεξια δεν θα περασει. Ζήτω το ΠΑΣΟΚ του Κυρίου!!!

    με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ -ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 3ο !

    Η νέα 5η Φάλαγγα του 4ου Ράϊχ ( Γερμανική ¨Ε.Ε.¨ ) στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. είναι πιο επικίνδυνη από τους νοσταλγούς καραγκιόζηδες της Χρυσής Αυγής…

    Μεταφέρω ενδιαφέρουσα παρέμβαση από : http://www.blog.anti.gr/?p=945

    ΜΗΖΕΝΣ - ΖΗΜΕΝΣ ( Γενικός Αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα από το 1933 μέχρι το 1967 (!) ήταν ο Ιωάννης Βουλπιώτης - επίσημος χρηματοδότης του ΕΔΕΣ -Ζέρβα και των Ταγμάτων Ασφαλείας και δ/ντής του Γερμανο-διοικούμενου ραδιο-φονικού σταθμού των Αθηνών στην κατοχή ).

    ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…
    Η ΑΛΑΦΟΥΖΟ-¨ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΗ¨
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_
    articles_ell_100048_10/12/2006_208435

    ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΙΣ 10/12/2006 ( Ο ¨ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ¨ ) ΠΩΣ :
    ¨Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ-ΑΛΛΑ ¨ΜΟΝΟ¨ ΜΙΚΡΟ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ …¨

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΠΙ ΕΤΩΝ ¨ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ¨ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ¨ΣΤΑΖΙ¨ - ΚΟΚΚΑΛΗ ( ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ ) ¨ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ¨ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ¨ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ¨ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ¨ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΗΣ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ο Υ Σ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕ Η ¨ΜΗΖΕΝΣ¨…

    ΣΥΜΜΠΕΡΑΣΜΑ :

    ΑΠΟΤΟΛΜΩ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ :
    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1959-1960 ΟΤΑΝ ΈΔΩΣΕ ( ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ) ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ¨SPIEGEL¨ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨HAMBURGER ECHO ¨ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ¨ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΡΤΕΝ¨ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ¨ΕΘΝΑΡΧΗ¨ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ – ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ¨ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ¨ ΣΤΟΝ ΟΤΕ…ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ…
    ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ¨ΑΤΟΥ¨ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ – ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
    Κ Α Ι ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ¨ΕΘΝΑΡΧΗ¨ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (1959- ΣΕ ΚΡΥΦΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ. ΣΤΗ ΒΟΝΝΗ ) ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ Γ΄ ΡΑΪΧ …( ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΠΕΝΙΧΡΑ" ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 80-90 Δ Ι Σ ΔΟΛΑΡΙΑ …)

    ΤΟ 1993-94 ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ- Α Ι Φ Ν Ι Δ Ι Α -ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΕΛΜΟΥΤ ΚΟΛ- ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ-ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΤΟΥ Σ.ΚΟΚΚΑΛΗ ( ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ¨ΡΟΚΟ¨ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙ ) ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΜΗ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ …

    H Γερμανική 5η φάλαγγα στην Ελλάδα λειτουργεί αδιάλειπτα και διαχρονικά από το 1933(!) μέχρι και σήμερα.

    Και μια ερώτηση : στους “γερμανομαθείς δημοσιογράφους” που είχαν τη “γενναιότητα” να κρατήσουν τόσα χρόνια μυστικά τα αρχεία της “Στάζι” (http://www.blog.anti.gr/?p=949#comments) είναι και ο πρώην Κνίτης-Κούτβις Τ. Τέλλογλου , ο οποίος εξυπηρετούσε για πολλά χρόνια μέσα από τις στήλες της “Καθημερινής” τις πολιτικές θέσεις του Γερμανικού Υπέξ για τα Βαλκάνια ;

    Ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος , πρωτού γνωρίσει τον Πατεράκη και την EADS , είχε γράψει στην “Ελευθεροτυπία” , το 1993 , ένα ολόκληρο άρθρο με το οποίο υπολόγιζε όλα τα μεγάλα έργα που θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν στην Ελλάδα , εάν κάποια Ελληνική κυβέρνηση διεκδικούσε τα τεράστια ποσά των Γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων .
    Αργότερα , μετά από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στη Ν.Δ. “μούλοξε” .
    Το μόνο που θέλουμε, τώρα , από τη Γερμανία είναι “Eurofigther” και “Leopard” , άντε και κανένα “εργάκι” στην “Hochtief” (είχε κατασκευάσει και το “απόρθητο” φρούριο- καταφύγιο του Χίτλερ στο Βερολίνο ) , της οποίας Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο υιός του στρατάρχη Von-Kaitel που κρεμάστηκε , μετά από την πρώτη δίκη της Νυρεμβέργης , στις συμμαχικές φυλακές του Landshut.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ).
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ¨ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ¨ Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ- Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ…

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ( ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ 1977 ¨ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΓΝΟΥ¨ ) Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Β΄ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …

    JA-JA MITSOTAKIS (DORA) IST AUCH GUT – SEHR GUT !

    ΕΑΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ- ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ¨MEA CULPA¨

    “DANTON”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. to fototypico einai SIEMENS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ...ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. “DANTON”

    7 Φεβρουάριος 2008 12:12 μμ

    ==
    Ρε καρουμπαλο καλη η αναλυση σου, δεν λεω.

    Αλλα την εβαλες μια την εβαλες δυο ..καποτε πρεπει να τελειωσεις σκατο..

    Βαλτην και μια στο βρωμοκωλο σου να ησυχασεις.

    Και ειναι και ολοκληρο σεντονι μαλακα...

    Πιστευω να εγινα αντιληπτος ινα μην σου γαμισω την επομενη φορα ολο σου το σοι..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. χαμηλές μπαλιές και γρήγορες,
    ...όπως πινκ-πονκ...
    έτσι Τζων;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είδατε προχθές την συνέντευξη Τσίπρα στον Ευαγγελάτο;
    Τόσο δύσκολες ερωτήσεις μόνο στην Νατάσσα Καραμανλή πρέπει να έχουν ξαναγίνει (όταν οι καθηγητές της Ιατρικής την εξέταζαν μόνη της προφορικά και πέρασε 14 μαθήματα σε μία εξεταστική).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.youtube.com/watch?v=1YtGTjHsXYI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΡΗΜΑΞΑΝ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ;

    ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ

    Σοβαρή πηγή, μέσα από το ΥΠΕΘΑ, βεβαιώνει ότι τα δύο μεγάλα …μπουμπούκια του ΠΑΣΟΚ, Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου, πρώην Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, ρήμαξαν κυριολεκτικά το Υπουργείο τους στις μίζες από τα …σικέ οπλικά συστήματα που αγόραζαν από το εξωτερικό. «Οι μίζες από τα αεροπλάνα και τ’ άλλα οπλικά συστήματα, έδεναν κι έπαιρναν, σε σημείο που όταν ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, και ήμουν στέλεχος του προσωπικού του γραφείου, ανακάλυψα τις ρεμούλες τού Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου και ήμουν έτοιμος να τα βγάλω όλα στην φόρα», μας εμπιστεύθηκε το σημαίνον στέλεχος του ΥΠΕΘΑ. Και συνεχίζει: «Δεν μπορούσα να ανεχτώ να παίζεται τέτοιο παιχνίδι σε βάρος του Ελληνικού λαού, από τους Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου. Δεν γίνεται να συμβαίνουν όλα αυτά στις πλάτες μας και να μην τα ξέρει ο κόσμος, είπα στον κύριο Σπηλιωτόπουλο. Είχα τα ντοκουμέντα στα χέρια μου, κλειδωμένα στο συρτάρι του γραφείου μου, ώστε να βγουν στην φόρα. Και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν stand by για να αποκαλυφθούν στον «αέρα» …τα έργα και η μέρες των Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου.
    Όμως την επομένη που πήγα στο γραφείο μου μού είχαν παραβιάσει το συρτάρι, με όλα τα ντοκουμέντα. Μου είπαν ποιος μού τα πήρε. Το έκαναν για το καλό μου, μού είπαν, γιατί αν έβγαινα στον …αέρα για να τα βγάλω στην φόρα, θα κινδύνευε μετά η ζωή μου και η ζωή των παιδιών μου»!!
    Από τότε η ιστορία αυτή καταχωνιάστηκε. Και ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και η Ν.Δ. ενώ γνώριζαν…έκαναν την πάπια. Η Ν.Δ. ουσιαστικά κάλυψε το ΠΑΣΟΚ. “Una razza una faccia” Το τι χρήματα λεηλατήθηκαν επί Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου, θα μαθευτεί ποτέ;
    Μπορεί κανείς να μην πιστέψει όλα αυτά, μετά από όσα ακούγονται για μίζες, προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ κι εξαγορά των κομμάτων από την SIEMENS; Κατακαημένη Ελλάδα!
    http://www.press-bank.gr/
    articles/viewnews.aspx?lc=
    greek&newsid=B0274797-336D-
    4E95-A01A-FC565BF90457

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 12.30 οι χωρίς λόγο κακίες προκαλούν δηλητηρίαση. Να το κοιτάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12:33 . Ήμουν κακός με τον Αλέξη ή την Νατάσσα;
    Για να ξέρω τι να κοιτάξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 7 Φεβρουάριος 2008 12:24 μμ

    ==
    Ακριβως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 12:33 δεν με φώτισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ρε σεις μηπως το τοιχος του βερολινου δεν επεσε ακομα;
    οσοι ειναι σπουδαγμενοι στο δυτικο τμημα, βλεπε αγιος, λενε οτι οι γερμανοι εχουν στο χερι τους ελληνες μεσα απο το σκανδαλο,
    οσοι γαλουχηθηκαν στο ανατολικο, βλέπε τελλογλου, λενε το αναποδο...
    ποιος λεει την αληθεια τελικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Ιερώνυμος είναι ο νέος Αρχιεπισκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Η εκλογή έγινε στη δεύτερη ψηφοφορία, ενώ στην πρώτη ο Ιερώνυμος είχε συγκεντρώσει 33 ψήφους έναντι 26 για τον μητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ

    Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προχώρησε στις αρχές Ιουνίου 2007 και με συνοπτικές διαδικασίες στην αγορά- από την αμερικανική κοινοπραξία SΑΙC και ειδικότερα την εταιρεία Siemens- του συστήματος ενδοεπικοινωνίας Τetra των Σωμάτων Ασφαλείας συνολικού ύψους 115 εκατ. ευρώ, παρ΄ ότι υπήρχε αρνητική, απορριπτική εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης την οποία είχε συστήσει το Ελληνικό Δημόσιο. Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα και καταγγελίες αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονται στη διάθεση του «Βήματος» ασκήθηκαν αφόρητες πιέσεις από στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ώστε να παραληφθεί το Τetra προκειμένου να μη φανεί το υπουργείο « ανακόλουθο στις υποσχέσεις του »! Και έτσι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προχώρησε στην παραλαβή του συστήματος, παρ΄ ότι είχε διαπιστωθεί ότι είχε 24 καθοριστικά προβλήματα...
    Προβληματική λειτουργία
    Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας Τetra της ΕΛ.ΑΣ., της ΕΥΠ, του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής αλλά και του ΕΚΑΒ ήταν τμήμα του συστήματος ολυμπιακής ασφάλειας C4Ι που είχε παραλάβει, τον Ιούλιο του 2004, προσωρινά το Ελληνικό Δημόσιο από την αμερικανική κοινοπραξία SΑΙC. Κατασκευάστρια του συστήματος και άμεσα ενδιαφερόμενη για την προώθησή του ήταν η εταιρεία Siemens. Τότε το ελληνικό κράτος δεν είχε προχωρήσει στην επίσημη, κανονική αγορά του C4Ι επειδή το σύστημα ενδοεπικοινωνίας όπως και άλλα υποσυστήματά του είχαν προβληματική λειτουργία. Μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων συγκροτήθηκε επταμελής Επιτροπή Ελέγχου Παραλαβής Προμήθειας Εργου C4Ι (όπως ονομάστηκε), η οποία άρχισε μαραθώνιες διαπραγματεύσεις με την αμερικανική κοινοπραξία για τη διόρθωση των προβληματικών τμημάτων του C4Ι. Σε πολλά από αυτά τα συστήματα υπήρξαν διορθωτικές κινήσεις από τη SΑΙC ώστε να ολοκληρωθεί η σχετική προμήθεια.

    Επειτα από τριετείς, σύνθετες διαπραγματεύσεις υπεγράφη τελικά, στις 29 Μαρτίου 2007, συμφωνία για την αγορά του συστήματος C4Ι σε σχετική τελετή στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης παρουσία του τότε υπουργού κ. Β. Πολύδωρα, του τότε αμερικανού πρεσβευτή στην Αθήνα κ. Τσαρλς Ρις, εκπροσώπων της Siemens και άλλων εταιρειών. Το κόστος αγοράς του συστήματος ανήλθε σε 245,6 εκατ. ευρώ. Ενώ όμως εκεί φάνηκε ότι η συνολική αγορά του C4Ι έκλεινε, έμενε παρασκηνιακά «ανοικτό» το θέμα του Ψηφιακού Συγκαναλικού Ραδιοσυστήματος Τetra, συνολικής αξίας 114.200.981 ευρώ, που αφορούσε δηλαδή σχεδόν το... μισό κόστος του συστήματος ασφαλείας στην κατασκευάστρια εταιρεία Siemens.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. χουντα στην ελλαδα
    http://gkor-waverunner.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μας σας έστειλα στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση απάντηση για όσα γράφετε καθώς και άρθρα μου που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες για το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ. Γιατί δεν τη βάζετε στο σαίτ σας.Ή δεν ξέρετε ότι με είπαν ακόμα και ανθέλληνα οι κυβερνήσεις και τα διάφορα λαμόγια γιατί αντιστάθηκα σθεναρά σε αυτή τη σύμβαση της ΖΗΜΕΝΣ και τους έστειλα δύο φορές στον εισαγγελέα ή έχετε σκοπό να λασπαολογήσετε. Εάν είστε έντιμοι γιατί δεν δημοσιευτε όλη την απάντηση και το άρθρο μου που σας έστειλα; Περιμένω να δώ μέχρι που φτάνει η δημοκρατική σας αντοχή και περιμένω άμεσα να δημοσιεύσετε τη συγνώμη σας για τα υπονοούμενά σας.
    Στρατούλης Δημήτρης
    μέλος της Πλιτικής Γραμματείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΘΗΒΩΝ! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κύριε Στρατούλη,
    οι αναφορές σας περιλαμβάνουν και τον αξιότιμο κ.Κόκκαλη;

    ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΜΠΟΥ:
    Κ Ο Κ Κ Α Λ Η Σ

    και ξανά για τους χεσμένους:
    ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    και πλάγια, για να αλλάξουν πάνες:
    ΚΟΚΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το in.gr έπεσε από τα πολλά μαζεμένα κλικ. Ρε ενδιαφέρον ποιός βγήκε αρχιεπίσκοπος?
    Εσείς εδώ βλαμμένοι αρχίστε να τα χώνετε στο νέο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κοροιδα ειναι οι γερμανοι και ο κοκκαλης? σιγουρα θα τα εχει σκασει και σε δηθεν αριστερους (οπως ο στρατουλης) και κομμουνιστες.
    Παντως εμενα ο στρατουλης μου φαινεται υποπτος, ετσι λεει το λαικο αισθημα, αν και δεν εχω στοιχεια να τον κατηγορησω.
    ο κοκκαλης στην ελλαδα ειναι οτι ο μπερλουσκονι στην ιταλια.
    Η ελλαδα ανηκει στον Κοκκαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κε Στρατούλη περαστικά γιά την περιπέτεια της υγείας σας.
    Παρότι σφόδρα αντίθετος δεν πανηγυρίζω σαν κάτι "συντρόφους σας " με την περίπτωση Χριστόδουλου.
    Η πλιτική γραματεία του ΣΥΝ, της οποίας είστε μέλος όπως μας λέτε, τι ακριβώς κάνει;
    Μήπως πλένει τους άπλυτους που το παίζουν αντιφασίστες, αντιρατσιστές, κοινωνικοί αγωνιστές κλπ και τους παραδίδει αγνούς στην κοινωνία;
    Αστειεύομαι αλλά το ερώτημα είναι σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 1:30 , 1:37
    ποιοί είστε ρε μουνόπανα, που πιάνετε το όνομα του ΘΕΟΥ στο βρωμόστομά σας.
    Αλλη φορά θα λέτε Κ.. συνθηματικά.
    Οποιος ξαναπεί τη λέξη Κ.. ολόκληρη θα πεθάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φανταστείτε τη σκηνή:
    Η δικαστική γραμματέας λέει στον ανακριτή-εισαγγελέα:
    -κύριε εισαγγελέα, έχει έρθει ο κύριος Κόκκαλης να καταθέσει για....
    Ο ανακριτής, πετάγεται από το κάθισμά του, ορμά προς την μικρή πόρτα, που υπάρχει απέναντί του και γράφει WC, αλλά η πόρτα είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ!
    Και τώρα που θα τα κάνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη νικησε.

    Ο κ.Ιερωνυμος εγινε αρχιεπισκοπος .

    Η απηχηση που εχει η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη στο κληρο και στο λαο φαινεται.
    Μονο οι χουντοδεξιοι δεν την βλεπουν.

    Ο κ.Γ.Α.Παπανδρεου συνεχαρη τον νεο αρχιεπισκοπο,που ασπαζεται και τις αρχες του σοσιαλησμου.
    Μαζι μακαριωτατε ειπε θα χτισουμε μια νεα Ελλαδα.

    Με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε babis, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Επειδή εξακολουθήτε να μη δημοσιεύετε την πρώτη μου απάντηση την επισυνάπτω όχι για σας αλλά για όσους μπαίνουν στο σαιτ σας:
    "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
    Καλημέρα σας, διάβασα το πρώτο σχόλιο της ιστοσελίδας σας που με αφορά προσωπικά.
    Έχω ήδη τοποθετηθεί με συνεχείς δημόσιες δηλώσεις και άρθρα μου από το 1998 μέχρι και σήμερα που είχα καταγγείλει και είχα προκαλέσει και δύο εισαγγελικές παρεμβάσεις την προγραμματική συμφωνία του ΟΤΕ με τη ΖΗΜΕΝΣ και την ΙΝΤΡΑΚΟΜ που ίσχυσε από το 1998 μέχρι τελικά το 2006, για την οποία από ότι λέγεται – και μένει να επαληθευτεί ή όχι -δόθηκαν γερές μίζες σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και υπηρεσιακά ή άλλα στελέχη του ΟΤΕ . Σας στέλνω και σας παρακαλώ για δημοσίευση στην ιστοσελίδα σας σχετικό άρθρο μου, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα ΝΙΚΗ, ενώ παρόμοιο έχει δημοσιευτεί και στην εφημερίδα ΑΥΓΗ πριν μία εβδομάδα που μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της . Επίσης παρόμοιο άρθρο μου έχει σταλεί για δημοσίευση στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

    Επίσης σας γνωρίζω ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και πριν από 10 ημέρες, που επανήλθα σε πλήρη δραστηριότητα, αραίωσα τις δημόσιες εμφανίσεις μου γιατί έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου σε πολιτική αποστολή μου στην Τουρκία και έμεινα πολλές ημέρες στις εντατικές της Τουρκίας και της Ελλάδας, γεγονός που γράφηκε στο σύνολο των εφημερίδων με ευχές για περαστικά από του συντάκτες που καλύπτουν την Αριστερά.,

    Πάντα στη διάθεσή σας για όποιο θέμα μπορεί να γνωρίζω ή να έχω άποψη.

    Στρατούλης Δημήτρης

    Μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ

    Πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων στη Διοίκηση του ΟΤΕ
    να και το άρθρο μου:

    "Σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ: Το Βατερλό του δικομματισμού

    «Το Νοέμβρη του 1997 - λίγες ημέρες πριν από την έναρξη ισχύος της ευρωπαϊκής οδηγίας, σύμφωνα με την οποία ο ΟΤΕ και οι άλλες ΔΕΚΟ θα έπρεπε να αναθέτουν έργα και προμήθειες από 1-1-1998 μόνο μέσω ανοιχτών διεθνών διαγωνισμών - το Δ.Σ. του ΟΤΕ κυριολεκτικά «με το πιστόλι στον κρόταφο» είχε αποφασίσει την απευθείας ανάθεση της προμήθειας 3.000.000 ψηφιακών παροχών στις εταιρείες ΖΗΜΕΝΣ και ΙΝΤΡΑΚΟΜ.
    Η σύμβαση αυτή πήρε τη μορφή προγραμματικής συμφωνίας με ισχύ πέντε ετών 1998-2002 (158,3 δις δραχμές για τη ΖΗΜΕΝΣ και 222,7 δις δραχμές για την ΙΝΤΡΑΚΟΜ). Στην πορεία βέβαια με τη σύμβαση αυτή έκλεισαν για τις δύο εταιρίες όλες οι προμήθειες του ΟΤΕ μέχρι το 2006, γιατί πλέον δεν ξαναπροκηρύχθηκε διαγωνισμός του ΟΤΕ για τις προμήθειες ψηφιακών παροχών, αφού οι Διοικήσεις του ΟΤΕ απλά επέκτειναν τις συμβάσεις του 1998 με αποτέλεσμα το αρχικό τους τίμημα τελικά να υπερδιπλασιαστεί. Από το 1998 μέχρι το 2006 ο ΣΥΝ και όσοι εναντιωθήκαμε σ’ αυτές τις απευθείας αναθέσεις - θεωρώντας τις διαδικασίες τους αδιαφανείς και διαβλητές και το περιεχόμενό τους (τιμές, ποιότητα) ενδεχομένως όχι το καλύτερο δυνατό - θεωρηθήκαμε από τις τότε Διοικήσεις του ΟΤΕ, από τις τότε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και τις Ν.Δ. και από τις δυο εταιρείες ακόμα και «ανθέλληνες».
    Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν το ίδιο διάστημα (1998-2006) ακόμα και οι προμήθειες των τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών Βαλκανικών Χωρών που είχε εξαγοράσει ο ΟΤΕ πήγαιναν με απευθείας αναθέσεις στις ίδιες δυο εταιρίες και άρχισαν να ψάχνουν διάφοροι εισαγγελείς, και πάλι όσοι είχαν την πολιτική και επιχειρησιακή ευθύνη για τον ΟΤΕ συνέχιζαν ακάθεκτοι την ίδια πολιτική προμηθειών του. Και δυστυχώς με την ενεργητική συναίνεση της τότε ηγεσίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ).
    Και αφού από το 1998-2006 είτε με κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είτε με κυβερνήσεις της Ν.Δ. οι προμήθειες του ΟΤΕ έμοιαζαν με «ταγκό που χορευόταν μόνο από τις δύο εταιρίες» ήρθαν οι καταθέσεις των στελεχών της ΖΗΜΕΝΣ στη Γερμανική Δικαιοσύνη να μας εξηγήσουν «πόσο τους στοίχιζε το λάδι» που έβαζαν στη μηχανή των προμηθειών του ΟΤΕ την ίδια περίοδο 1998-2006 χρηματίζοντας στελέχη του ΟΤΕ, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
    Και επειδή δεν πρόκειται για οικογενειακή περιουσία τους αλλά για δημόσιο χρήμα, οι πολιτικές ευθύνες βαρύνουν τις ίδιες κυβερνήσεις του δικομματισμού και τους ίδιους τους εκάστοτε υπουργούς τους που ήταν αρμόδιοι για τις τηλεπικοινωνίες και τον ΟΤΕ.
    Τα ίδια ισχύουν και για τις μίζες που δόθηκαν από τη ΖΗΜΕΝΣ για την αγορά από τη χώρα μας του συστήματος ασφαλείας (C4I) για τους ολυμπιακούς αγώνες, που απ’ ότι αποδείχτηκε ήταν τελείως αχρείαστο και που σήμερα τελικά χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των συμμετεχόντων σε διαδηλώσεις.
    Για τις ποινικές ευθύνες θα μας πει η Δικαιοσύνη, εάν φυσικά την αφήσουν να κάνει τη δουλειά της και εάν κι αυτή προχωρήσει πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά για να ανακαλύψει τις υπόγειες διαδρομές του μαύρου χρήματος. Μέχρι τότε όμως καλό θα ήταν να γίνει από τον πρώην ΣΔΟΕ και ένας εξονυχιστικός και αποτελεσματικός έλεγχος του «πόθεν έσχες» όλων όσων είχαν υπηρεσιακή σχέση ή όσων είχαν κατά καιρούς την πολιτική ευθύνη για τις απευθείας αναθέσεις «προμηθειών-μαμούθ» του ΟΤΕ στη ΖΗΜΕΝΣ την επίμαχη περίοδο 1998-2006 και για την αγορά του C4I την περίοδο 2002 - 2004».
    Ταυτόχρονα για την αναζήτηση των πολιτικών ευθυνών ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να μην κουκουλωθεί η υπόθεση. Να γίνει εδώ και τώρα στη Βουλή εξεταστική επιτροπή, όπως ήδη έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Και όσον αφορά τη ΖΗΜΕΝΣ η κυβέρνηση, εάν ήθελε, υπήρχε τρόπος να την υποχρεώσει να την ενημερώσει για το περιεχόμενο των απολογιών των στελεχών της κατά τη διάρκεια των εσωτερικών ελέγχων της για το πού και σε ποιους έδωσαν στη χώρα μας τις μίζες, σταματώντας στην αντίθετη περίπτωση τις προμήθειες υλικών και τις αναθέσεις έργων του δημοσίου και του ευρύτερου τομέα προς αυτή.
    «Όποιος όμως δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα ημέρες κοσκινά». Και εδώ φαίνεται ότι οι δυνάμεις του καταρρέοντος δικομματισμού δεν θέλουν να λάμψει η αλήθεια, γιατί η υπόθεση των δωροδοκιών της ΖΗΜΕΝΣ, εάν τελικά αυτές επαληθευτούν, μπορεί και πρέπει να είναι το πολιτικό Βατερλό τους.

    Στρατούλης Δημήτρης
    μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ
    Πρώην μέλος της Διοίκησης
    του ΟΤΕ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δηλαδή σοβαρά, είστε ο κ.ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ;
    Θα μας τρελλάνετε;
    Κάθεστε και απαντάτε σε όλους τους μαλάκες εδώ μέσα;
    Νομιμοποιείτε αυτή την καφρίλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 7 Φεβρουάριος 2008 2:02 μμ

    ==
    Γιατι ρε συντροφε στρατουλης ντρεπεσαι να πεις οτι οι μονοι που τα κονομησανε ειναι αυτοι του Πασοκ?
    Οταν υπογραφεται μια συμβαση το 1998 και ανανεωνεται και ανανεωνεται μεχρι το 2003 ,τι περιθωρια εχει η κυβερνηση της ΝΔ να την ακυρωσει?

    Υπαρχουν ρητρες η οχι?

    Μας λες με πλαγιο τροπο οτι ο στοχος σου ειναι να ενταχθεις καποτε στο Πασοκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αν δε βάλετε την απαντηση μαζί με τη δική σας ανταπάντηση, θα επιβεβαιωθεί ότι είστε μυθομανείς.Πράγμα το οποίο πολλοί αναγνώστες σας υποπτεύονται εδώ και καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. πώς κάνετε έτσι, θα μιλήσει...να τελειώσει τη μπουκιά του πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. καραμανλης=στημενη εντιμοτητα-ασυδοτα φαινομενα νεοφασισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ''ΚΟΚΚΑΛΗΣ'',''ΙΝΤΡΑΚΟΜ'' ΚΑΙ ''SIEMENS''...
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ!
    ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ;;;;;;;;;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΒΓΗΚΕ Ο ΘΗΒΩΝ!
    ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
    ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.
    ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ 1998,ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΤΑΞΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΒΑΒΥΛΗΔΕΣ,
    ΓΙΟΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!
    ΘΑ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ,ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!
    ΑΞΙΟΣ Ο ΘΗΒΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη νικησε.

    Ο κ.Ιερωνυμος εγινε αρχιεπισκοπος .

    Η απηχηση που εχει η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη στο κληρο και στο λαο φαινεται.
    Μονο οι χουντοδεξιοι δεν την βλεπουν.

    Ο κ.Γ.Α.Παπανδρεου συνεχαρη τον νεο αρχιεπισκοπο,που ασπαζεται και τις αρχες του σοσιαλησμου.
    Μαζι μακαριωτατε ειπε θα χτισουμε μια νεα Ελλαδα.

    Με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. καραμανλης=στημενη εντιμοτητα-ασυδοτα φαινομενα νεοφασισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ακόμα τίποτα σχετικό με τις καταθέσεις; Ο ΑΝΤ1 κάτι ανέφερε, ήδη. θέλω να δω πότε, ποιος και γιατί αυτός, θα δώσει πρώτος στα μπλογκ "εικόνα" των καταθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η πλάκα είναι ότι η ΝΔ νομίζει ότι θα βγει κερδισμένη από την υπόθεση Siemens....κι ότι οι δικοί της λαδέμπορες δεν θα βγουν στη φόρα!!!
    Θα γελάσουμε πολύ με αυτή την ιστορία.
    Θυμηθείτε το,η Siemens θα ρίξει τη ΝΔ κι όχι ο Ζαχόπουλος!!!
    Είναι χωμένοι μέχρι το κόκκαλο!
    Μα να ζητάει ...το ΠΑΣΟΚ Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση και να κοτεύει η ΝΔ που... θα καταπολεμούσε τη διαφθορά και ...δεν έχει να φοβηθεί τίποτα;;;
    Χειρότεροι κι απ'τους ΠΑΣΟΚους κατάντησαν...και μάλιστα μόλις μέσα σε 4 χρόνια!!!
    Πού να κάτσουν κι άλλα χρόνια οι πεινασμένοι δεξιούληδες!!!
    Ποιος να το περίμενε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να ''καθαρίσει'' τους δικούς του που εμπλέκονται στην υπόθεση σε αντίθεση με τον Καραμανλή που καλύπτει τα δικά του μπουμπούκια!!!
    Το απόλυτο ξεβράκωμα για την κυβέρνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. καραμανλης=στημενη εντιμοτητα-ασυδοτα φαινομενα νεοφασισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ
    Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Γελοίοι λασπολόγοι θα σας κάνει αγωγή. Αναρρώνει από εγκεφαλικό που έπαθε στην Ισταμπούλ, δημοσιεύτηκε στον Τύπο. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 άρθρα του στην ΑΥΓΗ με καταγγελίες στον ΟΤΕ για SIEMENS.

    7 Φεβρουάριος 2008 6:38 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τι γκαιμπελισμός και φασισμός είναι αυτός ;
    Που φτάσαμε σ'αυτό τον τόπο;
    Ένας έντιμος & αγωνιστής άνθρωπος, που παλεύει με τα θηρία κάθε είδους (Κόκκαλης, Λαμπράκης, Siemens κλπ.,κλπ.), αντί να επαινεθεί, ή να στηριχθεί, ή έστω (μικρόψυχε έλληνα), να αφεθεί ήσυχος στο δύσκολο δρόμο του, να λασπώνεται με τέτοιο αισχρό και πρόστυχο τρόπο;
    Δεν υπάρχει καθόλου τσίπα, και ντροπή σε όσους χτυπούν το πληκτρολόγια. βρίζωντας τον;
    ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!!...
    ftani_pia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  72. Δεν υπάρχει Γιάννης Πρωϊνός.

    ...Πρωινές σηκωμάρες μπορεί, πρωινό χέσιμο ασφαλώς, αλλά τι περιμένει κανείς από φασιστοειδή;
    Σαρανταπέντε γιάννηδες (πρωινοί) ενός κοκκόρου γνώση.

    Είναι ψευδώνυμο μιας χρήσης για κατασυκοφάντηση.

    Συνδέστε τον με την γείωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. και πρωινή μαλακία υπάρχει!
    Την τράβηξε το πρεςς σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 25 πρωινές τράβηξε, αλλά μην το κάνουμε θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κύριε Στρατούλη, αν διαβάζεις :

    Είσαι ένας θλιβερός και πικραμένος άνθρωπος, που όταν μιλάς στα παράθυρα της tv είναι να πηδάμε απο τα μπαλκόνια.

    Ειλικρινά και με την σκέψη ότι έχεις οποιοδήποτε ρόλο στην δημόσια ζωή, με κάνει να θέλω να φύγω απο την Ελλάδα.

    Είσαι ότι πιο σιχαμένο υπάρχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ορίστε,
    αν προσθέσεις στη φράση του ένα "ΚΑΙ" στρώνει αμέσως ευθυγραμμιζόμενο με την αλήθεια.

    Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:
    "Στο Press-gr γράφουν KAI αλητήριοι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ρε αγύρτες του Πρέςς Τζιάρ, τον Στρατούλη βρήκατε, να λασπώσετε;

    Αν μιζωνόταν, θα σχολούνταν με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ασχολούταν με τις πορείες και τα ΜΑΤ;

    Πόσο μαλάκες είστε;

    Εντάξει, να του κάνει κανείς πολιτική κριτική, για τις απόψεις τους, για τον δογματισμό του, να το καταλάβω, αλλά να οτν μπλέξετε με τα ΄"επίγεια" που ενδιαφέρουν ΕΣΑΣ, είναι γελοιότητα.

    Ηλίθιοι, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι της κατηγορίας ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ, υπάρχουν και ΑΕΡΙΚΑ, ακόμη στην χώρα.

    Δεν είναι όλοι σαν την αφεντιά σας.

    Για τον Στρατούλη παίζω στοίχημα, όποιον θέλει, πως αν του βρούνε στο λογαριασμό του περισσότερα χρήματα, από τον μισθό του, θα κάνω χαρακίρι στην πλατεία Συντάγματος.

    Επίσης βάζω στοίχημα, ότι θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος, που θα καταλάβει, ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια ισχυρή κεντροαριστερά, που θα την συναποτελούν ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν θα καταλάβει, επειδή είναι δογματικός, ότι δεν υπάρχουν διεφθαρμένοι ψηφοφόροι και μέλη, αλλά διευθαρμένο πολιτικό σύστημα, που τους κάνει διεφθαρμένους, αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για το ΠΑΣΟΚ, ισχύει και για την αριστερά.

    Να βάλει μυαλό, να βάλει πλάτη, για να γίνει επιτέλους πράξη η συνεργασία των δημοκρατικών δυνάμεων, για να βγεί η χώρα από το χάλι που βρίσκεται.

    Δεν μπορεί να ταλαιπωρείται η χώρα, από την στενοκεφαλιά σας, μερικών.

    Αν δείχνατε όση ευαισθησία δείχνεις Στρατούλη για την προσωπική υπόληψη και για την υπόληψη της δημοκρατικής παράταξης, θα το εκτιμούσα περισσότερο.

    Σκάνδαλο δεν είναι το να τα πήρε κάποιος, αλλά το να επιτρέπει κανείς να κυβερνάται η χώρα όπως κυβερνάται.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΕΙΝΑΙ


    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ




    GAY?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Εξαρτάται, ποιός ρωτάει.

    Αν ρωτάς εσύ 4.09, θα σου έκανε την χάρη να σου πετάξει τα μάτια έξω.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. @Χωριάτη,

    Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι είναι το πρεςς;

    Το πρεςς δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια παρά μόνο για ότι τους συμφέρει η αρέσει (πχ ΒΒ).

    Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έχουν ΟΛΑ γραμμένα εκτός από τον μοναδικό τους στόχο δηλαδή την επισκεψιμότητα. Πελάτες να΄ρχονται κι ότι να΄ναι
    Για το λόγο αυτό έχουν πια το είδος του μπλογκ που τους αρμόζει.

    Με γεια τους και να το βάλουν εκεί που ξέρουν έτσι που το κατάντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Πουσαι ρε γιάννη μεσημεριανέ να απαντήσεις?
    Με το ζόρι να φταίνε όλοι για να τη βγάλει λάδι το ΠΑΣΟΚ?
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΙΝΑΙ


    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ




    GAY?????????

    ....

    ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. http://www.youtube.com/watch?v=FHm39M5VLfU&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καλά τώρα...

    Αν και σοβαροί άνθρωποι ασχολούμαστε με την πρωινή του κάθε μαλακόγιαννου. Ας τραβήξει και τις μεσημεριανές του να έχει έμπνευση για το απόγευμα που θα ξανακεντήσει γράφοντας.

    Αν η μαλακία ήταν εργόχειρο, ο "γιαννης της πρωινής" θα είχε κεντήσει την προίκα του και μάλιστα από πρωίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Και οπως ολοι γνωριζουμε το πασοκ βρισκεται υπο διαλυση.

    Και ο Στρατουλης ενω το καλοσκεφτεται να κανει το αλμα ,περιμενει την ωρα που θα αναλαβει ο Βενιζελος αρχηγος.

    Αυτη ειναι η αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ρε τσογλάνια του PRESS-GR, αναρτάται τους ανώνυμους λασπαλόγους και θάβετε στα σχόλια τις απαντήσεις των θιγμένων από αυτούς;;;;;
    Για αναρτίστε την απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, για να μάθουν οι επικέπτες του Βlog σας, οι οποίοι τυχαίνει να μην διαβάζουν "τα ψιλά" (σχόλια)...

    ====================

    M' αρέσουν αυτοί του ΣΥΝ γιατι εκτός απο ήθος και ουσιαστι΄κές πολιτικές λυσεις, εχουν και εξαιρετικά κόσμιο λόγο ....
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Στρατούβλης
    το "τουβλης" με $ παρακαλώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Για το στρατουλη σπεσιαλ αφιερωση:
    ----

    Θέμα: Το πρόβλημα και το πρόσχημα…
    Συντάκτης: Του Χρύσανθου Λαζαρίδη, Γ.Γ. του ΔΣ/Δ21
    Ημερομηνία καταχώρησης: 7η Φεβρουαρίου 2008

    Όσους δηλώνουν «οπαδοί των Ναζί» τους απεχθανόμαστε. Τόσο απλά…
    Είτε χρησιμοποιούν βία είτε όχι, είτε διαδηλώνουν είτε όχι, βρίσκονται εκτός δημοκρατικού πλαισίου. Δεν κάνουμε διάλογο μαζί τους. Κι έχουμε μηδενική ανοχή απέναντί τους. Τελεία και παύλα.
    Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι απλώς «φασιστοειδή». Είναι φασίστες.
    Είναι φασίστες, είναι απεχθείς, αλλά – μη κοροϊδευόμαστε – η εμφάνισή τους δύο φορές το χρόνο δεν είναι το πρόβλημα. Είναι μάλλον το πρόσχημα…
    Φασιστοειδή είναι οι άλλοι, αυτοί που φοράνε κουκούλες, που πυρπολούν κάθε τόσο το κέντρο της πόλης, που λεηλατούν συστηματικά τα Πανεπιστήμια και τους γύρω χώρους, που σπάνε περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών. Που καίνε ελληνικές σημαίες, όποτε τους καπνίσει…
    Αυτοί είναι φασιστοειδή. Δεν είναι «δημοκρατικοί πολίτες». Είναι οπαδοί της τυφλής βίας και της κοινωνικής πρόκλησης.
    Κι όμως! Έχουν την ανοχή μεγάλου μέρους της ψευτο-προοδευτικής ελίτ. Αυτούς «συλλαμβάνουν» κάθε τόσο κι ύστερα… τους αφήνουν ελεύθερους. Ή τους παραπέμπουν σε δίκες και τους αθωώνουν «μετά πολλών επαίνων». Ενίοτε τους ξαναπιάνουν και τους ξανα-αθωώνουν...
    Υπάρχει πράγματι, «σκανδαλώδης μεταχείριση» και «απαράδεκτη επιείκεια σε φασιστοειδή». Αλλά δεν αφορά την (απαράδεκτη) ανοχή που έδειξε η αστυνομία μία φορά ή μια στιγμή (υπέρ των φασιστών της «Χρυσαυγής»), αλλά αυτή που δείχνει, χρόνια τώρα, το πολιτικό σύστημα απέναντι στους κουκουλοφόρους του - τάχα μου - «αναρχικού» χώρου, που σπάνε, καίνε, βιαιοπραγούν και καταστρέφουν ατιμώρητα.
    Για να είμαστε δίκαιοι, η πόλη έχει δεινοπαθήσει τόσα χρόνια, από τα «γιουρούσια» των αναρχικών, όχι από τις ακρότητες των άλλων. Όσο απεχθείς κι αν μας είναι οι «Χρυσαυγίτες», μην κάνουμε τώρα πως δεν καταλαβαίνουμε ποιοι είναι το πρόβλημα και ποιοι το «πρόσχημα»
    Πριν εξήντα πέντε χρόνια, οι φιλοναζί στην Ελλάδα φορούσαν κουκούλες, κατέδιδαν πατριώτες, ποδοπατούσαν τα σύμβολα, τις σημαίες, τη ψυχή και τη διάθεση του λαού αυτού για αντίσταση. Και οι Αριστεροί κράδαιναν τη γαλανόλευκη και πήγαιναν στο απόσπασμα «για τη Λευτεριά». Κι όχι μόνο οι Αριστεροί, βέβαια…
    Σήμερα έχει γίνει απόλυτη αντιστροφή ρόλων. Δυστυχώς…
    Επειδή κανένας μας δεν είναι τόσο «αντιφασίστας» όσο ο Μανόλης ο Γλέζος, παρακαλώ όσους έκαιγαν - ξανά – τη γαλανόλευκη, να πάνε να πουν στο Μανόλη Γλέζο ότι έκαναν… «αντιφασιστικό αγώνα»!.
    Κι ας μη χρησιμοποιούν τους άθλιους «Χρυσαυγίτες» ως πρόσχημα. Γιατί τα ίδια κάνουν κάθε τόσο, χωρίς να υπάρχουν «Χρυσαυγίτες» να τους «προκαλούν»
    Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι το πρόβλημα και ποιοι είναι το πρόσχημα.
    Μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε…


    http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=603
    ---

    Συμφωνεις συντροφε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αντε να βοηθήσουμε λίγο.

    Γιατί ο Καρατζαφύρερ μιλάει για σκάνδαλα και "ανάμιξη" του ΣΥΝ;
    Ζηλεύει το πουλάκι αν και τα πήρε.

    Ψάξτε την επίκαιρη υπόθεση με τον ΧΡΥΣΟ στη βόρεια Ελλάδα και τα προεκλογικά λόγια από ομιλίες του Καρατζαφύρερ.

    Ο ευρών αμειφθήσεται με το βάρος του σε Καναδέζικης εταιρίας ΧΡΥΣΟ από ορυχεία στη Βόρεια Ελλάδα.

    Μην κάνετε την πάπια, υπάρχει βίντεο, θα το ανεβάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Να πάμε μια και το βίντεο με τον χρυσό από την Καναδέζικη εταιρία να γελάσει κάθε πικραμένος;

    Ε; Χουντόφατσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Και μια και μιλάτε για Ελλάδα και Σημαία, για πείτε μας, αυτή και αυτή σε ποιά χώρα ανήκουν;
    Στην Ελλάδα; Είναι η Ελληνική Σημαία αυτά τα κουρέλια;

    αει σιχτιρ γερμανοτσολιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ GAY,ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ;;;
    ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ;;;
    ΠΑΝΤΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΠΤΕΣΑΙ(ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΡΩΤΑΣ...) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GAY,ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΣ...ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ SIEMENS

    1989-90
    ΟΤΕ 470.000 ψηφιακες παροχες

    1994
    ΟΤΕ 1000.000 ψηφιακες παροχες

    1997
    ΟΤΕ πενταετης προγραμματικη συμφωνια

    1998
    ΟΣΕ-Ναυπηγεια Σκαραμαγκα
    προγραμματικη συμφωνια για σιδηροδρομικο υλικο

    1999-2007
    προαστιακος σιδηροδρομος

    1992-2001
    ΜΕΤΡΟ
    προμηθειες τροχαιου υλικου και
    ηλεκτρομηχανολογικων υποδομων

    1990-2000
    συστηματα σηματοδοτησης και σημανσης

    1998-1999
    Συστηματα επικοινωνιων Ενοπλων δυναμεων ΕΡΜΗΣ

    C4I



    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ,ΤΡΕΜΙΤΣΑ,ΜΑΚΟΥΚΟ,
    ΘΕΜΙΤΣΑ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ,ΤΣΙΜΑΚΟ ,ΣΤΑΗ
    ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΕΘΝΟΣ,Ε.Τ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ SIEMENS ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?

    ΞΕΡΩ..
    ΜΟΥΓΚΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ..
    ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΟΝΤΡΑ.




    ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕΑΝΑΚΡΙΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    SIEMENS?
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ ΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.



    ΘΕΜΟ-ΜΑΚΗ-ΣΤΑΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΤΡΕΜΗ

    ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ

    ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ?




    ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ
    ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ
    Η ΔΕΞΙΑ,ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ.
    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ
    ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ
    ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ




    17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΛΟΓΙΚΟ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΟΦ-ΣΟΡ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΒΙΛΕΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ρε σεις τι ψαχνετε για στοιχεία και μαλακίες. Αφού όλοι ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί που ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ απο την ενασχόλησή τους με την πολιτική.

    Σε ένα χωριό ζούμε όλοι - τι είναι η Ελλάδα; - και ξέρουμε ποιός είναι ποιός.

    Ποιός ανεπάγγελτος "ωραίος" ας πούμε πασοκοτενεκές έγινε ζάπλουτος χωρίς ποτέ να κολλήσει ένα ένσημο (έπαιρνε όμως μίζες). Τόσο πολύ μάλιστα καβάλησε καλάμι που στα ήντα του το πουροτεκνό ξανπαντρεύτηκεμε πολύ μικρότερή του!

    Ποιός άλλος "ωραίος" αφού βούτηξε τα λεφτά της πρώην - και τις μίζες βεβαίως βεβαίως - παντρεύτηκε με σούπερ χλιδάτο γάμο μια πολυ μικρότερή του επίσης!

    Ασε τώρα... όλοι γνωστοί είμαστε στο μικρό μας το χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΑΗ ΤΡΕΜΗ ΤΖΙΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΑΚΗΣ ΘΕΜΟΣ ..


    sofistis

    “Ονόματα αυτών πού δωροδοκήθηκαν” λέει το πρωτοσέλιδο της “Καθημερινής”.. Όχι δεν πρόκειται για τους ανωτέρω.. Αυτά είναι τα ονόματα των αστέρων της ελληνικής “δημοσιογραφίας” πού δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.. Επί πολλά χρόνια, τουλάχιστον από το 1997 μέχρι το 2006, ο Θεός της Ζίμενς έβρεχε μίζες αλλά οι “λειτουργοί” αυτοί της ενημέρωσης ήταν χωμένοι στη μπανιέρα τους..

    Εντάξει, ήταν βουτηγμένοι μέσα στη σαπουνάδα οι άνθρωποι και δεν είδαν και δεν άκουσαν.. Ρεπορτάζ γιατί δεν έκαναν όταν ..βγήκαν απ τη μπανιέρα;; Υπήρχε κάποιος ζωντανός οργανισμός σε αυτόν τον τόπο πού δεν πίστευε ότι φαγώθηκαν εκατομμύρια ευρώ για την Ολυμπιάδα; Τώρα, όπως γράφει η “Καθημερινή”, τα ονόματα αυτών πού λαδώθηκαν από τη Ζίμενς, για να αναλάβει το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών του 2004, θα βγουν σιγά-σιγά, άλλα στο φως και άλλα στο μισοσκόταδο.. Και τότε πάλι οι αστέρες της “δημοσιογραφίας” πού δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα, ούτε καν ένα dvd έχουν δει στη ζωή τους, θα γίνουν και πάλι οι κήνσορες και θεράποντες της κοινωνίας.. Θα εκφωνήσουν πύρινα σχόλια κατά της διαφθοράς και θα ζητήσουν παραιτήσεις.. Αυτοί πότε θα παραιτηθούν; Υπάρχει ποτέ στην ιστορία έστω και μία παραίτηση μεγαλοδημοσιογράφου γιατί δεν ενημέρωσε ως όφειλε; Εστω μία απόλυση γιαυτόν τον λόγο;
    Στο εξής λοιπόν στα δικά μας “οκτάστηλα” θα δημοσιεύουμε μόνο τα ονόματα αυτών πού δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έκαναν ρεπορτάζ και δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν και καλούμε όλους τούς φίλους της μπλογκόσφαιρας να κάνουν τό ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ SIEMENS
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
    ΧΟΝΤΡΟΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΩΝ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΩΝ.





    ποιος χρηματοδοτει τους
    μπραβους της γενοπ-δεη?


    ποιος χρηματοδοτει τους
    μπραβους της γενοπ-δεη?


    ποιος χρηματοδοτει τους
    μπραβους της γενοπ-δεη?






    O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
    ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΜΕΤΚΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
    H EΝDESA HELLAS EINAI
    Η ΝΕΑ SIEMENS HELLAS THΣ ΔΕΗ

    Βραβεία στα "λαμόγια" της ΔΕΗ...
    .
    Του Α. Αποστόλου
    .
    Δημοσίευμα από το paron:

    Ιδού οι «νταβατζήδες», κύριε πρωθυπουργέ. Ένας δικός σας, ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς, τους «δίνει» με ονόματα και διευθύνσεις Στημένοι είναι όλοι οι διαγωνισμοί που γίνονται στη ΔΕΗ! Και κατευθύνουν τα αποτελέσματα προς τον επιθυμητό ανάδοχο, αφού προηγουμένως έχουν αποκλεισθεί μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού και οι προδιαγραφές αποκλείουν τους ανεπιθύμητους
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΚΑ:
    Λ. Γεωργούλης βοηθός δ/ντής ΔΜΚΘ Η κόρη του Λώρα Γεωργούλη είναι προϊσταμένη Ελέγχου της ΜΕΤΚΑ από το 2004.
    Λ. Λαμπρόπουλος υπεύθυνος Έργων Β. Ελλάδος Νονός παιδιών του κ. Πάλλα γενικού δ/ντή ΜΕΤΚΑ
    Χρ. Αργυριάδης υπεύθυνος Έργων Ν. Ελλάδος. Ο κ. Πάλλας είναι νονός της κόρης του.
    Χρ. Μαυρογόνατος τομεάρχης ΔΜΚΘ. Η κόρη του Μαρία Μαυρογόνατου είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από το 2004.
    Ελ. Μπονατάκη μηχανικός ΔΜΚΘ, βοηθός κ. Γεωργούλη. Η αδελφή της Ευαγγελία Μπονατάκη είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από τις αρχές 2004.
    Γ. Μπαλάσης τομεάρχης ΔΕΘ ΑΗΣ Μεγ/πολης. Ο γιος του Αγγελής είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από το 2005.
    Καλ. Παπαπαναγιώτου τομεάρχης ΔΜΚΘ. Η κόρη της Ελ. Μπουτοπούλου είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από τέλος 2004.
    Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η προαγωγή του διευθυντή της ΔΜΚΘ κ. Α. Μιζάν, που κατά την τεκμηριωμένη άποψή μου ευθύνεται για όλες σχεδόν τις υποθέσεις οι οποίες έχουν οδηγηθεί στην ελληνική ή την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη, σε γενικό διευθυντή, με πραξικοπηματική συνεδρίαση του Δ.Σ. παρά τη δηλωμένη αντίθεσή μου.





    Δεν ανοίγουν και κανέναν λογαριασμό στη ΔΕΗ;By Factorx | February 6, 2008


    Στη Βουλή έρχεται η υπόθεση της ΔΕΗ, θριαμβολογεί ο Ελεύθερος Τύπος που βλέπει θύελλα αντιδράσεων από Αυτοδιοίκηση και τοπικούς φορείς και κινητοποιήσεις συνδικαλιστικών φορέων. Τώρα, γιατί έπιασαν τον ΕΤ τέτοιες ενεργειακές ευαισθησίες, ίσως μόνο ο …κ. Μυτιληναίος γνωρίζει.


    Σε κανέναν δεν κόβει τόσο πολύ ώστε να προτείνει να ασχοληθεί κάποιος από τους εισαγγελείς και με τους λογαριασμούς των μελών του Δ.Σ της ΔΕΗ από το 1990 και μετά. Και ιδιαίτερα κάποιων που το παίζουν εκπρόσωποι των εργαζομένων. Θα μάθουμε κι εμείς που βρήκαν τα χρήματα οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι στο Δ.Σ για να αγοράσουν οχήματα αξίας 100. 000 ευρώ. Επίσης ενδιαφέρον θα είχε να άνοιγαν και οι λογαριασμοί στελεχών της ΔΕΗ στην δυτική Μακεδονία. Μπας και καταλάβουμε γιατί αυτή η εμμονή της ΔΕΗ να δίνει εργολαβίες απασχόλησης εργαζομένων.



    Ο ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΩΡΑ
    ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΘΕΜΟ-ΜΑΚΗ-ΣΤΑΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΤΡΕΜΗ

    ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ

    ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ?


    17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΛΟΓΙΚΟ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΟΦ-ΣΟΡ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΒΙΛΕΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ,ΤΡΕΜΙΤΣΑ,ΜΑΚΟΥΚΟ,
    ΘΕΜΙΤΣΑ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ,ΤΣΙΜΑΚΟ ,ΣΤΑΗ
    ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΕΘΝΟΣ,Ε.Τ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ SIEMENS ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?

    ΞΕΡΩ..
    ΜΟΥΓΚΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ..
    ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΟΝΤΡΑ.




    ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕΑΝΑΚΡΙΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    SIEMENS?
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ ΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τρελάθηκαν τελικά στην ΓΕΝΟΠ;

    4/2/2008
    00:18


    Του Γιώργου Κράλογλου

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με την ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΗ κ. Τ. Αθανασόπουλου και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. ότι οι βιαιότητες της ΓΕΝΟΠ οδηγούν σε ανατροπή των σχεδίων της Διοίκησης και απαξίωση της ΔΕΗ και θα διαφωνήσω ευθέως με την τακτική της ΓΕΝΟΠ η οποία φαίνεται δεν ξέρει τι θέλει. Θέλει λοιπόν ή δεν θέλει η ΓΕΝΟΠ να διατηρηθεί το μονοπώλιο της ΔΕΗ και η Επιχείρηση να ανταγωνίζεται ακόμη και άνισα την ιδιωτική πρωτοβουλία στην απελευθερωμένη αγορά ενέργειας όποτε γίνει και αν γίνει; Θέλει ή δεν θέλει να γιγαντωθεί το μονοπώλιο της ΔΕΗ ακόμη και κάτω από τα μάτια των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως αυτές θα ολοκληρωθούν μέσα στον προσεχή Ιούνιο; Θέλει ή δεν θέλει η ΓΕΝΟΠ να αφανισθούν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές στην ενέργεια και να καλύψει τις ανάγκες της χώρας η ΔΕΗ με τον «μοναδικό τρόπο» που ξέρει η σημερινή Διοίκηση της που αποφασίζει πάντα κάτω από τις ευλογίες του υπουργείου Οικονομίας και του πρωθυπουργού;

    Εάν πράγματι αυτό θέλει η ΓΕΝΟΠ τότε τι είναι αυτά που σκαρφίζεται και κάνει προκαλώντας την αγανάκτηση της Διοίκησης της ΔΕΗ όχι γιατί η χώρα θα ταλαιπωρηθεί το καλοκαίρι που έρχεται όσο δεν έχει ταλαιπωρηθεί μέχρι σήμερα (αυτό πολύ ολίγον την απασχολεί όσο είναι μονοπώλιο) αλλά γιατί δεν την αφήνει να κλείσει όπως εκείνη ξέρει κάθε δίοδο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Είναι τόσο δύσκολο για την ΓΕΝΟΠ και τους συνδικαλιστάδες της να καταλάβουν το ευφυέστατο σχέδιο που προωθεί η Διοίκηση της ΔΕΗ; Είναι πράγματι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι η ΔΕΗ με τη συνεργασία της απολύτως ελεγχόμενης από την κυβέρνηση ΡΑΕ έχουν δήθεν ανοίξει δρόμο για τους ιδιώτες της ενέργειας με τις άδειες που έχουν εκχωρήσει και με τις οποίες λογικά (μόνο λογικά όμως...) θα πρέπει σε μια διετία από σήμερα να έχουν θέσει σε λειτουργία τις δικές τους μονάδες για να σπάσουν τα μούτρα τους όταν σε μια πενταετία από σήμερα, το 2010 ή το 2013 το αργότερο, η ΔΕΗ θα τους περιμένει στη γωνία με τις δικές μονάδες που θα έχει δημιουργήσει με τους: RWE, την Χαλυβουργική, και όποιο άλλο ιδιωτικό συγκρότημα έχει αντιληφθεί το κρυμμένο χαρτί της ΔΕΗ με το οποίο θα κερδίσει το πόκερ που παίζεται αυτή τη στιγμή μεταξύ του κρατικού ενεργειακού μονοπωλίου, της ιδιωτικής ενεργειακής αγοράς και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί περί αυτού πρόκειται.

    Το σχέδιο του κ. Τ. Αθανασόπουλου είναι γεμάτο «μαγκιά», ελληνική «μαγκιά» που αγνοεί και το ενδεχόμενο να είναι και κάποιος άλλος έξυπνος στην ενεργειακή αγορά και το ενδεχόμενο να αστράψουν και να βροντήξουν οι Βρυξέλλες κάτω από την πίεση που σίγουρα θα ασκήσουν τα Ευρωπαϊκά ενεργειακά συγκροτήματα που έχουν πεισμώσει από τις «μαγκιές» αυτές.

    Τι θέλει βρε «αφελείς» συνδικαλιστάδες της ΔΕΗ η σημερινή Διοίκηση σας; Θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Θέλει και την αγορά να μην ανοίξει και την ΔΕΗ πρωταγωνιστή σε κάθε άνοιγμα της αγοράς; Θέλει και την αποκρατικοποίηση της κυβέρνησης να βοηθήσει και να μην παραχωρήσει τίποτε από τα δικαιώματά της σε ΔΕΗ και ΔΕΠΑ. Θέλει και να πληρώνει ο ελληνικός λαός τις αυξήσεις που αποφασίζει και διατάσσει η κυβέρνηση και να μην διαμαρτύρεται, ως καταναλωτής, όταν αγοράζει γεννήτρια για να καλύψει τις ανάγκες τους το καλοκαίρι που θα σβήνουν τα φώτα γιατί δεν θα επαρκεί το σύστημα. Θέλει και να είναι μονοπώλιο η ΔΕΗ και να την δοξάζουν καταναλωτές και ιδιώτες επιχειρηματίες.

    Θέλει και άδειες να δίνει σε ιδιώτες, για να είναι τυπικά εντάξει στους κουτόφραγκους των Βρυξελλών και να μην ενεργοποιούνται στην πράξη οι άδειες αυτές. Θέλει και να χάνει τεράστια έσοδα και κέρδη αγοράζοντας σε υψηλές τιμές ενέργειας από την μονάδα παραγωγής ρεύματος των κρατικών ΕΛΠΕ και να πουλάει το παραμύθι ότι έπεσαν έξω τα οικονομικά της ΔΕΗ το 2007 γιατί αγόραζε, λέει, ακριβό το πετρέλαιο. Θέλει και οι ιδιώτες να συνεργάζονται μαζί της και να τους «τους την φέρνει» με τα ανταγωνιστικά σχήματα που δημιουργεί σύμφωνα με τα τελευταία σχέδια που ανακοίνωσε. Θέλει ακόμη η ΔΕΗ να μπορεί να ανταγωνίζεται και τον ίδιο της τον εαυτό αφού η Εταιρεία ΔΕΗ-RWE θα είναι ανταγωνιστική της Εταιρείας ΔΕΗ-Χαλυβουργική ή ΔΕΗ με Ιταλούς ή ΔΕΗ με Ισπανούς;

    Όλα αυτά θέλει να κάνει η Διοίκηση της ΔΕΗ και εσείς αντιδράτε και μάλιστα βίαια; Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα. Για μελετήστε το κάπως πιο ώριμα και βρείτε τα με την Διοίκηση της ΔΕΗ και τους μονοπωλιακούς της οραματισμούς. Για σκεφτείτε το λίγο βρε παιδιά...

    george.kraloglou@capital.gr

    5 Φεβρουάριος 2008 12:43 πμ





    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    george

    ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ..
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ.
    ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΑΛΑΒΑΝΟ-ΤΣΟΥΠΡΕΣ
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,
    ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ
    ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Πασόκοι και ΚΚέδες: Νυν υπερ πάντων ο Αγών κατά του ΣΥΝ!

    Και λάσπη και ό,τι βάλει ο πιο βρώμικος νους, ανθρώπων που αισθάνονται ότι χάνονται!

    Το είχε γράψει προ 2 μηνών κάποιος στο press-gr ότι μόλις ό ΣΥΝ καβατζάρει το 8% θα τον ξεσκίσουν.

    Μήπως είδε κανείς το Σάββατο την "Αξία";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Συνδικαλιστές..Κόψτε φάτσες που θέλουν να μας υποδείξουν τι θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ntora stamata na plironeis gia na vrizoun ton Tsipra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΕΦΤΕΤΕ ...
    Ο,ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ,
    ΑΜΑ ΞΑΝΑΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...
    ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καλά ρε νούμερα, τον Στρατούλη πού τον σκεφτήκατε; Τόσο πολύ σας έχει ανησυχίσει η ιστορία των σκαδάλων και η ραγδαία φθορά των κομμάτων - σούπερ μάρκετ που χρόνια σας σιστίζουν;
    καλή η προσπάθεια διάχυσης της ευθύνης σε όλα τα κόμματα, αλλά δεν πιάνει. Πόσα ζώα θα πιστέψουν ότι το προ όλίγου καιρού 3% ευθύνεται εξ ίσου με το 80% που κυβερνάει 4 δεκαετίες.
    Γι αυτό βαράτε με λάπση και τον Τσίπρα. Αυτό το 8% σας έχει διαλύσει.
    Κουράγιο!

    Η ιστορία δεν είναι μονοσήμαντο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. χωριατη

    η ιστορια εγραψε πολλους που περασαν απο τα οδοφραγματα στην διαφθορα και την εξουσια.

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ. ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. 4:16 μμ

    Ότι πιό σωστό έχει ειπωθεί μέχρι τώρα. Εαύ δεν είσαι από τους press-gr; Εξαιρείσαι; Αν ναι, τι κάνεις εδώ μέσα; Άντε να παντρευτείς όπως έκανε κι ο Σαρκό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΦΙΛΕ 6.53

    ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΔ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ RWE ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ-ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΑΕΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ) ,ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 7 Φεβρουάριος 2008 7:04 μμ

    βρε αρχιδι
    ο λιθανθρακας του μυτιληναιου,του
    μπομπολα,του κοπελουζου,ειναι οικολογικος?
    αει στο διαβολο παπαγαλακια.
    μιζαρισμενα απο τους ανταγωνιστες της δεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. 7.15

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ RWE ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
    ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ PC ,ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. κομαντάντε, η ιστορία έγραψε πολλούς, που πέρασαν από τα οδοφράγματα στην διαφθορά, όχι όμως όλους. Δεν είναι κανόνας.

    Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στο Μέλλον κανείς, ούτε εγώ, αλλά μέχρι τώρα, για τον Στρατούλη έχει γράψει, Ιδεοληπτική Υστερία, Δογματισμός στην χειρότερη περίπτωση.

    Θα μου φαίνονταν περίεργο, να κάθονταν οι διάφοροι μπίζνεσμαν να ασχολούνται με τον Στρατούλη.
    Με την πολυλογία του μόνο, θα τα είχαν παίξει, θα είχαν τρελαθεί, θα ξυπνάγανε μέσα στην νύχτα, με τον φόβο μη το πεί μέσα στην πολυλογία του, θα είχε αποτύχει τέλως πάντων, κάθε ντήλ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 50 χρονια χρησιμοποιούμε λιγνίτη που είναι περισσότερο ρυπογόνος από τον λιθάνθρακα. τι παπαριές είναι αυτές; τώρα θυμήθηκε ο αλαβάνος το φυσικό αέριο στο οποίο διαγκωνίζονται ιδιωτικές εταιρείες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Οι μαλάκες στο Μέγκα συζητούν την εκδοχή για το ερωτικό DVD που είχα εκφράσει από τον Δεκέμβριο, ότι δηλαδή, το DVD ήταν η "υπογραφή" εγκυρότητας, των πληροφοριών για σκάνδαλα που η Τσέκου, μετέφερε στον Θέμο.

    Μπράβο στα σαίνια της δημοσιογραφίας.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Να το πάλι το καθηκι.. σε δράση πάλι..

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή και βοθρολυμα της Ρηγίλλης που συχνάζει εδώ και λερώνει και εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο μου και ήδη έχει πιάσει πάλι δουλειά.

    Σιτίζεται από τη Ρηγίλλης και έχει μοναδική αποστολή τον ευτελισμό του ψευδώνυμου babis. Τον πονει και τον ενοχλεί τόσο πολύ αυτόν και τον αφεντικό του η ταπεινή γραφίδα μου.
    Έτσι είναι. Οι απλοί, τίμιοι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ και οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου ενοχλούν. Ο φασισμός δεν μπορεί να εκδηλωθεί με την φίμωση του και έχουν διαλέξει τον ευτελισμό. Ο λαός όμως ξέρει όπως και όλοι εδώ μέσα.

    Γνωρίζει και έχει μάθει…

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη στη δημοκρατική παράταξη ,το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία που δείχνει με τα γραφόμενα του και την φασιστική συγκρότηση του. Λυπάμαι όμως που δεν μπορώ να τον ακολουθησω στο συνεχές του παραλήρημα. Εχομε και άλλες δουλεια να κάνουμε… Από καιρό σε καιρό θα δίνω το στίγμα μου ουτως ώστε να μην μένει κανένας εδώ απληροφόρητος για το ποιος είναι ο babis και ποιος είναι το βοθρολυμμα της Ρηγίλλης που πλαστογραφεί χυδαιολογώντας ..

    Αλλά τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα άθλιο φασιστοειδές που το μόνο που κάνει είναι να βρωμίζει παντού. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,με αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτός εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό.
    Οι Παπανδρέου και η δημοκρατική παράταξη ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις σε κάθε επίπεδο . θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. NA MAS XESEI O SYNASPISMOS ME TOYS MALAKES POY EXEI MESA!

    O GLEZOS O ROYFIANOS O FASISTAS THS ARISTERAS O ANTHELINAS!!

    AYTOS POY EIPE OTI H MAKEDONIA DEN TON APASXOLEI AN THA MENEI STHN ELLADA KAI AS APOSXEISTI KAI AS GINEI ANEXARTITO KOYMOYNISTIKO KRATOS??

    AYTOS O ALHTHS EINAI HROAS?
    EGO TON FTYNOOOOOOOOOO!!

    POIOS ? O KOSTANTOPOYLOS?
    POY XTYPOYSE ALYPITA TH GYNAIKA TOY KAI ETREXE AIMOFYRTH SE SYLLOGO GIA KAKOPOIHMENES GYNAIKES?
    POIOS AYTOS POY SAN DIKHGOROS EXEI EKPROSOPISEI YPOTHESEIS PRASINOFROYRON EKVIASTON? KAI ANAFEROMAI APO TO 1983-84 DIKH PRASINOFROYROY APO THN THES/NIKI POY EKVIAZE EPIXEIRHMATIES KAI KATADIKASTIKE? (TO ONOMA TOY EKVIASTH EINAI MIXOS)DIKHGOROS TOY ME ENTOLH TOY PASOK O KOSTANTOPOYLOS!!

    KAI POSES ALLES!!

    GIAYTO TSOYTSEKIA TOY SYNASPISMOY EISTE TO IDIO VROMIKOI OPOS OLOI SAS!!

    KAI OSO GIA TON MALAKA TON TSIPRA NA TON XAIRESTE TON GLYFTH!!
    GLYFY TA ARXIDIA TOY PAPANDREOY BAS KAI DEI EKSOYSIA TO PEINASMENO GYFTAKI!!


    AYTOI EISTE REEEEEEEEEEEE!!

    SKATA KAI APOSKATA KAI AKOMA POIO KATO ...APLA PROSPATHITE NA BGEITE APO THN AFANEIA SAS BAS KAI GEMISETE PARAPANO THN TSEPI SAS!1

    SAS FTYNO KATAMOYTRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΕΦΤΕΤΕ ...
    Ο,ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ,
    ΑΜΑ ΞΑΝΑΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...
    ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ...ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ...DVD ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση