GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απεργία στη ΔΕΗ...

, Γράφει ο Νικόλαος Ιωάννου ,, Τις τελευταίες μέρες με αφορμή την απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ διαβάζουμε στο παρόν Blog διάφορα άρθρα που αμφισβ...

,
Γράφει ο Νικόλαος Ιωάννου
,,
Τις τελευταίες μέρες με αφορμή την απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ διαβάζουμε στο παρόν Blog διάφορα άρθρα που αμφισβητούν το δικαίωμα των εργαζομένων στην Απεργία με αποκορύφωμα αυτό της Ηλέκτρας Γραμματικού, η οποία χαρακτηρίζει τους εργαζομένους της ΔΕΗ βολεμένους των 3200 ευρώ, αμόρφωτους και αντιδημοκρατικούς.
Είναι αληθές ότι στο παρελθόν γινόταν προσλήψεις κομματικές στην ΔΕΗ από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Για κάποια περίοδο όμως εφαρμόστηκε ο νόμος Πεπονή και έτσι μια μερίδα ανθρώπων προσλήφθηκαν αξιοκρατικά με βάση τους τίτλους σπουδών τους. Μεταξύ αυτών είμαι και εγώ, και θέλω να τονίσω στην Ηλέκτρα Γραμματικού ότι δεν πέρασα από κανένα κομματικό γραφείο πριν καταθέσω την αίτηση μου.
Η κυβέρνηση της επανίδρυσης του κράτους, κατήργησε τον ΑΣΕΠ για τη ΔΕΗ με τη φθηνή δικαιολογία ότι είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο και το κράτος δεν έχει την πλειοψηφία των μετοχών. Έτσι ο εργάτης και η καθαρίστρια πρέπει να δώσουν την περιβόητη γαλάζια συνέντευξη (για την οποία το Συμβούλιο Επικρατείας έχει εκδώσει αποφάσεις που ακυρώνουν την διαδικασία αν δεν γίνεται αξιοκρατικά) ενώ ο διοικητής της Επιχείρησης ο οποίος να σημειώσουμε ότι διοικεί την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας μπορεί να διορίζεται από την κυβέρνηση χωρίς συνέντευξη... (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Όσοι εργαστήκαμε σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις γνωρίζουμε ότι οι προσλήψεις γίνονται από εταιρείες που εξειδικεύονται στο ανθρώπινο δυναμικό οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις εδρεύουν στο εξωτερικό. Αν λοιπόν η σημερινή κυβέρνηση ήθελε να στελεχώσει τη ΔΕΗ με αξιόλογο προσωπικό θα καλούσε ειδικούς να επιλέξουν το προσωπικό μιας εισηγμένης κατά τα άλλα εταιρείας και δεν θα προχωρούσε σε προσλήψεις ημετέρων μέσω διαβλητής διαδικασίας. Η κ. Ηλέκτρα Γραμματικού όπως και άλλοι έγραψαν ότι ο μισθός των “βολεμένων” υπαλλήλων της ΔΕΗ που απεργούν είναι 3200 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των υπαλλήλων της ΔΕΗ αμείβονται με αρκετά λιγότερα χρήματα (οι πρωτοδιόριστοι φτάνουν τα 800 ευρώ) και μόνο όσοι εργάζονται σε ορυχεία βάρδιες, Κυριακές και Αργίες με προϋπηρεσία περισσότερο από 20χρόνια μπορούν να φτάσουν τα 2900. Καλώ όμως τον οποιοδήποτε που αμφισβητεί τις συνθήκες των εργασίας αυτών των ανθρώπων να δοκιμάσει να εργαστεί στην θέση τους για μια βδομάδα. Η απεργία της ΔΕΗ ανησυχεί την κυβέρνηση διότι ο περιβόητος νόμος για το ασφαλιστικό δεν θα περάσει γρήγορα και ανώδυνα όπως επιθυμούσε. Η κυβέρνηση χαρίζει στη ΔΕΗ και στους μετόχους της 20 δις ευρώ που ανήκουν στους εργαζόμενους. Τα χρήματα αυτά είναι οι κρατήσεις των ασφαλιστικών εισφορών που για δεκαετίες η ΔΕΗ χρησιμοποίησε για κατασκευή μονάδων και δικτύων. Και ευτυχώς διότι γλίτωσαν έτσι από την ληστεία των αποθεματικών που έγινε με τη μέθοδο των ομολόγων. Με το νόμο της κας Πετραλιά οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στέλνονται στο ΙΚΑ (! ) αφού τους έχουν παρακρατήσει τα κεφάλαια που σχηματίστηκαν από εισφορές δεκαετιών. Δικαιούμαι λοιπόν να θέσω το ερώτημα: Ποιος εργαζόμενος ή ελεύθερος επαγγελματίας θα δεχόταν την καταλήστευση των κεφαλαίων του ταμείου του;
Γιατί όλοι αυτοί οι “αγανακτισμένοι” πολίτες δεν γράφουν τίποτα για τους βουλευτές και δημάρχους που θα λαμβάνουν 2000ευρώ σύνταξη με θητεία μόλις 4ετών; Γιατί δεν αναφέρονται στους δεκάδες γενικούς γραμματείς υπουργείων (Ζαχόπουλος και πολλοί άλλοι) που δικαιούνται σύνταξη ανεξάρτητα του χρόνου που θήτευσαν, στις θέσεις που τους “βόλεψε” η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός; Γιατί δεν γράφουν τίποτα όταν παραλύουν τα νοσοκομεία από τις απεργίες των γιατρών; Δεν κινδυνεύουν ασθενείς όταν αναβάλλονται ιατρικές εξετάσεις και χειρουργεί! α; Όταν απεργούν οι καθηγητές τα παιδιά δεν υφίστανται ταλαιπωρία; όταν απεργούν τα ταξί, δεν ταλαιπωρούνται οι πολίτες; Γιατί τότε δεν εμφανίζονται στα παράθυρα δημοσιογράφοι να εγκαλούν τους συνδικαλιστές τους;
Τέλος να πω στην Ηλέκτρα Γραμματικού ότι τουλάχιστον για τους εργαζόμενους σε ορυχεία παλιότερα δεν απαιτούσαν πανεπιστημιακούς τίτλους και έτσι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ μπορεί να είναι και απόφοιτοι Δημοτικού ή Γυμνασίου. Επίσης αν κάποιοι από αυτούς έχουν μεγάλη εξουσία στην επιχείρηση η ευθύνη για αυτό ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση, η οποία στηρίζει τη ΔΑΚΕ .....και φυσικά στο ΠΑΣΟΚ που στηρίζει την ΠΑΣΚΕ.


121 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bρε πανηλιθιε ελληνα που γραφεις και επιστολες η κα Ηλεκτρα σου φταιει για τις αληθειες που λεει?

    ΔΗΛ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΔΗΚΕΥΤΟΙ?

    1) ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ? ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ! ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ !! ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!! ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ!!

    2) ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!

    3) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΦΑΙΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    4)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    5)ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΗΛΗΘΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.(ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΑΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)

    6)ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Η ΕΡΓΑΤΕΣ.


    7)ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!

    8)ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΒΡΕ ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ??

    9)ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΠΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?

    10)ΚΑΤΙ ΒΟΔΙΑ ΟΡΘΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΚΟΙΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ


    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΗΚΕΣ.

    ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ .ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ)ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.


    ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΙΑ.

    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ!!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.

    ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!


    ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπωπω τι γίνεται εδώ;
    Πήρατε γραμμή απο το συνδικάτο να εισβάλλετε στο blog με "επιχειρήματα" υπερ των "εργαζομένων" μετά τη γενική κατακραυγή;

    Τo timing δεν το υπολογίσατε σωστά και βάλατε 3 καταχωρήσεις στη σειρά - φως φανάρι οτι πρόκειται για ενορχηστρωμένο εγχείρημα.

    Θα επανέλθω με αντεπιχειρήματα σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι η απεργία να κρατήσει μέχρι να τα παίξει η κυβέρνηση. Με αυτόν τον τρόπο θα ωφεληθούμε όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι γιατί δεν θα τολμήσει να κάνει βήμα για τα δικά μας κεκτημένα.
    Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ:

    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Α/Α
    ΘΕΣΗ
    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

    1
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    2
    ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΜΠΟΥΖΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    3
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

    4
    ΓΡΑΜ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ
    ΡΙΖΟΣ ΡΙΖΟΣ

    5
    ΤΑΜΙΑΣ
    ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

    6
    Β' ΑΝΤΡΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
    ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    7
    Β ΑΝΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ

    8
    Γ' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

    9
    Γ΄ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΚΑΡΑΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    10
    ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ
    ΠΗΛΙΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    11
    ΕΦΟΡΟΣ
    ΒΑΡΛΑΜΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

    12
    ΕΚΤΕΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΔΗΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    13
    ΕΚΤΕΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    14
    ΕΚΤΕΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

    15
    ΕΚΤΕΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

    16
    ΜΕΛΟΣ
    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

    17
    ΜΕΛΟΣ
    ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    18
    ΜΕΛΟΣ
    ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

    19
    ΜΕΛΟΣ
    ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    20
    ΜΕΛΟΣ
    ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

    21
    ΜΕΛΟΣ
    ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    22
    ΜΕΛΟΣ
    ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

    23
    ΜΕΛΟΣ
    ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    24
    ΜΕΛΟΣ
    ΜΠΑΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

    25
    ΜΕΛΟΣ
    ΜΠΑΣΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

    26
    ΜΕΛΟΣ
    ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

    27
    ΜΕΛΟΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    28
    ΜΕΛΟΣ
    ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

    29
    ΜΕΛΟΣ
    ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    30
    ΜΕΛΟΣ
    ΡΕΛΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

    31
    ΜΕΛΟΣ
    ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

    ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    Α/Α
    ΘΕΣΗ
    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

    1
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΧΡΙΣΤΟΓΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    2
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΡΟΣ
    ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    3
    ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

    4
    ΜΕΛΟΣ
    ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    5
    ΜΕΛΟΣ
    ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    ΓΕΝ.Ο.Π./Δ.Ε.Η.-Κ.Η.Ε.

    Member of ICEM & EMCEF, Μέλος Γ.Σ.Ε.Ε.
    Αριθ. Μητρ. Πρωτοδικείου Αθηνών 57
    Αριθ. Απόφ. 262/27.02.1971
    ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 73-75 Αθήνα, Τ.Κ.104-32
    ΤΗΛ. 210.5215.700 FAX:210.5235.996



    ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ:

    ΜΠΟΥΖΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΝ.Ο.Π./Δ.Ε.Η.-Κ.Η.Ε.

    Δημητρακοπούλου Ν 38
    Αθήνα 11742
    KΟΥΚΑΚΙ
    2109224003


    ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ.Ο.Π./Δ.Ε.Η.-Κ.Η.Ε.

    Μανωλιάσας 12-14
    Καισαριανή 16121
    ΙΛΙΣΙΑ
    2107233972

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!

    Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ??
    ΤΕΛΟΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!

    ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ Η 75ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 2 1/2 ΩΡΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ, ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΕ! ΞΑΝΑΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΣΚΑΤΟ ΚΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άκουσα στις ειδήσεις τι είπαν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ,
    Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι αγαθό για όλους, δεν μπορεί κανένας και για κανένα λογο να το στέρει από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ! ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ! ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KALIEEEEEEEEE POY EINAI TA BLOOPEROSKYLA????


    BLOOPERAKIAAAAA POY EISTE KALIEEEEEE!!

    SAS XASAME.

    PERIMENOYME NA AKOYSOYME KAMIA MALAKIA SAS ETSI NA GELASOYME PALI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξαιρετικό επίπεδο συζήτησης και επιχειρημάτων... Συγχαρητήρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημοσκόπηση για τον νέο γραμματέα ΠΑΣΟΚ στο sociopolitici.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!

    ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παρτε το χαμπάρι.
    αν χάσουν οι απεργοί της ΔΕΗ όλους με τόση δύναμη που έχουν εμάς η κυβέρνηση θα μας γαμήσει με το μικρό της δαχτυλάκι.
    Ξεκίνησε από τα δύσκολα κι εμάς θα μας καταπιεί εν μία νυκτί.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ.
    Αδέρφια μας ΔΕΗτζήδες, ανεβάστε τους διακόπτες για να μη σας κράζει ο κόσμος, και σταματήστε να εισπράττετε, εκεί είναι που θα τους πονέσει.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλ για να καταλαβω εσυ φιλε μου τι επιπεδο περιμενες??

    ΚΡΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ και ισως τοτε αντιληφθεις γελιο ανθρωπακι γιατι ολος ο κοσμος ειναι εξοργισμενος με αυτουσ ΤΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πονηρη σκεψη σου 11:42.
    Μιας και γινονται ολα για το χρημα.
    Ας μας απαντηση ενας συνδικαλιστης της ΔΕΗ για αυτο. ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ!!

    ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!

    Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ??
    ΤΕΛΟΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!

    ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    10 Μάρτιος 2008 11:18 μμ









    ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!

    Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ??
    ΤΕΛΟΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!

    ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    10 Μάρτιος 2008 11:18 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!

    ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ








    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!

    ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ











    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!

    ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ











    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!

    ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ











    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!

    ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ













    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!

    ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ











    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!

    ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ
    ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ GRSex
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΩΜΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ]

    ΑΛΗΤΕΣ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σκεφτηκε ποτέ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, οτι θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε μεγάλη εταιρεία? Θα περνούσε απο συνέντευξη όποιας εταιρείας απο αυτές που αναφέρεις?
    Με τι προσόντα, αφισοκολητού?
    Στις Δημόσιες Σχέσεις λόγω καλής επικοινωνίας?
    Αλήθεια τι ειδικότητα έχει ο αυτοκράτωρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να σου απαντήσω λοιπόν - ζητώ συγγνώμη απο τους υπόλοιπους για το σεντόνι αλλά δεν έχω άλλη επιλογή.

    1. έχει δικαίωμα ο Έλληνας εργαζόμενος να απεργεί ναι ή όχι

    Και βέβαια έχει εκτός και αν η απεργία του θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας. (μέχρι στιγμής 2 πολίτες πέθαναν απο τις διακοπές ηλεκτρικού)


    2. έχει υποχρέωση ο Έλληνας εργαζόμενος να διασφαλίσει τα χρήματα του, που τόσα χρόνια δίνει στο ασφαλιστικό του ταμείο ναι ή όχι

    Και βέβαια. Με την προϋπόθεση ότι το ίδιο έχει συμβεί και για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Να αναφέρω το ΝΑΤ που απο το πιό έυρωστο ταμείο το ροκάνισαν; Ή τώρα τελευταία το ΤΕΒΕ που ενώ δεν είχε έλλειμα, απόκτησε με την προσχώρηση των ελλειματικών ταμείων αυτοκινητιστών και εμπόρων; Τους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ τους ρώτησε κανείς;


    3. όταν κάποιος απεργεί δεν είναι αυτονόητο ότι θα επηρεασθεί αρνητικά το κοινωνικό σύνολο ναι ή όχι (βλέπε ιατρούς, σκουπιδιάρηδες φουρνιαρέους κλπ)

    Είπαμε αυτονόητο μέχρι του σημείου που τίθεται σε σοβαρό κίνδυνο ηασφάλει ή η ζωή των πολιτών. Γι αυτό και προβλέπονται ΚΑΙ απο το ΝΟΜΟ επιτάξεις και επιστρατεύσεις!


    4. έχει υποχρέωση η κάθε κυβέρνηση να κάνει διάλογο τουλάχιστον με τις μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις όταν υπάρχει κρίση ναι ή όχι

    Ναι και ΟΧΙ ΜΟΝΟ με τις μεγάλες (το ξέρουμε κύριε ΔΕΗΤΖΗ οτι διακατέχεστε απο συμπλεγμα ανωτερότητας απέναντι στους άλλους αλλά δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζετε κι όλας)


    5. αφού χαρακτηρίζετε τους εργαζόμενους βολεμένους και ιδιοκτήτες και όχι εργαζόμενους τότε αφού δεν κάνουν τίποτα για πιο λόγο έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλο κοινωνικό θέμα. Μήπως η εργασία τους έχει διαφορετική βαρύτητα από ότι ενδεχομένως έχει η δική σας.

    Τρικυμία εν κρανίω... Χωρίς να γενικεύω, είναι γεγονός οτι οι περισσότεροι είναι βολεμένοι (τόσο ως προς τη μονιμότητα όσο και ως προς τους υψηλούς μισθους, αλλά και τα επιπλέον ωφελήματα) πράγματα που δεν ισχύουν για τους υπόλοιπους εργαζόμενους, που μπορεί και να εργάζονται ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ απο εκείνους. Όλες οι εργασίες έχουν βαρύτητα κύριε - ακόμη και εκείνη του οδοκαθαριστή που αν δεν καθαρίσει εγκαίρως τη σχάρα του υπονόμου θα σας πάρει η πλημμύρα το SUV σας ή και εσάς τον ίδιο!




    6. δεν σας κάνει εντύπωση που πριν ένα μήνα οι δημοσιογράφοι κάνανε απεργία για το δικό τους ταμείο που μπροστά σε αυτό της ΔΕΗ είναι περίπτερο και η κυβέρνηση αμέσως το εξαίρεσε

    Όχι δεν μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι το δεκανίκι της εξουσίας - το ένα χέρι νίβει το άλλο κλπ κλπ...


    7. δεν σας κάνει εντύπωση που σήμερα οι ίδιοι δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί σε ένα κυβερνητικό προπαγανδιστικό μηχανισμό για να πλήξουν μια απεργία που έχει ακριβώς τα ίδια αιτήματα που είχε η δική τους πριν ένα μήνα

    Δες παροιμία πιό πάνω. Πριν τα βάλεις όμως με τους δημοσιογράφους δες τι λένε κάποια στελέχη της ΓΕΝΟΠ στα παράθυρα και θα καταλάβεις οτι ελάχιστα περισσότερα μπορούν να κάνουν οι δημοσιογράφοι για να εξαγριωθεί ο κόσμος εναντίον τους. Τη δουλειά την κάνουν μόνοι τους.


    8. το γεγονός να παίρνει κάποιος σύνταξη 400 € είναι σαφέστατα τραγικό αλλά για αυτό δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ αλλά ευθύνονται αυτοί που εσείς σήμερα στηρίζετε.

    Εννοείς αυτοί (και οι προηγούμενοι) που βόλεψαν κόσμο και κοσμάκη στη ΔΕΗ με αντάλλαγμα την ψήφο τους; Πώς αλλοιώς ο πολιτευτής θα "διόριζε " αν δεν είχε σίγουρη την ψήφο του "διοριζόμενου";
    Να απευθυνεις λοιπόν το ερώτημά σου στους ίδιους τους "διορισθεντες" και σήμερα απεργούντες.



    9. δεν θεωρώ ότι στην ζωή μας έχουμε εφαρμόσει την χριστιανική ρήση: «…ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα..» και έτσι με αυτή την λογική να έχουμε την απαίτηση εύρωστα ασφαλιστικά ταμεία να χρηματοδοτούν τα υπόλοιπα. Έαν είναι έτσι θα ήθελα να γνωρίσω εσάς και τον χιτώνα σας.

    Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Φτάνει ο χιτώνας που έχει ο ένας απο τους δύο να μην έχει κλαπεί απο τον άλλο.

    ΝΕΜΕΣΙΣ (επανηλθα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!


    ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ!!

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!


    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΙ ΛΕΣ? ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΒΛΑΧΑΚΟ
    ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aγαπητε ΝΕΜΕΣΙΣ επικροτω τα οσα λες ταμαλα!!

    ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ!!

    ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ?

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?

    ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ?

    ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ?

    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ???


    Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΕΙΝΑΙ?

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ. Σ ΑΥΤΗΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΟΝ 12.09

    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΤΡΑΧΑΝΑ!!

    ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!!

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

    1) ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΛΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

    2)ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

    3)ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!



    ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΤΟΝ 12.09

    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕ ΠΑΝΙΛΙΘΙΕ ΤΡΧΑΝΟΤΡΙΦΤΗ ΒΛΑΧΟ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟ?
    Α ΡΕ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ Η ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!






    12.09 ΚΩΛΟΧΩΡΙΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ???


    ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 800 ευρώ κατώτερος μισθός πρωτοδιόριστου ΔΕΝ υπάρχει ούτε στο δημόσιο.

    Και τα επιδόματα μισθός είναι.
    (Γιατί κρύβετε τα επιδόματα?
    Ντρέπεστε ?
    Ασε που τα 2 πρώτα χρόνια παρακρατούνται αυξημένες κρατήσεις για το συνδικάτο της ΓΕΝΟΠ, από τους νεοδιορισθέντες)

    Μιλάμε για πρώτο μισθό από 1100 ευρώ και πάνω ΚΑΘΑΡΑ.
    (Εδώ 1050 καθαρά παίρνει ο οδοκαθαριστής σε ένα δήμο, με πραγματική απασχόληση 5ωρο)

    Οι μεγάλες κρατήσεις και εισφορές της ΔΕΗ (που τις πληρώνουν οικαταναλωτές), ποσά πάνω απο τα 1100 ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΙ 14 το χρόνο, γίνονται :
    1. ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΌ 110.000 ΕΥΡΏ και άνω.
    2. Σύνταξη (κύρια και επικουρική) από 1700 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙ 14 το χρόνο, και άνω.

    Η δύναμη του διακόπτη του ενεργειακού μονοπωλίου έχει απογειώσει τις απολαβές των ΔΕΗτζήδων.

    Επίσης, πολλές κομπίνες με τους υπερεργολάβους των ορυχείων και τους προμηθευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ
    Κοπρόσκυλα του δημοσίου
    Καταστρέψατε το κράτος
    κλάσατε τους νέους, τους άνεργους, τους άπορους,
    τοις γυναίκες τα παιδιά της άλλης Ελλάδας
    αυτοί οι πεταμένοι οι αβόλευτοι ,οι χαμάληδες ,
    οι μεροκαματιαρήδες, αυτοί
    πρέπει να σε πληρώσουνε τη σύνταξη σας!

    Ε ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ @@
    ΓΑΜΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στον 12.20

    Εχω στη επιχειρηση ΜΟΥ κατι μαλακες σαν και σενα και τους βουρδουλωνω καθε μερα !! Μπας και γινουν ανθρωποι γιατι τους πηρα απο δημοσια υπηρησια και μου ηρθαν με τις καρεκλες σφηνομενες στο ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παιδιά τής ΔΕΗ ο λαός είναι μαζί σας ….μην εισπράττετε και μην κόβετε το ρευμα
    Είμαστε μαζί σαςih

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. οι αλητες τις δεη δεν τα παιρνουν μονο απο ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΥΤΗΡΙΑ!!!!


    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ....ΡΑΟΥΛΑ!!

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ??

    ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ!!

    ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδιά τής ΔΕΗ ο λαός είναι μαζί σας ….μην εισπράττετε και μην κόβετε το ρευμα
    Είμαστε μαζί σας
    Συνεχιστε την απεργια οι αγωνες έχουν και το κόστος τους ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..ΛΕΩ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ!!

    ΑΝΑ..ΠΕΡΙΟΧΗ..ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ!!

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ''Εχω στη επιχειρηση ΜΟΥ κατι μαλακες σαν και σενα και τους βουρδουλωνω καθε μερα !! Μπας και γινουν ανθρωποι γιατι τους πηρα απο δημοσια υπηρησια και μου ηρθαν με τις καρεκλες σφηνομενες στο ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ!!!''

    Μεγαλε μαλλον εισαι επιχειρηματιας του πουτσου εαν καθεσαι τετοια ωρα και ποσταρεις.
    Εξαλλου δεν ξερω κανεναν που να αφησε δημοσια "υπηρησια" για να παει να δουλεψει σε επιχειρηση ενος μπαστουνοβλαχου οπως εισαι εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ Η 75ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 2 1/2 ΩΡΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ, ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΕ! ΞΑΝΑΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΣΚΑΤΟ ΚΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ!

    ela na mas klaseis ta arxidia pare kai thn manasou na mas parei kai mia pipa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ο 12.25 να βάλει την επιχείρησή του στον κώλο του κι αν έχει αρχίδια να μας πει που και ποιούς "βουρδουλώνει" το αγράμματο πουστάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. σιχαινομαι το δημοσιουπαληλικι και τους κομματικους συνδικαλιστες.
    ομως ,τα τελευταια χρονια, ολες οι απεργιες των εργαζομενων συκοφαντουνται αγρια, και αυτο δυστυχως περναει.
    δεν υπαρχει αληλεγγυη μεταξυ των εργαζομενων.
    η εργατικη ταξη δεν εχει, πια, ηθος.
    αυτο ειναι τραγικο.
    το πληρωνουμε, και θα το πληρωσουμε πολυ ακριβα στο μελλον.

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τα βόρεια προάστια είχαν ρεύμα
    ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
    Και εσύ σιγανοΠΑΠΑΔΑΚΙ
    κάποιοι πρέπει να σκεπάσετε τα
    οπίσθιά σας διότι κάνη ΡΕΥΜΑ
    ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΡΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΥΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΑΣ,

    ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΣΑΣ.

    ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΟΝΤΑ.

    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΑ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΕΩΝ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΧΕΤΕ ΜΕΣΑΣ ΣΑΣ,

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.

    ΤΑ ΔΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΙΤΛΕΡΙΔΙΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΣΑΣ 400 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΟΛΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ή ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΑΧΑΟΥ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.

    ΚΥΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΑΣ, ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ. Η ΚΑΤΟΧΗ ΠΕΡΑΣΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αφήστε τις απεργίες και κλείστε τους μετρητές!!! Δώστε 24 ώρες τσάμπα ρεύμα και θα δείτε τι θα γίνει και πως όλος ο κόσμος θα ταχθεί μαζί σας...και πως θα μαζέψουν πάραυτα τα "μέτρα" τους αμα πονέσει πραγματικά το κεφάλαιο... κι όσο γι αυτούς που μόνιμα γκρινιαζουν αύριο θα έρθει η σειρά τους ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΔΕΡΦΙΑ αλλα χέστε τα κομματόσκυλα τους εργατοπατέρες. Μετά την απεργία και τις 24ωρες κωμμωδίες της ΓΣΕΕ, παλι γραμμένους θα μας έχουν και ταυτόχρνα θα ζητάν την ψήφο μας διότι "αγωνίστηκαν' και θα πρέπει και αυτοί τώρα να γίνουν πολυζωγόπουλοι...ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και πληροφορίες


    Οι ευθύνες για τις μείζονες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις από την απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ, ανήκουν αποκλειστικά στην κυβέρνηση Καραμανλή.

    Καταστήματα, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, πλήττονται από τις επιλογές της και μόνον. Επιλογές, που επιβεβαιώνουν την ανακολουθία της και αναδεικνύουν τον αντιλαϊκό και αυταρχικό χαρακτήρα των πολιτικών της, αυτή τη φορά στο ασφαλιστικό.

    Η κυβέρνηση της Ν.Δ., οφείλει να δώσει λύση τώρα. Να αποσύρει τις ρυθμίσεις που αυθαίρετα προωθεί, σε αντίθεση με τη θέση που είχε λάβει κατά την ψήφιση του Ν. 2773/99, ο οποίος ρυθμίζει το ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζομένων στη ΔΕΗ και είχε ψηφιστεί με τη συμφωνία ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

    Αυτή είναι η κυβέρνηση της χαράς και δείτε που οδηγεί τον τόπο..
    Οι μήνες των είναι μετρημένοι..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε μεγάλε της ΔΕΗ
    εσύ που έμαθες να γαμάς
    γριές δεν βγάζεις την
    πουτσα από το στόμα σου
    να μας πεις πόσα μέτρα
    καλώδιο έχεις στο κώλο
    σου 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΕΙΑ ΣΑΣ,,ΕΙΔΑ ΦΩς ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ...ΠΩΠΩΠΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΚΑ...ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ...

    ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΠΙΔΗΣ ΟΙ ΠΑΠΑΜΑΡΚΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΕ...


    ΦΙΛΕ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΑ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΕΣ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!


    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΠΕΡΥΣΙ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 12,34

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??

    ΓΙΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΦΗΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ!!

    ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!!

    ΕΙΣΑΙ....ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΑΣΕ!!

    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ.

    ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ!1

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ....... ...........

    ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΡΩΣ..


    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ??

    ΑΝ ΟΧΙ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.

    ΥΓ: ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΡΩ ΕΧΕΙ:

    - 1 ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΔΟΚΤΟΡΙΣΑ ΜΕ 1400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 9 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ.

    -ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ 13,000 ΑΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

    -ΓΡΑΦΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ

    -ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

    -ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΡΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 99


    ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...

    ΑΧ ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ....... ...........

    ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΡΩΣ..


    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ??

    ΑΝ ΟΧΙ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.

    ΥΓ: ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΡΩ ΕΧΕΙ:

    - 1 ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΔΟΚΤΟΡΙΣΑ ΜΕ 1400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 9 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ.

    -ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ 13,000 ΑΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

    -ΓΡΑΦΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ

    -ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

    -ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΡΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 99


    ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...


    YΓ2: ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ "ΣΥΜΠΟΝΑΕΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ.

    χα, χα, χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. axxxxxx ego den exo parapono!!

    irtha sto ellada kai to ti xrima exo bgalei den legete!!

    ladona ton ena dhmosio ypoallila evgaza ta dipla!!!


    Ftoy gmt tora ston idiotiko tomea poy bikan kai toy dimosioy diladi tha ladono ta dipla??


    xasaxaxxa

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Να σου απαντήσω λοιπόν - ζητώ συγγνώμη απο τους υπόλοιπους για το σεντόνι αλλά δεν έχω άλλη επιλογή.

    1. έχει δικαίωμα ο Έλληνας εργαζόμενος να απεργεί ναι ή όχι

    Και βέβαια έχει εκτός και αν η απεργία του θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας. (μέχρι στιγμής 2 πολίτες πέθαναν απο τις διακοπές ηλεκτρικού)


    2. έχει υποχρέωση ο Έλληνας εργαζόμενος να διασφαλίσει τα χρήματα του, που τόσα χρόνια δίνει στο ασφαλιστικό του ταμείο ναι ή όχι

    Και βέβαια. Με την προϋπόθεση ότι το ίδιο έχει συμβεί και για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Να αναφέρω το ΝΑΤ που απο το πιό έυρωστο ταμείο το ροκάνισαν; Ή τώρα τελευταία το ΤΕΒΕ που ενώ δεν είχε έλλειμα, απόκτησε με την προσχώρηση των ελλειματικών ταμείων αυτοκινητιστών και εμπόρων; Τους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ τους ρώτησε κανείς;


    3. όταν κάποιος απεργεί δεν είναι αυτονόητο ότι θα επηρεασθεί αρνητικά το κοινωνικό σύνολο ναι ή όχι (βλέπε ιατρούς, σκουπιδιάρηδες φουρνιαρέους κλπ)

    Είπαμε αυτονόητο μέχρι του σημείου που τίθεται σε σοβαρό κίνδυνο ηασφάλει ή η ζωή των πολιτών. Γι αυτό και προβλέπονται ΚΑΙ απο το ΝΟΜΟ επιτάξεις και επιστρατεύσεις!


    4. έχει υποχρέωση η κάθε κυβέρνηση να κάνει διάλογο τουλάχιστον με τις μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις όταν υπάρχει κρίση ναι ή όχι

    Ναι και ΟΧΙ ΜΟΝΟ με τις μεγάλες (το ξέρουμε κύριε ΔΕΗΤΖΗ οτι διακατέχεστε απο συμπλεγμα ανωτερότητας απέναντι στους άλλους αλλά δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζετε κι όλας)


    5. αφού χαρακτηρίζετε τους εργαζόμενους βολεμένους και ιδιοκτήτες και όχι εργαζόμενους τότε αφού δεν κάνουν τίποτα για πιο λόγο έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλο κοινωνικό θέμα. Μήπως η εργασία τους έχει διαφορετική βαρύτητα από ότι ενδεχομένως έχει η δική σας.

    Τρικυμία εν κρανίω... Χωρίς να γενικεύω, είναι γεγονός οτι οι περισσότεροι είναι βολεμένοι (τόσο ως προς τη μονιμότητα όσο και ως προς τους υψηλούς μισθους, αλλά και τα επιπλέον ωφελήματα) πράγματα που δεν ισχύουν για τους υπόλοιπους εργαζόμενους, που μπορεί και να εργάζονται ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ απο εκείνους. Όλες οι εργασίες έχουν βαρύτητα κύριε - ακόμη και εκείνη του οδοκαθαριστή που αν δεν καθαρίσει εγκαίρως τη σχάρα του υπονόμου θα σας πάρει η πλημμύρα το SUV σας ή και εσάς τον ίδιο!




    6. δεν σας κάνει εντύπωση που πριν ένα μήνα οι δημοσιογράφοι κάνανε απεργία για το δικό τους ταμείο που μπροστά σε αυτό της ΔΕΗ είναι περίπτερο και η κυβέρνηση αμέσως το εξαίρεσε

    Όχι δεν μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι το δεκανίκι της εξουσίας - το ένα χέρι νίβει το άλλο κλπ κλπ...


    7. δεν σας κάνει εντύπωση που σήμερα οι ίδιοι δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί σε ένα κυβερνητικό προπαγανδιστικό μηχανισμό για να πλήξουν μια απεργία που έχει ακριβώς τα ίδια αιτήματα που είχε η δική τους πριν ένα μήνα

    Δες παροιμία πιό πάνω. Πριν τα βάλεις όμως με τους δημοσιογράφους δες τι λένε κάποια στελέχη της ΓΕΝΟΠ στα παράθυρα και θα καταλάβεις οτι ελάχιστα περισσότερα μπορούν να κάνουν οι δημοσιογράφοι για να εξαγριωθεί ο κόσμος εναντίον τους. Τη δουλειά την κάνουν μόνοι τους.


    8. το γεγονός να παίρνει κάποιος σύνταξη 400 € είναι σαφέστατα τραγικό αλλά για αυτό δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ αλλά ευθύνονται αυτοί που εσείς σήμερα στηρίζετε.

    Εννοείς αυτοί (και οι προηγούμενοι) που βόλεψαν κόσμο και κοσμάκη στη ΔΕΗ με αντάλλαγμα την ψήφο τους; Πώς αλλοιώς ο πολιτευτής θα "διόριζε " αν δεν είχε σίγουρη την ψήφο του "διοριζόμενου";
    Να απευθυνεις λοιπόν το ερώτημά σου στους ίδιους τους "διορισθεντες" και σήμερα απεργούντες.



    9. δεν θεωρώ ότι στην ζωή μας έχουμε εφαρμόσει την χριστιανική ρήση: «…ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα..» και έτσι με αυτή την λογική να έχουμε την απαίτηση εύρωστα ασφαλιστικά ταμεία να χρηματοδοτούν τα υπόλοιπα. Έαν είναι έτσι θα ήθελα να γνωρίσω εσάς και τον χιτώνα σας.

    Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Φτάνει ο χιτώνας που έχει ο ένας απο τους δύο να μην έχει κλαπεί απο τον άλλο.

    ΝΕΜΕΣΙΣ (επανηλθα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ 12.54 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΧΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ
    Α. ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ
    Β. ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
    Γ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΠΙΔΗΣ ΟΙ ΠΑΠΑΜΑΡΚΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ…”

    Τον EMM. ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗ ξέχασες μεγάλε, είναι ο βόρειος σύνδεσμος
    Που επένδυσε σε ακίνητα ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

    Αν δεν το γνώριζες το έμαθες αλλά κάτι τρέχει στα γύφτικα
    Θα με πεις

    Έχεις δίκαιο και έτσι θα κλήση άλλη μια ιστορία
    Απάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ.

    Και δίκιο να είχαν, που δεν έχουν, ο τρόπος τους και το στυλ τους είναι απαράδεκτα, όσο και τα προνόμιά τους.

    Να το πάρουν απόφαση και να μην μας δημοσιεύουν προπαγανδιστικά κείμενα, αφού προηγουμένως έχουν εκβιάσει και βρίσει. Δεν πιάνουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Στον 12.20

    Εχω στη επιχειρηση ΜΟΥ κατι μαλακες σαν και σενα και τους βουρδουλωνω


    ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΜΜΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Συνδικαλιστες του κολου γιατι ρε μαλακες να σας υποστιρηξω?
    ηθελα να μετακινησω το ρολοι τις ΔΕΗ στο μαγαζι στα 3 μετρα πιο περα. εκανα αιτηση στο αρμοδιο τμημα και μου ειπαν να περιμενω 4 μηνες γιατι ειχαν πολυ δουλια,φευγω λοιπον και πριν προλαβω να βγω εξω καλα καλα απο τα γραφεια του με σταματαει ενας συνδικαλιστης και μου λεει απλα απλα οτι αν του δωσω 150 ευρω θα το εκανε αυτος.
    Για κατι τετοιους λογους λοιπον κυριοι τις ΔΕΗ και γενικα στο δημοσιο σας λεω και γω οτι αν σας πετυχω στο γκρεμο ευχαριστως θα σας σπρωξω με ολη μου την δυναμη ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ... ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

    Δικιο έχεις για τα στοιχεία που ζητάς.Ας απαιτήσει μετά το συνδικαλιστικό κίνημα ίδια αντιμετώπιση με τους εργαζο΄μενους της ΔΕΗ, αλλά θα μου πεις τι λέω τώρα... στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πω πω, πραγματικά θα ήθελα να δω τα μισθολόγια μερικών ΔΕΗτζήδων σε διάφορες θέσεις και με διάφορα χρόνια υπηρεσίας. Πιστεύω ότι αν δημοσιεύονταν θα έπεφτε ΤΟ χέσιμο από τον κοσμάκη...

    Το κακό είναι ότι ούτε η διοίκηση τολμάει να τα δημοσιεύσει γιατί ξέρει ότι και οι δικοί της μισθοί προκαλούν (άσχετα αν κατ' εμέ το μέγεθος της επιχείρησης τους δικαιολογεί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΜΑΖΕΥΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ "ΔΕΗ" ΑΣ ΦΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΙΟ
    11 Μάρτιος 2008 1:31 πμ

    ΦΙΛΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ... ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...
    ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ
    ΑΝΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΤΩΣΩ. ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΠΑΓΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ


    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ?
    ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΣΧΕΤΕ.
    ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΟΧΕΤΟΣ
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    7.ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Συνταξιούχος ΔΕΗ

    9.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΛΟΥΛΟΣ), Υπάλληλος ΔΕΗ - Μέλος Δ.Σ. Συνεταιρισμού ΔΕΗ

    14.ΚΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Υπάλληλος ΔΕΗ - Μέλος Δ.Σ. του Σπάρτακου

    19.ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Υπάλληλος ΔΕΗ

    20.ΛΥΠΙΡΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Υπάλληλος ΔΕΗ

    29.ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ, Υπάλληλος ΔΕΗ

    33.ΠΑΠΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Υπάλληλος ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΚΙ ΑΛΛΟΙ "ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ":

    ΒΑΡΝΑΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ

    ΜΑΧΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΕΗ

    ΜΠΑΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ

    ΠΙΣΤΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


    ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΕ,,,, ΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ?
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ
    ΒΛΑΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ
    ΧΑΖΕ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ". ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


    ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ
    ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΥΙΤΑ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣ ΧΪΔΑΡΙ ΜΕΡΙΑ...ΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
    ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Γιατί θα πρέπει πάντα να βγαίνει κάποιος που θα γαμάει κάθε προσπάθεια κουβέντας? Επειδή ο καραγκιόζης φόρτωσε θα πρέπει εμείς να φάμε τα σκατά του στη μάπα? Αν έχεις αρχίδια να πας αύριο στη ΔΕΗ να παίξεις το θυμωμένο, εδώ τι ζόρι τραβάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 1:48

    αει γαμησου ρε!

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ


    ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ


    ante aliti voylosto to βοθρο σου πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά και η ΑΛλΑΞΩΚΩΛΙΑ.
    πάει σύγνεφο

    όλες οι δημόσιες επιχειρήσεις
    τοις κάνανε δικές τους δηλαδή τοις χρησιμοποιούν
    για το δικό τους όφελος μόνο (οικογενειακές όπως η βουλή)
    τοις κάνανε ιδιωτικές και τοις οικειοποιούνται χρόνια
    δηλαδή σε λίγο θα γίνει και μήνυση για να κατοχυρώσουν τη
    χρησηκτησία στη ΔΕΗ και όπου αλλού γουστάρουνε.


    ΑΠΛΑ αγράμματοι αστοιχείωτοι ανίκανοι απαίδευτοι ρουφιάνοι νταβατζίδες
    εγκληματίες προδότες καταδότες
    ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ. ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΑΣ. ΜΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 12 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΩ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τα χρήματα είναι πάρα πολλά και η ΑΛλΑΞΩΚΩΛΙΑ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ. ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΦΤΟ ΠΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. re olh h DEH edo ine mazemenh den douleuete re

    a ne ksexasa douleuete ton kosko egatofasistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Α.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλοςΑ.α


    Ονομα και επώνυμο


    Ιδιότητα

    1


    ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επισκέπτρια Υγείας - Πρόεδρος Ηλιαχτίδας

    2


    ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


    Γιατρός παθολόγος, πρόεδρος συλλόγου Γιατρών Νοσοκομείου – μέλος του ΛΟΙΑΘ

    3


    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Απ. Αποστόλου

    4


    ΒΕΚΡΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Επιχειρηματίας, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με τον Νομαρχιακό συνδυασμό «Νέα Σελίδα» του Π. Μυριτζή

    5


    ΒΟΜΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


    Ξυλουργός

    6


    ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Συνταξιούχος ΙΚΑ

    7


    ΓΟΥΔΕΛΛΗ - ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΝΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


    Υπάλληλος ΙΚΑ, υπεύθυνη φαρμακευτικής υπηρεσίας

    8


    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


    Καθηγήτρια Γαλλικής, Επικεφαλής Διεθνούς Αμνηστίας -Παράρτημα Μυτιλήνης

    9


    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


    Καθηγητής Μαθηματικών

    10


    ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ


    Γελοιογράφος

    11


    ΚΑΡΑΒΑΝΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ


    Καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης

    12


    ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


    Συνταξιούχος νηπιαγωγός

    13


    ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Οικονομολόγος

    14


    ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ


    Συνδικαλιστής ΔΕΗ

    15


    ΚΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ


    Οικονομολόγος υπάλληλος ΔΕΗ

    16


    ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΟΤΕ

    17


    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


    Οικονομολόγος – επιστημονικός σύμβουλος Επιμελητηρίου Λέσβου

    18


    ΜΑΘΙΕΛΛΗ – ΒΟΥΡΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    19


    ΜΥΡΙΤΖΗ – ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Ιδιωτική Υπάλληλος

    20


    ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

    21


    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΤΑ


    Υπάλληλος Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λέσβου

    22


    ΠΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


    Πτυχιούχος φιλοσοφικής, σπουδαστής μουσικών σπουδών Παν. Αθηνών, μέλος νεανικών μουσικών συγκροτημάτων

    23


    ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Καθηγητής -Κίνηση πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

    24


    ΠΑΡΑΚΟΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Υπάλληλος ΔΕΗ

    25


    ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ


    Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης

    26


    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Αρχιτέκτων πολεοδόμος

    27


    ΠΡΩΤΟΓΥΡΕΛΛΗ – ΛΑΖΟΥ ΕΛΛΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ


    Συνταξιούχος - αντιστασιακός

    28


    ΣΑΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ


    Συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης

    29


    ΣΑΜΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


    Πολιτική επιστήμων – ιδιωτική υπάλληλος

    30


    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ


    Υπάλληλος ΙΚΑ - ηλεκτρονικός

    31


    ΣΚΟΥΦΟΥΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


    Συνταξιούχος νοσηλεύτρια

    32


    ΤΑΜΤΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


    Οικοδόμος

    33


    ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ


    Αρχιτέκτων

    34


    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΠΑΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


    Γεωλόγος ΙΓΜΕ, συνταξιούχος

    35


    ΨΗΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ


    Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου

    36


    ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


    Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστήμιου – ιδιωτική υπάλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. 1:57 πμ
    den katalaves oti mas elipe enas malakas akoma tis DeH gia na symplirothi o XAFIES tou dimosiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. εύγε!!! και τώρα δηλαδή τι ακριβώς τους έκανες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΠΑΠΑΡΙΔΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ
    ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

    ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΜΑ.....Α ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Εχει δίκιο πάντως....αυτοί της ΔΕΗ είναι μουνόπανα. Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Εχει δίκιο πάντως


    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Όσο και αν διαφωνώ με τη στάση που τηρούν οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και γενικά με την κατάσταση που επικρατεί στη ΔΕΗ, το να βρίζετε ανωνύμως και καθολικά τους εργαζομένους στη ΔΕΗ είναι πολύ λάθος και σίγουρα δεν αποτελεί σοβαρή επιχειρηματολογία.

    Ο μηχανικός του ιδιωτικού τομέα...

    Υ.Γ. Επίσης κινήσεις όπως αυτές της δημοσίευσης τυχαίων ονομάτων είναι επιεικώς γελοίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. προς 2.09
    κατά την ταπεινή μου άποψη όλοι οι εργατοπατέρες είναι...Το ζήτημα όμως εδώ είναι, θέλουμε να κατεβάσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις τους ή να ανεβάσουμε τα δικα μας? Στην Ευρώπη των 25, οι ελληνικοί μισθοί ακούγονται ως ανέκδοτο κι εμείς δεχόμαστε κάθε χρόνο την πουλημένη ΓΣΕΕ να "διαπραγματεύεται" για το 3% και μετά ο "πρόεδρος" να γίνεται βουλευτής...ζόρικο εε? και τέλος ο κάθε αλογογκούφης να μας λέει ότι δεν αντέχει ο κρατικός προϋπολογισμός... Αλήθεια, η εκκλησία θυμάστε πόσα πήρε την τελευταία φορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ
    αγράμματοι αστοιχείωτοι ανίκανοι απαίδευτοι ρουφιάνοι νταβατζίδες
    εγκληματίες προδότες καταδότες
    ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Καθίκια της ΔΕΗ, αεριτζήδες, λίγα τα ψωμιά σας. Ερχεται η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. Θα τρέχετε και δε θα φτάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ο ανώνυμος 12.46 της 11/3 που απαντά στην κ. Ηλέκτρα είναι τόσο δημοκράτης που δεν επιτρέπει σε κανέναν ,να έχει γνώμη για την ταλαιπωρία που υφίσταται όλος ο Ελληνικός λαός από τις διακοπες ρεύματος των αυθερετούντων απεργών της ΓΕΝΟΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΒΓΗΚΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΑΠΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΩ. ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ. ΣΤΗ ΔΕΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΝΑΙ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΝΩ ΚΑΤΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ, ΜΗ ΜΗ ΜΗ ΜΕ ΒΑΡΑΣ. ΑΡΧΙΔΙ, ΠΑΛΙΟΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ. ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ. ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΩ ΕΞΩ. ΜΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΜΦΜΦΜΜΜΜΡΡΡΜΦΜΦΜΚΛΛΛΜΦΜΦΜ.... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΑΡΕ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΠΑΛΙΟΑΠΕΡΓΕ ΤΗΣ ΨΩΛΑΣ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΤΑ ΗΠΙΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΓΙΩΡΓΑΙΝΑ. ΤΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης, προστάτης εμάς των ομοφυλόφιλων, μπροστά στην απειλή του να μείνει η χώρα στο σκοτάδι, έχει λύση και στο ενεργειακό.


    Όταν το ΠΑΣΟΚ έλθει στην κυβέρνηση, θα μου συνδέσει ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος στον κώλο, έτσι ώστε την ώρα που με γαμάνε να αποθηκεύεται η ενέργεια σαν ηλεκτρική. Τα γαμήσια που τρώω θα διασφαλίσουν την ενεργειακή επάρκεια της χώρας.


    Τέτοιες μεγαλοφυείς ιδέες του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου θα μας οδηγήσουν και πάλι στην κυβέρνηση.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ , ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΣΑΝΣΕΡ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΤΕ ΓΚΑΖΟΛΑΜΠΕΣ ΤΥΡΟΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΗΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΜΥΖΗΘΡΕΣ. Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ. ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΓΑΖΙ. ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΚΙ ΑΝΑΦΤΕ.

    1900 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ! 5 ΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ! ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 55! ΑΥΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Kεράκι ούτε στον τάφο της μάνας σου που έκανε τσιμπούκια στους συμμοριτοκομμουνιστές το 45-49. Μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Οι απατεώνες μηχανικοί πρώτοι στο κλέψιμο του ελληνικού λαού, ζητούν να μην μοιραστούν τα κλοπιμαία τους, με το ΙΚΑ των πληβείων. Το ίδιο ισχύει και για DEH, Ιατρούς και δικηγόρους. Αυτοί που παίρνουν τα φακελάκια, θέλουν να τα παίρνουν μόνοι, και η κλεψιά του λαού, κλεψιά και μόνον δική τους. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ.

    Για τις ζημιές που έχουν προξενήσει με τις απεργίες τους τα τελευταία 20 χρόνια, τόσο σε σταθμούς παραγωγής, όσο και σε τρίτους - καταναλωτές, επιχειρήσεις - θα έπρεπε να καταβάλουν όλα τα 12 δις που ισχυρίζονται ότι είναι "περιουσία" τουσ (!!!) σε αποζιμιώσεις και να δημευθούν και οι περιουσίες των "συνδικαλιστών" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ Η 75ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 2 1/2 ΩΡΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ, ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΕ! ΞΑΝΑΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΣΚΑΤΟ ΚΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ!

    10 Μάρτιος 2008 11:23 μμ


    εγραψες λοιπον ολον αυτον το βοθρο.
    πες μας που θα σε βρουμε τελικα για να κανεις την απειλη σου πραξη,
    περιμενω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. δωσε ονομα και επωνυμο,τομεα που υπηρετει.Αλλιως εισαι ενας κοινος συκοφαντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.Has anyone seen the state? Anyone?

    The strikes that we have experienced over the past few days have shown us that Greek society has been left unguarded against the liberties taken by smaller or larger groups – serving specific interests – in protesting against whatever they want, whenever they want.

    Some of these groups have been breaking the law on a daily basis, either by provoking a stock market blackout or by violently interrupting a trial, for example, and the state seems to be nowhere in sight to prevent them.

    The ministers who are supposed to be overseeing the Public Power Corporation and the Bank of Greece have been mere observers and the forces of public order have not been doing their jobs either.

    As long as the state continues to be so provocatively absent, it will continue to contribute toward creating more room, more leeway, for such phenomena, for even more extreme behavior, and the only possible winners in a situation such as this will be those who are breaking the law.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Η 19 χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος. Φωνές , κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμ o σύνη να συζητήσουν την κατάσταση . Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει , οπότε σε κάποια φάση βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία , να σταματά μπρός στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένα κουστουμαρισμένος νεος με ρολόι γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο . Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα .

    -' Ακούστε κύριε' λέει ο νέος ' για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε'
    -' Μα . . .'
    -'Όμως αν το παιδί είναι αγόρι του δίνω δύο εργοστάσιά μου , ένα στην Πάτρα ( ελαστικών αυτοκινήτων ) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρείς πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια , δύο εξοχικά στη Μύκονο , τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι , βέβαια , δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δούλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστεια, και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα. Αν τώρα η κοπέλλα αποβάλει ...'
    -' Αν αποβάλει ' διακόπτει ο μπαμπάς ' στη φέρνουμε και την ξαναπηδάς '

    BABIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 11,22
    Εισε ολα τα λεφτα δικε μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Που εινε σημερα ολοι οι βολεμενοι του δημοσιου...λετε μετα απο τοσο βρισιμο να πηγαν να δουλεψουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΓΑΜΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΗΘΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αδερφια μου στην ΔΕΗ ολοι μαζι να κατεβασουμε τους διακοπτες,και εκι που θα εινε ολη η ΕΛΛΑΔΑ στο σκοταδι θα παιξουμε κρυφτουλι,οποιος βρει τον αλλο τον γαμαει,και αν δεν μας βρειτε θα ειμαστε στον κηπο!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. κομπλεξικοι με τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

    επειδη σας πηδαει (χωρις σαλιο) ο πρωτος τυχαίος εργοδοτάκος πρέπει να καθήσουν να τους πηδήξουν όλοι?

    μολις προκηρυχθεί μια θεσούλα στο δημόσιο 1000 (που βρίζουν μεχρι τότε) τρέχουν να γλύψουν για να προσληφθούν

    αγορά εργασίας στην ελλάδα ούτε υπήρχε ούτε υπάρχει..
    ο γνωστός, ο συγγενής, ο κολητός, ο κομματικός και πάει λέγοντας..

    μη θεοποιούμε τον ιδιωτικό τομέα για αξιοκρατία και λοιπές μαλακίες..
    'οσοι ξέρουν (από μέσα) γελάνε...

    σε στίβουν, κάνεις κωλοτούμπες (ή πίπες)για να πάρεις δυό φράγκα παραπάνω και μόλις δεν σε έχουν και πολύ ανάγκη ή δεν τους κάνεις όλα τα βίτσια σε στέλνουν αδιάβαστο..

    όσο για την ποιότητα των υπηρεσιών ή τη σημασία που δίνουν στον πελάτη όποιος έχει πάει για service το αυτοκίνητό του ξέρει τι σημαίνουν αυτά...

    για διακοπές πας και στα πέρνουν χοντρά, για διασκέδαση, για φαγητό, για θέματα υγείας κλπ ξέρεις τι κωλοδάκτυλο σε περιμένει...

    παράδειγμα οι ιδιωτικές τηλεπικοινωνιακές εταιρείες...
    η καλλίτερη είναι πέντε φορές χειρότερη από τον πούστη τον ΟΤΕ..

    στη κινητή μέχρι να μπει η cosmote σε γδέρναν κανονικά (όχι οτι τώρα είναι φθηνοί)

    το καλοκαιράκι όποιος μπει σε καράβι ή δελφίνι ξέρει τι σημαίνει εξυπηρέτηση από ιδιώτες...

    δημόσιος και ιδιωτικός τομέας στη ελλάδα είναι σκατά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/press-gr.blogspot.com

    --------
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.


    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ---------
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.


    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ---------

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.


    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ---------

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.


    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ---------

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.


    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ---------

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.


    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ---------

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.


    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ---------

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.


    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ---------

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.


    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ------------------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    ----------

    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ.

    ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. @11 Μάρτιος 2008 11:22 πμ

    Τίποτε δεν μπορεί να περιγράψει την μικροαστική ηθική καλλίτερα από αυτό που γράφεις.
    Χίλια μπράβο!!!

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Μαλακες ολοι της ελλαδος σας γραφουμε στα αρχιδιαμας.μακαρι να γινει ιδιοτικη η δεη και ολεσ οι δεκο για να σασ γαμησουμε μετα χωρις σαλιο.Θα σας πηδαμε αλυπητα.εμεισ μονιμοι θα ειμαστε παντα εσεις ομως των 600 ευρο θα σασ γαμισουμε το μουνι που σασ πεταγε μουνοπανα.
    Νομιζετε οτι θα μασ κανετε κακο αν πουληθουν οι δεκο χαχαχαχχααχαχαχαχα
    Στα παπαριαμασ ρε βρομοσκυλα εμεις δουλεια θα εχουμε μεχρι να γερασουμε εσεις θα ψωφησετε της πεινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. oi απεργοί τηςδεη και της τραπεζας ελλάδοσ αποτελούν τα τελευταία οχυρά για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.Αμα χάσουνε αυτοί ξεχάστε τα 700 ευρώ τηςσυλλογικής σύμβασης.Στις τράπεζες οι τραπεζίτες με 1.500.000.000 ευρώ κέρδη ούτε που δέχονται τους εργαζόμενους να συζητήσουν για αυξήσεις ,καιάλλα θέματα.Δεν αναγνωρίζουν οι εργοδότες δηλαδή τα σωματεία και τους συλλόγους εργαζομένων ούτε συνδικαλισμούς ούτε δικαιώματα ούτε τίποτα.ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΚΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΥΡΙΧΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. egw pote tha gamisw kapoio apo tin Rigillis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Aμόρφωτοι δεν θα το έλεγα αλλά βολεμένοι σίγουρα ΝΑΙ.
    Αν εξαιρεσεις τους εναερίτες.Οι υπόλοιποι ξήνουν τα αρχ... τους.
    Εχουμε υπάλληλο της ΔΕΗ στο χωριό μου που κάνει εργολαβικές εγκαταστάσεις και ιδιωτικές επισκευές σε οικοδομές.
    Οταν θέλει τιμολόγιση η υπογραφή, αγοράζει από άλλον.
    Δεν πατάει στην ΔΕΗ ποτέ, και όποτε φουντάρει το δίκτυο απο ανύπαρτη συντήρηση ειδοποιεί τα κεντρικά και στέλνουν ιδιώτες εργολάβους και τα φτιάχνουν.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Διαβάστε στο site της Public Issue το Βαρόμετρο Μαρτίου

    με θέμα για την ΔΕΗ

    http://www.publicissue.gr/126/barometer-2008-march-2/#2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΗΣ
    Ειμαι ενας γαλακτοπωλης της γειτονιας και εχω καταστραφει οικονομικα λογω της απεργιας των τεμπελχαναδων και φασιστων (( αποφασιζουμε και κοβουμε)) της πανακριβης ΔΕΗ.Καθημερινως μου επιστρεφουν γαλατα και γιαουρτια που ξυνισαν και το τυρι που αλοιωθηκε και όταν πηγα να διαμαρτυρηθω ότι δεν φταιω εγω αλλα οι λωποδυτες της ΓΕΝΟΠ κοντεψε να φαω και ξυλο ((το γαμισι το φαγαμε τωρα να φαμε και το ξυλο ???)) και αυτά όλα εξ’αιτιας των πουστηδων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που αφ’ενός είναι γλοιωδεις και γλυφτες γι’αυτό κατελαβαν αυτές τις θεσεις και αφ’ετερου είναι και εκβιαστες του κοινου ποινικου δικαιου , αφου με τους εκβιασμους ((θυμηθειτε ποσα χρονια κοβουν το ρευμα )) καταφεραν να αποκτησουν τεραστιους μισθους ,χωρις τα αναλογα προσοντα αφου οι περισσοτεροι από αυτους είναι αγραμματοι και αστοιχειωτοι , φαινεται αλλωστε και από τις εμφανισεις τους στη τηλεοραση οπου δεν μπορουν να πουν δυο κουβεντες σωστες αλλα βλεπεις τα κολοκαναλια για να κανουν τηλεθεαση τους καλουν κάθε μερα και σπαζουν πλακα με τα δηθεν δικαια τους.Δυστυχως με τετοια δημοσιογραφια βρισκουν εδαφος ολοι οι τοιχασπαρτοι και εκφραζουν αποψεις αντι να τους παρουμε με τα κλουβια αυγα , τους γελοιους που εχουν και θεσεις πως θα παει η ΔΕΗ μπροστα ενώ ένα είναι σιγουρο για να παει η ΔΕΗ μπροστα πρεπει να φυγουν ολοι αυτοι οι τεμπεληδες και υπεραριθμοι και να αρχισουν να μπαινουν στη παραγωγη ενεργειας και ιδιωτες μπας και προκυψει καποιος ανταγωνισμος και φθινηνει λιγο η ακριβοτερη στην Ευρωπη κιλοβατορα.Και αντι οι φωστηρες της δημοσιογραφιας Φλωρος Χατζηνικολαου -πουτανες με τον ιδιο ανδρα Σταη και Τρεμη -συζυγος της Τατιανας Ευαγγελατος να τους θεσουν τετοια ερωτηματα αυτους τους συνδικαλισταδες της ΓΕΝΟΠ γιατι ενώ εργαζονται τοσο πολύ και με μικρους μισθους , η συμμετοχη της αμοιβης του προσωπικου στην τιμη της κιλοβατορας είναι 65% ,αυτοι λεω οι καλοπληρωμενοι γκαιμπελισκοι της εικονας . τους κανουν ανουσιες ερωτησεις η τους προσβαλλουν τους βλακες για να τους εκνευρισουν να αρχισουν να φωναζουν αυτοι και να ανεβαινει η ακροαματικοτητα , αυτην που μετραει αυτή η αμαρτωλη AGBC. Oλοι είναι καλα στημενοι σαυτο το συστημα της παραπληροφορησης και της αποκρυψης της αλληθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Δυστυχώς, η Ελλαδα είναι καταδικασμενη να υπομένει την αλητεία και την ανευθυνοτητα των συνδικαλιστών και των εργοπατέρων.
    Οταν τους βάλουμε στην άκρη , ως χώρα και ως κοινωνία θα πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση