GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και μια ηλικιωμένη...

Ενα ενδιαφέρον στιγμιότυπο σημειώθηκε και στην Χαλκίδα. Μια ηλικιωμένη γυναίκα πλησίασε τον Αλ. Τσίπρα και του είπε: "Να μπείτε μπροσ...

Ενα ενδιαφέρον στιγμιότυπο σημειώθηκε και στην Χαλκίδα. Μια ηλικιωμένη γυναίκα πλησίασε τον Αλ. Τσίπρα και του είπε: "Να μπείτε μπροστά εσείς οι νέοι, παιδί μου. Και να φύγουν άλλοι...".

17 σχόλια

  1. Ναι τη γνωρίζω τη...γιαγιά! Την άκουσα κι εγώ! Την καημενούλα! Δίκιο είχε. Βλέπεις διάβασε τα προγράμματα του Τσίπρα και του το τόνισε: Πρόσεξε, παιδί μου, να εφαρμώσεις το πρόγραμμα παιδείας, υγείας, κοινωνικής πρόνοιας, δικαιωσύνης, οικονομίας ΄,διεθνών σχέσεων καιτα λοιπά , και να βάλεις στα υπουργεία έμπειρους ανθρώποπους. Ξαίρει ο Αλέκος, θα στους δείξει αυτός. Προχώρα και μη φοβάσαι. Όλη η νεολαία που σπουδάζει είναι μαζί σου! Εγώ ξαίρω γιατί μ' αυτούς κάνω παρέα!

    ΥΓΙΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ

    ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ 8 ΠΑΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ 9 10 ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΜΕΧΡΙ 11 4 ΜΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ 6 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ 15 ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 2 ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ 2.30 ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους είπε ακόμη οτι τα παιδιά σας μπορούν να κάνουν ληστείες σε τράπεζες και να φέρνουν ναρκωτικά οπως τα παιδιά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ε;
    Και μετα αφού κάψουν την μισή Αθήνα θα πάμε στη ΓΑΔΑ να τα βγάλουμε εξω ;
    Αν δεν είπε όλα αυτά δεν είπε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά γιαγιά ρε παιδιά???

    Κανένας Κουκουλοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιεσμένος θα ήτανε!
    Και στην τσάντα καμιά 5-6 μολότωφ να προστατέψει τον Τσίπρα καθώς και τα "ιερά και τα όσια" του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ζώα ΝΔτες ξυπνήστε τα λεφτά του ασφαλιστικού τα έφαγαν με τα ομόλογα οι κουμπάροι. Το είπε και ο δικός τους ο Ζορμπάς και τον έβαλαν στο πάγο. Μάθατε τίποτα για το πόρισμα Ζορμπά. Γιατί;;;;;;;;;;;;;

    Που ακούστηκε ομόλογα και να μην έχουν κρατική εγγύηση παρά τραπεζικές εγγυήσεις;

    Δεν έχετε μάθει για δις που έχουν χαθεί από κερδοσκοπικές χρηματοδοτικές επενδύσεις στην Αμερική; Τέτοια ήταν και τα δομημένα ομόλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Έλληνες δεν παρασύρθηκαν πριν τη μικρασιατική καταστροφή. Η εκστρατεία αυτή έγινε για να απελευθερωθούν Έλληνες που ζούσαν στα μικρασιατικά παράλια και να προχωρήσουν οι ανεξαρτητοποιήσεις των κούρδων και των αρμενίων.

    Εάν είχε γίνει αυτό που είχε οραματιστεί ο μεγάλος Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος η Ελλάδα θα είχε καταστεί πανίσχυρη στη περιοχή και θα είχε ησυχάσει από τους οθωμανούς τούρκους.

    Αλλά για να πούμε την ιστορική αλήθεια οι Έλληνες πράγματι παρασύρθηκαν το 1920.Ενώ είχαν επιτευχθεί όλοι οι αντικειμενικοί στόχοι που είχαν τεθεί πριν από την εκστρατεία, από την άνοιξη του 1919 μέχρι τον Αύγουστο του 1920, και με τη συνθήκη του αγίου Στεφάνου είχε καταστεί η χώρα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών προκυρήχθηκαν οι εκλογές το Νοέμβριο του 1920 που μπορούσαν να μην έχουν γίνει, αφού η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο. Αλλά ο Ελευθέριος Βενιζέλος όντας βαθιά κοινοβουλευτικός άνδρας και μη πιστεύοντας ότι μπορεί να της χάσει μετά από όλα αυτά που είχε επιτύχει προχώρησε σε αυτές. Παρασύρθηκε ο κόσμος από φοβερά ασύστολα ψέματα και ψήφισε το Γούναρη του Λαϊκού κόμματος(έτσι λεγόταν η συντηρητική παράταξη τότε) που μαζί με τους ακροδεξιούς τους φιλοβασιλικούς και τους ακροαριστερούς εξαπάτησαν το κόσμο κυρίως με το σύνθημα "Ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω" κέρδισαν τον Εθνάρχη και τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Όχι μόνο δεν έφεραν τους στρατιώτες πίσω αλλά ενώ οι επιχειρήσεις είχαν σταματήσει κατά μήκος των συνόρων όπως προέβλεπε η συνθήκη από τον Αύγουστο του 1920 , αυτοί αφού πήγαν με τους Γερμανούς (αφού ο βασιλιάς ήταν γερμανός) και άλλαξαν τη διπλωματία και τους Αγγλογάλλους που μας υποστήριζαν μέχρι τότε.

    Ενώ μέχρι τότε η στρατιωτική υπεροχή των Ελλήνων ήταν συντριπτική, με την αλλαγή της διπλωματίας μας οι Αγγλογάλλοι θυμωμένοι για αυτό που είχε γίνει υποστήριξαν ενεργά το Κεμάλ που μας νίκησε κατά κράτος. Ο Πλαστήρας βλέποντας την εθνική προδοσία που είχε διαπραχθεί ήθελε να κρεμάσει και το βασιλιά μαζί με το Γούναρη αλλά τελικά εκτέλεσε το Γούναρη και άλλους πέντε για να αποφευχθεί ένας καινούργιος εθνικός διχασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτές οι άναρθρες κραυγές του δικομματισμού σας, έχουν καταντήσει πια γελοίες. Η Ιστορία, στην Ελλάδα, γυρίζει σελίδα, και αν δεν το έχετε καταλάβει, τόσο το χειρότερο για σας. Ας τελειώνουμε πια με τους "Δεινόσαυρους" και τους καταπατητές όλων των δικαιωμάτων μας. Ήρθε ο καιρός για κυβερνήσεις συνεργασίας των αριστερών δυνάμεων, για να υψωθεί ένας πιο δίκαιος λόγος, "για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση", όπως έλεγε και ο ποιητής. Και σ' αυτές τις συνεργασίες, είτε το θέλετε είτε όχι, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχει ο ΣΥΡΙΖΑ... Καλή σας μέρα, και περαστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Λαζόπουλος επικρίνει τον Τσίπρα?!? ( ο θεός κι Παναγία)
    -Που πας Αλέξη? Που πας ντυμένος σαν αλβανός?
    -Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας πας, δεν πας σε οικοδομή! Δεν σου έμαθε η νταντά σου Αλέξη ότι όταν πας να συναντήσεις κάποιον ντύνεσαι ανάλογα! Αλέξη!
    -Από την πίσω πόρτα θα σε βάλουνε (μετά συγχωρήσεως) σαν το υπαλληλικό προσωπικό!
    -Αλήθεια Αλέξη την ξέρεις την οικοδομή?
    -Είναι αυτά τα μεγάλα κτήρια τα οποία χτίζει ο μπαμπάς σου Αλέξη! Που σου δίνουν κιόλας τα χρήματα να αγοράσεις και μηχανή!
    -Μηνμουπειςοτιδούλεψεςκαιτηναγόρασεςγιατίθατρελαθώ! Αλέξη! Μια εβδομάδα στο γραφείο του μπαμπά να σηκώνουν το τηλέφωνο δεν είναι δουλειά Αλέξη! Ούτε οι καφεδιές στο Da Capo είναι δουλειά Αλέξη!
    -Αλήθεια Αλέξη! Η λέξη «ένσημα» σου λέει τίποτα ή μήπως είναι το αντίθετο του «διάσημα»?Ε! Αλέξη?
    -Έγινες πρόεδρος κόμματος Αλέξη! Το δακτυλίδι που δέχτηκες δεν θα μας το δείξεις Αλέξη!!!
    -Αλέξη! Μαθαίνω πως έχεις πέραση στις συντρόφισσες Αλέξη! Ξέρεις αυτές με το ταγάρι και με την τρίχα στο πόδι να από την αξουρισιά, θεέ μου φύλαγε!
    -Αλέξη! Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη μου είναι τα βόρεια προάστια! Άντε και το Paradise στην Μύκονο! Εκεί είναι η δεξαμενή των ψηφοφόρων Αλέξη! Εκεί θα βρεις την Κυρία Προέδρου!
    -Αλέξη! ανέβα στην μηχανή σου και ξαμολήσου Αλέξη! Όπου δεις κάμπριο με ξανθιά ρίχτεις αυτό το μακρινό σου χαμόγελο (σαν την Άπω Ανατολή ένα πράμα) και πες της… «Έχω και κόττερο! Πάμε μια βόλτα?»
    -Και πηγαίνετε σε μακρινές θάλασσες και τόπους!
    -Δεν θα μας λείψεις Αλέξη! Δεν θα μας λείψει ο πολιτικός σου λόγος Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι ιδέες σου Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι πολιτικές σου θέσεις Αλέξη γιατί ποτέ δεν τις ακούσαμε από τα χείλια σου!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό το ξύδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9.56 Που ακούστηκε ομόλογα και να μην έχουν κρατική εγγύηση παρά τραπεζικές εγγυήσεις;


    σωστόόόός, σαν αυτά της Alpha Bank που φόρτωσε ο Σημίτης τα Ταμεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 2.18 μμ εγώ ξέρω ότι τα ασφαλιστικά ταμεία τοποθέτησαν σε μετοχές 450 εκατ. και όλες ήταν σεβαριά χαρτιά.

    Οι μετοχές αυτές ανέβηκαν 1,7 δισ και στο πιο ψηλό σημείο που έφθασαν ήταν 5,4 δισ. Όταν το χρηματιστήριο έπεσε έφθασαν στο κατώτατο σημείο 1,3 δις.Τώρα είναι στα 1,7 δισ.

    Να βγαίνουν όμως κάποιοι και να λένε ότι τα ταμεία έχουν χάσει 3,5 δις δεν νομίζεις ότι είναι μεγάλη ψευτιά και συκοφαντία;

    Εσύ εάν είχες βάλει 450 εκ το 98 και τώρα είχες 1,7 δις θα είχες χάσει 3,5 δις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ;ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΣΙΠΡΑΚΟ.ΡΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΙΠΡΑΚΟ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΑΛΛΗ Η ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.ΣΑΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΡΕ ΒΛΙΤΟ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση